Sukkerforum

Som for eksempel hvorfor folk putter tall i nickene sine. Jeg har bestemt meg for at det skal være penisstørrelse i mitt hode, så haha you suckers that put in a THREE!

Nå har eg vært medlem en måned, og det fascinerer meg med den høye standarden her inne på dere jenter *imponert*, men samtidig så lurer jeg på hvor mange av dere som mener noe med å være her inne. Man får stadig høre kommentarer aom "st jeg ble lurt med", "har ikke noe tro på detta men prøver likevel osv".

For meg virker det som om mange bare er her for å få seg et nr eller lignende, men det kan dere vel fikse på byen. Alle klarer alltids det om det er det man vil, syns det er litt synd at det ikke er flere "seriøse" her inne. Som mange har klaget på her inne så er det ikke så lett å få noe svar fra jenter. Men var alle seriøse vil jeg tro at svar prosenten hadde gått opp betraktelig.

Det er kanskje bare meg som tenker dette, men som sagt et tanke kors at de jentene her inne er høyere enn snittet på hvermansen..

Aktivitetstopp

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gutt32

Virker som det er aktivitetstopp her inne sånn rundt Kveldsnytt-tider?

10:52 Ny privat melding til deg på Sukker.no
10:56 Ny privat melding til deg på Sukker.no
11:07 Ny privat melding til deg på Sukker.no
11:12 Ny privat melding til deg på Sukker.no

... og alt dette mens jeg mekka meg kveldsmat! ;)

Jaja, vi får se hva det er dere vil, da ;-)

Til damene/jentene...med mulighet for innspill fra mennene/gutta. ;-)

Det finnes jo noen velkjente karakterer (for de som ser på sitcoms), som er ganske så sjarmerende.
Jeg tenker her på Douglas i Kongen av Queens, Raymond i Alle elsker Raymond, Jim i According to Jim og Charlie i 2 1/2 men.

Hvem ville du valgt, og hvorfor?

Og bonusspm:
Kan du kjenne deg igjen i noen av damene i seriene?
Hvem og hvorfor?
;-)

*Dette MÅ da bare bli en højdare*

Heisan.

Jeg har blitt litt forvirret
Jeg er litt heldig å få faktisk noen brev fra jenter som tar initativ om dagen. Men jeg har ikke vært veldig aktiv her på noen måneder. men på den tiden virker det som om ting har forandret seg litt her.

Når jeg har lyst til å komme i kontakt med noen jeg syns virker interessange så sender jeg avgårde et brev. Jeg får som oftest svar på dagen. Men etter litt frem og tilbake virker det som om de mister interessen eller noe.

Meldingene minne er ikke seksuelle eller veldig pågående. Tar ting med ro og leker litt med humoren og det litt mer vanlige..
men så kommer det jeg lurer på. Skal jeg kanskje være litt mer flørtetet og mer fremmpå når jeg vill holde kontakte med noen?. eller kanskje til å med vippe over på litt mer seksualitet? eller skal jeg lage en CV å sende det avgårde?... Slike CV mailer kommer jeg ikke til å tillate meg selv. det er så tørt, Man har jo merer å snakke om når man ikke gir all informasjne som en power point pressentasjon i første omgang, ikke sant? eller hva er det dere jenter like? :)

Håper det er noen som kan komme med noen innspill.. Det har vell også være ett stor antall av innlegg i denne sjangeren. Sorry

kom i kontakt med en gutt her.
koselig,snill og rolig med 2halv-voksne barn.litt kontakt på msn,sms,og besøk hit og dit.
så viste det seg at han bare var en DRITTSEKK..!!!
totalt useriøs,og bare ute etter å få seg et nummer.
grrrr...!
sorrry folkens...måtte bare få det ut :-/

God kveld!

Ordrett "Vi snakkes vel..." Hvordan tolker man dette?

Dette er ei jente jeg har snakket med noen få ganger, der det er hun som har stått for åpningen av de fleste samtaler og hvor praten har gått lett og ledig.

ja? HVEM SKAL den 25 sep? så man har litt oversikt :=

Hmm.. jeg spiller gitar og synger for poden når han skal legge seg... men har litt dårlig fantasi når det kommer til nattasanger..... Har tre sanger jeg har sunget til ham siden han ble født..... og nå er han så vidt verbal at han forsøker å synge med...... Det er jo litt morsomt...

