Sukkerforum

..at de fleste kvinner her inne som ikke har barn søker menn som er maks et par år eldre enn seg selv og ned til ca 10 år yngre, mens kvinner med barn stort sett søker etter menn som gjerne kan være 10 år eldre og laveste grensen et par år yngre???

a nice try

Anledningen?

Ingen svar
(mann 36 år fra Hordaland) Privat melding

Veldig mange flotte og pyntede jenter ute i dag - hva kan anledningen være?

Skulle så gjerne sittet på en utekafe med en pils, og kikket på livet i kveld....men har ingen barnevakt:(
Hva skal man finne på for å stagge rastløsheten mon tro...

Hei Har du gitt fullstendig opp å forstå... menn eller damer...!!! ???? Ja da bør du lese boka " Hvorfor menn lyver og damer gråter"
Tipper du får en bonus i form av en Kommunikasjon hvor du virkelig forstår hva den andre har ut av seg.... å tenker!! du selv begynner å prate på linjene og ikke mellom!!!!!

jeg har fått en eksepsjonelt bedre måte å kommunisere med damer på etter å ha lest boka.... og skjønt at jeg har vært en "typisk" mann i alt for mange år..... ha ha snakk om å være teit men ....har ikke tenkt å si LES boka ... Vil heller si tør du la være å lese den?????

jeg vil ha kommentarer fra deg som har begynt å lese den eller som har lest boka....Å da spesielt fra damer?? om dere sitter igjen med samme intrykk??? etter boka!!! her hjelper de ikke med noe synsing.... for jeg å trodde jeg viste ....... før jeg tok til vett å leste....boka ;-)

Er det mange her som skal på musikkfest i Oslo i morra?
Og hvor er det best å dra?

Jeg har lurt på en ting: Her hvor jeg bor er det forholdsvis kronglete å reise når jeg skal date noen, spesielt den veien hvor det største "nedslagsfeltet" er. Damer har avlyst når jeg har vært halvveis av ulike grunner, og det har hendt at kjemien har uteblitt, noe man selvsagt må regne med. Men så kom jeg på det: Hvis jeg avtaler date med tre-fire forskjellige damer en lørdag, med to-tre timers mellomrom, så kan jeg se det an, hvis den første virker lovende så melder jeg avbud til de andre, men hvis den første er uinteressant så finner jeg på en unnskyldning og satser på den neste osv., selvsagt med åpning for tur på byen og mulig hotellovernatting med den rette. På den måten så reduserer jeg muligheten for bomtur betraktelig. Hva tror dere?

Nå har bilen stått og ult i en halvtime uten at han har brydd seg med å slå av alarmen. Enten er han døv ellers så er han dum.

Fikk meg en overaskelse da jeg tittet innom konsertprogrammet til rockefeller. Chris Isaak skal spille der i morgen! Det må jo oppleves.
http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg
(Og jeg som trodde jeg skulle klare en uke uten oslotur)

Jaja

Siste svar to. 3 juni 2010 22:29 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Agaton

Ikke lett dette her.........

Hvorfor svarer ikke jenter , skriver til dem så raskt jeg kan til dem , etter at jeg har fått et gult hjerte !! ???

si meg.....

Siste svar to. 3 juni 2010 22:20 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ievigheten

ingen som går ut på en torsdag i Oslo eller?????? TYPISK!

Green Day!!

Siste svar to. 3 juni 2010 22:10 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Fysen:-)

Gleder meg til Green day imorra jeg :-)

Utrolig mange flotte kvinner ute å går!
Kjempemange nydelige rumper.
Snur meg sikkert 30 ganger dagen

ja jeg er våryr
og sulten

er dere det og?

Dette er tråden for rare dater, mislykka dater, kleine dater, morsomme dater. Dater der du traff verdens største dust, verdens største sjarmør der du ikke fikk frem et fornuftig ord, eller din beste date noensinne!

Fordi det som er kult med sukker.no er at selv de datene som er mislykka som regel fører til en god historie.

Bring it on!

Kjøpt meg nytt stort svart kjøleskap.... og den SA*****S pyntelista som er under døra løsner hele tida.... Det er mye verre enn en plagsom nabo..... Gaustad neste for meg........

