Sukkerforum

Tror mange profiler måtte blitt skrevet om og mange filterløse bilder måtte bli tatt. Hvor viktig er ærlighet i profilen egentlig? "Love is blindness"( Achtung, baby 1989) sang Bono fra U2 så inderlig og vakkert, og er det nettopp derfor vi kan være litt lemfeldige i våre beskrivelser/ bilder av hos selv? Spør på vegne av en venn som lurer på hvor ærlig han bør være i profilteksten sin.

for da får man ingen suksess på nettet iflg. sukker. men det har jeg uansett ikke hehe. jeg har hatt profil her i evigheter og bare 94 har sett på den! Er jeg så sær at ingen matcher med meg eller er det utseende som skremmer? jeg vet at jeg ikke er noen skjønnhet men hva kan man forvente av 50 år gamle damer liksom? er det bare sønnen min som mener at innsida teller? sjekk gjerne profilen min og si det som det er, jeg har uansett mista motet.... men beholdt humøret;-)

Hva er forskjellen. Jeg er trent, men føler meg ikke veldig muskuløs eller atletisk. Slank føles så skinny.

Trenger jeg si mer? Gjør det beste ut av den! 😘

Mulig spørsmålet er stilt tidligere tråder men, når ser man at motparten har lest Meldinger?

Det står å lese i mange profiler!
Hvordan hadde det vært motsatt, ja fint om du er litt vaskekjerring?

Her kan dere diskutere hypoteser, objektivitet, hjembrent, metodikk, trommesett og annet som gjør at damene heller snakker med meg.

Og jeg som trodde..

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Bor litt ut på "landet" men likevel nært både Oslo, Drammen og Asker. Men det er ikke poenget. Her jeg bor tipper jeg det bor et par tusen? Men likevel må jo dette være mekka for oss single gutter. Jeg har bladd litt i looks, og skal si det bor mange flotte jenter bare innenfor 1,5 km fra meg. Men hvorfor ser jeg ikke alle disse i butikken da? Oversatt-hva fasan skjer med looks for tiden. Har vært slik gjennom minst to versjoner.

Nei nååå! Nå var det kjedelig her! :)

Hva tenker dere på en sånn sen høstkveld?

"Siden har over 750.000 nordmenn logget seg inn, og ifølge Gulliksen har svært mange av brukerne funnet kjæreste på Sukker. Han vil ikke ha skylden for å lede nordmenn mot avstumpede følelser og kynisk spill, og han ser tilbudet som et seriøst alternativ til bylivet.

– Men noen er jo ekstremt kresne og evig single. Vil du bare ha sex og aldri bli såret, er det mye lettere å være singel og hoppe fra person til person, sier han.

– Men blir man ikke kynisk av et så enormt utvalg?

– På Sukker reduserer vi utvalget slik at folk finner dem som faktisk passer for dem. Men også da kan det selvsagt bli vanskelig å velge. Det gjelder å kunne si at nok er nok og sette foten ned."

kilde:
http://www.aftenposten.no/amagasinet/Single-Christine-24-har-datet-mer-enn-100-menn-Det-er-som-om-jeg-har-brukt-opp-folelsene-Det-er-bare-tomt-608629b.html

men hva synes vi om at Sukker reduserer utvalget slik at folk finner dem som faktisk passer for dem. Virker dette i praksis?

Inspirert av et innlegg i en annen tråd:

Jeg vet at enkelte spøker med tema, eller hva powpow? ;)

Men seriøst, tenker du noen ganger at hun/han er for bra for deg? Nå er det jo høyst subjektivt hva som er bra da, men jeg har aldri tenkt slik. Synes jeg fortjener den aller beste (for meg) jeg!

Men 'den beste' er jo ikke ensbetydende med høyeste alfahann-faktor, peneste, rikeste eller noe annet relatert til status. Men dersom jeg finner en interessant profil, så er han ikke for bra for meg! Derimot kan han sikkert vurdere meg som 'for dårlig' for seg.

