Sukkerforum

Er det noen her som har tro på kjærligheten?

chippendales

Siste svar on. 5 okt. 2016 00:01 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Fra nord

Netttopp hjem etter å ha vært å sett showet med 10 flott muskuløse mannfolk, ikke et sete var tørt i salen.
Og rundt meg hoiet og skrek en flokk med kvinnfolk..
Hva synes dere, er det helt stuerent med slike show eller?

I flere profiler skriver menn( denne gangen menn, fordi det er de jeg ser etter), at de søker en drømnepartner som tar vare på seg selv....hva menes med det?

Jada, tar opp Looks igjen. Men lurte på en sak i forbindelse med Looks:
På mobil-appen kan man jo som kjent velge en av tre muligheter:
1. Sveip til venstre (ikke interessert)
2. Sveip til høyre (interessert)
3. Sveip rett opp (mottaker får beskjed umiddelbart om at jeg er interessert - selv om hun/han ikke har sveipet meg til høyre)

Tror jeg har skjønt bruken av alternativ nr 3 riktig da. Eller tar jeg feil?

Men så kommer spørsmålet: I listen over de som det står "gjensidig interesse" - er det mulig å se forskjell på de som har sveipet meg rett opp (som jeg da ikke har sveipet på) og de som begge har sveipet til høyre på?
Eller står de på listen uten noen forskjell?
Må innrømme at det er innimellom noen jeg ikke kan huske at jeg har sveipet til høyre men som er på denne listen. Og da kan det enten være at jeg rett og slett ikke husker dem? Enten fordi det skjedde for lenge siden, eller at de har endret bilde siden jeg sveipet dem til høyre? Eller at de da har sveipet meg rett opp - og derfor har jeg god grunn til ikke å huske dem. Men jeg kan ikke se noen forskjell hverken på appen eller på PC i hvordan de er presentert på listen.

Jeg er, som de fleste andre her inne, på søk etter noen å dele livet med. Og etter å ha surfet litt her inne og tittet på profiler så ramlet jeg inn på en profil av ei dame som en gang var min kjæreste. Vi var unge da, 16 og 17 år og hun var min første kjærlighet. Det rare er at når jeg så bildet av henne, det vakre smilet og de pene øynene så strømmet minnene på. Jeg husket alt fra den kvelden vi fant tonen..låten hun satte på rett før vårt første kyss..hva hun sa..hvordan hun satt..alt.. Og jeg kjente kriblingen i magen, samme følelsen jeg hadde den gangen.. Og nu tenker jeg mye på henne. Vi har begge lange forhold bak oss men er single nå og jeg må innrømme at jeg føler noe for henne fortsatt, selv etter så mange år. Er det noen som har lignende erfaringer? Hadde vært koselig å høre om det :)

Etter å ha vært innom her i et halvt års tid begynner jeg alvorlig å lure på hva slags plan dere damer har her inne. Jeg blir møtt av de samme ansiktene/profilene i dag som da jeg logget inn for første gang for et halvt år tilbake. Jeg er snart i midten av 30 årene, jeg har godt over gjennomsnittet god økonomi, begge beina godt plantet på jorden, stor enebolig ved sjøen, to relativt dyre biler, båt, hytte på fjellet, er snill, rolig, omtenksom og med et utseende i øvre del av skalaen.
Jeg har iløpet av dette halve året kontaktet rundt 10 av dere damer her inne. Til de to tre første jeg kontaktet skrev jeg en lang utfyllende melding. Disse svarte at de ikke var interessert. Jeg innså fort at det var totalt bortkastet tid å sende en lang og utfyllende første melding, så til de andre har jeg skrevet en hyggelig melding og samtidig skrevet kort hvem jeg er. Ikke en eneste av de har giddet å sende svar tilbake. Et par av de har ikke engang lest den ene meldingen jeg har sendt de. Mulig jeg tenker helt feil, men jeg mener normal høflighet både blant damer og menn her inne i det minste burde være å svare kort tilbake at man ikke er interessert. Skulle man da treffe på personer som likevel fortsetter å mase på deg så kan du vel bare blokkere denne personen?Det jeg da lurer på er hva dere egentlig gjør her inne damer? De fleste av dere var her inne før meg. Dere er her inne fortsatt. De samme personene er pålogget hver kveld. Likevel er ingen av dere interessert i å skrive en eneste melding? Ingen av dere har et eneste spørsmål til meg? Jeg er neppe den eneste dere ikke gidder å svare. Isåfall hadde dere funnet dere en kjæreste for lenge siden. Jeg mener ikke at dere skal hoppe på den første og beste. Så desperat er ingen av oss, men når man overhodet ikke gidder å bruke to kalorier til å bli litt bedre kjent med noen her inne før man avviser så går man glipp av mange gode kandidater. Spørsmålet er derfor om dere alle venter på at Brad Pitt skal dukke opp med profil her inne?? Det kommer neppe til å skje, men om dere likevel venter på han så kan dere i det minste bli litt bedre kjent med noen av de andre her inne i mellomtiden.. Ingen av oss er perfekte. ikke jeg, ikke du og heller ingen av de andre. Jeg har forresten to nydelige barn. Kan det være det som hindrer dere i å gidde svare? Det hadde forresten vært spennende med en tilbakemelding fra dere damer om vi menn er like dårlig på dette?
Lykke til alle sammen :-)

