Sukkerforum

Her er en annonse fra finn.no, der det er en dame som vil bi bort mannen sin

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=24048872

Kanskje noen av dere sukkerjenter kunne tenkt seg denne karen?

Jeg er en person som liker å utfolde min personlighet i min profil, og har seff profilbilder slik at jentene kan se hvordan jeg ser ut.
Jeg ser bra ut og er også passe veltrent, og har vanligvis ikke problemer med å komme i kontakt med damer.
På sukker er det litt merkelig og det virker som utrolig mange er veldig overfladiske, jeg skiftet personbilde fra et mer normalt, til et med litt mer kropp, men ikke bar kropp, responset ganget seg med 20 omtrent.
Kanskje mange tror jeg er veldig overflatisk og kun skal ha en veltrent babe av ei dame, men det er helt feil, egentlig er jeg mer emosjonell, seff skal hun være pen, men pen for meg.
Vel for å komme til sak, jeg har hatt faktsik ganske få tilfeller av jenter uten bilde som har tatt kontakt, den ene gangen var for et par år siden, på en annen datingside, hun bodde i nærheten av meg og det viste seg at hun var utrolig pen og det var en positiv erfaring.

Men i dag ble jeg kontaktet også av ei uten bilde, hun hadde en interessant profil og en relasjonsprofil som jeg likte, vi pratet en stund frem og tilbake, hun ga meg msn-adressa si, da fikk jeg se et skikkelig modellbilde av en lys og pen jente og tenkte seff: fake!. jeg ble ekstreeemt skeptisk, og hun viste meg flere bilder uten at jeg ble overbevist. Så fikk jeg navnet hennes og sjekket på facebook, nydelig dame, og kun modell-aktie bilder fra fotoshoots. fortsatt skeptisk..., etter en stund så jeg at hun hadde web-cam, noe motvillig slo hun etterhvert på kamera, og ja! uten tvil det var henne, vi hadde en hyggelig videosamtale over msn. Hun var pen, oppegående og morsom, jeg skal gå til helvete og tilbake igjen over glødende kull for å få fatt på den jenta der, hvis... andre intrykket er like bra :D
Litt motivasjon til alle dere som ikke er så overfladiske og kun går etter førsteinntrykk fra bilder.

Hei,

Hva med å informere under autotekst når begge har satt et punkt til å være svært viktig eller absolutt krav?

Sånn som det er nå så får man beskjed bare hvis begge har satt et punkt som svært viktig, men hvis
en av de har satt punktet som absolutt krav, så kommer ikke dette opp.

Et overveiende flertall av de som en innom profilen min har verken profilbilde eller andre bilder. Selv har jeg både profilbilde og mange i albumet.
Når jeg ikke mottar noe fra dem, skal jeg tolke dette som at de ikke er interessert?
Eller forventer de virkelig at jeg sender første mail?

i dag er det alene på fredagskveld dag. og så jeg ikke skal synes alt for synd på meg selv har jeg bestemt meg for å unne meg no ekstra digg. og i dag består det i kyllingrisotto mekka fra scratch. og jeg blir sulten bare av å skrive om det.
hva mekker dere når dere skal kose dere? både alene eller i selskap. og fler som synes det er ekstra hyggelig og lage middag hjemme som date enn å dra ut?

noen jenter i oslo som vil se en film eller noe, ha en kose kveld? er ung herremann på 20 ;)

Snakket nettopp med en person som tilhører en husholdning på 6 mennesker. Hun fortalte at de brukte ca. 12000 kr mnd. på mat. Dette utgjør ca. 65 kr dag for hver enkelt av dem!

Det fikk meg til å tenke på mitt eget matbudsjett. Hadde jeg virkelig overlevd på 2000 kr i mnd? Hjelpes meg!
Jeg tror ærlig talt jeg trenger litt "tips" til hvordan både være sosial og begrense penger på mat!

Hva tror du at du bruker i mat?

