Sukkerforum

Det er etter hvert patetisk å se hvordan menn oppfører seg på nettet. Dere lager drømmeverdener og tror at de kan få tak i de vakre jentene som har alt de trenger. Og dette med at hun må være slank og ha deilige pupper går igjen hos dere alle. Beklager å måtte si det, men de fleste av mennene her inne vil aldri finne denne jenta de ønsker seg. Roten til virkeligheten er rykket opp og dere svever uten noen som helst virkelighetsoppfatning om hva dere selv har å tilby disse jentene dere søker.

Se dere selv i speilet gutter. Og se hva dere er og hva dere kan tilby. Men se med reelt blikk på dere selv denne gangen!

Hvordan reagerer du hvis jeg sier at jeg har som "krav" at min kommende kjæreste skal være veldig intelligent? (Fordi jeg selv er det)

Jeg gjetter på at standardreaksjonen vil være at du tenker at jeg er "hoven", "arrogant", "selvhevdende", "teit" eller lignende, og at det er et "forferdelig" eller i beste fall "upassende" krav å stille...

Det er jeg veldig lei meg for hvis du føler det sånn, for dette er absolutt ikke et forsøk på å tråkke på noen. Jeg er av hjertet interessert i andre mennesker, og dømmer ikke folk generelt ut fra intelligens, i forhold til om de er gode eller dårlige mennesker. Jeg vet at det finnes like mange velmenende og snille mennesker i alle iq-grupper, og om du har et godt hjerte har ingenting med intelligens å gjøre.

Så hvorfor stiller jeg det som krav, da? Hvis det ikke betyr noe for om man er et godt og hjertevarmt menneske?

Jeg ønsker å ha en kjæreste som er "lik meg". En som jeg føler meg "hjemme" sammen med... Som i filmen Sherlock Holmes, hvor Holmes er forelsket i den eneste kvinnen som er smartere enn ham og derfor kan utfordre ham intellektuelt, selv om hun er en forbryter...

Jeg tror at det er en del mennesker som ikke er enig i at "intelligens" finnes, for de snakker om 7 eller flere intelligenser, og så blir det etter hvert så utvannet at det ikke gir mening. Men det er noe man i forskningsverdenen er helt sikker på eksisterer, og de som forsker i intelligens er enige i at det finnes bare én slags intelligens: Den generelle intelligens. Det betyr at hvis man er veldig god til én ting, er det en vis sannsynlighet til at man også er veldig god til flere andre ting. (evner korrelerer, rent statistisk.)

(Hvis du er uenig, eller ikke vet så mye om intelligens, vil jeg foreslå at du først går inn og leser om det på www.mensa.no )

Det virker som om det er greit å være opptatt av musikk hvis man er en fantastisk musiker, og greit å være opptatt av sport hvis man er god til å stå på ski, men hvad med å snakke om intelligens hvis man selv er intelligent?

hei alle menn...
sitter her på sukker og ser etter en mulig venn og kanskje en kjærest.

skriver med noen men ikke mange. en fin måte å bli litt "kjent" på men det jeg egentligen lurer på...
dere setter hjerten på oss jenter men når vi prøve å oppnå kontakt på chat for å slå av en prat for å bli enda bedre kjent. dere svarer jo ikke?? er vi ikke så intresant enda..satt dere et hjerte i reserve eller?

jeg er ikke noen prinssese eller en skjønhet...er bare meg selv. syns livet som snart 50 åring er herligt. men dere menn((ikke ALLE men mange)) gjør det ikke lett for en singel dame.
er dere redd for oss jenter som ønske snakke på chat? eller er det pga at vi klikker på dere? er det meningen at vi bare skal vente på at dere klikker på oss?
er jo en fin måte å spørre om mer og få svar direkte på chat. ønske jo få greie på så mye som mulig om vedkommende men som sagt...ingen av dere ønsker vist ikke det

Hva betyr det når mannfolk sender meldinger av typen "Hei på deg". De skriver bare det - hva skal man svare?

For meg er det umulig å vite hva en mann vil når han sender en sånn type melding - kan noen hjelpe meg å tolke eller dekode disse meldingene?

Noen mannfolk som pleier å sende slike som kan kommentere?

