Sukkerforum

Ja, da var jeg inne i min tredje mnd. på sukker... og nå har jeg funnet ut hva svarthjerte er for noe... Har ikke tenkt så mye over det tidligere - men det var jo greit å rydde vekk alle folka som har avvist en fra "treff" lista.... Er jo egentlig ganske greit å slippe å se alle folka som har uttalt at de ikke vil ha noe med en å gjøre.... :)

Er det flere funksjoner på sukker som man burde vite om???

Bobbitt!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rotte

Rotte minne TRS360 om Bobbitt. (Google wikipedia bobbitt.)
Siden fine tråd med TRS360 sine innlegg om hva TRS360 vil gjøre med sin hustru nå er slettet.

Jeg er lei av sukker, men fortsatt avhengig.

Hvordan klarer jeg å slutte tro?

Jeg vet bare ikke hvordan man her inne kan klare og "huke tak i" en sjarmør, og få en god dialog. Åpne for en date. Tenker meg om - er jeg for lite aktiv - nei ikke nå. Nå sliter jeg og blir nesten desperat :)
Har dere menn et forslag til hvordan man kan løse et så enkelt fenomen? Jeg er ute av trening i hvordan jeg kan få til en enkel og grei dialog. Jeg har klart det tidligere, men kan det være for varmt ute. Eller er menn varsom-mere med å ta kontakt? Vil helst menn at vi kvinner skal ta kontakt først? Hvilken gruppe menn er her inne? Bør jeg prøve en annen nettside? Kan jeg finne en sjarmør på en annen måte? Det er jo mer spennende....!
Jeg vil ha noen tegn fra dere........sjarmører. Skriv ivei!

Neste uke kommer det mange her til gårds og det skal grilles og spises godt. Alt er planlagt nøye, bordsett fra det som skal drikkes etter.
Hva vil dere servere som kosedrikk ?
Det blir hvit muserende til velkomst, hvitt til både forrett og hovetrett og champagne med jordbær til dessert. Men det er bare begynnelsen av kvelden, vi skal sitte mye lengre og kose oss og prate og skratte og .. ja, hva skal vi ha i glassene da?

Hei har en liten teori som jeg ønsker litt tilbakemelding på.
Som mann så innbiller jeg meg at det er letter for oss menn å gå inn i et forhold hvor kvinnen har barn 50 eller 100 % av tiden en det er for kvinner.
Stemmer dette eller tar jeg helt feil?

Dette er en datingside som fungerer utmerket. Det er veldig lett å få seg en date her.

Men den funksjonaliteten som gir deg kjæreste, mangler.

Men kanskje det er bevisst av Sukker? Det ville jo være dårlig butikk om alle fikk seg kjæreste, og ikke behøvde å være medlem her.

heisann jeg har vært medlem hær inne i et halvt år men har ikke hadt den store responsen med besøk på profilen og når jeg skriver til jenter å damer,eg lurte på om noen av dere kan se på profilen min hva jeg må gjøre for jeg skal få respons.Om dere kan si meg hva som er feil og bra er en ung mann som har bare lyst å finne ei snill og kjekk jente håper noen kan hjelpe meg mvh stigi2

De mest ekstreme amerikanerne er ganske mye drøyere enn det meste vi har her til lands, men selv denne fikk meg til å sette ølet i halsen...

http://scienceblogs.com/pharyngula/2010/07/frickin_electricity_how_does_i.php

Etter å ha sett på en del profiler og aldersgruppen som hver enkelt jente søker etter. Har merket meg at en jente på la oss si 25 søker etter en fra 26-35. Selv om aldersspennet kanskje ikke er så stort på alle er det en ting som går gjennom hos så og si alle; Det er greitt å ha en kjæreste som er opp mot 5-6 år eldre, 8-10 i noen av de mest ekstreme tilfellene, men man strekker seg utrolig langt dersom man kan ha en kjæreste som er 1-2 år yngre.

Har hørt det med modenhet osv, men den forskjellen forsvinner vel når man nærmer seg min alder, som er 24. Eller er jeg helt på viddene?

