Sukkerforum

...

Siste svar on. 16 juni 2010 14:48 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Dante

...den som lever i håpet, dør i fortvilelse...

Mottok en flørt på en annen side med internasjonalt klientell....i sin beskrivelse av seg selv har hun skrivd det samme som i trådtittelen.......i am the loyal and betrayed girl.....!

En liten nøtt..... fant et utdrag som tatt ut av nettdating-hysteriet..... Men hvem, hva og hvor er dette utdraget hentet fra??

Professorens datter satt i døren og nøstet blå silke, med den lille hunden sin ved føttene.
- ”Du sa du ville danse med meg hvis jeg ga deg en rød rose”, sa studenten. – ”Her er den rødeste rosen i hele verden. Fest den ved hjertet ditt, og når vi danser sammen, skal du få høre hvor høyt jeg elsker deg”
Men piken så morskt på ham.
- ”Jeg tror ikke den står til kjolen min”, svarte hun; og forresten har kammerherrens nevø sendt meg noen ekte juveler, og juveler koster mye mer enn blomster, det vet alle.”
- ”Jaså nå; sannelig er du utakknemlig ”, sa studenten sint; og han kastet fra seg rosen så den falt i rennesteinen, og et vognhjul kjørte over den.
- ”Utakknemlig!” Sa piken. – ”Jeg skal si deg en ting jeg, du er ordentlig uforskammet; og hvem er du egentlig? Bare en student. Jeg tror ikke engang du har sølvspenner til skoene dine, slik som kammerherrens nevø har”, og dermed reiste hun seg og forsvant inn.
”Noe så tåpelig som kjærligheten”, sa studenten da han gikk sin vei. ”Den er ikke halvparten så nyttig som logikken, for den beviser ingenting, og den forteller en bestandig om ting som ikke hender, og får en til å innbille seg både det ene og det andre. Egentlig er den ganske upraktisk, og ettersom vi lever i en tid hvor praktisk sanser det eneste som teller, skal jeg vende meg til filosofien og studere metafysikk.”

Og dermed gikk han hjem til seg selv og tok frem en stor, støvete bok, og satte seg til å lese.

Noen som klarer denne???

Tenk...

Siste svar on. 16 juni 2010 00:08 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym drogba

...når alle de matleie damene her mellom 25 og 35 blir 40 og ikke får noe respons i det hele tatt.

Har de tenkt på det?

Jeg vil at de skal spille hard-to-get.

Min erfaring er at det blir ikke noe ut av dem jeg kontakter. Derfor har jeg nesten sluttet å sende meldinger. Venter til noen tar kontakt med meg...mye større sannsynlighet for at det kan utvikle seg litt og bli til en date.

Kanskje jeg ikke klarer å peile meg inn på rett type mann...? Føler jeg famler i blinde rett og slett.

Damer her med samme erfaring?

mellom blokkere noen og sende dem et kompliment...

Disse knappene/linkene burde nesten vært på hver side av vinduet, og ikke som nå et uforvarende klikk fra hverandre.

Hvorfor tar ikke jenter kontakt? vi lever i 2010 og det er lov for jenter og ta første steget. HAr prøvd og skrive til noen her inne men synes mange er hovene som ikke gidder og svare engang

Hvor mange dejter har dere vært på og hva er deres erfaringer? Har opplevd å maile mye med en som føltes som en soul mate, men i det øyeblikket jeg traff han så var det bare nei, nei, nei! Er det flere som har blitt skuffet, høy match og hyggelig 'mail-vennskap' til tross?

og det kan absolutt anbefales.

Jammen var det mange på tur i parken i kveld, forresten.

Hei. Jeg lurer litt på disse blomstene på matchtreet. Jeg har sett alle blomstre selv om f. eks "Ha barn" er et stort og rødt blad på treet, mens alder som er innenfor mine ønsker kan gi en halvdød aldersblomst... noen som kan forklare?

Hilsen forum-newbie:)

Var på date i går!
Hurra.

Prøver en til...

:)

... Roxette..... Things will never be the same......

Jeg liker Spotify.... er nesten som at jeg vurderer å betale for det nu......

Hva vil du ha?

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Østfold) Privat melding

Av og til, når egen "nærsynthet" og kravet til en partner holder på å eskalere helt er det godt med en reminder:

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

På an igjen..

Siste svar ma. 14 juni 2010 21:19 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Lille frø

Jeg har blitt dumpa igjen...Er synd,men følelsene til folk er noe en ikke får gjort noe med.
Men det er følelsen av aldri å være bra nok som jeg sliter med, og det begynner nesten å gå litt på selvfølelsen løs..
Hva sliter dere mest med når/hvis dere blir dumpa??

