Sukkerforum

De som skal dit kan vel rope ut, uten og være anonym;)

Sukker

Siste svar ma. 1 feb. 2010 19:12 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym pike

Sitter på jobb og leser i ei bok...

Sukker - befordrer kremdannelse ved pisking og røring.

Er det rart at jeg ikke klarer å konsentrere meg på jobb når jeg leser slikt?

Hvilken kremdannelse er det snakk om her??? Pisking......hvem pisker hvem??? røring...sukk ...jeg som var så klinesyk fra før... blir ikke mindre for å si det slik...

halloo jeg takk Pusen for en KANON helg...... dette skal jeg aldrig glemme... takker alle deltager på turen for det gode humør

i mars traff jeg en fyr fra nettet to ganger i våres. en fyr jeg ikke så som en jeg kunne bli forelsket i. men en jeg fint kunne ha som elsker intill noe annet dukket opp. noe annet dukket opp en periode.
for noen uker siden kontaktet herr nettdate meg igjen, og vi ble enige om et nytt treff.

jeg avlyste, og argumenterte med at jeg ikke trodde jeg orket å ha kun sex, men akkurat da trengte en som bare kunne holde rundt meg pga litt kjipe ting med min xmann, så fikk jeg svar hvor han sa at vi trengte ikke ha sex, vi kunne drikke rødvin og prate i sofaen,det var fint det og.

det takket jeg ja til. var spent hadde jo ikke sett ham på 8 mndr. og tilogmed den dagen før han kom tenkte jeg at det er så greit med elskere man vet man ikke blir forelsket i.ukomplisert.

han kom.og både kommunikasjon og sex (haha for det ble jo det, men godt å ikke kjenne at det var noe press)var helt fantastisk. jeg ble litt slått i bakken. forventet jo ikke det. og merker at jeg har lyst til å se ham masse igjen. endel av meg vil spørre om det er totalt uaktuelt å se at dette på sikt kan utvikle seg til noe mer. en annen del tar det helt easy og ser for seg en uforpliktende relasjon med max sexuelt utbytte.han har sendt meg sms hvor han sier at han også syns det var utrolig bra kjemi. faktisk skrev han dette"vi har så bra kjemi at vi bare må møtest ofte. det bare må vi"

igår fortalte at han skal på ferie en mnd etter et intenst jobb år. har så lyst til å spørre ham om hva han tenker om vårt møte. men skal virkelig ikke gjøre det. gi det litt tid. men tenker på alle datetips som sier at sex tidlig er en no go.stemmer det alltid?

når jeg vet om jeg er kun aktuell til elskerinnestatus, eller om han og ser en åpning til noe mer, ja da vet jeg hva jeg har å forholde meg til. og kan ta stilling etter det.

tror nok jeg vil treffe ham kun for sex og, for det var virkelig bra. men på veien må jeg jo beskytte mitt lille akk så overfølsomme hjertet også....

nå har jeg så usigelig lyst til å ringe ham å prate. eller skrive en mail og spørre ham om hva han vil. men jeg vet jo at det kan være ett dårlig sjakktrekk...

hva mener folk?

Jeg har merket meg ved flere anledninger at menn som er eldre enn meg, gjerne ca 35-45 år gamle er ekstremt mer selvopptatte enn gutter på min egen alder (20-opptil 35). Gutta på min alder spør gjerne mye, forteller litt selv, men har virkelig skjønt at en dame gjerne vil snakke og ikke sitte og høre på lange avhandlinger om han, han, han (...i begynnelsen altså). De eldre gutta 35+++ forteller stortsett kun om seg selv og sitt. Dette gjelder da mest i sukker-setting da det er her jeg har hatt mest kontakt med denne aldersgruppen. Det er usjarmerende og virker helt tåpelig at menn som har levd såpass lenge og burde ha catchet opp at å legge ut om seg selv i det vide og det brede uten å komme med noe spørsmål tilbake er særdeles upopulært. Men det er vel kanskje derfor de er single? Er det bare jeg som har opplevd det, eller er det flere om det?