Jeg søker en partner som matcher meg og som kan bidra til felles mål om noe hyggelig i fremtiden.
Hva søker dere her inne ?
IOg hold sånt rotte preik unna......ødelegger for alle oss andre.

Noen ganger handler jeg klær på h&m sine nettsider. Der finnes det mange valgmuligheter. For eksempel kan jeg klikke meg inn på dameklær, før jeg klikker meg inn på overdeler. Videre kan jeg gå for ermer, ikke ermer, cardigan osv. Jeg kan se på bilder og når jeg ser noe jeg liker, har jeg muligheten til å gå videre og se om de har plagget i min farge og størrelse. Dersom plagget er fint, i riktig farge og størrelse, putter jeg det i handlekurven og etter noen dager kan jeg hente pakken på postkontoret.

Noen ganger sitter plagget som det skal, har ok stoffkvalitet og fargen er noenlunde i samsvar med bildet på nettsiden.
Andre ganger er plagget for stort, feil farge eller annet som gjør at det blir sendt tilbake.

Her om dagen tenkte jeg at det ikke er særlig annerledes med sjekkesteder på nett. Mange potensielle partnere i forskjellig farge, størrelse osv. Noen ganger finner man noen man liker, prøver det (date) og sender ham (og en selv) tilbake.

Når du gjør et søk her inne, hva haker du av for?
Hva gjør at du utfører søket akkurat som du gjør?
Hva gjør at du hopper over en mann/dame?

Og den?

Er det noen her som kan gi meg noen komplimenter i kveld eller ;) ?

Etter å ha lest mange av forumene begynner jeg å miste litt håpet om å finne den store kjærligheten her inne.
Dette er altså feilen med meg i mange menns øyne:

Ikke er jeg blond.
Ikke har jeg langt hår.
Jeg er alenemor til 3.
Ikke har jeg oppgitt om jeg har høy lønn (er vel for pokker ingen som har noe med hva jeg tjener).
Ja jeg har en litt annen profil en de fleste andre, men det betyr ikke at jeg også er seriøs.

Vurderer veldig sterkt om jeg skal melde meg ut når mitt medlemskap går ut.

Jeg er veldig høyt utdannet og har en veldig bra jobb med høy lønn. Hvor mange menn liker å treffe en dame som er analytiker på byn?

Jeg har i dag foretatt et valg om å komme ut av skapet.......

Dette er en nøye gjennomtenkt avgjørelse, og grunnlaget for denne avgjørelsen er basert på lang tids grubling og vurderinger av diverse faktorer.

Så jeg vil herved benytte anledningen til å informere allmuen med en egen tråd her inne på forumet, og jeg føler at det er en stor lettelse for meg å ha foretatt dette valget.........

ble skikkelig såret for en tid tilbake.tok meg 3 år å komme meg over den gutten.har et års tid nå..vært HELT ferdig med ham,og vil gå videre.
men,etter det som skjedde sitter jeg igjen med en følelse av at jeg aldri kommer til å forelske meg igjen.truffet flere søte og snille gutter, som vil være kjærester med meg,men...for min del...følelsen av forelskelse uteblir.....
hva har skjedd med meg?

Det er så mye prat om at damer ikke svarer på meldinger. Det stemmer ikke med min opplevelse.

Jeg vil skryte av de damene jeg kontakter. Alle som en svarer meg, og alle på en hyggelig måte. Dere er flotte fantastiske damer :-)

Hva med den?

Kommer nettopp hjem fra en fantastisk dag på gården min på Hedmark. Har slått gress og raket og feiet litt inne....er ikke så nevenyttig selv og det bærer gården preg av. Veldig synd at gården står tom og sakte men sikkert forfaller, det er en perle av de sjeldne.

Finnes det en nevenyttig kjekk mann til meg der ute? En som får mitt hjerte til å banke litt raskere? En med sjarm og pågangsmot for det trengs i bøtter og spann... det kunne blitt en drøm som går i oppfyllelse.

Gi lyd fra deg:-)

Rotte sin rød.

