Sukkerforum

I morgen forsvinner jeg på ferie, og jeg har for tiden et Sukker-medlemskap uten automatisk fornyelse som går ut på søndag. Så hvis ikke forum-abstinensene blir for sterke, blir jeg ikke å se her på noen uker. Vil bare benytte anledningen nå, før det plutselig begynner å skje morsomme fredagsting, til å ønske alle forumfantene en riktig god sommer :o)

Hvor vanskelig er det egentlig å legge til et skikkelig forum på sukker som er inndelt i forkjellige temaer som man er vant til fra f.eks diskusjon.no?

Det ville gjort det hele mer oversiktlig og jeg er sikker på at man i større grad ville unngått at mange tråder ble oversvømt av tull. Samtidig ville man slippe å måtte scrolle forbi mange uinterranse tråder som blir laget i løpet av dagen for å finne den ENE tråden man har postet i dagen før. Fryktelig irriterende.

Holdt på å glemme, man slipper å se hele forbanna førsteposten på alle tråder som er laget! :p

For knapt halvannet år siden var jeg på en date med ei jente fra et annet nettsted. Det gikk for så vidt som det pleier, et svar om at jeg virker trivelig, men... Uansett, for en tid tilbake så jeg henne her - nå med barn, og med samme profilbilde for så vidt også. Så med mindre hun løy da jeg traff henne har hun altså i løpet av 14-15 måneder funnet en fyr, blitt gravid med ham og dumpet ham. Er for så vidt glad det ikke ble meg, men er det virkelig slik den moderne familien er, at menn bare blir en sædprodusent?

Dette ordet har jeg tenkt på i det siste.

Hva legger du i samvittighet? Hva betyr det ordet for deg?

Og når synes du det er korrekt, bra, viktig eller feil å bruke det?

Dette har nok vært tatt opp mange ganger, men ingen grunn til å hente opp en gammel tråd.

Jeg oppdaget nå en jente her inne som jeg hadde en match under 70 med. Ikke spesielt underfundig akkurat det, men årsaken? Vel, hun hadde satt humor som et absolutt krav. For alt jeg vet, et sukkerhumorkrav på 6 +- 1, for selv har jeg skåret humor høyt.

Har du selv noen absolutte krav i sukkers relasjonsprofil? Eller har du ramlet over litt merkelige absolutte krav her inne?

Gitt at jeg fortsatt er singel tror jeg jammen meg jeg skal våge meg på den...

http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE

Jeg jobber i det som må kunne kalles et kvinnedominert yrke... Jeg er lærer... Har mange ganger stusset på dette - at jeg som jobber på et sted hvor 75-80% av de ansatte er kvinner; hvorfor opplever jeg ikke seksuell trakassering??

Men som det oppvakte mennesket jeg er - har jeg nå funnet ut at det faktisk er en del lover og regler som "regulerer" denne typen adferd....

Det var litt greit å finne ut av.... all den tid jeg gikk rundt og trodde det var meg det var noe galt med.....

Er det bare jeg som synes det er skikkelig snodig når folk legger ut bilder av barna sine i albumet?

En ting er at jeg skjønner ikke helt hvorfor. Selvsagt er det fint å få vite at folk har barn, hvor mange barn og hvor gamle de er. Men hvordan de ser ut? Det kommer veldig langt nede i bunnsjiktet på lista over kriterier jeg vil finne på å vurdere en mann etter.

Men først og fremst forundres jeg over det fordi det (høyst sannsynlig) skjer uten barnas samtykke. Tror ikke jeg hadde satt særlig pris på at fattern viste bilder av meg til tusenvis av damer han forsøkte å sjekke opp.

Hør på denne sangen.....sier alt :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZkHRCzZ9YaM

Jeg må innrømme at jeg faktisk ikke vet hvordan jeg skal behandle norske jenter, spesielt på min egen alder.

Iforhold til jenter i andre land spesielt, har bodd i utlandet fra jeg var 20 til nå som jeg er 26 pga sport på høyt nivå og blitt vant til andre ting.

Nå som jeg er tilbake her i 6månder merker jeg flere ting, men hovedsaklig at jentene her som "gutta" de er en av "gutta" og snakker mer om kamerater og kompiser enn de gjør om venninner, de beveger seg til og mer maskulint og har ofte "tøffe" tatoveringer, og de er alt fra verdensvandte til erfarne og har ofte sine behov dekket via mannlige kamerater de besøker nå og da.

