Sukkerforum

Det er utrolig mange som har 32 år som øvre aldersgrense i søket sitt. Jeg passer fortsatt, men om ikke mange dager mister jeg mange. Så jeg lurer på om jeg skal ta kontakt med alle nå, eller om jeg skal la dem gå... :-)

Hvorfor får jeg inntrykk av at menn med ikke fullt så trent og ribba kropp er mer akseptert enn oss jenter med noen kg ekstra.
Vi er ikke pene om vi ikke er tynne.

Jeg har noen kg ekstra.. men de er pokkern med så flott plassert, og jeg er "fast i fisken". Jeg får min andel blikk på gata, og de er ikke fordi jeg er rar el no..Ikke missforstå det jeg mener her.. Jeg synes jeg er vakker. Men er gutta (som er litt flotte og) så saueflokk infisert at de må følge standard og kun like babes og skinnys?
Jeg greier ikke å finne en ikke så tiltrekkende fyr tiltrekkende ;) (dvs ansiktet da) Men dæven disse gutta som ikke bryr seg døyten om sin manglene (kroppslige)sixpack osv, men som jeg synes tilogmed er kanskje mindre pene etter mitt vedkommene... DE til og med, fortrekker en styggere skinny dame, enn ei med former som er pen...

Kan noen i all verden svare meg hvorfor. For jeg finner meg ikke i at det er fordi "det er penere" eller musa er trangere (det stemmer ganske så ikke ;), eller at de bare liker skinny damer best. De vil jo forfalle en gang uansett... og da må du vite hun "eldes og forfalles med stil".

Jeg vet jeg er OG fordomsfull av å ta opp dette. Men jeg lurer. Fordi, når en fyr på "gata" går med dama si som er skinny, og smiler og snur seg etter meg, og glor på mine kurver... så tenker jeg.. "dæven for en tulling"...

Care to enlighten me boys????

Hei

Kjenner jeg blir skuffa,sinna og oppgitt.
Min eks deltar aldri på noe som har med barna å gjøre, jo hvis det er show og barna skal fremføre noe :)
Men sånn generelt - ikke mye aktivitet fra den siden.

Lurer på hvordan det står til med andre skilte, deler dere på oppgaven ?

Jeg skulle ønske sukker fjernet standardsvarene

De sier jo egentlig «jah jeg så du sendte meg noen ord, men jeg gidder egentlig ikke å svare skikkelig»...

Bedre med en manuelt skrevet skikkelig avvisning som gjerne kan være frekk... bare ikke den standarden... eller bare ikke svar i det hele tatt...

sier nå jeg...

Vil bare fortelle at daten som stakk mens jeg var på toilettet, det er vel et halvt år siden(kanskje noen her husker at jeg skrev om det?) er inne jevnlig på min profil og titter. Så jeg spurte da om siden han var inne og tittet så ofte, om han likte meg?

Fikk nettopp svar : Ja, jeg liker deg!

Slå den:-))

P.S. han er på en annen datingside nå.

For moro skyld planter jeg et interessant konsept som fungerer noe etter samme prinsipp som sukker matchingen.
Men som med sukker så er jo denne også etter skjønn. Man kan umulig lese nok ut ifra simple detaljer. Men man kan selvsagt få en indikasjon.
Sjekk ut www.kwml.com og se hva du selv ender opp som. King/queen, warrior, magician or the lover.

I am King. And I seek out my magician.
Er du noe av dette tro:

The magician will inspire me with confidence and delight
She is creative, adventurous and energetic.
People are naturally drawn to her spirit and confidence
She inspires awe with her magical ability to multitask and exercise “street smarts”
Not only does she dream big, she can actually make those dreams happen, simply because she is a natural at making things happen that would seem impossible to others.

Later...:)

Har akkurat kommet hjem fra en morsom kveld ute på byen..har danset, pratet, drukket og ledd..i det hele tatt en fin kveld. Det jeg imidlertid lurer på er følgende; Går det an å være "for" attraktiv for dere menn? Det at jeg har det moro når jeg er ute på byen er nemlig ene og alene min egen fortjeneste..jeg blir nemlig sjelden kontaktet/sjekket opp av menn ute på byen. De jeg snakker med, danser med osv er det jeg selv som tar kontakt med. Jeg opplever rett og slett menn som rimelig "feige" når det gjelder sjekking..er dere det?!?
Kan man som jente være så "attraktiv" at dere ikke gidder å ta kontakt fordi dere regner med å bli avvist?

Dette har gått for langt, nå har jeg betalt for å bli et forumtroll!
Kanskje jeg har vært her for lenge siden jeg syns forumet er det som fenger mest?

