Sukkerforum

alle er vel litt opptatt av å like det man ser på bildene og ikke minst det personene skriver om seg selv.
når det er sagt, så får man post av noen man ikke finner intressang, da pleier vertfall jeg å sende ett høflig avslag., da ender det som regel opp med hvorfor ikke jeg vil snakke osv. noen ganger sure meldinger om hva jeg tror jeg er som er så høyt opp i skyene.
jeg prøver bare å gi ett svar enn å overse personer som vil ha kontakt.

burde jeg heller bare la vær el?? opplever andre det samme både gutter og jenter

Jeg var på en butikk og kjøpte meg dress i dag.
da jeg kom inn i butikke så jeg først på personalet, og så litt på dressene. personalet bestod av en gutt og en jente. og hun var virkelig søt. vakker var hun. sukk... jeg prøvde å time det slik at det var hun som måtte hjelpe meg med å finne dressen.. og slik ble det.
og for et smil hun har!
hun gjør en kjempe jobb og har et kjempe humør.
hun er langt mer hyggeling en noen andre butikk damer jeg har møtt på.

vel, singel som jeg er klarte jeg ikke å gjøre stort mer en å lure på om hun var singel... kanskje til og med interisert.. jeg kunne jo bare spurt henne.. det hadde ikke skadet noen... men neida..
feig som vanlig..
blir nesten sint på meg selv..
hvorfor kan ikke en slik vakker dame med et slikt sjarmerende smil og utstråling bare spørre meg ut? så slipper jeg å feige ut gang på gang....

sukk....

Turer IRL er kjempekoselig!!!

Tar meg en pause her inne jeg - kanskje blir den *everlasting*, kanskje ikke..... ;-)) Den som intet våger, intet vinner............

Ta vare på dagen i dag - gå på date, gjerne flere............. Lykke til!!!!!!

Emklem :-))

Det har alltid vært sånn at alle kan se albumbildene til en superbruker. men en jente jeg kjenner og en kompis har gått inn på albumet mitt i dag og kan ikke se bildene. enda jeg er superbruker.. på medlemskap står det at alle skal kunne se albumet til en superbruker. men det går altså ikke nå... det er jo noe vi superbrukere betaler for. noen som har opplevd det samme?

Denne meldingen fikk de opp når de skulle se på bildene mine :

------------------------

Hei du har dessverre ikke tilgang
Du må være superbruker eller ha mottat en medling fra vedkommende for å se fotoalbumet. I motsetning til profilbildene er brukerne friere til å vise stort sett hva de vil i fotoalbumet. Selve valget av albumbilder avslører også en del om personen, og noen er riktig så fantasifulle på Sukker

Ser at det er mye klaging på damene her inne, så her kommer et lite hjertesukk hva angår sukker sine herremenn. Har nå etter et års tid her inne, rukket å bli kjent med flere potensielle "date-emner". (Må bare understreke at jeg ønsker å finne mannen i mitt liv, men først må man jo finne en som er potensiell å date for en periode, før man tenker videre i seriøse baner (ergo, en flørt som kan utvikle seg)).

Har til nå opplevd flere ganger at jeg har truffet på gutter som enten har vært singel altfor kort, eller altfor lenge. Og ingen av disse "stadiene" utarter seg som positivt for meg (trodde jo at det å ha vært singel lenge kunne være en bra ting). Samme om de har vært singel en måned eller fem år, så er de like "useriøse". Hører ofte fra de som har vært singel lenge, at de har vært singel så lenge, at de blir litt "redd" for jenter, mens de som knapt har vært single ikke er ute etter å binde seg, og det siste er jo forståelig.

Like forbanna (unnskyld språket), så sier de at de blir sjarmert av meg, at vi har bra kjemi og blablabla, men begrunnet i nevnte grunner, så backer de ut. Jeg er en veldig laidback jente, og stresser minst mulig. Er det mulig å være FOR laidback ovnefor disse? Føler jo ikke akkurat at jeg er i posisjon til å kreve noe av de gutta, når korta deres ligger på bordet allerede. Og om jeg skulle kutte alle som er sånn, så sitter jeg jo snart igjen med nada.

