Sukkerforum

Hei
Vær eneste jeg dater, ender opp med stress, noe som absolutt er et feil utgangspunkt. Dem er egoistiske, kalde og en føler seg som en venn. Jeg vil ha oppmerksomhet, bli elsket, føle kjærlighet, være sammen, kvalitetstid og ja alt som hører med.
Folk med hund skyr jeg, pga dem gir hunden mer oppmerksomhet enn kjæresten og den skal være med opp i sofaen, sengen og må alltid være med på alt.

Nå begynner jeg faktisk å tenke tanken på noen med barn, fordi jeg går ut ifra dem har kvalitetene. Men en kommer nok oppi her også med den velkjente bagasjen. Ungen kommer først, ser den, kjipt men forståelig, og det er jo ikke sin egen så en har ikke den samme tilhørigheten og i tillegg blir en kastet inn når ungen er født. Selv vil jeg ha barn, men må først oppleve gode forhold, som jeg vet er verdt å satse på. Blir det da feil å satse på noen med barn? Er alternativet bedre da noen med hund. Vet jeg har mange bak meg med samme syn og tanker. Og velger derfor ikke å snakke om kjønn. La oss diskutere begge sider

OK, skal innrømme at jeg trodde dere jentene var litt mindre overfladiske enn oss gutta.

Jeg vedgår glatt selv at profilbildet stort sett avgjør om jeg går inn på en profil eller ikke (hvis ikke jeg surfer rundt på "Vilkårlige albumbilder", da!).

Her for ca. to uker siden byttet jeg profilbildet mitt til et snapshot der jeg smiler veldig pent og naturlig og antakelig ser mye mer sjarmerende ut enn jeg er i virkeligheten :)

Etter det har pluteslig jentene begynt å ta kontakt meg MEG - og ikke bare omvendt! Kult :)

Jeg blokkerer alle quinder som ere 2-3 år over min alder. Men like fullt dukker de opp med nye identitete i mitt sidebanner. Er det en konspirasjon eller hvad?

Noen har hatt ei knakende superbra uke, og noen har hatt ei uke de helst river ut av kalenderen.
Og uansett hvordan uka har vært, dukker det opp noen ønsker og tanker for imorgen...eller neste uke. Eller fremtiden. Eller...? :o)

Om du fikk et ønske oppfylt nå...hva ville det vært?
(Og jada, det er helt greit å ønske mange ganger..det er jo fredag...;-))
Men sånn akkurat NÅ? Hva ville gledet deg mest?
:-)

Hei!

Må tilstå at jeg begynner å bli litt lei.. Kanskje er det 30-årskrisen som kommer veltende over meg. Hvem vet. Da Gud delte ut sjekkekunstene, var han hvertfall ikke spesielt raus med meg. I den grad Facebook representerer mitt nettverk, så er det jo ikke det at jeg ikke kjenner noen flotte jenter som er på problemet, 65% av mine venner der er jenter. Da jeg studerte var gutter i sterkt mindretall på studiet. Likevel skjedde det null og niks for min del. Og nei, jeg satt ikke hjemme og sturet. Var tvert i mot aktiv både som studentassistent, satt i UKA-styret, var fadder alle årene, var aktiv i et studenthus, antakelig ute på byen 2-3 ganger i uka og i dag er jeg antakelig den som har mest kontakt med tidligere medstudenter.