Dette er visst svært vanlig på Oslo vest... sikkert fornuftig hvis mannen er arbeidsnarkoman, men sånn ellers? Thoughts, anyone? Jeg tror jeg hadde kjedet meg som hjemmeværende i lengden..

For at dere er så deilige!

Hei
Vær eneste jeg dater, ender opp med stress, noe som absolutt er et feil utgangspunkt. Dem er egoistiske, kalde og en føler seg som en venn. Jeg vil ha oppmerksomhet, bli elsket, føle kjærlighet, være sammen, kvalitetstid og ja alt som hører med.
Folk med hund skyr jeg, pga dem gir hunden mer oppmerksomhet enn kjæresten og den skal være med opp i sofaen, sengen og må alltid være med på alt.

Nå begynner jeg faktisk å tenke tanken på noen med barn, fordi jeg går ut ifra dem har kvalitetene. Men en kommer nok oppi her også med den velkjente bagasjen. Ungen kommer først, ser den, kjipt men forståelig, og det er jo ikke sin egen så en har ikke den samme tilhørigheten og i tillegg blir en kastet inn når ungen er født. Selv vil jeg ha barn, men må først oppleve gode forhold, som jeg vet er verdt å satse på. Blir det da feil å satse på noen med barn? Er alternativet bedre da noen med hund. Vet jeg har mange bak meg med samme syn og tanker. Og velger derfor ikke å snakke om kjønn. La oss diskutere begge sider

OK, skal innrømme at jeg trodde dere jentene var litt mindre overfladiske enn oss gutta.

Jeg vedgår glatt selv at profilbildet stort sett avgjør om jeg går inn på en profil eller ikke (hvis ikke jeg surfer rundt på "Vilkårlige albumbilder", da!).

Her for ca. to uker siden byttet jeg profilbildet mitt til et snapshot der jeg smiler veldig pent og naturlig og antakelig ser mye mer sjarmerende ut enn jeg er i virkeligheten :)

Etter det har pluteslig jentene begynt å ta kontakt meg MEG - og ikke bare omvendt! Kult :)

Jeg blokkerer alle quinder som ere 2-3 år over min alder. Men like fullt dukker de opp med nye identitete i mitt sidebanner. Er det en konspirasjon eller hvad?

Noen har hatt ei knakende superbra uke, og noen har hatt ei uke de helst river ut av kalenderen.
Og uansett hvordan uka har vært, dukker det opp noen ønsker og tanker for imorgen...eller neste uke. Eller fremtiden. Eller...? :o)

Om du fikk et ønske oppfylt nå...hva ville det vært?
(Og jada, det er helt greit å ønske mange ganger..det er jo fredag...;-))
Men sånn akkurat NÅ? Hva ville gledet deg mest?
:-)

Hei!

Må tilstå at jeg begynner å bli litt lei.. Kanskje er det 30-årskrisen som kommer veltende over meg. Hvem vet. Da Gud delte ut sjekkekunstene, var han hvertfall ikke spesielt raus med meg. I den grad Facebook representerer mitt nettverk, så er det jo ikke det at jeg ikke kjenner noen flotte jenter som er på problemet, 65% av mine venner der er jenter. Da jeg studerte var gutter i sterkt mindretall på studiet. Likevel skjedde det null og niks for min del. Og nei, jeg satt ikke hjemme og sturet. Var tvert i mot aktiv både som studentassistent, satt i UKA-styret, var fadder alle årene, var aktiv i et studenthus, antakelig ute på byen 2-3 ganger i uka og i dag er jeg antakelig den som har mest kontakt med tidligere medstudenter.

