Sukkerforum

Hei
Jeg lurer på en sak helt seriøst.
Kan dere beskrive hvordan dere har det når du/dere er blitt forelsket.
Er det alltid voldsomt, eller bruker du lang tid etc.
Kan man bli forelsket der og da etter få min, eller må du kjenne personen og kjenne det vokser mot en forelskelse.

Jeg for min del bruker tid, blit lett betatt men bruker god tid prosessen mot en forelskelse.

hilsen 40 år

Hei dere :) Jeg klarer ikke å la være å undre meg over hva folk vil si med ferdigformulerte fraser og bilde av ei katt med en limehjelm, ei bikkje og røde eller gule hjerter. Det er da så myyyye hyggeligere å få noen ord som er selvvalgte. Så når det popper opp et gult eller et rødt hjerte, uten noe mer, så mister jeg nesten interessen med en gang. "Javel, ennå et hjerte. Hvor er mennesket som sendte dette, da?", er det jeg tenker, og så går jeg videre... På samme måte undrer jeg meg over hvorfor man ikke får et lite svar tilbake når man sender en hilsen. Det trenger ikke engang være et forsøk på flørt, men en hyggelig hilsen eller en kommentar. Er folk virkelig så upersonlige at de gir blaffen? Hehe :))

Neida, jeg er ikke sår eller furtete... Jeg bare reflekterer litt rundt dette og deler noen tanker. Kommentarer, noen? :)

Overskriften sier vel sitt. Det er sikkert forskjellig fra menneske til menneske, men hva er den jobben som du ville ha gleda deg til hver dag du våkna? Prøv å se bort ifra lønn.

Dåner =)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dånern

Keri Hilson...Åååååååhhhhhh =)

Jeg har etter hvert møtt noen damer på Sukker, og selv om jeg har fått mange "sorry, du er ikke min type", er det faktisk bedre enn de som bare dropper kontakten og så mener det er rettferdiggjort med et påstått smil tre måneder senere når hun kommer på T-banen, ser meg og snur for å sette seg et annet sted. Kan ikke folk i det minste ha anstendighet til å dumpe en når man faktisk dumper en? Særlig når man har møttes flere ganger i flere settinger?

Og denne gangen er det meg, ja...

Hvilke planer har folket?

Dersom de med barn, og som har dem annenhver uke kunne hatt barnefri samme uke som meg;) Det hadde gjort det ltt enklere og møtes. Klart, hvis man vil, så får man det til;) Men, sånn i begynnelsen.. Ikke like aktuelt og ordne med barnevakt for at mamma skal på date, hehe;)

Heisann, fi har hatt litt innkjøringsproblemer med den nye programmkoden og har jobbet fortløpende for å fikse bugs.
Følgende ting som lagde trøbbel er nå fikset :)

1) Hvis du er online så vises det i profilen
2) Hvis man er online, og har ikke valgt å skjule seg under synliget, så vil man stå som online på onlinelista og i profilen.
3) Chaten fungerer igjen
4) Onlinelista fungerer for alle
5) Det å åpne profiler i eget vindu fungerer som før.
6) -Sms fungerer dessverre ikke enda, med det vil også bli fikset.
7) Mulighet til visning av superalbumbilder til gratisbrukere vil til uken bli muligjort

Ha en herlig søndag alle sammen :)

kloster?

Siste svar lø. 5 juni 2010 13:38 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym undrene

vurderer å rett å slett begynne i kloster.. sikkert mere oppmerksomhet der å få:-)

Hvor langt ut i en flørt tar det før mistenksomheten oppstår? Ikke det at det er et aktuelt problem for meg p.t., men det er fredag kveld hjemme foran PCen, og mistenksomhet er en stor turnoff for meg...

Svimer damene av i akutt kjedsomhet om en stakkars nerd drar frem slike ting utover kvelden om samtalen svinger innom mobiltelefoner eller godt pålegg som honning? Andre emner det blir oppbruddstemning av?