Jeg har vært her inne på forumet og tittet litt i dag. Det som går igjen hos alle er at alle er anonyme! Så jeg lurer på hvorfor? Er det jeg som har bommet siden jeg ikke skriver anonymt, eller er det alle andre som ikke tør stå fram?
Dette er ingen kritikk til dere anonyme, men et spørsmål på hvorfor man heller ønsker å være anonym framfor synlig?
Vi er jo alle synlige på profilsiden, så hvorfor ikke her også?
Jeg bare undrer.....

Rart

Siste svar ti. 10 aug. 2010 14:57 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Oslomann

Dette er min andre dag på Sukker. Begynte i går morges som superbruker. Har satt hjerte på 20 damer. På meg har ingen satt hjerte.

Jeg hadde håpet at dette skulle bli noe annet enn gamle finnenvenn. Der jeg prøvde meg for et par år siden. Men, frykter at jeg blir like skuffet her. Spillet ser ut til å være slik at en mann må sende 50 mailer for å få ett imøtekommende svar. Damene er passive, tause og nokså avvisende. I hvert fall opplever jeg det slik.

Hvis jeg ikke er alene - hva kommer det av? Er det rett og slett alt for mange menn her? Eller er det noe med at mennene alltid må være 100 ganger mer ivrige enn damene for å i det hele tatt bli kjent?

Vi er to normalt slanke single venninner som har blitt ganske opptatt av dette med fett og vi er ikke enige der. Jeg mener at fett er viktig for å holde kroppen i gang og at produkter som bytter ut fett med mere karbohydrater i grunn er å lure seg selv. Venninnen min mener at det er lurt å holde fettinntaket så lavt som mulig fordi det er så mange kalorier i det. Nå her jeg lyst til å spørre dere som er single om to ting:
Hvem av oss har rett og hvis man er slank av natur, hvor viktig er det for dere single gutter at man ikke skal ha noe fett på kroppen?

Nå dukker det opp så mange perifere (eller ikke fullt så perifere) bekjente her at jeg begynner å bli litt småparanoid i hverdagen. Kan snart sløyfe dette nettstedet her, og heller arbeide meg gjennom e-postlisten min.

Den siste som dukket opp her, var en dame jeg har hatt mye med å gjøre, som fordundre meg meg var samboer så sent som for en uke siden????

Hva f..n skal jeg gjøre med den neste Sukkerfesten, som jeg hadde tenkt å gå på?

Småparanoid nå!

Å store fanfarer og iltre basuner
nokon hadde merka meg som interessant
nesten så eg måtte haldast nede av sterke barduner
så eg ikkje lukt til himmels spant

Fingrane dei skalv
og øyro dei flamma
hadde eg ikkje berre vore ein kalv
så hadde eg stamma

Men,men..ka va det som skjedde
Profilen var vekk
Før eg orda fikk spreidde
Følte meg no mest som stappa i ein sekk

Ja, det var no eit underleg norsk
Men kanskje ho var genuin
Eller heller eg som var dorsk
Kanskje ho eigentleg var ein beduin

Skjelven den ga seg og arg eg vart
Var det slik å få brev
Så skulle sinnet bli svart
Og eg skulle heller ta meg eit stev

Trompetar og basunar skal få kvile for meg
Spelar heller på slurva
Og tek det steg for steg
Sjøl om det nok er ei og anna eg gjerne skulle horva

Får nok stå her ute på marka
Og klø meg i rævva
Til kåtsla har spakna
Om eg så skal stå her i all æva

Tjohei og ha ein fin dag, godtfolk
Og til dykk som ikkje e eit folk så godt
Kan de no stilla opp og ta ein bolk
Det kan no og bli flott!

I lys av så uendelig mange tråder som er startet her med type "stakkar meg, ingen svarer....", velger jeg å høre med dere;- hva vil dere vi skal gjøre da??? Når ørten mannfolk (eller kvinnfolk) tar kontakt og vi ikke er interessert. Høflig standard svar har jeg forstått ikke funker (noe jeg er enig i), at man ikke svarer er uhøflig (noe jeg ikke er enig i da dette hadde vært en greit svar for min del), og om vi svarer kort på mails tolker mange at da er det likevel sjans... Når en da svarer "takk takk" på typiske " du er søt" meldinger, bør jo det ringe en bjelle om at en prøver å være høflig (for jeg har blitt irettesatt flere ganger for at jeg er uhøflig når jeg ikke svarer), men ikke er interessert. Men den taktikken har jeg prøvd ørten ganger, og det resulterer utelukkende med nok et svar. Når jeg igjen svarer kort på det de spør om, uten å spør tilbake om noe tolkes dette heller ikke som jeg er uinteressert. Så hvordan skal jeg si at jeg takker for kompliment, men ikke er interessert, uten å virke hverken arrogant eller tråkke på noen? Tips anyone? Jeg kan seff snakke med noen jeg ikke er interessert i, men det skaper jo bare falske forhåpninger...

