Sukkerforum

Date

Siste svar lø. 20 aug. 2016 15:57 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Noen kvinnfolk som vil bli med på en date?

Sammenligner du nye bekjentskaper/dater med eksen(e)?

Hadde h*n egenskaper du ønsker å finne i din nye partner? Hvilke?

.....får meg til å bli litt skremt. Jeg tenker at enten prøver de for hardt å selge seg inn på markedet,eller så har de ett litt for voldsomt selvbilde.Jeg syns ikke det er så sexy.

Et gammelt jungelord sier følgende: Kvinner er fra Venus og menn er fra Rema 1000. Kort sagt fra to ulike planeter. Det er ikke unaturlig at menn og kvinner i et parforhold misforstår hverandre.
Det er sikkert mange av dere som kjenner til Gary Chapmans teori om de fem ulike kjærlighetsspråk. Han mener at det finnes fem ulike typer kjærlighetsspråk som vi menn og kvinner i et forhold benytter oss av:
1. Anerkjennende ord: F.eks komplimenter, ros, støttende ord. Kan være: «Takk for en veldig god middag du laget!» «Så vakre øyne du har!», «Du er flink, jeg heier på deg!»
2. Tid for hverandre: I en hektisk hverdag er det lett å nedprioritere kjæresten fremfor trening, jobb, møter, kurs osv. Tid for hverandre er å prioritere hverandre og bruke tid sammen. Gå en tur, spise middag, reise på ferie osv… Sammen.
3.Tjenester: Det ligger mye omtanke i å gjøre en tjeneste for hverandre. Stå opp tidlig for å lage frokost til den andre. Bære inn ved. Hente barn i barnehagen selv om det er den andres tur osv…
4.Gaver: Gaver trenger ikke koste så mye. Det kan være å kjøpe noen blomster - eller plukke noen selv. Det kan være å gi sin kjære et gavekort på treningssenter. Det kan være å klippe ut en avisartikkel som du vet han/hun vil like.
5. Fysisk nærhet: Det kan være alt fra sex til de små berøringene i hverdagen. Det kan være å stryke på den andre når du går forbi, å sitte i armkroken og se på TV, å gi en klem, å dele et kyss, å leie hverandre osv.
Poenget er at vi i et parforhold ikke nødvendigvis snakker det/de samme språkene. Det er derfor viktig å forstå hvilket/hvilke språk som er dominerende hos sin partner. Samtidig som man bør bli klar over hvilke en selv snakker. F.eks så hjelper det ikke at jeg kommer med blomster til min kjære hver fredag, hvis hennes språk og behov er «tid for hverandre». Da kan blomstergaven bli misforstått som en som kjøper seg fri. Og det hjelper heller ikke hvis en som stadig gjør tjenester for den andre tror at den oppfatter dette som en kjærlighetshandling, hvis hans/hennes språk ikke er tjenester, men fysisk nærhet? Han/hun vil forsatt lengte etter en berøring og ikke etter bæring av ved.

Det er derfor viktig at begge forstår og vet hverandres språk. Slik at man sier/gjør det som den andre oppfatter som et kjærlighetsspråk.
Vi har sikkert alle en eller flere ganger bommet litt her. Vet du hva ditt/dine primærspråk er? Og har du funnet ut hva din partner hadde - den gang du ikke var singel?

Som en nordlending sa det så frimodig og ærlig:
"Dæven kor du har sminka dæ!?
Du må vær bra stygg!??"

*Kremt*....
Hvorfor har noen behov for så enormt med sminke for å kunne vise seg på bilder?

Er mye sminke det samme som om mannen oppgir 8 år for lite i alder?
Det er vel for å "pynte på sannheten"?
:-)

Kjør debatt!

jeg blir drapstruet av utenlandsk mafia, nærmere bestemt gresk veldig ofte. Jeg vet fornavnet til datter av mr loaded, men ikke så mye mer. Hun har plagd meg i åresvis. Hvordan får man politiet til å ta tak i sånt og få dem til å forstå at det er alvor. Mannen til nevnte person har trakassert meg psykisk i åresvis uten at han har blitt straffet på noen måte. Også utenlandsk statsborger. Kan de allikevel anmeldes? Jeg har navn på person husband, men ikke på person wifey.