I Storbritania har biepopulasjonen sunket med 15 prosent bare de to siste årene.

Teoriene om hvorfor har vært mange. Og her kommer en til: Mobiltelefoner har skylda.
Arbeidere og dronninger

Det er på gamle Panjab University i byen Chandigarh at teorien har blitt klekket ut, og rapporten er publisert i den indiske forskningsjournalen Current Science. Forskerne utstyrte en bikube med mobiltelefon, og en annen med en falsk mobil. Biene i den mobiloppkoblede kuben fikk mange problemer.

Honningproduksjonen falt, arbeiderbiene kom ikke hjem fra jobb og dronningen produserte ikke nok avkom.

De travle bie-forskerne mener signaler fra mobiler forstyrrer bienes magnitismebaserte navigasjonssystemer.
Dermed får biene problemer med å utføre sine daglige sysler, som gjerne er å lage honning eller legge egg.

- Økt bruk av elektroniske dingser har ført til elektrisk forurensing, skriver forfatterne i sin rapport, ifølge Telegraph.co.uk.
- Og biene blir ofrene.

DATE

Siste svar lø. 5 juni 2010 11:45 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym beach

Lucky me
Skal på date, skal møtes ved en strand med teppe & vin.
Perfekt date - JA jeg syntes det :)

Hva er en perfekt date for dere ?

Ikke at det vil utgjøre noen forskjell, hva de norske angår.

Hvor forundret jeg kan bli. En aktiv handling i håp, eller ønske, om å få møte en man kan dele resten av tiden med. Her blir det forsimplet og latterliggjort. Nei, jeg er ikke desperat. Bare overrasket!

Når man snakker om statistikk så kunne det jo være litt festlig å se hvor mange forsøk på kontakt det er gjort - og hvor stor svarprosenten er..... :)

..at de fleste kvinner her inne som ikke har barn søker menn som er maks et par år eldre enn seg selv og ned til ca 10 år yngre, mens kvinner med barn stort sett søker etter menn som gjerne kan være 10 år eldre og laveste grensen et par år yngre???

a nice try

Anledningen?

Ingen svar
(mann 35 år fra Hordaland) Privat melding

Veldig mange flotte og pyntede jenter ute i dag - hva kan anledningen være?

Skulle så gjerne sittet på en utekafe med en pils, og kikket på livet i kveld....men har ingen barnevakt:(
Hva skal man finne på for å stagge rastløsheten mon tro...

Hei Har du gitt fullstendig opp å forstå... menn eller damer...!!! ???? Ja da bør du lese boka " Hvorfor menn lyver og damer gråter"
Tipper du får en bonus i form av en Kommunikasjon hvor du virkelig forstår hva den andre har ut av seg.... å tenker!! du selv begynner å prate på linjene og ikke mellom!!!!!

jeg har fått en eksepsjonelt bedre måte å kommunisere med damer på etter å ha lest boka.... og skjønt at jeg har vært en "typisk" mann i alt for mange år..... ha ha snakk om å være teit men ....har ikke tenkt å si LES boka ... Vil heller si tør du la være å lese den?????

jeg vil ha kommentarer fra deg som har begynt å lese den eller som har lest boka....Å da spesielt fra damer?? om dere sitter igjen med samme intrykk??? etter boka!!! her hjelper de ikke med noe synsing.... for jeg å trodde jeg viste ....... før jeg tok til vett å leste....boka ;-)

Er det mange her som skal på musikkfest i Oslo i morra?
Og hvor er det best å dra?

Jeg har lurt på en ting: Her hvor jeg bor er det forholdsvis kronglete å reise når jeg skal date noen, spesielt den veien hvor det største "nedslagsfeltet" er. Damer har avlyst når jeg har vært halvveis av ulike grunner, og det har hendt at kjemien har uteblitt, noe man selvsagt må regne med. Men så kom jeg på det: Hvis jeg avtaler date med tre-fire forskjellige damer en lørdag, med to-tre timers mellomrom, så kan jeg se det an, hvis den første virker lovende så melder jeg avbud til de andre, men hvis den første er uinteressant så finner jeg på en unnskyldning og satser på den neste osv., selvsagt med åpning for tur på byen og mulig hotellovernatting med den rette. På den måten så reduserer jeg muligheten for bomtur betraktelig. Hva tror dere?

