Sukkerforum

For gal?

Siste svar ma. 31 mai 2010 19:17 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym nebbioso

Får mennesker med middelmådig galskap flere meldinger enn oss fullstendig gale?
Hvis ja, hvorfor? Burde man ikke sende melding til dem man beundrer?
Uansett om de er galere enn deg selv?

Her er noe jeg har lurt på lenge: Hvordan er det egentlig med menn i forhold til hva dere finner fysisk tiltrekkende? Noen av oss har det jo fra naturens side sånn, at uansett hvor sundt vi lever og hvor fornuftig vi spiser, lar det seg ikke gjøre å bli ultraslank. Hverdagen tillater likesom ikke intens og omfattende trening minst 4 ganger i uken, og mindre kan tydeligvis ikke gjøre det for noen av oss...
Så hvis du som mann treffer en kvinne som er køn/pen/søt, selvsagt interessant som person, intelligent og det oppstår en god kontakt, hvor mye betyr det da, om hun er litt rundere end det som ville svare til slank? Da tenker jeg altså LITT rundere, ca 5-8 kg,( ikke 20-30 kg) over idealvekten, og de i øvrig er passende fordelt. Det er et oppriktig ment spørsmål, så jeg håper på ærlige og seriøse svar! Takker!

Konkurranse!

Siste svar ma. 31 mai 2010 17:37 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym takeitandg

Er lettere forbløffet over hvor lett folk gir ut telefonnummere. Derav følgende konkurranse; få nummeret til fles mulig av det motsatte kjønn! Blir vanskelig å sjekke så ærlighet ang. antall sier seg selv.
Fra nå og t.o.m. onsdag! Yeehaw

Hmmmmm..... Det også..

Er det vanlig å sende meldinger til folk som bor langt unna? Andre fylker og slikt?

Jeg mener - det hender jo jeg ser en og annen interessant profil som holder hus i helt andre landsdeler enn meg selv, og for meg blir det helt uakutelt å ta kontakt med noen som bor mer enn 10 mil fra Oslo...

Jeg har brukt masse tid på å lage et bra album slik at jenter kan få et inntrykk av meg som person og ta kontakt. Derfor er jeg superbruker her. Og alle vet at en haug bilder sier mer enn tusen ord.

Og fortsatt kan de ikke se albumet mitt. Dere har lovt å rette opp i dette, og gjøre det valgfritt for superbrukeren. Og fortsatt er denne idiotiske begrensningen virksom. At ikke alle kan se albumet mitt gir meg mye mindre lyst til å betale for denne tjenesten, og jeg vet at mange andre føler det likedan.

Når skal dere fikse dette???

Vi kvinner er forskjellige.... Men jeg og mange av mine venninder har det sånn som dette:
Jeg er på utkikk etter en mann. En voksen mann. En mann som er selvhjulpen og klar for et gjensidig forhold. Jeg er først og fremst interessert i å møte en jevnbyrdig partner, som kan gi meg mot- og medspill på et voksent nivå. Det betyr ikke at man ikke skal ha det moro og le og leke og alt det her. Men det betyr at jeg i utgangspunktet ikke blir spesielt tiltrukket til veldig "guttete" menn, som har veldig behov for å understreke at de har gutten i seg i behold.

HVorfor tror mange menn at det er så pokkers tiltrekkende at fremstille seg selv mer som gutt end som mann???? Er det fordi de ikke helt føler seg trygge nok på seg selv som menn, til at de tør profilere det ?
Jeg er 37 år, nærmer meg dermed 40. Jeg vil ha en mann jeg kan føre spennende og vitaliserende samtaler med, og som jeg kan forvente et mannlig, maskulint samspill med, på alle mulige nivåer.
Selvfølgelig har du som mann også gutten i behold. Og selvfølgelig skal det være plass for det. Jeg har jo også en "jente" inne i meg som med jevne mellomrom titter frem. Men det er vel ikke henne du først og fremst vil ha som partner, det er vel Kvinnen? Eller? (PÅ hvilket alderstrinn i så fall???, for å stille det litt på spidsen).
For meg - og flere andre - er det derfor ikke et pluss å understreke i sin profil at man er så fryktelig guttete. Men det kan virke som at mange menn tror det? Eller kanskje føler seg mest trygge ved å gjøre det slik?
Men igjen, der er vi heldigvis igjen forskjellige...

