Sukkerforum

nå du sjekker forum før innboksen;-)
skål godfolk:-)

Chaten!!!

Siste svar lø. 12 juni 2010 02:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym LuckySix

Er det noen som bruker chatten her, og hvilken erfaringer har du med det?

http://filter.start.no/tekno/6130

Se denne og slapp av... :)

Skjera?

Siste svar fr. 11 juni 2010 19:22 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym lurerfært

Hatt en dialog gående med en tisynelatende sprek dame tiltross for oppgitt alder 6 år over min. Etter en hyggelig dialog over mange dager og en gryende interesse får jeg fullt navn og telefonnummer..
Som altid googler jeg potensielle ( gjør ikke alle det?) :-/ da viser det seg at damen er 12 år eldre enn meg og bare 8-9 år yngre enn min unge far ;o)
Vet ikke helt hva jeg skal tro, men bildet kan ikke være av nyere dato og hun er sikkert kjempehyggelig, men jeg var vel ikke på jakt etter en passende veninne til min mor heller ?

Tror ikke det nei :-(

LItt underlig at ikke denne konflikten diskuteres her inne.

I dag sendte jeg e-post til alle dagligvarebutikkene i området hvor jeg bor. Spørsmålet mitt gikk på om de hadde foretatt seg noe angående boikott av Israelske varer. Det var ikke så mye de kunne gjøre virket det som, så det blir opp til hver enkelt forbruker å sjekke om strekkoden begynner på 729 eller om det er Jaffa (alle vet hvor den kommer fra).

Nå har jeg fått nok at den maktarrogansen Israel viser. Jeg er også mektig lei av jødelobbyen i USA som fmedører at USA aldri vil kritisere Israel og dermed gjør jo egentlig Israel som de vil. Nå skal iallefall jeg gjøre mitt til å Israel skal få merke det bittelitt på pungen. Er det flere som tenker slik?

Jeg kjenner folk på min alder som faktisk aldri har vært single, men hatt flere forhold. De finner seg partner gjerne før de er ferdige med den forrige. Også her på sukker finnes det folk som prøver å etablere nytt forhold mens de faktisk ennå er er samboende med en annen. Tar disse til takke med bortimot hva som helst bare for å slippe en uke alene? Nå vet jeg jo at hyperattraktive folk alltid har flotte beilere i kø, men de andre da? Jeg vil kanskje være litt forsiktig med å involvere meg med en dame som er rykende fersk på "kjøttmarkedet" eller bare på vei dit.

Vil bare lage en liten motvekt til alle sytetrådene her inne om jenter som ikke svarer og hvor håpløst det er å møte noen her. Jeg var ute med tre jenter herfra i forrige uke, har så langt møtt to denne uken (inkludert en av de fra sist uke) og har avtaler med to til i løpet av de neste dagene, og har intensjonsavtaler og har bare i løpet av de siste dagene fått telefonnumrene til ytterligere fem. Et par har jeg snakket med en stund, de fleste bare i en uke eller to – og i nesten av halvparten av tilfellene har det vært jentene som har tatt initiativ ovenfor meg. Kunne lett ha møtt flere også siden jeg takker nei til en del jenter som kontakter meg. Men dette dategreiene er jo tidskrevende også, og jeg har jo jobb, venner og fritidsinteresser som også krever sitt, så har jo ikke tid til å møte alle. Så mange damer, så liten tid...

Uansett, Sukker fungerer veldig fint for min del. Og stå på jenter, tør å ta initiativ! Menn flest liker det:)

Så vidt jeg har lagt merke til, er det få som bruker blokkeringsfunksjonen (jeg er ikke så kjepphøy at jeg antar at det er fordi alle vil ha meg;)). Dermed vil jeg bare be alle jenter/damer som vet at de ikke vil ha noe med meg å gjøre om å blokkere meg, så jeg har mindre å velge mellom, og slipper å sende bortkastede brev (ja, jeg er litt lat for tiden :)).

God kveld videre!

Som en kvinne vil jeg stå frem med en hastesak og den er at menn får for få komplimenter, om enn noen i det hele tatt.
Vi må ta vare på mannfolkene våre, (alle, ikke bare en hver) så si noe fint til alle menn du/dere kjenner. Dette skal selvsagt være noe du mener, og ikke vær tåpelig, det finnes noe fint å si om alle!
Selv hitler tok veldig godt vare på barten sin!

