Sukkerforum

Hei, eg skriver både på nynorsk og bokmål. Men min profil er på bokmål. Har det noe å sei på kva språk det er på?

Har hatt tanken at noken damer bare kutter ut å lese profilen min vist det hadde stått på nynorsk. Er noken som er einig med meg her?

H.
Olav

Er det noen der ute som har vært på arrangementer i regi av sukker? Hva med 6 februar, skal du dit?

Jeg er i en situasjon at jeg etter en sykdom ikke kan "produsere" barn selv. Dette har vært et problem i et påbegynnende forhold tidligere. Jeg lurer på hvordan sukkerfolket stiller seg å date en som ikke kan "gi" deg egne barn? Når i en datingprosess forteller man slikt?

Jeg har har spurt flere venner om dette irl, og svarene er stort sett at det ikke er noe problem, men det er jo lett å si når man ikke er i situasjonen selv tenker jeg. Men lurer allikevel på hva dere her inne tenker om saken. Jeg er forresten en mann som har passert 30, så de aktuelle er ofte kvinner som har lyst på barn/flere barn.

Hei!

Har prøvd å sende meldinger til noen jenter her inne som jeg har bra score med på ratinga, men får ikke så svar tilbake.
Begynner å lure om det er noe med meg? eller kanskje det er profilen min som skremmer damene unna :) Aner ikke. Er kun ærlig i profilen min, og jeg gidder ikke å utgi meg for å være noen annen.

Støtt Haiti nåå..

Uff sliter med et meget stort behov for nærhet nå, kunne virkelig ønske at det var som på film at noen bare plutselig dukket opp;)

Arv

Siste svar fr. 15 jan. 2010 14:09 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Yemen

Mange kommer til å dø uten livsarvinger. En del av de er her på Sukker.

Hvem skal arven etter dere tilfalle hvis det blir slik?

Slektninger, organisasjoner, stiftelser?

Jeg har problemer med potensen til tider. Ofte er det koblet til stress i hverdagen.

Hvor aktuelt er det for jentene å date en som ikke alltid får den opp? Hvis alt annet klaffer?

Her er en tråd for dere whiny bastards, som skal klage på at dere ikke får svar og hvor forferdelig resten av verden er.
De fleste er dritlei av at dere starter en ny whining tråd hver dag.

Put a sock in it!

Jeg ønsker at denne tråden skal være minst mulig seriøs, så kan vi prøve å holde oss til saken i andre tråder.... Er ganske fersk her, men har da lagt merke til noen kandidater som kanskje kan gjøre det sterkt i denne tråden. Noen som melder seg frivillig til å begynne? ;)

/snill

En gentleman er ikke annet enn en mannsjåvinist som oppfyller en kvinnes krav. I alle disse kulturene hvor du finner oppmerksomme «gentlemen», vil du også finne flust av hans mindre stilsikre ekvivalenter. Menn som sender deg slibrigheter, klår på deg, behandler deg som et sexobjekt som er til deres disposisjon, og som man snakker til, ikke med.

Er det dette en kvinne vil ha når hun annonserer etter en GENTLEMAN???

Hva vet vi om betydningen av en gentleman :-)?????????

Jeg har hatt 2-3 dater her på sukker. Var ikke den rette.
Jeg traff dem etter jeg eller dem hadde spurt om msn. Kun damene som spurte om mobil nr.

Men i de siste ukene har jeg funne 3 damer som eg hadde lyst å satse på. Mer spennende og interessante enn mine dater. Skrev brev og fikk svar. Jeg spurte etter msn etter noen flere brev vekslinger. (Noen av brevene var lange) Men helt stille..... Ingen brev tilbake.
Fant en ny en, brev fram og tilbake, spurte om msn.... ingen svar. Samme med nr 3.

Begynne å lure på nå om jeg bare skal slutte å spørre om msn, og vente til dama spør meg.

Rufsen

Hva synes du og hvilket argument har du ?

Jeg har kost meg noen timer nå på å søke opp og shoppe dvd-er på nett. Jeg har nemlig begynt å lage meg en liten DVD-samling av filmer jeg setter pris på.

Og da lurer jeg på, er det tilfeldigvis noen som vet om steder der det går å få kjøpt DVD-utgaven av sci-fi-kultfilmen fra 1975 som heter "a boy and his dog"?

