Sukkerforum

Hei.

Har sett det er en del spørsmål som blir tatt opp her noen ganger. Og jeg ser at det er mange som er flink til å svare. Så jeg har et lite spørsmål til dere flinke forumbrukere.

Jenter snakker alltid om følelser og romantikk.

Men hva legger de i lidenskap? Har alltid lurt på dette. Jeg er selv gutt og kan ikke si at jeg har opplevd det selv om jeg har vært forelsket selv. Kan dere der ute hjelpe meg med dette hva disse jentene mener med dette?

Hva er bak tanken hos mange menn i 40 årene som setter nedre aldersgrense veldig lavt ...helt ned til 24 men går helst ikke over sin egen alder eller kanskje bare ett til to år i øvre aldersgrense?? Tror mannfolk at de er alle så utrolig kjekke at de kan få jenter som er opp til 20 år yngre en de selv??

http://www.vgtv.no/?id=30420

VG synes det er morsomt at folk ikke kan første verset. Synes du det er festlig? Er det helt greit å bomme på akkurat den sangen?

heisann har hvert medlem her inne si februar men syns det er vanskeligt å hvite hva du kan skrive for folk skal svare deg,har sendt mail til mange jenter men mange svarer ikke og jeg har prøvd å skrive forskjeligt men det vil bare ikke fungere.syns det er dumt for jeg har gjerne lyst å bli kjent med ei kjekk jente her inne når jeg har ingen jeg liker der jeg bor,så jeg lurer på om noen kan gi noen tips til meg om hva du kan skrive for folk skal svare deg her på sukker.no er en snill gutt som har bare lyst å finne ei kjekk jente å bli venn med å bli sammen med på sikt.

Er så lei av mannfolka jeg har match med... Utrolig dårlig utvalg... Har logga meg ut for å sjekke damene, kan bare si at det er mange flere pene damer enn kjekk menn på 40 og oppover.
Har blokka en haug de siste dagene, men alle de nye som dukker opp er like uinteressante. Hva skal en gjøre?? Tenker jeg erter på meg en haug av sure menn nå, hehe..

Jeg har tenkt litt! Ikke verst tenker vel mange........!

Det har seg slik at de fleste av vennene mine har begynt å skaffe seg familie og nå har jeg innsett at det er bare noen få kompiser som er i samme situasjon som meg...altså singel. Da er det kanskje ikke så dumt å utvide kompiskretsen litt.

Er det noen her som har tenkt det samme? Eller er det noen som har funnet venner av samme kjønn her inne? Og hvordan har dere gått fram?

Hei alle sammen og gratulerer med dagen i dag den 17. mai (",)
Håper alle har en fin dag med familie og venner

Hva er det jeg gjør galt? Jeg prøver å legge inn ett bildet i fotoalbumet, men sukker nekter å la meg ha bildet av meg selv stående. Det blir liksom liggende uansett hva jeg gjør....... Så nå ligger jeg der da. Liggende. :)

noen?

Siste svar ma. 17 mai 2010 09:21 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

hadde gjort seg med ei å vere glad i...

Vil bare gratulere alle med dagen! HIPP HURRA!

det er noe dritt å være singel, synes ikke markete med single gutter er så veldig tiltalene, håper det finnes noe her da..

JENTER

Siste svar ma. 17 mai 2010 02:23 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym charmed

Hvilken ingrediens ville dere helst ha kombinert en mann med?
For min del kunne jeg tenkt meg en mann og sjokoladeiskrem eller jordbærsorbet! mmmm

Yes... da har jeg vært på min første Sukker-fest. Tjohoo! :p

Jeg dro alene, men jeg traff et par jenter jeg kjenner fra før i jobbsammenheng, og det var veldig bra; tror jeg ville følt meg ganske 'utenfor' uten NOEN kjente fjes der. Greit nok at alle er single, men...
Jeg traff også Mannigata, Elikapeka og Nopanic som jeg kjente igjen herfra, og det var også veldig ålreit og hyggelig. :)

Når det gjaldt selve datinga, så... Vel - jeg syntes vel det var litt vanskelig / usikkert før matchkortene kom. Men på den annen side ville jeg jo ikke brydd meg om "match" dersom det hadde vært en vanlig tur på byen(!). Men det var liksom litt 'greiere' å ha matchkortet som et utgangspunkt. De kunne godt ha kommet før for min del, av den grunn.

Men når det er sagt, så fant jeg bare igjen et par av de jeg hadde på kortet, og jeg var visst ikke så interessant for dem at det gjorde noe.

