Sukkerforum

Jeg innrømmer det - jeg er skadefro. Gikk nettopp innom "online nå" - "alle kvinner" og fikk opp flere damer som har dumpet meg og som jeg derfor har blokkert eller blitt blokkert av. Og jeg kjente det ga meg en god følelse...

Synes det er ganske utrolig å møte en voksen mann som lyver på alderen og fortreller at han er 10 år yngre enn det som er sant., Hvor dum går det egentlig an å bli? :((

Hvem er du som får meg til å smile 24h. ?
Hvem er du som gjør meg yr. ?
Hvem er du som vekker meg med et kyss på kinnet og en varm hånd som stryker meg ?
Hvem er du som sender meg søte/frekke sms ?
Hvem er du som gjør at jeg vil bare vise deg frem til hele verden ?
Hvem er du som gjør at jeg klarer/mestrer alt, fordi jeg vet at du støtter meg ?
Hvem er du som sender meg til himmels under akten ?
Hvem er du som ser på meg med et blikk som er verdt mere enn all gull/diamanter ?

Så langt - en fjern drøm ;)
Men som evig optimist - jeg finner deg nok snart......Bare vent !

Noen som føler at de er nesten "fremme" ved målet ?

KRATER

Siste svar fr. 17 sep. 2010 10:55 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Kullagulla

Så var det den daten da jeg fortalte at jeg pleide å reise til Marokko hver sommer på ferie, og daten spør : I hvilket land ligger Marokko?

Da skjønner man at det blir mye å forklare fremover :-(

P.S. Ikke en sukkerdate.

I et tidligere innlegg her kom det frem tydelige preferanser ang bredden på damer. Hva synes dere menn om høyden? Er damer på 1.80 ok, for høyt eller irellevant? Er det viktig at jenta er lavere?

Sitter å lurer på en ting. Riktignok virker man jo kanskje en tanke desperat når man lager seg en profil på et sted som dette. Hva er galt "med gamlemåten"? etc. Men blir man stemplet som desperat bare fordi man kanskje er litt for ivrig? og Hvor går grensen mellom desperat og aktiv? Tenker det er innenfor normalen når man er aktiv her inne i gjennomsnitt annenhver dag. Noen andre som har noen tanker om dette? Er jeg en desperat ungkar på vei mot evig medlemskap i den lokale ungkarsforeningen?

"Jeg leter etter drømmemannen...."
" Mannen med stor M..."
" Ta meg med storm..."
" Jeg er kresen.."

Er det bare jeg som får tanker om et par titalls kg for mye, dr Phil, Åndenes makt, ett par ex-menn og litt piller i ny og ned av å lese disse frasene? Harrytur til Strømstad og Countryfestivalen på Vinstra dukker også opp i hodet mitt:)

Siden i går kveld har jeg fått 12 nye mailer. Alt i alt har det kommet 100-vis av mailer i innboksen min siden begynnelsen av august, og jeg har fått over 250 hjerter..
Allikevel, når jeg er ute på på byen er det så og si aldri noen som tar kontakt med meg..
Hvorfor er det slik? Noen som har noen tanker om det?

Hmm... Kanskje DET ja, tenkte han idet han kjørte forbi. Hadde vært godt med litt kroppsvarme! Snudde, og parkerte foran vårt lokale lille solsenter her ute i provinsen. To solsenger og folketomt. Herlig! Hiver på noen mynter, og så begynner stresset med å spraye og vaske solseng (man vet jo aldri om forrige har vasket etter seg) og få av seg fillene og få lagt seg ned før det hvite lyset gjør det umulig å gjøre noe som helst med åpne øyne.
Idet han ligger der og venter med skingrende musikk fra en liten plastikkhøyttaler 4 cm fra hodet, hører han at solsenga i naborommet fyrer opp... Hmmm.. Det var da vitterlig ingen andre.... (Her er det vel på sin plass å nevne at myntautomatene ikke står HELT logisk plassert utenfor rommene!). Det går plutselig opp for ham at han er i feil seng! Banker hue i plexiglasset idet han raskt prøver å komme ut av solsarkofagen, sprayer og vasker, man har jo tross alt lagt der, samler sammen klærne i en bylt under armen og tar briller, klokke og sko i handa og er på fullt firsprang ut, lettere svimmel etter å ha fått hele plexihimmelen i panna. Men tar seg i det idet det går opp for ham at det det er noen på vei inn i venterommet. Smekker døra fort igjen, men må åpne den litt igjen da deler av klesbylten sitter fast mellom dørblad og karm...

