Sukkerforum

Noen ganger blir man bare så glad, dette er en sånn kveld.
Føler på meg at dette kan bli noe fint.

Noen andre som bare kjenner i magen at dette blir bra ?

Var godt i veg med en nydelig og hyggelig sukkerdame her siden juletider, jeg har barn selv og ekskone også (som jeg samarbeider med om barna men ikke noe mer). Min "dame" (etterhvert offisiell kjæreste) har vært skilt i to år, men ser ut til å ikke kunne gi slipp på det som var. Alle familiebursdager og sammenkomster i hennes eks.famile "måtte" hun stille på, (var aldri snakk om å ta med meg) - det er hyggelig ovenfor barna (jeg snakker /treffer av og til eks.svigers selv men....)
Ble egentlig drittlei av hele eksen og eks familien hennes og den tette kontakten , syns det var kjipt å sitte der alene fordi hun stadig vekk skulle på noe sammen med sin eks.mann. Hva tolereres her? Man har en fortid javel, men prioriterer man eksfamillien foran en etterhvert etablert kjæreste. ? Orket ikke mer jeg da. Det ble bare et stort turn.off! Noen med erfaring her?

"Sjalusi gir deg alburom"

Husk å bli sjalu ved første og beste anledning!
(Fra beskrivelsen av sjalusiskap)

Her er en tråd som kommer til å skape mye konflikt.
Min påstand er hvis mann er ut etter kun sex er det forskjell mellom det å kjøpe det eller en one nightstand hvor man kan bruke flere tusen på å spandere på kvinner mann ønsker å ha til sengs.
Vet mange kommer til å si at de prostituerte ikke har noe valg og det stemmer nok i de fleste tilfeller men hvis mann tar utgangspunkt at de har valgt det som yrke noe som også fins.

Hva tenker dere om jenter/damer som ikke vil ha egne barn?

Jeg er av forskjellige årsaker ei av de. Har ikke noe imot barn, og regner med at den jeg møter har barn. Men håper at han ikke ønsker seg flere....

Spent på hva som kommer av kommentarer her gitt:-)

Syk

Siste svar fr. 10 sep. 2010 19:11 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

"Blir man syk så blir man det på søndag eller lørdag eller fredag etter fire."
- Øystein Sunde

Det er bare så sant som det er sagt. Etter å ha skylt med saltvann og gomlet Repsils til den store gullmedaljen i over én uke slo det ut nå. Og jeg vet at det blir verre i morgen, litt bedre på søndag, og så er jeg frisk nok til å dra på jobb på mandag.

Typisk...

Nå jeg har igjen blitt superbruker her, og den første tiden etter oppgraderingen ramler det alltid inn et par meldinger ekstra. Har alltid syns man bør svare alle, enten med et høflig avslag (ikke nødvendigvis malen fra sukker), eller selvsagt med en hyggelig melding om vedkommende er noen jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Men det har jeg nå sluttet med, da jeg flere ganger har fått ufine meldinger tilbake etter at jeg har sagt til noen at jeg ikke er interessert.

Jeg har lest flere tråder hvor det blir klaget over manglende svar, og jeg skjønner nå hvorfor. F.eks: At jeg ikke vil ha en mann på 1.70 (er 1.81 selv), burde ikke være grunn til å hente frem skjellsord og ufine kallenavn.

Hva er deres erfaringer og anbefalinger?

En liten oppfølger til sutretråden. Ifølge et enkelt regnestykke skulle det finnes omtrent like mange single menn som kvinner. Da burde ikke menn ha noen grunn til å sutre vel? Vel det er enormt stor forskjell på å være singel og å være ensom. Du er ensom om du UFRIVILLIG er alene. De fleste kvinner her inn får mye mer respons enn de en vanlig mann. Selv mindre pene damer blir sjekka opp på byen. Om de så velger å ikke benytte seg av det er de FRIVILLIG alene. Menn som aldri mottar en en melding her inne eller aldri får napp på byen er derimot ensomme tvers igjennom. Dette er grunnen til at det stort sett er mye værre å være singel mann enn kvinne. Derfor sutrer menn her inn. Jeg har selv valgt bort flere muligheter for forhold og får mye oppmerksomhet IRL. Har derfor lite å klage over selv. Men dette er et enormt problem i samfunnet.