Nå har bilen stått og ult i en halvtime uten at han har brydd seg med å slå av alarmen. Enten er han døv ellers så er han dum.

Fikk meg en overaskelse da jeg tittet innom konsertprogrammet til rockefeller. Chris Isaak skal spille der i morgen! Det må jo oppleves.
http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg
(Og jeg som trodde jeg skulle klare en uke uten oslotur)

Jaja

Siste svar to. 3 juni 2010 22:29 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Agaton

Ikke lett dette her.........

Hvorfor svarer ikke jenter , skriver til dem så raskt jeg kan til dem , etter at jeg har fått et gult hjerte !! ???

si meg.....

Siste svar to. 3 juni 2010 22:20 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ievigheten

ingen som går ut på en torsdag i Oslo eller?????? TYPISK!

Green Day!!

Siste svar to. 3 juni 2010 22:10 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Fysen:-)

Gleder meg til Green day imorra jeg :-)

Utrolig mange flotte kvinner ute å går!
Kjempemange nydelige rumper.
Snur meg sikkert 30 ganger dagen

ja jeg er våryr
og sulten

er dere det og?

Dette er tråden for rare dater, mislykka dater, kleine dater, morsomme dater. Dater der du traff verdens største dust, verdens største sjarmør der du ikke fikk frem et fornuftig ord, eller din beste date noensinne!

Fordi det som er kult med sukker.no er at selv de datene som er mislykka som regel fører til en god historie.

Bring it on!

Kjøpt meg nytt stort svart kjøleskap.... og den SA*****S pyntelista som er under døra løsner hele tida.... Det er mye verre enn en plagsom nabo..... Gaustad neste for meg........

Hei alle sukkervenner!

Bare lufter noen tanker som har kommet meg for hånd den siste tiden.

Når man er ute blant folk og fe, så er det lett å føle en spenning og tiltrekning ovenfor noen man tilfeldigvis flørter med på butikken/byen ja, over alt.

Får dere den samme spenningen og de såkalte sommerfuglene av å utveksle søte ord med den pene/sexye personen dere eventuelt snakker med her?

Selv om de personene jeg har snakket med her har vært "eyecandy", noe jeg ville ha snudd meg 10 ganger etter på gata. Og ordene som har kommet via brevveksling av vært riktig så tiltalende så får jeg ingen som helst vibber for denne personen. Av denne grunn ser jeg heller ingen grunn til å date vedkommende da det må(for min del) ligge NOE spenning under det hele.

Hva skal det være jenter?

Netcom har sendt meg en stor konvolutt inneholdende en pinne og en prisliste. Dertil følger trusselen "I neste uke ringer vi deg. [...] Bestill i dag! Ring <nummer>"

Fasinerende påfunn, men de kunne ha spandert en vedkubbe eller kanskje grillkull ville vært mer relevant for årstiden.

Jeg vil ligge i grasset sammen med en kjæreste, en rykende grill og en flaske kjølig rosevin. Ikke sitte i sofaen med en PC, Derrick på TV og vissheten om at jeg snart må få ryddet litt igjen...

Sukker er som å sitte på en kafé, alle titter på alle og ingenting skjer!
Vel, kaffen smaker godt! Vinen likeså!
Er det damenes marked her? Forventes det at vi skal ta kontakt? Hjelp.......
Ropet er til menn over 45.... Dere kan da ikke ha blitt så trege?
Hilsen mer en snill nok, god nok, flink nok, middels pen og middels gammel

Så nettopp at en kar på 35 hadde merket meg som interessant. At han er bildeløs er nå én ting, verre er det at han vil treffe jenter helt nede i 18 år. Er det flere enn meg som synes sånt er turn-off? Æsj.

