Sukkerforum

Tenkte jeg skulle skrive et siste innlegg på sukkerforumet før jeg stikker for godt med superbrukerabonnement som utløper i morgen og profilen slettet.

Det har egentlig vært ganske morsomt med denne sukkertingen. Har hatt omtrent 90% av forumistene på nakken, samt sukkerfolka... osv.. Har vært på 8-9 dater, og har fortsatt kontakt med noen av de jeg har vært på date med, på tross av at det ikke har resultert i det man kanskje hadde håpet på... et sånn forhold som varer lenger enn ei natt eller tre. :) Utålmodig? Mulig.

Har forresten i løpet av de to siste ukene vært på Ikea på egenhånd og gjort diverse innkjøp. Og kan vel konkludere med at jeg klarer meg ganske greit som singel. hehe

Senker heller skuldrene - og satser på at min tid kommer en eller annen gang - uten profil på sukker. Sukker er litt tidstyv... :)

Sååååå da sier X-Rêveur det franske alteregoet til X-Dreamer natta og farvel til sukkersirkuset.... :)

Hej,

Skriver tyvärr inte på norsk än.. i alla fall inte särskilt bra.
(Kan stille opp med en tåpelig oversettelse, hvis det er sån)

Jag gillar att ta mig från A till B, via C och kanske D (om tåget liks går förbi).

Nästan alla 90+ jenter jag får på denna sida har skrivit om deras otroliga resglädje.
Tyvärr kommer jag inte i kontakt med någon av er, varken här.. eller där.

Här så är jag helt enkelt inte intressant nog att ge svar till (helt ok, jag är trots allt inte norsk, snygg, eller välformulerad :) och där (ute i världen då) så hittar jag er aldrig åt er.. Men ger inte upp än ;)

Frågor/Spørsmål:

Några tips om var ni håller hus?
Har mött fler jenter från Slovenien och Niue än från Norge. (Har aldrig varit i varken Slovenien eller Niue för den delen).

Vad för typ av resor gillar ni att åka på?

I kveld

Siste svar sø. 17 okt. 2010 02:05 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Bolibompa

I kveld så skal jeg på Sukkerdate :D Gleder meg masse!!!

Noen flere?

Aaaarrrggghhh!! Jeg er så lei av alle jenter som ikke gidder å svare!! Skjer jo aldri noe her inne! Jeg mener selv jeg skriver hyggelige meldinger, men av kanskje 20 jeg har skrevet til så er det i beste fall èn eller to som svarer. WTF??!!! Jeg nekter å tro at jeg er så teit/stygg eller dum, har aldri fått tilbakemeldinger på irl ihvertfall. Skjerp dere jenter og skriv, skriv til meg til krampa tar dere :-)
Ikke for å være negativ, men jeg blir så UFATTELIG frustrert når jeg har brukt mye tid på dette tullet og så virker det bare som waste of time. Sånn, der fikk jeg det ut, nå føles det mye bedre :-)

Med et par tre hederlige unntak, så er statsansatte en vernet bedrift i praksis

har lest en del innlegg her, og hørt en del diskusjoner ute i det virkelige liv angående det og komme seg videre med ny kjæreste og funnet en del ting jeg stusser over. og det er stresse med og finne seg en ny kjæreste. eller oppfattelsen av hva som er lang tid. folk som har vært singel i 6 måneder og ENDA ikke har møtt den som man blir forelska i. eller nå har jeg vært singel i HELE 3 mpneder osv. setter ingen pris på singellivet i det hele tatt? og er det ikke besynderlig hvordan så mange ikke klarer og ha det bra med seg selv?

selv har jeg vært singel i 4 år nå. det begynner å bli så lenge at det tærer litt på selvtillitten. men fortsatt er mye av singeltiden selvbestemt, og jeg er av den oppfattelse at man ikke kan ha det bra med andre før man har det bra med seg selv. det betyr at man trenger litt tid, mener jeg, før man er klare for lykken i et annet forhold. så jeg mener da også at jeg vanskelig kan falle for ei som kommer rett ut av et forhold. eller som jeg har merka meg i andre sammenhenger, ei som begynner på det nye forholdet før hun bryter av det hun er i. men jeg er kanskje alene om disse betrakningene?