Hei alle sukkervenner!

Bare lufter noen tanker som har kommet meg for hånd den siste tiden.

Når man er ute blant folk og fe, så er det lett å føle en spenning og tiltrekning ovenfor noen man tilfeldigvis flørter med på butikken/byen ja, over alt.

Får dere den samme spenningen og de såkalte sommerfuglene av å utveksle søte ord med den pene/sexye personen dere eventuelt snakker med her?

Selv om de personene jeg har snakket med her har vært "eyecandy", noe jeg ville ha snudd meg 10 ganger etter på gata. Og ordene som har kommet via brevveksling av vært riktig så tiltalende så får jeg ingen som helst vibber for denne personen. Av denne grunn ser jeg heller ingen grunn til å date vedkommende da det må(for min del) ligge NOE spenning under det hele.

Hva skal det være jenter?

Netcom har sendt meg en stor konvolutt inneholdende en pinne og en prisliste. Dertil følger trusselen "I neste uke ringer vi deg. [...] Bestill i dag! Ring <nummer>"

Fasinerende påfunn, men de kunne ha spandert en vedkubbe eller kanskje grillkull ville vært mer relevant for årstiden.

Jeg vil ligge i grasset sammen med en kjæreste, en rykende grill og en flaske kjølig rosevin. Ikke sitte i sofaen med en PC, Derrick på TV og vissheten om at jeg snart må få ryddet litt igjen...

Sukker er som å sitte på en kafé, alle titter på alle og ingenting skjer!
Vel, kaffen smaker godt! Vinen likeså!
Er det damenes marked her? Forventes det at vi skal ta kontakt? Hjelp.......
Ropet er til menn over 45.... Dere kan da ikke ha blitt så trege?
Hilsen mer en snill nok, god nok, flink nok, middels pen og middels gammel

Så nettopp at en kar på 35 hadde merket meg som interessant. At han er bildeløs er nå én ting, verre er det at han vil treffe jenter helt nede i 18 år. Er det flere enn meg som synes sånt er turn-off? Æsj.

Så deiset hingsty på en av damene med høt match.. som lyser opp forholdsvis HYPPIG her inne.

Der.. lanket hun..mer eller mindre lykkelig på sin mann på kjøpe-senteret..

Han skulle bare visst den uskyldige håpefulle hus-bonden.. lykkelig uvitende... var hingstys tanker..

Hingsty grøsser lett ved tanken på slike...elelr må dyret bite i gresset og infinne seg med at dette er høyst normal adferd idag.

Mistenkelig..

Jeg er ikke høy, jeg er ikke lang, lommeboka er ikke særlig dyp, jeg kommer ofte til kort...

Bør jeg kanskje ha lave forventninger til dette stedet da?

Jeg undres på om jeg har forstått og tolket dette riktig.
I min målgruppe for ny partner er menn mellom 40 og 50 år, veldig ofte når jeg slår opp matchtreet så slår i hvert fall de to bladene relatert til barn i mot meg som knallrøde. Jeg blar meg til bake til personalia og når vedkommende ikke har barn, tenker jeg at han er uaktuell for meg.Jeg har to barn som er på vei ut av redet og det er uaktuelt som 44 åring og tenke på nye barn.

I mange tilfeller har mannen også oppgitt at han har barn, enten som helge pappa eller barn er voksne og har flyttet ut, det er da jeg undres mest vil dere virkelig starte på nytt som småbarnsfedre når dere nærmer dere 50?

Scenario: Du møter en jente. Dere har kjemi, flørter, det er åpenbart tiltrekning, men hun er ikke kjæresteemne av en eller annen grunn. Daten ender i senga, og sexen er veldig bra.

Det moralske er vel å gi tydelig uttrykk for at man ikke anser vedkommende som kjærestemateriale...

... men du kan tenke deg henne som pulevenn. Du vurderer følgende to alternativer. Hva er verst (hypotetisk):

A) Fortsette datingen, men VELGE å gi lite av deg selv som person. Hun vil fort avskrive deg som kjæresteemne pga dette, men kanskje fortsette som pulevenn hvis det også passer henne. Man kan forsyne seg, men GI MYE seksuelt så hun ønsker fortsette.