Har tatt flere kurs: jegerprøven, kajakkurs, teknikkurs i svømming og faktisk også sjekkekurs(!!). Sistnevnte var forsåvidt litt morsomt, selv om jeg ikke ble noen bedre sjekker etterpå.. Har vært på Sukker over et år. Møtt en dame som det ikke ble noe klaff med og pratet med noen andre. Begynner vel egentlig å bli litt lei hele greia. Swingkurs er vurdert, selv om jeg, for å være ærlig, sliter litt med koordinasjonen.. :) Hadde forresten en hyggelig prat på byen med ei for en lang tid tilbake som jeg fulgte hjem(..nei det skjedde ingenting, og det er vel ikke one nights jeg er ute etter). Dagen etterpå var det kommentarer fra flere om at hun så veldig interessert ut.. Noe tydeligvis alle hadde fått med seg, unntatt meg. Da blir jeg litt frustrert. Er jeg virkelig så dårlig til å ta signaler, eller har jeg vært singel så lenge at jeg i mitt hode har utelukket muligheten for at noen skal bli interessert i meg? Okei, tenkte jeg. Da må det være noe skurr i computeren. Bestilte meg en psykologtime for å få vurdert hvordan hodet fungerer. Det endte med en diskusjon om organisering av helsevesenet.. Konklusjonen var grei: ingen behandlingsbehov. Føler meg overhode ikke deprimert og er sosialt velfungerende på andre områder.

Har noen veldig gode og nære venninner, spesielt en. Hun mener jeg er snill og omtenksom, men litt lite frampå ovenfor jenter. Det stemmer nok. Er vel ikke direkte sjenert, men det går litt trått. Er ikke noen modell, men er jo ikke direkte avskrekkende heller. Trener litt og klesstilen skal være ok nok. Og siden alle; venner, kollegaer og faktisk også sjefen(!!) ikke forstår hvorfor jeg er singel, begynner man jo å lure litt på hva man kan gjøre.

Noen som har noen kommentarer?

Til søndag tar jeg med prinsessene på ferie tur til Lalandia i Danmark. Vi pakker lett og tar fly ned. Har leid et sommerhus som inkluderer inngang i Lekeland, Aqualand, Legoland osv.. Noen som har gjort dette tidligere som har noen tips og tanker til hva man bør passe på?

Tnx :)

Utløser det stor interesse om man tropper opp i bar overkropp og fremtredende muskler her på diskusjonsforumet? Eller er hodet ut av en seilbåt å foretrekke? Kanskje et skinnjakkebilde med røffe fjell i bakgrunnen er innertier'n? Et mer jordnært "hjemme hos"-bilde der man viser V-tegn med fingrene, er det en vinner? Operaen som bakgrunn - kan det anbefales? Handyman-look der man pusser opp hjemme, det må da gjøre susen - eller?

Det jeg forsåvidt er nysgjerrig på er: merker man mer trøkk på sin profil etter at man publiserer sine kommentarer med bilde på siden her? Kommer man lettere i kontakt med de man søker? Blir man gjenkjent på byen, og fører det i såfall til noe positivt? Er det mye å hente på å bli sukkerkjendis?

Boobs!

Siste svar fr. 2 juli 2010 17:25 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym rotte

Boobs!

Et forum er jo ikke komplett uten denne tråden.
Regler; Start opp musikkprogram, ha alle sangene tilgjengelig, og ha shuffle (tilfeldig) funksjonen inne. Noter de 10 neste sangene som kommer opp! IKKE JUKS :)

Og her er min;

Daniel - Bat For Lashes
Street Fighting Man - Rolling Stones
Hell 4 A Hustler - 2 Pac feat. Outlaws
The Boys Are Back in Town - Thin Lizzy
Wrong Or Right - DMX
This Is An Emergency - The Pigeon Detectives
Who Why - Warlocks
Take Me in your Arms Love Me - Gladys Night
Lollipop - Lil Wayne
Hvordan Går Det Med Deg - Postgirobygget

Skjønner ikke at mange menn sitter på chatten, de er hverken Vip+ el. superbrukere. De får jo ikke kontaktet noen om de ikke har betalt. Virker litt smålig på meg, at de bare sitter å venter på å bli kontaktet av damer som har betalt og er superbrukere. Dette var dagens hjertesukk:-)

Dette er igjen en tråd der man kan skrive det man ønsker som kanskje ikke passer inn i andre tråder.
Her er det lov å le, gråte, sutre, dele, frydes, inspireres eller bare skrive litt hvis om hva du vil når du er selskapssyk...

