Sukkerforum

Akt I (høst 2009): Man møter en dame på date, og det blir totalt fire dater, hvor det lengste det går er litt klining, før hun sier at hun ikke er over eks-kjæresten sin ennå.

Akt II (vår 2010): Hun tar kontakt igjen, sier hun føler seg mer klar nå, man møtes tre ganger, hvorav én middag hjemme, før hun plutselig ikke svarer på SMS.

Akt III (sommer 2010): Man treffer henne tilfeldig og hun ser en annen vei. Sender en SMS og lurer på hva som egentlig skjedde og hvorfor hun ikke sa fra, som første gang - og får en skyllebøtte om hvor frekk man er.

Hva skal en stakkars, uskyldig ung mann tenke?

Dette bør en mann ha av kvaliteter - Hva mener menn om oss ?
* Gentelmann
* Ærlig
* sosial
* intellektuell
* utdannelse
* sporty
* sexy
* super lover.....
* økonomisk ryddig
* leken
* maskulin
* Respektfull
* Empatisk
* Trofast
* DIGGER MEG :)))

Finnes denne mannen - hvor ?????

Historier fra virkeligheten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sutrer'n

Det dukker jevnlig opp tråder som handler om ting man har opplevd på Sukker, og vanligvis inkluderer de andre personer som også er Sukker-medlemer. I de aller fleste tilfellene handler det også om negative sider ved disse, opplevelser eller holdninger man har støtt på der man enten lurer på hva som egentlig er i gjære eller hva som får folk til å agere som de gjør. Vanligvis anonymiseres de tilstrekkelig til at det kun er den som skriver dem selv og den de omhandler som ser tegningen - enten man skriver under nick eller pseudonym.

Spørsmålet er, er dette god netikette? Hvordan ville du reagert om du så et innlegg som omhandlet dine dårlige sider - samtidig som du visste at det som sto der faktisk var sant? Grunnen til at jeg spør er at jeg for en tid tilbake fikk en skikkelig overhøvling for noe som var så anonymt som det var mulig å få det, selv om det var sant (nei, det handlet ikke om hva jeg følte, det handlet om et reaksjonsmønster). Og jeg synes faktisk det er helt greit å dele dette. På en måte kunne jeg hatt lyst til ikke å anonymisere, andre kan jo risikere å møte det samme reaksjonsmønsteret, men jeg ser jo at det er ufint. Men som en anonym historie? Jeg ser egentlig ikke noe galt med det, jeg.

hva legges i dette? Nesten alle kvinnene jeg matcher med her inne har valgt dette. Personlig ønsker jeg jo å finne drømmekvinnen og har valgt at jeg ser etter et fast forhold.

Etter å ha vert på en del dater med kvinner som har valgt dette sitter jeg igjen med inntrykket "jeg vil pule, men ikke noe mer" stemmer dette?

Jeg ønsker fortrinnsvis svar fra kvinner.

Er det tabu å innrømme at man er svak for litt frodige damer?

Koser meg som singel, mens jeg ser på at kompiser blir herset med av de gretne kjerringene sine... mas mas mas

.. mye bedre å kose seg med en sukkerbit avogtil!! :)

Hei
Vi er noen venninner som lurer på om mannen vil være "jeger" eller er det greit at vi jentene jakter på menn også ?
Føler dere at dere blir overkjørt ?

Håper alle har hatt en nydelig dag i sommerværet !

Var selv en tur opp til fløyen, og utsikten over Bergen var idag et syn for guder!
Ønsker alle en videre fin kveld :)

...en nordlending, jærbu og stril...

Vi har alle våre fordommer mot folk fra ulike deler av landet. Her kan du komme med dem!

Bør man si fra at man har mensen før han kommer på besøk dersom det ligger i kortene at man skal ha sex? Rimelig nytt forhold, men kommet i gang med sengekosen så vidt...

Dersom man nevner det når det nesten ikke er mulig å stoppe :-) Er det dårlig gjort og er det turn-off? (siste mens dag da..)

Jeg tok nattbussen hjem fra Oslo sentrum i natt og merket meg at det var mange par av typen etnisk norsk jente som var intim med menn som så ut som de kunne være fra midt-østen. Jeg la merke til flere par. Ære være våre nye landsmenn for å klare å sjekke dem opp, men det fikk meg til å tenke - det er sjelden jeg ser det motsatte.

