Sukkerforum

Er det noen som har lagt ut rottegift nå?

Ja,ja hva blir resultatet i kveld mon tro? :):)
Noen gode stalltips..

Forundrer meg litt over det med bilder og match. Jo lavere match, jo kjekkere er mannfolka. Er det bare jeg som har det sånn?

Skal prøve å gjøre en lang historie så kort som mulig...For et år siden datet jeg en kjekk, voksen, snill og virkelig bra mann. Han hadde mye styr i livet sitt da og mye han måtte ordne opp i og få på rett kjøl. Vi hadde en god tone og han ga alle inntrykk for at det kanskje kunne bli mer utover date'inga...Men så en dag ble det stille...bom stille...til jeg oppdaget (takket være facebook) at han sto som "in a relationship"...

Javel tenkte jeg...så han har hatt en til på luringa mens han datet meg...såret og sint som jeg ble så slettet jeg han fra facebook, msn, telefon og til slutt sinnet og hjertet...

Etter et år tikker det plutselig inn en sms på mobilen...da jeg ikke kjente igjen nummeret spurte jeg hvem dette var for personen sto ikke i opplysningen...Guess who...joda, HAN!!

Etter litt kontakt på sms så treftes vi og hadde like god kjemi og kontakt som før. Han beklaget oppførselen sin sterkt og sa at det forholdet han gikk inn i da var bare tragisk, dama var gal og han var egentlig ikke klar for noe forhold den gang, men det bare skjedde....nå sier han at han har fått livet på rett kjøl, ordnet opp i personlig "rot" og har fokus igjen...

Vi har på en måte begynt å date litt igjen...og koser oss masse sammen...

Det jeg egentlig lurer på er: er dette "etterpåklokskap"? Litt den berømte: Du vet ikke hva du har før du har mistet det?

Skal jeg slå meg til ro med å være "second choice"? Eller er det ikke det jeg er? Han kom jo tilbake...Valgte meg ikke den gangen, men NÅ....

Burde jeg gi ham en sjanse til?

Som jeg bruker å si: Jeg vil ikke være noens andre eller førstevalg, jeg vil være noens eneste valg.....

Tittelen sier vell det meste...

.......Alle de flotte mennene her inne mellom 30 og 40:)))
Hva skal en kvinne gjøre for å få tak i en av dere?

Er det bare mannfolk som sender in spørsmål på dette her forumet? er ikke en glad jente som har et gott innlegg på lur???

Ostepop

Siste svar on. 11 aug. 2010 22:33 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym MisterUr

Jeg hadde den dama på kroken her, skikkelig interessert og alt. Men hun spiste ostepop - da er hun ikke mye aktuell, esse!

Herpes2

Siste svar on. 11 aug. 2010 22:07 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym herpes

Det skrives endel om kjønnssykdommer...

Hvor mange her har herpes 2? Hvor ofte er det utslett?

Det er en svakhet å gjøre seg avhengig av andre, fordi når dem ikke er tilgjengelige og har behov for dem kan en få det trist.
Dermed er det best å være avhengig av seg selv.
Hvordan praktiserer du dette, du som er avhengig av deg selv for å ha det bra ikke andre?

hva er det med noen ikke alle menn som starter en bli kjentprosess med og skal bare snakke og skrive om sex og alt som følger med i den delen?????halllo seriøst!!!!!!

Du sendte brev først og vil meg åpen hjerte og arm til deg som sitter i rulle stølen, etter jeg svar ja til deg, og du ville ikke hat kontakt mer til meg på grun av jeg er ikke norsk?....Hallo.....
Jeg er invander som bør i norge men ihverfall jeg er også mennesker som har hjerte.

Jevnlig kommer det tråder som går på manglende respons, og da som oftest hos menn. Vi som godkjenner 1000 bilder hver dag ser forskjellen i bilder som legges ut av de to kjønnene ganske tydelig. For at man skal fatte intresse for et bilde, er det noen komponenter som er viktige og så damene generelt sett er mye bedre å få riktig:

1) Se i kameraet (uten solbriller)
2) Ha et lurt smil på lur
3) Ha god kvalitet på bildet (alt for mange laster opp bilder av dårlig kvalitet, det bør ikke væte et fotografbilde, men et tatt av en venn f.eks i en hyggelig setting, men altså: Tydelig)

5) Forsøk å se naturlig avslappet ut. Hvis du forsøker, men ikke er det så kan damene avsløre det også.

