Sukkerforum

Jeg er ganske ny på dette med diskusjonsforumet, selv om jeg har vært på sukker en stund.
Har liksom aldri engasjert meg videre i det, men bestemte meg nå for å sette meg ned å lese litt...

En tanke som slår meg når jeg leser, er at det er noen gjengangere her... og hyggelig er jo det, men....

Er det slik at noen oppfatter det som sin oppgave her på sukker å gjøre ALLE tråder til sin private chat-side?
Har nå lest sikkert 30 tråder, og det er ikke mange av de som ikke ender i en privat samtale mellom to som opplagt kjenner hverandre fra før... (og ofte de samme personene)

Dette er jo et åpen forum for alle, er det ikke? og jeg skjønner jo at folk kanskje ikke gidder å skrive på tråder de kunne tenke seg å si noe om, for de vet det sklir ut..

Jeg blir sikkert lynsjet på dette, slik de fleste andre trådstartere blir på et eller annet tidspunkt i sine innlegg, og den blir sikkert overtatt i allerede første svar (om noen) av noen som skal make a point... men men... da har jeg fått sagt hva jeg tenkte om Sukkers diskusjonsforum, og så får jeg se om det er noe jeg kommer til å fortsette å bruke tiden min på:):)

God sommer:)

Oslo

Siste svar to. 8 juli 2010 11:13 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym vestlendin

Skulle budd i Oslo, og ikke vestlandet, så mange flere damer der ! :/
Er jo sikkert 5 ganger flere fra Oslo enn Hordaland her inne :D

Det finnes dessverre et par så trangsynte i sukkerforumet også. Det er tråden for dem, de må jo ikke forsøple andre disskusjoner.

VÆRSÅGOD:

Hei på dere!
Har litt lakenskrekk idag, noen som vil skravle litt?

Når bør man fortelle om kronisk sykdom? Er selv epileptiker og lurer på når jeg er "pliktet" til å si det til daten? Har medisinert det ned så jeg får ikke anfall, men det er jo fremdeles en overhengende fare for at det skal skje, og da er det jo en fordel at hun vet om det på forhånd.

Er det noen kompiser som har lyst til å ta en øl på brygga i Tønsberg denne uka? Vi er to damer på 39 fra Oslo som vil treffe noen hyggelige karer mens vi har ferie i Tønsberg.
Bill. merk: Sommertøser i Tønsberg ;)

Da var jeg hjemme i Oslo igjen... og er klar til intensiv dating..... Bare still dere opp i rekken til venstre der borte.....

Jeg lurer på

Siste svar on. 7 juli 2010 23:17 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten

Hvorfor i helvete har kattene værhår,Roger katta mi driter jo i åssen vær det er...

Her kan dere kverulere eller diskutere det dere har lyst på uten å ødelege andre tråder.

VARSÅGODT :

Så var det min tur til å få en drømmedate. Satt ved vannet og så på endene, pratet om alt mulig...lagde den fantastiske middagen på impuls og hadde deilig rosévin til...klokken ble to før han sa farvel, eller på snart gjensyn!

Det skjedde noe i går kveld...har jeg endelig funnet den jeg leter etter?

Svever liksom på rosa skyer i dag da...

Har merket den siste tiden at jentene her de siste ukene har blitt mere kontaktsøkende. Får mange flere svar på meldiger og blir kontaktet mye oftere. Har ikke endret profilen min.

Kan det være været, som er årsaken?
Noen andre som har merket forskjell?

Sånn at vi slipper å forsøple de andre trådene med idiotien din.

Si meg, nå er jeg faktisk nysgjerrig: Mener du at det alltid er mannens rett å misbruke damen? Eller er det den sterkeste, uavhengig av kjønn? Hvor langt strekker psykopatien din seg når det kommer til stykket?

Det sies at man kan si en del om personen alt etter hvilken bil man har. Stemmer dette?

Jeg har en blå Audi A4 2.0TDI Avant Quattro S-line og jeg er temmelig opptatt av mote og design. Og det stemmer kanskje også med den gjengse Audi-eier!?

Andre?

Er jo også lett å få en "date"/møte her, men sannsynligheten for at det blir noe mer (altså bli kjæreste) er vel relativt liten. For å øke sannsynligheten for kan man jo øke frekvensen på å datene. Noen som har noen synspunkter om hvor ofte og om man kan date flere på en gang uten at det er ufint?