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3672209.ece

Blir nesten fasinert jeg, over hva folk kan få seg til å svare, når en har sendt dem en "avvisnings" mail.

Det må da være opp til alle å en hver av oss, å velge hvem man vil ha kontakt med her inne:-)

Lurer på hvordan de reagerer på en avvisning IRL jeg....... :-)

Turnoff

Siste svar sø. 30 mai 2010 22:17 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Apropos tråden om hva slags svar enkelte gir når de får avslag, hva er *dine* kriterier for å gi avslag (eller ikke svare). Selv blokkerer jeg profiler som ville hel**te når de er uinteressante, men jeg tror aldri jeg ikke har svart positivt på en melding jeg har fått, med mindre jeg på det tidspunktet har vært "opptatt" med noen. Det sier kanskje mest om hvor mye (lite) post jeg får og hvordan jeg mister alle sperrer når noen faktisk viser interesse for meg, men...

Sykkel

Siste svar sø. 30 mai 2010 20:44 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Kom nettopp tilbake fra en sykkeltur der tempoet neppe ville imponert så veldig mange, i hvert fall ikke i oppoverbakkene, men det er uansett en deilig følelse å ha tatt en tur - som opp til Solemskogen i dag. Det jeg imidlertid lurer på er om det er noen her som kjenner til om det finnes organiserte sykkelklubber e.l. for de av oss som ikke har planer om å sykle Birken eller Styrkeprøven, men rett og slett ta noen behagelige turer i Osloområdet med jevne mellomrom.

Hei, lurer på om det er noen som kan hjelp meg å avklare;
Når er det kun fysisk tiltrekking og god mental kjemi, - og når vet man at det er snakk om forelskelse ?

Har vært så heldig å møte noen her inne som jeg liker veldig godt:) Vi har truffet hverandre seks ganger, både hos meg og ham og ute, og det ser ut til at dette kan gå veien. Men jeg lurer på når det er på tide å ta opp deaktivering av sukker konto? Vi er jo ikke kjærester, enda ihvertfall, så jeg er litt ute og sykler her kjenner jeg. Gode råd mottas med takk!

...og ikke en dritt å se på...

Selvfølgelig er det ikke det! ;)

Men hvis noen av dere som er her har en slank/tynn, søt og blid veninne i den kategorien, så er jeg kanskje interessert! Litt pinlig med denne herpesgreia innimellom, hadde derfor vært greit å finne ei dame som forstår med en gang...

Jeg bor sentralt i østlandsområdet, har orden på tilværelsen, ikke noe tull. Ønsket alder 25- 40, og gjett hvor gammel jeg selv er da? ;D

Som belønning til rette giftekniv gir jeg bort et gavekort på 5000,- til et eller annet reisebyrå! :)

Let the games begin!

Er det mange her som også plages med falske profiler, og hvor svarene som oftes går ut på å skrive til en epostadresse? Når man da prøver å si at "nei vi tar samtalen her inne", så kommer bare samme teite melding tilbake....

Hva gjøres med slike?

Må si jeg skvetter litt av den chatten her inne...vet det er flere som også føler det sånn. Særlig blir jeg satt ut av at det er en jeg aldri har vært i kontakt med før, som prøver å nå meg på chatten.

Jeg skynder meg da, litt panisk å logge meg på ( har falt ut for lenge siden, holdt på med noe helt annet...).så stresse for å finne ut hvem vedkommende er, åpner profilen, litt spent også på om det kanskje er en spennende fyr...for så å se en billedløs profil....nedtur :-(

Lurer på hva som får noen til å tro at det er spennende å chatte med en vilt fremmed uten bilde? Har absolutt ingen ting å navigere etter. Lite attraktivt kan man trygt si...

Profilen til hun som kaller seg "carefor12" er soleklart nope tull!
Det lukter Afrika-svindel lang vei!

