Sukkerforum

Har akkurat kommet hjem fra kino og sett "Luftslottet som sprengtes"! Det var en ganske bra film etter min smak, men må jo si at Lisbeth Salander er filmen. Hu er jo helt rå den dama der!! Er det noen Salander her inne tru?? ;))

Noen som skal se no bra film/ krim i jula eller lese en god krim???

Gråtassen elsker gode filmer og bøker :)

Jeg har god cyberkontakt med en mann her inne. Han viser interesse og vi er stadig i dialog, - en lett blanding av flørt og "bli-kjent"-samtaler. Vi har hatt det slik noen uker nå.
Men når jeg bringer opp spørsmålet om en date, så blir han reservert og trekker seg litt unna. Dagen etter kan han være like "tilstede" i dialogen igjen.
Hvordan skal jeg tolke ham da? Interessert men veldig redd? Eller ikke interessert? Eller litt interessert, men sitter på gjerdet og venter på at det skal dukke opp noe enda mer spennende? Noen innspill? Noen råd om hvordan jeg skal få overbevist ham om at RL-treff er det eneste som kan løse gåten om vi har god virkeligheteskjemi eller ikke.

I dag er den mørkeste dagen i året og nå går det mot lysere tider.....;) Hva tenker dere om det ?

kan man vel aldri bli om man har unger sammen? Man kan vel også være ferdig med tidligere forhold selv om man fortsetter som venner..... eller ?

Hva er det med menn som skal sjekke damer? Tror dere virkelig at dere har mer draget hvis dere tar et bilde foran speilet e.lign. i bar BAR OVERKROPP??? Det er faktisk helt motsatt! Slutt med det og vent og se!

Vil ønske alle sammen ei riktig god og fredfylt jul:)
Tenker på alle dere som også synes at jula er ei vond tid.

Kan vi ikke øke temopet litt her inne:)
Det finnes faktisk noen litt utålmodige sjeler her inne (eller hvertfall meg)!!!

Det kan ve ikke være noen som helst tvil om at å opptre her på Sukker eller en hviken som helst annen nettside med kontaktakt søk som hovedformål best kan sammenlignes med en la oss si bruktbilforretning-
Men i motsettning til hva man opplever i forretningen hvor man kan gjøre et kupp til en fornuftig pris,vil jeg vel påstå at det er ganske mange damer her som må sies å være overpriset..

wow

Siste svar ma. 21 des. 23:53 (21 svar)
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

noen damer som spiller wow her inne ;-)

Mange har valgt disse ordene som en livsinnstilling i profilen sin. Men er dette et ordtak som er sant? Stemmer egentlig dette?

:-)

berikende eller begrensende i jula?

Selv skal jeg feire min første jul som singel, og kan ikke si at det plager meg. Barna skal være litt hos meg, og litt hos eksen - og jeg kan ta hensyn bare til meg selv......

Noen som gruer seg til en jul i ensomhet?

Hvorfor lengter så mange etter kjærlighet? Søker det men orker likevel ikke satse? Hvor mange % her på sukker, gifter seg? Har et samboende forhold? Sett i lyset av de flere tusen som søker noen her

Jeg tror jeg ligger greit an med en av de korteste.. Tror det var ca 15 sekunder.

tips

Siste svar ma. 21 des. 18:59 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym fredrik78

Hei

noen som har supre tips på julegaver,,alder 7-50 :)

Jeg har hatt kontakt med en mann et par måneder- fra et annet forum (ikke datingforum) Han bor et stykke unna og har unger. Vi er single begge to men, jeg er barnløs. Jeg synes selv vi hadde fin kontakt på sms og chat, men så plutselig hører jeg ikke mer. Sånt er vanskelig å tolke synes jeg for han virket ivrig når han først var på "tråden"? Nå føler jeg meg litt snurt for jeg likte han godt.

Respekt

Siste svar ma. 21 des. 16:21 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym gråtass

Etter ei stund her inne på forumet har jeg fått med meg at folk her inne er nesten som folk i real life (RL). Mange hyggelige og trivelige folk, noen som sutrer og er i dårlig humør og atter andre som er helt på det jevne!

Det jeg har reagert sterkest på er enkelte innlegg hvor folk er arrogante, lite hensynsfulle, viser lite imøtekommenhet og hvor man jevnt over er mest opptatt av å forsvare egne synspunkter. Dette gjelder både menn og kvinner her inne!

