Sukkerforum

Hadde vært artig å høre hva jentene mener om dette også - på gutta, altså.

Noen som vet hvor de viser curlingfinalen i natt på storskjerm i Oslo?

Vil ikke lage noe kvalme med denne tråden, så jeg håper folk ser gjennom fingrene med dette ;o)
Men er det kvinner her inne som opplever at mannfolk ser på seg som et sexobjekt for mannfolk her på siden?

Personlig har jeg stor respekt for begge skjønn, så jeg vil bare ha meninger fra begge skjønn.

Hei ?

Siste svar lø. 27 feb. 14:56 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Nattugle

Hei er det noen der ute som har en kur for soveproblemer. Holder på og bli tullete. 3 natten uten søvn. Noen her spurte om erfaringene med mulighetene til å treffe noen. ??????? Er det håp.

Er det bare meg eller er det mange gjenngangere her på sukker?
Er vi blitt så kresne at selv ikke de på aller høyeste nivået på stigen ikke finner seg noen? Jeg er mann med et helt normalt utseende, og har selv vært på en god del dates med jenter her inne.. hvorfor er det slik at man ikke finner seg noen?

for meg virker det som om man har større sjanse om an "hooker" opp med noen fra byen, det må jo være rart når man her inne har tilgang til å være svært selektive, og dermed øke sjansene?

Eller er sukker blitt et sted der folk får vist seg fram, ikke nødvendigvis for å finne seg den "rette", men for å øke selvtilitten og selvfølelsen? Isåfall har jo sukker hjulpet meg, men det hjelper ikke når det jeg ikke når det jeg er ute etter.. å finne ei jente jeg kan gå hånd i hånd med :)

Topp 10 avvisningsuttrykk fra menn (og hva de egentlig mener...)

10. Jeg ser på deg som en søster. (Du er stygg.)

9. Det er en liten aldersforskjell mellom oss. (Du er stygg.)

8. Jeg er ikke tiltrukket av deg på den måten. (Du er stygg.)

7. Livet mitt er ganske komplisert akkurat nå. (Du er stygg.)

6. Jeg har en kjæreste. (Du er stygg.)

5. Jeg går ikke ut med kvinner der jeg jobber. (Du er stygg.)

4. Det er ikke deg, det er meg. (Du er stygg.)

3. Jeg må konsentrere meg om karrieren. (Du er stygg.)

2. Jeg lever i sølibat. (Du er stygg.)

...Og nummer 1 på avvisningsuttrykk fra menn (og hva de egentlig mener...)

1. La oss være venner. (Du er utrolig stygg.)

Topp 10 avvisningsuttrykk fra kvinner (og hva de egentlig mener...)?

10. jeg ser på deg som en bror. (Du minner meg og den plagsomme banjospilleren i "Deliverance.")

9. Det er en liten aldersforskjell mellom oss. (Du hører hjemme i steinalderen.)

8. Jeg er ikke tiltrukket av deg på den måten. (Du er den styggeste tullingen jeg noen gang har sett.)

7. Livet mitt er ganske komplisert akkurat nå. (Jeg vil ikke du skal overnatte hos meg, for da kan du høre alle telefonene fra de andre guttene jeg går ut med.)

6. Jeg har en kjæreste. (...som i virkeligheten er en hannkatt og en halv flaske Martini.)

5. Jeg går ikke ut med menn fra der jeg jobber. (Jeg ville ikke gått ut med deg om vi var i samme solsystem, langt mindre i samme bygning.)

4. Det er ikke deg, det er meg. (Det er ikke meg, det er deg)

3. Jeg må konsentrere meg om karrieren. (Til og med noe så kjedelig og utilfredsstillende som jobben min er bedre enn å gå ut med deg.)

2. Jeg lever i sølibat. (Jeg lever i sølibat bare for menn som deg.)

...og nummer 1 på listen over uttrykk fra kvinner (og hva de egentlig mener..)