La det svinge..

Ingen svar
(mann 51 år fra Vestfold) Privat melding

Hei alle. Ny bruker her. Noen som kan anbefale disse datingfestene?

Viktig spm!

Siste svar ma. 1 feb. 2010 01:38 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym allesgutt

Skal på Soria Moria den 6, og lurer da om man må ha med seg legitimasjon?
Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg er en kløpper til og miste ting, og synes det er greit og bare ha noen kontater på seg, og ikke kort osv.
Noen som vet?

er

Siste svar ma. 1 feb. 2010 00:50 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym berta

det mange gutter/menn her inne som rett og slett sitter og tenker..nei hun var for pen og får sikkert maaange brev,derfor gidder ikke JEG og skrive?!? det føles sånn på meg ivertfall.. er ikke det litt merkelig tankegang da? jeg får mange brev men hva betyr det egentlig? såvidt jeg vet så er dette ikke noen konkuranse i og få mest komplimenter og brev sendt til seg.. skjerpings gutter,ser dere en jente dere finner atraktiv så send for guds skyld et brev og spør om hun er interesert i og prate mer med dere.. !

Jeg liker (å se på) menn med muskler. Det hevdes at kvinner som liker menn med store muskler kan sammenlignes med menn som liker kvinner med store pupper osv. Kan vi tro at denne påstanden er korrekt? Hvor går grensen for hva som er for store muskler, for menn og damer?

Sannsynligheten for å lykkes på nettet er i følge en undersøkelse som ble presentert i Dagbladet (utført på en gruppe på ca 1000 personer): 50% finner seg en kjæreste og 50% av disse igjen finner livsledsageren der. Det er ikke så verst, synes vi. Det betyr at så mange som 100.000 han ha fått seg en kjæreste på Sukker, for en kortere eller lengre periode.

Dessverre så betyr dette også at 50% har gitt opp uten å lykkes. Det vi har sett gang å gang, i årevis, er at noen av disse har et behov for å trekke andre med seg når de gir opp og ikke vil være her lenger. Klagetrådene kjenner vi igjen i alle deres drakter. Motivet for å skrive dem er både menneskelig og forståelig, men like fullt litt ufint. Man burde jo ha oppfordret andre til å forsøke å lykkes, men det er selvsagt ikke så lett i dette rotteracet til Darwin.

Det man skal huske på er at det stort sett er like mange av det motsatte kjønn som heller ikke lykkes så fort, og så godt, som de skulle ønske. Det har altså å gjøre med å akseptere visse ting og kanskje bli bevisst på det at et forhold er så mye mer enn det man fantaserer om når man sitter der å titter på godbitene.

Det vi likevel vil minne om, fordi postmann Sukker er Norges desidert største katalysator for kjærlighetsforhold, er Shakespeares kjente linje: Don't shoot the messanger!

Hei alle sammen! Jeg er tilbake! Det er jeg SUTREKONGEN som snakker!
Nå den siste tida har det vært altfor for mye positivitet her på forumet, så nå syns jeg det er jammen på tide at jeg begynner å sutre litt igjen!

Hvorfor er det ingen som svarer meg??????

Hvorfor er det bærumssosser som får damer?????

Hvorfor vil damer ha bare kjekke og rike menn????

Buhuuuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((DERE ER SÅ DUMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vet dere hva jeg har gjort i helga el???????? Ingenting!!!!!!! Jeg har bare sittet i sofaen min, spist masse feit mat og sett på såpeserier, dårlige filmer hele jævla helga!!!!!!! Og det har jeg tenkt å fortsette med!!!

Så nå kan alle dere andre som får til dating og syns sjøl dere er så forbanna gode på sjekkefronten bare ha det så godt!!!!!

Nå skal jeg sette meg tilbake i sofaen og se på tv,klage og sutre over at alt er så urettferdig og bare sitte å syns synd på meg sjøl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jeg snubla over en artikkel hvor det er undersøkt sammenhengen mellom profilbilder og respons på meldinger. Artikkelen linker til en annen datingside, så jeg lar være å linke til den, kun referer noen av funnene. (Alle tall er avrundet på øyemål da jeg må lese dem fra litt små grafer.)

