Sukkerforum

For tre uker siden var jeg på dans. Ble budt opp av en som virkelig kunne danse, hvilken glede det var...det var så lenge siden sist noen hadde svingt meg på den måten....følte meg som the Queen of the Night....

Savner en god gutt som er super flink til å danse.... :-))

si ifr kjapt! her sitter jeg en gutt på 27----si hei nå..hahahaha

bare og si hei:)

Tror ikke jeg greier meg en dag uten musikk.. Er det en menneske greie eller er det folk her som greier seg helt uten?

Hvorfor måtte jeg absolutt bli en av disse seriøse og kjedelige kvinnene som ikke helt takler tilfeldig sex og løse forhold? Hva vondt har jeg gjort for å få en slik straffedom over meg? ;p
Tilfeldig sex er testet ut nok til at jeg skjønner at det ikke er helt greia for meg, men jeg er jo glad i sex, savner det og er ganske så frustert til tider.
Av og til treffer jeg på noen som jeg tenker at kanskje han kan være en kjæreste for meg fordi han både er en fin person og jeg tenner på han. Om han kommer med en slags tilbakemelding om at han gjerne vil ha kontakt, men ikke på seriøst basis, så blir jeg med på det en liten stund for å se om det går an å omvende han. Når jeg ser at det ikke var mulig å omvende han så blir det fort stopp.
De få gangene det har funket med en elsker for meg, da har det faktisk funket veldig bra, men da har jeg følt at jeg virkelig har plukket fra øverste hylle også både når det gjelder sexappeal og skikkelig fin personlighet, men hvor ofte finner man slike da? En elsker bør for meg være flere ganger så mer perfekt, attraktiv, omsorgsfull og hensynsfull enn en mulig kjæreste, og da sier det seg selv at de ikke er så lette å finne og holde på over lengre tid.

Skikkelig frustert over å være en ufrivillig "snill pike".
snufs...

Yoga

Siste svar fr. 21 mai 2010 23:14 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Oslojente

Har lyst til å begynne med yoga men vet lite om temaet annet enn at det finnes ulike former for yoga.
Er takknemlig om noen kan komme med tips, råd og veiledning om emnet.
Setter også pris på anbefalinger til steder å trene eller relevante kurs for en nybegynner.

hvorfor?

Siste svar fr. 21 mai 2010 21:03 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym jalla

-ja hvorfor er det så mange menn her?Hva gjør de her, og vil alle menn på 50 ha damer på 40 eller 30? Enig at et speil hadde gjort seg! Har hatt mange seriøse henvendelser men så bråstopp-og det er såvisst ikke måten jeg ordlegger meg på, er veldig forsiktig-de er ikke intr.i å gå videre i verket-ingen progresjon.....bare tomprat-dette er bare teit og uten mening. Hva med en rubrikk for tilbakemelding på "useriøse henvendelser"med prikkbelastning i profil ;-)) ??
Hilsen en seriøs dame som ønsker seg en god, klok og snill mann!

På meldingsbasis, altså?

Jeg pleier å skrive med ei av gangen, men det går av og til litt tregt, noen dropper bare ut uten "advarsel", og... ja.

Men hvis jeg begynner å skrive med flere, tror jeg fort jeg kan begynne å rote litt med personopplysninger etc., og dersom et par av dem viser såpass interesse at jeg ender opp med å gå på date med flere i samme periode... Vet ikke helt; føles vanskelig å måtte si til den ene at "Du, jeg fikk bedre kjemi med ei annen jeg har skrivi med og datet på Sukker samtidig med deg. Sorry ass."

Men det er kanskje nettopp en av grunnene til at jeg får en sånn melding "dagen derpå"? At de har flere på gang samtidig, og at jeg trakk det korteste strået?

Mottar hyggelige, kosete, flørtete meldiinger sent og tidlig og døgnet rundt - svarer etter beste evne - men er det noen som inviterer på en date? - neida - Hva er dette for noe da? Er det meninge at vi skal forbli her inne for alltid? Kjenner at jeg beynner å savne litt hudkontakt :)

Hvor mange av dere har oppdaget g-punktet og fått g-punktsorgasme? Selv eller med partner, spiller ingen rolle.
Jeg begynner å tro jeg ikke har noe....

Hva er den rareste daten du har vært på? Tenker ikke på om han/hun du datet var rar, men hele settingen..