Eldre damer

Siste svar sø. 20 nov. 2016 13:13 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym tittentei

jeg er en mann som altid har tent mere på eldere dame enn på de på samme alder enn meg.

noen som har svar på hvorfor det er sånn.

for min egen del kan jeg ikke si noe annet enn jeg at jeg kan anta hvorfor

Litt nyskjerrig på hva som evt kan skremme gutta vekk, hva som er turnoff e.l hos dama? Er ei bestemt eller reflektert dame en av dem? Liker dere ei som virker litt hjelpeløs fremfor selvstendig? Bare nyskjerrig siden dette ennå ikke har ledet noen plass😊 nb. Jeg er ydmyk😊

I kveld gikk jeg på en kjempesmell.
Jeg var på en fest for foreldrene i en aktivitet ungene er med i. Jeg er ikke så forferdelig glad i fester, liker best samtaler, men det har vært veldig positiv stemning i foreldregruppen i år, i motsetning til tidligere år, så jeg slang meg med. Exen har ungene denne uken, så jeg regnet med at det skulle være trygt, men der tok jeg feil. Hun møtte selvfølgelig opp kjempedritings, og når hun begynte å henge seg rundt halsen på "alle" mannfolka der mens hun elegant latet som hun ikke merket at jeg var der måtte jeg innse at ett og et halvt år ikke var nok til å komme over henne.
Jeg gikk tidlig hjem, og nå sitter jeg her med vondt i hjertet.
På veien hjem innså jeg at selv om jeg har prøvd å overbevise meg selv om at jeg har det best uten henne, er egentlig det jeg vill aller mest i verden at mine barn skal få foreldre som er glad i hverandre igjen.
Hvis hun bare innser hvilken tabbe hun gjorde, for selv om jeg er en beskjeden fyr (æresord), er jeg helt overbevist om at jeg er den beste hun noen gang kan drømme om.

Hallo alle sammen🤘🏻
Jeg lurer på om det er noen som kan fortelle meg hvordan men flørter på nett? Jeg er rimeleg dreven databruker så det er ikke problemet, men jeg har inntil nylig hatt samme kjæreste siden i 1985 og dengang startet man face to face og siden jeg har pleiet forholdet så har jeg fortsatt prøvd å flørte og pleie forholdet. Men nå har det tatt slutt og jeg kan ikke tenke meg et liv uten noen å dele alt med så da jeg ikke er noen ut på byen type lenger så tenkte jeg så svært at jeg skulle prøve nettdating ? I allefall så man kan bli kjent med noen som vil bli kjent med meg. Så jeg opprettet en profil og satte igang. Men samtaler har vist seg å ikke være så mange gode av... prøvd meg på korte hilsener... sikkert litt banale og enkle setninger... forsøkt å analysere profilen og skrive om noe vi har felles.... eller bare litt tørrvittig komplemang men ettersom responsen har vært variere fra noen som kun ber om mer bilder på e-post til andre som har vært mer hyggelig, men det som det er aller mest av er ingen svar. Har chattet mye på nett i mitt liv med aldri flørtet... hvilke råd har dere?? Er profilbilde viktigere enn andre egenskaper?? Hva bør en begynne med og hvis det kun er banale små svar, hvor fort bør en avslutte??? Legger jo faktisk litt arbeid i å lese profiler og finne noen som er rett for meg og bør man da ikke i det minste takke nei??Noen som har gode råd?? Eller er jeg for gammel og bør gå over på dating som alle velmenende venner spør om jeg kan ta?? (Bor i ei lita bygd)

Er det neon fans her?
Selv utrolig stor fan av ITTCT. Digga metall/rock i de aller fleste av sjangere, men blitt lei av vokal som skal "fortelle" eller farge hva en skal føle/tenke med sangen.
Liker å danne mitt eget bilde av hva en sang skal "si" og If These Trees Could Talk hitter meg hardt, "Soul, body and mind"! Nydelig musikk og smart/elegant bruk av metall. Noen ganger er det virkelig som disse trærne snakker i musikken dems :D

pg.Lost også. Utrolig flinke! Ikke gravd like dypt som med ITTCT.