En ting jeg stusser over, og det er all den tiden menn bruker på porno.
Er sexlivet så dårlig at dere må få annen stimuli, eller er det jentene ?

Oppslagstavlen

Ingen svar
(mann 36 år fra Østfold) Privat melding

Noen her inne som har erfaring med å markedsføre seg selv ved å annonsere på oppslagstavlen?

Jeg er jomfru og er litt smånervøs dersom jeg nå skal inn i et forhold. Er det fakutm at jeg er jomfru noe jeg bør være ærlig med, eller går det an å jukse seg til å si at det er lenge siden jeg hadde sex sist og at det dermed fort kan bli litt fomling, eventuelt ikke si noe som helst. Har hørt at det blir fort litt klønete uansett når man har en ny partner, men kan jo selv ikke bekrefte dette. What to do?

Hvem hadde trodd at jeg skulle føle det jeg nå føler.
Sommerfugler i magen og en sex lyst som bare vokser og vokser, av alle ting så har jeg truffet THE MAN dvs THE LOVER....
wow for en mann......
Ingen mann klarer å sende meg til himmelen slik han gjør.
OK - jeg er MILF og COUGER i denne sammenheng.
Det rare er at han kontaktet meg, 70% i match.......hahhahah Sex matchen knuser barometret.
Men det sa bare klikk, hadde hatt kontakt her inne og på SMS ca 1 mnd før vi møttes, jeg svimte nesten av.....
Sexen er bare helt fantastisk, skulle ønske at alle kunne ha det sånn.
Det kjipe er at en dag er det over.
Men det tenker jeg ikke på nå.
For meg så er sexen i et forhold veldig viktig - det ligger så mye i det ¨å kysse,blotte seg,gi - ta - få - se og det å bli sett....
Noen flere som har en elsker som gir masse energi og livsglede ?

Hei jenter..!

Eller burde vel stått, hei jenta mi..! Men sånn er det ikke ennå, men håper å treffe ei snart, eller ei som tar kontakt, for føler jeg ikke har tid til å sitte å sjekke og sjekke hele tiden.. "Kremt", men gjør jo heller ikke det, selv om en kommer innom en gang i blandt og "ser an markedet," for å si det sånn.. Vel, noe galt må jeg ha satt på profilen min siden det uteblir omtrent noen form for kontakt, mulig det handler om relgion og synet på det sexuelle. Likevel, der står jeg fast i troen og i synet på tilnærmingen til "den kjemiske suksessen."

Tror det er faktisk hemmeligheten til et langt og godt liv sammen, nettopp å være avholdende til dette, for så å føle seg tryggere i en verden der etter mine øyne, snart alt bare "er lov.." Derfor har jeg blitt mer bevisst som kristen, uten å overdrive, men tror faktisk det er sundt å forholde seg til visse kjøreregler for et langt og godt liv..

Håper det finnes ei jente som deler disse synene her, tvilsomt tror jeg, og abonnementet går snart ut, så her gjelder det å være rask på tastaturet om du ønsker å treffe meg og bli kjent med en som meg.. M.a.o stiller jeg store krav til moralen og likeså trening og gode vaner m.h.p. kosthold også.. Hehe.., ja kravene øker og vanskeligere blir det nok, men trives du med deg selv, slik jeg gjør, da vet du også at dette ikke skulle være uoverkommelig (bare nesten).. ;)

Online?