Kan være greit å vite, sånn at andre ikke gjør det samme..hehe

*dette er ingen seriøs tråd*

Tjoho!

Siste svar fr. 21 mai 2010 14:40 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym mann

Mann 38 med barn, eier hus ca 60 mil fra Oslo. Bodd her i 20 år. Oppvokst i en liten bygd. Trener ALDRI på helsestudio 3-4 g. i uken. Elsker å reise! Spise ute vi to.? Jobber hele tiden.
Søker drømmekvinnen. 160-170 cm. Høy utdannelse. Gjerne blond og veltrent ..tjihi Elsker du schæfer-hunder er det et pluss.(venter på en valp)
Ta kontakt davel!
Kanskje jeg svarer..;)

Det ser ut til at nesten alle her inne er bevandret i det friluftslivet har å by på... Kanskje en av dere kan hjelpe meg?

Jeg har så lyst til å gå i fjellet med barna mine på 18. 15 og 4. Regner med at de to eldste mer enn følger meg, men hva med fireåringen? Noen som har tips til løyper som er gjennomførbare med en prins som både somler, tar avstikkere og er fryyyktelig sliten? Hvis jeg skal gå med ryggsekk er nemlig bæring på ryggen uaktuelt...

Har evt lurt på å sykle på Hardangervidda (med start Rjukan) med henger. Erfaringer noen?

I de seinere tider har fokus på et godt kosthold, og hva som er et godt kosthold, blitt stadig mer populært. Samtidig har fastfood-kjedene, og krav til lettvinte kostholds-løsninger også blitt stadig vanligere.

Jeg lurer da på hva dere syntes om dette, lager dere maten selv, og stort sett sunn mat, eller går det mye i frozen pizzaer og fastfood?

For ikke så mange dager siden hadde jeg deg i armkroken min i mange fantastiske timer.
En hel natt og litt til.
Nå føles det som noen få minutter.
Vi pratet lenge om alt.
Vi koste oss.
Et nydelig gilmt i dine vakkre blå øyner.
Du luktet så utrolig godt.
Huden din var så myk og varm.
Jeg savner deg.
Du tar nattesøvnen fra meg.
Kan ikke lengre konsentrere meg om jobben.
Savner å kjenne pusten vår gå i takt.
Savner å føle meg elsket og hjemme.
Savner alt ved deg.

Hvor er du?
Hvem er du?
Hvorfor lot jeg deg gå... ...kom til bake til meg.

Jeg er en gøyal kvinne på 45, men aallllllllllleee sier jeg ser ser minst 15 år yngre ut. Har eget flott hus på Jessheim etter at jeg kastet eksmannen på dør. Han satte ikke nok pris på meg så jeg måtte finne meg en ung hingst. Han ble veldig sinna og kalte meg stygge ting... Jeg måtte ta ungene og flykte på krisesenter. Neste mann MÅ behandle meg som en dronning fordi jeg fortjener det. Akkurat nå er jeg midt mellom to jobber.......Trenger å hvile litt så fælt som jeg har hatt det. Men jeg har jo en snill lege som forstår meg og gir meg noen piller. Håper ikke du er A-menneske, jeg liker å kose meg i senga (sammen med deg:::::)
Jeg er veldig gald i å reise så du bør ha orden på økonomien . Stter pris på at du er ferdig med å fly på byen slik at jeg også får litt tid med de gode veninnene mine....vi koooooooooooser oss veldig sammen:)))))))))))))) Klemz og koz

har vondt i hodet og hoster og er tett og snørrete, jada yummy.
Legen min sa engang at honning var bedre enn hostesaft, men nå har jeg helt i meg fem kopper te med honning, noen som har noen tips/kjerringråd/ et eller annet til meg før jeg kreperer?

Jeg begynner f... meg å lure...
Og det på alle arenaer. Blir kontaktet av gifte, samboende eller menn med kjæreste på nettet som er ute etter en flørt, eller ett kjapt nummer!! Ser det samme i sosiale sammenhenger på jobb. For ikke å snakke om ute på byen!!
Har til og med blitt kontaktet av en tidligere leieboer som ønsket seg litt moro på si??!!

Jeg skal ikke blande meg oppi hva andre velger å gjøre, men kan dere vennligst si det som det er...så kan iallefall jeg få lov til å velge selv om jeg vil blandes inn i deres utroskap!!!!!

Nå har jeg vært medlem her en god stund, og det er bare kresne og pripne jenter her virker det som...

