Sukkerforum

Er jeg på date så liker jeg å åpne dører, trekke ut stolen når du skal sette deg, betale for middagen, følge deg hjem til døra og si god natt for så å ta taxien videre hjem. Dette er noe jeg mener er en høflig fremtreden og det er noe jeg er opplært til å være. Jeg betaler ikke for å "brife" med at jeg har penger, for så mye har jeg ikke, men det er en av mine måter å vise at jeg setter pris på at vi er ute.

Har ikke vært på alt for mange dates men sitter igjen med en følelse av at utenlandske jenter er mer avslappet til det å bli vartet opp enn skandinaviske jenter.
Har diskutert det med noen venninner og funnet ut at noen syns dette er hyggelig, mens andre mer eller mindre har kalt meg sjåvinist og bedt meg finne ut hvilket år vi lever i (godt med ærlige venner).

Til jentene: Blir det for mye av det gode? Er det likestillingen / selvstendigheten deres som får seg et knekk når en mann prøver å varte dere opp eller hva er greia?

Til guttene: er det bare jeg som sitter med disse tankene?

Nå når dere kan skjule dere bak pseudonym og det hele...hehe

Er dere her inne for å finne den rette?
Eller bruker dere dette kun for å få flere oppføringer i den "lille svarte boka"? :)

Statistikk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg digger disse statistikkene - veldig avslørende:

http://blog.okcupid.com/index.php/the-biggest-lies-in-online-dating/

Her får man for øvrig også bekreftet at kvinner mottar flere meldinger enn menn - så det så!

Jeg har kommet frem til at jeg har både større interesse og toleranse for menn fra andre land enn innen Skandinavia, spesielt Norge. Grunnene til det kan være mange, og disse skal jeg ikke gå nærmere inn på. Jeg har nevnt dette i profilen min, noe som ser ut til å irritere norske menn grønne. Jeg vet en norsk datingside ikke er det rette stedet for å finne en utenlandsk mann, men nå bruker jeg heller ikke Sukker til å date en masse folk.

Spørsmålet her er om dere kunne tenkt dere en kjæreste som ikke er norsk? Skulle dere damer ønske at norske menn var mer gentlemen, kunne flørte med en mer elegant måte etc? Skulle dere menn ønske at norske damer var mindre snerpete, flinkere til å ta imot etc?

Hvis ja, hva tror dere den største utfordringen ville være? Språket, kulturen, hvem som skal flytte?

Dette er ikke en tråd hvor nedverdigende utsagn om å "hente seg" koner fra Asia og Afrika er velkommen.

Jeg vet det kan være vanskelig, men prøv å ramse opp dine 5 beste konsertopplevelser (gjerne med runners up, dersom det er håpløst å kun velge fem).
Min liste i vilkårlig rekkefølge (veldig vanskelig å sette de opp mot hverandre!)

The Black Crowes, Rockefeller 1993
Lars Winnerbäck & Hovet, Rockefeller 2006
Tool, Øya 2007
Seigmen, Operaen 2008
Kashmir, Rockefeller 2006

Hva er den fineste dialkten og den styggeste dere vet?

Jeg liker feks: rogalands, trønder

Er mer usikker på bergensere ( sorry)

Så lå vi der på senga og koste oss, jeg var halvveis i drømmeland, eller ihvertfall litt sløv, og så sier hun plutselig:

"Si noe morsomt!"

-Det vil si, det kan godt hende hun sa "Fortell meg noe underholdende", "Si noe gøy" eller noe som gir samme mening som disse setningene.

Og jeg må si jeg ble litt paff. Og 'paff' gir sjelden grobunn for de store utskeielsene i tankevirksomhet. Så jeg ble stum. Klarte vel til slutt å fortelle noe litt småinteressant jeg hadde vært med på for litt siden, men...

Jeg har tenkt på dette før også. Hvor mange kvinneprofiler her inne er det det IKKE står at humor er viktig, og at det er viktig at han 'får meg til å le'?