Jeg skriver vanligvis ikke med personer som ikke har bilde i sin profil, men i går gjorde jeg et unntak og ble positivt overrasket da bildet endelig kom. Puh, for at jeg likte bildet og slapp å komme med den lange og leie historien om at tiltrekning må til osv.

Må si jeg skjønner lite av hvorfor så mange damer fyller opp profilen sin med naturbilder , bilder av diverse kjæledyr, byer de har vært i, flotte bygninger, hva tror de vi men ser etter når vi sjekker profilen???tror de at hvis de har en fin katt eller hund så blir de mer attraktive??? og hvis vi vil se flotte naturbilder klarer vi å finne det selv eller ta turen selv!!
PS tilslutt: bilder der en rekker tunge eller står på hendene er også lite tiltrekkende!!!
Lurer av og til om dette er en dating site eller ut i naturen med Arild Monsen på NRK:)

Nyter dere siste rest av sommeren dere også 😜
Her var det på med bikinien og ut på verandaen med en gang jeg kom hjem fra jobb, og i kveld blir det grilling før håndballkampen 😃😃
Syns ferien har vært lang( 8 uker), og sommeren kort, er dere enige 😔

Etter to uker ferie i USA kom jeg i går kveld hjem til min nye leilighet og en bod som hadde svømt i vann forrige helg. 35 år med diverse minner og verdier. Innboforsikring hadde jeg også selvfølgelig glemt å overføre til ny adresse. Dagens oppfordeing blir vel "Skynd deg langsomt". Da hadde jeg nok plassert mer i loftsboden og ikke satt esker rett på kjellergulv. Til og med overført innboforsikring.

Andre som har opplevd at hastverk er lastverk?

Lurer på hva dere menn legger i benevnelsen "pent brukt"
Ser at det er en del som bruker det i teksten eller sågar som nick.

Er damene her opptatt av total likestilling i heimen eller er det heilt greitt å lage mat og gjere husarbeidet?
Det er vel også dei som liker det slik det var før, at mannen bestemmer?

Gjer sjølv husarbeid og koker av og til, men hadde ikkje gjort noke om eg fann ei som likte husarbeid og lage mat. Er vel fødd for seint :P

Hei godtfolk i vest 😊
Er det flere som kunne tenke seg et forumtreff i Bergen i august? Hadde vært morsomt å møtes en gjeng, gå ut og ta en matbit og noen glass og prate tull og fjas (Alvor og flørting kan også tillates).

Den ærverdige Chillrosa foreslår mellom 10-25 august, for meg passer det ekstra godt 10-14 august, men jeg er fleksibel.

Noen som har lyst?

Er dere forumstryner single?

Etter 23 km og fem timer i kajakk i går kveld, verker jeg i hele kroppen. Nå skal jeg likevel liste meg ut i natten og regnet, for å padle mer. O.E. Antonsen skal spille inn soloppgangen på det berømte stupetårnet i Hamar, og jeg skal sitte i kajakken og drikke kaffe mens jeg nyter. Hadde vært kjekt om vi kunne se sola når hun kommer, men dette blir nok magisk uansett. Ha en strålende søndag alle sammen!😘

Da er det nok en lørdag kveld. Jeg har mange gode venner som jeg finner på forskjellig med, og jeg trives og koser meg godt i eget selskap også. Allikevel ligger det alltid i bakhodet, tenk om det hadde vært en til i livet mitt... Man er på datingsider, gjerne flere en en om gangen også. Ofte ser jeg flere av brukerne her på de andre sidene også. Man ser og ser, men finner ikke helt det man ser e.tter.. Mange ganger tenker jeg at "nei, nå er det slutt.. Bare denne betalingsperioden utløper nå, så tar jeg en pause herfra og derfra osv.. " Men så tar nysgjerrigheten overhånd, og man må inn og se allikevel, i tilfelle.... Man tenker ofte at til neste jul, kanskje man er to.. Eller til sommeren igjen, så kanskje jeg reiser på ferie sammen med han jeg fant godtonen med... Stadig hører man fra andre at du som er så pen og bla bla bla... Eller du er for kresen og sær.. Man har prøvd og feilet, og til slutt føler man seg litt rådvill, hva skal man foreta seg? Man har det bra alene, men det er ikke det man ønsker. Er det flere her som føler at vemodet kan ta overhånd innimellom?

