Sukkerforum

Hva skjer? Har damene blitt våryre?

De siste tre-fire dagene har jeg plutselig fått masse treff på profilen min! Jeg bytta riktignok profilbilde for noen dager siden, men jeg har da brukt det tidligere - å da var det slett ikke så mange treff... ;-)

Var på date med mr X på torsdag for første gang og fant veldig godt tonen. Allerede samme kveld hintet han at det hadde vært godt å ha meg på armen. Jeg syntes det var veldig tidlig, og takket pent nei. Vi møttes igjen i går, og hadde det veldig hyggelig og ble enig og gå på fjelltur i dag. Da jeg sendte en nattahilsen på sms lurte han på om jeg ville ha selskap, men jeg svarte at jeg ville drøye det litt.
I dag kom det sms "Hei. Tror ikke at vi kan bli mer en venner. Og venner har jeg nok av. Sorry.."
Etter alle blomstrende sms'er jeg ha fått tidligere var jeg nysgjerrig og lurte på hva som gjorde utslaget. Svaret var at det var ingen lidenskap... Lurte på hvorfor jeg ikke ville ligge på armen hans første kvelden. Jeg svarte at da kunne det fort ta overhånd, og jeg ville ikke ha sex første kvelden. Hans respons da var at: "Det hadde det. I stedet ble vi som venner"..

Altså. Fordi vi ikke hadde sex første daten (3 dager siden) og han ikke fikk komme og være hos meg i natt, var det ingen lidenskap, og defor var det min skyld at vi kun ble venner.

Si meg, er det bare meg, eller er det i overkant frekt??

Mer følger

"Spare" posten

Siste svar on. 9 juni 2010 18:46 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym gutteman31

Er jeg litt rar?
Eller er det flere som "sparer" posten i innboksen noen timer, eller kanskje en hel dag, før de åpner den. Sånn for å bevare spenningen, drøye gleden (eller evt. utsette skuffelsen) litt?

Man ser jo den første setningen, så kan man gå å drømme litt om hva som står videre før man åpner meldinga... :)

Hellau!

Har dårlig samvittighet for at jeg har veldig god kontakt med 2 sukkerjenter, og skal på date med begge 2 i neste uke. (Forskjellige dager).

Burde jeg ha dårlig samvittighet?

Jeg tror jeg er hakket mer amorøs enn det jeg pleier å være for tiden. Det er morsomt fordi det betyr at jeg flere ganger har truffet på menn som jeg blir betatt av og får sansen for. Og når jeg blir betatt av noen og får sansen for noen så bryr jeg meg ikke helt om vi passer sammen eller ei. Men jeg er på leit etter en langvarig fyr og ikke en kortvarig fyr.
Jeg blir veldig taknemlig når jeg får en tilbakemelding om at vi godt kan ha det morsomt sammen, men at han ikke tror på noe mer seriøst.
På mange måter må vi kvinner bevege oss litt mer forsiktig i datingverden enn menn fordi det er så mange menn som setter pris på tilfeldig og kortvarig sex og ikke alltid bryr de seg like mye om hva kvinnene ønsker.

Jeg har en grei nok kropp og et greit nok utseende og ville sikkert funke for mange i forhold til tilfeldig sex dersom de opplever at jeg er betatt av han og kanskje tilgjengelig for sex.

Hvordan er det menn, benytter dere av sjansen til sex og forteller eventuelt i ettertid at dere ikke tror på noe seriøs, eller forteller dere om det i forkant og lar kvinnen ta valget om hun ønsker en uforpliktende flørt eller ei?

Noen som har sett de to filmene?:) Har ikke sett film nr 1, kan man da se film nr 2 ?:) Har ikke sett så fryktelig mye på serien heller men. Tenkte å se 2ern i dag!

Hv6r mange nye med3emmer er det dag35g???

Hv6r 0ange nye er det 0ed b53de?

