Sukkerforum

Profilen kan se helt grei ut, til du kommer til _setningen_... Den som bare ødelegger alt.

Idag fant jeg denne perlen:
"Jeg klarer å holde maven min flat, forventer det samme av deg... "

Og, vi blar videre.....

Levitasjon (fra latin Levitas, letthet) er en måte å få objekter til å sveve stabilt uten å være i noen form for fysisk kontakt med noe annet objekt, samtidig som det er utsatt for gravitasjonskrefter. Noen har kommentert at X-Reveur er dyktig til å få plastkoppen med øl til å sveve...... Er ikke akkurat blitt tatt opp i den magiske sirkel ennå.... men løsningen på trikset kan sees i albumet mitt... Det er egentlig ganske enkelt......

Her er vi jo anonyme, så ærlighet er for en gangs skyld ufarlig! Så hvor mange profiler har du? En som dame og en som mann?

Bokelskere.no

Ingen svar
(mann 44 år fra Oslo) Privat melding

Ramla nettopp innom dette geniale nettstedet for oss lesehester. Hvis noen her har lyst til å utveksle boktips, erfaringer og leseglede der inne, så har jeg samme nick der som her :o)

Jeg var på min første date med en fra sukker i går. Det var jo ikke verst etter bare en ukes medlemskap. Daten 'kostet meg' nesten 12 timers kjøring i går (tur-retur ble det nesten 12 timer i bilen). Hyggelig prat i over tre timer på en cafe i en liten by ved kysten. En ting forvirret meg: I profilen hennes er hun 36, men i går fortalte hun meg at hun fyller 39 om 1,5 måned. Både hun og jeg ønsker oss barn, så dette er ikke uten betydning....

Betyr det noe om man er ærlig på alder? Jeg er det i min profil.

Singel...

Siste svar ma. 16 aug. 2010 09:49 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym smilende

Hvor lenge har du vært singel?

Jente 30, singel 5 år.....

Flere som har fått hjerter av denne russiske prinsessen som har eget firma med 10 ansatte?

I følge sukker matchen, altså treet. Står de ikke oppført som røykere.
Treffer dem, og de damper som bare det med de merkligste unnskyldninger.

Har det blitt så ille å si at man røyker? For meg som er antirøyk er jo dette håpløst...

Må jeg begynne å spørre om folk røyker, selv når det står at de ikke gjør det?
Det er jo nesten flaut.. å møte opp, også.. "Beklager du røyker, dette er uaktuelt"

Vet ikke hvem det er mest pinlig for.
Meg som føler meg sær eller henne som føler hun blir avvist pga uvanen sin..

Noen meninger om dette?

Møtte på en skikkelig kjekkas på stranda idag som jeg også klarte å komme i prat med. Jeg tror vi flørta litt, det vil si, jeg flørta ganske åpenlyst med ham, og jeg tror han flørtet tilbake, men han kan jo bare ha vært hyggelig av natur, hehe?

Jeg håpet han skulle spørre om nummeret mitt, og holdte på å spørre han om han ville ha det, men litt sjenert i bikini, og dermed ingen telefonnummer. Teit.

Men, tar turen tilbake til samme stranda imorgen hvis det blir fint vær, for det sa han at han skulle. Og dersom vi møtes igjen, skal jeg om ikke annet ,spørre, slik at jeg i alle fall slipper å sitte her å angre som nå;)

Jeg har fått altså fått max match med en fyr ! (på papiret, ja...)

Så i sakens anledning: Like barn leker best eller forskjeller tiltrekker?

Heil alle sammen, JEG ER LYKKELIG OM DAGEN :) VIRKELIG

håper alle har det som meg!!!

hvis ikke? skriv hva som kan gjøres for at du skal bli det også :=)
we'll make it happen!

Hvorfor kan en ikke ta, kose, stryke, kysse og se på magen til jenter?

