Sukkerforum

smil...!

Siste svar ma. 26 juli 2010 05:30 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym peanøtten

er altfor mange tråder med alvorlige og negative ting her inne(men,for all del er jo viktige ting for hver enkelt,så bra er det)
så dette er en positiv smiletråd:-)
ville bare ønske alle god sommer her inne,og håper at alle finner det de leter etter:-)

noen andre som vil si noe positivt??

vær-så-god......

GPS?

Siste svar sø. 25 juli 2010 23:52 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Angrytag

Hvis du krysser PMS med GPS, får du ei dritforbanna kjærring som finner deg overalt.

Etter å ha blitt medlem på sukker har jeg fundert en del over dette med utroskap ( ennå mer enn før). Har sikkert vært tråder om dette før også!

Jeg har selv vært gift, sammen med samme mann i massevis av år uten å være utro. Det betyr ikke at mannen min ikke var det, for det var han!! Det endte derfor i skilsmisse til slutt! Dette er egentlig uvesentlig.

Det jeg lurer på er hvorfor det skjer så mye utroskap når det kan virke som de fleste av oss fordømmer det? Etter å ha opplevd det et par ganger har fordømmelsen fra meg vært total. Jeg har fått MANGE henvendelser fra menn som er ute etter en elskerinne og er gift/samboer. I utgangspunktet sier veldig mange at de ikke vil være utro, men ender opp med det allikevel. Jeg kjenner flere....
Hva er det som skjer? Er vi bare skinnhellige inntil vi står i en situasjon hvor fristelsen blir for stor?

Jeg har et spørsmål. Hvorfor er det så mange som legger ut bilde av bikkja si?! Så du har en Fido eller en Bonzo, greit, han kan bli med på tur. Men det er da ikke bikkja jeg er interessert i å se... Det er Deg.

Voff.

Alltid når jeg er ute på byen har jeg en liten sperre mot å ta kontakt med totalt ukjente jenter, dessverre. Jeg ser bra jenter og tenker at de er sikkert artige å snakke med. Men så begynner jeg å tenke på HVA jeg skal si, i stedet for bare å åpne kjeften å si noe...!

Understreker at dette gjelder kun totalt ukjente. Er jeg ute med en kamerat som treffer en kollega som har med noen venninner, så har jeg som regel null problem med å komme i snakk med disse venninnene. For da har jeg en liten "hook".

Det må være et eller annet psykologisk. Jeg har prøvd å psykoanalysere meg selv, men det funker ikke så bra. Noen andre som vil prøve ? :)

Jeg lurer veldig på et par ting og jeg ønsker at dere er helt ærlige her nå.

Hvorfor tror dere at ingen damer svarer meg og eller tar kontakt meg meg, ser jeg bare helt håpløs ut, er jeg for gammel eller hva er det som er galt. Jeg vil virkelig vite ?
På forhånd takk
ikke være sjenert fyr løs.

Terje

Jeg er så lei meg.

Noen som skal dit ??

Jeg skal :-) Haahyyyy

finnes det INGEN seriøse gutter/men fra østfold i 40-års alderen her?
så langt bare drittsekker......hm..

Æ kjede mæ, send noen brev da vel!!! Er det noen som finner noen i det hele tatt her inne?

Hei.
Er ganske ny og uerfaren på dette området og lurer på, er det en slags regel på å svare etter en stund? Jeg svarer med en gang jeg får mail jeg..
Er det fordi jeg er sånn passe interesant å skrive med men ikke helt? ( jeg ser jo at vedkommene er pålogget og har lest mailen min.. men så tar det liksom noen dager før han svarer)

Hvilken favorittstilling?

Hvor mange kan dere?

Det er alltid snakk om den berømte listen som man må nå opp til. Mange snakker om høye krav. Jeg lurer litt på hver enkelt legger i høye krav.

Personlig så syns jeg mine såkalte krav er helt normale. Altså slike egenskaper de fleste normale mennesker innehar. Det går mer på indre verdier. Ikke være psyko i hodet, det har jeg prøvd. Ikke vær overstadig sjalu, det har jeg også prøvd. Er jeg helt dum i hodet som tenker at krav i hytt og pine fratar meg sjansene til å treffe et menneske som er fint på innsiden og som jeg liker på utsiden? Om man ser bort fra generelle fysiske preferanser som jo alle har, som i at man ønsker en dame/mann som er lavere/høyere enn seg og at h*n skal være slank/trent/passelig/lubben eller hva nå man liker, er det ikke litt merkelig å stille krav til øyefarge, hårfarge, cm rundt håndleddet, bredde på ørene og diverse? Og om man ser bort fra at man generelt ønsker en som er normalt oppegående, er det ikke litt merkelig å ønske seg en rakettforsker eller adm.dir i Statoil når kanskje den perfekte for deg jobber som lærer eller som konsulent i blindeforbundet?

