Sukkerforum

Et forum er jo ikke komplett uten denne tråden.
Regler; Start opp musikkprogram, ha alle sangene tilgjengelig, og ha shuffle (tilfeldig) funksjonen inne. Noter de 10 neste sangene som kommer opp! IKKE JUKS :)

Og her er min;

Daniel - Bat For Lashes
Street Fighting Man - Rolling Stones
Hell 4 A Hustler - 2 Pac feat. Outlaws
The Boys Are Back in Town - Thin Lizzy
Wrong Or Right - DMX
This Is An Emergency - The Pigeon Detectives
Who Why - Warlocks
Take Me in your Arms Love Me - Gladys Night
Lollipop - Lil Wayne
Hvordan Går Det Med Deg - Postgirobygget

Skjønner ikke at mange menn sitter på chatten, de er hverken Vip+ el. superbrukere. De får jo ikke kontaktet noen om de ikke har betalt. Virker litt smålig på meg, at de bare sitter å venter på å bli kontaktet av damer som har betalt og er superbrukere. Dette var dagens hjertesukk:-)

Dette er igjen en tråd der man kan skrive det man ønsker som kanskje ikke passer inn i andre tråder.
Her er det lov å le, gråte, sutre, dele, frydes, inspireres eller bare skrive litt hvis om hva du vil når du er selskapssyk...

Og alle er hjertelig velkommen :-)

Look into my eyes
Can't you see they're open wide
Would I lie to you baby??
Would I lie to you??...oh yeah
Don't you know it's true
Girl there's no-one else but you
Would I lie to you baby??
Would I lie to you??

er å slippe tørre fotballkomentatorer som bakgrunnstøy.

Ble litt glad nå. Tok kontakt igjen med en jeg var på date med for et par måneder siden. Jeg likte han. Men han skrev dagen etter at vi kunne være venner.....

Jeg svarte:" OK, men jeg likte deg..."

Følte jo at det var litt kjemi og at daten gikk fint. Men så var det noen andre faktorer som nok gjorde oss litt usikre...

Men så så jeg han på et annet nettsted og tok kontakt. Ville bare høre hvordan det stod til.
Så nå skal vi treffes igjen.Spurte for sikkerhets skyld om det var litt dumt av meg å tenke på han. Han sa jeg ikke skulle tenke på det at han hadde sagt at vi bare var venner...så nå har jeg et lite håp jeg...

Gleder meg til å se han igjen....han så på meg på den RETTE måten. Ble en liten gnist der merket jeg:-)

Er det noen musikere her som vil starte forumband?
Jeg kan spille trommer:
BOM-tsjikk-KAH-BOM-BOM-tsjikk-KAH!

Damer

Siste svar to. 1 juli 2010 22:14 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Dexter

Er på byn å sjekker damene. Etter en stund er jeg drita nok til at de blir attraktive nok. Flere med samme erfaring??

Min lille bærbare venn har nå dessverre gått bort. Den nekter å innta næring (dvs laderen er ødelagt (trodde jeg, men kjøpte ny og den heller virker ikke)) så da trenger jeg ny pc. Trenger den bittelitt i jobbsammenheng, men bare til å skrive kortere skriv og ellers kun for øh underholdning. Noen som kan anbefale noen? Helst sånn liten en, de er nusselige :)

Spesielt designet for Blahblah

Se nå her blahblah, hver gang du tenker på å nevne noe om alenemødre i en annen tråd så kan du stoppe og heller skrive det inn her. Helt sant, en egen tråd, bare for deg :D

Det er flere single husholdninger i Norge enn felleshusholdninger.... Er det rart, da? Norske menn mangler testosteron....Spar meg for innpåslitne vest-asiatere eller sydeuropeere, men det må finnes en gyllen middelvei mellom det og norske menn som må drikke seg drita før de tør ymte seg frampå...