Det er vel på dette tidspunkt han innser at slaget uansett er tapt, så han drar på seg sin blå og hvitstripete boxer, ikler seg sitt mest blendende smil og prøver seg med et friskt "heisann!" idet han smetter ut av den ene boden og inn i den andre. "Hei, du mista en sokk!" kommer det lattermildt fra Bærumsfruen på utsiden. Ut igjen for å hente sokk, inn igjen og begynner febrilsk å spraye og vaske i et alldeles blendende hvitt arbeidslys (man vet jo aldri om den forrige osv..), mens han hører ukontrollert latter fra utsiden Halvblind får han tilslutt lagt seg tilrette, drar ned himmelen og tar tre-fire dype pust mens han venter på varmen som han strengt tatt ikke har særlig bruk for mer... "Husket jeg egentlig å låse døra" tenker han plutselig. Spretter opp, fremdeles halvblind men denne gang uten å skade noen vitale deler, og mer eller mindre føler seg frem til dørlåsen og får vridd om med et høyt og tydelig "klikk". Sniker seg tilbake til senga mens han kunne banne på at han hørte en ny latterkule fra fruen i naborommet....

Responns

Siste svar to. 16 sep. 2010 12:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym mann27

Hva gjør en hvis en opplever å få for mye responns?

Må si jeg bare digger den gyldne fargen når jeg har fått mail :)

http://www.postsecret.com/

Hva er din hemmelighet?

Jeg savner å kjenne at jeg gleder meg til å stå opp - fordi det ligger sms fra deg på mobilen.
Gleder meg til natta sms fra deg.
Savner at noen holder meg, og trekker meg ekstra hardt inntil
Savner å ha spontan sex - fordi vi kan.
Men mest av alt se at du ser på meg med et blikk som sier, jeg er glad i deg :)

Det rare er at det er nesten deiligere å være glad i noen, og gi masse kjærlighet til en som fortjener det.
Nei - tror det er på tide å finne meg en sikkelig mann. ANYONE ?

Hva savner dere / eller hvorfor er det så deilig med en kjæreste ?

Jeg har vært 1,5 måned på Sukker nå, det har blitt noen deiter men ingen kyssing eller ”hjem til deg eller til meg?”-situasjoner. Noen skriver med meg, men jeg føler ikke den enorme entusiasmen for den jeg skriver med. Er oppe i et moralsk dilemma. I sommer fikk jeg et ekteskapstilbud i utlandet. Et tilbud som jeg ikke klarer å tro på, det var bl a derfor jeg opprettet profil her, for å komme videre og prøve å finne kjærligheten her i mitt eget land. I det siste har det ekteskapstilbudet likevel spøkt i underbevisstheten min, jeg lurer på om jeg gjorde det rette da jeg ikke tok det på alvor. Hvorfor tok jeg det ikke på alvor? Hun bor utenfor EU/EØS og i et land uten grense til Norge. Altså himla vanskelig å få henne på besøk hit (å få visum er et helvete…). Myndighetene er spesielt obs på å gi visum til ugifte damer som er under 30, for de vil ofte emigrere fra fattige land. Og slike damer er også mer utsatt for traficking enn eldre damer, noe som ikke øker sjansene for visum. Damen har et lite barn og damens foreldre er døde. Altså har hun ingen til å passe barnet hvis hun skal møte meg i en situasjon der det passer dårlig å ha barnet med (f eks en dag i køer på Norges ambassade i landet hennes). Og damen er alt for ung for meg, hele 22 og et halvt år yngre. Medfører fare for at et ekteskap vil bli latterliggjort, og at alene aldersforskjellen kan bli en begrunnelse for at myndighetene nekter familiegjenforening etter en vielse. Dessuten, på bakgrunn av mitt kjennskap til denne damen over flere år, frykter jeg at hennes innerste hensikt ved å gifte seg med meg ikke er å komme til Norge og leve med meg. Men at hun ønsker at jeg skal besøke henne jevnlig i hennes land og dessuten sende penger hver måned. Neppe et lykkelig liv for meg.
Jeg føler ikke at jeg holder på med et dobbelt spill, for damen i utlandet har ikke sendt meg en e-post eller sms mens jeg var på sukker, og vi har ikke snakket sammen på telefon i disse 1,5 månedene. Kontakten med henne ligger på is mens jeg er på sukker. Samtidig vet jeg at hun er der, hun blir nok ikke så fort sammen med noen annen, da hun er nokså fattig og dessuten alenemor i provinsen i et land der det er vanskelig å være alenemor. Hadde jeg trodd at å gifte meg med henne i hennes land VILLE ført til at hun kommer hit for å leve med meg, da ville jeg slått til. Men jeg tror ikke det. Hva bør jeg gjøre, trekke meg fra sukker eller glemme dama?

