Sukkerforum

..mer på det man ikke gjorde, enn på det man gjorde.

Det er noe jeg lurer fælt på. Om det er slik, mener jeg.

I forrige uke møtte jeg den søteste damen som noen gang har dukket opp i livet miitt. (Og det sier en del.) Det var på et stort sommerarrangement, med noen få kjente, og en masse mennesker jeg ikke kjente. Denne damen var dessverre blant de sistnevnte.

Jeg våget ikke å snakke til henne, siden hun var så søt at hun burde ha vært utstyrt med en advarsel fra Tannlegeforeningen. Hadde hun ignorert meg, hadde det ikke vært så ille. Men hun snakket faktisk til meg, der jeg satt for meg selv noen meter fra henne, enda hun var opptatt med å snakke med noen andre akkurat da. Og et par ganger etter det også.

Jeg fikk aldri vite hva hun het. Ikke etterlot hun seg noen sko heller.

Så nå sitter jeg her og lurer. På om jeg angrer. Eller om jeg er glad for å ha sluppet unna en ydmykelse.

Vel, jeg skriver atletisk, men jeg heller vel mer over til muskuløs. Tanken er den at jeg tror kanskje betegnelsen "muskuløs" vil bli oppfattet negativt av den generelle kvinnelige befolkning, og at disse vil assosiere dette med begrenset intelligens, selvopptatthet osv. Stemmer dette? Eller foretrekker muligens jenter generelt, muskuløs fremfor atletisk? Jeg innser at jeg ved å spørre på denne måten ikke vil få et representativt utvalg av befolkningen, men pytt pytt :-)

Kan noen forklare meg hvorfor så mange her på forumet konsekvent bruker skjult id pseudonym? Jeg mener vi har jo tatt en nick her,så man bør da kunne stå for sine meninger? Eller er man redd for att det skal slå tilbake på en selv? Personelig så tenker jeg att de som ikke takler meningene mine,heller nok ikke er den rette for meg :)

Skjønner meg ikke på gutter lenger (og mener ikke alle, for vet det fins søte unntak), hvordan kan man ha samvittighet til å lure jenter for å få det man vil ha. Klarer ikke å lure meg, men de må jo få det til ganske ofte for å kunne fortsette å være sånn. Håper noen av de som holder på sånn selv kan svare... hvordan klarer man å såre noen med vilje? For det er jo det som er tilfelle.

Ok - mulig jeg kapper foten rett av nå - men pytt pytt.....
Ja jeg ligger nå 100% blottet, mest fordi jeg er nobody - dvs jeg er selvsagt kuppet over alle kupp....
Men jeg lurer faktisk litt:: Les min profil - Hva er bra - hva er dårlig etc.
Dere kan nå rive meg i stykker på alle mulige måter - jeg tåler det.
Hva er en god profil - hva er en dårlig profil.
Hva bør VI ha med og ikke ha med etc.

Mulig det er bare meg som syntes dette kan bli et spennende innlegg ; )

Hjelp.....come on ;)

Var nettopp innom en profil (supermedlem som går rundt i banneret til høyre) der det sto å lese at hun nå hadde funnet mannen i sitt liv, men gjerne ville ha flere venner. SIkkert trivelig for henne og et eksempel på at det faktisk er mulig å treffe noen her inne.

Nå kan jeg ikke huske å ha sett særlig mange andre slike profiler, og det er mulig jeg ser spøkelser på høylys dag (det er i hvertfall fortsatt lyst utenfor hos meg), men er det noe som kommer når prisen nærmer seg null? Noe av det jeg liker med Sukker er at det ikke er en vennesøketjeneste - og sånn ser jeg helst at det forblir.

Det er så deilig å sløve i sola. Bikkja vrir seg rundt på plenen og slacker`n like mye. God St.Hans til alle

å montere en kulegrill, tenkte jeg igår kveld. Hadde sett ferdig Frustrerte Fruer og tenkte å bare smelle sammen den fantastiske nye grillen min, som skal i ilden idag...so to speak;)

Vel, som sagt så gjort, jeg pakket opp og etterhvert som små deler og skruer kom ramlende mot meg, kjente jeg svetten piple frem....det var skruer og muttere i skjønn forening og forklaringen var typ, fest ben 9 med mutter D og skrue A...uten noen forklaring på hvilke av skruene som var A...jadda neidda sådet....