Har truffet for en måned siden (ikke på dette forumet, i den virkelige verden faktisk) ei utrolig vakker kvinne på både den innvendige og utvendige måten

Absolutt alt stemmer mellom oss og livet kunne ikke vært bedre.

Bortsett fra en ting. Hun er 25 og jeg er 45.

Selvfølgelig har jeg vært helt ærlig med min alder og har prøvd så smått og ta opp dette med aldersforskjell men får bare til svar at det er ikke noe og snakke om.

Ikke er jeg særlig søkkrik heller så noen gold-digger er hun ikke.

Hva er det mest moralske og gjøre? Skal man gi opp på grunn av aldersforskjell og hva som er "riktig" i andres øyne?

Hva syntes dere gutter er viktigst på damen av brystene og rumpen?

For min egen del er bryst lite viktig, rumpen er viktigst uten tvil! (im an assman!)

Hva føler dere jenter er viktigst, en fin rumpe eller bryst?

Jeg er en ganske normal fyr i de fleste ting; normal jobb, normale fritidssysler osv. Er kanskje litt A4.
Drømmedame er også det jeg vil karakterisere som "normal" i oppførsel.

Men (og her kommer kanskje problemet), når det kommer til sengekosen er jeg litt mindre A4; jeg er dominant.
Ikke misforstå, vi snakker ikke vold her, ei heller ballgags og pisk, mere det at jeg vil kontrollere og erte. Ikke misforstå, sex skal også være gøy og latter og ømhet, men...

De kvinnene jeg faller for (og som ser ut til å falle for meg) har tydeligvis problemer med dette, da de ikke selv har tenkt på seg selv som underdanige. Så sitter vi der da, på hver vår side av lakenet (for å si det sånn) og setter merkelapper på hverandre.

Så mitt spørsmål (til kvinnene her inne) er egentlig: føler dere at dere MÅ defineres som underdanige for å være sammen med en mann som passer inne i betegnelsen "dominerende"?

....fant en mann på byen. En fantastisk mann.

Men han er opptatt...

Klarer ikke stå imot. Så lenge siden jeg hadde en mann....så aaaaaltfor lenge siden...

Jeg kan være hans elskerinne....

Såååå vanskelig å stå imot...

Hjelp meg!

Det er spørsmålet Jonas og Per-Morten stiller seg. Begge er fjerdeklassinger, og legger ikke skjul på at de hater både jenter og hoggorm. Med disse forutinntatte holdningene kaster Jonas og Per-Morten seg empirien i vold, og resultatet av forskningen kan leses her: http://nysgjerrigper.no/filearchive/hvorfor_liker_gutter_aa_kysse_paa_jenterweb.pdf

Priceless!

Når skal man fortelle at man har et funksjonshemmet barn? Skal det stå i profilen? Ska man si det i første mailen eller skal man vente tils man merker at vederbørende er litt mer interessert i en, eller enda lengre? Sliter med dette og vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til det. Har erfarit at menn som tilsynelatende virket seriøse og hygglige har forsvunnet med lynets hastighet når dette kommer frem, og det ikke særlig godt for selvfølelsen. Man har vel rett til å være kvinne og få kjærlighet, selv om man har fått et barn med funksjonshinder? Hvordan ser dere menn på dette? Hadde dere dumpet noen fordi hennes barn var funksjonshjemmet? Er nivået så lavt herinne?

Er det sant at man ikke får svar eller henvendelser når man er kvinne over 40 år? Er det noen her som har noen erfaringer rundt det? ...Isåtilfelle syns jeg det virker så underlig og rart... det er jo så mange flotte damer over 40syns jeg,-og det e-r da ingen alder vel?

Hva skjer? Har damene blitt våryre?