Nettdating har tatt av de siste årene. Jeg har drevet med det til og fra i snart 8 år, fra da nettdating ikke var "godkjent" for andre enn supernerder. Og, jeg vil si det var mye lettere å treffe folk da, da var det ikke var vanlig med bilder og sånne fancy sider. Selvfølgelig var faren for at man ble lurt av folk som utga seg for å være noe annet også stor, dog jeg aldri hadde den opplevelsen.
Men nå, nå har vi så ufattelig mange kriterier at det nesten er umulig å finne noen, det kryr av folk, så folk som ikke matcher deg ved førsteintrykk avfeier man og søker videre til neste profil.
Jeg fikk en skikkelig aha opplevelse her for noen uker siden, Jeg traff en kompis av en vennninne, han var kjempe hyggelig og morsom å være sammen med, jeg viste ting om han, som i utgangspunktet gjorde han uaktuell å date. Krav jeg har satt til personen jeg skal date.
Og disse kravene har tydeligvis ingenting å si,for nå dater jeg denne fyren.
Vi har tilogmed hatt kontakt på nettet, og jeg har avfeid han fordi han ikke oppfylte "kravlisten" min.

Vi får så mange muligheter til å luke ut alt av småting vi ikke ønsker at nettdating nesten er blitt værre enn kjøttmarkedet på byen..

Ble nettopp medlem her og har lyst å vite om antall innkommende meldinger nå og de siste ukene er typisk for normalen her inne, for å kunne vurdere åssen profilen min funker. Helst ikke noe synsing!:)

Hvor mye innkommende mail har dere hatt i Juli og første uka i august sammenlignet med ellers?

For dere som har vært her lenge: hvor mye innkommende mail pleier dere å få i sommersesongen sammenlignet med ellers? Hvilke perioder på året pleier det å komme mest mail og hvilke perioder pleier det å komme minst?

Nevn gjerne alder og kjønn! På forhånd takk!:)

Jaja, da var det et faktum... Jeg er blitt "dumpa" igjen:)

Nok en gang fristet "singellivet" mer enn meg... og jeg burde grave meg ned, og syntes livet er forderdelig....

Men, så gjør jeg ikke det? Syns jeg egentlig det er greit? Jeg likte jo denne gutten... veldig...
Har nettdating gjort meg til en beinhard isprinsesse, som overser følelser glatt? Snur det andre kinnet til og ser med glede frem til neste "smell"?

Er det slik at nettdating gjør oss mindre følsomme, og gir mer faen?

Noen...

Siste svar ma. 9 aug. 2010 15:22 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Leif-Frode

Noen damer her inne er bare dritpene... :o)

noen som noen gang har vurdert eller vært på noen av disse datingfestene som sukker har???:)

er det andre her som merker de er blit mer sære og at det blir vanskeligere å treffe noen man liker etter som tiden går å man har vært singel lenge???

eller er det bare lille meg som kanskje er blitt storforlangene? hmmmm syns da egentlig ikke det selv men....:)

En finner bare kjipe og stygge sportsklær til menn.
Jenter har Kari Trå kolleksjonen, som har mye stilig og flere farger og mønster.
Menn har Ullvang, svart og svart, en eller annen gang stygg grått.
Bergans er også kjedelig svart.
Hvor i alle dager finner en utvalget til menn?
Vil se sporty ut på trening, fritids og dagsturer med tøffe, maskuline og røffe klær.

hyller.no

Siste svar sø. 8 aug. 2010 20:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym iEndre

Syns det er morsomt med jenter som klager over menn hvor overfladiske vi er.
Jeg titter over profilene som popper opp hos meg, og det er jo hyller som fint kan presenteres i hvilken som helst IKEA katalog.
Du har billy, Lack og Birgit og Johan. Førskylda blir lagt over til oss, bør dere kanskje ta en prat med deres medsøstre hvorfor de overdimensjonelle forespørslene oppstår? Jeg var idag innom en profil som kun hadde et bilde, det var ikke av fjeset, men av hennes to heller (ganske perfekte) to venner. Men det var det ho hadde å tilby! Ingen tekst, ingen andre bilder enn to brystvorter og en profil!
Kost først for deres egen dør, før dere whiner om vår!
Uten at jeg vet det, så er det sikkert nok av manneprofiler som flexer nok, rett fra treninga, men ikke tro at de er representantene for vår rase, samtidig som jeg ikke tror frøken tøs er deres representant.