Jobber i finansbransjen og titt og ofte kommer det velstående personer innom kontoret. Når disse er single, prøver sjefen og andre kollegaer å få meg til å hilse på disse rikingene, for "jeg som er så ung og søt og singel må jo syns det er veldig interessant å bli introdusert for x og y"

Det er sikkert velmenende, men det virker som de mener at jeg vil være interessert uansett bare fordi disse mennene har penger. Den siste de ville introdusere meg for var 15 år eldre enn meg, ganske ulekker og mye lavere enn meg....med andre ord ganske uniteressant...

Jeg er en ganske privat person, så jeg syns dette er ganske upassende. Er jeg sær?

Sol, sommer og kjekk, sjarmerende, kjempekoselig mann. Hva mer kan en kvinne ønske seg på en helt vanlig søndag?

hvor mange snakker dere med på sukker samtidig?

Disse synes jeg begge er gode. Andre som har noen henvisninger til noe med litt mening? Så er dette tråden for den slags!

Bodhisattva in metro HQ
www.youtube.com

LOOK AT YOURSELF AFTER WATCHING THIS.mp4
www.youtube.com

Er det galt av meg å gå ut på verandaen og be en tilsynelatende voksen fyr om å leke med den fjernstyrte bilen sin et sted der den ikke bråker og plager vettet av meg?

Humor

Siste svar on. 30 juni 2010 22:52 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym LuckySix

Noen som har noen gode vitser på lager????

Her er en liten en....

Hva er Harley Davidson's største fiende?????

Svar: Nytt Kjøkken!!!

... Han skriver på engelsk at han vil tilbringe resten av livet med meg, aldri snakket/mailet med ham før.... det finnes mange skrullinger!!

Jeg lurer på om det er noen her inne som har erfaring med Couchsurfing.

Hvilke nettsider bruker dere? Hvilke fordeler og ulemper har de ulike nettsidene? Har dere noen tips om hvordan man bør gå frem for å bli en vellykket couchsurfer?

Selv tilbrakte jeg for noen år siden noen septemberdager hos en jente i Ancona. Det var svært vellykket og gav mersmak. Jeg kom mye bedre i kontakt med den lokale kulturen enn jeg ville gjort om jeg hadde bodd på hotel. Å ha egen guide 24 timer i døgnet var også veldig fint.

Jeg fornemmer at dette kanskje er noe vi med fordel kan/bør utforske mens vi ennå er single. Det er kanskje ikke like lett eller naturlig å couchsurfe etter at singeltilværelsen har tatt slutt ...

Hva slags øl liker dere mest ?

Jeg hadde nærmest mistet troen, men noe har skjedd, og følelser strømmer gjennom meg igjen. Hurra!

Da mener jeg ikke at jeg henger meg etter menn som ikke gir lyd fra seg, eller kun ønsker kontakt etter et par øl eller en søndag hvor han ikke har noe bedre å foreta seg.. Men hvilke flagg skal jeg se etter for å unngå disse "pretende to be good" menn som er gode på å skjule seg bak seriøs fasade, selv om de egentlig kun er på nok en "erobringsjakt" eller kanskje til og med har en hemmelig kone. Dating kan være skumle greier nemlig.. Jeg har fått disse råd: Intens dater og lange pauser mellom = dårlig tegn. For mye pågåenhet = ikke bra, men hvis han ikke tar mest initiativ er han ikke interessert (!). Tegn til "bevis-sjuling" (eks. ingen flørt i meldinger eller mail). Finnes det noen flagg man kan se etter allerede i mail eller førsta date? Hva er forresten de beste tegn på at en fyr er en bra fyr?

Hilsen kv. 30

Er det noen som tenker over det dersom daten er født i et utpreget dårlig tegn i forhold til ditt? Tegnene passer dårlig sammen.

Hvor er du mørke spennende, mystiske, sofistikerte, mann, som tenner meg med ditt blikk?

En bekjent av meg sjekket opp kjæresten sin ved å legge en lapp med navn og telefonnummer i skoen hennes som hun hadde satt fra seg på trening. Han visste ikke noe om henne, men hadde sett henne der og i nærheten av jobben, og fulgte med hvilke sko hun satte fra seg. Det ble full klaff.
Og hun var ingen babe; totalt usminket og ganske vanlig søt, men hun ser hyggelig ut.
Så det skjer med vanlige mennesker.