Datagrunnlaget bygger på 7000 tilfeldig utvalgte profiler med kun profilbilde (ingen albumbilder), aldersgruppe 18-32 år, og utelukket de 10% mest aktive og minst aktive brukerene.

*Fortsetter i neste post*

Ja jeg er lei dem!.... Synes det veldig slitsomt og utrolig teit med ALLE de useriøse titter`ne inne her .. di som IKKE har BILDE og IKKE har skrevet NOE på profilen sin..GRRR! Hva er vitsen med det lissom..... Om man er ute etter en kjæreste vil man jo bli tatt seriøst fra første stund...blir provisert av at folk er slik jeg.... at folk er inne på min profil , leser , ser på bilder og kanskje er fra mitt distrikt... å er av den typen som melder seg inn for å tilfredstille sin nyskjerrighet å "SPRE" rykter ... Slike har jeg lyst å blokkerer.....
Jeg bare spør HVA ER VITSEN med en slik profil?????

Har noen tips til treningsprogram som man får muskler av og forbrenner litt juleflesk av uten å få utseende som en sovjetisk "kvinnelig" kulestøter? Jeg skal trene på styrkerommet på jobben og mangler treningsveileder ;o)

Ensom?

Siste svar sø. 31 jan. 2010 10:52 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym jubalong

De fleste har vel en eller annen gang følt seg litt ensom. Når man syns det er mørkt å trist kan man lese denne, og kanskje få litt perspektiv på hverdagen.

http://www.dagbladet.no/2010/01/26/magasinet/ensomhet/familie/dod/10105099/

Sterk og trist historie...

Jeg oppdaget at min søte (!) flamme hadde slettet bilder på MIN pc (ja, hun hadde lovlig tilgang og mulighet - og ja, bildene involverte andre jenter - dog ikke av dodgy' kvalitet..) fordi "jeg ikke behøvde dem lenger...."(!!!)
Jeg er - som dere sikker skjønner - ikke helt ferdig med dama...(hun er faktisk et godt menneske)
Tap av bildene kan jeg leve med, men ikke med tillitsbruddet...
Kan jeg? Gi meg saklige og oppdragende argumenter og ord - om dere har noen :-)

Jeg bruker Facebook ganske flittig og egentlig mest i jobbsammenheng. Jeg har jo også mine beste venner der osamt familie og kjente...har til og med noen bilder av de søte små.

Når man har hatt kontakt en stund så kommer ofte spørsmålet: Er du på Facebook?

Da kjenner jeg at jeg stresser litt for jeg har lite lyst til å ha en hel drøss av menn på min Facebook og sier ofte at jeg ikke legger til menn der før jeg kjenner dem litt bedre. Når jeg så legger noen til bruker jeg også å si at jeg ikke vil ha noe tull på veggen min... og da mener jeg flørting og slikt... er det rart å si det?

Noen menn sier da at man kan jo bare slette hverandre etterhvert....Er det slik man gjør det? Åpner opp en ganske stor del av privatlivet sitt til ukjente for så å slette dem fra vennelister om det ikke behager?

Hvordan gjør dere andre dette og hvor fort legger dere venner til?

God lørdag!

Lurte bare på om det var planlagt noe vorspiel før festen neste lørdag?

Jeg har et dilemma. Alle sier jo jeg er Guds gave til kvinnen, men jeg er jo ikke religiøs! Så hvordan kan Gud finne på å gi meg bort når jeg ikke tror han finnes? Blir jo det samme som om grillpølsa nekter for at beninstasjondamen eksistererer. Så, gjør hun virkelig det? Hvem er hun, og finnes Gud kun i wieneren? Prøver han der oppe å gi meg bort kun for å bevise et poeng? Har han flere gaver? Er Gud egentlig Julenissen? Blir så mye å tenke på...

Hvordan skal man tolke det når noen ikke åpner meldingen man sender ?

