Sukkerforum

Er det noen jenter som vil bli med på tur til Barcelona ..? Neste helg... Har to stk billetter ..

når man får en veldig hyggelig melding, man svarer tilbake, og sånn går det litt fram og tilbake. Så vil fyren møte meg, jeg sier OK og gir ham mobilnummeret mitt. Så hører jeg ikke noe mer. ??? Dette er flere dager siden.

Så mange flotte og spesielle folk på diskusjonsforumet la oss tilbringe tid sammen og vise oss favoritt låt vi liker høre når vi "gløder" forelskelse med noen eller savner den forelskelsen med noen.

Om det er litt rart eller ei, stemmer ikke helt på alt men treffer hjerte likevel. Er det lov å dele det.

Denne er min favoritt, gjerne høre din.
https://www.youtube.com/watch?v=W8LCgn6zAak

Jeg har møtt en jente 6 ganger og har begynt å fått litt følelser for henne. Hun sier hun ikke har følelser og ser på det kun som vennskap. Skal jeg gi opp?
Følelser kommer nødvendigvis ikke med en gang, men problemet er at hun er 4 år eldre enn meg. Tror hun ser på det som et lite problem

Hun er "drømmejenta" i mine øyne.

Etter å ha sittet og trollet på forumet og hatt ut av meg en solid dose med sarkasme og bitterhet, bestemte universet seg for at det nå fikk være nok.

For et par måneder siden, datet jeg en jente, noen år yngre enn meg. Vi hang sammen en 3-4 uker, hadde det greit, men ble enige om å ikke gå videre siden kjemien ikke stemte helt. Jeg la det hele bak meg, og regnet ikke med å se henne igjen. Så nesten to måneder etter vårt siste møte, kommer meldingen. Jeg ringer og en gråtkvalt jente forteller meg at hun er gravid og at jeg er faren. Da er det bare å brette opp ermene og være mann, fordi ekte mannfolk sutrer ikke og prøver å presse ei dame til å ta abort. Et par panikkanfall og søvnløse netter over det å prøve å starte et forhold med en graviditet herder den moderne mannen. Da får dere bare kose dere meg datingmatriser og meningsløst pjatt God jul og over og ut!

Har kommet meg der at jeg ALLTID ender i friendzone. hva gjør jeg galt ??

hvor mange av dere er villige til å flytte på seg for å finne kjærligheten? jeg har inntrykk av at de fleste vil helst treffe nabojenta/gutten og jeg er dessverre en av de :D men her oppe i Finnmark så har man jo ikke det største utvalget, knapt nok naboer :))) hvordan er det med dere? er dere flyttbar hvis dere finner kjærligheten?

...til tross for at de chatter med deg, og har lest profilen... hva er dette egentlig?

Om nay: Hvorfor?

Om yay: Hvorfor? Og er det harley-typen eller racer-typen som er mest yay?

Gjerne oppgi alder om du svarer ;)

Savner å finne noen damer som kjører MC her inne? Er det et par tre her mon tro?? :)

"Hei! Du er pen!"

Svarer man på sånne meldinger, lizzom?

Du besøker meg... du setter ingen hjerter... du sender ingen melding.
Hvorfor blokkerer du meg ikke?
Jeg gjør oss begge en tjeneste, besøker deg tilbake - og blokkerer når jeg drar. Litt kjip arbeidsfordeling det der.

Fint om menn kunne bli litt flinkere til å blokkere når dere ikke er interessert! Også dere kan hjelpe til med å løfte frem flere aktuelle kandidater ;)

God morgen :) håper alle får en fin dag:) håper at dere vil stikke innom

Siden det er tråder om musikk og alt annet, tenkte jeg vi kunne prate litt dokumentarfilm :) Jeg har sett at det er en interesse mange lister på profilen sin (bli med på date?) så da kan vi jo komme med anbefalinger så lenge vi sitter her alene.

Kom med tre anbefalinger og begrunnelse. Jeg begynner med mine...

1. Werner Herzog Happy people: A year in the Taiga (2010)

Dokumentarfilm om et lite jegersamfunn dypt inne i Russlands skoger, et av de mest isolerte områdene i verden. Vi følger en jeger og hans utrolige tilværelse, gir meg lyst til å reise laaaaangt inn i skogen og leve i et med naturen (Vil du være med?)

2. Adam Curtis HyperNormalisation (2016)

En "red pill" type dokumentar som tar et kritisk blikk på samfunnet vi lever i. Tar for seg det politiske systemet, media, fenomenene Brexit og Trump, Syria og mye mer. En dokumentar for de intellektuelle, er du veldig politisk så kan det hende denne får deg ut av bobla.

