Sukkerforum

Prikker

Siste svar sø. 5 sep. 2010 02:42 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Det er så mye snakk om prikker i førerkortet for tiden.
Hvordan vet man at man har noen/om man har noen?

Hm, burde være mer aktiv å gå ut når jeg har barnefri, men gidder liksom ikke. Noen andre som kjeder seg denne lørdagskvelden?

Noen flere som savner en felles chat her inne? Ja, det er sikkert en eller annen grunn til at det ikke finnes, men det hadde vært moro å flørte litt åpent.

Ja, for på begge mine pc-er så er det flere profilbilder her som liksom er litt, ehm, rare. Nesten som de er glitret over, akkurat som glansbilder. Jeg og vil ha glitterfunksjon!

Finnes det bedre argumenter for ikke å få barn? Var innom ikke mindre enn tre stykker i dag, og alle stedene var det småunger som løp mellom beina på meg, småunger som skreik, småunger som "sang" osv. osv.

Jada, jeg vet at lørdag er handledag, men du verden så slitsomt...

Lurer på en ting. Ofte får jeg e-post (jobb kontoen) med følgende
melding "Your wife photos attached" (!)
Jeg har jo profil her på Sukker, og det er fordi jeg trodde
at jeg er singel. Men nå er jeg igrunn ikke så sikker lenger.
Spooky.

En sånn barsk viking sak.
Noen som har en til overs?..

dratt på en date, og møtt den stygge jenta/mannen, du trodde var mye flottere, hva gjorde du, sa du, forsatte du daten??

Jeg har nettopp kommet hjem fra byen, og tror kanskje jeg har fått en aha-opplevelse. Etter konsert med Backstreet Girls (knallbra, for øvrig) dro jeg og en kompis videre. Han er i et godt samboerforhold og derfor ikke interessert i nye kvinnelige bekjentskaper på byen, men da det nærmet seg stengetid kommenterte han at jeg heller ikke så ut til at jeg ville det. Jeg slo på min vanlige regle, at jeg ikke tror jeg finner mer enn et knull på byen, at det ikke er det jeg er ute etter osv., men han ga seg ikke med det svaret og gravde videre rundt hvorfor jeg, selv om jeg ikke søkte ONS, ikke en gang var ute etter å knytte kontakter på byen, og dermed endte det opp med mitt gamle mantra - I repel women.

Men gjør jeg egentlig det? Han klarte i hvert fall til å presse meg til å tenke at det heller handler om selvtillit, at jeg, når jeg ser en flott dame på byen, heller tenker at hun er så flott at hun er neppe singel og i hvert fall, om hun er det, ikke en som vil falle for meg. Og han spurte videre - hvorfor ikke? Og, ærlig talt, det har jeg ikke noe svar på. Men det blir ikke noe til for det.

Andre som har det sånn?

Pleier ikke hisse meg opp over damer som ikke svarer, de fleste kvinner svarer faktisk meg. Dessuten blir jeg stort sett sjekka opp (eller forsøkt) og flørta med hver gang jeg er ute. Blir ikke deppa av om noen avviser meg på nett. MEN når noen sender meg standardsvaret til sukker " jeg tror ikke vi passer sammen" uten en gang å ha vært innom profilen min blir jeg faktisk jævlig provosert. Når dama i tillegg skriver i profilen at hun ikke liker arrogante mennesker blir det komplett idioti. Å gud hvordan jeg hater dette tåpelige stedet. Fornyet medlemskapet fordi jeg hadde fått hjerte fra en flott dame. Kan ikke lese profilen så brukte 240kr på å finne ut at jeg hadde blitt kontaktet av en østeuropeisk prostituert. Så fikk jeg mail, Hurra!!!!!!! Fra sukkersupport. "er det noe du lurer på angående tjenesten så ta kontakt. MVH ett eller annet GRRRRRRR

Hvorfor er det så mange som er anonyme her i forumet?
Tør/vil dere ikke stå frem som dere selv når dere poster?
Hva om noen faktisk syns du virker interessant, men ikke har mulighet å kontakte deg, fordi du er anonym...