I et forhold til andre: kollega, venn, kjæreste osv. er for meg respekt for den andre og selvrespekt helt grunnleggende. Derfor syns jeg det er litt rart at noen framstår så lite respektfulle av og til! Det gjelder vel her inne som ellers å vurdere/ tenke gjennom før man poster noe - før følelsene tar helt overhånd?! Kanskje enda mer - siden jeg ikke kjenner deg på andre sida og veit hvordan du vil reagere.

Regner med at også andre som ønsker å finne noen her inne, viser samme respekt som man forventer å bli møtt med selv??

Jeg forutsetter at du som vil skrive i denne tråden gjør det med en respektfull holdning! :)

Jeg har vært singel i flere år og hver eneste dag tenker jeg at jeg skulle ønske jeg hadde en kjæreste. Det mangler for å gjøre livet komplett og tanken på å ha en jeg kunne våkne opp sammen med hver eneste morgen gjør at det kribler litt inni meg. Det er noe jeg ønsker sterkt.

Men så er det jo en gang slik at man må komme seg gjennom en prosess før man kommer dit. Denne prosessen er delt inn i flere faser, og det er i denne prosessen jeg blir som ren reneste Dr Jeckyll & Mr Hyde. Man skal bli kjent med en jente, man skal flørte med en jente, man skal bli intim med en jente på ett eller annet nivå. Kommer man seg gjennom disse fasene uten for store komplikasjoner, ligger veien åpen for et forhold.

Selv kan jeg veldig enkelt bli betatt av jenter. Det kan være slik at vi meldes og tekstes i en liten periode, og at jeg er inne og sjekker telefonen og mailboksen hele tiden for å se om jeg har fått noe nytt. Det hele er på et kriblestadie og det er noe som gjør meg glad og optimistisk. Flørtingen går ofte veldig bra og jeg merker at det ikke bare er jeg som trives med kontakten. Men så kommer vi til det som alltid blir et vendepunkt i kontakten mellom meg og jenter. Så snart de så mye som insinuerer at de er interessert i noe seriøst, blir jeg brått mye mer tilbakeholden. Jeg begynner å lete etter feil på jentene og leter med lykt og lupe etter gode grunner til å ikke innlede noe mer med dem. Det ender med at jeg blir veldig reservert og til slutt svarer jeg ikke engang på meldinger. Da har jeg i mitt stille sinn funnet så mye å utsette på vedkommende at jeg aldri ville tatt henne med hjem til mora mi (det er den evige benchmark). Jentene blir åpenbart ofte skuffet over min plutselige helomvending, og jeg får tilbakemeldinger om at jeg "bare er ute etter én ting".

Jeg har hatt det slik i sikkert fem år nå. Jeg har hatt en mengde anledninger til å gjøre ting ganske seriøst med jenter, og ved et par ganger har det gått så langt at jeg har stått der med ballen to meter foran et åpent mål - men har likevel med viten og vilje drylt ballen førti meter over - for så å angre meg en stund etterpå, når jeg ser tilbake på hvor fantastisk jenta egentlig var.

I det øyeblikket jeg får "dumpet" kandidaten er jeg bare lettet over at jeg kan gå videre og se på andre jenter. Jeg føler noen ganger at det å ligge i senga en søndagsmorgen og savne en kjæreste å våkne opp sammen med, har blitt mitt lodd i livet. Hva er egentlig galt med meg?

I oppsummeringen av året har det flere steder vært nevnt at noen faktisk har lyktes på Sukker eller i den virkelige verden i år. Skorpio og Sinner1 er nevnt, og Olewi forlot oss nylig med et virtuelt smil om munnen. Noen andre?

LOVE

Siste svar ma. 21 des. 02:16 (28 svar)
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

hvor du du min lille due :) min framtidige...

Ensom?

Siste svar ma. 21 des. 01:13 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Obi-wan

Er det mange som virkelig er ensomme i Jula???(Spør fordi jeg sitter og spiser Fjordlands pinnekjøtt m/vosssakorv kl.02.00 omnatten???