Endelig, etter 30min med banning og panisk røyking gikk det et lys opp for meg! Jeg har en tendens til å se på bruksanvisninger og tenke, nei, dette er for vanskelig, klarer ikke! Jeg LESTE faktisk hva det sto og klarte og smucke sammen grillen på en liten halvtime!!

Jeg er såååå stolt, for jeg er av den typen jente som helst bare overlater sånt til en mann...men ikke denne gangen nei, jeg tok fram det rosa verktøyskrinet mitt og fullførte oppgaven!! Yeeeeey meeee :D

Nå nettopp fant Bill Gates ut at det var en god idé å endre skjermen fra "landscape" til "profile"...

Du har gledet deg. Du er spent.... Der kommer h*n smilende.. Lett å kjenne igjen fra bildene, men i løpet av de neste to sekundene kjenner du et søkk gjennom mellomgulvet i det skjønner at h*n ikke er den du leter etter.

Hva gjør dere i denne situasjonen, og hva skjer den neste timem? Tar magefølelsen noen ganger feil?

Vill IKKE ha pepperbøsse i gave om 11 dager.... Hjelp!!! pfff....

Noen frivillige??? :P

Er det noen som lar seg sjarmere av slike bilder?

Jeg bor i Bergen og det skal sies at det er veldig mange flotte damer i Bergen!
Men hvorfor er det slika at alle de damene jeg ønsker å møte her inne bor i Oslo??

Skulle tror at sukker har matchet meg opp med damer fra feil by! Jeg skjønner selvfølgelig at det er mange flere single damer i Oslo og at utvalget på min side styres av relasjonsprofilen,
men er det slik at sukker ikke har fått skikkelig fotfeste i Bergen ennå?

Jeg har vært på festen og syns den var meget bra. Jeg kom ca kl.22 det var kanskje litt for sent, dersom en vil få så mye kontakter som mulig . Hadde inntrykk at mannfolk var litt passive, men jeg fikk danset i hele natta allikevel...

Å se en hund jakte biler er er ganske tragikomisk. Hunden oppnår ingenting bortsett å slite seg ut og muligens bli påkjørt. Har hunden egentlig lyst på bilen? Neida, det er for jaktens skyld, fordi det er gøy, og for å styrke selvtilliten når den får bekreftet hvor god jeger den er.

Enda morsommere er det å se enkelte jegere jage damer, spesielt fordi de selv ikke ser hvor teit det ser ut. Har disse noen ekte interesse i «byttet»? Neida, og det er derfor de leter etter nytt bytte når de først har fått snøret i bånn. Hvorfor gjør de dette? Se avsnittet om hunden.

Mange kvinner å bli jaktet på, de insisterer på det faktisk. De tror jakten dreier seg om dem personlig, og om lidenskap. Jeg tror det er en sammenheng mellom noen kvinners usikkerhet og deres ønske om å bli jaktet på og kurtisert. Hallo? Disse mennene er jegere, ikke kjæresteemner. Ikke tro interessen er et kompliment til annet enn utseendet ditt!

Noen damer innrømmer faktisk etterhvert motvillig at å bli jaktet på som biler har endt med dårlige forhold. En del av jegerne har heller ikke noen god følelse med hva de holder på med under jakten. Og brått kan de befinne seg i forhold de egentlig ikke var klare for. Fordi sexen er bra og fordi de er for feige til å innrømme at de egentlig bare var ute etter akkurat det. Og så vil de ikke såre noen.

En del menn som jager kvinner gjør det fordi de tror at mannlig kåthet er langt mer utbredt enn kvinnelige lyster, og at å jakte på kvinnene er eneste mulige veien til et nummer. Gutter: Hvorfor tror dere de fleste damer Har skuffen full av plast fra Kondomeriet? Jeg kjenner til omsetningstallene, og kvinner står for det aller meste av salget. Damer er akkurat like lealøse i trusa som vi er. La det være en grunnregel for all fremtidig samkvem med disse skapningene.

