Sukkerforum

Hmm
er det et tegn på at man begynner å bli desperat eller muligens enda verre gammel? Når man har lyst å bo i "en skikkelig" leilighet, møte den rette ha faste ting om dagene og gjerne barn om ikke så alt for lenge?

Ahhh kvalene, og hvordan får man det ?

Match - søk

Siste svar to. 19 aug. 2010 22:04 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym sykkelmann

LItt frustrasjon. Jeg får kjempematch på damer som bor flere 10 talls mil unna. Hvordan unngår jeg det? jeg har forsøkt å endre, men det hjelper ikke...

Også, hvis man er så overfladisk at man "bare" søker en flørt/elskerinne....hvordan søker man etter det? Såvidt jeg ser kan man ikke søke etter andre som søker det samme? Det er matchen som avgjør, og da går pilen til punkt 1.....ikke helt presis kan man vel si.

glad for alle seriøse svar. Vittigheter, frekkheter, spydigheter og såkalte morsomheter kan Du spare til en annen tråd :-)

jeg har så lyst til å lære meg å spille et instrument! jeg tror gitar/bass hadde kledd meg best, men så har jeg for korte fingre, så det går ikke :o(
MEN så tenkte jeg at: -munnspill- er jo litt kult! :oD
så, derfor er mitt spørsmål; er det noen her inne som kan spille, og som kan fortelle meg om det er vanskelig å lære seg?

jeg har pratet lenge med ein her inne,vi møttes mange ganger ,vi tilbrakte noen netter sammen hadde det veldig koseligt,praten gikk lett og latteren satt løs:) så spurte jeg bare sånn av nyskjerrighet om ,vi var venner med fordeler eller om det lå noe i lufta som etter vært kunne bli noe mer.....ingen svar å få ,ikke en lyd i fra han siden....om han ikke vil ha noe mer kontakt med meg,så hvorfor ikke blokke meg fra sukker og ta meg vekk i fra msn og andre plasser vi har hverandre....er jeg bare heilt ut på jorde teit nå eller hva synes dere?????

hilsen ei litt forvirra skogsmus:)

Ta hintet

Siste svar to. 19 aug. 2010 21:12 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Erdetslik

Er det i de underliggende eksemplene en skal ta hintet?

- drikk varmt melk
- bland kald vann, salt og youghurt
- drikke te
- kaffe
hmm hvilket av de tror du hjelper mest for en god sovn?

Kjemi

Siste svar to. 19 aug. 2010 20:41 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym delbar

Vi alle sier kjemi er veldig viktig for et godt forhold. Noen sier fysisk kjemi er veldig viktig og noen sier psykisk er viktigste........ I min egen del synes jeg begge to bør være helt likt.

Har sittet og kjedet meg en stund nå og bestemte meg for å gå en tur innom 123spill for å finne tidsfordriv. Etter klikking både her og der fant jeg et spill jeg kjørte gjennom. Spillet var helt ok, men det som var utrolig var musikken. Jeg har hørt gjennom sangen flere ganger og er like fortryllet hver gang. Andre som har funne fantastisk musikk rundt omkring der man ikke forventet å finne den?

http://www.newgrounds.com/audio/listen/124949

Utseende

Siste svar to. 19 aug. 2010 18:50 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym delbar

Hmm fostår ikke hvordan eller kanskje bør jeg si hvorfor noen sier de ser ikke på utseende i det hele tatt og er ikke viktig men indre. Det er altså sant indre er mer viktigere enn utseende. Men når du er på noen steder der det er folk du ikke kjenner til og prøver å finne deg noen. Hva er det du mest legger merke til da?

Jeg synes det er mye bedre å begynne med venneskap, bli godt kjent og se om kjemien passer eller ikke deretter ta neste skrittet. Altså neste skrittet er å begynne med forholdet. Ellers kan man mislykkes.
Noen vil tro neste skrittet er ekteskap .....det er dumt tenkt......du gjør det bare verre for deg selv

De som haster i forhold og tror er forelsket i hverandre, må du vite forholdet kommer til å vare veldig kort og ender med forferdelige sårbarheter.

Etter å ha lest utalige profiler fra 22 til 38 år sitter jeg igjen med følelsen av at brorparten av dem egentlig ikke har tid til en kjæreste.
Det skrives mye om viktigheten av jobben og alle de fantastiske fritids aktivitetene som tar så mye tid, samt at det plusses på hvor viktig det er å henge samens med vennene.
For ikke å glemme familien.
Jeg klarer ikke helt å se hvordan disse ”opptatte” personene egentlig har tid til en kjæreste.

