Sukkerforum

Da er det håp i dette produktet, muligens også en tankevekker for den som ikke tar litt hensyn ;)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/100621/kondomer-med-tenner

Jeg har nå vært medlem av sukker i 2 mnd og har vært inne på mange profiler i løpet av den tiden. Det som slår meg er at beskrivelsene på fleste profilene er så veldig like og alvorlige. Selvfølgelig skal man fortelle hvem man er, hva man søker etter og hva man liker å gjøre, men hvorfor ikke gjøre den litt morsom? Profiler som får meg til å le, husker jeg mye bedre enn de andre. Så folkens, skru på den kreative bryteren og lag litt latter i hverdagen:)

Ikke noe rart at det er krig her i verden, når man klarer å få en blomst til å bli sin fiende. Hvordan, tja se det, har vi noen vettuge svar på det da? Enkelt, nei, jeg vil ikke ha det enkelt, det er vanskelig nok som det er har blitt sagt. Hva menes med det? At det vanskelige er egentlig enkelt, eller at det som er enkelt egentlig er vanskelig, eller det motsatte av det først og det andre? Er det det, nei det er ikke enkelt, men det er heller ikke så vanskelig, eller er det det van......, enk....

For 26. gang arrangeres Spillfestivalen ARCON i år. Er det bare meg som skal dit, eller er det andre som gjerne vil spille brett- og rollespill en hel helg til ende?

Hepp.
Er det vanlig å bli forelska her inne på sukker, allerede før man har møtt personen "live"?

Bare for å snu det på hodet. Blir det absurd da?

Hadde en date i begynnelsen av uken men en søt dame, det var bare en kort date, en halvtime kanskje, på et sted midt imellom der vi bor. Vi bor ca 10 mil fra hverandre. Jeg syns hun var veldig pen og hun sa at hun synes jeg var flott.

Etter daten hørte jeg ikke noe mer, før hun plutselig ringte meg igår kveld. Det var veldig hyggelig å prate med henne, men jeg hørte at hun var ganske på'an. Hun ringte for å spørre om jeg ville komme på middag idag, spurte hva slags vin jeg ville ha og sa hun hadde to soverom. Jeg takket ja og tenkte at det var jo koselig. Men så, etterhvert, fikk jeg litt kalde føtter og tenkte at det kanskje var litt voldsomt å skulle ligge over første kvelden etter å ha prate sammen to ganger.
Så jeg sendte en sms idag morges og sa det som det var, men at jeg gjerne ville komme men at det ble alkoholfritt for min del slik at jeg kunne kjøre hjem. Da fikk jeg som svar at vi kunne ha middagen tilgode, det var ikke interessant allikevel.

Hadde hun grunn til å bli fornærmet/oppgitt over meg? Jeg tenker at det viser at magefølelsen var riktig, men er jeg alt for forsiktig?

Hvor mye skal du ha for å samleie med en mann eller dame du ikke vil gjort det med gratis? Går det en grense ved en viss sum for hva som er prostitusjon slik at begrepet blir irrelevant bare godtgjørelsen er høy nok? Er man bare dum ved å si nei til fantasisummer? Jeg er hetero, men ville godtatt at hvem som helst opptil normal størrelse "forsynte seg" for 10 millioner kroner, men kun en gang. Kanske mindre?

Jobber ombord på en plattform i Nordsjøen. Typisk mannsdominert miljø, med etterhvert en god del kollegaer som etter et eller flere misslykkede forhold/ ekteskap, har valgt å finne seg en utenlandsk partner.
Da gjerne fra Thailand, Fillipinene, Russland eller Ukraina.
Når jeg forsiktig spør disse guttene om deres nye forhold, er samtlige fulle av lovord om damene sine.
De ferreste ville gå tilbake til norske jenter.
Poengterer at de guttene er ikke alkoholiserte, voldlige bomser som bor i trygdeboliger!!

Jobber tidligere på skip utenriks, og ble flere ganger erstattet av Fillipinske, Croatiske, Indiske eller Malaysiske sjøfolk, med begrunnelsen at vi Norske var for dyre og for kravstore...!
Er Norske jenter iferd med å bli "flagget ut"? Er de for dyre og kravstore? Er det mange her inne som har vurdert utenlandske partnere kontra Norske? Noen synspunkt?