De fleste menn som poster bilder på Sukker har bommet på mange av disse punktene, og typisk er det kun ca 15% som treffer på alle og vil være det naturlige blikkfanget for damene!

Det er også lurt å få en dame som kjenner deg til å vurdere om bildet er godt nok eller om det kan gjøres bedre. Hvis du ikke kjenner noen, be om oppriktige svar fra none du kontakter her inne.

Så, etter å ha sent en god del mail og fått et minimum av svar så er det vel på tide å prøve å finne ut hvor feilen ligger dersom det skal bli noe annet enn frustrasjon ut av sukker. Derfor spør jeg nå dere om å gi meg tilbakemeldinger på profilen min. Hva er galt, hva er horribelt og alt det der. Gi meg konstruktiv kritikk, and don't sugarcoat it;-)

Sporbar

Siste svar on. 11 aug. 2010 17:33 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Skulle ønske det var lov å surfe anonymt her, jeg. Jeg liker å ha kontakt med én av gangen, i hvert fall til jeg får et visst inntrykk av henne, men jeg ser jo stadig vekk at disse vakre kvinnene dukker opp i sidebanneret og på ymse lister, og klarer ikke å holde fingerene unna. Men når jeg først har vært på en profil og så hun på min så ligger det litt i lufta at det ikke er noen interesse. Eller?

Now baby he keeps on saying that
He tells you you’re the only one
But everybody knows he’s out there having fun
Behind your back and that’s a fact and it ain’t right
‘Cos he’s a fly guy acting alike a gentleman
But back in the day I can still remember when
He’d just turn around, wouldn’t look twice at you
And I’m just being straight with you
‘Cos he takes you for a fool
So you should be on your guard
When he thinks you don’t have a clue
And I think if the truth be known
That you’ll end up all alone when
He gets everything he wants
So girl open up your eyes and see with me

What you see is what you get
Ain’t no hidden agenda
So girlfriend when he’s playing around you’d do well to remember

Now lady when he tells you
That he loves you and won’t give you up
Take your car and it’s your money that be filling it up
Look at what he’s got, think he’s hit the jackpot and it ain’t right
‘Cos your connections keep him sweet and that’s so typical
He’s only in it for himself and that’s so cynical
He’d be out of sight girl if you lost it all
So I feel so bad inside when he’s cruising in your ride
‘Cos I know baby late at night
There’s some other girl by his side
And I wanna let you know that he really ought to go
And you should belive in me
‘Cos I care baby can’t you see with me

Mannfolk er som en plate melkesjokoland,
sjarmerende innpakning,vanvittig fristende,utrolig søte,
til tide veldig kvalmende,deilig når man har fått seg en bit,men let å få nok av,
absolutt ikke bra for deg,umulig å ligge unna...
Å fryktlig vanskelig å dele med andre:P hihi:DD

Innleggene som ikke er anonyme her på forumet, dukker opp med den lille ekstra tilleggsinnformasjonen om hvillket matchtall vedkommende har i forhold til DIN profil, KULT!!! =)

(-Forutsatt at vedkomende er av det motsatte kjønn da!)

Jeg så en profil... Dama bor på Gjøvik i Oppland fylke...

-ÅSSÅ VAR HUN IKKE FLYTTBAR!!!!

*knis* pfffff..... PRÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHIHIHIHIHIHOHOHOHOHOHOHHAHAHAHAHAHAHAHOHOHO!!!.... *hikst* ååååååååh........

sex..er som Nokia (connecting people)...som nike (just do it) ...som pepsi ( ask for more)...som cola (enjoy)...som fanta (share the fun)..som tine (må ha det,bare må ha det) som vg ( dagen er ikke helt den samme uten) som narvesen ( har du lyst har du lov)...som mac donalds ( i`m lovin it) ..å som zalo ( en dråpe er nok) hihi

Nå er det ikke alle som bor i store fylker. Og det er få som ønsker å flytte på seg.
Hva gjør dere når dere har kontaktet "alle" dem som var aktuelle og når en har justert ned kravene?

Det er etter hvert patetisk å se hvordan menn oppfører seg på nettet. Dere lager drømmeverdener og tror at de kan få tak i de vakre jentene som har alt de trenger. Og dette med at hun må være slank og ha deilige pupper går igjen hos dere alle. Beklager å måtte si det, men de fleste av mennene her inne vil aldri finne denne jenta de ønsker seg. Roten til virkeligheten er rykket opp og dere svever uten noen som helst virkelighetsoppfatning om hva dere selv har å tilby disse jentene dere søker.