Reiser til Madrid neste helg:) Hvis noe har vært der vil jeg gjerne ha tips på hva man bør få med seg?

Finnes det en mulighet for å fjerne noen fra matchlisten? Jeg har blitt blokkert av et par damer, og da blir de borte fra listen som vises hos meg. Det er helt ok. Jeg har blokkert noen, men de blir ikke borte fra listen som jeg kan se. Damer som ikke gidder å svare på henvendelser, hadde det vært fint å få fjernet fra listen, slik at man slipper å "vasse" i masse ubrukelige profiler etterhvert.
Noen som har en ide om hvordan det kan gjøres? Må man be den andre om å få seg blokkert? (Litt vanskelig når damen ikke responderer på henvendelser)

Du har skrevet en melding til ei/en du har fått litt kontakt med, alt virker topp og meldingene så langt har gått glatt.

Denne nyeste meldingen du har sendt blir lest.

Og så begynner tiden å tikke....

Og jo lenger tid det tar før du får svar, desto mer begynner du å tvile på meldingen du sendte.

- Da du sendte den, syntes du den var helt fin og grei; det var det du tenkte på der og da, du svarte på et par ting, slengte inn et par litt dårlige poenger kanskje... men joda - en fin melding! :)

Men så altså, når tiden går uten svar... så begynner du å tenke. "Hva var det jeg egentlig skrev der? Hvordan formulerte jeg det? Kan det misforstås? Var det teit?".

Man får en graf som ser omtrent sånn ut:

http://i52.tinypic.com/2hx8sns.jpg

Noen andre?

Nå har jeg hørt så mye ang passive og aktive jenter i sengen. Passive jenter ligger på rygg, sprer lårene og venter til en er ferdig.
Hva gjør en aktiv jente? Nå er det på tide å få en klarhet i dette. Og hva gjør en aktiv jente passiv i sengen?

siste trekk

Siste svar on. 15 sep. 2010 20:32 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym edelgris

Jeg er stygg, men ikke engang stygge damer fatter interesse her, så nå satser jeg på russisk, for samme f... hvor stygg og ekkel jeg er, blir jeg overlesset med svar fra underskjønne damer fra de russiske stepper. Og de er jo alle seriøse og ærlige på hvem de er, eller....;)

Avviste en jente her og fjerna det gule hjertet jeg hadde gitt henne, så hun hadde sendt en meld og fjerna det gule HUN hadde gitt meg, tenkte å svare på den siste så hadde hun jammen blokkert meg! haha
Takler altså ikke jenter for 5 flate ører å bli avvist, må vri det til at JEG liksom hadde blitt en plage bare for å beholde det gode egoet eller noe sånt! Kan ikke annet enn å le!! :D

Optimisten meg, uerfaren med sånne nettsamfunn som dette, lagde profil og satte i gang. Sendte en melding til en jente her inne. Hun spurte hva jeg likte å gjøre på en date, og så snakket vi litt om det. Etter et par meldinger spurte jeg om hun ville treffe meg. Hun svarte med å blokkere meg. Jeg vil ikke kritisere henne, altså. Det kan være gode grunner, selv om jeg ikke forstår hvorfor hun bare takket nei. Men jeg lurer på hva dere synes, for det føles litt ukult.