De siste tre-fire dagene har jeg plutselig fått masse treff på profilen min! Jeg bytta riktignok profilbilde for noen dager siden, men jeg har da brukt det tidligere - å da var det slett ikke så mange treff... ;-)

Var på date med mr X på torsdag for første gang og fant veldig godt tonen. Allerede samme kveld hintet han at det hadde vært godt å ha meg på armen. Jeg syntes det var veldig tidlig, og takket pent nei. Vi møttes igjen i går, og hadde det veldig hyggelig og ble enig og gå på fjelltur i dag. Da jeg sendte en nattahilsen på sms lurte han på om jeg ville ha selskap, men jeg svarte at jeg ville drøye det litt.
I dag kom det sms "Hei. Tror ikke at vi kan bli mer en venner. Og venner har jeg nok av. Sorry.."
Etter alle blomstrende sms'er jeg ha fått tidligere var jeg nysgjerrig og lurte på hva som gjorde utslaget. Svaret var at det var ingen lidenskap... Lurte på hvorfor jeg ikke ville ligge på armen hans første kvelden. Jeg svarte at da kunne det fort ta overhånd, og jeg ville ikke ha sex første kvelden. Hans respons da var at: "Det hadde det. I stedet ble vi som venner"..

Altså. Fordi vi ikke hadde sex første daten (3 dager siden) og han ikke fikk komme og være hos meg i natt, var det ingen lidenskap, og defor var det min skyld at vi kun ble venner.

Si meg, er det bare meg, eller er det i overkant frekt??

Mer følger

"Spare" posten

Siste svar on. 9 juni 2010 18:46 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym gutteman31

Er jeg litt rar?
Eller er det flere som "sparer" posten i innboksen noen timer, eller kanskje en hel dag, før de åpner den. Sånn for å bevare spenningen, drøye gleden (eller evt. utsette skuffelsen) litt?

Man ser jo den første setningen, så kan man gå å drømme litt om hva som står videre før man åpner meldinga... :)

Hellau!

Har dårlig samvittighet for at jeg har veldig god kontakt med 2 sukkerjenter, og skal på date med begge 2 i neste uke. (Forskjellige dager).

Burde jeg ha dårlig samvittighet?

Jeg tror jeg er hakket mer amorøs enn det jeg pleier å være for tiden. Det er morsomt fordi det betyr at jeg flere ganger har truffet på menn som jeg blir betatt av og får sansen for. Og når jeg blir betatt av noen og får sansen for noen så bryr jeg meg ikke helt om vi passer sammen eller ei. Men jeg er på leit etter en langvarig fyr og ikke en kortvarig fyr.
Jeg blir veldig taknemlig når jeg får en tilbakemelding om at vi godt kan ha det morsomt sammen, men at han ikke tror på noe mer seriøst.
På mange måter må vi kvinner bevege oss litt mer forsiktig i datingverden enn menn fordi det er så mange menn som setter pris på tilfeldig og kortvarig sex og ikke alltid bryr de seg like mye om hva kvinnene ønsker.

Jeg har en grei nok kropp og et greit nok utseende og ville sikkert funke for mange i forhold til tilfeldig sex dersom de opplever at jeg er betatt av han og kanskje tilgjengelig for sex.

Hvordan er det menn, benytter dere av sjansen til sex og forteller eventuelt i ettertid at dere ikke tror på noe seriøs, eller forteller dere om det i forkant og lar kvinnen ta valget om hun ønsker en uforpliktende flørt eller ei?

Noen som har sett de to filmene?:) Har ikke sett film nr 1, kan man da se film nr 2 ?:) Har ikke sett så fryktelig mye på serien heller men. Tenkte å se 2ern i dag!

Hv6r mange nye med3emmer er det dag35g???

Hv6r 0ange nye er det 0ed b53de?

Hva syntes dere om endringene som har skjedd her i dag? Hvis jeg ikke tar helt feil, så kan man ikke lenger se hvor lenge det er siden folk var logget på sist. Syntes det er greit å vite - om du sender en melding til en - og ser at de ikke leser den...er det da fordi de ikke gidder å lese den eller har de faktisk ikke vært pålogget?
Syntes det er nyttig informasjon for min del og folk er pålogget - eller når de var det sist.

Ha en fin dag alle sammen.

Mulig jeg ikke har fulgt med i timen, men er det nå forandret tilbake slik at alle kan se bildene i albumene til superbrukerne?? Sist jeg sjekket gikk det ikke an. Synes nettopp den fordelen var en vesentlig grunn til å betale for å være superbruker.

Reise på sommerferie med exen og barnet? Går det an?

Kan man date noen andre og hva synes vel de om det? Når må man si det evnt.?

