Sukkerforum

Slike meldinger er jo hyggelige å få… eller PM og flørter… Men hva i huleste handler det om når jeg responderer med en utelukkende hyggelig og positiv tilbakemelding for så å oppleve fullstendig taushet ???
Eller to - tre meldinger frem og tilbake med bekreftende interesse og så stille..??
Har jo skjønt at nettet er et sted hvor mange tillater seg uhøflighet over det som er normalt, men personlig opplever jeg å bli kødda med…
Hvorfor vise interesse hvis ikke man vil følge opp, eller være voksen nok til å si at man har kommet “på andre tanker” ???
Er dette mennesker som ute i den virkelige verden snur seg bort og går midt i en samtale..??

Det må være lov å ikke svare på henvendelser og “hjerter”, en del av “språket” her, men tar man et initiativ eller innleder en dialog, så forplikter vel det litt mer… ?
Jeg er anser meg for å ha en stor grad av toleranse, og kan forstå det meste, liker ikke å sette folk i “bås” og derfor blir det mer en bekreftelse på at det er mange uten ekte hensikter her.. Synd…

Hvis ikke man evner å avslutte det man starter, burde man finne seg en annen hobby enn å late som om man ønsker å date..
Trøsten er at jeg i hvert fall ikke har brukt tid og energi på det…
Men vært MEGET tett på å klikke “slem / ufin” , gjør det snart..

Sjærpings jenter !!!!
Et snev av høffelighet kan kanskje bidra til at nett - dating kan ha et anstrøk av seriøsitet....

Etter å ha vært her på Sukker i litt over et halvt år er det noe jeg stusser på. Hvorfor er responsen så innmari forskjellig i perioder? Det gjelder både besøk på profilen og 1. gangs meldinger. Og da må jeg forte meg å fortelle at jeg ikke er av de mest attraktive her inne aldermessig, er kvinne på rundt 50. Men har ganske bra bilder og får normalt god respons.

Det rare er at i noen perioder har jeg 20-30 besøk hver dag og kanskje 1-2 førstemeldinger daglig. Men så kan det gå opptil 1-2 dager uten et eneste besøk og ingen meldinger på en uke eller to. Det er nesten spooky....

Det er helt utrolig hvor urutinert man blir på det å være singel når man har vært i forhold en stund...

Jeg dro på byen med noen kompiser på min andre "singeltur" etter at et nær 4 år langt forhold ble slutt. Etter en liten time med "Jeg er singel...desperat....HJELP MEG DAMER!!", klarte man til slutt å roe seg såpass at man faktisk kom i dialog med noen jenter. Utrolig nok, etter å ha tilbragt resten av kvelden med jentegjengen, spurte plutselig "min utkårede" om jeg hadde lyst til å være med henne hjem for å avslutte en ellers så hyggelig kveld... Jeg var faen så gira i taxi'n på vei hjem til hu, og tenkte at NÅ blir det en ny opplevelse for første gang på mange år.

Etter litt vin og småprat kom vi oss til soverommet, og hvor jeg plutselig stod halvnaken og kom på at jeg har glemt det man ALDRI glemmer......Faen, skulle DET ødelegge alt? Jeg fikk stammet frem at jeg ikke har med meg beskyttelse, og klarte såvidt å unngå å nevne at det var fordi jeg nettopp har blitt singel, og ikke vant til slikt lenger..(det er jo en virkelig turn on...)

Etter at hun så litt rart på meg pekte hun ut av vinduet - det var heldigvis en døgnåpen 7/11 butikk rett over gata, og dama var heldigvis ålreit nok til å ikke benytte anledningen til å hive meg på huet og ræva ut av leiligheten...Det ordna seg til slutt, men er det mulig å bli SÅ urutinert a????

Regner med noen har endra bedre "klønete" og urutt historier - fyr løs!!! Kan heldigvis le av det meste i ettertid ;-)

Iskalde damer

Siste svar lø. 21 aug. 2010 12:44 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Ensomflink

Det er en del damer her som har en adferd som forskrekker meg. Først bakgrunnen: Da damene ikke starter å skrive med meg, må jeg skrive til dem. Og da de fleste aldri svarer, må jeg skrive til mange for å i det hele tatt få en sjanse til å starte en dialog.

Har oppdaget at en del damer her har denne rutinen: Man sender dem et vennlig og høflig brev som innledning til en dialog (ikke noe useriøst tullprat). Hun tar ett eneste besøk på siden min. Kanskje svarer hun kort at hun ikke er interessert. Deretter blokkerer hun meg! Det er en vesentlig del av damene som gjør dette, blokkerer meg veldig raskt og tidlig, uten at jeg har gjort noe som skulle provosere henne til en blokkering, og selv om matchtallet ikke er dårlig. Jeg oppfatter blokkering som en veldig sterk markering. Jeg trodde i utgangspunktet at det skulle brukes overfor folk som plager en. Men nei, du sender en eller to høflige mailer og du er blokkert!