Jeg var nær ved å bestille madrass idag, men så slo det meg at det var noe jeg helt hadde glemt å tenke på. Erfaringer?

Jeg bruker å invitere damene med meg rett hjem på første daten. Dette gjør jeg enten over SMS eller på mail her på sukker. Noen seier selvfølgelig nei, og noen sier ja. Når jeg tar tar de med meg hjem på første daten er det selvfølgelig fordi jeg ønsker å ha sex med de så fort som mulig. Det er også litt fordi jeg synes det er mer koselig å være hjemme. Mitt problem er at noen jenter ikke skjønner at jeg bare er ute etter sex.

For en stund siden hadde jeg for eksempel en jente med meg hjem på første daten og hun ville ikke en gang kysse! Hvordan unngår jeg å få slike pripne jenter på kroken? Hva er en elegant måte å si på mail eller SMS at jeg er ute etter sex. For det ser ut til at noen jenter ikke tar hintet om at det at jeg inviterer de med meg rett hjem betyr at jeg bare er ute etter sex.

Hjelp! Jeg får ikke kontakt på chatten! Vinduet åpner seg og i venstre hjørne kommer teksten: "Åpner chaten" ??? Noen som vet hva som er galt? Har kunnet chatte tidligere.

Hei,

Når jeg laget en profil fikk jeg vite at svarprosenten var lav her.

Det er frustrerende for mange å ikke få svar, alle sier det.
Jeg fikk et tips og skrev dette i slutten av breva mine :

”håper noe av dette skaper gjenklang hos deg. Send meg gjerne et lite hint om du ikke er interessert, så vet jeg at jeg ikke trenger vente på svar fra deg”

Svar prosenten har kommet litt opp, men det triste er at fortsatt er det mange som ikke gidder å svare.
Jeg mener også at jeg skriver personlige greie brev, spør om ting kvinnen har i profilen hennes. Ikke en klipp og lim melding.
Hva skjer her? Hvor er høfligheten på nettet?

Viddleik, som er litt skuffet.

Håper alle har an fin start på dagen
Jeg har hatt en strålende start med kaffe i sengen samt sett og hørt smakebiter fra Bo Caspers ny cd som kommer ut til uken.
Fine melodier med bra rythmer og bra tekster og da er jeg klar for en ny dag :))

Hva med dere andre?

Hadde eit kjapt besøk av ein kompis som heiter Erik her på morgonkvisten og me sat attmed kjøkkenbordet og tok ein kaffikopp. Yngstemann på seks år er litt treg å stå opp om morgonen og kom tuslende ned i trusa og godt hold i kosedyna hvorpå Erik muntert sa: "Er dette noko tid å stå opp på, unge mann?" Minstemann ser på han og spør: " Ka du heite då?" -"Erik." Og utan så mykje som eit lite sekunds nøling kom det frå minstemann: " Det må no vare Gamle-Erik då iallefall!" Må innrømme at eg vart stum, men flire f... så godt no. Og det gjer nok han Gamle-Erik og. :)

Detaljer

Siste svar lø. 16 okt. 2010 16:59 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Hvorfor må folk være så detaljerte når de skriver om:

- Trening: "Trener både spinning og styrke, men innimellom blir det også en del saltimer."

- Reiser: "I fjor var jeg i Salzburg og Khartoum, og til høsten går turen til Ashkabat."

- Konserter: "Jeg elsker å gå på konserter, i år har jeg sett Lady Gaga, Michael Jackson og Buddy Holly."

Personlig synes jeg det er mye viktigere hva det å trene, det å reise og det å gå på konserter gir en. Men jeg er kanskje bare litt sær?

Var innom DNTs sider (fordi jeg er en av de som faktisk går tur), og scrollet gjennom høstturer der jeg ser :

Singeltur -avlyst
Singelturen er avlyst grunnet mangel på mannfolk. Hele 10 damer og 0 menn var påmeldt til helgas begivenhet, men avlyses og settes opp når mannfolka er klar for slike utfordringer

http://www.turistforeningen.no/activity.php?ac_id=29112

Dette var Troms turlag riktignok, men det er visst litt typisk for slike turer, og jeg trodde det var nordpå det var størst ungkarsoverskudd.

