Sukkerforum

Ser dokumentar på nrk2... om fiskebestand og rovfiske:((( er til å grine av..

Voldsomt store pupper alle jentene har der, i forhold til resten av landet.

Det er nesten så en må revurdere hvor man egentlig har lyst til å bo.

Vet ikke hva jeg skal skrive for å ikke få så mye pes, som skjerp deg og tralala. Men gjør et forsøk.
Jeg prøver å gå inn i meg å finne ut hvorfor jeg ikke "tenner" vil ha sex med ei jeg dater som har personligheten og alt en måtte ønske seg. Ja det såkalte daiten som blir til vennine. Men det er jo ei slik en vil ha, bare at det blir fysisk også med. Hun vil, jeg stopper. Oppsumerer om jeg faktisk føler meg litt "skremt". Hun er nesten litt høyere, veier mer, hofter er bredere, lårene er større enn seg selv.

Lurer på om det er noe der som skurrer at mannen skal liksom være størst og føle at han dominerer. At det er det som gjør det at nå er hun den dominerende. Gi f i dominas sex greier nå folkens. Og i tillegg har hun høyere utdannelse, bedre jobb, høyere inntekt og bedre bolig enn en selv. Noen gutter som kjenner seg igjen? Hva gjorde dere? Hva kan en gjøre? Tror sjansen er relativt liten at noen klaffer så bra som dette gjør utenom den fysiske biten, hun er ikke stykk og feit, men ikke helt tiltrekkende heller noe pga klessmaken passer ikke meg helt heller. Men lurer på om overstående skremmer veldig egentlig.

tenkte jeg at jeg skulle skrive noe kjempemoro og -intelligent slik at jeg fikk masse oppmerksomhet (kun av de "rette" folkene, så klart)

Har et par attraktive venniner som får 100-200 besøk pr dag og 10-20meldinger pr dag.
Ja vi vet at menn tar kontakt, men dersom det er e noen utrolig bra menn, tar også jenter kontakt.
Finnes det menn som kan skilte med slik respons over tid?

Utroskap

Siste svar to. 2 sep. 2010 19:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Selma

Har du noen gang tenkt deg når du er utro hvem er det som du kommer til å såre først?
I min synspunkt utroskap er akkurat samme som en spytt som du kaster over dit eget hodet og vil havne på deg selv. Hvordan tenker dere? .............

Aj, aj, masse flotte jenter i siste halvdel av 20-åra under "Nye profilbilder" akkurat nå. Men de holder jo hus i Trøndelag og Nordland og Rogaland og Vest-Agder og gudveithvor.

Ingen av dere som har tenkt å flytte til Oslo-gryta snart da? Masse fine jobber å få her! :;)

1- Elisabeth er ei vakker jente med deilig kropp men når du snakker med henne kan du ikke spise henne opp med en porsjon av honning
2-Tanja har ikke den ansiktet og kropp du forventer deg men hun er veldig hyggelig og snill jente
La oss tenke sånn det finnes ikke noe tredje jente. De som kommer innom i dette innlegge vil jeg gjerne være så snill ikke legge noe mer ved dette. Tenk deg hvis du var i en situasjon der du var nødt til å velge en av de to jentene. Hvilken av de to ville du valgt?

Så den tidligere tråden vedrørende det å bli skuffet over datens utseende, og følger opp i litt samme lei her. Jeg blir alltid ganske nervøs før første date. Dette skyldes ikke at jeg er redd for hvordan den andre personen er, jeg tenker som så at jeg alltids kommer meg gjennom en date, og i min erfaring er de fleste mennesker hyggelige. Dét som gjør meg mest nervøs er hva han tenker om meg, om han blir skuffet når han møter meg irl... Det skal legges til at jeg mener at jeg har en ganske ærlig profil, med nyere bilder og bilder som viser hele kroppen, men virkeligheten er nå uansett noe annet enn bilder.

Hvordan er det med dere, er dere mest nervøs for om dere blir skuffet av h*n eller om dere skal være en skuffelse for den andre parten?

Var i dag på min første forelesning ved en høyere utdanningsinstitusjon på seks år. Dæven, jeg følte meg gammel...

Sukker er en meget god og seriøs side,som jeg liker veldig godt og kommer til å fortsette å bruke,men finnes det også andre kontaktssider som er brukbare og evnt hvilke??

Hei. jeg har fått barn og har lyst til å forandre stutusen min fra å ikke ha barn til å ha barn,men greier ikke å finne ut hvor jeg gjør dette.Er det noen som kan hjelpe meg med dette?

