Sukkerforum

Har lest litt på forumsidene her og det slår meg at det er synd at det ikke er en åpen chat hvor alle kan kan være med. Bare om lette temaer og en enklere måte og stifte nye bekjentskaper på uten nødvendigvis å være knyttet til det vi søker i våre profiler.

Jeg er vel som mange damer som kvier meg litt for å ta den første kontakten direkte. Det har ikke noe med at jeg forventer at det er mannens plikt eller noe, men rett og slett for jeg ikke helt vet hva jeg skal si eller ikke si. En mail med hallo, du ser grei ut og vennlig hilsen er vel like lite spennende og få for oss alle.

Når jeg ser litt på innleggene som er her på forumet så slår det meg at mange ser det som at en ikke besvart henvendelse kan tolkes som hva gjør jeg feil, hvorfor svarer han meg ikke osv. Det er sikkert mange grunner men det er jo ikke nødvendigvis det samme som avvisning av verste slag. Men det har kanskje en innvirkning på om hvor mye vi videre tør gi av oss selv osv.

Bare noen tanker som slo meg etter å lest litt av innleggene her. :-)

Drømmekjæresten min skal være hore og madanna i samme person står det i flere menn sine profiler.

Det er da jeg blir sittende å evaluere, er dette meg?
Hva ser de for seg?

Hvordan ser andre jenter for seg dette?
Hva er det dere menn legger i det?

Noen utsagn fra enkelte jente-profiler og mailer jeg har fått her på sukker:
"Er egentlig skeptisk til dette her....."
"Har i utgangspunktet ikke trua på å finne noen her inne, men får gi det en sjanse..."

Hvis man er både skeptisk og ikke har trua....hvorfor kaster man da bort tida her inne? Dere gir i alle fall ikke noe godt inntrykk når man i utgangspunktet har en dårlig innstilling....

Hilsen en som ikke har mistet trua ennå:)

Singelbetraktninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Denne syntes jeg traff blink:

http://singelliv.vgb.no/2010/06/18/%C2%ABsex-og-singelliv%C2%BB-boblen/

Jeg ser at det er en del bilder av menn her inne med bar overkropp. Er det mange jenter som liker slike bilder, eller er det bare noe menn tror at vi liker. Jeg syns det er mye mer tiltrekkende at en mann med bra kropp har på seg en ettersittende t-shirt. Blir som en gavepakke på en måte, som jeg kan flerre av hvis vi blir bedre kjent og kjemien er der;) Er det bare jeg som tenker sånn?

Nå er det en stund siden jeg opplevde kjærligheten og det er et stort savn. Har kikket ut og inn på snart alle profilene her men føler at ingen virkelig passer meg selvom det helt sikkert er mange som gjør det.. Kan det være at jeg er kresen???
Noen som har gode erfaringer med Sukker eller er det bare å satse på byen fremover???

Mann 34 Oslo

Da er jeg tilbake på sukker gitt.. hehe Livet er så kjedelig at jeg må inn hit for å få opp humøret. Hvordan er ståa og hvem er gjengangerne her nå da?

Hva er det med menn og massasje egentlig. Har flere ganger kommet i prat med menn her på sukker og etter noen meldinger til og fra så kommer det, SKAL JEG KOMME Å MASSERE DEG? Da tenker jeg, ok han vil kun ha meg til sengs uten å bli bedre kjent med meg. Utseende mitt har ikke skremt noen enda og jeg har en bra kropp (har jobbet for det også), men jeg vil noe mer en å bli noens one night stand. Selvfølgelig er det godt med massasje, men fra tidligere erfaringer så blir det med den ene gangen.

Match

Siste svar fr. 18 juni 2010 05:35 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ladygaga

Hva er egentlig en god og dårlig match. Jeg leste på et resultat at kunst kunne bli et problem. Da er det jeg tenker at kunst har jo sikkert ødelagt mange forhold. Eller at noen liker å lage mat mer enn den andre vært en skillsmissegrunn. Matchingen her går på likheter. Får du en match på 70 og begge er interresert i samme musikk og aktivitet er vel det en bra ting. Alle er forskjellige og det er vel bra. Hvor mange kunne tenke seg å være sammen med en kopi av seg selv. Kan det hende at match på 100 er særdeles dårligere en en match på 70. Og hvorfor er forskjellene beskrevet som problem isteden for forskjeller/ ulikheter. Når jeg bruker ordet problem sier jeg egentlig at det vil være en hindring. kunst eller mat trenger ikke være et problem.. Eller tar jeg helt feil???
Er det noen her som legger all sin vekt på matchresultatene ?