Siste svar to. 9 sep. 2010 22:27 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hei sukkerspinn! Noen av dere som har call på hva slakket i online-oversikten er? Har nemlig fått en snurt melding om at jeg ikke svarer når jeg er online med folk jeg har litt kontakt med, og at jeg ikke logger meg av når jeg sier. Har oppdaget selv også at det virker som den online-lista har noen timers slakk etter at folk faktisk har logget av. Chat-lista imidlertid virker sharp.

Er det slik eller?

Bollywood superstars

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mn

Får en del meldinger fra indiske folk her inne som står: "tatt deg på fersken". Jeg kan ikke skjønne meg på de. En av de sa jeg hadde kopiert en av bollywood superstarene og hadde lagt det i profilen min.
Ja men herre gud, dette er jo mit eget bildet. Og jeg er ikke en gang fra india og kjenner ikke til de skuepillerne. Blokkerer de men etter to eller tre dager så kommer en annen indisk gutt i match listene mine.........også en annen......også en annen..........Forstår ikke de havner akkurat i match listene mine......Jeg er blitt skikkelig lei av de....

Er det flere damer her som synes mange nick bare er helt håpløse, og rett og slett minster lysten av den grunn?

Jeg synes f.eks. at bamsemums og doffen er ille.

Jeg satser på at det allvitende forumet har noen forslag på hvilket nivå en legger seg på når det gjelder gave til en doktorand. Jeg er invitert til festen.

Ja, her er mangt og mye av menn: Han som uten varsel gjør profilen sin usynlig midt i en hyggelig(?) dialog, han som "glemte" å fortelle at han var i forhold og nettopp var blitt far, han som lyver ti år på alderen ("fordi han er yngre i kropp og sinn") osv. Ingen av dem noe tap fordi jeg uansett ikke ønsker en slik mann. Og jeg har endelig lært å ikke legge særlig følelser i det før vi har truffet hverandre. Motløs og oppgitt kan man likevel bli i perioder - og miste litt av troen på at folkeskikk fremdeles er en levende verdi hos oss.

Men så opplever jeg også noe helt annet. Prøver å svare på alle henvendelser: hjerter, flørter og meldinger. De fleste er avvisninger fordi jeg mener jeg ikke er den de søker eller vice versa. Mange hører jeg da ikke mer fra, og det er greit nok. Men mange sender også noen ord tilbake, det setter jeg pris på, og det er disse jeg nå ønsker å gi en felles honnør til. For her er folkeskikken høyst oppegående. Jeg har ennå til gode å få et surt svar på en avvisning. Bare hyggelige ord og hilsninger over hele linja, og det er da jeg vil si: Ære være alle dere menn med folkeskikk! :o)

Usexy?

Siste svar to. 9 sep. 2010 18:32 (92 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa!!

Jeg har en kompis som er endel yngre en meg.. vi er litt sammen på fritiden og er single begge 2. Selv om han har hintet til at han gjerne skulle hatt fordeler i dette vennskapet henger han fortsatt med selv om jeg har avvist det. ved et par anledninger har han overnattet og det gjorde han igjen nå i natt. Når han krøp under dyna i morges og ville spoone, (vi hadde begge litt klær på) tenkte jeg faen! men var godt ligge inntilllikevel. Så til saken: Jeg har ALDRI lagt slik uten at mannen bak meg har fått reaksjon.. jeg var forberedt på at jeg snart måtte ta en avledningsmanøver, men fyren bare lå der og slappet av!
WTF?!?!?! Er det jeg som ikke er attraktiv nok el er fyren homo? ikke at jeg ville ha sex,men litt fornærma må jeg innrømme jeg ble hehe.

Er det noen som vet om det er farlig å reise med fly med en fireåring som har feber?
Sånn foruten at det er slitsomt for dem?
Jada sikkert meget dumt spørsmål, men vil gjerne ha svar for det :S

..for oppvaskmaskina streika idag!

