Sukkerforum

Jag forstår mig inte på kvinnor. alla villha en man som är snäll trogen , och en som kan dela sitt live med dem.En som kan lyfta dessa ladys till himmlen och hjälpa de att uppleva nya thing.det finns män från anna ursprung som både utbildade, snälla och vill gärna ta hand om en sitt livs kärlek .men får han en chanse,Nej
Ingen av dessa damer som har varit ensamma i många år med tillfälliga förhållande inte tänka sig latt lära känna sån man person. Om alla dessa dame som är so snälla och vill gärna träffa sin partner ville hoppa från sina höga hästar och tog chansen så skulle dem inte bli besvikna,men NEJ utomlands på ferie att var tillsammans med unga tyrkiska, egyptiska,grekiska män är helt ok då är de på ferie men här hemma kan de inte ens tänka sig att ta ett steg med en , varför kommer de inte ut från sin fantasi värld och se omkring sig. Ladys tiden går medan ni väntar, Det finne massaunga damer ute som är ensamma också. så alla damer över 40 år får yånka igenom riktig vad de villha.Snäll. trogen,mänm kanske utlänning ,eller flera olika män med STD som hoppar runt.

Hva er egentlig riktig innstilling når jeg er på cam? Speilvendt eller ikke? For i virkeligheten, er man egentlig speilvendt da?
Er speilbilde på badet riktig slik andre ser meg?

Jeg ser ikke veldig, men litt forandret ut når jeg veksler mellom speilvendt eller ikke.

*Forvirra*

Her er en liten advarsel til Dere jenter.......

If it has tires or testicles, you're going to have trouble with it.... ;p

* måtte bare *

Jeg har lenge undret meg på hvorfor det er slik at menn søker yngre damer (kan strekke seg til sin egen alder)? Mens vi damer må "nøye" oss med eldre enn oss selv.
Jeg er 54, aktiv, trener mye, er i jobb, sosial... Et vanlig utseende, får ofte høre at jeg ser hyggelig ut. og at jeg er attraktiv Jeg tar godt vare på det ytre og indre.
Damer ønsker seg også yngre menn, men er fornuftige nok til å skrive ca pluss- minus 5. Vi lever i 2010 og myten om at damer skal være yngre burde være over. De fleste menn over 45 har barn, så da burde ikke dette være hinder.
Håper at jeg får svar. På forhånd takk.

noen kom bort til deg når du trente å bemerket at det du gjorde var feil?

Jeg har nemlig lagt merke til flere ganger når jeg trener, at folk gjør øvelser feil. Og det er jo kjipt hvis man er virkelig satt inn på trening, men får dårligere resultater av det.

Jeg begynner å lure...

Kom nylig hjem fra min n'te date der jeg har følt det har vært "noe", ikke kjærlighet ved første blikk, men i hvert fall "noe", og fikk for n'te gang beskjed om at jeg virker som en hyggelig fyr, men kjemien mangler osv. Og jeg lurer på - hva er egentlig denne kjemien?

Jo, for så vidt vet jeg hva det er, følelsen av at dette bare er riktig, at jeg vil være sammen med henne 24/7. Dette er en følelse jeg husker jeg hadde for en ulykkelig forelskelse på gymnaset og en litt lykkeligere forelskelse kort tid etter gymnaset, men siden har jeg faktisk ikke kjent det siden (er 32 nå) har jeg slått meg til ro med at det var ungdommens hormoner og det spennende med ei dame som sådan. Men jeg begynner å lure på om jeg kanskje har tatt feil her, at jeg rett og slett ikke har opplevd kjemi på snart 13 år.

DET er en tanke som skremmer!

Lurer på om når vi beskriver oss selv i profilen er det noe vi egentlig er eller noe vi har lyst å være . Jeg går rundt og leser mest profilene enn å se på bildene. I de fleste profilene står at de er" utadvendt, åpen, sosial, fleksibel, omsorgsfull osv ".
Også har jeg spørsmål til utlendinger som er her. Jeg forstår jo at de fleste her er norsk statsborger og er på en måte norsk. Hvorfor skriver du da du er en norsk person når familie bakgrunnen din er fra et andre land?
Nordmennene og norsk jenter vil gjerne vite hvor du er opprinnelig fra.