Er enkelte her jeg har blitt skikkelig nyskjerrig på, men nytter jo ikke, for jeg aner ikke hvem det er :P

Flere som har legoland sertifikat?

Hei

For litt over en uke siden avtalte jeg å møte ei jente jeg traff her, vi hadde begge rimelig fulle kalendre -men vi fikk det nå til. Planen er å møtes om noen dager. Vi hadde først sendt flere hyggelige meldinger med hverandre....

Men så etter at vi har avtalt dette, blir det med ett stille, ser i utboksen min at hun ikke har lest siste meldingen min, hvordan bør jeg reagere?

Er det egentlig noen vits for meg å møte opp, når hun ikke svarer her inne ?

I dag er det en måned siden sist det ble noe på meg. Lengter sånn etter sex at jeg føler jeg blir sprø av det. Og jeg er helt uten talent for å sjekke noen opp på byen. Completely devoid of that talent. De fleste i Oslo får seg noe denne helgen, men ikke jeg. Kjenner du igjen følelsen?

HEI
Slå denne - fant mr Dreamy på sukker.no i sommer.

Fant tonen etter kort tid - første samtalen varte i 5 timer siden 3 timer hver gang.
En usedvanlig flott mann på alle måter men det er et MEN:
* Han liker å kle seg opp som dragqueen / overdrevet kvinne ( og faktisk irritenrende flott)
Men som mann - xfaktor. En MANN en oser av maskulinitet og selvsikkerhet noe jeg tenner på.
Han var 100% ærlig fra dag 1, men en ting er å høre det noe annet er å erfare det. Ble helt satt ut......
Syns nok at det var rart, samtidig som jeg må innrømme at han så flott ut.
Jeg hadde blitt liten og butt....han er 199 mot 169 ( da han er på høye hæler ) smiler av tanken.
Ikke noe jeg tenner på , men hva tenker dere ,,,,,,,,,,kunne dere ha datet en mann som kler seg som kvinne ?
Men som person så er han helt fantastisk - noe av det klokeset jeg har møtt.

HVA TENKER DERE....
spent ;)

Her følger en liten oppsummering etter fem måneder som superbruker:

- har sendt ut et ukjent antall førstemeldinger

- har fått svar på ca. 10% av dem

- har fått igang ca. 25 meldingsutvekslinger utover svar på førstemeldinger

- har møtt 6 jenter

- jente 1: Ajaj, null kjemi fra noen av partene

- jente 2: Jaaa! Henne likte jeg godt. Men hun takka nei til andre date med den unskyldningen at hun skulle studere i utlandet fra midten av august

- jente 3: Hyggelig, men litt spesiell kanskje. Eller interessant. Hadde lyst å møte henne igjen, men hun takket høflig nei. Vi fortsatte å ha litt kontakt her, om hvordan det gikk med andre dater og slikt, men har ingen kontakt nå.

- jente 4: Forsåvdt hyggelig men litt kjedelig. Vanskelig å holde samtalen i gang med. Ikke akkurat gnistregn. Gjorde et halvhjertet forsøk på å møtes igjen, men det hele har rent ut i sanden.

- jente 5: Veldig hyggelig jente som jeg traff tre-fire ganger og kom godt overens. Men det skjedde ikke noe fysisk mellom oss i det hele tatt. Det virka som om vi begge gikk rett i vennefella på første date? Har forsåvidt lyst til å vedlikeholde kontakten med henne på et platonisk nivå.

- jente 6: Hadde et veldig bra ansiktsbilde på profilen sin, men ikke noe helkropp-bilde. Sendte også meldinger med ganske flørtete tone fram og tilbake. Virkeligheten: Joda, ansiktet var søtt det, men kroppen var ikke noe i nærheten av det jeg forestilte meg. Flørting ble det ikke så mye av på daten heller, og vi fant vel ut at vi i det hele tatt hadde veldig lite felles.