Har stor glede av å lese her på forumet. Både av de seriøse innleggene og av de som heller kan kalles, jeg kjeder meg og er bare litt pratesyk. Og jeg har vært delaktige med innlegg i alle katogorier selv.

Det som slår meg litt i mellomgulvet er at her som alle er på sjekkestadiet - så er den røde tråden i forumet at nesten alle sitter med et inntrykk av at det er umulig.

Dette med å ha en nettprofil som dere andre er forholdsvis et nytt fenomen for meg. Opprettet for noen år siden på et annet sted, var morsomt i et par dager og så glemte jeg bort hele greia. På det tidspunktet var jeg vel ikke klar for et bekjentskap som kunne utvikle seg til noe og ville heller ikke ha en elsker, så jeg vil si det var kun ren nysjerrighet den gangen.

Det som virker litt turn off på meg er at alle sier de ikke forventer noe, men allikevel det er en hel smørbrødliste av ønsker eller kritierier som jeg skal igjennom før - jeg på en måte får et svar eller tør sende tilbake.

Jeg har aldri opplevet å bli kontaktet på et utested med - fyll ut dette skjemaet først så ser vi hvordan vi passer isammen i forhold til økonomi, utdanning, jobb og interesser og hvilket bord du sitter ved. Om det er av interesse så kontakter jeg deg.

Da er det blikk, kroppsspråk i hovedsak som er avgjørende for kontakt eller ikke. Jeg føler ingen dårlig samvittighet for at jeg ikke besvarer disse signalene. Men jeg føler mye mer på det her om jeg ikke svarer tilbake, etter jeg har lest på forumet.

Da blir både menn og kvinner oppfattet som kyniske, overfladiske osv.

Er det slik med oss at vi har større forhåpninger og tror at personene bak profilene; er så mye annerledes om vi treffes her eller ved en bardisk?

Er så lei av å ikke finne noen her inne, aldri hadde jeg trodd at det skulle være så vanskelig å finne noen på nett. Inboksen er tom og ikke noe action. Noen andre som sliter??

Nå starter soveromskampanjen på IKEA.....

Åhh, jeg hater reklame.... så inderlig.....

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/100618/sykelige-egoister-blir-ofte-ledere

– På grunn av behov for anerkjennelse, makt og innflytelse er en lederposisjon det mest sosialt aksepterte stedet for en narsissist, sier stipendiat Christian Enger Gimsø til Dagens Næringsliv.

Gimsø mener at feilrekruttering av narsissistiske ledere kan bli kostbart.

– Feilansettelser har både en finansiell og en moralsk side. Det kan gi tap av ansatte og kreativitet og føre til økt sykefravær, sier Gimsø, som jobber med en doktorgrad om narsissisme og ledelse ved BI.

Folk som lider av personlighetsforstyrrelsen narsissisme, kan være arrogante, ekstremt selvopptatte, ha høye tanker om seg selv, mangle empati og ønske å bruke andre for å nå egne mål. (©NTB)

Tim Minchin
http://www.youtube.com/watch?v=ZGzhutyOMSk

Tripod
http://www.youtube.com/watch?v=IngvNUaWvck

DaVinci's Notebook
http://www.youtube.com/watch?v=vRY9Ybi5zqI

Og går hele dagen din... Så har den i hvertfall ikke vært bortkastet. :D

Fra nå av blir det bare mørkere og mørkere.
Hurra!

rart med det: som liten hadde jeg vel aldri trodd at det å finne kjærligheten skulle være så inni helvete vanskelig... de burde forandre de vakre eventyrene i barnebøkene til en mer realistisk ending, fordi hey, guess what? det er ikke alle som finner noen til slutt...

et lite hjertesukk fra meg.