B) VELGE å gi mye av seg selv, og holde henne interessert på den måten. Forsyne seg, uten å nødvendigvis behøve å tenke for mye på henne seksuelt.

Et tenkt alternativ C (være åpen om hva man driver med) er utelukket for diskusjonens skyld :)

Altså: Gi henne A) fysisk, eller B) mental tilfredstillelse for å få det man selv vil ha.

For en stund siden traff jeg tilfeldigvis på en av de som ligger på toppen av matchlista mi da jeg var ute og gikk tur. Jeg kjente henne igjen med en gang, og hun kjente sannsynligvis meg igjen - i hvert fall etter det svake smilet og litt granskende blikket å dømme. Jeg hadde en alle tiders mulighet til å ta kontakt med henne, men gjorde det ikke.

Jeg har ikke vært innom profilen hennes etter dette, og hun har ikke vært innom min. I ettertid har jeg merket at jeg tenker mer og mer på henne, men jeg kommer sannsynligvis aldri til å ta kontakt med henne. I dag oppdaget jeg ved en tilfeldighet at vi har felles venner på Facebook, og det hever listen for å ta kontakt med henne enda litt. Nå er jeg ikke spesielt sjenert, og jeg får faktisk en del meldinger og hjerter her inne, men hun her anser jeg som way outta my leauge, og dermed antar jeg automagisk at hun er kresen og ser etter noe annet enn meg.

Jeg er over 30 år, og en feig, feig mann! :) Hva ville dere gjort i en slik situasjon?

Kom over en profil til ei dame som er døv og har snev av CP, men du verden hvor flott og interessant hun er ellers. Men jeg er veldig skeptisk til å ta kontakt - er jeg fordomsfull, eller tenker flere slik?

Hei alle sukkervenner!

Jeg har en veldig kjekk og singel nabo som jeg har lyst til å bli bedre kjent med. Vi snakker jo allerede litt med hverandre, og han kom over på et glass vin sammen med flere andre i helgen.

Er det slik at vi jenter skal vente til han ber oss med ut eller er det bare å be ham (alene) over på et glass vin e.l. til helgen? Er det ok at jentene tar det første skrittet??

Blir jo nesten litt "tenåring" av dette her :)

spent på svar

Med en vanvittig flott fyr. Det kribler veldig i magen. Nesten så jeg vurderer å trekke meg. Noen gode råd om hvordan jeg kan få roet sommerfuglene litt?

Jeg tror den største betenkeligheten for mange menn med å få inn i et fast forhold, knyttes til at det da gjerne forventes av de at de ikke skal ha sex med andre jenter. Dette er vanskelig og direkte naturstridig, særlig for de av oss som er vant med å ta litt for oss blant det naturen har å tilby av herligheter.

Biseksuelle jenter er oftere enn hetroseksuelle jenter, åpne for at man i et forhold i fellesskap kan treffe andre jenter. Dessuten oppfattes gjennomgående ffm-trekanter bestående av to biseksuelle jenter av menn som gjennomgående bedre enn deltakelse i ffm-trekanter der jentene er hetroseksuelle.

Basert på ovenstående tror jeg svært mange menn har lavere terskel for å bli kjæreste med biseksuelle enn hetroseksuelle jenter. I den forbindeles er det synd at det av profilene her inne sjeldent fremkommer om jentene er hetroseksuelle eller biseksuelle. Et stykke på vei kommer man ved å fokuserer på variabelen "frigjorthet", men denne variabelen sondrer dårlig mellom ulike seksuelle legninger.

Samfunnet synes å ha kommet et godt stykke på vei hva gjelder aksept av biseksuelitet hos kvinner, og jeg har intrykk av at jenter som er biseksuelle gjennomgående ikke har problemer med å stå frem med dette.

Mitt ønske er derfor at dere jenter som er biseksuelle og som er åpne for å dele deres fremtidige partner med en eller flere andre kvinner eller et par, tilkjennegir dette i profilene dere, eller umiddelbart enda bedre, poster et åpent innlegg i denne tråden.