Skryter dem på seg viktigheten av å jobbe lange dager, og hvor kull hobbyen demmes er???

Er det for å dekke flørte behovet dem er her inne, holde det mest mulig på avsand så det ikke blir for seriøst?

Ironi

Siste svar to. 19 aug. 2010 13:55 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Arezu

Har du selvironi? Hmmm Hva synes du? Synes du ironi er bra eller ikke?

...

Siste svar to. 19 aug. 2010 12:43 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym soma

Hvorfor skriver så mange ... etter alle setninger? (Tenker da spesielt på profiler.)

Don't get it.

Heisann, jeg er helt ny her og har bare et lite spørsmål. Er dette verdt penga? Er sjansene store for faktisk møte ei jente her inne? =)

Altså, fyren tok kontakt med meg. Så melder vi litt frem og tilbake en uke eller to, daglig, i forsøk på å bli litt kjent. Ingen store ord, bare vanlig, hyggelig prat. Jeg har ikke rukket å svare på hans siste melding, da han plutselig sender denne:

"Stikker nå:) Lykke til med deg og sønnen din. Om du noen gang skulle ha noen spørsmål vedr (et land), så kan du kontakte meg på (mailadresse)."

Vips var typen slettet fra Sukker.

Jeg kan ikke si det var det største tapet at han forsvant, hadde ikke blitt så veldig godt kjent. Men jeg tok meg i å flire og riste litt på hodet av denne meldingen. Bare jeg som syns den var litt sær? Kunne han ikke bare slettet seg fra Sukker uten noen ord? Og om han absolutt skulle gi en avskjedshilsen, så kanskje ordlagt seg litt mer "normalt"?

Jeg har ikke så lang kjennskap til sukker, men regner med det er like mye sært her som irl.....

Den kommer fra symmetri, gitt:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10044270

Jeg har truffet flere menn etter sukkermailing. Det er fint, og jeg har likt noen bedre enn andre. Det er lettere å avvise enn å bli avvist selv...

Og når jeg har hatt sex med èn, så er det mer fristende å møte han igjen enn å møte nye...

Synes ofte kjemien stemmer best for kun en av oss. Når jeg selv blir avvist, ønsker jeg mer - og omvendt...

VANSKELIG... flere som har det sånn?

....må man ha vært i et forhold før det er "lov" å være utro?

...er der du viser frem gifteringen

Noen som har observert andre uheldige situasjonsbilder rundt om?

lille Oskar: Mamma husker du den hvite vasen du var så nervøs for at skulle gå stykker?
Mamma: Ja
Lille Oskar: Nå trenger du ikke være nervøs for der lenger......

Jeg synes selv det er indre skjønnhet som påvirker til utseende.
Hva synes du?

Er du oppriktig?......hmm hehe nei......hvis du er.....bevis!!!!

Man kan se personligheter ved hvordan folk er her inne av å lese innleggene og svarene med å bruke brukenavnene ved sine skjule identiteter.

Brunkrem

Siste svar on. 18 aug. 2010 22:37 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Snuble??

Hvordan har det seg at 20 % av jentene/damene her inne har klart å snuble oppi en brunkrem-bøtte?

Det er fort gjort, men at så mange klarer det, og deretter prestere å ta bilde av det?

Tror dere det finnes virkelig seriøse mennesker når det gjelder forhold her inne slik som de påstander i profilen deres eller er det bare tull her inne på sukker.no?

Hva er egentlig greia med etter en date. Man finner ut at det ikke var store suksessen. Også blir man bare stille.
Håper man at den andre tar et hint? Går bort av seg selv?

Er ikke noe av poenget med en date at man skal finne ut av dette?
Er det så ille å bare si med en gang, sorry dette funka ikke?

Usikker på om dette går begge veier, men er min erfaring med hunkjønn i alle fall.

Hva er deres opplevelser. Og hvordan avvikler dere slikt?

Man leser jo innimellom at hår på kassa er ut, eller at nå er hår på kassa "greit" igjen.

For meg som har mye og tett hårvekst både på kassa og på magen, forsåvidt, og ser dette som en del av min identitet som MANN, så er det ikke så lett å bli klok på dere kvinner.