Kanskje tips til flere gutter?

Det er poeng at hun ikke har skoen på, da blir det litt rart :)

Får og fårtsette der x-drømmer ga seg, hvem er artisten, og hva faen heter sangen:

"Mytje lys og mytji varme
tro og håp det kain du få med
mange tåra, tunge stunde
e æ reidd førr att det blir"

Hint:

bart. store briller, rbk, sodd, karsk og de e berre lekkert.

Når justerer dere alderssøket?

Jeg har justert alderssøket mitt i det siste fra max 45 til 52. Det gjør jeg da jeg har oppdaget at jeg har blitt tiltrukket av menn i en alder utenfor mitt søk:-) Blir jo eldre selv og har måttet juster litt ja. Synes i grunnen det var veldig OK å innrømme/innse overfor meg selv at jeg har blitt eldre og må følge med jeg også... er 44.

Nå har jeg i det siste fått en god del tilbud fra yngre menn også ( under 30) og har vel da ganske stor arena å operere på, for å si det slik..greit nok.

Fotball-VM 2010

Siste svar ti. 29 juni 2010 21:11 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Sør-Afrika

Jepp...da er 4 års ventetid over og et nytt VM sparkes i gang på fredag:) Hvem tror du vinner? Hvem blir årets toppscorer? Hvem blir helt eller syndebukk?

Kom i kontakt med ei jente på sukker...... Begynte å snakke med henne... før jeg dro på ferie - på Yahoo-messenger... Hun fortalte hun skulle til Dubai..... jeg fortalte at jeg skulle på ferie - om enn bare til Lofoten..... Dette må være verdens mest uheldige jente..... for etter at hun nå har vært i Dubai ei stund - så viser det seg at hun har mistet alle kredittkortene sine..... (En positiv ting kanskje? Unngår i alle fall Luksusfella da...) Problemet hennes var nå at hun måtte vente på å få nye kredittkort fra banken - mens hotellvaktene plager henne - fordi hun ikke har gjort opp for seg.... Så - i og med at hun har "kjent" meg i 15 minutter gjennom en samtale... så kommer spørsmålet om hun ikke kan få låne penger av meg til å betale hotellrommet.... slik at hun kan komme seg hjem......

Burde jeg sende penger.... ???! hehe

Tingeling - du behøver ikke svare på denne...... Ikke for at jeg er spåmann - men antar at jeg vet hva du tenker....

Det eneste denne jenta har rett i er jo at jeg er eller som hun sier virker som om at jeg er en svært hyggelig og snill mann.....

Hmm... er denne også enkel?

Alltid levd alene
Søkt etter et sted jeg kunne kalle hjem
Jeg vet jeg har vært kald som is
Ignorert drømmene, fortalt for mange løgner
Et sted dypt inne i meg
Et sted dypt inne i meg
Fant jeg barnet jeg pleide å være
og jeg vet..... at det ikke er for sent..
Aldri for sent..

Hvem og hva?

Ei siste nøtt før jeg stopper å spamme forumet....

Hva er teksten - og hvem er artisten?

Jeg tenkte jeg
kanskje skulle skaffe meg ei hushjelp
Finne et sted like ved
hvor hun kunne bo
Bare en
som kunne holdt huset rent
ordne maten og dra sin vei

Dette er voldtekt - men her er en oversettelse til:

Og vi danser til trommenes rytme kjære
danser i morgensolen, kjære
Akkurat som månen er vi våkne hele natten
later som at alt er ok
himmelen vet vi er som flammer og lys, kjære

Dere vet hva jeg er ute etter - artist og sang..

Rotte - kjenn din besøkelsestid - her har du mulighet til å vinne en date med deg selv..... Bare tenk hvilke muligheter...

Dette er en engelsk tekst - lettere direkte oversatt....

Artist og sang??