Hva syntes dere om endringene som har skjedd her i dag? Hvis jeg ikke tar helt feil, så kan man ikke lenger se hvor lenge det er siden folk var logget på sist. Syntes det er greit å vite - om du sender en melding til en - og ser at de ikke leser den...er det da fordi de ikke gidder å lese den eller har de faktisk ikke vært pålogget?
Syntes det er nyttig informasjon for min del og folk er pålogget - eller når de var det sist.

Ha en fin dag alle sammen.

Mulig jeg ikke har fulgt med i timen, men er det nå forandret tilbake slik at alle kan se bildene i albumene til superbrukerne?? Sist jeg sjekket gikk det ikke an. Synes nettopp den fordelen var en vesentlig grunn til å betale for å være superbruker.

Reise på sommerferie med exen og barnet? Går det an?

Kan man date noen andre og hva synes vel de om det? Når må man si det evnt.?

Situasjonen er som følger:

Har vært singel i fem år. Har et godt vennskap med exen. Samarbeider godt om barnet. Reiser sammen til hans hjemland for å besøke familien. Sønnen vår vil ikke reise uten mamma så da reiser vi alle tre. Har gjort det de siste syv årene.

Spørsmålet er : Går det an å date noen midt opp i det? Eller er det dødfødt?

Jeg er DRITT LEI å være den single kompisen. Den som blir invitert på selskaper innimellom der det, hvis jeg er heldig, er en hvis kjøreste ikke kan komme slik at jeg ikke er den eneste som ikke er en del av et par i selskapet. Den som kompisene sier at fortjener en kjæreste, kanskje jeg finner en på byen, så drar vi et sted der sjekkepotensialet er lik null, før kompisene drar hjem til samboeren etter én pils. Den som alltid stiller opp om det er noe og aldri har mulighet til å si nei, men som bare blir invitert dersom goodwillen er til stede. Kort sagt - den som ikke er som kompisene.

Jeg trives som singel. Jeg har en bra leilighet, jeg har en bra jobb, og jevnt over trives jeg i min tilværelse. Men når kjæresteriet definerer forholdet til kompiser er det slitsomt.

Date er ikke lett, blir gal av alle tankene etter en date.
Tror ikke jeg kan "gamet"
Hvis daten var grei nok, praten gikk fint og alt stemte.
Når skal man da forvente å høre fra vedkommende igjen.
Dagen etter ?
Samme kveld ?
2-4 dager etter ?

Når og hva betyr det ?

100 i matchtall. ...
Det må jo bare bli bra, eller?

Er et nei alltid et nei, eller er det noen ganger et kanskje?

God morgen alle!

Ingen svar
(mann 48 år fra Østfold) Privat melding

GOD MORGEN :)
Ønsker alle en helt glimrende og fantastisk dag!

Noen som har det samme problemet?

Takk!

Siste svar ma. 7 juni 2010 23:24 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Laban

Jeg vil gjerne for en gangs skyld takke verdens moteskapere.
De har endelig klart å komme med en motebølge jeg liker: 50-talls skjørt på omtrent alle jenter under 34.
Der vi sitter og drikker en pils på uteserveringen legger jeg merke til at blikkene til de fleste menn tar seg både en og to turer rundt ;-)

I bakgården på Sosialen (i Oslo) i går kveld var det myldrende liv, veldig trangt, og høy stemning!

Dessuten kunne jeg telle bortimot 10 stykker som jeg kjente igjen fra matchlista mi her. Så det er DER dere holder til! :-) Hadde dere avtalt det der, eller?

Jeg hadde lyst å snakke med alle, men var opptatt med andre folk ;)

Er det forresten lov å starte en samtale med "hei, deg kjenner jeg igjen fra sukker.no" selv om vi ikke har hatt noe kontakt her inne?

Akt I (høst 2009): Man møter en dame på date, og det blir totalt fire dater, hvor det lengste det går er litt klining, før hun sier at hun ikke er over eks-kjæresten sin ennå.

