Sukkerforum

Jeg skal gå med bøsse. Oppfordrer andre til å gjøre det samme :)

Meld deg som frivillig på:
http://blimed.no/

Begynner å lure på om det er verdt å bli vip eller superbruker igjen eller ikke. Har vært her superbruker for en måned og har ikke funnet noen ennå. Veldig få besøk og nesten ingen brev!!! Vil gjerne spørre dere om hva dere synes om dette stedet og er virkelig verdt å bli vip igjen eller ikke!?....:-)

Jeg så film på tv tidligere i dag, en romantisk film med et par som var på date på en kirkegård som var utendørs horrormovie kino.

Er ikke det bare helt genialt? Hvorfor har ikke vi sånt her?

jeg lurer på hvordan denne knappen skal fungere. hva er regler for å merkere noen som slem/ufin og hva er konsekvensen.

ellers ønsker jeg alle en stålende søndag.

s.

Har du noe på gang i helgen, eller blir det kos i sofakroken?
Det kan jo være ok det også?
Og det er jo en fin helg for innesysler, det er jo så kaldt ute! (Oslo og omegn)

Jeg elsker å fråtse i gode overskrifter. Som da Roar Ljøkelsøy vant sitt første verdenscuprenn:

"Så Ljøkelsgøy!"

Eller da VIF vant cupfinalen, med Carew som den store helten:

"John i badeCarew" (med bilde av Carew i badekar)

Men denne var ikke så halvdum den heller:

http://www.ba.no/nyheter/article5357812.ece

Noen som har andre gode overskrifter?

Hei

Vi er 20 stk damer/jenter fra alder 35-48 som har booket langbord - hadde vært koselig om det kom noen flotte sukker menn,
som også kunne tenke seg en koselig kveld på byen.
Dette er nettverksbygging ikke SEXinvit.

Tipper dere ser/ eller hører oss.
Og ja flere av oss ligger her inne ;-)

Ønsker alle en flott dag
klem

Det er bare å komme bort og si HEI - resten går av seg selv.

Vi minner om at det ikke er anledning til å nevne konkurrenter ved navn i forumet. Selv om det som ble skrevet ikke var ufordelaktig for Sukker så må vi være konsekvente på reglene så tråden ble slettet.

Det ble samtidig påstått at dating som fenomen på nett er på vei ut. Våre tall på dette er krystallklare og viser kontinuerlig jevn økning. Flere dater på nett i dag enn noen gang før og statisktikk fra undersøkelser gjort på etablerte par viser at nettdating er den arenaen som resulterer i flest par i dag. Ca 50% av de som dater på nettet finner kjæreste der.

Innholdet i den slettede tråden presist ble oppsummert av en debattant:
"Nettdating funker ikke for de som klager over det på forum :)"

Skal man være blant de 50% som lykkes så må man være positiv og ha troen på å lykkes. Hvis ikke havner man dessverre meget fort i den andre gruppen. Man kan også bli fristet til å generalisere ut fra egen erfaring og si at det var så mye bedre før, men man skal ikke undervurdere virkningen en del år kan ha på etterspørselen på kjønnsmarkedet.
Uansett øsnker vi alle lykke til og minner samtidig om at vårt nye system endelig ser ut til å bli klart snart :)

Vil de som har blokkert deg alikevel være synlig i sidebanneret?

It sucks!

Jeg så en doku om masseslakting av delfiner i Japan i kveld, og nå har jeg jævlig dårlig samvittighet, for jeg kunne drept for Sushi akkurat nå...

Jeg lurer litt på hvaslags profiltekst man egentlig bør ha for å få respons på sider som dette.

Nå og tidligere har jeg hovedsakelig prøvd å beskrive meg som jeg ser meg, og ettersom jeg ihvertfall i mitt hode er en typisk "Nice Guy" så blir det til at profilteksten reflekterer det. Men med tanke på at jeg sjeldent får respons når noen faktisk besøker profilen min, så begynner jeg å lure på om jeg hadde hatt mer hell med å ikke være en "Nice Guy" og heller gå for en profil ala: http://www.youtube.com/watch?v=h_45v9oWAgA

Eller kanskje:

Jeg bryr meg mer om utseendet ditt enn hva du faktisk har i hodet. Bruker du ikke minst 2 timer om dagen på sats eller lignende så er du ikke noe for meg. Til daglig ser jeg på gamle opptak av paradise hotell og min største ambisjon her i livet er å være med på neste sesong. Hvis jeg kommer inn har jeg lyst til å pule alt som har pupper og kanskje noen andre også.

