Sukkerforum

rart med det: som liten hadde jeg vel aldri trodd at det å finne kjærligheten skulle være så inni helvete vanskelig... de burde forandre de vakre eventyrene i barnebøkene til en mer realistisk ending, fordi hey, guess what? det er ikke alle som finner noen til slutt...

et lite hjertesukk fra meg.

Nå endelig begynner det å skje ting her. I morgen får jeg offisielt tilbud om jobb i Sandvika. Siden jeg bor på Carl Berner i Oslo, så lurer jeg på om det er noe særlig rushtrafikk retning Sandvika på morgenen og motsatt vei på ettermiddagen? Ring 3 er vel å anbefale? Noen som vet?

Dessuten skal jeg på parkdate i morgen. Tenker det blir Sofienbergparken eller Torshovparken. Er det noen som kan anbefale en bra cafe eller et sted man kan nyte en utpils i nærheten av disse parkene? Hvor ville du ha dratt og hvorfor?

Så fint at det finns så mange seriøse kvinner her på sukker,i vennekretsen,på jobben og ellers.....Det gir håp tross allt...
Det å finne en sjelevenn&en kjæreste er ikke alltid enkelt..og ofte kan man bli litt motløs av alle tullinger&stolpskudd,-som bare er ute etter...tja hva? Sex? Jakten? Arme tullinger...syns litt synd på dem,-jeg...Det kan ikke være greit å ha det sånn...
Også så godt voksne da gitt...nesten ...........tilogmed,som tror de er guds gave til mennene liksom..

Nei heldigvis er de seriøse kvinnene der også...i et stort mindretall,men dog....Jeg tror vi menn bør få øya våre mer opp for dem... er det noen andre her som har noen meninger o.l vedr dette?

Så fint at det finns så mange seriøse menn her på sukker,i vennekretsen,på jobben og ellers.....Det gir håp tross allt...
Det å finne en sjelevenn&en kjæreste er ikke alltid enkelt..og ofte kan man bli litt motløs av alle tullinger&stolpskudd,-som bare er ute etter...tja hva? Sex? Jakten? Arme tullinger...syns litt synd på dem,-jeg...Det kan ikke være greit å ha det sånn...
Også så godt voksne da gitt...nesten gubber tilogmed,som tror de er guds gave til kvinnene liksom..

Nei heldigvis er de seriøse mennene der også...i et stort mindretall,men dog....Jeg tror vi kvinner bør få øya våre mer opp for dem... er det noen andre her som har noen meninger o.l vedr dette? Tyril :D

Er det andre som får følelsen av at nå er sommeren her når de hører kjenningsmelodien til Reiseradioen?

Er dette bilde bedre enn det forrige?

Var tidligere aktiv på en annen datingside. Traff en hyggelig dame der, fant tonen og avtalte å møtes i Bergen! Booket oss inn på hvert vårt rom på hotell Norge, og gikk ut på byen... "Et bilde sier mer en 1000 ord" er det noe som heter. Og med rett lyssetting og mye sminke er det lett å forandre på mindre heldige ting... Var en smule skuffet, men jenta var fortsatt hyggelig, så la gå!
Koselig middag, en liten pub runde, og tilbake til hotellet midnatt! Da heisen stoppet i 3dje, der hun hadde rom, inviterte hun meg plutselig med inn, ville vise meg noe... Litt små brisen, og ikke helt klar for drømmeland, steg forventningene litt, og ble med inn. Vel inne ba hun meg sitte, skjenket i et par glass vin, tok av seg boksa og løste BHen... Kun iført truse og løst sittende bluse gikk hun ut i gangen og begynte å rote med en stor "koffert"... Jeg begynte å lure på hva dette var? Lenker? Håndjern? Andre raffinerte leketøy? Men nei; jenta kom dragende med et jævla trekkspill... Satt seg ned, lukket øynene og satte igang! Djevelens klagesang fylte rommet og torturerte ørene mine!!
Høflig som jeg er ville jeg vente til seansen stilnet før jeg unnskylte meg og strøk på dør, men "sirenes forførende melodi" virket like lang som en tysk opera! Da bråket omsider stilnet, roste jeg henne for de vidunderlige toner, men klaget min nød over hvor mye klokken var (ca 00.25?). Jeg kom meg ut og opp på mit eget rom, traumatisert som jeg var, tømte jeg minibaren og en halv flaske vodka jeg har med "just in case", la meg under dyna med en pute over hodet, og gråt meg i søvn...
Etter en urolig natt, møttes vi til frokost, spaserte rundt i byen, pratet og hadde det ganske hyggelig, men jeg viste da at dette kunne aldri bli noe mer... Da vi skulle reise hver til vårt, ga vi hverandre en klem, og lovet og holde kontakten. Jeg skulle ringe når jeg kom hjem... På båten ringte jeg telenor, sa opp abonementet mitt og kastet sim kortet...
Noen andre traumatiserte sjeler der ute?