Damene som gjør dette forekommer meg å være iskalde. Vet ikke om menn gjør det samme her, som mann kan jeg ikke vite det. Er det god folkeskikk å blokkere så raskt?

.. med vita margarin som dip! Andre gourmetforslag på en fredagskveld?

ønsker alle her inne ei fin og innholds rik helg,måtte dere kose dere uansett hva dere finner på:)
skal få på meg maler klær og male soverommet :D

god helg alle sammen:D

Hva gjør alle disse vakre damene her på Sukker? De må jo vasse i tilbud i nærmiljøet sitt. Har de brukt opp alle i mils omkrets eller er det bare like navlebeskuende der som de synes å være her? ;)

Ved noen svarene ved innelggene ser jeg de fleste her inne på sukker.no er mest ute etter en ting.......Teste noen gutter og jenter i sengs om hvordan de er, også ha forhold med de???? SKAM!!!!!!

Lurer på hvorfor er det så viktig for noen å teste det motsatte skjønn i sengs for å se den personen er god eller ikke. God kjemi bør jo ikke være bare fysisk men altså psykiske delen.
For å ha et godt forhold må du også kunne gi fra deg kjærlighet, omsorg.

Hvordan har det seg at alle venninnene til min eks-kone absolutt skal prøve å komme seg til sengs med meg? De kunne jo ikke fordra meg tidligere. Og siden jeg fremdeles ikke fordrar dem, forteller jeg det til eksen hver gang en av dem prøver seg. Flere av dem gir seg jo ikke heller. Kan snakke om menn som ikke forstår et avslag, men jeg tror det går begge veier....

Jeg sitter jo her og blar meg gjennom lista over jenter/kvinner/damer/møfrø/snupper etc. Og ser så øyet blir stort og vått ;-)

Plutselig slår det meg at hun jeg titter på har 3 år gamle bilder. 3 år! Det er faktisk lenge det, på tre år kan du ta ferdig en utdanning, gå opp (eller ned) 30 kilo, finne gud, miste vettet, bytte bort kua (og få fela igjen)... Med andre ord; jeg har ingen anelse om hvordan denne kvinnen ser ut i dag. (dette er selvsagt bare et problem siden hun kun har disse gamle bildene, det finnes ingenting annet å se på)

Hvor gamle bilder har DU?
Har du _kun_ gamle bilder? (Skal antagelsen min da bli at du den gang så fin ut men nå har tapt deg noe?)
Hvor gammelt er egentlig _for_ gammelt?

(Må jo bare si at 80% av bildene mine er fra de siste 12 månedene)

random...

Siste svar fr. 20 aug. 2010 18:26 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym boddah

I et liv har vell de fleste hatt sine oppturer og nedturer, så her sitter jeg i min melankolske boble og grubler. Hva er værst? Det å ha ingenting å leve for, eller det å ikke ha noe å dø for?

Det er jo en kjent sak, vi blir aldri fornøyd. Når det gjelder penger vil vi alltid ha mer, vil alltid ha en bedre jobb og alltid ha mer. Slikt er det egentlig i kjærlighetslivet også.

Vi har jo en eller flere utseender og personligheter vi liker. Vi vet og har sett at dem finnes og det er ikke noen kjendiser.
Du vet det er en slik parson du vil ha og da er en "fornøyd". Som oftest blir en ikke sammen med vedkommende, ofte pga at personen er i forhold.
Dermed finner en noen som er opp i mot men som ikke helt er der. Det er jo kjekt og alt det der, men det er liksom ikke helt den personen. Velger du å være singel til du blir sammen med en "slik" eller er du åpen for ham om du kommer over ham mens du er i et forhold?
Snakker ikke om å være utro, mer at en møtes og ser det an og holder seg innen for grensene, er det bra så gjør en det slutt å prøver med ham.

Da er det mange som sier til seg selv "jaja hans tap, det er flere å ta av og før eller siden blir han min".
Men si da at en liker bildene og profil teksten. Det er liksom ham og nei selv om det er mange å ta av, så er det ikke ham.
Hva gjør en for å få kontakt når meldingen ikke blir besvart og han har besøkt siden din. For du er overbevist om at dersom du hadde møtt ham utforbi nett hadde han sjekket deg opp.

