Sukkerforum

Tiddeli bom.
❄️❄️❄️❄️❄️☃️

Har prata en del med et par kvinnelige kolleger, om kjærlighet og kjærester og sånt kliss. Fortalte at jeg aldri helt har hatt noe særlig drag på damene, som det heter, og ble fortalt at jeg nok var for snill. "Du er alt for snill du, vettu." :-/
Greit nok, jeg ser jo på meg selv som en grei kar, men hva betyr "for snill"? Betyr det at jeg sender ut signaler om at jeg er en tøffel, eller at jeg aksepterer hva som helst, ikke har egne meninger, og dermed fremstår som en kjedelig partner?

Jeg er imøtekommende, og behandler folk med respekt, såfremt de gjør seg fortjent til det. Stiller opp for venner og familie, og hjelper kollegaer hvis de trenger noe. Ser på dette som en helt normal leveregel, og ikke noe som er overdrevent "snilt".

Hvor går egentlig grensa mellom snill nok, og for snill? Det virker som om det er en brist i logikken ett eller annet sted.

Tips og råd tas imot med takk, og symbolske klemmer.

Hvilke ark skal forbli blanke?

Hvilke ark skal ha annen utforming enn arkene i 16?

Synes det virker som om det er så mange som tilsynelatende er ordentlig lykkelige uten partner her. Skjønner det er digg en stund...

MEN år på år uten den rette..... fy faen jeg hater det så jævlig jeg! :)

....trådene som ikke lar seg åpne på mobilversj. (iOS)...🤔

Og jeg kikket ikke på noen profil i går..

Hørte akkurat på radioen at igår, den 3. Januar var den store nettdate-dagen, da "alle" tok opp tråden igjen etter en ensom jul. At menn kikket på ca 47 profiler, mens kvinner kikker på noen færre.. noen som merket noe ekstra pågang av besøk igår?? Tror ikke jeg var pålogga engang igår , jeg 😂😂😂

Noen som har en bil å anbefale 😂
Til en pris i underkant av 350.
Suv type.
Testa en Honda Hr-v og den var innmari fiiiin. Men kanskje litt dau...

Og ikke eldre enn 2014.
Bare om det finnes noen her som er veldig opptatt av bil altså.
Ellers kan denne bare dø ut. 😂

Ønsker alle damene og herrene et riktig godt nyttår..håper damene blir litt flinkere på svare i 2017

Søker herved fast følge i tidsrom på mellom 2-30 år for snarlig oppstart av husbyggeprosjekt og påfølgende innflytting etter ca 1 år. Du må ha barn fra før og helst 50 % samvær slik at du har god økonomi, men tid til å innrede kåken. 100% samvær kan også gå siden det gir enda bedre økonomi og vi kan leie inn interiørkonsulent om faren til barna har høy inntekt..

Du trenger ikke være voldsomt pen men litt sjarmerande skader ikke. Send gjerne bilde av siste registrerte likning og gjerne dokumentasjon av betalingsvilje og evne 😊 du må kunne lese og skrive (ifbm underskriving i låneprosessen)

På forhånd takk for interessen!

Er det noen du har kontakt med ukentlig, månedlig eller årlig ?
Er det jevnbyrdig ønske om kontakt/ tar vedkommende like mye initiativ?

Når går en venn over til bare å bli en bekjent ?

Hvor mange skikkelige venner har du ?

Blowjob

Siste svar ma. 2 jan. 2017 16:52 (470 svar)
Skjult ID med pseudonym skuffa

Ok, så her har eg endelig truffet ei jente som eg syns er pen, deilig, morsom, snill og mye anna bra. Klininga vår er heftig og deilig, og ho veit virkelig ka som skal til for å få meg under dynen. Ho har sagt at ho er forelska, og eg kjenner på samme følelsen også. Lykken stiger dag for dag. Ser for meg at dette er en jente eg kan leve med i mange år.

Første gangen under dynen så er det eg som har all initiativ. Gir ho full pakke med kyssing over hele kroppen. Helt ok at ho er passiv og ikkje gjør noe annet enn å ligge på rygg. Vi må jo prøve oss fram. Andre gangen har eg et håp om at ho er mer aktiv. Har endå ikkje fått kyss lenger ned enn på halsen. Andre gang under dynen er ho like passiv. Blir litt skuffa, men tenker at det kommer seg etterhvert. Tredje gangen er eg mye mer passiv enn de to andre gangene. Håper at ho skal ta mer initiativ. Det går trått, og eg må spørre om ho kan kysse meg litt mer enn bare munn/ansikt/hals, og da får eg litt på skuldrer og brystkassen. Etter å ha gitt ho mange orale gleder, spør eg direkte om ho vil kysse meg videre nedover, og suge meg. Nei det var ikkje aktuelt, for ho likte ikkje å suge.

