Sukkerforum

for å finne noen som ikke er interessert i fotball :-)

Det virker som om alle jenter er ut etter samme person. En jente sendte meg en youtube link

http://www.youtube.com/watch?v=W7ZrBCY9ipI&NR=1

Jeg vil takke for alle svar i min første tråd for litt siden( for dere som ikke har lest den, les gjerne)
Fikk mange gode svar, posetive som negative, men sånn er det jo.
Men jeg har finni ut at jeg velger og tenke på mann evt etter barnet er født.
Ikke klarer jeg heller fortelle noen her at jeg er gravid, når passer det seg og fortelle osv, blir bare tull.
Føler det blir lite med med respons også hvis jeg skriver det i profilen.
Men satser på og komme på sjekkemarkedet igjen om 1 års tid eller noe.
Skal da finne drømmemannen en dag jeg også.

Ha en god sommer her alle sammen, og ønsker dere alle lykke til med og finne den rette:)

I AM SOOOOOOOOOOOOO HAPPPPPPPPPPY
SPANIAAAAAAAAAAAAA

Tror i hvert fall vi vil se maaaaaaaange Sukker-medlemmer her:

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7203213

Vurderer å flytte til Trondheim, jeg, er jo så utrolig mange flotte damer her derfra. Mon tro om det kan være at de er lei av RBK-supportere med bart, mokasiner og skinnvest?

Dere er så kjedelige at man heller vurderer og legge seg inn på galehjemme istedet for og ta noe kontakt..
Dere sender en mld hvor det står-hei-
Så kanskje man svarer med ett -hei til deg også, hvordan står det til,. så kommer svaret -Bra:).........
Jaha og da skulle samtalen føre til, samtale, haloooooooo?
Og samme profiltekster, og hjemmekos, og bla bla bla..
Det er en grunn til at ingen jenter svarer dere til slutt, det er ett fåtall av dere som skriver noe 'lesenes'
eller så får man en mld som jeg kaller for felles mld, som man skjønner er skrivd og sendt til hundre andre her inne også, neimen så koselig da..

God natt!

WTF er en grønn tråd, og hur ser man det????

Jeg innledet et skjult forhold med en jente når vi studerte sammen. Vi var pulevenner og ingen visste om det. Etterhvert begynnte jo alle å skjønne tegninga om at vi drev på med noe tull sammen og vi benektet det ikke. Nå har vi blitt kjærester, men jeg vil egentlig ikke være sammen med henne. Vi har gjort det slutt flere ganger og blitt sammen igjen. Jeg er glad i henne, men jeg synes ikke hun er attraktiv i utseende og væremåte.

Men hun elsker meg, og lyser opp når hun ser meg. Men om jeg fortsetter å være sammen med henne, så tror jeg ikke at jeg kommer til å bli lykkelig.

Så spørsmålet er, hvor dust er jeg?

Jeg lurer på hvilke svar folk får her om de får en henvendelse som de svarer at de ikke er interesserte på.
Og svarer dere hyggelig, med standardsvar eller noe dere selv skriver ? :)
For selv fikk jeg nettopp et heller morsomt svar på et avslag jeg sendte

Endelig ei langhelg på landet. Seks timers søvn nå, så sikter jeg meg inn på Kvinesdal og Norway Rock..

Paris, London, Praha.. bare oppskrytte greier, spesielt sammenlignet med Kvinesdal. Håper jeg ikke blir skuffet ;-)

Man går rundt og føler at man savner en kjæreste av mange grunner, en å dele det gode med, leve ut drømmer med, en å være glad i, en å sovne i armene til..
Men når man er på besøk hos ett en vennepar og de krangler så busta fyker over de minste ting, ja da er det jammen meg godt og være singel også, så man slepper den biten:P

jeg VIL ha en kjæreste...!
VIL kjenne forelskelse...!
og VIL ha en å sitte i armkroken til og kose...!
JEG VIL..! ! !
vennlig hilsen " frustrert "