Se dere selv i speilet gutter. Og se hva dere er og hva dere kan tilby. Men se med reelt blikk på dere selv denne gangen!

Hvordan reagerer du hvis jeg sier at jeg har som "krav" at min kommende kjæreste skal være veldig intelligent? (Fordi jeg selv er det)

Jeg gjetter på at standardreaksjonen vil være at du tenker at jeg er "hoven", "arrogant", "selvhevdende", "teit" eller lignende, og at det er et "forferdelig" eller i beste fall "upassende" krav å stille...

Det er jeg veldig lei meg for hvis du føler det sånn, for dette er absolutt ikke et forsøk på å tråkke på noen. Jeg er av hjertet interessert i andre mennesker, og dømmer ikke folk generelt ut fra intelligens, i forhold til om de er gode eller dårlige mennesker. Jeg vet at det finnes like mange velmenende og snille mennesker i alle iq-grupper, og om du har et godt hjerte har ingenting med intelligens å gjøre.

Så hvorfor stiller jeg det som krav, da? Hvis det ikke betyr noe for om man er et godt og hjertevarmt menneske?

Jeg ønsker å ha en kjæreste som er "lik meg". En som jeg føler meg "hjemme" sammen med... Som i filmen Sherlock Holmes, hvor Holmes er forelsket i den eneste kvinnen som er smartere enn ham og derfor kan utfordre ham intellektuelt, selv om hun er en forbryter...

Jeg tror at det er en del mennesker som ikke er enig i at "intelligens" finnes, for de snakker om 7 eller flere intelligenser, og så blir det etter hvert så utvannet at det ikke gir mening. Men det er noe man i forskningsverdenen er helt sikker på eksisterer, og de som forsker i intelligens er enige i at det finnes bare én slags intelligens: Den generelle intelligens. Det betyr at hvis man er veldig god til én ting, er det en vis sannsynlighet til at man også er veldig god til flere andre ting. (evner korrelerer, rent statistisk.)

(Hvis du er uenig, eller ikke vet så mye om intelligens, vil jeg foreslå at du først går inn og leser om det på www.mensa.no )

Det virker som om det er greit å være opptatt av musikk hvis man er en fantastisk musiker, og greit å være opptatt av sport hvis man er god til å stå på ski, men hvad med å snakke om intelligens hvis man selv er intelligent?

hei alle menn...
sitter her på sukker og ser etter en mulig venn og kanskje en kjærest.

skriver med noen men ikke mange. en fin måte å bli litt "kjent" på men det jeg egentligen lurer på...
dere setter hjerten på oss jenter men når vi prøve å oppnå kontakt på chat for å slå av en prat for å bli enda bedre kjent. dere svarer jo ikke?? er vi ikke så intresant enda..satt dere et hjerte i reserve eller?

jeg er ikke noen prinssese eller en skjønhet...er bare meg selv. syns livet som snart 50 åring er herligt. men dere menn((ikke ALLE men mange)) gjør det ikke lett for en singel dame.
er dere redd for oss jenter som ønske snakke på chat? eller er det pga at vi klikker på dere? er det meningen at vi bare skal vente på at dere klikker på oss?
er jo en fin måte å spørre om mer og få svar direkte på chat. ønske jo få greie på så mye som mulig om vedkommende men som sagt...ingen av dere ønsker vist ikke det

Hva betyr det når mannfolk sender meldinger av typen "Hei på deg". De skriver bare det - hva skal man svare?

For meg er det umulig å vite hva en mann vil når han sender en sånn type melding - kan noen hjelpe meg å tolke eller dekode disse meldingene?

Noen mannfolk som pleier å sende slike som kan kommentere?

Jeg har vært her inne på forumet og tittet litt i dag. Det som går igjen hos alle er at alle er anonyme! Så jeg lurer på hvorfor? Er det jeg som har bommet siden jeg ikke skriver anonymt, eller er det alle andre som ikke tør stå fram?
Dette er ingen kritikk til dere anonyme, men et spørsmål på hvorfor man heller ønsker å være anonym framfor synlig?
Vi er jo alle synlige på profilsiden, så hvorfor ikke her også?
Jeg bare undrer.....

