Sukkerforum

Er det sant?

Siste svar to. 9 sep. 2010 01:34 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Frustrert

Idag leste jeg at en reke visstnok har hjertet inne i hodet, og at kvekkingen av en and ikke gir noe ekko, og at ingen vet hvorfor. Er dette sant???

Jeg hører så mye rart at jeg snart ikke vet hva jeg skal tro på lenger. Vi får informasjon fra alle kanter, men vi kan ikke vite hva som er fleip og hva som er fakta fordi vi har ikke tid til å sjekke det selv. Noen som skjønner hva jeg mener her?

Jeg har ingen problemer med å definere hva jeg synes er sexy klesstil hos damer, men hva er egentlig sexy klesstil for oss menn?

Innspirert av tråden sår etter BH.
Da søndagens fysiske aktiviteter var over gikk jeg etter dusjen rundt kun med et håndkle rundt livet.
katten,roger lå langstrak og sov under kjøkkenbenken.Fra radioen kom det rolig og fin musikk.En sløv,fredfull harmoni og idyll var det i heimen der jeg satt på kjøkkenstolen og lot tærne leke i den myke kattepelsen.
"Make me smile" med Steve Harley kom fra radioen og lyden ble øket kraftig. Så godt som naken og i knallgodt humør ble det umulig og sitte rolig. Armer,ben og andre bevegelige kroppsdeler slang og spratt kaotisk rundt uten mål og mening.
Roger skulte med søvnige øyne på opptrinnet.Da han fokuserte blikket og begynte å slå med halen var det jeg som selvutnevnt dyrekjenner skulle insett faresignalene..
Under kjøkkenbenken våknet nådeløse innstinkter og muskler ble spent.. I busk og kratt hadde Roger myrdet og herjet vil med fuglebestanden i sommer,og nå så den plutselig en halvdød kylling som lå og bikka med nebbet i reiret sammen med 2 pulserende egg som trolig kom til å utklekkes straks. Var det den jeg prøvde å vifte og sparke ut tro? Så ikke jeg at den hadde gjemt seg under håndkleet?Roger bestemte seg for å jobbe litt for maten.
Raslingen under kjøkkenbenken var eneste varsel før en grusom smerte satt i kronjuvelene med tilbehør.Her skulle det ikke bare drepes,nei de uutklekkede eggene skulle knuses og reiret raseres.Det var en dyrisk og nådeløs villskap som ajerte under håndkleet.
Smertene og redselen for at tittelen onkel skulle bli tante for fremtiden fikk meg på bena i et byks,og kattefaen hang på. Et velrettet klask fikk den løs,bena mine gikk som trommestikker og jeg tråkka min forhenværende bestevenn på halen,mjiiiiaaaaauuu og den satt i foten denne gang. Høyre ben hjalp Roger med å sette ny rekord i innendørs flyvning uten tilsprang.Lik en pelskledd supermann fløy den ut i gangen og forsvant ut.
Blødende og med vannvittige smerter stod jeg der mens Harley sang "come on and see mee,make me smile"..
At Brasiliansk voksing svir og er vondt er sant,men å dynke samme regioner med Jod er 100 ganger verre!
en troverdig forklaring på sårene på foten tror jeg går greit. 3 lange dype kloremerker på ene siden,og 2 på andre siden av kyllingen trenger jeg hjelp til å finne en troverdeig forklaring på...
Inntil videre er all aktivitet som krever at boxer"n må av innstilt.
Er det bare jeg som har slike "hjemme ulykker",eller skjer det ting hjemme hos andre og?

Håper ledlelsen i Sukker tilgir meg denne form for vekkelse, men dette er for viktig til å ikke forsøke.

http://www.document.no/2010/07/wafa_sultan_1.html

"Hei. Jeg er en gift mann som ikke har det bra i ekteskapet. Vi skal gå fra hverandre, så jeg ser etter nye muligheter her på Sukker. Jeg er en glad mann, alltid klar for nye sprell. Liker å komme hjem med blomster og undertøy. Mer kommer...."