1. La oss være venner. (Jeg vil ha deg i nærheten, slik at jeg kan fortelle deg uutholdelige detaljer fra andre menn jeg treffer og har sex med. For å få et mannlig perspektiv.)

snakker vi en mnd, to mnd, tre mnd eller mer?? Og, hva må til for at man før man treffer den rette?? noen som har erfaringer, eller er det bare gamle "slitere" der ute??

Var på Dum Dum boys konsert i går. Sikkert bra, men fikk vondt i øra allerede under første låta. Vurderte å dra hjem, men fikk kjøpt ørepropper etterhvert og ble. Lyden var så høy at det piper i ørene fortsatt. Er det virkelig verdt å risikere hørselen for å gå på konsert? Og bør det ikke være et maks-tak på desibel på sånne steder?

useriøs

Siste svar lø. 27 feb. 00:07 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa

Er litt skuffa jeg.. LItt sjokkert og..synes det ble så mye rart her.. og useriøst. Er ny bruker og prøver dette for første gang.- sendte svar til en som hadde gitt meg komplimang.. fikk rasende stygg meld fra ei berte., fikk sjokk.- Ellers,.. betalte abonement som superbruker nå,. og får kunn en masse henv fra menn uten bilde.. og ikke abonemang.. Fy søren,. så jeg angrer at jeg brukte penger på dette.-

Puh...

Siste svar fr. 26 feb. 23:44 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Jeg har spurt om det før, men jeg blir aldri klok på det - hvor mange timer har egentlig døgnet til den jevne Sukker-dame?

I full jobb, studerer ved siden, skal til London, Washington, Moskva og Peking før St. Hans, elsker ski, både bortover og nedover, og snowboard, trener 3-4 ganger i uka, elsker toppturer, klatring, konserter, sjøliv og uteliv. Hvordan går dette i hop? Og ikke minst, hvordan skal de få tid til en kjæreste?

Hva er den mest generete forskjellen mellom ann og kvinner?

Jeg får ikke lenger opp profilene eller meldingene i innboksen min. I hvert fall kommer de ikke fram noe sted slik at jeg finner dem igjen. Dette har fungert helt greit fram til i dag. Hva kan ha skjedd? Hva kan jeg gjøre?? (Kan det ha noe å si at PCen er (nesten) full?). Glad hvis noen har gode råd!

Til lastebilsjåføren

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym svarløs

Hvordan skal jeg få svart deg på spørsmålet når du har blokka meg???

Et vitne så en utenlandsk utseende kvinne kjempe med en kraftig, hvit mann på en bussholdeplass tidlig om morgenen.
Da Faiza ble meldt kidnappet, meldte vitnet seg for politiet. Faiza er jo nå funnet drept og bortsett fra dapsmannen var vitnet den siste som så Faiza - og hun så henne kjempe.

Vitnet har det sikkert ikke godt nå, og sannsynligvis gjorde hun noe mange andre ville gjort; kjørt videre.
Men hva hvis hun hadde stoppet, eller bare sakket farten, rullet ned vinduet og spurt hva som skjedde eller om hun skulle ringe politiet (han brukte jo tross alt makt)?

Men selv om vitnet ikke handlet unormalt, synes jeg faktisk det er forferdelig at hun kjørte videre.
Hun satt jo i en bil og var ganske trygg selv, og det er jo ikke normalt å se slikt.
Føler vi ikke noe ansvar for å hjelpe? Er vi redd for å komme i trøbbel selv?
Skjønner vi ikke i øyeblikket at det vi ser, er det vi ser; noe som ikke skal skje?

Hva ville du gjort?
Tror du sånne saker kanskje gjør at du vil handle litt annerledes hvis du kommer ut for noe (mens du enda husker det)?

kiss me hønni hønni kiss meeeee.....

Ha en forykende helg folkens! .. Og huskt at snøen snart blir borte!

Nå har jeg vært her på Sukker i over en mnd, dvs blitt riktig så erfaren. Etterhvert har jeg oftere og oftere gått inn på forumet, først og fremst for underholdningen, det er masse artige tråder og ikke minst kommentarer her. Men også fordi det er en del interessante og seriøse temaer som blir tatt opp. Noen ganger må jeg bare skrive en kommentar selv også fordi temaet engasjerer meg.