Rart

Siste svar ti. 10 aug. 2010 14:57 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Oslomann

Dette er min andre dag på Sukker. Begynte i går morges som superbruker. Har satt hjerte på 20 damer. På meg har ingen satt hjerte.

Jeg hadde håpet at dette skulle bli noe annet enn gamle finnenvenn. Der jeg prøvde meg for et par år siden. Men, frykter at jeg blir like skuffet her. Spillet ser ut til å være slik at en mann må sende 50 mailer for å få ett imøtekommende svar. Damene er passive, tause og nokså avvisende. I hvert fall opplever jeg det slik.

Hvis jeg ikke er alene - hva kommer det av? Er det rett og slett alt for mange menn her? Eller er det noe med at mennene alltid må være 100 ganger mer ivrige enn damene for å i det hele tatt bli kjent?

Vi er to normalt slanke single venninner som har blitt ganske opptatt av dette med fett og vi er ikke enige der. Jeg mener at fett er viktig for å holde kroppen i gang og at produkter som bytter ut fett med mere karbohydrater i grunn er å lure seg selv. Venninnen min mener at det er lurt å holde fettinntaket så lavt som mulig fordi det er så mange kalorier i det. Nå her jeg lyst til å spørre dere som er single om to ting:
Hvem av oss har rett og hvis man er slank av natur, hvor viktig er det for dere single gutter at man ikke skal ha noe fett på kroppen?

Nå dukker det opp så mange perifere (eller ikke fullt så perifere) bekjente her at jeg begynner å bli litt småparanoid i hverdagen. Kan snart sløyfe dette nettstedet her, og heller arbeide meg gjennom e-postlisten min.

Den siste som dukket opp her, var en dame jeg har hatt mye med å gjøre, som fordundre meg meg var samboer så sent som for en uke siden????

Hva f..n skal jeg gjøre med den neste Sukkerfesten, som jeg hadde tenkt å gå på?

Småparanoid nå!

Å store fanfarer og iltre basuner
nokon hadde merka meg som interessant
nesten så eg måtte haldast nede av sterke barduner
så eg ikkje lukt til himmels spant

Fingrane dei skalv
og øyro dei flamma
hadde eg ikkje berre vore ein kalv
så hadde eg stamma

Men,men..ka va det som skjedde
Profilen var vekk
Før eg orda fikk spreidde
Følte meg no mest som stappa i ein sekk

Ja, det var no eit underleg norsk
Men kanskje ho var genuin
Eller heller eg som var dorsk
Kanskje ho eigentleg var ein beduin

Skjelven den ga seg og arg eg vart
Var det slik å få brev
Så skulle sinnet bli svart
Og eg skulle heller ta meg eit stev

Trompetar og basunar skal få kvile for meg
Spelar heller på slurva
Og tek det steg for steg
Sjøl om det nok er ei og anna eg gjerne skulle horva

Får nok stå her ute på marka
Og klø meg i rævva
Til kåtsla har spakna
Om eg så skal stå her i all æva

Tjohei og ha ein fin dag, godtfolk
Og til dykk som ikkje e eit folk så godt
Kan de no stilla opp og ta ein bolk
Det kan no og bli flott!

I lys av så uendelig mange tråder som er startet her med type "stakkar meg, ingen svarer....", velger jeg å høre med dere;- hva vil dere vi skal gjøre da??? Når ørten mannfolk (eller kvinnfolk) tar kontakt og vi ikke er interessert. Høflig standard svar har jeg forstått ikke funker (noe jeg er enig i), at man ikke svarer er uhøflig (noe jeg ikke er enig i da dette hadde vært en greit svar for min del), og om vi svarer kort på mails tolker mange at da er det likevel sjans... Når en da svarer "takk takk" på typiske " du er søt" meldinger, bør jo det ringe en bjelle om at en prøver å være høflig (for jeg har blitt irettesatt flere ganger for at jeg er uhøflig når jeg ikke svarer), men ikke er interessert. Men den taktikken har jeg prøvd ørten ganger, og det resulterer utelukkende med nok et svar. Når jeg igjen svarer kort på det de spør om, uten å spør tilbake om noe tolkes dette heller ikke som jeg er uinteressert. Så hvordan skal jeg si at jeg takker for kompliment, men ikke er interessert, uten å virke hverken arrogant eller tråkke på noen? Tips anyone? Jeg kan seff snakke med noen jeg ikke er interessert i, men det skaper jo bare falske forhåpninger...

