Sukkerforum

Fjellsko, regntøy, solbriller og hansker ligger klar ved siden av sekken. Værmeldingene er variable så jeg må helgardere.
Vi må være to modige sjeler som avtaler å møtes på ferja som tar oss halveis til turstart, spennende dag i sikte.....
Måtte bare dele med dere slik at andre kan la seg inspirere til å hive seg uti det :-)

Hvorfor skal vi ha to søndager på rad, syns ikke den dagen er den kjekkeste:) tar vekk den faktoren at man faktisk har fri fra jobb.
Favorittdagen min må være fredager, men nok tirsdag er dagen jeg sliter mest med å stå opp om morgenen. Hvis man i tillegg har tirsdag etter søndag, så må det bli trøbbel mellom meg og vekkerklokken i morgen tidlig:) haha og det til tross for at jeg har anskaffet meg Enya til alarmtone:) Løsningen min i dag ble dette innlegget, uten noen spesiell plan:) hva er din favorittdag?

Jeg lurer litt på om det er mulig å finne noen å ha et seriøst forhold med her på sukker. For det første er det utrolig vanskelig å bedømme om man liker noen kun ved hjelp av bilder og tekst. For det andre er det en langsom prosess å chatte og date "tilfeldige" mennesker. Litt som å vinne i Lotto kan man si. Er det flere som har denne følelsen?

Ofte menn med bilder der de har tatt en stor laks etc......Jeg lurer på om jeg er i utakt med det kvinnelige publikum når jeg sier at kvinner generelt er vel ikke det rette publikum for sånne bilder....

I dag syklet jeg forbi to syklister, mann og dame, med identisk sykkel, identisk kondomdress og identisk hjelm. Og jeg bare spør meg - skiller dette seg i det hele tatt fra par som har identisk grilldress?

Finnes ikke en mer pirrende duft enn den som henger igjen i tøyet etter at vi har klint, hans helt personlige duft... han har gått ut av døra.....sukk....duften fyller meg med en vanvittig god følelse...ubeskrivelig...velbehag...har ikke lyst til å vaske den blusen min på en stund nei...:-))

Jeg er en frøken i min beste alder, uten barn, masse sjarm og godt humør, glad i skog, fjell og fisking.
Er optimistisk, ryddig økonomisk, selvstendig og har alt på stell....men hvor pokker blir det av mannfolka her???

Ok, akkurat nå har jeg noen kilo ekstra etter et par tøffe år, men jeg trener og er på veg nedover igjen.
Har jeg blitt for gammel? Kan da ikke være det? Det er da en strålende alder hvor man har det bedre og tryggere på seg selv og kroppen sin enn noen sinne!

Her på Sukker må det være innmari tøft publikum?

Turforslag

Siste svar ma. 24 mai 2010 00:24 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym tørdal

Jeg tenker å invitere ei jente på en tur ut i Oslomarka, men lurer på om noen har tips. Ingen av oss er spesielt veltrente, og jeg tenker derfor på noe a'la Skar-Øyungen, bare ikke den ruta, siden det var dit jeg ble dratt med på min forrige markadate.

Reklamene på TV i dag er jo bare helt fantastiske!!!

Avstander

Siste svar ma. 24 mai 2010 00:00 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

I en tråd som nettopp ble slettet var det snakk om avstander, og, ærlig talt, er det faktisk noen som mener at sju mil er et uoverkommelig hinder dersom man faktisk skal møte noen man ser for seg at man kanskje kan ha en fremtid med (=date)?

Jeg leser mange innlegg om utroskap - JA det er noe herk.
Men, hva er det med sex som gjør at man MÅ bare ha det sammen med den man elsker?
JA, da - jeg vet dette er langt over "vanlig" tankegang. Dessuten, kan jeg ikke tro at jeg ville kunne stole så mye på min partner at jeg kunne ha tillatt noe sånnt ....men er det tillit det egentlig er snakk om?
Eller er det frykt? Frykt for å bli forlatt - at andre er bedre - å ikke være foretrukket lenger?