Jeg studerte på BI, men ble kastet ut etter de tok meg i fusk og nå jobber jeg for fatterns firma hvor jeg egentlig ikke gjør stort annet enn å ta lange lunsjpauser og drikke med kamerater.

Jeg går for en verdensrekord i antall hårprodukter man kan bruke samtidig og har ekklere sleik enn petter pilgård (som forøvrig er mitt største idol) og jeg ser på meg selv i speilet minst 1 time om dagen.

Jeg ser etter en dame som ikke har noe imot at jeg er utro, men som er så hengiven at hun ikke kunne tenke seg å være det selv. silikon er alltid et pluss.

ikke kontakt meg hvis du er over 23.

Nei, jeg tror jeg holder meg til ærlighet og å beskrive hvem jeg faktisk er. Forhåpentligvis dukker det opp en dame som faktisk setter pris på ærlige "Nice Guys" ;)

Viktig å forberede seg!

http://www.youtube.com/watch?v=o1CFYNUKhhs

Hei hå.

Jeg har vel et luksusproblem.. Så jeg velger å ta det ved godt mot, men leter etter svaret da jeg er på jakt etter den berømte kjæresten! :)

"Problemet" er at jeg lett kommer i kontakt med kvinner på byen, morer oss og har det gøy.(Gjerne noe tafsing fra begge parter)

MEN! Etter et vist punkt som jeg enda ikke har klart å spesifisere så finner jeg på at jeg skal på toalettet eventuelt i baren etter noe å drikke. Og VIPS så har jeg stukket av fra denne kvinnen. De fleste av dem er flotte jenter som jeg gjerne skulle blitt kjæreste med og blitt enda bedre kjent med utenfor nattelivets sjargong.

Noen som har det på samme måten? Eller har noen forklaring på mitt luksusproblem? :)

Helt fersk jeg på dette med nettdating. Merker endel motstand her inne på at jeg bare er separert. Jeg er 100 % ferdig med ekteskapet og teller dager til jeg kan sende inn papiret! (I Januar....) Men allikevel - jenter her inne rygger over statusen og mener jeg er "useriøs". Jeg er klar over at det finnes de som vakler opptil flere år med dette endelige skrittet og at separerte fortsatt teknisk er gift, men jeg er ikke av den sorten som bruker år på å bestemme meg (jada separasjon=tenkepause) for det har jeg allerede gjort! Hvorfor er dere så skeptiske? Må jeg vente til papirene er tilbake fra fylkesmannen som sier Skilt! ?

22 OKTOBER OG 28 JUNI ER DET INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY!

HAPPY INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY!!!

Religion kan sette hinder for forhold i noen tilfeller...men nok om det.

Hvor mange er religiøse her?
Hvor mange er kristne?
Hvor mange praktiserer religion?

Hvor mange er nøytrale, eller anti?

Hvilke synspunkter har dere om han er 30 og hun er 19, er det for stor aldersforskjell om de er på samme sted i livet? Dvs begge studenter, eller kan det funke ?

Boka til Einar Gelius.

Ingen svar
(mann 42 år fra Telemark) Privat melding

Blei litt inspirert av kristendom tråden her og vil gjerne lage en tråd som handler om boka til Einar Gelius...er det ikke Einar han heter da..eller er det Jon..nei det er han i dagsrevyen det......eller broren med andre ord.
Hva synes dere....personlig synes jeg kirka nå er igang med det kirka alltid har gjortt, nemlig å prøve å fortie bøker..artikler O.L som utfordrer kirkens ståsted på forskjellige områder.
Naturligvis så er sex et av områdene kirken utfordres hyppigst på.
Ler litt når motargumenter som "han skriver om egen utroskap" brukes i forsøk på å dysse ned boka. Ler enda mer når et fullsatt panel går til debatt basert på det pressen skriver..er dere med....BASERT PÅ PRESSENS VURDERINGER!!!