Men det som forundrer meg er at det er så få av de som skriver på forumet som er på min alder eller eldre, og det er jo en del av oss her inne, det vet jeg. De fleste her tror jeg er fra 20 og opp til rundt 40. Men vi 50 åringer, hvor er vi? Er dette litt for barnslig for oss? Eller engasjerer vi oss ikke? Eller tenker vi at vi kun er her for å treffe en kjæreste, ikke noe annet fjas? Eller har vi ikke tid??

Bare lurer jeg....

Har vært på noen dater nå det siste året (og takk til Sukker for de fleste av dem, ellers hadde det vel bare vært én, tror jeg). Det er også en del som har vært innom profilen, noen mange ganger, og noen har satt hjerte og/eller sendt melding(er). I profilen min har jeg en god del bilder av meg, også noen som ikke er så flatterende, og dette har jeg gjort med vilje fordi jeg ikke vil møte noen og de skal få 'sjokk' over at jeg ser annerledes ut enn de hadde forestilt seg.
Men jenter har altså kontaktet meg, og jeg har vært på dater. Så jeg kan ikke være helt forferdelig utseendemessig, og hvis disse også har lest hele den velutfylte profilen min er det tydeligvis ikke så mye galt med meg når det gjelder interesser etc. heller.

Men... jeg sitter nå her alene allikevel da.

Og det som irriterer, er at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre for å "bli bedre". Når en date ender med at man etterpå får vite at "kjemien var ikke der" (selv om daten har vært kjempehyggelig), så sier ikke det meg noenting. Det vil si; jeg lurer på hva som ligger bak ordet 'kjemi'. Jeg skjønner jo hva det betyr, men det må da være en *grunn* til at kjemien ikke var der (for dem).

Føler ikke at jeg kommer noe videre når jeg ikke aner hva jeg kan gjøre for å forbedre meg. Det er som å ha vært i et jobbintervju og få vite at man ikke har nok groompsh. "Jaha - jeg har ikke nok groompsh nei. Den er grei".

Hadde det vært "Beklager, men du hadde ikke et utseende som tiltaler meg allikevel viste det seg", eller "Beklager, men du har en stemme jeg ikke orker", eller "Beklager, men du har ikke nok utdannelse", eller "Beklager, men du har ikke bra nok jobb", eller "Beklager, men du har ikke fin nok kropp"..... osv osv. Da hadde jeg ihvertfall hatt en knagg å henge problemet på.

Men det er jo en uskreven regel at man ikke sier sånne ting.

Til og med min beste venninne, som jeg kan snakke med om ALT, kan jeg ikke spørre. Dersom jeg gjør det, får jeg bare vite at jeg er 'kjekk, og snill, har mange gode egenskaper og vil være et funn for den som blir sammen med meg'. OK - hvorfor er jeg singel da? Og vi snakker singel i MANGE år her.

For all del: jeg vet om flere ting jeg kunne "forbedre". Men når jeg har vært på date med jenter som vet om disse tingene og sier det ikke har noe å si for dem, og det allikevel ikke blir noe mer fordi 'kjemien ikke er der', da føler jeg meg litt maktesløs.

Er det sånn at folk MÅ bli 'forelska' på første date? Er det DET som er 'greia' med 'kjem

Det er kanskje ikke så veldig sjokkerende at mennesker er forskjellige. Vi har forskjellig bakgrunn og tar forskjellige valg.
Jeg har derfor lyst til å generalisere litt ut i fra mine inntrykk og erfaring.

Mennesker som jobber/studere innenfor helsevesenet er til å stole på, de er omtenksomme og gjør ikke så veldig mye ut av seg.
Mennesker som jobber/studerer innenfor markedsføring/reklame er ganske overfladiske og er opptatt av detaljer. De er også generelt mer opptatt av hvordan de selv ser ut, og er verdensvante.
Mennesker som jobber/studerer innenfor industri er (tror de er) temmelig tøffe, er relativt uflidd og er ikke så opptatt av sin egen helse. De er derimot veldig ærlige og rett på sak.
Mennesker som jobber innenfor primærnæringene (særlig bønder) er generelt litt sosialt tilbakestående, forsiktige, jordnære, men til å stole på.