Jeg undrer meg stadig... Over enkelte reaksjoner som går igjen fra damer her.

Det dreier seg naturligvis om det frykteligste - nemlig å bli omtalt som fin, delilig eller sensuell. "Vakker" går til nød an har jeg forstått - men å være attråverdig er åpenbart både sårende og leit.

Joda - selvfølgelig er det mennesket/personligheten som er det viktigste i et godt forhold, men jeg er da MANN og hvorfor skal jeg ikke si det jeg tenker når jeg ser bilde av en flott kvinne i bikini eller et par vakre øyne og en munn som bare roper etter å bli kysset :-)

Det er forøvrig IKKE slik at meldingene mine er av typen: "Hei! du er rådeilig - vil du skrive til meg". Selvfølgelig handler det både om det jeg kan lese og se - som oftest mest om det jeg leser. Men om det eksempelvis henger på et PS alà "forøvrig likte jeg bildet av deg i bikini veldig godt ;-)" - Da ber jeg om bråk :-)

Så kan jeg selvfølgelig velge; å være taktisk og "politisk korrekt" og fortelle henne alt det som passer seg... "Joda, en treningskammerat hadde vært flott", "fisketur er gøy", "bortoverski og nedoverski", etc.

Jeg tror det har noe med en misforstått likestilling å gjøre. At forskjellene på mann og kvinne for en hver pris skal dekkes til - og iallfall ikke snakkes høyt om. Ref Norske kjønnsforskere som uttalte seg i programserien til Harald Eia. Så rørerende naivt - og samtidig skremmende - at høyt utdannende mennesker i fullt alvor kan hevde at det ikke er forskjeller på menn og kvinner - uten at de har brydd seg med å forske/dokumentere det. "Det bare er sånn"... At det kun er påvirkning gjennom oppvekst og miljø som skiller oss. Godt da å registrere at seriøse forskere ute kan dokumentere noe helt annet.

Det undrer meg forresten stadig at en bemerkelsverdig stor andel av disse damene av en eller annen mystisk grunn svært ofte lar seg avbilde i en liten bikini eller med dype utringninger og/eller "kyssetrut" i profilene sine - gjerne på flertallet av bildene :-) Er det kun for å kunne få sjansen til å bli indignert og oppgitt? Jeg bare spør... Uff, han likte kroppen min!!! Så ekkelt!

Selv har jeg jo funnet en grei løsning. Ved å ta med en setning eller to med små hentydninger om at jeg synes hun er "fine" (les: deilig, sexy, sensuell) - skiller jeg greit klinten fra hveten. De som blir såre eller bare forsvinner er uansett ikke aktuelle..

Noen som vil forklare dette for en enkel gutt fra landet?

Hei er det noen som vet om noen steder på Østlandet det går an å trene zumba annenhver uke?
Skulle helste sluppet å melde meg inn i et trenings senter da jeg bare kan trene annenhver uke.

Tenk
Jeg var på date fredag 1 uke siden, gikk å lurte på hva som var galt....
Skrev her inne : hvor lenge må vi vente på respons etter en date etc

Jeg hadde is i magen, ikke pokker om jeg skulle mase....
Og hva skjer - jo da.
Fått svar og invitasjon til noe mere spennenede om kort tid.
Tid 1 uke :)
Men det spiller liten rolle :)

Det som skjer det skjer.

Dette hadde gått meg hus forbi, gitt...

http://www.side2.no/mote/article2923779.ece

Jeg har registrert at det har vært noen tråder her inne som går ut på at folk ikke får svar på mailer de sender ut.

Jeg for mitt vedkommende blokkerer konsekvent alle som ikke svarer innen en uke etter at jeg ser de har lest mailen.

Jeg er ikke interessert i å stå på noens reserveliste, i påvente av at de kanskje kan finne meg interessant i neste runde.

Og jeg kan ikke se noe poeng i å ha noen på min liste som ikke er høflig nok til å svare på en mail.

Og hvis grunnen til at de ikke svarer er at de ikke finner meg attraktiv nok, så er det heller ikke noe poeng å ha disse på min matchingliste

Sånn gjør jeg det, er det dumt ?

Mange klager på bildeløse profiler/spøkelser, men jeg oppdaget forleden dag medaljens bakside den andre veien...