Kan det være fordi det er mange som ikke takler et "nei takk" her inne, og som fortsetter å mase?

Gjorde jeg noe galt, eller var det litt ufint (forutsatt at jeg bare ble oppfattet som høflig, da)?
Forslag til andre måter å gå fram på?

Fillern, og.... ;(

Lost...

Siste svar on. 15 sep. 2010 06:53 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Miss Gucci

If roses are meant to be red
And violets to be blue
Why isn't my heart meant for you

My hands longing to touch you
But I can barely breathe
Starry eyes that make me melt
Right in front of me

Lost in this world
I even get lost in this song
And when the lights go down
That is where I'll be found

This music's irresistible
Your voice makes my skin crawl
Innocent and pure
I guess you heard it all before

Mister Inaccessible
Will this ever change
One thing that remains the same
You're still a picture in a frame

Lost in this world
I even get lost in this song
And when the lights go down
That is where I'll be found

I get lost in this world
I get lost in your eyes
And when the lights go down
That's where I'll be found
Yeah yeah

I get lost in this world
I get lost in your eyes
And when the lights go down
Am I the only one

http://www.youtube.com/watch?v=jzHyYgQ0Lb8&feature=related

1. Rødmer når de får kompliment
Jeg vet ikke hva det er, men når jenter rødmer litt, smiler og ser ned etter å ha mottatt et kompliment er utrolig søtt. Er derfor jeg strengt tatt er kanskje i overkant generøs med komplimenter.

2. Berøring
Tenker da ikke på av den seksuelle typen, men bare det at hennes hånd sniker seg oppå underarmen min er nok til å sende frysninger gjennom kroppen min, og da ikke av redsel, men pur glede.

3. En god klem
Dersom det føles som om hele verden går rett til helvete og alt og alle er imot meg så føles alt så mye bedre etter en klem fra jenta mi. Alle bekymringer går ut av vinduet og livet er straks så mye bedre. Menn som er uenige er enten kalde jævler eller psykopater.

4. Latter
Den litt lekne latteren til jenter etter jeg har dratt en dårlig vits er undervurdert. So what om hun bare ler fordi hun liker meg, latter er noe av det mest sexy som finnes

5. Øyne
Forskning har vist at når menn fikk se et bilde av en naken dame var det første de fokuserte på ansiktet, og da spesielt øynene. Dette kan jeg skrive under på. Sexy øyne gjør resten av kroppen til en bagatell. Det samme gjelder forsåvidt smilet. Og dere har mer sexy øyne enn dere tror.

6. Glødende interesse
Når hun snakker i vei om et eller annet som intereserrer henne så mye at hun nærmest gløder når hun snakker om det. Det kan være ermittkrepsensen spennende liv eller shopping, innholdet er ikke så viktig faktisk, det er mer utstråling hun har som er vakkert.

7. Følelser
Det at hun begynner å gråte når John Coffey blir satt i den elektriske stolen i "The Green Mile" eller når Brooks tar forvel til verden i "Shawnshank Redemption" for så å lene seg inntil meg for at jeg skal ta armen rundt henne er noe som får meg til å føle meg utrolig bra, selv om jeg selv sitter med klumpen i halsen.

Var forsåvidt bare 7 ting jeg kom på i farten, men er tonnevis av andre ting jeg kunne lagt til om jeg hadde sovet på det. Jenter, vær stolte av dere selv!

Dersom dere har andre ting å legge til så kjør på.