Satt her og surfet rundt da jeg plutselig kom over en profil med et kjent fjes, nemlig dama mi! Ja, dama skriver faktisk på dette forumet, men jeg kommer meg ikke inn på profilen fordi hun har sperret for personer med unde 70 i match. Jeg har alltid visst at hun har vært på Nettby, men den profilen har alltid vært åpen og jeg vet at den er helt uskyldig, men dette er jo et SJEKKESTED så hvorfor i alle dager er hun her???

Jeg kan ikke fortelle henne at jeg har sett henne på Sukker for da finner hun ut at jeg er her og da blir det bare masse mas. Den flørtingen jeg har med andre her inne er helt uskyldig, men jeg vet ikke om dama sine intensjoner er like rene. Jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre nå. Litt fortvilet, kan man vel si.

Kan jo gi en liten melding her, siden dama tilsynelatende er av de mer aktive som skriver med bilde her og sikkert også leser denne: Jeg vet hva du driver med!!

Når jeg bestemmer meg for å ta en ferie herfra så strømmer damene til lol. opplevde det samme fra en annen datingside,, hmm Men jeg tar ferie likevel.
@Lashes du er nydelig @pusen du er sexy @ Smily du er deilig @tuppeline hærlig jente.. Dere gutta er like fine om jeg kan si det før sutr,, blander seg inn :) @sutre skjult id osv.. ønsker dere lykke til og mv God Jul og alt det der

På en skala fra 1-10?

Musikktråden :)

Siste svar sø. 20 des. 22:57 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym Isabjella

Nå er det påskeferie for fullt, folkens :)

For å få opp stemninga, så er vi jo bare nødt til å sette på musikk og svinge stussen til fete låter og sensuelle rytmer :)
Kom med deres bidrag :)) Ønsker alle som en ei fin påske med det samme :)

http://www.youtube.com/watch?v=fw9i-sM1BbI

http://www.youtube.com/watch?v=h5ciJrff7Bo

Kjør på! :)

Jeg får ofte svar på meldingene mine, men det er sjelden noen nye spørsmål, hun bare svarer på det jeg spør om. Er personen innteresert da? Vanskelig å holde samtalen i gang uten nye spørsmål syns jeg.

Vi minner om at det straks går mot lysere tider og dette håper vi også vil spre seg til forumet :)
En kunst er å påpeke det som er bra - som en kontrast til det å kritisere. Og det å kritisere det å kritisere (!).
Det er stort sett slik her i livet at den som er optimistisk og ikke gir seg, vinner til slutt og oppnår det som ønskes oppnådd.
Men aldri uten mange skuffelser!
Vi i Sukker kjenner personlig for mange som har lykkes i å finne sin kjæreste på Sukker til at vi kan la pessimismen få en dominerende tone her på forumet. Vi bare minner om det. Og kom ikke å fortell at de ikke opplevde å bli skuffet de også.
Fatt mot! Det er snart hvit jul og pakker å få :)

Sitter her i de sene nattetimer og jobber med eksamen .. Siste innspurt før den skal leveres i morgen ..
Men nå begynner motivasjonen å forsvinne.. Trenger noen oppmuntrende ord :)

alle

Siste svar sø. 20 des. 19:28 (14 svar)
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

ok..sagt mye dumt..ja sikkrert såra fra tidligere forhold..vil si unnskyld for latterlig oppførsel.. !!!

god jul :)

Leopard

Siste svar sø. 20 des. 18:50 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Wanderer

Er leopardmønster mote i år eller? Hva skjer. Hvem har bestemt at dette er lov?

Hvordan skal gutta nå se forskjell på polske prostituerte, og norske suksessfulle damer?

Opplevd på date

Siste svar sø. 20 des. 18:07 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym wintermute

- Jenta skriver i profilen at hun vil ha en utadvent, trygg og selvsikker mann. På date fremstår hun som stille, innesluttet og sjenert, og man må virkelig slite for å holde samtalen i gang.
- En annen jente skriver at hun vil ha en mann med gode sosiale antenner. På date drar hun den ene grove frekkisen etter den andre, som ville fått selv en erfaren sjømann til å rødme.
- Så har vi jenta som sier hun gjerne vil ha en handymann. I løpet av samtalen kommer det frem at hun bor i en sliten leilighet som hun verken kan eller har råd til å pusse opp selv.
- Så har vi hun som ønsker en mann med "ordnet økonomisk forhold". Hun hadde da forsåvidt "ordnet" økonomi, bortsett fra at hun selv var student uten særlig inntekt å snakke om.
- Til slutt har vi hun som synes det er meget viktig at mannen er trofast. Hun innrømmer da selvsagt at hun dessverre har vært utro selv, i flere av sine tidligere forhold.