Var inne på en bilderik profil. Karen kjekk han, profilen var bra..., MEN da jeg så ham avbildet sammen med kompisen datt haka ned og jeg fikk stjerner i øynene og vann i munnen og alt det der. Kompisen var jo bare USANNSYNLIG KJEKK! (fikk enormt trang til å maile for å spørre om kompisen var single, men jeg holdt meg heldigvis i skinnet! ...skjønt det hadde vært gøy å vite ;)))

Jeg regner med at de fleste inne her er såpass voksenne og oppgående at vi alle har en våre formeninger om hva vi tenker om mener om ting og tang i livene våre.
Vi vi kan bli provoserte av folks handlinger , av urettferdighet, av ulikt syn , og alle slags meninger om det gjelder vår nærmeste venn, familie kollega eller andre som vi er kontakt med i daglig livet.
Mitt spørsmål er har vi "baller" nok til å være saklig å si det vi mener om vi ikke er enige, eller er folk slik at vi jatter med og snur ryggen til og himler med øye og ikke bryr oss. og heller snakker dritt bak andres rygg .... hva tenker dere om sladder?
Er vi et sladrende folkeslag ...eller kan vi være såpass voksende å si at "det der vil jeg ikke høre på" eller " jeg snakker om ting jeg ikke vet noe om" osv ...
Er vi såpass at vi står for det vi sier og gjør her i livet alltid? Eller er det mye feige folk blandt oss?

Woaw! Full klaff, eller score...med en sukkermann!
Det skal jo mer eller mindre være uoppnåelig. ;-)

Jeg ble jo supernysgjerrig, særlig på matchtreet...som jeg nærmest forventet skulle være lysende, flott grønt, med digre blader. Men neida, det var jo ikke det. How come...?

Og så ble jeg sittende og tenke litt. Kanskje det er like greit...hehe.
Kan det være slik at med så høy match risikerer jeg å date meg selv? Altså...DET tror jeg ville vært too much! ;-)

Nå skal jeg ikke påstå jeg legger allverden i matchtall og treet i seg selv, særlig siden jeg har lagt merke til at mange av de mannfolka jeg har høy match med har fylt ut veldig "gjennomsnittlig". (Hva nå det måtte bety? 5`ere tvers igjennom? Helgardering?) Jeg har truffet noen få av de jeg har veldig høy match med her inne...98/99...og jeg har virkelig måttet legge til godviljen for å finne fellesnevnerne. Det har jeg opplevd litt merkelig, faktisk...:-)

Noen som har tanker rundt dette? Jeg kommer ikke på noe konkret spørsmål her, så feel free...

*er i spekuleretankedrodle-moduset ikveld*
:-)

Kjenner jeg blir smått oppgitt av jenter som tror fregnene deres er stygge. Disse deliriske smådamene er nært beslektet med de som tror menn ikke liker at de har masse smilerynker rundt øynene.

Herre mein Kampf und Gott, at det går an å ta så feil.

Hva skjer hvis man blokkerer noen? Kan den andre se at man fortsatt er medlem eller blir man helt borte? Evt hva ser den som har fått blokkeringen hvis han/hun går inn på profilen til den som har blokkert? Står det at profilen er usynlig eller blokkert?

Hvis jeg skulle finne på å legge ut et ønske om selskap på fjelltur i sommer.... Ville det da være noen damer som hadde tatt en slik utfordring, eller er det naivt å tro at noen tar den utfordringen???
m 32

Noen andre der ute i det langstrakte land som vender nesen mot Voss i slutten av juni ?

Godlyder

Siste svar sø. 13 juni 2010 09:33 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Mmmmmmm

Hvilke lyder blir du glad av? Hva er den beste lyden du vet?

Er høye hæler mest sexy, eller kan man være sexy i ballerinasko også?

Og hvis du som gutt er bare litt høyere enn eller kanskje like høy som dama di, vil du foretrekke at hun gikk med flate sko, eller er høye hæler ok?

er det som er skremmende :)

http://www.youtube.com/watch?v=0bomkgXeDkE

Overtalte en dame jeg har truffet på et annet nettsted til å opprette en profil her.

Profilen var aktiv i mindre enn 24 timer og hun fikk over 70 meldinger, 60 hjerter og det raste på med chatting.

Hun ga opp slettet profilen til slutt :D

Hun er litt av en ”snuppe”; det var derfor jeg spurte henne. Er det slik for resten av dere jenter her inne også?

Er det ting vi jenter absolutt ikke burde gjøre, eller si på første date om vi ønsker å treffe dere igjen?

Nå har det faktisk vært en periode med en jevn strøm av nye jenter/kvinner innom profilen min hver dag, flørter og hjerter og meldinger og komplimenter.

Men nå er det plutselig bråstopp! :D
Ingen besøkende, ingen hjerter, meldinger eller noe. Som det var før 'rushet'.