Jeg er vip medlem og har kanskje 1-2 besøk på min profil daglig, har vært andre steder hvor det er drøssevis med besøk og brev.
Er det fordi jeg er vip medlem og ikke super medlem? som gjør at min profil er så lite besøkt?

da drar jeg på byen. kos dere dere som skal være her

utkledningsparty:))hva skal dere andre kjeke og koslige mennesker gjøre på dene lørdagen da??ønsker dere alle en fortreffelig flott lørdag ivertfall:))

smil til livet,og livet smiler til deg;)

Ja hva er det mest romantiske ei jente kan gjøre for deg?

Kall meg sær, men det mest romantiske ei jente kan gjøre for meg, er å en vakker dag takke ja til å gifte seg med meg;)

hva som er det mest romantiske ei jente har gjort, er å skrive på ei kake at hun elsket meg :)

...om du hadde fått vært det motsatte kjønn for en helg?

Nå er endelig helgen her igjen:)))

Hva skal dere gjøre i helgen da???

Har kjærlighet noe med religion og politikk å gjøre? Hva synes dere?

Foreløpige påmeldingstall viser at Sukkerfesten den 25.september blir den desidert største vi har hatt så langt. Per i dag er det hele 45% flere påmeldte enn på samme tid før storfesten i mai og da kom det nær 1000 gjester!
I forbindelse med dette må vi minne på to viktige ting:

Husk å komme tidlig!
Køen vil bli lang og alle skal komme igjennom fotostasjonene. Vi har tre fotostasjoner og disse er aktive fra kl. 19.00 til kl. 21.30. For at dette ikke skal gå over "stokk og stein" må stasjonene ta unna i full fart, hele tiden. Ettersom køen vil bygge seg opp tidlig og trolig bare bli lengre, oppfordrer vi dere til å komme tidlig.
Hvis dere som kommer sier deres kallenavn tydelig, og raskt setter dere ned å smiler uten å spørre for mye, så er vi veldig glade for det! Vi skal jo gi ut disse fotomatchkortene mellom 23 og 23.30 og printingen tar tid.

Enorme lokaler med god plass
Plassen vi har til rådighet er enorm og det vil alltid finnes steder der det er romslig med plass. På Soria Moria restaurant ( inn til venstre når du kommer inn) er det flere etasjer og koselige avdelinger, og ikke glem dette hvis du synes det er trangt på Cosmopolite. Så vidt vi vet så blir dette Norges største singelfest hittil, men lokalet er også stort nok til at dette skal bli fantastisk for alle!
Mer om programmet finner du her: http://sukker.no/index.php?page=partyinfo&party=1526