Er det slik at mange av de ønskene eller kravene man stiller til "drømmemannen"/"drømmekvinnen", reflekterer egenskaper man ikke er i besittelse av selv? I såfall må jeg begynne å lese disse profiltekstene i litt annet lys fremover...

Det gjør bare så vanvittig vondt :(

Dette må da vel være Norges desidert dårligste datinside på nett.....Maken........

Halla...

er det mang her inne som dater folk fra sukker ??

I og med at kaninaktiviteter har uteblitt for endel av oss har O'store internett nå kommet med et alternativ.
http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

Det fungerer også som avveksling for de mindre hoppende forumavhengige.

Ja da har jeg hatt det knallfint på Mr Hong sammen med sukkergjengen, Bare litt synd jeg ikke kunne drikke og var trøtt (oppe 04.00 ) Vil bare svare på noe fra en annen tråd her.. Gentlemenn snakker ikke om all den flørtingen nakenheten og sexen som foregår på slike treff :) Møt opp selv neste gang å finn det ut :D
Etter ca en mnd her har jeg blitt kjent med mange fine personligheter, sutrehuer og håpløse tilfeller :D Jeg har desverre ikke truffet noen jeg tror kunne blitt min STORE greie hehe så nå tar jeg meg en lang ferie fra den 21ste des. Vet ikke hvor lang ferie det blir, men så lang at jeg har i allefall åpna julepakkene og hatt vondt i magen fra all den dårlige julematen...
God Jul til alle sammen fra meg! *klæmzekoze*

Svigermor

Siste svar sø. 20 des. 03:00 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym pilt

Er alle damer sykelig glad i sin mor?
Iblandt får jeg følelsen av at svigermor følger med på flyttelasset.

Nå nærmer julen seg å vi skal være snille med hverandre:-))kan ikke dette være en tråd med positive ting om oss på sukker:-))

Jeg er veldig fornøyd med sukker:)

Altså, dette er sikkert ikke noe problem men man vet aldri i disse dager.
Har blitt fratatt det mest utrolige i sikkerhetskontrollen på flyplassen...

Skal ha med en vannkoker på juleferie (julegave) - tar for mye plass i kofferten så jeg må ha den som håndbagasje.
Kan jeg risikere at de tar den fra meg?

Jeg har lett overalt på nettet og lest alle regler men ser ingenting som omhandler lignende ting.
Det er jo en farlig gjenstand, jeg kan jo bruke ledninga til å kvele piloten (etter at jeg har bedøvet ham med hårgeleen min).

en million

Siste svar lø. 19 des. 20:49 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym elvis

Ville du hatt sex med en du i utgangspunktet ikke tenner på for en million kroner? Hvis ikke, hva med 10 millioner?

Nå som jeg bor alene, merker jeg hvor utrolig dårlig jeg er til å lukke skapdørene etter meg. De står jo oppe overalt! Jeg har jo selvfølgelig visst dette lenge, og ikke minst fått høre det, men har det sklidd ut totalt, hehe

Noen som tror dette kan ødelegge sjansene mine til å få til et livslangt forhold?:-)

Hører gjerne om andres små uvaner, også.;.)

Jeg lurer på noe.

Siste svar lø. 19 des. 15:39 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Hvordan blir man flinkere til å ta livet litt mindre seriøst? Sånn generelt?

Hvordan øver man seg? Sånn konkret?

Ser i flere tråder at folk syntes at nettdating var så mye greiere tidligere. Jeg kan nok ikke si meg helt enig i det. Joda, det var kanskje en litt høyere svarprosent, men jeg opplever jevnt over at det er mye lettere å få i gang en god dialog, og det er nok jevnt over flere av dem som svarer som faktisk vil møtes. Og ikke minst, nettdating er nå i langt større grad dedikert til dating, ikke å få nye venner.

Nei, jeg synes ikke alt var bedre før - så gjelder det å få bekreftet at den endelige uttellingen også er bedre nå.