I helgen dro jeg av sted for å spise lunsj med en mann jeg hadde mailen med i noen uker. Vi hadde god og spennende tone på mail og den gjensidige interessen var åpenbar. Han gav inntrykk av å være varm, åpen og definitivt ute etter et seriøst forhold. Vi bor et stykke fra hverandre, så vi avtalte å treffes i en hyggelig by midt i mellom våre bosteder. Lunsjen var veldig hyggelig og ingen av oss tok initiativ til å ville avslutte. Til slutt ble vi enige om at dette var så hyggelig at vi hadde lyst til å spise middag sammen også, så vi fant oss et hotellrom og planla å tilbringe kvelden sammen. Vi hadde kjempe morsom kveld og pratet og lo til langt på natt. Vi delte mye informasjon om livet, utfordringer, savn etc og vi fant fellesnevnere på mange områder. Deretter delte vi noen hyggelige opplevelser av mer intim karakter (uten at vi "went all the way"). Dagen etter var det fremdeles hyggelig og intim stemning, dog preget av dagen derpå og lite søvn. Jeg var imidlertid ganske så sikker på at gleden over å "connecte" så bra med en annen var gjensidig og at det skulle foranledige en prat om å treffes igjen. Men da dette ble tema ved avreisen greier han plutselig ikke å svare på om han vil treffes igjen. Og når jeg hinter om at det uansett hadde vært veldig hyggelig å ha kontakt, så drar han på det også (!). Da må jeg innrømme at jeg ikke skjønner noen ting!!! Er det virkelig sååå skummelt å treffe et nytt menneske at man ikke engang tør å ha kontakt? Er det bare menn som er så redde??

fotball

Siste svar on. 1 sep. 2010 20:48 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym rooney

vist du liker å snakke med en jente her inne og finner ut at hun heier på det laget du hater mest i norge(rosenborg). hva ville dere gjort då, skygget unna eller prøvd å sett om det kan funke?

Jeg er superbruker og lurer på en ting. Når jeg sitter å ser over de mange flotte damene her så velger jeg å søke på de som er "online nå". Der velger jeg også å velge å se på "alle kvinner",noe som tilsier at de også under 70 i matchtall kommer opp for meg til å se på,samt de som ikke ønsker å treffe barneforeldre. Spørsmålet mitt er om disse folka som har reservert seg mot menn med unger,om de ser at jeg har besøkt profilen deres når jeg trykker på profileneller bli r jeg skjult automatisk fordi jeg ikke står i stil til kriteriene deres. altså om jeg kommer på lista di over sist besøkte?

Video-profil?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Egentlig.

Hadde det kanskje vært noe, om det var en egen fane i profilen der man kunne ha video av seg selv (en liten presentasjonsvideo), på samme måte som det idag er for bilder? Mange har vel kameraer enten i vanlig eller web- type nå for tiden?

Ville vel blitt litt merarbeid for Sukker, da de måtte ha gått igjennom dem i sin helhet for å godkjenne(vil jeg tro), men det ville jo vært en del fordeler med det også. Man ville få et mye bedre inntrykk av personen, man ville høre stemmen og se kroppsspråket, 'gamle bilder' ville ikke lenger være et tema... sikkert flere ting.

Så - tør vi det tro? Og er det en god idé?

Date??

Siste svar on. 1 sep. 2010 19:39 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym yarah

Vil du på date med meg? vil bare ha en spontan date ..kvinne i 20 åra her, legg igjen ett lite hei her, så kan jeg ta kontakt.)

Nakenbilder

Siste svar on. 1 sep. 2010 19:17 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Knipex ;)

En jente jeg ikke kjenner la meg til som venn på Facebook og skrev at hun syntes jeg var "nammenam" :P Hun begynte å chatte og var raskt over i flørt og sexprat, og begynte å sende meg lettkledde bilder. Og spurte om jeg kunne sende tilbake. Hun har mast masse om det, og endt opp med å sende mer og mer dristige bilder, de siste helt naken. Hun er skikkelig deilig, og jeg takker ikke nei, men jeg sier at jeg ikke vil sende. Og hun synes det tydeligvis er dårlig gjort, siden hun har sendt til meg (som jeg egentlig ikke har bedt om.) Er jeg knipen? Har kun chattet med henne i tre dager. Er det vanlig å sende sånt til noen man ikke kjenner bedre. Jeg tenker at kanskje jeg er begynt å bli gammeldags, og at det er noe jeg ikke har fått med meg i tiden. Hun er 19, jeg er 31. Kan gjerne sende bilde, har ikke noe å skamme meg over sånn sett, om det er en vanlig ting å gjøre, og det forventes av folk i 2010? Men synes det virker litt merkelig..? Hva tenker dere, som kanskje har litt mer erfaring med nettdating enn jeg har..? Og en annen ting, er det vanlig at jenter sender slike bilder til gutter sånn uten videre?