Jeg åpnet esken med matoppskriftene etter moderns gamle tante. Der dukket plutselig almanakken etter hennes mann opp. Almanakken er fra 1982. Jeg slo opp på en tilfeldig side, og der, på 15. februar, står det "Kjørt kompressor i 4 timer". Det var jo en snodig ting å skrive i almanakken, så jeg bladde igjennom hele. Men, nei, å kjøre kompressor i fire timer var visst det eneste denne mannen foretok seg i 1982, ved siden av å røyke pipe. Og fruen ble tydelig så imponert over dette at hun sparte på denne almanakken like til sin død og testamenterte denne og oppskriftene til min mor.

venter du på den eneste ene spesielle i ditt liv...
eller vil du ta til takke med "det nest beste" for å slippe singelivet??

Har ikke vært her så lenge, men skulle gjerne fått greie på en ting..
Hvor mange mailer før det obligatoriske sex spm dukker opp?
Vet ikke helt hva som er normalen her inne?
Skjønner på en måte tanken til noen av gutta, at hele bli kjent fasen er noe bryderi;)
Noen med litt mere erfaring her inne? I`m blank...;)

Det er jo helt umulig å bestemme seg for hvem man skal ta kontakt med først!

Til dem av dere forumtroll som jeg ikke se mere i sommer,og med de største forhåpninger for deres del aldri mer.... Ha en knallfin og utrolig god sommer,og takk for mye lærdom og moro!
Shake hands til gutta og en varm og god klem til damene!

(PS: vær så usæriøse dere bare vil her ;-)

Har et par ganger ikveld fått chat forespørsler fra helt bildetomme damer, også fått mail. Jeg gidder i utgangspunktet ikke å svare på det, men er det noen her som gjør det? og har dere eventuell noen erfaringer fra det?

Kan selvsagt være at man går glipp av noen fantastiske damer, men altså skulle jeg sjekke opp noen på byen ville jeg ikke gått bort til dama som står i hjørnet med burkaen.

Har vært bekjent med en fyr i flere år og vi har møttes sporadisk i diverse jobbsammenhenger. Vært på hils, men det har blitt med det.
For noen måneder siden møttes vi igjen i forbindelse med jobb. Hadde da vært en stund siden sist, så det ble til at vi utleverte de vanlige høflighetsfrasene som " hvordan går det med deg", " hva driver du med nå" osv.
Ble rett etter det FB - venner, og da endret mye seg.

Nå har vi nesten daglig kontakt enten gjennom msn, sms, tlf, fb, eller mail. Alltid han som tar initiativet først på msn eller chat. Jeg har blitt kjent med han på en helt annen måte enn tidligere og funnet ut at jeg liker denne fyren veldig godt. Vi er på mange måter veldig like med mange av de samme interessene og samme humor. Jeg har sagt jeg gjerne vil treffe han, men gå på date synes han er skummelt, sier han.
Han kan umulig rekke å date andre ,så mye tid som han bruker på meg hver kveld, og har også bekreftet at han ikke dater noen

Så til dere menn; er han interessert eller er han ikke interessert? Skal jeg bruke mere tid på han, eller bare avskrive han og putte han i skuffen for gode venner?

Mens jeg leter etter den perfekte kvinne for meg, merker jeg savnet til nærkontakt. Jeg mener ikke sex, men bare det å kunne være intim med hudkontakt.

What to buy?

Siste svar fr. 9 juli 2010 22:48 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym rulleben

Skal en svipptur til EU i morgen, men hva skal jeg handle, bortsett fra pipetobakk og amigo?

