Sukkerforum

Og har nå i tråd med ekspertisen på forumet bytte til et profilbilde med langt høyere kvalitet, justert profilteksten, lagt til mange bilder i bar overkropp som visstnok skal bidra til langt større entusiasme blandt de kvinnelige profilene her inne. Så nå er jeg spent ;o)

Det har vært nevnt i tidligere tråder på forumet at man muligens legger lista ganske høyt når man velger seg en date osv... Og at man kan gå glipp av en del om ikke annet hyggelige møter av den grunn... Jg mener ikke at man skal møte Gud og hvermannsen - men lurer av og til litt på en del ting...

Hva er årsaken til at man blir så utrolig kritisk når man sjekker på denne måten??

Har forresten fått en utall svært hyggelige avvisninger her da... i tillegg til at man faktisk fått noen som bare er utrolig hyggelige å sende post med og som jeg holder kontakten med over tid på tross av at man i utgangspuntet nok er avvist... eller ikke funnet som helt den man er på utkikk etter... Mulig vennefelle eller noe slikt.. men uansett...

Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne! Er ikke dette en grunnløs på stand. hva bygges den på??

Jeg hadde satt pris på om denne damegjengen som herjer i alle tråder...laaaaangt utenfor trådtema....kunne være så vennlige å holde sine saklige og usaklige fredagsfnisekommentarer i èn tråd, jeg.
Da slipper jeg å bli sånn halvskuffa når jeg åpner (for meg) interessante tråder...over innlegg som i min lille, blonde hjerne IKKE hører hjemme der.
:o)

Trallallalla....Here it is...
Herj ivei...;-))

*snurr garn*

Hadde et ublidt møte med en frisørsak og frisyren ble litt kortere enn planlagt....

Noen som har noen selvopplevde gode måter å løfte selvfølelsen sin på? Etter å ha blitt avvist for n-te gang trenger jeg en boost.

Plukker du syv ulike sorter markblomster og legger de under puta i natt, vil du drømme om din fremtidige brud/brudgom. Virker kun midtsommeraften. Tør du? Hører gjerne i morgen om hvordan det gikk :-)

Studert albumet mitt og fant en hake for å gjøre bildene tilgjengelige for ikke betalende medlemmer.
Setter haker, men neste gang jeg går inn på albumet er hakene borte.
Er det en bugg med hakene alene eller er ikke bildene tilgjengelige for alle? Noen som har forsket på den der?

Jeg er (over)mett, trøtt, selskapssjuk, kvinnfolksjuk og rastløs. Jeg skal i bryllupsfest på vestlandet i helga - UTEN single damer. Også jeg som elsker vestlandsdamer...

Tror jeg trenger noen å stalke. ;D

Underhooold meg! Jeg trenger gpp (generell pisspreik).

Beskrivelse av en drømmemann til Dame i førtiåra :-)

"Humoristisk, sporty, intelligent og attraktiv, helst sosial og omgjengelig. "

At "han" er sosial og omgjengelig er ikke så nøye med andre ord? Koselig dame da sikkert, men det kom litt feil ut i mine ører .

Leter etter mannen som kan synge sin norske versjon av denne. Med like stor troverdighet...

http://www.youtube.com/watch?v=JWAhvagX7UI

Finnes han?

Nettdating er mye mer komplisert en det ser ut til! Jeg liker ikke kompliserte ting.
I tillegg kunne jeg denne gangen tenke meg en modell vakker, ung partner.
Så nå vurderer jeg å sonere terrenget i Odessa!
Andre som er inne på samme tanke og vil hive seg med?

Hvem er med til Aiya Napa på førstkommende mandag? Jeg og en kamerat bestillt i går. Rundt 3000 fra Oslo, få plasser igjen. Heng med! =)

Egentlig...

Ingen svar
(kvinne 53 år fra Buskerud) Privat melding

Egentlig så er jeg en greit og seriøs dame. men .. hva mangler egentlig til å få det til ??

Är det många här som ska gå på Extrema outdoor på lördag den 26? :)

Trenger tips!

Vi tenker på Riga, Berlin, Praha, London og Køben....noen andre vi bør vurdere?

Hei
Jeg ønsker meg kun en flørt.
En steinrik flørt, er jeg kynisk ?
Men pokker heller, er møkka lei av å betale for alt mulig.
Tar gjerne en Anka bare for å slippe regninger......
Er jeg en tøs eller er jeg et geni ?

Jeg skriver/har skrevet med endel jenter her inne, som alle har gitt meg hjerte sak.
Problemet er at nesten alle bare svarer på mine spørsmål uten å spørre om noe tilbake..