Akt II (vår 2010): Hun tar kontakt igjen, sier hun føler seg mer klar nå, man møtes tre ganger, hvorav én middag hjemme, før hun plutselig ikke svarer på SMS.

Akt III (sommer 2010): Man treffer henne tilfeldig og hun ser en annen vei. Sender en SMS og lurer på hva som egentlig skjedde og hvorfor hun ikke sa fra, som første gang - og får en skyllebøtte om hvor frekk man er.

Hva skal en stakkars, uskyldig ung mann tenke?

Dette bør en mann ha av kvaliteter - Hva mener menn om oss ?
* Gentelmann
* Ærlig
* sosial
* intellektuell
* utdannelse
* sporty
* sexy
* super lover.....
* økonomisk ryddig
* leken
* maskulin
* Respektfull
* Empatisk
* Trofast
* DIGGER MEG :)))

Finnes denne mannen - hvor ?????

Historier fra virkeligheten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sutrer'n

Det dukker jevnlig opp tråder som handler om ting man har opplevd på Sukker, og vanligvis inkluderer de andre personer som også er Sukker-medlemer. I de aller fleste tilfellene handler det også om negative sider ved disse, opplevelser eller holdninger man har støtt på der man enten lurer på hva som egentlig er i gjære eller hva som får folk til å agere som de gjør. Vanligvis anonymiseres de tilstrekkelig til at det kun er den som skriver dem selv og den de omhandler som ser tegningen - enten man skriver under nick eller pseudonym.

Spørsmålet er, er dette god netikette? Hvordan ville du reagert om du så et innlegg som omhandlet dine dårlige sider - samtidig som du visste at det som sto der faktisk var sant? Grunnen til at jeg spør er at jeg for en tid tilbake fikk en skikkelig overhøvling for noe som var så anonymt som det var mulig å få det, selv om det var sant (nei, det handlet ikke om hva jeg følte, det handlet om et reaksjonsmønster). Og jeg synes faktisk det er helt greit å dele dette. På en måte kunne jeg hatt lyst til ikke å anonymisere, andre kan jo risikere å møte det samme reaksjonsmønsteret, men jeg ser jo at det er ufint. Men som en anonym historie? Jeg ser egentlig ikke noe galt med det, jeg.

hva legges i dette? Nesten alle kvinnene jeg matcher med her inne har valgt dette. Personlig ønsker jeg jo å finne drømmekvinnen og har valgt at jeg ser etter et fast forhold.

Etter å ha vert på en del dater med kvinner som har valgt dette sitter jeg igjen med inntrykket "jeg vil pule, men ikke noe mer" stemmer dette?

Jeg ønsker fortrinnsvis svar fra kvinner.

Er det tabu å innrømme at man er svak for litt frodige damer?

Koser meg som singel, mens jeg ser på at kompiser blir herset med av de gretne kjerringene sine... mas mas mas

.. mye bedre å kose seg med en sukkerbit avogtil!! :)

Hei
Vi er noen venninner som lurer på om mannen vil være "jeger" eller er det greit at vi jentene jakter på menn også ?
Føler dere at dere blir overkjørt ?

Håper alle har hatt en nydelig dag i sommerværet !

Var selv en tur opp til fløyen, og utsikten over Bergen var idag et syn for guder!
Ønsker alle en videre fin kveld :)

...en nordlending, jærbu og stril...

Vi har alle våre fordommer mot folk fra ulike deler av landet. Her kan du komme med dem!

Bør man si fra at man har mensen før han kommer på besøk dersom det ligger i kortene at man skal ha sex? Rimelig nytt forhold, men kommet i gang med sengekosen så vidt...

Dersom man nevner det når det nesten ikke er mulig å stoppe :-) Er det dårlig gjort og er det turn-off? (siste mens dag da..)