Er så inderlig lei meg.
Jeg tillater meg å være det akkurat nå. Jeg kunne sikkert heroisk sagt, pytt pytt, gå videre..men følelsene vil ikke helt være med på den fornuften, ikke akkurat nå..litt senere, men ikke nå.
Mannen..
Jeg ble litt kjent med mannen, han, håpet...
Kontakten fløt godt, vi lo av det samme, var på veldig lik linje på en del områder. Jeg likte så godt at han oppførte seg som en mann etter min smak...jeg en dame etter hans smak.
Begge med et intenst ønske om å treffe hverandre..
Så gjorde han det, han ble en gentleman og ordnet det..vi skulle treffes..idag..ta det som det kom...
For en natt..ingen søvn..konstant veksling mellom alle slags tanker og en veldig frydfull glede....
Uten nattesøvn men fabelaktig opplagt...nervøsiteten forsvant når jeg gikk ut døra, bare en glede å få treffe han var igjen..
Følte mæ nesten som ei tenåringsjente når jeg sto der å ventet...visste at dette var rett, nettopp fordi vi begge ville bare møtes, ta rundt hverandre, gi en god klem...en start for å bli videre kjent....

Han kom ikke....

Flere fisk i havet, hans tap, jaja gå videre skriker fornuften så høyt i hodet, øredøvende er det, men følelsene vil ikke være heroisk og fornuftig...de vil ikke treffe alle de andre fiskene..de vil treffe han...

Nå skal jeg la følelsene få råde litt..men bare litt... så skal jeg gli inn i en times søvn, nok til å lage litt avstand, å se klart igjen...

Noen som har et forslag til hva man kan gjøre på første date, med en man har trufet her.
Har grublet en del på akurat hva og hvor??? Formelt/uformelt
Finner det lit vanskelig og finne på noe med en persjon som man ikke har truffet og bare har lit sporadisk info om.

Er det bare meg eller er det andre som også sliter med dette??
Trenger lit hjelp her til og tenke litt uten for boxen.

Det er sol og varmt i Oslo.... Da går man ut på tur i byen - for der er det mye fint å se.....

Hei.

Jeg jobber på jessheim som er et godt stykke unna bostedet mitt, og lurte derfor på om det var noen som ville ta meg med på en bli kjent runde på jessheim og oss ;)

Jeg skal påbegynne mitt første studieår av 3 nå snarlig, og undrer i den sammenheng hvilken betydning en slik status har for dere kvinner. Jeg er forøvrig 26 år gammel. Menn kan forresten også svare, men da ikke med tanke på meg, men potensielle kvinnekjærester...eller hva de enn nå liker.

Og for det andre, noe som har irritert meg i lang tid (rettet hovedsaklig mot Oslofolk): DET HETER HVILKE (N)!!! IKKE HVEM!! Leste senest i dag på dagbladet i forbindelse med overganger i Premier League: "Hvem faste spillere mener du?"

Jeg har hørt denne tilbakestående, og direkte feilaktige bruken av "hvem" i flere sammenhenger tidligere også.... seriøst, dette går faen ikke.

Jeg har snakket med og datet en jente en stund nå som virkelig matcher meg på alle mulige måter. Det hele var som tatt ut av en film. Interesser, verdier, humor, film etc etc.
Dog, for litt siden ble hun litt fraværende og tilsto at det hadde dukket opp noe med eksen som distraherte henne. Jeg ville egentlig trekke meg ut etter at jeg fikk vite dette, men hun insiterte på at hun bare trengte litt tid og syns at det hadde vært utrolig trist om jeg ble borte for henne. Så jeg har gitt henne litt tid mot at hun lovet at hun skulle holde meg oppdatert og alltid være ærlig med meg. I dag våknet jeg derimot opp til en forandret relationship status og hun hadde blitt sammen med kar som ikke var eksen hennes.

Naturligvis gjør dette at jeg kommer over henne mye raskere, men hadde situasjonen vært annerledes og det av en annen grunn ikke ble noe, så hadde jeg nok slitt med å komme videre.

Har du opplevd at du har datet en person som matcher deg så godt, som hadde alle kvalitetene du søker ++, at dette gikk ut over neste mann?

Hahah - nå har jeg opplevd det også, å bli avvist på grunn av stjernetegn, vel å merke etter at hun sendte meg en åpningsmelding der hun blant annet spurte om dette!

En sang med maria,maria i refrenget høres ut som enten
1) Ricky Martin - Maria (1,2,3)
2) Carlos Santana - Maria

happy hunting !

Har prøvd det jeg kan komme på. Stakefjær, avløpsåpner fra Jernia, Plumbo, en ny avløpsåpner fra Jif.
Det renner veldig sakte ned, så helt tett er det jo ikke. Vil prøve det jeg kan før jeg ringer rørlegger.
Har dere noen forslag folkens?