Noen synes man bør finne en som har god jobb, hus, bil og alt som kreves for et godt liv.
Noen ser ikke på det motsatte kjønn har noen ting i livet sitt bare selv kjærlighet spiller mest rolle for et godt.
Stakkars de som har alt det de trenger fra denne verden bare trenger en som kan like de for hva og hvem de er. Vil ha kjærlighet fra det motsatte kjønn.
Når man graver rundt ser man verden er så komplisert og menneskene er så forskjell for man vet aldri når en dukker livet om den personen er egentlig helt oppriktig med deg eller har noe baktanker.....

Sukker.no er et skikkelig vanskelig sted for de som vil ha langvarige forhold

Det ligger kanskje noe her?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Exposure

http://www.youtube.com/watch?v=uAJDD1_Oexo

Poenget kommer litt ut i videoen;)

Begge barna mener at det er på høy tid at mamma får seg ny kjæreste snart, men snuppas nyeste forslag tok kaka... Hun spurte meg nemlig forleden dag: "mamma.... kan du gifte deg med farfar?" Hun kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke hadde så lyst til det, men godtok unnskyldningen med at "farfar er jo gift med farmor".

For ordens skyld, pappa'n deres døde av kreft i fjor... derfor farfar...

Det må finnes menneskehet og respekt i noen av å gi respons på små hilsen meldinger! I alle fall si " hei på deg men jeg er desverre ikke intressert" . Noen ville bli glad av å høre det og vil respektere det

Hei hei

Siste svar fr. 20 aug. 2010 07:45 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Arezu

God dag til alle sammen!

Del deres gode minner om sukker.no..................

Får stadig noen moro saker via mail, og denne passet vel godt inn i selverkjennelses debatten på forumet ;-)

Del deres vonde minner om sukker.no

Har det skjedd noen her inne har funnet hverandre og er lykkelige sammen? Jeg er litt tvil om jeg har kommet til riktig sted

Hmm
er det et tegn på at man begynner å bli desperat eller muligens enda verre gammel? Når man har lyst å bo i "en skikkelig" leilighet, møte den rette ha faste ting om dagene og gjerne barn om ikke så alt for lenge?

Ahhh kvalene, og hvordan får man det ?

Match - søk

Siste svar to. 19 aug. 2010 22:04 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym sykkelmann

LItt frustrasjon. Jeg får kjempematch på damer som bor flere 10 talls mil unna. Hvordan unngår jeg det? jeg har forsøkt å endre, men det hjelper ikke...

Også, hvis man er så overfladisk at man "bare" søker en flørt/elskerinne....hvordan søker man etter det? Såvidt jeg ser kan man ikke søke etter andre som søker det samme? Det er matchen som avgjør, og da går pilen til punkt 1.....ikke helt presis kan man vel si.

glad for alle seriøse svar. Vittigheter, frekkheter, spydigheter og såkalte morsomheter kan Du spare til en annen tråd :-)

jeg har så lyst til å lære meg å spille et instrument! jeg tror gitar/bass hadde kledd meg best, men så har jeg for korte fingre, så det går ikke :o(
MEN så tenkte jeg at: -munnspill- er jo litt kult! :oD
så, derfor er mitt spørsmål; er det noen her inne som kan spille, og som kan fortelle meg om det er vanskelig å lære seg?

jeg har pratet lenge med ein her inne,vi møttes mange ganger ,vi tilbrakte noen netter sammen hadde det veldig koseligt,praten gikk lett og latteren satt løs:) så spurte jeg bare sånn av nyskjerrighet om ,vi var venner med fordeler eller om det lå noe i lufta som etter vært kunne bli noe mer.....ingen svar å få ,ikke en lyd i fra han siden....om han ikke vil ha noe mer kontakt med meg,så hvorfor ikke blokke meg fra sukker og ta meg vekk i fra msn og andre plasser vi har hverandre....er jeg bare heilt ut på jorde teit nå eller hva synes dere?????

hilsen ei litt forvirra skogsmus:)

Ta hintet

Siste svar to. 19 aug. 2010 21:12 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Erdetslik

Er det i de underliggende eksemplene en skal ta hintet?

- drikk varmt melk
- bland kald vann, salt og youghurt
- drikke te
- kaffe
hmm hvilket av de tror du hjelper mest for en god sovn?

Kjemi

Siste svar to. 19 aug. 2010 20:41 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym delbar

Vi alle sier kjemi er veldig viktig for et godt forhold. Noen sier fysisk kjemi er veldig viktig og noen sier psykisk er viktigste........ I min egen del synes jeg begge to bør være helt likt.