Political Hell

Siste svar ti. 14 sep. 2010 22:40 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym frk.singel

A powerful senator dies after a prolonged illness. His soul arrives in heaven and is met by St. Peter at the entrance.
"Welcome to Heaven," says St. Peter. "Before you settle in, it seems there is a problem. We seldom see a high official around these parts, you see, so we're not sure what to do with you."
"No problem, just let me in," says the guy.
"Well, I'd like to but I have orders from higher up. What we'll do is have you spend one day in Hell and one in Heaven. Then you can choose where to spend eternity."
"Really, I've made up my mind. I want to be in Heaven," says the senator.
"I'm sorry but we have our rules."

fortsettelse følger..........

Si at du liker å ta et kurs, tar du med deg kjæresten dersom kjæresten liker det og når det blir slutt vil x'en være der.
Det samme gjelder kanskje spesielle turer/områder du liker, unngår du dem for å slippe å møte x'en.

De aller fleste her inne ser ut til å stille krav til visse mål. Inkl. meg selv om har et høydekrav. Men jeg ser at noen tar det enda lengre å stiller direkte krav til BMI innenfor visse rammer, vekt, IQ (ja, oppgir tall), pupper osv osv. Har selv også fått spørsmål som er langt mer intime enn det jeg ønsker å svare på her.

Jeg lurer på hvordan det ville blitt mottatt om jeg skulle be om ALLE vitale mål.... Hva sier dere, gutter/menn? Hvordan ville dere ha reagert på spørsmål om lengde og diameter på reproduksjonsorganet deres?

Hei
Jeg har i de siste årene hatt venner som er i forhold. Det er slutt på å ta en tur på byen, ferier, konserter og alt det kjekke en kunne tenkt seg å gjort sammen med andre.
Det er flere menn i forhold som av og til samles en gang i mnd hvor dem drikker, fotball kamp og byen. Også sparer noen opp til "gutte" tur.

Ser for meg at single kammerater hadde vært det jeg har behov for. Fordi jentene ender opp med jentekvelder og slikt, som jeg naturligvis ikke kan være med på. Altså alt det jeg vil, gjør jentene om til jentegreier. Så dermed ser jeg for meg at jeg må ha kammerater. Single kammerater er nok det riktige for dem er nok litt mer fleksible og vil muligens ting jeg vil nå som jeg er singel.
Har prøvd å være med kollegaer etter jobb uten å lykkes. Sist jeg prøvde fikk jeg et kanksje svar, som jeg tar for et nei.

Hvordan får en kammerater? Som en slipper å drikke med for å være med dem?

Har blitt singel.
For ca et halvt år siden var jeg skikkelig forelska i han, vi hang sammen hele tiden, og endte at han fikk følelser for meg og, så vi trakk oss litt bort fra hverandre, fordi han hadde dame.
Nå er han blitt singel, og jeg må innrømme at å sitte godt i armkroken hans igår å se film var akkurat som å komme hjem...
Jeg er visst orntlig gla i han enda jeg.
Skjedde ikke annet enn at vi så på film og slappa av i armkroken da. -Det er jo ikke så veldig lenge siden han kasta ut dama (de har slitt leeenge, og før vi fikk følelser for hverandre i vinter, og det er ikke pga meg det er slutt mellom de)

Så kommer spørsmålet da... hva skal jeg gjøre?
Vente og se og håpe at kanskje han føler det samme?
Spørre han rett ut? eller kanskje bare fortelle at jeg fremdeles er like glad i han?
Jeg kan jo sikkert ikke gjøre så mye helt enda, siden bruddet er enda litt ferskt, men guuud så godt det var å komme "hjem"

Not only is it pretty much a rip-off money-wise, but my biggest gripe is that Zoosk violates personal privacy (at least the facebook app).

I have not read through the fine print in the initial agreement when you sign up, but the privacy violation includes the following:

1) Impersonating you

2) Sending unsolicited emails on your behalf

3) Still using your profile when you have already removed their app

4) Targeting your facebook friends with emails saying you "suggest" they should use Zoosk because you are "so happy" with it. Most of my friends that received such emails unbeknownst to me were married and seriously wondered why I would think they would like the dating service!

