Sukkerforum

Så hvem skal på Øyafestivalen neste uke?

Sitter her med Spotify, Youtube og Myspace og prøver å gjøre meg kjent med banda på den nederste halvdelen av plakaten...

Men det blir litt mye å holde styr på :) Noen tips om must-sees ?

MÅ bare få sagt dette!

Et mannfolk kan være så pen, nydelig og perfekt på alle måter han bare vil, men dukker han opp i en OnePiece så løper jeg i motsatt retning som om jeg hadde fanden selv i hælene!!!!

Det må fytterakker'n meg være noe av det styggeste et voksent menneske kan ha på seg...!

Get away from me you giant baby!!!!

(Rotte er spesielt velkommen med innspill her....)

Thank you and good night! ......*gjesp*...................

Buhu

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rotte

Rotte buhu.

Rotte følge opp forespørsel i "Jenter og svar ?!"

I starten er nettdating veldig overfladisk, og kan ikke være på noen annen måte. Man danner seg lynraskt et inntrykk basert på bilder og tekst blandt hundrevis på hundrevis av profiler. Det er så mange forskjellige spennende profiler man har lyst å bli kjent med at det kan være vanskelig å velge.

I praksis går ting ofte veldig raskt i svingene. Liker jeg ikke profilbildet hennes blir profilteksten sannsynligvis aldri lest. Og om den blir lest, drukner infoen lett i alt det andre, og glemmes. Sånn sett er sukker mye bedre enn andre nettjenester, mye mer brukervennlig. Du kan gå inn på profilen og kan veksle mellom å lese profilteksten hennes, og deretter gå til "post" og lese alt dere tidligere har skrevet. Ting er lagt til rette for å kunne gå raskt her på sukker, og hvorfor ikke la det gå raskt? Så har man kontakt med 15 forskjellige jenter samtidig, kanskje 30? Spørs hvor høyt tempo man er komfortabel med.

Poenget mitt er: I starten vil det være svært overfladisk. kommer hun gjennom første nåløye og blir prioritert til at jeg gidder å svare på meldinger, spørs det om meldingene hennes engasjerer meg. Hvis de engasjerer meg litt, kanskje jeg ønsker å finne ut mer, og hun blir oppgradert til telefoni. Kanskje jeg sender et par meldinger og så ringer jeg henne.

Og først nå er det jeg begynner å vurdere henne som et ekte fullblods menneske. Inntil nå har hun vært et mer eller mindre lovende prospekt for oppfølgning. På telefonen er hun straks mer menneskelig. vi får en følelse av kjemi. Kanskje liker vi hverandre og avtaler å treffes. Først nå begynner den virkelige kontakten. Nå kan man gå mer i dybden. Nå kan man bli bedre kjent med hverandre. Nå kan man utforske et spennende nytt menneske. Nå kan man oppleve følelser, spenning, flørt og morro. Men alt er avhengig av at man har kommet seg helskinnet gjennom de tidligere fasene, og at hun har kommet seg helskinnet gjennom. Noen ganger kan man hjelpe den andre til å komme seg helskinnet gjennom, selv om de også selv må klare noe.

Sukker.no er som en ny og litt ukjent maskin, som oppleves litt kompleks og frustrerende for de som ikke helt mestrer den. Men når man etter en god stund lærer seg hvordan maskinen funker, og vet hvordan de overfladiske fasene kan spilles effektivt, da er det plutselig en maskin som kan bringe mye glede og verdi inn i livet ditt. Og i livet til andre.

Nettdating er en ressurs - som kan misbrukes eller brukes bedre. Ressursen fortjener respekt.

jeg er da her jeg, og er 1,95, men hører jeg fra deg da?

Redd?

Hmm mange fra troms her inne eller? :)

Fylke

Siste svar fr. 13 aug. 2010 21:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Synes folk kunne være flinkere til å skrive hvor i fylket de holder til. Som Oslo-boer har jeg ingen problemer med at folk bor i Drammen eller på Harestua, men bor de i Hemsedal eller Lesja blir det litt mer problematisk - selv om Drammen og Hemsedal begge er i Buskerud og Harestua og Lesja begge er i Oppland.

Leser og deltar både titt og ofte her på forumet. Kommer med svar jeg kunne spart meg for og noen jeg syntes er ganske gode selv. Både med og uten skriveleifer.