Jeg elsker det. Så lenge det er hvitt og ikke grått og vått.
Jeg sitter i Hallingdals området og ser det laver ned, og har inntatt en større romantisk og naturerotisk rus enn på mange år.
Alle snakker om at våren er tingen som får blodet til å bruse, Jeg har snø! Jeg bli helt koko når man ser det laver ned forbi en ensom gatelykt, Eller i skumringen på ski mellom masse hengegran der det glitrer mens man spidder urørt terreng...
Eller når man lager borger og lykter..
Når man setter utfor på rumpa i en skråning rett i en brøytefonn....

Jeg elsker vinteren, kanskje mer enn alle de andre.. selv om jeg forguder alle årstider.. Men vinteren når den er finest er det hvitt, muligheten til å komme inn kald og med roser i kinn.. til levende lys og peis, med noe toddy med nogot attåt....;)

Liker man ikke vinteren så er det heeelt greit.. For jeg vil aldri bli overbevist at dette er ikke bra.. Alt blir så rent så lenge det er kaldt og snør gjevnlig.
Jeg ignorerer at det kan bli slaps, og lagrer de fine kalde dagene.... Jeg elsker snø...

Måtte bare utrykke min store glede her...

Hei alle har fått en del meldinger fra jenter som sier de er interessert i meg å gir meg E-mail adressen deres og jeg gir min. Men etter de skjer de ingen ting har send noen mail til de men ingen svar. Føler meg lurt og får dårlig selvtillit og føler at jeg gjør noe feil.

Hvor mange av dere er her inne for å se etter lokale helter/heltinner??

Er dere innstilt på å møte noen som bor langt borte for så å pendle i flere år??

Jeg elsker det. Så lenge det er hvitt og ikke grått og vått.
Jeg sitter i Hallingdals området og ser det laver ned, og har inntatt en større romantisk og naturerotisk rus enn på mange år.
Alle snakker om at våren er tingen som får blodet til å bruse, Jeg har snø! Jeg bli helt koko når man ser det laver ned forbi en ensom gatelykt, Eller i skumringen på ski mellom masse hengegran der det glitrer mens man spidder urørt terreng...
Eller når man lager borger og lykter..
Når man setter utfor på rumpa i en skråning rett i en brøytefonn....

Jeg elsker vinteren, kanskje mer enn alle de andre.. selv om jeg forguder alle årstider.. Men vinteren når den er finest er det hvitt, muligheten til å komme inn kald og med roser i kinn.. til levende lys og peis, med noe toddy med nogot attåt....;)

Liker man ikke vinteren så er det heeelt greit.. For jeg vil aldri bli overbevist at dette er ikke bra.. Alt blir så rent så lenge det er kald og snør gjevnlig.
Jeg ignorerer at det kan bli slaps, og lagrer de fine kalde dagene.... Jeg elsker snø...

Måtte bare utrykke min store glede her...

Som jente så får vi mange treff på siden og tilbud om alt mulig,
men hvor mange sex partnere har dere hatt siste 6 mnd
og da med sukker medlemmer ?

Jeg tror faktisk vi er en stor familie her inne - swingers club satt på spissen.
Liker det ikke når mine venninner har datet en jeg liker f.eks. Så nå kryss sjekker vi alle......

Jeg elsker det. Så lenge det er hvitt og ikke grått og vått.
Jeg sitter i Hallingdals området og ser det laver ned, og har inntatt en større romantisk og naturerotisk rus enn på mange år.
Alle snakker om at våren er tingen som får blodet til å bruse, Jeg har snø! Jeg bli helt koko når man ser det laver ned forbi en ensom gatelykt, Eller i skumringen på ski mellom masse hengegran der det glitrer mens man spidder urørt terreng...
Eller når man lager borger og lykter..
Når man setter utfor på rumpa i en skråning rett i en brøytefonn....