Nettdating har tatt av de siste årene. Jeg har drevet med det til og fra i snart 8 år, fra da nettdating ikke var "godkjent" for andre enn supernerder. Og, jeg vil si det var mye lettere å treffe folk da, da var det ikke var vanlig med bilder og sånne fancy sider. Selvfølgelig var faren for at man ble lurt av folk som utga seg for å være noe annet også stor, dog jeg aldri hadde den opplevelsen.
Men nå, nå har vi så ufattelig mange kriterier at det nesten er umulig å finne noen, det kryr av folk, så folk som ikke matcher deg ved førsteintrykk avfeier man og søker videre til neste profil.
Jeg fikk en skikkelig aha opplevelse her for noen uker siden, Jeg traff en kompis av en vennninne, han var kjempe hyggelig og morsom å være sammen med, jeg viste ting om han, som i utgangspunktet gjorde han uaktuell å date. Krav jeg har satt til personen jeg skal date.
Og disse kravene har tydeligvis ingenting å si,for nå dater jeg denne fyren.
Vi har tilogmed hatt kontakt på nettet, og jeg har avfeid han fordi han ikke oppfylte "kravlisten" min.

Vi får så mange muligheter til å luke ut alt av småting vi ikke ønsker at nettdating nesten er blitt værre enn kjøttmarkedet på byen..

Ble nettopp medlem her og har lyst å vite om antall innkommende meldinger nå og de siste ukene er typisk for normalen her inne, for å kunne vurdere åssen profilen min funker. Helst ikke noe synsing!:)

Hvor mye innkommende mail har dere hatt i Juli og første uka i august sammenlignet med ellers?

For dere som har vært her lenge: hvor mye innkommende mail pleier dere å få i sommersesongen sammenlignet med ellers? Hvilke perioder på året pleier det å komme mest mail og hvilke perioder pleier det å komme minst?

Nevn gjerne alder og kjønn! På forhånd takk!:)

Jaja, da var det et faktum... Jeg er blitt "dumpa" igjen:)

Nok en gang fristet "singellivet" mer enn meg... og jeg burde grave meg ned, og syntes livet er forderdelig....

Men, så gjør jeg ikke det? Syns jeg egentlig det er greit? Jeg likte jo denne gutten... veldig...
Har nettdating gjort meg til en beinhard isprinsesse, som overser følelser glatt? Snur det andre kinnet til og ser med glede frem til neste "smell"?

Er det slik at nettdating gjør oss mindre følsomme, og gir mer faen?

Noen...

Siste svar ma. 9 aug. 2010 15:22 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Leif-Frode

Noen damer her inne er bare dritpene... :o)

noen som noen gang har vurdert eller vært på noen av disse datingfestene som sukker har???:)

er det andre her som merker de er blit mer sære og at det blir vanskeligere å treffe noen man liker etter som tiden går å man har vært singel lenge???

eller er det bare lille meg som kanskje er blitt storforlangene? hmmmm syns da egentlig ikke det selv men....:)

En finner bare kjipe og stygge sportsklær til menn.
Jenter har Kari Trå kolleksjonen, som har mye stilig og flere farger og mønster.
Menn har Ullvang, svart og svart, en eller annen gang stygg grått.
Bergans er også kjedelig svart.
Hvor i alle dager finner en utvalget til menn?
Vil se sporty ut på trening, fritids og dagsturer med tøffe, maskuline og røffe klær.

hyller.no

Siste svar sø. 8 aug. 2010 20:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym iEndre

Syns det er morsomt med jenter som klager over menn hvor overfladiske vi er.
Jeg titter over profilene som popper opp hos meg, og det er jo hyller som fint kan presenteres i hvilken som helst IKEA katalog.
Du har billy, Lack og Birgit og Johan. Førskylda blir lagt over til oss, bør dere kanskje ta en prat med deres medsøstre hvorfor de overdimensjonelle forespørslene oppstår? Jeg var idag innom en profil som kun hadde et bilde, det var ikke av fjeset, men av hennes to heller (ganske perfekte) to venner. Men det var det ho hadde å tilby! Ingen tekst, ingen andre bilder enn to brystvorter og en profil!
Kost først for deres egen dør, før dere whiner om vår!
Uten at jeg vet det, så er det sikkert nok av manneprofiler som flexer nok, rett fra treninga, men ikke tro at de er representantene for vår rase, samtidig som jeg ikke tror frøken tøs er deres representant.