Vært på noen dater :

* Ikke åpne dører
* Ikke gi komplimenter, ikke engang om kjolen
* Ikke vær spesielt hyggelig
* Vær som en kamerat, hun er jo en av guttaboys!
* Festivallivet er topp, selv om du ikke får dusjet på x-antall dager
* IKKE vær en gentleman, hun greier absolutt alt selv, det er ingen feminin korrelasjon til det mannlige kjønnet annet at han er noe og hun er noe

Selv om datene har gått videre og det alt i alt har vært positivt, så har jeg tatt meg selv i holde tilbake hyggelige kommentarer og fått pryl for å la henne få sitte bussen på setet som var ledig.

Er det lov til å si faen heller, kan jeg ikke bare være hyggelig mot deg og gjøre slik at du ikke bare blir en kamerat, men noen spesiell?
Hvor kommer det fra, er det norske mødre som oppdrar jentene som en av gutta?

8.juli

Siste svar to. 8 juli 2010 19:10 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym glad mann

Jeg har bursdag idag, heldige meg... :-)

Hva krysser egentlig folk av for på relasjonstesten? Det man gjør eller det man vil?

Jeg har for eksempel fått litt sansen for dette med friluftsopplevelser i det siste, men jeg kan ikke si at jeg tilbringer mye tid i skog og mark, rett og slett fordi det er så sjelden jeg får anledning til det - derfor krysser jeg heller ikke av på øvre sjikt på det spørsmålet, selv om jeg mer enn gjerne vil tilbringe mye tid med en eventuell partner i naturen, ja, jeg tror faktisk det at noen er så lite ute i naturen som jeg er pr i dag vil trekke ned. Tilsvarende med reiser - siden jeg er singel blir det ikke så mange muligheter til å reise til utlandet som jeg gjerne vil, men jeg vil. Og, motsatt, som singel blir det ofte til at jeg tilbringer mye tid foran TV-skjermen, men jeg vil gjerne treffe noen som vil være med på andre ting enn å glo på TV.

Jeg har valgt å krysse av for det jeg gjør, men er det egentlig dette folk krysser av for? Jeg bare lurer.

Jeg er ganske ny på dette med diskusjonsforumet, selv om jeg har vært på sukker en stund.
Har liksom aldri engasjert meg videre i det, men bestemte meg nå for å sette meg ned å lese litt...

En tanke som slår meg når jeg leser, er at det er noen gjengangere her... og hyggelig er jo det, men....

Er det slik at noen oppfatter det som sin oppgave her på sukker å gjøre ALLE tråder til sin private chat-side?
Har nå lest sikkert 30 tråder, og det er ikke mange av de som ikke ender i en privat samtale mellom to som opplagt kjenner hverandre fra før... (og ofte de samme personene)

Dette er jo et åpen forum for alle, er det ikke? og jeg skjønner jo at folk kanskje ikke gidder å skrive på tråder de kunne tenke seg å si noe om, for de vet det sklir ut..

Jeg blir sikkert lynsjet på dette, slik de fleste andre trådstartere blir på et eller annet tidspunkt i sine innlegg, og den blir sikkert overtatt i allerede første svar (om noen) av noen som skal make a point... men men... da har jeg fått sagt hva jeg tenkte om Sukkers diskusjonsforum, og så får jeg se om det er noe jeg kommer til å fortsette å bruke tiden min på:):)

God sommer:)

Oslo

Siste svar to. 8 juli 2010 11:13 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym vestlendin

Skulle budd i Oslo, og ikke vestlandet, så mange flere damer der ! :/
Er jo sikkert 5 ganger flere fra Oslo enn Hordaland her inne :D

Det finnes dessverre et par så trangsynte i sukkerforumet også. Det er tråden for dem, de må jo ikke forsøple andre disskusjoner.

VÆRSÅGOD:

Hei på dere!
Har litt lakenskrekk idag, noen som vil skravle litt?

Når bør man fortelle om kronisk sykdom? Er selv epileptiker og lurer på når jeg er "pliktet" til å si det til daten? Har medisinert det ned så jeg får ikke anfall, men det er jo fremdeles en overhengende fare for at det skal skje, og da er det jo en fordel at hun vet om det på forhånd.

Er det noen kompiser som har lyst til å ta en øl på brygga i Tønsberg denne uka? Vi er to damer på 39 fra Oslo som vil treffe noen hyggelige karer mens vi har ferie i Tønsberg.
Bill. merk: Sommertøser i Tønsberg ;)

Da var jeg hjemme i Oslo igjen... og er klar til intensiv dating..... Bare still dere opp i rekken til venstre der borte.....

Jeg lurer på

Siste svar on. 7 juli 2010 23:17 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten

Hvorfor i helvete har kattene værhår,Roger katta mi driter jo i åssen vær det er...

Her kan dere kverulere eller diskutere det dere har lyst på uten å ødelege andre tråder.

VARSÅGODT :

Så var det min tur til å få en drømmedate. Satt ved vannet og så på endene, pratet om alt mulig...lagde den fantastiske middagen på impuls og hadde deilig rosévin til...klokken ble to før han sa farvel, eller på snart gjensyn!

