Sukkerforum

Måtte han hvile i fred!
Kanskje litt spesielt å lage en tråd om dette, men alle som har fulgt med rockens historie må jo ha kommet over Dio.

jeg er 40 og har fortsatt akkurat samme kvinnepreferanser som når jeg var i 20åra. Da syns jeg kvinner i 40åra var gamle og uinteresante og det syns jeg ennå. Psykolog neste. Andre som har det sånn?

sprek

Siste svar sø. 23 mai 2010 00:33 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym vidars

Bare lurer, nå har ikke jeg lest manlige profiler om de skriver det samme, men lurer på om der damer tror dere ligger bedre ann om dere som de fleste her gjør, skryter av hvor spreke dere er, som for eks, jeg har løpt den maraton så å så mange ganger hmmmm, å noen skriver de røyker, er runde å gode trener flere ganger i uken har unger er med på deres aktiviteter jobb osv er det bare super damer her, bare spør uten å mene å fornærme noen, men er det sannhet i alt eller vil vi ikke bare damer det gjelder tror jeg, fremstille oss bedre enn vi er

Hvor attraktivt er det å flytte inn i en leilighet sammens med en mann i slutten av 30-årene om han bor i samme hus som foreldrene? Det vil si at han har egen leilighet i huset, men foreldrene bor der også. Er det bare meg som ikke kan tenke seg det, og synes det er mindre attraktivt? Det kan nevnes at han har egen inngang og er selvstendig, men hva hjelper når foreldrene bor i samme hus?Er ikke de fleste jenter/kvinner enig med meg at dette er uaktuelt?

.. på andre siden av gjerdet. Ordtaket er bekreftet. Naboene har grønnere gress!

Stemme

Siste svar lø. 22 mai 2010 23:35 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Mange snakker om hvor viktig utseendet er, og jeg er ikke uenig, men det har også slått meg hvor mye stemmen faktisk betyr. Det er en stooooor forskjell på ei dame som åpner kjeften og viser seg å ha en myk og behagelig stemme og ei dame som åpner kjeften og høres ut som ei nøtteskrike. Jeg vet i hvert fall hvem jeg helst vil våkne opp sammen med... :-)

Hei.

Fikk undervente beskjed når jeg ble kontaktet av en dame..Hvordan kunne denne da kontake meg da henne er utesteng?

Eller har man blitt det i etterkant?

Uansett,det frister ikke å kontakte etter en sånn beskjed..

Hva er typisk ved en falsk profil?

Hva er typisk for en ekte profil der en jente har blitt utestengt?noen som har erfaring med dette?

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn.
Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren!

utenom ett blad, som var gult. Med en fyr jeg hadde 89 i matchtall med. Og det stod lite negativt i autoteksten. Hva betyr dette?

A4

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym A4

Jeg vil bare ha et A4-liv, med en A4-kjæreste, A4-barn og A4-jobb. Men er det i det hele tatt noen for meg her da? Nesten så jeg begynner å tvile, med alle kunstnerne og fjellklatrerne som er her.

Hvor mye går dere etter magefølelsen ?

For min egen del så pleier magefølelsen å stemme veldig godt, men de gangene jeg oftest ser vekk i fra magefølelsen, er når den ikke går på utseende. Som mann så er utseende av jenten noe av det viktigste, og jeg kan se vekk i fra noen "krasjer" med andre personlige egenskaper, så langt det ikke blir for mange, eller er noen av dem jeg virkelig ikke takler.

Hvordan ser dere menn og damer på magefølelsen, når det gjelder utseendet, og de andre egenskapene som personen har?

merker fort når våren og sommeren er her... mye mindre post,flørt og hjerter. mindre besøkende osv...

Noen som skal ut på byen i fredrikstad i dag?

Norske talenter.. Vil bare tipse folket om Floor Knights. De fortjener alle stemmer i dag. Dette er et crew som virkelig har stått på, er forebyggende og jobbet MYE på frivillig basis for forebygging. På gatekultur og på rasekultur. Jeg har også stor tro på at om de vinner er det mye de kan utrette i fremtiden! Jeg sier ikke at de andre deltagerne er noe dårligere, men om man skal stemme med hjertet håper jeg at dere stemmer på dem.