........................?

Ikke som karakter, men hvilken ville du vært en del av?

Jeg tror det måtte blitt SG-1 for min del. Eller kanskje Farscape. Tenk å fått utforske galaksene og fjerne planeter og folk.

Jeg er definitivt født noen århundrer for tidlig.

Må innse det, jeg er ingen husmor. Og nå er jeg så lei av å lage den samme kjedelige maten dag inn og dag ut.

Noen her inne med tips til lettvinte, gode, smakfulle middager man kan lage på kort varsel uten å tømme lommeboken?

Noen som har lyst til å bli med meg og bli skikkelig friluftsmenneske? Gå lange fot- og skiturer annenhver helg og ta masse bilder av det? Begynner å mistenke at det er det som må til her...

Tidsfordriv

Ingen svar
(mann 31 år fra Rogaland) Privat melding

Har til tider en del for mye tid til overs og når surfing på sukkerforumet ikke strekker til blir det å bla fram nettspill. Dette er en juvel jeg fikk av en kompis fra over dammen. Et spill som passer til alle som har noen minutter til overs og er glad i musikk(lyd er et must). Litt avhengigskapende, men heldigvis kort. Hans kommentar; "We use this to cure WoW addiction".

http://www.indiepubgames.com/game/Auditorium

Kanskje jeg er rar=P

Jeg synes det er deilig å se profiler der dette står. Men når man samtidig ser at hun oppgir at hun er atletisk, at hun trener nesten daglig og jobber med idrett begynner jeg å lure litt...

Noen som melder seg??????

og stokkene har også begynt å vibrere.... Så gutter, HER ER JEG!!!!! :P

Makan så innmari vanskelig dette skulle være da gitt.... snøft!

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

:)

Vi har til nå lest utallige innlegg om at mange brukere her inne får lite besøk på profilene og lite eller ingen brev i innboksen. Det kan være mange grunner til dette.

Det jeg lurer på er hva dere gjør for å skille dere ut i mengden? Og hvor flinke er dere til å holde samtalen igang?
Jeg må ærlig innrømme at jeg synes mange av guttene her inne er ganske... A4, og at profilene er GANSKE like.

Jeg får en melding, og går inn på profilen deres og sjekker og ser at de kun har skrevet 3-10 stikkord om seg selv, mange skriver ingenting. Jeg er en sånn person som fokuserer først og fremst på teksten. Er han flinkt til å beskrive seg selv? (Bruker han f.eks setninger istedenfor stikkord ) Bilder har fint lite å si for min del, hvis det enste som står i teksten er "Snill, glimt i øyet, morsom, spør hvis du lurer på noe".

Når det gjelder brevskriving har jeg ofte endt opp å svare på spørsmål som "Hva skal du i helga?" "Hvordan går det med deg?"
- Jo takk, det går veldig bra. Men når jeg svarer på det samme spørsmålene om og om igjen blir det ikke mye spennende.
Når jeg selv prøver å stille spørsmål eller bytte tema, blir det stille.

Jeg mener ikke at dere skal være noen klovner å underholde oss hele tiden, eller være supermorsomme i hver eneste brev. Jeg tror dette handler om å skille seg ut. Jeg har lest noen få profiler som er virkelig flotte og skiller seg så veldig ut fra mengden. Disse er det ikke vanskelig å ta kontakt med selv heller. Jeg har fått brever som er spennende å lese og det er lett å svare og holde kontakten.

Har dere noen teorier om dette?

Hey jenter!
Vis litt respekt selv om dere er ikke intressert når dere får høflige flørter som er ikke frekt i det hele tatt. Dere er vel ikke aller verdens vakreste jenter her inne!