Nå endelig begynner det å skje ting her. I morgen får jeg offisielt tilbud om jobb i Sandvika. Siden jeg bor på Carl Berner i Oslo, så lurer jeg på om det er noe særlig rushtrafikk retning Sandvika på morgenen og motsatt vei på ettermiddagen? Ring 3 er vel å anbefale? Noen som vet?

Dessuten skal jeg på parkdate i morgen. Tenker det blir Sofienbergparken eller Torshovparken. Er det noen som kan anbefale en bra cafe eller et sted man kan nyte en utpils i nærheten av disse parkene? Hvor ville du ha dratt og hvorfor?

Så fint at det finns så mange seriøse kvinner her på sukker,i vennekretsen,på jobben og ellers.....Det gir håp tross allt...
Det å finne en sjelevenn&en kjæreste er ikke alltid enkelt..og ofte kan man bli litt motløs av alle tullinger&stolpskudd,-som bare er ute etter...tja hva? Sex? Jakten? Arme tullinger...syns litt synd på dem,-jeg...Det kan ikke være greit å ha det sånn...
Også så godt voksne da gitt...nesten ...........tilogmed,som tror de er guds gave til mennene liksom..

Nei heldigvis er de seriøse kvinnene der også...i et stort mindretall,men dog....Jeg tror vi menn bør få øya våre mer opp for dem... er det noen andre her som har noen meninger o.l vedr dette?

Så fint at det finns så mange seriøse menn her på sukker,i vennekretsen,på jobben og ellers.....Det gir håp tross allt...
Det å finne en sjelevenn&en kjæreste er ikke alltid enkelt..og ofte kan man bli litt motløs av alle tullinger&stolpskudd,-som bare er ute etter...tja hva? Sex? Jakten? Arme tullinger...syns litt synd på dem,-jeg...Det kan ikke være greit å ha det sånn...
Også så godt voksne da gitt...nesten gubber tilogmed,som tror de er guds gave til kvinnene liksom..

Nei heldigvis er de seriøse mennene der også...i et stort mindretall,men dog....Jeg tror vi kvinner bør få øya våre mer opp for dem... er det noen andre her som har noen meninger o.l vedr dette? Tyril :D

Er det andre som får følelsen av at nå er sommeren her når de hører kjenningsmelodien til Reiseradioen?

Er dette bilde bedre enn det forrige?

Var tidligere aktiv på en annen datingside. Traff en hyggelig dame der, fant tonen og avtalte å møtes i Bergen! Booket oss inn på hvert vårt rom på hotell Norge, og gikk ut på byen... "Et bilde sier mer en 1000 ord" er det noe som heter. Og med rett lyssetting og mye sminke er det lett å forandre på mindre heldige ting... Var en smule skuffet, men jenta var fortsatt hyggelig, så la gå!
Koselig middag, en liten pub runde, og tilbake til hotellet midnatt! Da heisen stoppet i 3dje, der hun hadde rom, inviterte hun meg plutselig med inn, ville vise meg noe... Litt små brisen, og ikke helt klar for drømmeland, steg forventningene litt, og ble med inn. Vel inne ba hun meg sitte, skjenket i et par glass vin, tok av seg boksa og løste BHen... Kun iført truse og løst sittende bluse gikk hun ut i gangen og begynte å rote med en stor "koffert"... Jeg begynte å lure på hva dette var? Lenker? Håndjern? Andre raffinerte leketøy? Men nei; jenta kom dragende med et jævla trekkspill... Satt seg ned, lukket øynene og satte igang! Djevelens klagesang fylte rommet og torturerte ørene mine!!
Høflig som jeg er ville jeg vente til seansen stilnet før jeg unnskylte meg og strøk på dør, men "sirenes forførende melodi" virket like lang som en tysk opera! Da bråket omsider stilnet, roste jeg henne for de vidunderlige toner, men klaget min nød over hvor mye klokken var (ca 00.25?). Jeg kom meg ut og opp på mit eget rom, traumatisert som jeg var, tømte jeg minibaren og en halv flaske vodka jeg har med "just in case", la meg under dyna med en pute over hodet, og gråt meg i søvn...
Etter en urolig natt, møttes vi til frokost, spaserte rundt i byen, pratet og hadde det ganske hyggelig, men jeg viste da at dette kunne aldri bli noe mer... Da vi skulle reise hver til vårt, ga vi hverandre en klem, og lovet og holde kontakten. Jeg skulle ringe når jeg kom hjem... På båten ringte jeg telenor, sa opp abonementet mitt og kastet sim kortet...
Noen andre traumatiserte sjeler der ute?

