Sukkerforum

.. at jeg kutter ut profilen min her.

Funnet kjærligheten? Nei.

Jeg har rett og slett bestemt meg for å ikke fortsette på sukker, og heller finne damer ute i den virkelige verden.

Jeg synes rett og slett Supermedlemskapet koster for mye, og uten medlemskap er det ikke noe poeng i å være her.

Dere får kose dere videre folkens!

etter min erfaring så er det utrolig mange damer her inne som rett og slett kutter deg ut pga klestil og lignene.
skjønner ikke åssen de kan legge et grunnlag for ossen personen egentlig er når det er det eneste de trenger å vite om deg...

hjelp meg og forstå:)

Hvorfor spørre?

Siste svar ti. 25 mai 2010 09:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym ikke spør

Hvorfor spørre om hvor mange sexpartnere daten har hatt i sitt liv hvis de egentlig ikke liker å vite/høre det?

Når datene går til helvete er det greit å bruke musikk til å deppe litt.....

Fant tilbake til mine gamle "kamerater" i Stage Dolls.... Rainin' on a sunny day... Det oppsummerer litt det meste for hva nettdating angår..... og når det ikke går slik man ønsker etter utall antall poster... og noen dater.... Sangen kom ut i år da.... Men fant den tilfeldigvis mens man satt og spilte gjennom gamle sanger til Stage Dolls på gitaren....

Jeg er kanskje blitt litt skeptisk etter noen dårlige erfaringer. Hvordan kan man stole på en ny igjen?
Hva kan man se etter? Når man møtes hos hverandre ganske tidlig? Dårlig tegn ?
Bedre om man møtes og finner på flere ting for å bli godt kjent med hverandre? Hva tenker dere er kjennetegn på en interessert person? Som i utgangspunktet er ute etter å finne kjæreste...... Jeg vil jo ikke være skeptisk, men er redd for å bli brukt. Vet at ikke alle er useriøse, men hvordan kan jeg skille prinsene fra froskene tro ? Har noen tips? Råd ?

Lurer egentlig litt på om damene her faller for gutter som poserer og briefer med flotte kropper i bar overkropp ?

Kunne aldri falt meg inn selv (har bare sånn "bare" middels kropp og da...) ettersom jeg er også vil fremstå som seriøs og synes vel det ikke signaliserer annet enn å bruse med fjæra, og sånt driver man vel ikke med annet enn etter stengetid på byen. Kanskje litt dømmende, men det er jo disse gutta jeg konkurrerer med :) Tenker vel også at damene som faller for dette trikset, ikke er min type allikevel.

Eller bør jeg briefe litt selv med mine tattiser og muskler ?

Når kan vi droppe kondommer - 1 uke-1 mnd-1 år ? og bruke annen prevansjon. ???

Så er det endelig vitenskapelig bevist det vi alle har trodd: Menn er mer opptatt av fotball enn damer.

I en global undersøkelse om menns samtalevaner svarer nærmere 90 prosent av de spurte at de snakker om fotball med vennene sine. Kun 45 prosent snakker om kvinner, mens 34 prosent snakker om arbeid.

– Det er kanskje ikke den nyheten kvinner ønsket seg, men det ser ut til at menn faktisk bare tenker på én ting når de er sammen med kompisene sine, og det er fotball, sier Tim Ellerton i Heineken, som har finansiert undersøkelsen.

Det er i Kina og Russland menn snakker mest om fotball. I alt 5.300 fra 15 land har deltatt i undersøkelsen, som er utført av OnePoll.

I land som Tyskland og Frankrike kommer kvinner på tredjeplass som samtaletema. (©NTB)

Var ute på byen, hva ser jeg. Selv den støggeste feite dundra på 45 har flotte menn på 25 som legger ann på henne.
Snakket med eksen min og spurte hvor mange brev hun fikk per dag da hun drev med nettdating. Hun hadde ikke tall på det. enormt mye. Tenk positivt...................

på henvendelser fra folk dere ikke finner interessante?

Det har vært langhelg. I Oslo har været vært strålende. Hvordan prioriterer du?