Flere tråder her som klager over ”sutring”. Til de som misliker sutring har jeg lyst å si dette: Hvor skal de gå hen alle de som føler seg ensomme? De som har følt seg ensomme i flere tiår, hvem skal de snakke med om dette? Å ta dette opp med nær familie eller venner er ofte svært pinlig. Man risikerer også at ’person X sin ensomhet’ da blir ”en snakkis” i slekten/i miljøet. Dermed får den ensomme skammen i tillegg til fortsatt ensomhet! Det er i vårt samfunn ingen medfølelse med ensomhet. Har du vært ufrivillig single i 20 år – det er bare ditt eget ansvar. Ordn opp selv og ikke sutr til oss andre. Det er parolen. Det man da egentlig sier til ensomme er at ”du fortjener ingen hjelp”.
Jeg tror det er forskjell på damer og menn her. Damene kan sutre sammen med nære venninner, tror jeg. Mellom menn er slikt ikke godt likt, det hører bare ikke til mannskulturen å sitte og sutre sammen med nære venner av eget kjønn. Vi forteller heller vitser, gode historier, drar på fisketur/trening sammen eller drikker sammen. Å beholde en kjekk maske er viktig i mannskulturen, uten det mister man venner. Dessuten er vi menn hverandres konkurrenter i forhold til kjærlighet. Når jeg selv er en single mann er det faktisk ikke i min interesse å hjelpe andre menn til å bli flinkere til å starte forhold. Min objektive interesse (hvis jeg er single) er at alle andre menn holder seg mest mulig i ro, ikke går ut for å finne en ny og prøve å innlede noe nytt. Mennene hjelper altså ikke hverandre. Som voksne blir damene i mindre grad hverandres konkurrenter, tror jeg. Hvorfor? Fordi det alltid er drøssevis av single menn, mer enn nok til alle damer (i hvert fall gjelder dette i aldersgruppene 15 til 58 i Norge). Damene er bare konkurrenter om de ytterst få Alfa-hannene. Mennene er konkurrenter om alle damer.
Fordi vi ikke har lov å sutre og heller ikke har noe sted å sutre, kommer gjerne noe av sutringen til uttrykk anonymt her.
Jeg tror at det dypest sett er ganske farlig for oss alle at menn ikke har lov til å sutre. Vi presses alltid til å holde masken og spille kjekk. Vi opplever over mange år at vi ikke får være oppriktige. Et lite mindretall klikker det forferdelig for, og vi leser om sjokkerende mord på ektefeller og eks-kjærester osv. Jeg tror noe må gjøres med mannskulturen. Men siden de fleste menn er hetero, er kvinnene også viktige i å forme mannskulturen. Mannskulturen handler jo både om hvordan menn skal være ovenfor hverandre og overfor kvinner.

Hei jenter :)

Jeg driter langt i om du er troende eller ikke, så lenge du ikke er fanatisk religiøs. Selv er jeg litt anti-religion, men ser helt klart muligheten for at det finnes en høyere makt av et eller annet slag. Men som sagt, ikke så forbanna nøye hva du skulle mene ;)

Jeg er heller ikke på jakt etter et livslangt forhold, da jeg synes jeg er for ung til det. Moral kan være greit å forholde seg til det, men i seksuelle sammenhenger synes jeg moralen kan settes litt til side for impulser og drifter, så lenge man er rimelig ærlig og hensysnsfull. Håper å treffe en(eller flere) som deler mitt syn på dette.

Stikker på jobb nå, men diskuter gjerne i mellomtiden :)

PS: Til deg som startet tråden jeg har etterliknet, jeg har all respekt for deg og dine valg, jeg er bare fullstendig uenig med deg.
PPS: Denne tråden er humoristisk ment, men det finnes ingen humor uten en god dose sannhetshegalt :)

Er det sant?

Siste svar to. 9 sep. 2010 01:34 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Frustrert

Idag leste jeg at en reke visstnok har hjertet inne i hodet, og at kvekkingen av en and ikke gir noe ekko, og at ingen vet hvorfor. Er dette sant???