Svenskeknugen som svigerfar og alt styret som følger med det prosjektet der. NEI TAKK ;-)

Det aner meg at mange jenter er mer opptatt av å instrurere menn i hvordan de skal få dem på kroken enn å diskutere det motsatte. Nemlig hvordan DE kan profilere og oppføre seg for å få oss på kroken.. Snakker ikke da om et enkelt "ligg" men å få fatt i den rette seriøse mannen de vil ha..
Kort sagt opplever jeg at mange kvinner oppfatter seg selv som kjøpere i et marked der menn må selge seg inn...
Menn er aktive og pågående (eller skal være det), Kvinner mer passive og avventende.. HVORFOR?

Hva skal stå i profilen. humor, prosa eller satire osv.. Det først man legger merke til er det berømte utseende. Fordi det er det som gir deg et førsteintrykk her på sukker. Så leser man noe som som er ment å fange oppmerksomheten. Deretter er det å se på matchtallet...
Jeg har tro på kommunikasjon. skriv et hei.. Eller kommenter noe du har lest i profilen. Legger merke til at noen sier ikke får svar, som vel kan skyldes hva som helst. Sikkert noen som går å venter på svar fra deg, men som ikke får det fordi interressen ikke er der fra din side. Hva med å skrive det du mener - hyggelig og takk for oppmerksomheten, men jeg du er nok ikke min type kjæreste! Lykke til i jakten videre!!

NB: det er sikkert mange brente og sårede sjeler (mange bakgrunner) Vis hensyn der du legger fra deg tekst !!!!!

Tenkte jeg skulle prøve meg med en liten kontroversiell brannfakkel;

Hva er den generelle stillingen til pornografi her inne? Da mener jeg ikke bare små klipp på div. nettsider, men også lengre filmer av alle slag, bilder og det som vel blir definert som erotisk litteratur.
Når det kommer til filmer tenker jeg ikke bare hardcore mainstreamen, men og den mer "mykere" erotiske stilen. Hvordan stiller gutter og jenter seg til det om partneren ser på det en gang i blant(altså ikke avhengig)?

Disse profilene nevnes her på forumet. Bare lurte på om det var noen spesielle kjennetegn for slike profiler og om det er mange av disse...
Klart at om det dukker opp mail med et litt vagt innhold så setter jo sansene inn, men ettersom de nevnes så ble jeg litt nysjerrig.

Midtsommer

Siste svar ma. 21 juni 2010 20:04 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym vanskelig?