Vi sees den 25.september!
Hilsen oss i Sukker.no

Det er fredag og jeg har fri. Tvungen fri. Jeg hater å ta fri, jeg elsker å jobbe eller jeg elsker å gjøre noe, holde på med noe sammen med andre mennesker. Når en har fri kommer alle tankene, tanker om hvorfor livet er som det er. Jeg er ekstremt flink på to ting: jobben min og være medmenneske. Jeg er ekstremt dårlig på en ting, det og sett meg selv først. Tro meg når jeg sier at jeg er ei jente med bein i nesen som vet hva hun vil, men er veldig god på å finne de gylne middelvegene. Jeg husker den dagen jeg bestemte meg for å gå. En verdenskjent artist står på senen på Valle Hovin i 08. Forholdet har hanglet lenge, det er hans favoritt artist som står på senen og han er sur, sur for at jeg hilste på noen han ikke kjente, selvfølgelig var det en mann og uttalelsen var du og disse mennene dine, kan du ikke heller få deg noen venninner? Jeg gikk. Hans migrene holdt på å bli min bane. Men som vanlig mobiliserte jeg når jeg var nede. Jeg flyttet og mottok meldinger fra han om at jeg hadde ødelagt livet hans. Det stoppet opp en fredag.. Jeg hadde satt livet mitt på hold for at han skulle få lov å gå videre før meg og nå hadde han funnet noen – jeg var overlykkelig. Jeg kunne begynne å leve livet mitt igjen. Men nå er jeg så redd for å trå feil, redd for å ta feil valg. Kan man involvere en mann inn i mitt liv?
En kamerat spurte i går hvordan jeg med min store personlighet kunne finne på å være på et sjekkenettsted. Du må jo bare oppleves, det er da du er best. En annen ringte, jeg sa at jeg satt på sukker og beundret menn og fikk til svar at jeg kunne jo heller ta meg litt av beundrerne mine i ”real life”. Ja det er mange menn i livet mitt – men de er jo bare kammerater. Jeg ønsker meg jo noe mer enn en kammerat. Useriøs forspill forskning viser at det neppe bør være et problem, men det er alltid et men. Hvorfor? Jeg har begynt på Phden min. Disposisjonen er nok ferdig til jul. Det blir en doctor philosophiae grad og jeg tar meg i å tenke at jeg mest sannsynlig blir ferdig med hele graden før jeg har funnet meg en mann. Er man da mer kunnskapshungrig enn sulten på å få en mann? Er jeg klar nok til å lage en revolusjon i eget liv eller Suis-je un des plus misérables? Non, seulement l'un des plus révolutionnaires. Jeg setter meg ned med en av mine favoritt dikt Wear sunscreen og bestemmer meg: Jeg skal på følelsene bort fra håndledde. Jeg skal leke at jeg står på en sene og finne mitt A.k.a og ta hovedrollen i eget liv. Noen som har lyst på en bi rolle tro?

http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk&feature=related

Jeg har kjent en jente nå en halvannen måneds tid, og jeg stortrives i hennes selskap, vi ler og koser oss og har det kjempefint sammen både i og utenfor sengen.

Vi har tilbrakt mange helger sammen i den siste tiden, og vi har besøkt hverandre i hverdagene, og noen ganger har vi overnattet hos den andre da også.

Men nå er hverdagen kommet, skoleferien er slutt, og vi er tilbake til normal samværsordning for våre barn begge to.
Og på grunn av at vi er på forskjellige typer samværsfrekvens, så vil vi ha barnefri sammen en helg hver andre måned.
Så hennes bekymring er jo at vi vil kunne se lite til hverandre fremover hvis vi ikke involverer barna. Men jeg syns det er altfor tidlig å foreta det grepet pr i dag.
Jeg har jo foreslått at vi ordner oss barnevakt av og til, men den muligheten er ikke like enkel for henne pga div forhold. Dessuten så syns hun det blir for lite med noen timer nå og da, hun vil ha mer enn det som hun sier.
Jeg syns det er altfor tidlig å involvere barna ennå, jeg vil være sikker på hva vi har først, og jeg er redd for at når barna først er kommet inn i bildet så vil det være en fare for at man holder sammen for å ikke utsette de for et evt, brudd.
Jeg vil heller bli kjent med denne dama uten at jeg må ta hensyn til at jeg evt, skuffer en uskyldig tredjepart.

Hva mener Dere om dette temaet ?
Hvilke erfaringer har Dere gjort ?
Hva er rett og galt i denne situasjonen ?

PS: Jeg er her på sukker kun fordi jeg har et forhåndsbetalt medlemsskap, profilen min er uten tekst og uten bilder.

Det er så vanskelig å forstå jenter her inne enten rapporterer de uten grunn eller blokkerer de deg
Jeg bare besøker profilene og har ikke en gang begynt å skrive til noen. Og er helt ny på dette. Trenger litt melidenhet og hensyn. Ingen?

+ -?

Siste svar fr. 27 aug. 2010 12:51 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Fenriken

Viss man er offiser i forsvaret er det et pluss eller minus å skrie det i profilen??

I dag måtte jeg bare forlate jobben pga.smerter i kroppen,feber snørrr og hoste.. i går var det paracet og Ibux,virka ikke i dag gitt...
boken med kjerringråd frem....rødvin og honning.. ok spansk,italiensk.argentinsk og argentinsk ble testa med honning,vuuuuæææ.og fysj..
Så var det.og jeg referer,ta konjakk.....vet da fan..men jeg gjorde det,og akkurat nå er det fan ta litt morsomt å være syk..
Skummelt...

