Sukkerforum

X'en!!

Siste svar to. 26 aug. 2010 00:09 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Chill

ok, så x'en på et par bilder nå nettopp..

HUN ER STYGG, hun er virkelig ikke attraktiv, har vært litt små bitter nå en stund med i dette øyeblikk sitter jeg og smiler fra øre til øre.. det var liksom ikkke bare et bilde men et par fra flere forskjellige settinger utover sommeren !! men jaja alt dette er bra osv

men har jeg vært sammen med et slikt menneske i over ett år? jeg kan virkelig ikke huske at hun så slik ut, hun var jo søt!

Som tittelen sier så lurer jeg på hva din holdning til å begynne å date en som sliter med depresjon o.l.

La oss si du har møtt en her på sukker og når du begynner å bli bedre kjent så forteller personen at visse ting har skjedd i livet hennes/hans som har påvirket personen til de grader at de er psykisk skadet eller er deprimert veldig ofte.

** Du liker personen men hva ville du ha gjort?
** Ville du ha tenkt at dette blir for mye for meg og gått din vei?

Kan vel nevne at jeg sliter med deprisjon og vegrer meg litt med å faktis gå så langt, som å gå ut på date med noen for å så komme til det punkte hvor jeg går litt dypere inn i meg selv og forteller ting som har skjedd (selvfølgelig ikke på første date).
Er en mann på 27 år.

Var vel egentlig bare det jeg lurte på. Tror eg ;p

Er det noen som har ett spanskkurs de vil anbefale? Målet er å kunne klare seg litt på egenhånd til jul, da jeg har 4 uker ferie og vil til sydligere breddegrader. Såpass reiseglade folk som er her inne, må det vel være noen som har noen tips. Jeg har hørt at folkeuniversitets er dårlig, så jeg vil prøve noe annet

Kun sex?

Siste svar on. 25 aug. 2010 14:49 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente30år

Er det sånn at de fleste guttene her kun er ute etter å "kose" som de sier?
Jeg har ingen puppe eller lår bilder fremme, men de som viser interesse er de som vil treffes for sex.
Har ikke en useriøs profil, og er tydelig på at jeg ikke er ute etter noe elsker forhold.

Kan det likevel være noe som gjør at jeg kun blir ønsket på den måten, eller er det sånn for alle jenter?

Noen ganger er Oslo faktisk litt deilig. Som slike netter når man kan vandre i byen helt alene, i regnet, en hvernatt. Selv de nigerianske nattturistene har latt norsk regn og norske naturprodukter være overlatt til naturproduktenes egenhendige betjening. Heller ikke spøkelsene man forbinder med tomme byer holdt seg inne i natt. Bare Jokke tittet fram og så etter action

Hei, alle kjekke kjæreste-søkende menn og kvinner der ute!

Jeg er blodfersk medlem på sukker, men sukker litt oppgitt... Det drøsser på med henvendelser fra folk som ber meg gå ut av nettsiden og kommunisere på alle andre steder (.com etc) fordi de verken har lagt inn bilde, tekst eller noe som helst, og heller ikke har valgt å betale noen medlemsavgift.

Dette blir ganske tidkrevende greie (er ikke pensjonert - hehe).

Hva mener dere andre - har dere god erfaring med at du må dra på "snyltere" - de priser seg kanskje ut i utgangspunktet, ved å gjøre det så sært.....

Matchtall

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det oppsto en tråd med mye dårlig Karma her. Folk hev seg på og rakket ned på matchtallet uten å forstå hva det egentlig er. Vi følte derfor at vi måtte forklare dette nærmere, for at andre lesere av forumet ikke skulle bli villedet til å tro at de de skrev var riktig.

Matchtallet er ikke magi. Det er kun et tall som oppsummerer hvor godt man matcher på de 70 parameterene som også er vist på treet. Ettersom hver person kan vekte hvert spørsmål og hvor viktig det er å matche på akkurat dette spørsmålet, vil matchsystemet være et effektivt verktøy for å finne en som matcherpå sikt i et forhold. Matchtallet forteller altså noe om sannsynligheten for å lykkes hvis man først har funnet god kjemi.