Og alle er hjertelig velkommen :-)

Look into my eyes
Can't you see they're open wide
Would I lie to you baby??
Would I lie to you??...oh yeah
Don't you know it's true
Girl there's no-one else but you
Would I lie to you baby??
Would I lie to you??

er å slippe tørre fotballkomentatorer som bakgrunnstøy.

Ble litt glad nå. Tok kontakt igjen med en jeg var på date med for et par måneder siden. Jeg likte han. Men han skrev dagen etter at vi kunne være venner.....

Jeg svarte:" OK, men jeg likte deg..."

Følte jo at det var litt kjemi og at daten gikk fint. Men så var det noen andre faktorer som nok gjorde oss litt usikre...

Men så så jeg han på et annet nettsted og tok kontakt. Ville bare høre hvordan det stod til.
Så nå skal vi treffes igjen.Spurte for sikkerhets skyld om det var litt dumt av meg å tenke på han. Han sa jeg ikke skulle tenke på det at han hadde sagt at vi bare var venner...så nå har jeg et lite håp jeg...

Gleder meg til å se han igjen....han så på meg på den RETTE måten. Ble en liten gnist der merket jeg:-)

Er det noen musikere her som vil starte forumband?
Jeg kan spille trommer:
BOM-tsjikk-KAH-BOM-BOM-tsjikk-KAH!

Damer

Siste svar to. 1 juli 2010 22:14 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Dexter

Er på byn å sjekker damene. Etter en stund er jeg drita nok til at de blir attraktive nok. Flere med samme erfaring??

Min lille bærbare venn har nå dessverre gått bort. Den nekter å innta næring (dvs laderen er ødelagt (trodde jeg, men kjøpte ny og den heller virker ikke)) så da trenger jeg ny pc. Trenger den bittelitt i jobbsammenheng, men bare til å skrive kortere skriv og ellers kun for øh underholdning. Noen som kan anbefale noen? Helst sånn liten en, de er nusselige :)

Spesielt designet for Blahblah

Se nå her blahblah, hver gang du tenker på å nevne noe om alenemødre i en annen tråd så kan du stoppe og heller skrive det inn her. Helt sant, en egen tråd, bare for deg :D

Det er flere single husholdninger i Norge enn felleshusholdninger.... Er det rart, da? Norske menn mangler testosteron....Spar meg for innpåslitne vest-asiatere eller sydeuropeere, men det må finnes en gyllen middelvei mellom det og norske menn som må drikke seg drita før de tør ymte seg frampå...

Jobber i finansbransjen og titt og ofte kommer det velstående personer innom kontoret. Når disse er single, prøver sjefen og andre kollegaer å få meg til å hilse på disse rikingene, for "jeg som er så ung og søt og singel må jo syns det er veldig interessant å bli introdusert for x og y"

Det er sikkert velmenende, men det virker som de mener at jeg vil være interessert uansett bare fordi disse mennene har penger. Den siste de ville introdusere meg for var 15 år eldre enn meg, ganske ulekker og mye lavere enn meg....med andre ord ganske uniteressant...

Jeg er en ganske privat person, så jeg syns dette er ganske upassende. Er jeg sær?

Sol, sommer og kjekk, sjarmerende, kjempekoselig mann. Hva mer kan en kvinne ønske seg på en helt vanlig søndag?

hvor mange snakker dere med på sukker samtidig?

Disse synes jeg begge er gode. Andre som har noen henvisninger til noe med litt mening? Så er dette tråden for den slags!

Bodhisattva in metro HQ
www.youtube.com

LOOK AT YOURSELF AFTER WATCHING THIS.mp4
www.youtube.com

Er det galt av meg å gå ut på verandaen og be en tilsynelatende voksen fyr om å leke med den fjernstyrte bilen sin et sted der den ikke bråker og plager vettet av meg?

Humor

Siste svar on. 30 juni 2010 22:52 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym LuckySix

Noen som har noen gode vitser på lager????

Her er en liten en....

Hva er Harley Davidson's største fiende?????

Svar: Nytt Kjøkken!!!

... Han skriver på engelsk at han vil tilbringe resten av livet med meg, aldri snakket/mailet med ham før.... det finnes mange skrullinger!!