Svenskeknugen som svigerfar og alt styret som følger med det prosjektet der. NEI TAKK ;-)

Det aner meg at mange jenter er mer opptatt av å instrurere menn i hvordan de skal få dem på kroken enn å diskutere det motsatte. Nemlig hvordan DE kan profilere og oppføre seg for å få oss på kroken.. Snakker ikke da om et enkelt "ligg" men å få fatt i den rette seriøse mannen de vil ha..
Kort sagt opplever jeg at mange kvinner oppfatter seg selv som kjøpere i et marked der menn må selge seg inn...
Menn er aktive og pågående (eller skal være det), Kvinner mer passive og avventende.. HVORFOR?

Hva skal stå i profilen. humor, prosa eller satire osv.. Det først man legger merke til er det berømte utseende. Fordi det er det som gir deg et førsteintrykk her på sukker. Så leser man noe som som er ment å fange oppmerksomheten. Deretter er det å se på matchtallet...
Jeg har tro på kommunikasjon. skriv et hei.. Eller kommenter noe du har lest i profilen. Legger merke til at noen sier ikke får svar, som vel kan skyldes hva som helst. Sikkert noen som går å venter på svar fra deg, men som ikke får det fordi interressen ikke er der fra din side. Hva med å skrive det du mener - hyggelig og takk for oppmerksomheten, men jeg du er nok ikke min type kjæreste! Lykke til i jakten videre!!

NB: det er sikkert mange brente og sårede sjeler (mange bakgrunner) Vis hensyn der du legger fra deg tekst !!!!!

Tenkte jeg skulle prøve meg med en liten kontroversiell brannfakkel;

Hva er den generelle stillingen til pornografi her inne? Da mener jeg ikke bare små klipp på div. nettsider, men også lengre filmer av alle slag, bilder og det som vel blir definert som erotisk litteratur.
Når det kommer til filmer tenker jeg ikke bare hardcore mainstreamen, men og den mer "mykere" erotiske stilen. Hvordan stiller gutter og jenter seg til det om partneren ser på det en gang i blant(altså ikke avhengig)?

Disse profilene nevnes her på forumet. Bare lurte på om det var noen spesielle kjennetegn for slike profiler og om det er mange av disse...
Klart at om det dukker opp mail med et litt vagt innhold så setter jo sansene inn, men ettersom de nevnes så ble jeg litt nysjerrig.

Midtsommer

Siste svar ma. 21 juni 2010 20:04 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym vanskelig?

Hvor er det single Oslo/omegn-folk feirer St. hans? Kjekt med litt inspirasjon, hvor skal man reise med single venner/venninner når alle andre er opptatt med familie og gifte venners fest? Hadde vært kjekt om det fantes steder man kunne møtt andre single :-)

Da er det håp i dette produktet, muligens også en tankevekker for den som ikke tar litt hensyn ;)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/100621/kondomer-med-tenner

Jeg har nå vært medlem av sukker i 2 mnd og har vært inne på mange profiler i løpet av den tiden. Det som slår meg er at beskrivelsene på fleste profilene er så veldig like og alvorlige. Selvfølgelig skal man fortelle hvem man er, hva man søker etter og hva man liker å gjøre, men hvorfor ikke gjøre den litt morsom? Profiler som får meg til å le, husker jeg mye bedre enn de andre. Så folkens, skru på den kreative bryteren og lag litt latter i hverdagen:)

Ikke noe rart at det er krig her i verden, når man klarer å få en blomst til å bli sin fiende. Hvordan, tja se det, har vi noen vettuge svar på det da? Enkelt, nei, jeg vil ikke ha det enkelt, det er vanskelig nok som det er har blitt sagt. Hva menes med det? At det vanskelige er egentlig enkelt, eller at det som er enkelt egentlig er vanskelig, eller det motsatte av det først og det andre? Er det det, nei det er ikke enkelt, men det er heller ikke så vanskelig, eller er det det van......, enk....

