Sukkerforum

Akkurat kommet hjem etter en liten bytur med noen kompiser.
Etter litt mat stakk vi innom først ett, deretter et annet utested i sentrum (jeg nevner ingen navn her). På sistnevnte måtte jeg (som så ofte skjer etter 4-5 pils) en tur på do. Og idet jeg åpner den ulåste avlukkedøra inne på dass ser jeg rett ned på bakhodet til ei relativt søt jente som sitter på kne og suger en fyr som har slått seg til på potta.

Jeg har aldri i mitt liv blitt gitt noe mer enn en kyss på byen og er vel usikker på om jeg er misunnelig på dette paret(?) eller ei, men jeg må jo lure; hvor vanelig er slike ting egentlig?

(Det beste var jo at begge to ble sure på meg som hadde forstyrret dem ;-D - det at de ikke selv hadde låst døra var ikke et tema jeg gadd ta opp...)

Så herlig å være dame noen ganger.

Som idag f eks, en venninne og jeg har vært på byens søppelfylling og kastet et lass med kvist og kvast. Kjører tilbake gjennom byen i det mest travle lørdagsrushet, i lånt bil med tilhenger. Bilen har oppført seg litt merkelig underveis, gitt fra seg noen rare lyder og lukter og liksom gitt opp med et gisp flere ganger når jeg ikke har trådd på gasspedalen. Og ikke vært særlig villig til å starte igjen etterpå, det har ihvertfall vært mye lirking (og banning) først. Også, i den mest traffikerte gaten med biler på alle kanter, gir den fra seg sitt siste stønn. Og begynner å koke, ikke vanskelig å se. Så der står vi da, to damer uten peiling på bil. Men før vi i det hele tatt har tenkt på å gå ut av bilen har en hyggelig mann stoppet og spurt om vi trenger hjelp. Og sånn fortsetter det igrunnen, den ene mannen overlapper den andre :))

Og alt blir ordnet for oss, nesten uten at vi løfter en finger. Og jeg kjenner at det er veldig deilig å være dame og litt hjelpeløs ;))

Inspirertav damene i går som stakk på byen.
hva med å finne en fredag eller lørdag i måneden der vi subkkerbiter av begge kjønn og alle aldre møtes på en pub og tar et par pils.
Er det noen andre sukkerbiter som kunne tenkt seg noe sånn for å komme seg litt ut?

Har etter hvert datet noen menn som har virket som interessante menn ut i fra hva jeg søker etter. Noen etter korte, andre lengre runder her inne. Men - når vi møtes er det rett og slett ingen gnist overhode. Og dette er de mennene jeg har hatt tro på, andre som har spurt og som i utgangspunktet ikke har virket matche meg har jeg takket nei til. Tror ikke lenger jeg vil utsette meg for flere dater.. eller dem for meg :) Styrker troen min på at det er IRL man vet om det er kjemi.... Har noen virkelig møtt noen som har stemt med inntrykket før treff?.... og til og med opplevd at det gnistrer.?... er genuint interessert i å høre om det i så fall!

Hei
Synd det aldri er noen som svarer på sukker og spesielt chatten, så da sletta jeg profilen min her snart.
Mvh Jan

Her var det lurt å satse på gammel hest D.Bowie, well done Placebo :-)

http://www.youtube.com/watch?v=_GqnDROi6l4

Hei! Med bakgrunn i min 3 årige grasrot-forskning når det gjelder jenter og deres evne /vilje til svare på henvendelser her på sukker, vil jeg nå dele av min erfaring:

1) Jente kan ikke svare på henvendelser fordi de da kan virke desperate, det har jo i utgangspunktet vært tøft nok for enkelte å legge seg ut her på denne siden med sine mer eller mindre lettkledde attributter ,-). Når de velger å svare er de på den sikre siden.Dessuten kan det dukke opp noe bedre (og det gjør det jo hele tiden også på nettsider). Men på samme måte som det styadig kommer bedre og bedre flatskjermer, må man på et visst tidspunkt slå seg til ro med en modell, noen velger selvsagt også å skifte etterhvert som det kommer nye modeller...men det kalles ikke langvarig forhold.

2) Med bakgrunn i nr 1, vet jenter at om de tar kontakt selv, vil vi gutter bli så smigret at vi takker ja til hva som helst.. Så for jenter er det bedre å ta initiativ selv. Men dessverre gjelder dette bare noen få, resten er redde for å virke desperate om de tar initiativet. Så veldig få tar intiativ selv også.