Jeg hører så mye rart at jeg snart ikke vet hva jeg skal tro på lenger. Vi får informasjon fra alle kanter, men vi kan ikke vite hva som er fleip og hva som er fakta fordi vi har ikke tid til å sjekke det selv. Noen som skjønner hva jeg mener her?

Jeg har ingen problemer med å definere hva jeg synes er sexy klesstil hos damer, men hva er egentlig sexy klesstil for oss menn?

Innspirert av tråden sår etter BH.
Da søndagens fysiske aktiviteter var over gikk jeg etter dusjen rundt kun med et håndkle rundt livet.
katten,roger lå langstrak og sov under kjøkkenbenken.Fra radioen kom det rolig og fin musikk.En sløv,fredfull harmoni og idyll var det i heimen der jeg satt på kjøkkenstolen og lot tærne leke i den myke kattepelsen.
"Make me smile" med Steve Harley kom fra radioen og lyden ble øket kraftig. Så godt som naken og i knallgodt humør ble det umulig og sitte rolig. Armer,ben og andre bevegelige kroppsdeler slang og spratt kaotisk rundt uten mål og mening.
Roger skulte med søvnige øyne på opptrinnet.Da han fokuserte blikket og begynte å slå med halen var det jeg som selvutnevnt dyrekjenner skulle insett faresignalene..
Under kjøkkenbenken våknet nådeløse innstinkter og muskler ble spent.. I busk og kratt hadde Roger myrdet og herjet vil med fuglebestanden i sommer,og nå så den plutselig en halvdød kylling som lå og bikka med nebbet i reiret sammen med 2 pulserende egg som trolig kom til å utklekkes straks. Var det den jeg prøvde å vifte og sparke ut tro? Så ikke jeg at den hadde gjemt seg under håndkleet?Roger bestemte seg for å jobbe litt for maten.
Raslingen under kjøkkenbenken var eneste varsel før en grusom smerte satt i kronjuvelene med tilbehør.Her skulle det ikke bare drepes,nei de uutklekkede eggene skulle knuses og reiret raseres.Det var en dyrisk og nådeløs villskap som ajerte under håndkleet.
Smertene og redselen for at tittelen onkel skulle bli tante for fremtiden fikk meg på bena i et byks,og kattefaen hang på. Et velrettet klask fikk den løs,bena mine gikk som trommestikker og jeg tråkka min forhenværende bestevenn på halen,mjiiiiaaaaauuu og den satt i foten denne gang. Høyre ben hjalp Roger med å sette ny rekord i innendørs flyvning uten tilsprang.Lik en pelskledd supermann fløy den ut i gangen og forsvant ut.
Blødende og med vannvittige smerter stod jeg der mens Harley sang "come on and see mee,make me smile"..
At Brasiliansk voksing svir og er vondt er sant,men å dynke samme regioner med Jod er 100 ganger verre!
en troverdig forklaring på sårene på foten tror jeg går greit. 3 lange dype kloremerker på ene siden,og 2 på andre siden av kyllingen trenger jeg hjelp til å finne en troverdeig forklaring på...
Inntil videre er all aktivitet som krever at boxer"n må av innstilt.
Er det bare jeg som har slike "hjemme ulykker",eller skjer det ting hjemme hos andre og?

Håper ledlelsen i Sukker tilgir meg denne form for vekkelse, men dette er for viktig til å ikke forsøke.

http://www.document.no/2010/07/wafa_sultan_1.html

"Hei. Jeg er en gift mann som ikke har det bra i ekteskapet. Vi skal gå fra hverandre, så jeg ser etter nye muligheter her på Sukker. Jeg er en glad mann, alltid klar for nye sprell. Liker å komme hjem med blomster og undertøy. Mer kommer...."