Dette er kanskje smør på flesk i forhold til alle andre ørti tråder som stadig vekk inneholder det ene eller det andre om hvordan personer skal være, men jeg tar meg altså likevel i å undre på om ikke formen til din fremtidige kjæreste er litt for velstøpt, uten sjanse til å finslipe på noe som helst.

Jeg innrømmer det - jeg har fordommer mot profilbilder av ultrablonde jenter med store blå øyne, mye sminke og pupper som nærmest tyter ut av en trang og lite tilkneppet bluse. Men, du verden, skinnet kan bedra. Jeg gikk nettopp inn på en slik profil, og jenta virker jo dritsmart og tekstmessig veldig som det jeg er ute etter. Bare synd hun bor på helt feil kant av landet...

Tilpasser dere profilen når dere tar kontakt med noen? Nå tenker jeg ikke i form av å endre den, å fremstille seg som noe annet enn den man er, men snarere i form av å skrive om setninger som, slik de står, ikke passer til den du tar kontakt med. For eksempel hadde jeg en periode en setning der det sto at det nok er en fordel at daten har høyere utdanning, det endret jeg til at det er en fordel at hun er nysgjerrig og interessert i å tilegne seg ny kunnskap - for meg er det mer eller mindre det samme, men for den som leser det er det kanskje ikke det.

Noen synspunkter?

er du jente/kvinne og er i området Akershus/buskerud??

Bli med meg på date da?

Tenker ikke noe Kjærlighets date, men en bli kjent date.. er jo alltid
hyggelig og møte nye mennesker :)

JA! jeg er på utkikk etter en fast partner :) Men sånn møte en gang og bli forelska på stedet er ikke meg.
jeg vil bli kjent først.. så får vi se hva som skjer..

Send meg et brev da .

Jeg har ært medlem en mnd eller så nå og sendt ut noen flørter/meldinger til menn som jeg syntes virke hyggelige og morosomme og som selvfølgelig har et utseende jeg liker.

Jeg mener ikke at personen skal være utrolig kjekk men man skal jo like å se på hverandre, så tror jeg ærlig at hvor kjekk en person er først kommer fram når man kjenner noen.
Man kan se perfekt ut ved første øyekast men være en drittsekk, da blir man i mine øyne styggere en styggest.
Og man kan se normal ut men være et så hærlig menneske at de som kjenner deg syntes du er verdens peneste/kjekkeste.

I allefall så langt har alle enten ignorert meg eller høflig sendt et avslag.
Samtidig har jeg sett noen av disse guttene/mennene klage over at ingen damer vil snakke med de, at ingen prøver å ta kontakt.

Jeg har også fått en del post men der igjen er det sånn at jeg har avvist dem, fordi jeg ikke liker profilen eller ja for å være ærlig jeg ikke kan finne de det minste kjekk i mine øyne.

Så det jeg har lurt litt på er om det de fleste av oss gjør, vi sitter å tenker jeg kan da gjøre bedre en den personen og overser dem derfor, slik at det bare blir en haug med folk som overser hverandre og tenker nei ikke du, før vi har gitt dem en sjangse.

Noen andre som har noen tanker om dette?

ok jeg sitter bare å kjeder meg litt på en fredagskveld, hehe men er vel ikke bare jeg som har tenkt over det noen gang

Hei!

Jeg har bitt meg merke i at mange gutter her gir mye tyn til jenter som er ferme, og ikke nødvendigvis
alltid bringer det opp i lyset i første chat/mail = en del sure miner. Jeg får litt inntrykk av at mange gutter
her lever i en total eventyrverden og tror det er mest modeller/atlerter rundt hvert hjørne her. Faktum er vel at Norge
amerikaniseres mer og mer (kost/vekt) for hvert år og at dette bare vil bli en stadig økende trend,
så kanskje vi bare burde gjøre noe med det strenge kvinnesynet vårt gutter?
Jeg kunne ha lyst til å spørre jentene som kanskje ikke smeller idealene like mye i bordet, som oss,
når er en mann for tynn??

Hun skriver i profilen at hun snart skal til utlandet for å jobbe, men ikke vet hvor lenge hun blir - samtidig er hun på jakt etter et langvarig forhold. Andre som finner denne kombinasjonen en smule underlig?