Er det flere som vil generalisere?

Sexy woman.

Siste svar fr. 26 feb. 09:55 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Garbo

Lager en ny tråd der oss damer kan høre fra dere mannfolka hva som er sexy hos kvinner.

Jeg møtte en fyr for noen dager siden, og for min del må jeg si det var full klaff! Denne karen traff jeg på et annet nettsted.

Han logget seg på MSN dagen etter og sa han mer enn gjerne ville møte meg igjen, men at han vil vente til en kveld da dattera ikke er hjemme. Jeg synes det er litt vanskelig å finne på noe å prate om for jeg er sjenert, og etterhvert sa jeg derfor at jeg måtte gå. Etter det har han ikke vært på MSN. Og jeg blir gal. Jeg vil møte han igjen. Og selv om jeg vet det er tidlig, så tror jeg dette kan utvikle seg i en veldig god retning. Men hva nå? Skal jeg tørre å sende han en SMS? Hva kan jeg skrive i den? Jeg er redd og sjenert, men jeg vil møte han igjen og er redd han tror jeg ikke er interessert!

Det har vel blitt torsdag nå, la oss besudle denne ellers så uskyldige nye dagen med tullball!

Som trådtittel spør om, er det galt å date flere, eller å sende litt mer personlige mailer her inne med flere en en stk?
Jeg har spurt gutta jeg sender med, men de sier at det ikke har noe å si, juger de?

Altså, han er gode venner med minst 2 av xene sine, og tilbringer mye av tiden hos de, han har også endel kontakt med noen av jentene som han bare har hatt sex med.. for meg virker det som om han har de i "reserve"?

Jeg har ikke lyst til å bli såret, og å innlede et forhold eller en romanse med en slik fyr (selv om han er fantastisk på alle mulige områder) synes jeg blir for skummelt =(

Det er kanskje litt tabubelagt å lage en tråd om politikk på et sjekkested, gjør det alikevel sånn at de som tør å stå fram med meningene sine kan diskutere litt.

Vil vurdere å slette tråden hvis det blir altfor mange som ikke står frem med sin identitet.

Jeg er en mann som kun foretrekker brunetter og syns det er litt rart at en svarmelding som; "dessverre, jeg er ikke interessert i blondiner, men lykke til i jakten" genererer så mye misnøye blant de avviste blondiner. Avvisning på grunn av hårfarge burde jo egentlig sidestilles med avvisning av lignende årsaker, som f.eks. geografisk avstand osv. Dette er slett ikke personlig ment!

Kan noen gi meg noen innspill på dette?

Lager denne tråden på nytt jeg, kan noen fortelle meg om det går an å merke profiler for at du har kikka på de?

Hører på nyhetene at det nå fins en nettside som samler informajon fra andre nettsider som facebook, msn og lignende. Web siden har nå uten at det var meninga begynt å fungere som en portal for kjeltringer. De kan gå igjennom informasjon om folk som ikke er hjemme for eksempel, dermed kan ditt hus havne på lista til tyver!

1.mai i Hemsedal

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Elise

Finnes det andre der ute som også skal til Hemsedal avslutningshelgen ?? Hvis det ,rop ut !!

Jeg vil gjerne vite hvor mange som kan tenke seg klovnebuksene til de norske curlingherrene i OL.

La oss rekke opp hånda og så telle opp. Deretter tar vi klovnedating om kun kort tid. Masse hotte dater med sukkerfolk et sted sentralt i Norge.

Noen som melder seg?