For 26. gang arrangeres Spillfestivalen ARCON i år. Er det bare meg som skal dit, eller er det andre som gjerne vil spille brett- og rollespill en hel helg til ende?

Hepp.
Er det vanlig å bli forelska her inne på sukker, allerede før man har møtt personen "live"?

Bare for å snu det på hodet. Blir det absurd da?

Hadde en date i begynnelsen av uken men en søt dame, det var bare en kort date, en halvtime kanskje, på et sted midt imellom der vi bor. Vi bor ca 10 mil fra hverandre. Jeg syns hun var veldig pen og hun sa at hun synes jeg var flott.

Etter daten hørte jeg ikke noe mer, før hun plutselig ringte meg igår kveld. Det var veldig hyggelig å prate med henne, men jeg hørte at hun var ganske på'an. Hun ringte for å spørre om jeg ville komme på middag idag, spurte hva slags vin jeg ville ha og sa hun hadde to soverom. Jeg takket ja og tenkte at det var jo koselig. Men så, etterhvert, fikk jeg litt kalde føtter og tenkte at det kanskje var litt voldsomt å skulle ligge over første kvelden etter å ha prate sammen to ganger.
Så jeg sendte en sms idag morges og sa det som det var, men at jeg gjerne ville komme men at det ble alkoholfritt for min del slik at jeg kunne kjøre hjem. Da fikk jeg som svar at vi kunne ha middagen tilgode, det var ikke interessant allikevel.

Hadde hun grunn til å bli fornærmet/oppgitt over meg? Jeg tenker at det viser at magefølelsen var riktig, men er jeg alt for forsiktig?

Hvor mye skal du ha for å samleie med en mann eller dame du ikke vil gjort det med gratis? Går det en grense ved en viss sum for hva som er prostitusjon slik at begrepet blir irrelevant bare godtgjørelsen er høy nok? Er man bare dum ved å si nei til fantasisummer? Jeg er hetero, men ville godtatt at hvem som helst opptil normal størrelse "forsynte seg" for 10 millioner kroner, men kun en gang. Kanske mindre?

Jobber ombord på en plattform i Nordsjøen. Typisk mannsdominert miljø, med etterhvert en god del kollegaer som etter et eller flere misslykkede forhold/ ekteskap, har valgt å finne seg en utenlandsk partner.
Da gjerne fra Thailand, Fillipinene, Russland eller Ukraina.
Når jeg forsiktig spør disse guttene om deres nye forhold, er samtlige fulle av lovord om damene sine.
De ferreste ville gå tilbake til norske jenter.
Poengterer at de guttene er ikke alkoholiserte, voldlige bomser som bor i trygdeboliger!!

Jobber tidligere på skip utenriks, og ble flere ganger erstattet av Fillipinske, Croatiske, Indiske eller Malaysiske sjøfolk, med begrunnelsen at vi Norske var for dyre og for kravstore...!
Er Norske jenter iferd med å bli "flagget ut"? Er de for dyre og kravstore? Er det mange her inne som har vurdert utenlandske partnere kontra Norske? Noen synspunkt?

Jeg ser at det er en del bilder av kvinner her inne med godt tildekket overkropp. Er det mange gutter som liker slike bilder, eller er det bare noe jenter tror at vi liker. Jeg syns det er mye mer tiltrekkende at en kvinne med bra kropp har på seg en ettersittende kjole, og viser frem hofter og legger. Blir som en gavepakke på en måte, som jeg kan flerre av hvis vi blir bedre kjent og kjemien er der;) Er det bare jeg som tenker sånn?