Vel, det var ikke riktig slik, men fullt av skrivefeil: " Hei. Jg er en giftt mann som ik har det bra. Vi skal gå fra ekteskapet såå jeg ser eter nye sjangser rundtom kring......Jeg likker kome hjem med blommster og frekkt unertøy. Mer komer"

Noe som selvsagt gjør det hele enda mer attraktivt.

Han virker jo å være en trivelig og oppegående fyr, så jeg bør vel slå til? Jeg søker jo tross alt et livslangt forhold.

Hva synes dere jenter om det, burde jeg kanskje fjerne de?
Har fått både positive og negative tilbakemeldinger på det.

Ønsker kommentarer

En høyst uformell tulletråd med plass for avsporinger den vakre sommer-kvelden, selv om høsten nærmer seg faretruende fort.
Den store høstjakten er et kjent vidt begrep.

-For staten handler det om å finne de uerlige
-For jegerne handler det vel om å jakte dyr og annet vilt (inkl. flaggermus)
-Jeg ønsker å jakte på den spesielle lidenskapelige gjensidig positive våkne erfarne lekende damen , om hun jobber på kiwi, i det offentlige eller er en høyt respektabel kvinne, hun som stråler ut det spesielle som hypnotiserer meg til å gjengjelde den derre utstrålingen og..og..forhåpentlig i lang tid.

Forhåpentlig derfor mange er her inne i tillegg til å lete ute i dagliglivet eller??

Jakter du på noe spesielt i Høst??

Turen går vel hit neste år men trenger reisefølge først:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=LZCCp372juY&vq=small

Du vil i et forhold komme dit at du ser på det motsatte kjønn og liker det en ser.
Du vil finne h*n som ser bedre ut enn kjæresten.
Du vil kjenne tiltrekkningen. Du vil tenke seksuelt.

Hva hindrer deg i å ta skrittet å faktisk oppnå fysisk kontakt?
-For h'n kan nok trekke mer i deg enn det kjæresten gjør for tiden.
Hva hindrer deg i å date på si eventuelt gjøre det slutt for å faktisk finne en kjæreste som er finere enn den du har?
-For de har et bra indre dem også som en hadde likt hadde en vært singel.

som går rett i fletta på meg.
(prolapsen er ikke så gla i flyttegreiene mine....)
Så kommer spørsmålet da. Skal jeg gå å legge meg, eller skal jeg sitte her litt til og vente på den morsomme bi-effekten jeg får av dem?

Siden jeg får så utrolig få svar på brev jeg sender ut, tenkte jeg å teste noen av dem på dere, og se om det finnes noen gode tilbakemeldinger på HVA jeg gjør feil;

1- (dette sendte jeg til MANGE i et anfall av misantropi og manglende respons. Det hjalp IKKE):

"Jeg burde sikkert skrevet noen bevingede ord her, men svarfrekvensen i forhold til innsats henger ikke på greip her inne, så jeg gjør det enkelt; hva om du titter innom min profil, og gir meg et lite pip om du finner den interessant nok til å ville lære meg å kjenne? SÅ skal jeg heller servere en solid porsjon livsvidom, morsomme anekdoter og masse vissvass ;)

Mvh
Haeggis ;)"

2-(her ble jeg fullstendig fjetret av øynene):

"Du HAR virkelig så grønne øyne?
..utrolig...
Jeg har en aldri så liten øyefetisj, og øynene dine klasket meg i mellomgulvet som en gjennomsnittlig stor gravemaskinskuffe i fri utfoldelse.

Men det var ikke bare bildene som fikk meg til å skrive til deg, det var like mye profilteksten. Greit at den er kort, men jeg synes å lese noe spennende mellom linjene ;)

Jaja, jeg har nå meldt min interesse - kan ikke du sjekke MIN profil, og gi meg en lyd om du blir nysgjerrig? Forresten; når jeg tenker meg om, håper jeg du skriver tilbake uansett!

Ha en forsatt fortreffelig kveld, mvh
Haeggis"

3-:(til en profil med minimalt av informasjon, men vakkert bilde):
"Fantastisk bilde! :D
Det er ikke så veldig mye du skriver, men det var nok til å vekke MIN interesse, så kanskje du kan sjekke min profil og vurdere om det er gjensidig?

