Sukkerforum

har folk vært på her? Og hvor lenge har du vært her?

Finner man da tonen på chat og msn først og så treffes man, eller er date bankers med en gang?

Litt ny gamet, så jeg bare lurer ;)

F.eks rotte lider av kommunikasjonsplomblemel.

Noen andre?

Jeg blir irritert når jeg oppdager mine egne skriveleifer, men bryr meg ikke nevneverdig med andres om jeg i utgangspunktet ikke har noe i mot synderen. Er det mange her som dropper videre kontakt når de skjønner at en mulig flørt konstant bedriver orddeling, ikke vet forskjell på og og å, slenger inn komma på slump, husker den gang når og hver gang da, dropper store bokstaver og synes både spørsmålstegn og utropstegn passer best i store grupper?

Hei

Lurer på hvor man kan se hvor mange som har vært innom profilen din?

Anyone??

... eller er det et fenomen jeg aldri rakk å prøve??

Det er jo tydeligvis fullt av Sukker-folk...

Hvor på skalaen skal man være??

Jeg er stort sett en snill mann. Litt dumsnill har jeg blitt beskrevet som. En veldig god venn. Får lett venninner.... Jeg er ikke interessert i venninner (litt feil å si... men jeg har et poeng snart!) - jeg er interessert i å finne ei jente som jeg kan kalle for kjæreste - eller "dama mi"....

Vennefella er den kjipeste å gå i.... Så man fikk et tips.... Du må være litt badguy... Ja! Genialt.... Jeg skal bli badguy.... Har jo egentlig sett at det er de største drittsekkene som stikker av med de fine damene..... eller egentlig alle damene... :)

Sååååå da ble jeg en drittsekk.... Og det fungerte fint.... Så fungerte det ikke lenger.... Bestemte meg da for å ikke være drittsekk... egentlig har jeg ikke det så veldig i meg å være det.... fikser ikke balansen der så godt tror jeg.... Så jeg ble snill igjen...

Har en fantastisk date... er bare snill... Blir enige om en andre date..... og er fortsatt snill.... Begge datene varer leeeeeeeeeeeenge.... snakker mange timer.... Da finner daten ut at vi burde date andre - for det vi har hatt er ikke i nærheten av noe som kan kalles en normal date....

Hva faen er en normal date??

Jeg er en jente i sluttern av 30-årene og meldte meg nylig inn her. Hadde på forhånd hørt så mye positivt om dette nett stedet og at man nesten var garantert mange svar. Så jeg brukte tid på å lage en utfyllende profil og prøvde å gjøre den mest mulig lik meg. Altså ingen store overraskelser ved en eventuell date. Det er ikke noe spesielt avskrekkende ved meg - ingen sære interesser eller et fælt utseende - så jeg regnet jo med å få massevis av mail. Jeg sendte til og med et par flørter. Men så langt har jeg bare fått 3!!! Og den ene av de var "du er ikke min type, lykke til videre" (og det der er ordrett hva han skrev!

Den eneste "ulempen" er kanskje at jeg ikke har bilde, men pga barn og jobb føles det feil å legge det ut på nettet. Jeg sender gjerne ved etterspørsel på mail og tror jeg ser ganske grei ut. Veier noen kilo for mye, men det gjør jo mange av oss som har barn.

Så hva er problemet? Hva gjør jeg galt? Jeg er jo her inne for å finne en kjæreste, men det betinger at noen faktisk tar kontakt eller svarer på mine hint og mld her og der. Er så skuffet, jeg og det som fikk det til å renne over nå var en kort chat jeg hadde (for første gang) og når jeg sendte bilde så svarer han "du er ikke den jenta jeg leter etter".... Seriølst - dette går på selvtilliten løs og jeg blir egentlig litt lei meg. Jeg er jo en helt vanlig jente og trodde at det vare noen helt vanlige menn der ute som var interessert.

Noen tips, råd, innspil, trøstende ord osv? Eller er jeg kanskje den eneste som opplever det her på Sukker?

.

En gang for lenge siden skrev jeg med en her inne på msn. Dvs ca et år siden, men vi skrev bare med hverandre kanskje to ganger før han fant ei sukkerkvinne som han ville gå videre med. Men så har det seg slik at rundt annenhver måned så skriver han til meg, om han ser jeg er på og så småprater vi litt. Ikke om annet enn jobb, ferie og kjærlighetsliv. Av uvisse grunner finner jeg dette ustyrtelig morsomt :)

Jeg vil så gjerne bli sukkerbiten til sukker daten min....
Må si jeg er litt misunnelig på dere som klarer å gå på ny date bare kort tid etter at dere er blitt plassert i vennerekka av den dere virkelig falt for....