Hun sier hun er svensk men bosatt i Ghana, og at hun er oppvokst i Sverige og snakker svensk. Likevel skriver hun alle meldingene til meg på engelsk, også når jeg oppfordrer henne til å skrive på svensk.

Har begynt å få noen som finner min profil interessant... Med noen veeeeeeeldig få hederlige unntak - så er det fakeprofiler..... Og to av profilene er identiske.... Litt kjedelig å melde alle disse overivrige "damene" til sukker da......

Er det et hint dersom en profil er inne og titter mye i en periode? Har en del menn som gjør dette, men de tar ikke kontakt? Er det i håp om at jeg skal ta et hint og kontakte dem?

Er veldig usikker på dette da jeg selv kan være inne og titte gjentatte ganger uten at det er noen form for hint fra min side.

Synes vel og tenker vel at er han interessert så tar han kontakt? Men jeg kan jo ta feil?

GRAND PRIX

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lycke

Heia Frankrike

If:

Sittin over here Starin in your face
With lust in my eyes Sure don't give a damn and ya
Don't know that I've been dreamin' of ya in My fantasies
Never once you looked at me Don't even realize that I'm wantin' you
To fullfill my needs. Think what you want
Let your mind run free, Run free to a place noone dares to

How many nights I've laid in bed excited over you.
I've closed my eyes and thought of us a hundred different ways
I've gotten there so many times I wonder how bout you?
Day and night, Night and day...All I've got to say is

(Chorus)
If I was your girl the things I'd do to you.
I'd make you call out my name, I'd ask who it belongs to
If I was your woman the things I'd do to you
But I'm not, So I can't, Then I won't
But, If I was your girl

Allow me some time to play with your mind
And you'll get there again and again
Close your eyes and imagine my body undressed
Take your time cuz we've got all night, ooh
You on the rise as you're touchin my thighs and
Let me know what you like
If you like I'll go Down da down down down da down down
I'll hold you in my hand and baby

Your smooth and shiny Feels so good against my lips sugar
I want you so bad I can taste your love right now baby
Day and night, Night and Day, All I've got to say is

Chorus 2X
I've laid in bed excited over you
One hundred different ways I've thought of ya
Many, Maaany (day and night, night and day)
All I've got to say is
Chorus 2X

If I was your girl the things I'd do to...

(Janet Jackson)

Jeg reduserte trening fra 5 til 3, og, vips, profilene faller både 3 og 4 poeng i matchtall... Sikker på at Sats og Elixia ikke har aksjer i Sukker?

Hingsty funderer stadig på en ting på hvordan flertallethar forventningerhelt der oppe..

og ser på seg selv som en sole-klar hi-class eller hvasomhelst..

Jeg får iallefall en litt små-sur bismak etter hvert når jeg kommer innpå det motsatte kjønn..

som man virkelig har jobbet for å komme inn på.. så dukker små ting opp som avslører små negative ting

som ikke står i stil til selv-bilde og kravene motparten egentlig har.

Være seg farging av grående hår i en alder av 35,
høy temeratur delvis ute av stell hjemme..
hybel-kaniner over en lav sko..
sorg-prat over livshistorier som hoved-tema mellom kaloririke måltider..

Det finnes tydeligvis ikke store nok speil i slike hus..!!

Har andre erfart nogenlunde samme situasjoner...

Eller er det bare hingsty som er sær, blant mange desperate unge rivaler som totalt overser enhver svakhet og blir blendet av slikt.

Ønsker alle sukker-venner en finfin helg forøvrig..
Yaaahoo..svisj ..på grand prix med dine håpefulle nå.. uskikkelige hingst..

.

Jeg gikk gjennom noen profiler her i går.....og kom da over en profil jeg likte veldig godt. Tenkte da jeg skulle sende en melding for å sjekke om det var noen muligheter for å bli bedre kjent. Typisk nok, så tenkte jeg ikke så lenge over hva jeg skulle skrive. I ettertid ser jeg at meldingen ble litt dum.....og sendte en oppfølgingsmelding. Den var heller ingen höydare, så nå antar jeg at jeg ikke har noen mulighet for å hente meg inn igjen. Og ikke er det sikkert at hun hadde vært interessert uansett hva jeg hadde skrevet.