Mvh
Haeggis"

Hørte for lenge siden på nettet at noen går på svømmetur om kvelden. En gang prøvde jeg og kunne ikke være i vannet mer enn 20 minutter. Det var egentlig nifst så begynte jeg å spørre meg selv hvordan noen klarer å ha svømmetur om kveldene. Har noen av dere prøvd en gang?

Hvorfor vil så få menn gifte seg?
Hvorfor vil få (men flere enn dem som vil gifte seg) menn ha barn?

Pusse finskoene, stryk skjorta. Påmeldingen går så det suser! :-)

Så plutselig en eks her som jeg ikke har lyst på noe kontakt med. Om jeg blokkerer han, forsvinner jeg fra alle listene hans da? Eller kan han fortsatt "se" meg, men ikke ta kontakt?

I lys av alle klagetrådene som har vært her inne i seinere tid......
Har vært aktiv på sukker cirka et års tid nå, i den tiden har jeg hatt kontakt med cirka et 20talls jenter.
Det som har vært med alle tilfene er at de har sagt de vil bli kjent med meg en dag, neste dag vil de ikke eller de har deaktivert profilen sin......en annen ting er at vi sender noen maileogså vil de ikke mer eller som jeg skriver, de har deaktivert profilen sin.
Slike damer er de eneste jeg får brev av og jeg begynner å gå lei.
Det forteller meg igrunn at vi menn ikke er så gærne når det kiommer til stykket, jeg mener det er like mange kvinner som er drittsekker som menn.

Dette er ikke en klagetråd, det er mere et utløp for frustrasjon for en som bare tiltrekker seg de useriøse damene så STÅ PÅ GUTTER, IKKE LA DEG LURE TIL Å TRO AT DU IKKE STREKKER TIL:)

Tråd om kampen...trenger jeg si mer, her er det ostepops og en flaske tjekkisk øl:)

Hei!

Er helt fersk på sukker. Fikk en mail i dag om at en bruker hadde satt min profil som interessant. Men når jeg prøver å søke opp nicket til vedkommende under "søk kallenavn" får jeg ingen treff! Har man ikke mulighet til å søke opp alle brukere på sukker, eller kun de med en viss match?

Når jeg går inn på "hjerter, flørt og notater" finner jeg heller ikke noe.

Er det flere som bruker søndagskvelden til film alene på sofaen?? Og føler behovet for litt kos å nærhet oppi denne sofaen ?? :)

Jeg skal på intervju til et vikariat i den videregående skole. Tips? Hva er vanlige spørsmål? Må man legge frem undervisningsopplegg?

Jeg er ikke lærer og eneste erfaringen min fra skole er noen ukers praksis på en ungdomsskole.

*biter negler*

Denne var så bra at jeg bare måtte legge den ut.

* Mr. Whiner: This guy whines about everything and he wants a lot of sympathy, but he
doesn't care for advice. If you give him advice, he's already got 101 reasons why it won't
work. He doesn't want to do anything to fix his problems... he just wants someone else to
wave a magic wand and fix them. As an example, a lot of Mr. Whiner's will whine, "It's
just too hard to get a date! I can't meet anyone anywhere! No, I don't want to use a
dating service because I don't want to pay. Anyway, my best friend's cousin's sister's
step-son's next door neighbor once used a dating service and he didn't meet anyone
worthwhile, so I KNOW it's a waste of money. No, I won't do speed-dating because you
have to pay to do that, too. No, I don't want to go out to clubs. I don't like drinking or
dancing. All women want men who are totally rich or totally hot, and they're so picky. I
don't want to date anyone my age because they're too immature. I don't want to date
anyone older because they have too much baggage. No I don't want to join a hobby
group because I don't like people in hobby groups -- they're boring. No, I won't date
anyone at work because I have a rule against dating co-workers. No, I won't go to church
singles groups because I hate religious people. I don't want my friends setting me up
because I hate blind dates. Why can't I find a woooooomaaaaaaaan! Waaaaa! Nothing
works for me. There are absolutely no single women in my area anyway!! Well, unless
you count the fat chicks and I deserve better than some fat chick. Besides, it's hard to
walk up to a woman to talk to her. She'll just shoot me down anyway and everyone will
laugh and point at me. Waaaaa." The reason this guy is single is because he thinks he
can get a woman to want him out of pity. But trust me, women aren't turned on by this
whining. To all you Mr. Whiner's out there: You obviously get some kind of pay-off for all
the whining and excuses, and I don't think you really want a date. If you wanted a date,
you'd go after it instead of making excuses. You're like that fat chick you refuse to date:
In most cases, the person is overweight because they are too busy making excuses
about why no diet will ever work, rather than going out there and trying the diets to see if
they'll work. And you're dating search isn't working because you are too busy making
excuses about why it'll never work, rather than going out and trying.