Jeg har lært at mine følelser kommer ikke ved et fingerknips, de kommer etterhvert, men også svært sjeldent (det er ikke alle jeg faller for, og sånn skal det heller ikke være). Derfor blir jeg så frustrert når jeg gang på gang møter på disse gutta, som jeg merker jeg kunne falt for, men som etterhvert forsvinner stille hen i intet.

Det jeg lurer aller mest på, er hva som skjer med de gutta som har vært single for lenge? Hva er tankegangen? Jeg greier ikke å sette meg inn i det de sier, for jeg sitter ikke med erfaringen. Kanskje noen kan komme med noen opplysende ord til meg? :)

Speielt

Siste svar lø. 8 mai 2010 18:28 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym rulleben

Var en tur på Trekanten (shoppingsenteret i Asker) og møtte på to x'er med 5 minutters mellomrom. Hun ene med et barn på 4 måneder, hun andre med tvillinger på 4 uker!

Jeg har for ikke så lenge siden lest at en undersøkelse konkluderte med at et forhold mellom en mann og en kvinne hadde størst sjanse til å lykkes dersom kvinnen var litt smartere enn mannen. Dette synes jeg rimer, og er akkurat slik jeg føler at det skal være. Hvem vil vel ha en "dum" dame? Og vi vet vel alle at det er kvinnen som bestemmer i et forhold uansett, og da er det jo best at det er den smarte som har siste ord i sakene. :)

Problemet, og bakgrunnen for at jeg skriver dette innlegget, oppstår i forbindelse med matchingsystemet her på sukker. Et av matche-kriteriene er jo "Antall år utdannelse", og der stiller ikke jeg så sterkt. Jeg har kun videregående. Dette skyldes at jeg som tenåring var sikker på at det ikke var noe vits i å studere. Jeg synes det virket helt meningsløst. Nå, 20 år senere, har jeg et litt annet syn på saken, men kombinasjonen jobb/høyskoleutdannelse er ikke så helt enkelt gjennomførbar.

Absolutt alle jeg er interessert i å matche meg mot her inne har et gult, orange eller ofte rødt blad på "Utdannelse" i matchtreet. Dette er jenter jeg har en score på 92 eller høyere med. Når jeg prøver å filtrere ved hjelp av avansert søk, og velge "lavt" på antall år utdannelse, så kommer det kun opp profiler med en matchscore med meg på 80 og lavere. Altså svært lite annet til felles, og dermed uaktuelle.

Så da føler jeg meg litt hensatt mellom to stoler; Sier man at utdannelse = intelligens, så er jeg dummere enn alle jeg kunne tenke meg å kontakte. Og jeg har en elendig match med alle som har tilsvarende mengde utdannelse som meg. Men jeg vet at min intelektuelle kapasitet er på nivå med folk med både fem og seks års høyskoleutdannelse. De fleste av mine venner har jo minst tre-fem år mer skolegang enn meg, og jeg slår dem i spørrespillet Buzz! ;) Den eneste forskjellen er hvilke valg man tok som ung.

Egentlig er dette kanskje ikke noe problem i det hele tatt. Jeg må jo strengt tatt ikke bry meg om "Utdannelse"-bladet i matchtreet. Men hvis jentene bryr seg om det orange eller røde bladet når de matcher seg mot meg, så ligger jeg jo tynt an... Jeg kan jo liksom ikke skrive i profilen "Jeg er egentlig smart, altså!". :)

Jeg vet ikke hva slags eventuelle svar jeg forventer å få på dette innlegget. Jeg ville i grunn bare lufte en liten frustrasjon eller kanskje bekymring. :) Singel på åttende året, nå. Begynner å haste! Hehe...