Årsaken til at jeg kom til å tenke på dette er at jeg faktisk (!) kan se for meg at jeg har en annen en 'min' - uten at det truer vårt forhold. Ikke at det er noe jeg MÅ ha - jeg har heller aldri hatt det sånn, så ikke misforstå. Men tanken på det skremmer meg ikke.
Men, så irriterer det meg altså at jeg ikke er 'trygg' nok til å godta det motsatte ...

Er det noen som har erfaringer med dette?
Til slutt - ikke sleng ut skitt som svar på dette - men svar med hvilke følelser det gir deg...og er det bare frykt?

jeg er da en gutt i starten av 20 årene fra østfold. jeg ser mye eldre ut en det jeg er, å tiltrekker da damer som også er mye eldre en meg og ikke jenter på min egen alder.
problemet er da det at når de finner ut hvor gammel jeg er, så er de jo selvfølgelig ikke interisert. noe jeg jo kan forstå:)

noen som har noen tips eller syns punkter med hva jeg kan gjøre med dette?

Helt ærlig !!!!!!
Hvor mange kvinner her inne styrer glatt unna slike som meg....
Drømmepakka.....2 barn. ?
Selv om faren i seg selv egentlig er et kupp ( sett med egne øyne hehehehe)
Vel de som kjenner meg godt sier det samme, uten å være kjøpt/betalt.....

Må bare følge opp tråden... :)

Kan man på noe vis nå frem til de under 70 i match slik at man evt kan skrive til dem?
Har prøvd med å søke nick osv, men når ikke helt frem.

- inviterer du på champagne, så får du akkurat det du ønsker deg.....

Når dere tar en titt innom albumet ,hva slags bilder liker dere å se ?

Helt ærlig !!!!!!
Hvor mange menn her inne styrer glatt unna slike som meg....
Drømmepakka.....3 barn. ?
Selv om moren i seg selv egentlig er et kupp ( sett med egne øyne hehehehe)
Vel de som kjenner meg godt sier det samme, uten å være kjøpt/betalt.....

Skjønner nå av erfaring at det er er endel som bruker Sukker kun til å få tilgang til sex og ikke noe mer. Lurer virkelig på hvor mange som er på seriøs leting etter kjæreste? Skulle likt å få ærlige svar fra sukkermennene...Nå er det like før jeg gir opp nettdating helt...

Jeg bare spør. På tide med litt action og handling fra begge kjønn her inne!

Utroskap

Siste svar sø. 23 mai 2010 21:41 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym couldbe

Er det mange som synest det er greit at den en dater har vært utro? Tør dere stole på noen dere vet har vært notorisk utro?

En liten refleksjon... Eller kanskje til og med et lite tips til damene ( og sikkert også enkelte av gutta)...

Jeg blir særdeles skeptisk når jeg leser en profil som inneholder 2 linjer med selvfølgeligheter om "meg selv" - og en hel avhandling om hvordan drømmekjæresten skal være...

Det er nesten ikke grenser for hva enkelte må ha "Jeg har masse guttevenner og forventer da du synes det er flott", ""Du må være sporty, veltrent, barsk, sterk, handyman og ha god økonomi - og forgude meg - og like å stelle i huset" :-)

"In your dreams" sier nå jeg og vandrer videre til neste profil... :-)

Det er naturligvis helt greit å være kresen/kravstor, men er det ikke greit å kreve det samme av seg selv? Litt balanse er vel det jeg tenker på - og at det er greit å søke etter en normal person som faktisk finnes andre steder enn på TV.

Hadde jeg for eksempel søkt etter "et sexy villdyr av en dame som må like å holde huset i orden, mekke bilen, male garasjen og ha middagen klar hver dag kl 16:00 - og selvfølgelig tjene masse penger og forgude meg" - hadde jeg vel kanskje ikke fått mange kandidater på døra :-) Eller kanskje jeg burde prøve... Hvem vet hva som skjuler seg bak profiler som "Diamant", "Dreamgirl" eller "LovelyLady" fra Brøttum? (eksempler hentet fra fantasien - om noen tilfeldigvis har sånne Nick er det ikke dere jeg snakker om :-))

Hva synes du - er jeg for kravstor?

Om du hadde en venn som du alltid har sett på som perfekt som tar sitt eget liv, hva vil du tenke når du etterhvert forstår at han gjorde det på gurnnlag av kjærlighetssorg?