Har tatt flere kurs: jegerprøven, kajakkurs, teknikkurs i svømming og faktisk også sjekkekurs(!!). Sistnevnte var forsåvidt litt morsomt, selv om jeg ikke ble noen bedre sjekker etterpå.. Har vært på Sukker over et år. Møtt en dame som det ikke ble noe klaff med og pratet med noen andre. Begynner vel egentlig å bli litt lei hele greia. Swingkurs er vurdert, selv om jeg, for å være ærlig, sliter litt med koordinasjonen.. :) Hadde forresten en hyggelig prat på byen med ei for en lang tid tilbake som jeg fulgte hjem(..nei det skjedde ingenting, og det er vel ikke one nights jeg er ute etter). Dagen etterpå var det kommentarer fra flere om at hun så veldig interessert ut.. Noe tydeligvis alle hadde fått med seg, unntatt meg. Da blir jeg litt frustrert. Er jeg virkelig så dårlig til å ta signaler, eller har jeg vært singel så lenge at jeg i mitt hode har utelukket muligheten for at noen skal bli interessert i meg? Okei, tenkte jeg. Da må det være noe skurr i computeren. Bestilte meg en psykologtime for å få vurdert hvordan hodet fungerer. Det endte med en diskusjon om organisering av helsevesenet.. Konklusjonen var grei: ingen behandlingsbehov. Føler meg overhode ikke deprimert og er sosialt velfungerende på andre områder.

Har noen veldig gode og nære venninner, spesielt en. Hun mener jeg er snill og omtenksom, men litt lite frampå ovenfor jenter. Det stemmer nok. Er vel ikke direkte sjenert, men det går litt trått. Er ikke noen modell, men er jo ikke direkte avskrekkende heller. Trener litt og klesstilen skal være ok nok. Og siden alle; venner, kollegaer og faktisk også sjefen(!!) ikke forstår hvorfor jeg er singel, begynner man jo å lure litt på hva man kan gjøre.

Noen som har noen kommentarer?

Til søndag tar jeg med prinsessene på ferie tur til Lalandia i Danmark. Vi pakker lett og tar fly ned. Har leid et sommerhus som inkluderer inngang i Lekeland, Aqualand, Legoland osv.. Noen som har gjort dette tidligere som har noen tips og tanker til hva man bør passe på?

Tnx :)

Utløser det stor interesse om man tropper opp i bar overkropp og fremtredende muskler her på diskusjonsforumet? Eller er hodet ut av en seilbåt å foretrekke? Kanskje et skinnjakkebilde med røffe fjell i bakgrunnen er innertier'n? Et mer jordnært "hjemme hos"-bilde der man viser V-tegn med fingrene, er det en vinner? Operaen som bakgrunn - kan det anbefales? Handyman-look der man pusser opp hjemme, det må da gjøre susen - eller?

Det jeg forsåvidt er nysgjerrig på er: merker man mer trøkk på sin profil etter at man publiserer sine kommentarer med bilde på siden her? Kommer man lettere i kontakt med de man søker? Blir man gjenkjent på byen, og fører det i såfall til noe positivt? Er det mye å hente på å bli sukkerkjendis?

Boobs!

Siste svar fr. 2 juli 2010 17:25 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym rotte

Boobs!

Et forum er jo ikke komplett uten denne tråden.
Regler; Start opp musikkprogram, ha alle sangene tilgjengelig, og ha shuffle (tilfeldig) funksjonen inne. Noter de 10 neste sangene som kommer opp! IKKE JUKS :)

Og her er min;

Daniel - Bat For Lashes
Street Fighting Man - Rolling Stones
Hell 4 A Hustler - 2 Pac feat. Outlaws
The Boys Are Back in Town - Thin Lizzy
Wrong Or Right - DMX
This Is An Emergency - The Pigeon Detectives
Who Why - Warlocks
Take Me in your Arms Love Me - Gladys Night
Lollipop - Lil Wayne
Hvordan Går Det Med Deg - Postgirobygget

Skjønner ikke at mange menn sitter på chatten, de er hverken Vip+ el. superbrukere. De får jo ikke kontaktet noen om de ikke har betalt. Virker litt smålig på meg, at de bare sitter å venter på å bli kontaktet av damer som har betalt og er superbrukere. Dette var dagens hjertesukk:-)

Dette er igjen en tråd der man kan skrive det man ønsker som kanskje ikke passer inn i andre tråder.
Her er det lov å le, gråte, sutre, dele, frydes, inspireres eller bare skrive litt hvis om hva du vil når du er selskapssyk...