3) å svare på en henveldelse er det samme som å takke ja til en date????

4) Om en jente svarer får du tilgang til albumet hennes og der ligger det jo bilder som ikke alle bør se!

5) Fr ærlig å kunne svare venniner at de ikke forsøker så hardt å finne den rette, ved bare å ha en passiv profil ute...

6) Det er mulig du får svar, men da gjennom en lure profil som jenta har opprettet for å sjekke deg ut først! Vær også på vakt for spørsmål fra deres venninner, men dette er nok ikke noe stort problem siden ingen svarer uansett...

7) selv om jenta skriver at barneforeldere er ok, gjelder dette selvsagt bare dersom vedkommende er kjendis eller er rik, da spiller det ingen rolle hvordan du ser ut eller hvor mange barn du har

8) hun skriver aldersgruppe -10 til +5 år eldre...da betyr det at bare de mellom -10 og -5 er aktuelle...

hvorfor heter det egentlig sukker? først trodde jeg det hadde noe mer sødme å gjøre, men karbohydrater er jo fy i dagens samfunn, men unntak av disse disse superdamene på sukker som trenger å få blodsukkeret opp raskt..

Sukker kommer av verbetå sukke? Men sukker og stønner over å ikke få svar...så navnet er egentlig genialt..

og hva med diskusjonsforumet? burde det ikke hete sukkenes bro eller kanskje klage muren...

Heldigvis er det stadig mer likestilling i samfunnet, men på et område ligger damer bak, nemlig i lønnskampen og evnen til å svare

Noen andre som har lyst til teste ølkraner på brygga i tønsberg idag?

Som en liten TS til "Overfladiske damer"

Jeg er en overfladisk dame, jente, kvinne, frøken.

Jeg vil ha en mann som tar vare på seg selv. Som bryr seg om hva han tar på seg når han har vasket kuken sin og tatt på seg god lukt. Som kan litt om alt, og som ikke skryter så voldsomt av det. Litt skryt er lov da. ;)
Enn mann som bryr seg om vennene sine, om familien sin (om den er verdt å bry seg om vel og merke). Enn mann som er mann, men også sosialt og emosjonelt intelligent. Som elsker sex, og ikke bare sier han gjør det.
Ikke enn mann som bruker hard core porr deluxe som eneste form for sexpreferanser. Men en som nyter en kvinnekropp, og som liker å bli nytt.

Enn mann med ambisjoner. Som ikke er redd for tannlegen. Og som ikke prøver for hardt!

Jeg er en overfladisk kvinne. For jeg tror det finnes en slik mann for meg. Det er et kompliment. For jeg tror det er håp for menn til å se at de må følge med i tiden. Og ikke sitte på bakbeina og tro vi kvinner skal hoppe for den minste evne.

Konkurransen er hardere enn noen sinne på kjøttmarkedet.. Så igjen. Step up the game! Tenk over hva du er.

Hilsen Kvinnen!

Det ramler med jevne mellomrom inn brev fra menn som er i et forhold, men som søker enten et nytt forhold, eller en flørt.
Ikke at dette er noe som skjer ofte. Men i løpet av den tiden jeg har vært på Sukker, så har det nok vært i snitt en slik fyr i måneden innom postkassa mi.

Hvor mange menn her inne har opplevd slike brev fra damer?

Jeg vet at det finnes noen damer som søker eventyr på siden. Men hvor mange menn her inne har fått brev fra en kvinne som fortsatt er i et forhold (har ikke gjort det slutt med sin mann), og som har bestemt seg for å forlate sin mann. Og som gjerne begynner å søke ny partner før hun har feiet ferdig i det forholdet hun er i?

Jeg har en følelse av at det er flere menn som søker noe nytt før de "tør" forlate sitt gamle, enn kvinner. Men kan hende jeg tar feil.

Erfaringer med dette "fenomenet"? Og hva synes dere om en slik holdning? Hvor mange ønsker en slik mann eller kvinne, som ønsker å begynne et nytt forhold med masse løgn i bagasjen?