Har sendt x antall brev / flørt / hjerter osv men ingen svar!

Til og med de jeg matcher "best" med svarer meg ikke.. Kanskje best at jeg kutter ut hele sukkerdatinga for dette gjør meg bare jævla forbanna og frustrert. En tur på byen hadde kanskje vært bedre.

Andre som har liknende erfaringer?

Strategi

Siste svar to. 20 mai 2010 19:35 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mann31

Har vært her et par måneder nå, og lurer på om dette er en god strategi:

1) Besøke flest mulig matchende profiler (ja, profilbildet bestemmer om jeg klikker på profilen)

2) Sjekke hvem av de jeg har besøkt som besøker meg tilbake.

3) Se nøyere gjennom profilene til de som har besøkt meg, og hvis jeg liker det jeg leser - sende melding som referer til ett eller annet i profilen.

4) Sitte og håpe på svar...

Hvordan var 15 mai festen? Hva var alders snittet der?
Er det noe som frister igjen?

Det var da fryktelig mange tulletråder som dukker opp, på veldig kort tid:P

Tjobing!

Siste svar to. 20 mai 2010 16:55 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym rotte

Rotte, enkelt og greit Rotte.
Rotte skydd av kvinner med en gang, eller det ta kort tid.
Rotte søke kvinne fra Thailand eller Russland, med gode egg.
Rotte svare slik kvinne.

lurer.....

Siste svar to. 20 mai 2010 14:06 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym usikker

er det andre som har vert single i over flere år, og muligens går rundt med en utstråling og inntrykk av at man ikke er ute etter noe seriøst.
Jeg er den som ikke sender mld el ringer el tar kontakt etter en date, el en flørt el noe som har med det motsatte kjønn å gjør om man har vert intime. jeg får inntrykk av at, er dem keen sier dem fra , kansje redd for å bli avvist, el hva kan denne oppførselen komme av? noen som har samme problem el noe å komme med?

Så da er det i gang igjen. Jeg går ut, har det gøy sammen med venner, og en eller flere damer legger an på meg. Noen ganget avviser jeg dem på en pen og munter måte, andre ganger ikke. Jenter i alle fasonger og fra hele skalaen - fra de litt under gjennomsnittet til de som lett kunne vært på forsiden av et motemagasin. Tre nye damer på tre kvelder nå, og som oftest har minst en eller to nye jenter lagt an på meg hver kveld jeg har vært ute det siste halvåret eller året. Jeg sov med en jente sist helg, jeg sov med en annen jente i går, og jeg sjekket opp (eller kanskje heller ble sjekket opp?) av en tredje jente i dag. Ikke sex denne gangen, men mye klinings og en avtale om å møtes igjen snart. Akkurat som jeg har avtalt med 4-5 andre jenter å møte dem igjen snart. Jeg er i ferd med å få et luksusproblem tror jeg. Hvorfor skjer dette hver gang, at jenter ”kommer i flokk”? Hvor var alle disse jentene for bare to – tre år siden, da jeg var ensom og alene og bare ønsket en snill og søt jente – nesten hvilken som helst søt og hyggelig kvinne jeg likte – i livet mitt? Den gang var det knapt en kvinne som verdiget meg et blikk tror jeg, og hvis de gjorde det så bestemte de seg fort for at jeg ikke var noe å satse på. Nå kan jeg knapt gå på et utested eller en fest uten å bli forsøkt sjekket opp. Samme utseendet (skjønt kanskje et hakk bedre klesstil), like snill og hyggelig som jeg alltid har vært tror jeg, men så enorm forskjell når det gjelder å tiltrekke seg kvinner. Hvorfor er det så vanskelig å få en jente i livet sitt når man ikke har noen fra før og så gjerne vil? Hvorfor er det så utrolig mye lettere å få flere kvinner når du allerede har noen? Jeg har jo hørt alt det der teoretiske med desperasjon og det å prøve for hardt, men det er faktisk litt vanskelig å ta inn over seg likevel. Hvorfor kan ikke snille, litt usikre (ovenfor jenter) og beskjedne gutter klare å få seg en jente litt oftere enn hva som er tilfelle? Slik jeg var bare for et par-tre år siden, og som jeg slet med i flere år av livet mitt. Det er sikkert mange sliker menn her på Sukker. Hvorfor er det slik at enten har du ikke sjanse på noen kvinner, eller så har du draget på mange? Dette forundrer meg fortsatt like mye.