For all del; jeg kan være morsom, jeg kan ha mine øyeblikk, men det må være spontant, det kommer an på situasjoner og dagsform osv. Eller må jeg begynne å øve inn noen standard regler som jeg kan lire av meg når ei jente/dame plutselig ber meg om å være morsom/underholdende? Eller er det litt "survival of the fittest"; er du ikke konstant morsom så er du ikke bra nok rett og slett?

Det kunne aldri falt meg inn å si til ei jente jeg er i ferd med å bli bedre kjent med (eller er sammen med): "Si noe morsomt!". Eller "Si noe interessant!". Eller "Si noe intelligent". Når jeg snur situasjonen på den måten synes jeg den var helt absurd.

Hva mener folket? Er mannen en stand-upper, en hoffnarr, en underholdningsmaskin som skal redde en kvinne i nød fra kjedsomheten? For all del; jeg kan godt være det OGSÅ, men ikke på kommando tror jeg...

Si meg en ting alle dere gifte der ute....
Hvorfor må dere være så forbanna feige - hvorfor må dere sjekke her inne ?
Jeg håper deres halvdel - knuller rundt like mye ;)))

Enkelte av dere er så sleipe - nekter for at dere er gifte,
Selv etter 10 brev og 6 samtaler - nei da.
Når dere tror vi er på gli ....da kommer det for en dag.
Juhuu ja nå ble jeg forelsket - NOPE.

Har vi sagt nei 1,2,3 ganger så mener vi NEI.

Halla pårei!

Jeg er en flått kvinne på snart 30 vintre som vil ha en å gifte meg med.jeg er lei av å tråke rundt på barer, bli skjekka opp, bli med han hjem også ringer han aldri tilbake, sell om jeg sender nakne mms av meg..greit nok.jeg har født fire barn barn lakt på meg noen kjilo her og dær og henger litt, men er fult brukandes forde!! :-))))))) jeg lager hjerne gurmemat til deg, spessialiteten min er pytti panne. Med masse egg og keshupp. Ikke en mann har klagd på den nei :-)))) Er blondine, klor og sol og gjemmepemanent sparer deg for masse frisørutgjifter til meg! Liker å sitte i armkroken og hygge...bare du og jeg i soffann...åååå nå ble jeg koslig av meg :-)) Er du? Bor i toroms på tveita, så du kan ikke være redd for litt støy rundt deg, da ynkste sønn har adhd og torett samtidig. Tvillinguttene mine på 5 er også noe høylytte. Desuten liker tenåringdattra mi emomussik, og ekskrementerer med litt piller og sånn. liker ikke fyll, men jeg liker sånn god vitvin, blu non og sherry og beilis elsker sånne kåkkteils de har i spania med parraplyer på. :-)) Ruller meg noen rullings om dagen, så du måkke være redd for litt røyklukt i håre ditt..viss du har noe da ha ha ha.. Du må ikke være impontinent, ligger helst med negre og er gått vant (har føtt fire barn som du vet). hakke aids, men dro på meg en fæl herpesinfektion for noen år tilbake. legen sier at jeg ikke behøver å få detr tilbake. Men liker ikke ha meg når jeg blør, for da blør jeg litervis i en uke og blir i litt dårlig hummør. Håper du liker dyr, har tre katter og en dobbermann. du kan hjerne gå tur med den om morran! ps.liker ikke barberhøvel, det går bra og bruke saks! er uføretrygda pga psykiske problemer men, piller håller de tynkste dagene unna. Liker veltrena høye menn, og du kan gått misbruke litt alkohol, bare du ikke slår. ikke så hardt ivaffal. da slår jeg tilbake og sparker deg på tryne og rævva ut :-))) du kan ikke kødde med meg! fint viss du har bil og båt :-)))bare det ikke er robåt HAHAHAHA... humor er bra. en fin latter forlenger livet vettu. håper du har tannstellet ditt i ården, jeg har behålt alle mine tenner, måkke tro på disse tannlega, drikker cola vær dag jeg! :-)))) Mitt motto:smil til livet og livet smiler tilbake :-))))

Du å jeg?