Og er det noen her som tør innrømme at de selv har gjort noe slikt? :)

Jeg er som avdøde Kjell Aukrust,ser nytte i alt som kommer som knall og fantasitilbud i postkassen.
Det siste mirakelet var en nesehårstrimmer....nnnnmmm et nyttig instrument for en som ikke liker å se ut som en sinna hvalross..
Etter dusjen ble neseborene spilt opp,og trimmeren hadde fri bane....Det dura og gikk,og like jævlig var det med hår i nesen...
Så slutta faenskapet og virke...syns den virka dårlig og,jeg da. Sikkert for lite strøm konkluderte hobbyelektrikren i meg.. Mer spenning=mer fart...reiv jeg batteriene ut av den og koblet på en gammel almpettledning til plussog minus..... Å,så i helvete som barberingen i nasen fikk en annen kvalitet over seg...men overleppa og venstre kinnskjegg forsvant og før jeg fikk buksert nesehårsklipper"n der den skulle være..... Da sa det pooofff,og kåken ble mørklagt... Jeg hadde noen jævlige brannsår på nesen,og helga er kaputt...

Jeg var på quiz i dag, der manglet vi en person på laget, la oss kalle ham Ivar. Grunnen, ble jeg fortalt, var at han skulle på date.

Så vi er på quiz, da, og havner på den sure andreplassen, og bestemmer oss for å ta en øl et annet sted før vi drar hver til vårt. Vi kjøper øl og finner oss et bord. Etter noen minutter sier en av dem ved bordet: "Er ikke det Ivar, da?" Jaggu, det var det, og han satt der dypt engasjert i mobiltelefonen, og etter ytterligere noen minutter kommer det en ikke så verst utseende dame, han vinker, de gir hverandre en klem og de setter seg ned. Vi sitter fortsatt og ser og har ennå ikke gitt oss til kjenne.

Hva pokkker gjør man i en slik situasjon? :-)

Jeg ønsker be både gutter og jenter, på en sammen komst her hos meg. Lørdag den 9 oktober, ta med drikke sjøl, så står jeg for stedet og snack. Og send på en mld, så håper jeg mange kommer. Jeg bor på Romsås for de som vet hvor det er :-)

Nettopp kommet hjem fra kveldens date med en hyggelig og snakkesalig dame opprinnelig fra Telemark.

Vi skravla og lo og drakk øl og kom godt overens. Når så oppbruddet kom (begge skal tidlig på jobb i morra) så ble det en god klem (ikke en rask forretningsmessig en), litt mer småskravling på hjørnet og så sa hun "men da meldes vi vel, da?"

Sååååååå.... er det dette med tolkning da. Vanligvis er den siste der - "da meldes vi vel, da?" - min replikk. Og da har det ofte vist seg at jeg har likt dama bedre enn hun har likt meg. Men nå kom den altså fra henne før jeg rakk å si det.... Så da kan jeg regne med at det kommer en melding, eller?

Hmmm.... Jeg får ikke byttet profilbilde i dag. Laster opp som vanlig, ingen feilmeldinger, men allikevel henger det gamle bildet igjen...

Del talenter dere vet om eller har sett. Starter med disse jentene som er 7 år gamle og som liker å danse

http://www.youtube.com/watch?v=ir8BO4-7DkM&feature=player_embedded

Hei!

Lurer på hvor mange av dere jenter og kvinner her inne som kan med hånda på hjertet si at de er opptatt av trening og hvordan dere ser ut? Er dere opptatt av å få mer markerte armer, mage eller rumpe? Gjør dere det dere kan for at mat, drikke osv skal gi en optimal hverdag? Og der fokuset er innrettet på treningen og hvordan man ser ut?

The heat

Siste svar fr. 1 okt. 2010 11:12 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym pimpalas

Nå savner jeg å ha en dame som kryper tett inntil meg når jeg legger at jeg nesten ordner meg en hore! Bare for å kjenne nærheten og varmen fra en kvinnekropp.

Dette hendte for noen år siden. En jeg kjenner hadde kjøpt en pent brukt Ford Scorpio, med takluke og diverse ekstrautstyr. Den gang et relativt spenstig kjøretøy.
For virkelig å få prøvet denne bilen, dro min bekjent, hans kamerat og respektive kjærester på Danmarkstur en helg midt på sommeren.
En dyrepark der man kjører egen bil gjennom dyrenes innhegninger var målet, pluss å kose seg litt med god mat og godt drikke. De dro av sted med Danmarks båten, og videre neste dag i retning dyreparken.
Bilen gikk som en klokke, og svarte til forventningene. Vel fremme i sommervarmen, og i bilkortesje gjennom parken bar det. Mye spennende var det å se på, og alt var koselig, inntil en bil lengre frem i køen fikk trøbbel og ble stående. Dette førte til at alle bilene ble stående. Også våre venner sin bil.
(historien fortsetter innenfor -----> )

Catch 22.
Hvis jeg skal være i stand til å få en kjæreste, må damene oppfatte meg som positiv, morsom, lykkelig, hyggelig, en som har god selvtillit uten å være arrogant, er optimistisk osv. Uten dette er jeg rett og slett ikke "konkurransedyktig" på kjærlighetsmarkedet. Men fordi jeg har vært så veldig ensom i så veldig lang tid, da klarer jeg ikke fremstå som positiv, morsom, lykkelig, alltid hyggelig, med god selvtillit uten å være arrogant, slitesterkt optimistisk osv!