Tips?

nei, da er det vel bare å kutte ut medlemskapet her tenker jeg.. etter utallige meldinger om alt fra bare hei og god dag så er det F*** ikke svar å få .. vanlig høffelighet er da att når noen sier hei til meg og spør om hvordan dagen har vert, så svarer jeg.. men det skjer tydligvis ikke.. dei svare jeg sikkert får på dette innlegger er sikkert rettelse på eventuelle skrivefeil...

nei.. bruke penger på spotify i steden tenker jeg...

takk for meg...

Sukk. Hvorfor er det så få *skikkelig* høye menn her? Hadde jo vært fint om vi i det minste kunne søke på høyde (og skostørrelse?). Minst 5cm høyere gjør ikke helt susen for meg når jeg en gang i blant vil gå med 10cm høye hæler :-(

When I need you, I just close my eyes then I'm with you....
Hvem er dere med når dere lukker øynene? Hvem vil dere helst være med?

Jeg sier ikke noe jeg ikke mener, selv om jeg ofte mener ting jeg ikke sier. Noen ganger er det best å holde kjeft. Jeg er langt fra feilfri, noen ganger snakker jeg uten å tenke, eller uten å tennke nok.

Når jeg svarer på en tråd på en chatt, enten her eller på andre nettsteder, er jeg klar over at jeg ikke kjenner hele historien . Jeg regner faktisk med at andre som leser tråden også er klar over at en tråd på en chat er noe begrenset i så måte.

Jeg kritiserer ikke bare for å kritisere. Hvis jeg kritiserer noen gjør jeg ikke det for å være stygg med eller for å hakke på vedkommende, men fordi jeg føler at jeg har noe å bidra med. Jeg prøver å være høfflig og grei, og å holde debatten på et saklig og konstruktivt nivå,men jeg snakker ikke noen etter munnen.

Er det takhøyde nok her inne til at alle kan ha egne meninger? Kan vi klare å holde en saklig debatt uten å hakke på hverandre? Hvor går grensen mellom konstruktiv kritikk og hakking? Hvor hårsåre kanl vi være og hva bør vi finne oss i?

hvor er alle de single norske jentene som smiler fra øre til øre. de jentene man smelter når man snakker med.
merker det er et par jenter her som er litt up-tight og som kanskje er litt selvgode... til de jentene som leser dette. fortell hvorfor dere er her,

hva skal til for at dere letter på de nydelige smilet dere alle har :)

SItter å ser igjennom en del profiler.
Mange har selvfølgelig barn, men hvorfor er det så mange som ikke skriver noe
om hvor gamle de er og hvor mange de har?

Er ikke sikkert det er så mange som bryr seg om det, men for de av oss som gjør det, så hadde det vært greit å vite:-)

Skjera?

Siste svar fr. 9 juli 2010 19:19 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym antigone

Hva skjedde med snoppetråden?

I morgen forsvinner jeg på ferie, og jeg har for tiden et Sukker-medlemskap uten automatisk fornyelse som går ut på søndag. Så hvis ikke forum-abstinensene blir for sterke, blir jeg ikke å se her på noen uker. Vil bare benytte anledningen nå, før det plutselig begynner å skje morsomme fredagsting, til å ønske alle forumfantene en riktig god sommer :o)

Hvor vanskelig er det egentlig å legge til et skikkelig forum på sukker som er inndelt i forkjellige temaer som man er vant til fra f.eks diskusjon.no?

Det ville gjort det hele mer oversiktlig og jeg er sikker på at man i større grad ville unngått at mange tråder ble oversvømt av tull. Samtidig ville man slippe å måtte scrolle forbi mange uinterranse tråder som blir laget i løpet av dagen for å finne den ENE tråden man har postet i dagen før. Fryktelig irriterende.

Holdt på å glemme, man slipper å se hele forbanna førsteposten på alle tråder som er laget! :p

For knapt halvannet år siden var jeg på en date med ei jente fra et annet nettsted. Det gikk for så vidt som det pleier, et svar om at jeg virker trivelig, men... Uansett, for en tid tilbake så jeg henne her - nå med barn, og med samme profilbilde for så vidt også. Så med mindre hun løy da jeg traff henne har hun altså i løpet av 14-15 måneder funnet en fyr, blitt gravid med ham og dumpet ham. Er for så vidt glad det ikke ble meg, men er det virkelig slik den moderne familien er, at menn bare blir en sædprodusent?

