Sukkerforum

Forresten...

Siste svar on. 14 juli 2010 19:39 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym kvikklunsj

"Why marry a cow when you can get the milk for free?"
hørt den? Leste et genialt svar :
"Nowadays 80% of women are against marriage. Why? Beacause women realize it's not worth buying an entire pig for a little sausage"

Gal

Siste svar on. 14 juli 2010 17:01 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Ser det er mange som oppgir i profilteksten sin at de er "litt smågal". Hva i svarte ligger egentlig i det? Høres ikke veldig positivt ut i mine ører...

En kompis av meg var på besøk for noen uker siden, og han fortalte meg at han hadde en jente i kikkerten. Dette var en jente som han hadde kommet i prat med på en fotballkamp, og som han tydeligvis var betatt av.
Han hadde fått med seg navnet hennes, og han hadde funnet henne på Facebook så han lurte på om han kanskje skulle sende henne en melding når han kommer tilbake til Norge ( han er nå på en 4 ukers utenlandsreise).
Jeg oppmuntret han til å gå videre med disse planene, og det vet jeg at han også kommer til å gjøre, for han virket ganske betatt av denne damen....

I helgen som var, så var jeg selv ute på byen. Der traff jeg en søt og hyggelig dame som jeg pratet en god del med, og vi danset og hygget oss noen timer.
Men rundt midnatt, så gikk det opp et lys for meg. Dette var dama som kompisen min hadde sett seg ut, så jeg takket for meg med en unnskyldning om at jeg skulle tidlig opp dagen etter og forlot lokalet.

På Søndagskvelden, så tikker det inn en sms ( hun hadde sporet opp nr, mitt på nettet ).
<Hei kjekken, Takk for i går. Det var skikkelig trivelig å treffe deg, og jeg håper du hadde en fin kveld.......>
Jeg fikk litt noia av denne meldingen, men jeg svarte høflig uten å stimulere til noe mer........
Og det har tikket inn noen meldinger i etterkant også, og jenta er ganske klar på at hun liker meg, og at hun kunne tenkt seg å bli bedre kjent.
Jeg tillater ikke meg selv å føle noe som helst ovenfor denne jenta, men hadde omstendighetene vært annerledes så hadde jeg nok vært både smigret og helt sikkert avtalt å møtes igjen.....

Så jeg er i et dilemma her. Hva er det riktigste å gjøre i denne situasjonen?
Tips mottas med takk :)

Vel, er ikke noen grunn til sitte hjemme på en dag som dette.... Ut å se på damer - og satse på at sukker blir en overflødig tumleplass etterhvert..... Da blir det mat på McDonald.. eller BK eller et annet sted som serverer mat... Noen som blir med og spiser lunsj??

Har ferie.. kjeder meg ihjel..

..sukk.. hvor er du?

Hva heter sangen og hvem synger??

"Hvor vi venter til kysten er klar
Når vinden hyler og bølgene slår"

Tips på date

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hjelp

Leser mange innlegg med tips om hva man skal/skal ikke gjøre på date. Jeg bare lurer. Er det ikke en grunn til at vi er her inne? Hadde vi hatt de riktige svarene, hadde vi ikke vært her.

Mitt tips er: vær deg selv. Men hva vet jeg. Er jo singel selv

Er det noen her som har kunnskap om Bibelen?

Da sa Gud: «La oss skape mennesker i vårt bilde, som et avbilde av oss! De skal råde over fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden.» 1 MOS 1:26

Finn fem feil.

Hva legger dere på ostesmørbrødet før dere setter det inn i ovnen (ikke mikrobølgeovnen)?
Før dere svarer:
1. Legg merke til at denne tråden er merket som "seriøs" (men korte svar aksepteres).
2. Vær dønn ærlig.
3. Vær anonym - ihvertfall uten bilde. Hvis ikke vil jeg tro at du smisker og opptrer uærlig (ref forrige pkt).