Hvilket kjønn er du, alder, og hvor mange dater har du avvist, hvor mange har avvist deg? Lurer litt på statistikken rundt dette.

Jeg er mann 35 ,avvist 2, blitt avvist av 4 kvinner jeg har datet.

...men samtidig vil man ikke oppgi hvor man står. Merkelig.

HYSTERISK

Siste svar ma. 31 mai 2010 21:28 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym LEEEEER

http://failbook.com/2010/03/14/funny-facebook-fails-she-doesnt-have-all-day-people/

hvis du leser kommentarene nedover siden vil du finne denne :

That’s nothing, apparently in Brazil they do it up the butt to stay virgins. Which is a pretty weird definition of virginity IMO.

Ser jo i så mange tråder at folk har både to og tre tidligere Sukkerdater som de nå er så gode venner med. For det første lurer jeg vel egentlig litt på hvordan man klarer det, når man møter dem med en helt annen innstilling, og for det andre lurer jeg også litt på om man fortsatt vil at man skal være "bare venner" med, eller om det dreier seg om en slu og sleip taktikk for å lure ham/henne tilbake i vil-bli-kjærester-sporet når tiden er moden.

Jeg er litt på det punktet der jeg kan tenke meg en pause fra Sukker. Det har blitt litt for mye rutine i datingen, litt for lite spenning, og følgelig litt lite resultater ut av det. Problemet er bare det at jeg nå er nede på en pris som gjør at jeg, om jeg deaktiverer profilen og aktiverer den igjen om noen måneder, vil måtte betale flere ganger det jeg betaler nå for supermedlemskap. Sleipt...

For gal?

Siste svar ma. 31 mai 2010 19:17 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym nebbioso

Får mennesker med middelmådig galskap flere meldinger enn oss fullstendig gale?
Hvis ja, hvorfor? Burde man ikke sende melding til dem man beundrer?
Uansett om de er galere enn deg selv?

Her er noe jeg har lurt på lenge: Hvordan er det egentlig med menn i forhold til hva dere finner fysisk tiltrekkende? Noen av oss har det jo fra naturens side sånn, at uansett hvor sundt vi lever og hvor fornuftig vi spiser, lar det seg ikke gjøre å bli ultraslank. Hverdagen tillater likesom ikke intens og omfattende trening minst 4 ganger i uken, og mindre kan tydeligvis ikke gjøre det for noen av oss...
Så hvis du som mann treffer en kvinne som er køn/pen/søt, selvsagt interessant som person, intelligent og det oppstår en god kontakt, hvor mye betyr det da, om hun er litt rundere end det som ville svare til slank? Da tenker jeg altså LITT rundere, ca 5-8 kg,( ikke 20-30 kg) over idealvekten, og de i øvrig er passende fordelt. Det er et oppriktig ment spørsmål, så jeg håper på ærlige og seriøse svar! Takker!

Konkurranse!

Siste svar ma. 31 mai 2010 17:37 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym takeitandg

Er lettere forbløffet over hvor lett folk gir ut telefonnummere. Derav følgende konkurranse; få nummeret til fles mulig av det motsatte kjønn! Blir vanskelig å sjekke så ærlighet ang. antall sier seg selv.
Fra nå og t.o.m. onsdag! Yeehaw

Hmmmmm..... Det også..

Er det vanlig å sende meldinger til folk som bor langt unna? Andre fylker og slikt?

Jeg mener - det hender jo jeg ser en og annen interessant profil som holder hus i helt andre landsdeler enn meg selv, og for meg blir det helt uakutelt å ta kontakt med noen som bor mer enn 10 mil fra Oslo...

Jeg har brukt masse tid på å lage et bra album slik at jenter kan få et inntrykk av meg som person og ta kontakt. Derfor er jeg superbruker her. Og alle vet at en haug bilder sier mer enn tusen ord.