Jeg ser at det er en del bilder av kvinner her inne med godt tildekket overkropp. Er det mange gutter som liker slike bilder, eller er det bare noe jenter tror at vi liker. Jeg syns det er mye mer tiltrekkende at en kvinne med bra kropp har på seg en ettersittende kjole, og viser frem hofter og legger. Blir som en gavepakke på en måte, som jeg kan flerre av hvis vi blir bedre kjent og kjemien er der;) Er det bare jeg som tenker sånn?

Har observert at ikke helt 100% positiv omtale av innvandrere, gjerne avfeies som "rasist pjatt"! Det er tydeligvis ikke politisk korrekt å stille spørsmålstegn om våre nye landsmenn. Vi har ikke lenger lov å kalle en neger for en neger, kjente barnebøker blir omskrevet for å fjerne den nedsettende benevnelsen. Er ikke dette å dra ting litt langt? Det siste nye er jo som kjent at flere muslimer reagerer på korset i de skandinaviske flaggene, selve symbolet på vår nasjon, er "upassende" i dagens flerkulturelle samfunn!
Hvorfor har vi ikke "lov" å være en smule kritiske til dagens tilsynelatende endeløse strøm av flyktninger, arbeidsinvandrere og ikke minst lykkejegere uten pass og papirer? Det skal ingenting til for at rasist stempelet blir brent inn i pannen på en person som kommer med en litt uheldig uttalelse som ikke er helt og holdent antirasististisk i innvandrer debatter!
Ærlig talt, noen som har vært i Oslo de siste 10-15 årene og fulgt utviklingen.
En av grunnene til Frp's possisjon i politikken er ingen hemmelighet: begrens innvandringen og send flere ut. Frp's politikere har kommet med mange gode og kreative forslag for å begrense mulighetene for at ting går helt ut av kontroll.
Belgia 2008: Nasjonal sosialistene vant valget utelukkende ved å love å stenge grensene og begynne å sende ut innvandrere.
Du kan vinne et valg nesten bare ved å stagnere innvandring!
Mange av våre nye landsmenn er nok ærlige, hardtarbeidende personer som kan betraktes som en ressurs! Men det er ingen hemmelighet at kriminal statestikkene, da særlig voldtekt, knivstikking, tyveri og grov vold har økt med flere hundre prosent.
Det finnes selvsakt etniske nordmenn som er innvilvert i de samme "fritids syslene", men enten vi liker det eller ikke, er innvandrere overrepresentert.
Innvandring har også gitt grobunn for at stadig flere NyNazistiske organisasjoner spretter opp som paddehatter over hele Europa!
Den harde kjerne i Norge teller foreløpig ikke mer en 70-100 personer, i Sverge antas det vagt ca 10-12000, i land som Frankrike, Tyskland og spesiellt England, har de mistet den fulle oversikten, men en ting er de lærde helt enige i: begeret er fullt, og det skal bare en liten gnist til for at opptøyene er et faktum. Det har skjedd før, senest 1982-83 i flere Engelske byer!
Uansett, vi har ytringsfrihet i Norge, men gjelder den når det kommer til negativ omtale av innvandrere?

Tidene har forandret seg! Begrepet "Ekte mannfolk" eksisterer snart bare i Frank Millers tegneserie verden!
Menn er blitt redusert til tjenere og sekretærer for herskesyke, bortskjemte jenter.
Når en leser gjennom profilene deres om hva de ønsker seg, står det gjerne:
-høyt utdannet, liker å vaske og lage mat, god økonomi, høy/ mørk, sports atlet, velltalende, diplomatisk og ikke minst en super elsker...
Det de søker kalles på godt Norsk homofile!
Hva skjedde egentlig med de vi før kalte Ekte mannfolk?
Menn som drikker øl!
Menn som liker store biler med store motorer!
Menn som liker porno!
Menn som elsker våpen!
Menn som spiller poker!
Menn som fint kan spise ferdig pizza!
Menn som lukter som menn skal gjøre!
Menn som driter i småprat, kos og forspill!
Menn som går på strippe klubber!
Menn som ikke gikk av veien for et realt slagsmål!
Menn som ikke liker innvandrere!
Menn som banner i hver setning!
Menn som hater rødvin og "kosekvelder med god mat" og bla, bla, bla...
Nei jenter, la menn være menn! La oss få leve slik det var ment vi skulle! La oss være lykkelige! Slutt å redusere oss til hushjelper og barnevakter!