Men samtidig følte jeg at innlegget var legitimt når jeg kommer på et utested hvor to jenter kommer fra pimp&ho party, og fortsatt går i korsett og strømpeholder! Det gir liksom heller lite fantasi hvordan de ser ut på Sandaker!

Fred ut, og natta!

Arbeidssøkende

Siste svar sø. 8 aug. 2010 18:02 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Arbeidsløs

Jeg er en jente på 23 som har alltid tenkt mitt når det gjelder arbeidsløse mennesker. Dette forandret seg da jeg flyttet og ble arbeidsløs selv.
Jeg kom i snakk med flere gutter jeg selv tok kontakt med og fant en god tone med alle sammen. Det vil si før de spurte om hva jeg jobbet med.
Guttene sluttet å svare på den siste meldingen, der jeg skrev at jeg for tiden var arbeidssøkende men gledet meg til å begynne å jobbe igjen.

Er jobb en avgjørende faktor når man skal finne seg kjæreste? Hva tenker dere om dette?

Her om dagen skrev jeg til en profil uten blide som hadde en veldig bra tekst. Sikker på at jeg ikke kjente profilnavnet fra før.
Og så får jeg til svar: Jeg sendte deg bilde i fjor, men du hadde ikke sans for utseende mitt, så da har det vel ikke noe for seg å fortsette samtalen...

Nei, det har det jo ikke. Men det er UMULIG for meg å gjette hvem dette er, og når bildeløse profiler skifter navn blir det ikke lett å holde rede på hvem man har vært i kontakt med før.

Jeg lurer på hvorfor så mange nærmest gjør det til en hobby å bytte profilnavn... ? Er det bevisst for å få en ny sjanse og nye klikk? Er man misfornøyd med valget dere har gjort? Jeg skjønner det ikke. Enlighten me! :)

Merking?

Siste svar sø. 8 aug. 2010 13:06 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym tjohei

Jeg er en av de som til tider kan være noe distre og glemsk. Og jeg synes det hadde vært greit med en eller annen merking av de jeg har tatt kontakt med før. Noen bytter jo bilder og tekst slik at det plent umulig å vite om dette er noen jeg har sendt mail til før. Hva mener der andre?
Og jeg vet at man kan skrive notat på sidene til folk, men det bli jo ikke helt det samme...

Siste mixen min ute nå.. Lytt live eller last ned..

http://soundcloud.com/dj4joy/dj4joy-beam-me-to-the-dancefloor-july-2010

Young Money - Roger That
Lloyd Banks feat. Juelz Santana - Beamer Benz or Bentley
Sean Garret feat. Nicki Minaj - Get it al
California Swag District - Teach Me How To Dougie
Eminem - Not Afraid
Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire
Charice feat. Iyaz - Pyramid
Jamie Foxx ft. Justin Timberlake and TI - Winner
Spose - I'm Awsome
Christina Aguilera Ft. Nicki Minaj - Woo Hoo
B.O.B. Ft. Hayley Williams - Airplanes
Kevin Rudolf Ft. Birdman Jay Sean and Lil Wayne - I Made It!
Ladu Gaga - Alejandro
Big Boi Feat. Cutty Cartel - Shutterbug

Hei alle sammen.

Skal ha mitt første møte med en sukkermann nå snart. Det er jo morro, men så lurer jeg på om dere har noen tips.

Jeg er ikke ekstermt sjenert, men litt. Jeg lurer derfor på hva som han være lurt i forhold til det første møte. Vi har skrevet sammen en stund nå, både her og på face. Planen min var egentlig å bare be han på besøk her hjemme hos meg. Vi har 5 felles kjente på face, så jeg vet at dette ikke er en skummel øksemorder fra nett ;)

Saken er at jeg frykter den stille tiden, ja at vi går tomme for ting å snakke om liksom. Den pinlige stillheten som så ofte kommer når en prøver å si noe lurt.

Tenkte kanskje det var bedre med et annet type møte hvor en ikke er så utsatt for slikt? Vi er begge i midten av 30 årene.

Noen tips, folkens?

Siden jeg er over middels interessert i hva som skjer på det mellom - menneskelige plan, synes jeg det er fascinerende å registrere hva som skjer på et nettsted som det her.

Jeg har skrevet i annet innlegg her, at generelt synes jeg kvinner er bedre enn menn til å kommunisere og formidle. Det er bare menn som ikke forstår det.
Enhver handling, mening eller verdisyn hos en, genererer alltid noe annet i andre. Det finnes ikke “rett” og “feil”. Den som hevder å ha fasiten, vil jeg veldig gjerne møte..