Mener da de 2-3 første datene, etter det blir det i allefall ufint å date flere etter min mening.

egoisme

Siste svar on. 7 juli 2010 04:03 (95 svar)
Skjult ID med pseudonym enkelt?

Er det noen som er enig i teorien om at alle menneskers handlinger bunner i egoisme? At uansett hvor snill du er og hvor godt du behandler andre så er det rent egoistisk uansett? Kom gjerne med et eksempel:)

For dem som vil flørte eller diskutere annet enn det trådene handler om .

Jeg er ny på siden her, så får man se hvordan dette fungerer

Det jeg lurer litt på fra dere damer, hvem er den perfekte gutten?
Spiller det noen rolle om han ikke kan kjøre bil?

Hei allesammen:-)
Jeg må jo få si at det er absolutt mange fine jenter her inne:-) Mange det kunne være hyggelig å bli kjent med...?
Har sendt mange invtasjoner til det jeg tror kan være fine jenter. Dessverre er det svært få som gidder å svare,verken positvt eller negativt. (noen unntak er det jo da:-))
Hvorfor er det slik? Får dere jenter så himla mange henvendelser at dere ikke orker,eller er det noe annet?
Synes ikke det så vanskelig å komme i kontakt ute I "det vikelige liv" Er det profilbildet som skremmer eller hva kan det være?

Huff, noen slettet den.

http://www.break.com/index/freak-gets-ecstatic-over-double-rainbow

Til underholdning for nerder.

Min laptop er av typen Compal HEL80. Den har selvsagt fått hostnavn Hel.

Nå er det et IT-konsulentselskap som har leid meg inn for et prosjekt. Sjefen for dette selskapet er dypt relgiøs.

Jeg satt under morelltreet hjemme og jobbet på prosjektet via RDP til en av serverene (win2008). Brått ringer en svært forstyrret sjef. Han hadde da slått på skjermen til denne serveren og sett loginskjermen med "Administrator logged on from HEL".

Sitter og tenker på hvordan det er å være barn i Norge i dag. Med så mange oppløste familier, mamma og pappa på nettdatingsider, på facebook osv. De vet hva ordet "barnefri" innebærer, de lærer at det ikke alltid passer å være hos den ene eller den andre foreldren. Er det ingen andre enn meg som tenker på dette her?? Føler at når jeg bringer det på bane blant venner, så sier de fleste at .. jaja.. det er jo blitt så vanlig.. barn er jo så tilpasningsdyktige.. Hva er det egentlig vi driver med?? Eksperimenterer??

Ja, da var jeg inne i min tredje mnd. på sukker... og nå har jeg funnet ut hva svarthjerte er for noe... Har ikke tenkt så mye over det tidligere - men det var jo greit å rydde vekk alle folka som har avvist en fra "treff" lista.... Er jo egentlig ganske greit å slippe å se alle folka som har uttalt at de ikke vil ha noe med en å gjøre.... :)

Er det flere funksjoner på sukker som man burde vite om???

Bobbitt!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rotte

Rotte minne TRS360 om Bobbitt. (Google wikipedia bobbitt.)
Siden fine tråd med TRS360 sine innlegg om hva TRS360 vil gjøre med sin hustru nå er slettet.

Jeg er lei av sukker, men fortsatt avhengig.

Hvordan klarer jeg å slutte tro?

Jeg vet bare ikke hvordan man her inne kan klare og "huke tak i" en sjarmør, og få en god dialog. Åpne for en date. Tenker meg om - er jeg for lite aktiv - nei ikke nå. Nå sliter jeg og blir nesten desperat :)
Har dere menn et forslag til hvordan man kan løse et så enkelt fenomen? Jeg er ute av trening i hvordan jeg kan få til en enkel og grei dialog. Jeg har klart det tidligere, men kan det være for varmt ute. Eller er menn varsom-mere med å ta kontakt? Vil helst menn at vi kvinner skal ta kontakt først? Hvilken gruppe menn er her inne? Bør jeg prøve en annen nettside? Kan jeg finne en sjarmør på en annen måte? Det er jo mer spennende....!
Jeg vil ha noen tegn fra dere........sjarmører. Skriv ivei!