Når menn sender meldinger kun på natten, er det fordi de da har drukket seg til selvtillit, eller er det andre årsaker?

Her er det snakk om en mann som stadig vil skravle om natten, men ikke om dagen.

Kvinnehat, rasisme, misunnelse er ord som går igjen i samfunnsdebatten. Meningsbærerne blir bare fler og fler, samtidig så vokser egoismen selvgodheten inne i dem.

Ikke kritiser rikinger! Du er misunnlig.

Ikke kritiser kvinner! Du er kvinnehater.

Ikke kritiser meg! Jeg jobber, jeg tjener så så mye og derfor så påberoper jeg meg til å ha meninger om absolutt alt, inkludert deg. Hvis du kritiserer meg så går jeg inn i en offerrolle hvor jeg trekker inn Janteloven og sier at det her hadde ikke skjedd i Amerika.

Og Norge skal liksom være Jantelovens hjemland?

En debattant stempler meg for kvinnehater fordi jeg kritiserer en kvinne jeg møtte på en date på forumet. Samtidig så leser jeg om vedkommende i en annen tråd hvor han ljuver løs på somaliere og muslimer og kaller dem voldtektsmenn og terrorister. Det er greit.

Det virker som det er greit å ha slike meninger så lenge man er en kul og respektert person. Hvis man viser en minste tegn til svakhet, lite selvtillit som nordmenn er så voldsomt av, så får man så hatten passer. Ikke fordi man nødvendigvis er uenig i det vedkommende, men fordi vedkommende ikke er en kul person. Det er lettere å angripe en ikke kul person.

Tror vi Gunhild Stordalen hadde fått like mange støtteerklæringer hvis hun hadde vært en norskpakistaner? Neppe

Kan noen komme med kontstruktiv tilbakemelding på profilen min?

Bare et nysgjerrig spørsmål til dere menn i 30-40 årene som ser etter ei jente, hva faller dere for? Hva slags type utseende synes dere er attraktivt? Og vær ærlige gutter ☺️

Det er søndag ettermiddag, dørklokka ringer.
På utsiden i skumringen står en liten lyshåret jente med loddblokk i hånden, hun solgte for speideren, selvsagt kjøpte jeg lodd.
Det fikk meg til å tenke på hvor sjelden det kommer noen uanmeldt.
Tenker ikke på loddselgere men venner og familie.
Tidligere kunne folk stikke innom uten å avtale, slik er det ikke lenger.
Det kan være at noen inviterer til noe i siste liten men så godt som aldri stikker noen bare innom.
Jeg gjør det heller ikke.
Hva med deg, er det samme mønster eller er dette avhengig av stedet du bor og alder?
Synes du det er greit å bare droppe innom?

Man blir fort nedstøvet her inne, hatt abonnement i et par måneder, så blir det veldig rolig. Gidder ikke bytte profilbilde hele tiden heller..

Hvor lenge skal enn finne seg i å være alene a,,, har ikke hatt samboer siden 2009 jeg :D

Jeg fikk nylig høre fra en venninne at hun ikke hadde hatt samleie en eneste gang med en mann hun var sammen med i 3 år.
Hun hadde ikke fått noen respons på sine tilnærminger.
Jeg blir veldig undrende til hva som skal til for å kalle det et forhold, eller det å være kjærester.
At sexen kan utebli av ulike grunner, manglende lyst, sviktende potens osv etter tid er en ting, men å innlede noe totalt uten den faktoren til stede er for meg underlig.
Hennes tanker var at mannen er homofil, han har et ekteskap bak seg og flere barn .
Hva tenker du?