Jeg har lyst til å være med på festen på Soria Moria. Er det mange på min alder der? (54)

Jeg har lest en bok som gjelder om kroppsspråk og har vært nyttig for stevnemøter jeg har vært med på for å kunne forstå av det motsatte kjønn er intressert eller ikke. Ellers hadde jeg ligget med alle de guttene og ble en hore til nå.

Jeg har et spørsmål

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ullbein

Og nå husker jeg ikke spørsmålet ! Hva er det jeg egentlig lurer på? Og plutselig lurer jeg bare dobbelt så mye.

Noe er uklart, men det er uklart hva som er uklart. Noe er uvisst, og det er uvisst hva som er uvisst. Hvis det uvisste virkelig er uvisst...noe som høres overraskende logisk ut...da er det plutselig også uvisst, om det i det hele tatt er noe som er uvisst. Kanskje alt egentlig bare er klinkende klart? Men siden jeg ikke har noe svar, kan det jo ikke være det heller, ihvertfall ikke for meg. Så nå sitter jeg bare her som et stort spørsmålstegn og aner knapt hva jeg skal si. Aner ikke hva som skjer og aner ikke engang hvem jeg er.

Men tydeligligvis er det et eller annet som foregår...

Jeg bare lurer og er veldig nysgjerrig hvor viktig utseende er for gutter og menn. Altså mener jeg ikke bare ansikter men jenters kropp

Jeg har brukt det siste året på å legge om kostholdet og har tatt av 14 kilo på det. Som følge av det skal jeg være med å fronte en kampanje som vil bli veldig synlig for den norske befolkningen.

La oss si at vi du og jeg møttes etter at jeg ble "nye meg", slik at hverken du eller kameratene dine visste noe om hvordan jeg så ut tidligere.

Hvordan ville du reagert når du oppdager at "alle" får vite hvordan dama di så ut før? Flau eller stolt? Eller ville det ikke ha noen betydning?

1) Barbara kan fylles med varmtvann, og blir en gedigen varmeflaske! Hvis du fyller opp vann med 45 grader så har du ei virkelig heit dame! :D

Noen som kan bidra med flere nyttige singeltips frem mot vinteren?

FADER OGSÅ!
Himmel og hav så lei jeg er av dette nå. Hvorfor kan ikke du, du mann som er perfekt for meg bare KOMME NÅ?
NÅ liksom! Jeg er lei av å vente og jeg synes du somler bort livet og alle dagene vi kunne hatt til å surre, lete, tenke eller hva det nå er du driver med. Jeg er HER! Du ser feil vei. KOM HIT....denne veien. Lytt til intuisjonen din, tør å gå for det helt store og pell deg hitover! Snart er det høst og kosetid og jeg vil spise fårikål sammen med DEG!

Grrr....hvor vanskelig kan det være?!

....grrrr
Har ventet alt for lenge med plenklippingen, og har en sånn skyvesak av en klipper:(
Nå er jeg svett, sliten og forbanna!

Måtte bare få det ut!

Er man redd for å skremme bort potensielle partnere her.
Tør man ikke vise ansikt, i tilfelle folk begynner å hakke på deg eller sende en hatmail.
Eller består folk av evner til å være dobbelt moralister, og vil ikke stå for det dem skriver...

I wanna know.

Hilsen kvinnfolket!

Jag forstår mig inte på kvinnor. alla villha en man som är snäll trogen , och en som kan dela sitt live med dem.En som kan lyfta dessa ladys till himmlen och hjälpa de att uppleva nya thing.det finns män från anna ursprung som både utbildade, snälla och vill gärna ta hand om en sitt livs kärlek .men får han en chanse,Nej
Ingen av dessa damer som har varit ensamma i många år med tillfälliga förhållande inte tänka sig latt lära känna sån man person. Om alla dessa dame som är so snälla och vill gärna träffa sin partner ville hoppa från sina höga hästar och tog chansen så skulle dem inte bli besvikna,men NEJ utomlands på ferie att var tillsammans med unga tyrkiska, egyptiska,grekiska män är helt ok då är de på ferie men här hemma kan de inte ens tänka sig att ta ett steg med en , varför kommer de inte ut från sin fantasi värld och se omkring sig. Ladys tiden går medan ni väntar, Det finne massaunga damer ute som är ensamma också. så alla damer över 40 år får yånka igenom riktig vad de villha.Snäll. trogen,mänm kanske utlänning ,eller flera olika män med STD som hoppar runt.