Så en tråd her får ikke så lenge siden men fant den ikke igjen 😨
Min topp 5
Manchester United
Manchester city
Chelsea
Arsenal
Liverpool
😷

Det slår meg hvor unikt det faktisk er å bo i en hovedstad med så mye vill natur på alle kanter så å si rett utafor inngangsdøra. Jeg er bare litt sur på meg sjøl fordi jeg først har innsett det i såpass voksen alder. Har dere noen favorittruter dere liker å gå, enten iført joggesko, ski eller truger?
Beboere i andre deler av landet får også gjerne delta, vi Oslofolk er ganske rause sånn.

Fredagsfjas uten mål og mening.. Som sagt vil gjerne slippe å løfte mulla'n ,- gretten fyr som ikke liker å bli løftet av damer... 😉🙄
Er det en fin fredag ute blandt forumsfolket? Sliter med taco's og OL på TV? Eller er det helt greit? Jeg er aleine hjemme, så kan skippe begge deler 😉

Jeg vet det er ørten tråder her inne om det samme, men skriver en ny likevel...

Vi er alle her inn i et håp om å møte drømmemannen/kvinnen. Og det er tusenvis av kjekke og gode mennesker her inne :) Men å finne en man liker på alle måter er ikke helt lett.

Men man leter og leter, titter og chatter litt, går på date hvis noen skulle vise seg å være interessante, surfer videre hvis det ikke var så interessant likevel...sånn er livet her inne.

Og så forbanna seriøst kan man ikke ta det her vel? At hvis man får et vennlig avslag så klikker man i vinkel, er ufin og så sperrer en? Veldig voksent...

Vi vil jo ha den rette, for oss. Så om man avslår chatting/dateinvitasjon av forskjellige grunner så må det være lov og takhøyde for det. Jeg vet hva jeg ser etter, og jeg må få lov til å lete på mitt vis. Jeg dater ikke bare for å date. Mulig jeg har gått glipp av en flott fyr med å være for kritisk, men hey...fortsatt mitt valg. Og hvis man skal bli ufin ved et hyggelig avslag på noe kontakt i det hele tatt, så tenker jeg med gru hvordan et avslag etter en eventuell date hadde blitt.

Klar over at det er frustrerende å være her, mye avslag og blokkeringer. Jeg har alltid svart de som tar kontakt, og aldri blokkert en sjel. Men det er min måte å gjøre det på.

At folk velger å sende hjerter som betyr noe/ikke betyr noe, blokkerer etter kun et lite "hei", eller blokkerer uten å ha vært i noe kontakt bare for å rydde vekk uaktuelle kandidater...vel, det er deres måte å bruke sukker på.

Men slutt med å ta ting så personlig. Blir jo feil uansett hva man gjør. Ignoreres meldinger så er det feil, svarer man, men ikke med et jublende "jaaaa!", så er det også feil.

Jeg har da også sendt hyggelige meldinger i hytt og gevær uten at jeg klikker av manglende svar eller avslag. De leter etter sin drømmekvinne, og jeg er ikke den de ser etter. Helt ok, sånn er det bare.

Så pust litt. En dag så møter man forhåpentligvis den rette, enten her eller ute i det virkelig liv. Men jeg vil nå heller være singel, selv om det er sårt og kjedelig som oftest, enn å date og bruke masse tid/energi på en som ikke føles rett for meg.

Et lite hjertesukk før puta kaller...

http://www.tv2.no/v/1016503/

Test

Siste svar to. 11 aug. 2016 22:52 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

I denne artikkelen:

https://sukker.no/datingmagasin/2016/08/kjemisk-romantikk

er det mot slutten en viderelinking til en test. Hm.

Linken i teksten virker ikke på min mob. så direkte her:

https://theanatomyoflove.com/relationship-quizzes/helen-fishers-personality-test/personality-test-1/

blind date

Siste svar to. 11 aug. 2016 20:22 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym observant

er det noen dame som tørr komme på en blind date?