Men når jeg leser litt på forumet og i profiltekster, så blir jeg litt matt og oppgitt. For krav og önske spesifikasjonene er lagt så höye noen ganger at jeg lurer på om singeltilvärelsen min egentlig er den beste lösningen :-))

Jeg klarer ikke å innfri som en mulig kjäreste, men kanskje som et utstoppet elghode på peisveggen om jeg gjör noen siste kraftanstrengelser.

Profilene er til for å fortelle andre kort om hvem er vi, hva önsker vi og hva er vi villige til. Og her skal jeg ha gjerne ditt og ditt i utdannelse, hytt og pine i andre ting, og ikke minst orden på ökonomien. Vedkommende skriver gjerne at han vet ikke hva han önsker men derimot hva han ikke önsker. Ikke mer enn det.

Jeg er ingen tankeleser, ikke heter jeg Cibylla og har en krystallkule heller. Mye av dette gjör til at jeg kvier meg til å ta förste kontakten til tider.

Er vi kommet så langt at vi faktiskt ikke vet hva vi vil i det hele tatt, bare at vi vil noe?

livet er hærligt dere:) å så mange kjekke koselige karer her inne:) sukker er tpp dere:P hehehe

hilsen en happy 28 år gamel jente;))

cacadou konsert på union scene ikveld!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fysen:-)

idag er det cacadou konsert på union scene i drammen.. :-)

Noen andre som skal dit ikveld?

Har du opplevd at din date stemmer på så mange områder, men så uteblir de "viktige" det som skiller daiten fra venn/elsker?

Det tar 7 sek for maten å passere fra munnen til magen. Et menneskes hårstrå kan holde 3 kg. Lengden av penis er tommelens lengde ganger tre. Lårbeinet er hardt som betong. kvinnens hjerte slår raskere enn mannens. Kvinnen blunker to ganger mer enn mannen. vi bruker 300 muskler bare for å holde balansen når vi står.

Har nå skrevet rundt 12 individualiserte meldinger og fått ett svar (som desverre rant ut i sanden). Det gir en responsrate på ca. 8% - hva vil dere anslå at responsraten deres er? Er mann, 28 år.

Den irriterer meg, altså, det ser jo hele tiden ut til at jeg har fått post. Men har jeg det? Nei.

Dette er vel rimelig nytteløst men vet jo det er mange musikkfreaker her inne :-)

Nylig vært en tur i syden og fikk en låt på hjernen. I refrenget så gjentas "maria maria" en del ganger. Jeg tenkte at det var en smal sak å søke opp denne når jeg kom hjem men det er tydelig at dette ikke er låtas navn. Typisk spanskinspirert danselåt...

Noen som tilfeldigvis vet hva jeg prater om?

Ikke for å legge opp til en mann/kvinne-kamp her, det er jaggu nok av dem her på Forum..

Men, hva innebærer, egentlig, "topp-turer" - som er det nye moteordet her på Sukker og i andre setting - og hvem er HUN?

A. Ei tre-barns mor som lar ungene skjerpe apetitten til hun ramler hjem?
B. Ei fulltrent ei -som, bare måtte understreke det...
C. Ei som faktisk tar turen...send bilder:-)

Jeg har merket meg at tråder fra dere med informasjon/dementi ofte blir spørsmålsatt av oss forbrukere med hensyn til om de er reelle eller ikke til tider.

Det samme gjelder tråder hvor TS kan bli beskyldt for at det er dere som står bak med hensyn til indirekte reklamering for Sukker.no eller annet.

En annen ting er at det finnes jo ingen sikkerhetsanordninger som gjør at nicket Sukker.no ikke kan brukes her på forumet og missbrukes. Det må da finnes en eller annen mulighet som et bedre alternativ til dette en det som nå benyttes?

Jeg vil slå et slag for å være fornøyd med Ms. (eller i damenes tilfelle Mr.) Good Enough. Særlig på Sukker.

Vi har alle en drømmepartner, en Ms./Mr. Right som vi ser for oss. Jeg skulle gjerne møtt ei dame med ansiktet til Christina Ricci, kroppen til Christina Hendricks, stilen til ei skikkelig retro-rockabilly-dame, humoren til den kvinnelige ekvivalenten til Jerry Seinfeld, trofastheten til en labrador osv. - og som liker meg - men hvor stor er egentlig sjansen for at jeg skal finne henne? Helt mikroskopisk, om i det hele tatt eksisterende. Med det "utvalget" man har på Sukker, derimot, er det lett å tenke at når man har møtt noen som bare oppfyller noen av ønskene, så vil de som oppfyller andre av ønskene ha disse i tillegg til de som nummer en har. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har trodd det, i hvert fall, men skuffet har jeg blitt hver eneste gang.