Kaffe? Pils?

Siste svar lø. 1 okt. 2016 18:33 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Sailorjay

Hei, er helt fersk når det kommer til både Sukker og Oslo, men ønsker svært gjerne å treffe nye hygglige mennesker.

Noen som ønsker å ta en kaffe eller en pils i kveld?

Fant en god tone med ei dame og textet fram og tilbake.
Men da hun spurte etter facebook'en og jeg sa at jeg ikke var på face, så dabbet plutselig interessen av..
Er det sært å ikke være på alle sosiale medier i dag?
Jeg er på Twitter, that's it.
Jeg har ikke interesse av å dele alt på nett, men det er kanskje noe som må til i dagens samfunn, for ikke å falle helt på utsiden?

Hei :) jeg jeg snakket med ei jente hun synes jeg er kul og vi skal på date snart, vi har felles livs erfaring :) hjelp 😄

For en dag :D

Siste svar fr. 30 sep. 2016 21:03 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

I dag forsov jeg meg, måtte kaste meg ut av senga, rakk ikke frokost eller noe, på veg til jobb så oppdaget jeg at jeg hadde glemt igjen jobbtelefonen hjemme, så da måtte jeg snu og hente den. Endelig på veg tilbake til jobb, da var det plutselig politikontroll langs vegen, kom meg på jobb, mista noe på gulvet og skulle bøye meg og ta opp det, da spjæla buksa mi :P Måtte reise hjem og skifte.... Sååååå hvordan har deres dag vært? :D

Synd Masse media fremstiller Putin som en trussel når sannheten er en helt annen.

Noen som har tanker rundt denne linken:

http://simplecapacity.com/2016/09/short-speech-putin-strips-naked-every-dirty-game-un-played-isis-syria-many/

Jeg handlet på tom mage i dag.
Det innebærer at fårikålen putrer, kjøttdeigen er stekt ferdig, en entrecote ligger på vent.
Rødløk og grønne tomater klar til sylting.
Det som gjør det litt dumt er at jeg ikke har planer for andre enn meg selv denne helgen, kommer til å ligge stønnende på sofaen tror jeg.

Hva vi liker

Siste svar fr. 30 sep. 2016 17:44 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Vi er alle forskjellige, og ønsker forskjellige ting, derfor skulle jeg ønske det også kunne være et sted på Sukker man kunne skrive om man ønsker en som er slank, passelig, lubben, stor eller ekstra stor, eller om det ikke spiller noen rolle hvilken kategori men er under.
Selv er jeg ekstra stor, og jeg synes det er totalt unødvendig å kaste bort både min egen og andres tid på å skrive til en som ønsker en slank dame. Problemet er jo at jeg ikke vet det..... Det er noen som skriver i selve profilteksten hva de ønsker seg, og det synes jeg er flott, men skulle ønske vi kunne fylle inn et sted der man med en gang ser hva vedkommende ønsker seg.

Hei! Flere her som skal på sukker festen?😊

ER det bare jeg som får prestasjonsangst og blir svett bare av å lese hvor aktiv "mange" menn er når de beskriver seg selv.
Jeg lurer på når de rekker å gjøre andre ting, eller består all fritid av trening i en eller annen form ?
Og med det samme jeg "slenger med leppa", hvorfor er en del menn så rund over magen og mener fremdeles at de har "normal kroppsfasong"...

har DU meldt deg på?

Jeg tar med en venninne på festen og lurer litt på om noen vil møtes før for å bli litt kjent før vi går inn... ?

Mange refererer til "magefølelsen" her inne. Er ikke den litt misvisende noen ganger? Hvordan kan man vurdere et annet menneske ved hjelp av magefølelsen? Utseendet kan man kanskje vurdere på bildene selv om de kanskje er valgt ut og til og med manipulert noen ganger. Vi baserer kontakten med andre på grunnlag av en forforståelse basert på antagelser. Jeg er sikker på at jeg kunne ha truffet ei super dame her som magefølelsen hadde frarådt meg å kontakte. Ved å ta litt flere sjanser, hadde vi skutt blink litt oftere ??