Om du liker rock/metall som er instrumental så burde du sjekke de ut. :)

Til alle som har kjørt i timevis, tatt tog eller fly for en date bare i håp om at kanskje klaffer det denne gangen ❤️ og alle som tør å gjøre det lille ekstra i leiten etter kjærligheten 💕❤️💕

Jeg sitter igjen med ett intrykk at menn er litt redd selvstendige, smarte, oppegående kvinner, som i tillegg kanskje tjener like mye som de, eller muligens mer.

Hva tenker dere ?

For min del er det uforståelig at en selvstendig kvinne, med god økonomi, nesten, gjeldsfri, attraktivt bosted, sunn, sprek, sporty, bra både ytre utseende og indre verdier....fortsatt er singel.

Er det noe med profilen min som kanskje skremmer vekk?
Skriver til mange, ser de har lest men nada svar, så begynner jo å lure.

Fint om du kan sjekke den og gi tilbakemelding. Og takk til dere som gidder :)

.....*.....*.....

CGF

Det finnes mange gjenger. A-gjengen, B-gjengen, motorsykkelgjenger (snille og ikke fult så snille, osv...
kan nok holde på en stund, men gjenger på sukker finnes det?

Tenker det må bli S-gjengen det da. Så kan man velge om det står for Sukker gjengen, singel gjengen eller sutrekopp gjengen.

Ønsker alle en god fredag her inne med god takt og tone👍🏻

Kom over denne beskrivelsen her forleden, som det er et snev av sannhet i :
"Du sier du er klar for å treffe den rette, klar for å finne en å bli glad i, klar for kjærligheten. Tosomhet. Elske, begjære, føle, savne, glede og søvnløse netter.
Du vil ha putekrig, dele tannkrem, bytte nøkler og lage minner. Du vil elske, du vil drømme, du vil gå hånd i hånd og du vil reise på ferier. Du er klar.
En dag så skjer det. Den rette er rett foran deg. Kanskje akkurat nå? Kanskje er jeg den rette for deg? Kan det virkelig være? Alt du har drømt om og mer.
Listen finnes frem. Høyde, vekt, hår og øyne. Alt stemmer. En spire gror. Det du ønsker er der. Men kan det virkelig være?
Hva om du går glipp av noe annet mens du bruker tiden min på meg? Hva om den du virkelig skal bli gammel med glipper forbi deg fordi du er for opptatt med nest best, som er meg?
Finnes det kanskje noe enda bedre der ute? Kanskje du skal lete litt til?
Du er aldri fornøyd. Alltid noe som ikke passer inn. Øynene mine var blå i stedet for grønne? Kanskje du drømte om flere barn? Kanskje ble det sagt noe feil eller gjort noe galt?
Det letteste er å gå videre. Det finnes jo noe bedre? Du kan alltid finne en ny! Du skal ha det perfekt. Din egen liste må stemme, så skal familien passe inn og alle vennene skal si sitt. Alt må måles opp og veies. For og imot.
Og i mellomtiden så ødelegges det som kunne ha blitt så fint. Fordi alderen ikke stemte, eller interessene ikke var passende, kanskje var det et førsteinntrykk som ikke ble riktig og da er det ikke tid til å rette opp i det.
For det er nye som venter der ute. Bare et klikk unna.
Du kan jo ikke ta til takke med noe som ikke er helt perfekt.
Og mens du kaster blikket ditt bort fra det som kanskje var perfekt og som kunne ha blitt, så er du for opptatt av å sette krav og perfeksjonere slik at det som var glipper.
Nest best er ikke mer. Kanskje var det best? Kanskje var jeg best?
Du vil aldri vite. "

Hva synes dere hvis dere oppdager at den dere dater er litt for glad i alkohol. Trekker dere bort da?