Noen tips på hvordan komme seg fort videre??

Taes imot med takk:-)

Nok et eventyr er ute, og det før det i det hele tatt fikk begynt.
Vi bærer alle på en drøm innholdet i den bygges på våre tanker og erfaringer i løpet av livet. Etter som tiden går dannes detaljene og vår oppfattelse av hvordan det ideelt kan være. Tankene og bildene kverner i fantasien til drømmen blir som ei dyp glattslipt jettegryte.
Til daglig ligger drømmen i dvale gjemt under hverdagslige fokus for ymse oppgaver og trivvielle ting. For hver gang vi innleder en dialog med en ny potensiell partner, våkner drømmen sakte til liv. Det er vår i sikte med gryende fornemmelser om at partneren som har en viktig rolle i drømmen kansje er i sikte.
Ord utveksles, ord som gir næring til fantasien og drømmen står igjen frem frodig, fargerik og luftig. Glassklar greier den å fenge deg, du lar deg rive med, tror at det er solid som krystall det du har foran deg. Så vel er det sjelden, i stedet sprekker drømmen som igjen viste seg å være like skjør som såpebobler.

Mager trøst er også trøst, og jeg slapp å kysse frosken før jeg fant ut at det var det han var.

...

Siste svar on. 16 juni 2010 14:48 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Dante

...den som lever i håpet, dør i fortvilelse...

Mottok en flørt på en annen side med internasjonalt klientell....i sin beskrivelse av seg selv har hun skrivd det samme som i trådtittelen.......i am the loyal and betrayed girl.....!

En liten nøtt..... fant et utdrag som tatt ut av nettdating-hysteriet..... Men hvem, hva og hvor er dette utdraget hentet fra??

Professorens datter satt i døren og nøstet blå silke, med den lille hunden sin ved føttene.
- ”Du sa du ville danse med meg hvis jeg ga deg en rød rose”, sa studenten. – ”Her er den rødeste rosen i hele verden. Fest den ved hjertet ditt, og når vi danser sammen, skal du få høre hvor høyt jeg elsker deg”
Men piken så morskt på ham.
- ”Jeg tror ikke den står til kjolen min”, svarte hun; og forresten har kammerherrens nevø sendt meg noen ekte juveler, og juveler koster mye mer enn blomster, det vet alle.”
- ”Jaså nå; sannelig er du utakknemlig ”, sa studenten sint; og han kastet fra seg rosen så den falt i rennesteinen, og et vognhjul kjørte over den.
- ”Utakknemlig!” Sa piken. – ”Jeg skal si deg en ting jeg, du er ordentlig uforskammet; og hvem er du egentlig? Bare en student. Jeg tror ikke engang du har sølvspenner til skoene dine, slik som kammerherrens nevø har”, og dermed reiste hun seg og forsvant inn.
”Noe så tåpelig som kjærligheten”, sa studenten da han gikk sin vei. ”Den er ikke halvparten så nyttig som logikken, for den beviser ingenting, og den forteller en bestandig om ting som ikke hender, og får en til å innbille seg både det ene og det andre. Egentlig er den ganske upraktisk, og ettersom vi lever i en tid hvor praktisk sanser det eneste som teller, skal jeg vende meg til filosofien og studere metafysikk.”

Og dermed gikk han hjem til seg selv og tok frem en stor, støvete bok, og satte seg til å lese.

Noen som klarer denne???

Tenk...

Siste svar on. 16 juni 2010 00:08 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym drogba

...når alle de matleie damene her mellom 25 og 35 blir 40 og ikke får noe respons i det hele tatt.

Har de tenkt på det?

Jeg vil at de skal spille hard-to-get.

Min erfaring er at det blir ikke noe ut av dem jeg kontakter. Derfor har jeg nesten sluttet å sende meldinger. Venter til noen tar kontakt med meg...mye større sannsynlighet for at det kan utvikle seg litt og bli til en date.

Kanskje jeg ikke klarer å peile meg inn på rett type mann...? Føler jeg famler i blinde rett og slett.

Damer her med samme erfaring?

mellom blokkere noen og sende dem et kompliment...

Disse knappene/linkene burde nesten vært på hver side av vinduet, og ikke som nå et uforvarende klikk fra hverandre.