1. Du gir litt beng i husvasken og det som må gjøres og løper ut i sola iført solbriller og godt humør.
2. Du vet at det blir flere godværsdager, og synes at huset må se ordentlig ut til helga. Du gjør det som må gjøres.

Og hvis ikke du vil svare, skriv om noe annet! Det er nesten alltid lov i mine tråder :-)

http://sukker.no/datingmagasin/2010/05/er-st%c3%b8rrelse-viktig-for-jenter/#more-1403

En tilsvarende med motsatt fortegn kunne vært artig å studere;)

Hvor er du mann som er seriøs, humoristisk og empatisk?? Jeg en 46 år gammel litt over middels (tror jeg da..) utseende med humor, optimistisk og utadvendet kvinne. Jeg gir snart opp søket mitt her inne etter drømmemannen min.

Når jeg leste på senga for min lille prinsesse i kveld måtte jeg trekke litt på smilebåndet:

"Det var en gang en prins som gjerne ville ha en prinsesse, men det måtte være en riktig prinsesse.
Så reiste han verden rundt for å finne en, men over alt var det noe i veien. Prinsesser var det nok av, men om disse var riktige, var prinsen ikke sikker på, for det var alltid noe som ikke var som det skulle. Så kom prinsen hjem igjen og var meget bedrøvet, for han ville så gjerne hatt en ordentlig prinsesse..."

Noen som kjenner seg igjen..? ;-)

Skal sjøsette båten min om halvannen time, tida går såååååååååå seint!
Noen andre som har båt her?

Rødt hår!

Siste svar ma. 24 mai 2010 21:38 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Rødtopp

Er rødhårede mindre attraktive her i nord? Min erfaring som rødhåret dame er at jo lenger sydover i Europa jo mer attraktivt blir det røde håret?

Noen kommentarer?

Jeg synes det er utrolig fascinerende å se flotte bilder og filmer av dyr og natur. Vi har så mye å lære og jeg føler ydmykhet. Men jeg blir altså så deppa når jeg ser hvordan vi mennesker holder på, tar for seg og ødelegger. Orker nesten ikke se på bilder av isbjørn som ikke lenger finner mat pga. menneskaskapte endringer i naturen, eller bilder av skilpadder, fisk og fugl som dør pga. oljeutslippet i Mexicogulfen osv.

Vet at jeg sikkert høres naiv ut, og på en måte så er jeg nok det, samtidig dobbeltmoralsk. Reiser for mye, kjører bil, spiser kjøtt osv. Er det noen som har det på samme måte? Hva gjør dere i hverdagen for å lette på samvittigheten eller gjøre verden til et bedre sted. Prøver å kildesortere og ikke kjøpe alt nytt når det gamle fortsatt funker, men vanskelig når holdningen er at det er billigere å kjøpe nytt enn å reparere osv. Er ikke helt der at jeg slår meg sammen med Frederic Hauge heller..

Langrenn

Siste svar ma. 24 mai 2010 21:14 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

OK - feil årstid, men likevel ser jeg i en 70-80 prosent av profilene at damer her simpelthen elsker å gå på "bortoverski", som jeg forstår er det samme som het langrenn for noen år tilbake. Selv har jeg ikke hatt planker på beina, verken bortover, nedover, oppover, innover, utover eller på tvers siden 1994, men jeg har med tid og stunder konkludert med at det kunne vært moro å prøve igjen med noen jeg faktisk likte. Men, til dere som skriver hvor glad dere er i langrenn, er det noen av dere som er fornøyd med turer på nybegynnernivå?

- Å se på damer og se på menn, er en menneskerett. Det koster ingenting, det er et tegn på våre grunnleggende tilfredsstillelse av driftene. Hvordan sile ut de som kun er så kresne og kun ute etter: barbieben, fotomodeller for å få noen til å fø sitt barn og skjønnhet fordi de vil ha et pent ansikt på andre siden av kjøkkenbordet.
- Jeg mener sukker mangler et kriteriet her med kategorien; KUN INNE HER ELLER UTE FOR Å TITTE - fordi noen er ikke potensiell søker men kun titter.