Så deiset hingsty på en av damene med høt match.. som lyser opp forholdsvis HYPPIG her inne.

Der.. lanket hun..mer eller mindre lykkelig på sin mann på kjøpe-senteret..

Han skulle bare visst den uskyldige håpefulle hus-bonden.. lykkelig uvitende... var hingstys tanker..

Hingsty grøsser lett ved tanken på slike...elelr må dyret bite i gresset og infinne seg med at dette er høyst normal adferd idag.

Mistenkelig..

Jeg er ikke høy, jeg er ikke lang, lommeboka er ikke særlig dyp, jeg kommer ofte til kort...

Bør jeg kanskje ha lave forventninger til dette stedet da?

Jeg undres på om jeg har forstått og tolket dette riktig.
I min målgruppe for ny partner er menn mellom 40 og 50 år, veldig ofte når jeg slår opp matchtreet så slår i hvert fall de to bladene relatert til barn i mot meg som knallrøde. Jeg blar meg til bake til personalia og når vedkommende ikke har barn, tenker jeg at han er uaktuell for meg.Jeg har to barn som er på vei ut av redet og det er uaktuelt som 44 åring og tenke på nye barn.

I mange tilfeller har mannen også oppgitt at han har barn, enten som helge pappa eller barn er voksne og har flyttet ut, det er da jeg undres mest vil dere virkelig starte på nytt som småbarnsfedre når dere nærmer dere 50?

Scenario: Du møter en jente. Dere har kjemi, flørter, det er åpenbart tiltrekning, men hun er ikke kjæresteemne av en eller annen grunn. Daten ender i senga, og sexen er veldig bra.

Det moralske er vel å gi tydelig uttrykk for at man ikke anser vedkommende som kjærestemateriale...

... men du kan tenke deg henne som pulevenn. Du vurderer følgende to alternativer. Hva er verst (hypotetisk):

A) Fortsette datingen, men VELGE å gi lite av deg selv som person. Hun vil fort avskrive deg som kjæresteemne pga dette, men kanskje fortsette som pulevenn hvis det også passer henne. Man kan forsyne seg, men GI MYE seksuelt så hun ønsker fortsette.

B) VELGE å gi mye av seg selv, og holde henne interessert på den måten. Forsyne seg, uten å nødvendigvis behøve å tenke for mye på henne seksuelt.

Et tenkt alternativ C (være åpen om hva man driver med) er utelukket for diskusjonens skyld :)

Altså: Gi henne A) fysisk, eller B) mental tilfredstillelse for å få det man selv vil ha.

For en stund siden traff jeg tilfeldigvis på en av de som ligger på toppen av matchlista mi da jeg var ute og gikk tur. Jeg kjente henne igjen med en gang, og hun kjente sannsynligvis meg igjen - i hvert fall etter det svake smilet og litt granskende blikket å dømme. Jeg hadde en alle tiders mulighet til å ta kontakt med henne, men gjorde det ikke.

Jeg har ikke vært innom profilen hennes etter dette, og hun har ikke vært innom min. I ettertid har jeg merket at jeg tenker mer og mer på henne, men jeg kommer sannsynligvis aldri til å ta kontakt med henne. I dag oppdaget jeg ved en tilfeldighet at vi har felles venner på Facebook, og det hever listen for å ta kontakt med henne enda litt. Nå er jeg ikke spesielt sjenert, og jeg får faktisk en del meldinger og hjerter her inne, men hun her anser jeg som way outta my leauge, og dermed antar jeg automagisk at hun er kresen og ser etter noe annet enn meg.

Jeg er over 30 år, og en feig, feig mann! :) Hva ville dere gjort i en slik situasjon?

Kom over en profil til ei dame som er døv og har snev av CP, men du verden hvor flott og interessant hun er ellers. Men jeg er veldig skeptisk til å ta kontakt - er jeg fordomsfull, eller tenker flere slik?