Er det så totalt uinteressant at man ikke gidder å lese det engang eller at man ikke har tid akkurat nå. Prøv igjen senere

Jeg er 33 år og for litt over en uke siden måtte jeg fjerne en testikkel pga testikkelkreft.
Når jeg får selvtilliten tilbake og tør å møte noen igjen lurer jeg på hvor tidlig eller hvor sent passer det best å nevne dette for en jente.
Jeg vil egentlig ha dette ut av verden så fort som mulig men å nevne det umiddelbart eller i siste liten er nok ikke så veldig smart.

Har noen av dere noen tanker eller ideer om når jeg bør nevne dette?

Jeg regner med at det finnes flere som mener dette er nok til å kutte kontakten med meg men jeg håper naturligvis at dette er noe kun jeg henger meg opp i.

merkelig at det går uker uten at jeg finner noe interessant her inne, så plutselig hagler det inn, og jeg må rekke over 4-5 damer samtidig! Hva med å spre dere litt utover slik at det blir litt enklere for meg? : /

Hei alle sammen.
Har kjøpt meg en ferdig krydret tynnribbe og nå lurer jeg på om dere har noen tips om steking av denne. Vil jo helst ha litt sprø og deilig svor. Er amatør på området så jeg er takknemlig for alle tips jeg kan få.

Fakta: IRL har jeg et veldig drag på unge damer, dvs rundt 25, selv er jeg snart 40.
Fakta: Sukker matcher meg med alt fra 18 til 55..
Fakta: hvis jeg klikker på 25 åringer her inne, føler jeg meg litt dum, men ikke hvis jeg sjekker opp en IRL...

Dessuten liker jeg unge slanke damer... kanskje jeg er ferdig med sukker.no?

Det snør........ Jippii!!!!!!!! Herlig folkens!! Perfekt dag for å leke i snøen - eller hva sier dere??

Ha en strålandes lørdag alle sammen!!!!!!

Vurderer å ta med de single i kompisgjengen til soria moria. Kommer det mange damer rundt 25-35? Må jo bli ganske kul denne festen!

Ok, jeg har et problem.

Det er mulig det er er pirkete, dumt og teit, men det trenger jeg nesten litt tilbakemeldinger på.

Jeg sliter med enkelte jentenavn. Spesielt Marthe/Marte skiller seg voldsomt ut. Har ikke personlig hatt noen dårlige erfaringer med jenter med det navnet, men har flere kamerater som har vært eller er involvert i jenter som heter Marthe/Marte og uten unntak er de alle masete, triste og kjipe jenter. Den jenta som aldri lar typen gå ut med gutta. Den jenta som må ringe typen sin 6-7 ganger daglig om han er borte et par dager på tur.
På grunn av dette vegrer jeg meg veldig for å møte/date jenter som heter Marthe/Marte.

Er det jeg som er syk og burde søke hjelp, eller har andre samme opplevelser rundt navn?

Snøen har lagt seg som et fin glitrende teppe og sola holder på å gå ned... Nydelig å se på! :)

Men er det noe annet spennende som skjer i kveld? Noen som holder Fortet eller noen som skal ut en liten tur? Jeg skal ihvertfall ut av hiet etter en snarvisitt innom i løpet av helga.

Lurer på om noen her er kristne? Etter at jeg fant Jesus ble hverdagen min mye bedre, kanskje Jesus kan hjelpe deg?

Og high five til alle dere her inne som ikke køyer alene ikveld! :) (bortsett fra de som er gift eller samboer selvfølgelig!!) ;)

Siden 98,7% av de som har vært innom profilen min IKKE har gitt meg noe hjerte eller skrevet noen førstemelding, så har jeg prøvd å finne andre metoder for å finne ut om de som er innom kan være interessert.

Og da er det jo (tror jeg?) bare en måte igjen: se hvem som er innom flere ganger. Er en person innom flere ganger på ganske kort tid, må det vel være noe interessant der, skulle man tro?