Det er ikke slik at høy match automatisk gir god kjemi, men sannsynligheten for at man er på "bølgelengde" øker.

Hvis man har følt seg tiltrukket av en med 70 i match så er dette helt normalt, men så er det heller ikke tiltrekkning vi forsøker å matche folk på. Generelt er det jo slik at alle som er unge vil ha noen som er eldre, og de eldre noen som er yngre. Men det blir jo ikke noe greie på det!? For å ta hensyn til hva som er praktisk mulig (og at alle skal få) har vi valgt å ta hensyn "matchende" alder og "matchende" høyde. Så får man lete så godt man kan innefor der.
God natt og date på! :)

Album

Siste svar ti. 24 aug. 2010 03:07 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym hmhm

Husk å krysse av nederst på siden i albumet, hvis dere ønsker at gratisbrukerne skal se bildene deres.

Alle ønsker vel å vise fram bildene til flest mulige.

Noen som er påmeldt der eller som har planlagt det?

Har lagt merke til at de fleste vil ha barn (enten de har fra før eller ikke)
Er det fordi de virkelig ønsker flere barn, eller er det for å få flere treff/brev etc?
Selv har jeg to barn, og ønsker meg absolutt ikke flere. Den andre må mer enn gjerne ha unger selv, det gjør meg ikke noe da.
Men virker som om det begrenser seg kraftig å finne en partner når en ikke vil ha flere selv... Er man automatisk ekskludert fra datingen og forholdets gleder av den grunn?

Sitter her nok en søndag, litt småklein og ganske sliten etter to dager med festligheter. Burde gå ut og nyte det fine været, men har ikke energi, så blir liggende på sofaen. Det går opp for meg at festing er det nærmeste jeg kommer en hobby. Er det flere der ute som har det slik at det meste av det sosiale livet dreier seg om festligheter som involverer alkohol? Merker veldig stor forskjell på det området mellom vi i venneflokken som er single og de som har kjæreste/samboer/mann. Begynner å nærme meg de 30, så burde få meg noen nye interesser... Noen forslag til hobbyer å starte med anyone?!

Huff
Dette med nettsider og slikt er litt skummelt, rart og sånn... og jeg synes ikke det er så lett i alle fall :-(

Jeg har en tid vekslet hyggelige meldinger med to-tre spennende jenter, men synes det er utrolig vanskelig å komme inn på dem, og å bli "litt kjent", alle rådene rundt på på veven om hvordan dating skal være går jo på "la hun prate om seg selv, og ikke skryt av deg selv..."

Men hvordan i alle dager går man fra å sende "hverdagslige ting" til å gå videre... og når bør en inviteres til å møtes....

skummelt og fali..

Si at du bor på Østlandet, og har huket av at du bare søker menn fra ditt område(altså ikke Vestlandet, Trøndelag eller Nord-Norge). Hvor fastkjørt er du på akkurat dette punktet? Er det slik at flere tenker "Åh, h*n er jo drømmemannen/drømmedama! Trist at h*n bor på andre kanten av landet." og dermed avskriver h*n som en potensiell partner? Forstår jo at det er mye lettere dersom en person bor sånn noenlunde i nærheten, men avstand er jo bare en hindring som er lett overkommelig.

sms....

Siste svar ma. 23 aug. 2010 21:11 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym frkfryd

Jeg har et spørsmål til dere menn der ute; er det slik at de fleste menn hater å skrive tekstmeldinger?
Leser man meldingen, og glemmer å svare...eller er manglende svar å tolke som at han er uinteressert?

Svarer du alltid på sms om avsenderen er en kvinne du liker?

Jeg blir aldri klok på dette! Hjelp meg:)

For et par år siden var det bare å se i øynene at tiden var kommet da junior ikke alltid var like til å stole på. Var da i et forhold og hun var forståelsesfull nok til ikke å gjøre det vanskeligere enn det behøvde å være, det ble med andre ord piller. Vi snakker ikke hver gang her, mer nå og da.