Dere seriøse typer, hvorfor slår dere ikke til på slike muligheter?
Kvinnene på slike singleturer er neppe überspreke for en vanlig fyr.

Jeg ser stadig at det nevnes at kvinner får sex når de vil og det er muligens sant. Derimot er det ofte at menn trekker frem at selv om man er både feit og stygg, så får man også sex når man vil.

Derfor følger denne uhøytidelige spørreundersøkelsen; ville du, som mann, pøka ei dame du ikke fant det minste attraktiv? Og hvorfor? Eller hvorfor ikke?

Lureri?

Siste svar lø. 16 okt. 2010 13:26 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym question

Når man har møtt noen her inne, er det da lureri å ha en profil her selv om man har skrevet at man treffer noen i den?

Hei,

Det er så mye snakk om at man ikke får svar her inne og at "ingen" sender post etc. Men hva med å være litt mer konkret. Hvor mange henvendelser får dere i døgnet, både jenter og gutter? Jeg er en jente som opprettet en profil for ca. en måned siden og først i går la jeg ut profilbilde av meg selv. Siden i går kveld har jeg fått 7 brev og 10 har satt hjerte på meg. Men, dette er stort sett personer jeg ikke har noe interesse av. De jeg søker etter her inne er utseendemessig på samme nivå som de jeg har vært sammen med før (jeg sikter derfor ikke for høyt og ikke for lavt). Men, de hører jeg som regel ikke noe fra og ikke svarer de på mine henvendelser heller. Men ser at flere av de har vært innom profilen min, også uten at jeg har tatt kontakt først.

I det virkelige liv har jeg aldri hatt problem med å få kontakt med det motsatte kjønn på by`n. Merker også stor forskjell fra tidligere, lå inne på Match for ca. fem år siden og fikk da opp i 50 henvendelser bare de to første dagene jeg lå ute. Nå er jeg 37, så kanskje alderen stopper meg her inne. Ser stort sett helt lik ut som tidligere og profilteksten min er ikke noe dårligere nå enn før.

Nå hva tror dere?

er det noen som har vært på sukkerfest? å hvordan oplevde du det?jeg vil men vet ikke om jeg tørr..

Korfor skrive noko om seg sjøl på profilen sin når det alltids vert noko som er feil? Trynet blir no feil likevel, men det er vel det einaste me har :) Og det er vel trynefaktoren som spela størst rolle her, eller....? Skulle vel hatt utsjånad som Brad Pitt og Mor Theresa sitt hjartelag, men det bli vel ikkje slik for dei fleiste av oss. Men så er det vel ikkje så mange som Jennifer Aniston eller Angelina Jolie av andre sorten, heller då.....Kanskje? :):) Ikkje meininga at det her skulle vare surt oppgulp om nokon tok det slik, berre ei generell betraktning. Med eit par konjakker og litt pils under vesten er det ikkje råd å vare sur :)

Hvordan finner jeg ut hvem som har prøvd å kontakte meg via chatten? Jeg så at noen hadde prøvd å kontakte meg via chatten mens jeg var borte fra pcen...og når jeg trykte på aksepter så sto det bare at brukeren var opptatt med en annen chat....
Hvordan finner jeg ut hvem som kontaktet meg?

Er det flere som reagerer på at folk skryter seg veldig opp i skyene? Spekulerer i om det er mange som er arbeidsledige her inne egentlig. Selv så vil jeg si at jeg lever et aktivliv, men ved siden av jobb og alt det andre så har jeg ikke sjans til å være så aktiv som hva en del her inne er. De trener på treningstudio 3-4 ganger i uken, danser 2 ganger i uken, fjelltur 2 ganger i uken, ute med venner på cafè 1-3 ganger i uken også videre, blir så overrasket over det. Min uke har bare 7 dager (6 dager, hviler på den siste =)...