Så nå nylig tenkte jeg på ei av de som har vært innom profilen en del ganger, og tenkte som så at:

"OK; nå går jeg innom profilen hennes en siste gang, og hvis hun da kommer innom min profil etterpå IGJEN når hun ser jeg har vært innom, DA sender jeg en melding."

Som sagt så gjort; jeg gikk innom profilen hennes igjen. Og joda - ikke så lenge etter kunne jeg se at hun hadde vært innom min igjen! Så jeg sendte en hyggelig melding. :)

Men var hun interessert? Neida. Ikke noe svar.

Æsj - tenkte jeg hadde en ganske god metode for å lodde stemningen der, men akk.

;)

Etter å ha vært på sats idag, skulle jeg bare innom rimi en liten tur for å handle inn litt stæsj. Idet jeg kommer inn døra er det ei søt lita snelle som smiler til meg, jeg smiler selvføgelig tilbake. Hiver noen ting nedi handlekurven, og møter blikket hennes igjen.... Hun smiler til meg... jeg smiler tilbake.... Vi vimser litt rundt i butikken, og flere ganger titter hun bort og smiler, jeg smiler så godt jeg kan tilbake... Jeg tipper jeg handla 5 ganger så mye som jeg egentlig hadde tenkt, bare for at hun var der.

Husker ikke når jeg kjøpte hverken rødløk eller gulrøtter sist!!! Først vimsa hun rundt i grønnsaksavdelingen, så vimsa jeg rundt der(en stund etter henne)... leeeenge vimsa jeg der... Da jeg skulle kjøpe avocado kom hun bort og stilte seg ved siden av meg og plukka hun også.... Jeg fikk faen ikke frem et ord.... Vimsa litt til, kjøpte pondus, som jeg ikke har handla på sikkert 2 år... Så måtte jeg bare gå til kassa... Da kom hun fort bort, og stilte seg bak meg i kassa.... Mulig jeg er innbilsk her nå, men føler det var mer enn nok invitasjoner til å ta initiativ.

Hva sier man i sånne situasjoner? Beste jeg kunne klart å rive av meg er vel noe sånt som "er du så glad i avocado, eller følger du etter meg?". Og det kunne vel vært like skremmende som flørtende, eller?

Noen som har gode råd til hva man KAN si i en sånn situasjon?

HERREGUD! Har null problemer med å flørte, og kanskje tom sjarmere jenter når jeg først er i en situasjon hvor det faller seg mer naturlig enn på butikken liksom.

......

Jeg har en liten "greie" jeg lurer på, og dette gjelder i det virkelige liv.

Først kjapt om meg selv, selv om det sikkert ikke er kjempeviktig: 31 år, 181 høy, 77 kg og venlig veltrent (Har trent hele livet, fordi det føles bra). Jeg VAR meget utadvent, og har alltid scoret høyt på den sjarmen det medførte. Nå har jeg blitt roligere og mere stille på mine eldre dager.

Så: Jeg var hos legen denne uka, for å hente innsovningstabeletter. Av og til sliter jeg med å sove. Men der inne har legen en assistent, som jeg har sett to ganger. Hun er en fantastisk flott jente, søt og positiv, og smiler alltid. Jeg vet ikke om hun er opptatt.

Sist: Jeg har lurt på om jeg skal si: Kunne du tenke deg å ta en kaffe/øl en kveld? Men på et så enkelt punkt stopper det helt opp, selv om det verste er et nei.

Så jenter: Er det positivt å få en slik henvendelse? Blir det bare ekstra kjipt for henne om hun må si nei? Er det vanlig at man får et slikt spørsmål? Hva er oddsen for et ja?

Eller: Bør jeg spørre???

Har aldri hatt slike problemer før, men de kjærestene jeg har hatt har vært jenter i min omgangskrets, da har jeg hatt tid til å la dem bli kjent med meg. Dette er en helt ukjent jente og en ny situasjon, faktisk:)

Jaja, da har jeg blitt plassert i den båsen også! *ler*

Av ironisk en jeg har datet som er 11 år eldre enn meg.. Jeg ble rett og slett for gammal for ham!
Jaja, la gutten få leke med småripsa tenkte jeg og lo for meg selv i det jeg klikket meg ut av sms'en og la hodet på puten for å innta nattesøvnen igjen etter å ha blitt vekket av mobilen som skurret i vei på nattbordet.