Vel, det var ikke riktig slik, men fullt av skrivefeil: " Hei. Jg er en giftt mann som ik har det bra. Vi skal gå fra ekteskapet såå jeg ser eter nye sjangser rundtom kring......Jeg likker kome hjem med blommster og frekkt unertøy. Mer komer"

Noe som selvsagt gjør det hele enda mer attraktivt.

Han virker jo å være en trivelig og oppegående fyr, så jeg bør vel slå til? Jeg søker jo tross alt et livslangt forhold.

Hva synes dere jenter om det, burde jeg kanskje fjerne de?
Har fått både positive og negative tilbakemeldinger på det.

Ønsker kommentarer

En høyst uformell tulletråd med plass for avsporinger den vakre sommer-kvelden, selv om høsten nærmer seg faretruende fort.
Den store høstjakten er et kjent vidt begrep.

-For staten handler det om å finne de uerlige
-For jegerne handler det vel om å jakte dyr og annet vilt (inkl. flaggermus)
-Jeg ønsker å jakte på den spesielle lidenskapelige gjensidig positive våkne erfarne lekende damen , om hun jobber på kiwi, i det offentlige eller er en høyt respektabel kvinne, hun som stråler ut det spesielle som hypnotiserer meg til å gjengjelde den derre utstrålingen og..og..forhåpentlig i lang tid.

Forhåpentlig derfor mange er her inne i tillegg til å lete ute i dagliglivet eller??

Jakter du på noe spesielt i Høst??

Turen går vel hit neste år men trenger reisefølge først:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=LZCCp372juY&vq=small

Du vil i et forhold komme dit at du ser på det motsatte kjønn og liker det en ser.
Du vil finne h*n som ser bedre ut enn kjæresten.
Du vil kjenne tiltrekkningen. Du vil tenke seksuelt.

Hva hindrer deg i å ta skrittet å faktisk oppnå fysisk kontakt?
-For h'n kan nok trekke mer i deg enn det kjæresten gjør for tiden.
Hva hindrer deg i å date på si eventuelt gjøre det slutt for å faktisk finne en kjæreste som er finere enn den du har?
-For de har et bra indre dem også som en hadde likt hadde en vært singel.

som går rett i fletta på meg.
(prolapsen er ikke så gla i flyttegreiene mine....)
Så kommer spørsmålet da. Skal jeg gå å legge meg, eller skal jeg sitte her litt til og vente på den morsomme bi-effekten jeg får av dem?

Siden jeg får så utrolig få svar på brev jeg sender ut, tenkte jeg å teste noen av dem på dere, og se om det finnes noen gode tilbakemeldinger på HVA jeg gjør feil;

1- (dette sendte jeg til MANGE i et anfall av misantropi og manglende respons. Det hjalp IKKE):

"Jeg burde sikkert skrevet noen bevingede ord her, men svarfrekvensen i forhold til innsats henger ikke på greip her inne, så jeg gjør det enkelt; hva om du titter innom min profil, og gir meg et lite pip om du finner den interessant nok til å ville lære meg å kjenne? SÅ skal jeg heller servere en solid porsjon livsvidom, morsomme anekdoter og masse vissvass ;)

Mvh
Haeggis ;)"

2-(her ble jeg fullstendig fjetret av øynene):

"Du HAR virkelig så grønne øyne?
..utrolig...
Jeg har en aldri så liten øyefetisj, og øynene dine klasket meg i mellomgulvet som en gjennomsnittlig stor gravemaskinskuffe i fri utfoldelse.

Men det var ikke bare bildene som fikk meg til å skrive til deg, det var like mye profilteksten. Greit at den er kort, men jeg synes å lese noe spennende mellom linjene ;)

Jaja, jeg har nå meldt min interesse - kan ikke du sjekke MIN profil, og gi meg en lyd om du blir nysgjerrig? Forresten; når jeg tenker meg om, håper jeg du skriver tilbake uansett!