Nå tenker jeg ikke rent biologisk her, men snarere på det mellommenneskelige/psykologiske planet. Jeg hørte at en viktig grunn til at forventet levealder er høyere for kvinner enn menn, er at mens kvinner som blir enker ikke har høyere dødelighet enn andre kvinner så er dødeligheten blant enkemenn i månedene etter at de har blitt enkemenn mye høyere enn blant andre i samme aldersgruppe. Det må da tyde på at partneren er mye viktigere for menn enn for kvinner?

Mulig dette kan forklare noe av kjønnsspillet, med mannen som jeger og kvinnen som dumper?

Barn.

Siste svar ti. 13 juli 2010 21:32 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Egentlig.

(innlegg i neste post)

Dette er tråden for jenter, kvinner, homofile, menn uten homofobi og menn som kjenner sine ekskvinners behov!

I går fikk jeg forslag fra en venninne: Smør akasiehonning på hendene, slapp av i 10 minutter. Voila - myke hender.

La oss dele digge ting vi kan gjøre for oss selv på ekte jentevis da vel?

Deilge velværetips og andre gode ting mottas med takk :-)

Det er fint at folk er fornøyde med seg selv, for all del. Likevel reagerer jeg på profiler der man beskriver seg selv som attraktiv, deilig, kjekk og vakker. Skal ikke andre bedømme slikt?
Hva syns du om at noen sier at de selv er deilige?

De siste dagene har lykken for meg vært en hengekøye i solen og en bok i hånden.
Lykke for meg har også vært følelsen av tilhørighet.
Og lykke for meg har vært fantastiske grillmiddager, kaldt badevann og varm sol!

Hva er lykken for deg akkurat i dag? :-)

Hva finner man ikke på når man tar med noen på date i sommervarmen? Trenger noen tips.

Hva kommer det av at dere ikke svarer på mail?? Jeg skjønner jo at ikke alle jeg skriver til liker meg, for jeg liker jo heller ikke alle. Men, jeg stusser litt når det er helt komplett umulig å få napp. Jeg er ikke så verst å se på, har utdannelse og er veeeeldig grei. Er det noen menn som kan vise seg med bilde som er seriøse i sin søken etter dame? Ja ja, det er lov å prøve seg :))

Hvor lenge etter at en har logget av viser sukker at du er online?

I går satt jeg og leste litt på vg.no også begynnte jeg å lure litt på om mpx hadde reklame for meg der. Teksten lød: "liten og genial" men det visste seg at det bare var en mp3 spiller og ikke meg... :)

Ferie=)

Siste svar ti. 13 juli 2010 15:47 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Jägernerd

I morgen reiser jeg til Costa Rica, og blir der i to uker=)

Er det noen andre som har noen spennende planer i sommer?

-Man må gi for å få-

Hei! Som dere straks skjønner, er jeg helt ny i gamet :)

Så... Hva går dere først inn på når dere skal sjekke ut en ny profil? Album eller profilbeskrivelse? Jeg klikker meg som regel rett inn på albumet om ikke profilbildet er veldig overbevisende. Og hva utgjør den mest tiltrekkende profilen av disse to: 1. Velartikulert/vittig/reflektert med middels utseende, eller 2. pent utseende og middels tekst? Prøv å holde ønsketenkninga utenfor nå og kjenn godt etter:)

Profilbildet er jo det som trigger eventuelle klikk. Hvis vi luker ut faktorer som at man ser veldig rar ut, kan man da ta et besøk på profilen som et tegn på at utseendet slår an? Hvor mange er innom profilen DIN iløpet av en dag f.eks... Care to share?? Noen som har en formening om hva som er vanlig? Her kan det nok spille inn på resultatet om man har ny eller gammel profil. Profilen min er noen dager gammel og jeg noterer meg ca 10-12 besøk hver dag, men aner ikke om det er bra eller dårlig. Det er jo mange damer her inne tross alt.

Tanker rundt dette?

er det noe som skjer i hordaland på denne tiden av døgnet?

er alle jenter overlegene på nett? ikke gidde å snakke med noen gutter

Hva finner man på når man tar med noen på date i sommervarmen? Trenger noen tips.

Rotte sitere norsk kvinne Herland:

"Det er på tide å gi opp kvinnekampen. Det er så mange fæle norske kvinner. Noen ganger skal kvinner være stille og gjøre som mannen sier. Jeg forstår godt at norske menn heller vil ha russiske og thailandske koner. De liker i det minste sex og er gode til å lage mat."