3. Louis Theroux Drinking to Oblivion (2016)

En ufattelig trist dokumentar om alkoholisme. Vi følger noen få alkoholikere og deres problemer. Da jeg så denne hadde jeg bare lyst til å dele ut gratis klemmer :(

Det var mine tre, hva med dine?

Utro....

Siste svar ma. 28 nov. 2016 20:22 (127 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg så et klipp fra God Morgen Norge på TV2. Der sitter parterapaut Laila Dahl å promoterer sin bok, om grep å ta ved utroskap.
Boken har blitt til fordi hun selv har blitt bedratt av sin mann i lang tid. Ved tilståelse viser mannen også frem bilde av et lite barn han har blitt far til, som resultat av dette. Tross den ekstreme situasjon velger hun å fortsette forholdet.
De jobber seg igjennom det i løpet av 2 år, men så en dag mistenker hun han igjen, hvor han etter mye om og men tilstår ny langvarig utroskap.
Jeg får helt hakeslepp år hun sier at de er gode venner i dag og at han medvirker i boken. Etter å ha dratt denne kvinnen igjennom så mye vondt, og sveket på værste måte igjen. Hvordan i helvete kan man ha respekt for det mennesket. Jeg tenkte umiddelbart, at denne kvinnen som er parterapaut ville ikke jeg ha oppsøkt til å få hjelp. Ville dere ?

Jeg føler meg ultrakonservativ i forhold til mange her inne, så forundrer meg ikke om jeg blir beskrevet som dømmende nå 😊

Super creeps

Siste svar ma. 28 nov. 2016 15:50 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym maryandthe

Hvordan advarer jeg andre mot i alllefall en temmelig skummel mann her inne?

Dette må da være hyggelig fredagslesning? Kanskje alle single bare er veldig intelligente?? :)

INTELLIGENT PEOPLE ARE OFTEN SINGLE BY CHOICE

Highly intelligent people think analytically, even when it comes to things like relationships. Therefore, intelligent people realize that being alone is better than being with the wrong person. It’s a rational, thought-out decision. So, in essence, most really smart people are single because they want to be. It is a rational, thought out decision – not a circumstance of their situation.
I’m not saying that if you’re in love that you are stupid. I’m not saying that at all, so let’s be clear. I’m saying that highly intelligent people have a harder time falling in love, and here is why:

http://iheartintelligence.com/2016/01/12/intelligent-people-find-love/

Hva er største aldersforskjell og maksalder oppover med noen du har hatt sex med?

..etter å ha blitt utestengt fra Sukker X-antall ganger. Burde vært en type kontroll for slikt. Er det mange av dem her tru?

Hva legger dere andre i denne benevnelsen?

Jeg har vært litt sløv med barberingen i oktober og etterhvert ble jeg nysgjerrig på hvor langt og mektig skjegget kunne bli. Underveis har jeg fått både kompliment og reprimande for ansiktshårene. Hva synes sukkerdamene om sjørøverskjegg eller andre typer skjegg? Jeg liker det egentlig ikke selv, men det har vært deilig og varmt de siste kalde ukene...

Jeg er kåt vil ha en jeg kan kose med med. Vil noen såå er jeg veldig interessert?

Hvor begge to viser seg Iflg Facebook å være gift. Ja, vi snakker om tafsing, "du er dessverre for ung for meg". Sikkert en lek for de, men er glad jeg ikke er mannen deres.

Kjiip natt til i dag!!!!! Jeg ble vekket i natt til av en mannsperson som ringte og banket på å ville inne. Må innrømme at jeg ble skremt spesielt siden jeg ikke kjenner noen i nærmiljøet kan dette være en forvirret person om har sett min profil her på sukker og som av den grunn vet at jeg bor alene???? Heldigvis har jeg flotte naboer som passer på så vedkommende forsvant etter tilsnakk.

Kleint

Siste svar lø. 26 nov. 2016 20:16 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg synes det er så jævlig kleint når par bruker facebook til å proklamere sin kjærlighet i tide og utide, med suss, elsk og etc.

Hvorfor er det så vanskelig å finne den rette..Får ofte høre at jeg ser både søt og sexy ut, og holder meg i god form..Tross min alder. Men jeg er ikke perfekt i så måte. Er jeg for kresen.? Eller har jeg ikke knekt koden for hvilke kvinner mannen ønsker seg?. Den kjedelige og alvorlige eller den søte og morsomme kvinnen?
Ønsker bare en snill, kjekk, hyggelig, rik, morsom, utadvendt, sexy, utholdende, barnekjær, muskuløs,omsorgsfull, oppmerksom, høy og mørk mann.:-)) Glemte Handy..:-)))
Er det så mye å forlange?