Hvor er det single Oslo/omegn-folk feirer St. hans? Kjekt med litt inspirasjon, hvor skal man reise med single venner/venninner når alle andre er opptatt med familie og gifte venners fest? Hadde vært kjekt om det fantes steder man kunne møtt andre single :-)

Da er det håp i dette produktet, muligens også en tankevekker for den som ikke tar litt hensyn ;)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/100621/kondomer-med-tenner

Jeg har nå vært medlem av sukker i 2 mnd og har vært inne på mange profiler i løpet av den tiden. Det som slår meg er at beskrivelsene på fleste profilene er så veldig like og alvorlige. Selvfølgelig skal man fortelle hvem man er, hva man søker etter og hva man liker å gjøre, men hvorfor ikke gjøre den litt morsom? Profiler som får meg til å le, husker jeg mye bedre enn de andre. Så folkens, skru på den kreative bryteren og lag litt latter i hverdagen:)

Ikke noe rart at det er krig her i verden, når man klarer å få en blomst til å bli sin fiende. Hvordan, tja se det, har vi noen vettuge svar på det da? Enkelt, nei, jeg vil ikke ha det enkelt, det er vanskelig nok som det er har blitt sagt. Hva menes med det? At det vanskelige er egentlig enkelt, eller at det som er enkelt egentlig er vanskelig, eller det motsatte av det først og det andre? Er det det, nei det er ikke enkelt, men det er heller ikke så vanskelig, eller er det det van......, enk....

For 26. gang arrangeres Spillfestivalen ARCON i år. Er det bare meg som skal dit, eller er det andre som gjerne vil spille brett- og rollespill en hel helg til ende?

Hepp.
Er det vanlig å bli forelska her inne på sukker, allerede før man har møtt personen "live"?

Bare for å snu det på hodet. Blir det absurd da?

Hadde en date i begynnelsen av uken men en søt dame, det var bare en kort date, en halvtime kanskje, på et sted midt imellom der vi bor. Vi bor ca 10 mil fra hverandre. Jeg syns hun var veldig pen og hun sa at hun synes jeg var flott.

Etter daten hørte jeg ikke noe mer, før hun plutselig ringte meg igår kveld. Det var veldig hyggelig å prate med henne, men jeg hørte at hun var ganske på'an. Hun ringte for å spørre om jeg ville komme på middag idag, spurte hva slags vin jeg ville ha og sa hun hadde to soverom. Jeg takket ja og tenkte at det var jo koselig. Men så, etterhvert, fikk jeg litt kalde føtter og tenkte at det kanskje var litt voldsomt å skulle ligge over første kvelden etter å ha prate sammen to ganger.
Så jeg sendte en sms idag morges og sa det som det var, men at jeg gjerne ville komme men at det ble alkoholfritt for min del slik at jeg kunne kjøre hjem. Da fikk jeg som svar at vi kunne ha middagen tilgode, det var ikke interessant allikevel.

Hadde hun grunn til å bli fornærmet/oppgitt over meg? Jeg tenker at det viser at magefølelsen var riktig, men er jeg alt for forsiktig?

Hvor mye skal du ha for å samleie med en mann eller dame du ikke vil gjort det med gratis? Går det en grense ved en viss sum for hva som er prostitusjon slik at begrepet blir irrelevant bare godtgjørelsen er høy nok? Er man bare dum ved å si nei til fantasisummer? Jeg er hetero, men ville godtatt at hvem som helst opptil normal størrelse "forsynte seg" for 10 millioner kroner, men kun en gang. Kanske mindre?

Jobber ombord på en plattform i Nordsjøen. Typisk mannsdominert miljø, med etterhvert en god del kollegaer som etter et eller flere misslykkede forhold/ ekteskap, har valgt å finne seg en utenlandsk partner.
Da gjerne fra Thailand, Fillipinene, Russland eller Ukraina.
Når jeg forsiktig spør disse guttene om deres nye forhold, er samtlige fulle av lovord om damene sine.
De ferreste ville gå tilbake til norske jenter.
Poengterer at de guttene er ikke alkoholiserte, voldlige bomser som bor i trygdeboliger!!