Weeee:)

Jeg har fått jobben:):):)
Tusen takk til alle som hjalp til!!!Så fornøyd:)
Dette blir en bra dag:):)!

Jeg har heldigvis aldri kommet utfor noen slike skikkelig.. vel de prøver men får ikke til.. heh.. Kan vel lukte hunden på hårene eller noe slik..
Men har venninner som havner rett i skrittet på dem.. og dette er ikke dumme jenter.. Dette er spesialiserte mannfolk. Er det viktig for deres selvverdt å høvle over alle mus, uten å tenke kvalitet eller helse.. eller rykte for den saks skjyld.
Og til dem som er så anomyne her inne. Vi vet jo dere er ute etter kun høl.
Men altså. Dere vil ikke være gode i senga, bare ha flest mulig damer er det slik.?.
ER ikke noe galt i å ha hatt mange partnere, eller få.. men bare er man litt sosiopatisk om man trenger det kicket hele tiden..

Og tror dere damene synes dere er flinke når dere har minimal studie av en kvinnes kropp og sanser, men bare pop & drop.?

Jeg er nysgjerrig. Jeg er ikke den snilleste jenta vært, ang de gutta som var "good guy, but bad in bed guy. " Men har ikke lagt noen sport i det. Få jenter med normal hormonbestand er istand til å "pop and drop".

Og det går ikke an å skylde på instinkter som er gamle, "og så din sæd" osv.. da er det tross alt oss kvinner som burde velge flere menn fra øverste hylle for å få best mulig avkom osv osv.. Så den er utdatert..

Så har du "drittsekk" evnene i behold, svar gjerne anomymt (for regner med du ikke står frem med bilde) på hvorfor dere må ha alle jentene dere kan komme over..

Dette lurer maaaaaaaaange jenter her inne sikkert på ;)

Ble spådd at jeg skulle treffe livets store karlek i 2010 , men nå begynner jeg jammen å bli skeptisk, kaster lite av seg her inne i hvertfall ;)
Men det andre har jo stemt ganske så bra da :) Hmm!

Hva irriterer deg mest ved andre mennesker, jeg begynner og sier at slurping når man spiser, det er irriterende det!

Titter nysgjerrig gjennom innleggene.. Trodde kanskje det kunne være noe seriøst. Det er det lite av. Alt må ikke publiseres, tenk det inni deg, og bli ferdig med det. Det er ikke allmen interesse av enkelte ikke har hatt sex på en stund osv. I alle fall ikke for oss over 30..

Det sies at kommunikasjon er viktig i et forhold og få har vel bedre forutsettninger til å kommunisere på følsomme kropsdeler enn nettopp de som bruker fingerspråket i alle tenkelige sammenhenger daglig. Gir det noen uttelling?

... lage hakk i sengestolpen selv om jeg har hatt dama før, når det var over ti år siden sist?

Det skal mye til for å irritere meg med en førstemelding. Som regel består den av "Hei, hatt en bra dag/helg/sommer/vinter/ferie?" eller noe annet slikt. Fair enough!

Med i kjølvannet av diskusjonen om at personen man møter ikke stemmer overens med bildet man har på Sukker, fikk jeg tydeligvis denne søte førstemeldingen:

"Du skriver at du er slank.... på bildet der du sitter ser det i allefall ut som det stemmer tålelig bra. Men hvor lenge er det siden bildet ble tatt?"