Samtidig som man smugleser i dameblader om at mange synes det er ekkelt med hår på kassa, har forsåvidt de fleste jentene jeg har sluppet nær blitt helt mjuke i blikket når de får ligge og kose med håret på kassa mi... ;)

Så hva mener egentlig dere EKTE norske kvinner?

Hvordan kan man være sikker på at man har funnet drømmedama? Hører flere kompiser sier de bare visste at dette var jenta di ville ha, men de vet aldri åssen de skal forklare det.

Er det noen her som kanskje kan prøve å sette ord på det så det blir lettere å forstå?

hvor mangen her inne er villige til og flytte på seg ,dersom dere sko treffe ein eller ei her inne som ikke kan flytte på seg pag jobb eller andre ting??jeg har skreve at jeg ikke vil flytte over avstand..

men om jeg sko ha truffet ein å alt vi vil er å være sammen ,så hvorfor ikke satse og se hvor kjærligheten fører ??
ser det er mangen som vil treffe andre i fra alle fylker og sånne ting men de er ikke villige til og flytte på seg....hvorfor ikke søke i fylkene rundt dere da???

:)

Et spørsmål til dere jenter. Jeg er en mann på 40, og vurderer sterkt å sterilisere meg. Jeg er ikke så redd for at jeg ikke skal føle meg som "mann", slik som en annen innskriver følte, jeg er mer redd for at en fremtidig jente jeg møter skal synes det er usexy. For meg - og som regel de jeg har hatt forhold til - sitter mye av god sex " i hodet" og flere har sagt til meg opp gjennom årene at det usexy å vite at det bare er løskrutt.

Hva mener dere?

Jeg bor jo i et fylke du ikke søker i.

*Hva pokker svarer man på en slik melding???*

døv eller blind?

kjeder meg kjeder meg kjeder meg!!! sitter a venter pa flyet hjem....og det gar om 10 timer...juhuuu lissom....ikke kan man drikke heller, da blir det bare doflying hele flyturen uten a fa sove, jaggu sa jeg smor!

Skjedd noe spennende siste maneden da? noen som har finni noen? noen som har krangla enda mer? Gar stalkinga bra na som den er pa naert hold?

Bugs?

Siste svar on. 18 aug. 2010 13:08 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Maggs

Er det bare jeg som opplever at det er en del bugs på sukker?

F.eks at meldinger jeg har svart på står som usvart?
Eller at søk jeg har lagret, ikke blir lagret? Navnet blir laget men kravene forsvinner.
At det står at jeg er yngre enn jeg faktisk er.

Andre?

Jeg krever tross alt intet mindre enn at min kjæreste skal inneha følgende egenskaper:

* være en blanding av johnny depp/lars winnerbäck/aragorn/handy andy
* like samme musikk som meg
* ikke mobbe meg fordi jeg er kresen i matveien
* ha øyne jeg kan fortape meg i
* være skikkelig flink til å kline
* være flink til å spille gitar og synge
* være beskjeden, men selvsikker
* få meg til å fnise
* fnise av meg
* ikke kverulere
* ikke komme med idiotiske utsagn om fotballaget mitt
* like familien min
* være generøs, men ikke overdådig
* like at jeg er generøs
* synes at jeg er skikkelig digg
* er høyere enn meg
* trofast
* har en jobb han trives med
* ikke gi meg noen grunn til å bli usikker eller sjalu
* lar meg være helt stille i min egen verden i 20 minutter uten å mase om hva jeg tenker på
* vil ta meg med på lufteturer, men også holde senga en hel dag sammen med meg
* ikke måtte diskutere alt mulig
* lukter godt
* liker dyr
* lærer meg ting uten å være besserwisser
* viser meg hver dag at han er glad i meg, uten at det blir klaustrofobisk

..og et par småting til ;o)

hvordan fungerer det om jeg blokker ein her inne,kan han alikavel gå inn på sia mi eller skrive til meg????

Jeg er en sånn fisk. Har veldig god kontakt med følelsene mine - blir jeg fortalt av de som har peiling på astrologi.....

Jeg beveget meg ut i sted - gikk ganske bevisst mot Jokern..... går inn på butikken... går mot kjølerommet de har der.... og der inne ser jeg ei 4 pk med Cola....... Fikk en sånn genuin følelse av lykke.... helt til jeg kom i kassa og betalte 84 kroner for 4 flasker med Cola..... da kjente man tårene presset på..... Er litt usikker på om jeg har for mye kontakt med følelsene mine...... Men jenter liker jo følsomme menn...