Myte: " Jenter ligger mentalt tre år foran gutter "

Dette er jo grunnen til at mange jenter ofte søker eldre menn, men det setter meg i en litt kinkig situasjon.
Jeg har alltid vært veldig moden og voksen for alderen, og uten å forhåpentligvis høres for intellektuelt snobbete ut: jeg har savnet en intellektuelt stimulering i tidligere forhold. Eldre jenter vil sjeldent eller aldri gå ned i alder, de i min egen aldersgruppe vil helst gå opp. Jeg har derimot ikke problemer med å komme i kontakt med jenter som er yngre enn meg, men da kommer jeg som regel like langt, selvom det finnes unntak der også.

Problemet er det å komme i kontakt med jentene som kunne vært noe for meg, ettersom jeg føler at jeg sjeldent er aktuell pga alderen min. Selvom dette som regel forandrer seg hvis de tar seg tid til å bli kjent med meg.

Noen andre som har noen tanker om dette?

Har begynte å bli lei av å snakke om stort sett det samme her inne så gjøre et forsøk å starte en litt annerledes tråd en jeg håper flere syns er morsomt og at folk deltar.

Foreslår en kviss tråd og at fleste mulig prøver å svare og kommer med spørsmål også. Fint om mann ikke trenger en doktor grad for å svare på spørsmålene.

Mitt spørsmål hvor lang tid tar det for lyset til solen å nå følgende planeter.
Lyset reiser 300000 km i sekundet

Mercur, Jorden, Mars og Uranus.

Det er et herlig vårvær ute i dag! Men etter en sein natt på byen er jeg som limt fast til sofa'n. Det tar visst på å ta seg en fest. Har helt glemt det gitt.

Ha en fantastisk lørdag. Prøver å overbevise meg selv om det iallfall ;-)

En enkel liten pils i bakgården på Pavaroti med musikk i Drammen fra kl. fire idag må jo bare være perfekt.
Hadde hvert gøy om vi ble en gjeng, vi gjorde dette for noen uker siden, pavaroti først så gikk en endel av oss og spiste middag, 6 stykker som ikke kjente hverandre fra før, det ble morsomt og hygglig kveld.

Hva syns dere om jenter som må fikse det selv når dere har sex? Er det skikkelig turn-off at ei jente må ta på seg selv mens du er inne i henne, for å få orgasme?

Den beste metoden til å forutsi hvem som vil lykkes i å løse komplekse problemstillinger. Ingen tvil om det !!

Noen som vil bli med og høre på fuglesang i morgen kl 8 på umb??????? (arrangert tur, sjekk landbruksmuseet.no)

Forslag : ALLE dere som synes sukker.no er ubrukelig og ikke fungerer, bare har negative ting å si om brukere av det andre kjønn, mener at alle andre er kyniske, utseendefikserte og overfladiske : sletter profilene deres og søker lykken andre steder, ettersom dette tydeligvis ikke fungerer for dere..
Så blir det mer plass og bedre stemning for oss andre, som faktisk syns dette er et ålreit sted å "være"......

Noen som er enige? =)

Ser at det i det siste har kommet mange laaaange tråder, og tenker at det kunne vært en ide å skrive hovedinnholdet inne på tråden slik at man slipper disse avhandlingene inne på hovedsiden på forumet?
Bare en tanke, ellers veldig kjekt med nye tråder :)

Er det slik at altfor mange Kvinner "soler" seg inne på sukker i iveren etter supærlativer og positiv oppmerksomhet!! Isteden for seriøs kontakt med potensielle partnere osv... Når 90% eller mer ikke har tegnet medlemskap på sukker , (bare er der) uten selv å kunne ta direkte kontakt uten først å få brev/flørt.....- da kan en iallefall stille et spørsmålstegn ved det!!

Heisann :-)
Jeg bare lurer på om det er noen flere enn meg som sliter med å få lagt inn nye bilder i albumet på Sukker?

Jeg har nå prøvd å legge inn opptil flere bilder (av ulik strl.), men får på alle beskjed om at jeg må klippe det til først...
Problemet er da at jeg ikke får lov til å klippe bildet større enn ca. 1/4 av størrelsen....