Når sant skal sies er det svargaranti, - men hvordan kan sukker.no garantere den?

Nei tilbake til tallene og få kabalen til å gå opp. Sukker kan bli et kjedelig tidsfordriv uten diskusjonsforum.

Hva mener dere andre?

Positivitet

Siste svar ma. 24 mai 2010 18:05 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym tørdal

Det er så utrolig mye mer oppløftende å se en profil der det står at man håper å møte noen på Sukker enn profiler der det står at "jeg vet ikke helt om jeg tror helt på dette".

Bare et tips!

Fjellsko, regntøy, solbriller og hansker ligger klar ved siden av sekken. Værmeldingene er variable så jeg må helgardere.
Vi må være to modige sjeler som avtaler å møtes på ferja som tar oss halveis til turstart, spennende dag i sikte.....
Måtte bare dele med dere slik at andre kan la seg inspirere til å hive seg uti det :-)

Hvorfor skal vi ha to søndager på rad, syns ikke den dagen er den kjekkeste:) tar vekk den faktoren at man faktisk har fri fra jobb.
Favorittdagen min må være fredager, men nok tirsdag er dagen jeg sliter mest med å stå opp om morgenen. Hvis man i tillegg har tirsdag etter søndag, så må det bli trøbbel mellom meg og vekkerklokken i morgen tidlig:) haha og det til tross for at jeg har anskaffet meg Enya til alarmtone:) Løsningen min i dag ble dette innlegget, uten noen spesiell plan:) hva er din favorittdag?

Jeg lurer litt på om det er mulig å finne noen å ha et seriøst forhold med her på sukker. For det første er det utrolig vanskelig å bedømme om man liker noen kun ved hjelp av bilder og tekst. For det andre er det en langsom prosess å chatte og date "tilfeldige" mennesker. Litt som å vinne i Lotto kan man si. Er det flere som har denne følelsen?

Ofte menn med bilder der de har tatt en stor laks etc......Jeg lurer på om jeg er i utakt med det kvinnelige publikum når jeg sier at kvinner generelt er vel ikke det rette publikum for sånne bilder....

I dag syklet jeg forbi to syklister, mann og dame, med identisk sykkel, identisk kondomdress og identisk hjelm. Og jeg bare spør meg - skiller dette seg i det hele tatt fra par som har identisk grilldress?

Finnes ikke en mer pirrende duft enn den som henger igjen i tøyet etter at vi har klint, hans helt personlige duft... han har gått ut av døra.....sukk....duften fyller meg med en vanvittig god følelse...ubeskrivelig...velbehag...har ikke lyst til å vaske den blusen min på en stund nei...:-))

Jeg er en frøken i min beste alder, uten barn, masse sjarm og godt humør, glad i skog, fjell og fisking.
Er optimistisk, ryddig økonomisk, selvstendig og har alt på stell....men hvor pokker blir det av mannfolka her???

Ok, akkurat nå har jeg noen kilo ekstra etter et par tøffe år, men jeg trener og er på veg nedover igjen.
Har jeg blitt for gammel? Kan da ikke være det? Det er da en strålende alder hvor man har det bedre og tryggere på seg selv og kroppen sin enn noen sinne!

Her på Sukker må det være innmari tøft publikum?

Turforslag

Siste svar ma. 24 mai 2010 00:24 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym tørdal

Jeg tenker å invitere ei jente på en tur ut i Oslomarka, men lurer på om noen har tips. Ingen av oss er spesielt veltrente, og jeg tenker derfor på noe a'la Skar-Øyungen, bare ikke den ruta, siden det var dit jeg ble dratt med på min forrige markadate.

Reklamene på TV i dag er jo bare helt fantastiske!!!

Avstander

Siste svar ma. 24 mai 2010 00:00 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

I en tråd som nettopp ble slettet var det snakk om avstander, og, ærlig talt, er det faktisk noen som mener at sju mil er et uoverkommelig hinder dersom man faktisk skal møte noen man ser for seg at man kanskje kan ha en fremtid med (=date)?

