Sukkerforum

Nå har det gått én uke siden sist jeg hadde en ny besøkende med match over 70 på profilen min. Er virkelig profilbildet mitt så avskrekkende???

Noensinne blitt gjenkjent på gaten av noen som har vært innom profilen din på sukker og siden fått mail om det? Snålt :)

Så var den unnagjort for min del og jeg kan ikke klage sjøl om temperaturen ute ikke er helt optimal:)

Ser etter en jente som er veltrent,deilig,vakker, fin kropp, selvsikker, trofast, handy på kjøkkenet/ vaskerom. Hun må gjerne ha en godt betalt jobb. Hun er fortsåelsefull, omsorgsfull og tar hensyn.
Hvem jente ville svart på denne ;)

Hei

Har vært inne på sukker en liten stund nå.
Har skrivi en del meldinger til jenter som kunne ha "passet" meg, etter å ha sett bilde og lest profilen.

Åpner med en liten melding om fast og løst. Bare for å prøve å få igang en samtale og se om det er noen interresse tilbake.

Men som oftest står det lest på min utboks, men ingen melding på innboks.

Ser at jentene\damene ser etter mørke høye menn ;) Jeg er høy men ikke mørk :P
Leser også at dem ikke vil svare på korte kjedelige meldinger, men det er ikke alltid lett å komme med en
kjempe melding før man har fått litt fart i samtalen. Ser også mange som vil ha spennende meldinger og som ikke har skrivi mer en 2 ord om seg selv. Da synes jeg dette blir veldig vanskelig. hehe...

Mange har også utrolig mange og høye kriterier. Noe man også skal ha, men er det virkelig sånn at alt må stemme for at dere i det hele tatt skal svare.
Det er jo en vis mulighet for at han ikke har skrivi alt om seg selv i profilen. Å faktisk er den man kanskje ser etter.
Uten enn samtale så er dette vanskelig å vite :)

Er det bare mange som har profil her uten å være interessert i hva sukker.no faktisk er. En "dating" side.

Mamma har jo alltid sagt at jeg er good looking , så jeg forstår ikke dette. *Smile*

Hvordan er det med dere andre der ute?

Da gir jeg dere ordet ;)

Håper du har fått med deg "Rikingen" på VG-tv.

Det kan beskrives med ett ord: rimelig fantastisk! Eller bare Louis Vuitton.

Hallo noen som vil samles i Drammen ikveld hadde hvert sjov da, treffes på Dicens eller noe sånt, hvem blir med

terje

The return of Calexico

Ingen svar
(mann 38 år fra Vestfold) Privat melding

Snakker ikke om stedet på Løkka, men bandet som tar latino-jazz-pop ut av ørkenen og inn i høstkalde oslokvelder. Tacomusikk med orginalitet. 16. september kommer de tilbake til Oslo, Rockefeller. Anbefales.
http://www.youtube.com/watch?v=12wGG5XKnCM
http://www.youtube.com/watch?v=FE9nrznrOU8
http://www.youtube.com/watch?v=knP9oYMBlVY

Jeg har lagt merke til at jeg har rødt blad på "religiøs" hos en stor andel av damene som oppgir at de er sørlendinger.

Andre forfommer som faktisk viser seg å stemme her inne?

Her svarer hun på all spørsmål om sin magic wand med kreative kreative ålesvinger fra Z på sidelinjen.

Hadde en date i begynnelsen av uken men en kjekk mann, det var bare en kort date, en halvtime kanskje, på et sted midt imellom der vi bor. Vi bor ca 10 mil fra hverandre. Jeg syns han var veldig kjekk og han sa at han synes jeg var flott.

Etter daten hørte jeg ikke noe mer, før han plutselig ringte meg igår kveld. Det var veldig hyggelig å prate med han, men jeg hørte at han var ganske på'an. Han ringte for å spørre om jeg ville komme på middag idag, spurte hva slags vin jeg ville ha og sa han hadde to soverom. Jeg takket ja og tenkte at det var jo koselig. Men så, etterhvert, fikk jeg litt kalde føtter og tenkte at det kanskje var litt voldsomt å skulle ligge over første kvelden etter å ha prate sammen to ganger.
Så jeg sendte en sms idag morges og sa det som det var, men at jeg gjerne ville komme men at det ble alkoholfritt for min del slik at jeg kunne kjøre hjem. Da fikk jeg som svar at vi kunne ha middagen tilgode, det var ikke interessant allikevel.