Jeg tror - naturlig nok - at de mest utadvendte og danseglade folkene gjør det best på en sånn fest. For meg, som riktignok hadde lyst til å danse, men som trenger litt "assistanse" for å komme meg utpå, så blir det litt så som så. Det ble til at vi ikke FULLT så utadvendte sto i ring rundt dansegulvet og så på, mens vi vrikket forsiktig på hoftene. ;)

Det ble en del klinings rundt forbi så jeg, og det er jo hyggelig, men det er ikke noen krise at det ikke ble noe på meg; jeg er ute etter noe seriøst og varig, og jeg synes vel det var litt sånn vanlig "fest klining" som man ser ellers. Men for all del; jeg håper jo noen av dem fant noen de kan bli sammen med, da.

Når det gjelder lokalene, så hadde jeg innbilt meg at det ville være en egen, rolig etasje under eller over dansegulvet, men det var jo et galleri over dansegulvet, og selv om det var roligere så måtte man vel skrike for å bli hørt der også. Jeg kunne tenkt meg rolige, lyse lokaler man kunne trekke seg tilbake til, lyse fordi det hadde vært kjekt å kunne SE de som var der, og om noen faktisk sendte meg noen blikk(!). Måtte liksom myse rundt for å se om noen så i min retning.

Men det var da gøy, alt i alt. Ingen kjæreste rikere her, men bedre enn å sitte hjemme(!). Og *potensialet* var jo bedre enn en tur på byen, tross alt. :)

Så... da har jeg gjort dét ihvertfall. Kan vel tenkes at jeg tar meg en tur neste gang også, for moro skyld.

Håper dere andre koste dere også. :)

GRATULERER MED DAGEN !

En moden kvinne ser etter en seriøs men gjerne morsom mann.

16.mai regnes som en av de største festdagene i Norge, men hvem er det som fester dagen før nasjonaldagen?
Er det mange her som skal ut i kveld?

Nå har jeg vært her på sukker en god stund, og får ikke svar fra en eneste jente. Jeg har prøvd i lang lang tid nå, og får aldri svar eller bare avslag. Chatt'en var dårlig greier også. Er ikke akkurat den beste dating sida dette nei..

Noen andre som også aldri får noe respons, eller bare avslag...? =\

Man tar kontakt med noen på Sukker, det går meldinger frem og tilbake.."når" føler du det er rette tidspunktet for å gå videre? Selvsagt finnes det ingen oppskrift på dette, men når føler du at det er interesse hos den andre parten?

Hei!

Sitter her og undres over meg selv... Hvorfor setter jeg et hjerte på den, sender en melding til den, og ignorerer andre?
Går vel til dels etter matchtall, men så da?

Liker profilen din, men "noe" er "galt" med et bilde. Galt? Med et bilde? Sier jeg, som selv pleier å påpeke at jeg ikke er særlig fotogen!

Liker bildene dine, men noe er galt med profilen. Hva da? Aner ikke, men noe er det. Sier jeg, som selv sliter med å få til en presentasjon jeg er fornøyd med.

Satte et hjerte på deg, men hvorfor ble det gult? Eller rødt? Jeg kjenner deg jo ikke, og man kan da ikke forelske seg i et bilde???

Jeg undres...

Vil også gjerne vite hva andre mener om hjertene. Bruker dere dem? Og i så fall til hva? Som huskeliste for dere selv, eller med håp om at den andre tar kontakt, da dere selv er sjenerte? Selv er det vel det siste, er vanligvis ikke sjenert, men er foreløpig ikke helt komfortabel med dette formatet.

Setter pris på kommentarer og svar.

Ha en flott dag!

Jeg opplever som sikkert en del andre også gjør å få sånne flørtemeldinger innimellom..

Noen ganger er det ok og hyggelig, andre ganger er det noe man helst skulle vært foruten.

Og det morsomme er de gangene man svarer på den, for så å ikke få noe som helst svar tilbake..

Da er gjerne flørten sendt fra en profil med kun et bilde og helt minimalt med beskrivelse av personen, og man etterspør litt mer om vedkommende.. Så blir det helt stille og man hører ikke mer..

Er det flere som opplever dette? Hva er poenget med å sende en flørt dersom man ikke er interessert i mer kontakt med vedkommende? Og hvorfor ikke sørge for å presentere seg selv slik at mottakeren ser hvem man faktisk er..?

Hei:) Noen andre her inne som skal til Bulgaria Golden Sands 13 aug - 27 aug 2010??

Eurovision

Siste svar sø. 16 mai 2010 14:34 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym dunsteina

En samling amøber
Dårlig smak
Dårlig stil

savner flere utfyllende beskrivelser

forøvrig digger jeg eurovison

I veldig mange profiler (iallfall hos menn) står det at drømmepartneren må ta vare på seg selv. Hva vil det egentlig si?
Betyr det at ei dame som meg, med ca 10 kilo for mye (i følge "normen"), med en kropp som har spor av tre svangerskap, faller utenfor?