Husker du veggene jeg bygde
Vel kjære de raser ned
De utgjorde ikke engang en kamp
De lagde ikke engang en lyd
Jeg fant en måte å slippe deg inn
Men jeg hadde egentlig aldri tvil
Stående i lyset av din glorie
Jeg har min engel nå.

Artist og navn på låta?

It was my decision to get clean, I did it for me
Admittedly I probably did it subliminally for you
So I could come back a brand new me, you helped see me through

Innser jo at dette blir i enkleste laget for skærpingene på forumet.... får finne på et nytt konsept...

Hva heter sangen - og hvem fremfører??

Then burning down love
Burning down love
And when I go there
I go there with you
It's all I can do

Hvilken sang er dette hentet fra? Hva heter artisten?

Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Dette er noe sikkert jeg og mange andre jenter her inne opplever. Uansett hva jentene ser etter.
Så er det så mange menn som ikke har bilde, uklare bilder.. bilder av ting de synes er kule, enn av seg selv.
At de skryter hvor bra catch de er, med alle egentskapene sine.

Men, så begynner man å taste litt frem og tilbake, og mønsteret blir det samme... De bruker dette stedet som erstatning for en bar. Fordi på en bar er det blitt sikkert tidenes vanskeligste marked for "enkle øyeblikk". Men hvorfor må en mann lure til seg enn kvinne. Kan han ikke være tøff nok til å si hva han egentlig vil. Og heller single ut jenter på den måten ved å få ærlig svar tilbake og.
Er jo nok av jenter som kunne tenkt seg et uforpliktene forhold.. (elsker), men der har menn ofte for stort ego at de tror alle jenter forelsker seg i enn viss periode, om man gir henne for mye oppmerksomhet (selv om det er BARE fysisk).. Jeg kjenner flere venninder som har sukkerprofil, og opplever det samme. Så dette er ikke kun egen erfaring.

Men gutta!! Vær så snill og skjerp egoet litt. Spre det egoet til andre ting i livet deres, enn å tro vi jenter faller som fisker. Dere burde i 2010 vite hvilke type jenter som er vanskelige å få følelsene til å flomme til, og de som blir forelsket for null og niks. Men til og med jenter som ikke er Bare på leting etter det store Love, blir skeptiske til tullinger som poserer falsk her inne. Trygghet vil vi jo ha uansett hva vi pakker ting inn i.

Og skulle Big Love dukke opp.. topp!!

Sitter her og søker på restplasser for å komme seg til syden noen uker, men alle charterturer er jo beregnet for min. 2 personer.
Er det noen som har noen forslag til bra og rimlige reisemål for single ?

Sminke

Siste svar ma. 28 juni 2010 20:30 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Sydenkupp

Når man har 10 bilder i albumet sitt, og man er ute etter langvarig forhold, hvorfor ikke legge ut et bilde uten sminke?

Ja, sminke gjør deg til et lettere blikkfang, og skjønner jo hvorfor man har det på profilbilde. Men det er flere her som ikke har 1 eneste albumbilde uten..? Hvorfor?

I ett langvarig forhold(bor sammen) tilbringer man jo mesteparten av tiden sammen uten sminke...

(nesten det samme kan sies om det å ikke ha et helkroppsbilde..)

Eller er det det at damene vet at for mange menn er bleika hår, en kløft, og mange lag maling er blikkfang? For meg er det ihvertfall "turnoff".

Ellers må jeg si, jeg så et bilde her i en profil av en veltrent mage, kun magen, og fikk hakeslepp, er bare såå mye mer sexy enn hvilken som helst kløft...
Kan ikke forklare hvorfor akkurat nå, kanskje fordi jeg vet det ligger mye trening bak (som regel)..., nei, må tenke på den..

Masse folk og strålende sol på Minøya på søndag, en flott dag å være onkel på :)

Rett ved utebassengene på Tøyenbadet var det ei blid jente, blond, ca. 25-30 år som plutselig sa "Hei!" til meg uten at jeg klarte å plassere henne helt, antakelig fordi hun hadde ganske så store solbriller på seg. Jeg ble litt forfjamset, mumlet "Hei...?" tilbake og løp videre etter nevøen min, så der gikk jeg glipp av en mulighet til å bli kjent....