Til dere jenter her

Jeg tror nok de fleste jenter her "forventer" at vi gutta skal ta initsjativet og sende den første mailen.
Det som da irriterer meg litt er at når man da har skrevet en hyggelig mail, så er det veldig ofte en ikke får noe svar.
Ikke missforstå, jeg har full forståelse for at motparten ikke alltid er interessert, eller at det kan bli mye korte "tulle" mail. Men skulle en da få en mail som dere ser det har tatt mere enn 2sek å skrive synes jeg dere kan svare. NNå er det tross alt lagt opp til at en her kan trykke på et allerede forhånds produsert svar, så tar jo ikke mye tid akkurat....
Jeg synes det nesten grenser til frekt og ikke gidde å ta seg det bryet....

Her kommer et par stereotyper for å kartlegge hva damene liker.
Ville vært flott om du legger inn din alder og.

Alternativene.
1 Den rocka (Dedikert til aleccore)
2 Den eventyrlystne
3 karrieremannen
4 den rolige og avslappede typen
5 Nerden
6 The bad guy

Er det bare en illusjon man ser etter og blir man blind på veien.
setler man for en annen og hvor ærlig med seg selv er en på det?

Jeg blir nok oppfattet av mange som kresen mens i mine øyne er det mange som kan være aktuelle som partnere da jeg tror at jeg må setle uansett, da hver gang jeg møter på henne bor hun i en annen del av landet.

Treffer man så drømmedama/typen på sukker?
mange flotte damer her inne så trolig men om det blir noe mer.

At drømmedama skal treffe drømmetypen tror jeg nok ikke er så lett er vel enklere å vinne i lotto.

Har nettopp funnet ut at man, hvis man krysser av for at man ikke vil vises i onlinelisten, heller ikke fremstår som online når noen går inn på profilen. Spørsmålet er jo hva som er lurt, da, å se ut som man aldri er online eller å se ut som man er online hele tiden.

...det er mye man kan lure på her...

What not to do

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MrSpiff

Til trådene der man påstår at man ser fantastisk ut, men ikke får svar.
Denne fyren tenkte at han var skikkelig hot og at han skulle få tilbake exen sin, etter å ha vært utro.
God å danse mente han også at han er.

Man kan ta feil...

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=52272838

Har et bra profilbilde og bra bilder med morsomme kommentarer i albumet.
Har en god profil med fengende tekst.
Har hørt det er rart jeg ikke får meg kjæreste med tanke på mitt utseende og personlighet (av ikke medlidenhet folk).

4999

Siste svar sø. 29 aug. 2010 20:45 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym megvel

Ja nå er jeg spent på hvem nr 5000 er.. og se om jeg er tøff nok til å innvitere sett el usett på kaffe:) Kanskje d blir en siste date før 2 sept ... hehe

Nå skrives det og i tv høres det at det er så mange ensomme rundt om i landet. Jeg har lett etter en god kamerat lenge, men vet du finnes. Jeg trodde det ikke skulle være så vanskelig å få kamerater, venner eller en kjæreste. Jeg håper det er min tur snart.

Er det andre her som har erfaring med dette? Kjenner jeg er sliten etter nok en natt med en slik opplevelse og denne gangen kjenner jeg "angsten" i brystet ennå:(( Noen tips ? Finnes det måter å greie våkne fortere?

Hva er ditt beste råd mot knust hjerte? Jeg ble forlatt av min store kjærlighet gjennom to år for to måneder siden og har det fremdeles helt grusomt. Bruddet skjedde brått . og egentlig uten noen god forklaring. Først nå har jeg insett at han neppe kommer krypende tilbake ,og jeg ser også mer og mer av hans svakheter... men hvorfor skal det alikevel gjøre så innmari vondt? Noen med erfaring - hva er det beste man kan gjøre når man sitter fast i sorgen?

http://www.youtube.com/watch?v=S9Iq6LA7sZI

Her er en annonse fra finn.no, der det er en dame som vil bi bort mannen sin

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=24048872

Kanskje noen av dere sukkerjenter kunne tenkt seg denne karen?