Men i dag tok vi en litt annen vri.... tok noen helt andre sanger....

Hard to say good-by (Stage Dolls)
Out on the Weekend (Neil Young)
og avslutta med Vem kan segla for utan vind... et eller annet...

Guttungen sover i alle fall.... Hva synger/leser/gjør dere????

Fra tidenes morgen har kvinnene vært noen uanstendige vesner.

Rotte foreslå fyr løs videre.

Er så dølt å vente på at hun skal lese det og kanskje sende meg svar...

Kjønn, Alder, Antall du har møtt, Hvor mange har/skal du møtt/møte senere
mann, 30år, 5, 0

Okei, så det er sagt, jeg digger tatoveringer. Men hvorfor må damene ta bilde av dem rett etter at de er laget, med rød sår hud rundt?

Jeg bare lurer - har nemlig aldri smakt torsk og kommer aldri til å gjøre det heller.

Hei er ny her og lurte litt på hvordan den cahten virker.. Får opp mange som er onlince for chat, men føler det er uhøflig å bare trykke på noen for å chatte. Noen som har noen råd?

Enten så er de løgnere, eller så er de overvektige for helv..te!!! :P

Får jeg inntrykk av av og til i hvert fall..... arrrrghh

Ser jeg har sendt mye til mange her inne.......fått svar fra noen få takk for det. Dere damer som ikke gidder eller vil svare, hvorfor? er det sååååå uintresant? Hører at å få en date her på sukker er så lett hmmmmmm.......Den har jeg vist ikke merka noe til.

Lurer på om jeg skriver noe feil når jeg kontakter ei her inne, hadde vært hyggelig om noen kunne fortelle meg hva en bør skrive på første mld her......Jeg gjør tydelighvis noe feil.
Sutring ja kanskje, men ønsker virkelig å møte den rette:)

Ha en super kveld.

Sitter og ser på dette på NRK1 nå og tenker - hvem ved sine fulle fem stiller opp i noe slikt???

Vet ikke hva som skjedde med overbefolknings tråden, plutselig ble den borte! Det var masse interessante innlegg der. Tenkte det var best å starte den på nytt og isteden kalle den "generelle ting", fordi det er jo en ganske sammensatt problemstilling.

Skal vi tro dette: http://www.ted.com/talks/jeremy_jackson.html

Vil verdenshavene vil være nesten tomme for fisk innen 20-30 år (når barnet ditt begynner å studere), og i fare for å bli lagt fullstendig øde. Mildt sagt hårreisende.

-Dagens befolkningsvekst er ca 80 millioner nye mennesker årlig. Dette tilsvarer et helt Tyskland (det største landet i europa) med nye forbrukere hver julaften. En eksponensiell vekst:

http://www.youtube.com/watch?v=F-QA2rkpBSY

-Hvordan vil det påvirke AVSKOGNING at det blir svært mange flere mennesker å fø + mindre mat tilgjengelig fra havområdene?

Dette står på wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Deforestation:

"There are many root causes of contemporary deforestation, including corruption of government institutions, the inequitable distribution of wealth and power, population growth and overpopulation, and urbanization."
...
"According to the United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) secretariat, the overwhelming direct cause of deforestation is agriculture. Subsistence farming is responsible for 48% of deforestation; commercial agriculture is responsible for 32% of deforestation; logging is responsible for 14% of deforestation and fuel wood removals make up 5% of deforestation."
...
"Deforestation is a contributor to global warming, and is often cited as one of the major causes of the enhanced greenhouse effect. Tropical deforestation is responsible for approximately 20% of world greenhouse gas emissions."

Hvis dette stemmer noenlunde med virkeligheten må jeg nesten spørre: det greit å forholde seg passive til sånne ødeleggelser når det er oss og våre barn og barnebarns liv som står på spill?

