Sukkerforum

øyenbryn

Siste svar ma. 28 juni 2010 16:12 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym undrene

hvorfor driver en del kvinnfolk å napper øyenbyna sine, får så tegne på noe som ikke ser ut i måneskinn?? man ser att det er på tegnet og det er da ikke noe fint...

Onegaishimazu! Shomen ni rei og så setter vi i gang.. Glem alt annet, fokuser på pust og bevegelse. Den indre ro gir deg tid til å tenke og forstå. Slapp av og følg flyten i energien rundt deg. En god sjangse tilfaller den som er forberedt

Jeg ønsker faktisk bare svar fra kvinner, menn som skryter av sin virilitet kan gjøre det et annet sted.....

Jeg lurer på hva det koster sånn gjennomsnittlig å ha en tenåring i hus i mnd? Er det forskjell om det er gutt eller jente?

Hadde vært veldig takknemlig om dere som har tenåringer i huset eller evt har erfaring med det kom med innspill.

It's a winner

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym petita

http://www.youtube.com/watch?v=K_k6sfCJtwY&feature=player_embedded#!

Flott!

Siste svar sø. 27 juni 2010 23:18 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Narcissus

Jeg, er det noen som er så flotte som meg? Tviler litt. Har ikke sett noen her.
Men jeg finner alltid noen i speilet mitt. Tror jeg skal investere i flere speil...

Fikk et hypotetisk spørsmål fra en kompis i kveld. Hvis du måtte velge - ville du de nesten 10 årene:
1. være uten sex med en mann?
2. aldri ha sex med mindre enn tre menn samtidig?
Lett tenkte jeg først, det må bli alt 2, men fant ut at det fort kan bli litt travelt. Avholdenhet i lange perioder - vet jeg jo at jeg er god på fra før :-) Jeg sendte spørsålet tilbake til han - han syntes heller ikke svaret automatisk gav seg selv. Hva synes du?

Har vært singel og uten noen som helst form for sexuel omgang i fem år...selvvalgt i den forstand at jeg var opptatt med små barn og veldig sliten...

Ting har endret seg og jeg har funnet meg selv igjen og kjenner at jeg har lyst på en mann..

Men det jeg har lyst til er ikke en trivel situasjon med en mann som kommer sliten hjem og som setter seg med avisen...
Nei, jeg er ute etter den head over hills følelsen...at jeg blir tatt med storm og at føttene forsvinner under meg...

Jeg vil bli beilet til...tatt med ut for å danse...bli invitert på en spennende middag. Bli forført...

Livet begynner etter 44 :-))

Sitter med et inntrykk av at man kan forveksles med en Player om man er "verdensvant", selvsikker og finner tonen rimelig (for) fort. Er det sånn å forstå at damene (mange i hvertfall) helst ser at den potensiell er litt usikker, bakpå og litt keitete?
For en effektiv Player kan vel ikke være som sistnevnte ?

Om man i tillegg har kropp og utseende med seg vil det da forsterke misstankene ?

Som en hypotese den andre veien kan jeg vel si at jeg stusser litt over damer som tilsynelatende ligger i toppskiktet er single år etter år. Lett å gruble over HVORFOR de er single og at det må ligge et helt hundespann begravet et sted..

Noen ganger flere hundespann faktisk, men men hihi

Vet at dette ikke er noen presis videnskap, men man kan jo lett trekke forhastede konklusjoner om man er veldig fokusert på signaler som kan være tilfeldig fra den mann eller dame du blinket ut ;o)

Hvis man logger seg av Sukker eller browser videre på andre sider, f.eks går inn på Dagbladet.no, så vil Sukker tro at du er på vei vekk fra PC'en om en stund. Sukker viser da er online en time etter at du browset vekk fra Sukker. Sannsynligheten da er stor for at man enten fortsatt er på nett eller i nærheten av PC'en. Hvis man har Sukker oppe på en nettbrowser så vil flashbanneren gjøre at man ikke blir logget ut selv om man ikke klikker aktivt rundt på siden. De fleste stenger jo av pc'en etter hvert så det er ganske få som er på 24 timer i døgnet.

God sommer!

Naturligvis må jeg finne på noe å avslutte greia med.
Det er til ei av de på facebook, jeg vet det ikke er særlig elegant men jeg har ikke noen bedre ideer nå.
Jeg er 34 år, hun er 30 og jeg er redd.

Hei
jeg vet dette er ganske uventet, men jeg kommer ingen vei uten å prøve.

Vil du være med ut å ta en kopp kaffe eller noe annet en av de neste dagene?

Jeg håper du svarer ja snart men blablabla........