Hadde han grunn til å bli fornærmet/oppgitt over meg? Jeg tenker at det viser at magefølelsen var riktig, men er jeg alt for forsiktig?

Jeg vil bare dele en oppdagelse med alle dere andre som har vært utsatt for et overgrep fra en i familien, en trener, en bekjent eller en annen du har hatt tillit til. Vet dere at det finnes et utrolig fint senter i Oslo for oss? Der de ansatte har hjertevarme og kunnskap, der vi kan være oss sjøl og der vi møter andre i samme situasjon.

Jeg nølte i flere år før jeg torde å gå til det skrittet å ta kontakt. Jeg skulle ha gjort det lenge før - og vil med denne tråden oppmuntre andre til å ikke vente like lenge som meg. På senteret er det ingen som krever noe av deg, om du ønsker kan du bare sitte helt stille i stua. Eller du kan være med på et de andre tilbudene der vi selv kan bearbeide det vi har opplevd og få et bedre liv. Eller være med på kreative kvelder der det lages mye fint.

Telefonnummeret til "Støttesenteret mot incest" finner du på nettet - du kan ringe fra hele landet, eller sende mail, eller komme dit. De har tilbud både for oss utsatte og for pårørende (for eksempel foreldre eller partnere). Det er lignende tilbud andre steder i landet også, søk på nettet så finner du det! Husk du er ikke alene om det vonde du har opplevd, vi er mange.

1. To find a woman you need multiples of Time and Money therefore: Woman =
Time x Money

2. Benjamin Franklin said "Time is money" (and it's also proven by The Economic professor Ian Walker (not the Soccer player), of central England's Warwick University) so:
Time = Money

3. Therefore Woman = Money x Money
Woman = (Money)2

4. From the bible (Timothy 6:10) we know that "Money is the root of all problems (Evil)"
Money = (Problems)(1/2)

5. Therefore Woman = ((Problems)(1/2))2
Woman = Problems

6. Problems = Evil ( according to the bible)

Er hudfargen avgjørende for om du blir tiltrukket av noen eller ikke? (Jeg snakker utelukkende om forskjeller i hudfarge, og ber deg derfor ikke om å ta stilling til om vedkommende har en annen kultur og/eller religion enn deg).

Grunnen til at jeg spør er at jeg nesten aldri får svar på mailene jeg skriver (ikke alle gidder å kikke på profilen min en gang). Kjedelig å betale for å være superbruker, når det gir 0 i utslag i inboksen... (Ingen mail -intet svar. Intet svar, ingen date. U see?!)

BTW: er det mange av dere som "tar ferie" fra sukker i sommermånedene?

Har lest en del tråder i dette forumet. Mange er stappfulle med svar av morsomheter som egentlig ikke har noe med overskriften i det hele tatt.
Så istedet for å sitte her å bare lese tråder så kan vi kanskje heller snakke " usakligheter " med hverandre på denne dagen som nå har bikket over til nattens mumler og mørke *s*

Så jeg sier Hallo tll dere der ute!

Jepp, det er helt sant!

Jeg vil rett og slett ha et realt, ærlig og ekte A4 liv!

Flere med meg, eller? ;-)

Jeg lurer på om jeg er forelska:)))
Tenker på han hele tiden..det å snakke om han bringer frem smilet mitt...det føles så godt å være sammen med han...godt å være inntil...blir varm av å se inn i de vakre øynene hans..blir skjelven når han kysser meg..
Nyyter sol og sommer:))))

Måtte bare si det:)

Gode råd fra noen her?
Jeg kjører nå rundt i en bil som er hermetisk lukket....vinduene er ikke mulig å åpne. Hva gjør jeg?
Det blir rimelig varmt inni bilen nå om dagen med temperaturer opp mot 20 grader ute.....hehe

Vindus heisene er elektriske, og ja...jeg har forsøkt å bytte sikringer:))

Verkstedet hadde ingen ledig tid før i midten av august?!