Tenker noen av dere over personvern på sider som f.eks Sukker?

Missforstå meg rett, jeg er en veldig snill og en 100% ufarlig person. Jeg har også null problem med å spore opp veldig mange av brukerne her inne. Ihvertfall de som oppgir fornavn, eller har et nick som er basert på fornavn. Alder, sted og bilder får man jo via sukker. Jeg skal ikke gå i detalj på hvordan jeg klarer det, og jeg understreker nok en gang at jeg ikke er noen stalker eller psykopat. Det har seg nemlig slik at jeg jobber innenfor et område som omfatter sikkerhet/personvern for brukere på nett, derfor legger jeg merke til det.

Veldig mange bruker f.eks samme profilbilde her, som på facebook vil jeg tro. Hvis man først har kommet så langt, har man plutselig fullt navn, sted, bildet og alder på vedkommende. Avhengig av hvilket sikkerhetsnivå man har på facebook siden, vil man evt også kunne finne ut mye mer. De fleste vil mest sannsynlig aldri oppleve noe ekkelt, men det finnes jo en del gærninger der ute.

Det er ikke meningen å skremme noen, men det kan være lurt å tenke over visse ting:)

Liker ikke at det tordner jeg......:(

Aldri!

Siste svar sø. 16 mai 2010 00:38 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Jasen

Det slår meg!
Mine venner de finner seg partnere, slår seg til ro og bygger hus. Stifter gjerne familie og de er lykkelige med tilværelsen.
Jeg har tendes til å være "dreamer" og er rastløs....
Har også folk rundt meg som jeg "tror" nøyer seg med second best. Tar til takke med det de har fått kjangsen på. Jeg vil heller vere singel resten av livet enn å leve slik, Jeg MÅ ikke ha dame for å eksistere!

Jeg nærmer meg 30, jeg burde ha sterke ambisjoner om å slå meg til ro. Men nei.......
Jeg får fnatt av å tenke slik, livet har da mere å by på? Kanskje dette gjør meg umoden, jeg vet ikke?

Er det andre som føler det slik?

Ser mange kvinner søker etter sikkerhet, og mannfolk som gir trygghet. Hva ligger i dette?

Dette er min favorittdrikke når jeg skal ha noe for kosens skyld!

Hva drikker andre når de skal ha noe?

Heisann

Ja det er ikke alle som har mulighet til å delta på denne festen, skulle gjerne vært der.

Når er neste fest planlagt, er det kanskje noen som har lyst til å få til noe annet?

Ha en god fest de som skal ditt!

Jeg er påmeldt og har betalt...men dørstokken er for høy i dag

Selv tror jeg at jeg lager en eksotisk mat og en typisk norsk bløtkake til mine venner som kommer innom

hei! jeg kan starte med å si jeg har få venner å en del bekjente. ser at andre ringer ofte og sender meldinger. det er et ukjent fenomen hos meg. et par ganger i mnd for å vedlikeholde kontakten med dem. de få gangene jeg har datet å vært i forhold har jeg håpt ting skulle endre seg. men neida, det blir til at jeg prøver men får lite respons.
er det normalt å sende sms hver dag å spøre hvordan har du det, hva gjør du på jobb/skolen, hva skal du, god morgen, god natt, ha en fin dag osv? gi meg eksempler på hva som er normalt :-) må finne ut om jeg er på villspor, forventter for mye eller jeg tenker normalt. er mann på 30år om det har noe å si

Heisann alle sammen!
Jeg er en gutt/mann som har rundet de magiske 30 og som nå har begynnt å få ganske mange grå hår på hodet..

Hva mener damene her inne om det?
Er dette krise?

Hei,

Jeg trøbbler mye med at explorer ikke svarer etter at sukker endret på sidene sine. Det skjer ikke når jeg er andre steder på nett.
Noen som har det samme problemet? Og/eller forslag til hvordan jeg skal løse det?!?