Kan noen fortelle meg hva i all verden slags respons et mannfolk på 40 år forventer på dette? Jeg synes dette er kvalmt og ubehagelig, og vurderer i det hele tatt å slette bildet der jeg sitter! Er verden virkelig blitt så kynisk at selv godt voksne menn presterer å lire noe sånt av seg - og attpåtil i en åpningsmail?

http://www.youtube.com/watch?v=tZY2vUzF8T8

Meld dere! Vi har ting å snakke om.

Etter én måneds tid (!) får jeg følgende svar på en åpningsmelding jeg helt hadde glemt. For å anonymisere gjør jeg det ikke ordrett, men holdningen overrasker meg litt:

"Jeg var innom profilen din flere ganger for noen måneder siden og syntes du virket både spennende og kjekk, men siden du ikke sendte melding da er jeg ikke interessert nå."

Mulig det er et dårlig forsøk på et avslag, men om det stemmer - hvofor pokker sendte ikke hun melding, mon tro...?

Da er dette en bok som kan muntre deg opp. Den tar for seg mannen kjærlighetsliv i 4 akter. Jeg har aldri humret og gapskrattet så mye av en bok noen gang. Hvis du som jente vil forstå hvordan (enkelte) mannfolk tenker, så er denne boken et skritt i riktig retning. Og du som mann, kommer garantert til å kjenne deg selv igjen i skildringene. -Det gjorde jeg.

Her er forøvrig linken http://www.cappelendamm.no/main/Katalog.aspx?f=10111&isbn=9788204100979

jeg ligger i sengen min og føler meg tom. jeg er kjempe lei meg mens jeg er glad og "lett".. aner ikke hva som går av meg omdagen. jeg tror kanskje jeg søker litt mennesklig kontakt, ikke bare med hvem som helst men med en som faktisk bryr seg skikkelig om meg og forstår meg. jeg har vært mer i forhold enn singel de siste 5 årene av mitt 20 år gammle liv har vært singel snart et år og jo a har hatt det kult men jeg savner å bli forstått! jeg savner å ha en jente jeg kan ringe å snakke med i times vis om ingenting.. jeg vil ikke at dette skal være noe suttre brev men jeg lar bare tankene flyte. jeg er lykkelig og smiler alltid men savner å bli forstått, er ikke som jeg er en komplisert person, men du som lesere dette skjønner kanskje hva jeg mener som jeg ikke finner ord for. jeg håper egentlig at folk på denne siden vet hva de ser etter og finner det en dag.. har ikke heeelt troen på dette her men koselig å snakke med mange her. jeg tror kanskje jeg trekker meg nå en av dagene herifra men jeg vil si at jeg har fått ett annet syn på ting etter denne siden..

har funnet ut en ting med meg selv etter en hendelse for noen mnd siden, og det er at jeg liker å skrive ned tankene mine.. ikke offentlig men privat, og det er helt sykt befriende. jeg aner ikke hvorfor jeg poster denne men kos deg for de som gidder :)

ønsker alle her lykke til, jeg har bestemt meg for at jeg skal ha ett åpent sinn fremover og ta ting som det kommer !

Er det mange som har treff av denne kaliberen eller er dette sjelden....selv har jeg en, og det er bare med en spesifikk kroppsfasong på søket:)

Hjerter...

Siste svar ma. 6 sep. 2010 20:42 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym PikenVell

Hvilken betydning har de for dere?

Jeg ser Jack er nysgjerrig over at norske jenter er inadvendte eller ikke. Jeg har hørt om dere nordmenn også. Er dere nordmenn også inadvendte? For jeg har også prøvd å prate med noen av dere og har ikke en eneste fått svar av alle.

Vil gjerne høre hva andre (av begge kjønn) mener:
Er jeg paranoid når jeg ikke vil gi mobilnr mitt til en fyr jeg har skrevet en fire-fem korte mailer til? Han ville bytte nr og sms-e utover i uka....Er det ikke nettopp derfor vi skriver til hverandre her inne, for å kunne være anonyme? Ihvertfall til et evt treff er avtalt?
( Dette er forøvrig mitt eneste telefonnr både privat og i jobbsammenheng, og jeg har hatt det siden -96. )
Dessuten: I det noen får nr ditt kan en søke opp navn, adresse, google deg....rett og slett stå på døra di, helt plutselig...

impotens

Siste svar ma. 6 sep. 2010 13:22 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym anonym