Det skjedde noe i går kveld...har jeg endelig funnet den jeg leter etter?

Svever liksom på rosa skyer i dag da...

Har merket den siste tiden at jentene her de siste ukene har blitt mere kontaktsøkende. Får mange flere svar på meldiger og blir kontaktet mye oftere. Har ikke endret profilen min.

Kan det være været, som er årsaken?
Noen andre som har merket forskjell?

Sånn at vi slipper å forsøple de andre trådene med idiotien din.

Si meg, nå er jeg faktisk nysgjerrig: Mener du at det alltid er mannens rett å misbruke damen? Eller er det den sterkeste, uavhengig av kjønn? Hvor langt strekker psykopatien din seg når det kommer til stykket?

Det sies at man kan si en del om personen alt etter hvilken bil man har. Stemmer dette?

Jeg har en blå Audi A4 2.0TDI Avant Quattro S-line og jeg er temmelig opptatt av mote og design. Og det stemmer kanskje også med den gjengse Audi-eier!?

Andre?

Er jo også lett å få en "date"/møte her, men sannsynligheten for at det blir noe mer (altså bli kjæreste) er vel relativt liten. For å øke sannsynligheten for kan man jo øke frekvensen på å datene. Noen som har noen synspunkter om hvor ofte og om man kan date flere på en gang uten at det er ufint?

Mener da de 2-3 første datene, etter det blir det i allefall ufint å date flere etter min mening.

egoisme

Siste svar on. 7 juli 2010 04:03 (95 svar)
Skjult ID med pseudonym enkelt?

Er det noen som er enig i teorien om at alle menneskers handlinger bunner i egoisme? At uansett hvor snill du er og hvor godt du behandler andre så er det rent egoistisk uansett? Kom gjerne med et eksempel:)

For dem som vil flørte eller diskutere annet enn det trådene handler om .

Jeg er ny på siden her, så får man se hvordan dette fungerer

Det jeg lurer litt på fra dere damer, hvem er den perfekte gutten?
Spiller det noen rolle om han ikke kan kjøre bil?

Hei allesammen:-)
Jeg må jo få si at det er absolutt mange fine jenter her inne:-) Mange det kunne være hyggelig å bli kjent med...?
Har sendt mange invtasjoner til det jeg tror kan være fine jenter. Dessverre er det svært få som gidder å svare,verken positvt eller negativt. (noen unntak er det jo da:-))
Hvorfor er det slik? Får dere jenter så himla mange henvendelser at dere ikke orker,eller er det noe annet?
Synes ikke det så vanskelig å komme i kontakt ute I "det vikelige liv" Er det profilbildet som skremmer eller hva kan det være?

Huff, noen slettet den.

http://www.break.com/index/freak-gets-ecstatic-over-double-rainbow

Til underholdning for nerder.

Min laptop er av typen Compal HEL80. Den har selvsagt fått hostnavn Hel.

Nå er det et IT-konsulentselskap som har leid meg inn for et prosjekt. Sjefen for dette selskapet er dypt relgiøs.

Jeg satt under morelltreet hjemme og jobbet på prosjektet via RDP til en av serverene (win2008). Brått ringer en svært forstyrret sjef. Han hadde da slått på skjermen til denne serveren og sett loginskjermen med "Administrator logged on from HEL".

Sitter og tenker på hvordan det er å være barn i Norge i dag. Med så mange oppløste familier, mamma og pappa på nettdatingsider, på facebook osv. De vet hva ordet "barnefri" innebærer, de lærer at det ikke alltid passer å være hos den ene eller den andre foreldren. Er det ingen andre enn meg som tenker på dette her?? Føler at når jeg bringer det på bane blant venner, så sier de fleste at .. jaja.. det er jo blitt så vanlig.. barn er jo så tilpasningsdyktige.. Hva er det egentlig vi driver med?? Eksperimenterer??

Ja, da var jeg inne i min tredje mnd. på sukker... og nå har jeg funnet ut hva svarthjerte er for noe... Har ikke tenkt så mye over det tidligere - men det var jo greit å rydde vekk alle folka som har avvist en fra "treff" lista.... Er jo egentlig ganske greit å slippe å se alle folka som har uttalt at de ikke vil ha noe med en å gjøre.... :)

Er det flere funksjoner på sukker som man burde vite om???

Bobbitt!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rotte

Rotte minne TRS360 om Bobbitt. (Google wikipedia bobbitt.)
Siden fine tråd med TRS360 sine innlegg om hva TRS360 vil gjøre med sin hustru nå er slettet.

Jeg er lei av sukker, men fortsatt avhengig.

Hvordan klarer jeg å slutte tro?