Har observert at ikke helt 100% positiv omtale av innvandrere, gjerne avfeies som "rasist pjatt"! Det er tydeligvis ikke politisk korrekt å stille spørsmålstegn om våre nye landsmenn. Vi har ikke lenger lov å kalle en neger for en neger, kjente barnebøker blir omskrevet for å fjerne den nedsettende benevnelsen. Er ikke dette å dra ting litt langt? Det siste nye er jo som kjent at flere muslimer reagerer på korset i de skandinaviske flaggene, selve symbolet på vår nasjon, er "upassende" i dagens flerkulturelle samfunn!
Hvorfor har vi ikke "lov" å være en smule kritiske til dagens tilsynelatende endeløse strøm av flyktninger, arbeidsinvandrere og ikke minst lykkejegere uten pass og papirer? Det skal ingenting til for at rasist stempelet blir brent inn i pannen på en person som kommer med en litt uheldig uttalelse som ikke er helt og holdent antirasististisk i innvandrer debatter!
Ærlig talt, noen som har vært i Oslo de siste 10-15 årene og fulgt utviklingen.
En av grunnene til Frp's possisjon i politikken er ingen hemmelighet: begrens innvandringen og send flere ut. Frp's politikere har kommet med mange gode og kreative forslag for å begrense mulighetene for at ting går helt ut av kontroll.
Belgia 2008: Nasjonal sosialistene vant valget utelukkende ved å love å stenge grensene og begynne å sende ut innvandrere.
Du kan vinne et valg nesten bare ved å stagnere innvandring!
Mange av våre nye landsmenn er nok ærlige, hardtarbeidende personer som kan betraktes som en ressurs! Men det er ingen hemmelighet at kriminal statestikkene, da særlig voldtekt, knivstikking, tyveri og grov vold har økt med flere hundre prosent.
Det finnes selvsakt etniske nordmenn som er innvilvert i de samme "fritids syslene", men enten vi liker det eller ikke, er innvandrere overrepresentert.
Innvandring har også gitt grobunn for at stadig flere NyNazistiske organisasjoner spretter opp som paddehatter over hele Europa!
Den harde kjerne i Norge teller foreløpig ikke mer en 70-100 personer, i Sverge antas det vagt ca 10-12000, i land som Frankrike, Tyskland og spesiellt England, har de mistet den fulle oversikten, men en ting er de lærde helt enige i: begeret er fullt, og det skal bare en liten gnist til for at opptøyene er et faktum. Det har skjedd før, senest 1982-83 i flere Engelske byer!
Uansett, vi har ytringsfrihet i Norge, men gjelder den når det kommer til negativ omtale av innvandrere?

Tidene har forandret seg! Begrepet "Ekte mannfolk" eksisterer snart bare i Frank Millers tegneserie verden!
Menn er blitt redusert til tjenere og sekretærer for herskesyke, bortskjemte jenter.
Når en leser gjennom profilene deres om hva de ønsker seg, står det gjerne:
-høyt utdannet, liker å vaske og lage mat, god økonomi, høy/ mørk, sports atlet, velltalende, diplomatisk og ikke minst en super elsker...
Det de søker kalles på godt Norsk homofile!
Hva skjedde egentlig med de vi før kalte Ekte mannfolk?
Menn som drikker øl!
Menn som liker store biler med store motorer!
Menn som liker porno!
Menn som elsker våpen!
Menn som spiller poker!
Menn som fint kan spise ferdig pizza!
Menn som lukter som menn skal gjøre!
Menn som driter i småprat, kos og forspill!
Menn som går på strippe klubber!
Menn som ikke gikk av veien for et realt slagsmål!
Menn som ikke liker innvandrere!
Menn som banner i hver setning!
Menn som hater rødvin og "kosekvelder med god mat" og bla, bla, bla...
Nei jenter, la menn være menn! La oss få leve slik det var ment vi skulle! La oss være lykkelige! Slutt å redusere oss til hushjelper og barnevakter!

De som måtte ønske å se oppvisning i selvforsvar kan komme på torget i Ski i morgen, lørdag. Oppvisningen starter ca kl 14.15.