Hva vi liker

Siste svar to. 29 sep. 2016 16:49 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Vi er alle forskjellige, og ønsker forskjellige ting, derfor skulle jeg ønske det også kunne være et sted på Sukker man kunne skrive om man ønsker en som er slank, passelig, lubben, stor eller ekstra stor, eller om det ikke spiller noen rolle hvilken kategori men er under.
Selv er jeg ekstra stor, og jeg synes det er totalt unødvendig å kaste bort både min egen og andres tid på å skrive til en som ønsker en slank dame. Problemet er jo at jeg ikke vet det..... Det er noen som skriver i selve profilteksten hva de ønsker seg, og det synes jeg er flott, men skulle ønske vi kunne fylle inn et sted der man med en gang ser hva vedkommende ønsker deg.

Hva skjer a'? Hvor i dating-løypa er du, lizzom?

Looks-funksjonen på nettsiden har to knapper: "Nei" og "Vil vite mer".

Men i appen på iOS kan man sveipe mot høyre ("Vil vite mer"), venstre ("Nei") eller oppover ("Klar").

Hva betyr "Klar", og hvorfor er det ingen slik knapp på websiden?

Skulle ønske at Sukker erstattet dette treet sitt med et poengsystem eller noe som det gikk an å tolke. Hvis jeg f.eks. setter 5 på noe og får et gult eller rødt blad, så er det jo interessant å vite om den andre er 2 eller 9 f.eks?

Virkelig! Må bare få ut litt frustrasjon her. Hvorfor er dere menn sånn at dere er sykt gira, ivrige, u name it, dere får daten dere ønsker som da ender med sex, for at dere så "plutselig" blir helt stille? Ikke en takk for fin date, takk for at du stilte opp med middag med tilhørende drikke- ingenting?!
Greit nok at man er så dum å ende i senga med en date, men uansett, hvor ble det av å være littegranne høflig, vise litt respekt???
Dere menn- svar gjerne og ærlig ☺️

Jeg er en gutt på 22 år som bor i son som ser etter en jente på mellom 18-24 år fra Akershus/oslo som har lyst til å ta en kaffe med meg en dag for å bli litt bedre kjent. Hvis kaffen og praten sklir ned uten problemer så kan vi jo se hva kvelden bringer 😊 noen som er interessert?

Kan noen svare på hvorfor treet har bare"sorte"blader?

Radioreklame for sukker.no

Kan dere (sukker.bo) vennligst legge ut bevis for dette?

Vet ikke om jeg skal le elle gråte

Magic Bingo!

Siste svar ti. 27 sep. 2016 13:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Da er neste arrangement spikret og det er ikke så lenge til!

Vi skal kjøre en kombo av Magi (trylling) og bingokongen! Stedet er Ballroom og tidspunktet er fredag 4.november. Vi sitter rundt runde bord med magikere på scenen og eksperter som gjør table tricks ved bordene. Det blir rullering ved bodene der vi setter de som matcher sammen, type avansert speed date :). Etter en minglepause kjører bingokongen i gang showet sitt med eget band som tar helt av. Dette skal ta helt av!
Hva tror dere? :)

Jeg er av typen som liker jobben min godt. Jobber til tider mye (kveld/helg) utenom ordinær arbeidstid. Jeg prioriterer jobb foran alt annet uten om sønnen min.
Jeg møter lite forståelse for dette hos damene. Hvis jeg blir forelsket kan d jo hende jeg vil prioritere anderledes tenker jeg. Finnes det noen som vil ha en sånn som meg, eller er det bare å drite i å få dame?
Noen som har det likedan?

Jeg skal pushe grensene mine litt i dag, skal på rideleir for voksene, og jeg gleder meg veldig 😃😃
De siste årene har jeg mest drevet med tur ridning, og nå er det baneridning med tilskuere, spennende og gøy 😃😃
Er dere flinke til å pushe grensene deres og bevege dere ut av comfort sonen?
Jeg tror ikke jeg er super flink der, men noen ganger overrasker jeg meg selv 😜😜😜
Ønsker dere en herlig lørdag 😃😃

Er det bare jeg synes at klassisk dating ikke er så gøy? Jeg har vært på en 5 - 6 dater det året hvor jeg har vært inne her på sukker og syntes ikke det var så gøy... Ærlig talt det ble ofte en situasjon som på jobbintervju....