Jobber tidligere på skip utenriks, og ble flere ganger erstattet av Fillipinske, Croatiske, Indiske eller Malaysiske sjøfolk, med begrunnelsen at vi Norske var for dyre og for kravstore...!
Er Norske jenter iferd med å bli "flagget ut"? Er de for dyre og kravstore? Er det mange her inne som har vurdert utenlandske partnere kontra Norske? Noen synspunkt?

Jeg ser at det er en del bilder av kvinner her inne med godt tildekket overkropp. Er det mange gutter som liker slike bilder, eller er det bare noe jenter tror at vi liker. Jeg syns det er mye mer tiltrekkende at en kvinne med bra kropp har på seg en ettersittende kjole, og viser frem hofter og legger. Blir som en gavepakke på en måte, som jeg kan flerre av hvis vi blir bedre kjent og kjemien er der;) Er det bare jeg som tenker sånn?

Har observert at ikke helt 100% positiv omtale av innvandrere, gjerne avfeies som "rasist pjatt"! Det er tydeligvis ikke politisk korrekt å stille spørsmålstegn om våre nye landsmenn. Vi har ikke lenger lov å kalle en neger for en neger, kjente barnebøker blir omskrevet for å fjerne den nedsettende benevnelsen. Er ikke dette å dra ting litt langt? Det siste nye er jo som kjent at flere muslimer reagerer på korset i de skandinaviske flaggene, selve symbolet på vår nasjon, er "upassende" i dagens flerkulturelle samfunn!
Hvorfor har vi ikke "lov" å være en smule kritiske til dagens tilsynelatende endeløse strøm av flyktninger, arbeidsinvandrere og ikke minst lykkejegere uten pass og papirer? Det skal ingenting til for at rasist stempelet blir brent inn i pannen på en person som kommer med en litt uheldig uttalelse som ikke er helt og holdent antirasististisk i innvandrer debatter!
Ærlig talt, noen som har vært i Oslo de siste 10-15 årene og fulgt utviklingen.
En av grunnene til Frp's possisjon i politikken er ingen hemmelighet: begrens innvandringen og send flere ut. Frp's politikere har kommet med mange gode og kreative forslag for å begrense mulighetene for at ting går helt ut av kontroll.
Belgia 2008: Nasjonal sosialistene vant valget utelukkende ved å love å stenge grensene og begynne å sende ut innvandrere.
Du kan vinne et valg nesten bare ved å stagnere innvandring!
Mange av våre nye landsmenn er nok ærlige, hardtarbeidende personer som kan betraktes som en ressurs! Men det er ingen hemmelighet at kriminal statestikkene, da særlig voldtekt, knivstikking, tyveri og grov vold har økt med flere hundre prosent.
Det finnes selvsakt etniske nordmenn som er innvilvert i de samme "fritids syslene", men enten vi liker det eller ikke, er innvandrere overrepresentert.
Innvandring har også gitt grobunn for at stadig flere NyNazistiske organisasjoner spretter opp som paddehatter over hele Europa!
Den harde kjerne i Norge teller foreløpig ikke mer en 70-100 personer, i Sverge antas det vagt ca 10-12000, i land som Frankrike, Tyskland og spesiellt England, har de mistet den fulle oversikten, men en ting er de lærde helt enige i: begeret er fullt, og det skal bare en liten gnist til for at opptøyene er et faktum. Det har skjedd før, senest 1982-83 i flere Engelske byer!
Uansett, vi har ytringsfrihet i Norge, men gjelder den når det kommer til negativ omtale av innvandrere?