Hei
Leter etter en søndagskjæreste i Trondheim, skriv eller si ifra!(arnkrok,varme , film, mat osv)

Noen her som synes det er litt tungrodd dette forumet på Sukker??
Skulle vært slik at man fikk se om det var kommet nye meldinger på de trådene man skriver på.... Kan ikke være så utrolig vanskelig å få et litt mer avansert forum opp her... ?? Eller??

Har personlig 2 stk, en på hoften og en i nakken/ryggen, begge er sommerfugler. Ønsker meg en tredje, men aner ikke hvor jeg vil ha den...

Hva slags inntrykk får dere av følgende fraser;

”han må ha god økonomi” ”ikke være gnien” ”sterk økonomi” ”like å skjemme meg bort” ”ikke være redd for å åpne lommeboka” – osv osv osv.

Den første ser jeg kan være et ønske om at personen rett og slett ikke skal være en kandidat til luksusfellen, men resten?

Nå tror jo de fleste her at man skal skrive om at man begynner å bli gammel osv..... men det er ikke det jeg har tenkt til å fortelle om her....

Katta gikk rundt her og mjauet.... trodde den ville ha mat - i alle fall ble den utrolig giret da jeg gikk for å gi den mat.... Maten fra Whiskas falt ikke i smak og katta fortsatte å klage.... Jeg sa - se til helv... å ha deg ut... det er sommer - masse fugler ute du kan spise... 15 minutter senere kommer katta inn med ei levende mus.... ganske søt ei.... som katta skviser.... etter å ha lekt med den.... så spiser katta musa.....

Og jeg har vært på sukker i ganske mange flere minutter enn 15!

er det derfor det er så rolig i innboksen min og på forumet i kveld?

hvorfor alle må kommentere om folk har skrevet innlegg gramatisk riktig hele tiden.... Og det gjelder ikke bare sukkerforumet men alle forum, også de som ikke omhandler dating og single mennesker.

Kan lese masse gode svar i en fornuftig eller ufornuftig tråd. En eller flere ganger så kommer disse innleggene og fremstår som turn off for min del.
Ønsker alle som er mye mer fornuftige enn meg en riktig god fredagskveld. *s*

Jeg har en pappa, som jeg selvfølgelig er veldig glad i! Han er faktisk 78 år, skilt, og ser uforskammet flott ut! Jeg ville tippet på at han var minst ti år yngre. Han er bereist, en gammel orlogskaptein og har tidligere vært direktør i et internasjonalt selskap. Han bor i eget flott hus, er særdeles eventyrlysten og liker å reise, spise og drikke god vin. Han går på ski, jakter og spiller i band. Jeg har selv reist med han til ulike steder, da han fremdeles var i jobb, og vet at han er ukomplisert og full av glede og livslyst. Han er riktignok en MANN....i sin generasjon, og ikke så flink til å snakke om følelser, for å si det sånn...Men nå betrodde han meg forleden, en sen kveld med litt for mye vin, at han var impotent, og at han av den grunn aldri ville ha funnet på å be en kvinne på date, fordi han ikke har noe å tilby henne. Jeg prøvde å fortelle han at det finnes mange måter å tilfredsstille en kvinne på, og da sa han, at han ville elsket å kunne tilfredsstille en kvinne, at det var hans store drøm..... Han sørget, for han trodde at det ikke var mulig, og at hans drømmer begynte å forsvinne for godt, og at det var så vondt for ham, for han mente at han fremdeles var et seksuelt vesen.

Jeg prøvde å fortelle han at livet hans slett ikke er over, at det sikkert finnes en kvinne et sted, som ville ha kunnet trives med han. Hva tenker dere om dette? Jeg synes så synd på han, han har så mye livsglede i seg fremdeles, men tror at alt står og faller på penisen..sorry,...ikke meningen å bruke det uttrykket.... Hva kan jeg gjøre for min elskede pappa? Legge inn en profil her på sukker? Finnes det et bedre sted for noen i hans aldersgruppe? Og kan jeg legge inn profil for pappa her, for han? Mitt mobilnr er jo allerede opptatt med min profil...

Det er vondt for meg å se at min kjære far begynner å bli deprimert, flotte høyreiste mannen...og han er så ENSOM!

Når man har en kjønnssykdom som nick/sukkernavn, hva forventer man egentlig av svar, da?

Vær så snill å forme normale setninger i henhold til norsk rettskrivingsnorm. Bokmål eller nynorsk; det spiller ingen rolle.

Gi meg en god grunn til å svare på en henvendelse som inneholder to ord, intet bilde og tom profil. Takk:-)

Måtte skifte profilbilde, pga noen klarte å vinkle det til noe sexuelt.... Synd noen hjerner funker slik!