Når man er 25 og "for gammal" da er livet interessant gitt *ler*

Noen kule pratesjuke jenter som vil ha det gøy ute på byen i dag med meg en en kamerat....??

Jente ser på profilen min. Har aldri sett jenta før, aldri skrevet til henne. Så skriver hun.

"Jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre"

WTF? Står det "come to daddy" i profilen min? Mmmnei ;)

Mye rare folk her på Krydder, nei jeg mener Sukker :)

Jeg fikk en ufrivillig fridag, da etter å ha levert junior i bhg, kjørte jeg ut. Pc`n sier bare dns/server feil da jeg prøver logge på intranett. Så nå sitter jeg her, uten noe å gjøre, ikke kommer jeg meg noe sted, for bilen står i renna utenfor huset.. hehe

Men det er dra fredda`n:P

Halvparten av de som kjøper sex i Storbritannia er i forhold, og antallet horekunder øker kraftig, viser en ny undersøkelse. Selv om Storbritannia har enkelte særegenheter som samfunn, tror jeg ikke ting er så veldig ulikt i Norge. Jeg lurer bare på hva som får menn som er i forhold til heller å kjøpe sex, jeg.

Dagbladet om undersøkelsen:
http://www.dagbladet.no/2010/01/24/nyheter/utenriks/sexkjop/10077807/

Og, please, ingen diskusjon om forbudet mot å kjøpe sex i Norge (og Sverige).

Ofte oppstår det usikkerhet om hvor forholdet skal gå videre etter et par dater. Hvordan kan denne usikkerheten unngås? Det er vanskelig både for menn og kvinner å sende og motta de riktige signalene i denne fasen? Jeg trenger bedre antenne ;o)

Jeg er redd for å bli såret og er kanskje derfor litt ekstra forsiktig med å være nok frempå og tydelig. Hva med deg?

Dette er en flørte tråd for "hingsten"

Man hører ofte på forumet om jenter som er frekke eller kravstore i profilen sin. Det har jeg absolutt ikke lyst til å være, men samtidig vil jeg jo ha noen som passer til meg. Og etter en del lange og korte forhold bak meg er jeg ganske sikker på hva det er jeg vil ha. En av disse "kravene" går på høyde. Jeg er ikke spesielt høy selv, bare 163 cm, men likvel er jeg veldig lite tiltrukket av det jeg anser for å være lave menn. For å være litt mer spesifikk; hvis du er under 180 er det ganske mye som skal klaffe ellers for å tiltrekke deg meg. Og er du under 175 skal du rett og sletyt være Tom Cruise i TopGun.

Jeg har en del spesifikke krav i profilen min, men ingen av dem går på utseende, alder eller staus. Alt er personlige egenskaper. Men grunnet en særdeles høy frekvens med henvendelser fra disse "lave" mannfolka (som sikkert tror det er greit å henvende seg til meg fordi jeg er så liten selv), har jeg vurdert å ta med, "ingen menn under 180" i profilteksten min. Ikke for å være slem, men det hadde spart ca 50% av alle menn som henvender seg den anstrengelsen de måtte synes det er å skrive en mail eller sette et hjerte. Men det er vel slemt det, eller?

Før jeg blir bombardert av forumets bitre krigere og utsatt for massiv nedjekking av alle 35+ mannfolk som synes jeg er frekk som ikke vil date en alenepappa på 35 år og 170 cm.... Jeg er 24 år, såpass pen at jeg får mer enn nok av henvendelser IRL OG her, og det eneste fysiske "kravet" jeg har er en høyde og en vekt som tiltrekker meg. Er det så galt?

De fleste av oss veit at å gi hverandre oppriktige komplimenter er noe av det bedre vi kan gjøre!! Det gir så mye å kunne bidra positivt inn i hverandres liv med gode ord i en passende stund.