Neste uke kommer det mange her til gårds og det skal grilles og spises godt. Alt er planlagt nøye, bordsett fra det som skal drikkes etter.
Hva vil dere servere som kosedrikk ?
Det blir hvit muserende til velkomst, hvitt til både forrett og hovetrett og champagne med jordbær til dessert. Men det er bare begynnelsen av kvelden, vi skal sitte mye lengre og kose oss og prate og skratte og .. ja, hva skal vi ha i glassene da?

Hei har en liten teori som jeg ønsker litt tilbakemelding på.
Som mann så innbiller jeg meg at det er letter for oss menn å gå inn i et forhold hvor kvinnen har barn 50 eller 100 % av tiden en det er for kvinner.
Stemmer dette eller tar jeg helt feil?

Dette er en datingside som fungerer utmerket. Det er veldig lett å få seg en date her.

Men den funksjonaliteten som gir deg kjæreste, mangler.

Men kanskje det er bevisst av Sukker? Det ville jo være dårlig butikk om alle fikk seg kjæreste, og ikke behøvde å være medlem her.

heisann jeg har vært medlem hær inne i et halvt år men har ikke hadt den store responsen med besøk på profilen og når jeg skriver til jenter å damer,eg lurte på om noen av dere kan se på profilen min hva jeg må gjøre for jeg skal få respons.Om dere kan si meg hva som er feil og bra er en ung mann som har bare lyst å finne ei snill og kjekk jente håper noen kan hjelpe meg mvh stigi2

De mest ekstreme amerikanerne er ganske mye drøyere enn det meste vi har her til lands, men selv denne fikk meg til å sette ølet i halsen...

http://scienceblogs.com/pharyngula/2010/07/frickin_electricity_how_does_i.php

Etter å ha sett på en del profiler og aldersgruppen som hver enkelt jente søker etter. Har merket meg at en jente på la oss si 25 søker etter en fra 26-35. Selv om aldersspennet kanskje ikke er så stort på alle er det en ting som går gjennom hos så og si alle; Det er greitt å ha en kjæreste som er opp mot 5-6 år eldre, 8-10 i noen av de mest ekstreme tilfellene, men man strekker seg utrolig langt dersom man kan ha en kjæreste som er 1-2 år yngre.

Har hørt det med modenhet osv, men den forskjellen forsvinner vel når man nærmer seg min alder, som er 24. Eller er jeg helt på viddene?

Jeg søker en partner som matcher meg og som kan bidra til felles mål om noe hyggelig i fremtiden.
Hva søker dere her inne ?
IOg hold sånt rotte preik unna......ødelegger for alle oss andre.

Noen ganger handler jeg klær på h&m sine nettsider. Der finnes det mange valgmuligheter. For eksempel kan jeg klikke meg inn på dameklær, før jeg klikker meg inn på overdeler. Videre kan jeg gå for ermer, ikke ermer, cardigan osv. Jeg kan se på bilder og når jeg ser noe jeg liker, har jeg muligheten til å gå videre og se om de har plagget i min farge og størrelse. Dersom plagget er fint, i riktig farge og størrelse, putter jeg det i handlekurven og etter noen dager kan jeg hente pakken på postkontoret.

Noen ganger sitter plagget som det skal, har ok stoffkvalitet og fargen er noenlunde i samsvar med bildet på nettsiden.
Andre ganger er plagget for stort, feil farge eller annet som gjør at det blir sendt tilbake.

Her om dagen tenkte jeg at det ikke er særlig annerledes med sjekkesteder på nett. Mange potensielle partnere i forskjellig farge, størrelse osv. Noen ganger finner man noen man liker, prøver det (date) og sender ham (og en selv) tilbake.

Når du gjør et søk her inne, hva haker du av for?
Hva gjør at du utfører søket akkurat som du gjør?
Hva gjør at du hopper over en mann/dame?

Og den?

Er det noen her som kan gi meg noen komplimenter i kveld eller ;) ?

Etter å ha lest mange av forumene begynner jeg å miste litt håpet om å finne den store kjærligheten her inne.
Dette er altså feilen med meg i mange menns øyne:

Ikke er jeg blond.
Ikke har jeg langt hår.
Jeg er alenemor til 3.
Ikke har jeg oppgitt om jeg har høy lønn (er vel for pokker ingen som har noe med hva jeg tjener).
Ja jeg har en litt annen profil en de fleste andre, men det betyr ikke at jeg også er seriøs.