Hjelp...

Skaff deg en mann - Svar bank ga ved søk om boliglån.
http://www.aftenposten.no/pengenedine/article3698507.ece

Lurer på hva som skal til for å få kontakt med seriøse menn på slike dating sider? Noen som kanskje har et godt råd?

Religion

Siste svar fr. 18 juni 2010 19:56 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Cyclops

De fleste mennesker har tro på et eller annet, og det kan være en fin ting, det er bra å være åpen for ny lærdom. En bør samtidig være kritisk, og ikke sluke alt.

Problemet er etter min mening, når religionen blir organisert, og den går over både politikk og vitenskap. Mange mennesker lever et mye tristere og kjipere liv enn de kunne fordi religionen stopper dem. Hos noen gjennomsyrer religionen alle deres aspekter i livet, og det som pastoren/religiøse lederen i den forsamlingen forkynner har stor påvirkningskraft- hvilket er ganske skremmende.

Jeg er derfor skeptisk til fremtidige partnere som anser seg som spesielt religiøse innenfor en av de store organiserte religionene, men jeg er mer åpen for dem som kanskje er religiøse- men ikke fanatiske.

Hvordan ser dere på religion når dere vurderer en eventuell date/partner ?

Jeg skal ikke si det skjer stadig vekk, men nå og da ser man en søt jente i (f.eks.) butikken. Ut fra handlekurven kan man ane at hun muligens er singel, kanskje veksler man et blikk - ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener :-)

Hvordan i all verden skal man vise sin interesse? Det er jo en viss fare for at det kan bli _fantastisk_ kleint?

Hadde en litt sånn opplevelse i dag; var ute og syklet og på Tryvann kom en søt jente (som jeg hadde syklet forbi på vei opp) og spurte om veien til Ullevålseter. Jeg var ikke helt sikker, men kom med noen forslag, hun takket for det og syklet avgårde - jeg ønsket henne selvsagt god tur :-) Jeg syklet landeveissykkel så det var ikke så aktuelt å spørre om å være med, men tenkte at det kanskje hadde vært et alternativ hvis jeg hadde vært på terrengsykkelen? Eller?

Tar mer enn gjerne i mot _seriøse_ tips og innspill :-)

Hvordan får man forndra alder? har blitt et år eldre da, men det har ikke sukker fått med

Har lest litt på forumsidene her og det slår meg at det er synd at det ikke er en åpen chat hvor alle kan kan være med. Bare om lette temaer og en enklere måte og stifte nye bekjentskaper på uten nødvendigvis å være knyttet til det vi søker i våre profiler.

Jeg er vel som mange damer som kvier meg litt for å ta den første kontakten direkte. Det har ikke noe med at jeg forventer at det er mannens plikt eller noe, men rett og slett for jeg ikke helt vet hva jeg skal si eller ikke si. En mail med hallo, du ser grei ut og vennlig hilsen er vel like lite spennende og få for oss alle.

Når jeg ser litt på innleggene som er her på forumet så slår det meg at mange ser det som at en ikke besvart henvendelse kan tolkes som hva gjør jeg feil, hvorfor svarer han meg ikke osv. Det er sikkert mange grunner men det er jo ikke nødvendigvis det samme som avvisning av verste slag. Men det har kanskje en innvirkning på om hvor mye vi videre tør gi av oss selv osv.

Bare noen tanker som slo meg etter å lest litt av innleggene her. :-)

Drømmekjæresten min skal være hore og madanna i samme person står det i flere menn sine profiler.

Det er da jeg blir sittende å evaluere, er dette meg?
Hva ser de for seg?

Hvordan ser andre jenter for seg dette?
Hva er det dere menn legger i det?

Noen utsagn fra enkelte jente-profiler og mailer jeg har fått her på sukker:
"Er egentlig skeptisk til dette her....."
"Har i utgangspunktet ikke trua på å finne noen her inne, men får gi det en sjanse..."

Hvis man er både skeptisk og ikke har trua....hvorfor kaster man da bort tida her inne? Dere gir i alle fall ikke noe godt inntrykk når man i utgangspunktet har en dårlig innstilling....