Jeg fikk nettopp besøk av en mann på et annet nettsted. Han beskriver seg selv som snill, god,varm, åpen, ærlig, trofast, pålitelig, omtenksom, romantisk, nær, øm, engasjert, empatisk og glad i det livet tilfører oss.
Og tror jeg på det?
Nope, jeg tror ikke på det.
Jeg ville selv aldri funnet på å skrive noe slikt om meg selv, fordi jeg vet at av og til klarer jeg ikke å være så perfekt og snill og god og varm og åpen og ærlig og trofast (ok, den klarer jeg, har ingen planer om utroskap og har aldri vært der) og pålitelig og omtenksom og romantisk og nær og øm og engasjert og empatiskt og glad i det livet tilfører oss (ok, den siste klarer jeg også, jeg er flink til å se positivt på det livet tilfører meg, selv om det av og til kommer som en blåveis i panna).

Men er det meningen at jeg skal tro på slikt? Ut i fra hvordan jeg tolker meg selv så vet jeg at jeg ville klart to av disse 14 egenskapene hele tiden, de andre egenskapene er slik jeg absolutt ønsker å være, men neppe klarer å være hele tiden. Noen av disse egenskapene er jeg ofte, andre er jeg av og til og alle egenskapene er avhengige av dynamikken jeg har med mannen.

Av og til lurer jeg på om vi beskriver oss selv slik vi ønsker at den andre skal være, og at vi lurer oss selv og andre trill rundt her inne storparten av tiden ;p

Neppe utvalg

Siste svar lø. 26 juni 2010 03:13 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym Lettrømme

Tror det er riktig nettside kun for folk fra Oslo og området, neppe medlemer fra Sør og Nord Trøndelag. Det samme på Soria Moria festen ingen vits å dra ditt igjen

Så mye ræl av noen 'damer' pålogget der nu. Skikkelige kjerringer fra Oppland og Hedmark i midten av 30-årene som ser ut som 50-åringer, og en sliten utgave på 45 som søker "Flørt som kan utvikle seg med mann fra 24 til 46 år".

Herre Guuuud assa.

Som tenkere er vi utestengt fra det vi tenker på; som smakende, som berørende, elskende eller hatende tenker vi ikke klart.
Jo mer vi tenker, jo mer stenges vi ute.
Jo dypere vi trenger ned i virkeligheten, jo mindre kan vi tenke.
Du kan ikke studere glede samtidig som du hengir deg i en kjærlig omfavnelse eller anger i det du anger.
Du kan ikke analysere humorens vesen samtidig som du brøler av latter. Lewis 94

Deler disse ordene som en oppfordring om å prioritere en sommer som gir opplevelser med anledning til å tenke minimalt og å føle maksimalt. Med andre ord en sanselig sommer.

Jeg tror jeg skal finne på noe litt mer fornuftig i sommer enn å henge her. Om jeg fortsatt er singel kommer jeg kanskje innpå igjen noen dager før 25. september på jakt etter et vorspiel til Sukkerfesten. Men inntil da - adios amigos!

For dere som skriver meldinger til de peneste, og lurer på hvorfor dere aldri får svar, har VG bidratt med en oppklarende undersøkelse blandt denne folkegruppen.
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10002245

Til neste valg burde det kreves avlagt eksamen i nasjonalkunnskap for å få stemmerett.

På forsiden er det en reklame om hvor mye større andel kvinner det var på sukker i forhold til konkurrentene.

Og har nå i tråd med ekspertisen på forumet bytte til et profilbilde med langt høyere kvalitet, justert profilteksten, lagt til mange bilder i bar overkropp som visstnok skal bidra til langt større entusiasme blandt de kvinnelige profilene her inne. Så nå er jeg spent ;o)

Det har vært nevnt i tidligere tråder på forumet at man muligens legger lista ganske høyt når man velger seg en date osv... Og at man kan gå glipp av en del om ikke annet hyggelige møter av den grunn... Jg mener ikke at man skal møte Gud og hvermannsen - men lurer av og til litt på en del ting...

Hva er årsaken til at man blir så utrolig kritisk når man sjekker på denne måten??

Har forresten fått en utall svært hyggelige avvisninger her da... i tillegg til at man faktisk fått noen som bare er utrolig hyggelige å sende post med og som jeg holder kontakten med over tid på tross av at man i utgangspuntet nok er avvist... eller ikke funnet som helt den man er på utkikk etter... Mulig vennefelle eller noe slikt.. men uansett...

Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne! Er ikke dette en grunnløs på stand. hva bygges den på??

Jeg hadde satt pris på om denne damegjengen som herjer i alle tråder...laaaaangt utenfor trådtema....kunne være så vennlige å holde sine saklige og usaklige fredagsfnisekommentarer i èn tråd, jeg.
Da slipper jeg å bli sånn halvskuffa når jeg åpner (for meg) interessante tråder...over innlegg som i min lille, blonde hjerne IKKE hører hjemme der.
:o)

Trallallalla....Here it is...
Herj ivei...;-))

*snurr garn*

Hadde et ublidt møte med en frisørsak og frisyren ble litt kortere enn planlagt....

