Sukkerforum

Noen andre der ute i det langstrakte land som vender nesen mot Voss i slutten av juni ?

Godlyder

Siste svar sø. 13 juni 2010 09:33 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Mmmmmmm

Hvilke lyder blir du glad av? Hva er den beste lyden du vet?

Er høye hæler mest sexy, eller kan man være sexy i ballerinasko også?

Og hvis du som gutt er bare litt høyere enn eller kanskje like høy som dama di, vil du foretrekke at hun gikk med flate sko, eller er høye hæler ok?

er det som er skremmende :)

http://www.youtube.com/watch?v=0bomkgXeDkE

Overtalte en dame jeg har truffet på et annet nettsted til å opprette en profil her.

Profilen var aktiv i mindre enn 24 timer og hun fikk over 70 meldinger, 60 hjerter og det raste på med chatting.

Hun ga opp slettet profilen til slutt :D

Hun er litt av en ”snuppe”; det var derfor jeg spurte henne. Er det slik for resten av dere jenter her inne også?

Er det ting vi jenter absolutt ikke burde gjøre, eller si på første date om vi ønsker å treffe dere igjen?

Nå har det faktisk vært en periode med en jevn strøm av nye jenter/kvinner innom profilen min hver dag, flørter og hjerter og meldinger og komplimenter.

Men nå er det plutselig bråstopp! :D
Ingen besøkende, ingen hjerter, meldinger eller noe. Som det var før 'rushet'.

Hva er det som skjer? Jakter kvinner i flokk? Har dere en overordnet plan, et hovedkvarter, hemmelig telefon, hemmelige møter, hemmelig håndtrykk? ;)

Lørdagskveld

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Noen ganger er det deilig være singel på lørdagen. Som for eksempel når jeg har gått til anskaffelse av Alan Wake og funnet ut at det lever opp til forventningene. Og så ramler rett inn i en episode av Riget.

Utrolig hvor mye profilbildet har å si. Jeg byttet bilde for et par uker siden og vips! Plutselig øker svarprosenten fra jentene betraktelig og jeg begynner å motta flere førstemeldinger, flørter og hjerter hver eneste dag mot tidligere kanskje bare 2-3 i måneden. Og jeg har vært her lenge, så særlig ny og spennende kan jeg ikke være for de fleste jentene her. Samme profiltekst, samme bildene i albumet, kun et nytt profilbilde. Og nå er avtaleboka allerede mer eller mindre fullbooket ut juni og jeg har faktisk det luksusproblemet å ha problmere med å finne tid til å møte alle disse flotte damene som sier ja til å møte meg Merkelig hvor stor effekt et profilbilde kan ha...

Vuvuzela

Siste svar lø. 12 juni 2010 23:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Er det en konspirasjon fra ørepropprodusentene? Det selger jo som hakka møkk i Sør-Afrika nå, i hvert fall.

synes liver er hærligt når det er sommer og sol.. og ikke minst når jentene går rundt i lette sommerkjoler.. kjempeflott:-)

Ser at det er veldig mye syt og klag her om at damene ikke tar kontakt eller svarer på mail og slikt...
Jeg vil vel bare si det at gutta er vel ikke spesiellt det skvatt bedre der... Vi er minst like dømmende ut fra både profilbilder og profiltekst som alle andre...

Selv har jeg ikke blant de profilene som er mest besøkt, eller kontaktet, men det har kanskje igjen noe med min egen aktivitet å gjøre...

Men nå det er sagt, er det ikke normal høfflighet å si "beklager, men jeg tror ikke du og jeg passer", eller noe lignende på en melding? Folkeskikken? Hvor er den blitt av? Man ser det igjen overalt i hverdagen også. Et lite "takk" eller "ha en fin dag". Se over elven til britene. "Thank You" etter hvert bidige spørsmål....

Jeg bare slenger det litt ut... Vi er ikke bedre om det er kvinner eller menn. Eller er det forskjeller?

Det er sjarmerende med dialekter, men ikke noe er så turn-off som damer som forsøker å transkribere dialekten sin. Vi har to skriftspråk i Norge - det får holde. Noen som er enig?

Er hårfargen viktig? Jeg har selv rødt hår og er mann. Turn off, turn on eller likegyldig?

Dette er vel egentlig et spørsmål til guttene. Hvis dere prater med en jente, og hun finner ut at man kansje ikke passet så veldig godt sammen, hva bør hun si/ikke si/gjøre? Dette er etter at man har pratet litt (noen meldinger eller noen dager).

Hva er det med at damer bruker skjerf midt på sommeren? Er dere forkjøla, eller?

Nå vil jeg ha litt fart ! ;)

Når er det på tide på bli facebook-venner?