Nå er jeg da single igjen (litt under ett år) og har hatt ett par tilfeller der aktiviteter har skjedd. Jeg har played it safe og lurt i meg ei pille (er noe med første gangs sex på andre daten som ikke inbyr til sååå mye ærlighet om alt dessverre) for å unngå både hennes mulige skuffelse og min (følelsesmessige) ganske garanterte ydmykelse.
Nå ønsker jeg som de fleste andre å møte noen det skal fungere med over lengre tid og da vil dette selvsagt være et tema som MÅ komme opp.
Så spørsmålet mitt her er (hovedsaklig til kvinnene her inne): Når syns dere det hadde vært naturlig at han dere dater tar opp noe slikt? (under mailskrivingen? Første daten? 14 daten? Første samleie? 5 samleie?)

Seiling.

Siste svar ma. 23 aug. 2010 20:06 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym møkkamann

Utrolig mange damer som elsker å seile her inne. Merkelig for IRL kjenner jeg bare ei som driver med det. For meg er seiling en dyr snobbesport og jeg blir skeptisk når hjelpepleiere eller førskolelærere har det som interesse. Det kan like gjerne skrive. Søker mann med myyyye penger. Er jeg helt på jordet nå?

Et par kilo for mye, er et forholdsvis diffust begrep har jeg skjønt :)

Er det noen som vet hvilke utesteder i Oslo som er bra - om man ser etter noe mer enn bare O.N.S?

Og om noen i samme slengen har noen gode sjekketips - mottaes også dette med takk :)

Er det noen som vet hvilke utesteder i Stavanger som er bra - om man ser etter noe mer enn bare O.N.S?
På alderen mellom 23-33år

For meg selv er grunnen at ingen av dere er bra nok for meg. Enkelt og greit.

Til dere gutta;
er det en myte at dere alltid ønsker å betale for dama på den første daten?

Blant mine damebekjentskaper forholder det seg omtrent slik:
- 50% synes gutta skal betale alt første gang.
- 25% vil alltid betale for seg selv første gang.
- 25% lar gutta betale for seg, fordi de tror det er veldig viktig for ham...

Og siden det som oftes blir med den ene daten for mange, så betaler i realiteten gutt 87,5 av datene.
Er det slik at dere gutta synes dette er greit, betale for å date?

Hva mener folk her om hastighet på kommunikasjonen og tid mellom første date til neste og når sex.
Mine to forrige forhold skjedde vel rask og som en virvelvind det siste så hadde hun praktisk talt flyttet inn etter en måned.
Jeg vet veldig fort når jeg treffer noen jeg liker at dette liker jeg, men tror at jeg nettopp skremte ei bort da jeg handlet av gammel vane så er litt rusten på den fronten.

Da var siste konserten med A-ha over - ble helt rørt på Ullevål.
Kan si mye rart om Morten, men stemme det har han - wow.
Noen flere som var der i kveld ?

Hva mener dere om konserten ?

Jøsses!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Knarf

En pen ung dame svarte nettopp på førstemeldingen som jeg sendte for under en time siden. Og det var en førstemelding av den litt intetsigende typen som jeg egentlig ikke hadde forventet meg noe svar på...

Spennende! ;)

Jeg har konkludert - jeg tror aldri jeg blir sammen med en blondine

Hei:)
Jeg har vært på elvefestivalen i Drammen og hadde en kuuuul kveld:))) konserten tok seg opp mot slutten og stemningen var god...
Noen andre som var der og har en mening om det?

Denne saken har gått såpass innpå meg og oss i Sukker at vi må gjøre noe.

Reidun er singel (eller enslig) og ettersom ingen var der for å forhindre at hennes bilde ble malt over, føler jeg at det er viktig å markere en klart avstand til at det ikke ble gjort et unntak i denne saken: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10044343.
Den eneste fysiske forskjellen nå er veggen inn mot hennes terrasse er hvit i stedet for å være kledd med hennes enorme flotte maleri. De som har malt vet at et bilde er veldig personlig og når det er så stort som dette (og figurativt) så ligger det svært mye innsats bak. Hun klarer ganske sikkert ikke å male noe slikt igjen.