Jeg vet bare ikke hvordan man her inne kan klare og "huke tak i" en sjarmør, og få en god dialog. Åpne for en date. Tenker meg om - er jeg for lite aktiv - nei ikke nå. Nå sliter jeg og blir nesten desperat :)
Har dere menn et forslag til hvordan man kan løse et så enkelt fenomen? Jeg er ute av trening i hvordan jeg kan få til en enkel og grei dialog. Jeg har klart det tidligere, men kan det være for varmt ute. Eller er menn varsom-mere med å ta kontakt? Vil helst menn at vi kvinner skal ta kontakt først? Hvilken gruppe menn er her inne? Bør jeg prøve en annen nettside? Kan jeg finne en sjarmør på en annen måte? Det er jo mer spennende....!
Jeg vil ha noen tegn fra dere........sjarmører. Skriv ivei!

Neste uke kommer det mange her til gårds og det skal grilles og spises godt. Alt er planlagt nøye, bordsett fra det som skal drikkes etter.
Hva vil dere servere som kosedrikk ?
Det blir hvit muserende til velkomst, hvitt til både forrett og hovetrett og champagne med jordbær til dessert. Men det er bare begynnelsen av kvelden, vi skal sitte mye lengre og kose oss og prate og skratte og .. ja, hva skal vi ha i glassene da?

Hei har en liten teori som jeg ønsker litt tilbakemelding på.
Som mann så innbiller jeg meg at det er letter for oss menn å gå inn i et forhold hvor kvinnen har barn 50 eller 100 % av tiden en det er for kvinner.
Stemmer dette eller tar jeg helt feil?

Dette er en datingside som fungerer utmerket. Det er veldig lett å få seg en date her.

Men den funksjonaliteten som gir deg kjæreste, mangler.

Men kanskje det er bevisst av Sukker? Det ville jo være dårlig butikk om alle fikk seg kjæreste, og ikke behøvde å være medlem her.

heisann jeg har vært medlem hær inne i et halvt år men har ikke hadt den store responsen med besøk på profilen og når jeg skriver til jenter å damer,eg lurte på om noen av dere kan se på profilen min hva jeg må gjøre for jeg skal få respons.Om dere kan si meg hva som er feil og bra er en ung mann som har bare lyst å finne ei snill og kjekk jente håper noen kan hjelpe meg mvh stigi2

De mest ekstreme amerikanerne er ganske mye drøyere enn det meste vi har her til lands, men selv denne fikk meg til å sette ølet i halsen...

http://scienceblogs.com/pharyngula/2010/07/frickin_electricity_how_does_i.php

Etter å ha sett på en del profiler og aldersgruppen som hver enkelt jente søker etter. Har merket meg at en jente på la oss si 25 søker etter en fra 26-35. Selv om aldersspennet kanskje ikke er så stort på alle er det en ting som går gjennom hos så og si alle; Det er greitt å ha en kjæreste som er opp mot 5-6 år eldre, 8-10 i noen av de mest ekstreme tilfellene, men man strekker seg utrolig langt dersom man kan ha en kjæreste som er 1-2 år yngre.

Har hørt det med modenhet osv, men den forskjellen forsvinner vel når man nærmer seg min alder, som er 24. Eller er jeg helt på viddene?

Jeg søker en partner som matcher meg og som kan bidra til felles mål om noe hyggelig i fremtiden.
Hva søker dere her inne ?
IOg hold sånt rotte preik unna......ødelegger for alle oss andre.

Noen ganger handler jeg klær på h&m sine nettsider. Der finnes det mange valgmuligheter. For eksempel kan jeg klikke meg inn på dameklær, før jeg klikker meg inn på overdeler. Videre kan jeg gå for ermer, ikke ermer, cardigan osv. Jeg kan se på bilder og når jeg ser noe jeg liker, har jeg muligheten til å gå videre og se om de har plagget i min farge og størrelse. Dersom plagget er fint, i riktig farge og størrelse, putter jeg det i handlekurven og etter noen dager kan jeg hente pakken på postkontoret.

Noen ganger sitter plagget som det skal, har ok stoffkvalitet og fargen er noenlunde i samsvar med bildet på nettsiden.
Andre ganger er plagget for stort, feil farge eller annet som gjør at det blir sendt tilbake.

Her om dagen tenkte jeg at det ikke er særlig annerledes med sjekkesteder på nett. Mange potensielle partnere i forskjellig farge, størrelse osv. Noen ganger finner man noen man liker, prøver det (date) og sender ham (og en selv) tilbake.

Når du gjør et søk her inne, hva haker du av for?
Hva gjør at du utfører søket akkurat som du gjør?
Hva gjør at du hopper over en mann/dame?

Og den?

Er det noen her som kan gi meg noen komplimenter i kveld eller ;) ?