For inni meg føler jeg meg så ensom at jeg alltid vil fremstå som desperat hvis jeg åpner meg. Har aldri brukt narkotika. Dersom det fantes et stoff som satte meg i stand til å fremstå slik at damer vil bli kjent med meg, skulle jeg tatt det. Et "positiv-morsom-og-optimistisk"-stoff, det skulle jeg ønske meg. Må nemlig fremstå som "positiv-morsom-og-optimistisk" for å i det hele tatt komme i betraktning. En god skuespiller er jeg bare ikke. Jeg er fortvilet over denne catch 22 som har vart så lenge og bare blir verre. Har vært alene veldig lenge (ca 11 år), samtidig som jeg ellers er en særs ressurssterk mann. Har god jobb, god helse, er langt fra fattig og har meget høy utdanning, har et solid nettverk osv. Sånt småplukk hjelper ikke.

Jeg lurer på dette fenomenet?

Hvorfor får damene mer brev osv enn menn her inne?

Er det pga damene er beskjedne eller sjenerte, og at alle menn er pågående?

Eller kommer det av at menn jakter mer, og damer liker at menn tar kontakt først?

Jeg er på et annet nettsted også, der får jeg mer respons enn jeg gjør her inne.

Jeg har samme oppførsel der som her...
Dvs jeg skriver sjelden først til kvinnene, men de tar oftere kontakt der enn damer tar kontakt her.

Hva er grunnen?

Finnes det noen gode svar på dette?

I dag skulle jeg være flink og stakk på treningsrommet etter jobben. Fant flere spennende apparater og gjorde det jeg kunne for å imponere dem som var der - resultatet ble en kropp som var alt for stiv til å sykle hjem og som i morgen kommer til å være så støl at det blir bane hjem da også, med sykkelen stående på jobben over helga. Og da kommer jeg neppe til å våge meg ned i treningsrommet igjen med det første.

Til alle dere som trener på Sats - jeg ser det er et senter som har åpnet ikke så langt fra meg, slipper man slike overtenningsfeil der?

Tiltrekning

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg så nettopp Schrödingers katt som handlet om tiltrekning, og det var i hvert fall to interessante konklusjoner der:

1) Man velger faktisk gjerne folk på eget nivå
En gruppe menn satte karakter på kvinners ansikt og vice versa. De møttes og ble bedt om å "pare opp" ut fra hvem de fant attraktive, og det stemte faktisk relativt godt meg karakterene. Det ville jeg faktisk ikke trodd, men det stemte i hvert fall her.

2) Stemmen betyr mye
Menn og kvinner ble bedt om å sette karakter på hverandres stemmer, og tendensen var at jo lysere stemme en kvinne hadde, jo mer attraktivt ble kvinnen oppfattet og at jo mørkere stemme en mann hadde, jo mer attraktivt ble mannen oppfattet. Det, derimot, var ingen stor bombe for meg - stemmen betyr faktisk veldig mye.

utrolig!!

Siste svar to. 30 sep. 2010 17:51 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym anonyma

Tror dere jeg misforstod...?
Får melding fra en fyr som har kontaktet meg en gang tidligere. I sin forrige melding fremhevet han min "deilige kyssemunn" som en av de tingene som gjorde at han tok kontakt?!?
I meldingen jeg mottok i dag fikk jeg en utførlig liste med vekt, høyde og: 19 cm!....jeg antar dette er lengden på utstyret...hehe
Jeg svarte høflig at jeg nok ikke var ute etter sexpartner, men antok at han var det, og ønsket han lykke til videre.

Han svarer at jeg snakker "dritt" om et menneske jeg ikke kjenner?! og han blokkerte meg, kanskje likegreit;)

Høra?

Siste svar to. 30 sep. 2010 17:06 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kryllbert

"Hører du lydene i høra?"