Men samtidig følte jeg at innlegget var legitimt når jeg kommer på et utested hvor to jenter kommer fra pimp&ho party, og fortsatt går i korsett og strømpeholder! Det gir liksom heller lite fantasi hvordan de ser ut på Sandaker!

Fred ut, og natta!

Arbeidssøkende

Siste svar sø. 8 aug. 2010 18:02 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Arbeidsløs

Jeg er en jente på 23 som har alltid tenkt mitt når det gjelder arbeidsløse mennesker. Dette forandret seg da jeg flyttet og ble arbeidsløs selv.
Jeg kom i snakk med flere gutter jeg selv tok kontakt med og fant en god tone med alle sammen. Det vil si før de spurte om hva jeg jobbet med.
Guttene sluttet å svare på den siste meldingen, der jeg skrev at jeg for tiden var arbeidssøkende men gledet meg til å begynne å jobbe igjen.

Er jobb en avgjørende faktor når man skal finne seg kjæreste? Hva tenker dere om dette?

Her om dagen skrev jeg til en profil uten blide som hadde en veldig bra tekst. Sikker på at jeg ikke kjente profilnavnet fra før.
Og så får jeg til svar: Jeg sendte deg bilde i fjor, men du hadde ikke sans for utseende mitt, så da har det vel ikke noe for seg å fortsette samtalen...

Nei, det har det jo ikke. Men det er UMULIG for meg å gjette hvem dette er, og når bildeløse profiler skifter navn blir det ikke lett å holde rede på hvem man har vært i kontakt med før.

Jeg lurer på hvorfor så mange nærmest gjør det til en hobby å bytte profilnavn... ? Er det bevisst for å få en ny sjanse og nye klikk? Er man misfornøyd med valget dere har gjort? Jeg skjønner det ikke. Enlighten me! :)

Merking?

Siste svar sø. 8 aug. 2010 13:06 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym tjohei

Jeg er en av de som til tider kan være noe distre og glemsk. Og jeg synes det hadde vært greit med en eller annen merking av de jeg har tatt kontakt med før. Noen bytter jo bilder og tekst slik at det plent umulig å vite om dette er noen jeg har sendt mail til før. Hva mener der andre?
Og jeg vet at man kan skrive notat på sidene til folk, men det bli jo ikke helt det samme...

Siste mixen min ute nå.. Lytt live eller last ned..

http://soundcloud.com/dj4joy/dj4joy-beam-me-to-the-dancefloor-july-2010

Young Money - Roger That
Lloyd Banks feat. Juelz Santana - Beamer Benz or Bentley
Sean Garret feat. Nicki Minaj - Get it al
California Swag District - Teach Me How To Dougie
Eminem - Not Afraid
Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire
Charice feat. Iyaz - Pyramid
Jamie Foxx ft. Justin Timberlake and TI - Winner
Spose - I'm Awsome
Christina Aguilera Ft. Nicki Minaj - Woo Hoo
B.O.B. Ft. Hayley Williams - Airplanes
Kevin Rudolf Ft. Birdman Jay Sean and Lil Wayne - I Made It!
Ladu Gaga - Alejandro
Big Boi Feat. Cutty Cartel - Shutterbug

Hei alle sammen.

Skal ha mitt første møte med en sukkermann nå snart. Det er jo morro, men så lurer jeg på om dere har noen tips.

Jeg er ikke ekstermt sjenert, men litt. Jeg lurer derfor på hva som han være lurt i forhold til det første møte. Vi har skrevet sammen en stund nå, både her og på face. Planen min var egentlig å bare be han på besøk her hjemme hos meg. Vi har 5 felles kjente på face, så jeg vet at dette ikke er en skummel øksemorder fra nett ;)

Saken er at jeg frykter den stille tiden, ja at vi går tomme for ting å snakke om liksom. Den pinlige stillheten som så ofte kommer når en prøver å si noe lurt.