Er det noen som kan hjelpe meg? :-)
Ev. hjelpe meg med å velge hvilken del av ansiktet jeg bør ha med? hehe ;-)

Ønsker ellers alle en fortsatt strålende kveld :-)

Er det noen som skal på pre-party til extrema outdoor 2010 i tønsberg i kveld? Dessverre så er ikke mine venner særlig glad i slik musikk..he he

Åh..... da har jeg vært passasjer på årets første sykkel tur:-) Harley er digg :-)
Det var utrolig deiiiiiiiliiiiiiggggg :-) Godt å ha ei god vennine som kjører:-)
Da kan helga stare hehe:-)

Når skal jeg ringe jenta etter første date? Når vil dere(damer) bli ringt igjen?

Hvor er balansegangen mellom påtrengene og så treg at dama føler "lidelse"?

Hadde en ypperlig date i går forresten(7.mai) ? :-)
Min første nettdate!

Hva er den beste sjokoladen du veit om, og hvorfor?

Nå er det ikke mange timene igjen til det er helg. Er det mange som har store planer for helgen?
Jeg skal på dugnad i borettslaget i morgen, men har mest lyst til å lure meg unna.

Er mest keen på å dele en flaske vin med en søt dame, og snakke til det lysner, og alle sterinlysene er slukket.

Hva er dine planer??

Jeg ser det er mye snakk om bildeløse profiler. Jeg har hele tiden her inne hatt en bildeløs profil.

Legger ut bilde på profilen min nå lørdag kl 15.00, så skal vi se om det er forandringer i meldinger og måten menn kontaker meg på!
Og ikke minst antall meldinger.
Lar bilde ligge ute i et døgn.

Fler som har lyst til å prøve sammen med meg så får vi fler resultater????
Gjelder både kvinner og menn.

oppgitt over meg selv nå! Prøver så godt jeg kan å være positiv, openminded og legge godsiden til......men det hjelper ikke!!!!

Hjelp!!! Fornuften forteller meg at jeg bør søke mot menn på min egen alder. De er i nogenlunde samme livsituasjon, på samme sted i livet forhåpentligvis, er ferdige med å få barn osv...

Problemet er at jeg finner både profilene, og utseende til menn som er yngre enn meg selv langt mere attraktive!!

Kan legge til at jeg aldri har funnet menn som er eldre enn meg selv attraktive. Har aldri hatt kjærester som er mer enn 1 år eldre enn meg selv. Heller yngre.

Jeg er realistisk nok til å skjønne at dette reduserer mine sjanser for å finne kjærligheten her inne betraktelig, da yngre menn ofte ønsker egne barn, og jeg er ferdig med å reprodusere meg.

Noen som har gode råd å komme med?

Endelig er teppet som kan redde forholdet ditt her:

http://www.gizmag.com/better-marriage-blanket/15020/

:D

http://www.kk.no/840044/10-ting-kvinner-bor-vite-om-menn

1. Voksne menn har visst sterkere følelsesmessige reaksjoner FØR følelsene når opp til hjernen.
2. Eldre menn er mest sårbare mtp, ensomhet.
3. Menn viser empati ved å fikse ting, og komme med løsninger
4. Menn har 6 ganger så mye testosteron som kvinner, og testosteron svekker den delen av hjernen som styrer impulskontrollen.
5. Kvinner kan også bli eiesjuke, men *enellerannen* sier at det er mye mer sannsynlig at menn blir voldelige når de er stilt ovenfor en trussel mot kjæresten eller territoriet sitt.
6. Et ustabilt hierarki kan føre til angst hos menn.
7. Eldre menn bryr seg mer om forhold enn yngre.
8. Den mannlige hjernen forbereder seg på å bli pappa i månedene før termin.
9. Fedre som har en aktiv foreldrerolle har en tendens til å ha lavere testosteronnivåer.
10. Det er mest sannsynlig at menn er utro før de fyller 30, mens de har primærfokus på familien etter det.