Jeg leser mange innlegg om utroskap - JA det er noe herk.
Men, hva er det med sex som gjør at man MÅ bare ha det sammen med den man elsker?
JA, da - jeg vet dette er langt over "vanlig" tankegang. Dessuten, kan jeg ikke tro at jeg ville kunne stole så mye på min partner at jeg kunne ha tillatt noe sånnt ....men er det tillit det egentlig er snakk om?
Eller er det frykt? Frykt for å bli forlatt - at andre er bedre - å ikke være foretrukket lenger?

Årsaken til at jeg kom til å tenke på dette er at jeg faktisk (!) kan se for meg at jeg har en annen en 'min' - uten at det truer vårt forhold. Ikke at det er noe jeg MÅ ha - jeg har heller aldri hatt det sånn, så ikke misforstå. Men tanken på det skremmer meg ikke.
Men, så irriterer det meg altså at jeg ikke er 'trygg' nok til å godta det motsatte ...

Er det noen som har erfaringer med dette?
Til slutt - ikke sleng ut skitt som svar på dette - men svar med hvilke følelser det gir deg...og er det bare frykt?

jeg er da en gutt i starten av 20 årene fra østfold. jeg ser mye eldre ut en det jeg er, å tiltrekker da damer som også er mye eldre en meg og ikke jenter på min egen alder.
problemet er da det at når de finner ut hvor gammel jeg er, så er de jo selvfølgelig ikke interisert. noe jeg jo kan forstå:)

noen som har noen tips eller syns punkter med hva jeg kan gjøre med dette?

Helt ærlig !!!!!!
Hvor mange kvinner her inne styrer glatt unna slike som meg....
Drømmepakka.....2 barn. ?
Selv om faren i seg selv egentlig er et kupp ( sett med egne øyne hehehehe)
Vel de som kjenner meg godt sier det samme, uten å være kjøpt/betalt.....

Må bare følge opp tråden... :)

Kan man på noe vis nå frem til de under 70 i match slik at man evt kan skrive til dem?
Har prøvd med å søke nick osv, men når ikke helt frem.

- inviterer du på champagne, så får du akkurat det du ønsker deg.....

Når dere tar en titt innom albumet ,hva slags bilder liker dere å se ?

Helt ærlig !!!!!!
Hvor mange menn her inne styrer glatt unna slike som meg....
Drømmepakka.....3 barn. ?
Selv om moren i seg selv egentlig er et kupp ( sett med egne øyne hehehehe)
Vel de som kjenner meg godt sier det samme, uten å være kjøpt/betalt.....

Skjønner nå av erfaring at det er er endel som bruker Sukker kun til å få tilgang til sex og ikke noe mer. Lurer virkelig på hvor mange som er på seriøs leting etter kjæreste? Skulle likt å få ærlige svar fra sukkermennene...Nå er det like før jeg gir opp nettdating helt...

Jeg bare spør. På tide med litt action og handling fra begge kjønn her inne!

Utroskap

Siste svar sø. 23 mai 2010 21:41 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym couldbe

Er det mange som synest det er greit at den en dater har vært utro? Tør dere stole på noen dere vet har vært notorisk utro?

En liten refleksjon... Eller kanskje til og med et lite tips til damene ( og sikkert også enkelte av gutta)...

Jeg blir særdeles skeptisk når jeg leser en profil som inneholder 2 linjer med selvfølgeligheter om "meg selv" - og en hel avhandling om hvordan drømmekjæresten skal være...

Det er nesten ikke grenser for hva enkelte må ha "Jeg har masse guttevenner og forventer da du synes det er flott", ""Du må være sporty, veltrent, barsk, sterk, handyman og ha god økonomi - og forgude meg - og like å stelle i huset" :-)

"In your dreams" sier nå jeg og vandrer videre til neste profil... :-)

Det er naturligvis helt greit å være kresen/kravstor, men er det ikke greit å kreve det samme av seg selv? Litt balanse er vel det jeg tenker på - og at det er greit å søke etter en normal person som faktisk finnes andre steder enn på TV.