Til dere jenter/kvinner der ute:
Hvor mange av dere hadde turt å inngå ekteskap/leve sammen med en mann som hadde ereksjonsproblemer, dvs. var helt avhengig av potenspiller ved hvert eneste samleie? Hvis dere begge var i tyve eller tredveårene som skulle leve et langt liv sammen, og var begge veldig glade i sex, og det var altså ikke lysten det sto på?
Har selv altså levd med dette en stund. Det er jo et problem som kan overkommes, men med 100 kr pr tablett, samt ting alltid må planlegges først og det aldri kan foregå helt impulsivt, så er det altså en del drawbacks... Uff, beklager at jeg høres kynisk ut. Hører gjerne fra gutta også.

Danse

Siste svar ma. 6 sep. 2010 08:09 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Jessica

Åh jeg har så plutselig fått lyst til å danse midt i natta. Er det noen kjekke gutter som har lyst å danse med meg?

Hva er fredagskos for sukkerfolket?

Dragefrukt skal tilbringe helgen under et pledd, foran pc-n og om mulig lete opp en god bok eller to i den såkalte lokale bokhandleren i morgen. No kids, stille og rolig.

Er det noe dating på gang? Sukkergutta ut og pløye utestedene på evig jakt? Sukkerjentene fnise over et glass vin? Eller kanskje det bare er Kims som får igang fredagskosen. :p

Synes det er på tide at NRK skjerper seg, forleden dag hørte jeg en sang som hadde refrenget "jeg vil ha en liten hund", uten tvil med skjulte hentydninger til dyresex, fysjom!

Sikkert ikke den eneste sangen som er pervers!

http://www.youtube.com/watch?v=20n7UUNd0Pw&p=801BE5C5B48FE729&playnext=1&index=25

smiiiiiiiiiiiiiil gliiiiiiiiiiiiiiiis og fnis :)

(sorry for skrikinga mi) :)

En måned i ny og ne er jeg innom Sukker og blar igjennom matchene mine. Så ser jeg et smil, et par øyne som fanger interessen, også betaler jeg for en måneds VIP konto og sender en håpefull mail.

Tradisjonen tro, blir det ikke noen kontant stjernesmell, så etter en dag eller to, titter jeg på de jeg hadde markert med hjerter fra sist gang. -Er de her fremdeles? -Prøver å huske om jeg sendte de en mail forrige gang, eventuelt hva jeg skrev, også kanskje jeg sender en mail og sier 'Hei, ser du fremdeles er her, tror du vi finner noe å prate om denne gang' og prøver å hooke (lol) med noen velveide ord om noe jeg synes er artig eller spennende fra profilen hennes.

Neste fase, etter en dag til eller to, er å gjøre noen søk, vise bilde i stedet for tabell, og legge på avstand, høyde, kroppstype etc (jeg er 1.70, så dette teller =). Så sende en eller to mailer til, til noen som virker interessante.

Etter 4-5 dager tenker jeg at jeg må jobbe litt med dette her, det gikk ikke så glatt som jeg hadde håpet. Så jeg ser over profilen min, endrer litt her og der, går igjennom spørsmålene og venter på en ny matchliste. Så tar jeg et par timer og går grundig gjennom den ender kanskje opp med 10-12 gule hjerter og et eller to røde.

Kanskje det blir en date, kanskje det bare blir en eller to mail-utvekslinger som ender uten noen avsluttning i løpet av VIP-måneden.

Til slutt leser jeg litt på forumet, kanskje poster noe, som nå, før jeg tenker 'Er det egentllig så viktig', også glemmer jeg nettdating for et par måneder igjen. Når de måneden er omme, tenker jeg 'Hmm, still single! -Kanskje det er på tide å ta en titt på sukker igjen?'...

Er det noen andre som kjenner seg igjen? Jeg tror jeg har vært på og av sukker de siste fire årene, like optimistisk hver gang!
Skal bli spennende å se om jeg logger meg på med en hologram-skjerm-iPhone i 2050, i en alder av 70 år, og tenker 'This time I will find someone!' hihi.