I følge reklamen skal Dagbladet på lørdag fortelle oss hvordan vi finner den rette på nettet. Vurderer faktisk å kjøpe avisa for første gang på, tja, ti år?

Jada, jeg er litt tidlig ute...klokka er ikke 6 enda.
Men jeg er i rampehumør. Flere?
;-)

*Rampestreker er sunt! Den snille typen...*

Noen som skal på Storsjö Yran?

Ingen svar
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Just wondering, vurderer å dra dit, det er neste helg i Östersund :D
Noen flere som har samme planer?

Er det lov og gjøre litt 'egen reklame' for profil her?:P

Mye rart, her er en høydare, fra ei i år voksen dame.

-Er du typen som fester hver helg og (hør nå!) som fortsatt er interresert i gutte-turer er du nok ikke helt den mannen jeg ser etter.

Amen!

Har man sett dette før, mon tro?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qwerty

Greit, det er et program for ungdom, men jeg må si jeg kjenner meg litt igjen i denne karen her - og har også møtt denne dama...

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/653130/

How did you pick you nick :)

Rotte undre hvilke sexleketøy dere bruke på egenhånd og når dere to eller flere er.

Skal henge med en kompis til Fridays i kveld. Han er DJ og jeg skal antagelig spille der etter hvert.
Stikk innom om du er i nabolaget. Gratis inngang :)

Har litt ambivalent i forhold til medlemskap på sukker.no. Er man en smule pessimistisk dersom man tegner 12mnd medlemskap her? Hvis målet er å finne partner, så er jo ett år ganske lang tid. Og treffer man blink helt i begynnelsen, så betaler man for en tjeneste man ikke lenger har bruk for. ;-)

Jeg er optimist og kjører en mnd i slengen....

Jeg har truffet en fyr et par mnd, og har møtt nesten hele hans familie nå. Det var hyggelig.

Hva legger dere menn i det at dere presenterer daten deres for moren deres og nesten hele familien ? Betyr det noe?

Jeg er redd for å få hjertet mitt knust igjen, det er fordi jeg har opplevd det flere ganger. Vanskelig å stole på.

Har ikke pratet om å være kjærester, synes det er vanskelig å snakke om følelser. Selv om det kan hende han ser på meg som hans kjæreste likevel.

ALT kommer under ;) bedre tingeling?

Går inn på profilen... og der står det at det er et menneske som ser på seg selv som utseendemessig overlegen, og at tilsvarende må partner ha et vakkert utseende.
Man blir sjarmert, men svarer man på det hjertet..?
Tvilsomt...hvorfor?

hvorfor holde en lang hyggelig "samtale" igang her inne og virke oppriktig inntresert.og når man da spør om å treffes....så blir det enten tyst,eller så sier de nei...
er ikke poenget her inne å treffe noen da?
jeg er ikke inntresert i å prate med noen jeg ikke har planer om å treffe hvertfall.
(sikkert vært tatt opp før dette her)
hilsen en som lurer....

Leste denne artikkelen her om dagen

http://e24.no/media/article3724145.ece

Det skrives om en undersøkelse om facebook og vaner.

Jeg lurer litt på sukkerbrukernes vaner:

1) Sjekker du sukker profilen din før du gjør morgenstellet?

2) Sjekker du sukker profilen iløpet av natten?

3) Når man først møttes på nett er det da ok å gjøre det slutt med kjæresten over nett?

Et spørsmål til våre vakre jenter/damer her på forumet.

Jeg har merket meg at om jeg er stasjet opp, fikset hår, pen i tøyet osv. Så får man oppmerksomhet osv. IRL.
Her f,eks så er det greit som et forhåndsbilde. Det blir gjentatt i det uendelige. Så fasiten sier vel, Se bra ut!

Men når jeg tar et bilde som f,eks det jeg har her, som er en helt ordinary utgave av meg får jeg brev og komplimenter om et bra og fint bilde. Vel ikke her da, for her får man jo ikke noe hehe,, Men sånn generelt. Og når jeg går som på bildet irl opplever jeg å bli flørtet med på rema liksom. Dette er noe jeg har lagt merke til i det siste. Klart jeg har blitt litt brun og alt det der. Smiler mye for livet er bra for tiden osv.. Men det er stor forskjell mellom striglet og dagligdags. Kanskje slapper jeg mer av med meg selv når jeg er i hverdagen enn når jeg pynter meg for å se pen ut.

Hvordan er det egentlig dere jenter/damer liker deres menn?
Skal de være striglet eller skal de være MANN.

Og når dere skal søke en potensiell, som her på sukker. Lokker striglet eller ordinary mer?

Noen meninger på dette?