Jeg elsker vinteren, kanskje mer enn alle de andre.. selv om jeg forguder alle årstider.. Men vinteren når den er finest er det hvitt, muligheten til å komme inn kald og med roser i kinn.. til levende lys og peis, med noe toddy med nogot attåt....;)

Liker man ikke vinteren så er det heeelt greit.. For jeg vil aldri bli overbevist at dette er ikke bra.. Alt blir så rent så lenge det er kald og snør gjevnlig.
Jeg ignorerer at det kan bli slaps, og lagrer de fine kalde dagene.... Jeg elsker snø...

Måtte bare utrykke min store glede her...

Jeg elsker det. Så lenge det er hvitt og ikke grått og vått.
Jeg sitter i Hallingdals området og ser det laver ned, og har inntatt en større romantisk og naturerotisk rus enn på mange år.
Alle snakker om at våren er tingen som får blodet til å bruse, Jeg har snø! Jeg bli helt koko når man ser det laver ned forbi en ensom gatelykt, Eller i skumringen på ski mellom masse hengegran der det glitrer mens man spidder urørt terreng...
Eller når man lager borger og lykter..
Når man setter utfor på rumpa i en skråning rett i en brøytefonn....

Jeg elsker vinteren, kanskje mer enn alle de andre.. selv om jeg forguder alle årstider.. Men vinteren når den er finest er det hvitt, muligheten til å komme inn kald og med roser i kinn.. til levende lys og peis, med noe toddy med nogot attåt....;)

Liker man ikke vinteren så er det heeelt greit.. For jeg vil aldri bli overbevist at dette er ikke bra.. Alt blir så rent så lenge det er kald og snør gjevnlig.
Jeg ignorerer at det kan bli slaps, og lagrer de fine kalde dagene.... Jeg elsker snø...

Måtte bare utrykke min store glede her...

Jeg syns det e så gøyt og hoppe innom her, mulighet for å bli kjent med enda flere spennende mennesker.. :) men jeg er egentlig helt ny på sånn nettdategreier, hvordan er kotymen man anfører når man skal bli kjent med noen her? Jeg har ingen problemer med å bli kjent med folk "live", men elsker og lære :D

Jeg lurer på en sak - vært separert siden oktober 2009 - jeg kan nå søke skillsmisse.
Hvor lang tid tar det, jeg gleder meg så sykt til å være SINGEL på alle papirer.
Få mitt eget liv, ingen som kan dra meg ned noe mere

Det rare er at jeg tror på kjærligheten og gifter meg gjerne igjen.
Og da mens jeg er forelsket - ikke fordi jeg føler at det er rette tingen å gjøre slik som sist.
Etter 15 år vil jeg denne gangen være så forelsket at jeg føler jeg har vunnet i lotto den dagen jeg sier JA .

Hva tenker dere - våger dere si JA på nytt ?

HÆÆÆRRRRLIG!

Ingen svar
(kvinne 39 år fra Østfold) Privat melding

Jeg har fri i dag, og det er ubeskrivelig deilig.... :) Flere som har fri i dag?

Hei alle sammen :-)
Kan mir noen forklare hva betyr det? Hva slags utdannelse? Eller kanskje ingen utdannelse i det hele tat?

I`m from Barcelona I don`t know nothing

Leser i verdens gang at sjekking ingen ende tar på fjesboka, hva med deg?
Synes det stadig dukker opp kjente fjes som henger både her og der. Tar du kontakt med potensielle når du kjenner igjen de samme profilbildene?
Hvor kjapt prøver du å legge til noen som kompis (uten at dere hat tatt det opp som tema)?

Hei på dere alle kloke der ute!

Har dere kontakt med mange samtidig her inne?

1 Altså, sender dere meldinger her inne med flere samtidig?
2 Sender dere sms med flere herfra samtidig?
3 Holder dere kontakten med andre her inne selv om dere møter noen live?
4 Når dere føler at det er noe på gang med en spesiell, sier dere i fra til de andre dere har kontakt med?

Tiltakene som varslet av Helsedirektør Bjørn-Inge Larsen omfatter blandt annet:

* Økt pris på usunn mat
* Økte avgifter på tobakk og alkohol
* Økt aldersgrense på tobakk

Han ville også gå inn for å minske MVA på sunne nøkkelhullmerkede matvarer.