Etter første date hvis man føler man kom godt over ens? Etter andre date? På Facebook har man jo kanskje en del bilder og ting som nødvendigvis ikke er så veldig flatterende, så det kan kanskje slå uheldig ut?

Men på den annen side så er man jo visstnok gjennomgooglet allerede FØR første date, så da....

Total overhaling av badet og halve huset innvendig. Godt med bare to tommeltotter gitt ;-)

Jeg er en av de som trenger en slik tråd.
Her er det ikke lov å skrive seriøst eller under eget pseudonym, men ellers er det ingen regler ;-)
Lån et kjent pseudonym og by dere frem!

Dette innlegget er selvfølgelig skrevet under feil pseudonym, sånn i tilfelle dere ikke har forstått det ennå...

Er chatten vevkamera-basert?

Hvorfor kan ikke alle legge inn et bilde av seg selv?
Det å svare på en melding fra en person uten bilde er ikke så lett. Greit å svare hvis man hvet hvordan personen ser ut.
Eller er det jeg som tenker helt feil? Har dere noen erfaring med dette?

Er ute med kollegaer.... spiser treretters middag.... blir ikke mett..... har lyst til å ta en skikkelig fest..... men samtlige går hjem etter middagen..... ANTIKLIMAKS!!!!! Har aldri opplevd likende.... Noen som har fest i Oslo i kveld...??? Avluttet middagen med å spise en kebab! :)

Men er det ikke deilig å bli våt en gang i blant da?

nå du sjekker forum før innboksen;-)
skål godfolk:-)

Chaten!!!

Siste svar lø. 12 juni 2010 02:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym LuckySix

Er det noen som bruker chatten her, og hvilken erfaringer har du med det?

http://filter.start.no/tekno/6130

Se denne og slapp av... :)

Skjera?

Siste svar fr. 11 juni 2010 19:22 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym lurerfært

Hatt en dialog gående med en tisynelatende sprek dame tiltross for oppgitt alder 6 år over min. Etter en hyggelig dialog over mange dager og en gryende interesse får jeg fullt navn og telefonnummer..
Som altid googler jeg potensielle ( gjør ikke alle det?) :-/ da viser det seg at damen er 12 år eldre enn meg og bare 8-9 år yngre enn min unge far ;o)
Vet ikke helt hva jeg skal tro, men bildet kan ikke være av nyere dato og hun er sikkert kjempehyggelig, men jeg var vel ikke på jakt etter en passende veninne til min mor heller ?

Tror ikke det nei :-(

LItt underlig at ikke denne konflikten diskuteres her inne.

I dag sendte jeg e-post til alle dagligvarebutikkene i området hvor jeg bor. Spørsmålet mitt gikk på om de hadde foretatt seg noe angående boikott av Israelske varer. Det var ikke så mye de kunne gjøre virket det som, så det blir opp til hver enkelt forbruker å sjekke om strekkoden begynner på 729 eller om det er Jaffa (alle vet hvor den kommer fra).

Nå har jeg fått nok at den maktarrogansen Israel viser. Jeg er også mektig lei av jødelobbyen i USA som fmedører at USA aldri vil kritisere Israel og dermed gjør jo egentlig Israel som de vil. Nå skal iallefall jeg gjøre mitt til å Israel skal få merke det bittelitt på pungen. Er det flere som tenker slik?

Jeg kjenner folk på min alder som faktisk aldri har vært single, men hatt flere forhold. De finner seg partner gjerne før de er ferdige med den forrige. Også her på sukker finnes det folk som prøver å etablere nytt forhold mens de faktisk ennå er er samboende med en annen. Tar disse til takke med bortimot hva som helst bare for å slippe en uke alene? Nå vet jeg jo at hyperattraktive folk alltid har flotte beilere i kø, men de andre da? Jeg vil kanskje være litt forsiktig med å involvere meg med en dame som er rykende fersk på "kjøttmarkedet" eller bare på vei dit.

Vil bare lage en liten motvekt til alle sytetrådene her inne om jenter som ikke svarer og hvor håpløst det er å møte noen her. Jeg var ute med tre jenter herfra i forrige uke, har så langt møtt to denne uken (inkludert en av de fra sist uke) og har avtaler med to til i løpet av de neste dagene, og har intensjonsavtaler og har bare i løpet av de siste dagene fått telefonnumrene til ytterligere fem. Et par har jeg snakket med en stund, de fleste bare i en uke eller to – og i nesten av halvparten av tilfellene har det vært jentene som har tatt initiativ ovenfor meg. Kunne lett ha møtt flere også siden jeg takker nei til en del jenter som kontakter meg. Men dette dategreiene er jo tidskrevende også, og jeg har jo jobb, venner og fritidsinteresser som også krever sitt, så har jo ikke tid til å møte alle. Så mange damer, så liten tid...