Og fortsatt kan de ikke se albumet mitt. Dere har lovt å rette opp i dette, og gjøre det valgfritt for superbrukeren. Og fortsatt er denne idiotiske begrensningen virksom. At ikke alle kan se albumet mitt gir meg mye mindre lyst til å betale for denne tjenesten, og jeg vet at mange andre føler det likedan.

Når skal dere fikse dette???

Vi kvinner er forskjellige.... Men jeg og mange av mine venninder har det sånn som dette:
Jeg er på utkikk etter en mann. En voksen mann. En mann som er selvhjulpen og klar for et gjensidig forhold. Jeg er først og fremst interessert i å møte en jevnbyrdig partner, som kan gi meg mot- og medspill på et voksent nivå. Det betyr ikke at man ikke skal ha det moro og le og leke og alt det her. Men det betyr at jeg i utgangspunktet ikke blir spesielt tiltrukket til veldig "guttete" menn, som har veldig behov for å understreke at de har gutten i seg i behold.

HVorfor tror mange menn at det er så pokkers tiltrekkende at fremstille seg selv mer som gutt end som mann???? Er det fordi de ikke helt føler seg trygge nok på seg selv som menn, til at de tør profilere det ?
Jeg er 37 år, nærmer meg dermed 40. Jeg vil ha en mann jeg kan føre spennende og vitaliserende samtaler med, og som jeg kan forvente et mannlig, maskulint samspill med, på alle mulige nivåer.
Selvfølgelig har du som mann også gutten i behold. Og selvfølgelig skal det være plass for det. Jeg har jo også en "jente" inne i meg som med jevne mellomrom titter frem. Men det er vel ikke henne du først og fremst vil ha som partner, det er vel Kvinnen? Eller? (PÅ hvilket alderstrinn i så fall???, for å stille det litt på spidsen).
For meg - og flere andre - er det derfor ikke et pluss å understreke i sin profil at man er så fryktelig guttete. Men det kan virke som at mange menn tror det? Eller kanskje føler seg mest trygge ved å gjøre det slik?
Men igjen, der er vi heldigvis igjen forskjellige...

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3672209.ece

Blir nesten fasinert jeg, over hva folk kan få seg til å svare, når en har sendt dem en "avvisnings" mail.

Det må da være opp til alle å en hver av oss, å velge hvem man vil ha kontakt med her inne:-)

Lurer på hvordan de reagerer på en avvisning IRL jeg....... :-)

Turnoff

Siste svar sø. 30 mai 2010 22:17 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Apropos tråden om hva slags svar enkelte gir når de får avslag, hva er *dine* kriterier for å gi avslag (eller ikke svare). Selv blokkerer jeg profiler som ville hel**te når de er uinteressante, men jeg tror aldri jeg ikke har svart positivt på en melding jeg har fått, med mindre jeg på det tidspunktet har vært "opptatt" med noen. Det sier kanskje mest om hvor mye (lite) post jeg får og hvordan jeg mister alle sperrer når noen faktisk viser interesse for meg, men...

Sykkel

Siste svar sø. 30 mai 2010 20:44 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Kom nettopp tilbake fra en sykkeltur der tempoet neppe ville imponert så veldig mange, i hvert fall ikke i oppoverbakkene, men det er uansett en deilig følelse å ha tatt en tur - som opp til Solemskogen i dag. Det jeg imidlertid lurer på er om det er noen her som kjenner til om det finnes organiserte sykkelklubber e.l. for de av oss som ikke har planer om å sykle Birken eller Styrkeprøven, men rett og slett ta noen behagelige turer i Osloområdet med jevne mellomrom.

Hei, lurer på om det er noen som kan hjelp meg å avklare;
Når er det kun fysisk tiltrekking og god mental kjemi, - og når vet man at det er snakk om forelskelse ?

Har vært så heldig å møte noen her inne som jeg liker veldig godt:) Vi har truffet hverandre seks ganger, både hos meg og ham og ute, og det ser ut til at dette kan gå veien. Men jeg lurer på når det er på tide å ta opp deaktivering av sukker konto? Vi er jo ikke kjærester, enda ihvertfall, så jeg er litt ute og sykler her kjenner jeg. Gode råd mottas med takk!

...og ikke en dritt å se på...