Og så blir jeg så misunnelig på alle dere som reiser, ved siden av alt det ovenfor hvordan får dere tid til å reise da? Og ikke minst råd? NAV

Virker kanskje bitter her, men er egentlig ikke det. Bare kjeder meg, og følte for å skrive noe...

Hei

Lurer litt på hva som er vanlig her inne, har avtalt å møte ei og fikk hennes telefonnummer. Følte det var litt rart å lagre det på mobilen med sukker nick, så fant ut at det var greit å slå det opp i telefonkatalogen, så sitter jeg der da med navnet hennes og lagrer det på mobilen :-) like greit å gjøre det også, siden telefonen min er en android telefon, med gulesider app.. så om hun ringer så får jeg jo opp nummeret fra gulesider med en gang uansett...

Så lurer man da, skal jeg kopiere navnet fra telefonkatalogen og over i google...? Vil jeg vite hva jeg får av treff på henne før jeg møter henne, vil det i tilfelle gjøre meg mer/mindre forutinntatt ? Vel det er jo en trygghet i forhold til at hun kan være gal?

Vel som tenkt så gjort... får ingen treff på annet enn skattelister, de sjekket jeg ikke (syntes det ble litt vel langt å gå)...

Men hvor går grensa? hva gjør du?

Super eller VIP

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg betaler 35 kroner for Supermedlemskap, så jeg er vel stuck, men siden jeg får så få førstemeldinger som jeg gjør slo det meg at det i hvert fall er én fordel med å være VIP - da har hun i hvert fall ikke sett profilen min før...

Hei :-)
Vi er i Oslo på møte og har lyst å spise god middag i behagelig og avslappende ambiente, muligens sentralt.
Har dere noen tips til oss?

Hva i svarte tror dere at menn er interresert i - en annen mann med kvinnelig kjønn? Tror dere har missforstått!
Sikkert noen SV´ere som tenner på alle pluggene nå og flerrer over tastaturet eller de rett og slett ikke gidder å svare en "tufs" Men antar at i allefall noen er enige... Kan dere damer ikke heller være slik som dere er født, det er jo slik vi vil ha dere!!!

drit kjedelig og være våken nå. men er skiftarbeider og har ofte skrudd døgnrytme, noen andre som er i samme båt? da kan vi prøve og underholde hverandre i denne tråden :-)

Det er noe jeg har lurt på. Hvis jeg aktiverer av for automatisk månedlig fornyelse med en prisreduksjon på 10 %, hvor billig kan medlemskapet bli?

Og hvis jeg velger å ikke fornye medlemskapet, starter prisreduksjonen på nytt av hvis jeg skulle ombestemme meg?

På forhånd takk for svar.

Ja nå har de forsket på temaet, og Good guys ser ut til å være vinneren i kampen om damene.

http://www.abcnyheter.no/node/118720

Disse resultatene er konsistente og viser at det finnes en kobling mellom menneskelig altruisme og hvordan man seksuelt blir tiltrukket av andre.

Så hvis damene skal få tenning, så må vi flagge vår Good guy- side.........

:-)

Heisann!
Tenkte dette kunne være rette arenaen å få noen tips. Får låne profilen til en kompis nå til å skrive dette her.
Skal gjøre dette kort. Har vært i et forhold i to og et halvt år nå. Siste året har det egentlig skranglet en god del etter at jeg en gang i fylla var et sted jeg ikke skulle ha vært. Jeg har gitt uttrykk for at jeg vil ha en pause nå/gjøre det slutt. Hvorpå hun har lyst til å fortsette. Som sagt har det gått trått det siste året. Jeg har og for sikkerhetsskyld klart å treffe en annen jente som jeg absolutt har funnet tonen med.
Jeg er så klart fortsatt glad i hun jeg bor sammen med,men gnisten er bare absolutt ikke til stede lenger.
Vi er i slutten av tyve årene/begynnelsen av tredve årene.
Gode tips mottas med takk!