Tenkte kanskje det var bedre med et annet type møte hvor en ikke er så utsatt for slikt? Vi er begge i midten av 30 årene.

Noen tips, folkens?

Siden jeg er over middels interessert i hva som skjer på det mellom - menneskelige plan, synes jeg det er fascinerende å registrere hva som skjer på et nettsted som det her.

Jeg har skrevet i annet innlegg her, at generelt synes jeg kvinner er bedre enn menn til å kommunisere og formidle. Det er bare menn som ikke forstår det.
Enhver handling, mening eller verdisyn hos en, genererer alltid noe annet i andre. Det finnes ikke “rett” og “feil”. Den som hevder å ha fasiten, vil jeg veldig gjerne møte..

Det er jo interessant å observere at det stadig blir flere av oss “voksne ungdom” som har vært alene lenge ( 3 år eller mer ).. Hvorfor det ?
Har selv gjort noen betraktninger på det, og tror at vi er blitt så trygge i vår selvstendighet, bygget vårt sosiale nettverk, at enhver ny person i livet vårt utgjør en “trussel” mot nettopp det.
Derfor lager vi en masse “krav”, som gjør at det egentlig ikke er noen som slipper igjennom. Så er vi trygge, og slipper å risikere noe.
Vi begrenser oss selv ved å snevre inn, fremfor å utvide og åpne opp. Med den trygghet vi har opparbeidet, har vi trygghet til å våge, og evne til å våge å bli såret. ( sistnevnte et kapittel for seg selv. Det handler om ens indre trygghet, ikke hva andre mennesker gjør. )

Bilde er jo og et morsomt aspekt. Vi mennesker faller blikket først på bilde, liker vi det ikke går vi bare videre. Et bilde tatt i brøkdelen av et sekund sier ikke meg mer enn det fysiske utseendet. Man skal selvsagt like det man ser, det har med den fysiske tiltrekning, og tenning å gjøre. Nesten alltid opplever jeg at jenter er penere i virkeligheten enn på bilde.. Fascinerende.

Jeg har selv mine “illusjoner” om hva som er riktig for meg, og går stadig i fella selv, men forsøker å ha en bevissthet om at det er umulig å finne EN person som kan dekke alle mine behov, de nære fysiske ja, men ikke de intellektuelle, sosiale og aktivitetsmessige.
Derfor forsøker jeg å koke mine krav ned til ett ! Nemmelig en felles innsikt !
Er den der, er alt det andre der også.. Kommunikasjon, kjemi, tenning etc, etc..
Så dermed blir det profilteksten som vekker min nysjerrighet.. DEN spesielle . Et høyt krav i seg selv, men jeg vil heller ha EN som treffer i uka, enn 10 skivebom om dagen..
Min tro ( og erfaring ) er derfor at jo færre detalj - “krav” desto større muligheter..
Og å våge å tørre.. Man dør ikke av det..

Hvorfor?

Siste svar sø. 8 aug. 2010 03:01 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Leif-Frode

Jeg har sykkel. Jeg har knickers. Jeg har bart... og jeg har en hel flaske eplemost.

Hvorfor får jeg ikke dame?

Det er en del kvinner her som figurerer på div.andre nettsteder,personalia og det dem søker er stort sett det samme men ikke deres alder. Bildene er i enkelte tilfelle fra 2005,og i mange profiler fra 2007. har damene vært på mannejakt og på nettet så lenge? Eller er det dem eneste bildene dem har hvor dem ser vettuge ut i forhold til i 2010.dette er jo lureri og reinspikka svindel? kanskje derfor at dem ikke svarer alle dem som mangler svar,eller kopierer sukker opp damelister fra andre nettsteder? Rart at de damene ikke svarer noen når dem har vært her i så mange år,og er pålogget nesten døgnet rundt.

Fake profiler

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym OMG

For n'te gang kom jeg over en åpenbar fake profil.
Begynner å bli lei av disse og synes det er rart at ikke de blir fjernet.

"I'm a brazilian girl, I live in Rio de Janeiro, but I am willing to relocate to another country if I find the right man:)

I am looking for a honest man who knows how to treat a woman nicely, he must be sure about what he wants, an easygoing person, good sense of humor and the most important thing is to be loyal and trustful.

I don't speak norwegian, email me in English please."