Tidene har forandret seg! Begrepet "Ekte mannfolk" eksisterer snart bare i Frank Millers tegneserie verden!
Menn er blitt redusert til tjenere og sekretærer for herskesyke, bortskjemte jenter.
Når en leser gjennom profilene deres om hva de ønsker seg, står det gjerne:
-høyt utdannet, liker å vaske og lage mat, god økonomi, høy/ mørk, sports atlet, velltalende, diplomatisk og ikke minst en super elsker...
Det de søker kalles på godt Norsk homofile!
Hva skjedde egentlig med de vi før kalte Ekte mannfolk?
Menn som drikker øl!
Menn som liker store biler med store motorer!
Menn som liker porno!
Menn som elsker våpen!
Menn som spiller poker!
Menn som fint kan spise ferdig pizza!
Menn som lukter som menn skal gjøre!
Menn som driter i småprat, kos og forspill!
Menn som går på strippe klubber!
Menn som ikke gikk av veien for et realt slagsmål!
Menn som ikke liker innvandrere!
Menn som banner i hver setning!
Menn som hater rødvin og "kosekvelder med god mat" og bla, bla, bla...
Nei jenter, la menn være menn! La oss få leve slik det var ment vi skulle! La oss være lykkelige! Slutt å redusere oss til hushjelper og barnevakter!

De som måtte ønske å se oppvisning i selvforsvar kan komme på torget i Ski i morgen, lørdag. Oppvisningen starter ca kl 14.15.

Ok, jeg trenger litt hjelp her.
For en god måned siden traff jeg ei jente på en grillfest som jeg kom i snakk med og vi fant en god tone. Vil ikke si at jeg falt pladask, men jeg snubla ganske heftig. Ettersom jeg er utrolig dårlig til å lese signaler(og det er en stund siden) vet jeg ikke om interessen er gjensidig. Jeg fikk aldri telefonnr hennes, noe som jo var et heller lite genialt trekk fra min side. Fikk lagt henne til på facebook, men det tok en god stund(halvannen uke) før hun aksepterte, så jeg går dermed ut ifra at hun ikke sjekker facebook så altfor ofte. Ettersom jeg har lyst til å spørre henne ut lurer jeg på følgende;
Blir det litt for creepy dersom jeg går på 1881 og finner tlf. nr hennes og sender henne en melding? Ettersom våre felles venner er langt uti utlandet er dette eneste måten og få nr hennes på. Eller skal jeg sende en melding på facebook og håpe at det ikke tar 3 år før hun går inn og sjekker og leser meldingen? What to do????

Hei
Hva skal en gjøre på fritiden, ja spesielt om helgen når vennepar har kvalitetstid sammen og en ikke har singlevenner?
Ja en kan sitte på nett, se på tv og kikke ut vinduet, eller få seg dyr, adoptere barn eller være med familien.
Men seriøst hva gjør en? Det er vel ikke noe som har det som meg. Slikt som dette har jeg hatt det ihvertfall 12år er nå 30.
Alle har noen å være med å noe å gjøre, det der å nyte singelivet har jeg ALDRI opplevd, nettopp for jeg ikke har noen å være med.

Når det gjelder middag er det mange fallgruver føler jeg.. Poteter kan være skumle, hvertfall når man spiser ute og hugger gaffelen i noe man tror er relativt lett penetrerbart for en gaffel, men som viser seg å være en knallhard kule som tar sats og flyr halvveis gjennom lokalet, samtidig som det skvetter saus i en radius på en meter..

Spaghetti er en annen fallgruve, spesielt i kombinasjon med rødvin. Ikke bare er det klin umulig å få spaghettien til å holde seg på gaffelen hele veien fram til munnen, men man ender også opp med å være orange av saus fra nesa og ned på haka i tillegg til at tennene er lilla av rødvin.. Føler ikke akkurat det er ”Lady og landstrykeren”-romantikk..

En kompis av meg sverger til lutefisk, og smuglet en par kilo lutefisk til Danmark for å sjarmere en hyggelig dame. Vet ikke hvor sjarmert hun ble av erterstuing, brunost, en geleklump av en fisk på benken og kasserollen svart av lut, samt rimelig stram fiskelukt i hele huset. Enda mindre imponert ble hun vel antakelig da hun, etter mye om og men, ble med på fisketur i Norge. Riktignok fikk den ivrige norske sjarmøren napp, bare synd det var øyelokket til den danske venninnen.. Lege, nål, tråd og avbitertang er sjelden oppskrift på en vellykket date.