Bunad

Siste svar to. 20 mai 2010 01:20 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Gina

Hva synes dere gutta om jenter i bunda?!?

Og ikke minst, hva synes dere jenter om gutter i bunad?!? :))))

Har alltid fått banka inn i hodet at kvinner er så mye bedre enn menn, har alltid trodd at vi menn er sjåvinister som styres av våre indre lystermen nå nå kjenner jeg sannheten.

http://sukker.no/datingmagasin/2010/05/er-st%C3%B8rrelse-viktig-for-jenter/#more-1403

Ja, jeg vet temaet er belyst til det kjedsommelige, men må bare få det ut! Vil gjerne bidra til å holde forumet positivt, sier derfor (nesten) ikke at jeg er lei henvendelser fra profiler som knapt består av annet enn kallenavn, alder og bosted. Når man selv har både tekst og bilder, føler man seg temmelig naken i forhold..

Min hyllest går derfor til alle dere sukkermenn som står inne for den dere er og ikke er redde for å vise det gjennom ord og foto i profilene :-D Flott! Det er slike gutter vi vil ha!! I hvert fall vil jeg det - og mener å ha flere jenter med meg i det hyllestkoret!?

Jeg har møtt ham. Ham jeg vil ha. Bare en gang. Bare en eneste gang har jeg fått ta denne fantastiske mannen nærmere i øyesyn. Han er så vakker! Ordentlig ute å være kjedelig. Lytter uten å være passiv. Han ser på meg med varme brune øyne.

Eller SÅ mener jeg. I fortid. For jeg har jo bare møtt ham en gang. For noen dager siden. Det er mild forventning i vårluften. Jeg klarer ikke la være å håpe. Og ser ingen grunn til å la være å håpe. Ikke riktig ennå...

Jeg ønsker tiden ville stå stille - slik at jeg aldri fikk vite det om det ble med det ene møtet.
Jeg ønsker tiden ville rase framover - slik at jeg snart kan be om å møte ham igjen - og jeg krysser fingrene for at han ogå ønsker det...

Det å ikke vite er en merkelig form for deilig tortur...

Hvordan vil dere bli behandlet i et forhold? Både gutter og jenter,
Føler at jeg har blitt behandlet heller dårlig, evt med likegyldighet i mine siste forhold, og gjett hva, nå er det nok.
Jeg krever å bli behandlet som ei dronning. PUNKTUM; hvis jeg ikke er ei dronning for deg, så er du rett og slett ikke god nok for meg.

Jeg startet min nett-date "karriere" allerede i 1997. Ble sammen med en kar ca 20 mil unna og var sammen i et par år. Etter det har det vært dating i eininga.. Møtt noen som har bodd et stykke unna, og pga ulik prioritering, pendling, barn etc har det nå engang ikke blitt lange forholdene (ca 3-4 mnd).

For et par år siden hadde jeg et skikkelig kjør med dating, men ble til slutt så stresset at jeg bare måtte kutte ut og skaffe meg hund i stedet ;O)

Nå har jeg tatt opp igjen tråden, rustet for ny dating men har raskt innsett at man ikke er like slank og populær som for et par år siden. Det er nå greit nok, men.... det er jo samme folka som for 2-10 år siden!!!
Begynner å lure på om vi er et eget folkeslag som blir hekta eller rusa på dette, alltid på utkikk etter noe "bedre"?
Virker som om hvis man ikke finner "den rette" innen rimelig tid, blir man evig nett-dater?

Hadde jeg truffet "den rette" hadde jeg gladelig lagt dette på hylla jeg, det er et evig mas og jag, men selvfølgelig et godt medium for å treffe andre likesinnede. Appropo det... De likesinnede er ikke alltid så likesinnede når det kommer til stykke... Hvorfor si at man er modent for et forhold, når det etterhvert blir klart at man IKKE er det. Og hvorfor kan aldri karer være ærlige om hvorfor de ikke er så interesserte. De kan la det skure og gå til du blir lei av å være den som tar initiativ, hvorfor ikke kalle en spade for en spade og si det rett ut?

Ble både spørsmål, sukk og stønn dette.

Briller

Siste svar on. 19 mai 2010 21:11 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym muzzy

Det seias at auga er sjelens speil, er det fleire enn meg som syns det kan vere flott med briller som framhever auga?