Derfor har jeg konkludert - jeg er ikke ute etter Ms. Right, jeg er ute etter Ms. Good Enough for Me, men jeg mistenker at det er mange som ikke tenker slik.

Jeg kjeder meg litt i natt, så er det noen som har noen gode nettsider eller youtube filmer på lager? :)

hekta

Siste svar to. 12 aug. 2010 22:13 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym PikenVell

hvorfor er det slik at med en gang man havner på kroken til noen mister vedkommende interessen? eller, at man får noen på kroken og så mister interessen?
MÅ det være katt og mus lek?

Jeg er helt fersk på Sukker, og har vel foreløpig relativt begrenset innsikt i hvordan en profil som dette fungerer. Tar gjerne imot tips på hva som med fordel kan fjernes, legges til osv. på profilen min. Ser at det er vanskelig all den tid dere ikke kjenner meg i det hele tatt, men ta det som en utfordring :-)

Har foreløpig grei selvtillit, så kjør på med akkurat det dere mener, så lenge det er sånn nogenlunde konstruktivt...

En foreløpig takk til alle som tar seg bryet med å hjelpe et sukkerbrød som meg...

Jeg synes den er morsom ihvertfall....

http://xkcd.com/770/

Rotte engang få litt rar førstegangsmail fra ei som angivelig brisen være og drikke seg til mot.

Rotte undre på hvor mange som trenge drikke seg til mot for nettdating gjøre.

Vel vel... nå som man har begynt å bruke denne siden og helst vil få seg noe som er litt mer fast... så er den obligatoriske turen til legen unnagjort... en uke eller så, så veit man om man er "sikker for jentene" igjen, eller om man bør bruke kondom for all fremtid :)

Mange opplever at det er vanskelig å få kontakt på nett. En ville muligens hatt bedre sjans i virkeligheten.
En del opplever å bli sjekket opp i situasjoner der dem bare ønsker å være i fred.
Og dersom en ser bort ifra på butikken og på gaten. Hvor passer det deg å bli sjekket opp edru?

Si meg, er det vanlig at "fjortisjenter" bombanderer ukjente menn her inne med venneforespørsler, når det er helt tydelig at de kun er ute etter å øke venneantallet? Eller er det bare meg som opplever dette? Synes det er veldig irriterende, og jeg kan ikke skjønne at menn gidder å legge de til.

hva skjer med jentene her..

alle dere jenter! ta en ekstra titt på dere selv! har møtt et par jenter herfra nå, og det er helt greit at dere er et par kilo for mye eller store og fyldige ,men gjennomsnittlig er ikke 70kg + jeg beklager å si det til dere. men når jeg møter opp med et visst bilde av en "gjennomsnittlig" jente og det som møter meg er en jente som er vell, strørre enn gjennomsnittet så skaper da det bare litt klein stemning eller hva? jenter hvis dere veier 70 og oppover så er det over gjennomsnitt..ær

. vær heller ærlige mot dere selv og de dere skal møte så blir det mye bedre :)

Ikke gi opp folkens! Har hatt 2 spennende år her inne på sukker. På den tiden har jeg skrevet ~3000 meldinger, møtt 47 på date, møtt 47 hyggelige jenter som i de fleste tilfellene er mye søtere i virkeligheten!, 18 jeg har møtt flere enn 2 ganger, hatt sex med 7 (2 på første date...), 16 jeg har avvist, 21 som har avvist meg, 10 hvor kontakten bare har forsvunnet i det blå. Utrolig irritert på meg selv for alle skuffelsene jeg har opplevd, som jeg har latt gå så dypt inn på meg, avvisninger fra jenter man nå (som man har truffet den rette) ser at man aldri ville fått det fint sammen med. Mange søvnløse netter over jenter som virkelig ikke fortjener en så bra som meg selv :) Er så veldig mange fisker der ute, bare å komme seg videre så fort som mulig. Både gutter og jenter skriver med flere, så vær litt kynisk i begynnelsen, og treffer man noen der ting føles riktig la profilen ligge død og vis at man vil gjøre et ærlig forsøk. Har nå hatt en fantastisk sommer med ei sukkerjente jeg traff for 3,5 måned siden, og føles på ingen måte bortkastet å ha brukt noen hundre timer her inne.