Situasjonen er som følger:

Har vært singel i fem år. Har et godt vennskap med exen. Samarbeider godt om barnet. Reiser sammen til hans hjemland for å besøke familien. Sønnen vår vil ikke reise uten mamma så da reiser vi alle tre. Har gjort det de siste syv årene.

Spørsmålet er : Går det an å date noen midt opp i det? Eller er det dødfødt?

Jeg er DRITT LEI å være den single kompisen. Den som blir invitert på selskaper innimellom der det, hvis jeg er heldig, er en hvis kjøreste ikke kan komme slik at jeg ikke er den eneste som ikke er en del av et par i selskapet. Den som kompisene sier at fortjener en kjæreste, kanskje jeg finner en på byen, så drar vi et sted der sjekkepotensialet er lik null, før kompisene drar hjem til samboeren etter én pils. Den som alltid stiller opp om det er noe og aldri har mulighet til å si nei, men som bare blir invitert dersom goodwillen er til stede. Kort sagt - den som ikke er som kompisene.

Jeg trives som singel. Jeg har en bra leilighet, jeg har en bra jobb, og jevnt over trives jeg i min tilværelse. Men når kjæresteriet definerer forholdet til kompiser er det slitsomt.

Date er ikke lett, blir gal av alle tankene etter en date.
Tror ikke jeg kan "gamet"
Hvis daten var grei nok, praten gikk fint og alt stemte.
Når skal man da forvente å høre fra vedkommende igjen.
Dagen etter ?
Samme kveld ?
2-4 dager etter ?

Når og hva betyr det ?

100 i matchtall. ...
Det må jo bare bli bra, eller?

Er et nei alltid et nei, eller er det noen ganger et kanskje?

God morgen alle!

Ingen svar
(mann 49 år fra Østfold) Privat melding

GOD MORGEN :)
Ønsker alle en helt glimrende og fantastisk dag!

Noen som har det samme problemet?

Takk!

Siste svar ma. 7 juni 2010 23:24 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Laban

Jeg vil gjerne for en gangs skyld takke verdens moteskapere.
De har endelig klart å komme med en motebølge jeg liker: 50-talls skjørt på omtrent alle jenter under 34.
Der vi sitter og drikker en pils på uteserveringen legger jeg merke til at blikkene til de fleste menn tar seg både en og to turer rundt ;-)

I bakgården på Sosialen (i Oslo) i går kveld var det myldrende liv, veldig trangt, og høy stemning!

Dessuten kunne jeg telle bortimot 10 stykker som jeg kjente igjen fra matchlista mi her. Så det er DER dere holder til! :-) Hadde dere avtalt det der, eller?

Jeg hadde lyst å snakke med alle, men var opptatt med andre folk ;)

Er det forresten lov å starte en samtale med "hei, deg kjenner jeg igjen fra sukker.no" selv om vi ikke har hatt noe kontakt her inne?

Akt I (høst 2009): Man møter en dame på date, og det blir totalt fire dater, hvor det lengste det går er litt klining, før hun sier at hun ikke er over eks-kjæresten sin ennå.

Akt II (vår 2010): Hun tar kontakt igjen, sier hun føler seg mer klar nå, man møtes tre ganger, hvorav én middag hjemme, før hun plutselig ikke svarer på SMS.

Akt III (sommer 2010): Man treffer henne tilfeldig og hun ser en annen vei. Sender en SMS og lurer på hva som egentlig skjedde og hvorfor hun ikke sa fra, som første gang - og får en skyllebøtte om hvor frekk man er.

Hva skal en stakkars, uskyldig ung mann tenke?

Dette bør en mann ha av kvaliteter - Hva mener menn om oss ?
* Gentelmann
* Ærlig
* sosial
* intellektuell
* utdannelse
* sporty
* sexy
* super lover.....
* økonomisk ryddig
* leken
* maskulin
* Respektfull
* Empatisk
* Trofast
* DIGGER MEG :)))

Finnes denne mannen - hvor ?????

Historier fra virkeligheten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sutrer'n

Det dukker jevnlig opp tråder som handler om ting man har opplevd på Sukker, og vanligvis inkluderer de andre personer som også er Sukker-medlemer. I de aller fleste tilfellene handler det også om negative sider ved disse, opplevelser eller holdninger man har støtt på der man enten lurer på hva som egentlig er i gjære eller hva som får folk til å agere som de gjør. Vanligvis anonymiseres de tilstrekkelig til at det kun er den som skriver dem selv og den de omhandler som ser tegningen - enten man skriver under nick eller pseudonym.