Her får en finne noen som drømmer om å stelle hjemme og gå i kirken. Da går det så bra så...

http://www.aftenposten.no/viten/article3770852.ece

Mulig det er bare meg, men jeg er faktisk så møkka lei de samme fjesene hver eneste gang jeg logger på.
Enkelte er pålogget 24h - med samme profil bilde dag etter dag..uke etter uke..mnd etter mnd. Jeg spyr snart....
.(gjør ikke det altså)
Og jeg har bare vært her rundt året.

Men er det mulig å BYTTE SNART .....please.

Kjære sukker - kan dere be de bytte bilde. Eller legge de bakerst :) SMIL.

Alle burde bytte til hver årstid - 4 ganger i året.

Er det bare meg ?

Når et forsøk på en hyggelig Sukkerhistorie blir fortalt, da alle syter om at hvor er bevisene på at lykken kan finnes på sukker, blir kommentert med negative ting som at det er bløffer og sykt at den fortelles.

Da er den ikke verdig i dette og forum og ergo slettet til alles lettelse.

Her har du en russisk jente for deg!

Nick journyy

Bare å kjøre på! :

*ødelegger NAV livet ditt med altfor små og altfor sjeldne trygdeutbetalinger?
*fikk du ikke skattefradrag for silikoninnleggene?
*osv

Alle her på stedet er visstnok glade, med godt humør. De liker fjellturer, skog og mark og trener regelmessig, men selvfølgelig ser de litt på TV også. De tar seg gjerne en fest, men kan også kose seg hjemme en lørdagskveld. I tillegg elsker de selvfølgelig reising og har gjerne et eller flere bevis på dette i albumet.

De leter etter noen med godt humør, som får dem til å le, liker å holde seg i form og som kan utfordre dem psykisk og fysisk, i tillegg skal han være både snill og MANN med minst en stor bokstav. Han skal være også være høy og kjekk, men kjemien er selvfølgelig det viktigste.

Har jeg glemt noe nå?

Salsakurs

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Siddisdame

kan single menn i Sør Rogaland melde seg på salsakurs hos Salsanor slik at det kan bli muligheter for flere jenter også.........
De mangler menn..................

Endelig, har jeg landet et intervju på en jobb jeg virkelig kunne tenkt meg:)

Det er bare det at jeg er så lite dreven på jobbintervjuer... Jeg er mer dreven på dating...hehe

Noen som har noen gode tips, som kanskje kan hjelpe:) Jeg er somregel veldig åpen og utadvendt, og snakker mye...
Hva bør man si, og ikke?

På forhånd takk:)

Jeg har et simpelt, men kanskje samtidig ikke...

Om man treffer en jente som man føler man har en kjemi med (tror det går begge veier).
Hvilken date i rekken er det man kan ta opp spørsmålet: "Hvordan ønsker du at vi skal forholde oss til hverandre?"

Det jeg lurer på er, finnes den en fin måte og spørre den andre om hun ønsker å kunne date flere samtidig?
Selv er jeg veldig fokusert på en person om gangen, så fint å få noen forslag på hvordan jeg kan fremme mitt syn på saken, uten å gi den andre personen inntrykk av at hun skylder meg eksklusiv oppmerksomhet.

I underkjeven min så ser det ut som noen har fjernet alle tennene og kastet dem på plass igjen. Men som singel jente på 30 så er jeg litt usikker på om jeg skal få regulering eller ikke. Det finnes et dyrt, nesten usynlig alternativ jeg vurderer, men ville dere gutta datet en jente med regulering/skinner?

I dag tenkte jeg at jeg skulle ha noe spennende fra Fjordlands til middag.... eller i alle fall snacks... eller sånt....

Kjøpte noe så tradisjonelt som Rømmegrøt........ Varmer den opp - og skal til å spise...... Finner da ut at jeg ikke har sukker i huset. Har heller ikke kanel... Det vil i realiteten si at jeg har bodd i ei leilighet aleine i 6 mnd. og 4 dager - uten at jeg noen gang har hatt en pakke sukker eller kanel i skapet...... Har aldri opplevd å IKKE ha det tidligere....... og snart - skal jeg henge opp ei gardinstang..... om litt... bare jeg får tid til det....... må på butikken å kjøpe sukker og kanel...... og ei gardinstang... først.... sikkert....