Jeg er en person som liker å utfolde min personlighet i min profil, og har seff profilbilder slik at jentene kan se hvordan jeg ser ut.
Jeg ser bra ut og er også passe veltrent, og har vanligvis ikke problemer med å komme i kontakt med damer.
På sukker er det litt merkelig og det virker som utrolig mange er veldig overfladiske, jeg skiftet personbilde fra et mer normalt, til et med litt mer kropp, men ikke bar kropp, responset ganget seg med 20 omtrent.
Kanskje mange tror jeg er veldig overflatisk og kun skal ha en veltrent babe av ei dame, men det er helt feil, egentlig er jeg mer emosjonell, seff skal hun være pen, men pen for meg.
Vel for å komme til sak, jeg har hatt faktsik ganske få tilfeller av jenter uten bilde som har tatt kontakt, den ene gangen var for et par år siden, på en annen datingside, hun bodde i nærheten av meg og det viste seg at hun var utrolig pen og det var en positiv erfaring.

Men i dag ble jeg kontaktet også av ei uten bilde, hun hadde en interessant profil og en relasjonsprofil som jeg likte, vi pratet en stund frem og tilbake, hun ga meg msn-adressa si, da fikk jeg se et skikkelig modellbilde av en lys og pen jente og tenkte seff: fake!. jeg ble ekstreeemt skeptisk, og hun viste meg flere bilder uten at jeg ble overbevist. Så fikk jeg navnet hennes og sjekket på facebook, nydelig dame, og kun modell-aktie bilder fra fotoshoots. fortsatt skeptisk..., etter en stund så jeg at hun hadde web-cam, noe motvillig slo hun etterhvert på kamera, og ja! uten tvil det var henne, vi hadde en hyggelig videosamtale over msn. Hun var pen, oppegående og morsom, jeg skal gå til helvete og tilbake igjen over glødende kull for å få fatt på den jenta der, hvis... andre intrykket er like bra :D
Litt motivasjon til alle dere som ikke er så overfladiske og kun går etter førsteinntrykk fra bilder.

Hei,

Hva med å informere under autotekst når begge har satt et punkt til å være svært viktig eller absolutt krav?

Sånn som det er nå så får man beskjed bare hvis begge har satt et punkt som svært viktig, men hvis
en av de har satt punktet som absolutt krav, så kommer ikke dette opp.

Et overveiende flertall av de som en innom profilen min har verken profilbilde eller andre bilder. Selv har jeg både profilbilde og mange i albumet.
Når jeg ikke mottar noe fra dem, skal jeg tolke dette som at de ikke er interessert?
Eller forventer de virkelig at jeg sender første mail?

i dag er det alene på fredagskveld dag. og så jeg ikke skal synes alt for synd på meg selv har jeg bestemt meg for å unne meg no ekstra digg. og i dag består det i kyllingrisotto mekka fra scratch. og jeg blir sulten bare av å skrive om det.
hva mekker dere når dere skal kose dere? både alene eller i selskap. og fler som synes det er ekstra hyggelig og lage middag hjemme som date enn å dra ut?

noen jenter i oslo som vil se en film eller noe, ha en kose kveld? er ung herremann på 20 ;)

Snakket nettopp med en person som tilhører en husholdning på 6 mennesker. Hun fortalte at de brukte ca. 12000 kr mnd. på mat. Dette utgjør ca. 65 kr dag for hver enkelt av dem!

Det fikk meg til å tenke på mitt eget matbudsjett. Hadde jeg virkelig overlevd på 2000 kr i mnd? Hjelpes meg!
Jeg tror ærlig talt jeg trenger litt "tips" til hvordan både være sosial og begrense penger på mat!

Hva tror du at du bruker i mat?

Jeg er vip medlem og har kanskje 1-2 besøk på min profil daglig, har vært andre steder hvor det er drøssevis med besøk og brev.
Er det fordi jeg er vip medlem og ikke super medlem? som gjør at min profil er så lite besøkt?

da drar jeg på byen. kos dere dere som skal være her

utkledningsparty:))hva skal dere andre kjeke og koslige mennesker gjøre på dene lørdagen da??ønsker dere alle en fortreffelig flott lørdag ivertfall:))

smil til livet,og livet smiler til deg;)

Ja hva er det mest romantiske ei jente kan gjøre for deg?