I et forsøk på å være dannet da jeg havnet på bord med tre hyggelige damer for noen år siden satset jeg på salat. Tenkte det skulle være rimelig bankers, men da salaten kom på bordet lå det to bitte små blekkspruter der og tittet på meg. Hadde rett og slett ikke hjerte til å sette tennene i de små stakkarene, så det ble kun foccacia og olivenolje til lunch. Skal man virkelig spise disse små blekksprutene?

Enda mer utfordrende er sushi. For det første er jeg ikke så overbevist av smaken, eller mangel på smak, men det som er mest utfordrende er størrelsen på bitene.. Har virkelig japanere, som ser så små ut, så store kjever? Har et par ganger sett for meg et scenario med Heimlich-manøver og full oppstandelse etter sushi-inntak. Heldigvis har det gått bra så langt.

Så, hva skal man servere for å unngå den fullstendige katastrofen? For min del tror jeg spekemat, godt brød, salat, potetsalat, pesto og godt drikke er det nærmeste jeg har kommet en rett som man ikke kan trå feil med. Noen som har andre forslag? :)

Nå har det gått én uke siden sist jeg hadde en ny besøkende med match over 70 på profilen min. Er virkelig profilbildet mitt så avskrekkende???

Noensinne blitt gjenkjent på gaten av noen som har vært innom profilen din på sukker og siden fått mail om det? Snålt :)

Så var den unnagjort for min del og jeg kan ikke klage sjøl om temperaturen ute ikke er helt optimal:)

Ser etter en jente som er veltrent,deilig,vakker, fin kropp, selvsikker, trofast, handy på kjøkkenet/ vaskerom. Hun må gjerne ha en godt betalt jobb. Hun er fortsåelsefull, omsorgsfull og tar hensyn.
Hvem jente ville svart på denne ;)

Hei

Har vært inne på sukker en liten stund nå.
Har skrivi en del meldinger til jenter som kunne ha "passet" meg, etter å ha sett bilde og lest profilen.

Åpner med en liten melding om fast og løst. Bare for å prøve å få igang en samtale og se om det er noen interresse tilbake.

Men som oftest står det lest på min utboks, men ingen melding på innboks.

Ser at jentene\damene ser etter mørke høye menn ;) Jeg er høy men ikke mørk :P
Leser også at dem ikke vil svare på korte kjedelige meldinger, men det er ikke alltid lett å komme med en
kjempe melding før man har fått litt fart i samtalen. Ser også mange som vil ha spennende meldinger og som ikke har skrivi mer en 2 ord om seg selv. Da synes jeg dette blir veldig vanskelig. hehe...

Mange har også utrolig mange og høye kriterier. Noe man også skal ha, men er det virkelig sånn at alt må stemme for at dere i det hele tatt skal svare.
Det er jo en vis mulighet for at han ikke har skrivi alt om seg selv i profilen. Å faktisk er den man kanskje ser etter.
Uten enn samtale så er dette vanskelig å vite :)

Er det bare mange som har profil her uten å være interessert i hva sukker.no faktisk er. En "dating" side.

Mamma har jo alltid sagt at jeg er good looking , så jeg forstår ikke dette. *Smile*

Hvordan er det med dere andre der ute?

Da gir jeg dere ordet ;)

Håper du har fått med deg "Rikingen" på VG-tv.

Det kan beskrives med ett ord: rimelig fantastisk! Eller bare Louis Vuitton.

Hallo noen som vil samles i Drammen ikveld hadde hvert sjov da, treffes på Dicens eller noe sånt, hvem blir med

terje

The return of Calexico

Ingen svar
(mann 39 år fra Vestfold) Privat melding

Snakker ikke om stedet på Løkka, men bandet som tar latino-jazz-pop ut av ørkenen og inn i høstkalde oslokvelder. Tacomusikk med orginalitet. 16. september kommer de tilbake til Oslo, Rockefeller. Anbefales.
http://www.youtube.com/watch?v=12wGG5XKnCM
http://www.youtube.com/watch?v=FE9nrznrOU8
http://www.youtube.com/watch?v=knP9oYMBlVY

Jeg har lagt merke til at jeg har rødt blad på "religiøs" hos en stor andel av damene som oppgir at de er sørlendinger.