Spørsmålet er, er dette god netikette? Hvordan ville du reagert om du så et innlegg som omhandlet dine dårlige sider - samtidig som du visste at det som sto der faktisk var sant? Grunnen til at jeg spør er at jeg for en tid tilbake fikk en skikkelig overhøvling for noe som var så anonymt som det var mulig å få det, selv om det var sant (nei, det handlet ikke om hva jeg følte, det handlet om et reaksjonsmønster). Og jeg synes faktisk det er helt greit å dele dette. På en måte kunne jeg hatt lyst til ikke å anonymisere, andre kan jo risikere å møte det samme reaksjonsmønsteret, men jeg ser jo at det er ufint. Men som en anonym historie? Jeg ser egentlig ikke noe galt med det, jeg.

hva legges i dette? Nesten alle kvinnene jeg matcher med her inne har valgt dette. Personlig ønsker jeg jo å finne drømmekvinnen og har valgt at jeg ser etter et fast forhold.

Etter å ha vert på en del dater med kvinner som har valgt dette sitter jeg igjen med inntrykket "jeg vil pule, men ikke noe mer" stemmer dette?

Jeg ønsker fortrinnsvis svar fra kvinner.

Er det tabu å innrømme at man er svak for litt frodige damer?

Koser meg som singel, mens jeg ser på at kompiser blir herset med av de gretne kjerringene sine... mas mas mas

.. mye bedre å kose seg med en sukkerbit avogtil!! :)

Hei
Vi er noen venninner som lurer på om mannen vil være "jeger" eller er det greit at vi jentene jakter på menn også ?
Føler dere at dere blir overkjørt ?

Håper alle har hatt en nydelig dag i sommerværet !

Var selv en tur opp til fløyen, og utsikten over Bergen var idag et syn for guder!
Ønsker alle en videre fin kveld :)

...en nordlending, jærbu og stril...

Vi har alle våre fordommer mot folk fra ulike deler av landet. Her kan du komme med dem!

Bør man si fra at man har mensen før han kommer på besøk dersom det ligger i kortene at man skal ha sex? Rimelig nytt forhold, men kommet i gang med sengekosen så vidt...

Dersom man nevner det når det nesten ikke er mulig å stoppe :-) Er det dårlig gjort og er det turn-off? (siste mens dag da..)

Jeg tok nattbussen hjem fra Oslo sentrum i natt og merket meg at det var mange par av typen etnisk norsk jente som var intim med menn som så ut som de kunne være fra midt-østen. Jeg la merke til flere par. Ære være våre nye landsmenn for å klare å sjekke dem opp, men det fikk meg til å tenke - det er sjelden jeg ser det motsatte.

Noe lignende har jeg opplevd i Bulgaria, Tyrkia, på Cuba og flere andre steder når jeg har vært på ferie. Unge norske damer rundt halsen på lokale helter, mens norske menn ikke er det samme. Er ikke vi etnisk norske tøffe nok kanskje. Er vi i ferd med å bli akterutseilt?

Så jeg lurer på om dette er den nye trenden, eller om det bare var tilfeldig det på bussen?

Uff - denne er stygg.
Men gutta tenner ikke på store lår og romper etc. Så da kan jeg være noe kritisk til høyden på min kavaler.
Hvor er grensen for dere jenter - hvor mange cm bør mannen være over jenta ?
Jeg fikser ikke menn som har like lange ben som meg og bruker sko str.40.
Er jeg håpløs ?
Jeg er ikke perfekt selv, men jeg får sperre uansett hvor flott han er på alle andre områder.

Skulle gjerne hatt et ok utested der man vet at "han kjekke" ikke har dame, eller ikke trenger spane etter om han har gullring eller ei. Mulig det fort ville ha blitt et kjøttmarked, men.. Where to go?

Jeg begynner - når noen omtaler Play Station 2 for oldschool!

Men hvordan kan det ha seg at menn i slutten av 40-åra (49) ønsker kvinner i fra 32 til 46??? Merkelig fenomen