Det slo meg her om dagen at av "alle" som har vært innom profilen min er det forbausende få som har vært mødre.

Jeg er i den alderen da en god del kvinner har barn (midten av 30-åra) selv om sikker ikke alle de er her inne - ut i fra matchtallene virker det jo som om de aller fleste ikke har barn.
Er i utgangspunktet åpen får å date ei med barn, men kan innrømme at jeg ikke har lagt mye arbeid ned i den retningen.

Men tilbake til det opprinnelige her: Er det bare meg enslige mødre holder seg unna? eller er det slik at enslige mødre helst leter etter enslig fedre (tryggere? Kjenskap til problemstillingene?)?

Ikke verdens største spørsmål kanskje, men tanker i høst(?)kvelden.

Jeg har diskutert dette med venner som også har brukt Sukker uten at vi har blitt noe klokere. På både meg og dem virker det som svært mange av jentene her inne ikke er spesielt interessert i å date eller møte noen. Min påstand er at kanskje 1 av 4 er interessert i noe, resten er her for å snoke eller få boostet selvtilliten gjennom hjerter og meldinger.

Dette er på ingen måte vanskelig å forstå. Og det bekreftes av de jentene jeg har i vennekretsen, de er mest innom Sukker for å sjekke markedet. Så hvor store forhåpninger skal en da ha til steder som Sukker? Mitt syn er at det er mest for morro skyld, så får en ta det som en ren bonus om en faktisk skulle finne noen som er spennende.

Hvis man har en god tone med en sukkerbruker, og det er kommet dit at det er interessant å invitere på date... Hvor langt "gidder" man å reise? Ved hvilken avstand går grensen mellom å vise initiativ og engasjement, til å nærmest virke desperat??

I det lange løp vil det kanskje lønne seg å ta sjansen og hoppe i det, men det kan jo bli en del timer i bil for en kaffekopp som ikke leder noen vei...??

Noen kjekke nevenyttige hobbybønder der ute mon tro? Bilder av gården ligger på profilen min:-)

En gruppe muslimer ønsker å bygge et nytt forsamlingshus to kvartaler unna Ground Zero – stedet der World Trade Centre en gang stod. Huset skal være på tretten etasjer. Det skal inneholde et auditorium, et sportssenter, en basketballbane, en bokhandel, lokaler for kokkekurs, og – altså - en moské.

Hva mener sukkerbitene, er det greit å bygge moskéen?

Jeg mener det er helt uproblematisk. Det er religionsfrihet.

Prøver på denne måten å ta opp igjen en annen tråd som jeg synes begynte veldig bra.
Det er lov med småprat,humor og korte svar..så lenge man holder seg til tema;)

Det er ganske mange av oss som ligger på erotiske sider også..samtidig som man er her;)
Jeg har det slik selv selvfølgelig..ellers så hadde jeg ikke visst hva jeg snakker om..
Og det dukker opp "kjentfolk" i innboksen der titt og ofte..samme menneskenen som dukker opp her .
Så jo..det er mange her på Sukker som bruker andre litt mere voksne sider og er her inne samtidig...til hvert sitt bruk selvfølgelig;)
Så hva synes dere om dobbeltkjøringen?
Klarer man å skille flørten og sexen fra den seriøse letingen etter den rette?
...og hva hadde du gjort om du opptaget at den du hadde fått så bra kontakt med...også hadde en annen "side"???

ps..
Dette er både gutter og jenter....

Helgepappa

Siste svar to. 26 aug. 2010 21:12 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym OsloMann30

Jeg opplever ofte at jeg får negative tilbakemeldinger - og at en del av dere jenter ikke er interessert i å bli videre kjent pga at jeg er helgepappa for en gutt på 8år.
Dette skjer på tross av at det i profilen står at dere aksepterer kontakt også med menn med barn.