Men, i løpet av måneden har jeg kontaktet kanskje 5-10 jenter/damer. Til gjengjeld har jeg fått, som vanlig, over 20-30 mail og instant messenger forspørsler fra russiske, østeuropeiske og afrikanske gifteklare damer. Det får meg til å tenke, kanskje drukner mine kvalitativt selektive mailer i en flom av mailer fra andre herrer på sukker som satser statistisk på kvantitet? -Noen damer som har noen erfaring med det ene eller andre?

Jeg ser noen har store forventninger når det gjelder utseende. Jeg vet at jeg er ikke stygg og er egentlig ganske selvsikker på meg selv. Til og med har jeg hatt mange besøk til nå men ingen brev ennå og ser noen av de besøker meg om og om igjen men fremdeles ingen brev. Føles som noen er sjenert til å ta intiativet. Og når jeg tar intiativet og sender brev til de som har besøkt meg flere ganger får jeg ikke noe svar. Det virker som om de bare liker bildene i albumet mitt men ikke det virkelige Selma som et menneske og en kvinne. Har hørt noen kommer hit bare for flørt og ikke noe mer. Er det sant?

Sukkerfesten

Siste svar sø. 5 sep. 2010 17:42 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym elisabeth

Dette er til sukker ang festen 25. september.
Ser at dere finner de 18 som matcher best i forhold til alder og 70 andre kriterier.
Er dette etter alderen vi har oppført som ønsket alder eller er det den alderen dere mener vi passer best med?
Jeg ser på matchtreet at om en mann er 5 år yngre enn meg så er blomsten halvvissen og at vi da kanskje ikke passer så bra sammen og om han er over 10 år eldre så er det en bra match. For min del blir det feil, eller det har vært feil hittil i livet, men det kan så klart dukke opp en på 50+ som passer meg.....eller ikke...

Når du kjører et lagret søk, kjøres søket på nytt eller finnes bare fram rsultatet fra da du kjørte søket første gang?

Kjære alle dere som leter etter kjærligheten:)

Dere kan sikkert hjelpe meg litt... Jeg skal i bryllup til helgen:) Til noen som har funnet sin store kjærlighet, og jeg gleder meg sånn:)
Jeg er så heldig at jeg skal være en av de som under middagen må reise seg og holde tale...på engelsk(!?!!?)
Talen er skrevet, og jeg nesten helt fornøyd, men jeg har lyst til å ha med et lite dikt, da jeg trenger litt mer "fyll" i talen:)

Kan noen et fint dikt? En tekst? deler av en sangtekst?

Noe for noen som har vært så heldige å finne den store kjærligheten:) (og litt hjelp til hun som fortsatt leter)

Digger Tarantino, og spesielt Kill Bill filmene

Enkelt å greit, du kjenner deg best seg. Viile du ha vært på date meg deg selv? Eventuelt vært sammen med deg selv? Si gjerne hvorfor.

Til deg som er mann og dater damer i fruktbar alder:

Når "det kommer til stykket" pleier du formodenlig av flere grunner, å få avklart om kvinnene du treffer bruker prevensjon eller ikke.

Om svært mange av de du treffer oppgir å gå på p-pille er det kanskje på tide å stille spørsmål ved din maskulinitet: http://www.forskning.no/artikler/2010/mai/250412

Hvor mange prosent av dere jenter i aldersgruppen 25 til 45 år som er tilgjengleig for oss single menn, er det egentlig som går på hormoner mot graviditet? Finnes det noe statestikk over dette? Knuller kvinner som går på slike hormoner mer eller mindre rundt enn de som ikke gjør det?

Jeg vil anta at blant de jeg har hatt sex med fordeler det seg omtrent som følger (likt med p-piller må for vårt formål regnes hormonstav og p-plaster som uansett er sjeldent):

1. Kvinner uten barn:
a) P-pille: 90 %
b) Spiral: 2 %
c) Ubeskyttet: 8 %

2. Kvinner med barn:
a) P-pille: 25 %
b) Spiral: 60 %
c) Ubeskyttet: 15 %

Jeg har nå sex med omtrent like mange mødre som ikke-mødre. Det store spørsmålet blir:

Har jeg relativt sett best draget på damer som går på eller ikke går på hormoner mot graviditet?