Jeg lurer på om det er noen her inne som har erfaring med Couchsurfing.

Hvilke nettsider bruker dere? Hvilke fordeler og ulemper har de ulike nettsidene? Har dere noen tips om hvordan man bør gå frem for å bli en vellykket couchsurfer?

Selv tilbrakte jeg for noen år siden noen septemberdager hos en jente i Ancona. Det var svært vellykket og gav mersmak. Jeg kom mye bedre i kontakt med den lokale kulturen enn jeg ville gjort om jeg hadde bodd på hotel. Å ha egen guide 24 timer i døgnet var også veldig fint.

Jeg fornemmer at dette kanskje er noe vi med fordel kan/bør utforske mens vi ennå er single. Det er kanskje ikke like lett eller naturlig å couchsurfe etter at singeltilværelsen har tatt slutt ...

Hva slags øl liker dere mest ?

Jeg hadde nærmest mistet troen, men noe har skjedd, og følelser strømmer gjennom meg igjen. Hurra!

Da mener jeg ikke at jeg henger meg etter menn som ikke gir lyd fra seg, eller kun ønsker kontakt etter et par øl eller en søndag hvor han ikke har noe bedre å foreta seg.. Men hvilke flagg skal jeg se etter for å unngå disse "pretende to be good" menn som er gode på å skjule seg bak seriøs fasade, selv om de egentlig kun er på nok en "erobringsjakt" eller kanskje til og med har en hemmelig kone. Dating kan være skumle greier nemlig.. Jeg har fått disse råd: Intens dater og lange pauser mellom = dårlig tegn. For mye pågåenhet = ikke bra, men hvis han ikke tar mest initiativ er han ikke interessert (!). Tegn til "bevis-sjuling" (eks. ingen flørt i meldinger eller mail). Finnes det noen flagg man kan se etter allerede i mail eller førsta date? Hva er forresten de beste tegn på at en fyr er en bra fyr?

Hilsen kv. 30

Er det noen som tenker over det dersom daten er født i et utpreget dårlig tegn i forhold til ditt? Tegnene passer dårlig sammen.

Hvor er du mørke spennende, mystiske, sofistikerte, mann, som tenner meg med ditt blikk?

En bekjent av meg sjekket opp kjæresten sin ved å legge en lapp med navn og telefonnummer i skoen hennes som hun hadde satt fra seg på trening. Han visste ikke noe om henne, men hadde sett henne der og i nærheten av jobben, og fulgte med hvilke sko hun satte fra seg. Det ble full klaff.
Og hun var ingen babe; totalt usminket og ganske vanlig søt, men hun ser hyggelig ut.
Så det skjer med vanlige mennesker.

Kanskje tips til flere gutter?

Det er poeng at hun ikke har skoen på, da blir det litt rart :)

Får og fårtsette der x-drømmer ga seg, hvem er artisten, og hva faen heter sangen:

"Mytje lys og mytji varme
tro og håp det kain du få med
mange tåra, tunge stunde
e æ reidd førr att det blir"

Hint:

bart. store briller, rbk, sodd, karsk og de e berre lekkert.

Når justerer dere alderssøket?

Jeg har justert alderssøket mitt i det siste fra max 45 til 52. Det gjør jeg da jeg har oppdaget at jeg har blitt tiltrukket av menn i en alder utenfor mitt søk:-) Blir jo eldre selv og har måttet juster litt ja. Synes i grunnen det var veldig OK å innrømme/innse overfor meg selv at jeg har blitt eldre og må følge med jeg også... er 44.

Nå har jeg i det siste fått en god del tilbud fra yngre menn også ( under 30) og har vel da ganske stor arena å operere på, for å si det slik..greit nok.

Fotball-VM 2010

Siste svar ti. 29 juni 2010 21:11 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Sør-Afrika

Jepp...da er 4 års ventetid over og et nytt VM sparkes i gang på fredag:) Hvem tror du vinner? Hvem blir årets toppscorer? Hvem blir helt eller syndebukk?