Så da.... Ikke så stor uttelling foreløpig, bortsett fra at jeg har blitt veldig god på small talk i løpet av sommeren :D

med manglende besøk er ikke at dere menn ikke når opp til våre krav, men at vi kvinner (..ok jeg da) ikke føler vi når opp til alle deres krav. Og da mener jeg ikke at vi (jeg) føler oss (meg) underlegne (underlegen), men at vi ikke passer inn i livet ditt/deres på det nivået du/dere er på. Dette kan faktisk være en grunn til manglende besøk. Eller er meget sannsynlig det, det betyr ikke at det er noe feil med profilen din/deres :)

Jeg ble litt inspirert av denne tråden;
"Utseende ---Jeg bare lurer og er veldig nysgjerrig hvor viktig utseende er for gutter og menn. Altså mener jeg ikke bare ansikter men jenters kropp"

Så jeg snur på det, og spør kvinnene her inne; hvor viktig er det at mannen har flotte muskler, god økonomi, et vakkert ansikt og en sterk sosial posisjon?

Hmm

Det lurer jeg på, når blir vi med utovertiss menn, og hvor lenge er vi gutter?

er en med utovertiss gutt eller mann når han blir 27?

...
tja

Rotte ikke engang mann Rotte ganske upopulær.

Har et spørsmål til dere som har vært med en stund. Er relativt ferskt her på Sukker, og syntes opplegget i utgangspunktet virker veldig bra. Nå har jeg lest veldig mange av innleggene her på forumet. Innleggene fra "veteranene" har jeg lest ekstra nøye. Det som slår meg er at mange virker resignerte og lei av hele greia. Blir man lei av dette etter noe tid, og hvorfor? Ser at mange sliter med å i det hele tatt få svar på sine henvendelser. Noen har voldsom trafikk på sin profil, men ingen henvendelser. Mange jenter blir nedspylt med det som nærmest er å betrakte som spam. Noen går på date etter date uten å lykkes. Hva er egentlig problemet for de fleste? Er det manglende respons, dustete respons eller skjærings i det virkelige liv? Det er uansett ikke lett å finne seg en partner, selv om mesteparten av Norges befolkning er enslige, og opplegget med nettdating er i utgangspunktet en god ide, eller er det ikke det?
Hilsen optimistisk gubbe i slutten av førtiårene.

Ser dokumentar på nrk2... om fiskebestand og rovfiske:((( er til å grine av..

Voldsomt store pupper alle jentene har der, i forhold til resten av landet.

Det er nesten så en må revurdere hvor man egentlig har lyst til å bo.

Vet ikke hva jeg skal skrive for å ikke få så mye pes, som skjerp deg og tralala. Men gjør et forsøk.
Jeg prøver å gå inn i meg å finne ut hvorfor jeg ikke "tenner" vil ha sex med ei jeg dater som har personligheten og alt en måtte ønske seg. Ja det såkalte daiten som blir til vennine. Men det er jo ei slik en vil ha, bare at det blir fysisk også med. Hun vil, jeg stopper. Oppsumerer om jeg faktisk føler meg litt "skremt". Hun er nesten litt høyere, veier mer, hofter er bredere, lårene er større enn seg selv.

Lurer på om det er noe der som skurrer at mannen skal liksom være størst og føle at han dominerer. At det er det som gjør det at nå er hun den dominerende. Gi f i dominas sex greier nå folkens. Og i tillegg har hun høyere utdannelse, bedre jobb, høyere inntekt og bedre bolig enn en selv. Noen gutter som kjenner seg igjen? Hva gjorde dere? Hva kan en gjøre? Tror sjansen er relativt liten at noen klaffer så bra som dette gjør utenom den fysiske biten, hun er ikke stykk og feit, men ikke helt tiltrekkende heller noe pga klessmaken passer ikke meg helt heller. Men lurer på om overstående skremmer veldig egentlig.

tenkte jeg at jeg skulle skrive noe kjempemoro og -intelligent slik at jeg fikk masse oppmerksomhet (kun av de "rette" folkene, så klart)

Har et par attraktive venniner som får 100-200 besøk pr dag og 10-20meldinger pr dag.
Ja vi vet at menn tar kontakt, men dersom det er e noen utrolig bra menn, tar også jenter kontakt.
Finnes det menn som kan skilte med slik respons over tid?