5) The fact that they are sending emails to my facebook friends indicates that they steal the contact information to reach your friends and keep it even if you remove their app. I uninstalled the app about half a year ago. About a week ago, all of a sudden I am contacted by about a dozen of my friends wondering why I would think they would love Zoosk!

6) It is probably through shady practices like this that they are doing so "well" financially: http://techcrunch.com/2009/10/20/zoosk-hits-40-mi...
I highly doubt that 40,000,000 people signed up. I know some friends that believe an IQ test they took on facebook installed the Zoosk app. Once that happens, you don't even have to be aware of the fact that they have full access to your information and can spam your friends as they please.

7) If you have installed Zoosk on Facebook, when you finally figure out what is going on, it is almost impossible to get rid of it. One friend of mine in trying to not allow Zoosk access found out that it had then installed itself. The only solution that I think works is to block it altogether. Go to the Zoosk page (just do a search in facebook) and on the left hand side is a link to block it.

Jeg har fått 2 minneverdige:
En jeg sendte førstemail til sendte i svar: "La oss leke gjemsel, jeg gjemmer meg og du leter." Så blokket han meg!!!

Den andre var litt stygg men fikk meg uansett til å le høyt og godt over håpløse mannfolk.
"Hei. Synes bildene og profilen din ga et veldig delikat inntrykk. Håper du faktisk er Delikat, bare det ikke lukter rekesalat. Tog du'an?"

1) Skal si du svetter lite til å være så feit!
2)Du ser litt sliten ut, skal jeg holde puppene dine for deg?

De fleste her setter vel pris på en romantisk middag med levende lys og rødvin og alt det der, enten det er hjemmekveld eller ute. Dermed kan man vel si at maten er en viktig del av datinglivet, enten vi er klar over det eller ikke. Hva som din partner er vegeterianer eller veganer? Kan det være en hindring for deg om det viser seg at daten din ikke spiser noe annet enn granbar, basilikum, roser og vann?

Første siden her er et lite eksempel på problem som kan(og kanskje til slutt vil?) oppstå derom man går på date med en veganer.
http://www.yourtango.com/20086849/would-you-go-vegan-love

Hei. nå har jeg vært ute på revy sammen med masse folk. god stemning og slikt men klarer bare ikke å nyte d. hørte en venn hadde folk hos seg, dem hadde det veldig kjekt og skulle møte andre også. blir liksom mesunnelig på dem. men hadde jeg vært med hadde det heller ikke vært kjekt. da hadde det fristet mer med revy. skjønner ikke dette. noen råd eller erfaringer mottas med takk!

Hjerter

Siste svar ma. 13 sep. 2010 18:32 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

OK, hjertene har vært diskutert noen ganger før, men jeg må likevel si det er litt underlig å få et hjerte fra en profil uten bilde og uten tekst...

*flirer meg skakk av The Big Bang Theory*

Litt morsomt at ingen er innom profilen og ingen gidder å lese meldinger. :)

Føler liksom at jeg kan løpe rundt naken i profilen, klatre i trærne og sprike med tærne, for det er ingen som kommer til å se det uansett. Og jeg kan skrive hva som helst i meldingene jeg sender, for ingen kommer til å lese dem. :)

Det er jo ganske befriende. Friiiiii! Wohoo! *løper naken rundt i profilen til han detter sammen av utmattelse og svimmelhet.*

Hvor sansynlig er det egentlig at en mann velger bort det å få barn om han møter "den store kjærligheten"?
Gitt at jenta har flere barn, og ikke vil ha flere....ville du gått for en "ferdig pakke" om jenta var den du ville ha på alle mulige andre måter?

VIAGRA

Siste svar ma. 13 sep. 2010 01:45 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym lilje

Hei

Hvor mange menn her inne har brukt viagra, og hvorfor ?
Er det pga naturlige årsaker, eller kun for "lek".
Hvilke erfaringer har menn og damer til bruken av viagra ?