Uansett, Sukker fungerer veldig fint for min del. Og stå på jenter, tør å ta initiativ! Menn flest liker det:)

Så vidt jeg har lagt merke til, er det få som bruker blokkeringsfunksjonen (jeg er ikke så kjepphøy at jeg antar at det er fordi alle vil ha meg;)). Dermed vil jeg bare be alle jenter/damer som vet at de ikke vil ha noe med meg å gjøre om å blokkere meg, så jeg har mindre å velge mellom, og slipper å sende bortkastede brev (ja, jeg er litt lat for tiden :)).

God kveld videre!

Som en kvinne vil jeg stå frem med en hastesak og den er at menn får for få komplimenter, om enn noen i det hele tatt.
Vi må ta vare på mannfolkene våre, (alle, ikke bare en hver) så si noe fint til alle menn du/dere kjenner. Dette skal selvsagt være noe du mener, og ikke vær tåpelig, det finnes noe fint å si om alle!
Selv hitler tok veldig godt vare på barten sin!

Har truffet for en måned siden (ikke på dette forumet, i den virkelige verden faktisk) ei utrolig vakker kvinne på både den innvendige og utvendige måten

Absolutt alt stemmer mellom oss og livet kunne ikke vært bedre.

Bortsett fra en ting. Hun er 25 og jeg er 45.

Selvfølgelig har jeg vært helt ærlig med min alder og har prøvd så smått og ta opp dette med aldersforskjell men får bare til svar at det er ikke noe og snakke om.

Ikke er jeg særlig søkkrik heller så noen gold-digger er hun ikke.

Hva er det mest moralske og gjøre? Skal man gi opp på grunn av aldersforskjell og hva som er "riktig" i andres øyne?

Hva syntes dere gutter er viktigst på damen av brystene og rumpen?

For min egen del er bryst lite viktig, rumpen er viktigst uten tvil! (im an assman!)

Hva føler dere jenter er viktigst, en fin rumpe eller bryst?

Jeg er en ganske normal fyr i de fleste ting; normal jobb, normale fritidssysler osv. Er kanskje litt A4.
Drømmedame er også det jeg vil karakterisere som "normal" i oppførsel.

Men (og her kommer kanskje problemet), når det kommer til sengekosen er jeg litt mindre A4; jeg er dominant.
Ikke misforstå, vi snakker ikke vold her, ei heller ballgags og pisk, mere det at jeg vil kontrollere og erte. Ikke misforstå, sex skal også være gøy og latter og ømhet, men...

De kvinnene jeg faller for (og som ser ut til å falle for meg) har tydeligvis problemer med dette, da de ikke selv har tenkt på seg selv som underdanige. Så sitter vi der da, på hver vår side av lakenet (for å si det sånn) og setter merkelapper på hverandre.

Så mitt spørsmål (til kvinnene her inne) er egentlig: føler dere at dere MÅ defineres som underdanige for å være sammen med en mann som passer inne i betegnelsen "dominerende"?

....fant en mann på byen. En fantastisk mann.

Men han er opptatt...

Klarer ikke stå imot. Så lenge siden jeg hadde en mann....så aaaaaltfor lenge siden...

Jeg kan være hans elskerinne....

Såååå vanskelig å stå imot...

Hjelp meg!

Det er spørsmålet Jonas og Per-Morten stiller seg. Begge er fjerdeklassinger, og legger ikke skjul på at de hater både jenter og hoggorm. Med disse forutinntatte holdningene kaster Jonas og Per-Morten seg empirien i vold, og resultatet av forskningen kan leses her: http://nysgjerrigper.no/filearchive/hvorfor_liker_gutter_aa_kysse_paa_jenterweb.pdf

Priceless!

Når skal man fortelle at man har et funksjonshemmet barn? Skal det stå i profilen? Ska man si det i første mailen eller skal man vente tils man merker at vederbørende er litt mer interessert i en, eller enda lengre? Sliter med dette og vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til det. Har erfarit at menn som tilsynelatende virket seriøse og hygglige har forsvunnet med lynets hastighet når dette kommer frem, og det ikke særlig godt for selvfølelsen. Man har vel rett til å være kvinne og få kjærlighet, selv om man har fått et barn med funksjonshinder? Hvordan ser dere menn på dette? Hadde dere dumpet noen fordi hennes barn var funksjonshjemmet? Er nivået så lavt herinne?

Er det sant at man ikke får svar eller henvendelser når man er kvinne over 40 år? Er det noen her som har noen erfaringer rundt det? ...Isåtilfelle syns jeg det virker så underlig og rart... det er jo så mange flotte damer over 40syns jeg,-og det e-r da ingen alder vel?

