Sukkerforum

***START
En gang til, si etter meg:

"JEG ER ET KOMPLETT KJØTTHUE!"

Så sier du:

"Jeg ønsker å forandre meg til å bli noe annet enn komplett kjøtthue!"

Så sier du:

"Her skal jeg gi dere grunn til hvorfor jeg er et kjøtthue."

Så sier du:

"Det er fordi jeg er omfattet av minst et av understående punkter..."

1) Jeg innbiller meg jeg kan avgjøre om jeg IKKE passer sammen med andre mennesker kun ved å se noen bilder av dem og skumlese profilene deres.

2) Jeg innbiller meg at det er tegn på god dialog når jeg ikke befatter meg med informasjon jeg får fra den andre enden og tar med i mitt svar hva jeg liker godt, mindre godt og hva jeg stiller meg likegyldig til.

3) Jeg innbiller meg at andre ikke er interessert i meg om jeg ikke får hurtige svar på meldinger.

4) Jeg innbiller meg at andre ikke er interessert i meg om de ikke stiller spørsmål, men skriver kun fortellende setninger de første fem meldinger.

5) Jeg innbiller meg at det speiller noen rolle for kjærligheten om noen er 20% yngre eller eldre enn meg.

6) Jeg innbiller meg at det er et sunnhetstegn når jeg i hovedsak svarer på meldinger når de er provoserende.

7) Jeg innbiller meg at jeg er fornuftig når jeg ikke går inn for å svare så utfyllende som mulig når jeg får spørsmål.

8) Jeg innbiller meg at det er klokt å innrømme at jeg er så elendig på å skrive at jeg føler behov for å ignorere henvendelser under påskudd om å mangle tid.

Jeg hadde en kjærste som pleide å banke meg, med belte og det som var.. politiet var innvolvert flere ganger osv.. han hadde jo sine positive sider også, og vi var sammen i 3 år. Vi hadde det egentlig ganske bra de gangene han ikke var sinna eller i dårlig humør.. I det siste har han sendt meg masse meldinger og prøvd å ringe meg, jeg har aldri tatt tlf før i dag, men på mld har det stått at han savner meg og at han håper jeg har det bra og bla bla bla.. og vi snakket lenge på tlf nå akkurat , eller mest han.. og han sa han hadde forandret seg skikkelig og var oppriktig lei seg for det han hadde gjort mot meg og sånt.. han lurte på om han kunne ta meg med på en date eller komme til meg for å se film. Jeg ble helt satt ut, og sa bare at det passet dårlig nå siden jeg har mye å gjøre osv, men en annen gang kanskje og at jeg måtte gå.. men jeg er veldig usikker. det virker som han har forandret seg, men så er jeg redd for å gå i fella hvis han ikke har det.. hva hadde dere gjort ?

Hvis det skal bli noe på meg her må jeg enten bli; kjent musiker, modell(kjent), miliardær, eller hvert med i et B-typrogramm(slikt damer ser på)
Har kjørt markedsannalyse, og må si at håpet ikke er stort om du er hverken gutt eller jente, men spesielt hvis du er gutt.
Trenger ikke mange qb,iq,qc,eq elller bee cool for å skjønne det.
Sukkerfest er det eneste som funker nettdating suger.

Dette skjedde en dag jeg var på jobb og hadde lite å gjøre.

http://tjenester.aftenposten.no/quiz/quiz.htm?id=10769

...tok det før det skjedde..... Det er ganske lang tid... Men nå er det gjort. Bakhøyttalerne er kommet på plass... Har bare ikke hatt tid til å få gjort det før nå.... Har hatt en moro kveld sammen med James Bond med masse trøkk.... Er utrolig å kunne få gjøre akkurat som man vil. Da jeg hadde amboer - så var det bare klaging på at lyden kom "fra alle kanter" og det var irriterende.... I tillegg var det alltid slik at det måtte være lavt volum...... Det hadde jeg ikke i kveld... :D

Noen som har tips om filmer med bra lydeffekter - driter egentlig i om filmen duger bare lyden er bra.... Dette var moro..... Får heller kjøpe naboen ei flaske vin og be om unnskyldning i morgen.....

Snart hverdag

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym feriemodus

Tenkte å gjøre klart huset for hverdag igjen,men kommer bare ikke i gang. Rydde og vaske hele huset - hurra..
Og sjekker isteden mail for 100`de gang idag... isteden. Noen som kjenner seg igjen? he he... trenger motivasjon...etter 4 timer i sofaen idag!!