Dette ordet har jeg tenkt på i det siste.

Hva legger du i samvittighet? Hva betyr det ordet for deg?

Og når synes du det er korrekt, bra, viktig eller feil å bruke det?

Dette har nok vært tatt opp mange ganger, men ingen grunn til å hente opp en gammel tråd.

Jeg oppdaget nå en jente her inne som jeg hadde en match under 70 med. Ikke spesielt underfundig akkurat det, men årsaken? Vel, hun hadde satt humor som et absolutt krav. For alt jeg vet, et sukkerhumorkrav på 6 +- 1, for selv har jeg skåret humor høyt.

Har du selv noen absolutte krav i sukkers relasjonsprofil? Eller har du ramlet over litt merkelige absolutte krav her inne?

Gitt at jeg fortsatt er singel tror jeg jammen meg jeg skal våge meg på den...

http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE

Jeg jobber i det som må kunne kalles et kvinnedominert yrke... Jeg er lærer... Har mange ganger stusset på dette - at jeg som jobber på et sted hvor 75-80% av de ansatte er kvinner; hvorfor opplever jeg ikke seksuell trakassering??

Men som det oppvakte mennesket jeg er - har jeg nå funnet ut at det faktisk er en del lover og regler som "regulerer" denne typen adferd....

Det var litt greit å finne ut av.... all den tid jeg gikk rundt og trodde det var meg det var noe galt med.....

Er det bare jeg som synes det er skikkelig snodig når folk legger ut bilder av barna sine i albumet?

En ting er at jeg skjønner ikke helt hvorfor. Selvsagt er det fint å få vite at folk har barn, hvor mange barn og hvor gamle de er. Men hvordan de ser ut? Det kommer veldig langt nede i bunnsjiktet på lista over kriterier jeg vil finne på å vurdere en mann etter.

Men først og fremst forundres jeg over det fordi det (høyst sannsynlig) skjer uten barnas samtykke. Tror ikke jeg hadde satt særlig pris på at fattern viste bilder av meg til tusenvis av damer han forsøkte å sjekke opp.

Hør på denne sangen.....sier alt :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZkHRCzZ9YaM

Jeg må innrømme at jeg faktisk ikke vet hvordan jeg skal behandle norske jenter, spesielt på min egen alder.

Iforhold til jenter i andre land spesielt, har bodd i utlandet fra jeg var 20 til nå som jeg er 26 pga sport på høyt nivå og blitt vant til andre ting.

Nå som jeg er tilbake her i 6månder merker jeg flere ting, men hovedsaklig at jentene her som "gutta" de er en av "gutta" og snakker mer om kamerater og kompiser enn de gjør om venninner, de beveger seg til og mer maskulint og har ofte "tøffe" tatoveringer, og de er alt fra verdensvandte til erfarne og har ofte sine behov dekket via mannlige kamerater de besøker nå og da.

Vært på noen dater :

* Ikke åpne dører
* Ikke gi komplimenter, ikke engang om kjolen
* Ikke vær spesielt hyggelig
* Vær som en kamerat, hun er jo en av guttaboys!
* Festivallivet er topp, selv om du ikke får dusjet på x-antall dager
* IKKE vær en gentleman, hun greier absolutt alt selv, det er ingen feminin korrelasjon til det mannlige kjønnet annet at han er noe og hun er noe

Selv om datene har gått videre og det alt i alt har vært positivt, så har jeg tatt meg selv i holde tilbake hyggelige kommentarer og fått pryl for å la henne få sitte bussen på setet som var ledig.