Er det bare meg, eller? Når jeg ser en profil jeg liker og vi ikke matcher på attraktiv tenker jeg at jeg må sjekke hvorfor. Jeg har svart midt på treet på attraktiv fordi jeg selv mener at jeg ser helt vanlig ut og kunne ikke tenke meg å sett høyt på dette (selv om jeg får kommentarer om at jeg er pen). Når jeg ser profiler som har svart høyt på attraktiv tenker jeg alltid at dette er skikkelig turn-off. Jeg er ikke interessert i en mann som har så høye tanker om seg selv, som på en måte setter seg over gjennomsnittet. Hvorfor tror han selv at han er så attraktiv? De som har svart dette ser jo som oftest helt alminnelige ut (ihvertfall de som kom frem hos meg - jeg tok nettopp en sjekk). Hva er grunnen til at noen setter høyt på dette? Skjønner at det er noen få som er veldig pene og som ønsker å matche andre som er pene. Men hva med alle de som ser helt alminnelige ut? Hvorfor har de satt høyt på dette? Er det fordi de selv mener at de er veldig attraktive, for å tiltrekke seg en attraktiv partner, eller? Noen synspunkter?

er lei av snøøø,og har lyst på en sydentur:)vil du være med?skriv til meg:)så kan vi se...hehe

Jeg er den heldige eier av opptil flere epletrær og andre frukttrær. Etter fjorårets innhøsting har hovedvekten av eplene dessverre blitt liggende i kjelleren å råtne. Under middag med mine foreldre foreslo derfor min far at jeg kanskje kunne søke etter ei som er god til å lage eplemost og andre moster.

Fins det noen søte syltetøydamer der ute som vil hjelpe meg?

Nok ei midtuke og jeg går nesten helt surr i hvilken ukedag det er. Veldig fint at vi har mulighet til å lage en tråd for hver dag dahhhhhhhhhhh.....

Guten Vormittag Freunde!!! :-) *og nei - dette er ikke en tråd som skal bables på tysk!! ;)*

Usikker

Siste svar to. 25 feb. 00:12 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym ***

Har et lite dillemma. Var på date med ei flott dame, og vi fant tonen. Skal treffes igjen for vi begge syns dette er noe å gå videre med. Så oppdager jeg at hun har lyvd på alderen her på sukker, ikke mere enn med to-tre år, men alikevel.

Kan ikke tro det er tastefeil, for fødselsdatoen er jo noe som er innprentet i hukommelsen. Fant dette ut når jeg googlet henne. Vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem her, for jeg vil nødig si at jeg har sjekket henne opp på nettet, selv om de fleste gjør det.
Har brent meg på løgner og usannheter før, så derfor sjekker jeg litt opp rundt den personen jeg treffer.

Lurer på om jeg rett å slett bare skal gi slipp på henne pga dette, eller vente til en anledning å få oppklart dette.

Hei!

Jeg vil bare oppfordre dere alle "slitere" her inne som ikke får så stor pågang på deres mailer eller profiler til å bytte ut bildene deres, ta nye, kanskje litt "gale" bilder.. og vær mer bastant i profilen!!

Jeg opplever nesten at ALLE jentene jeg tar kontakt med nå svarer, og vi finner tonen.. og jeg får til og med jenter som smeller på gule og røde hjerter ! :D

For en ny start ! :)

jeg selv er en smule skeptisk da både oddbjørn og sunby ikke akkurat har imponert iår!

KOM IGJEN NORTHUG ! :D

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Denne historien finner sted på et annet nettsted, som jeg ikke kan nevne ved navn her. Jeg har så vidt vært innom og laget meg en profil. Den har ikke bilde, ingen beskrivelse av meg overhodet, bare kjønn, alder høyde, kroppsbygning og hvor jeg bor. Dere skjønner pakka. Umiddelbart begynner det å renne inn meldinger - altså en helt annen stil enn her på Sukker. Her inne svarer jeg på alt, men på dette stedet skjønner jeg kjapt at det kan jeg bare glemme; det er alt for mye.

Uansett, jeg får plutselig et LANGT brev. Det er såpasse langt og gjennomtenkt at jeg med 99,99% sikkerhet kan si at det er et standardbrev som ikke er forfattet spesielt til meg. Og hvorfor skulle det være det? Jeg er jo en "nobody" uten tekst og bilde. Det kommer fra en pen mann på min egen alder som sitter i rullestol og som presenterer dette som en utfordrin, som det jo kan være.