Kjøkken

Siste svar lø. 19 des. 14:12 (67 svar)
Skjult ID med pseudonym ooooppss

Mange jenter ønsker et fint hus,hund,barn og et fint kjøkken og alt som hører med.
"Kjøkken"hmmmm.
Hva skal grandiosa damene med et kjøkken?.Hvorfor betale110000 for noe som aldrig er i bruk.
Har møtt 1 dame,i hele mitt liv som kunne lage mat og være fantastisk vakker samtidig.
Er jo jeg som ender opp ved gryta ,om noe godt skal på bordet.

helg :)

Ingen svar
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

ka gjør sukker folk når det er helg og ikke sitter her da ???

Er det greit da med bur dyr? Jeg har bare 4 små gutter i et bur, avgir ikke masse alergener heller..... Så lenge buret er rent. Er så glad i gutta mine jeg;)

Hjemmekos

Siste svar lø. 19 des. 10:41 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Lettrømme

Lurer på hvordan så mange menn her inne skriver....hun må like sex og hjemmekos. Er det noen som ikke like det?

Jeg sendet en mail om tema golf til en "golfspiller" her på sukker....og svaret var at vi passer ikke sammen....Går det ikke an å snakke med noen her inne uten at de skal mene at man skal gifte seg? Holdt på å le meg ihjel....jeg ler enda..... Og da sier jeg fremdeles at man må kysse mange froska før man finner prinsen.... og med det mener jeg at det går jo ann å maile sammen med mange..... ler enda..... Som om han hadde panikk...... ler mer.....

Jeg har opplevd noen ganger at jenter/damer som tar kontakt på chatten, når det viser seg at de prater engelsk og jeg har fått sagt ett par linjer så vil de gjerne at jeg legger til msn adressa dems til på msn. Når jeg spør hvorfor de vil prate på msn istedet for chatten her på sukker.no så logger de av.
Er jo her for i håp om kanskje treffe en seriøs jente/dame, hvorfor i all verden skal de prate over msn, når det er en fin chatte funksjon her på sukker.no
En bør jo være skeptisk i sånne tilfeller, er ihvertfall jeg.

Har en varm armkrok i dele ;)

The Curse

Siste svar fr. 18 des. 23:38 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Mofo

Var nylig på date med ei veldig hyggelig jente, og alt gikk nesten litt for bra skulle en tro vi virket begge veldig fornøyde og stakk med 2 store smil fra daten. Vi er veldig like, vi vil det samme, vi hadde samme bakgrunn med forhold (ingen), og mer mye som en skulle tro gjorde at vi var en rimelig perfekt match. Da kommer den standard vil bare være venner beskjeden 2 dager senere. Den har jeg sett mange ganger før, jenta vil bare være venner.. Kjenner bare det renner over av maktesløshet..

Har ikke ord for hvor dritt lei jeg er av å få den beskjeden nå, en sitter å lurer hva i granskauen en gjør for noe galt? Det her har skjedd HVER gang i snart 12 år med alle jentene jeg ender opp med å like. Lurer jo virkelig på hva som er galt med meg, hvorfor ingen jenter ser ut til å vil noe annet med meg enn vennskap? Det føles som en skikkelig forbannelse... Det er 4rde gangen bare i år..

Jeg er vel en klassisk nice guy, jeg trener regelmessig og jeg har en bra betalt jobb og økonomi andre på min alder ser ut til å drømme om. Egentlig ser bort fra problemene mine med kvinnfolk, så har jeg et rimelig perfekt liv og mye jeg burde være happy over.

Har lagt merke til de siste månedene at maktesløsheta har begynnt å ødelegge for andre deler av livet mitt. Jeg har begynnt å trives mer med å være hjemme for meg selv og glemme meg selv i spill på nettet, drikker meg dritings på byen for at vel da tenker jeg ikke på det, jeg sliter med å konsentrere meg på jobb om det ikke står noen over meg å pakker på meg ting, men flyter i alle fall ennå veldig bra på at jeg kan så mye som om det jeg gjør og rykte mitt.

Noen som har noen gode råd?

Kan jo lure på om det kan være en ide å dra ut å slå ned noen med balltre og lande i fengsel.. Slik at jeg kan være en utrolig sympatisk badguy fra prison date istedet for niceguy versionen her på sukker :P.