De som måtte ønske å se oppvisning i selvforsvar kan komme på torget i Ski i morgen, lørdag. Oppvisningen starter ca kl 14.15.

Ok, jeg trenger litt hjelp her.
For en god måned siden traff jeg ei jente på en grillfest som jeg kom i snakk med og vi fant en god tone. Vil ikke si at jeg falt pladask, men jeg snubla ganske heftig. Ettersom jeg er utrolig dårlig til å lese signaler(og det er en stund siden) vet jeg ikke om interessen er gjensidig. Jeg fikk aldri telefonnr hennes, noe som jo var et heller lite genialt trekk fra min side. Fikk lagt henne til på facebook, men det tok en god stund(halvannen uke) før hun aksepterte, så jeg går dermed ut ifra at hun ikke sjekker facebook så altfor ofte. Ettersom jeg har lyst til å spørre henne ut lurer jeg på følgende;
Blir det litt for creepy dersom jeg går på 1881 og finner tlf. nr hennes og sender henne en melding? Ettersom våre felles venner er langt uti utlandet er dette eneste måten og få nr hennes på. Eller skal jeg sende en melding på facebook og håpe at det ikke tar 3 år før hun går inn og sjekker og leser meldingen? What to do????

Hei
Hva skal en gjøre på fritiden, ja spesielt om helgen når vennepar har kvalitetstid sammen og en ikke har singlevenner?
Ja en kan sitte på nett, se på tv og kikke ut vinduet, eller få seg dyr, adoptere barn eller være med familien.
Men seriøst hva gjør en? Det er vel ikke noe som har det som meg. Slikt som dette har jeg hatt det ihvertfall 12år er nå 30.
Alle har noen å være med å noe å gjøre, det der å nyte singelivet har jeg ALDRI opplevd, nettopp for jeg ikke har noen å være med.

Når det gjelder middag er det mange fallgruver føler jeg.. Poteter kan være skumle, hvertfall når man spiser ute og hugger gaffelen i noe man tror er relativt lett penetrerbart for en gaffel, men som viser seg å være en knallhard kule som tar sats og flyr halvveis gjennom lokalet, samtidig som det skvetter saus i en radius på en meter..

Spaghetti er en annen fallgruve, spesielt i kombinasjon med rødvin. Ikke bare er det klin umulig å få spaghettien til å holde seg på gaffelen hele veien fram til munnen, men man ender også opp med å være orange av saus fra nesa og ned på haka i tillegg til at tennene er lilla av rødvin.. Føler ikke akkurat det er ”Lady og landstrykeren”-romantikk..

En kompis av meg sverger til lutefisk, og smuglet en par kilo lutefisk til Danmark for å sjarmere en hyggelig dame. Vet ikke hvor sjarmert hun ble av erterstuing, brunost, en geleklump av en fisk på benken og kasserollen svart av lut, samt rimelig stram fiskelukt i hele huset. Enda mindre imponert ble hun vel antakelig da hun, etter mye om og men, ble med på fisketur i Norge. Riktignok fikk den ivrige norske sjarmøren napp, bare synd det var øyelokket til den danske venninnen.. Lege, nål, tråd og avbitertang er sjelden oppskrift på en vellykket date.

I et forsøk på å være dannet da jeg havnet på bord med tre hyggelige damer for noen år siden satset jeg på salat. Tenkte det skulle være rimelig bankers, men da salaten kom på bordet lå det to bitte små blekkspruter der og tittet på meg. Hadde rett og slett ikke hjerte til å sette tennene i de små stakkarene, så det ble kun foccacia og olivenolje til lunch. Skal man virkelig spise disse små blekksprutene?