Kom i kontakt med ei jente på sukker...... Begynte å snakke med henne... før jeg dro på ferie - på Yahoo-messenger... Hun fortalte hun skulle til Dubai..... jeg fortalte at jeg skulle på ferie - om enn bare til Lofoten..... Dette må være verdens mest uheldige jente..... for etter at hun nå har vært i Dubai ei stund - så viser det seg at hun har mistet alle kredittkortene sine..... (En positiv ting kanskje? Unngår i alle fall Luksusfella da...) Problemet hennes var nå at hun måtte vente på å få nye kredittkort fra banken - mens hotellvaktene plager henne - fordi hun ikke har gjort opp for seg.... Så - i og med at hun har "kjent" meg i 15 minutter gjennom en samtale... så kommer spørsmålet om hun ikke kan få låne penger av meg til å betale hotellrommet.... slik at hun kan komme seg hjem......

Burde jeg sende penger.... ???! hehe

Tingeling - du behøver ikke svare på denne...... Ikke for at jeg er spåmann - men antar at jeg vet hva du tenker....

Det eneste denne jenta har rett i er jo at jeg er eller som hun sier virker som om at jeg er en svært hyggelig og snill mann.....

Hmm... er denne også enkel?

Alltid levd alene
Søkt etter et sted jeg kunne kalle hjem
Jeg vet jeg har vært kald som is
Ignorert drømmene, fortalt for mange løgner
Et sted dypt inne i meg
Et sted dypt inne i meg
Fant jeg barnet jeg pleide å være
og jeg vet..... at det ikke er for sent..
Aldri for sent..

Hvem og hva?

Ei siste nøtt før jeg stopper å spamme forumet....

Hva er teksten - og hvem er artisten?

Jeg tenkte jeg
kanskje skulle skaffe meg ei hushjelp
Finne et sted like ved
hvor hun kunne bo
Bare en
som kunne holdt huset rent
ordne maten og dra sin vei

Dette er voldtekt - men her er en oversettelse til:

Og vi danser til trommenes rytme kjære
danser i morgensolen, kjære
Akkurat som månen er vi våkne hele natten
later som at alt er ok
himmelen vet vi er som flammer og lys, kjære

Dere vet hva jeg er ute etter - artist og sang..

Rotte - kjenn din besøkelsestid - her har du mulighet til å vinne en date med deg selv..... Bare tenk hvilke muligheter...

Dette er en engelsk tekst - lettere direkte oversatt....

Artist og sang??

Husker du veggene jeg bygde
Vel kjære de raser ned
De utgjorde ikke engang en kamp
De lagde ikke engang en lyd
Jeg fant en måte å slippe deg inn
Men jeg hadde egentlig aldri tvil
Stående i lyset av din glorie
Jeg har min engel nå.

Artist og navn på låta?

It was my decision to get clean, I did it for me
Admittedly I probably did it subliminally for you
So I could come back a brand new me, you helped see me through

Innser jo at dette blir i enkleste laget for skærpingene på forumet.... får finne på et nytt konsept...

Hva heter sangen - og hvem fremfører??

Then burning down love
Burning down love
And when I go there
I go there with you
It's all I can do

Hvilken sang er dette hentet fra? Hva heter artisten?

Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Dette er noe sikkert jeg og mange andre jenter her inne opplever. Uansett hva jentene ser etter.
Så er det så mange menn som ikke har bilde, uklare bilder.. bilder av ting de synes er kule, enn av seg selv.
At de skryter hvor bra catch de er, med alle egentskapene sine.

Men, så begynner man å taste litt frem og tilbake, og mønsteret blir det samme... De bruker dette stedet som erstatning for en bar. Fordi på en bar er det blitt sikkert tidenes vanskeligste marked for "enkle øyeblikk". Men hvorfor må en mann lure til seg enn kvinne. Kan han ikke være tøff nok til å si hva han egentlig vil. Og heller single ut jenter på den måten ved å få ærlig svar tilbake og.
Er jo nok av jenter som kunne tenkt seg et uforpliktene forhold.. (elsker), men der har menn ofte for stort ego at de tror alle jenter forelsker seg i enn viss periode, om man gir henne for mye oppmerksomhet (selv om det er BARE fysisk).. Jeg kjenner flere venninder som har sukkerprofil, og opplever det samme. Så dette er ikke kun egen erfaring.