Ok, jeg trenger litt hjelp her.
For en god måned siden traff jeg ei jente på en grillfest som jeg kom i snakk med og vi fant en god tone. Vil ikke si at jeg falt pladask, men jeg snubla ganske heftig. Ettersom jeg er utrolig dårlig til å lese signaler(og det er en stund siden) vet jeg ikke om interessen er gjensidig. Jeg fikk aldri telefonnr hennes, noe som jo var et heller lite genialt trekk fra min side. Fikk lagt henne til på facebook, men det tok en god stund(halvannen uke) før hun aksepterte, så jeg går dermed ut ifra at hun ikke sjekker facebook så altfor ofte. Ettersom jeg har lyst til å spørre henne ut lurer jeg på følgende;
Blir det litt for creepy dersom jeg går på 1881 og finner tlf. nr hennes og sender henne en melding? Ettersom våre felles venner er langt uti utlandet er dette eneste måten og få nr hennes på. Eller skal jeg sende en melding på facebook og håpe at det ikke tar 3 år før hun går inn og sjekker og leser meldingen? What to do????

Hei
Hva skal en gjøre på fritiden, ja spesielt om helgen når vennepar har kvalitetstid sammen og en ikke har singlevenner?
Ja en kan sitte på nett, se på tv og kikke ut vinduet, eller få seg dyr, adoptere barn eller være med familien.
Men seriøst hva gjør en? Det er vel ikke noe som har det som meg. Slikt som dette har jeg hatt det ihvertfall 12år er nå 30.
Alle har noen å være med å noe å gjøre, det der å nyte singelivet har jeg ALDRI opplevd, nettopp for jeg ikke har noen å være med.

Når det gjelder middag er det mange fallgruver føler jeg.. Poteter kan være skumle, hvertfall når man spiser ute og hugger gaffelen i noe man tror er relativt lett penetrerbart for en gaffel, men som viser seg å være en knallhard kule som tar sats og flyr halvveis gjennom lokalet, samtidig som det skvetter saus i en radius på en meter..

Spaghetti er en annen fallgruve, spesielt i kombinasjon med rødvin. Ikke bare er det klin umulig å få spaghettien til å holde seg på gaffelen hele veien fram til munnen, men man ender også opp med å være orange av saus fra nesa og ned på haka i tillegg til at tennene er lilla av rødvin.. Føler ikke akkurat det er ”Lady og landstrykeren”-romantikk..

En kompis av meg sverger til lutefisk, og smuglet en par kilo lutefisk til Danmark for å sjarmere en hyggelig dame. Vet ikke hvor sjarmert hun ble av erterstuing, brunost, en geleklump av en fisk på benken og kasserollen svart av lut, samt rimelig stram fiskelukt i hele huset. Enda mindre imponert ble hun vel antakelig da hun, etter mye om og men, ble med på fisketur i Norge. Riktignok fikk den ivrige norske sjarmøren napp, bare synd det var øyelokket til den danske venninnen.. Lege, nål, tråd og avbitertang er sjelden oppskrift på en vellykket date.

I et forsøk på å være dannet da jeg havnet på bord med tre hyggelige damer for noen år siden satset jeg på salat. Tenkte det skulle være rimelig bankers, men da salaten kom på bordet lå det to bitte små blekkspruter der og tittet på meg. Hadde rett og slett ikke hjerte til å sette tennene i de små stakkarene, så det ble kun foccacia og olivenolje til lunch. Skal man virkelig spise disse små blekksprutene?

Enda mer utfordrende er sushi. For det første er jeg ikke så overbevist av smaken, eller mangel på smak, men det som er mest utfordrende er størrelsen på bitene.. Har virkelig japanere, som ser så små ut, så store kjever? Har et par ganger sett for meg et scenario med Heimlich-manøver og full oppstandelse etter sushi-inntak. Heldigvis har det gått bra så langt.

Så, hva skal man servere for å unngå den fullstendige katastrofen? For min del tror jeg spekemat, godt brød, salat, potetsalat, pesto og godt drikke er det nærmeste jeg har kommet en rett som man ikke kan trå feil med. Noen som har andre forslag? :)