Noe lignende har jeg opplevd i Bulgaria, Tyrkia, på Cuba og flere andre steder når jeg har vært på ferie. Unge norske damer rundt halsen på lokale helter, mens norske menn ikke er det samme. Er ikke vi etnisk norske tøffe nok kanskje. Er vi i ferd med å bli akterutseilt?

Så jeg lurer på om dette er den nye trenden, eller om det bare var tilfeldig det på bussen?

Uff - denne er stygg.
Men gutta tenner ikke på store lår og romper etc. Så da kan jeg være noe kritisk til høyden på min kavaler.
Hvor er grensen for dere jenter - hvor mange cm bør mannen være over jenta ?
Jeg fikser ikke menn som har like lange ben som meg og bruker sko str.40.
Er jeg håpløs ?
Jeg er ikke perfekt selv, men jeg får sperre uansett hvor flott han er på alle andre områder.

Skulle gjerne hatt et ok utested der man vet at "han kjekke" ikke har dame, eller ikke trenger spane etter om han har gullring eller ei. Mulig det fort ville ha blitt et kjøttmarked, men.. Where to go?

Jeg begynner - når noen omtaler Play Station 2 for oldschool!

Men hvordan kan det ha seg at menn i slutten av 40-åra (49) ønsker kvinner i fra 32 til 46??? Merkelig fenomen

Hei igjen, dere! :)

Jeg er i det \"spørrende\" hjørnet i dag/kveld :) Jeg leser jo i profiler, og registrerer at mange jenter ønsker om \"drømmemannen\" at han skal være \"litt handy\". Hva ligger egentlig i dette? Jeg er vel litt \"handy\", og svært velutstyrt..: Jeg har kompressor, spikerpistol, jekk, sirkelsag, trillebår osv... Er det å være litt handy, eller er det bare \"liksomhandy\"? :)

(Dette er egentlig ikke et helt seriøst innlegg) :)))

Hei
Jeg lurer på en sak helt seriøst.
Kan dere beskrive hvordan dere har det når du/dere er blitt forelsket.
Er det alltid voldsomt, eller bruker du lang tid etc.
Kan man bli forelsket der og da etter få min, eller må du kjenne personen og kjenne det vokser mot en forelskelse.

Jeg for min del bruker tid, blit lett betatt men bruker god tid prosessen mot en forelskelse.

hilsen 40 år

Hei dere :) Jeg klarer ikke å la være å undre meg over hva folk vil si med ferdigformulerte fraser og bilde av ei katt med en limehjelm, ei bikkje og røde eller gule hjerter. Det er da så myyyye hyggeligere å få noen ord som er selvvalgte. Så når det popper opp et gult eller et rødt hjerte, uten noe mer, så mister jeg nesten interessen med en gang. "Javel, ennå et hjerte. Hvor er mennesket som sendte dette, da?", er det jeg tenker, og så går jeg videre... På samme måte undrer jeg meg over hvorfor man ikke får et lite svar tilbake når man sender en hilsen. Det trenger ikke engang være et forsøk på flørt, men en hyggelig hilsen eller en kommentar. Er folk virkelig så upersonlige at de gir blaffen? Hehe :))

Neida, jeg er ikke sår eller furtete... Jeg bare reflekterer litt rundt dette og deler noen tanker. Kommentarer, noen? :)

Overskriften sier vel sitt. Det er sikkert forskjellig fra menneske til menneske, men hva er den jobben som du ville ha gleda deg til hver dag du våkna? Prøv å se bort ifra lønn.

Dåner =)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dånern

Keri Hilson...Åååååååhhhhhh =)

Jeg har etter hvert møtt noen damer på Sukker, og selv om jeg har fått mange "sorry, du er ikke min type", er det faktisk bedre enn de som bare dropper kontakten og så mener det er rettferdiggjort med et påstått smil tre måneder senere når hun kommer på T-banen, ser meg og snur for å sette seg et annet sted. Kan ikke folk i det minste ha anstendighet til å dumpe en når man faktisk dumper en? Særlig når man har møttes flere ganger i flere settinger?

Og denne gangen er det meg, ja...

Hvilke planer har folket?