Andre forfommer som faktisk viser seg å stemme her inne?

Her svarer hun på all spørsmål om sin magic wand med kreative kreative ålesvinger fra Z på sidelinjen.

Hadde en date i begynnelsen av uken men en kjekk mann, det var bare en kort date, en halvtime kanskje, på et sted midt imellom der vi bor. Vi bor ca 10 mil fra hverandre. Jeg syns han var veldig kjekk og han sa at han synes jeg var flott.

Etter daten hørte jeg ikke noe mer, før han plutselig ringte meg igår kveld. Det var veldig hyggelig å prate med han, men jeg hørte at han var ganske på'an. Han ringte for å spørre om jeg ville komme på middag idag, spurte hva slags vin jeg ville ha og sa han hadde to soverom. Jeg takket ja og tenkte at det var jo koselig. Men så, etterhvert, fikk jeg litt kalde føtter og tenkte at det kanskje var litt voldsomt å skulle ligge over første kvelden etter å ha prate sammen to ganger.
Så jeg sendte en sms idag morges og sa det som det var, men at jeg gjerne ville komme men at det ble alkoholfritt for min del slik at jeg kunne kjøre hjem. Da fikk jeg som svar at vi kunne ha middagen tilgode, det var ikke interessant allikevel.

Hadde han grunn til å bli fornærmet/oppgitt over meg? Jeg tenker at det viser at magefølelsen var riktig, men er jeg alt for forsiktig?

Jeg vil bare dele en oppdagelse med alle dere andre som har vært utsatt for et overgrep fra en i familien, en trener, en bekjent eller en annen du har hatt tillit til. Vet dere at det finnes et utrolig fint senter i Oslo for oss? Der de ansatte har hjertevarme og kunnskap, der vi kan være oss sjøl og der vi møter andre i samme situasjon.

Jeg nølte i flere år før jeg torde å gå til det skrittet å ta kontakt. Jeg skulle ha gjort det lenge før - og vil med denne tråden oppmuntre andre til å ikke vente like lenge som meg. På senteret er det ingen som krever noe av deg, om du ønsker kan du bare sitte helt stille i stua. Eller du kan være med på et de andre tilbudene der vi selv kan bearbeide det vi har opplevd og få et bedre liv. Eller være med på kreative kvelder der det lages mye fint.

Telefonnummeret til "Støttesenteret mot incest" finner du på nettet - du kan ringe fra hele landet, eller sende mail, eller komme dit. De har tilbud både for oss utsatte og for pårørende (for eksempel foreldre eller partnere). Det er lignende tilbud andre steder i landet også, søk på nettet så finner du det! Husk du er ikke alene om det vonde du har opplevd, vi er mange.

1. To find a woman you need multiples of Time and Money therefore: Woman =
Time x Money

2. Benjamin Franklin said "Time is money" (and it's also proven by The Economic professor Ian Walker (not the Soccer player), of central England's Warwick University) so:
Time = Money

3. Therefore Woman = Money x Money
Woman = (Money)2

4. From the bible (Timothy 6:10) we know that "Money is the root of all problems (Evil)"
Money = (Problems)(1/2)

5. Therefore Woman = ((Problems)(1/2))2
Woman = Problems

6. Problems = Evil ( according to the bible)

Er hudfargen avgjørende for om du blir tiltrukket av noen eller ikke? (Jeg snakker utelukkende om forskjeller i hudfarge, og ber deg derfor ikke om å ta stilling til om vedkommende har en annen kultur og/eller religion enn deg).