Leser om kvinner som vil ha snille menn med selvtillit og ikke "badboys". Vil bare opplyse om at den selvtillitten dere kvinner ser etter får vi menn gjennom ha sex andre kvinner. På samme måte som elgkua slipper til oksen med største geviret som har pult resten av flokken. Det tåpelig naive er at dere tror dere selv er så spesielle at "mr right" ikke vil ha noen annen.

Facebook

Siste svar ma. 2 aug. 2010 07:26 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Jeg har fått en invitasjon av ei venninne om å bli hennes venn på facebook.
I tillegg kom facebook med 3 forslag på venner jeg evt kunne tenke meg å legge til i min egen venneliste.
Hvis jeg ble medlem.
Noen som vet hvordan har de greid å finne de tre "vennene" mine?

DET APPELLERER TIL MEG...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Backclash

Det appellerer til meg om du har grunnfag i et fornuftig fag.
Det appellerer til meg om du har jobb utenfor det offentlige.
Det appellerer til meg om du er mellom 24 og 38
Det appellerer til meg om du allment anerkjennes å være en nier eller ti blank.
Det appellerer til meg om du er mellom 170 og 175 høy.
Det appellerer til meg om din intelligens kvotient er > 139.
Det appellerer til meg om du er barnløs men istand til å få barn.
Det appellerer til meg om dine bryster fyller en B-cup.
Det appellerer til meg om dine føtter får plass i nummer 36.
Det appellerer til meg om dine fingre favner en akkord på 88-keys.
Det appellerer til meg om du smiler og ler hele tiden.
Det appellerer til meg om du kan lage 12 franske middagsretter.
Det appellerer til meg om du aldri går lei av å kysse.
Det appellerer til meg om du foretrekker langvarig elskov.

Det som dog virkelig betyr noe er din evne til suksessivt å åpne ditt indre følelsesliv og dele det med meg i et rikt reportoar av kosing, overalt, når som helst og aller best hele tiden. Dette er den eneste kvaliteten som virkelig betyr noe for ordentlige menn som meg selv.

Altelintet

Det var da som farsken hvor vanskelig det skulle være å finne en mann som jeg kunne like og han skulle kunne like meg tilbake...
Alle rundt meg finner jo flotte gutter.... Når er det min tur????
Bare ramlet over hjerteknusere.... eller useriøse.... eller de som synes det er greit å ha meg på speed dial. (naive meg)

Eller må jeg bite i det sure eplet og tenke.... DET er MEG, det er nok det*

Neste at jeg tar en ringerunde til mine "Dater" og spør: " Hva er det som er så galt med meg????!!!" Siden det skjer gang på gang på gang!!!!

Mrf....

Hilsen, men fortsatt frøken smilende:)

Svensk

Siste svar ma. 2 aug. 2010 00:11 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Love

Jag har pulat lite hemma i dag :-D

Det har vært nok sutretråder om jenter som bare blir borte etc.men jammen er det ikke noe rart jentene bare blir borte heller.

Satte hjerter fordi jeg var nysgjerrig, og det blir besvart med en lengere melding om seg og sitt. Ingen spørsmål til meg eller noe det er naturlig å svare på. så ok... jeg tar meg sammen og skriver en lignenede melding tilbake. Stiller et spørsmål. Får ny melding, fortsatt lang og med mye innhold, men fortsatt ingenting som indikerer at han ønsker å vite noe om meg.

Blir litt stum da jeg for jeg aner ikke om han svarer av ren høflighet eller om han er interessert i å bli litt kjent. Så gutter, hvis det er sånn dere skriver meldinger er det jammen ikke rart det plutselig blir stille.

Er det andre her som kanskje deler litt samme inntrykk/oppfatning at visse menn egentlig ikke ønsker å ha et fast forhold,
finne en jente å dele livet med.... men at de egentlig bare vil være singel, holde på med sine hobbyer, treffe kamerater og venner?

Hva med kjærlighet og sex ? Har ikke disse mennene behov for det ?

Hvorfor tror dere noen evt bare ønsker å være singel hele livet?

Og hvorfor dater de jenter da hvis de ser ut til å bare leve i sin egen verden uten å virkelig engasjere seg for å bli kjent med den jenta?

.... jeg sitter bare og smiler....