Jeg tok nattbussen hjem fra Oslo sentrum i natt og merket meg at det var mange par av typen etnisk norsk jente som var intim med menn som så ut som de kunne være fra midt-østen. Jeg la merke til flere par. Ære være våre nye landsmenn for å klare å sjekke dem opp, men det fikk meg til å tenke - det er sjelden jeg ser det motsatte.

Noe lignende har jeg opplevd i Bulgaria, Tyrkia, på Cuba og flere andre steder når jeg har vært på ferie. Unge norske damer rundt halsen på lokale helter, mens norske menn ikke er det samme. Er ikke vi etnisk norske tøffe nok kanskje. Er vi i ferd med å bli akterutseilt?

Så jeg lurer på om dette er den nye trenden, eller om det bare var tilfeldig det på bussen?

Uff - denne er stygg.
Men gutta tenner ikke på store lår og romper etc. Så da kan jeg være noe kritisk til høyden på min kavaler.
Hvor er grensen for dere jenter - hvor mange cm bør mannen være over jenta ?
Jeg fikser ikke menn som har like lange ben som meg og bruker sko str.40.
Er jeg håpløs ?
Jeg er ikke perfekt selv, men jeg får sperre uansett hvor flott han er på alle andre områder.

Skulle gjerne hatt et ok utested der man vet at "han kjekke" ikke har dame, eller ikke trenger spane etter om han har gullring eller ei. Mulig det fort ville ha blitt et kjøttmarked, men.. Where to go?

Jeg begynner - når noen omtaler Play Station 2 for oldschool!

Men hvordan kan det ha seg at menn i slutten av 40-åra (49) ønsker kvinner i fra 32 til 46??? Merkelig fenomen

Hei igjen, dere! :)

Jeg er i det \"spørrende\" hjørnet i dag/kveld :) Jeg leser jo i profiler, og registrerer at mange jenter ønsker om \"drømmemannen\" at han skal være \"litt handy\". Hva ligger egentlig i dette? Jeg er vel litt \"handy\", og svært velutstyrt..: Jeg har kompressor, spikerpistol, jekk, sirkelsag, trillebår osv... Er det å være litt handy, eller er det bare \"liksomhandy\"? :)

(Dette er egentlig ikke et helt seriøst innlegg) :)))

Hei
Jeg lurer på en sak helt seriøst.
Kan dere beskrive hvordan dere har det når du/dere er blitt forelsket.
Er det alltid voldsomt, eller bruker du lang tid etc.
Kan man bli forelsket der og da etter få min, eller må du kjenne personen og kjenne det vokser mot en forelskelse.

Jeg for min del bruker tid, blit lett betatt men bruker god tid prosessen mot en forelskelse.

hilsen 40 år

Hei dere :) Jeg klarer ikke å la være å undre meg over hva folk vil si med ferdigformulerte fraser og bilde av ei katt med en limehjelm, ei bikkje og røde eller gule hjerter. Det er da så myyyye hyggeligere å få noen ord som er selvvalgte. Så når det popper opp et gult eller et rødt hjerte, uten noe mer, så mister jeg nesten interessen med en gang. "Javel, ennå et hjerte. Hvor er mennesket som sendte dette, da?", er det jeg tenker, og så går jeg videre... På samme måte undrer jeg meg over hvorfor man ikke får et lite svar tilbake når man sender en hilsen. Det trenger ikke engang være et forsøk på flørt, men en hyggelig hilsen eller en kommentar. Er folk virkelig så upersonlige at de gir blaffen? Hehe :))

Neida, jeg er ikke sår eller furtete... Jeg bare reflekterer litt rundt dette og deler noen tanker. Kommentarer, noen? :)

Overskriften sier vel sitt. Det er sikkert forskjellig fra menneske til menneske, men hva er den jobben som du ville ha gleda deg til hver dag du våkna? Prøv å se bort ifra lønn.