Ha en forsatt fortreffelig kveld, mvh
Haeggis"

3-:(til en profil med minimalt av informasjon, men vakkert bilde):
"Fantastisk bilde! :D
Det er ikke så veldig mye du skriver, men det var nok til å vekke MIN interesse, så kanskje du kan sjekke min profil og vurdere om det er gjensidig?

Mvh
Haeggis"

Hørte for lenge siden på nettet at noen går på svømmetur om kvelden. En gang prøvde jeg og kunne ikke være i vannet mer enn 20 minutter. Det var egentlig nifst så begynte jeg å spørre meg selv hvordan noen klarer å ha svømmetur om kveldene. Har noen av dere prøvd en gang?

Hvorfor vil så få menn gifte seg?
Hvorfor vil få (men flere enn dem som vil gifte seg) menn ha barn?

Pusse finskoene, stryk skjorta. Påmeldingen går så det suser! :-)

Så plutselig en eks her som jeg ikke har lyst på noe kontakt med. Om jeg blokkerer han, forsvinner jeg fra alle listene hans da? Eller kan han fortsatt "se" meg, men ikke ta kontakt?

I lys av alle klagetrådene som har vært her inne i seinere tid......
Har vært aktiv på sukker cirka et års tid nå, i den tiden har jeg hatt kontakt med cirka et 20talls jenter.
Det som har vært med alle tilfene er at de har sagt de vil bli kjent med meg en dag, neste dag vil de ikke eller de har deaktivert profilen sin......en annen ting er at vi sender noen maileogså vil de ikke mer eller som jeg skriver, de har deaktivert profilen sin.
Slike damer er de eneste jeg får brev av og jeg begynner å gå lei.
Det forteller meg igrunn at vi menn ikke er så gærne når det kiommer til stykket, jeg mener det er like mange kvinner som er drittsekker som menn.

Dette er ikke en klagetråd, det er mere et utløp for frustrasjon for en som bare tiltrekker seg de useriøse damene så STÅ PÅ GUTTER, IKKE LA DEG LURE TIL Å TRO AT DU IKKE STREKKER TIL:)

Tråd om kampen...trenger jeg si mer, her er det ostepops og en flaske tjekkisk øl:)

Hei!

Er helt fersk på sukker. Fikk en mail i dag om at en bruker hadde satt min profil som interessant. Men når jeg prøver å søke opp nicket til vedkommende under "søk kallenavn" får jeg ingen treff! Har man ikke mulighet til å søke opp alle brukere på sukker, eller kun de med en viss match?

Når jeg går inn på "hjerter, flørt og notater" finner jeg heller ikke noe.

Er det flere som bruker søndagskvelden til film alene på sofaen?? Og føler behovet for litt kos å nærhet oppi denne sofaen ?? :)

Jeg skal på intervju til et vikariat i den videregående skole. Tips? Hva er vanlige spørsmål? Må man legge frem undervisningsopplegg?

Jeg er ikke lærer og eneste erfaringen min fra skole er noen ukers praksis på en ungdomsskole.

*biter negler*

Denne var så bra at jeg bare måtte legge den ut.