Fikk ei mus i fødselsdagsgave av en kompis: En Razer Diamondback fordi at han syntes jeg trengte ei bra mus..... I tillegg fikk jeg en masse spill på Steam. Fordi han mente jeg burde spille spill... Jeg har masse spill nå på Steam som jeg får av ham - men jeg har ikke tid til å spille all den tiden SUKKER tar opp all tida mi.....

Men jeg har ei utrolig nøyaktig og god mus.... om jeg skulle begynne å spille..... Nemlig....

Er så lenge siden...
Snart glemt hvordan man kysser... :-(

Hm.....sommeren er snart over.
Har gjort alle mine "sommersyssler" alene,uten kjæreste.
MÅ jeg virkelig gå høsten i møte alene også????
Hvorfor skal det være så vanskelig??
Vi er jo....tydligvis....mange som er single rundt omkring.
:o(

Har alle menn over 40 gått helt i hi ..eller?

Ikke en eneste mail eller et svar er det mulig å få. Synes dere burde skrive til oss damene som er superbrukere og som er seriøse og som virkelig er interessert i å finne drømmeprinsen vår :)

Men, kanskje jeg har misforstått, dere er kanskje ikke så veldig interessert i et etter seriøst forhold, men heller et "løst" et.

Sett i gang og skriv, for vi er faktisk mange flotte damer som ikke har postkassa full til enhver tid, og som faktisk gir dere et svar. Prøv da vel - dere ville nok bli positivt overraska :)

Nå sletter jeg alle menn som jeg ikke hører fra innen 3 dager, pass på så det ikke er deg, for jeg kan lover at du går glipp av ei skikkelig bra dame og andre virkelig bra damer. Jeg oppfordrer alle damer i samme situasjon som meg om å gjøre det samme. Ikke noen vits å sitte på gjerdet og vente, er de ikke interessert i skikkelig damer så bort med dem, over til neste!!

Skal kjøre denne strekningen om noen dager, og siden det er så mange kloke hoder her, tenkte jeg å spørre hvor jeg burde kjøre for å komme raskest mulig frem uten å bryte alt for mange fartsgrenser. Er ikke så mye lurt å få ut fra nettet, i hvert fall, Gule Sider sier det tar 6 timer og 50 minutter over Hardangervidda som raskeste vei, mens Google Maps sier det tar mesten 8 og en halv time over Hemsedal som raskeste vei.

Slik jeg ser det er forumet noe av det beste med Sukker. Men i hvilken grad blir det sensurert?
Det finner jeg ut nå, for dette emnet handler om vår vurdering av de norsk datingsider... unngår det sensur?

Har mange synspunkter omkring dette. Starter med det positive, nemlig det at Sukker senker kostnaden for hver måned. :-)
Bare det alene er egentlig nok til å være best, ivrigheten etter å tjene penger er generelt stor innenfor denne bransjen...

Ellers er ordet fritt. :-D

Har ennå en hel uke igjen med prinsessene min før skolestart. Og vurderer rallarvegen. Har aldri syklet den selv. Jeg ser den er i forskjellige ruter og lengder. Og lurer i grunn på om denne er noe for barn? Min yngste er 7år. De er veldig utholdige og vi sykler mye til vanlig. Men dette blir en helt annen type sykkeltur. Jeg aner heller ikke noe om opp og ned stiginger, hvor bratte osv..

Har noen tatt turen med barn eller på egenhånd som vet om dette er en tur for barn?
Kan man kjøre bil til start stedet? Hvilken rute egner seg best? Kan man leie sykler der?
Og er det tog man da tar tilbake evt, eller finnes det en form for overnatting. osv osv. Interesssert i alle tips.

Tusen takk :)

Hvor blir det egentlig av alle pjattetrådene? Jeg finner ingen å legge ut denne vittigheten i:

Wow - se på disse kara, de har helt sikkert vært for mye på Sukker:

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7232054

Dårlig gjort at alle de som frekventerer dette området ikke gjorde noe for å hjelpe heller! Skikkelig dårlig gjort!

Er ei stund siden Altelintet var aktiv her på forumet..... Det er litt trasig - for i Aftenmagasinet står det nå en løsning på problemet med "psykotiske skrullehuer"...... Det hele kan fikses ved å spise fisk flere ganger i uken, samt litt ekstra D-vitamin...... Dette forteller Maria Hedelin ved Karolinska institutt..... Da vet de som evt. dater Altelintet - at det blir fiskemiddager ofte og ekstralettmelk med D-vitamin (den grønne melkepakken!).....