Hva skjer? Har damene blitt våryre?

De siste tre-fire dagene har jeg plutselig fått masse treff på profilen min! Jeg bytta riktignok profilbilde for noen dager siden, men jeg har da brukt det tidligere - å da var det slett ikke så mange treff... ;-)

Var på date med mr X på torsdag for første gang og fant veldig godt tonen. Allerede samme kveld hintet han at det hadde vært godt å ha meg på armen. Jeg syntes det var veldig tidlig, og takket pent nei. Vi møttes igjen i går, og hadde det veldig hyggelig og ble enig og gå på fjelltur i dag. Da jeg sendte en nattahilsen på sms lurte han på om jeg ville ha selskap, men jeg svarte at jeg ville drøye det litt.
I dag kom det sms "Hei. Tror ikke at vi kan bli mer en venner. Og venner har jeg nok av. Sorry.."
Etter alle blomstrende sms'er jeg ha fått tidligere var jeg nysgjerrig og lurte på hva som gjorde utslaget. Svaret var at det var ingen lidenskap... Lurte på hvorfor jeg ikke ville ligge på armen hans første kvelden. Jeg svarte at da kunne det fort ta overhånd, og jeg ville ikke ha sex første kvelden. Hans respons da var at: "Det hadde det. I stedet ble vi som venner"..

Altså. Fordi vi ikke hadde sex første daten (3 dager siden) og han ikke fikk komme og være hos meg i natt, var det ingen lidenskap, og defor var det min skyld at vi kun ble venner.

Si meg, er det bare meg, eller er det i overkant frekt??

Mer følger

"Spare" posten

Siste svar on. 9 juni 2010 18:46 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym gutteman31

Er jeg litt rar?
Eller er det flere som "sparer" posten i innboksen noen timer, eller kanskje en hel dag, før de åpner den. Sånn for å bevare spenningen, drøye gleden (eller evt. utsette skuffelsen) litt?

Man ser jo den første setningen, så kan man gå å drømme litt om hva som står videre før man åpner meldinga... :)

Hellau!

Har dårlig samvittighet for at jeg har veldig god kontakt med 2 sukkerjenter, og skal på date med begge 2 i neste uke. (Forskjellige dager).

Burde jeg ha dårlig samvittighet?

Jeg tror jeg er hakket mer amorøs enn det jeg pleier å være for tiden. Det er morsomt fordi det betyr at jeg flere ganger har truffet på menn som jeg blir betatt av og får sansen for. Og når jeg blir betatt av noen og får sansen for noen så bryr jeg meg ikke helt om vi passer sammen eller ei. Men jeg er på leit etter en langvarig fyr og ikke en kortvarig fyr.
Jeg blir veldig taknemlig når jeg får en tilbakemelding om at vi godt kan ha det morsomt sammen, men at han ikke tror på noe mer seriøst.
På mange måter må vi kvinner bevege oss litt mer forsiktig i datingverden enn menn fordi det er så mange menn som setter pris på tilfeldig og kortvarig sex og ikke alltid bryr de seg like mye om hva kvinnene ønsker.

Jeg har en grei nok kropp og et greit nok utseende og ville sikkert funke for mange i forhold til tilfeldig sex dersom de opplever at jeg er betatt av han og kanskje tilgjengelig for sex.

Hvordan er det menn, benytter dere av sjansen til sex og forteller eventuelt i ettertid at dere ikke tror på noe seriøs, eller forteller dere om det i forkant og lar kvinnen ta valget om hun ønsker en uforpliktende flørt eller ei?

Noen som har sett de to filmene?:) Har ikke sett film nr 1, kan man da se film nr 2 ?:) Har ikke sett så fryktelig mye på serien heller men. Tenkte å se 2ern i dag!

Hv6r mange nye med3emmer er det dag35g???

Hv6r 0ange nye er det 0ed b53de?

Hva syntes dere om endringene som har skjedd her i dag? Hvis jeg ikke tar helt feil, så kan man ikke lenger se hvor lenge det er siden folk var logget på sist. Syntes det er greit å vite - om du sender en melding til en - og ser at de ikke leser den...er det da fordi de ikke gidder å lese den eller har de faktisk ikke vært pålogget?
Syntes det er nyttig informasjon for min del og folk er pålogget - eller når de var det sist.

Ha en fin dag alle sammen.

Mulig jeg ikke har fulgt med i timen, men er det nå forandret tilbake slik at alle kan se bildene i albumene til superbrukerne?? Sist jeg sjekket gikk det ikke an. Synes nettopp den fordelen var en vesentlig grunn til å betale for å være superbruker.