Hvorfor tar ikke jenter kontakt? vi lever i 2010 og det er lov for jenter og ta første steget. HAr prøvd og skrive til noen her inne men synes mange er hovene som ikke gidder og svare engang

Hvor mange dejter har dere vært på og hva er deres erfaringer? Har opplevd å maile mye med en som føltes som en soul mate, men i det øyeblikket jeg traff han så var det bare nei, nei, nei! Er det flere som har blitt skuffet, høy match og hyggelig 'mail-vennskap' til tross?

og det kan absolutt anbefales.

Jammen var det mange på tur i parken i kveld, forresten.

Hei. Jeg lurer litt på disse blomstene på matchtreet. Jeg har sett alle blomstre selv om f. eks "Ha barn" er et stort og rødt blad på treet, mens alder som er innenfor mine ønsker kan gi en halvdød aldersblomst... noen som kan forklare?

Hilsen forum-newbie:)

Var på date i går!
Hurra.

Prøver en til...

:)

... Roxette..... Things will never be the same......

Jeg liker Spotify.... er nesten som at jeg vurderer å betale for det nu......

Hva vil du ha?

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Østfold) Privat melding

Av og til, når egen "nærsynthet" og kravet til en partner holder på å eskalere helt er det godt med en reminder:

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

På an igjen..

Siste svar ma. 14 juni 2010 21:19 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Lille frø

Jeg har blitt dumpa igjen...Er synd,men følelsene til folk er noe en ikke får gjort noe med.
Men det er følelsen av aldri å være bra nok som jeg sliter med, og det begynner nesten å gå litt på selvfølelsen løs..
Hva sliter dere mest med når/hvis dere blir dumpa??

Jeg undrer meg stadig... Over enkelte reaksjoner som går igjen fra damer her.

Det dreier seg naturligvis om det frykteligste - nemlig å bli omtalt som fin, delilig eller sensuell. "Vakker" går til nød an har jeg forstått - men å være attråverdig er åpenbart både sårende og leit.

Joda - selvfølgelig er det mennesket/personligheten som er det viktigste i et godt forhold, men jeg er da MANN og hvorfor skal jeg ikke si det jeg tenker når jeg ser bilde av en flott kvinne i bikini eller et par vakre øyne og en munn som bare roper etter å bli kysset :-)

Det er forøvrig IKKE slik at meldingene mine er av typen: "Hei! du er rådeilig - vil du skrive til meg". Selvfølgelig handler det både om det jeg kan lese og se - som oftest mest om det jeg leser. Men om det eksempelvis henger på et PS alà "forøvrig likte jeg bildet av deg i bikini veldig godt ;-)" - Da ber jeg om bråk :-)

Så kan jeg selvfølgelig velge; å være taktisk og "politisk korrekt" og fortelle henne alt det som passer seg... "Joda, en treningskammerat hadde vært flott", "fisketur er gøy", "bortoverski og nedoverski", etc.

Jeg tror det har noe med en misforstått likestilling å gjøre. At forskjellene på mann og kvinne for en hver pris skal dekkes til - og iallfall ikke snakkes høyt om. Ref Norske kjønnsforskere som uttalte seg i programserien til Harald Eia. Så rørerende naivt - og samtidig skremmende - at høyt utdannende mennesker i fullt alvor kan hevde at det ikke er forskjeller på menn og kvinner - uten at de har brydd seg med å forske/dokumentere det. "Det bare er sånn"... At det kun er påvirkning gjennom oppvekst og miljø som skiller oss. Godt da å registrere at seriøse forskere ute kan dokumentere noe helt annet.

Det undrer meg forresten stadig at en bemerkelsverdig stor andel av disse damene av en eller annen mystisk grunn svært ofte lar seg avbilde i en liten bikini eller med dype utringninger og/eller "kyssetrut" i profilene sine - gjerne på flertallet av bildene :-) Er det kun for å kunne få sjansen til å bli indignert og oppgitt? Jeg bare spør... Uff, han likte kroppen min!!! Så ekkelt!

Selv har jeg jo funnet en grei løsning. Ved å ta med en setning eller to med små hentydninger om at jeg synes hun er "fine" (les: deilig, sexy, sensuell) - skiller jeg greit klinten fra hveten. De som blir såre eller bare forsvinner er uansett ikke aktuelle..

Noen som vil forklare dette for en enkel gutt fra landet?

Hei er det noen som vet om noen steder på Østlandet det går an å trene zumba annenhver uke?
Skulle helste sluppet å melde meg inn i et trenings senter da jeg bare kan trene annenhver uke.