Hva skjer med alle disse fake profilene nå om dagen?
Skulle ikke forundre meg om vedkommende spør etter penger til reisen og så hører man aldri noe mer.
Det sitter vel en gjeng svette russere som prøver å svindle folk bak dette.
Patetisk.

koster det så jævlig mye å si at nei du sorry dette funker ikke for meg !!!!istede for å bare la være å svare og bare gi faen heller......oppgitt!!!!!!!

IQ

Siste svar lø. 7 aug. 2010 23:36 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym MensB

IQ er noe dritt!
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10026052
Er det flere som ikke kan forstå disse IQløse konkurransefolkene? Kan dere damer fortelle meg hvor gir dere blir på en russer som er verdensmester i å skolde pungen?

Hver eneste dag sender kvinner denne melding til menn de passer perfekt i sammen med. Dette fordi kvinner behersker det skriftlige media dårlig og aner ikke hva hun skal se etter for å bestemme hvem som er perfekt for henne. Faktisk er det så dårlig stelt med henne at hun nesten alltid og bestandig går videre med menn som definitivt ikke passer henne, og nesten alltid og bestandig avviser de som ville kunne gi henne den absolutte lykkefølese. Dette er de viktigste fallgruber...

Han skriver dårlig norsk.
Han skriver noe som ikke interesserer meg.
Han skriver om ting som får meg alvorlig.
Han tar det jeg skriver for seriøst.
Han hefter seg ved ting jeg ikke mente helt alvorlig.
Han svarer for raskt.
Han svarer for tregt.
...

Listen er lang på kvinners uforstand i det skriftlige sjekkemediet.

Hun byr ikke på seg selv.
Hun svarer (aldri) direkte på spørsmål.
Hun gir aldri beskjed om hvor hun står i spørsmål.
Hun gir aldri beskjed om hun føler at sitt standpunkt er svekket som følge av ny viten.
Hun gir aldri beskjed om hvordan hennes standpunkt er forandret.
Hun tar ikke initiativ til å etablere et nytt tema.

Hun forventer helt enkelt å bli underholdt som om epostvinduet er en ny form for TV hvor hun i høyden skal avgi fra tid til annen et ja og et ha.

En ikke helt ubetydelig gruppe kvinner tar konsekvensen av sin elendighet og insisterer på at meldignsvinduet kun skal benyttes til å avtale tidspunkt for date. Dette er omtrent like ille fordi for disse er det kun profilbilde som er avgjørende for valg av nye dates.

Dette er nye konklusjoner jeg har trukket fra tidligre rådata og de bekrefter tidligre funn: Jenter er stokk dumme når det kommer til data, selv når det benyttes som verktøy for å treffe menn.

Salsa....

Siste svar lø. 7 aug. 2010 20:50 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym smilende

Noen som vet av en bra Salsa plass i Oslo?????

Merkelig

Siste svar lø. 7 aug. 2010 18:02 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Bøllefrø

Hvorfor er har jeg 10 ganger mer draget på damene på byen enn her inne?

... om daten din, som forøvrig var veldig hyggelig, sjekket mobilen sin fem-seks ganger i løpet av et par timer?

Er det bare jeg som syns det er uhøflig, all den tid det ikke er syke unger eller tilsvarende i bildet?

Hvordan fungerer det egentlig for sjalu mennesker på sukker?

Har fått mail fra to jenter hvor de etter en liten stund lurte på om jeg snakket med andre jenter på sukker. Tenkte litt på hva jeg skulle svare og bestemte meg for å skrive at jeg snakket med andre. Etter det har jeg ikke fått noe svar tilbake..

Var det feil å være ærlig?

kom nettopp hjem fra en liten samenkomst av gode venner,masse godt i koppen har det blitt og masse latter,og ikke minst mygg stikk og en heill farm med knott....hva driver folk med nå i disse nate tider da??:)

Jeg trenger tips...tom for lesestoff!!
Hva er den beste boken du har lest??

Jeg har valgt og slette tråden min. Jeg fölte ingen form for videre posting eller la tråden bli stående.
Når jeg startet tråden tidligere idag var det mer som en informasjon til alle involverte i tråden både igår og med hensyn til tidligere erfaringer i temaet og at det var godt å kjenne at dette var et overtramp som ikke aksepeteres av både forumet selv og andre medforumister.

Som det var nevnt av en trådskriver, så oppfattet hun det som dette var mitt förste möte med en dreven forumdebetant av mindre heldige utsagn. Dette er fullstendig korrekt og at jeg lot meg rive med i diskusjonen da jeg faktisk oppfattet det som at det var ment seriöst.