Er det noen som har datet noen fra forumet? Da tenker jeg ikke forumfjasere som har møtt hverandre for en øl, men faktisk møttes med henblikk på noe mer?

Var ute på byen med et par venninner i ferien. Vi danset og koste oss, humøret var på topp, og jammen kom det ikke en ung kjekk kar bort til meg....for så å lire av seg følgende: "Jeg skulle gjerne truffet datteren din!" Det tok et sekund eller to før jeg spurte: "Hmm...hvor gammel tror du jeg er,da?" "40", var svaret! "Og hvor gammel tror du datteren min er?" "...20?" "Jeg er 33 og datteren mine er 4..... ha en fin kveld!"
Makan til fårete smil på fyren.... han ungikk meg resten av kvelden. Noen som skjønner hvorfor?

hvordan er aldersfordelingen på denne sukkerfesten?

Ser faktisk ganske mange som har bilder i albumet sitt av seg selv og andre menn. Noen ser ut som kompiser, noen kanskje gamle flammer, mens noen er vel mer eller mindre random. Uansett så må man vel forstå at det har en litt negativ signaleffekt!?
Jeg sier ikke at det er noen big deal, eller at det skremmer meg bort, men det måtte vel vært mye bedre å bare latt være å ta med slike bilder!? Jeg kunne aldri funnet på å legge ut et bilde av meg selv med to jenter hengende rundt halsen min ...

Match

Siste svar sø. 12 sep. 2010 21:57 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Dude

Selv om jeg er 40 og har middels utseende, så føler jeg at jeg matcher fotomodeller på 25. Flere som har det slik?

Har akkurat avsluttet en undersøkelse av hele 50 kvinneprofiler her inne.
Kriteriene var som følger: fra 20 til 36 år - Hva slags alderpreferanser har de?
Resultat: 7 år oppover, 2 år nedover.

Det skal sies at tallet oppover varierte mye (de yngste hadde den største spredningen med opptil 14 år eldre menn) mens tallet nedover var omtrent konstant.

Hva kan vi lære av dette?: ikke en drit, det er noe sånt som 4000 kvinner i denne aldersgruppen fra oslo her inne (som jeg har tilgang på ihvertfall)

Sitter nå og venter på min Nobel-pris.

begravelse

Siste svar sø. 12 sep. 2010 19:41 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa!!

Er jeg sær? Så en som hadde lagt ut bilder fra en begravelse på FB?!!? mange bilder og tagginger... Selv synes jeg det var helt "rart".. hadde aldri ville blitt tatt bilde av i en slik setting, og iallefall ikke blitt glad om jeg oppdaget jeg var tagget i et album som het "fars begravelse"... grøss..

Chipstips

Siste svar sø. 12 sep. 2010 19:40 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Blahblah

Sitter her å nyter en pose Doritos "Nacho Cheese" 2010. Produsert i Utrecthdistriktet i Holland. Sprø, fyldig og rund chips med et hint av ost og mais.

Hmmmm

Siste svar sø. 12 sep. 2010 19:14 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr X

Nei dette går jo virkelig ikke veien... tror eg kjøpe meg ein hund heller hehe :)

Jaja, da ser det ut til å bli hjemmekveld med et par øl og "Här är ditt liv" på SVT1 :-/

Litt kjedelig å være hjemme aleine en lørdagskveld, men, men.... Det er lenge siden sist, og jeg er litt sliten etter en 9-timers lønningspils i går, så det får vel være greit :) Skulle jo bedt noen bekjente på god mat og rødvin, men det er jo for seint nå.

Mulig jeg sender melding til noen tvilsomme bekjentskaper utpå kvelden for å høre om det er noe uteliv på gang :D

http://www.dagbladet.no/nettguiden/970516-guide-1.html

hei

har bare et spm, var på date med ei jeg traff på en fest for noen uker siden på fredagen. gikk bra med middag og litt klinings og litt holde i lanken før vi reiste hjem hver til sitt. men burde jeg vente med å sende mld og burde jeg si at det var kjempekos og blabla, jeg spør dere jenter som vet hvordan dere hadde reagert..