Dansen

Siste svar fr. 30 juli 2010 14:36 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Gaupå

En hånd å holde, en kropp å ta vare på.
To bankende hjerter, to sinn i harmoni.
Undrene og forsiktig møtes hender:
Hvem er du?

Et varmt smil og vakre øyne;
Sammen skal vi spinne.

Sakte, gyngende, begynner det,
første skritt tas, forførende hulder.
Glidende, flyktende, to kropper i harmoni.
En lek mellom to sjeler.

Den der sangen om at alle pene jenter har ei stygg venninne.....................
Kom plutselig til å tenke på den, og tenker som det knaker men jeg har ingen stygge venninner......... Betyr det at jeg er den venninna?

hadde gjort seg med en koselig date nå.......
men...istedet er det hjemmelaget mat foran tv`n (alene) mens regnet høljer ned ute :o(

Når jeg ser disse trådene her tenker jeg: HJELP, SKAFF MEG ET LIV!!!

Må da finnes tusen bedre ting å gjøre enn å sitte her dag ut og dag inn. Eller, for å snu det på hodet, er det noe som er mindre produktivt enn å fjase og tøve i dette forumet?

Yrker

Siste svar to. 29 juli 2010 23:08 (79 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Noen som opplever at et yrke kan gjøre noen uaktuell. Fikk nemlig nylig en melding fra en politidame der jeg for en gangs skyld ikke fikk beskjed om å innfinne meg på stasjonen i morgen klokka ni. Men jeg er litt skeptisk til politifolk, jeg innbiller meg at du må være av en bestemt støpning for å ville bli det - dessuten hører du jo stadig om hvordan de arresterer gamle kjenninger.

Er det andre yrker som kan gjøre det vanskeligere å få en partner, mon tro?

Jaha.

Siste svar to. 29 juli 2010 21:51 (100 svar)
Skjult ID med pseudonym Serenia

Sakset fra en annen tråd i forumet: "Jeg tror de fleste jenter heller vil ha et dask i fjeset og på rompen og bli kalt hore og dratt litt i håret enn at en står der og sier hvor fine de er og åpner døren for dem."

Hva sier dere, jenter? Er dere enige i utsagnet?

Er det noen som drar på dater man ikke tror det er noen fremtid i? Jeg vurderer faktisk å prøve det. Én ting er at jeg synes de aller fleste dater er trivelige sånn isolert sett, en annen ting er at det faktisk gir trening, eller hva du skal kalle det. Og kanskje jeg også har tatt feil når jeg har konkludert på forhånd?

Vad syns?

Quo Vadis?

Siste svar to. 29 juli 2010 21:33 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym Vagabond

Jeg er empatisk, dannet, kunnskapsrik, veltrent, har god økonomi, har et velordnet og utradisjonelt liv, jeg er ansvarsfull og har en spennende og interessant jobb. Jeg er kort sagt hva dere jenter betegner i ønskelista deres som "en spennende og interessant mann", som ikke tilbringer alt for mye tid på sofaen.
Jeg kan en god del om mat og vin, jeg er bereist, (jobben), osv osv. Altså skulle jeg svare til et flertall av ønskene dere kvinner fremfører her inne. Jeg var medlem for et par-tre år siden. Nu er jeg her igjen. Jeg er jo også selvsagt blitt et par-tre år eldre, men det er jo dere og. Og hva skjer, - jeg finner altså de samme ansiktene, med de samme ønskene og de samme fordommene, hvor like mange av dere løper opp på like mange fjelltopper som før, like mange landskapsbilder fra fjerne himmelstrøk, eller fjellevidder på fjellvidder, det være seg grønne, høstgule eller snøhvite.
Og dere, - med og uten ski, med og uten Bergans fra ytterst til innerst, eller disse evindelige bord-bildene fra en eller annen restaurant i Tyrkia, Spania, Thailand, Egypt, India, eller soloppganger, solnedganger, motlysbilder med svarte ansikter hvor det er umulig å se hvem som er avbildet.
På disse gyngende grunnlag skal vi altså da melde oss på i "konkurransen" om deres gunst, i form av gule eller røde hjerter, - eller en kort mail hvor dere forteller at "egentlig er dere ikke noe særlig intreressert" for vi har ikke svart på om vi f. eks. er kristen, hvor mye kristen vi i tilfelle er, - om det er sikkert at vi er helt skilt og helt ferdig med tidligere forhold, - at Sukkers datamaskin egentlig ikke mener at vi er en så god match, men bevares, vi er både hyggelige og kjekke og interessante, skriver godt og er spennende å lese, men - om vi bare kunnbe strekke oss en smule lenger i vår neste mail og på en måte forsikre dere om at - joda, - vi skal absolutt gjøre som dere sier, vi skal legge oss (nesten) langflate, - så er det mulig at dere vil vurdere aller nådigst å fortsette korrespondansen.
Er det da noe rart da at jeg finner dere her inne etter to-tre år, med de samme bildene, med de samme fordommene, med de samme stereotype "kravene", - ja nemlig, - for det er ikke ønsker dere kommer med, men KRAV.
Selvsagt finnes det hederlige unntak, og dette selvsagt satt en smule på spissen, mine damer, - men helt ærlig nå, - er det noen som kjenner seg igjen?