Det var nesten såvidt jeg hørte ham, men noe hørte jeg jo. Det nye ordet "høra" var uvant, men traff likevel en pussig indre resonnans. Jeg begynte å innse at et nytt ord, en ny ide, var blitt født. Kanskje ville denne ideen forandre ting, bli et vendepunkt i verdens historie, punktet da de harde tidene begynte å gå mot noe lysere.

"Øra er hull i huet, men de har evnen til å høre. Men hva skal vi kalle øra-som-hører?"

Jeg skjønte at jeg selv hadde to hull på hver side, og at mye rart slapp inn der som jeg ikke forventa. For eksempel husker jeg som liten unge, at jeg lekte i sandkassa og hørte ungene skreik. På den tiden hadde jeg ikke så mye skille mellom hva som hørte og hva som ble hørt. Slike skiller tenker man ikke på i sandkassa.

"Høra betyr derfor: øra-som-hører. Dette er et nytt og genialt ord, kompis. Dette er det ordet du hører når du skjønner hva som er TWO-IN-ONE!"

Gærningen hadde rett. Og kanskje er det slik verden kan bevege seg fremover. Ved at hver av oss, sten for sten, lager et lite ord her og et lite ord der vi får sjansen. Og disse stenene blir til broer som begynner å forbinder oss, et menneskes virkelighet og et annet mennseskes virkelighet. Og kanskje kan vi begynne å samarbeide istedenfor å ødelegge for hverandre, se på hverandre som venner istedenfor fiender - bli et brorskap istedenfor grupper som ser på hverandre med frykt, mistenksomhet og fordømmelse.

Kanskje vil også du, kjære leser, gradvis begynne å høre disse lydene dypt inne i hodet ditt når du hører noen snakke om snakking. For hver gang vil sangen høres litt mer kjent ut enn tidligere, og snart er den som en kjær eldgammel venn. Vennen som minner deg på at enkelte ting i livet virkelig alltid vil forbli det samme:

"Høøøøøøøøører du lyyyyyyyydene i høøøøøøøøøra???"

Det hender jeg surfer innom ulike singelnettsider, og det slår meg ofte hvor stor og ikke minst glanset singelindustrien er. Ved siden av nettdatingen slår det meg at det er to hovedretninger:

1) Her finner du aktiviteter der du er garantert å treffe andre single.

2) Her bygger du opp selvtilliten din.

Nummer 1 er for så vidt grei, liker man å gå i fjellet er det sikkert greit å kunne gjøre det sammen med andre single og attpåtil ha mulighet til å treffe noen, selv om jeg må innrømme at enkelte aktiviteter jeg synes virker litt tilgjorte (for ikke å snakke om de bildene de illustrerer det med). Men nummer 2, med både psykologer, terapitimer og sjekketrening synes jeg virkelig at fremstår ganske så kynisk. Er det psykologiske årsaker som ligger bak ens singeldom er da dette psykologiske faktorer som også har andre følger og bør behandles deretter, ikke ut fra et fromt (men i bunn og grunn nok ganske så kynisk) ønske om en partner. For ikke å snakke om trening - er det i det hele tatt noe som er mindre realistisk for en sjekkesituasjon enn en kunstig situasjon? Det minner meg mest av alt om Sigurd Solliens "Sjarmørskolen" fra TVNorge uten de "praktiske testene". Er det virkelig noen som har utbytte av det?

Nei, takke seg til god, gammeldags nettdating!

Og hva fikk jeg igjen? ;(

er flere som sjekker på sukker:-) skal vel sende fra sukkerfest senere

Jeg har nettopp vært i utlandet og kjøpt kvota som det seg hør og bør. Men nå sliter jeg med et problem - det er rett og slett ikke plass i barskapet mitt!

Har jeg virkelig blitt så prippen på mine eldre dager?

Nei, nå skal det drikkes her!

Jeg har en litt stygg vane med å gå rundt og synge med når jeg har drukket noen enheter og har musikk på øret. Men jeg må si jeg fikk litt stygge blikk for en tid tilbake da jeg begynte på denne:

http://www.youtube.com/watch?v=vn8QC8mc8kI

Siden det er så mange spreke folk her kan det hende noen kan svare meg.

I hvert fall - i dag røk kjedet på sykkelen min. Jeg stakk innom XXL og hørte om det var noe jeg burde kunne fikse selv. Det var det, så jeg fikk (eller kjøpte) en kjedekutter. Jeg tok av delene på begge sidene av bruddet, men jeg klarte ikke å montere dem sammen igjen. Så spørsmålet mitt til sprekingene er - går det greit å heller kjøpe meg en kjedelås og hvordan finner jeg ut hvilken størrelse på kjedelås jeg trenger? Jeg har nemlig montert en kjedelås før, og det klarte jeg faktisk.