Takknemlig for tips! :)

Sommerklipp

Siste svar lø. 15 mai 2010 18:41 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Satt i kø fra klokken 10:15 til kl. 12:00 før jeg fikk meg time hos frisøren. Hun var skravlesyk og fortalte villig vekk om alt mulig, blant annet hadde hun skjært typen til blods når hun skulle barbere han, var forsåvidt en opplysning jeg ikke trengte der jeg satt i hennes hender. Men i alle fulle fall så sa jeg at jeg skulle ha det det kort bak og på sidene, noe som for henne tydeligvis betyr å skamklippe kunden. Så ba jeg om å få det såpass langt oppå sånn at jeg kunne rufse håret til litt, jammen hadde ikke hun og jeg forskjellig syn på hva det betyr å rufse håret til også. Så jeg måtte spørre henne om hun hadde tenkt å lime noe hår på igjen, eller om hun mente at jeg skulle bruke en tang og prøve å dra ut hårstråene for å få lengre hår sånn at jeg kunne rufse det til litt.
Så nå blir jeg vel nektet inngang på 18-års grense på byen tenker jeg, fler som har traumatiske opplevelser hos frisøren eller?

Noen som skal treffes før det store slaget ????

Noen som vet om det blir noen samling før selve festen på lørdag, slik som det pleier å være?

Selvom det er bitrende kaldt store deler av landet er det ihvertfall noen som er optimistiske........

http://www.abcnyheter.no/node/109499

Om jeg trenger varme...slår jeg på hårføneren og blåser håret i alle retninger.
Om jeg trenger kos...klemmer jeg dattera mi halvt ihjel.
Om jeg trenger oppmerksomhet...så har jeg telefon og 1881.
Om jeg trenger varme ord...så har jeg spilt dem inn på mobilen for sikkerhets skyld.
Om jeg trenger selskap...så finner jeg et insekt å ha i fanget.
Om jeg trenger råd....så skriver jeg ned det jeg lurer på og spør meg selv.
Om jeg vil at noen andre skal ta husarbeidet...så gjør jeg det med lukkede øyne og blir skikkelig overraska når jeg åpner dem.

Hva mer trenger man?

Det er så mange artige tråder her inne og noen av innleggene besvares av sukkertrollene Buddha, Binders, Gråtass, Rotte, Frøkna,Vibe... blir så nyskjerrig på hvem dere er... noen forslag til hvordan bli bedre kjent uten å " stå fram"med bilde og profilnavn i diskusjonsforum... vil ikke det selv heller...
Imponert av de av dere som ikke har psedonym og skjult ID... Hawila og Grumse for eksempel...

En uekte Rotte har brukt Rottes nick to ganger (som Rotte har sett) allerede.
Og bare en Rotte gå ut herfra.

Jeg har allerede en rekke venninner som heter Reidun, og utallige kompiser som heter Ingbjørn, Halbjørn, Dagbjørn, Steinbjørm, Ringbjørn og masse andre kjekke navn som gir ære til dette store flotte skogsdyret.

En dag jeg satt for meg selv dukket så et spørsmål plutselig opp i hodet mitt: Hvorfor har jeg ingen venner som heter Reibjørn? Jeg må innrømme at jeg ikke klarte å gi noe godt svar.

Jeg søkte i telefonkatalogen og fikk ingen treff. Søkte i brønnøysundregistrene og fikk ingen treff. Søkte på nettet og fant bare navnet til en svensk kirkefotograf ikke engang var skrevet helt riktig. Og alle andre søk ga ingen resultater. Spurte venninner og de kjente ikke til noen som het det heller. Spurte vennene mine og de kjente ikke til det heller. Jeg begynte å føle meg mer og mer skuffa, forvirra og etterhvert litt fortvila.

Er det ingen i hele verden som bærer det nydelig velklingende navnet Reibjørn?????

er det noen andre her som har vert arbeidsledig over lengre tid grunnet sykdom?
som synes hverdagene er skikkelig harde ¨å komme gjennom når alle venner og bekjente har sine rutiner i hverdagen og ikke har tid, og familien bor i en annen by. ???

Hm.... Blir oppgitt jeg, når drømme mannen mener han ikke har "de rette" følelsene, men gjerne vil at vi skal være venner.......
Skulle egentlig ønske han kunne ta seg litt tid, og kjenne etter hva som er hva.....

Sorry sorry, men funderingstråden forsvant helt plutselig og ikke helt av seg selv!

Kanskje ikke noe tap? Uansett: Her er en ny våsetråd for de som måtte føle for det :-)

Ja, positive mennesker og optimister har det lettere i livet enn de som må bare klage og sutre...

Er det noen som vet om jeg kommer inn kun utstyrt med kvitteringsnummer på betaling???
Har ikke skriver for øyeblikket, så jeg får ikke skrevet ut bevis på betalingen!

Mange som skal dit ??

Kles-kode takk :)
Første festen min ,hjelp meg, noen som kan fortelle om stemming og diverse ??

takk på forhånd ;)

Når man går inn og åpner en profil og kikker litt.. hva er det da som får deg til å la være å sende mail.. og hva er det eventuelt som gjør at du tør??

Hva er den grønne "ballen" noen har i tilegg til album og type medlemskap