Må si at dette faktisk er veldig gode tiltak, selv om jeg ikke er fryktelig glad i løsninger som baserer seg på økte skatter og avgifter, så vil dette kunne slå veldig positivt inn på samfunnet.

Fedmeepedimien som vi står ovenfor må overvinnes, og folk trenger hjelp til å ta de riktige valgene. Det er jo nesten ingen normalvektige personer lengre som er over 23-24 år!

Svært mange jenter her vil ha en gutt/mann som er trygg på seg selv.
Dere som skriver dette i profilen, kan dere fortelle hva som kjennetegner en gutt/mann som IKKE er trygg på seg selv?

Kjære datesugne lesere!
Etter å ha surra her inne i noen ukers tid, har jeg gjort meg noen midlertidige tanker om både nettet som arena og alle søkende som i likhet med meg surrer her inne :)

/liker turer i skog og mark/ - hva er det egentlig? Bortimot alle skriver det, og egentlig er det rart at det er folk igjen i byene så mye aktivitet som det nødvendigvis må være i skog og mark. Jeg bare lurer..... Jeg er nemlig ute i skog og mark men hvor er resten av dere???

/liker å reise/ - forferdelig mange som skal reise overalt. De fleste skriver at de elsker å reise. Hvor er det dere drar da? I ett sett liksom...? Har dere det ikke så fint der dere er?

/barna betyr alt/ - what?? Jeg har også barn. En alldeles vidunderlig sønn som jeg er vanvittig glad i. Men jeg mister jo ikke hodet og gangsynet selvom han ikke er i hus. Betyr utsagnet at dere fullstendig da overgir jobb, venner, slekt, kjæreste, bikkja, ja mildt sagt alle rundt når barna er tilstede? Det tenker jeg er en litt usunn stil som rimer dårlig med min oppfatning om at det fint går an å ha et rikt liv med andre enn barna selv når barna er tilstede....eller..?

Og dette er bare eksempler. Jeg kunne fortsatt i det uendelige :)
Her er jeg veldig åpen for både seriøs respons og ellers kommentarer fra andre som evner å lese profiler med et uhøytidelig skråblikk.

Lurer på om alle de som ikke er ute etter kjæreste....
kunne holdt seg innendørs fra mandag til fredag noen uker pr måned?

Slik at vi single har litt bedre oversikt over potensielle.

Har vært singel 1,5 år og lurer stadig på hva det er jeg søker etter.
Først så tenkte jeg, må finne meg ny pratner, men tiden går og selvtilliten stiger. Ser at jeg har draget, får stort sett den
oppmerksomheten jeg trenger. Men hva vil jeg nå ?
Vil jeg ha :

* Partner
* Elsker
* Venn
* Samme livet som før, men med ny mann
* Nytt liv - men bo hver for oss.
* Våger jeg å stole på noen igjen ?
* Hva med sexen - blir livet med 1 mann igjen, tørt. ?
* Har jeg lagt lista for høyt ?
' Bør jeg senke "ønskelista" pga alder og barn ?

Hva søker dere som har vært gift ?
Vil dere ha noen som erstatter livet dere hadde, eller ønsker dere en total ny livsstil etc ?

Røyking...

Siste svar ti. 19 okt. 2010 10:23 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym NoSmoking

Hvordan kan det ha seg at det fortsatt er så mange som røyker??

Ikke bare er det uheldig for kroppen, men også for lommeboka...

Og det er jammen ikke mye koselig å bli nedprioritert i forhold til at daten absolutt MÅ røyke uansett hvor hyggelig en har det!?

Og når det gjelder kyssing - uansett hvor mye du pusser tenna og skyller munnen vil røyk-ånden ALLTID komme sigende opp gjennom halsen... Usexy!

Og så stinker det av røykere - vel og merke i forskjellig grad, men allikevel... Usj!

Jeg har selv røyka i mange år, men slutta for endel år siden (og har den dag i dag ikke hatt lyst på røyk siden...). Jeg er IKKE antirøyk, men vil bare ha frem at det byr meg imot at folk har lyst å ta så lite vare på seg selv og lukte så vondt overfor andre - ta styring over ditt eget liv og finn noe annet å bruke kjeften til enn å sutte på en stinkende sur pinne sier bare jeg!