Og alle er hjertelig velkommen :-)

Look into my eyes
Can't you see they're open wide
Would I lie to you baby??
Would I lie to you??...oh yeah
Don't you know it's true
Girl there's no-one else but you
Would I lie to you baby??
Would I lie to you??

er å slippe tørre fotballkomentatorer som bakgrunnstøy.

Ble litt glad nå. Tok kontakt igjen med en jeg var på date med for et par måneder siden. Jeg likte han. Men han skrev dagen etter at vi kunne være venner.....

Jeg svarte:" OK, men jeg likte deg..."

Følte jo at det var litt kjemi og at daten gikk fint. Men så var det noen andre faktorer som nok gjorde oss litt usikre...

Men så så jeg han på et annet nettsted og tok kontakt. Ville bare høre hvordan det stod til.
Så nå skal vi treffes igjen.Spurte for sikkerhets skyld om det var litt dumt av meg å tenke på han. Han sa jeg ikke skulle tenke på det at han hadde sagt at vi bare var venner...så nå har jeg et lite håp jeg...

Gleder meg til å se han igjen....han så på meg på den RETTE måten. Ble en liten gnist der merket jeg:-)

Er det noen musikere her som vil starte forumband?
Jeg kan spille trommer:
BOM-tsjikk-KAH-BOM-BOM-tsjikk-KAH!

Damer

Siste svar to. 1 juli 2010 22:14 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Dexter

Er på byn å sjekker damene. Etter en stund er jeg drita nok til at de blir attraktive nok. Flere med samme erfaring??

Min lille bærbare venn har nå dessverre gått bort. Den nekter å innta næring (dvs laderen er ødelagt (trodde jeg, men kjøpte ny og den heller virker ikke)) så da trenger jeg ny pc. Trenger den bittelitt i jobbsammenheng, men bare til å skrive kortere skriv og ellers kun for øh underholdning. Noen som kan anbefale noen? Helst sånn liten en, de er nusselige :)

Spesielt designet for Blahblah

Se nå her blahblah, hver gang du tenker på å nevne noe om alenemødre i en annen tråd så kan du stoppe og heller skrive det inn her. Helt sant, en egen tråd, bare for deg :D

Det er flere single husholdninger i Norge enn felleshusholdninger.... Er det rart, da? Norske menn mangler testosteron....Spar meg for innpåslitne vest-asiatere eller sydeuropeere, men det må finnes en gyllen middelvei mellom det og norske menn som må drikke seg drita før de tør ymte seg frampå...

Jobber i finansbransjen og titt og ofte kommer det velstående personer innom kontoret. Når disse er single, prøver sjefen og andre kollegaer å få meg til å hilse på disse rikingene, for "jeg som er så ung og søt og singel må jo syns det er veldig interessant å bli introdusert for x og y"

Det er sikkert velmenende, men det virker som de mener at jeg vil være interessert uansett bare fordi disse mennene har penger. Den siste de ville introdusere meg for var 15 år eldre enn meg, ganske ulekker og mye lavere enn meg....med andre ord ganske uniteressant...

Jeg er en ganske privat person, så jeg syns dette er ganske upassende. Er jeg sær?

Sol, sommer og kjekk, sjarmerende, kjempekoselig mann. Hva mer kan en kvinne ønske seg på en helt vanlig søndag?

hvor mange snakker dere med på sukker samtidig?

Disse synes jeg begge er gode. Andre som har noen henvisninger til noe med litt mening? Så er dette tråden for den slags!

Bodhisattva in metro HQ
www.youtube.com

LOOK AT YOURSELF AFTER WATCHING THIS.mp4
www.youtube.com

Er det galt av meg å gå ut på verandaen og be en tilsynelatende voksen fyr om å leke med den fjernstyrte bilen sin et sted der den ikke bråker og plager vettet av meg?

Humor

Siste svar on. 30 juni 2010 22:52 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym LuckySix

Noen som har noen gode vitser på lager????

Her er en liten en....

Hva er Harley Davidson's største fiende?????

Svar: Nytt Kjøkken!!!