Dåner =)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dånern

Keri Hilson...Åååååååhhhhhh =)

Jeg har etter hvert møtt noen damer på Sukker, og selv om jeg har fått mange "sorry, du er ikke min type", er det faktisk bedre enn de som bare dropper kontakten og så mener det er rettferdiggjort med et påstått smil tre måneder senere når hun kommer på T-banen, ser meg og snur for å sette seg et annet sted. Kan ikke folk i det minste ha anstendighet til å dumpe en når man faktisk dumper en? Særlig når man har møttes flere ganger i flere settinger?

Og denne gangen er det meg, ja...

Hvilke planer har folket?

Dersom de med barn, og som har dem annenhver uke kunne hatt barnefri samme uke som meg;) Det hadde gjort det ltt enklere og møtes. Klart, hvis man vil, så får man det til;) Men, sånn i begynnelsen.. Ikke like aktuelt og ordne med barnevakt for at mamma skal på date, hehe;)

Heisann, fi har hatt litt innkjøringsproblemer med den nye programmkoden og har jobbet fortløpende for å fikse bugs.
Følgende ting som lagde trøbbel er nå fikset :)

1) Hvis du er online så vises det i profilen
2) Hvis man er online, og har ikke valgt å skjule seg under synliget, så vil man stå som online på onlinelista og i profilen.
3) Chaten fungerer igjen
4) Onlinelista fungerer for alle
5) Det å åpne profiler i eget vindu fungerer som før.
6) -Sms fungerer dessverre ikke enda, med det vil også bli fikset.
7) Mulighet til visning av superalbumbilder til gratisbrukere vil til uken bli muligjort

Ha en herlig søndag alle sammen :)

kloster?

Siste svar lø. 5 juni 2010 13:38 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym undrene

vurderer å rett å slett begynne i kloster.. sikkert mere oppmerksomhet der å få:-)

Hvor langt ut i en flørt tar det før mistenksomheten oppstår? Ikke det at det er et aktuelt problem for meg p.t., men det er fredag kveld hjemme foran PCen, og mistenksomhet er en stor turnoff for meg...

Svimer damene av i akutt kjedsomhet om en stakkars nerd drar frem slike ting utover kvelden om samtalen svinger innom mobiltelefoner eller godt pålegg som honning? Andre emner det blir oppbruddstemning av?

I Storbritania har biepopulasjonen sunket med 15 prosent bare de to siste årene.

Teoriene om hvorfor har vært mange. Og her kommer en til: Mobiltelefoner har skylda.
Arbeidere og dronninger

Det er på gamle Panjab University i byen Chandigarh at teorien har blitt klekket ut, og rapporten er publisert i den indiske forskningsjournalen Current Science. Forskerne utstyrte en bikube med mobiltelefon, og en annen med en falsk mobil. Biene i den mobiloppkoblede kuben fikk mange problemer.

Honningproduksjonen falt, arbeiderbiene kom ikke hjem fra jobb og dronningen produserte ikke nok avkom.

De travle bie-forskerne mener signaler fra mobiler forstyrrer bienes magnitismebaserte navigasjonssystemer.
Dermed får biene problemer med å utføre sine daglige sysler, som gjerne er å lage honning eller legge egg.

- Økt bruk av elektroniske dingser har ført til elektrisk forurensing, skriver forfatterne i sin rapport, ifølge Telegraph.co.uk.
- Og biene blir ofrene.

DATE

Siste svar lø. 5 juni 2010 11:45 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym beach

Lucky me
Skal på date, skal møtes ved en strand med teppe & vin.
Perfekt date - JA jeg syntes det :)

Hva er en perfekt date for dere ?

Ikke at det vil utgjøre noen forskjell, hva de norske angår.

Hvor forundret jeg kan bli. En aktiv handling i håp, eller ønske, om å få møte en man kan dele resten av tiden med. Her blir det forsimplet og latterliggjort. Nei, jeg er ikke desperat. Bare overrasket!

Når man snakker om statistikk så kunne det jo være litt festlig å se hvor mange forsøk på kontakt det er gjort - og hvor stor svarprosenten er..... :)