Enda mer utfordrende er sushi. For det første er jeg ikke så overbevist av smaken, eller mangel på smak, men det som er mest utfordrende er størrelsen på bitene.. Har virkelig japanere, som ser så små ut, så store kjever? Har et par ganger sett for meg et scenario med Heimlich-manøver og full oppstandelse etter sushi-inntak. Heldigvis har det gått bra så langt.

Så, hva skal man servere for å unngå den fullstendige katastrofen? For min del tror jeg spekemat, godt brød, salat, potetsalat, pesto og godt drikke er det nærmeste jeg har kommet en rett som man ikke kan trå feil med. Noen som har andre forslag? :)

Nå har det gått én uke siden sist jeg hadde en ny besøkende med match over 70 på profilen min. Er virkelig profilbildet mitt så avskrekkende???

Noensinne blitt gjenkjent på gaten av noen som har vært innom profilen din på sukker og siden fått mail om det? Snålt :)

Så var den unnagjort for min del og jeg kan ikke klage sjøl om temperaturen ute ikke er helt optimal:)

Ser etter en jente som er veltrent,deilig,vakker, fin kropp, selvsikker, trofast, handy på kjøkkenet/ vaskerom. Hun må gjerne ha en godt betalt jobb. Hun er fortsåelsefull, omsorgsfull og tar hensyn.
Hvem jente ville svart på denne ;)

Hei

Har vært inne på sukker en liten stund nå.
Har skrivi en del meldinger til jenter som kunne ha "passet" meg, etter å ha sett bilde og lest profilen.

Åpner med en liten melding om fast og løst. Bare for å prøve å få igang en samtale og se om det er noen interresse tilbake.

Men som oftest står det lest på min utboks, men ingen melding på innboks.

Ser at jentene\damene ser etter mørke høye menn ;) Jeg er høy men ikke mørk :P
Leser også at dem ikke vil svare på korte kjedelige meldinger, men det er ikke alltid lett å komme med en
kjempe melding før man har fått litt fart i samtalen. Ser også mange som vil ha spennende meldinger og som ikke har skrivi mer en 2 ord om seg selv. Da synes jeg dette blir veldig vanskelig. hehe...

Mange har også utrolig mange og høye kriterier. Noe man også skal ha, men er det virkelig sånn at alt må stemme for at dere i det hele tatt skal svare.
Det er jo en vis mulighet for at han ikke har skrivi alt om seg selv i profilen. Å faktisk er den man kanskje ser etter.
Uten enn samtale så er dette vanskelig å vite :)

Er det bare mange som har profil her uten å være interessert i hva sukker.no faktisk er. En "dating" side.

Mamma har jo alltid sagt at jeg er good looking , så jeg forstår ikke dette. *Smile*

Hvordan er det med dere andre der ute?

Da gir jeg dere ordet ;)

Håper du har fått med deg "Rikingen" på VG-tv.

Det kan beskrives med ett ord: rimelig fantastisk! Eller bare Louis Vuitton.

Hallo noen som vil samles i Drammen ikveld hadde hvert sjov da, treffes på Dicens eller noe sånt, hvem blir med

terje

The return of Calexico

Ingen svar
(mann 38 år fra Vestfold) Privat melding

Snakker ikke om stedet på Løkka, men bandet som tar latino-jazz-pop ut av ørkenen og inn i høstkalde oslokvelder. Tacomusikk med orginalitet. 16. september kommer de tilbake til Oslo, Rockefeller. Anbefales.
http://www.youtube.com/watch?v=12wGG5XKnCM
http://www.youtube.com/watch?v=FE9nrznrOU8
http://www.youtube.com/watch?v=knP9oYMBlVY

Jeg har lagt merke til at jeg har rødt blad på "religiøs" hos en stor andel av damene som oppgir at de er sørlendinger.

Andre forfommer som faktisk viser seg å stemme her inne?

Her svarer hun på all spørsmål om sin magic wand med kreative kreative ålesvinger fra Z på sidelinjen.