Vurderer veldig sterkt om jeg skal melde meg ut når mitt medlemskap går ut.

Jeg er veldig høyt utdannet og har en veldig bra jobb med høy lønn. Hvor mange menn liker å treffe en dame som er analytiker på byn?

Jeg har i dag foretatt et valg om å komme ut av skapet.......

Dette er en nøye gjennomtenkt avgjørelse, og grunnlaget for denne avgjørelsen er basert på lang tids grubling og vurderinger av diverse faktorer.

Så jeg vil herved benytte anledningen til å informere allmuen med en egen tråd her inne på forumet, og jeg føler at det er en stor lettelse for meg å ha foretatt dette valget.........

ble skikkelig såret for en tid tilbake.tok meg 3 år å komme meg over den gutten.har et års tid nå..vært HELT ferdig med ham,og vil gå videre.
men,etter det som skjedde sitter jeg igjen med en følelse av at jeg aldri kommer til å forelske meg igjen.truffet flere søte og snille gutter, som vil være kjærester med meg,men...for min del...følelsen av forelskelse uteblir.....
hva har skjedd med meg?

Det er så mye prat om at damer ikke svarer på meldinger. Det stemmer ikke med min opplevelse.

Jeg vil skryte av de damene jeg kontakter. Alle som en svarer meg, og alle på en hyggelig måte. Dere er flotte fantastiske damer :-)

Hva med den?

Kommer nettopp hjem fra en fantastisk dag på gården min på Hedmark. Har slått gress og raket og feiet litt inne....er ikke så nevenyttig selv og det bærer gården preg av. Veldig synd at gården står tom og sakte men sikkert forfaller, det er en perle av de sjeldne.

Finnes det en nevenyttig kjekk mann til meg der ute? En som får mitt hjerte til å banke litt raskere? En med sjarm og pågangsmot for det trengs i bøtter og spann... det kunne blitt en drøm som går i oppfyllelse.

Gi lyd fra deg:-)

Rotte sin rød.

Dette er visst svært vanlig på Oslo vest... sikkert fornuftig hvis mannen er arbeidsnarkoman, men sånn ellers? Thoughts, anyone? Jeg tror jeg hadde kjedet meg som hjemmeværende i lengden..

For at dere er så deilige!

Hei
Vær eneste jeg dater, ender opp med stress, noe som absolutt er et feil utgangspunkt. Dem er egoistiske, kalde og en føler seg som en venn. Jeg vil ha oppmerksomhet, bli elsket, føle kjærlighet, være sammen, kvalitetstid og ja alt som hører med.
Folk med hund skyr jeg, pga dem gir hunden mer oppmerksomhet enn kjæresten og den skal være med opp i sofaen, sengen og må alltid være med på alt.

Nå begynner jeg faktisk å tenke tanken på noen med barn, fordi jeg går ut ifra dem har kvalitetene. Men en kommer nok oppi her også med den velkjente bagasjen. Ungen kommer først, ser den, kjipt men forståelig, og det er jo ikke sin egen så en har ikke den samme tilhørigheten og i tillegg blir en kastet inn når ungen er født. Selv vil jeg ha barn, men må først oppleve gode forhold, som jeg vet er verdt å satse på. Blir det da feil å satse på noen med barn? Er alternativet bedre da noen med hund. Vet jeg har mange bak meg med samme syn og tanker. Og velger derfor ikke å snakke om kjønn. La oss diskutere begge sider

OK, skal innrømme at jeg trodde dere jentene var litt mindre overfladiske enn oss gutta.

Jeg vedgår glatt selv at profilbildet stort sett avgjør om jeg går inn på en profil eller ikke (hvis ikke jeg surfer rundt på "Vilkårlige albumbilder", da!).

Her for ca. to uker siden byttet jeg profilbildet mitt til et snapshot der jeg smiler veldig pent og naturlig og antakelig ser mye mer sjarmerende ut enn jeg er i virkeligheten :)

Etter det har pluteslig jentene begynt å ta kontakt meg MEG - og ikke bare omvendt! Kult :)

Jeg blokkerer alle quinder som ere 2-3 år over min alder. Men like fullt dukker de opp med nye identitete i mitt sidebanner. Er det en konspirasjon eller hvad?