Overfor en kjæreste er det kanskje desto viktigere å være flink til å gi og motta komplimenter. Jeg tror det er som å vanne en plante - det gir ny næring og vekst og kan gjøre et forhold sterkere.

Hvilke komplimenter opplever du som de viktigste å få av den andre??

D handler ikke om å finne den man vil gå til sengs med,men d handler om å finne den man vil våkne med..D handler ikke om den man vil leve livet sammen med,men det handler om å finne den man ikke kan leve for uten..I en verden er du bare noen,men for noen er du hele verden..

Er det lagt inn en mekanisme i PCer som selges i Norge slik at de blir dødssyke omtrent 2 år og 1 dag etter at de ble kjøpt?

Et kjapt teknisk spørsmål:

Dersom man er superbruker, finnes det mulighet for å gå over til vip...evt en instilling som gjør at man kan hoppe frem og tilbake? Muligheten for å skjule bilder for ikke medlemmer er nemlig attraktiv.

Takker.

Er det virkelig mange gutter som finner kjærligheten her.? Jeg har vært aktiv her på sukker, men er omtrent null respons. Jeg lurer på hva som er galt? Ser på meg selv som en normal person. jeg har bilder i profilen, jeg trener, er sosial og ikke røyker jeg. Er det bare meg av gutta som syns responsen er svak her? og hvorfor er det slik?

Hehe.. Kjøpte meg bil for 5 mnd siden.. Trodde jeg hadde gjort ett røverkjøp.. Peugout 405.. 95 mod..strøken.. automat.. nesten plettfri i lakken og 1 eier siden 95.. med unntak av 5 siste mnd... Alle servicer fulgt opp...

Gikk vel 3 uker.. første runde på verksted.. ulyd.. bahh..

Så hadde jeg den inn på service ett par mnd etterpå... Like greit å følge opp! =) meeen..der var det en del småting ja. og resulterte i stor regning..

Deretter kom sprengkulden.. og bilen starta med ett hyl av en annen verden.. åpna og sjekka servooljen.. (fikk mistanke da den ikke var særlig styrevillig) og joda.. tykkt som grøt!!! sukk.. Inn på verksted..sjekket for lekasjer... skylte systemet og fikk beskjed om at det måtte ha vært kondens og systemet var helt og fint..

to dager etter var lekasjen ett faktum!! Og oljen renner bokstavelig talt ut av kjærra... sukk.. Nå er den på verksted for 4 gang på 5 mnd.. Er det mulig.. man får igjen for å kjøpe bruktbil! hehe..

Så nå håper jeg at jeg finner en mann som er fulgt opp på servicer.. ikke dyr i drift.. hvor jeg ikke får slike overaskelser 3 uker etter "kjøp" ..hehe.. Men flott om du er av en litt eldre modell enn bilen min! Så lenge du ikke lekker:P

Ett lite mandagsukk fra meg!

I anledning av teateroppsetningen av "Sangen om den røde rubin", som jeg gjerne skulle ha sett.. , fant jeg fram boken min igjen.. Må bare få sitere Mykle, en onsdags morgen i 2010:

"Vil fremtidens ungdommer dyrke jorden?
Vi er ikke forenet i lengselen efter døde planeter.
Vi er forenet i lengselen efter hendenes innside." (A.Mykle 1956)

Vi lever i teknologiens og vitenskapens tidsalder.. men jeg påstår at Mykle forsto alt med disse vakre ord, skrevet for over 50 år siden.

Hva tenker dere?

Jeg begynner å bli lei av alle disse useriøse brukerene. Dem søker etter noe, men det skal mye til at det hele tatt blir et møte utenfor nettet. Jeg trur det ofte har ved dårlig selvtillit.

Jeg har en følelse at flere av dem har vert inne her i årevis. Hvorfor i det hele tatt svare, når man ser at personen som skriver ønsker en flørt/forhold og ikke kun nett venner?

Ikke bruk nettet når man har dårlig selvtillit til nettdate. Kan heller finne en ny hobby eller noe for å møte din framtidige kjærlighet. Ikke her.

Irritert i dag.