Sigbjørn Johnsen vil i juli neste år innføre mva på elektroniske tjenester fra utlandet. Det betyr at våre konkurenter, som alle er etablert i utlandet også må begynne å betale moms. Hurra for den!
F.eks er Q500 er etablert av forretningsfolk som ønsker å tjene penger. De visste hva de gjorde da de la firmaet til sveits netopp for å slippe mva i Norge.
Nå som de må betale 25% mer så forsvinner mye av inntektene. Da må de enten skru prisene utterligere opp, eller redusere teppebombingen av reklame, som har til eneste mål å suge penger ut av de single som ikke har fått med seg at der er på Sukker det skjer ;-).

Ulempen for Sukker, som ikke driver eller har råd til tung markedsføring, er det ikke like lett å nå de single som er litt "utenfor" og ikke følger med på hva som skjer og hvor det skjer. Disse havner ofte hos konkurrentenes tjenester fordi de ikke vet bedre.

Hadde Sukker reklamert like mye som våre konkurrener, og betalt moms som i dag, hadde vi vært konkurs for lengst. Med det nye vedtaket som trer i kfraft juli 2011 og som pålegger våre konkurrenter mva, blir det trolig mindre datingreklame å se, og hva gjør vel det?
Vi har nemlig en teori om at at all den sleazy reklamen som er rettet mot single på nettet virker mot sin hensikt, at mange single faktisk distanserer seg fra nettdating eller i allefall disse tjenestene som nærmes "roper at de ikke er populære". Noe annet kan man ikke forstå tatt i betraktning at Møteplassens reklame på Finn og VG, i titalls millioner kroners klassen, omtrent ikke fungerer.

Det hadde vært moro å høre hva dere tenke om all den reklamen som pumpes ut mot de single. Hvordan oppfatter dere den?
Kjøper dere alle lureartiklene? Har dere lagt merke til at Sukker blir påfallende lite omtalt?

Hei.

Har tidligere brutt kontakten med de jeg har vært interessert i som ikke har vært interessert tilbake.
Men i dette tilfellet er det litt vanskeligere. Vi har et langt vennskap bak oss og samarbeider også med å lage musikk.

Var så naiv at jeg kastet skjoldet mitt for ei flørtete og oppmerksomhetsglad venninne og får nå som fortjent et slag i mellomgulvet.

Har noen opplevet noe lignende og ufortrødent fortsatt vennskapet som før, eller er det fremdeles en realitets kule rett i hode som skal til ?
Synspunkt/forslag ?

O, Store forum. Finnes det noen som er kjent i Lillestrøm?

Hvor er det fornuftig å parkere i Lillestrøm på dagtid en mandag når man skal stå der endel timer? Helst i nærheten av torget, og ikke grisedyrt.

Neida, det er ikke noen mann. :p Derimot så er det damer. Eller jenter som jeg liker å kalle oss, trass mine aldrende år. Jeg bor på ei ræva lita øy, mens jeg opprinnelig er fra Bergen. Long story short, har flyttet rundt litt og vips var jeg her. Brått treffer jeg på to, uavhengig av hverandre, barndomsvenninner, av de jeg hang mye med. Som bor her, i denne utkanten. Så i morgen skal vi ut, spise og mimre over barndom.

Er nok totalt uinteressant for de fleste, men jeg er skikkelig happy over en deilig barnefri periode og nye og gamle venner og et generelt fint liv. :gliser:

Hvorfor er folk på en date/sjekkeside uten bilde? Er det kun fordi de er nysgjerrige på om naboen er her? Eller er det fordi naboen ikke skal se dem? Eller mannen/kona?

Jeg syntes det er veldig merkelig at folk ikke vil "vise" seg frem... vi er jo alle i samme båt her inne?

De slo av strømmen og gikk hjem. Og glemte at det gjensto noen avganger...
Oslo S er mørklagt, Togene har strøm, men får ikke lov å kjøre. Spennende

Må ha sjarm??

Siste svar on. 13 okt. 2010 23:42 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Puddelrock

Veldig mange søker etter en som har sjarm? Ok, men hvordan vise sin sjarm over nettet? Skal man bare skrive at man har masse sjarm, er det troverdig nok? Jeg mener jo at man først får vist sin sjarm når man møtes....og det virker ikke å være lett å treffe noen her inne, hvertfall ikke etter trådene og bedømme;)

Ha en strålende kveld ja!