Etter å ha sett igjennom en "hel haug" så føler jeg at ingen på sukker passer for meg!
Det er jo rart men det er jo en liten teoretisk mulighet for at ingen...og da mener jeg INGEN av damene som har profiler her
egentlig passer for meg.
Eller er det bare fordi jeg har fått nok sukker?

Koffor er alle de som er vellkledte oxo opptat av trening????????????

Det ser ut til at det er så utrolig mange kjekke og hyggelige menn på Vestlandet! Og det er litt synd når jeg befinner meg sør-øst i Norge..

DET ER TRØBBEL I BYEN
DET ER ENSOMT PÅ LANDET
HODET I SKYENE
OG EN FOT I GRAVEN
DET ER INGEN SAK
FOR DEM SOM KAN DET
DU ER EN MUNNFULL
OG JEG FIKK DEG I FANGET

SÅ SKRIFTEN PÅ VEGGEN
GADD IKKE LESE
HEMMELIGHETEN MIN
ER AT JEG IKKE VET
DET GIKK LITT HARDT FOR SEG
DET GJØR DET HVER GANG DET
JEG SLIKKER DINE SÅR
OM DU SLIKKER MINE

SÅ KOM MED ALT DU HAR
JEG GJØR MEG BARE KOSTBAR
DU ER EN KANNIBAL

DET ER SVARTE NATTA
MEN DET SER LYST UT
DU GAPTE LITT FOR HØYT
OG MOROA FIKK EN BRÅ SLUTT
DET VAR DEILIG
PÅ EN LITT SYK MÅTE
NÅ FÅR DU ALDRI
GLEDEN AV Å SE MEG GRÅTE

SÅ KOM MED ALT DU HAR
JEG GJØR MEG BARE KOSTBAR
DU ER EN KANNIBAL

Jeg er en 38 år gammel mann. Jeg er innom en del kvinnlige profiler her på Sukker, og har notert meg at veldig mange skriver at utseende har liten og ingen betydning!
I mitt tilfelle stemmer ikke dette! Jeg går utelukkende etter utseende. Dette gir meg et første intrykk av personen bak.
Når det er en side forran meg, med mange bilde profiler, går jeg utelukkende på den eller de jeg synest tiltaler meg mest.
Jeg mener utseende betyr veldig mye, men jeg er kanskje overfladisk?

Prøver en gang til. Les de to siste linjene før du svarer.
Jeg er en helt vanlig mann med god vanlig jobb uten økonomiske problemer.
Jeg ser veldig ofte at damene her forlanger en viss standard på mannens økonomi. Dette er ikke et parameter for meg i min søken etter kvinnen i mitt liv. Jeg opplever dette kravet som kynisk, kaldt og lite sjarmerende, derfor viker jeg konsekvent unna disse kvinnene.

- Nå ønsker jeg ingen utredninger om hvorfor mange kvinner krever slikt. -

Det jeg vil vite er om dette kravet finnes i menns profiler også?

Hei..nå har jeg vært her inne i ca 14 dager..og har bare en mnd medlemskap.

Det jeg legger merke til er at noen merker av at de liker deg med enten gult eller rødt hjerte..men da lurer jeg på om de venter på at vi skal gi lyd ifra oss???Jeg skulle ønske at hvis de mannfolka som virkelig liker en jente..kunne skrive en mld til oss istede..det hadde vært helt topp:-)Kjedelig å vente..vil jo at guttene skal vise oss at vi liker de..det samme er det for oss jenter..liker vi noen..skriv..la ting skje litt fortere:-)
Jeg er lei å vente..huff
Og en annen ting..vi JENTER liker å se bilde av den vi skriver med..så gutter legg ut bilde av dere selv og en annen ting..vi jenter blir ikke tent på å høre bare et Hei..hvis det er bare det du skriver i meldingen din til jenta..Gutter ..vi liker at dere er litt mere pågående..
Så¨lykke til:-)

"Jeg er en jente på 27 år" står det i profilteksten. Bare så merkelig at det står 30 etter nicket, da...