Det kan sikkert for mange virke som om det har kommet et generasjonsskifte i den til nå så mannsdomminerende vestlige kultur. Forskning og Vitenskap har konkludert med at vi til nå bare har sett "toppen av isfjellet" hva angår maktballansen/undertykking av menn i parrellasjoner - der menn for alvor er i ferd med å bli "KVINNENS SLAVE"...
Det er heller ikke slike det tradisjonelt har vært kotyme for - at menn velger ut sin make...nå er det kvinnen som for alvor har entret podiet ,og velger og vraker som det passer...
Spørsmålet må være : Er dette en forbigående trend, eller er dagens "Ola Nordmann/er" redusert til en gjeng "tøffelhelter"??
OBS: Det må taes forbehold om at dette ikke gjelder alle menn selvsagt!.... God middag!!
MVH : jossi....

Hei!
I de siste årene har jeg blitt sjokkert over hvor mye jenter knuller rundt. Har selv opplevd flere ganger at voksen, pene, normale jenter som alle sier er så skikket og hyggelig ligge å slikke pikken min mens kjæresten er hjemme..

De er helt syt hvor mange av mine veninner, gift/samboer , som knuller rundt uten at mannen vet det.

Sitter jeg i en gutte gjeng så tenker jeg at ca 40 % av gutta blir lurt!

Hvor finner man trofaste jenter og hvem er de?

Mange av jentene som vil svare på denne tråden HAR vært utro, de bare sier ikke det høyt!!!!!!!!

Har selv lært at det finnes sykt med fine damer. Sånn er det, aksepter det, og smil over at man har det, men ikke gjør noe med det!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan damene lære det samme?

Har mange tilfeller der venninnene har snakket om utroskap med meg før det skjer...

Jeg knulla nettopp ei som skal gifte seg om 4 uker! Venninne hennes vet det.
På bryllupet vet mange det men ingen sier enn dritt.. Stakkars type!
Sykt!!!!!

Kveld - fjerde date, i senga, hos henne:
Hun: Hva tenker du om barn? Egne altså?
Han: Absolutt, ja.
Hun: Jeg også.
[Litt klining, klar for å gjøre en entre.]
Han: Forresten, er du trygg?
Hun: Ganske.
Han: Jeg har ikke med noe, har du noe gummi?
Hun: Ja, det er kanskje litt tidlig å tenke barn nå.
[Han nikker, hun henter gummi på badet. Kvelden forløper med flere orgasmer for begge.]

Neste dag, SMS fra henne:
Sorry, men jeg har ikke de rette følelsene.

Våryr :-)

Siste svar fr. 7 mai 2010 08:33 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Emilie

Ønskjer alle ein super vår :-)

Sola skin og det er fantastisk å vera ute på tur - gjerne saman med H*N

Life is sweet :-))

Alle dere desillusjonerte, kjærlighetssøkende, vakre mennesker der ute: plutselig skjer det! Du møter en som får deg til å fomle, snuble, rødme, si idiotiske ting - en som får hormonene i kroppen din til å gå amok og som skaper kaos i hverdagen din. Du blir forelsket! All fornuft forsvinner som dugg for solen, du får ikke gjort noe som helst på jobben og sitter med et salig drømmende smil hele dagen. Det eneste du har lyst til er å kjenne huden til den andre mot din. Du kliner i timesvis, glemmer tiden helt og spiser middag klokken tolv om natta.

Dette er meg om dagen... aaah. Etter 18 (!) dater har jeg funnet den mest fantastisk mann, og det fineste av alt er at han synes at jeg er verdens beste!! Livet er så utrolig deilig :-D Så før jeg deaktiverer profilen min ville jeg bare ønske alle dere herlige forumister og andre sukkerfolk lykke til med letingen! Det finnes noen for alle, man må kanskje bare lete litt utenfor den vanlige boksen!

Hilsen ei som har funnet en skatt i en snill, god, beskjeden og deilig sukkergutt :-)

Jomfruen 68

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym keiko

Har prøvd sukker i en 30 dager uten det store hellet hva e det dere dammer ser etter her inne ?
Jeg kan vell være enig om at jeg ikke er verdens peneste men jeg klarer meg godt .
Jeg tenker at de e lettere og sjekke en dame ute på byen, for da kan du prate med dem.og gjøre opp en mening.