Hei, jeg har møtt en person på sukker, en attraktiv og hyggelig person. Vi møtes, innimellom, har det hyggelig, og etter min smak deilig, sammen.
Jeg er ute etter en flørt som kan utvikle seg....og har det bra sånn som nå, men hvorfor er denne andre personen inne på sukker fortsatt - først syntes jeg dette var kleint - nå gjør jeg som den andre - er også inne på sukker - og tenker at den andre ikke egentlig er interessert i meg.....

Jeg kunne tenke meg å utvikle forholdet, men ikke sånn som nå, eller?? Jer er underernært på mental og fysisk kontakt med det andre kjønn...og suger (!) enn sålenge på karamellen, hmfr

???

Hva er det folk legger i definisjonen at man har en atletisk kropp? Er det at man har six pack og store overarmer, eller kan jeg definere meg selv som atletisk dersom kroppen min passer den type sport jeg driver med? Den korrekte definisjonen på en atlet er jo en person som driver med sport regelmessig, og dersom kroppstypen min passer den sporten jeg driver med, er jeg da atletisk selv uten six pack og det hele(driver ikke med sumobryting da)?

Jeg bare undrer, hvordan tolke følgende: Når noen menn er innom profilen ofte evt i tillegg sender hjerter, men aldri sender noen melding, hvordan tolke dette? Er de egentlig interressert? Sitter de da å venter på at jeg skal ta initiativ fordi de ikke tør selv, eller hva er egentlig greia?

Hei lurer på hva aldersgrensa til sukkerfesten er? Har ei venninne som skal være med, hun er 21..

Kan noen gi meg svar på brev på dette?

Klem kanin68

Jeg lurer på om det er greit eller ikke?
Hva er dere andres sine erfaringer?
Jeg fikk brev fra et utenlandsk sukker-medlem som bor i et annet land.
Veldig hyggelig, men hva er sannsynligheten for at en person har interesse av en person i et annet land.
Kan motivasjonen til interessen være at jeg bor i Norge?
Hvordan kan man finne ut om interessen er reel?

Ja, jeg hadde da ihvertfall sendt en melding i en eller annen form, og prøvd å fiske litt etter en respons av noe slag!
Man kan vel sende en melding eller ringe og si takk for sist, uansett. Man kommer da tross alt fra møblerte hjem, og er en gentleman så langt det er mulig..? ;-)

PLayer?

Siste svar ti. 12 okt. 2010 22:53 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym leif kris

Jeg er en kjekk og grei gutt/ mann på 25 år. Har kommet ut av ett laaaaaangt forhold for 1 år siden.
Nå når jeg er på byen for å finne meg ei ny vennine/kjæreste får jeg ganske strax avslag. De fleste får jeg enten høre fra venninene eller jenta at jeg er bare en player. Hvorfor?
Er da aldri i mine tanker å lure noen som helst.
Er player ett utseende?

Da kan jeg jo kanskje spørre her da. Hva ønsker dere skal stå i den utfyllende teksten når dere leser om andre? Føler dere at dere får et ekte inntrykk av personen ut i fra hva som vedkommende har skrevet om seg selv?

Leste en gang at menn som er interessert alltid vil ta kontakt. Stemmer dette gutter ? om du fortsatt liker ei jinte etter en date, vil du da ta kontakt ? selv om du er usikker på om hun liker deg ?

Bare lurer på hva som er hensikten med sånne profiler. Er det ikke meningen å "selge" seg her inne da ? Man kan vel heller ha en annonse i Dagbladet hvis man er så redd for å vise hvem man er. Hva mener du ?

......da har man i dag begått et kortsiktig følelsesmessige harikiri ved å besøke sitt gamle liv :-/

Det har nå gått 6 måneder siden man flyttet ut fra huset sitt og man har kommet seg mer eller mindre til rette. Har vært på datern og truffet noen damer men ennå ikke finni den som får det til å kile i tæra eller magen. Alt i alt så har livet og følelseslivet kommet seg på rett kjøl igjen.