Jeg mottar post for tida.... Noen tente litt på ideen med litt Quiz på forumet.... Og romantiske som vi er (hint) har jeg fått tilsendt følgende ordveksling..... som er hentet fra en roman..... en kjent roman..... Hva heter romanen, og hvem har skrevet den..???

- Jeg elsker marken under hans føtter og luften over hans hode og alt han tar på og hvert ord som kommer ut av hans munn. Jeg elsker hele hans utseende og alle hans handlinger. Hele ham fullstendig og alt tilsammen.
- Hvorfor?
- Du reduserer min kjærlighet til spøk. Det er dårlig gjort. Det er ingen spøk for meg!
- Jeg spøker på ingen måte. Du elsker ham fordi han er kjekk, ung, lett til sinns, formuende og elsker deg. Det siste spiller ingen rolle. Du ville høyst sannsynelig elske ham uten det og med det ville du ikke med mindre han hadde de fire andre tiltrekkende egenskaper.

Noen som klarer denne????

1) Har du fått kontakt med en dame på nettet,som du plutselig bestemmer deg for ikke er innterressang lenger av en eller annen grunn-,slik at du vil bryte med henne,-gi i det minste en kort beskjed om det,-og hvorfor.
2)hvis du bare er ute etter sex,-så husk på at sukker er stedet for å finne seg en partner...sexprat&elskerinne kan du få på Cupido.no eller noe sånt... De har chattelinje for det der..eller kjøp deg oppblåsbar barbara,da..hvis du er så nøden..
3)Gjør deg ferdig med tidligere forhold,-før du innvolverer deg med dame her.
4)Vær litt tålmodig...gi deg selv t-i-d til å bli kjent med dama du dater...ikke bare rushe videre til nestemann på lista...
5)Legg av deg easy come easy go...holdningen...ikke oppfør deg som om Sukker er et stort"smørgåsbord",-hvor du bare kan shoppe i vei
6)Vi er bare vanlige kvinner ikke overmennesker...

Husk på at kvinner her på nettet har også følelser...vi er ikke bruk og kast-gjenstander,-vi er mennesker,-og mange av oss har det tøfft nok som det er,-kanhende tøffe skillsmisser,samlivsbrudd bak oss,eller andre livskriser,så...Værsåsnill å husk litt på det når du er på"jakt"her inne...Sikkert menn her som kunne sagt mye om det samme om damer her,-men dette er fra kvinnens ståsted her inne på sukker.. Vis folkeskikk bare.Litt omtanke...

Ja, det var den festen da. Nysgjerrig på den. Men hva går jeg til om jeg drar dit?

Hvor krampeaktiv er sjekkingen? Går det an å ta det som en fest, uten å absolutt måtte jage rundt i lokalet som en sulten ulv? Flott å vite at alle er single og åpne for ny flørt/forhold, men ønsker meg en uforpliktende kveld - altså jeg orker ikke å forplikte meg til å sjekke, hehe ;)

Men isåfall bør jeg vel ta med en venn å holde ikke-sjekke-praten igang med. Eller er det dumt, fordi det undergraver konseptet? Går det an å prate med folk på festen uten å bli målt og veiet som potensiell partner?

Jeg er en utadvendt preson, som ikke er redd for å snakke med fremmede. Men er det sånn at forventningene ligger som en tykk tåke i lokalet, og legger en demper på lett og god stemning?

Kanskje dette ikke er noe å bekymre seg for, men som førstereisgutt aner man jo ikke hva man går til...

Kanskje vi sees!

har folk vært på her? Og hvor lenge har du vært her?

Finner man da tonen på chat og msn først og så treffes man, eller er date bankers med en gang?

Litt ny gamet, så jeg bare lurer ;)

F.eks rotte lider av kommunikasjonsplomblemel.

Noen andre?

Jeg blir irritert når jeg oppdager mine egne skriveleifer, men bryr meg ikke nevneverdig med andres om jeg i utgangspunktet ikke har noe i mot synderen. Er det mange her som dropper videre kontakt når de skjønner at en mulig flørt konstant bedriver orddeling, ikke vet forskjell på og og å, slenger inn komma på slump, husker den gang når og hver gang da, dropper store bokstaver og synes både spørsmålstegn og utropstegn passer best i store grupper?

Hei

Lurer på hvor man kan se hvor mange som har vært innom profilen din?

Anyone??

... eller er det et fenomen jeg aldri rakk å prøve??

Det er jo tydeligvis fullt av Sukker-folk...