Tredagers

Siste svar on. 19 mai 2010 20:41 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym purrpurr

Menn er desidert, UANSETT, mest sexy med litt skjeggstubber.
Om man er stygg fra før av, så blir man ikke mere stygg, men om man er fin fra før, så blir man bare deilig.
Og noen som faktisk er stygge uten skjegg, blir regelrette hunks med!

Den siste tiden har to jenter på rad forsvunnet i løse lufta midt i brevvekslinger jeg anså for å være både trivelige lite skremmende. Har de gått under jorden? Hva er de redde for?

I tillegg har jeg opplevd at noen har lest førstemeldinger fra meg men unngått å kikke på profilen min. (Har bare bilder i albumet, så det kan ikke være det som var problemet)
Skjønner mindre og mindre nå...

Hei.

Ser at det er vanskelig å få kontakt med noen som helt på sukker.no..Det er raskere å sjekke opp en søt dame på byen.:).

Noen som er enige?

Tenkte uansett at hvis det var noen som ville ta kontakt med en spennende gutt er det bare å gå inn på min profil...:)

Ha en fin kveld:)

De siste par månendene har jeg blitt klar over en problemstilling som har forbløffet meg. Temaet er feedback i senga.

Til min store overraskelse så gjør ikke vennene mine det samme som meg, nemlig å gi detaljerte instrukser på hvordan man f.eks ønsker å bli sugd. De sier ingenting hvis hun gjør det galt, og lar det heller bare være. Dette er svært overraskende for meg, ettersom man åpenbart ved å gi feedback får en bedre opplevelse selv og også lærer henne hvordan man kan tilfredsstille en mann. En åpenbar vinn-vinn.

Det jeg tenker er at hun skal få slippe å gjette hvordan hun skal gjøre det. Sex er liksom ikke en gjettekonkurranse, hvis man vi ha noe, så ber man om det. Hvis hun allerede har pikken i munnen, så er det allerede maks intimt, så hvordan kan man da ikke være fullstending ærlig? Det er liksom ikke noe som heter pinlig lenger da...

Anyway, jeg ble skikkelig overrasket over at endel (mange?) ikke gir feedback i senga. Det burde man absolutt gjøre. Etter å ha fått dette temaet på banen her om dagen, fulgte flere av vennene mine opp med å fortelle om håpløst dårlige damer i senga som de ikke hadde bedt om å gjøre noe anderledes...

Bottom line:
Vil man ha bra sex, så må man si hvordan man vil ha det.

Og bare så det er sagt: Jentene interessert i å lære og tar det ikke som noe negativt hvis du sier hvordan de skal gjør det. Hver mann er jo forskjellig også. En ærlig tone gjør det da også lettere for henne å fortelle hvordan hun vil ha det, slik at man kan tilfredsstille henne bedre. Og det vil man jo ;)

Holder på å fylle ut på nytt nå, og er kommet til punktet "Uteliv".

I den ene enden av skalaen, står det "Drar svært sjelden på byen når jeg har kjæreste", og i den andre "Stortrives på byen selv om jeg har kjæreste".

Hver gang jeg har krysset av her tidligere, har jeg tolket det som at - enten det gjelder den ene eller andre enden av skalaen - så gjelder det å gå ut SAMMEN MED kjæresten.

Men det slo meg nå at andre kanskje tolker det som at man enten drar på byen ALENE eller ikke gjør det, når man har kjæreste?

Det er jo en ganske stor forskjell.

Høye krav

Siste svar ti. 18 mai 2010 23:39 (92 svar)
Skjult ID med pseudonym couldbe

Det er mange som har utrolig høye krav til andre her inne....... BMI, høyde mm.

Jeg vet at det generelt er få damer som ikke jobber for å få 5 kilo vekk...

Er det virkelig bare menn her inne som ser på seg selv som veltrente???

Gutter som har gode jentevenner og jenter som har gode guttevenner - er dette egentlig liv laga?