Og der rann forelskelsen ut av meg. Ho har akkurat passert 30, og liker ikkje å gi blowjobs. Og ho har hatt en del partnere før meg, så ho har hatt nok av tid til å finne ut om ho liker det eller ikkje. Av den enkle grunn kan eg ikkje ha noe forhold til ho. Det er dømt til å bli et forhold med mye seksuell frustrasjon. Å ikkje få blowjobs i et forhold, er for meg det samme som å gi opp kyssing. Så er spørsmålet: var eg bare uheldig denne gang, eller er det ikkje noe kult for dere damer å gi blowjobs? Er det et nødvendig onde for mange av dere?

Som generaliserer det motsatte kjønn.
Selv om man har vært borti ett par som gjør sånn og sånn. Så er det ikke dermed sagt alle er slikt. Vi er alle selvstendige individer med like mange ulikheter som stjerner på himmelen.
Slutt å generalisere. Tror du virkelig alle av det motsatt kjønn er så håpløse så er det håpløst å finne en partner 😉

Jeg fikk en henvendelse i fra en mann som gjerne ville vite eksakt hvor i fylket jeg bor.
Det viste seg da at han synes det var et problem med for lang avstand, jeg tipper det til ca 40/50 min kjøring.
Jeg ble litt satt ut av holdningen hans.
For meg vil en avstand på 1-2 timers kjøretur være helt innafor.

Hva mener du om dette med avstand?

blir det jo litt vanskelig å "blokkere" de vi ikke "gidder" å prate med... kan vi bare bli enige om en sånn "TALK TO THE HAND" regel?
Dvs: vi løfter hånden og sender
"NO-WAY-IN-HELL!!" blikket....😎

Ønsker alle her et godt nytt år. 🎉
Måtte det bringe lykke og mange nye kjærlighetspar her inne.

Jeg har nå vært til og litt fra i 4 år her nå. 😅 Det er ikke lett å finne den rette i dag. Barn, avstander og mye som skal klaffe.
Det er mange nettsider og apper for dating. Tenker ofte det er veldig overfladisk og litt uekte. Hva synes dere?

Jeg gir ikke opp drømmen om den ekte og evige kjærligheten, men kanskje blir 2017 det året jeg legger sosiale medier til side å faktisk blir mer tilstede i den ekte verden.

Ha ett fantastisk fint 2017 alle sammen 🙌🏻

Å ikke får svar.
Hva gjør du da? Sletter. Blokkerer.
Eller bare lar du den være åpen?

Det har vært endel tråder om manglende svar, frekke svar, spørsmål om hvorfor damer ikke liker snille gutter, og påstander om at de fleste gutter er drittsekken.
Men hva tenker du at du kan gjøre i det nye året vi akkurat har gått inn i for å finne kjærligheten?
For min egen del har jeg tenkt at jeg kunne vært mer aktiv i søket her inne. Jeg sender maks en mld i mnd, og for å være ærlig har jeg ikke lagt så mye inn i meldingene jeg har sendt det siste året. Har tenkt at om de er interessert tilbake så spiller det ikke så stor rolle. Men selvsagt spiller det en rolle. Blir som å møte noe for første gang. Førsteinntrykket er vanskelig om ikke umulig å gjøre noe med. Særlig på et slikt sted som dette. Derfor skal jeg bli flinkere til å skrive mer betydningsfulle meldinger, om jeg får til å bli mer aktiv som i å skrive flere meldinger vet jeg ikke.
Har du noen tanker om egen aktivitet?
Har meldt den som seriøs, men fan ta. Nytt år.. må være plass til litt fjas også. 😀 Godt nytt år folkens!

Denne meldingen dukket opp i innboksen min i natt. Fra en tidligere forumist. :)

"Vi har så mange krav og kriterier, og i dem mister vi kanskje sjansen til å finne den helt rette. Jeg lette etter en høyt utdannet mann på 1.90 som var glad i å reise, og fant en med kort utdannelse, høyde over havet og som ikke hadde vært i utlandet på 8 år. Han lette etter en treningsglad jente i 40-årene som elsket friluftsliv, og fant meg som avskyr å trene, var flere år eldre enn hans øvre ramme og som ikke engang hadde allværsjakke. Men viktigere enn hva vi ikke fikk, er det vi fikk.