Hvor på skalaen skal man være??

Jeg er stort sett en snill mann. Litt dumsnill har jeg blitt beskrevet som. En veldig god venn. Får lett venninner.... Jeg er ikke interessert i venninner (litt feil å si... men jeg har et poeng snart!) - jeg er interessert i å finne ei jente som jeg kan kalle for kjæreste - eller "dama mi"....

Vennefella er den kjipeste å gå i.... Så man fikk et tips.... Du må være litt badguy... Ja! Genialt.... Jeg skal bli badguy.... Har jo egentlig sett at det er de største drittsekkene som stikker av med de fine damene..... eller egentlig alle damene... :)

Sååååå da ble jeg en drittsekk.... Og det fungerte fint.... Så fungerte det ikke lenger.... Bestemte meg da for å ikke være drittsekk... egentlig har jeg ikke det så veldig i meg å være det.... fikser ikke balansen der så godt tror jeg.... Så jeg ble snill igjen...

Har en fantastisk date... er bare snill... Blir enige om en andre date..... og er fortsatt snill.... Begge datene varer leeeeeeeeeeeenge.... snakker mange timer.... Da finner daten ut at vi burde date andre - for det vi har hatt er ikke i nærheten av noe som kan kalles en normal date....

Hva faen er en normal date??

Jeg er en jente i sluttern av 30-årene og meldte meg nylig inn her. Hadde på forhånd hørt så mye positivt om dette nett stedet og at man nesten var garantert mange svar. Så jeg brukte tid på å lage en utfyllende profil og prøvde å gjøre den mest mulig lik meg. Altså ingen store overraskelser ved en eventuell date. Det er ikke noe spesielt avskrekkende ved meg - ingen sære interesser eller et fælt utseende - så jeg regnet jo med å få massevis av mail. Jeg sendte til og med et par flørter. Men så langt har jeg bare fått 3!!! Og den ene av de var "du er ikke min type, lykke til videre" (og det der er ordrett hva han skrev!

Den eneste "ulempen" er kanskje at jeg ikke har bilde, men pga barn og jobb føles det feil å legge det ut på nettet. Jeg sender gjerne ved etterspørsel på mail og tror jeg ser ganske grei ut. Veier noen kilo for mye, men det gjør jo mange av oss som har barn.

Så hva er problemet? Hva gjør jeg galt? Jeg er jo her inne for å finne en kjæreste, men det betinger at noen faktisk tar kontakt eller svarer på mine hint og mld her og der. Er så skuffet, jeg og det som fikk det til å renne over nå var en kort chat jeg hadde (for første gang) og når jeg sendte bilde så svarer han "du er ikke den jenta jeg leter etter".... Seriølst - dette går på selvtilliten løs og jeg blir egentlig litt lei meg. Jeg er jo en helt vanlig jente og trodde at det vare noen helt vanlige menn der ute som var interessert.

Noen tips, råd, innspil, trøstende ord osv? Eller er jeg kanskje den eneste som opplever det her på Sukker?

.

En gang for lenge siden skrev jeg med en her inne på msn. Dvs ca et år siden, men vi skrev bare med hverandre kanskje to ganger før han fant ei sukkerkvinne som han ville gå videre med. Men så har det seg slik at rundt annenhver måned så skriver han til meg, om han ser jeg er på og så småprater vi litt. Ikke om annet enn jobb, ferie og kjærlighetsliv. Av uvisse grunner finner jeg dette ustyrtelig morsomt :)

Jeg vil så gjerne bli sukkerbiten til sukker daten min....
Må si jeg er litt misunnelig på dere som klarer å gå på ny date bare kort tid etter at dere er blitt plassert i vennerekka av den dere virkelig falt for....

Noen tips på hvordan komme seg fort videre??

Taes imot med takk:-)

Nok et eventyr er ute, og det før det i det hele tatt fikk begynt.
Vi bærer alle på en drøm innholdet i den bygges på våre tanker og erfaringer i løpet av livet. Etter som tiden går dannes detaljene og vår oppfattelse av hvordan det ideelt kan være. Tankene og bildene kverner i fantasien til drømmen blir som ei dyp glattslipt jettegryte.
Til daglig ligger drømmen i dvale gjemt under hverdagslige fokus for ymse oppgaver og trivvielle ting. For hver gang vi innleder en dialog med en ny potensiell partner, våkner drømmen sakte til liv. Det er vår i sikte med gryende fornemmelser om at partneren som har en viktig rolle i drømmen kansje er i sikte.
Ord utveksles, ord som gir næring til fantasien og drømmen står igjen frem frodig, fargerik og luftig. Glassklar greier den å fenge deg, du lar deg rive med, tror at det er solid som krystall det du har foran deg. Så vel er det sjelden, i stedet sprekker drømmen som igjen viste seg å være like skjør som såpebobler.