Det er 6 innstillinger under 'jeg søker' (type relasjon) i denne rekkefølgen i mob.versj (motsatt på PC-versj.):

-ikke valgt
-venn av motsatt kjønn
-kort flørt
-flørt som kan utvikle seg
-søndagskjæreste
-langvarig forhold

Det ser logisk ut, og antar at det ligger både en involverings- og en praktisk stigningskurve i denne rekkefølgen.

De fleste av innstillingene er beskrivende selvforklarende.

Likevel - den i den ene enden 'venn av motsatt kjønn' hva tenker dere om den? Hva av muligheter og potensiale for emosjonelle og fysiske😉 basketak ville dere lagt i bruken av den?

(Relasjonsprofil ellers helt kurant/gjennomsnitts utfylt med den vanlige karakteristikken "... svart gjennomsnittlig, og vil trolig passe til mange.")

Noen som skal på øyafestivalen lørdag.....:)

Jeg ble akkurat sittende å furte, bare fordi sønnen min påpekte at eksen min hadde flere laiks en meg på profilbildet sitt på facebook? Andre som har latt helgen dra seg tilsvarende langt ned, eller kan delta i konkurransen om å dele ukas mest umodne og infantile reaksjon? 😄

De fleste av oss her på Sukker ønsker å treffe en bestevenn / kjærest.

Jeg får ofte hjerter fra profiler som mangler tekst eller bare har en smakebit av en tekst i form av stikkord.

I min egen profiltekst poengterer jeg at kommunikasjon er essensielt i et forhold - hvordan i alle dager tror de som ikke gidder skrive om seg selv at de skal kunne fange andre sin interesse med en tom profil?

Har møtt noen mennesker her inne som jeg tror har lagd en profil om hvordan jeg tror de ønsker å være, istedenfor om hvordan de virkelig er! Det er katastrofalt! Alle hevder og det samme.....skjønnhet kommer innenifra. Men jeg føler nå meg litt lurt når de skriver at de er gjennomsnittelig, men når jeg møter de, ser de ut som en strandet hvalross... med meget flotte bilder her inne, som ikke minner om strandede, gigantiske sjø-pattedyr. Er det slik at damer her inne tenner på massive menn, siden jeg alltid får "det er jo kun det indre som teller" opp i trynet mitt? Hva med førsteinntrykk? Skal jeg tro at du spiser hvert eneste av alle dagens måltider på McDonald's? Siden du er massiv? Jeg føler bare det meste er på trynet her inne, og det at folk ligger ut missvisende bilder og beskrivelser av seg selv er bare endå mere katastrofalt. Jeg er ikke feit selv. Jeg vil bare treffe en jente som ser normal ut, og som er "fysisk tiltrekkende" i mine øyner når jeg ser henne. Er det for mye å be om? Først et førsteintrykk, så kjemi, så resten. Er det slik at feite mennesker ikke vil date feite mennesker? Da bør dere alle slanke dere. Håper det ikke blir gastro, da....jeg skatter mer enn nok! Hilsen Irritert Sukker-Dater!

https://www.youtube.com/watch?v=Yj6V_a1-EUA

....eller som noen også skriver; 100% ferdig med tidligere forhold. hva betyr det egentlig? ligger ikke det i kortene at når noen lager nettprofil med ærlige hensikter er de ute etter ett nytt forhold? er det så nøye hvordan de tenker om de gamle da? hva om man er enkemann? blitt dumpa? eller noe annet som gjør at bruddet ikke var frivillig. at man velger å komme hit betyr jo at man prøver å komme seg videre, eller hva?
jeg har barn.mine barn har en far. jeg kommer jo alltid til å måtte ha ett forhold med ham. jeg tror det finnes mange rette for alle, det handler bare om riktig timing. i vår tids seriemonogami tenker jeg at de som må påpeke dette her i profilem må være sykelige sjalu. og da sier jeg hasta lavista. men kjør debatt. og kupp gjerne tråden. jeg er ikke gnien!

Noen som skal og hva skjer der?

Hei...lest en del tråder her så tør vel ikke kalle meg jente😉 i så fall en voksen en .
Leter etter en helst, men gjerne flere, aller mest en kjæreste, å kjøre carving/slalom med til vintern. Utrolig lei av å kjøre alene. Anyone?
Vært og er på skiferie hvert år...så skikjøringen er viktigere enn afterski...men gøy det og 😎

Henda i været alle de som syns det!