Snakket så med min føre dette like før høstferien og avtalte at jeg skulle ha jentungen hennes en dag i ferien, noe som ble flyttet til i dag på grunn av noen familieissues der. Så veldig frem imot det, så faktisk mer frem til dette enn 3 daten jeg skulle ha med ei dame så da var jo fremdriften der avgjort. I denne forbindelse er det selvsagt en del kommunikasjon for å orge ting noe som gjør at man begynner å tenke litt igjen og man havner litt i dumpa over at man sitter i en leilighet i Oslo istedenfor huset man kjøpte.

Dagen gikk bra vi hadde det gøy. Levering ble derimot litt værre. Den nye typen var på plass i stua (flytta vel inn etter 1 måned) og jeg gikk rett på kjøkkenet, tok en liten debrif og overleverte noen gaver fra ferien til jentungen. Det som virkelig skjærer er å se alle planene man hadde for huset er blitt gjennomført og man får et kort innblikk i sitt gamle liv. Ting er bygd om, møbler skifta ut, "familie"bilder hengt opp, tingene vi har kjøpt sammen sto her og der, bikkja og katta kommer for å hilse på, gamle naboer hilser. Alt var som det skulle være og slik man ville ha det, eneste feilen med bildet var gjøken som satt i sofaen ikke var meg....var noe med dette A4 livet jeg faktisk ville ha....

Det gledlige i det hele er at jeg ikke savna henne, skjønte at hu fremdeles prøver å lure meg for penger i forhold til oppgjøret som ikke er helt ferdig, og er ganske ferdig med hu. Det jeg savner var livet jeg hadde og livet jeg trodde jeg skulle få. Tok meg lang tid å komme ditt og når man endelig kom ditt så blei matta dratt vekk fra under en like før man skulle fri og greier. Blir så utrolig motløs av å skulle måtte begynne på en ny 4 års"jobb" for å komme seg ditt igjen.

Er vel bare å dra seg opp igjen og prøve å komme seg litt lenger i forholdet på kortere tid! Man blir ikke yngre akkurat ;-)

(ps: måtte bare få det ut på en eller annen måte og det er ikke akkurat noe man prater med noen kamerater om)

Jeg ble fortalt historien "For sale. Baby shoes. Never used" (Hemingway) her forrige helg og ble veldig (hva blir rette ordet her... rørt, grepet, satt ut etc..? lar den stå åpen!) av den..

Har du en såkalt six-word story?

http://www.litkicks.com/FlashFiction

Siden man tydeligvis kan få svar på alle spørsmål her...

Har en kompis som kommer på besøk til Oslo i morgen og vil være med på quiz, men siden både Venner og Kampen Pub har flyttet sine quizer står jeg quizløs - noen som vet om noen allmennquizer i Oslo på onsdager?

Hadde en spesiell opplevelse forleden, som jeg ikke vil unnlate å legge ut for "analyse" her.

Jeg hadde vært på et større arrangement, og da det hele var i ferd med å ta slutt, møtte jeg en voldsomt søt dame ved utgangen. Hun kjente igjen meg, mens jeg bare hadde en vag følelse av å ha sett henne før et sted. Det var ikke mye jeg fikk sagt til henne før vi gikk hver vår vei, men jeg syntes nok hun oppførte seg på en nokså flørtete måte.

Det tok noen dager før jeg klarte å grave frem navnet hennes fra hukommelsen, og hvor jeg kjente henne fra. Det viste seg at det var en daqme jeg hadde samarbeidet med om noen prosjekter for noen år siden. Den gang syntes jeg bare hun var hyggelig å snakke med, men det var ikke mer enn det. Det var først nå den siste gangen at jeg virkelig la merke til hvor flott hun var.

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøvde å legge henne til som venn på Facebook, men det virket ikke som om hun la merke til det, eller kanskje hun ikke vil ha noe å gjøre med meg overhodet? Det siste virker litt merkelig, siden hun har vært veldig hyggelig alle de gangene jeg har snakket med henne. Jeg tar ikke sjansen på å ringe henne heller....