Utroskap

Siste svar to. 2 sep. 2010 19:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Selma

Har du noen gang tenkt deg når du er utro hvem er det som du kommer til å såre først?
I min synspunkt utroskap er akkurat samme som en spytt som du kaster over dit eget hodet og vil havne på deg selv. Hvordan tenker dere? .............

Aj, aj, masse flotte jenter i siste halvdel av 20-åra under "Nye profilbilder" akkurat nå. Men de holder jo hus i Trøndelag og Nordland og Rogaland og Vest-Agder og gudveithvor.

Ingen av dere som har tenkt å flytte til Oslo-gryta snart da? Masse fine jobber å få her! :;)

1- Elisabeth er ei vakker jente med deilig kropp men når du snakker med henne kan du ikke spise henne opp med en porsjon av honning
2-Tanja har ikke den ansiktet og kropp du forventer deg men hun er veldig hyggelig og snill jente
La oss tenke sånn det finnes ikke noe tredje jente. De som kommer innom i dette innlegge vil jeg gjerne være så snill ikke legge noe mer ved dette. Tenk deg hvis du var i en situasjon der du var nødt til å velge en av de to jentene. Hvilken av de to ville du valgt?

Så den tidligere tråden vedrørende det å bli skuffet over datens utseende, og følger opp i litt samme lei her. Jeg blir alltid ganske nervøs før første date. Dette skyldes ikke at jeg er redd for hvordan den andre personen er, jeg tenker som så at jeg alltids kommer meg gjennom en date, og i min erfaring er de fleste mennesker hyggelige. Dét som gjør meg mest nervøs er hva han tenker om meg, om han blir skuffet når han møter meg irl... Det skal legges til at jeg mener at jeg har en ganske ærlig profil, med nyere bilder og bilder som viser hele kroppen, men virkeligheten er nå uansett noe annet enn bilder.

Hvordan er det med dere, er dere mest nervøs for om dere blir skuffet av h*n eller om dere skal være en skuffelse for den andre parten?

Var i dag på min første forelesning ved en høyere utdanningsinstitusjon på seks år. Dæven, jeg følte meg gammel...

Sukker er en meget god og seriøs side,som jeg liker veldig godt og kommer til å fortsette å bruke,men finnes det også andre kontaktssider som er brukbare og evnt hvilke??

Hei. jeg har fått barn og har lyst til å forandre stutusen min fra å ikke ha barn til å ha barn,men greier ikke å finne ut hvor jeg gjør dette.Er det noen som kan hjelpe meg med dette?

I helgen dro jeg av sted for å spise lunsj med en mann jeg hadde mailen med i noen uker. Vi hadde god og spennende tone på mail og den gjensidige interessen var åpenbar. Han gav inntrykk av å være varm, åpen og definitivt ute etter et seriøst forhold. Vi bor et stykke fra hverandre, så vi avtalte å treffes i en hyggelig by midt i mellom våre bosteder. Lunsjen var veldig hyggelig og ingen av oss tok initiativ til å ville avslutte. Til slutt ble vi enige om at dette var så hyggelig at vi hadde lyst til å spise middag sammen også, så vi fant oss et hotellrom og planla å tilbringe kvelden sammen. Vi hadde kjempe morsom kveld og pratet og lo til langt på natt. Vi delte mye informasjon om livet, utfordringer, savn etc og vi fant fellesnevnere på mange områder. Deretter delte vi noen hyggelige opplevelser av mer intim karakter (uten at vi "went all the way"). Dagen etter var det fremdeles hyggelig og intim stemning, dog preget av dagen derpå og lite søvn. Jeg var imidlertid ganske så sikker på at gleden over å "connecte" så bra med en annen var gjensidig og at det skulle foranledige en prat om å treffes igjen. Men da dette ble tema ved avreisen greier han plutselig ikke å svare på om han vil treffes igjen. Og når jeg hinter om at det uansett hadde vært veldig hyggelig å ha kontakt, så drar han på det også (!). Da må jeg innrømme at jeg ikke skjønner noen ting!!! Er det virkelig sååå skummelt å treffe et nytt menneske at man ikke engang tør å ha kontakt? Er det bare menn som er så redde??