Hva er poenget med sukker chatten?
Det er ingen som har 'tid' til å chatte uansett, hehe. :)

Jeg skal ha min første kaffedate om ikke lenge. Det skal bli spennende. Men ettersom det er min første så er jeg helt blank og uten erfaring.
Det jeg kunne tenkt meg å høre om fra dere var litt om hva som får dere til å gå på en date, hvilke tanker som dere gjør dere opp før treffet osv.

Og jeg tenker også på denne "klisjeen" kjemien må være på plass. Hva ligger i dette med kjemi? Jeg vet jo selvsagt at er det totalt feil så trenger jeg ingen betraktninger rundt det.

Men det er jo så mange gråsoner, hvor det kanskje er et potensiale men det trengs tid for å finne mer ut om det.

Når jeg leser litt her på forumet så kan det fremstå for meg som at er det ikke full klaff på alle forventningene så er det over og ut, neste takk.....

Etter å ha kosa meg på høyskolens nett i flere år, må jeg nå ut i den store stygge nettverden og både betale for surfingen (oh skrekk) og finne en linje som er digg.

Hva må jeg ha for hastighet på linja når jeg bruker nettet til spill, surfing og nedlasting av filmer og sånt? Jeg blir grettendrage når ting går tregt, bare så det er sagt. Hvilke leverandører er mest seriøse og evt. useriøse? Jeg sitter og surfer leverandører nå og det er jo binding i hytt og gevær, noe frie drager blir litt svett av. Finnes det leverandører uten binding? Telenor sa at jeg kunne få 12 dingser i hastinghet, mbs eller hva det nå heter. Good? Not?

By the way så er jeg i utkantNoreg, så leverandører i Oslo funker gjerne dårlig. :p

Help. :o)

Hva skal man svare på meldinger som "Skjera?", eller "Hvem er du?"?

Jeg har skrevet en ganske utfyllende profil om meg selv og hva jeg kan tenke meg i et forhold. For det første er jeg ikke superbruker kun for å skrive til folk hva som skjer i helga. For det andre vet jeg ikke om jeg gidder å skrive til personer som ikke en gang leser profilen min. Ser mennene som er innom profilen min bare på bildene mine?

Synes Sukker flommer over av profiler der man får beskjed om å spørre hvis det er noe man lurer på. Men hva er det egentlig lov å spørre om?

Heia.
Noken som har ein god vits på lager,,?? :)

Hva synes dere gutter/menn om jenter med kort kort hår? Har det noe å si i fht til tiltrekning, eller er det utstråling, utseende generelt og kropp som er det viktigste?

Hjeeelp!!! Jeg har lest en del profiltekster her inne, og noen er fengende og seriøse, og andre er korte og nesten uinteressante. Hva BØR minimum stå i en slik tekst. Har forandret min noen ganger uten at jeg føler at det fenger eller catcher. Og er jo maks forvirra om hva som bør være med, og hva bør ABSOLUTT IKKE være med??? Hjelp please.

Jeg var på Ikea her om dagen. På vei fra kassa hører jeg noen roper på meg, og jeg ser en kompis fra gymnastida. Lett å kjenne igjen, med sitt lille, noe klumpete legeme, sin lute holdning, sitt sløve blikk og sin slepne måte å snakke på. Men for ei dame han hadde - høy, slank, veltrent, velkledd og med et smil som får hvem det skal være til å smelte.

Jeg ser ikke på meg selv som en storsjarmør, men at han er det...? Hrmpf...

Til ære for X-dreamer!

Spillet

Siste svar lø. 31 juli 2010 17:39 (83 svar)
Skjult ID med pseudonym frøkna

Jeg har nettopp lest boka "spillet" av Neil Strauss, en av de bøkene og temaene som stadig diskuteres her inne. Jeg trodde liksom det skulle være en slags skummel djevelbok ut i fra hvordan jeg har tolket enkelte innlegg og meninger.
Men det var en ganske så morsom og absolutt lesbar bok. Ikke minst fordi forfatterens endelige konklusjon ble jo at det er bedre å finne èn kvinne å elske enn å finne ti å knulle.

Jeg føler faktisk at jeg som kvinne ble tatt på kornet ganske så mange ganger i løpet av min lesing av boka og jeg er ikke i tvil om at en del av strategiene der kan funke ute på byen, på kveldstid i helgen på et utested, eller hvorsomhelst eller nårsomhelst egentlig.