Hvor mange her er det som føler et visst press til å legge inn trening og aktiviteter som kanskje ikke er heeeelt 100% riktig?

For enten er sukkerbrukerne i verdenstoppen når det gjelder trening og turer i fjellet, eller så er det noen som juger :p Noen er riktig nok veldig troverdige, og har lagt inn bildebevis fra fjellturer, fallskjermhopping, rafting og gudene vet hva.

Det ville garantert vært kjempebutikk for sukker å arrangere fallskjermkurs så folk kunne melde seg på bare for å passe bedre inn.

Hadde jeg rota rundt i alle bildene fra de siste 5 årene kunne jeg helt sikkert ha bevisført et superaktivt liv selv også. Men det hadde vært veldig missvisende fra min egentlige hverdag.

noen som var ute igår? i oslo?

Da er det på tide å stå opp kle på seg cowboyhatten og reise til Seljord, tre slitsome og morsome dager er ifront, det er bare å sikte etter saloonen for BBBB Bacon Beans Beer and Bitches. Hahaaha søndagen blir sikker kjempefin. heyha God helg til alle

Fy Faen er det mulig...
hvor mange av dere har egentlig vært på date med noen på sukker..??
har det funket...har dere funnet diamanten? har dere sittet og pratet og funnet at dere bare hører så inderlig sammen?
har dere kysset under måneskinn og drømt om fremtiden.
har dere holdt hverandre i hånden og sagt..du er min?

vel det virker som om sukker har en lav win win prosent..de fleste går vel på date og faller rett tilbake på nett..

så hvis dere har noen historier som er spennende og interessante så del dem med dem andre...
jeg har vært på 1 date...og mer skal jeg ikke si..enda....

så kom frem med lattermilde historier hvor du f.eks falt med drinken over hennes bryst og alt ble pinlig..eller hvor alt klaffet og nå er dere gift..vel da er dere ikke her nå tenker jeg..men ja ...del historien med oss andre dødelige som ikke klarer å finne den personen som er den siste delen av et jæskla langt og vanskelig puslespill

Mythsukkers

Siste svar to. 29 juli 2010 12:28 (130 svar)
Skjult ID med pseudonym HeltVanlig

Et av de vanligste tema i dette forumet er menn som forteller at de aldri får svar på meldinger. Mange er av den oppfatning at damer oversvømmes av meldinger og derfor ikke har mulighet til eller gidder å svare alle. Noen damer har da blandet seg inn og fortalt at hverken får meldinger eller svar på meldingene de selv sender ut, uten at deres utsagn har blitt lyttet til.