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1507094.ece

Vi i Sukker føler at det er viktig at Reidun får en oppreisning. Så hvis hun, og dere single i Trondheim eller andre steder av landet vil være med på å bære Reidun på en Gullstol(!) omgitt av et sympatiserende demonstrasjonstog så må vi kjøre i gang med det!
Hva tror dere om å få til dette førstkommende søndag?

Lurer på om ikke sukker burde ha et "kryss" for om du er besteforelder - og så kan jeg ha det som absolutt krav på min profil at du ikke er det - vips - så er mange gamlinger fjernet fra min profil - og de unge og spreke er der fortsatt uten at jeg har satt som krav at alderen skal være tilnærmet lik.

Dilemma

Siste svar sø. 22 aug. 2010 14:50 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann29

Jeg begynner å sette meg selv i en situasjon jeg egentlig mener er moralsk galt, men aner ikke hva jeg skal gjøre.
Jeg har bare vært her noen uker nå, og har blitt kjent med mange nye.
Jeg har for tiden jevnlig kontakt med 6 forskjellige jenter i alder 20-28, jeg anser meg selv som seriøs og ønsker å satse alt på en dame, har hatt nok ONS og partnere gjennom min tid.
Problemet er 4 av disse bor i ganske kort avstand fra meg, har avtalt møte med to av de til uka, og går fort med et møte med hu tredje og. 2 av de andre bor i samme byen og da kan man jo slå to fluer i en smekk, det skurrer litt moralsk.
Men siden jeg ikke har møtt noen av de før og alle er egentlig både søte, morsomme og hyggelige, jeg klarer ikke finne en utvalgt for å satse 100% gjennom brev, men jeg har en som jeg har mer tro på en de andre.
Selv om jeg ikke er ute etter ONS kjenner jeg meg såpass godt at det fort kan skje, noen som har noen gode råd, erfaringer eller som sitter i samme situasjon?

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder
Ja för en doft av sommarens sista dagar
När vinden blåser in ifrån England

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av sommarn om du behagar
Om du behagar komma hem från England
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Och inatt kom isen över sjön
Och snön föll försiktigt över Skandinavien
Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års
Innan våren sätter av igen
Och det är nånting stilla mellan dig och våren
Det är nåt kallt mellan mig och England
Och imorgon sveper en dimma in
Som julrusch över staden
Och det vimlar av stressade människor i stan
Men det är tomt på strandpromenaden
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen
Men berätta ingenting om England
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag men jag tänker och tänker
Och vet att du sa

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Och låter vinden blåsa in ifrån väster
Som en virvlande storm
Och som en dansande vår
Ja som en galen orkester
Och jag dricker ur mitt glas
Och alla dörrar är öppna
Nu är det dimma
Över mig och över England
Och du sa

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Hvordan har det seg at hver gang jeg skal levere unga hos min ex, ender det opp med sex? Så også i går, i garasjen mens nyfyren hennes satt på stua. Det gjør ikke meg noe; jeg har ikke noen å skulle være trofast mot og sex er jo godt nesten med hvem som helst,så...Og jeg som trodde at sex med en ex var bare noe folk sa...:):)

Sitter her alene og koser meg med en kald, deilig øl..

har vært singel i litt over ett år nå, og har tilbragt alle helger på byn, for å rase fra meg rastløsheten. Men nå gidder jeg ikke mer, har funnet roen, og lært meg å nyte mitt eget selskap. Så nå er det slutt på all helgeflyingen, nå begynner hjemmekosen ;)

Så skål for den mine brødre og søstre!!! Nyt lørdagen (som dog snart er over.......;))

Hehe, føler at jeg nå har skrevet om ikke den beste så ihvertfall en av de beste mailene jeg har skrevet her inne. Ikke at jeg er så utrolig optimistisk til svaret(om det kommer noe i det hele tatt), men er ihvertfall fornøyd med mailen. I mangel på cubanere og cognac får det bli cola denne gangen.

Uansett, skål alle sammen.

"We few, we happy few, we band of brothers;: For he to-day that sheds his blood with me: Shall be my brother"
"Henry V" av William Shakespear

Den siste tiden synes jeg det har blitt en veldig sur tone her på forumet, og for de av oss som er uhelbredelig single og bruker det meste av fritiden vår på dette forumet er ikke dette veldig løfterikt. Mulig noen av oss kan tenke seg om én gang ekstra når man har skrevet noe?

diffust

Siste svar sø. 22 aug. 2010 01:03 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hvordan kan man blokkere frekke og uhyggelig folk her?