Dan Ariely om problemet med online dating

http://andrewsullivan.theatlantic.com/the_daily_dish/2010/07/people-are-like-wine.html

Man kan nå lese i landets aviser at omskårne menn har mindre sjans for å få AIDS enn menn som ikke er omskåret. Og hvorfor en slik sammenheng? En teori som presenteres er at mangel på forhud gir mer slitasje på huden under og at denne derfor styrkes. Hvis dette stemmer burde altså mye slitasje være løsningen. Slitasje kan f.eks oppnås ved å ha mye sex. Jo tidligere man starter desto bedre. Tørre hull vil da åpenbart være mer effektivt enn våte. Og aller helst skulle man kunne foretrekke en plankebit med flisete hull.

Kan man nå ane et marked for oppblås barbara i tre, eller kan vi vente en renesanse for gyngehester hos menn med egen drill?

En liten oppfølger til en annen tråd her, siden temaet er på banen og gjelder de som pynter på fasongen.
( de som føler seg bekvem med sin vekt er unntatt)

Et par kilo for mye eller feit..kall det hva dere vil..

Men når man ønkser å fremstå noget lettere enn man er,

hvorfor tar man ikke konsekvensen av sine ønsker noe tidligere..

Hingsty har selv vært borti tilfeller der man selv pastår at man har lagt om kosten og vise versa,

men tydeligvis smygspiser og inntar fristelser av gammel vane og lurer seg selv.

Hvorfor er det så ille vanskelig å ta affere for sin eget selvbilde og omgivelsene om man har et ønske om det?????

I motsatt ende behøver hingst et par kilo ekstra og har tatt konsekvensen av det..

Hingsty trener regelmessig, passe bestemt og ser likesinnede som trener for å gå ned.. og de viser positive tegn over tid.

Er dere ikke bare en dasj uvilje unna å kunne fremstå litt mer som dere selv ønsker eller..

er hingsty slem nå??

Ps..Bekymrede hingsty foretrekker anonyme erlige svar...

2 spørsmål til nettdating-verdenen :

Hva er egentlig vitsen med å skrive og legge ut alt om seg selv på profilen sin når alt som gjelder "her inne" handler KUN om å ha bra bilder ???

Hvor mange jenter her inne leser det du har skrevet viss de ikke liker bildene du har ???

hmmm, tenk litt på det dere ikveld...

Jeg hadde opprinnelig tenkt å poste dette i den opprinnelige tråden, men var redd den skulle forsvinne.

Det er et spørsmål om menneskesyn.
Kan kvinnene her besvare spørsmålet om de kan tenke seg å adoptere bort sine barn, og for de fåtall (om noen i det hele tatt) som svarer ja, hva som kan være avgjørende for det.

Hei!

Ny her og lurer på følgende: Jeg fant min eksamann her inne og har ikke lyst til at han skal kontakte meg ved en tilfeldighet... (Han har bilde i profilen, det har ikke jeg).

Jeg blokkerte ham, men oppdaget kjapt etterpå at jeg hadde klart å blokkere feil profil. Så derfor:

1) Hvordan løser jeg opp blokkeringen? Har forsøkt å trykke på det hvite hjertet, men det hjelper ikke.
2) Kan han se at jeg har blokkert ham?

Fikk i går kveld en mail direkte til adressen jeg brukte under registrering på sukker. Ser utvilsomt ut som et vanlig forsøk på scamming, det er ikke uvanlig, men siden jeg ikke har lagt ut mailadressen i profil eller forum stusser jeg på at jeg får denne henvendelsen direkte til mailadressen (med tydelig referanse til sukker: "I am lady from sukker dating site....") og ikke her inne. Mailadressen kan heller ikke kobles ikke i sammenheng med sukker ellers så jeg lurer litt på hvor sikre brukeropplysningene våre egentlig er her inne. Har adresser kommet på avveie, hvis ikke - hvor har denne personen/kriminelle gjengen fått tak i adressen min og klart å koble den til sukkersystemet? Tar sukker nødvendige forholdsregler for å beskytte dataene våre? (Hva med tvungen login over SSL, for eksempel, som burde være standard?)

Hei. Jeg har mottatt en påstand om at veldig mange som ikke klarer et seriøst forhold er overrepresentert på datingsider. Hvis dette stemmer, er det da mange av de som bare vil ha ONS. Og hvilke konsekvenser får dette for de som ønsker seg et solid og trygt forhold?

Rotte starte.