Er dere jenter "redd" for å involvere dere med menn som har barn fra før - eller bruker dere det bare som en unnskyldning for å slippe ytterligere spørsmål om hvorfor dere ikke vil ha kontakt?

Håper på noen ærlige svar.

Jeg leste nylig om at deiligst.no er Norges største nettportal for ungdom, og i dag kom nyheten om at en svensk 17-åring er drept av en mann hun møtte via snyggast.se, som høres ut som en lignende tjeneste.

Da jeg var på den alderen de fleste som legger ut bilder av seg selv slike steder er, fantes det riktignok ikke slike tjenester, men jeg kan virkelig ikke se noen parallell heller. Mulig jeg er i ferd med å bli en gamling, uten kontakt med ungdommens hverdag, men hva i all verden er det som får jentunger, med viten og vilje, til å legge ut slike bilder av seg selv? De vet at det finnes pervoer som sikler over det, og som fort kan gå enda lenger, og de vet, eller burde i hvert fall vite, at dette er noe som blir liggende på nettet til evig tid. Likevel blir det Norges største nettportal for ungdom?

Noen synspunkter på dette?

Støtt Røde Kors og hjelp flomofrene i Pakistan ved å donere penger til konto: 8200 06 10190, eller ringe givertelefon 820 44 001 (200 kr).

Hvor mange er for mye å ha sex med på en mnd? altså antall personer? (fra sukker )

Er det noen som har sett gamle kjente fra nærmiljøet sitt her inne? Såg ei her inne som jeg vet godt hvem er og alltid sett på som ei normal og oppegående jente, men lot være å klikke inn på profilen hennes i frykt for at hun kanskje ikke likte at en fra nabolaget såg henne her. Og hva skjer? Jo, to dager senere er hun inne på min profil, og sender meg derpå følgende melding:"Fy faen (mitt navn)! Hva gjør du her inne? Trodde ikke du var slik en desperat gris at du holdt på med slikt som dette!"
Hva gir dere meg. Jeg har en normal profil med normale bilder. Jeg er vel ikke verdens peneste mann, men må nå vel få legge ut bilde av meg selv uten at noen som kjenner meg igjen skal kunne rakke ned på mine valg for det. Og hva gjør i så fall hun her inne? Nå skjønner jeg hvorfor mange vegrer seg for å legge ut bilde av seg selv...

X'en!!

Siste svar to. 26 aug. 2010 00:09 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Chill

ok, så x'en på et par bilder nå nettopp..

HUN ER STYGG, hun er virkelig ikke attraktiv, har vært litt små bitter nå en stund med i dette øyeblikk sitter jeg og smiler fra øre til øre.. det var liksom ikkke bare et bilde men et par fra flere forskjellige settinger utover sommeren !! men jaja alt dette er bra osv

men har jeg vært sammen med et slikt menneske i over ett år? jeg kan virkelig ikke huske at hun så slik ut, hun var jo søt!

Som tittelen sier så lurer jeg på hva din holdning til å begynne å date en som sliter med depresjon o.l.

La oss si du har møtt en her på sukker og når du begynner å bli bedre kjent så forteller personen at visse ting har skjedd i livet hennes/hans som har påvirket personen til de grader at de er psykisk skadet eller er deprimert veldig ofte.

** Du liker personen men hva ville du ha gjort?
** Ville du ha tenkt at dette blir for mye for meg og gått din vei?

Kan vel nevne at jeg sliter med deprisjon og vegrer meg litt med å faktis gå så langt, som å gå ut på date med noen for å så komme til det punkte hvor jeg går litt dypere inn i meg selv og forteller ting som har skjedd (selvfølgelig ikke på første date).
Er en mann på 27 år.

Var vel egentlig bare det jeg lurte på. Tror eg ;p

Er det noen som har ett spanskkurs de vil anbefale? Målet er å kunne klare seg litt på egenhånd til jul, da jeg har 4 uker ferie og vil til sydligere breddegrader. Såpass reiseglade folk som er her inne, må det vel være noen som har noen tips. Jeg har hørt at folkeuniversitets er dårlig, så jeg vil prøve noe annet

Kun sex?