Hva tenker damene om å få en halvdårlig åpningsmelding.....ødelegger dette interessen, selv om vedkommende har en bra profil? Er det mulig å hente seg inn? Eller betyr ikke en slik melding så mye om profilen er bra?

feige

Siste svar lø. 29 mai 2010 18:43 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym 1019

vær arlige om dere selv så går det bedre........

Dette har jeg egentlig lurt på siden jeg kom hit. Det er - ihvertfall blant de jeg matches opp mot - veldig få jenter/kvinner som er mørke i huden (afrikansk, indisk, iransk, sør amerikansk etc. utseende)? Greit nok at de er en minoritet, men det er da voldsomt... Et par hist og pist er det jo, men. De få som er, matcher jeg dårlig med (ifølge Sukker da).
Bare lurer på hvorfor det er så få.

sjegg

Siste svar lø. 29 mai 2010 17:45 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym ??????????

er det fint med sjegg på menn rundt 20 åra?

bare tull dette og jo....!!!

Begge overnevnte profiler er bare tull! :)
Var litt moro likevel å svare på henvendelsen hennes... og e-postene ditto.
Jeg skrev ting som ikke sømmer seg å gjengi her... men "hennes" poster er så søte så. Hun svarer blidt og gebrokkent hele tida... Hadde jeg sagt liknende ting til ei jente som jeg skrev til henne hadde jeg ligget på intensiven for lenge siden...

Hun sender masse fine bilder... da.. :)

Jeg har blitt avstandsforelsket i en nettmann igjen, og jeg synes det er så digg og så morsomt!
Det kribler og det er morsomt og det er spennende. Bryr meg litt nøkken om det fører til et treff, eller om et eventuelt treff fører til noe mer, det er bare så morsomt å kjenne at jeg har vikelig, virkelig, virkelig og atter virkelig sansen for en jeg har kontakt med her inne.
Det er som en liten energibombe!
:-)

Hei
Vært singel 1 år etter 15 års forhold. - tok meg 5 mnd før jeg hadde sex.
Nå er jeg nesten blitt hekta på all oppmerksomheten som singel.
Kjenner at jeg er blitt kynisk - tar hva jeg kan/liker og angrer overhodet ikke.
Det rare er at jeg er en jente som trives best i parforhold, men er nesten litt redd når jeg nå har oppdaget "kjøtt markedet"
Jeg ante ikke at det var så enkelt å få sex med flotte menn, ser på meg selv som en selvstendig oppegående jente og et kupp på mange måter- men kan jeg finne tryggheten i et forhold.
Mange her inne ligger under falske flagg - kun sex ikke noe annet.
Kan vi finne en mann som ikke halve Oslo har vært på og som ikke vil prøve ut den andre halv delen også ?

Det har jeg plutselig fått!

Har aldri hatt noe problem med å legge ut profilbilder eller albumbilder. Men nå blir jeg bedt om å beksjære så kraftig at bare nestippen min er det eneste som kommer fram på bildet. Får bare lov å velge et mini-utsnitt av helt fine bilder....

Noen som har vært borti dette eller som vet hva som kan gjøres? (Bruker mac om det skulle ha noe å si...)

Hadde nesten glemt det!

Hei lurer på om det er noen særlig her inne som primært ønsker seg vennskap og nødvendigvis ikke et alt for seriøst forhold.

skulle jeg hatt noen som lovte å dynke meg med vann om jeg ikke setter meg ned og skriver oppgave. Har 5000 ord om kornsirkler og stonehenge som skal være ferdig innen fredag og målet for dagen er ca halvparten....hjelp...

Sporty

Siste svar fr. 28 mai 2010 22:29 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hva legger egentlig folk her i "sporty"? Ser jo det står i annenhver profil at en drømmekjæresten er sporty.

Hvorfor ikke?