Lykke til i jakten!!

forelsket mann32
(låner profilen til kamerat for å legge inn melding i forumet her inne)

Leste en litt interessant ting for en liten stund siden angåande arrangerte ekteskap kontra ekteskap med frivillig valgt partner.

Det undersøkelsen viste var at par i arrangerte ekteskap hadde større sjanse for å elske hverandre etter ca 10 år enn par med frivillg valgt partner.
Jeg prøver ikke å si at arrangerte ekteskap er rett, men det stiller et par interessante spørsmål;

Et arrangert ekteskap er som regel "til døden skiller dere ad" og man må innfinne seg i at partneren må man leve med resten av livet. Er det ikke da naturlig at man prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og man leter etter partnerens gode sider og til slutt finner ut at han/hun ikke er så verst allikevel, og at dette til slutt kan utvikle seg til ekte kjærlighet?

På samme måte kan man si om vi her i vesten gjør det stikk motsatte; at man leter etter feil hos sin partner og henger seg opp i disse feilene til et brudd er uungåelig? At man rett og slett ikke fokuserer lenger på "hvorfor falt jeg for akkurat han/hun"?

Er det noen som har lagt ut rottegift nå?

Ja,ja hva blir resultatet i kveld mon tro? :):)
Noen gode stalltips..

Forundrer meg litt over det med bilder og match. Jo lavere match, jo kjekkere er mannfolka. Er det bare jeg som har det sånn?

Skal prøve å gjøre en lang historie så kort som mulig...For et år siden datet jeg en kjekk, voksen, snill og virkelig bra mann. Han hadde mye styr i livet sitt da og mye han måtte ordne opp i og få på rett kjøl. Vi hadde en god tone og han ga alle inntrykk for at det kanskje kunne bli mer utover date'inga...Men så en dag ble det stille...bom stille...til jeg oppdaget (takket være facebook) at han sto som "in a relationship"...

Javel tenkte jeg...så han har hatt en til på luringa mens han datet meg...såret og sint som jeg ble så slettet jeg han fra facebook, msn, telefon og til slutt sinnet og hjertet...

Etter et år tikker det plutselig inn en sms på mobilen...da jeg ikke kjente igjen nummeret spurte jeg hvem dette var for personen sto ikke i opplysningen...Guess who...joda, HAN!!

Etter litt kontakt på sms så treftes vi og hadde like god kjemi og kontakt som før. Han beklaget oppførselen sin sterkt og sa at det forholdet han gikk inn i da var bare tragisk, dama var gal og han var egentlig ikke klar for noe forhold den gang, men det bare skjedde....nå sier han at han har fått livet på rett kjøl, ordnet opp i personlig "rot" og har fokus igjen...

Vi har på en måte begynt å date litt igjen...og koser oss masse sammen...

Det jeg egentlig lurer på er: er dette "etterpåklokskap"? Litt den berømte: Du vet ikke hva du har før du har mistet det?

Skal jeg slå meg til ro med å være "second choice"? Eller er det ikke det jeg er? Han kom jo tilbake...Valgte meg ikke den gangen, men NÅ....

Burde jeg gi ham en sjanse til?

Som jeg bruker å si: Jeg vil ikke være noens andre eller førstevalg, jeg vil være noens eneste valg.....

Tittelen sier vell det meste...

.......Alle de flotte mennene her inne mellom 30 og 40:)))
Hva skal en kvinne gjøre for å få tak i en av dere?

Er det bare mannfolk som sender in spørsmål på dette her forumet? er ikke en glad jente som har et gott innlegg på lur???

Ostepop

Siste svar on. 11 aug. 2010 22:33 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym MisterUr

Jeg hadde den dama på kroken her, skikkelig interessert og alt. Men hun spiste ostepop - da er hun ikke mye aktuell, esse!

Herpes2

Siste svar on. 11 aug. 2010 22:07 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym herpes

Det skrives endel om kjønnssykdommer...

Hvor mange her har herpes 2? Hvor ofte er det utslett?

Det er en svakhet å gjøre seg avhengig av andre, fordi når dem ikke er tilgjengelige og har behov for dem kan en få det trist.
Dermed er det best å være avhengig av seg selv.
Hvordan praktiserer du dette, du som er avhengig av deg selv for å ha det bra ikke andre?

hva er det med noen ikke alle menn som starter en bli kjentprosess med og skal bare snakke og skrive om sex og alt som følger med i den delen?????halllo seriøst!!!!!!