fotball

Siste svar on. 1 sep. 2010 20:48 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym rooney

vist du liker å snakke med en jente her inne og finner ut at hun heier på det laget du hater mest i norge(rosenborg). hva ville dere gjort då, skygget unna eller prøvd å sett om det kan funke?

Jeg er superbruker og lurer på en ting. Når jeg sitter å ser over de mange flotte damene her så velger jeg å søke på de som er "online nå". Der velger jeg også å velge å se på "alle kvinner",noe som tilsier at de også under 70 i matchtall kommer opp for meg til å se på,samt de som ikke ønsker å treffe barneforeldre. Spørsmålet mitt er om disse folka som har reservert seg mot menn med unger,om de ser at jeg har besøkt profilen deres når jeg trykker på profileneller bli r jeg skjult automatisk fordi jeg ikke står i stil til kriteriene deres. altså om jeg kommer på lista di over sist besøkte?

Video-profil?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Egentlig.

Hadde det kanskje vært noe, om det var en egen fane i profilen der man kunne ha video av seg selv (en liten presentasjonsvideo), på samme måte som det idag er for bilder? Mange har vel kameraer enten i vanlig eller web- type nå for tiden?

Ville vel blitt litt merarbeid for Sukker, da de måtte ha gått igjennom dem i sin helhet for å godkjenne(vil jeg tro), men det ville jo vært en del fordeler med det også. Man ville få et mye bedre inntrykk av personen, man ville høre stemmen og se kroppsspråket, 'gamle bilder' ville ikke lenger være et tema... sikkert flere ting.

Så - tør vi det tro? Og er det en god idé?

Date??

Siste svar on. 1 sep. 2010 19:39 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym yarah

Vil du på date med meg? vil bare ha en spontan date ..kvinne i 20 åra her, legg igjen ett lite hei her, så kan jeg ta kontakt.)

Nakenbilder

Siste svar on. 1 sep. 2010 19:17 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Knipex ;)

En jente jeg ikke kjenner la meg til som venn på Facebook og skrev at hun syntes jeg var "nammenam" :P Hun begynte å chatte og var raskt over i flørt og sexprat, og begynte å sende meg lettkledde bilder. Og spurte om jeg kunne sende tilbake. Hun har mast masse om det, og endt opp med å sende mer og mer dristige bilder, de siste helt naken. Hun er skikkelig deilig, og jeg takker ikke nei, men jeg sier at jeg ikke vil sende. Og hun synes det tydeligvis er dårlig gjort, siden hun har sendt til meg (som jeg egentlig ikke har bedt om.) Er jeg knipen? Har kun chattet med henne i tre dager. Er det vanlig å sende sånt til noen man ikke kjenner bedre. Jeg tenker at kanskje jeg er begynt å bli gammeldags, og at det er noe jeg ikke har fått med meg i tiden. Hun er 19, jeg er 31. Kan gjerne sende bilde, har ikke noe å skamme meg over sånn sett, om det er en vanlig ting å gjøre, og det forventes av folk i 2010? Men synes det virker litt merkelig..? Hva tenker dere, som kanskje har litt mer erfaring med nettdating enn jeg har..? Og en annen ting, er det vanlig at jenter sender slike bilder til gutter sånn uten videre?

Jeg har lyst til å være med på festen på Soria Moria. Er det mange på min alder der? (54)

Jeg har lest en bok som gjelder om kroppsspråk og har vært nyttig for stevnemøter jeg har vært med på for å kunne forstå av det motsatte kjønn er intressert eller ikke. Ellers hadde jeg ligget med alle de guttene og ble en hore til nå.