Kall meg sær, men det mest romantiske ei jente kan gjøre for meg, er å en vakker dag takke ja til å gifte seg med meg;)

hva som er det mest romantiske ei jente har gjort, er å skrive på ei kake at hun elsket meg :)

...om du hadde fått vært det motsatte kjønn for en helg?

Nå er endelig helgen her igjen:)))

Hva skal dere gjøre i helgen da???

Har kjærlighet noe med religion og politikk å gjøre? Hva synes dere?

Foreløpige påmeldingstall viser at Sukkerfesten den 25.september blir den desidert største vi har hatt så langt. Per i dag er det hele 45% flere påmeldte enn på samme tid før storfesten i mai og da kom det nær 1000 gjester!
I forbindelse med dette må vi minne på to viktige ting:

Husk å komme tidlig!
Køen vil bli lang og alle skal komme igjennom fotostasjonene. Vi har tre fotostasjoner og disse er aktive fra kl. 19.00 til kl. 21.30. For at dette ikke skal gå over "stokk og stein" må stasjonene ta unna i full fart, hele tiden. Ettersom køen vil bygge seg opp tidlig og trolig bare bli lengre, oppfordrer vi dere til å komme tidlig.
Hvis dere som kommer sier deres kallenavn tydelig, og raskt setter dere ned å smiler uten å spørre for mye, så er vi veldig glade for det! Vi skal jo gi ut disse fotomatchkortene mellom 23 og 23.30 og printingen tar tid.

Enorme lokaler med god plass
Plassen vi har til rådighet er enorm og det vil alltid finnes steder der det er romslig med plass. På Soria Moria restaurant ( inn til venstre når du kommer inn) er det flere etasjer og koselige avdelinger, og ikke glem dette hvis du synes det er trangt på Cosmopolite. Så vidt vi vet så blir dette Norges største singelfest hittil, men lokalet er også stort nok til at dette skal bli fantastisk for alle!
Mer om programmet finner du her: http://sukker.no/index.php?page=partyinfo&party=1526

Vi sees den 25.september!
Hilsen oss i Sukker.no

Det er fredag og jeg har fri. Tvungen fri. Jeg hater å ta fri, jeg elsker å jobbe eller jeg elsker å gjøre noe, holde på med noe sammen med andre mennesker. Når en har fri kommer alle tankene, tanker om hvorfor livet er som det er. Jeg er ekstremt flink på to ting: jobben min og være medmenneske. Jeg er ekstremt dårlig på en ting, det og sett meg selv først. Tro meg når jeg sier at jeg er ei jente med bein i nesen som vet hva hun vil, men er veldig god på å finne de gylne middelvegene. Jeg husker den dagen jeg bestemte meg for å gå. En verdenskjent artist står på senen på Valle Hovin i 08. Forholdet har hanglet lenge, det er hans favoritt artist som står på senen og han er sur, sur for at jeg hilste på noen han ikke kjente, selvfølgelig var det en mann og uttalelsen var du og disse mennene dine, kan du ikke heller få deg noen venninner? Jeg gikk. Hans migrene holdt på å bli min bane. Men som vanlig mobiliserte jeg når jeg var nede. Jeg flyttet og mottok meldinger fra han om at jeg hadde ødelagt livet hans. Det stoppet opp en fredag.. Jeg hadde satt livet mitt på hold for at han skulle få lov å gå videre før meg og nå hadde han funnet noen – jeg var overlykkelig. Jeg kunne begynne å leve livet mitt igjen. Men nå er jeg så redd for å trå feil, redd for å ta feil valg. Kan man involvere en mann inn i mitt liv?
En kamerat spurte i går hvordan jeg med min store personlighet kunne finne på å være på et sjekkenettsted. Du må jo bare oppleves, det er da du er best. En annen ringte, jeg sa at jeg satt på sukker og beundret menn og fikk til svar at jeg kunne jo heller ta meg litt av beundrerne mine i ”real life”. Ja det er mange menn i livet mitt – men de er jo bare kammerater. Jeg ønsker meg jo noe mer enn en kammerat. Useriøs forspill forskning viser at det neppe bør være et problem, men det er alltid et men. Hvorfor? Jeg har begynt på Phden min. Disposisjonen er nok ferdig til jul. Det blir en doctor philosophiae grad og jeg tar meg i å tenke at jeg mest sannsynlig blir ferdig med hele graden før jeg har funnet meg en mann. Er man da mer kunnskapshungrig enn sulten på å få en mann? Er jeg klar nok til å lage en revolusjon i eget liv eller Suis-je un des plus misérables? Non, seulement l'un des plus révolutionnaires. Jeg setter meg ned med en av mine favoritt dikt Wear sunscreen og bestemmer meg: Jeg skal på følelsene bort fra håndledde. Jeg skal leke at jeg står på en sene og finne mitt A.k.a og ta hovedrollen i eget liv. Noen som har lyst på en bi rolle tro?