Jeg tenker at jeg ikke vil være en av de sikkert mange som ikke gidder å svare på dette lange brevet hans, så jeg skriver et langt svar tilbake hvor jeg er helt åpen og ærlig om at det at han ikke kan gå er en utfordring for meg, spesielt med tanke på mine kjæreste fritidsaktiviteter av ymse slag - turer i skogen, vanskelig tilgjengelige hytter osv. Jeg avslutter med å si at jeg gjerne skriver mer, men at jeg er skeptisk.

Og så får jeg svar (gjengitt nedenfor) fulgt av at han blokkerer meg, og jeg lurer bare på - hvem er det som er fordomsfull her? Jeg er skikkelig opprørt og lei meg, men får jo ikke svart ham, så velger å lufte frustrasjonen her istedet.

Høres ut som noe en 14-åring kunne ha sagt, men fortell om dine erfaringer. :)
Gjerne i formen:

Hva man skal gjøre:

Hva man ikke skal gjøre:

Skoleuniform

Siste svar on. 24 feb. 19:20 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym nycticorax

skulle ønske man hadde skoleuniformer i norge også... damer i england lærer jaffal å kle seg skikkelig...

Etter å ha vært på sukker lenge og vel er jeg litt fortvilet over den dårlige matchen jeg har med damene på seksualitet her inne. De aller fleste som jeg har bra match med, har jeg masssse og store gule hjerter på roller og sex.

Jeg tror dette handler om at damene som er her inne er mer frigide og løsslupne enn hva jeg hadde sett for meg. Når jeg som mann får gult hjerte på sexlysten med ei dame, så er vel ikke jeg som mann normal da. Vi menn har vel generelt mer lyst på sex enn dere kvinner eller hva??

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Jeg er nok en av de, og selv om jeg føler meg litt skyldig som ikke sier dette.. så må jeg jo på noen måte prøve å legge henne bak meg..

Jeg har vært igjennom alle fasene av sorg, og til og med hatt en god del ONS, og flørterier, men det føles ut som den delen av hjertet som jeg hadde reservert til henne har for evig blitt tatt vekk fra meg :).

Bruddet er over et år gammelt, men jeg tenker på henne ofte hver dag..

Hva tenker egentlig de som skriver en førstemelding bestående av følgende fire bokstaver: "date"
Det er ikke engang spandert stor bokstav, og langt mindre spørsmåsltegn etterpå. Det står rett og slett bare "date". Er det seriøst meningen at jeg skal bruke tid på å forfatte en form for svar?

Jeg prøver å svare alle, men denne vet jeg jammen hva jeg skal gjøre med.. :)

Nå starter om få timer et nytt vinter-OL i Vancouver. De 21. vinterlekene i historien og jeg gleder meg som et lite barn til å følge med og la følelsene ta overhånd.

La oss feire og gråte sammen her inne for de store og små bragder!! La dette bli en tråd som følger lekene fra idag 13. februar til 28. februar..

Kanskje kan vi som har match på vintersport finne hverandre i denne tråden her!! :D

Kanskje litt langt men jeg syntes ihvertfall det var interessant.

http://blog.okcupid.com/index.php/2010/02/16/the-case-for-an-older-woman/

http://blog.okcupid.com/index.php/2009/10/05/your-race-affects-whether-people-write-you-back/

Sikkert ikke representativt for sukker da det er fra usa og kjønnsfordelingen på sukker er ganske skjeiv (har jeg hørt) :P

Ingenting er som å sette solsengen på stua foran en storskjerm med travel channel... Fjernkontrollen i den ene hånda, og solo i den andre. En solariumslampe på hvert hjørne, og flere terrassevarmere inne på stua. Fremtidens sydentur? Strømforbruket koster vel det samme som en ekte tur, men hvem bryr seg om det hvis man slipper å forlate hjemmet på en uke og samtidig bli brun? Borte bra, men hjemme best?. ;)

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)