Men samtidig leser jeg alle profilene og allle har noen krav jeg ikke kan oppfylle.
kan det være de har noen krav som de aldri kan nå selv?
Hillsen frustrert mann 68 mod bergen
Ps Har En datter på 6 som jeg setter høyest i livet mitt og
hus
bil
båt
camping vogn
og ordnet okonomi. Ta kontakt om du tør

Når skal vi ha noen ordentlige sukketreff i Trondheim i stedet for Oslo?

Ord del ing

Siste svar to. 6 mai 2010 22:55 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym love4sale

Hvem andre er lei ord del ing?

Ikke jeg:-) Det er rett og slett driiiit morsomt!

Fant en side: http://home.online.no/~oknalum/Orddelingsfeil/orddelingsfeil.htm

Hei, håper godtfolket her kan hjelpe meg litt...

Var på en date på mandag med en super mann på 43 år, jeg er 30. Ingen av oss har barn, men begge ønsker seg det veldig. Vi har mailet og snakket mye sammen på telefonen før vi møttes, og jeg liker han veldig godt. MEN... Jeg tenker mye på aldersforskjellen, han er jo nærmere moren min i alder, enn meg. Mine venner er stort sett alle max 40 år, hans venner er jo bare over 40 år... Vi har en del felles interesser, og samtalen gikk ca 3 timer i strekk. Men holder dette?

Noen som har noen erfaringer?

Jeg overser profiler som ikke er VIP+, og Super. Medlemmer her som er gratispassasjerer gjev jo et utmerket signal hvem de forventer skal opne pengepungen allerede i sitt utgangspunkt. Står der "Pålogget denne uken" er de jo aktive. De som ikke er aktive er det jo helt greit. Kvinner vil vel si. " Vi får så mye besøk at de pengene kan vi spare". Sikkert riktig, men de forteller jo også så mye mer.............................!

Ønsker alle en fantastisk dag med et herlig vær ute. Godt å se ut fra kontoret på deilig vårvær og snart er det helg!! Yeees..

Bare 5 dager igjen nå........

Guten tag! :))

Et fantastisk sted å være, et spennende sted å lære!

Hvis noen

Siste svar to. 6 mai 2010 18:16 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym petita

sier til meg en gang til "slapp av, det ordner seg" (forutsatt at de vet hva de snakker om) så KLIKKER DET FOR MEG!!!

OM FB skulle være et hint om hva som til enhver tid rører seg oppi hodene på fotballintereserte må det være lov å lure.

Hat, depresjoner og gledeshyl om hverandre med dagers mellomrom. IRL ser det ut til at noen drukner sine sorger og eventuelt gleder i masse alkohol og en slosskamp må til for enkelte når heltene ikke innfrir. (de mest ekstreme sloss uanstt)

Tar mye tid i følelseslivet ser det ut til å kan i så måte sammenlignes med dating. Dog kan jeg ikke se at utbytte på arenaen kan måle seg med sistnevnte ;-)

Jeg var nettopp inne på match.com og leste sånne historier om par som hadde truffet hverandre inne på den siden og nå hadde flyttet sammen, skulle gifte seg etc. Tydeligvis hadde det bare sagt pang med en gang for alle disse parene og de hadde begynt å treffe hverandre kjempemye helt fra starten av og alt hadde bare klaffet.

I mitt eget dating-liv går alt mye tregere. Selv dater jeg på femte uken - en mann jeg treffer cirka en gang i løpet av arbeidsuken og gjerne flere dager i helgen (gjerne med en overnatting hos en av oss). Vi har ikke definert noe som helst og jeg kjenner at jeg blir helt utslitt av å gå og ikke vite hva som skjer - jeg trives egentlig best med at ting er klart definert - enten at jeg vet at jeg er singel eller at jeg vet at jeg er i et forhold. Akkurat nå er jeg og daten min i en bli-kjent-fase, og jeg tror at han har ganske god tid. Selv er jeg utålmodig etter å klargjøre hva som skjer, men samtidig redd for å mase og rushe.