Hva er det som skjer? Jakter kvinner i flokk? Har dere en overordnet plan, et hovedkvarter, hemmelig telefon, hemmelige møter, hemmelig håndtrykk? ;)

Lørdagskveld

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Noen ganger er det deilig være singel på lørdagen. Som for eksempel når jeg har gått til anskaffelse av Alan Wake og funnet ut at det lever opp til forventningene. Og så ramler rett inn i en episode av Riget.

Utrolig hvor mye profilbildet har å si. Jeg byttet bilde for et par uker siden og vips! Plutselig øker svarprosenten fra jentene betraktelig og jeg begynner å motta flere førstemeldinger, flørter og hjerter hver eneste dag mot tidligere kanskje bare 2-3 i måneden. Og jeg har vært her lenge, så særlig ny og spennende kan jeg ikke være for de fleste jentene her. Samme profiltekst, samme bildene i albumet, kun et nytt profilbilde. Og nå er avtaleboka allerede mer eller mindre fullbooket ut juni og jeg har faktisk det luksusproblemet å ha problmere med å finne tid til å møte alle disse flotte damene som sier ja til å møte meg Merkelig hvor stor effekt et profilbilde kan ha...

Vuvuzela

Siste svar lø. 12 juni 2010 23:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Er det en konspirasjon fra ørepropprodusentene? Det selger jo som hakka møkk i Sør-Afrika nå, i hvert fall.

synes liver er hærligt når det er sommer og sol.. og ikke minst når jentene går rundt i lette sommerkjoler.. kjempeflott:-)

Ser at det er veldig mye syt og klag her om at damene ikke tar kontakt eller svarer på mail og slikt...
Jeg vil vel bare si det at gutta er vel ikke spesiellt det skvatt bedre der... Vi er minst like dømmende ut fra både profilbilder og profiltekst som alle andre...

Selv har jeg ikke blant de profilene som er mest besøkt, eller kontaktet, men det har kanskje igjen noe med min egen aktivitet å gjøre...

Men nå det er sagt, er det ikke normal høfflighet å si "beklager, men jeg tror ikke du og jeg passer", eller noe lignende på en melding? Folkeskikken? Hvor er den blitt av? Man ser det igjen overalt i hverdagen også. Et lite "takk" eller "ha en fin dag". Se over elven til britene. "Thank You" etter hvert bidige spørsmål....

Jeg bare slenger det litt ut... Vi er ikke bedre om det er kvinner eller menn. Eller er det forskjeller?

Det er sjarmerende med dialekter, men ikke noe er så turn-off som damer som forsøker å transkribere dialekten sin. Vi har to skriftspråk i Norge - det får holde. Noen som er enig?

Er hårfargen viktig? Jeg har selv rødt hår og er mann. Turn off, turn on eller likegyldig?

Dette er vel egentlig et spørsmål til guttene. Hvis dere prater med en jente, og hun finner ut at man kansje ikke passet så veldig godt sammen, hva bør hun si/ikke si/gjøre? Dette er etter at man har pratet litt (noen meldinger eller noen dager).

Hva er det med at damer bruker skjerf midt på sommeren? Er dere forkjøla, eller?

Nå vil jeg ha litt fart ! ;)

Når er det på tide på bli facebook-venner?

Etter første date hvis man føler man kom godt over ens? Etter andre date? På Facebook har man jo kanskje en del bilder og ting som nødvendigvis ikke er så veldig flatterende, så det kan kanskje slå uheldig ut?

Men på den annen side så er man jo visstnok gjennomgooglet allerede FØR første date, så da....

Total overhaling av badet og halve huset innvendig. Godt med bare to tommeltotter gitt ;-)

Jeg er en av de som trenger en slik tråd.
Her er det ikke lov å skrive seriøst eller under eget pseudonym, men ellers er det ingen regler ;-)
Lån et kjent pseudonym og by dere frem!

Dette innlegget er selvfølgelig skrevet under feil pseudonym, sånn i tilfelle dere ikke har forstått det ennå...

Er chatten vevkamera-basert?

Hvorfor kan ikke alle legge inn et bilde av seg selv?
Det å svare på en melding fra en person uten bilde er ikke så lett. Greit å svare hvis man hvet hvordan personen ser ut.
Eller er det jeg som tenker helt feil? Har dere noen erfaring med dette?

Er ute med kollegaer.... spiser treretters middag.... blir ikke mett..... har lyst til å ta en skikkelig fest..... men samtlige går hjem etter middagen..... ANTIKLIMAKS!!!!! Har aldri opplevd likende.... Noen som har fest i Oslo i kveld...??? Avluttet middagen med å spise en kebab! :)

Men er det ikke deilig å bli våt en gang i blant da?