Noen som opplever det samme?
Så da lurer jeg på hva jeg skal gjøre?
La være å sende flere meldinger? kjøre på og fortelle om smått og stort som har skjedd i løpet av dagen?
Spør og grave videre?

er 24år om det skulle ha noe å si

..mer på det man ikke gjorde, enn på det man gjorde.

Det er noe jeg lurer fælt på. Om det er slik, mener jeg.

I forrige uke møtte jeg den søteste damen som noen gang har dukket opp i livet miitt. (Og det sier en del.) Det var på et stort sommerarrangement, med noen få kjente, og en masse mennesker jeg ikke kjente. Denne damen var dessverre blant de sistnevnte.

Jeg våget ikke å snakke til henne, siden hun var så søt at hun burde ha vært utstyrt med en advarsel fra Tannlegeforeningen. Hadde hun ignorert meg, hadde det ikke vært så ille. Men hun snakket faktisk til meg, der jeg satt for meg selv noen meter fra henne, enda hun var opptatt med å snakke med noen andre akkurat da. Og et par ganger etter det også.

Jeg fikk aldri vite hva hun het. Ikke etterlot hun seg noen sko heller.

Så nå sitter jeg her og lurer. På om jeg angrer. Eller om jeg er glad for å ha sluppet unna en ydmykelse.

Vel, jeg skriver atletisk, men jeg heller vel mer over til muskuløs. Tanken er den at jeg tror kanskje betegnelsen "muskuløs" vil bli oppfattet negativt av den generelle kvinnelige befolkning, og at disse vil assosiere dette med begrenset intelligens, selvopptatthet osv. Stemmer dette? Eller foretrekker muligens jenter generelt, muskuløs fremfor atletisk? Jeg innser at jeg ved å spørre på denne måten ikke vil få et representativt utvalg av befolkningen, men pytt pytt :-)

Kan noen forklare meg hvorfor så mange her på forumet konsekvent bruker skjult id pseudonym? Jeg mener vi har jo tatt en nick her,så man bør da kunne stå for sine meninger? Eller er man redd for att det skal slå tilbake på en selv? Personelig så tenker jeg att de som ikke takler meningene mine,heller nok ikke er den rette for meg :)

Skjønner meg ikke på gutter lenger (og mener ikke alle, for vet det fins søte unntak), hvordan kan man ha samvittighet til å lure jenter for å få det man vil ha. Klarer ikke å lure meg, men de må jo få det til ganske ofte for å kunne fortsette å være sånn. Håper noen av de som holder på sånn selv kan svare... hvordan klarer man å såre noen med vilje? For det er jo det som er tilfelle.

Ok - mulig jeg kapper foten rett av nå - men pytt pytt.....
Ja jeg ligger nå 100% blottet, mest fordi jeg er nobody - dvs jeg er selvsagt kuppet over alle kupp....
Men jeg lurer faktisk litt:: Les min profil - Hva er bra - hva er dårlig etc.
Dere kan nå rive meg i stykker på alle mulige måter - jeg tåler det.
Hva er en god profil - hva er en dårlig profil.
Hva bør VI ha med og ikke ha med etc.

Mulig det er bare meg som syntes dette kan bli et spennende innlegg ; )

Hjelp.....come on ;)

Var nettopp innom en profil (supermedlem som går rundt i banneret til høyre) der det sto å lese at hun nå hadde funnet mannen i sitt liv, men gjerne ville ha flere venner. SIkkert trivelig for henne og et eksempel på at det faktisk er mulig å treffe noen her inne.

Nå kan jeg ikke huske å ha sett særlig mange andre slike profiler, og det er mulig jeg ser spøkelser på høylys dag (det er i hvertfall fortsatt lyst utenfor hos meg), men er det noe som kommer når prisen nærmer seg null? Noe av det jeg liker med Sukker er at det ikke er en vennesøketjeneste - og sånn ser jeg helst at det forblir.

Det er så deilig å sløve i sola. Bikkja vrir seg rundt på plenen og slacker`n like mye. God St.Hans til alle

å montere en kulegrill, tenkte jeg igår kveld. Hadde sett ferdig Frustrerte Fruer og tenkte å bare smelle sammen den fantastiske nye grillen min, som skal i ilden idag...so to speak;)

Vel, som sagt så gjort, jeg pakket opp og etterhvert som små deler og skruer kom ramlende mot meg, kjente jeg svetten piple frem....det var skruer og muttere i skjønn forening og forklaringen var typ, fest ben 9 med mutter D og skrue A...uten noen forklaring på hvilke av skruene som var A...jadda neidda sådet....