Politimenn?

Siste svar sø. 7 aug. 2016 22:49 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Lovenslang

Er det noen politimenn med moralen sånn skikkelig i orden her? En staut kar som er ferdig med ALT annet? :-)

Av alle verdens sanger og låter, hvilken beskriver deg og ditt liv best?

Siden jeg ikke får svar av support spør jeg her. Hvor finner jeg "privacy setting"?

Jeg skulle lagt ut noen nye bilder i album, men kom selfølgelig borti en feil knapp....😁

Hvorfor kan ikke alle bare si hva de ønsker i dette dating-universet? Det hadde vært så mye enklere.

Jeg husker fra min glansperiode(!) som fjortis at det var viktig å holde hemmelig at man var interessert i noen, og hadde lyst til å finne på noe med dem.

Er vi ikke vokse nok til å kunne si (les: skrive på Sukker) disse tingene nå?

La oss si at i morgen skal du få bestemme hvordan funksjoner som skal være her på Sukker - hvilke ville du satt inn?

jepp,, har virkelig skjønt det nå,,,har fått det så jævlig inn med teskjer. jeg tiltrekkes av idioter.,,,,,jeg gir opp. Hvordan i all verden skal jeg klare å snu dette sinnsyke greiene? forslag tas i mot med stor takk.

Hva skjer med folk da, er det full fest eller hjemmekveld

Gi deg tid til å tenke over spørsmålet: Lar du deg lede av din høyere vilje eller av dine tilbøyeligheter? Tro ikke at du ingen vilje har. Uansett hvor dypt en uverdig vane tar brakt deg, er det allikevel en gnist av vilje tilbake. Også granskingen av ditt ønskeliv gir deg viktige oppgaver. Spør deg selv: Hva ønsker jeg av hele mitt hjerte? For hvert svar som kommer frem til deg, spør videre: Hvorfor det? Fortsett å spørre slik inntil du har kommet til den siste grunn for dine ønsker. Da vil det bli gitt deg mange oppgaver.

Skjebner her?

54 % av menn tenker daglig en gang eller mer på sex, mens 19 % av kvinner gjør det.
Kvinner har i snitt 17 prosent mer sex enn gjennomsnittsmannen.
Det var en undersøkelse ,lurer på hvor ligger damer fra sukker i dette saken?

Det er en ting som forundrer meg - menn og komplimenter. Ikke kommplimenter gitt av menn men komplimenter gitt til menn.
Om jeg ser fine bilder eller leser en tekst på en profilen pleier jeg sende en mld til profilhaveren om at jeg feks fant teksten artig el at det er flott å se på smilende bilder.
(Dette gjør jeg uten baktanke om å oppnå kontakt med vedkommende ).
Min opplevelse er at det virker som de fleste menn enten ikke bryr seg om positive tilbakemeldinger eller takler et oppriktig ment kompliment. ...
Opplever det i det virkelige livet også.
Er det noe i det , dere menn ?

Blokkering

Siste svar lø. 6 aug. 2016 08:19 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Forsiktig

Hva er så galt med å blokkere folk? Hvis du faktisk ikke ønsker kontakt, gjør du meg en tjeneste ved å blokkere meg, hva skal jeg med lister fulle av folk som ikke ønsker å høre fra meg? Uansett om vi har hatt kontakt eller ikke. Man får jo ikke vite at man er blokkert, så jeg blir ikke såret av det. Jeg blokkerer hvis jeg kjenner igjen en kollega, hvis jeg får besøk av noen fra feil landsdel, profiler jeg ser aldri kan bli noen for meg osv osv.

Spør om hva som helst. Jeg skal forklare.

skilles fra Mærta-Pærta.

Snufs :(

Nå som jeg har mottatt oppgjøret på hussalget mitt, trodde jeg at innboksen ville være smekkfull av henvendelser, men akk nei. Kanskje det ikke finnes noen overfladiske damer med en instinktiv sjette sans for menn med penger her på Sukker, hvilket kanskje er en god ting :)

Hei alle sammen .Jeg har truffet mannen i mitt liv , om en måned står jeg brud ,for første gang i mitt liv .Ingen av oss er desperate vi bare vet at vi vet det er oss .Så takk sukker :-D