Nå har det seg slik at jeg en gang hadde en profil her på sukker som ikke ble brukt på en stund. Den ble da automatisk deaktivert og en dag dukket en mail opp, fra sukker, som fortalte at vi ville spandere en uke som superbruker hvis jeg reaktiverte profilen. Av en eller annen grunn slo tanken meg at denne muligheten kunne brukes til et eksperiment. Profilen ble reaktivert, profilnavnet endret. Relasjonstesten ble modifisert til å gi match med flest mulig - dvs svare '5' og "ikke viktig" på alle spørsmålene, untatt røyk som ble '1', siden mange sikkert har dette som absolutt krav. Bilder i albumet ble fjernet og profilbildet ble erstattet av et ansiktsbilde som google hostet opp etter blidesøk på "perfect male face". Valget falt på et ansikt som så litt bad-boy ut, uten å se ut som en modell fra Axe-reklamene. Profilteksten ble endret til å kun inneholde følgende:
"Bare titter rundt for å se om sukkers reklame har noe for seg.
Er du et eksempel på reklamens utsagn kan du jo sende en melding ;)"

Jeg slo av et år på alderen, og vokste 1 cm i høyden.
Da sto det mann, Oslo, 30 år, 178cm

En skriver et innlegg om at h*n mottar så få meldinger.

Rotte gleder seg til han skal få en klem i 2012.

2 anonyme brukere sier at de får en date hver eneste uke.

7 opprørte brukere sier at de 2 anonyme brukerne juger.

Rotte sier at han aldri får en date.

5 kvinnelige brukere sier at Rotte nok vil få seg en date.

3 anonyme brukere krangler om Rotte er morsom eller ikke.

2 brukere sier at det er slike tråder hver eneste uke.

1 hissig bruker sier at de 2 andre skal slutte å bry seg.

4 brukere sier at TS nok vil få date bare h*n skifter profilbilde.

Rotte sier at det ikke hjelper å skifte profilbilde.

2 kvinnelige brukere sier at de kan fikse på TS sin profil slik at den blir attraktiv.

9 mannlige brukere roper at de kvinnelige brukerne må fikse deres profil også.

Rotte sier at det ikke hjelper å fikse hans profil.

4 brukere ber Rotte holde kjeft.

1 kvinnelig bruker kommer Rotte til unnsetning.

5 brukere kommenterer at man bare må være positiv og skrive mange meldinger.

3 brukere kverulerer på om det er mange og korte meldinger, eller få meldinger med dybde som er best.

6 kvinnelige brukere kommenterer på hva slags meldinger de ønsker å få.

Rotte kommenterer at han aldri får noen meldinger.

Og sånn går no dagan ...

Hva skjer? Er ferien over? Innser folk at det ikke ble noen herlig sommerflørt i år heller?

Jeg får jo plutselig førstemeldinger fra nye jenter nesten hver kveld... Og jeg har ikke gjort noe spesielt med profilen min i det siste...

Det blir jo nesten litt for mye å forholde seg til ;)

Norske menn er dårlige flørtere...og de kan med fordel tafse mer. ;-)

"Den norske mannen er veldig dårlig til å flørte. Han er ofte mer frekk, sier Tusvik til bladet, og trekker fram amerikanere som eksempel på høfligere menn."
Sjekk link:
http://www.kjendis.no/2010/07/28/kjendis/sigrid_bonde_tusvik/mann/12743686/

Så, hvordan stemmer dette?
:-)

Som kan le :) Jeg ler av rotte, jeg ler av x, jeg ler av sanger, jeg ler av meg selv, jeg ler av dumme folk, morsomme folk, smarte folk, jeg ler av ting jeg hører og ting jeg ser, ting jeg tenker og ting som skjer. Hurra for at jeg kan le xD (bra jeg har digg latter også)

Hva var det siste DU lo av?

Snabbdejt

Siste svar on. 28 juli 2010 22:37 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym tørdal

Fikk en veldig kort melding, svarte kort tilbake, fikk spørsmål om jeg ville treffes og svarte ja. Aner egentlig ingenting om henne, bortsett fra at profilen virker ekte og bildene tiltalte meg.

Er det ikke egentlig like greit å gjøre det slik, da?