Dersom de med barn, og som har dem annenhver uke kunne hatt barnefri samme uke som meg;) Det hadde gjort det ltt enklere og møtes. Klart, hvis man vil, så får man det til;) Men, sånn i begynnelsen.. Ikke like aktuelt og ordne med barnevakt for at mamma skal på date, hehe;)

Heisann, fi har hatt litt innkjøringsproblemer med den nye programmkoden og har jobbet fortløpende for å fikse bugs.
Følgende ting som lagde trøbbel er nå fikset :)

1) Hvis du er online så vises det i profilen
2) Hvis man er online, og har ikke valgt å skjule seg under synliget, så vil man stå som online på onlinelista og i profilen.
3) Chaten fungerer igjen
4) Onlinelista fungerer for alle
5) Det å åpne profiler i eget vindu fungerer som før.
6) -Sms fungerer dessverre ikke enda, med det vil også bli fikset.
7) Mulighet til visning av superalbumbilder til gratisbrukere vil til uken bli muligjort

Ha en herlig søndag alle sammen :)

kloster?

Siste svar lø. 5 juni 2010 13:38 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym undrene

vurderer å rett å slett begynne i kloster.. sikkert mere oppmerksomhet der å få:-)

Hvor langt ut i en flørt tar det før mistenksomheten oppstår? Ikke det at det er et aktuelt problem for meg p.t., men det er fredag kveld hjemme foran PCen, og mistenksomhet er en stor turnoff for meg...

Svimer damene av i akutt kjedsomhet om en stakkars nerd drar frem slike ting utover kvelden om samtalen svinger innom mobiltelefoner eller godt pålegg som honning? Andre emner det blir oppbruddstemning av?

I Storbritania har biepopulasjonen sunket med 15 prosent bare de to siste årene.

Teoriene om hvorfor har vært mange. Og her kommer en til: Mobiltelefoner har skylda.
Arbeidere og dronninger

Det er på gamle Panjab University i byen Chandigarh at teorien har blitt klekket ut, og rapporten er publisert i den indiske forskningsjournalen Current Science. Forskerne utstyrte en bikube med mobiltelefon, og en annen med en falsk mobil. Biene i den mobiloppkoblede kuben fikk mange problemer.

Honningproduksjonen falt, arbeiderbiene kom ikke hjem fra jobb og dronningen produserte ikke nok avkom.

De travle bie-forskerne mener signaler fra mobiler forstyrrer bienes magnitismebaserte navigasjonssystemer.
Dermed får biene problemer med å utføre sine daglige sysler, som gjerne er å lage honning eller legge egg.

- Økt bruk av elektroniske dingser har ført til elektrisk forurensing, skriver forfatterne i sin rapport, ifølge Telegraph.co.uk.
- Og biene blir ofrene.

DATE

Siste svar lø. 5 juni 2010 11:45 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym beach

Lucky me
Skal på date, skal møtes ved en strand med teppe & vin.
Perfekt date - JA jeg syntes det :)

Hva er en perfekt date for dere ?

Ikke at det vil utgjøre noen forskjell, hva de norske angår.

Hvor forundret jeg kan bli. En aktiv handling i håp, eller ønske, om å få møte en man kan dele resten av tiden med. Her blir det forsimplet og latterliggjort. Nei, jeg er ikke desperat. Bare overrasket!

Når man snakker om statistikk så kunne det jo være litt festlig å se hvor mange forsøk på kontakt det er gjort - og hvor stor svarprosenten er..... :)

..at de fleste kvinner her inne som ikke har barn søker menn som er maks et par år eldre enn seg selv og ned til ca 10 år yngre, mens kvinner med barn stort sett søker etter menn som gjerne kan være 10 år eldre og laveste grensen et par år yngre???

a nice try

Anledningen?

Ingen svar
(mann 36 år fra Hordaland) Privat melding

Veldig mange flotte og pyntede jenter ute i dag - hva kan anledningen være?

Skulle så gjerne sittet på en utekafe med en pils, og kikket på livet i kveld....men har ingen barnevakt:(
Hva skal man finne på for å stagge rastløsheten mon tro...

Hei Har du gitt fullstendig opp å forstå... menn eller damer...!!! ???? Ja da bør du lese boka " Hvorfor menn lyver og damer gråter"
Tipper du får en bonus i form av en Kommunikasjon hvor du virkelig forstår hva den andre har ut av seg.... å tenker!! du selv begynner å prate på linjene og ikke mellom!!!!!

jeg har fått en eksepsjonelt bedre måte å kommunisere med damer på etter å ha lest boka.... og skjønt at jeg har vært en "typisk" mann i alt for mange år..... ha ha snakk om å være teit men ....har ikke tenkt å si LES boka ... Vil heller si tør du la være å lese den?????

jeg vil ha kommentarer fra deg som har begynt å lese den eller som har lest boka....Å da spesielt fra damer?? om dere sitter igjen med samme intrykk??? etter boka!!! her hjelper de ikke med noe synsing.... for jeg å trodde jeg viste ....... før jeg tok til vett å leste....boka ;-)

Er det mange her som skal på musikkfest i Oslo i morra?
Og hvor er det best å dra?