Ingen fester, ingen som kan/vil være med på byen... Jeg har endelig barnevakt og så skjer det INGENTING??? *sukker høyt*

Flere som meg der ute?

..er det jammen på tide å komme seg i feststemning og en tur på byen!!!!!:):)

Slike meldinger er jo hyggelige å få… eller PM og flørter… Men hva i huleste handler det om når jeg responderer med en utelukkende hyggelig og positiv tilbakemelding for så å oppleve fullstendig taushet ???
Eller to - tre meldinger frem og tilbake med bekreftende interesse og så stille..??
Har jo skjønt at nettet er et sted hvor mange tillater seg uhøflighet over det som er normalt, men personlig opplever jeg å bli kødda med…
Hvorfor vise interesse hvis ikke man vil følge opp, eller være voksen nok til å si at man har kommet “på andre tanker” ???
Er dette mennesker som ute i den virkelige verden snur seg bort og går midt i en samtale..??

Det må være lov å ikke svare på henvendelser og “hjerter”, en del av “språket” her, men tar man et initiativ eller innleder en dialog, så forplikter vel det litt mer… ?
Jeg er anser meg for å ha en stor grad av toleranse, og kan forstå det meste, liker ikke å sette folk i “bås” og derfor blir det mer en bekreftelse på at det er mange uten ekte hensikter her.. Synd…

Hvis ikke man evner å avslutte det man starter, burde man finne seg en annen hobby enn å late som om man ønsker å date..
Trøsten er at jeg i hvert fall ikke har brukt tid og energi på det…
Men vært MEGET tett på å klikke “slem / ufin” , gjør det snart..

Sjærpings jenter !!!!
Et snev av høffelighet kan kanskje bidra til at nett - dating kan ha et anstrøk av seriøsitet....

Etter å ha vært her på Sukker i litt over et halvt år er det noe jeg stusser på. Hvorfor er responsen så innmari forskjellig i perioder? Det gjelder både besøk på profilen og 1. gangs meldinger. Og da må jeg forte meg å fortelle at jeg ikke er av de mest attraktive her inne aldermessig, er kvinne på rundt 50. Men har ganske bra bilder og får normalt god respons.

Det rare er at i noen perioder har jeg 20-30 besøk hver dag og kanskje 1-2 førstemeldinger daglig. Men så kan det gå opptil 1-2 dager uten et eneste besøk og ingen meldinger på en uke eller to. Det er nesten spooky....

Det er helt utrolig hvor urutinert man blir på det å være singel når man har vært i forhold en stund...

Jeg dro på byen med noen kompiser på min andre "singeltur" etter at et nær 4 år langt forhold ble slutt. Etter en liten time med "Jeg er singel...desperat....HJELP MEG DAMER!!", klarte man til slutt å roe seg såpass at man faktisk kom i dialog med noen jenter. Utrolig nok, etter å ha tilbragt resten av kvelden med jentegjengen, spurte plutselig "min utkårede" om jeg hadde lyst til å være med henne hjem for å avslutte en ellers så hyggelig kveld... Jeg var faen så gira i taxi'n på vei hjem til hu, og tenkte at NÅ blir det en ny opplevelse for første gang på mange år.

Etter litt vin og småprat kom vi oss til soverommet, og hvor jeg plutselig stod halvnaken og kom på at jeg har glemt det man ALDRI glemmer......Faen, skulle DET ødelegge alt? Jeg fikk stammet frem at jeg ikke har med meg beskyttelse, og klarte såvidt å unngå å nevne at det var fordi jeg nettopp har blitt singel, og ikke vant til slikt lenger..(det er jo en virkelig turn on...)

Etter at hun så litt rart på meg pekte hun ut av vinduet - det var heldigvis en døgnåpen 7/11 butikk rett over gata, og dama var heldigvis ålreit nok til å ikke benytte anledningen til å hive meg på huet og ræva ut av leiligheten...Det ordna seg til slutt, men er det mulig å bli SÅ urutinert a????