Det skulle ikke være noen herfra, vel?

Men så hadde jeg jo solbriller på meg jeg også, så det kan jo hende det var noen helt andre hun trodde hun hilste på :)

Jeg har et problem.

Det er en flott alenemor som jeg har litt kontakt med, yrkesmessig. Hun gjør meg rett og slett ganske opphisset seksuelt, i tillegg til at hun er veldig snill. Jeg kunne godt tenke meg å ha et forhold til henne, og det virker også som om hun er interessert i meg,

Problemet er at hun har flere barn, og det virker som om hun er veldig oppsatt på å finne en slags reservepappa til dem. Jeg orker ikke det barnekjøret (har ingen barn selv) og jeg føler at jeg blir utnyttet hvis jeg går inn på noe sånt.

Nå tenker jeg - så rart det enn kan lyde - at det ville vært enklere hvis hun hadde vært gift eller i et forhold, og bare ønsket et sidesprang. Da ville vi begge kunnet få noe ut av det. Sånn som dte er nå føler jeg at det blir helt feil utgangspunkt.

Nå tenker jeg altså at eg vil velge å se helt bort fra henne - paradoksalt nok fordi hun er singel. og vil ha meg til å være noe jeg ikke kan være.

http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/article3711917.ece

...så nå er volleyballspillerne uten makker ;)

øyenbryn

Siste svar ma. 28 juni 2010 16:12 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym undrene

hvorfor driver en del kvinnfolk å napper øyenbyna sine, får så tegne på noe som ikke ser ut i måneskinn?? man ser att det er på tegnet og det er da ikke noe fint...

Onegaishimazu! Shomen ni rei og så setter vi i gang.. Glem alt annet, fokuser på pust og bevegelse. Den indre ro gir deg tid til å tenke og forstå. Slapp av og følg flyten i energien rundt deg. En god sjangse tilfaller den som er forberedt

Jeg ønsker faktisk bare svar fra kvinner, menn som skryter av sin virilitet kan gjøre det et annet sted.....

Jeg lurer på hva det koster sånn gjennomsnittlig å ha en tenåring i hus i mnd? Er det forskjell om det er gutt eller jente?

Hadde vært veldig takknemlig om dere som har tenåringer i huset eller evt har erfaring med det kom med innspill.

It's a winner

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym petita

http://www.youtube.com/watch?v=K_k6sfCJtwY&feature=player_embedded#!

Flott!

Siste svar sø. 27 juni 2010 23:18 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Narcissus

Jeg, er det noen som er så flotte som meg? Tviler litt. Har ikke sett noen her.
Men jeg finner alltid noen i speilet mitt. Tror jeg skal investere i flere speil...

Fikk et hypotetisk spørsmål fra en kompis i kveld. Hvis du måtte velge - ville du de nesten 10 årene:
1. være uten sex med en mann?
2. aldri ha sex med mindre enn tre menn samtidig?
Lett tenkte jeg først, det må bli alt 2, men fant ut at det fort kan bli litt travelt. Avholdenhet i lange perioder - vet jeg jo at jeg er god på fra før :-) Jeg sendte spørsålet tilbake til han - han syntes heller ikke svaret automatisk gav seg selv. Hva synes du?

Har vært singel og uten noen som helst form for sexuel omgang i fem år...selvvalgt i den forstand at jeg var opptatt med små barn og veldig sliten...

Ting har endret seg og jeg har funnet meg selv igjen og kjenner at jeg har lyst på en mann..

Men det jeg har lyst til er ikke en trivel situasjon med en mann som kommer sliten hjem og som setter seg med avisen...
Nei, jeg er ute etter den head over hills følelsen...at jeg blir tatt med storm og at føttene forsvinner under meg...

Jeg vil bli beilet til...tatt med ut for å danse...bli invitert på en spennende middag. Bli forført...

Livet begynner etter 44 :-))