http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk&feature=related

Jeg har kjent en jente nå en halvannen måneds tid, og jeg stortrives i hennes selskap, vi ler og koser oss og har det kjempefint sammen både i og utenfor sengen.

Vi har tilbrakt mange helger sammen i den siste tiden, og vi har besøkt hverandre i hverdagene, og noen ganger har vi overnattet hos den andre da også.

Men nå er hverdagen kommet, skoleferien er slutt, og vi er tilbake til normal samværsordning for våre barn begge to.
Og på grunn av at vi er på forskjellige typer samværsfrekvens, så vil vi ha barnefri sammen en helg hver andre måned.
Så hennes bekymring er jo at vi vil kunne se lite til hverandre fremover hvis vi ikke involverer barna. Men jeg syns det er altfor tidlig å foreta det grepet pr i dag.
Jeg har jo foreslått at vi ordner oss barnevakt av og til, men den muligheten er ikke like enkel for henne pga div forhold. Dessuten så syns hun det blir for lite med noen timer nå og da, hun vil ha mer enn det som hun sier.
Jeg syns det er altfor tidlig å involvere barna ennå, jeg vil være sikker på hva vi har først, og jeg er redd for at når barna først er kommet inn i bildet så vil det være en fare for at man holder sammen for å ikke utsette de for et evt, brudd.
Jeg vil heller bli kjent med denne dama uten at jeg må ta hensyn til at jeg evt, skuffer en uskyldig tredjepart.

Hva mener Dere om dette temaet ?
Hvilke erfaringer har Dere gjort ?
Hva er rett og galt i denne situasjonen ?

PS: Jeg er her på sukker kun fordi jeg har et forhåndsbetalt medlemsskap, profilen min er uten tekst og uten bilder.

Det er så vanskelig å forstå jenter her inne enten rapporterer de uten grunn eller blokkerer de deg
Jeg bare besøker profilene og har ikke en gang begynt å skrive til noen. Og er helt ny på dette. Trenger litt melidenhet og hensyn. Ingen?

+ -?

Siste svar fr. 27 aug. 2010 12:51 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Fenriken

Viss man er offiser i forsvaret er det et pluss eller minus å skrie det i profilen??

I dag måtte jeg bare forlate jobben pga.smerter i kroppen,feber snørrr og hoste.. i går var det paracet og Ibux,virka ikke i dag gitt...
boken med kjerringråd frem....rødvin og honning.. ok spansk,italiensk.argentinsk og argentinsk ble testa med honning,vuuuuæææ.og fysj..
Så var det.og jeg referer,ta konjakk.....vet da fan..men jeg gjorde det,og akkurat nå er det fan ta litt morsomt å være syk..
Skummelt...

Det slo meg her om dagen at av "alle" som har vært innom profilen min er det forbausende få som har vært mødre.

Jeg er i den alderen da en god del kvinner har barn (midten av 30-åra) selv om sikker ikke alle de er her inne - ut i fra matchtallene virker det jo som om de aller fleste ikke har barn.
Er i utgangspunktet åpen får å date ei med barn, men kan innrømme at jeg ikke har lagt mye arbeid ned i den retningen.

Men tilbake til det opprinnelige her: Er det bare meg enslige mødre holder seg unna? eller er det slik at enslige mødre helst leter etter enslig fedre (tryggere? Kjenskap til problemstillingene?)?

Ikke verdens største spørsmål kanskje, men tanker i høst(?)kvelden.