Klart det blir overfladisk når hele en manns identitet blir grunnlagt ut i fra hvor mange han klarer å få et telefonnummer fra, hvor mange han klarer å kysse og hvor mange han klarer å knulle, men sånn i forhold til å klare å vekke oppmerksomheten hos en kvinne/jente, så tror jeg at mange av strategiene som er beskrevet i boka funker som bare det.

Jeg har lyst til å lese meg opp på flere slike temaer, det var gøy å lese en slik "mannebok", for jeg trenger også å knekke koden på hva en mann egentlig er for no` like mye som menn ønsker å knekke koden på hva kvinner er for no` rare vesner, så hvilke andre slike flørte-sjekkeartist-lignende bøker finner det der ute som jeg kan lese meg opp på??

Tidligere i livet mitt har kjærestene mine liksom bare ramlet inn gjennom inngangsdøra mi uten at jeg føler at jobbet så hardt for å finne han, så jeg har egentlig aldri brydd meg om å finne ut av hva menn egentlig er for noen rare dyr og hvordan de tenker, føler og mener sett ut i fra en slags forenkling, eller klisjeholdning eller båssetting. Jeg har bare forholdt meg til han ene som et enkeltindivid uten å tenke på at han jo representerer menn på et mer grunnnivå, akkurat som jeg selv representer kvinner også på et slags grunnnivå.

Både menn og kvinner har noe som den andre trakter etter og gjerne vil ha, men akkurat hvordan vi kommer dit, og hvilke "teknikker" vi bruker for å komme dit, tror jeg er veldig forskjellig avhengig av om vi er en mann eller kvinne.

Hva skjedde med den gangen man kunne vente både to og tre dager på et svar, la spenningen bygge seg opp i kroppen i håp om å faktisk få en melding som sa noe, førte oss videre på vei mot "en kopp kaffe eller noe"?

Hvis noen har krysset av for "Ekstremsport" i profilen sin, er det kanskje dette h*n holder på med.
http://www.break.com/index/ladder-parkour.html

Tråden er i høyeste grad åpen for de som har ekser, de som ikke har ekser, de som har tenkt å ha flere ekser og de som satser på aldri å ha en eks igjen. ;-)

Hva er det med damer og menn som har flere unger fra før?
Har ofte hørt frasen fra kvinner med barn "at det er ikke så lett å finne en mann som godtar meg når jeg har barn fra før." Tror egentlig dette utsagnet passer bedre på kvinner selv, at det er kvinner som har mest problem med at en eventuell ny partner har barn fra før. Og hva er det med dette "må være 100% ferdig med tidligere forhold". Har en barn med noen, må en jo skjønne at en viss kontakt må en jo ha med en eks uten at det betyr at en ikke er ferdig med vedkommende på kjærlighetsplanet. Hadde syntes det ville vært veldig rart å ikke kunneomgås med barnas mor selv om vi er ferdig med hverandre på andre måter...

Jeg ble nysgjerrig jeg da -
hvor mye legger dere vekt på 'standard' spørsmålene:
1. Har du hatt en kjæreste? (1-10)
2. Hvor lenge har du vært singel? (1-10)
1 = ikke viktig.
10 = svært viktig.

Jeg har det inntrykket at veldig mange mennesker tolker at et nytt forhold
kan bli mest mulig vellykket basert på 'bakgrunn/erfaring'.

Synspunkt.
Det er vanskelig å komme inn på et arbeidsmarked, hvis man har vært arbeidsledig si i 7 år,
og det er logisk.
Likevel basere 'erfaring' inn i et nytt forhold, hvis man tar hensyn til uvaner, problem løsning, personlighet,
samt god kommunikasjon så er det lov å tenke seg om.
Det er ofte en god grunn at forholdet gikk til helvete
for å se ting fra en annen synsvinkel.
Ha en god helg. :):)

Holder på å kjede vettet av meg.... spiller samme musikken hele tida....

Noen som har tips til noen heftige gitar-riff - litt opp tempomusikk - både mainstream og sært..... ? Trenger nye impulser her....

Jeg har i løpet av det i siste året vært trukket ut til å være i finalen i flere hundre konkurranser. Blitt med i finaler i konkurranser jeg aldri har hatt noen befatning med noen gang, og aldri deltatt i noen kvalifisering. I snitt mottar jeg mellom tre og fem e-poster om deltakelser i diverse finaler daglig.