Siste svar on. 25 aug. 2010 14:49 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente30år

Er det sånn at de fleste guttene her kun er ute etter å "kose" som de sier?
Jeg har ingen puppe eller lår bilder fremme, men de som viser interesse er de som vil treffes for sex.
Har ikke en useriøs profil, og er tydelig på at jeg ikke er ute etter noe elsker forhold.

Kan det likevel være noe som gjør at jeg kun blir ønsket på den måten, eller er det sånn for alle jenter?

Noen ganger er Oslo faktisk litt deilig. Som slike netter når man kan vandre i byen helt alene, i regnet, en hvernatt. Selv de nigerianske nattturistene har latt norsk regn og norske naturprodukter være overlatt til naturproduktenes egenhendige betjening. Heller ikke spøkelsene man forbinder med tomme byer holdt seg inne i natt. Bare Jokke tittet fram og så etter action

Hei, alle kjekke kjæreste-søkende menn og kvinner der ute!

Jeg er blodfersk medlem på sukker, men sukker litt oppgitt... Det drøsser på med henvendelser fra folk som ber meg gå ut av nettsiden og kommunisere på alle andre steder (.com etc) fordi de verken har lagt inn bilde, tekst eller noe som helst, og heller ikke har valgt å betale noen medlemsavgift.

Dette blir ganske tidkrevende greie (er ikke pensjonert - hehe).

Hva mener dere andre - har dere god erfaring med at du må dra på "snyltere" - de priser seg kanskje ut i utgangspunktet, ved å gjøre det så sært.....

Matchtall

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det oppsto en tråd med mye dårlig Karma her. Folk hev seg på og rakket ned på matchtallet uten å forstå hva det egentlig er. Vi følte derfor at vi måtte forklare dette nærmere, for at andre lesere av forumet ikke skulle bli villedet til å tro at de de skrev var riktig.

Matchtallet er ikke magi. Det er kun et tall som oppsummerer hvor godt man matcher på de 70 parameterene som også er vist på treet. Ettersom hver person kan vekte hvert spørsmål og hvor viktig det er å matche på akkurat dette spørsmålet, vil matchsystemet være et effektivt verktøy for å finne en som matcherpå sikt i et forhold. Matchtallet forteller altså noe om sannsynligheten for å lykkes hvis man først har funnet god kjemi.

Det er ikke slik at høy match automatisk gir god kjemi, men sannsynligheten for at man er på "bølgelengde" øker.

Hvis man har følt seg tiltrukket av en med 70 i match så er dette helt normalt, men så er det heller ikke tiltrekkning vi forsøker å matche folk på. Generelt er det jo slik at alle som er unge vil ha noen som er eldre, og de eldre noen som er yngre. Men det blir jo ikke noe greie på det!? For å ta hensyn til hva som er praktisk mulig (og at alle skal få) har vi valgt å ta hensyn "matchende" alder og "matchende" høyde. Så får man lete så godt man kan innefor der.
God natt og date på! :)

Album

Siste svar ti. 24 aug. 2010 03:07 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym hmhm

Husk å krysse av nederst på siden i albumet, hvis dere ønsker at gratisbrukerne skal se bildene deres.

Alle ønsker vel å vise fram bildene til flest mulige.

Noen som er påmeldt der eller som har planlagt det?

Har lagt merke til at de fleste vil ha barn (enten de har fra før eller ikke)
Er det fordi de virkelig ønsker flere barn, eller er det for å få flere treff/brev etc?
Selv har jeg to barn, og ønsker meg absolutt ikke flere. Den andre må mer enn gjerne ha unger selv, det gjør meg ikke noe da.
Men virker som om det begrenser seg kraftig å finne en partner når en ikke vil ha flere selv... Er man automatisk ekskludert fra datingen og forholdets gleder av den grunn?