Hos meg går da rullegardinene ned og går det veldig bra, har jeg fått en ny venn på FB....

Jeg fikk nylig en melding om at jeg for direkte, og dette til tross for at min profiltekst og første melding (er) på vanlig måte kun inneholder info om meg og hva jeg setter pris på når det gjelder kjæreste / relasjon. Det sto ikke noe om at jeg skal gifte meg i mora.

Jeg har også hørt av andre at man(n) gjerne er enten for offensiv eller defensiv, dvs. viser for mye eller for lite interesse.

Spørsmålet mitt er følgelig hva som oppleves som "riktig" fremgangsmåte. Dette kan selvsagt være ganske subjektiv.

Puh!

Siste svar ma. 26 sep. 2016 02:47 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Nå har jeg vært skikkelig "flink" og uredd, og datet litt intenst. Jeg har virkelig gått inn for å bli kjent, og å prøve å like ham. Men det stopper visst opp. Ting stemmer ikke. Vi passer ikke sammen. Puh!

treige menn

Siste svar sø. 25 sep. 2016 22:35 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

har hatt en samtale gående med en fyr her inne, som egentlig ikke har ført noe sted, bare litt frem og tilbake, spørsmål og svar...når jeg har forsøkt å få han til å si noe mer om seg selv, gi meg litt å tygge på, utfordre meg litt...kommer det bare et spørsmål til...av helt uvesentlig karakter. Han sier at han ønsker å skrive litt for å bli litt kjent, men med den type spørsmål kommer vi til å bli kjent i år 2020 eller rundt der. Han sier også at han synes det er fint å treffes fort (!) og der er vi enige, men ingen invitasjon eller forslag kommer (det var jeg som tok initiativet først)...og nå har han jaggu meg blokkert meg. (trolig fordi jeg ikke har svart på nok et av hans intetsigende spørsmå)..altså, hva gir du meg!? Jez...

Jeg lager pizza, du finner en TV-serie.
Så spooner vi under teppet på sofaen.

Ja takk! :)

Ja, hvorfor ikke.
Noen er tidlig på´an, andre sover ut etter nattens Sukkerutskeielser.
Her er det frokost og kaffe på gang, med P13 og "Superbehagelig" på øret.
Sitter her og prøver å forberede meg mentalt på at jeg skal løpe Oslos Bratteste om en liten uke. Jaja, kommer meg nok til toppen på den ene eller andre måten... :-P

XTC "The Loving"

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym partridge

https://www.youtube.com/watch?v=FveVGRUFhmU

All around the world,
every boy and every girl,
need the loving. The humble and the great,
even those we think we hate, need the loving.

Noen som vil dele noe fra festen for oss som ikke har kommet ut av dusjen ennå?

Mange single på byen i dag. Som den barmhjertige samaritan jeg er. Kanskje jeg skulle lagt turen innom rundt 02.30.

Noen som vil møtes og ta noe mat eller drikke før sukker festen på lørdag? Kommer alene så hadde vært hyggelig å bli kjent med noen nye 😊

Jeg lurer på hvor alder og kjønn på de som skal på helgens sukkerfest. En uhøytidelig liten undersøkelse med andre ord :)

Svar gjerne med pseudonym :)

PS. Om det er noen andre staute karer som vil ta en øl før festen, er vi noen som tenker oss ut i Oslo i forkant.

Hvorfor kommer det lyder som noe som drypper her inne av til ? Har ikke skjønt dette her jeg :-D

Vi är en liten grupp som tänkte gå en fjälltur en helg någon som kan rekommendera en fin tur?

Aften. Vi leter vel alle etter den episke førstemeldingen som får damen til å fullstendig falle.....jeg ønsker derfor tilbakemelding (spesielt fra damene) på disse førstemeldingene:
1. Hei.
2. Hei. Hva skjer?
3. Pule?
4. Elske?
5. Guuuuuuud, så gøy du er på håret.
6. Hei, din frekke tøs. Jeg vil ha deg. NÅ!
7. Har jeg hatt deg i svømming?
8. Jeg har fulgt med på deg en stund, og begynner å få trua på deg!
9. Hva er din holdning til trekkspillmusikk?
10. Hei. Du altså, alt jeg vil er å bli holdt. Lenge!

Comments? ;)