Noen som vet hva snittalderen på Sukkerfesten er? Er aldersgruppen 20 til 25 godt representert?

Jeg sender en enkel melding til en jente jeg synes er interessant. Først og fremst er jeg kun interessert i å få igang en dialog. Hun leser meldingen min, besøker profilen min og det var den interaksjonen...

Kjære jenter, (20-26 år). Hva er dere redde for?

Hvis du ikke har lyst på kjæreste, eller en ny venn, HVORFOR er du på en online møteplass? (Onanibilder?)

Zzzzzzz

Siste svar ti. 21 sep. 2010 20:59 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Freshman

.......gjett hva som står og lader her på skrivebordet mitt..... ;-)

Cougar

Siste svar ti. 21 sep. 2010 20:53 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt

Det er jo så moderne nå til dags med modne kvinner som går etter yngre menn. En del tråder har det vært på temaet her inne også. Men noe navn på det motsatte har jeg ikke sett. Så da lurer jeg altså på; hva er menn når de går etter eldre kvinner? Er det noe navn for dette også?

Min lykke på en mandagskveld er:

Det var en tråd her om elskerforhold og kjæresteforhold. Det jeg tror folk glemmer er at grensen mellom de to typene forhold er veldig uklar i praksis. I alle mine kjæresteforhold var vi elskere først, og lot ting utvikle seg.

De fleste kjæresteforhold starter med at man har sex og treffes ofte, og senere utvikler ting seg. Og mange er uttalte elskere først, men så oppstår det følelser og ting blir mer seriøst etterhvert.

Da blir det feil å si at man enten er ute etter en elsker, eller en kjæreste. Fordi de fleste har mer lyst på en elsker enn ingenting, og har mer lyst på en kjæreste enn en elsker.

Så i praksis er elskerforholdet et tidlig stadium, som noen ganger utvikler seg til kjæresteforhold på et senere stadium. Derfor er de aller fleste som sjekker både på sukker og på byen ute etter både elskerforhold og kjæreste. Men A må komme før B, og man må fungere seksuellt og som venner før man tør å ta sjansen på å ta det videre til neste nivå.

Ikke akkurat en nyhet, men mer en bekreftelse på noe man allerede visste. Nordmenn er ikke i tvil. I et forhold mellom menn og kvinner er det én part som har makten. Mannen har blitt avmaskulinisert på alle måter de siste 30 åra og snart er vi bytta ut mot små gneldrete veskebikkjer alle som en. Hmmmm...tror jeg åpner en dekkskifte sjappe, der blir en blomstrende industri når alle menn er kasta ut av forhold ;-)

http://www.side3.no/article2948012.ece

Selv er jeg egentlig ute etter en kjæreste, men innser at det kan ta en stund før det skjer. Jeg er nok for kresen.
Jeg har behov litt kvinnelig kjærlighet og er ikke så fan av one-night-stands, så kunne godt tenke meg en elskerinne.
Lurer på om det er jenter her med samme innstilling?

Hjerter

Siste svar ma. 20 sep. 2010 22:39 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Bjørn

Jeg er helt ny med de greiene her og er egentlig overrasket over hvor mange flotte mennesker det er her..

Men.. jag har raskt forstått at med så mange og velge i mellom setter vi hjertene våre på dem som er på øverste hylle.. (ekstriørmessig sett med egne øyne) Det er vel ingen bombe at hjertene vi får ikke er fra den ”hylla”..!

Det føles nesten som om man er blitt litt bortskjemt når man faktisk velger bort mange bra partnere på grunn av detaljer i et ansikt eller fasongen på en kropp..

Jada.. man skal like osv.. men allikevel..

... for å avgjøre om en rumpe er sexy eller ikke :)

Napp

Siste svar ma. 20 sep. 2010 22:08 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Fiskaren

Å være medlem av sukker virker litt som det å fiske med javlig tynnt snøre, og uten hov eller klepp,
men å bruke trollgarn, vil eg heller ikkje :D

Er det noen smarte mattehjerner her inne som kan forklare meg hva en karakteristisk ligning er, og hva egenverdi og egenvektor er?(på norsk og ikke på matte-språket :))
Det hadde jeg satt suuuper stor pris på:)

Ja der finnes det mange kjekke ting, blant annet en kjæreste, uheldigvis er det det eneste stedet han finnes.
Og i forbindelse med det, har jeg tenkt over hvordan jeg vil at min kjæreste skal være, videre tenkte jeg over hva som skal til for at jeg ikke dumper ham, og lurer da på, hva er det som får dere til å bli hos noen, på tross av vaner hos den andre dere ikke liker, og lignende småting som man merker når man er mye sammen.
Hvor mye er dere villig til å jobbe med et forhold?