Endelig, etter 30min med banning og panisk røyking gikk det et lys opp for meg! Jeg har en tendens til å se på bruksanvisninger og tenke, nei, dette er for vanskelig, klarer ikke! Jeg LESTE faktisk hva det sto og klarte og smucke sammen grillen på en liten halvtime!!

Jeg er såååå stolt, for jeg er av den typen jente som helst bare overlater sånt til en mann...men ikke denne gangen nei, jeg tok fram det rosa verktøyskrinet mitt og fullførte oppgaven!! Yeeeeey meeee :D

Nå nettopp fant Bill Gates ut at det var en god idé å endre skjermen fra "landscape" til "profile"...

Du har gledet deg. Du er spent.... Der kommer h*n smilende.. Lett å kjenne igjen fra bildene, men i løpet av de neste to sekundene kjenner du et søkk gjennom mellomgulvet i det skjønner at h*n ikke er den du leter etter.

Hva gjør dere i denne situasjonen, og hva skjer den neste timem? Tar magefølelsen noen ganger feil?

Vill IKKE ha pepperbøsse i gave om 11 dager.... Hjelp!!! pfff....

Noen frivillige??? :P

Er det noen som lar seg sjarmere av slike bilder?

Jeg bor i Bergen og det skal sies at det er veldig mange flotte damer i Bergen!
Men hvorfor er det slika at alle de damene jeg ønsker å møte her inne bor i Oslo??

Skulle tror at sukker har matchet meg opp med damer fra feil by! Jeg skjønner selvfølgelig at det er mange flere single damer i Oslo og at utvalget på min side styres av relasjonsprofilen,
men er det slik at sukker ikke har fått skikkelig fotfeste i Bergen ennå?

Jeg har vært på festen og syns den var meget bra. Jeg kom ca kl.22 det var kanskje litt for sent, dersom en vil få så mye kontakter som mulig . Hadde inntrykk at mannfolk var litt passive, men jeg fikk danset i hele natta allikevel...

Å se en hund jakte biler er er ganske tragikomisk. Hunden oppnår ingenting bortsett å slite seg ut og muligens bli påkjørt. Har hunden egentlig lyst på bilen? Neida, det er for jaktens skyld, fordi det er gøy, og for å styrke selvtilliten når den får bekreftet hvor god jeger den er.

Enda morsommere er det å se enkelte jegere jage damer, spesielt fordi de selv ikke ser hvor teit det ser ut. Har disse noen ekte interesse i «byttet»? Neida, og det er derfor de leter etter nytt bytte når de først har fått snøret i bånn. Hvorfor gjør de dette? Se avsnittet om hunden.

Mange kvinner å bli jaktet på, de insisterer på det faktisk. De tror jakten dreier seg om dem personlig, og om lidenskap. Jeg tror det er en sammenheng mellom noen kvinners usikkerhet og deres ønske om å bli jaktet på og kurtisert. Hallo? Disse mennene er jegere, ikke kjæresteemner. Ikke tro interessen er et kompliment til annet enn utseendet ditt!

Noen damer innrømmer faktisk etterhvert motvillig at å bli jaktet på som biler har endt med dårlige forhold. En del av jegerne har heller ikke noen god følelse med hva de holder på med under jakten. Og brått kan de befinne seg i forhold de egentlig ikke var klare for. Fordi sexen er bra og fordi de er for feige til å innrømme at de egentlig bare var ute etter akkurat det. Og så vil de ikke såre noen.

En del menn som jager kvinner gjør det fordi de tror at mannlig kåthet er langt mer utbredt enn kvinnelige lyster, og at å jakte på kvinnene er eneste mulige veien til et nummer. Gutter: Hvorfor tror dere de fleste damer Har skuffen full av plast fra Kondomeriet? Jeg kjenner til omsetningstallene, og kvinner står for det aller meste av salget. Damer er akkurat like lealøse i trusa som vi er. La det være en grunnregel for all fremtidig samkvem med disse skapningene.

Har stor glede av å lese her på forumet. Både av de seriøse innleggene og av de som heller kan kalles, jeg kjeder meg og er bare litt pratesyk. Og jeg har vært delaktige med innlegg i alle katogorier selv.

Det som slår meg litt i mellomgulvet er at her som alle er på sjekkestadiet - så er den røde tråden i forumet at nesten alle sitter med et inntrykk av at det er umulig.

Dette med å ha en nettprofil som dere andre er forholdsvis et nytt fenomen for meg. Opprettet for noen år siden på et annet sted, var morsomt i et par dager og så glemte jeg bort hele greia. På det tidspunktet var jeg vel ikke klar for et bekjentskap som kunne utvikle seg til noe og ville heller ikke ha en elsker, så jeg vil si det var kun ren nysjerrighet den gangen.