Sigrid Bonde Tusvik søker make, og tester ut ulike måter å date på. I et nytt program på NRK3 har Tusvik vært på blind date, vanlig date, Sukker-date, jentedate, singleturer, middager og bowling.

http://www.kjendis.no/2010/07/28/kjendis/sigrid_bonde_tusvik/mann/12743686/

Jeg var sikker på at profilen hennes her inne var en tulleprofil. Høy match hadde vi også. jeje. Noen som fikk napp?

http://www.youtube.com/watch?v=TugslL45aXk Dette bare må være en kvinnelig versjon av arten

http://www.dagbladet.no/2010/07/28/nyheter/forskjells-norge/mat/12735627/

Vel, selvtilliten skal få sine knekker.... Nå har jeg blitt kategorisert som lavstatus mann fordi jeg IKKE spiser sushi, men heller velger å droppe innom kebabsjappa... Tror eieren av kebabsjappa kjører BMW..... Får i alle fall bidratt til andres status da.....

Jeg syns at sukker ville vært bedre som chatbasert. Det er en chat her i dag, men jeg tenker på lignende chatterom man finner på f.eks. chat.no med en liste der man kan snakke med flere samtidig.

..dette skal være en tråd uten innlegg..

Er det meg, eller er 90% av alle jente fra Lillestrøm dårlig kledd, Harry med dårlig tramp stamp tatoo's?

Kjedelig tråd

Siste svar on. 28 juli 2010 04:32 (140 svar)
Skjult ID med pseudonym utenentråd

Siden det er så mange kjedelige tråder her på forumet i dag,
tenkte jeg at det var på tide å lage en samletråd der vi kan diskutere kjedelige ting.
Sett i gang.

kanskje vi sukulle kalle dette fake forum, 50% av de damer som er her er fake...slutt. motstridende meninger taler jo for seg selv.....

Noen som joiner en blinddate med en herremann på 20 i oslo? spise litt mat ute eller noe i byen?
ser etter er det motsatte kjønn! ;) hehe

Kompisen min, eller wannabe-kompisen min, Knopfler, har skrevet et refreng om nettdating..... siterer hele teksten da....

I'm better with my muscles
Than I am with my mouth
I worked the fairgrounds in the summer
And go pick fruit down south

And when I'm feel them chilly winds
Where the weather goes I follow
Pack up my traveling things go with the swallows

And I might get lucky now and then
You win some, you might get lucky now and then
You win some

I wake up every morning
Keep on eye on what I spent
Gotta think about eating
Gotta think about paying the rent

I always think it's funny
It gets me everytime
I wonder about the happiness and money
Tell it to the breadline

But you might get lucky now and then
You win some, you might get lucky now and then
You win some

Now I'm rambling through this meadow happy as a man can be
Think I just lay me down under this old tree
On and on we go through this old world of shuffling
If you got a truffle dog, you can go truffling

But you might get lucky now and then
You win some, you might get lucky now and then
You win some

SEX ER BRA

Siste svar ti. 27 juli 2010 18:33 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym minipille

http://www.klikk.no/helse/samliv/article304877.ece

SEX motvirker depresjoner og stress

SEX styrker immunsystemet

SEX forlenger levetiden

SEX reduserer risikoen for hjertesykdommer

SEX er bra trening

SEX fungerer som smertestillende

SEX får deg til å se yngre ut

Sooooo...anyone? ;)

Mythfuckers

Siste svar ti. 27 juli 2010 12:37 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym møkkamann

"jeg laga en kvinne konto, det står ingen tekst, ingen bilder, ingen info.. ingenting faktisk..
den har fått 7 røde hjerter, og 2 sider med post på 2 måneder..

er menn virkelig så desperat? for da begynner jeg å skjønne hvorfor mange kvinner gjør det dem gjør!"

Dette er hentet fra en tråd med lignenede navn. At svært flotte menn og kvinner får mye respons er vel ikke vanskelig å forstå. Men at menn er så desperate ødelegger muligheten for vanlige menn å finne seg en partner her inne. Hvor mange menn har fått så god respons som dette på 2mnd? Har vel mailet med 4-5 stk og fått 3 hjerter siste mnd. IRL får jeg bra med oppmerksomhet og flere virkelig flotte damer er betatt av meg. Men de er jo heller ikke single og leter etter drømmemannen.........