Hadde en date i begynnelsen av uken men en kjekk mann, det var bare en kort date, en halvtime kanskje, på et sted midt imellom der vi bor. Vi bor ca 10 mil fra hverandre. Jeg syns han var veldig kjekk og han sa at han synes jeg var flott.

Etter daten hørte jeg ikke noe mer, før han plutselig ringte meg igår kveld. Det var veldig hyggelig å prate med han, men jeg hørte at han var ganske på'an. Han ringte for å spørre om jeg ville komme på middag idag, spurte hva slags vin jeg ville ha og sa han hadde to soverom. Jeg takket ja og tenkte at det var jo koselig. Men så, etterhvert, fikk jeg litt kalde føtter og tenkte at det kanskje var litt voldsomt å skulle ligge over første kvelden etter å ha prate sammen to ganger.
Så jeg sendte en sms idag morges og sa det som det var, men at jeg gjerne ville komme men at det ble alkoholfritt for min del slik at jeg kunne kjøre hjem. Da fikk jeg som svar at vi kunne ha middagen tilgode, det var ikke interessant allikevel.

Hadde han grunn til å bli fornærmet/oppgitt over meg? Jeg tenker at det viser at magefølelsen var riktig, men er jeg alt for forsiktig?

Jeg vil bare dele en oppdagelse med alle dere andre som har vært utsatt for et overgrep fra en i familien, en trener, en bekjent eller en annen du har hatt tillit til. Vet dere at det finnes et utrolig fint senter i Oslo for oss? Der de ansatte har hjertevarme og kunnskap, der vi kan være oss sjøl og der vi møter andre i samme situasjon.

Jeg nølte i flere år før jeg torde å gå til det skrittet å ta kontakt. Jeg skulle ha gjort det lenge før - og vil med denne tråden oppmuntre andre til å ikke vente like lenge som meg. På senteret er det ingen som krever noe av deg, om du ønsker kan du bare sitte helt stille i stua. Eller du kan være med på et de andre tilbudene der vi selv kan bearbeide det vi har opplevd og få et bedre liv. Eller være med på kreative kvelder der det lages mye fint.

Telefonnummeret til "Støttesenteret mot incest" finner du på nettet - du kan ringe fra hele landet, eller sende mail, eller komme dit. De har tilbud både for oss utsatte og for pårørende (for eksempel foreldre eller partnere). Det er lignende tilbud andre steder i landet også, søk på nettet så finner du det! Husk du er ikke alene om det vonde du har opplevd, vi er mange.

1. To find a woman you need multiples of Time and Money therefore: Woman =
Time x Money

2. Benjamin Franklin said "Time is money" (and it's also proven by The Economic professor Ian Walker (not the Soccer player), of central England's Warwick University) so:
Time = Money

3. Therefore Woman = Money x Money
Woman = (Money)2

4. From the bible (Timothy 6:10) we know that "Money is the root of all problems (Evil)"
Money = (Problems)(1/2)

5. Therefore Woman = ((Problems)(1/2))2
Woman = Problems

6. Problems = Evil ( according to the bible)

Er hudfargen avgjørende for om du blir tiltrukket av noen eller ikke? (Jeg snakker utelukkende om forskjeller i hudfarge, og ber deg derfor ikke om å ta stilling til om vedkommende har en annen kultur og/eller religion enn deg).

Grunnen til at jeg spør er at jeg nesten aldri får svar på mailene jeg skriver (ikke alle gidder å kikke på profilen min en gang). Kjedelig å betale for å være superbruker, når det gir 0 i utslag i inboksen... (Ingen mail -intet svar. Intet svar, ingen date. U see?!)

BTW: er det mange av dere som "tar ferie" fra sukker i sommermånedene?

Har lest en del tråder i dette forumet. Mange er stappfulle med svar av morsomheter som egentlig ikke har noe med overskriften i det hele tatt.
Så istedet for å sitte her å bare lese tråder så kan vi kanskje heller snakke " usakligheter " med hverandre på denne dagen som nå har bikket over til nattens mumler og mørke *s*

Så jeg sier Hallo tll dere der ute!

Jepp, det er helt sant!

Jeg vil rett og slett ha et realt, ærlig og ekte A4 liv!