Har sittet og kjedet meg en stund nå og bestemte meg for å gå en tur innom 123spill for å finne tidsfordriv. Etter klikking både her og der fant jeg et spill jeg kjørte gjennom. Spillet var helt ok, men det som var utrolig var musikken. Jeg har hørt gjennom sangen flere ganger og er like fortryllet hver gang. Andre som har funne fantastisk musikk rundt omkring der man ikke forventet å finne den?

http://www.newgrounds.com/audio/listen/124949

Utseende

Siste svar to. 19 aug. 2010 18:50 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym delbar

Hmm fostår ikke hvordan eller kanskje bør jeg si hvorfor noen sier de ser ikke på utseende i det hele tatt og er ikke viktig men indre. Det er altså sant indre er mer viktigere enn utseende. Men når du er på noen steder der det er folk du ikke kjenner til og prøver å finne deg noen. Hva er det du mest legger merke til da?

Jeg synes det er mye bedre å begynne med venneskap, bli godt kjent og se om kjemien passer eller ikke deretter ta neste skrittet. Altså neste skrittet er å begynne med forholdet. Ellers kan man mislykkes.
Noen vil tro neste skrittet er ekteskap .....det er dumt tenkt......du gjør det bare verre for deg selv

De som haster i forhold og tror er forelsket i hverandre, må du vite forholdet kommer til å vare veldig kort og ender med forferdelige sårbarheter.

Etter å ha lest utalige profiler fra 22 til 38 år sitter jeg igjen med følelsen av at brorparten av dem egentlig ikke har tid til en kjæreste.
Det skrives mye om viktigheten av jobben og alle de fantastiske fritids aktivitetene som tar så mye tid, samt at det plusses på hvor viktig det er å henge samens med vennene.
For ikke å glemme familien.
Jeg klarer ikke helt å se hvordan disse ”opptatte” personene egentlig har tid til en kjæreste.

Skryter dem på seg viktigheten av å jobbe lange dager, og hvor kull hobbyen demmes er???

Er det for å dekke flørte behovet dem er her inne, holde det mest mulig på avsand så det ikke blir for seriøst?

Ironi

Siste svar to. 19 aug. 2010 13:55 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Arezu

Har du selvironi? Hmmm Hva synes du? Synes du ironi er bra eller ikke?

...

Siste svar to. 19 aug. 2010 12:43 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym soma

Hvorfor skriver så mange ... etter alle setninger? (Tenker da spesielt på profiler.)

Don't get it.

Heisann, jeg er helt ny her og har bare et lite spørsmål. Er dette verdt penga? Er sjansene store for faktisk møte ei jente her inne? =)

Altså, fyren tok kontakt med meg. Så melder vi litt frem og tilbake en uke eller to, daglig, i forsøk på å bli litt kjent. Ingen store ord, bare vanlig, hyggelig prat. Jeg har ikke rukket å svare på hans siste melding, da han plutselig sender denne:

"Stikker nå:) Lykke til med deg og sønnen din. Om du noen gang skulle ha noen spørsmål vedr (et land), så kan du kontakte meg på (mailadresse)."

Vips var typen slettet fra Sukker.

Jeg kan ikke si det var det største tapet at han forsvant, hadde ikke blitt så veldig godt kjent. Men jeg tok meg i å flire og riste litt på hodet av denne meldingen. Bare jeg som syns den var litt sær? Kunne han ikke bare slettet seg fra Sukker uten noen ord? Og om han absolutt skulle gi en avskjedshilsen, så kanskje ordlagt seg litt mer "normalt"?

Jeg har ikke så lang kjennskap til sukker, men regner med det er like mye sært her som irl.....

Den kommer fra symmetri, gitt:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10044270

Jeg har truffet flere menn etter sukkermailing. Det er fint, og jeg har likt noen bedre enn andre. Det er lettere å avvise enn å bli avvist selv...

Og når jeg har hatt sex med èn, så er det mer fristende å møte han igjen enn å møte nye...

Synes ofte kjemien stemmer best for kun en av oss. Når jeg selv blir avvist, ønsker jeg mer - og omvendt...

VANSKELIG... flere som har det sånn?

....må man ha vært i et forhold før det er "lov" å være utro?

...er der du viser frem gifteringen

Noen som har observert andre uheldige situasjonsbilder rundt om?

lille Oskar: Mamma husker du den hvite vasen du var så nervøs for at skulle gå stykker?
Mamma: Ja
Lille Oskar: Nå trenger du ikke være nervøs for der lenger......

Jeg synes selv det er indre skjønnhet som påvirker til utseende.
Hva synes du?

Er du oppriktig?......hmm hehe nei......hvis du er.....bevis!!!!