Siste svar fr. 28 mai 2010 22:18 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Engbjørn

De fleste liker jo positive, veltrente og sunne gutter og jenter, som tenker konstruktivt og lever med oppbyggende, nyttige hverdagsvaner. Hvorfor ikke bli en av dem?

En av dem som gir kroppen sin masse kjærlighet, mosjon og bevegelse, engasjerer seg i interesser fremfor å se på TV, spiser økologiske grønnsaker med deilige oljer og ferskt kjøtt ved siden av, istedenfor smakløst frosset eller bokslagt kjøtt, ser etter muligheter og ressurser for å gjøre det beste ut av situasjonensom er, fremfor å klage over at ting burde vært annerledes og gjøre livet surere for seg selv og de rundt seg, prøver å forbedre ting fremfor å kaste bort tid?

Fordi de føler de fortjener det, fordi de får bedre selvtillit, fordi de får mer energi og bedre livskvalitet, og fordi det ganske enkelt på alle måter virker mer lovende og interessant og fristende enn alternativet- å bryte seg selv ned med junkfood, sutring og tv-slaveri.

En dag spurte jeg meg selv et enkelt spørsmål: Hvorfor ikke? Når det uansett er både mer behagelig og mer nyttig utfra alle våre interesser? Og jeg klarte ikke å finne noe fornuftig svar.

Hvorfor ikke? Istedenfor et samfunn der folk er mer overvektige og usunne og late enn noen gang før, selv om de er bedre informerte og har mye flere muligheter tilgjengelig? Hva i all verden er greia her - ønsker ikke folk å ha det bra???

Hvorfor ikke bare forholde seg til alle andre mennesker og den fantastiske naturen rundt oss med omsorg og et ønske om forståelse? Hvorfor ikke?

Hvorfor ikke bare leve det gode livet som ligger der å venter på oss?

Jeg og en kollega gjennom mange år har vært tiltrukket av hverandre gjennom flere år, men først for en stund siden gjorde vi noe ut av det. Vi startet med å treffes og kun snakket, om hvordan dette ville påvirke oss jobbmessig osv. Begge var voksne og single, så det burde ikke ha noe å si. derimot syntes han at aldersforskjellen mellom oss kunne bli et problem. Jeg er 43 og han 55, så jeg syntes ikke at det burde være et problem, så lenge vi ønsket det samme av fremtiden og har samme verdier. Han synes IKKE vi er på samme stadie i livet, da han har blitt bestefar og jeg ikke har barn. Jeg på min side synes det er flott at han har voksne barn og barnebarn. Da trenger jeg ikke "konkurrere" om barnas tid, samtidig som det er små barn i livet mitt også. :O)
Ellers deler vi felles interesser, trening - noe jeg vet er svært viktig for ham, og ellers et rolig liv med venner og familie.
Selv om han har bare positive ting å si om meg både som kollega, person og kvinne, en som han både respekterer og beundrer, vil han altså ikke noe mer.

Midt oppe i dette, var vi på jobbtur og ting tok overhånd. Jeg trodde han hadde ombestemt seg og "ga alt". Natten sluttet med nok en samtale om at vi ikke var på samme sted i livet. Det var en stor skuffelse for meg selvfølgelig. Alikevel fortsatte vi å treffes, hadde det utrolig fint sammen, og jeg håpet at han alikevel ville innse at vi passet veldig godt sammen, tross aldersforskjellen. Han fortsatte å "smøre meg" med at jeg hadde sterke og gode argumenter, at enten var jeg klokere eller eldre enn det han trodde.

Drømmen brast brått for min del da han aktivt gikk ut på nett for å finne seg en dame.

Min største skuffelse går ut på at han som er så "voksen" helt klart utnyttet mine følelser for ham. I tillegg visste han at jeg nylig hadde slitt en del og hadde akkurat kommet meg ovenpå igjen.

Jeg burde ha tatt hans ord for at han ikke var interessert i et forhold med meg, uansett hva grunnen var, men jeg trodde at bare jeg kom med gode nok argumenter så ville han også overse aldersforskjellen.
Jeg burde rett og slett ha innsett at han ikke var NOK interessert i meg.