Hilsen en som ikke har mistet trua ennå:)

Singelbetraktninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Denne syntes jeg traff blink:

http://singelliv.vgb.no/2010/06/18/%C2%ABsex-og-singelliv%C2%BB-boblen/

Jeg ser at det er en del bilder av menn her inne med bar overkropp. Er det mange jenter som liker slike bilder, eller er det bare noe menn tror at vi liker. Jeg syns det er mye mer tiltrekkende at en mann med bra kropp har på seg en ettersittende t-shirt. Blir som en gavepakke på en måte, som jeg kan flerre av hvis vi blir bedre kjent og kjemien er der;) Er det bare jeg som tenker sånn?

Nå er det en stund siden jeg opplevde kjærligheten og det er et stort savn. Har kikket ut og inn på snart alle profilene her men føler at ingen virkelig passer meg selvom det helt sikkert er mange som gjør det.. Kan det være at jeg er kresen???
Noen som har gode erfaringer med Sukker eller er det bare å satse på byen fremover???

Mann 34 Oslo

Da er jeg tilbake på sukker gitt.. hehe Livet er så kjedelig at jeg må inn hit for å få opp humøret. Hvordan er ståa og hvem er gjengangerne her nå da?

Hva er det med menn og massasje egentlig. Har flere ganger kommet i prat med menn her på sukker og etter noen meldinger til og fra så kommer det, SKAL JEG KOMME Å MASSERE DEG? Da tenker jeg, ok han vil kun ha meg til sengs uten å bli bedre kjent med meg. Utseende mitt har ikke skremt noen enda og jeg har en bra kropp (har jobbet for det også), men jeg vil noe mer en å bli noens one night stand. Selvfølgelig er det godt med massasje, men fra tidligere erfaringer så blir det med den ene gangen.

Match

Siste svar fr. 18 juni 2010 05:35 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ladygaga

Hva er egentlig en god og dårlig match. Jeg leste på et resultat at kunst kunne bli et problem. Da er det jeg tenker at kunst har jo sikkert ødelagt mange forhold. Eller at noen liker å lage mat mer enn den andre vært en skillsmissegrunn. Matchingen her går på likheter. Får du en match på 70 og begge er interresert i samme musikk og aktivitet er vel det en bra ting. Alle er forskjellige og det er vel bra. Hvor mange kunne tenke seg å være sammen med en kopi av seg selv. Kan det hende at match på 100 er særdeles dårligere en en match på 70. Og hvorfor er forskjellene beskrevet som problem isteden for forskjeller/ ulikheter. Når jeg bruker ordet problem sier jeg egentlig at det vil være en hindring. kunst eller mat trenger ikke være et problem.. Eller tar jeg helt feil???
Er det noen her som legger all sin vekt på matchresultatene ?

Etter å ha sett igjennom en "hel haug" så føler jeg at ingen på sukker passer for meg!
Det er jo rart men det er jo en liten teoretisk mulighet for at ingen...og da mener jeg INGEN av damene som har profiler her
egentlig passer for meg.
Eller er det bare fordi jeg har fått nok sukker?

Koffor er alle de som er vellkledte oxo opptat av trening????????????

Det ser ut til at det er så utrolig mange kjekke og hyggelige menn på Vestlandet! Og det er litt synd når jeg befinner meg sør-øst i Norge..

DET ER TRØBBEL I BYEN
DET ER ENSOMT PÅ LANDET
HODET I SKYENE
OG EN FOT I GRAVEN
DET ER INGEN SAK
FOR DEM SOM KAN DET
DU ER EN MUNNFULL
OG JEG FIKK DEG I FANGET

SÅ SKRIFTEN PÅ VEGGEN
GADD IKKE LESE
HEMMELIGHETEN MIN
ER AT JEG IKKE VET
DET GIKK LITT HARDT FOR SEG
DET GJØR DET HVER GANG DET
JEG SLIKKER DINE SÅR
OM DU SLIKKER MINE

SÅ KOM MED ALT DU HAR
JEG GJØR MEG BARE KOSTBAR
DU ER EN KANNIBAL

DET ER SVARTE NATTA
MEN DET SER LYST UT
DU GAPTE LITT FOR HØYT
OG MOROA FIKK EN BRÅ SLUTT
DET VAR DEILIG
PÅ EN LITT SYK MÅTE
NÅ FÅR DU ALDRI
GLEDEN AV Å SE MEG GRÅTE