Når det så kom gjentatte innlegg med personlige skjellsord så trigget dette og ble som en röd klut foran öynene.

Beklager på det sterkeste at jeg fortsatt leser innlegg som at holdninger og karakterestikker fortsatt er gjeldende for mitt vedkommende - dog forflyttet seg over til andre nick.

Hvem er mann nok til å få henne på rett spor?

Her på Sukker? Bare Rotte, antakelig!

Avstemning

Siste svar fr. 6 aug. 2010 20:44 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks

Hvem er mest irriterende?

1) Alexander Rybak
x) Rotte
2) Meg

Opptelling etter 100 innlegg

Hei! Jeg er litt usikker på hva et betalende abonnement her på Sukker.no faktisk innebærer.. Jeg er superbruker og har betalt ett beløp. Kommer jeg til å bli belastet for et beløp til, om 1 mnd? -eller har jeg kun betalt for en mnd og vil så bli nedgradert til en "gratisbruker"? Mao. er abonnementet bundet tom. den dagen jeg deaktiverer profilen min? Evt. hvordan går jeg tilbake til å bli en "gratisbruker" igjen?

På forhånd, takk!

På tide med en tråd som omhandler det som gjør forumbrukerne her inne glade :)
Hva har fått deg til å smile, le eller få sommerfugler i magen i det siste? =0)

Nettvenn

Siste svar fr. 6 aug. 2010 17:45 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Thomas

Hvordan skal jeg finne et balansepunktet der vi begge finner hverandre like attraktive?
Jeg har aldri sett så mange fine damer på ett sted som på sukker, og tross kun et greit utseende fikk jeg meg en date ganske rakst da jeg startet her for 4 måneder siden. Vi datet to ganger før det ble tydelig at dette ble en nettvenn og ingen kjæreste.

Deretter traff jeg en søt jente som man skulle tro var dattern til Arnardo. På første daten lo jeg så tårene trillet og vi hadde det skikkelig gøy. Neste gang vi skulle treffes fikk jeg sjøgang i hjertet og pulsen var 10% høyere p.g.a. konstant adrenalin. Hvordan dette skjedde vet jeg ikke, men det hadde uheldig effekt på meg og jeg ble like attraktiv som en sjøulke som går i land etter å ha ridd av en storm. Naturlig nok tok det ikke lang tid før jeg ikke hørte mer fra henne..
Nå har det gått et par måneder til og jeg skal møte en tredje jente som jeg melder veldig godt med og som ser ut til å være på mitt "attraktivitetsnivå".

Er det noen som har et godt råd til hvordan vi unngår å bare bli nettvenner? Hvordan skal vi være avslappet når det er såpass mye som står på spill?

bare lurer litt på hva dere gutter ser på når dere leser en profil? er det bildene,teksten vi jenter har skreve og ser dere på match talle???

Du liker orden på økonomien....jeg har stålorden på økonomien men ikke masse penger...
å unnskyld- du mente : du liker at jeg har masse penger
Du liker naturen....jeg liker naturen, elsker naturen...
å unnskyld - du mente : du vil at jeg skal bruke hver anledning til å løpe rundt med en tung ryggsekk,bli svett å grinete
Du liker å gå tur...jeg liker å gå tur, både gatelangs og i natur når det føles greit å gjøre det..
å unnskyld - du mente : du liker ikke være i ro i det hele tatt
Du liker at jeg har orden på livet mitt...jeg har orden på livet mitt, men ja det hender det dukker opp komplikasjoner på livets vei
å unnskyld - du mente : total orden, helst ikke lev utenfor egen stuedør
Du synes det er greit jeg har barn....herlig da vet du at litt tid går til dette
å unnskyld - du mente : greit at du har barn men forstår ikke at ikke kan løpe fra dem når som helst
Du liker ei som er selvstendig...ja jeg er selvstendig har oppdratt et barn alene, bodd alene lenge klarer det kjempefint
å unnskyld - du mente: litt selvstendig bare, klare seg selv men ha behov for din hjelp 24 timer i døgnet...
osv osv osv

unnskyld for at jeg ikke klarer å lese mellom linjene på din profil.....

jeg liker....tydelighet !

Sitter her, og innser at ett eller annet sted mellom mailene hadde klokka slått 12 korte slag, og plutselig var det blitt min dag!