Har sett med ett øye på NRK1, og, du verden, hvor greit det egentlig var for 20 år siden, da Harald Tusberg og Erik Diesen kunne skrive på skrivemaskin i studio hos Dan Børge Akerø og folk hyler av latter...

er det flere enn meg som har sett frem til denne dagen? seriestart i england :oD

Rotte ny tråd trenge.
Helst uten en tråd.

Kan ikke la være å dele denne med dere. Utrolig søt og "karamellisert" musikk, gir assosiasjoner til Broadway snarere enn militærmusikk:

http://www.youtube.com/watch?v=XxSLh6wWteU

Særlig diminuendoet ved 3.35 er nydelig.

Hva er det med jenter som ikke svarer? Får dere så utrolig mange meldinger fra gutter generelt at dere ikke gidder å svare på en pm?? Hvis personen som prøver å kontakte og dere ikke finner han interresant, da er det vel ikke værre enn å sende en ferdig generert - tror ikke vi passer sammen' melding. Eller er det for mye å forlange??
Jeg er 26 år, relativt kjekk, par kilo for mye, men veltrent. Har kansje ikke så mange smilebilder, men ihvertfall ett og innholdet i profilen er helt normal.
Er det kansje at jeg har krysset av at jeg har barn?? Da må jeg si at det er mange shalow jenter her inne og da for dere endre på om dere vil date aleneforeldre eller ikke!

jeg kan godt skjønne at dere ikke gidder å svare slibrige mld og gutter uten bilde....
Mange som skriver at de vil ha gutter med respekt og høflige etc. fungerer ikke bare en vei!!

Er mange flotte menn her, men finner lite rundt 1.90
Er høy jente og enda høyere med hæler:)

For meg teller høyden en smule

Men jentene mellom 1.60 - 1.70 har jo et bra utvalg må jeg si:D

Har lyst til å begynne å trene, har spilt håndball i 25 år, og nå har knea takket for seg.

Noen forsag???

Altså...
- jeg er klar over at matchsystemet ikke skal ta for seg absolutt alle deler av personlighet og interesser.
- jeg er klar over at enkelte sikkert har hatt litt dårlig selvinnsikt.
- jeg forstår at enkelte bevisst har fylt ut enkelte feil i spørsmålene på profilen sin, enten for å "utvide horisonten" litt eller for å spisse seg inn mot en spesiell type mennesker de ønsker å få mer kontakt med.
- jeg forstår at motsetninger kan tiltrekke hverandre.

Likevel begynner jeg å lure når jeg har match på 94 med jenter som har albumbilder der de sitter [ toppløse i gjørme på ibiza ].

- har jeg virkelig fylt ut profilen min så feil? jeg liker godt å reise, men...
- mener matchsystemet virkelig at jeg skal passe godt sammen med dem?
- har jeg oppdaget en hittil ukjent bug i systemet?

- eller burde matchsystemet hatt et par spørsmål til, som gjelder ibiza-gjørme og andre fritidsinteresser?

PS. jeg tror den siste teorien er den viktigste her - kanskje burde interesser inngå i matchinga?

Lykke..

Siste svar lø. 14 aug. 2010 13:32 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym søtnos

..er en fantastisk ting, tilstand og følelse!

Jeg påstår at uansett hvor mørkt det er, så kan du finne den der inne et sted - alle har opplevd noe som gjør deg lykkelig!
Tenk så heldige vi er!!!

Hva gjør deg lykkelig akkurat i dag?

Jeg venter hyggelig besøk, skal spise god mat, kjenner at jeg har virkelig gode venner, skal nyte øya-musikk og stemning, er frisk, vet hvor heldig jeg er.. og kunne laget en lang liste:o)

Hei

Jeg har lyst til å lage meg et album, men når jeg klikker på "legg til bilde" så skjer ingenting. Hva gjør jeg galt?

Så hvem skal på Øyafestivalen neste uke?

Sitter her med Spotify, Youtube og Myspace og prøver å gjøre meg kjent med banda på den nederste halvdelen av plakaten...

Men det blir litt mye å holde styr på :) Noen tips om must-sees ?

MÅ bare få sagt dette!

Et mannfolk kan være så pen, nydelig og perfekt på alle måter han bare vil, men dukker han opp i en OnePiece så løper jeg i motsatt retning som om jeg hadde fanden selv i hælene!!!!