Hva er egentlig riktig innstilling når jeg er på cam? Speilvendt eller ikke? For i virkeligheten, er man egentlig speilvendt da?
Er speilbilde på badet riktig slik andre ser meg?

Jeg ser ikke veldig, men litt forandret ut når jeg veksler mellom speilvendt eller ikke.

*Forvirra*

Her er en liten advarsel til Dere jenter.......

If it has tires or testicles, you're going to have trouble with it.... ;p

* måtte bare *

Jeg har lenge undret meg på hvorfor det er slik at menn søker yngre damer (kan strekke seg til sin egen alder)? Mens vi damer må "nøye" oss med eldre enn oss selv.
Jeg er 54, aktiv, trener mye, er i jobb, sosial... Et vanlig utseende, får ofte høre at jeg ser hyggelig ut. og at jeg er attraktiv Jeg tar godt vare på det ytre og indre.
Damer ønsker seg også yngre menn, men er fornuftige nok til å skrive ca pluss- minus 5. Vi lever i 2010 og myten om at damer skal være yngre burde være over. De fleste menn over 45 har barn, så da burde ikke dette være hinder.
Håper at jeg får svar. På forhånd takk.

noen kom bort til deg når du trente å bemerket at det du gjorde var feil?

Jeg har nemlig lagt merke til flere ganger når jeg trener, at folk gjør øvelser feil. Og det er jo kjipt hvis man er virkelig satt inn på trening, men får dårligere resultater av det.

Jeg begynner å lure...

Kom nylig hjem fra min n'te date der jeg har følt det har vært "noe", ikke kjærlighet ved første blikk, men i hvert fall "noe", og fikk for n'te gang beskjed om at jeg virker som en hyggelig fyr, men kjemien mangler osv. Og jeg lurer på - hva er egentlig denne kjemien?

Jo, for så vidt vet jeg hva det er, følelsen av at dette bare er riktig, at jeg vil være sammen med henne 24/7. Dette er en følelse jeg husker jeg hadde for en ulykkelig forelskelse på gymnaset og en litt lykkeligere forelskelse kort tid etter gymnaset, men siden har jeg faktisk ikke kjent det siden (er 32 nå) har jeg slått meg til ro med at det var ungdommens hormoner og det spennende med ei dame som sådan. Men jeg begynner å lure på om jeg kanskje har tatt feil her, at jeg rett og slett ikke har opplevd kjemi på snart 13 år.

DET er en tanke som skremmer!

Lurer på om når vi beskriver oss selv i profilen er det noe vi egentlig er eller noe vi har lyst å være . Jeg går rundt og leser mest profilene enn å se på bildene. I de fleste profilene står at de er" utadvendt, åpen, sosial, fleksibel, omsorgsfull osv ".
Også har jeg spørsmål til utlendinger som er her. Jeg forstår jo at de fleste her er norsk statsborger og er på en måte norsk. Hvorfor skriver du da du er en norsk person når familie bakgrunnen din er fra et andre land?
Nordmennene og norsk jenter vil gjerne vite hvor du er opprinnelig fra.

........................?

Ikke som karakter, men hvilken ville du vært en del av?

Jeg tror det måtte blitt SG-1 for min del. Eller kanskje Farscape. Tenk å fått utforske galaksene og fjerne planeter og folk.

Jeg er definitivt født noen århundrer for tidlig.

Må innse det, jeg er ingen husmor. Og nå er jeg så lei av å lage den samme kjedelige maten dag inn og dag ut.

Noen her inne med tips til lettvinte, gode, smakfulle middager man kan lage på kort varsel uten å tømme lommeboken?

Noen som har lyst til å bli med meg og bli skikkelig friluftsmenneske? Gå lange fot- og skiturer annenhver helg og ta masse bilder av det? Begynner å mistenke at det er det som må til her...

Tidsfordriv

Ingen svar
(mann 30 år fra Rogaland) Privat melding

Har til tider en del for mye tid til overs og når surfing på sukkerforumet ikke strekker til blir det å bla fram nettspill. Dette er en juvel jeg fikk av en kompis fra over dammen. Et spill som passer til alle som har noen minutter til overs og er glad i musikk(lyd er et must). Litt avhengigskapende, men heldigvis kort. Hans kommentar; "We use this to cure WoW addiction".

http://www.indiepubgames.com/game/Auditorium

Kanskje jeg er rar=P

Jeg synes det er deilig å se profiler der dette står. Men når man samtidig ser at hun oppgir at hun er atletisk, at hun trener nesten daglig og jobber med idrett begynner jeg å lure litt...