Jeg stusser over de som blir avvist og svarer: "Synd du er så rask til å avvise, men men... Det er du som går glipp av noe!"
Er det virkelig det? Eller er det noe man sier for å beskytte seg selv? Straffe den andre? Jeg skjønner det ikke. Om jeg ikke oppnår kontakt med den jeg ønsker, så er det vel mer mitt tap enn hans, skulle jeg tro?

Fra tid til annen så kommer det innlegg fra noen kritiserer matchtallet. Annet er ikke å forvente når lavt matchtall, eller lite matchende matchtre, av mange blir brukt som en ekte eller fiktiv grunn for at de ikke er interessert.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på de spørsmålene i relasjonstesten, og hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten leser masse er det eneste så betyr noe, så kan man gjøre hele filtreriningen på bakgrunn av det. Hvis det er mye lesing, mye friluftsliv og lite porno som er viktig så tar man med det. Verre er det ikke!

Suksessen som skyldes matchtallet vårt er grunnlaget for Sukker. Ca. 100.000 kjærester som er koblet på Sukker og på grunn av dette så anbefales sukker enormt mye. Vårt totale markedsføringsbudsjett ligger på kun ca 500.000 årlig i motsetning på flere titalls millioner for de to datingtjenestene som er nest størst.

Den effektive matcingemotoren har derfor stor verdi for oss og hvis vi tillater folk å bombe forumet med misnøye og mistro til matchingen så er dette kritisk. En leser kan fort bli forledet til å tro at det er like effektivt å velge partner ved å lese horoskopet i ukebladet denne uken.
Vi valgte nå å slette to tråder hvor en sukkerbruker hadde brukt mange timer til å fortelle at matchtallet var nesten uten verdi. Vi liker ikke å legge munnkurv på folk, men når noen stiller seg utenfor en butikk som går godt og snakker dritt om det som finnes der, så tar det for mye ressurser å stå der ute å argumentere i mot vedkommende. Spesielt når dette foregår til langt ut på natten.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy og matchtallet summerer kun matchen på de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet, og det kan de aller fleste! :)

Les mer her:
http://sukker.no/matchsystem.html

Han: Hei i natten, du fagre dame - lyst til å bli kjent med en sprudlende hjelpepleier fra xxxxx :)
Meg: Hei der.. Takk for meldingen. Nå har det seg slik at jeg har fått litt kontakt med en mann, så da passer det litt dårlig. Jeg må se hvor det bærer. Ha en fin søndag
Han: Hei, og takk for tilbakemld:) Skjønner jo dette med at du gjerne vil se ting litt an - for all del - men - når det er sagt - ville det jo for ei flott dame for deg - kunne være kjekt med "flere" som viste deg litt oppmerksomhet..., iallefall gjentar jeg gjerne dette med at jeg syntest du så særs fager ut - eller for å si det som Austin Powers ville sagt det : "shagadellic babe" :)
Meg: Vel, takk takk for komplimentet.. synes vel så lenge jeg dater en, så er det greit å ta det litt med ro, ang kontakt med andre menn.
Han: Skal ikke mase på deg...., hva med litt flørting på nett, f.eks msn? er ikke kommet til facebook stadiet enda:( Savner blandt annet - av mangel på live - den ene spesielle å skrive litt frigjort med - på msn f.eks:)))
Meg: Hva mener du?
Han: Med all respekt å melde - dvs "spenning på nett" :)))
Meg: Det var vel det jeg lurte på da, hva mener du med spenning?
Han: Tja, det kan jo være at en "hisser" hverandre opp - både skriftelig og/eller pr web - derav "spenning":)
Meg: Vet ikke hva det er med dere gutta, men nettsex frister aldeles ikke. Gir meg ingen ting
Han: Selvfølgelig vil det alltid være best live:) Egentlig fordrer jeg ikke så mye.., jeg kan like at damen ser på, når jeg koser med meg selv - nå er jeg fortsatt inne på webstadiet - og skriver litt.....
Meg: Og hva skulle det gi meg .. det å sitte å se at du leker med deg selv... ????
Han: sansynligvis ikke mye nei, det ser jeg nå..., (....jaja - iallefall - uten at jeg selv kan si at jeg er noe sexsymbol - så ser iallefall du - som jeg har sagt tidligere - særs godt ut i mine øyne:) Liker godt å massere vel å lenge med olje..., og liker smaken av våt og kåt mus....mmmmmm.., som menn flest er det deilig å se junior forsvinne mellom noen ivrige lepper også....., vil iallefall at damen skal ha det godt..