Hipp, hipp hurra for meg! Hipp, hipp hurra for meg ;)

"The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is "What does a woman want?""
-Sigmund Freud

Har nå sent et par mailer til forskjellige jenter og resultatet er mer eller mindre null respons. Det er jo da tydelig at jeg gjør noe feil, og ettersom flere av jentene jeg har skrevet til ikke engang har klikket inn på profilen min er det enten mailen som er problemet eller så ser jeg bare helt jævlig ut.
Jeg stiller vel strengt tatt det samme spørsmålet som Freud, bare at det jeg lurer på er hva er det dere jenter vil ha i en mail? Skal jeg vise til ting jeg har lest i profilen din for å vise at jeg har tatt meg bryet med å lese den, eller skal jeg gjøre en intro av meg selv(er vel strengt tatt det som profilen min er til, eller?). Skal jeg skrive om hva jeg kjenner meg igjen hos i din beskrivelse av drømmepartneren din, eller skal jeg skrive hvorfor jeg valgte å skrive til akkurat deg(føler at den blir nesten litt hoven/arrogant, men men).
Jeg vet at det ikke finnes et enkelt svar som gjelder for alle, men det må vel være en mal som klarer å fange interessen hos de fleste, ihvertfall når det kommer til det skriftlige.

Jeg skjønner ikke alle disse postene hele tiden om folk som ikke får svar!
Det er slik at de peneste menneskene får mest meldinger og det er vi andre som er overfladiske som alle melder til dem. Det er ikke en straffeskatt for pene mennesker som sier at de må sitte å skrive brev hele dagen.
En jente jeg jobber med har profil her eller på et annen side (hun ville ikke presisere). Uansett hun får 15-20 mail om dagen. Det er klart hun ikke orker å svare alle de, hun er like overfladisk som de som sender henne og svarer de hun liker....(forresten så er hun litt søt i virkeligheten, ikke overdrevent vakker) Poenget med denne anekdoten er at noen får mye mail og ikke automatisk blir drittsekker fordi de ikke svarer på meldingen din.

Uansett dette forumet begynner å bli overdrevent fult av syting og voksne mennesker som skaper seg. Det trekker ned hele inntrykket til tjenesten sukker.no.
Dette er noe kreftene bak sukker burde ta tak i, alle disse postene skaper et skjeivt bilde av sukkers brukere.

Får du ikke svar, betyr det at personen har sett på bildene dine og ikke funnet de attraktive nok. Det betyr ikke at personen har datet deg i et halvt år og bare dropper deg.

Flørt motatt

Siste svar fr. 6 aug. 2010 11:44 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym lurerlitt

Flørt motatt: Hvem er du da?

Profilen min inneholder ganske mye info om hvem jeg er..mere enn hva jeg forteller når jeg treffer nye folk utenom nett.
Hva i alle dager skal man så svare på en slik tilsendt flørt?

Hører jeg fra deg snart? (hva svarer man her?)
Joda jeg kan svare, koselig at du tok kontakt, komme med et eller to innlednings spørsmål kanskje...da har jo vedkommende fått høre fra meg..så blir det tyst..alldeles tyst...

Hva svarer "allmenheten" her på sukker på motatte flørter?

bare lurer litt....

Jeg lurer litt...

Ser det er mange som har lagt ut bilde av barna deres..og jeg undrer meg hvorfor?
Politiet selv advarer mot å legge ut bilder av barna på nettet pga av at det faktisk er mange galninger i vårt samfunn, desverre.
Derfor lurer jeg...

Er det noen av dere som har bilder av barna som faktisk har spurt barna : er det greit at mamma/pappa legge ut bilde av dere på internett. jeg vil legge det ut på en datingside fordi jeg har lyst å finne meg en kjæreste. Det at bildet av deg/dere ligger ute, betyr at mange fremmede menn og damer vil se dere....osv osv

I går pyntet jeg pulten til min kollega på kontoret med "pene" bilder, så han får en hyggelig overraskelse når han kommer tilbake fra ferien. Selvfølgelig har jeg også gjemt noen bilder rundt i skuffer og permer og slikt, slik at han også får noen hyggelige syn utover høsten også etterhvert som han åpner dem opp utover.

Jeg liker å skape litt stemning på kontoret, og har jo fått diverse mot meg selv også, men begynner å gå litt tom for ideer nå. Er det noen som har noen gode de kan dele med meg? Spe litt på fantasien?