Noen som melder seg??????

og stokkene har også begynt å vibrere.... Så gutter, HER ER JEG!!!!! :P

Makan så innmari vanskelig dette skulle være da gitt.... snøft!

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

:)

Vi har til nå lest utallige innlegg om at mange brukere her inne får lite besøk på profilene og lite eller ingen brev i innboksen. Det kan være mange grunner til dette.

Det jeg lurer på er hva dere gjør for å skille dere ut i mengden? Og hvor flinke er dere til å holde samtalen igang?
Jeg må ærlig innrømme at jeg synes mange av guttene her inne er ganske... A4, og at profilene er GANSKE like.

Jeg får en melding, og går inn på profilen deres og sjekker og ser at de kun har skrevet 3-10 stikkord om seg selv, mange skriver ingenting. Jeg er en sånn person som fokuserer først og fremst på teksten. Er han flinkt til å beskrive seg selv? (Bruker han f.eks setninger istedenfor stikkord ) Bilder har fint lite å si for min del, hvis det enste som står i teksten er "Snill, glimt i øyet, morsom, spør hvis du lurer på noe".

Når det gjelder brevskriving har jeg ofte endt opp å svare på spørsmål som "Hva skal du i helga?" "Hvordan går det med deg?"
- Jo takk, det går veldig bra. Men når jeg svarer på det samme spørsmålene om og om igjen blir det ikke mye spennende.
Når jeg selv prøver å stille spørsmål eller bytte tema, blir det stille.

Jeg mener ikke at dere skal være noen klovner å underholde oss hele tiden, eller være supermorsomme i hver eneste brev. Jeg tror dette handler om å skille seg ut. Jeg har lest noen få profiler som er virkelig flotte og skiller seg så veldig ut fra mengden. Disse er det ikke vanskelig å ta kontakt med selv heller. Jeg har fått brever som er spennende å lese og det er lett å svare og holde kontakten.

Har dere noen teorier om dette?

Hey jenter!
Vis litt respekt selv om dere er ikke intressert når dere får høflige flørter som er ikke frekt i det hele tatt. Dere er vel ikke aller verdens vakreste jenter her inne!

Til dere jenter her

Jeg tror nok de fleste jenter her "forventer" at vi gutta skal ta initsjativet og sende den første mailen.
Det som da irriterer meg litt er at når man da har skrevet en hyggelig mail, så er det veldig ofte en ikke får noe svar.
Ikke missforstå, jeg har full forståelse for at motparten ikke alltid er interessert, eller at det kan bli mye korte "tulle" mail. Men skulle en da få en mail som dere ser det har tatt mere enn 2sek å skrive synes jeg dere kan svare. NNå er det tross alt lagt opp til at en her kan trykke på et allerede forhånds produsert svar, så tar jo ikke mye tid akkurat....
Jeg synes det nesten grenser til frekt og ikke gidde å ta seg det bryet....

Her kommer et par stereotyper for å kartlegge hva damene liker.
Ville vært flott om du legger inn din alder og.

Alternativene.
1 Den rocka (Dedikert til aleccore)
2 Den eventyrlystne
3 karrieremannen
4 den rolige og avslappede typen
5 Nerden
6 The bad guy

Er det bare en illusjon man ser etter og blir man blind på veien.
setler man for en annen og hvor ærlig med seg selv er en på det?

Jeg blir nok oppfattet av mange som kresen mens i mine øyne er det mange som kan være aktuelle som partnere da jeg tror at jeg må setle uansett, da hver gang jeg møter på henne bor hun i en annen del av landet.

Treffer man så drømmedama/typen på sukker?
mange flotte damer her inne så trolig men om det blir noe mer.

At drømmedama skal treffe drømmetypen tror jeg nok ikke er så lett er vel enklere å vinne i lotto.

Har nettopp funnet ut at man, hvis man krysser av for at man ikke vil vises i onlinelisten, heller ikke fremstår som online når noen går inn på profilen. Spørsmålet er jo hva som er lurt, da, å se ut som man aldri er online eller å se ut som man er online hele tiden.

...det er mye man kan lure på her...

What not to do

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MrSpiff

Til trådene der man påstår at man ser fantastisk ut, men ikke får svar.
Denne fyren tenkte at han var skikkelig hot og at han skulle få tilbake exen sin, etter å ha vært utro.
God å danse mente han også at han er.

Man kan ta feil...

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=52272838