Jeg har et spørsmål

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ullbein

Og nå husker jeg ikke spørsmålet ! Hva er det jeg egentlig lurer på? Og plutselig lurer jeg bare dobbelt så mye.

Noe er uklart, men det er uklart hva som er uklart. Noe er uvisst, og det er uvisst hva som er uvisst. Hvis det uvisste virkelig er uvisst...noe som høres overraskende logisk ut...da er det plutselig også uvisst, om det i det hele tatt er noe som er uvisst. Kanskje alt egentlig bare er klinkende klart? Men siden jeg ikke har noe svar, kan det jo ikke være det heller, ihvertfall ikke for meg. Så nå sitter jeg bare her som et stort spørsmålstegn og aner knapt hva jeg skal si. Aner ikke hva som skjer og aner ikke engang hvem jeg er.

Men tydeligligvis er det et eller annet som foregår...

Jeg bare lurer og er veldig nysgjerrig hvor viktig utseende er for gutter og menn. Altså mener jeg ikke bare ansikter men jenters kropp

Jeg har brukt det siste året på å legge om kostholdet og har tatt av 14 kilo på det. Som følge av det skal jeg være med å fronte en kampanje som vil bli veldig synlig for den norske befolkningen.

La oss si at vi du og jeg møttes etter at jeg ble "nye meg", slik at hverken du eller kameratene dine visste noe om hvordan jeg så ut tidligere.

Hvordan ville du reagert når du oppdager at "alle" får vite hvordan dama di så ut før? Flau eller stolt? Eller ville det ikke ha noen betydning?

1) Barbara kan fylles med varmtvann, og blir en gedigen varmeflaske! Hvis du fyller opp vann med 45 grader så har du ei virkelig heit dame! :D

Noen som kan bidra med flere nyttige singeltips frem mot vinteren?

FADER OGSÅ!
Himmel og hav så lei jeg er av dette nå. Hvorfor kan ikke du, du mann som er perfekt for meg bare KOMME NÅ?
NÅ liksom! Jeg er lei av å vente og jeg synes du somler bort livet og alle dagene vi kunne hatt til å surre, lete, tenke eller hva det nå er du driver med. Jeg er HER! Du ser feil vei. KOM HIT....denne veien. Lytt til intuisjonen din, tør å gå for det helt store og pell deg hitover! Snart er det høst og kosetid og jeg vil spise fårikål sammen med DEG!

Grrr....hvor vanskelig kan det være?!

....grrrr
Har ventet alt for lenge med plenklippingen, og har en sånn skyvesak av en klipper:(
Nå er jeg svett, sliten og forbanna!

Måtte bare få det ut!

Er man redd for å skremme bort potensielle partnere her.
Tør man ikke vise ansikt, i tilfelle folk begynner å hakke på deg eller sende en hatmail.
Eller består folk av evner til å være dobbelt moralister, og vil ikke stå for det dem skriver...

I wanna know.

Hilsen kvinnfolket!

Jag forstår mig inte på kvinnor. alla villha en man som är snäll trogen , och en som kan dela sitt live med dem.En som kan lyfta dessa ladys till himmlen och hjälpa de att uppleva nya thing.det finns män från anna ursprung som både utbildade, snälla och vill gärna ta hand om en sitt livs kärlek .men får han en chanse,Nej
Ingen av dessa damer som har varit ensamma i många år med tillfälliga förhållande inte tänka sig latt lära känna sån man person. Om alla dessa dame som är so snälla och vill gärna träffa sin partner ville hoppa från sina höga hästar och tog chansen så skulle dem inte bli besvikna,men NEJ utomlands på ferie att var tillsammans med unga tyrkiska, egyptiska,grekiska män är helt ok då är de på ferie men här hemma kan de inte ens tänka sig att ta ett steg med en , varför kommer de inte ut från sin fantasi värld och se omkring sig. Ladys tiden går medan ni väntar, Det finne massaunga damer ute som är ensamma också. så alla damer över 40 år får yånka igenom riktig vad de villha.Snäll. trogen,mänm kanske utlänning ,eller flera olika män med STD som hoppar runt.