Men gutta!! Vær så snill og skjerp egoet litt. Spre det egoet til andre ting i livet deres, enn å tro vi jenter faller som fisker. Dere burde i 2010 vite hvilke type jenter som er vanskelige å få følelsene til å flomme til, og de som blir forelsket for null og niks. Men til og med jenter som ikke er Bare på leting etter det store Love, blir skeptiske til tullinger som poserer falsk her inne. Trygghet vil vi jo ha uansett hva vi pakker ting inn i.

Og skulle Big Love dukke opp.. topp!!

Sitter her og søker på restplasser for å komme seg til syden noen uker, men alle charterturer er jo beregnet for min. 2 personer.
Er det noen som har noen forslag til bra og rimlige reisemål for single ?

Sminke

Siste svar ma. 28 juni 2010 20:30 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Sydenkupp

Når man har 10 bilder i albumet sitt, og man er ute etter langvarig forhold, hvorfor ikke legge ut et bilde uten sminke?

Ja, sminke gjør deg til et lettere blikkfang, og skjønner jo hvorfor man har det på profilbilde. Men det er flere her som ikke har 1 eneste albumbilde uten..? Hvorfor?

I ett langvarig forhold(bor sammen) tilbringer man jo mesteparten av tiden sammen uten sminke...

(nesten det samme kan sies om det å ikke ha et helkroppsbilde..)

Eller er det det at damene vet at for mange menn er bleika hår, en kløft, og mange lag maling er blikkfang? For meg er det ihvertfall "turnoff".

Ellers må jeg si, jeg så et bilde her i en profil av en veltrent mage, kun magen, og fikk hakeslepp, er bare såå mye mer sexy enn hvilken som helst kløft...
Kan ikke forklare hvorfor akkurat nå, kanskje fordi jeg vet det ligger mye trening bak (som regel)..., nei, må tenke på den..

Masse folk og strålende sol på Minøya på søndag, en flott dag å være onkel på :)

Rett ved utebassengene på Tøyenbadet var det ei blid jente, blond, ca. 25-30 år som plutselig sa "Hei!" til meg uten at jeg klarte å plassere henne helt, antakelig fordi hun hadde ganske så store solbriller på seg. Jeg ble litt forfjamset, mumlet "Hei...?" tilbake og løp videre etter nevøen min, så der gikk jeg glipp av en mulighet til å bli kjent....

Det skulle ikke være noen herfra, vel?

Men så hadde jeg jo solbriller på meg jeg også, så det kan jo hende det var noen helt andre hun trodde hun hilste på :)

Jeg har et problem.

Det er en flott alenemor som jeg har litt kontakt med, yrkesmessig. Hun gjør meg rett og slett ganske opphisset seksuelt, i tillegg til at hun er veldig snill. Jeg kunne godt tenke meg å ha et forhold til henne, og det virker også som om hun er interessert i meg,

Problemet er at hun har flere barn, og det virker som om hun er veldig oppsatt på å finne en slags reservepappa til dem. Jeg orker ikke det barnekjøret (har ingen barn selv) og jeg føler at jeg blir utnyttet hvis jeg går inn på noe sånt.

Nå tenker jeg - så rart det enn kan lyde - at det ville vært enklere hvis hun hadde vært gift eller i et forhold, og bare ønsket et sidesprang. Da ville vi begge kunnet få noe ut av det. Sånn som dte er nå føler jeg at det blir helt feil utgangspunkt.

Nå tenker jeg altså at eg vil velge å se helt bort fra henne - paradoksalt nok fordi hun er singel. og vil ha meg til å være noe jeg ikke kan være.

http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/article3711917.ece

...så nå er volleyballspillerne uten makker ;)