Hei alle sukkervenner!

Jeg har en veldig kjekk og singel nabo som jeg har lyst til å bli bedre kjent med. Vi snakker jo allerede litt med hverandre, og han kom over på et glass vin sammen med flere andre i helgen.

Er det slik at vi jenter skal vente til han ber oss med ut eller er det bare å be ham (alene) over på et glass vin e.l. til helgen? Er det ok at jentene tar det første skrittet??

Blir jo nesten litt "tenåring" av dette her :)

spent på svar

Med en vanvittig flott fyr. Det kribler veldig i magen. Nesten så jeg vurderer å trekke meg. Noen gode råd om hvordan jeg kan få roet sommerfuglene litt?

Jeg tror den største betenkeligheten for mange menn med å få inn i et fast forhold, knyttes til at det da gjerne forventes av de at de ikke skal ha sex med andre jenter. Dette er vanskelig og direkte naturstridig, særlig for de av oss som er vant med å ta litt for oss blant det naturen har å tilby av herligheter.

Biseksuelle jenter er oftere enn hetroseksuelle jenter, åpne for at man i et forhold i fellesskap kan treffe andre jenter. Dessuten oppfattes gjennomgående ffm-trekanter bestående av to biseksuelle jenter av menn som gjennomgående bedre enn deltakelse i ffm-trekanter der jentene er hetroseksuelle.

Basert på ovenstående tror jeg svært mange menn har lavere terskel for å bli kjæreste med biseksuelle enn hetroseksuelle jenter. I den forbindeles er det synd at det av profilene her inne sjeldent fremkommer om jentene er hetroseksuelle eller biseksuelle. Et stykke på vei kommer man ved å fokuserer på variabelen "frigjorthet", men denne variabelen sondrer dårlig mellom ulike seksuelle legninger.

Samfunnet synes å ha kommet et godt stykke på vei hva gjelder aksept av biseksuelitet hos kvinner, og jeg har intrykk av at jenter som er biseksuelle gjennomgående ikke har problemer med å stå frem med dette.

Mitt ønske er derfor at dere jenter som er biseksuelle og som er åpne for å dele deres fremtidige partner med en eller flere andre kvinner eller et par, tilkjennegir dette i profilene dere, eller umiddelbart enda bedre, poster et åpent innlegg i denne tråden.

Hvilket kjønn er du, alder, og hvor mange dater har du avvist, hvor mange har avvist deg? Lurer litt på statistikken rundt dette.

Jeg er mann 35 ,avvist 2, blitt avvist av 4 kvinner jeg har datet.

...men samtidig vil man ikke oppgi hvor man står. Merkelig.

HYSTERISK

Siste svar ma. 31 mai 2010 21:28 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym LEEEEER

http://failbook.com/2010/03/14/funny-facebook-fails-she-doesnt-have-all-day-people/

hvis du leser kommentarene nedover siden vil du finne denne :

That’s nothing, apparently in Brazil they do it up the butt to stay virgins. Which is a pretty weird definition of virginity IMO.

Ser jo i så mange tråder at folk har både to og tre tidligere Sukkerdater som de nå er så gode venner med. For det første lurer jeg vel egentlig litt på hvordan man klarer det, når man møter dem med en helt annen innstilling, og for det andre lurer jeg også litt på om man fortsatt vil at man skal være "bare venner" med, eller om det dreier seg om en slu og sleip taktikk for å lure ham/henne tilbake i vil-bli-kjærester-sporet når tiden er moden.

Jeg er litt på det punktet der jeg kan tenke meg en pause fra Sukker. Det har blitt litt for mye rutine i datingen, litt for lite spenning, og følgelig litt lite resultater ut av det. Problemet er bare det at jeg nå er nede på en pris som gjør at jeg, om jeg deaktiverer profilen og aktiverer den igjen om noen måneder, vil måtte betale flere ganger det jeg betaler nå for supermedlemskap. Sleipt...