SÅ KOM MED ALT DU HAR
JEG GJØR MEG BARE KOSTBAR
DU ER EN KANNIBAL

Jeg er en 38 år gammel mann. Jeg er innom en del kvinnlige profiler her på Sukker, og har notert meg at veldig mange skriver at utseende har liten og ingen betydning!
I mitt tilfelle stemmer ikke dette! Jeg går utelukkende etter utseende. Dette gir meg et første intrykk av personen bak.
Når det er en side forran meg, med mange bilde profiler, går jeg utelukkende på den eller de jeg synest tiltaler meg mest.
Jeg mener utseende betyr veldig mye, men jeg er kanskje overfladisk?

Prøver en gang til. Les de to siste linjene før du svarer.
Jeg er en helt vanlig mann med god vanlig jobb uten økonomiske problemer.
Jeg ser veldig ofte at damene her forlanger en viss standard på mannens økonomi. Dette er ikke et parameter for meg i min søken etter kvinnen i mitt liv. Jeg opplever dette kravet som kynisk, kaldt og lite sjarmerende, derfor viker jeg konsekvent unna disse kvinnene.

- Nå ønsker jeg ingen utredninger om hvorfor mange kvinner krever slikt. -

Det jeg vil vite er om dette kravet finnes i menns profiler også?

Hei..nå har jeg vært her inne i ca 14 dager..og har bare en mnd medlemskap.

Det jeg legger merke til er at noen merker av at de liker deg med enten gult eller rødt hjerte..men da lurer jeg på om de venter på at vi skal gi lyd ifra oss???Jeg skulle ønske at hvis de mannfolka som virkelig liker en jente..kunne skrive en mld til oss istede..det hadde vært helt topp:-)Kjedelig å vente..vil jo at guttene skal vise oss at vi liker de..det samme er det for oss jenter..liker vi noen..skriv..la ting skje litt fortere:-)
Jeg er lei å vente..huff
Og en annen ting..vi JENTER liker å se bilde av den vi skriver med..så gutter legg ut bilde av dere selv og en annen ting..vi jenter blir ikke tent på å høre bare et Hei..hvis det er bare det du skriver i meldingen din til jenta..Gutter ..vi liker at dere er litt mere pågående..
Så¨lykke til:-)

"Jeg er en jente på 27 år" står det i profilteksten. Bare så merkelig at det står 30 etter nicket, da...

Jeg mottar post for tida.... Noen tente litt på ideen med litt Quiz på forumet.... Og romantiske som vi er (hint) har jeg fått tilsendt følgende ordveksling..... som er hentet fra en roman..... en kjent roman..... Hva heter romanen, og hvem har skrevet den..???

- Jeg elsker marken under hans føtter og luften over hans hode og alt han tar på og hvert ord som kommer ut av hans munn. Jeg elsker hele hans utseende og alle hans handlinger. Hele ham fullstendig og alt tilsammen.
- Hvorfor?
- Du reduserer min kjærlighet til spøk. Det er dårlig gjort. Det er ingen spøk for meg!
- Jeg spøker på ingen måte. Du elsker ham fordi han er kjekk, ung, lett til sinns, formuende og elsker deg. Det siste spiller ingen rolle. Du ville høyst sannsynelig elske ham uten det og med det ville du ikke med mindre han hadde de fire andre tiltrekkende egenskaper.

Noen som klarer denne????

1) Har du fått kontakt med en dame på nettet,som du plutselig bestemmer deg for ikke er innterressang lenger av en eller annen grunn-,slik at du vil bryte med henne,-gi i det minste en kort beskjed om det,-og hvorfor.
2)hvis du bare er ute etter sex,-så husk på at sukker er stedet for å finne seg en partner...sexprat&elskerinne kan du få på Cupido.no eller noe sånt... De har chattelinje for det der..eller kjøp deg oppblåsbar barbara,da..hvis du er så nøden..
3)Gjør deg ferdig med tidligere forhold,-før du innvolverer deg med dame her.
4)Vær litt tålmodig...gi deg selv t-i-d til å bli kjent med dama du dater...ikke bare rushe videre til nestemann på lista...
5)Legg av deg easy come easy go...holdningen...ikke oppfør deg som om Sukker er et stort"smørgåsbord",-hvor du bare kan shoppe i vei
6)Vi er bare vanlige kvinner ikke overmennesker...