Hva mener du? :-)

er det ofte slik at man for snakker seg i fylla, sier mye man ikke mener og føler ?
rotet meg borti en fyr som er venn av en venn men som fort trakk seg unna da vi hadde blitt fulle sammen og ting gikk som det gjorde.
han hadde en han datet på den tia. jeg kjenner han ikke noe særlig og hadde bare møtt han via venner.
så skjedde det igjen, vi endte på samme fest, og når vi ble litt godt brisne begynnte man å flørte, og da sa han, i godt beruset tilstand at han likte meg, og hva jeg følte om viss han sa at vi hadde mer en vennskaps kjemi, og at han holdt seg unna meg fordi jeg virka useriøs,. vi endt opp sammen, neste måren var det litt merkelig igjen... vi har ikke nr til hverandre og han spurte ikke etter det heller. og fikk ingen hade kyss , selvom jeg hadde kyssa han litt på morgenkvisten. var dette fyllasnakk??

Hjertesukk på en tirsdagskveld:
TENK så kjekke mange menn hadde vært hvis de bare raket av seg (det lille) håret de hadde igjen! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har klikket meg inn på en profil, bare for å oppdage bilder av en kar som i utgangspunktet er kjekk og ser sjarmerende ut, har et nydelig smil osv., men som ser litt "håpløs" ut pga. en litt tynn sveis ... Kjære, vakre, herlige menn, rak av dere alt når det begynner å tynnes, og anlegg gjerne skjegg. Jeg liker dere så godt, men ikke når en snodig sveis ødelegger alt! Tenk så deilig å bli kvitt fjonene! Og jeg LOVER at dere kommer til å få mye bedre draget. Kors på halsen!!

Noen jenter som er enige? Ja, det MÅ det jo være!
Alle venninnene mine er enige i hvert fall!

Klem :-)

mange tråder om kropp og sånn... jeg smeller til og provoserer sikkert noen her.. men.... jeg synes ikke det er fint med 6-pack jeg...

Hjelp?

Siste svar ti. 18 mai 2010 14:32 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym petita

Nå har jeg blokkert ganske mange fra onlinelista mi, men de forsvinner ikke. De er der fremdeles bare at de har et svart hjerte ved seg...forsvinner de etter hvert??

Vil bare skrive en kort avhandling om mine bedrifter sene nattetimer/tidlige morgentimer natt til torsdag/torsdagsmorran..........!
Håper den faller i smak....

Grunnet migrene så har jeg hatt problemer med å sove akurat ikveld, sto derfor opp for å gå litt rundt på golvet.....tenkte kanskje det ville hjelpe men nei.
Slår på datamaskinen for å ta en kjapp sveip på nettet og da også sukker! Noen har lagt ut en tråd med et interesant tema, fordi noen har svart og fordi jeg føler at jeg har noe å legge til skriver jeg et lengre inlegg............Hmm...om det var dumt eller ikke får være opp til de som leser det å avgjøre, resultatet er imidlertid at jeg sitter her på den tida av døgnet da aktiviteten er lavest og venter på svar...og som ikke det er nok, jeg har sitte her i to timer uten å foreta meg annet enn å klikke meg inn og ut av forskjellige aplikasjoner på sukker! Kun avbrutt av mine mange blikkvandringer ut av vinduet.........Ganske tullete igrunn.....God natt eller skal jeg si........God morgen!

Jeg blokkerer alle jeg finner uinteressante, men også dem jeg føler er for gode for meg.

Mulig jeg er over gjennomsnittet overfladisk....

.....men mottar jeg en melding fra en profil med tiltalende bilder spiller det absolutt ingen rolle hva det står i meldingen. Jeg svarer gjerne! En høy match og morsom profiltekst er så klart et pluss - men har mer å si for om jeg selv sender en første melding enn for om jeg svarer på en førstemelding.

Har profilen bilder jeg er usikker på spiller derimot match og profiltekst en stor rolle. Innholdet i den første meldingen behøver imidlertid ikke være så veldig avansert - et lett spørsmål det går raskt å svare på funker fint! Så kommer det egentlig mer an på andre og noen ganger tredje melding om samtalen utvikler seg eller dør ut....

Er ikke bildene i proflen interessante spiller verken match, profiltekst eller innholdet i første melding noen som helst rolle. Jeg svarer kanskje på en godt gjennomtenkt førstemelding - fordi jeg føler at jeg "bør". Men egentlig kaster jeg jo både bort min egen og den andres tid ved å svare på meldinger når jeg uansett ikke er interessert.

Så min konklusjon er at det ikke er noen vits i å bruke mye tid på å forfatte kreative og godt gjennomtenkte førstemeldinger. Bruk første melding til å "lodde stemningen", og bruk heller tid på å utvikle kontakten med de som har vist interesse tilbake ved å svare på første melding.