Det burde egentlig være kjekt å date - det er jo egentlig kjempespennende å bli kjent med en ny person - så hvorfor klarer jeg ikke nyte det?

Hvordan holder man egentlig ut datingfasen med all usikkerhet og tvil? Jeg kjenner nesten at jeg har lyst å gi meg fordi jeg blir helt sprø av å ikke vite! Kan noen andre bidra med innspill på hvor lang tid de har brukt på å bli interessert i noen/ bli kjæreste med noen?

Hvor ofte er det vanlig at det bare sier pang - og hvor mange forhold oppstår langsomt? Jeg har tidligere opplevd at det sier pang eller at man definerer seg som kjærester ganske tidlig - så dette med å gå sånn og date og ikke helt vite er ikke noe jeg er vant til.

Jeg blir så sliten av all denne usikkerheten - kan noen gi noen råd?

Nå er det slutt med å kunne se hvem som er online lengre.
Jeg er en av de som kommer til å slutte som Superbruker på grunn av det.
Jeg likte å se hvem som var pålogget, men nå blir det jo skudd i blinde.

Så lykke til med å å gå 'blindebukk' her inne til dere andre i fremtiden.

Avslutte abb?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MrMister

Går det ikke an å avslutte abb lenger? Prøver å hake for "avslutt" og trykke lagre endringer men får ingen beskjed om at det er avsluttet samt at når den kommer tilbake på siden så er "aktiv" haket av...noen som har samme problem kan evnt sukker admins svare meg her?

SMØR

Siste svar to. 6 mai 2010 09:07 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym smørblomst

Hvorfor er egentlig ikke smør et pålegg?
Man smører alltid smør under det man skal ha på skiven, men hvorfor er det ikke et pålegg i seg selv?

Hva gjør jeg med dette!?
Venninen til eksen min er veldig på om dagen.
Hun ringer meg, sender meldinger. Sier at jeg er super bra gutt, og behandler alle rundt meg som de skulle vært av gull.
Hun sier at eksen min ikke så hvor bra jeg var, og ikke fortjener en så bra gutt som meg. Og vil gjerne at vi skal ta en date.

Er dette riktig av meg, da dette er en vennine av eksen, og ikke av meg???

Bytur

Ingen svar
(mann 39 år fra Vestfold) Privat melding

Kan du være så snill å forklare veien til sykehuset, spurte mannen med hvit stokk.
DET ER DER, ropte damen med sin vennligste stemme og pekte.

online

Ingen svar
Skjult ID

koffor e det ingen som e online her i dag?
har det skjedd noge me sukker?

Undrende

Siste svar on. 5 mai 2010 21:09 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurer....

Møtte en kar her for noen uker siden. Vi har vært på et par dater, jeg har vært hos han og han har vært på besøk hos meg.
I tillegg har vi sendt mail/sms nesten daglig og vi har chattet.
Så skulle vi ut å finne på noe for noen dager siden, og plutselig hadde han funnet ut at han trodde at det kansje ikke var så lurt, for han var ikke sikker på følelsene sine. Der satt jeg da som et spørsmålstegn, og nå lurer jeg på hva jeg skal tro.

1 Er det bare jeg som er rar, eller burde en ikke skjønt det tidligere?
2 Bør jeg gi han tid, og gå å håpe på at han vil møtes igjen?!?
3 Kan noen komme med noen gode råd til hva jeg bør gjøre?????
4 Hvor ofte faller man pladask ved første møte?!?

Gi gjerne til kjenne om du er jente/dame eller gutt/mann som svarer.

Jeg treffer så mange flotte damer her, og selv om det ikke har sagt "pang" ennå, i hvert fall ikke så begge har hørt det, så er det en god tanke å tenke at en av de jeg treffer kanskje vil kunne bli min fremtidige kjæreste.