Grunnen til at jeg spør er at jeg nesten aldri får svar på mailene jeg skriver (ikke alle gidder å kikke på profilen min en gang). Kjedelig å betale for å være superbruker, når det gir 0 i utslag i inboksen... (Ingen mail -intet svar. Intet svar, ingen date. U see?!)

BTW: er det mange av dere som "tar ferie" fra sukker i sommermånedene?

Har lest en del tråder i dette forumet. Mange er stappfulle med svar av morsomheter som egentlig ikke har noe med overskriften i det hele tatt.
Så istedet for å sitte her å bare lese tråder så kan vi kanskje heller snakke " usakligheter " med hverandre på denne dagen som nå har bikket over til nattens mumler og mørke *s*

Så jeg sier Hallo tll dere der ute!

Jepp, det er helt sant!

Jeg vil rett og slett ha et realt, ærlig og ekte A4 liv!

Flere med meg, eller? ;-)

Jeg lurer på om jeg er forelska:)))
Tenker på han hele tiden..det å snakke om han bringer frem smilet mitt...det føles så godt å være sammen med han...godt å være inntil...blir varm av å se inn i de vakre øynene hans..blir skjelven når han kysser meg..
Nyyter sol og sommer:))))

Måtte bare si det:)

Gode råd fra noen her?
Jeg kjører nå rundt i en bil som er hermetisk lukket....vinduene er ikke mulig å åpne. Hva gjør jeg?
Det blir rimelig varmt inni bilen nå om dagen med temperaturer opp mot 20 grader ute.....hehe

Vindus heisene er elektriske, og ja...jeg har forsøkt å bytte sikringer:))

Verkstedet hadde ingen ledig tid før i midten av august?!

Hjelp...

Skaff deg en mann - Svar bank ga ved søk om boliglån.
http://www.aftenposten.no/pengenedine/article3698507.ece

Lurer på hva som skal til for å få kontakt med seriøse menn på slike dating sider? Noen som kanskje har et godt råd?

Religion

Siste svar fr. 18 juni 2010 19:56 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Cyclops

De fleste mennesker har tro på et eller annet, og det kan være en fin ting, det er bra å være åpen for ny lærdom. En bør samtidig være kritisk, og ikke sluke alt.

Problemet er etter min mening, når religionen blir organisert, og den går over både politikk og vitenskap. Mange mennesker lever et mye tristere og kjipere liv enn de kunne fordi religionen stopper dem. Hos noen gjennomsyrer religionen alle deres aspekter i livet, og det som pastoren/religiøse lederen i den forsamlingen forkynner har stor påvirkningskraft- hvilket er ganske skremmende.

Jeg er derfor skeptisk til fremtidige partnere som anser seg som spesielt religiøse innenfor en av de store organiserte religionene, men jeg er mer åpen for dem som kanskje er religiøse- men ikke fanatiske.

Hvordan ser dere på religion når dere vurderer en eventuell date/partner ?

Jeg skal ikke si det skjer stadig vekk, men nå og da ser man en søt jente i (f.eks.) butikken. Ut fra handlekurven kan man ane at hun muligens er singel, kanskje veksler man et blikk - ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener :-)

Hvordan i all verden skal man vise sin interesse? Det er jo en viss fare for at det kan bli _fantastisk_ kleint?

Hadde en litt sånn opplevelse i dag; var ute og syklet og på Tryvann kom en søt jente (som jeg hadde syklet forbi på vei opp) og spurte om veien til Ullevålseter. Jeg var ikke helt sikker, men kom med noen forslag, hun takket for det og syklet avgårde - jeg ønsket henne selvsagt god tur :-) Jeg syklet landeveissykkel så det var ikke så aktuelt å spørre om å være med, men tenkte at det kanskje hadde vært et alternativ hvis jeg hadde vært på terrengsykkelen? Eller?

Tar mer enn gjerne i mot _seriøse_ tips og innspill :-)