Rotte skrive under på det.

Har kommet hjem fra en superduper tur med prinsessene mine i Danmark. Vi var innlosjert i Lalandia, noe jeg vil anbefale absolutt alle som ønsker en god opplevelse med barn på ferie. Absolutt alt var tilrettelagt og prismessig er det latterlig i fohold til Norge. Svært billig sommerhus i 4 døgn da inkludert inngang til Legoland, Lekeland, badeland osv osv..

Den eneste nedturen å reise som aleneforeldre til et slikt familie sted er å se alle de 'harmoniske' familiene der.
Synes det var et virkelig savn uten en partner, men bet meg i leppa og tenkte. Jepp det er slik de ser ut på utsiden. Virkeligheten er noe helt annerledes...hehe Neida,, unner selvsagt alle det aller beste :) Men den følelsen bare..

Andre som føler litt på slikt i disse ferie tider?

Jeg gikk inn på autoteksten på en profil. Der så jeg:

"[nick] er ikke så opptatt av at du macther på Ønsket varighet på forhold, vil du ha barn/evt. flere barn og hvor mange år er det til du vil ha barn."

Så gikk jeg på matchtreet og fant at bladet for varighet var dyporansje og vil ha barn var gult. Så hva svarte betyr egentlig denne teksten? Mener de heller å skrive at hun ikke er opptatt av OM det er match? Det er i tilfelle noe helt annet enn det som står - det står jo vitterlig at vi matcher, men at hun ikke er så opptatt av det.

Me lonely

Ingen svar
(mann 42 år fra Vestfold) Privat melding

-trenger nærhet, forståelse, trygghet..

I wanna date Santa`s daughter :)

Norske jenter, uten tvil de herligste i verden, kanskje litt mer tilbake trukket enn mange andre men, de tar det igjen med sjarm :) sukker har rett og slett for mye av det gode !

Merker meg at de fleste av dere (oss) som er her inne, er de samme som jeg så for 3mnder siden når jeg først ble medlem her, Så av den grunn så lurer jeg på:

Er vi så håpløse? Hvorfor orker vi? Hvor mange av disse brukerene er faktisk single? Er jo ikke det at vi ikke får kontakt med folk, og dømt etter det noen skriver her så skulle man tro de hadde minst 2 dater i uken, så hva er "problemet"? og er det egentlig et problem?

Tror kanskje jeg skal ta en pause fra Sukker frem til jeg flytter fra høsten av, hehe.

"H*n er sikker gift..."

"H*n har sikkert sendt denne meldingen til 20 andre..."

"H*n er sikkert 20 kilo tyngre enn h*n skriver..."

Det virker på meg som dette er den generelle holdningen her inne - er det rart folk forblir single når ethvert kompliment møtes med mistenksomhet?

for å finne noen som ikke er interessert i fotball :-)

Det virker som om alle jenter er ut etter samme person. En jente sendte meg en youtube link

http://www.youtube.com/watch?v=W7ZrBCY9ipI&NR=1

Jeg vil takke for alle svar i min første tråd for litt siden( for dere som ikke har lest den, les gjerne)
Fikk mange gode svar, posetive som negative, men sånn er det jo.
Men jeg har finni ut at jeg velger og tenke på mann evt etter barnet er født.
Ikke klarer jeg heller fortelle noen her at jeg er gravid, når passer det seg og fortelle osv, blir bare tull.
Føler det blir lite med med respons også hvis jeg skriver det i profilen.
Men satser på og komme på sjekkemarkedet igjen om 1 års tid eller noe.
Skal da finne drømmemannen en dag jeg også.

Ha en god sommer her alle sammen, og ønsker dere alle lykke til med og finne den rette:)

I AM SOOOOOOOOOOOOO HAPPPPPPPPPPY
SPANIAAAAAAAAAAAAA

Tror i hvert fall vi vil se maaaaaaaange Sukker-medlemmer her:

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7203213

Vurderer å flytte til Trondheim, jeg, er jo så utrolig mange flotte damer her derfra. Mon tro om det kan være at de er lei av RBK-supportere med bart, mokasiner og skinnvest?