Sitter her nok en søndag, litt småklein og ganske sliten etter to dager med festligheter. Burde gå ut og nyte det fine været, men har ikke energi, så blir liggende på sofaen. Det går opp for meg at festing er det nærmeste jeg kommer en hobby. Er det flere der ute som har det slik at det meste av det sosiale livet dreier seg om festligheter som involverer alkohol? Merker veldig stor forskjell på det området mellom vi i venneflokken som er single og de som har kjæreste/samboer/mann. Begynner å nærme meg de 30, så burde få meg noen nye interesser... Noen forslag til hobbyer å starte med anyone?!

Huff
Dette med nettsider og slikt er litt skummelt, rart og sånn... og jeg synes ikke det er så lett i alle fall :-(

Jeg har en tid vekslet hyggelige meldinger med to-tre spennende jenter, men synes det er utrolig vanskelig å komme inn på dem, og å bli "litt kjent", alle rådene rundt på på veven om hvordan dating skal være går jo på "la hun prate om seg selv, og ikke skryt av deg selv..."

Men hvordan i alle dager går man fra å sende "hverdagslige ting" til å gå videre... og når bør en inviteres til å møtes....

skummelt og fali..

Si at du bor på Østlandet, og har huket av at du bare søker menn fra ditt område(altså ikke Vestlandet, Trøndelag eller Nord-Norge). Hvor fastkjørt er du på akkurat dette punktet? Er det slik at flere tenker "Åh, h*n er jo drømmemannen/drømmedama! Trist at h*n bor på andre kanten av landet." og dermed avskriver h*n som en potensiell partner? Forstår jo at det er mye lettere dersom en person bor sånn noenlunde i nærheten, men avstand er jo bare en hindring som er lett overkommelig.

sms....

Siste svar ma. 23 aug. 2010 21:11 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym frkfryd

Jeg har et spørsmål til dere menn der ute; er det slik at de fleste menn hater å skrive tekstmeldinger?
Leser man meldingen, og glemmer å svare...eller er manglende svar å tolke som at han er uinteressert?

Svarer du alltid på sms om avsenderen er en kvinne du liker?

Jeg blir aldri klok på dette! Hjelp meg:)

For et par år siden var det bare å se i øynene at tiden var kommet da junior ikke alltid var like til å stole på. Var da i et forhold og hun var forståelsesfull nok til ikke å gjøre det vanskeligere enn det behøvde å være, det ble med andre ord piller. Vi snakker ikke hver gang her, mer nå og da.

Nå er jeg da single igjen (litt under ett år) og har hatt ett par tilfeller der aktiviteter har skjedd. Jeg har played it safe og lurt i meg ei pille (er noe med første gangs sex på andre daten som ikke inbyr til sååå mye ærlighet om alt dessverre) for å unngå både hennes mulige skuffelse og min (følelsesmessige) ganske garanterte ydmykelse.
Nå ønsker jeg som de fleste andre å møte noen det skal fungere med over lengre tid og da vil dette selvsagt være et tema som MÅ komme opp.
Så spørsmålet mitt her er (hovedsaklig til kvinnene her inne): Når syns dere det hadde vært naturlig at han dere dater tar opp noe slikt? (under mailskrivingen? Første daten? 14 daten? Første samleie? 5 samleie?)

Seiling.

Siste svar ma. 23 aug. 2010 20:06 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym møkkamann

Utrolig mange damer som elsker å seile her inne. Merkelig for IRL kjenner jeg bare ei som driver med det. For meg er seiling en dyr snobbesport og jeg blir skeptisk når hjelpepleiere eller førskolelærere har det som interesse. Det kan like gjerne skrive. Søker mann med myyyye penger. Er jeg helt på jordet nå?

Et par kilo for mye, er et forholdsvis diffust begrep har jeg skjønt :)

Er det noen som vet hvilke utesteder i Oslo som er bra - om man ser etter noe mer enn bare O.N.S?

Og om noen i samme slengen har noen gode sjekketips - mottaes også dette med takk :)