Dette er tråden for artige erfaringer overfor HØYERE FAGLÆRTE som går på skjær..

Det kom en artig påstand fra en aktiv bruker av forum nettopp.

" De kan knapt nok løse sine egne problem"

Det fikk dyret til å tenke tilbake på en av sine artige opplevelser med en elegant ungdommelig kvinne, visstnok psykolog..

Tilbake i tid svimet hingsty på et kjent utested som normalt..
Det stod et par spennende hopper ved en bar..
dyret svimet ut et par bankers-gloser,, litt fylle-vitser,
deiset mulen borti hennes nakke, og hvisket selvsikkert..

Det ble pratet lenge.. og hun utbrøt,, hva jobber du med.. (var visst viktig)..
jeg er bare uskyldige uskikkelige meg og jobber 8-16.. det holdt ikke..

Hun utbrøt.. du er psykolog... neida..jeg er til nød en hobby-terapeut som bare lytter og nyter det positive liv..

hingsty var nå forundret over hvor engasjert og litt bestemt hun ble..

hingsty utbrut.. du er psykolog.. men la tittelen ligge igjen hjemme..
dama snudde på 5-øringen freste og føk ut..

Enkelte har nok litt å jobbe med også de lærde.. et minne hingsty aldri glemmer..

Har du noen slike erfaringer???

Jeg får som regel svar på 1/4 av meldingene jeg sender ut som består av en kort åpningssetning. I ca 1/5 av disse igjen finner jeg såpass interessange og klarer å ha en god flyt i samtalene. Jeg blir bare litt usikker på om når jeg kan spørre om å møtes for å gjøre noe og hvordan? Hvor mange beskjeder pleier dere å sende før dere møtes? Det er som regel her samtalene slutter når jeg spør om hun vil møtes.

Hvorfor? Håper det er noen her med noen gode tips..

*confused*

Øyne

Siste svar fr. 23 juli 2010 03:35 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

I dag bestemte jeg meg for å handle i en annen dagligvarebutikk enn den jeg pleier å handle i, blant annet i håp om å se noen nye ansikter. Nå var det vel så godt som ingen andre kunder der enn meg, men når jeg går mot kassen ser jeg at det sitter en ganske så pen dame der, trolig av iransk avstamning. Det vil si, ganske så pen helt til hun ser på meg. Joda, det var en fin brunfarge der, men når regnbuehinnen er omgitt av en sort strek, nærmest som om det skulle vært et nærbilde av et øye fra en eller annen tegneserie så gjør det noe med helhetsinntrykket.

Øynene betyr helt klart noe!

Jeg ser at mange haker av for at de vil treffe folk fra alle fylker. Er de i overkant ambisiøse eller ser de på dette som realistisk og gjennomførbart; "Å jasså, du bor i Tromsø? Jeg bor i Kristiansand. Ikke noe stress dette, vi flyr jo bare opp og ned en 3-4 ganger i uka". Er det kanskje det at de håper så inderlig å treffe sin "sjelevenn" at de føler at avstand iallefall ikke skal hindre de i dette søket?

(dette er vel en sånn dum tråd men what the hey, jeg trenger litt innspill)

Jeg begynner ferie fredag med en kjapp helgetur til Ålesund. Planen var så å dra utenlands på mandag/tirsdag. Alternativene var Thailand/Karibien i 3 uker eller 1 uke i "syden" med en kamerat. Vel denne kameraten har brukt opp pengene sine så det virker som det går ut. Sitter da igjen med skulle finne et sted hvor man kan dra 3 uker aleine, være på samme sted (gidder ikke å backpacke) hvor man både kan ta det rolig og feste litt.

Sånn det står nå så er Karibien veldig dyrt å bo og leve så jeg har egentlig utelukket det. Sitter da igjen med Thailand. Når det er snakk om Thailand er det IKKE snakk om Phuket, Pattaya e.l. da blir jeg heller hjemme. Var på Koh Pahangan 2005 og det funka bra, vurderte å dra ditt igjen. Satt å skulle bestille i går, men var ikke noe ledig før neste fredag pga fullmånefest (like greit da slipper jeg den). Fikk da et par dager til på å vurdere dette (søndag) noe som er greit da jeg beghynte å lure på om det var dette jeg egentlig ville.

Så mitt spørsmål er; Har DU et godt forslag til et sted hvor man kan dra aleine i en 3 uker, fortrinnsvis utenfor Europa og absolutt uttafor Norge?

Innspill tas mot med takk ;-)

Som for eksempel hvorfor folk putter tall i nickene sine. Jeg har bestemt meg for at det skal være penisstørrelse i mitt hode, så haha you suckers that put in a THREE!