Påstandene om menneskeskapte klimaendringer har blitt som en religion, og jeg ser at mange skriver at de brenner for miljøet på sine profiler, men hva om det viser seg å være fullstendig galt? Se dette foredraget av Stein Bergsmark hvis du tør å se noe du er uenig i:

https://www.youtube.com/watch?v=mfA5_PGHIbA

Har plutselig falt pladask for noen i nærheten og synes det er litt komisk på en veldig fjortiss måte siden vi overhodet ikke kjenner hverandre. Hver gang jeg er ute og handler eller skal til og fra jobb både lurer og håper jeg på at jeg får ett glimt av henne for hun er så flott! Er jeg så heldig å se henne må jeg anstrenge meg for å ikke glane åpenbart. Det er litt tragikomisk men samtid veldig morsomt siden jeg ikke har følt det slik siden jeg var vel...tenåring. Det blir ikke mer enn en avstandsforelskelse men det er helt ok fordi det er godt å føle seg levende igjen! Når man blir eldre og har vært singel en stund så sovner hjertet og slike ting gjør at man liksom våkner litt til live.

Hurra for følelser og hurra for begjær!

Når en mann uoppfordret ut av kontekst forteller at han er gift eller samboer, er det fordi han synes jeg er litt vel pågående og flørtete? Eller fordi de er redd for at jeg skal bli det? Noen tanker rundt det?

Sikkert en gjenganger her, men - i så fall - på nytt:

På en slik side ønsker man seg vel ikke å bruke tid på å se gallerier av fotos på natur, kosedyr, kunst og hverdagsligheter som ikke inkluderer dama/fyren, med gode fotos? Dét kan ev vente til nærmere bekjentskap.. Hvorfor folk legger det ut er vel for å fortelle noe om interessene sine, men jeg vil tro - også: for å "kamuflere" utseende. Så, derfor: spill med åpne kort!

Runar

Var på date i dag men det gikk ikke så bra som vanlig, møtte på de vanlige problemene.
kjemien var bra, vi satt å skravla i 2 timer.
men hun fikk ikke den såkalte hjertebanken eller kriblinga, og da sitter jeg å tenker.
Forventer kvinner at man skal få kriblinger og hjertebank etter 2 timer med ett villt fremmed menneske for første gang????

Alle de kjærestene og samboerne jeg har hatt oppgjennom så kommer det sjelden gjensidige følelser frem før man har truffet hverandre en 3-4 ganger.

Skjønner at dette blir håpløst når kvinner forventer hjertestans på første date og helst etter 30 min.

Dette er bare å gi opp.

Har dere en klippe i livet ? Er det mange som søker det i en partner ? Eller kan det likegodt finnes i en annen relasjon?

Tror mange kan ha det forholdet( behovet dekket) av sine foreldre eller noen nær slektning.

Jeg har ikke det, jeg søker det i en partner, men det kolliderer litt med den frihets/selvstendighets bølgen som rir over landskapet i disse tider :P

Kan høre mange vellykkede sjeler fortelle, at hadde det ikke vært for den eller de, hadde de aldri lykkes eller nådd så langt.

Jeg tror det stemmer, at vi blir mye sterkere, modigere og mindre sårbare av å ha en klippe i livet.

Hva tenker dere, er det greit å søke det i en partner?

Definisjonen på klippe kan sikkert være individuelt, og mange vil sikkert mene at det er helt normalt /naturlig å søke det i en partner.

Men min definisjon er ikke forenlig med kortvarige forhold på noen få år.