Hva sier DU?

Alle her inne både har og krever sans for humor - men hva i alle flosklers navn betyr det? Er det noen her som mener de IKKE har sans for humor ...?

Ja, vilken resturang är bäst för dating i Oslo? Dvs man har en dam/herre som man ska ut och äta middag med.

... det er jo det store spørmålet :)

Jeg er 20 år for seint ute for disse damegreiene, for nå er fornuften og evnen til realisme fullt utviklet. Finnes det noen piller som fixer dette? Alkohol går ikke, må være edru i ukedagene pga jobben...

Er du en gentleman?

http://test.no.msn.com/mann/gentleman/Start.aspx?ocid=10020

Jeg har inntrykk av at det er veldig få jenter med superbruker.
Derfor tenkte jeg å undersøke dette litt.
Hvis en gjør et søk uten kriterier i tabellform får en opp 100 per side. Jeg gjorde da et søk der kriteriet var superbruker og et uten. Da fant jeg ut at ca 700 var superbrukere og 8500 var i min match liste. Dvs ca 700/85000=8,2%.
Noen andre som har andre erfaringer?
Mest spent er jeg på hvordan dette forholdet er hos guttene.

Så akkurat en reklame (internasjonal) for en datingsite der det kun skulle være rikinger. Nå finnes jo allerede den som skal være kun for de vakre og spørsmålet må jo snart bli: Hvem er igjen?

Føler jeg skal holde meg langt unna begge ;-D

Enkelt spørsmål??

Årsak til spørsmålet: Det kommer opp gang etter gang, ikke mange nok besøkende, de svarer ikke, ikke bra nok bilde for å tiltrekke seg oppmerksomhet osv osv...

Det virker som at det er mange vakre og frustrerte mennesker her inne.
Hvorfor??

Altså av kjendiser...

Akkurat for øyeblikket ville jeg gjerne vært Chaz Jankel anno 1978.

Når du er på date: er det avgjørende at det første kysset må komme i løpet av den første daten for at du skal gidde å møte den andre igjen? (sett at det ble en date uten kyssing, men man ellers hadde bra kjemi, pratet sammen i timesvis og hadde uskyldig berøring som å holde hender e.l)

Trenger innspill fra dere gutta nå.
Dette er andre gangen i år at jeg opplever at det blir helt stille i etterkant av en date.
Vanlgvis antyder man jo i den ene eller andre retningen om man kunne være interresert eller ikke,enten på daten eller i etterkant.
Det var de som tok kontakt med hjerte og førstegangsmail, men det var jeg som tok initiativ til å treffes.
Datene gikk veldig bra og jeg fikk inntrykk av at det var gjensidig.
Dagen etter sendte jeg en takk for i går mail, hvor jeg skriver at det var hyggelig,at jeg likte han og kunne tenke meg å treffes igjen. Meldingen blir lest, men så er det bom stille! Hva skjer? Hjertet står fortsatt der om at jeg er interresant for den andre...
Så gutter, hva tenker dere rundt dette? Er det slik man bare feiger ut?

Tenkte jeg skulle skrive et siste innlegg på sukkerforumet før jeg stikker for godt med superbrukerabonnement som utløper i morgen og profilen slettet.

Det har egentlig vært ganske morsomt med denne sukkertingen. Har hatt omtrent 90% av forumistene på nakken, samt sukkerfolka... osv.. Har vært på 8-9 dater, og har fortsatt kontakt med noen av de jeg har vært på date med, på tross av at det ikke har resultert i det man kanskje hadde håpet på... et sånn forhold som varer lenger enn ei natt eller tre. :) Utålmodig? Mulig.

Har forresten i løpet av de to siste ukene vært på Ikea på egenhånd og gjort diverse innkjøp. Og kan vel konkludere med at jeg klarer meg ganske greit som singel. hehe

Senker heller skuldrene - og satser på at min tid kommer en eller annen gang - uten profil på sukker. Sukker er litt tidstyv... :)

Sååååå da sier X-Rêveur det franske alteregoet til X-Dreamer natta og farvel til sukkersirkuset.... :)