We Took The Wrong Step Years Ago (Hawkwind).
Young Lust (Pink Floyd).

Noen dager er bare perfekte.....sol,sommer,barna og gode venner.
Kan bli "high" på livet......smiler.
Og det uten kjæreste :))
( vil fortsatt ha en kjæreste,bare så det er sagt )

Anyone else ?

Min siste dag (her inne, ja) har nå kommet.

Føler for å takke medforumister for at den siste måneden ikke har vært kjedelig. Jeg har ledd mye, sukket oppgitt, nesten blitt desillusjonert, glist godt innimellom og sist, men ikke minst lest mye gjenkjennbart her inne.

Lykke til! Det finnes en helt sikkert en fantastisk person der ute, som bare venter på at dere skal komme feiende inn fra sidelinjen og okkupere tid i livet hans eller hennes.

Nuzzånuzzånuzz.

Innemellom så kommer det striper som går rett hjem og som man kan kjenne seg igjen i, vel jeg gjorde nå ihvertfall det;

http://www.dagbladet.no/tegneserie/rockyarkiv/serve.php?1279490400

Det er nå selvsagt ikke slik overalt, men jeg har til gode å bli overbevist om annet. Når jeg f.eks. ser i profiler her inne at personen er "interessert i mat og matlaging" så gjør hjertet faktisk et lite hopp mtp tidligere erfaringer :-D

Jeg har i seinere tid motatt brev fra falske profiler, det er frustrende for en som ikke får så mange brev at når det endelig kommer noe i innboksen min så er det bare tullball!
Har vurdert å advare disse mot å sende brev til meg i profilteksten min men synes dette er å gå litt for langt.

Jeg er derfor nysgjerrig på hvordan det er for andre, er det flere som får brev fra profiler med russisk lignende nacn som etter en stund blir fjernet fra nettstedet?

Hvordan bli verdens mest populære pappa?
-hjemmelaget bananbringebær-shake til søndagslunsj.

Ellers kvinnfolkklein. Kan "noen" vennligst sette i marsj snart?

Ellers?
X - overlevde du midnatts"måltidet"?

I lol'd

http://www.nettavisen.no/skraablikk/article227638.ece

Er alle jenter ut etter bare tall dark and handsome karer....hvordan blir man det da? Skal jeg kontakte dem selv om jeg er ikke tall....u know...

Her skal man bli sunn, begynne å trene. Man kaster seg på sykkelen, men etter ikke mange oppoverbakker kjenner man en utrolig smerte i den ene bihulen. Man drar hjem, skyller med nesespray og forsøker alle kjerringråd med eukalyptus og whatnot. Det går over, men dagen er bltt litt gammel. Så forsøker man igjen neste dag. Gjett hva som skjer - jo bihulen slår seg like vrang igjen, og nå varer det lenger. Man bestemmer seg for å ta det med ro noen dager, med nesespray og kjerringråd. Én sykkeltur - wow, ingen smerte i bihulen. Men hva skjer når man legger seg? Pang - der er den igjen. Og forsøk på sykkeltur neste dag? Smokk - smerte av en annen verden.

Forsøker kroppen å fortelle meg at jeg ikke bør trene, eller?

Er forholdsvis en ny bruker, har vært her i ca 4 uker, og lurer på hva som er normalt når det kommer til besøkende og meldinger.

Hvor lenge har du vært her, hvor mange besøkende har du hatt til nå, og ca hvor mange meldinger har du fått?

eller i alle fall morsomt å vite :-)

http://www.dagbladet.no/2010/07/17/nyheter/forskning/vitenskap/sedceller/12605432/

...damer å oppdrive i Bergen på en søndagskveld? I så fall hvor?

Til dere menn: Hvorfor spørre om jeg har msn i andre mailen? Skjønner dere ikke at det er greit å bli litt kjent først før man har lyst til å legge noen til msn?

Er det fordi dere tror jeg har webcam? Blir litt irritert når det insistres og stresses så mye på den msn greia...:-( Hva er forresten greit å svare da for å få litt fred og litt tid til å kjenne etter om jeg vil det? Dette skjer jo gang på gang:-(

Er det en useriøs mann som stresser om dette? Er det et dårlig tegn?

match

Siste svar sø. 18 juli 2010 22:00 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym rooney

hvor mange har dere 100 i match med?

trening

Siste svar sø. 18 juli 2010 21:50 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym rooney

intervall trening er forbanna tungt, noen som vet om noen lettere måte å trene på?