For meg var han den klassiske kjekkasen..høy, blond, atletisk, ga andre en trygghet med å bare være tilstede og stort sett god i alt så lenge vi kunne huske.......det var alltid litt bittersurt å gå ut med han siden han fikk alltid mest oppmerksomhet av jentene og jenter kunne til og med bruke meg for å komme til han.....selv om det er over et halvt år siden så hender det iblant at jenter spør etter han når jeg går ut.

Mer behøver jeg ikke å skrive da det kan bli litt vel lett for omkretsen å kjenne både han og meg igjen.

Men kan kjærligheten være for farlig for en mann? Kan menn knytte seg så mye til en jente og få en slags "eier/min jente" følelse som aldri går bort og smerten blir rett og slett for vond at det kan være andre løsninger innvolvert?

Er det egentlig sunt å anbefale unge menn å trakte etter den store kjærligheten, finne henne og knytte seg til henne? Er det moralsk riktig? Når tapet innvolvert kan kanskje sammenlignes med følelsene som kommer av økonomisk ruin eller dødsfall?

Jeg bare lurer på hvorfor bildet mitt ikke ble godkjent som profilbilde? Sitter på huk i moltemyra og smiler så søtt jeg kan:-) Sukker begrunner det med at man ikke ser mitt ansikt så tydelig? Hva med alle de bildeløse da? Dem ser man jo ikke i det hele tatt? Men det er tydeligvis ikke noe problem? Synes det er veldig pussig?

Noen kommentarer på dette?

Hei på dere som titter inn !
Hva mener dere om å føre seg/ vise seg/ marknadsføre seg på en riktig måte?

Er det viktig eller er det unødvendig her ? Tror dere på skjebnen/flaks, eller synes dere at det er viktig å redigere flott profill eller skrive en korrekt førstemeldin er meget viktig.

Naken mann

Siste svar sø. 23 mai 2010 14:31 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym vil ikke

Noen menn tror at jeg liker å se dem naken? At jeg liksom blir tent av det? Men det blir jeg ikke. Flere damer her som har det på samme måten?

Det som tenner er jo det som blir sagt, gjort og følt...ikke det visuelle nødvendigvis...hvis ikke han er RÅ lekker da...og dem er det jo langt i mellom...

Så vær så snill, ikke dra fram stasen for tidlig...det er turn-off.

Håper ikke denne tråden virker støtende, det er ikke meningen...kanskje bare et godt råd til noen av de ivrigste av menn her inne..:-)

Noen damer som skal rundt i Haugesund i kveld?

Har lest mye bra om det og akkurat innstallert.. Men mye å sette seg inn i ja,, :P

Hvorfor bruker folk så lang tid på å kjøre når de først har satt seg i bilen. Har tenkt på dette hundrevis av ganger. Man kommer til en full parkeringsplass på et kjøpesenter f.eks. Så ser man noen som setter seg inn i bilen, og så tenker man at da kjører de jo snart, så jeg kan ta den plassen. Jeg stiller meg pent og venter på å smette inn når de har kjørt.

Men, neida!!! Det skal flyttes på handleposer, pusse nesa, se seg i speilet, sette telefonen på lading, skravles, rette på lua, sette bilen i revers 3 ganger, justere setet, osv, osv

Er det ikke bare å sette deg i bilen å kjøre????

Skumle saker...!

får ikke hjerter eller post mer :(
er jeg bare utolmodig eller har jeg mista draget på internett også?... huffa :)

Måtte han hvile i fred!
Kanskje litt spesielt å lage en tråd om dette, men alle som har fulgt med rockens historie må jo ha kommet over Dio.

jeg er 40 og har fortsatt akkurat samme kvinnepreferanser som når jeg var i 20åra. Da syns jeg kvinner i 40åra var gamle og uinteresante og det syns jeg ennå. Psykolog neste. Andre som har det sånn?

sprek

Siste svar sø. 23 mai 2010 00:33 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym vidars

Bare lurer, nå har ikke jeg lest manlige profiler om de skriver det samme, men lurer på om der damer tror dere ligger bedre ann om dere som de fleste her gjør, skryter av hvor spreke dere er, som for eks, jeg har løpt den maraton så å så mange ganger hmmmm, å noen skriver de røyker, er runde å gode trener flere ganger i uken har unger er med på deres aktiviteter jobb osv er det bare super damer her, bare spør uten å mene å fornærme noen, men er det sannhet i alt eller vil vi ikke bare damer det gjelder tror jeg, fremstille oss bedre enn vi er