Det har gått flere tråder her om religion, men jeg vil helst ikke ha en diskusjon om religion som sådan. Selv er jeg ikke-troende, kanskje ikke nødvendigvis ateist, men med unntak av en liten flørt med Hare Krishna i tenårene har jeg aldri klart å få meg til å underkaste meg noen religion. Men spørsmålet mitt går egentlig her til de som har en eller annen religion - ville dere vært interessert i en som meg med utgangspunkt i deres egne religiøse overbevisning?

F eks en fin mix med jenter og gutter. Men siden jeg er gutt selv så kan jeg for min del bare bli med på et rent guttevors også. Stikker jo på byen etterpå uansett. Har ingen konkrete planer for noe, men skal bare sjekke interessen. Noen som har forsøkt tilsvarende (antar at svaret på dette er ja) i Stavanger eller andre byer, og har det vært en suksess? Med suksess mener jeg ikke antall matchede par når kvelden er omme, men om det ble en hyggelig affære.

Skjer det noe i byen i kveld jenter?

Sukk...

Har vært på sukker i noen uker og dette er kjipt asså. Jeg er en mann i midten av 20åra, jeg synes jenter rundt 20-23 virker mest interessant med hvordan jeg føler livet er for meg nå. Men fy flate så lite livserfaring og selvtillit mange av disse har, selvsagt ikke alle. Det bare stråååler usikkerhet i profilene her. Mener ikke å dømme noen, men det er vel det vi driver med her inne.

Så jeg har funnet ut at jeg kanskje burde går for ei jente som er litt eldre, men jenter på min alder + et par år vil ha menn som er 10 år eldre enn meg igjen. Ikke så lett dette. Kanskje jeg burde juge på aldern.

Nok klaging ;)

Er på en lang ferie tur og har akkurat kommet meg til Haugesund.

Noe som skjer i kveld, noen som vil møtes for en prat? :)

Får man da beskjed om at profilen er deaktivert?

Er det faktisk noen som gidder å skrive til dem? Hva er vitsen? Det plastres opp bilder uten innhold:) Synes selv det er vanskelig å skrive til noen uten å han et innhold i profilen!

teit å klage her på dette, men etter jeg begynte å bruke sukker har jeg fått dårlig selvtillit. har alltid sett på meg selv som en oppegående mann som ser relativt bra ut, men her får jeg aldri svar på meldinger jeg sender. jeg bruker god tid på de, de er ikke nasty eller noe sånt. får til og med ikke svar fra de med svargaranti, det er tragisk det. jeg har brukt god tid på profilen også.jeg kontakter jenter av alle slag, stygge, pene, morsomme, teite og null svar. føler dette er rart da jeg får lett kontakt med jenter irl. tror det blir med denne ene mnd som betalende bruker gitt.

Jeg leser forumet i ny og ne og ler stadig av kommentarene til Rotte. Derfor lurer jeg på hvem Rotte egentlig er. Tør du oppgi ditt virkelige nick her på sukker slik at jeg kan gå inn på profilen din? Regner med det er mange andre som også ler mye av svarene dine :)

JENTER

Siste svar ma. 26 juli 2010 08:06 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym marryme

Sitter her og tuller med en sukkerklump. Tilfeldigvis om å gifte seg, og han spør hvordan ring og kjole jeg vil ha.
Så da må man jo lete, og guuuuud hvor lyst jeg fikk til å gifte meg.
En smaragdring med sølv, eller hvitt gull, og denne brudekjolen :
http://www.okbbaru.com/wp-content/uploads/2009/10/red-white-Vintage-Wedding-Dress-1.jpg
Rød og hvit vintage.

Hva slags ring og kjole vil dere ha??? :D

I dag har jeg lest at det å drive med konkurranseskyting og det å holde med feil fotballag alene kan være grunn god nok til å ikke være interessert i noen. Da begynner jeg å lure - er det i det hele tatt noe som ikke betyr noe?