Flere med meg, eller? ;-)

Jeg lurer på om jeg er forelska:)))
Tenker på han hele tiden..det å snakke om han bringer frem smilet mitt...det føles så godt å være sammen med han...godt å være inntil...blir varm av å se inn i de vakre øynene hans..blir skjelven når han kysser meg..
Nyyter sol og sommer:))))

Måtte bare si det:)

Gode råd fra noen her?
Jeg kjører nå rundt i en bil som er hermetisk lukket....vinduene er ikke mulig å åpne. Hva gjør jeg?
Det blir rimelig varmt inni bilen nå om dagen med temperaturer opp mot 20 grader ute.....hehe

Vindus heisene er elektriske, og ja...jeg har forsøkt å bytte sikringer:))

Verkstedet hadde ingen ledig tid før i midten av august?!

Hjelp...

Skaff deg en mann - Svar bank ga ved søk om boliglån.
http://www.aftenposten.no/pengenedine/article3698507.ece

Lurer på hva som skal til for å få kontakt med seriøse menn på slike dating sider? Noen som kanskje har et godt råd?

Religion

Siste svar fr. 18 juni 2010 19:56 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Cyclops

De fleste mennesker har tro på et eller annet, og det kan være en fin ting, det er bra å være åpen for ny lærdom. En bør samtidig være kritisk, og ikke sluke alt.

Problemet er etter min mening, når religionen blir organisert, og den går over både politikk og vitenskap. Mange mennesker lever et mye tristere og kjipere liv enn de kunne fordi religionen stopper dem. Hos noen gjennomsyrer religionen alle deres aspekter i livet, og det som pastoren/religiøse lederen i den forsamlingen forkynner har stor påvirkningskraft- hvilket er ganske skremmende.

Jeg er derfor skeptisk til fremtidige partnere som anser seg som spesielt religiøse innenfor en av de store organiserte religionene, men jeg er mer åpen for dem som kanskje er religiøse- men ikke fanatiske.

Hvordan ser dere på religion når dere vurderer en eventuell date/partner ?

Jeg skal ikke si det skjer stadig vekk, men nå og da ser man en søt jente i (f.eks.) butikken. Ut fra handlekurven kan man ane at hun muligens er singel, kanskje veksler man et blikk - ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener :-)

Hvordan i all verden skal man vise sin interesse? Det er jo en viss fare for at det kan bli _fantastisk_ kleint?

Hadde en litt sånn opplevelse i dag; var ute og syklet og på Tryvann kom en søt jente (som jeg hadde syklet forbi på vei opp) og spurte om veien til Ullevålseter. Jeg var ikke helt sikker, men kom med noen forslag, hun takket for det og syklet avgårde - jeg ønsket henne selvsagt god tur :-) Jeg syklet landeveissykkel så det var ikke så aktuelt å spørre om å være med, men tenkte at det kanskje hadde vært et alternativ hvis jeg hadde vært på terrengsykkelen? Eller?

Tar mer enn gjerne i mot _seriøse_ tips og innspill :-)

Hvordan får man forndra alder? har blitt et år eldre da, men det har ikke sukker fått med

Har lest litt på forumsidene her og det slår meg at det er synd at det ikke er en åpen chat hvor alle kan kan være med. Bare om lette temaer og en enklere måte og stifte nye bekjentskaper på uten nødvendigvis å være knyttet til det vi søker i våre profiler.

Jeg er vel som mange damer som kvier meg litt for å ta den første kontakten direkte. Det har ikke noe med at jeg forventer at det er mannens plikt eller noe, men rett og slett for jeg ikke helt vet hva jeg skal si eller ikke si. En mail med hallo, du ser grei ut og vennlig hilsen er vel like lite spennende og få for oss alle.

Når jeg ser litt på innleggene som er her på forumet så slår det meg at mange ser det som at en ikke besvart henvendelse kan tolkes som hva gjør jeg feil, hvorfor svarer han meg ikke osv. Det er sikkert mange grunner men det er jo ikke nødvendigvis det samme som avvisning av verste slag. Men det har kanskje en innvirkning på om hvor mye vi videre tør gi av oss selv osv.