Hadde jeg for eksempel søkt etter "et sexy villdyr av en dame som må like å holde huset i orden, mekke bilen, male garasjen og ha middagen klar hver dag kl 16:00 - og selvfølgelig tjene masse penger og forgude meg" - hadde jeg vel kanskje ikke fått mange kandidater på døra :-) Eller kanskje jeg burde prøve... Hvem vet hva som skjuler seg bak profiler som "Diamant", "Dreamgirl" eller "LovelyLady" fra Brøttum? (eksempler hentet fra fantasien - om noen tilfeldigvis har sånne Nick er det ikke dere jeg snakker om :-))

Hva synes du - er jeg for kravstor?

Om du hadde en venn som du alltid har sett på som perfekt som tar sitt eget liv, hva vil du tenke når du etterhvert forstår at han gjorde det på gurnnlag av kjærlighetssorg?

For meg var han den klassiske kjekkasen..høy, blond, atletisk, ga andre en trygghet med å bare være tilstede og stort sett god i alt så lenge vi kunne huske.......det var alltid litt bittersurt å gå ut med han siden han fikk alltid mest oppmerksomhet av jentene og jenter kunne til og med bruke meg for å komme til han.....selv om det er over et halvt år siden så hender det iblant at jenter spør etter han når jeg går ut.

Mer behøver jeg ikke å skrive da det kan bli litt vel lett for omkretsen å kjenne både han og meg igjen.

Men kan kjærligheten være for farlig for en mann? Kan menn knytte seg så mye til en jente og få en slags "eier/min jente" følelse som aldri går bort og smerten blir rett og slett for vond at det kan være andre løsninger innvolvert?

Er det egentlig sunt å anbefale unge menn å trakte etter den store kjærligheten, finne henne og knytte seg til henne? Er det moralsk riktig? Når tapet innvolvert kan kanskje sammenlignes med følelsene som kommer av økonomisk ruin eller dødsfall?

Jeg bare lurer på hvorfor bildet mitt ikke ble godkjent som profilbilde? Sitter på huk i moltemyra og smiler så søtt jeg kan:-) Sukker begrunner det med at man ikke ser mitt ansikt så tydelig? Hva med alle de bildeløse da? Dem ser man jo ikke i det hele tatt? Men det er tydeligvis ikke noe problem? Synes det er veldig pussig?

Noen kommentarer på dette?

Hei på dere som titter inn !
Hva mener dere om å føre seg/ vise seg/ marknadsføre seg på en riktig måte?

Er det viktig eller er det unødvendig her ? Tror dere på skjebnen/flaks, eller synes dere at det er viktig å redigere flott profill eller skrive en korrekt førstemeldin er meget viktig.

Naken mann

Siste svar sø. 23 mai 2010 14:31 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym vil ikke

Noen menn tror at jeg liker å se dem naken? At jeg liksom blir tent av det? Men det blir jeg ikke. Flere damer her som har det på samme måten?

Det som tenner er jo det som blir sagt, gjort og følt...ikke det visuelle nødvendigvis...hvis ikke han er RÅ lekker da...og dem er det jo langt i mellom...

Så vær så snill, ikke dra fram stasen for tidlig...det er turn-off.

Håper ikke denne tråden virker støtende, det er ikke meningen...kanskje bare et godt råd til noen av de ivrigste av menn her inne..:-)

Noen damer som skal rundt i Haugesund i kveld?

Har lest mye bra om det og akkurat innstallert.. Men mye å sette seg inn i ja,, :P

Hvorfor bruker folk så lang tid på å kjøre når de først har satt seg i bilen. Har tenkt på dette hundrevis av ganger. Man kommer til en full parkeringsplass på et kjøpesenter f.eks. Så ser man noen som setter seg inn i bilen, og så tenker man at da kjører de jo snart, så jeg kan ta den plassen. Jeg stiller meg pent og venter på å smette inn når de har kjørt.

Men, neida!!! Det skal flyttes på handleposer, pusse nesa, se seg i speilet, sette telefonen på lading, skravles, rette på lua, sette bilen i revers 3 ganger, justere setet, osv, osv

Er det ikke bare å sette deg i bilen å kjøre????

Skumle saker...!