Jeg kan bare snakke for dame-profilene, siden det er de jeg ser.
Det slår meg hvor anstendig og tekkelig folk framstiller seg i bilder og tekst. Mer anstendig enn de er i virkeligheten, på FB, og andre steder.
Jeg etterlyser ikke mer utfordrende verken tekst eller bilder, men det er litt rart at det ikke er mer pupper, lår og utilslørte ønsker her. Dette er min personlige betraktning.

Noen tips?

Siste svar lø. 26 nov. 2016 10:36 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Småskælk

Hei det er lenge siden jeg har vært her inne og er ganske dårlig på å skrive interessante førstemeldinger iblant, men jeg forsøker i det minste å snakke med damer om det enten er vennskap eller noe mer i tankene, men er det bare meg eller er mange damer utrolig dårlige til å skrive? Lite innhold i setningene og bare virker totalt uinteresserte til å ta litt tak for å bli kjent? En kompis av meg og jeg føler at vi hele tiden må bære samtaler alene uten at det er noe tiltak ifra den andre enden. Svaret er kanskje en selvfølge, men jeg har datet ei som var interessert i meg en gang men likevel kommuniserte dårlig på melding og nesten alle jeg har snakket med har vært slik? Er svaret så enkelt at dem ikke er interessert?

Fordi av dere som ikke er fornøyd med statusen som singel, hva er det med denne singeltilværelsen du synes er verst?

Noen som vil drikke dyr champagne med meg i kveld? Eller feire med klatring i morgen?

Black Friday

Siste svar fr. 25 nov. 2016 22:17 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Gjør et kjempekupp! Snill, blid, raus, ung dame med glimt i øyet og bein i nesa på knalltilbud i dag :P

Digg, ett godt kjøp i natt!!!
Flere som har vært heldige??

Har mistet jobben og gleder meg sånn til friheten. Kan gjøre akkurat hva jeg vil i all overskuelig fremtid. Føler meg privilegert. Virkelig!

Langt land og mange dialekter.

Noen som har lyst å komme med noen eksempler?

Kan starte med diggegoddi som er samisk for tingrett:)

Skrev en melding med et spørsmål som var rettet mot beskrivelsen av personen i en profil, og det var skrevet med glimt i øyet. Selv om det kanskje er vanskelig å få frem humoren i meldingen må jeg si det er merkelig at resultatet er at jeg blir blokkert. Jeg var ikke frekk eller ufin på noen måte. Sånt kan en jo miste motet av når det kan være utfordrende nok å skrive noe som fanger interessen i aller første melding. Hva tenker folket om dette?

100 % ufør,100 % i jobb.
Hei jeg er en allsidig kar, praktisk bakgrunn. Prøvd snekring, møbelsnekring, men ikke fullført med fagbrev. Praktisk bakgrunn, malingsarbeid, er en arbeidskar. I voksen alder ble jeg 100% ufør. Arbeider nå på en attføringsbedrift i Møre og Romsdal. Vaktmestertjenester ufører vi, maling, hage og litt snekring. Trives, maler, tapetserer, har blitt en flink malingsarbeiderkar,,. Det er ikke så lett å få seg jobb som medhjelper i maleryrket, fagbrev bør man ha i ett praktisk yrke. 100 effektiv, 100 selvstendig, full fart,,. I en attføringsbedrift er det mange forskjellige personligheter, , vi har forskjellige arbeidsevne,,. Har vel egentlig ikke trengt å vært ufør, men er 100 % i jobb og tar på meg noe ekstra-arbeid. Må jo innrømme at uførediagnosen, har gjort meg til den jeg er. Selvtilliten går opp og ned hos alle, godt å skape og lage noe, utfordring i arbeidet, friluftsliv opplevelser,,.
Ikke har jeg barn, ikke opplevd samboerskap, har bare hatt noen gode venninner. Savner ei venninne å være glad i , ei å være god mot, ei å prate med, ei å være god mot,,. Har mange gode egenskaper, kreativ, nøyaktig, rolig og snill.
Liker godt friluftsliv, gode turopplevelser har hjulpet meg, men ikke ekstremturer, relativ i god form. Har vandret i Tafjord fjella, Møre og Romsdal, Jotunheimen og Trollheimen,,. Men ikke møtt ei hulder som har ville vært min gode venninne,,. Jentene, damer er så godt utdannet, vil de ha en som er 100 & ufør,, Jeg har ikke barn, skal man ha barn i dag, må man være ressurssterk, ha godt betalt yrke. Det er jo både alenemødre med godt betalt yrke og mindre betalt. Kan jo bli reservefar, til ei med ett barn. Jeg bor i Møre og Romsdal, har venner, slekt og hjelper mor med alt det praktiske arbeidet.
Ikke røyker jeg, og drikker sjeldent og lite alkohol. Har allsidig fritidsinteresser, teater, kunst, friluftsliv og ,,. Vel, klem fra meg damer.