Det må fytterakker'n meg være noe av det styggeste et voksent menneske kan ha på seg...!

Get away from me you giant baby!!!!

(Rotte er spesielt velkommen med innspill her....)

Thank you and good night! ......*gjesp*...................

Buhu

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rotte

Rotte buhu.

Rotte følge opp forespørsel i "Jenter og svar ?!"

I starten er nettdating veldig overfladisk, og kan ikke være på noen annen måte. Man danner seg lynraskt et inntrykk basert på bilder og tekst blandt hundrevis på hundrevis av profiler. Det er så mange forskjellige spennende profiler man har lyst å bli kjent med at det kan være vanskelig å velge.

I praksis går ting ofte veldig raskt i svingene. Liker jeg ikke profilbildet hennes blir profilteksten sannsynligvis aldri lest. Og om den blir lest, drukner infoen lett i alt det andre, og glemmes. Sånn sett er sukker mye bedre enn andre nettjenester, mye mer brukervennlig. Du kan gå inn på profilen og kan veksle mellom å lese profilteksten hennes, og deretter gå til "post" og lese alt dere tidligere har skrevet. Ting er lagt til rette for å kunne gå raskt her på sukker, og hvorfor ikke la det gå raskt? Så har man kontakt med 15 forskjellige jenter samtidig, kanskje 30? Spørs hvor høyt tempo man er komfortabel med.

Poenget mitt er: I starten vil det være svært overfladisk. kommer hun gjennom første nåløye og blir prioritert til at jeg gidder å svare på meldinger, spørs det om meldingene hennes engasjerer meg. Hvis de engasjerer meg litt, kanskje jeg ønsker å finne ut mer, og hun blir oppgradert til telefoni. Kanskje jeg sender et par meldinger og så ringer jeg henne.

Og først nå er det jeg begynner å vurdere henne som et ekte fullblods menneske. Inntil nå har hun vært et mer eller mindre lovende prospekt for oppfølgning. På telefonen er hun straks mer menneskelig. vi får en følelse av kjemi. Kanskje liker vi hverandre og avtaler å treffes. Først nå begynner den virkelige kontakten. Nå kan man gå mer i dybden. Nå kan man bli bedre kjent med hverandre. Nå kan man utforske et spennende nytt menneske. Nå kan man oppleve følelser, spenning, flørt og morro. Men alt er avhengig av at man har kommet seg helskinnet gjennom de tidligere fasene, og at hun har kommet seg helskinnet gjennom. Noen ganger kan man hjelpe den andre til å komme seg helskinnet gjennom, selv om de også selv må klare noe.

Sukker.no er som en ny og litt ukjent maskin, som oppleves litt kompleks og frustrerende for de som ikke helt mestrer den. Men når man etter en god stund lærer seg hvordan maskinen funker, og vet hvordan de overfladiske fasene kan spilles effektivt, da er det plutselig en maskin som kan bringe mye glede og verdi inn i livet ditt. Og i livet til andre.

Nettdating er en ressurs - som kan misbrukes eller brukes bedre. Ressursen fortjener respekt.

jeg er da her jeg, og er 1,95, men hører jeg fra deg da?

Redd?

Hmm mange fra troms her inne eller? :)

Fylke

Siste svar fr. 13 aug. 2010 21:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Synes folk kunne være flinkere til å skrive hvor i fylket de holder til. Som Oslo-boer har jeg ingen problemer med at folk bor i Drammen eller på Harestua, men bor de i Hemsedal eller Lesja blir det litt mer problematisk - selv om Drammen og Hemsedal begge er i Buskerud og Harestua og Lesja begge er i Oppland.

Leser og deltar både titt og ofte her på forumet. Kommer med svar jeg kunne spart meg for og noen jeg syntes er ganske gode selv. Både med og uten skriveleifer.

Men når jeg leser litt på forumet og i profiltekster, så blir jeg litt matt og oppgitt. For krav og önske spesifikasjonene er lagt så höye noen ganger at jeg lurer på om singeltilvärelsen min egentlig er den beste lösningen :-))

Jeg klarer ikke å innfri som en mulig kjäreste, men kanskje som et utstoppet elghode på peisveggen om jeg gjör noen siste kraftanstrengelser.