Det som virker litt turn off på meg er at alle sier de ikke forventer noe, men allikevel det er en hel smørbrødliste av ønsker eller kritierier som jeg skal igjennom før - jeg på en måte får et svar eller tør sende tilbake.

Jeg har aldri opplevet å bli kontaktet på et utested med - fyll ut dette skjemaet først så ser vi hvordan vi passer isammen i forhold til økonomi, utdanning, jobb og interesser og hvilket bord du sitter ved. Om det er av interesse så kontakter jeg deg.

Da er det blikk, kroppsspråk i hovedsak som er avgjørende for kontakt eller ikke. Jeg føler ingen dårlig samvittighet for at jeg ikke besvarer disse signalene. Men jeg føler mye mer på det her om jeg ikke svarer tilbake, etter jeg har lest på forumet.

Da blir både menn og kvinner oppfattet som kyniske, overfladiske osv.

Er det slik med oss at vi har større forhåpninger og tror at personene bak profilene; er så mye annerledes om vi treffes her eller ved en bardisk?

Er så lei av å ikke finne noen her inne, aldri hadde jeg trodd at det skulle være så vanskelig å finne noen på nett. Inboksen er tom og ikke noe action. Noen andre som sliter??

Nå starter soveromskampanjen på IKEA.....

Åhh, jeg hater reklame.... så inderlig.....

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/100618/sykelige-egoister-blir-ofte-ledere

– På grunn av behov for anerkjennelse, makt og innflytelse er en lederposisjon det mest sosialt aksepterte stedet for en narsissist, sier stipendiat Christian Enger Gimsø til Dagens Næringsliv.

Gimsø mener at feilrekruttering av narsissistiske ledere kan bli kostbart.

– Feilansettelser har både en finansiell og en moralsk side. Det kan gi tap av ansatte og kreativitet og føre til økt sykefravær, sier Gimsø, som jobber med en doktorgrad om narsissisme og ledelse ved BI.

Folk som lider av personlighetsforstyrrelsen narsissisme, kan være arrogante, ekstremt selvopptatte, ha høye tanker om seg selv, mangle empati og ønske å bruke andre for å nå egne mål. (©NTB)

Tim Minchin
http://www.youtube.com/watch?v=ZGzhutyOMSk

Tripod
http://www.youtube.com/watch?v=IngvNUaWvck

DaVinci's Notebook
http://www.youtube.com/watch?v=vRY9Ybi5zqI

Og går hele dagen din... Så har den i hvertfall ikke vært bortkastet. :D

Fra nå av blir det bare mørkere og mørkere.
Hurra!

rart med det: som liten hadde jeg vel aldri trodd at det å finne kjærligheten skulle være så inni helvete vanskelig... de burde forandre de vakre eventyrene i barnebøkene til en mer realistisk ending, fordi hey, guess what? det er ikke alle som finner noen til slutt...

et lite hjertesukk fra meg.

Nå endelig begynner det å skje ting her. I morgen får jeg offisielt tilbud om jobb i Sandvika. Siden jeg bor på Carl Berner i Oslo, så lurer jeg på om det er noe særlig rushtrafikk retning Sandvika på morgenen og motsatt vei på ettermiddagen? Ring 3 er vel å anbefale? Noen som vet?

Dessuten skal jeg på parkdate i morgen. Tenker det blir Sofienbergparken eller Torshovparken. Er det noen som kan anbefale en bra cafe eller et sted man kan nyte en utpils i nærheten av disse parkene? Hvor ville du ha dratt og hvorfor?

Så fint at det finns så mange seriøse kvinner her på sukker,i vennekretsen,på jobben og ellers.....Det gir håp tross allt...
Det å finne en sjelevenn&en kjæreste er ikke alltid enkelt..og ofte kan man bli litt motløs av alle tullinger&stolpskudd,-som bare er ute etter...tja hva? Sex? Jakten? Arme tullinger...syns litt synd på dem,-jeg...Det kan ikke være greit å ha det sånn...
Også så godt voksne da gitt...nesten ...........tilogmed,som tror de er guds gave til mennene liksom..

Nei heldigvis er de seriøse kvinnene der også...i et stort mindretall,men dog....Jeg tror vi menn bør få øya våre mer opp for dem... er det noen andre her som har noen meninger o.l vedr dette?