... en snill, en - som bare stjeler hjertet mitt...

Kriminalitet er undervurdert. ;-)

Alkohol

Siste svar ma. 20 sep. 2010 02:46 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg tar meg selv gjerne en pils eller tre i godt lag, men det blir mindre nå enn tidligere. Likevel tenker jeg at de som jeg har rødt blad med på alkohol må være litt, tja, pripne og ikke en veldig god match for meg, selv når de understreker at de likevel gjerne tar seg en tur ut på byen (og da sannsynligvis drikker selters eller noe).

Flere som tenker slik? Og noen som har reflektert over det?

Mange single ønsker å legge skylden på sin egen singeltilværelse på alle andre enn seg selv. Jeg har hørt/sett/lest mange rare unnskyldinger som bare legger skylden på det annet kjønn.

Hjemmelaget teori fra kjøkkenet mitt, basert på helt subjektive observasjoner:

1. Jeg er ikke pen/kjekk nok (kvinner 70%, menn 30%)
2. Jeg tjener ikke nok penger (menn 100%)
3. Jeg har barn (kvinner 90%, menn 10%)
4. Han har ikke barn, det må være noe galt!!!! (kvinner 80%, menn 20%)
4. Jeg for pen (kvinner 100%, menn 0%))
6. Jeg har for lite kjønnsorgan (menn 100%, kvinner 0%)
7. Jeg har en uperfekt kropp (kvinner 90%, menn 10%)
8. Jeg har bare en kropp som den andre vil utnytte (kvinner 97%, menn 3%)
9. Jeg vil finne en kjæreste som jeg kan elske (kvinner 45%, menn 40%)

Jeg får ikke dette regnestykket til å gå opp :-)

Hei, er det noen som vil være med på bestigning av Cho Oyo ( 8 200 meter )

Hva er dere savner når dere er single, er det kun sexen eller savnet etter at det er en der for deg????

Gikk inn på "online nå" - "alle kvinner" og så et profilbilde jeg syntes var flott og som passet både i alder og geografi, men jeg tenkte at hun sikkert hadde barn, så da... Men, nei da, og matchtreet var ganske grønt, med unntak av et relativt uinteressant blad, men siden høydeblomsten var død var hun tydeligvis uten match.

Jeg lurer ærlig talt på hva Sukker tenker. Mener de at vi er uaktuelle for hverandre fordi jeg er 35 cm høyere enn henne, mens vi ville vært en god match dersom hun var 10 cm høyere eller jeg 10 cm lavere? Og på toppen av det hele skriver de andre steder at man ikke skal kunne søke på høyde siden man da ekskluderer folk?

Nei, selv om denne matchgreia bidrar til en viss siling, tror jeg lett noen kan falle utenfor også.

(Nå bør jeg legge til at profilteksten var ganske kjedelig her, men det er prinsippet jeg sutrer over.)

Er det noen som tøt å bestige Cho Oyo med meg, eller er det bere hengerumper her inne ?

Forumsmatch

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Er litt artig å se på enkelte tråder. Mann skriver: "Det er så vanskelig å få kontakt med noen her." Dane skriver: "Ikke tro det er lettere for oss." Noen ganger er de til alt overmål heller ikke anonyme, bor samme sted og i samme aldersgruppe.

Noen som benytter slike anledninger, eller? Har jo vært flere forumsmatcher her, såvidt jeg forstår.

Det ble sagt i en annen tråd her at en som voksen kvinne ikke ønsket å ha yngre menn fordi disse måtte "læres opp". At mannen må være MANN og ikke guttevalp.

Har dere voksne jenter her inne merket en forskjell i utvikling når det gjelder menns og guttevalpers evne til å leke?

Eksempel; jeg er 35. Jeg har alltid gått etter menn som er eldre enn meg, helst type 8-10 +. En av grunnen var at da jeg var 20-25, så opplevde jeg gutter på min egen alder som lite utviklede seksuelt sett. Det siste året, derimot, så har jeg prøvd meg ut på litt nye veier når det gjelder gutter og alder, sånn i rent leketøysmessig lys. Og jeg er imponert. Jeg kan jo ha hatt flaks, selvsagt. Men jeg er kresen når det gjelder leketøy og jeg må si at prestasjonsnivået er langt over hva det var da jeg lekte for 10-15 år siden.