Det gjør noe med et menneske når man alltid bare nesten når opp.... Har aldri vunnet, eller fått sølv eller bronsje i disse finalene. Stakkars meg....

Er jeg på date så liker jeg å åpne dører, trekke ut stolen når du skal sette deg, betale for middagen, følge deg hjem til døra og si god natt for så å ta taxien videre hjem. Dette er noe jeg mener er en høflig fremtreden og det er noe jeg er opplært til å være. Jeg betaler ikke for å "brife" med at jeg har penger, for så mye har jeg ikke, men det er en av mine måter å vise at jeg setter pris på at vi er ute.

Har ikke vært på alt for mange dates men sitter igjen med en følelse av at utenlandske jenter er mer avslappet til det å bli vartet opp enn skandinaviske jenter.
Har diskutert det med noen venninner og funnet ut at noen syns dette er hyggelig, mens andre mer eller mindre har kalt meg sjåvinist og bedt meg finne ut hvilket år vi lever i (godt med ærlige venner).

Til jentene: Blir det for mye av det gode? Er det likestillingen / selvstendigheten deres som får seg et knekk når en mann prøver å varte dere opp eller hva er greia?

Til guttene: er det bare jeg som sitter med disse tankene?

Nå når dere kan skjule dere bak pseudonym og det hele...hehe

Er dere her inne for å finne den rette?
Eller bruker dere dette kun for å få flere oppføringer i den "lille svarte boka"? :)

Statistikk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg digger disse statistikkene - veldig avslørende:

http://blog.okcupid.com/index.php/the-biggest-lies-in-online-dating/

Her får man for øvrig også bekreftet at kvinner mottar flere meldinger enn menn - så det så!

Jeg har kommet frem til at jeg har både større interesse og toleranse for menn fra andre land enn innen Skandinavia, spesielt Norge. Grunnene til det kan være mange, og disse skal jeg ikke gå nærmere inn på. Jeg har nevnt dette i profilen min, noe som ser ut til å irritere norske menn grønne. Jeg vet en norsk datingside ikke er det rette stedet for å finne en utenlandsk mann, men nå bruker jeg heller ikke Sukker til å date en masse folk.

Spørsmålet her er om dere kunne tenkt dere en kjæreste som ikke er norsk? Skulle dere damer ønske at norske menn var mer gentlemen, kunne flørte med en mer elegant måte etc? Skulle dere menn ønske at norske damer var mindre snerpete, flinkere til å ta imot etc?

Hvis ja, hva tror dere den største utfordringen ville være? Språket, kulturen, hvem som skal flytte?

Dette er ikke en tråd hvor nedverdigende utsagn om å "hente seg" koner fra Asia og Afrika er velkommen.

Jeg vet det kan være vanskelig, men prøv å ramse opp dine 5 beste konsertopplevelser (gjerne med runners up, dersom det er håpløst å kun velge fem).
Min liste i vilkårlig rekkefølge (veldig vanskelig å sette de opp mot hverandre!)

The Black Crowes, Rockefeller 1993
Lars Winnerbäck & Hovet, Rockefeller 2006
Tool, Øya 2007
Seigmen, Operaen 2008
Kashmir, Rockefeller 2006

Hva er den fineste dialkten og den styggeste dere vet?

Jeg liker feks: rogalands, trønder

Er mer usikker på bergensere ( sorry)

Så lå vi der på senga og koste oss, jeg var halvveis i drømmeland, eller ihvertfall litt sløv, og så sier hun plutselig:

"Si noe morsomt!"

-Det vil si, det kan godt hende hun sa "Fortell meg noe underholdende", "Si noe gøy" eller noe som gir samme mening som disse setningene.

Og jeg må si jeg ble litt paff. Og 'paff' gir sjelden grobunn for de store utskeielsene i tankevirksomhet. Så jeg ble stum. Klarte vel til slutt å fortelle noe litt småinteressant jeg hadde vært med på for litt siden, men...

Jeg har tenkt på dette før også. Hvor mange kvinneprofiler her inne er det det IKKE står at humor er viktig, og at det er viktig at han 'får meg til å le'?