Og da forsto jeg at jeg bare kunne slutte å svare, at selv om jeg fortalte i ganske klar tekst at jeg ikke var intressert, så tok han det ikke.
Hvorfor tror så mange menn, at damer er intressert i å snakke sex, eller se menn leke med seg selv på nettet, for han er ikke den eneste?

Jeg skulle ønske jeg hadde mot nok til å gå bort til en fyr på gata, si hei og smile, men er nok av en eller annen grunn litt redd for både min og den andres reaksjon, da dette ikke virker særlig vanlig. Hva mener dere og hvordan hadde dere reagert hvis noen gjorde det mot dere? Er bare nysgjerrig:)

Sandnes

Siste svar on. 29 sep. 2010 00:19 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Kitty

Er det noen som vet opp et billig sted for overnatting i Sandnes?

Lurer på om det er lov å lage en tråd om uekte profiler, der vi nevner nick? Eller er det ikke lov å "henge ut" noen her?
Hvis folk ikke liker å bli hengt ut, bør de jo være ærlige i utgangspunktet.

Kommer over mange flotte profiler her inne, og tenkte jeg skulle sjekke tineye.com bare sånn for sikkerhetsskyld - og joda, flere av profilbildene er av av bollywood-stjerner. Utrolig skuffende, spesielt når innholdet i profilen ikke var så verst.

Hva er empati?

Siste svar ti. 28 sep. 2010 20:07 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym lurer på?

Jeg lurer på hva dere andre legger i ordet "empati"?

Jeg ser det er mange her som bruker ordet her , men er usikker på hva man legger i det

For meg betyr det evnen til å se hvordan andre har det; glad eller sint osv, og kunne sette seg inn i og forstå deres situasjon, mens jeg har opplevd at noen som sier at de fhar masse empati tvertimot viser det motsatte nemlig egosentrisme,(manglende evne til å se ting fra en annen side enn sin egen).

Det ble veldig seriøst men pga dårlig erfaring, må jeg bare høre hvordan dere andre tolker det

Kanskje noe som ikke tar alt for lang tid å lage og som er super digg!! hehe:)

Hilsen singelgutt28:)

Har nå opplevd to ganger på to måneder å skrive ~1000-1500 meldinger med noen over ca 3-4 ukers tid (altså 20+ hver vei per dag) og følt å klikke veldig godt med begge. Etter første ukenish på begge har jeg forsøkt å få møte i person, men det har vært småting i veien, egen ferie, deres ferie, + + +

I begge tilfeller har personen plutselig forsvunnet fra Sukker uten spor. Den ene logget bare ikke inn mer og den andre har enten blokkert meg eller slettet profilen (til gangs på den dagen vi hadde avtalt å møttes). Nå jeg forstår at det er normalt at man får nei og blir avvist, det er en del av gamet, men er det ikke normal folkeskikk å gi et hint i det minste? Begge to har forsvunnet bokstavlig talt mitt i en setning etter som sagt 1000++ meldinger av til dels meget personlig, koslig og intime mail.

Er det mange som bruker Sukker kun som tidtrøyte og aldri har noen intensjon om å møtes i person? Er det mange som gjør dette som skriver 20+ meldinger med enkeltpersoner hver dag?

Nå har jeg vært supermedlem her i 3 uker og er litt overveldet over alle de spennende damene jeg lett kan få kontakt med. Før hadde jeg nesten ikke noe damekontakt og nå er det lett 3-4 dager i uka hvis jeg viser litt initiativ. De damene jeg treffer er forskjellige og med forskjellige kvaliteter. Dette med å finne "den rette" er vanskelig og spennende.

Jeg lurer litt på. Hva blir det neste? ingen kan spå fremtiden og de sier at man ikke skal presse på kjærligheten, men legge forholdene til rette for den. Jeg prøver det jeg kan...jobber med å bli en litt bedre person, prøver å treffe så mange som mulig, finne ut om de jeg liker.

Plutselig er alt så nytt og spennende og komplisert og usikkert. Det er litt vanskelig å forholde seg til det. Andre som opplever det likedan?