Er det lov til å si faen heller, kan jeg ikke bare være hyggelig mot deg og gjøre slik at du ikke bare blir en kamerat, men noen spesiell?
Hvor kommer det fra, er det norske mødre som oppdrar jentene som en av gutta?

8.juli

Siste svar to. 8 juli 2010 19:10 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym glad mann

Jeg har bursdag idag, heldige meg... :-)

Hva krysser egentlig folk av for på relasjonstesten? Det man gjør eller det man vil?

Jeg har for eksempel fått litt sansen for dette med friluftsopplevelser i det siste, men jeg kan ikke si at jeg tilbringer mye tid i skog og mark, rett og slett fordi det er så sjelden jeg får anledning til det - derfor krysser jeg heller ikke av på øvre sjikt på det spørsmålet, selv om jeg mer enn gjerne vil tilbringe mye tid med en eventuell partner i naturen, ja, jeg tror faktisk det at noen er så lite ute i naturen som jeg er pr i dag vil trekke ned. Tilsvarende med reiser - siden jeg er singel blir det ikke så mange muligheter til å reise til utlandet som jeg gjerne vil, men jeg vil. Og, motsatt, som singel blir det ofte til at jeg tilbringer mye tid foran TV-skjermen, men jeg vil gjerne treffe noen som vil være med på andre ting enn å glo på TV.

Jeg har valgt å krysse av for det jeg gjør, men er det egentlig dette folk krysser av for? Jeg bare lurer.

Jeg er ganske ny på dette med diskusjonsforumet, selv om jeg har vært på sukker en stund.
Har liksom aldri engasjert meg videre i det, men bestemte meg nå for å sette meg ned å lese litt...

En tanke som slår meg når jeg leser, er at det er noen gjengangere her... og hyggelig er jo det, men....

Er det slik at noen oppfatter det som sin oppgave her på sukker å gjøre ALLE tråder til sin private chat-side?
Har nå lest sikkert 30 tråder, og det er ikke mange av de som ikke ender i en privat samtale mellom to som opplagt kjenner hverandre fra før... (og ofte de samme personene)

Dette er jo et åpen forum for alle, er det ikke? og jeg skjønner jo at folk kanskje ikke gidder å skrive på tråder de kunne tenke seg å si noe om, for de vet det sklir ut..

Jeg blir sikkert lynsjet på dette, slik de fleste andre trådstartere blir på et eller annet tidspunkt i sine innlegg, og den blir sikkert overtatt i allerede første svar (om noen) av noen som skal make a point... men men... da har jeg fått sagt hva jeg tenkte om Sukkers diskusjonsforum, og så får jeg se om det er noe jeg kommer til å fortsette å bruke tiden min på:):)

God sommer:)

Oslo

Siste svar to. 8 juli 2010 11:13 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym vestlendin

Skulle budd i Oslo, og ikke vestlandet, så mange flere damer der ! :/
Er jo sikkert 5 ganger flere fra Oslo enn Hordaland her inne :D

Det finnes dessverre et par så trangsynte i sukkerforumet også. Det er tråden for dem, de må jo ikke forsøple andre disskusjoner.

VÆRSÅGOD:

Hei på dere!
Har litt lakenskrekk idag, noen som vil skravle litt?

Når bør man fortelle om kronisk sykdom? Er selv epileptiker og lurer på når jeg er "pliktet" til å si det til daten? Har medisinert det ned så jeg får ikke anfall, men det er jo fremdeles en overhengende fare for at det skal skje, og da er det jo en fordel at hun vet om det på forhånd.

Er det noen kompiser som har lyst til å ta en øl på brygga i Tønsberg denne uka? Vi er to damer på 39 fra Oslo som vil treffe noen hyggelige karer mens vi har ferie i Tønsberg.
Bill. merk: Sommertøser i Tønsberg ;)

Da var jeg hjemme i Oslo igjen... og er klar til intensiv dating..... Bare still dere opp i rekken til venstre der borte.....