Takk!

Hei
Er det noen retningslinjer for bildene man kan laste opp? Jeg har forsøkt å laste opp noen bilder som har vært på 450x600 (40kb), men år beskjed om at de er for små..

- E

........til morsomme og uhøytidelige førstedater?

Hva liker dere å gjøre på første date?

Kjære Rihanna:

Hvor mange av dere har oppdaget g-punktet og fått orgasme? Selv eller med partner, spiller ingen rolle.
Jeg begynner å tro jeg at det er det beste.

For tre uker siden var jeg på dans. Ble budt opp av en som virkelig kunne danse, hvilken glede det var...det var så lenge siden sist noen hadde svingt meg på den måten....følte meg som the Queen of the Night....

Savner en god gutt som er super flink til å danse.... :-))

si ifr kjapt! her sitter jeg en gutt på 27----si hei nå..hahahaha

bare og si hei:)

Tror ikke jeg greier meg en dag uten musikk.. Er det en menneske greie eller er det folk her som greier seg helt uten?

Hvorfor måtte jeg absolutt bli en av disse seriøse og kjedelige kvinnene som ikke helt takler tilfeldig sex og løse forhold? Hva vondt har jeg gjort for å få en slik straffedom over meg? ;p
Tilfeldig sex er testet ut nok til at jeg skjønner at det ikke er helt greia for meg, men jeg er jo glad i sex, savner det og er ganske så frustert til tider.
Av og til treffer jeg på noen som jeg tenker at kanskje han kan være en kjæreste for meg fordi han både er en fin person og jeg tenner på han. Om han kommer med en slags tilbakemelding om at han gjerne vil ha kontakt, men ikke på seriøst basis, så blir jeg med på det en liten stund for å se om det går an å omvende han. Når jeg ser at det ikke var mulig å omvende han så blir det fort stopp.
De få gangene det har funket med en elsker for meg, da har det faktisk funket veldig bra, men da har jeg følt at jeg virkelig har plukket fra øverste hylle også både når det gjelder sexappeal og skikkelig fin personlighet, men hvor ofte finner man slike da? En elsker bør for meg være flere ganger så mer perfekt, attraktiv, omsorgsfull og hensynsfull enn en mulig kjæreste, og da sier det seg selv at de ikke er så lette å finne og holde på over lengre tid.

Skikkelig frustert over å være en ufrivillig "snill pike".
snufs...

Yoga

Siste svar fr. 21 mai 2010 23:14 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Oslojente

Har lyst til å begynne med yoga men vet lite om temaet annet enn at det finnes ulike former for yoga.
Er takknemlig om noen kan komme med tips, råd og veiledning om emnet.
Setter også pris på anbefalinger til steder å trene eller relevante kurs for en nybegynner.

hvorfor?

Siste svar fr. 21 mai 2010 21:03 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym jalla

-ja hvorfor er det så mange menn her?Hva gjør de her, og vil alle menn på 50 ha damer på 40 eller 30? Enig at et speil hadde gjort seg! Har hatt mange seriøse henvendelser men så bråstopp-og det er såvisst ikke måten jeg ordlegger meg på, er veldig forsiktig-de er ikke intr.i å gå videre i verket-ingen progresjon.....bare tomprat-dette er bare teit og uten mening. Hva med en rubrikk for tilbakemelding på "useriøse henvendelser"med prikkbelastning i profil ;-)) ??
Hilsen en seriøs dame som ønsker seg en god, klok og snill mann!

På meldingsbasis, altså?

Jeg pleier å skrive med ei av gangen, men det går av og til litt tregt, noen dropper bare ut uten "advarsel", og... ja.