I går gikk jeg forbi et par i matbutikken som kranglet sikkelig om en ferdigpose med tomatsuppe fra Toro var en middag eller ei. Han sa at å ha det til middag var det samme som å ha en kopp kakao til middag og at det var alt for lite for en mann på 180cm som trente. Han ville derfor ha maksikansk gryterett, som hun ikke likte. Hun var dritsur og argumenterte med at det ikke var riktig at hun aldri skulle få spise tomatsuppe mer. Jeg kunne gått bort og minnet dem på at det går ann å lage to middager og fortsatt spise sammen, men jeg sto i stedet noen minutter å så på for underholdningen sin del 😂

Når fikk du deg sist en god latter - av den typen du kjenner i hele kroppen?

Viktig melding!!!

Jeg har nå slettet gamle meldinger og har frigjort plass til nye :D ;)

Opplevde nå de siste dager å bli kontaktet av en som virket kjekk og grei. Karen hadde ikke bilder ute,, noe jeg har. Pratet litt om løst og fast og vi var enige om mye. Så ville han treffes. Har litt dårlig erfaring med " blind dates" og sorry, alle har sin smak, så jeg ønsket å se bilder. Etter mye om og men fikk jeg tilsendt på mail. Og nei, han hadde stort skjegg hadde på store solbriller og lite hår.. Han var bare ikke min type... Var ærlig, liker ikke skjegg.. Åh men flax han ikke hadde det lenger da var svaret.. Ok da kan du sende oppdaterte bilder og uten solbriller så jeg får se øynene dine?
Nei da var det ikke så aktuelt lenger... Ok sa jeg og sa lykke til videre.. Hva skjer da? Da får jeg masse stygt tilsendt om at jeg ikke var noe fin, "du er ingen blomst" at bildene mine løy nok etc etc, så blokkerte han meg!!😂😂😂 hva feiler det folk?? Slenge dritt helt uprovosert fordi jeg ikke var interessert?? Hvordan kan man avvise folk uten at de blir sure her og gjør sånt?

Hvorfor er det så mange bilder med teksten "ikke svart"? Jeg ser jo det.. Ikke er det så viktig heller

Så, hvor mange dates ble det på deg i året som snart er over, og hvordan synes du det har gått ? Noen som tørr å dele ?

Selv ble det 2 dates i år, og regner ikke med det blir flere før året er omme. Kom meg nesten ut herfra, men enda singel.

Ting tar tid og ting dukker opp veldig uventet er mine egne erfaringer. Stort sett greie og morsomme damer her da, og noen catfish og falske profiler :)

Hm, legger merke til at jeg ikke orke å sende meldinger/hjerter mer, fordi man får aldri noe tilbake. Det er jo ikke bra. Kjenner dere følelsen?

Da jeg var yngre, gikk jeg mye i fjellet både sommer og vinter, med både fjellski med og telemarkski. Jeg gikk på jakt, fisket, så på tiurleik osv, og jeg og kammeraten min ble ansett for å være ordentlig sære.

Så etter militæret kom studietiden, og livet ble mye slappere. Først ble jeg syltynn, så etterhvert som studielånet vokste, begynte jeg å legge på meg, og kom ut av det hele som en svært svekket mann, men med fornyet trenings og friluftslyst.
Til min store forundring oppdaget jeg nå at de tingene som i ungdommen hadde gjort meg til en geek nå var supertrendy, men det jeg stusset mest over, var at nå hadde den tradisjonelle fjellturen, som til og med mine ekspedisjons-farende slektninger kalte det, blitt til "topptur"(!). Når skjedde dette og hvorfor? Fjelltur er da fjelltur uansett hvor mange fjell i fjellheimen evt. vidder man krysser?

Tror jaggu meg tråden min er borte! Det var kommet mange innspill og jeg hadde ikke lest. eller kommet med kommentarer... Hva skjer da? Det var ikke noe ufint der tror jeg...

Selv så koker alt ned til øyne, noe som kan være vanskelig med bilder. Men øye er det absolutt viktigste for min del ;)

Hva med deg?