Har noen potteplanter som jeg på et mirakuløst vis har holdt liv i. Tenkte jeg skulle stelle godt med dem før jeg dro bort,og ga hver og en av dem en solid klunk med flytende blomstergjødning...nå er dem et misserabelt syn,det ser faktisk ut som dem dør. Er det noen tips for hvordan jeg kan berge dem?

Noen som har erfaring med dette tilsetningsstoffet? :) Ble anbefalt det i dag, og kjøpte det til matlaging. Tror eg merket litt forskjell på middagen, men er ikke sikker! Hadde det på kyllingfilet.. :D

Nymotens teknikk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pgmp

Nå til dags må man gi bilnøkkelen til bikja. Det kalles sikkerhet. Man kan ikke lenger forlate en bil med hund eller andre dyr på innsiden. Selv om man ikke gjør noe aktivt for å låse finner disse bilene på at de skal slå på alarm så fort man er utenfor synsvidde. Og alarmene har en tendens til å virke. Man har altså valget mellom å vekke nabolaget, legge nøkkelen midt på parkeringsplassen eller gi den til dyret.

Jeg nevnte dette for en bekjent og fikk servert hans erfaring på området. Bilen sto utenfor døra. Nøkkelen lå i jakkelomma rett innenfor døra. Han går ut, trykker på start og kjører til butikken. Handler og skal hjem. Da oppdager han at nøkkelen ligger i jakkelomma, fortsatt rett på innsiden av døra, hjemme. Kjøreturen føltes brått litt unødvendig.

Fordelen med disse nøklene er selvsagt at om man skulle være så uheldig å ikke oppbevare nøkkelen hos naboen på det tidspunktet en tyv vil ha bilen, får tyven i alle fall ingen angremulighet med å levere bilen tilbake.

Jeg har bein i nesa, og er ofte ute i skogen og oppe i trærne eller på kafe eller konsert. Jeg har en aktiv livsstil, og setter pris på kosekvelder i armkroken til kjæresten. Alt er lett, og jeg er høyt og lavt og ofte å finne i sofaen. Trallalla. Ja takk til begge deler og både og.

Min drømmekjæreste er ikke selvhøytidlig, har glimt i øyet og få meg til å le. Han er aktiv og liker hjemmekos og både og og begge deler. Han er veltrent men trener ikke så mye. Han må være åpen og ærlig. Han har en enorm selvsikkerhet, men er ikke oppblåst. Og både og og alt mulig. Han reflekterer mye, men tenker aldri mørke tanker.

Alt er lett. Trallalla. Dersom du lurer på noe, så send meg en melding (så kan du fortsette å lure mens du venter deg grønn på at jeg skal nedverdige meg til å sende deg et svar)

Blir alltid så sinnsykt kosesjuk på søndager. Noen som deler den med meg ?

Vil med dette takke for en hyggelig fest.
Vil takke alle jeg snakket med for hyggelige samtaler, og morsomme samtaler.

Var jo ei jeg fikk et bedre øye til enn andre, men så skjedde skjebnen.
Hun ble/var litt for full, og måtte avslutte kvelden tidligere.
Og jeg ga ikke ut mitt mobilnr av uklare grunner.
Men slik er livet.
Kanskje jeg treffer henne igjen på neste fest.
Eller at hun leser dette jeg nå her skriver og tar kontakt. ;-)

Jeg vil også takke den hyggelig betjening som var på jobb.
Dvs vakter, baransatte osv.

Jeg vil uansett takke for en hyggelig fest.

Selv gikk ikke jeg for å hente match-kort, pga jeg var mer opptatt av å oppleve atmosfæren.
Jeg tror egentlig på opplevelsen av å snakke og bli kjent enn av dette med å ha 100% match.
Den ser jeg på som veiledende og kanskje noen ganger villedende.

Jeg lurer også på andres opplevelse av festen?
Hvordan var den?

se på nrk3 og le litt:))

Jeg kan f.eks se på siste besøkende, og se på antall besøkende. Noen ganger har antallet steget med kanskje 10, men jeg ser ingen nye bilder/profiler. Er det slik at man ikke kan bli registrert mer enn en gang som besøkende per dag eller noe?

Er det mange som skal på festen som kommer til å dra alene?

Har veldig lyst til å dra, men usikker på om jeg gidder å dra alene. Er veldig utadvendt og sosial, så det er ikke det som er problemet, men litt viggo kanskje.. Eller hva tenker dere andre? Hører veldig mye forskjellig om snittalderen på disse festene og for min del så er jeg vell mest interessert i jenter fra midten av 20 års alderen - rundt 30 kanskje:)