Men hvis jeg begynner å skrive med flere, tror jeg fort jeg kan begynne å rote litt med personopplysninger etc., og dersom et par av dem viser såpass interesse at jeg ender opp med å gå på date med flere i samme periode... Vet ikke helt; føles vanskelig å måtte si til den ene at "Du, jeg fikk bedre kjemi med ei annen jeg har skrivi med og datet på Sukker samtidig med deg. Sorry ass."

Men det er kanskje nettopp en av grunnene til at jeg får en sånn melding "dagen derpå"? At de har flere på gang samtidig, og at jeg trakk det korteste strået?

Mottar hyggelige, kosete, flørtete meldiinger sent og tidlig og døgnet rundt - svarer etter beste evne - men er det noen som inviterer på en date? - neida - Hva er dette for noe da? Er det meninge at vi skal forbli her inne for alltid? Kjenner at jeg beynner å savne litt hudkontakt :)

Hvor mange av dere har oppdaget g-punktet og fått g-punktsorgasme? Selv eller med partner, spiller ingen rolle.
Jeg begynner å tro jeg ikke har noe....

Hva er den rareste daten du har vært på? Tenker ikke på om han/hun du datet var rar, men hele settingen..

Kan være greit å vite, sånn at andre ikke gjør det samme..hehe

*dette er ingen seriøs tråd*

Tjoho!

Siste svar fr. 21 mai 2010 14:40 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym mann

Mann 38 med barn, eier hus ca 60 mil fra Oslo. Bodd her i 20 år. Oppvokst i en liten bygd. Trener ALDRI på helsestudio 3-4 g. i uken. Elsker å reise! Spise ute vi to.? Jobber hele tiden.
Søker drømmekvinnen. 160-170 cm. Høy utdannelse. Gjerne blond og veltrent ..tjihi Elsker du schæfer-hunder er det et pluss.(venter på en valp)
Ta kontakt davel!
Kanskje jeg svarer..;)

Det ser ut til at nesten alle her inne er bevandret i det friluftslivet har å by på... Kanskje en av dere kan hjelpe meg?

Jeg har så lyst til å gå i fjellet med barna mine på 18. 15 og 4. Regner med at de to eldste mer enn følger meg, men hva med fireåringen? Noen som har tips til løyper som er gjennomførbare med en prins som både somler, tar avstikkere og er fryyyktelig sliten? Hvis jeg skal gå med ryggsekk er nemlig bæring på ryggen uaktuelt...

Har evt lurt på å sykle på Hardangervidda (med start Rjukan) med henger. Erfaringer noen?

I de seinere tider har fokus på et godt kosthold, og hva som er et godt kosthold, blitt stadig mer populært. Samtidig har fastfood-kjedene, og krav til lettvinte kostholds-løsninger også blitt stadig vanligere.

Jeg lurer da på hva dere syntes om dette, lager dere maten selv, og stort sett sunn mat, eller går det mye i frozen pizzaer og fastfood?

For ikke så mange dager siden hadde jeg deg i armkroken min i mange fantastiske timer.
En hel natt og litt til.
Nå føles det som noen få minutter.
Vi pratet lenge om alt.
Vi koste oss.
Et nydelig gilmt i dine vakkre blå øyner.
Du luktet så utrolig godt.
Huden din var så myk og varm.
Jeg savner deg.
Du tar nattesøvnen fra meg.
Kan ikke lengre konsentrere meg om jobben.
Savner å kjenne pusten vår gå i takt.
Savner å føle meg elsket og hjemme.
Savner alt ved deg.

Hvor er du?
Hvem er du?
Hvorfor lot jeg deg gå... ...kom til bake til meg.