Mager trøst er også trøst, og jeg slapp å kysse frosken før jeg fant ut at det var det han var.

...

Siste svar on. 16 juni 2010 14:48 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Dante

...den som lever i håpet, dør i fortvilelse...

Mottok en flørt på en annen side med internasjonalt klientell....i sin beskrivelse av seg selv har hun skrivd det samme som i trådtittelen.......i am the loyal and betrayed girl.....!

En liten nøtt..... fant et utdrag som tatt ut av nettdating-hysteriet..... Men hvem, hva og hvor er dette utdraget hentet fra??

Professorens datter satt i døren og nøstet blå silke, med den lille hunden sin ved føttene.
- ”Du sa du ville danse med meg hvis jeg ga deg en rød rose”, sa studenten. – ”Her er den rødeste rosen i hele verden. Fest den ved hjertet ditt, og når vi danser sammen, skal du få høre hvor høyt jeg elsker deg”
Men piken så morskt på ham.
- ”Jeg tror ikke den står til kjolen min”, svarte hun; og forresten har kammerherrens nevø sendt meg noen ekte juveler, og juveler koster mye mer enn blomster, det vet alle.”
- ”Jaså nå; sannelig er du utakknemlig ”, sa studenten sint; og han kastet fra seg rosen så den falt i rennesteinen, og et vognhjul kjørte over den.
- ”Utakknemlig!” Sa piken. – ”Jeg skal si deg en ting jeg, du er ordentlig uforskammet; og hvem er du egentlig? Bare en student. Jeg tror ikke engang du har sølvspenner til skoene dine, slik som kammerherrens nevø har”, og dermed reiste hun seg og forsvant inn.
”Noe så tåpelig som kjærligheten”, sa studenten da han gikk sin vei. ”Den er ikke halvparten så nyttig som logikken, for den beviser ingenting, og den forteller en bestandig om ting som ikke hender, og får en til å innbille seg både det ene og det andre. Egentlig er den ganske upraktisk, og ettersom vi lever i en tid hvor praktisk sanser det eneste som teller, skal jeg vende meg til filosofien og studere metafysikk.”

Og dermed gikk han hjem til seg selv og tok frem en stor, støvete bok, og satte seg til å lese.

Noen som klarer denne???

Tenk...

Siste svar on. 16 juni 2010 00:08 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym drogba

...når alle de matleie damene her mellom 25 og 35 blir 40 og ikke får noe respons i det hele tatt.

Har de tenkt på det?

Jeg vil at de skal spille hard-to-get.

Min erfaring er at det blir ikke noe ut av dem jeg kontakter. Derfor har jeg nesten sluttet å sende meldinger. Venter til noen tar kontakt med meg...mye større sannsynlighet for at det kan utvikle seg litt og bli til en date.

Kanskje jeg ikke klarer å peile meg inn på rett type mann...? Føler jeg famler i blinde rett og slett.

Damer her med samme erfaring?

mellom blokkere noen og sende dem et kompliment...

Disse knappene/linkene burde nesten vært på hver side av vinduet, og ikke som nå et uforvarende klikk fra hverandre.

Hvorfor tar ikke jenter kontakt? vi lever i 2010 og det er lov for jenter og ta første steget. HAr prøvd og skrive til noen her inne men synes mange er hovene som ikke gidder og svare engang

Hvor mange dejter har dere vært på og hva er deres erfaringer? Har opplevd å maile mye med en som føltes som en soul mate, men i det øyeblikket jeg traff han så var det bare nei, nei, nei! Er det flere som har blitt skuffet, høy match og hyggelig 'mail-vennskap' til tross?

og det kan absolutt anbefales.

Jammen var det mange på tur i parken i kveld, forresten.

Hei. Jeg lurer litt på disse blomstene på matchtreet. Jeg har sett alle blomstre selv om f. eks "Ha barn" er et stort og rødt blad på treet, mens alder som er innenfor mine ønsker kan gi en halvdød aldersblomst... noen som kan forklare?