* Mr. Whiner: This guy whines about everything and he wants a lot of sympathy, but he
doesn't care for advice. If you give him advice, he's already got 101 reasons why it won't
work. He doesn't want to do anything to fix his problems... he just wants someone else to
wave a magic wand and fix them. As an example, a lot of Mr. Whiner's will whine, "It's
just too hard to get a date! I can't meet anyone anywhere! No, I don't want to use a
dating service because I don't want to pay. Anyway, my best friend's cousin's sister's
step-son's next door neighbor once used a dating service and he didn't meet anyone
worthwhile, so I KNOW it's a waste of money. No, I won't do speed-dating because you
have to pay to do that, too. No, I don't want to go out to clubs. I don't like drinking or
dancing. All women want men who are totally rich or totally hot, and they're so picky. I
don't want to date anyone my age because they're too immature. I don't want to date
anyone older because they have too much baggage. No I don't want to join a hobby
group because I don't like people in hobby groups -- they're boring. No, I won't date
anyone at work because I have a rule against dating co-workers. No, I won't go to church
singles groups because I hate religious people. I don't want my friends setting me up
because I hate blind dates. Why can't I find a woooooomaaaaaaaan! Waaaaa! Nothing
works for me. There are absolutely no single women in my area anyway!! Well, unless
you count the fat chicks and I deserve better than some fat chick. Besides, it's hard to
walk up to a woman to talk to her. She'll just shoot me down anyway and everyone will
laugh and point at me. Waaaaa." The reason this guy is single is because he thinks he
can get a woman to want him out of pity. But trust me, women aren't turned on by this
whining. To all you Mr. Whiner's out there: You obviously get some kind of pay-off for all
the whining and excuses, and I don't think you really want a date. If you wanted a date,
you'd go after it instead of making excuses. You're like that fat chick you refuse to date:
In most cases, the person is overweight because they are too busy making excuses
about why no diet will ever work, rather than going out there and trying the diets to see if
they'll work. And you're dating search isn't working because you are too busy making
excuses about why it'll never work, rather than going out and trying.

Weeee:)

Jeg har fått jobben:):):)
Tusen takk til alle som hjalp til!!!Så fornøyd:)
Dette blir en bra dag:):)!

Jeg har heldigvis aldri kommet utfor noen slike skikkelig.. vel de prøver men får ikke til.. heh.. Kan vel lukte hunden på hårene eller noe slik..
Men har venninner som havner rett i skrittet på dem.. og dette er ikke dumme jenter.. Dette er spesialiserte mannfolk. Er det viktig for deres selvverdt å høvle over alle mus, uten å tenke kvalitet eller helse.. eller rykte for den saks skjyld.
Og til dem som er så anomyne her inne. Vi vet jo dere er ute etter kun høl.
Men altså. Dere vil ikke være gode i senga, bare ha flest mulig damer er det slik.?.
ER ikke noe galt i å ha hatt mange partnere, eller få.. men bare er man litt sosiopatisk om man trenger det kicket hele tiden..

Og tror dere damene synes dere er flinke når dere har minimal studie av en kvinnes kropp og sanser, men bare pop & drop.?

Jeg er nysgjerrig. Jeg er ikke den snilleste jenta vært, ang de gutta som var "good guy, but bad in bed guy. " Men har ikke lagt noen sport i det. Få jenter med normal hormonbestand er istand til å "pop and drop".

Og det går ikke an å skylde på instinkter som er gamle, "og så din sæd" osv.. da er det tross alt oss kvinner som burde velge flere menn fra øverste hylle for å få best mulig avkom osv osv.. Så den er utdatert..

Så har du "drittsekk" evnene i behold, svar gjerne anomymt (for regner med du ikke står frem med bilde) på hvorfor dere må ha alle jentene dere kan komme over..

Dette lurer maaaaaaaaange jenter her inne sikkert på ;)

Ble spådd at jeg skulle treffe livets store karlek i 2010 , men nå begynner jeg jammen å bli skeptisk, kaster lite av seg her inne i hvertfall ;)
Men det andre har jo stemt ganske så bra da :) Hmm!

Hva irriterer deg mest ved andre mennesker, jeg begynner og sier at slurping når man spiser, det er irriterende det!

Titter nysgjerrig gjennom innleggene.. Trodde kanskje det kunne være noe seriøst. Det er det lite av. Alt må ikke publiseres, tenk det inni deg, og bli ferdig med det. Det er ikke allmen interesse av enkelte ikke har hatt sex på en stund osv. I alle fall ikke for oss over 30..

Det sies at kommunikasjon er viktig i et forhold og få har vel bedre forutsettninger til å kommunisere på følsomme kropsdeler enn nettopp de som bruker fingerspråket i alle tenkelige sammenhenger daglig. Gir det noen uttelling?