Jeg er en gøyal kvinne på 45, men aallllllllllleee sier jeg ser ser minst 15 år yngre ut. Har eget flott hus på Jessheim etter at jeg kastet eksmannen på dør. Han satte ikke nok pris på meg så jeg måtte finne meg en ung hingst. Han ble veldig sinna og kalte meg stygge ting... Jeg måtte ta ungene og flykte på krisesenter. Neste mann MÅ behandle meg som en dronning fordi jeg fortjener det. Akkurat nå er jeg midt mellom to jobber.......Trenger å hvile litt så fælt som jeg har hatt det. Men jeg har jo en snill lege som forstår meg og gir meg noen piller. Håper ikke du er A-menneske, jeg liker å kose meg i senga (sammen med deg:::::)
Jeg er veldig gald i å reise så du bør ha orden på økonomien . Stter pris på at du er ferdig med å fly på byen slik at jeg også får litt tid med de gode veninnene mine....vi koooooooooooser oss veldig sammen:)))))))))))))) Klemz og koz

har vondt i hodet og hoster og er tett og snørrete, jada yummy.
Legen min sa engang at honning var bedre enn hostesaft, men nå har jeg helt i meg fem kopper te med honning, noen som har noen tips/kjerringråd/ et eller annet til meg før jeg kreperer?

Jeg begynner f... meg å lure...
Og det på alle arenaer. Blir kontaktet av gifte, samboende eller menn med kjæreste på nettet som er ute etter en flørt, eller ett kjapt nummer!! Ser det samme i sosiale sammenhenger på jobb. For ikke å snakke om ute på byen!!
Har til og med blitt kontaktet av en tidligere leieboer som ønsket seg litt moro på si??!!

Jeg skal ikke blande meg oppi hva andre velger å gjøre, men kan dere vennligst si det som det er...så kan iallefall jeg få lov til å velge selv om jeg vil blandes inn i deres utroskap!!!!!

Nå har jeg vært medlem her en god stund, og det er bare kresne og pripne jenter her virker det som...

Har sendt x antall brev / flørt / hjerter osv men ingen svar!

Til og med de jeg matcher "best" med svarer meg ikke.. Kanskje best at jeg kutter ut hele sukkerdatinga for dette gjør meg bare jævla forbanna og frustrert. En tur på byen hadde kanskje vært bedre.

Andre som har liknende erfaringer?

Strategi

Siste svar to. 20 mai 2010 19:35 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mann31

Har vært her et par måneder nå, og lurer på om dette er en god strategi:

1) Besøke flest mulig matchende profiler (ja, profilbildet bestemmer om jeg klikker på profilen)

2) Sjekke hvem av de jeg har besøkt som besøker meg tilbake.

3) Se nøyere gjennom profilene til de som har besøkt meg, og hvis jeg liker det jeg leser - sende melding som referer til ett eller annet i profilen.

4) Sitte og håpe på svar...

Hvordan var 15 mai festen? Hva var alders snittet der?
Er det noe som frister igjen?

Det var da fryktelig mange tulletråder som dukker opp, på veldig kort tid:P

Tjobing!

Siste svar to. 20 mai 2010 16:55 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym rotte

Rotte, enkelt og greit Rotte.
Rotte skydd av kvinner med en gang, eller det ta kort tid.
Rotte søke kvinne fra Thailand eller Russland, med gode egg.
Rotte svare slik kvinne.

lurer.....

Siste svar to. 20 mai 2010 14:06 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym usikker

er det andre som har vert single i over flere år, og muligens går rundt med en utstråling og inntrykk av at man ikke er ute etter noe seriøst.
Jeg er den som ikke sender mld el ringer el tar kontakt etter en date, el en flørt el noe som har med det motsatte kjønn å gjør om man har vert intime. jeg får inntrykk av at, er dem keen sier dem fra , kansje redd for å bli avvist, el hva kan denne oppførselen komme av? noen som har samme problem el noe å komme med?