Tenk
Jeg var på date fredag 1 uke siden, gikk å lurte på hva som var galt....
Skrev her inne : hvor lenge må vi vente på respons etter en date etc

Jeg hadde is i magen, ikke pokker om jeg skulle mase....
Og hva skjer - jo da.
Fått svar og invitasjon til noe mere spennenede om kort tid.
Tid 1 uke :)
Men det spiller liten rolle :)

Det som skjer det skjer.

Dette hadde gått meg hus forbi, gitt...

http://www.side2.no/mote/article2923779.ece

Jeg har registrert at det har vært noen tråder her inne som går ut på at folk ikke får svar på mailer de sender ut.

Jeg for mitt vedkommende blokkerer konsekvent alle som ikke svarer innen en uke etter at jeg ser de har lest mailen.

Jeg er ikke interessert i å stå på noens reserveliste, i påvente av at de kanskje kan finne meg interessant i neste runde.

Og jeg kan ikke se noe poeng i å ha noen på min liste som ikke er høflig nok til å svare på en mail.

Og hvis grunnen til at de ikke svarer er at de ikke finner meg attraktiv nok, så er det heller ikke noe poeng å ha disse på min matchingliste

Sånn gjør jeg det, er det dumt ?

Mange klager på bildeløse profiler/spøkelser, men jeg oppdaget forleden dag medaljens bakside den andre veien...

Var inne på en bilderik profil. Karen kjekk han, profilen var bra..., MEN da jeg så ham avbildet sammen med kompisen datt haka ned og jeg fikk stjerner i øynene og vann i munnen og alt det der. Kompisen var jo bare USANNSYNLIG KJEKK! (fikk enormt trang til å maile for å spørre om kompisen var single, men jeg holdt meg heldigvis i skinnet! ...skjønt det hadde vært gøy å vite ;)))

Jeg regner med at de fleste inne her er såpass voksenne og oppgående at vi alle har en våre formeninger om hva vi tenker om mener om ting og tang i livene våre.
Vi vi kan bli provoserte av folks handlinger , av urettferdighet, av ulikt syn , og alle slags meninger om det gjelder vår nærmeste venn, familie kollega eller andre som vi er kontakt med i daglig livet.
Mitt spørsmål er har vi "baller" nok til å være saklig å si det vi mener om vi ikke er enige, eller er folk slik at vi jatter med og snur ryggen til og himler med øye og ikke bryr oss. og heller snakker dritt bak andres rygg .... hva tenker dere om sladder?
Er vi et sladrende folkeslag ...eller kan vi være såpass voksende å si at "det der vil jeg ikke høre på" eller " jeg snakker om ting jeg ikke vet noe om" osv ...
Er vi såpass at vi står for det vi sier og gjør her i livet alltid? Eller er det mye feige folk blandt oss?

Woaw! Full klaff, eller score...med en sukkermann!
Det skal jo mer eller mindre være uoppnåelig. ;-)

Jeg ble jo supernysgjerrig, særlig på matchtreet...som jeg nærmest forventet skulle være lysende, flott grønt, med digre blader. Men neida, det var jo ikke det. How come...?

Og så ble jeg sittende og tenke litt. Kanskje det er like greit...hehe.
Kan det være slik at med så høy match risikerer jeg å date meg selv? Altså...DET tror jeg ville vært too much! ;-)

Nå skal jeg ikke påstå jeg legger allverden i matchtall og treet i seg selv, særlig siden jeg har lagt merke til at mange av de mannfolka jeg har høy match med har fylt ut veldig "gjennomsnittlig". (Hva nå det måtte bety? 5`ere tvers igjennom? Helgardering?) Jeg har truffet noen få av de jeg har veldig høy match med her inne...98/99...og jeg har virkelig måttet legge til godviljen for å finne fellesnevnerne. Det har jeg opplevd litt merkelig, faktisk...:-)

Noen som har tanker rundt dette? Jeg kommer ikke på noe konkret spørsmål her, så feel free...

*er i spekuleretankedrodle-moduset ikveld*
:-)

Kjenner jeg blir smått oppgitt av jenter som tror fregnene deres er stygge. Disse deliriske smådamene er nært beslektet med de som tror menn ikke liker at de har masse smilerynker rundt øynene.

Herre mein Kampf und Gott, at det går an å ta så feil.