" jeg driver og dater en for tiden. Vi kan evt kontaktes om dette ikke ordner seg.."

Eh...?

Og forøverig få jeg denne ofte. "beklager jeg treffer noen, men er fortsatt på sukker for å snakke med venner og bekjente! "

Og disse er gode "nei takkere"
Hyggelig med brev, et par linje svada også , "Ønsker deg en riktig god sommer/god helg"
Klem fra NN.. Forvirrende, eller klar tale?

Jeg skjønner vel at mange frykter replisalier fra menn som ikke takler et nei takk. Men slike kamuflasjer...
Nei, da ønske jeg heller ingen svar/reaksjon i det hele tatt :)

Har lest gjennom en tråd her inne, og det refereres til at det visstnok er en klan her inne på forumet som dominerer, og visstnok ekskluderer nye forumister.

Så for å få ting klart frem i lyset og kanskje vedkommende vil ta det til seg, så ønsker jeg å få ditt synspunkt på hvem som er medlemmer av denne klanen.

Akkurat det der er vel veldig subjektivt?

Jeg har i hvert fall sett og møtt folk som har krysset av for "et par kilo for mye" uten at jeg kan skjønne helt hvor de har gjemt de kilonene :)

Og motsatt: Folk som har krysset av for "gjennomsnittlig", men som nok har et par kilo for mye (men kanskje ikke vil innse det?).

Hva og hvem sammenlikner dere dere med når dere krysser av i den boksen?

Jeg har nettopp vært innom ikke mindre enn fem profiler jeg har veldig lyst til å ta kontakt med. Problemet er bare at jeg, etter de to neste ukene, neppe har tid til å date noen før helt i slutten av september.

Men, men - med mindre alle er borte til da vet jeg i hvert fall hvor jeg skal begynne...

Jeg er fyllesjuk i dag hipp hurra hipp hurra
Jeg er fyllesjuk i dag hipp hurra hipp hurra
Jeg er fyllesjuk i dag hipp hurra hipp hurra
Jeg er fyllesjuk i dag hipp hurra hipp h

Jeg skulle ikke drekki så mye i går kveld
Jeg helte i meg pilsner bayer og martell
Jeg skal love deg det svir når du ikke kan si stopp
Smakte mye bedre på veien ned enn det smaker opp

Men sukkerjentene holdt seg på god avstand.... tror jeg.....

I dag tenker jeg at jeg spiser før jeg drikker.... Ble sliten så alt for tidlig i går.... Men det var ganske moro likevel....

Kom til å tenke på guttungen som kom hjem en kveld og fortalte faren sin at han hadde hatt sex for første gang.... Menn - og fedre blir naturlig nok veldig stolte når avkommene kommer hjem og forteller slikt.. og det ble denne faren også.... Han sprang like til kjøleskapet og spretta to øl, ga den ene til sønnen - og satte seg ned.....
-"Vel, sønnen - har du noen spørsmål nå som du har blitt ordentlig mann?'
Sønnen ser på faren sin med spørrende øyne...
- "Hvor lenge er det normalt å ha vondt i rumpa etterpå....."

... å finne seg dame for kvelden i Oslo?? Sånn ca mellom 25 og 35 år..

Trenger ny profiltekst.... Nå er det jo slik at 80% av forumdeltakerne kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv - så da burde det jo være en smal sak for de kreative sjeler å hjelpe en stakkar..... :)

Rotte deler ut dater med snøret i bånn garanti for alle jenter mellom 16-100 år.... som takk for hjelpen.... De som er eldre enn 100 får også vel og merke på disp.....

Tenkte jeg kanskje skulle ta et bilde av meg selv i treningsstudio.... for å dokumentere hvor aktiv jeg er..... samt springe en tur rundt Songsvann med kamera for å ta flotte naturbilder.....

Hvor lenge varer et langvarig forhold?? Det er jo en sukkerkategori!! Er det 3 mnd., 1 år, 5 år!! Er ikke helt sikker jeg!!