Hilsen forum-newbie:)

Var på date i går!
Hurra.

Prøver en til...

:)

... Roxette..... Things will never be the same......

Jeg liker Spotify.... er nesten som at jeg vurderer å betale for det nu......

Hva vil du ha?

Ingen svar
(kvinne 55 år fra Østfold) Privat melding

Av og til, når egen "nærsynthet" og kravet til en partner holder på å eskalere helt er det godt med en reminder:

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

På an igjen..

Siste svar ma. 14 juni 2010 21:19 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Lille frø

Jeg har blitt dumpa igjen...Er synd,men følelsene til folk er noe en ikke får gjort noe med.
Men det er følelsen av aldri å være bra nok som jeg sliter med, og det begynner nesten å gå litt på selvfølelsen løs..
Hva sliter dere mest med når/hvis dere blir dumpa??

Jeg undrer meg stadig... Over enkelte reaksjoner som går igjen fra damer her.

Det dreier seg naturligvis om det frykteligste - nemlig å bli omtalt som fin, delilig eller sensuell. "Vakker" går til nød an har jeg forstått - men å være attråverdig er åpenbart både sårende og leit.

Joda - selvfølgelig er det mennesket/personligheten som er det viktigste i et godt forhold, men jeg er da MANN og hvorfor skal jeg ikke si det jeg tenker når jeg ser bilde av en flott kvinne i bikini eller et par vakre øyne og en munn som bare roper etter å bli kysset :-)

Det er forøvrig IKKE slik at meldingene mine er av typen: "Hei! du er rådeilig - vil du skrive til meg". Selvfølgelig handler det både om det jeg kan lese og se - som oftest mest om det jeg leser. Men om det eksempelvis henger på et PS alà "forøvrig likte jeg bildet av deg i bikini veldig godt ;-)" - Da ber jeg om bråk :-)

Så kan jeg selvfølgelig velge; å være taktisk og "politisk korrekt" og fortelle henne alt det som passer seg... "Joda, en treningskammerat hadde vært flott", "fisketur er gøy", "bortoverski og nedoverski", etc.

Jeg tror det har noe med en misforstått likestilling å gjøre. At forskjellene på mann og kvinne for en hver pris skal dekkes til - og iallfall ikke snakkes høyt om. Ref Norske kjønnsforskere som uttalte seg i programserien til Harald Eia. Så rørerende naivt - og samtidig skremmende - at høyt utdannende mennesker i fullt alvor kan hevde at det ikke er forskjeller på menn og kvinner - uten at de har brydd seg med å forske/dokumentere det. "Det bare er sånn"... At det kun er påvirkning gjennom oppvekst og miljø som skiller oss. Godt da å registrere at seriøse forskere ute kan dokumentere noe helt annet.

Det undrer meg forresten stadig at en bemerkelsverdig stor andel av disse damene av en eller annen mystisk grunn svært ofte lar seg avbilde i en liten bikini eller med dype utringninger og/eller "kyssetrut" i profilene sine - gjerne på flertallet av bildene :-) Er det kun for å kunne få sjansen til å bli indignert og oppgitt? Jeg bare spør... Uff, han likte kroppen min!!! Så ekkelt!

Selv har jeg jo funnet en grei løsning. Ved å ta med en setning eller to med små hentydninger om at jeg synes hun er "fine" (les: deilig, sexy, sensuell) - skiller jeg greit klinten fra hveten. De som blir såre eller bare forsvinner er uansett ikke aktuelle..

Noen som vil forklare dette for en enkel gutt fra landet?

Hei er det noen som vet om noen steder på Østlandet det går an å trene zumba annenhver uke?
Skulle helste sluppet å melde meg inn i et trenings senter da jeg bare kan trene annenhver uke.

Tenk
Jeg var på date fredag 1 uke siden, gikk å lurte på hva som var galt....
Skrev her inne : hvor lenge må vi vente på respons etter en date etc

Jeg hadde is i magen, ikke pokker om jeg skulle mase....
Og hva skjer - jo da.
Fått svar og invitasjon til noe mere spennenede om kort tid.
Tid 1 uke :)
Men det spiller liten rolle :)

Det som skjer det skjer.

Dette hadde gått meg hus forbi, gitt...

http://www.side2.no/mote/article2923779.ece