Hva skjer hvis man blokkerer noen? Kan den andre se at man fortsatt er medlem eller blir man helt borte? Evt hva ser den som har fått blokkeringen hvis han/hun går inn på profilen til den som har blokkert? Står det at profilen er usynlig eller blokkert?

Hvis jeg skulle finne på å legge ut et ønske om selskap på fjelltur i sommer.... Ville det da være noen damer som hadde tatt en slik utfordring, eller er det naivt å tro at noen tar den utfordringen???
m 32

Noen andre der ute i det langstrakte land som vender nesen mot Voss i slutten av juni ?

Godlyder

Siste svar sø. 13 juni 2010 09:33 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Mmmmmmm

Hvilke lyder blir du glad av? Hva er den beste lyden du vet?

Er høye hæler mest sexy, eller kan man være sexy i ballerinasko også?

Og hvis du som gutt er bare litt høyere enn eller kanskje like høy som dama di, vil du foretrekke at hun gikk med flate sko, eller er høye hæler ok?

er det som er skremmende :)

http://www.youtube.com/watch?v=0bomkgXeDkE

Overtalte en dame jeg har truffet på et annet nettsted til å opprette en profil her.

Profilen var aktiv i mindre enn 24 timer og hun fikk over 70 meldinger, 60 hjerter og det raste på med chatting.

Hun ga opp slettet profilen til slutt :D

Hun er litt av en ”snuppe”; det var derfor jeg spurte henne. Er det slik for resten av dere jenter her inne også?

Er det ting vi jenter absolutt ikke burde gjøre, eller si på første date om vi ønsker å treffe dere igjen?

Nå har det faktisk vært en periode med en jevn strøm av nye jenter/kvinner innom profilen min hver dag, flørter og hjerter og meldinger og komplimenter.

Men nå er det plutselig bråstopp! :D
Ingen besøkende, ingen hjerter, meldinger eller noe. Som det var før 'rushet'.

Hva er det som skjer? Jakter kvinner i flokk? Har dere en overordnet plan, et hovedkvarter, hemmelig telefon, hemmelige møter, hemmelig håndtrykk? ;)

Lørdagskveld

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Noen ganger er det deilig være singel på lørdagen. Som for eksempel når jeg har gått til anskaffelse av Alan Wake og funnet ut at det lever opp til forventningene. Og så ramler rett inn i en episode av Riget.

Utrolig hvor mye profilbildet har å si. Jeg byttet bilde for et par uker siden og vips! Plutselig øker svarprosenten fra jentene betraktelig og jeg begynner å motta flere førstemeldinger, flørter og hjerter hver eneste dag mot tidligere kanskje bare 2-3 i måneden. Og jeg har vært her lenge, så særlig ny og spennende kan jeg ikke være for de fleste jentene her. Samme profiltekst, samme bildene i albumet, kun et nytt profilbilde. Og nå er avtaleboka allerede mer eller mindre fullbooket ut juni og jeg har faktisk det luksusproblemet å ha problmere med å finne tid til å møte alle disse flotte damene som sier ja til å møte meg Merkelig hvor stor effekt et profilbilde kan ha...

Vuvuzela

Siste svar lø. 12 juni 2010 23:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Er det en konspirasjon fra ørepropprodusentene? Det selger jo som hakka møkk i Sør-Afrika nå, i hvert fall.

synes liver er hærligt når det er sommer og sol.. og ikke minst når jentene går rundt i lette sommerkjoler.. kjempeflott:-)

Ser at det er veldig mye syt og klag her om at damene ikke tar kontakt eller svarer på mail og slikt...
Jeg vil vel bare si det at gutta er vel ikke spesiellt det skvatt bedre der... Vi er minst like dømmende ut fra både profilbilder og profiltekst som alle andre...

Selv har jeg ikke blant de profilene som er mest besøkt, eller kontaktet, men det har kanskje igjen noe med min egen aktivitet å gjøre...

Men nå det er sagt, er det ikke normal høfflighet å si "beklager, men jeg tror ikke du og jeg passer", eller noe lignende på en melding? Folkeskikken? Hvor er den blitt av? Man ser det igjen overalt i hverdagen også. Et lite "takk" eller "ha en fin dag". Se over elven til britene. "Thank You" etter hvert bidige spørsmål....

Jeg bare slenger det litt ut... Vi er ikke bedre om det er kvinner eller menn. Eller er det forskjeller?

Det er sjarmerende med dialekter, men ikke noe er så turn-off som damer som forsøker å transkribere dialekten sin. Vi har to skriftspråk i Norge - det får holde. Noen som er enig?