Det er jo interessant å observere at det stadig blir flere av oss “voksne ungdom” som har vært alene lenge ( 3 år eller mer ).. Hvorfor det ?
Har selv gjort noen betraktninger på det, og tror at vi er blitt så trygge i vår selvstendighet, bygget vårt sosiale nettverk, at enhver ny person i livet vårt utgjør en “trussel” mot nettopp det.
Derfor lager vi en masse “krav”, som gjør at det egentlig ikke er noen som slipper igjennom. Så er vi trygge, og slipper å risikere noe.
Vi begrenser oss selv ved å snevre inn, fremfor å utvide og åpne opp. Med den trygghet vi har opparbeidet, har vi trygghet til å våge, og evne til å våge å bli såret. ( sistnevnte et kapittel for seg selv. Det handler om ens indre trygghet, ikke hva andre mennesker gjør. )

Bilde er jo og et morsomt aspekt. Vi mennesker faller blikket først på bilde, liker vi det ikke går vi bare videre. Et bilde tatt i brøkdelen av et sekund sier ikke meg mer enn det fysiske utseendet. Man skal selvsagt like det man ser, det har med den fysiske tiltrekning, og tenning å gjøre. Nesten alltid opplever jeg at jenter er penere i virkeligheten enn på bilde.. Fascinerende.

Jeg har selv mine “illusjoner” om hva som er riktig for meg, og går stadig i fella selv, men forsøker å ha en bevissthet om at det er umulig å finne EN person som kan dekke alle mine behov, de nære fysiske ja, men ikke de intellektuelle, sosiale og aktivitetsmessige.
Derfor forsøker jeg å koke mine krav ned til ett ! Nemmelig en felles innsikt !
Er den der, er alt det andre der også.. Kommunikasjon, kjemi, tenning etc, etc..
Så dermed blir det profilteksten som vekker min nysjerrighet.. DEN spesielle . Et høyt krav i seg selv, men jeg vil heller ha EN som treffer i uka, enn 10 skivebom om dagen..
Min tro ( og erfaring ) er derfor at jo færre detalj - “krav” desto større muligheter..
Og å våge å tørre.. Man dør ikke av det..

Hvorfor?

Siste svar sø. 8 aug. 2010 03:01 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Leif-Frode

Jeg har sykkel. Jeg har knickers. Jeg har bart... og jeg har en hel flaske eplemost.

Hvorfor får jeg ikke dame?

Det er en del kvinner her som figurerer på div.andre nettsteder,personalia og det dem søker er stort sett det samme men ikke deres alder. Bildene er i enkelte tilfelle fra 2005,og i mange profiler fra 2007. har damene vært på mannejakt og på nettet så lenge? Eller er det dem eneste bildene dem har hvor dem ser vettuge ut i forhold til i 2010.dette er jo lureri og reinspikka svindel? kanskje derfor at dem ikke svarer alle dem som mangler svar,eller kopierer sukker opp damelister fra andre nettsteder? Rart at de damene ikke svarer noen når dem har vært her i så mange år,og er pålogget nesten døgnet rundt.

Fake profiler

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym OMG

For n'te gang kom jeg over en åpenbar fake profil.
Begynner å bli lei av disse og synes det er rart at ikke de blir fjernet.

"I'm a brazilian girl, I live in Rio de Janeiro, but I am willing to relocate to another country if I find the right man:)

I am looking for a honest man who knows how to treat a woman nicely, he must be sure about what he wants, an easygoing person, good sense of humor and the most important thing is to be loyal and trustful.

I don't speak norwegian, email me in English please."

Hva skjer med alle disse fake profilene nå om dagen?
Skulle ikke forundre meg om vedkommende spør etter penger til reisen og så hører man aldri noe mer.
Det sitter vel en gjeng svette russere som prøver å svindle folk bak dette.
Patetisk.

koster det så jævlig mye å si at nei du sorry dette funker ikke for meg !!!!istede for å bare la være å svare og bare gi faen heller......oppgitt!!!!!!!

IQ

Siste svar lø. 7 aug. 2010 23:36 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym MensB

IQ er noe dritt!
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10026052
Er det flere som ikke kan forstå disse IQløse konkurransefolkene? Kan dere damer fortelle meg hvor gir dere blir på en russer som er verdensmester i å skolde pungen?