Husk på at kvinner her på nettet har også følelser...vi er ikke bruk og kast-gjenstander,-vi er mennesker,-og mange av oss har det tøfft nok som det er,-kanhende tøffe skillsmisser,samlivsbrudd bak oss,eller andre livskriser,så...Værsåsnill å husk litt på det når du er på"jakt"her inne...Sikkert menn her som kunne sagt mye om det samme om damer her,-men dette er fra kvinnens ståsted her inne på sukker.. Vis folkeskikk bare.Litt omtanke...

Ja, det var den festen da. Nysgjerrig på den. Men hva går jeg til om jeg drar dit?

Hvor krampeaktiv er sjekkingen? Går det an å ta det som en fest, uten å absolutt måtte jage rundt i lokalet som en sulten ulv? Flott å vite at alle er single og åpne for ny flørt/forhold, men ønsker meg en uforpliktende kveld - altså jeg orker ikke å forplikte meg til å sjekke, hehe ;)

Men isåfall bør jeg vel ta med en venn å holde ikke-sjekke-praten igang med. Eller er det dumt, fordi det undergraver konseptet? Går det an å prate med folk på festen uten å bli målt og veiet som potensiell partner?

Jeg er en utadvendt preson, som ikke er redd for å snakke med fremmede. Men er det sånn at forventningene ligger som en tykk tåke i lokalet, og legger en demper på lett og god stemning?

Kanskje dette ikke er noe å bekymre seg for, men som førstereisgutt aner man jo ikke hva man går til...

Kanskje vi sees!

har folk vært på her? Og hvor lenge har du vært her?

Finner man da tonen på chat og msn først og så treffes man, eller er date bankers med en gang?

Litt ny gamet, så jeg bare lurer ;)

F.eks rotte lider av kommunikasjonsplomblemel.

Noen andre?

Jeg blir irritert når jeg oppdager mine egne skriveleifer, men bryr meg ikke nevneverdig med andres om jeg i utgangspunktet ikke har noe i mot synderen. Er det mange her som dropper videre kontakt når de skjønner at en mulig flørt konstant bedriver orddeling, ikke vet forskjell på og og å, slenger inn komma på slump, husker den gang når og hver gang da, dropper store bokstaver og synes både spørsmålstegn og utropstegn passer best i store grupper?

Hei

Lurer på hvor man kan se hvor mange som har vært innom profilen din?

Anyone??

... eller er det et fenomen jeg aldri rakk å prøve??

Det er jo tydeligvis fullt av Sukker-folk...

Hvor på skalaen skal man være??

Jeg er stort sett en snill mann. Litt dumsnill har jeg blitt beskrevet som. En veldig god venn. Får lett venninner.... Jeg er ikke interessert i venninner (litt feil å si... men jeg har et poeng snart!) - jeg er interessert i å finne ei jente som jeg kan kalle for kjæreste - eller "dama mi"....

Vennefella er den kjipeste å gå i.... Så man fikk et tips.... Du må være litt badguy... Ja! Genialt.... Jeg skal bli badguy.... Har jo egentlig sett at det er de største drittsekkene som stikker av med de fine damene..... eller egentlig alle damene... :)

Sååååå da ble jeg en drittsekk.... Og det fungerte fint.... Så fungerte det ikke lenger.... Bestemte meg da for å ikke være drittsekk... egentlig har jeg ikke det så veldig i meg å være det.... fikser ikke balansen der så godt tror jeg.... Så jeg ble snill igjen...

Har en fantastisk date... er bare snill... Blir enige om en andre date..... og er fortsatt snill.... Begge datene varer leeeeeeeeeeeenge.... snakker mange timer.... Da finner daten ut at vi burde date andre - for det vi har hatt er ikke i nærheten av noe som kan kalles en normal date....

Hva faen er en normal date??