Han sier at jeg er hans livs store kjærlighet, jeg tenker at jeg aldri har truffet en så snill, kjekk og humørfylt mann som matcher meg perfekt både fysisk og psykisk. Etter 10 uker forguder ungene mine ham, og sønnen hans vil flytte inn hos oss.

Han har dratt meg med på fjellet, jeg har dratt ham med til utlandet og vi har begynt å trene på samme treningssenter. I påsken reiser vi på familieferie til den andre siden av jorden hele bøtteballetten.

Jeg blåser i at hans eks er vakrere, yngre og slankere enn meg. Hun gjorde ham ikke lykkelig. Han blåser i at min eks har lang utdannelse, er 1.90 og hadde reist en masse. Han gjorde ikke meg lykkelig. Vi har selvsagt heller ingen garanti for forholdet. Men akkurat nå snakker vi om å bli gamle sammen.

Så gi de en sjanse som kanskje ikke helt matcher deres kriterier. Kanskje de er akkurat den dere venter på? Etter nesten ett år og 29 dater bestemte jeg meg for å trekke meg fra sukker, og tok en siste date for å avslutte med et rundt tall. Og så ble det full klaff fra første blikk for oss begge på den 30. og siste daten. Så gi det en sjanse. Godt nytt år alle sammen. Ønsker dere alle alt godt og at dere skal finne den rette.

God klem til dere alle fra S"

Hei

Som så mange andre spør om, hvordan framstår profilen min?

Damene kan nå svare på mld og si de ikke er intresert.
Men ser ut som mange av damene her inne er venniner og bruker siden som Chat og tull

Når man kommer i den situasjonen at han etter flere måneder vil ta det rolig og se det an..... Når jeg hører den uttalelsen blir jeg passe lunken og trekker meg litt tilbake.....helt ut faktisk også kjenner jeg.... mest kanskje for å beskytte meg selv.. gidder ikke å mase meg til oppmerksomhet og bekreftelse.. å å sitte å analysere opp og ned i mente hva han mener kommer det jo ikke noe ut av.. Regner med at det betyr at han ikke er så interessert eller "på" Hva sier dere menn?

Lurer litt på ett par ting.

1. Hvor lenge holder dere i senga? Leste på nettet at gjennomsnittet var 2-15 min. Stemmer dette? Når det kommer til meg selv så holder jeg ut i 2-3 timer om jeg ønsker det.

2. Leste også at de fleste mannfolk ikke liker å ha oralsex med dama. Jeg syntes at det er helt fantastisk å høre/se at hun nyter det. Pluss at det smaker helt fantastisk å da. :)

Damer / jenter kan å svare på denne altså :)

Ønsker alle her inne et riktig godt nytt år.

Vil ønske alle her inne på forumet, og Sukker generelt, et
GODT NYTT ÅR...🎉🍾🍻🍷

Noen mer enn andre,
men sånn er det alltid....😊

Måtte det nye året ta med seg masse kjærlighet, og pågangsmot, slik at vi alle kan få komme oss ut av denne "ensomheten"....🤡😄😄
Ha en fortreffelig kveld alle sammen, og lykke til i 2017 😄😉

La 2017 bli kjærlighetens år...!! 😊

I 2017 Ønsker jeg meg en snill og koselig Dame.

Hvor mange?
Har dere blitt overrasket over møte? Skuffet?glad?

Hva er planene deres for i kveld da folkens....???

Jeg har tenkt å ta en byvandring i kveld og natt, se på livet. ( Oslo )

Puh, jeg var på 3 dater på rappen i går. Nå ligger jeg her sliten og helt tom, og har egentlig ikke fått noe ut av det.

Så værsågod, nå kan dere fylle tråden med innlegg om å holde seg til en av gangen og slikt. For dere har helt rett!:-)

Godt nytt år. Ønsker alle kvalitet framfor kvantitet i 2017!

En mann kommer inn på en kafé med en mus i armene.
Han bestiller en øl til seg selv og 10 kjøttkaker til musa.

Verten lurer på hva dette er for en merkelig mus som kan spise 10 kjøttkaker?

Jo, det har seg sånn, at jeg reddet en liten fe og fikk tre ønsker. Jeg ønsket meg god helse og mye penger, men det siste ønsket, en umettelig mus, misforsto den helvetes lille feen totalt...