Jeg har lurt på en ting: Her hvor jeg bor er det forholdsvis kronglete å reise når jeg skal date noen, spesielt den veien hvor det største "nedslagsfeltet" er. Damer har avlyst når jeg har vært halvveis av ulike grunner, og det har hendt at kjemien har uteblitt, noe man selvsagt må regne med. Men så kom jeg på det: Hvis jeg avtaler date med tre-fire forskjellige damer en lørdag, med to-tre timers mellomrom, så kan jeg se det an, hvis den første virker lovende så melder jeg avbud til de andre, men hvis den første er uinteressant så finner jeg på en unnskyldning og satser på den neste osv., selvsagt med åpning for tur på byen og mulig hotellovernatting med den rette. På den måten så reduserer jeg muligheten for bomtur betraktelig. Hva tror dere?

Nå har bilen stått og ult i en halvtime uten at han har brydd seg med å slå av alarmen. Enten er han døv ellers så er han dum.

Fikk meg en overaskelse da jeg tittet innom konsertprogrammet til rockefeller. Chris Isaak skal spille der i morgen! Det må jo oppleves.
http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg
(Og jeg som trodde jeg skulle klare en uke uten oslotur)

Jaja

Siste svar to. 3 juni 2010 22:29 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Agaton

Ikke lett dette her.........

Hvorfor svarer ikke jenter , skriver til dem så raskt jeg kan til dem , etter at jeg har fått et gult hjerte !! ???

si meg.....

Siste svar to. 3 juni 2010 22:20 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ievigheten

ingen som går ut på en torsdag i Oslo eller?????? TYPISK!

Green Day!!

Siste svar to. 3 juni 2010 22:10 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Fysen:-)

Gleder meg til Green day imorra jeg :-)

Utrolig mange flotte kvinner ute å går!
Kjempemange nydelige rumper.
Snur meg sikkert 30 ganger dagen

ja jeg er våryr
og sulten

er dere det og?

Dette er tråden for rare dater, mislykka dater, kleine dater, morsomme dater. Dater der du traff verdens største dust, verdens største sjarmør der du ikke fikk frem et fornuftig ord, eller din beste date noensinne!

Fordi det som er kult med sukker.no er at selv de datene som er mislykka som regel fører til en god historie.

Bring it on!

Kjøpt meg nytt stort svart kjøleskap.... og den SA*****S pyntelista som er under døra løsner hele tida.... Det er mye verre enn en plagsom nabo..... Gaustad neste for meg........

Hei alle sukkervenner!

Bare lufter noen tanker som har kommet meg for hånd den siste tiden.

Når man er ute blant folk og fe, så er det lett å føle en spenning og tiltrekning ovenfor noen man tilfeldigvis flørter med på butikken/byen ja, over alt.

Får dere den samme spenningen og de såkalte sommerfuglene av å utveksle søte ord med den pene/sexye personen dere eventuelt snakker med her?

Selv om de personene jeg har snakket med her har vært "eyecandy", noe jeg ville ha snudd meg 10 ganger etter på gata. Og ordene som har kommet via brevveksling av vært riktig så tiltalende så får jeg ingen som helst vibber for denne personen. Av denne grunn ser jeg heller ingen grunn til å date vedkommende da det må(for min del) ligge NOE spenning under det hele.

Hva skal det være jenter?

Netcom har sendt meg en stor konvolutt inneholdende en pinne og en prisliste. Dertil følger trusselen "I neste uke ringer vi deg. [...] Bestill i dag! Ring <nummer>"

Fasinerende påfunn, men de kunne ha spandert en vedkubbe eller kanskje grillkull ville vært mer relevant for årstiden.

Jeg vil ligge i grasset sammen med en kjæreste, en rykende grill og en flaske kjølig rosevin. Ikke sitte i sofaen med en PC, Derrick på TV og vissheten om at jeg snart må få ryddet litt igjen...