Er det slik for dere gutter også? Og hva kan i så fall denne utviklingen skyldes? Større liberalisering av seksualitet?

synes søndag er den værste dagen og være singel på. Det er den dagen man best merker at man ikke har noen og gå søndagsturen med, spise søndagsmiddagen med, eller ha en lat dag omslynget på sofaen på. og jeg er ikke kjempe ofte her inne i løpet av en uke, men merker at søndager er jeg het nesten hele dagen på jakt etter noen og føre en fin samtale og flørte litt med for å få søndagen til og pasere litt fortere. er jeg alene om og ha søndagen som den store sukkerdagen?

Fjerner dere hjerter fra noen dere har hatt kontakt med, og kanskje møtt, som det ikke ble noe mer utav - eller lar dere dem stå?

En ny serie på VG-nett!

Noen som har sett det?

Sitter litt sånn halvsvimmel og ler ennå, aldri før i mitt liv har jeg sett noe dummere blitt filmet, amatører!

Jeg bare lurer på hva budskapet skal være? Å forsøple oss til å tro at overfladiskhet, falskhet,klær og make-up, og penger er nøkkelen til all lykkerus?

skal for første gang se robinson,nord mot sør,heier selfølgelig på nordlenningene:-)
ser lag sør har vært uten ild i 4 dager.... er det virkelig mulig å ikke ha lært seg noe sånt,før du skal på en øde øy:-)
god søndag folkens

Får du deg kjæreste, må du samtidig regne med å miste to nære venner, ifølge britisk forskning.

http://www.abcnyheter.no/node/117265

Hmmm, er det verdt det :-)

Nattmat

Siste svar sø. 19 sep. 2010 17:32 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Default

Hva fortæres halv fem søndags morgen?

Hva er det med superbrukere uten bilde og uten album.
Spesielt skjønner jeg ikke jeter som gjør det da vi menn er visuelle og handler deretter.
Hvis dere ønsker annen kommunikasjon utenom teppebrevbombingen til en del av våre håpløse sukkerbiter få på plass bilder.
Det gjelder og profilbilde få det på plass.

Kankskje sukker kunne gjøre det slik at får å bli supermedlem så måtte man ha bilde i profilen sin?

Litt inspirert av andre tråder her.

Hva har vi til overs (pr mnd) når alle regninger/utgifter er betalt?

Og enda viktigere: Hva planlegger vi å bruke de til?

Det er så fint å være enslig!
Man kan sove så lenge man vil en søndag
Man kan sitte ved ovnen i bare undertøiet og lese
Man kan støtte hodet mot hånden og se på samme flekken
så lenge man vil uten at noen sier noe
Man kan stå i vinduet og se sporvognene
gnistre forbi i natten

Høsten kom i går, jeg kjente det når jeg gikk ut
Jeg måtte ta kåpen tettere omkring mig
Høsten. Alt går i dvale
Det er mange par ute om høsten
Forelskede par som går hånd i hånd og
titter smilende og hemmelighetsfullt på hverandre

Jeg sitter på kjøkkenet i kveld
Noen fluer surrer rundt det kolde lyset i taket
Plutselig kommer noen i oppgangen, stopper opp
et øieblikk, og farer videre
Når jeg ser ut gjennem nøkkelhullet, ser jeg
at noen har skrevet et lite ord på veggen: håp

Kanskje en uvant problemstilling? Men jeg har en lang tradisjon for å bli forelska i totalt utilgjengelige jenter, og nå er jeg redd det er i ferd med å skje igjen... :/

Det er snakk om ei venninne av ei venninne her - som jeg møter med ujevne mellomrom. F.eks. var vi ute en gjeng i går, og til slutt var det bare oss to igjen.

Praten går greit og vi kommer godt overens. Ikke noe problem der. Men jeg er klar over at jeg overhodet ikke er hennes type. Hun liker longboardkjørende hipstere med en tattis eller to, og der passer ikke jeg inn i det hele tatt.

Det er ei bra dame som jeg har lyst til å ha i bekjentskapskretsen min, men hvordan unngå å bli forelska?

I forlengelsen av én million tråder om at drømme kjæresten skal være sånn og ikke sånn - hvor mye av dette er man egentlig villig til å oppgi av preferanser i søkenen etter "den rette"?

Siden de fleste av de kvinnene her med høyt matchtall med meg som jeg har prøvd å ta kontakt med, trolig vil falle inn under kategorien "bitch" når jeg tenker meg om: Betyr det da at jeg er en mannlig bitch med tanke på matchtallet skal tilsi at vi er ganske like? hehe. Det forklarer ett og annet. :)

På tide å tenke litt. Jeg har vært inne her noen dager, og opplevd mye rar respons etter å ha oppført meg helt normalt. Jeg lurer på om det kommer av at jeg ikke kan sukkerspråket, eller om det er slik at sukkerspråket har åpenbare svakheter.