Så fint at det finns så mange seriøse menn her på sukker,i vennekretsen,på jobben og ellers.....Det gir håp tross allt...
Det å finne en sjelevenn&en kjæreste er ikke alltid enkelt..og ofte kan man bli litt motløs av alle tullinger&stolpskudd,-som bare er ute etter...tja hva? Sex? Jakten? Arme tullinger...syns litt synd på dem,-jeg...Det kan ikke være greit å ha det sånn...
Også så godt voksne da gitt...nesten gubber tilogmed,som tror de er guds gave til kvinnene liksom..

Nei heldigvis er de seriøse mennene der også...i et stort mindretall,men dog....Jeg tror vi kvinner bør få øya våre mer opp for dem... er det noen andre her som har noen meninger o.l vedr dette? Tyril :D

Er det andre som får følelsen av at nå er sommeren her når de hører kjenningsmelodien til Reiseradioen?

Er dette bilde bedre enn det forrige?

Var tidligere aktiv på en annen datingside. Traff en hyggelig dame der, fant tonen og avtalte å møtes i Bergen! Booket oss inn på hvert vårt rom på hotell Norge, og gikk ut på byen... "Et bilde sier mer en 1000 ord" er det noe som heter. Og med rett lyssetting og mye sminke er det lett å forandre på mindre heldige ting... Var en smule skuffet, men jenta var fortsatt hyggelig, så la gå!
Koselig middag, en liten pub runde, og tilbake til hotellet midnatt! Da heisen stoppet i 3dje, der hun hadde rom, inviterte hun meg plutselig med inn, ville vise meg noe... Litt små brisen, og ikke helt klar for drømmeland, steg forventningene litt, og ble med inn. Vel inne ba hun meg sitte, skjenket i et par glass vin, tok av seg boksa og løste BHen... Kun iført truse og løst sittende bluse gikk hun ut i gangen og begynte å rote med en stor "koffert"... Jeg begynte å lure på hva dette var? Lenker? Håndjern? Andre raffinerte leketøy? Men nei; jenta kom dragende med et jævla trekkspill... Satt seg ned, lukket øynene og satte igang! Djevelens klagesang fylte rommet og torturerte ørene mine!!
Høflig som jeg er ville jeg vente til seansen stilnet før jeg unnskylte meg og strøk på dør, men "sirenes forførende melodi" virket like lang som en tysk opera! Da bråket omsider stilnet, roste jeg henne for de vidunderlige toner, men klaget min nød over hvor mye klokken var (ca 00.25?). Jeg kom meg ut og opp på mit eget rom, traumatisert som jeg var, tømte jeg minibaren og en halv flaske vodka jeg har med "just in case", la meg under dyna med en pute over hodet, og gråt meg i søvn...
Etter en urolig natt, møttes vi til frokost, spaserte rundt i byen, pratet og hadde det ganske hyggelig, men jeg viste da at dette kunne aldri bli noe mer... Da vi skulle reise hver til vårt, ga vi hverandre en klem, og lovet og holde kontakten. Jeg skulle ringe når jeg kom hjem... På båten ringte jeg telenor, sa opp abonementet mitt og kastet sim kortet...
Noen andre traumatiserte sjeler der ute?

Svenskeknugen som svigerfar og alt styret som følger med det prosjektet der. NEI TAKK ;-)

Det aner meg at mange jenter er mer opptatt av å instrurere menn i hvordan de skal få dem på kroken enn å diskutere det motsatte. Nemlig hvordan DE kan profilere og oppføre seg for å få oss på kroken.. Snakker ikke da om et enkelt "ligg" men å få fatt i den rette seriøse mannen de vil ha..
Kort sagt opplever jeg at mange kvinner oppfatter seg selv som kjøpere i et marked der menn må selge seg inn...
Menn er aktive og pågående (eller skal være det), Kvinner mer passive og avventende.. HVORFOR?

Hva skal stå i profilen. humor, prosa eller satire osv.. Det først man legger merke til er det berømte utseende. Fordi det er det som gir deg et førsteintrykk her på sukker. Så leser man noe som som er ment å fange oppmerksomheten. Deretter er det å se på matchtallet...
Jeg har tro på kommunikasjon. skriv et hei.. Eller kommenter noe du har lest i profilen. Legger merke til at noen sier ikke får svar, som vel kan skyldes hva som helst. Sikkert noen som går å venter på svar fra deg, men som ikke får det fordi interressen ikke er der fra din side. Hva med å skrive det du mener - hyggelig og takk for oppmerksomheten, men jeg du er nok ikke min type kjæreste! Lykke til i jakten videre!!

NB: det er sikkert mange brente og sårede sjeler (mange bakgrunner) Vis hensyn der du legger fra deg tekst !!!!!