Profilene er til for å fortelle andre kort om hvem er vi, hva önsker vi og hva er vi villige til. Og her skal jeg ha gjerne ditt og ditt i utdannelse, hytt og pine i andre ting, og ikke minst orden på ökonomien. Vedkommende skriver gjerne at han vet ikke hva han önsker men derimot hva han ikke önsker. Ikke mer enn det.

Jeg er ingen tankeleser, ikke heter jeg Cibylla og har en krystallkule heller. Mye av dette gjör til at jeg kvier meg til å ta förste kontakten til tider.

Er vi kommet så langt at vi faktiskt ikke vet hva vi vil i det hele tatt, bare at vi vil noe?

livet er hærligt dere:) å så mange kjekke koselige karer her inne:) sukker er tpp dere:P hehehe

hilsen en happy 28 år gamel jente;))

cacadou konsert på union scene ikveld!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fysen:-)

idag er det cacadou konsert på union scene i drammen.. :-)

Noen andre som skal dit ikveld?

Har du opplevd at din date stemmer på så mange områder, men så uteblir de "viktige" det som skiller daiten fra venn/elsker?

Det tar 7 sek for maten å passere fra munnen til magen. Et menneskes hårstrå kan holde 3 kg. Lengden av penis er tommelens lengde ganger tre. Lårbeinet er hardt som betong. kvinnens hjerte slår raskere enn mannens. Kvinnen blunker to ganger mer enn mannen. vi bruker 300 muskler bare for å holde balansen når vi står.

Har nå skrevet rundt 12 individualiserte meldinger og fått ett svar (som desverre rant ut i sanden). Det gir en responsrate på ca. 8% - hva vil dere anslå at responsraten deres er? Er mann, 28 år.

Den irriterer meg, altså, det ser jo hele tiden ut til at jeg har fått post. Men har jeg det? Nei.

Dette er vel rimelig nytteløst men vet jo det er mange musikkfreaker her inne :-)

Nylig vært en tur i syden og fikk en låt på hjernen. I refrenget så gjentas "maria maria" en del ganger. Jeg tenkte at det var en smal sak å søke opp denne når jeg kom hjem men det er tydelig at dette ikke er låtas navn. Typisk spanskinspirert danselåt...

Noen som tilfeldigvis vet hva jeg prater om?

Ikke for å legge opp til en mann/kvinne-kamp her, det er jaggu nok av dem her på Forum..

Men, hva innebærer, egentlig, "topp-turer" - som er det nye moteordet her på Sukker og i andre setting - og hvem er HUN?

A. Ei tre-barns mor som lar ungene skjerpe apetitten til hun ramler hjem?
B. Ei fulltrent ei -som, bare måtte understreke det...
C. Ei som faktisk tar turen...send bilder:-)

Jeg har merket meg at tråder fra dere med informasjon/dementi ofte blir spørsmålsatt av oss forbrukere med hensyn til om de er reelle eller ikke til tider.

Det samme gjelder tråder hvor TS kan bli beskyldt for at det er dere som står bak med hensyn til indirekte reklamering for Sukker.no eller annet.

En annen ting er at det finnes jo ingen sikkerhetsanordninger som gjør at nicket Sukker.no ikke kan brukes her på forumet og missbrukes. Det må da finnes en eller annen mulighet som et bedre alternativ til dette en det som nå benyttes?

Jeg vil slå et slag for å være fornøyd med Ms. (eller i damenes tilfelle Mr.) Good Enough. Særlig på Sukker.

Vi har alle en drømmepartner, en Ms./Mr. Right som vi ser for oss. Jeg skulle gjerne møtt ei dame med ansiktet til Christina Ricci, kroppen til Christina Hendricks, stilen til ei skikkelig retro-rockabilly-dame, humoren til den kvinnelige ekvivalenten til Jerry Seinfeld, trofastheten til en labrador osv. - og som liker meg - men hvor stor er egentlig sjansen for at jeg skal finne henne? Helt mikroskopisk, om i det hele tatt eksisterende. Med det "utvalget" man har på Sukker, derimot, er det lett å tenke at når man har møtt noen som bare oppfyller noen av ønskene, så vil de som oppfyller andre av ønskene ha disse i tillegg til de som nummer en har. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har trodd det, i hvert fall, men skuffet har jeg blitt hver eneste gang.

Derfor har jeg konkludert - jeg er ikke ute etter Ms. Right, jeg er ute etter Ms. Good Enough for Me, men jeg mistenker at det er mange som ikke tenker slik.