Bare noen tanker som slo meg etter å lest litt av innleggene her. :-)

Drømmekjæresten min skal være hore og madanna i samme person står det i flere menn sine profiler.

Det er da jeg blir sittende å evaluere, er dette meg?
Hva ser de for seg?

Hvordan ser andre jenter for seg dette?
Hva er det dere menn legger i det?

Noen utsagn fra enkelte jente-profiler og mailer jeg har fått her på sukker:
"Er egentlig skeptisk til dette her....."
"Har i utgangspunktet ikke trua på å finne noen her inne, men får gi det en sjanse..."

Hvis man er både skeptisk og ikke har trua....hvorfor kaster man da bort tida her inne? Dere gir i alle fall ikke noe godt inntrykk når man i utgangspunktet har en dårlig innstilling....

Hilsen en som ikke har mistet trua ennå:)

Singelbetraktninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Denne syntes jeg traff blink:

http://singelliv.vgb.no/2010/06/18/%C2%ABsex-og-singelliv%C2%BB-boblen/

Jeg ser at det er en del bilder av menn her inne med bar overkropp. Er det mange jenter som liker slike bilder, eller er det bare noe menn tror at vi liker. Jeg syns det er mye mer tiltrekkende at en mann med bra kropp har på seg en ettersittende t-shirt. Blir som en gavepakke på en måte, som jeg kan flerre av hvis vi blir bedre kjent og kjemien er der;) Er det bare jeg som tenker sånn?

Nå er det en stund siden jeg opplevde kjærligheten og det er et stort savn. Har kikket ut og inn på snart alle profilene her men føler at ingen virkelig passer meg selvom det helt sikkert er mange som gjør det.. Kan det være at jeg er kresen???
Noen som har gode erfaringer med Sukker eller er det bare å satse på byen fremover???

Mann 34 Oslo

Da er jeg tilbake på sukker gitt.. hehe Livet er så kjedelig at jeg må inn hit for å få opp humøret. Hvordan er ståa og hvem er gjengangerne her nå da?

Hva er det med menn og massasje egentlig. Har flere ganger kommet i prat med menn her på sukker og etter noen meldinger til og fra så kommer det, SKAL JEG KOMME Å MASSERE DEG? Da tenker jeg, ok han vil kun ha meg til sengs uten å bli bedre kjent med meg. Utseende mitt har ikke skremt noen enda og jeg har en bra kropp (har jobbet for det også), men jeg vil noe mer en å bli noens one night stand. Selvfølgelig er det godt med massasje, men fra tidligere erfaringer så blir det med den ene gangen.

Match

Siste svar fr. 18 juni 2010 05:35 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ladygaga

Hva er egentlig en god og dårlig match. Jeg leste på et resultat at kunst kunne bli et problem. Da er det jeg tenker at kunst har jo sikkert ødelagt mange forhold. Eller at noen liker å lage mat mer enn den andre vært en skillsmissegrunn. Matchingen her går på likheter. Får du en match på 70 og begge er interresert i samme musikk og aktivitet er vel det en bra ting. Alle er forskjellige og det er vel bra. Hvor mange kunne tenke seg å være sammen med en kopi av seg selv. Kan det hende at match på 100 er særdeles dårligere en en match på 70. Og hvorfor er forskjellene beskrevet som problem isteden for forskjeller/ ulikheter. Når jeg bruker ordet problem sier jeg egentlig at det vil være en hindring. kunst eller mat trenger ikke være et problem.. Eller tar jeg helt feil???
Er det noen her som legger all sin vekt på matchresultatene ?

Etter å ha sett igjennom en "hel haug" så føler jeg at ingen på sukker passer for meg!
Det er jo rart men det er jo en liten teoretisk mulighet for at ingen...og da mener jeg INGEN av damene som har profiler her
egentlig passer for meg.
Eller er det bare fordi jeg har fått nok sukker?

Koffor er alle de som er vellkledte oxo opptat av trening????????????

Det ser ut til at det er så utrolig mange kjekke og hyggelige menn på Vestlandet! Og det er litt synd når jeg befinner meg sør-øst i Norge..