Nå har eg vært medlem en måned, og det fascinerer meg med den høye standarden her inne på dere jenter *imponert*, men samtidig så lurer jeg på hvor mange av dere som mener noe med å være her inne. Man får stadig høre kommentarer aom "st jeg ble lurt med", "har ikke noe tro på detta men prøver likevel osv".

For meg virker det som om mange bare er her for å få seg et nr eller lignende, men det kan dere vel fikse på byen. Alle klarer alltids det om det er det man vil, syns det er litt synd at det ikke er flere "seriøse" her inne. Som mange har klaget på her inne så er det ikke så lett å få noe svar fra jenter. Men var alle seriøse vil jeg tro at svar prosenten hadde gått opp betraktelig.

Det er kanskje bare meg som tenker dette, men som sagt et tanke kors at de jentene her inne er høyere enn snittet på hvermansen..

Aktivitetstopp

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gutt32

Virker som det er aktivitetstopp her inne sånn rundt Kveldsnytt-tider?

10:52 Ny privat melding til deg på Sukker.no
10:56 Ny privat melding til deg på Sukker.no
11:07 Ny privat melding til deg på Sukker.no
11:12 Ny privat melding til deg på Sukker.no

... og alt dette mens jeg mekka meg kveldsmat! ;)

Jaja, vi får se hva det er dere vil, da ;-)

Til damene/jentene...med mulighet for innspill fra mennene/gutta. ;-)

Det finnes jo noen velkjente karakterer (for de som ser på sitcoms), som er ganske så sjarmerende.
Jeg tenker her på Douglas i Kongen av Queens, Raymond i Alle elsker Raymond, Jim i According to Jim og Charlie i 2 1/2 men.

Hvem ville du valgt, og hvorfor?

Og bonusspm:
Kan du kjenne deg igjen i noen av damene i seriene?
Hvem og hvorfor?
;-)

*Dette MÅ da bare bli en højdare*

Heisan.

Jeg har blitt litt forvirret
Jeg er litt heldig å få faktisk noen brev fra jenter som tar initativ om dagen. Men jeg har ikke vært veldig aktiv her på noen måneder. men på den tiden virker det som om ting har forandret seg litt her.

Når jeg har lyst til å komme i kontakt med noen jeg syns virker interessange så sender jeg avgårde et brev. Jeg får som oftest svar på dagen. Men etter litt frem og tilbake virker det som om de mister interessen eller noe.

Meldingene minne er ikke seksuelle eller veldig pågående. Tar ting med ro og leker litt med humoren og det litt mer vanlige..
men så kommer det jeg lurer på. Skal jeg kanskje være litt mer flørtetet og mer fremmpå når jeg vill holde kontakte med noen?. eller kanskje til å med vippe over på litt mer seksualitet? eller skal jeg lage en CV å sende det avgårde?... Slike CV mailer kommer jeg ikke til å tillate meg selv. det er så tørt, Man har jo merer å snakke om når man ikke gir all informasjne som en power point pressentasjon i første omgang, ikke sant? eller hva er det dere jenter like? :)

Håper det er noen som kan komme med noen innspill.. Det har vell også være ett stor antall av innlegg i denne sjangeren. Sorry

kom i kontakt med en gutt her.
koselig,snill og rolig med 2halv-voksne barn.litt kontakt på msn,sms,og besøk hit og dit.
så viste det seg at han bare var en DRITTSEKK..!!!
totalt useriøs,og bare ute etter å få seg et nummer.
grrrr...!
sorrry folkens...måtte bare få det ut :-/

God kveld!

Ordrett "Vi snakkes vel..." Hvordan tolker man dette?

Dette er ei jente jeg har snakket med noen få ganger, der det er hun som har stått for åpningen av de fleste samtaler og hvor praten har gått lett og ledig.

ja? HVEM SKAL den 25 sep? så man har litt oversikt :=

Hmm.. jeg spiller gitar og synger for poden når han skal legge seg... men har litt dårlig fantasi når det kommer til nattasanger..... Har tre sanger jeg har sunget til ham siden han ble født..... og nå er han så vidt verbal at han forsøker å synge med...... Det er jo litt morsomt...

Men i dag tok vi en litt annen vri.... tok noen helt andre sanger....

Hard to say good-by (Stage Dolls)
Out on the Weekend (Neil Young)
og avslutta med Vem kan segla for utan vind... et eller annet...

Guttungen sover i alle fall.... Hva synger/leser/gjør dere????

Fra tidenes morgen har kvinnene vært noen uanstendige vesner.

Rotte foreslå fyr løs videre.