Sukkerspråket er forvirrende. På forumet her ser det f.eks. ut til at det er stor uenighet om hva et hjerte betyr på sukkerspråket. Noen ser ut til å teppebombe markedet med gule og røde hjerter, mens andre ser ut til å mene at en ikke bør gi hjerter før en nesten er gift. Noen tenker "Jess!" når de mottar et gult hjerte, andre tenker "Hva er greia med det? Prøver han å si at jeg nesten er interessant? Turn off!"

Og hva betyr det å sende meldinger? En dame her sa at hun synes det var uetisk å melde med to menn samtidig, mens andre blir dypt såret av å ikke få svar. Andre igjen har en masse greier på gang til en hver tid.

Ikke lett å manøvrere seg i dette ullene språket. Kanskje vi trenger en ordbok?

Daten gikk bra, samtalen fløt lett, vi tok en øl og etter ca en time sa han at han måtte komme seg hjemover fordi han han hadde en avtale med noen kompiser. Han fulgte meg til bussen og når vi skulle ta farvel var det ingen som sa noe om hvordan det var gått eller om vi ev. skulle ses igjen (noe jeg virkelig kunne tenkt meg). "Vel, det var vel det. Hadet så lenge da" var det han sa. Hva betyr det? Dette var på onsdag, og jeg har ikke hørt noe fra han. Har brent meg på å være for "på" før, så nå vil ikke jeg ta kontakt før han eventuelt ggjør det.

Hva er gjengs kotyme for dette? Oppsummerer dere før dere avslutter? Sier dere klart fra om dere ønsker eller ikke ønsker å møtes igjen? Eller tar dere det på melding etterpå? Er det vanlig å bare ikke ta mer kontakt om man ikke er intressert?

Dating er vrient.

Hvorfor er svarer ikke dere gutta når jentene tar kontakt, eller svarer viser interesse også forsvinner, holder dere på med sååå mange samtidig?

Må bare finne ut av noe som jeg har lurt på lenge, håper noen kan svare meg.

Har lagt merke til at antall besøkende som oftest øker mye mer enn antallet på de som er inne og kikker. Er det fordi den samme personen (altså sistemann) er inne om igjen og om igjen, eller er det noen som er inne som jeg ikke kan se profilen til?

Er lei av ensomme lørdagskvelder og har lyst ut på kino. Er det kanskje ei som sitter og tenker det samme og har lyst å være med? :)
Svar gjerne på melding

Jeg er jo ikke den med mest økonomisk orden og oppdaget på siste bankutskrift at sukker belastet meg 34kr sist.
Husker ikke helt når jeg meldte meg inn her, men det begynner å bli en stund siden, men det er jo litt som å ha ett treningssenter abonnement det her, for det er jo greit å ha muligheten til å stikke innom avogtil =)

Så.. noen lavere enn 34kr i måneden?

Jeg har brukt mange år på å endelig jobbe med det jeg alltid ville. Og nå tjener jeg greit. Sånn 600 i året..
Er det dumt av meg som kvinne ønske en fyr som har litt økonomiske ambisjoner..? (driter i BI gutta, de er pappadalter oftest) Men en fyr som er intr i å ha noe til overs etter regningene og hushold er betalt.
Jeg har vært i et forhold der jeg betalte for 90% av faste utgifter, pluss innkjøp av husholdning, evt turer og faktisk hans klær (han hatet å shoppe som mange andre menn) Han var en drømmer, men ikke en handlingskraftig fyr. Så jeg lærte av dette, Og nå vil jeg ha en fyr med ambisjoner, som tar tak i dem, og får det til. Og tjener greit. Slik at jeg kan nyte av at jeg tjener greit. Så at vi kan får det greit sammen.

Er dette feil?

For når jeg var en fattig kunstner (som jeg kaller det) så ville jeg ikke la meg betales for. Jeg var for stolt for det. Men hva er det med menn i dag, som har mistet evnen til å ville oppnå noe. For de lar seg glatt betales for.. Og jeg er ikke lettlurt. Men jeg er ikke gnien heller..

Syns det er så koselig å se andre/nye nick/mennesker som har funnet sin plass i forumet. Leste tråden om en annen planet og måtte smile litt for meg selv.
At man er hyggelig mot andre er bra for mange flere enn deg og den det gjelder, tenk litt på det og smil til dem du ser på gata, så varmer du hjertene til dem rundt også :)