Den følelsen når du setter inn en ribbe som er så stor at den dekker stekebrettet om kvelden og lar den steke på 75 grader over natten, og du våkner opp dagen etter og ser på ribba og den er under halve størrelsen. Og hvertfall to av de besøkende er relativt storspisere. Da er det godt å ha butikk 20 meter unna.. takk gud for ferdigstekte steiker...

Har hvert medlem her før for noen år siden, men meldte meg ut fordi man får ikke så mye respons her inne av Damene.
Ser også at det er mange av de samme som var her for noen år siden.
Men jeg gir det nok en sjangs.
Håper og finne den rette her men.

jeg har snakket med noen og noen svarer ikke! men når jeg nå ikke har flere her i østfold å snakke med, her inne og må gå videre så får jeg hele tia høre avstanden er for stor! er det da på tide med "ferie" fra sukker?

På TVNORGE nå 😊😊😊

Plutselig dukket det opp en drøss med 39-åringer på looks. Veldig fine alle sammen altså, men jeg søker da ikke så langt ned.. Kanskje nyttårsforsettet må være å søke i et større aldersspenn. Skjulte hint fra Sukkerledelsen?

Hei dere. Lurer litt på dette med kondom.. Skjønner at det ikke er best med, men bruker dere det likevel når en jente foreslår at du skal bruke det (og har med)? Foreløpig har tre av fem ikke ønsket å bruke kondom, selv når jeg har foreslått det. Sender herved en liten nyttårsoppfordring om å ikke krangle på kondomet!
Og hører gjerne på andres erfaringer og innspill her :-)

Det er mange her som er frustrert over manglende svar. Meg selv inkludert. La oss ha et felles nyttårsfortsett om å bli bedre på å svare. Også når svaret er avvisende (men hyggelig). Så blir det så mye enklere å forholde seg til og vi slipper å bli så frustrerte ;-)

Er det bare jeg som blir litt sentimental og tankefull i jula, og tenker at jeg kanskje skulle fortsatt med å ha kontakt med med ham det ikke machet 100% med, for å slippe å være ensom nå i jula?

Når man lukker programmet. Appen.
Blir man ikke logget ut etter 10 min da?
🙈
Eller står jeg som pålogget mens jeg sover osv 😮

Har kontakt med ett par forskjellige.
Det jeg lurer på er: Er det opp til damene dagen etter man har hatt en fin samtale?
Og når man har avtalt en date. Er det da normalt at det skal være nesten ingen prating?
Hva tenker dere?

Ønsker å dele noen tanker her på forumet.
Hvordan reagerer dere om en dere skal møte for første gang i ettertid sitter pålogget fra morgen til kveld,uten å skrive meldinger.
Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om det,men kjenner at det tærer litt på interessen til å treffes.
Jeg synes det er best å redusere det å være pålogget når man har avtalt en date med tanke på å framstå som seriøst interessert i å bare ville treffe den andre...

2 dager igjen på å lage forsetter.
Har du dine klare?

Mine blir slutte å røyke og bruke elipsemaskina flittig 👍

Hvor personen som tar kontakt med deg er negativ til deg og din profil?

En mann i Sfj hadde ved flere anledninger inviter jenter/kvinner fra nettdati g hjem til seg og ved ett tilfelle hadde han og besøkt en kvinne hjemme.
Han hadde brukt vold mot alle.

Så til kvinner. Ikke dra hjem til noen på første Date.
Og til menn.. ikke inviter damene hjem første Date.

Mange syke folk ass.😧

Bare undrer litt over det , på siste torsdagen i 2016...

Kanskje man rett og slett "MÅ" flytte på seg for å finne den " Rette" ??

Ikke at jeg har noen planlagt date... men om underet skulle inntreffer og jeg skulle rote meg ut på date i 2017 ....
Har dere noen gode forslag på aktiviteter eller hyggelige steder i Oslo/ omegn?

Tønsberg ?

Ingen svar
(mann 38 år fra Vestfold) Privat melding

Noen ute i Tønsberg ikveld ?

Jeg sitter med tanken og vet at I am a good catch.
Men hvordan finner jeg en good catch her?

Roper høyest? Endrer min profil 500 ganger? Jentene her inne virker ikke pro-aktiv? Ligge lavt i terrengen? Gjemme meg i min familie og ikke prioritere min behov?

Hva er beste måtte å fin den beste catch?

Alle Singelfesters Mor 4 - lørdag 2 hvem skal? og er det mest for de 30 år og opp?