Noen som har noen selvopplevde gode måter å løfte selvfølelsen sin på? Etter å ha blitt avvist for n-te gang trenger jeg en boost.

Plukker du syv ulike sorter markblomster og legger de under puta i natt, vil du drømme om din fremtidige brud/brudgom. Virker kun midtsommeraften. Tør du? Hører gjerne i morgen om hvordan det gikk :-)

Studert albumet mitt og fant en hake for å gjøre bildene tilgjengelige for ikke betalende medlemmer.
Setter haker, men neste gang jeg går inn på albumet er hakene borte.
Er det en bugg med hakene alene eller er ikke bildene tilgjengelige for alle? Noen som har forsket på den der?

Jeg er (over)mett, trøtt, selskapssjuk, kvinnfolksjuk og rastløs. Jeg skal i bryllupsfest på vestlandet i helga - UTEN single damer. Også jeg som elsker vestlandsdamer...

Tror jeg trenger noen å stalke. ;D

Underhooold meg! Jeg trenger gpp (generell pisspreik).

Beskrivelse av en drømmemann til Dame i førtiåra :-)

"Humoristisk, sporty, intelligent og attraktiv, helst sosial og omgjengelig. "

At "han" er sosial og omgjengelig er ikke så nøye med andre ord? Koselig dame da sikkert, men det kom litt feil ut i mine ører .

Leter etter mannen som kan synge sin norske versjon av denne. Med like stor troverdighet...

http://www.youtube.com/watch?v=JWAhvagX7UI

Finnes han?

Nettdating er mye mer komplisert en det ser ut til! Jeg liker ikke kompliserte ting.
I tillegg kunne jeg denne gangen tenke meg en modell vakker, ung partner.
Så nå vurderer jeg å sonere terrenget i Odessa!
Andre som er inne på samme tanke og vil hive seg med?

Hvem er med til Aiya Napa på førstkommende mandag? Jeg og en kamerat bestillt i går. Rundt 3000 fra Oslo, få plasser igjen. Heng med! =)

Egentlig...

Ingen svar
(kvinne 54 år fra Buskerud) Privat melding

Egentlig så er jeg en greit og seriøs dame. men .. hva mangler egentlig til å få det til ??

Är det många här som ska gå på Extrema outdoor på lördag den 26? :)

Trenger tips!

Vi tenker på Riga, Berlin, Praha, London og Køben....noen andre vi bør vurdere?

Hei
Jeg ønsker meg kun en flørt.
En steinrik flørt, er jeg kynisk ?
Men pokker heller, er møkka lei av å betale for alt mulig.
Tar gjerne en Anka bare for å slippe regninger......
Er jeg en tøs eller er jeg et geni ?

Jeg skriver/har skrevet med endel jenter her inne, som alle har gitt meg hjerte sak.
Problemet er at nesten alle bare svarer på mine spørsmål uten å spørre om noe tilbake..

Noen som opplever det samme?
Så da lurer jeg på hva jeg skal gjøre?
La være å sende flere meldinger? kjøre på og fortelle om smått og stort som har skjedd i løpet av dagen?
Spør og grave videre?

er 24år om det skulle ha noe å si

..mer på det man ikke gjorde, enn på det man gjorde.

Det er noe jeg lurer fælt på. Om det er slik, mener jeg.

I forrige uke møtte jeg den søteste damen som noen gang har dukket opp i livet miitt. (Og det sier en del.) Det var på et stort sommerarrangement, med noen få kjente, og en masse mennesker jeg ikke kjente. Denne damen var dessverre blant de sistnevnte.

Jeg våget ikke å snakke til henne, siden hun var så søt at hun burde ha vært utstyrt med en advarsel fra Tannlegeforeningen. Hadde hun ignorert meg, hadde det ikke vært så ille. Men hun snakket faktisk til meg, der jeg satt for meg selv noen meter fra henne, enda hun var opptatt med å snakke med noen andre akkurat da. Og et par ganger etter det også.

Jeg fikk aldri vite hva hun het. Ikke etterlot hun seg noen sko heller.

Så nå sitter jeg her og lurer. På om jeg angrer. Eller om jeg er glad for å ha sluppet unna en ydmykelse.

Vel, jeg skriver atletisk, men jeg heller vel mer over til muskuløs. Tanken er den at jeg tror kanskje betegnelsen "muskuløs" vil bli oppfattet negativt av den generelle kvinnelige befolkning, og at disse vil assosiere dette med begrenset intelligens, selvopptatthet osv. Stemmer dette? Eller foretrekker muligens jenter generelt, muskuløs fremfor atletisk? Jeg innser at jeg ved å spørre på denne måten ikke vil få et representativt utvalg av befolkningen, men pytt pytt :-)