Så da er det i gang igjen. Jeg går ut, har det gøy sammen med venner, og en eller flere damer legger an på meg. Noen ganget avviser jeg dem på en pen og munter måte, andre ganger ikke. Jenter i alle fasonger og fra hele skalaen - fra de litt under gjennomsnittet til de som lett kunne vært på forsiden av et motemagasin. Tre nye damer på tre kvelder nå, og som oftest har minst en eller to nye jenter lagt an på meg hver kveld jeg har vært ute det siste halvåret eller året. Jeg sov med en jente sist helg, jeg sov med en annen jente i går, og jeg sjekket opp (eller kanskje heller ble sjekket opp?) av en tredje jente i dag. Ikke sex denne gangen, men mye klinings og en avtale om å møtes igjen snart. Akkurat som jeg har avtalt med 4-5 andre jenter å møte dem igjen snart. Jeg er i ferd med å få et luksusproblem tror jeg. Hvorfor skjer dette hver gang, at jenter ”kommer i flokk”? Hvor var alle disse jentene for bare to – tre år siden, da jeg var ensom og alene og bare ønsket en snill og søt jente – nesten hvilken som helst søt og hyggelig kvinne jeg likte – i livet mitt? Den gang var det knapt en kvinne som verdiget meg et blikk tror jeg, og hvis de gjorde det så bestemte de seg fort for at jeg ikke var noe å satse på. Nå kan jeg knapt gå på et utested eller en fest uten å bli forsøkt sjekket opp. Samme utseendet (skjønt kanskje et hakk bedre klesstil), like snill og hyggelig som jeg alltid har vært tror jeg, men så enorm forskjell når det gjelder å tiltrekke seg kvinner. Hvorfor er det så vanskelig å få en jente i livet sitt når man ikke har noen fra før og så gjerne vil? Hvorfor er det så utrolig mye lettere å få flere kvinner når du allerede har noen? Jeg har jo hørt alt det der teoretiske med desperasjon og det å prøve for hardt, men det er faktisk litt vanskelig å ta inn over seg likevel. Hvorfor kan ikke snille, litt usikre (ovenfor jenter) og beskjedne gutter klare å få seg en jente litt oftere enn hva som er tilfelle? Slik jeg var bare for et par-tre år siden, og som jeg slet med i flere år av livet mitt. Det er sikkert mange sliker menn her på Sukker. Hvorfor er det slik at enten har du ikke sjanse på noen kvinner, eller så har du draget på mange? Dette forundrer meg fortsatt like mye.

Bunad

Siste svar to. 20 mai 2010 01:20 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Gina

Hva synes dere gutta om jenter i bunda?!?

Og ikke minst, hva synes dere jenter om gutter i bunad?!? :))))

Har alltid fått banka inn i hodet at kvinner er så mye bedre enn menn, har alltid trodd at vi menn er sjåvinister som styres av våre indre lystermen nå nå kjenner jeg sannheten.

http://sukker.no/datingmagasin/2010/05/er-st%C3%B8rrelse-viktig-for-jenter/#more-1403

Ja, jeg vet temaet er belyst til det kjedsommelige, men må bare få det ut! Vil gjerne bidra til å holde forumet positivt, sier derfor (nesten) ikke at jeg er lei henvendelser fra profiler som knapt består av annet enn kallenavn, alder og bosted. Når man selv har både tekst og bilder, føler man seg temmelig naken i forhold..

Min hyllest går derfor til alle dere sukkermenn som står inne for den dere er og ikke er redde for å vise det gjennom ord og foto i profilene :-D Flott! Det er slike gutter vi vil ha!! I hvert fall vil jeg det - og mener å ha flere jenter med meg i det hyllestkoret!?

Jeg har møtt ham. Ham jeg vil ha. Bare en gang. Bare en eneste gang har jeg fått ta denne fantastiske mannen nærmere i øyesyn. Han er så vakker! Ordentlig ute å være kjedelig. Lytter uten å være passiv. Han ser på meg med varme brune øyne.

Eller SÅ mener jeg. I fortid. For jeg har jo bare møtt ham en gang. For noen dager siden. Det er mild forventning i vårluften. Jeg klarer ikke la være å håpe. Og ser ingen grunn til å la være å håpe. Ikke riktig ennå...

Jeg ønsker tiden ville stå stille - slik at jeg aldri fikk vite det om det ble med det ene møtet.
Jeg ønsker tiden ville rase framover - slik at jeg snart kan be om å møte ham igjen - og jeg krysser fingrene for at han ogå ønsker det...

Det å ikke vite er en merkelig form for deilig tortur...