Grunnen til at jeg skriver om dette her er, at etter mye erfaring - kan menn la ting skure og gå uten å ta en endelig beslutning, og jeg dumme meg tro det er håp i hengende snøre.... Hvorfor kan ikke menn kalle en spade for en spade og skjære over, i stedet for å "utnytte" mitt svake og naive jeg.... (ja jeg vet at jeg ikke kan bare skylde på dem, me

Man har selv mange bilder i profilen sin...så får man en veldig hyggelig henvendelse fra en bildeløs, dog med en velskrevet og fin profil. Man svarer og kommer i gang med en hyggelig mailutveksling. Det går en dag eller to og man ber om å få se et bilde.

Hva slags reaksjon forventer den bildeløse? Skal det ikke veldig mye til for at man synes at akkurat det bildet var det som gjorde susen? Helt OK, men får man hjertebank? Ikke så veldig:-(

Noen som har lignende erfaringer ?

"Jeg Kelly Morgan av er fra Norge, er jeg 29years gammel singel og på jakt etter en ærlig mann som vil gjøre meg lykkelig for resten av mitt life.I er en eneste faglig jente som ønsker å møte nye people.I er en utadvendt, intelligent , ærlige, hardt arbeidende person, som elsker å gå ut og har god tid. . Jeg er veldig spontan og jeg meg for å prøve om alt once.If du er intrested i min profil og liker du å vite mye om meg kan du legge meg eller sende meg en e-post slik at vi kan lære hver othercan meg legge til kontoen min på kellymorgan2010@live.com" Sitat slutt

Eller??? NOT hihi Men artig var det likevel ;-)

Rødvin

Siste svar to. 27 mai 2010 21:08 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hva er dette med at alle oppgir i profilen sin at de liker rødvin? Og bare ett glass? Lurer på om jeg skal skrive i profilen min at drømmedama tar seg mange glass hvitvin. Eller rosevin. Eller brennevin.

Så for første gang en parprofil her, og de søker en venninde.
De vil ha elsker med mann fra 20 til 40.

Hva er det som foventes av oss når vi tar kontakt med noen på sukker?

Jeg ser ikke helt poenget med å bruke masse tid på å skrive en lang post for å fortelle at man synes vedkommende man kontakter er interessant...

Hvis vedkommende på noen måte er interessert ville det vel bli skapt en kontakt på en "one-liner" - som man kan gå videre på...eller tar jeg feil???

Har vært på sukker siden i sommer, og har vært heldig og datet endel jenter, rundt 20. Vet ikke om det er mye eller lite, men av alle disse damene har ingen virket "gærne" . Alle har faktisk virket som hyggelige, reale og seriøse jenter.

...derimot alle historiene de kommer med. Om slibrige, kåte og ufine menn som bare er ute etter en ting tydeligvis, og får de ikke det slenger de ut av seg alt mulig dritt.

Har allid lært å behandle jenter (og folk flest) med respekt, og skjønner ikke det kan være så ille som jeg hører.

Er det virkelig sant at et såpass stort antall menn oppfører segsåpass ufint?

Som mann lurer jeg virkelig på om det ikke finnes grenser for ydmykende desperat oppførsel fra mine artsfrender. En veninne av meg kjøre hjem sent en kveld sammen med barna sine og ble forfulgt av en svart mercedes. Det var en fyr som hun hadde sagt hei til en gang noe uker før da han kjente en veninne av henne. Nå hadde idioten sporet henne opp på facebook for å overbringe en blomsterkvast. Er det virkelig noen som lar seg sjarmere av slik oppførsel. Han dro ihvertfall hjem med uforettet sak. La oss menn få høre om hvordan det IKKE fungere å sjekke dere kvinner opp.

Noen som kunne tenke seg singel middager ?
f.eks.. 6 menn/ 6 damer.
Engelsk trend ;)

Hva er ekte lykke, må det være en mann/kvinne som fyller våre behov.
Hva gjør deg lykkelig ?
Beste øyeblikk.
Hva søker vi etter her inne - kan vi finne det som gjør alle dager til solskinnsdager ;)