Har ni noen favorittsteder i Oslo som passer bra for en kaffedate?

Ønsker:

-Hyggelig miljø uten høy musikk

-Mulighet at sitte noenlunde adskilt så at man ikke "sitter i fanget" på de andre gjestene.

Gjerne på Grünerløkka eller Torshov/Sagene

Hva er den mest irriterende sangen noen sinne?

Har både møtt noen som har spesifikke fetisjer, og datet noen som har møtt andre igjen med klare fetisjer. Jeg har ledd godt av enkelte historier som har blitt meg fortalt. Selv har jeg ingen, men legger jo merke til at mørkt hår går igjen som en fellesnevner hos de jeg har datet eller vært i forhold med. Hvor vanlig er slike fetisjer (hårvekst, sm, bondage osv.)? Dette er jo noe som er litt sært å skrive om i profilen også😃. Hadde vært gøy å høre noen historier fra de som har møtt folk med de underligste fetisjer som de pådytter nye potensielle partnere.

Kampen vi ikke kan tape... Ja ja, der havna vi under etter knappe 10 minutter. Pause nå, og fremdeles 1-0 til Tsjekkia.

Skal han nå evalueres frem til neste kamp, velger han selv å gå av eller får han sparken?

Hvem vil dere ha som ny trener for landslaget?

Er det nå jeg begynner å skrive ønskeliste? 😳 ....eller er jeg aaaalt for seint ute? 🤔😍

Det er noe som plager meg litt, som jeg vil løfte her inne. Dette er ikke tema jeg vil ta opp med venner. Jeg har bare vært i to lange forhold. N so singel, oppdager jeg sider ved meg selv jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg er, hmmmm..hvordan skal jeg si det....enkel :-) Jeg er lett å få i seng for si det sånn. Er det flere som har det som meg? At uansett om dere har bestemt dere for ikke å ha sex, så ender det der allikevel? Altfor mange fristende menn og jeg klarer ikke la vær :-)

Er det mulig å forandre på den magiske cocktailen av amorøse, fysiske og mentale ingredienser som gjør at jeg blir tiltrukket av A men ikke av B? Jeg har aldri klart det. Jeg har forsøkt, men uten hell.

Når jeg ser egen historie med menn og mønstre for tiltrekning, så deler mine (viktigste/seriøse) ekser visse, tydelige trekk. Dette er personlighetstrekk som jeg åpenbart er svak for og lett faller for (ingen av trekkene minner om min pappa😂). Det er ikke negative eller dårlige trekk/egenskaper, men kanskje ikke helt ideell match for min personlighet og type, over tid. Trur eg tralala...men; sikker er jeg ikke!

Det er jo en grunn eller ti, til at jeg blir tiltrukket av A, men ikke av B, selv om jeg i det lange løp kanskje ville passet bedre sammen med B, på grunnleggende områder. Om min unike cocktail for tiltrekning (mine ”tenningsnøkler”) er et resultat av alle mine erfaringer i livet, fra jeg var barn – så vil jeg tro mye utvikles og bekreftes på et ubevisst og underbevisst plan.

Korrigeringer, ja – det har jeg til en viss grad erfart er mulig (lært av feil, tatt læringen til bevissthet osv). Større endringer tror jeg er vanskelig, kanskje umulig?

Tanker om dette? Erfaringer? Kan vi påvirke noe selv? Forandre? Er det mulig? Hvor styrt av oppvekst, underbevisste og ubevisste (og andre) krefter er vi?

Finnes det noen frikere her?

...om dere visste at dere aldri kommer til å få et fornuftig forhold i dette livet. Hva ville dere gjøre?

Er det noe som erfaring med det? Funker det? For min del, så søker jeg noen i 20-30 åra som kanskje er like dårlig som meg til å binde seg. Bare litt omsorg på de kjedelige søndagene!

med dagen til alle fedre! 😊