Dere er så kjedelige at man heller vurderer og legge seg inn på galehjemme istedet for og ta noe kontakt..
Dere sender en mld hvor det står-hei-
Så kanskje man svarer med ett -hei til deg også, hvordan står det til,. så kommer svaret -Bra:).........
Jaha og da skulle samtalen føre til, samtale, haloooooooo?
Og samme profiltekster, og hjemmekos, og bla bla bla..
Det er en grunn til at ingen jenter svarer dere til slutt, det er ett fåtall av dere som skriver noe 'lesenes'
eller så får man en mld som jeg kaller for felles mld, som man skjønner er skrivd og sendt til hundre andre her inne også, neimen så koselig da..

God natt!

WTF er en grønn tråd, og hur ser man det????

Jeg innledet et skjult forhold med en jente når vi studerte sammen. Vi var pulevenner og ingen visste om det. Etterhvert begynnte jo alle å skjønne tegninga om at vi drev på med noe tull sammen og vi benektet det ikke. Nå har vi blitt kjærester, men jeg vil egentlig ikke være sammen med henne. Vi har gjort det slutt flere ganger og blitt sammen igjen. Jeg er glad i henne, men jeg synes ikke hun er attraktiv i utseende og væremåte.

Men hun elsker meg, og lyser opp når hun ser meg. Men om jeg fortsetter å være sammen med henne, så tror jeg ikke at jeg kommer til å bli lykkelig.

Så spørsmålet er, hvor dust er jeg?

Jeg lurer på hvilke svar folk får her om de får en henvendelse som de svarer at de ikke er interesserte på.
Og svarer dere hyggelig, med standardsvar eller noe dere selv skriver ? :)
For selv fikk jeg nettopp et heller morsomt svar på et avslag jeg sendte

Endelig ei langhelg på landet. Seks timers søvn nå, så sikter jeg meg inn på Kvinesdal og Norway Rock..

Paris, London, Praha.. bare oppskrytte greier, spesielt sammenlignet med Kvinesdal. Håper jeg ikke blir skuffet ;-)

Man går rundt og føler at man savner en kjæreste av mange grunner, en å dele det gode med, leve ut drømmer med, en å være glad i, en å sovne i armene til..
Men når man er på besøk hos ett en vennepar og de krangler så busta fyker over de minste ting, ja da er det jammen meg godt og være singel også, så man slepper den biten:P

jeg VIL ha en kjæreste...!
VIL kjenne forelskelse...!
og VIL ha en å sitte i armkroken til og kose...!
JEG VIL..! ! !
vennlig hilsen " frustrert "

Jeg åpnet esken med matoppskriftene etter moderns gamle tante. Der dukket plutselig almanakken etter hennes mann opp. Almanakken er fra 1982. Jeg slo opp på en tilfeldig side, og der, på 15. februar, står det "Kjørt kompressor i 4 timer". Det var jo en snodig ting å skrive i almanakken, så jeg bladde igjennom hele. Men, nei, å kjøre kompressor i fire timer var visst det eneste denne mannen foretok seg i 1982, ved siden av å røyke pipe. Og fruen ble tydelig så imponert over dette at hun sparte på denne almanakken like til sin død og testamenterte denne og oppskriftene til min mor.

venter du på den eneste ene spesielle i ditt liv...
eller vil du ta til takke med "det nest beste" for å slippe singelivet??

Har ikke vært her så lenge, men skulle gjerne fått greie på en ting..
Hvor mange mailer før det obligatoriske sex spm dukker opp?
Vet ikke helt hva som er normalen her inne?
Skjønner på en måte tanken til noen av gutta, at hele bli kjent fasen er noe bryderi;)
Noen med litt mere erfaring her inne? I`m blank...;)

Det er jo helt umulig å bestemme seg for hvem man skal ta kontakt med først!

Til dem av dere forumtroll som jeg ikke se mere i sommer,og med de største forhåpninger for deres del aldri mer.... Ha en knallfin og utrolig god sommer,og takk for mye lærdom og moro!
Shake hands til gutta og en varm og god klem til damene!