For all del; jeg kan være morsom, jeg kan ha mine øyeblikk, men det må være spontant, det kommer an på situasjoner og dagsform osv. Eller må jeg begynne å øve inn noen standard regler som jeg kan lire av meg når ei jente/dame plutselig ber meg om å være morsom/underholdende? Eller er det litt "survival of the fittest"; er du ikke konstant morsom så er du ikke bra nok rett og slett?

Det kunne aldri falt meg inn å si til ei jente jeg er i ferd med å bli bedre kjent med (eller er sammen med): "Si noe morsomt!". Eller "Si noe interessant!". Eller "Si noe intelligent". Når jeg snur situasjonen på den måten synes jeg den var helt absurd.

Hva mener folket? Er mannen en stand-upper, en hoffnarr, en underholdningsmaskin som skal redde en kvinne i nød fra kjedsomheten? For all del; jeg kan godt være det OGSÅ, men ikke på kommando tror jeg...

Si meg en ting alle dere gifte der ute....
Hvorfor må dere være så forbanna feige - hvorfor må dere sjekke her inne ?
Jeg håper deres halvdel - knuller rundt like mye ;)))

Enkelte av dere er så sleipe - nekter for at dere er gifte,
Selv etter 10 brev og 6 samtaler - nei da.
Når dere tror vi er på gli ....da kommer det for en dag.
Juhuu ja nå ble jeg forelsket - NOPE.

Har vi sagt nei 1,2,3 ganger så mener vi NEI.

Halla pårei!

Jeg er en flått kvinne på snart 30 vintre som vil ha en å gifte meg med.jeg er lei av å tråke rundt på barer, bli skjekka opp, bli med han hjem også ringer han aldri tilbake, sell om jeg sender nakne mms av meg..greit nok.jeg har født fire barn barn lakt på meg noen kjilo her og dær og henger litt, men er fult brukandes forde!! :-))))))) jeg lager hjerne gurmemat til deg, spessialiteten min er pytti panne. Med masse egg og keshupp. Ikke en mann har klagd på den nei :-)))) Er blondine, klor og sol og gjemmepemanent sparer deg for masse frisørutgjifter til meg! Liker å sitte i armkroken og hygge...bare du og jeg i soffann...åååå nå ble jeg koslig av meg :-)) Er du? Bor i toroms på tveita, så du kan ikke være redd for litt støy rundt deg, da ynkste sønn har adhd og torett samtidig. Tvillinguttene mine på 5 er også noe høylytte. Desuten liker tenåringdattra mi emomussik, og ekskrementerer med litt piller og sånn. liker ikke fyll, men jeg liker sånn god vitvin, blu non og sherry og beilis elsker sånne kåkkteils de har i spania med parraplyer på. :-)) Ruller meg noen rullings om dagen, så du måkke være redd for litt røyklukt i håre ditt..viss du har noe da ha ha ha.. Du må ikke være impontinent, ligger helst med negre og er gått vant (har føtt fire barn som du vet). hakke aids, men dro på meg en fæl herpesinfektion for noen år tilbake. legen sier at jeg ikke behøver å få detr tilbake. Men liker ikke ha meg når jeg blør, for da blør jeg litervis i en uke og blir i litt dårlig hummør. Håper du liker dyr, har tre katter og en dobbermann. du kan hjerne gå tur med den om morran! ps.liker ikke barberhøvel, det går bra og bruke saks! er uføretrygda pga psykiske problemer men, piller håller de tynkste dagene unna. Liker veltrena høye menn, og du kan gått misbruke litt alkohol, bare du ikke slår. ikke så hardt ivaffal. da slår jeg tilbake og sparker deg på tryne og rævva ut :-))) du kan ikke kødde med meg! fint viss du har bil og båt :-)))bare det ikke er robåt HAHAHAHA... humor er bra. en fin latter forlenger livet vettu. håper du har tannstellet ditt i ården, jeg har behålt alle mine tenner, måkke tro på disse tannlega, drikker cola vær dag jeg! :-)))) Mitt motto:smil til livet og livet smiler tilbake :-))))

Du å jeg?

Dansen

Siste svar fr. 30 juli 2010 14:36 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Gaupå

En hånd å holde, en kropp å ta vare på.
To bankende hjerter, to sinn i harmoni.
Undrene og forsiktig møtes hender:
Hvem er du?

Et varmt smil og vakre øyne;
Sammen skal vi spinne.

Sakte, gyngende, begynner det,
første skritt tas, forførende hulder.
Glidende, flyktende, to kropper i harmoni.
En lek mellom to sjeler.