Hvor attraktivt er det å flytte inn i en leilighet sammens med en mann i slutten av 30-årene om han bor i samme hus som foreldrene? Det vil si at han har egen leilighet i huset, men foreldrene bor der også. Er det bare meg som ikke kan tenke seg det, og synes det er mindre attraktivt? Det kan nevnes at han har egen inngang og er selvstendig, men hva hjelper når foreldrene bor i samme hus?Er ikke de fleste jenter/kvinner enig med meg at dette er uaktuelt?

.. på andre siden av gjerdet. Ordtaket er bekreftet. Naboene har grønnere gress!

Stemme

Siste svar lø. 22 mai 2010 23:35 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Mange snakker om hvor viktig utseendet er, og jeg er ikke uenig, men det har også slått meg hvor mye stemmen faktisk betyr. Det er en stooooor forskjell på ei dame som åpner kjeften og viser seg å ha en myk og behagelig stemme og ei dame som åpner kjeften og høres ut som ei nøtteskrike. Jeg vet i hvert fall hvem jeg helst vil våkne opp sammen med... :-)

Hei.

Fikk undervente beskjed når jeg ble kontaktet av en dame..Hvordan kunne denne da kontake meg da henne er utesteng?

Eller har man blitt det i etterkant?

Uansett,det frister ikke å kontakte etter en sånn beskjed..

Hva er typisk ved en falsk profil?

Hva er typisk for en ekte profil der en jente har blitt utestengt?noen som har erfaring med dette?

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn.
Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren!

utenom ett blad, som var gult. Med en fyr jeg hadde 89 i matchtall med. Og det stod lite negativt i autoteksten. Hva betyr dette?

A4

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym A4

Jeg vil bare ha et A4-liv, med en A4-kjæreste, A4-barn og A4-jobb. Men er det i det hele tatt noen for meg her da? Nesten så jeg begynner å tvile, med alle kunstnerne og fjellklatrerne som er her.

Hvor mye går dere etter magefølelsen ?

For min egen del så pleier magefølelsen å stemme veldig godt, men de gangene jeg oftest ser vekk i fra magefølelsen, er når den ikke går på utseende. Som mann så er utseende av jenten noe av det viktigste, og jeg kan se vekk i fra noen "krasjer" med andre personlige egenskaper, så langt det ikke blir for mange, eller er noen av dem jeg virkelig ikke takler.

Hvordan ser dere menn og damer på magefølelsen, når det gjelder utseendet, og de andre egenskapene som personen har?

merker fort når våren og sommeren er her... mye mindre post,flørt og hjerter. mindre besøkende osv...

Noen som skal ut på byen i fredrikstad i dag?

Norske talenter.. Vil bare tipse folket om Floor Knights. De fortjener alle stemmer i dag. Dette er et crew som virkelig har stått på, er forebyggende og jobbet MYE på frivillig basis for forebygging. På gatekultur og på rasekultur. Jeg har også stor tro på at om de vinner er det mye de kan utrette i fremtiden! Jeg sier ikke at de andre deltagerne er noe dårligere, men om man skal stemme med hjertet håper jeg at dere stemmer på dem.

Takk!

Hei
Er det noen retningslinjer for bildene man kan laste opp? Jeg har forsøkt å laste opp noen bilder som har vært på 450x600 (40kb), men år beskjed om at de er for små..

- E

........til morsomme og uhøytidelige førstedater?

Hva liker dere å gjøre på første date?

Kjære Rihanna:

Hvor mange av dere har oppdaget g-punktet og fått orgasme? Selv eller med partner, spiller ingen rolle.
Jeg begynner å tro jeg at det er det beste.

For tre uker siden var jeg på dans. Ble budt opp av en som virkelig kunne danse, hvilken glede det var...det var så lenge siden sist noen hadde svingt meg på den måten....følte meg som the Queen of the Night....

Savner en god gutt som er super flink til å danse.... :-))

si ifr kjapt! her sitter jeg en gutt på 27----si hei nå..hahahaha