Regner med noen har endra bedre "klønete" og urutt historier - fyr løs!!! Kan heldigvis le av det meste i ettertid ;-)

Iskalde damer

Siste svar lø. 21 aug. 2010 12:44 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Ensomflink

Det er en del damer her som har en adferd som forskrekker meg. Først bakgrunnen: Da damene ikke starter å skrive med meg, må jeg skrive til dem. Og da de fleste aldri svarer, må jeg skrive til mange for å i det hele tatt få en sjanse til å starte en dialog.

Har oppdaget at en del damer her har denne rutinen: Man sender dem et vennlig og høflig brev som innledning til en dialog (ikke noe useriøst tullprat). Hun tar ett eneste besøk på siden min. Kanskje svarer hun kort at hun ikke er interessert. Deretter blokkerer hun meg! Det er en vesentlig del av damene som gjør dette, blokkerer meg veldig raskt og tidlig, uten at jeg har gjort noe som skulle provosere henne til en blokkering, og selv om matchtallet ikke er dårlig. Jeg oppfatter blokkering som en veldig sterk markering. Jeg trodde i utgangspunktet at det skulle brukes overfor folk som plager en. Men nei, du sender en eller to høflige mailer og du er blokkert!

Damene som gjør dette forekommer meg å være iskalde. Vet ikke om menn gjør det samme her, som mann kan jeg ikke vite det. Er det god folkeskikk å blokkere så raskt?

.. med vita margarin som dip! Andre gourmetforslag på en fredagskveld?

ønsker alle her inne ei fin og innholds rik helg,måtte dere kose dere uansett hva dere finner på:)
skal få på meg maler klær og male soverommet :D

god helg alle sammen:D

Hva gjør alle disse vakre damene her på Sukker? De må jo vasse i tilbud i nærmiljøet sitt. Har de brukt opp alle i mils omkrets eller er det bare like navlebeskuende der som de synes å være her? ;)

Ved noen svarene ved innelggene ser jeg de fleste her inne på sukker.no er mest ute etter en ting.......Teste noen gutter og jenter i sengs om hvordan de er, også ha forhold med de???? SKAM!!!!!!

Lurer på hvorfor er det så viktig for noen å teste det motsatte skjønn i sengs for å se den personen er god eller ikke. God kjemi bør jo ikke være bare fysisk men altså psykiske delen.
For å ha et godt forhold må du også kunne gi fra deg kjærlighet, omsorg.

Hvordan har det seg at alle venninnene til min eks-kone absolutt skal prøve å komme seg til sengs med meg? De kunne jo ikke fordra meg tidligere. Og siden jeg fremdeles ikke fordrar dem, forteller jeg det til eksen hver gang en av dem prøver seg. Flere av dem gir seg jo ikke heller. Kan snakke om menn som ikke forstår et avslag, men jeg tror det går begge veier....

Jeg sitter jo her og blar meg gjennom lista over jenter/kvinner/damer/møfrø/snupper etc. Og ser så øyet blir stort og vått ;-)

Plutselig slår det meg at hun jeg titter på har 3 år gamle bilder. 3 år! Det er faktisk lenge det, på tre år kan du ta ferdig en utdanning, gå opp (eller ned) 30 kilo, finne gud, miste vettet, bytte bort kua (og få fela igjen)... Med andre ord; jeg har ingen anelse om hvordan denne kvinnen ser ut i dag. (dette er selvsagt bare et problem siden hun kun har disse gamle bildene, det finnes ingenting annet å se på)

Hvor gamle bilder har DU?
Har du _kun_ gamle bilder? (Skal antagelsen min da bli at du den gang så fin ut men nå har tapt deg noe?)
Hvor gammelt er egentlig _for_ gammelt?

(Må jo bare si at 80% av bildene mine er fra de siste 12 månedene)

random...

Siste svar fr. 20 aug. 2010 18:26 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym boddah

I et liv har vell de fleste hatt sine oppturer og nedturer, så her sitter jeg i min melankolske boble og grubler. Hva er værst? Det å ha ingenting å leve for, eller det å ikke ha noe å dø for?