Du sendte brev først og vil meg åpen hjerte og arm til deg som sitter i rulle stølen, etter jeg svar ja til deg, og du ville ikke hat kontakt mer til meg på grun av jeg er ikke norsk?....Hallo.....
Jeg er invander som bør i norge men ihverfall jeg er også mennesker som har hjerte.

Jevnlig kommer det tråder som går på manglende respons, og da som oftest hos menn. Vi som godkjenner 1000 bilder hver dag ser forskjellen i bilder som legges ut av de to kjønnene ganske tydelig. For at man skal fatte intresse for et bilde, er det noen komponenter som er viktige og så damene generelt sett er mye bedre å få riktig:

1) Se i kameraet (uten solbriller)
2) Ha et lurt smil på lur
3) Ha god kvalitet på bildet (alt for mange laster opp bilder av dårlig kvalitet, det bør ikke væte et fotografbilde, men et tatt av en venn f.eks i en hyggelig setting, men altså: Tydelig)

5) Forsøk å se naturlig avslappet ut. Hvis du forsøker, men ikke er det så kan damene avsløre det også.

De fleste menn som poster bilder på Sukker har bommet på mange av disse punktene, og typisk er det kun ca 15% som treffer på alle og vil være det naturlige blikkfanget for damene!

Det er også lurt å få en dame som kjenner deg til å vurdere om bildet er godt nok eller om det kan gjøres bedre. Hvis du ikke kjenner noen, be om oppriktige svar fra none du kontakter her inne.

Så, etter å ha sent en god del mail og fått et minimum av svar så er det vel på tide å prøve å finne ut hvor feilen ligger dersom det skal bli noe annet enn frustrasjon ut av sukker. Derfor spør jeg nå dere om å gi meg tilbakemeldinger på profilen min. Hva er galt, hva er horribelt og alt det der. Gi meg konstruktiv kritikk, and don't sugarcoat it;-)

Sporbar

Siste svar on. 11 aug. 2010 17:33 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Skulle ønske det var lov å surfe anonymt her, jeg. Jeg liker å ha kontakt med én av gangen, i hvert fall til jeg får et visst inntrykk av henne, men jeg ser jo stadig vekk at disse vakre kvinnene dukker opp i sidebanneret og på ymse lister, og klarer ikke å holde fingerene unna. Men når jeg først har vært på en profil og så hun på min så ligger det litt i lufta at det ikke er noen interesse. Eller?

Now baby he keeps on saying that
He tells you you’re the only one
But everybody knows he’s out there having fun
Behind your back and that’s a fact and it ain’t right
‘Cos he’s a fly guy acting alike a gentleman
But back in the day I can still remember when
He’d just turn around, wouldn’t look twice at you
And I’m just being straight with you
‘Cos he takes you for a fool
So you should be on your guard
When he thinks you don’t have a clue
And I think if the truth be known
That you’ll end up all alone when
He gets everything he wants
So girl open up your eyes and see with me

What you see is what you get
Ain’t no hidden agenda
So girlfriend when he’s playing around you’d do well to remember

Now lady when he tells you
That he loves you and won’t give you up
Take your car and it’s your money that be filling it up
Look at what he’s got, think he’s hit the jackpot and it ain’t right
‘Cos your connections keep him sweet and that’s so typical
He’s only in it for himself and that’s so cynical
He’d be out of sight girl if you lost it all
So I feel so bad inside when he’s cruising in your ride
‘Cos I know baby late at night
There’s some other girl by his side
And I wanna let you know that he really ought to go
And you should belive in me
‘Cos I care baby can’t you see with me

Mannfolk er som en plate melkesjokoland,
sjarmerende innpakning,vanvittig fristende,utrolig søte,
til tide veldig kvalmende,deilig når man har fått seg en bit,men let å få nok av,
absolutt ikke bra for deg,umulig å ligge unna...
Å fryktlig vanskelig å dele med andre:P hihi:DD

Innleggene som ikke er anonyme her på forumet, dukker opp med den lille ekstra tilleggsinnformasjonen om hvillket matchtall vedkommende har i forhold til DIN profil, KULT!!! =)

(-Forutsatt at vedkomende er av det motsatte kjønn da!)

Jeg så en profil... Dama bor på Gjøvik i Oppland fylke...

-ÅSSÅ VAR HUN IKKE FLYTTBAR!!!!

*knis* pfffff..... PRÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHIHIHIHIHIHOHOHOHOHOHOHHAHAHAHAHAHAHAHOHOHO!!!.... *hikst* ååååååååh........