Hei,

Noen som har tips til åpningsreplikk når en skal sende en melding til en jente?

Endelig hjemme. Fyrt opp i peisen og funnet en kopp te og en sjokoladebit. Kryper opp i sofaen og føler livet er ganske deilig selv om hun ene mangler:)

Hva gjør dere for å kose dere og er vi egentlig flinke nok til å nyte livet her og nå?

Hei

Nå er eg så lei av og gå her aleine, er litt sjenert av meg.
Ingen jenter liker vel det?
Får høre av mange, du som er så snill, hvorfor er du singel?
Tror det har litt med att eg bor på en liten plass og det vokser ikkje mange jenter på trea her...
Noen som vil skrive litt med meg?
Hvor i landet er ikkje så farlig, bli kjent med noen nye jenter/damer vill vært kjempe flott...

Send gjerne en privat melding..

Mas?

Siste svar to. 24 nov. 2016 18:48 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Lura

Hei, jeg er ny her. Men gjennom mange år har jeg holdt igjen mye i forhold til dating (med menn). For jeg har fått det for meg at de liker ikke mas. Hva er mas for dere gutter? Hvordan liker dere å bli kontaktet? Hvor ofte? Osv? Vil dere at vi svarer med engang og stiller omfølging-spørsmål eller vente litt?

Her for en liten stund så kom sukker i ny oppdatert versjon. Da oppdaget jeg at den ikke likte at man endret på rekkefølgen av visningen (nyeste eller eldste først-sortering).

Nå fikk jeg ny versjon igjen, og håpet feilen var løst, men desverre oppfatter jeg problemet som fremdeles tilstede.

Men nå skulle jeg lete frem den tråden igjen, men får nå problemer også med å scrolle bakover på oversikten over tråder som finnes her inne.

Så da lurer jeg jammen hva oppdateringen var god for. Var det fremdeles bare pynt, og i tilfelle hva.

Hva synes dere om Maria Høilis syn på kjønnsroller? Innlegget ble publisert i Nettavisen. Jeg kan selvsagt ikke ha det på meg at jeg leser dameblogger :-)

http://mariahoili.blogg.no/1479650469_nei_til_likestilling_.html

Jeg likte spesielt dette: "Vi er feminine og har kontroll på disse mannfolka uansett".

Hvor lang tid er det "skadelig" å være singel ?

Etter en god stund i denne statusen begynner jeg å synes det er passe komfertabelt.....

Er det noen som har fått med seg alt som nå skjer på Standing Rock i forbindelse med konstruksjonen av DAPL, i North Dakota?

Dessverre dekker norsk presse bare toppen av isfjellet. Disse klippene viser noe av det siste som har skjedd.
Det er helt sykt å se slike scener som det her i et vestlig demokrati. Minner mer om en politistat.

https://www.facebook.com/democracynow/videos/10154698921758279/

https://www.facebook.com/TheYoungTurks/videos/10154115430619205/

Jeg synes nesten alle tråder her på forum for tiden inneholder hugg og krangling. Så her kommer tråden der du fritt kan krangle og heve din sannhet.
Så kom igjen alle krangledyke - få det frem og ut!

Har noen her erfaringer med forhold over avstand? Vet om noen som har fått det til? Tenker nabokommune feks? Dømt til å mislykkes, eller?? :)

Været i Oslo

Siste svar on. 23 nov. 2016 14:38 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

God morgen :-)
Hvordan er været i Oslo sentrum i dag?
Lurer på om det ligger is eller snø eller noe i gatene.
(Har planer om å reise med minst mulig bagasje).

Hva mener dere om saken.
Er det noen som føler seg lurt fordi et reklamebyrå var med å lage teksten? Dette tema gjør at det koker på FB, og folk er sterkt uenig om det var positivt for Listhaug eller og negativt for Noas.

Jeg er 28 år og har vært stille hele livet. Har blitt mer pratsom med åra men jeg er introvert i tillegg så det er ofte jeg rett og slett ikke føler for å snakke. Tror ikke jeg har møtt ei jente enda som liker stille gutter. Har hatt ei kjæreste men tror hun irriterte seg over at jeg ikke prata mer når vi var blant folk.

Jeg er heller ikke høy og mørk så føler jeg er det motsatte av hva jenter liker. Er 182 og blond hehe.