Det er mulig at det er de onlinebutikkene som selger mest mainstreamfilmer jeg får opp når jeg søker på google. Hadde vært ok å hatt en utgave med norsk tekst. Har ellers funnet utenlandske onlinebutikker som har den.

Tilfeldigvis noen som har noen tips til meg? Noen som vet om noen smalsporete DVD-butikker jeg kan leite på?
:-)

Jeg trodde aldri at det skulle være så vanskelig å finne noen jeg kunne få de rette følelsene for igjen, og som følte det samme tilbake.. Jeg er vel et typisk "forhold menneske" trives ikke alene! Har vært singel et år nå, etter å ha vært i forhold i mange år. Ja jeg vet at for mange så føles ikke et år så lenge akkurat.. Men det er bare det at jeg aldri forventet meg at det skull være så vanskelig å finne en.. Skjønner at det er veldig frustrerendes for de som har gått singel år etter år... Det jeg da lurer på er hvor lenge har dere vært single og nyter dere singellivet eller blir det bare mere og mere frustrerendes og vanskeligere etter som årene går??

En neger står å drekk cola i det en Narvikværing kom forbi å sa: Jasså din sotkvest, står du her å fyll på farga?

Ha en herlig onsdag :)

De som ikke trener 3-4 ganger ukentlig? De som ikke går på "nedoverski og bortoverski"? De som ikke er ganske opptatt av kropp og trening? De som faktisk synes det er trivelig også foran fjernsynsapparatet?

Fitta er liten utenpå,men stor når du kommer inn.En daglig nytelse het det i presseinformasjonen fra Japanske Honda da bilprodusenten presenterte sin nye modell Fitta!!

Noen som skal dit? blir kjemperått! kanskje det er noen damer der?

Hei! Er det noen der ute som kunne tenkt seg å bli kjent med en jente på 24 år fra Trondheim? Ikke veldig mye poeng i å skrive så mye om meg selv her siden det meste står i profilen! =) Jeg har prøvd å sende brev..men er vel heller labert med svar å få.. Så istedefor at jeg sender ut ørten brev til mannfolk som ikke vil date alenemødre tenker jeg heller å legge ut ett lite spor her! Eneste kravet jeg har til deg er at du ikke er over 35 og at du kunne tenkt deg å skrive litt for å bli kjent! Selfølgelig en bonus om du er en smule oppegående og ikke spør hvilke klær jeg har på meg i skrivende øyeblikk.. (bare for å ta ett eksempel).

=) jeg håper på ett svar og tenker at det må jo være flere enn meg som syns denne vintern er lang og syns det er trivlig å ha noen å prate med?

Eirinpia

(dette er vel noe som burde ha blitt lagt ut på en oppslagstavle, men det er liiiten aktivitet der ser jeg.. så jeg tok meg denne frihet)

Jenter som får lite oppmerksomhet får bruke kvinnelisten sin til å justere "profilbildet" opp. I motsatt fall får de heller justere seg ned noen øyne på terningen. Det er ikke nødvendigvis juks. Bare se på ymse kjendiser om de mot formodning viser seg 100% naturlige en vakker dag.. Virker ikke som om stjernestatusen settes etter etter de dagene. Ei heller virker det som om mannfolka bryr seg nevneverdi all den tid de vet om potensialet ;-) Gutter er (aldeles ikke sikker på at det bare er en mannegreie?) svært sensitiv på førsteinntrykket. Hvor urettferdig det enn høres ut og hvor neanderthal noen mener det måtte være er det faktisk profilbildet som avgjør om du kommer videre i sukkerleken.. Det er avgjørende for om noen gidder å sjekke resten av profilen..
Vis deg som du kan være på profilbildet og mer som du er på albumet..

Om alle bare var ærlige og erkjente den ville verden bli et mindre frustrerende sted å være. Da snakker jeg "Sukkerverden" om ikke annet ;- )

Dessuten er jeg skråsikker på at en time hos en proffesjonell fotograf kan gjøre underverker for menn og kvinner ..

Under relasjonsprofilen er det et punkt som heter "flørtete/ frihet med andre under forholdet" med en skala som strekker seg fra "flørter ikke med andre under forholdet" til "alt bortsett fra sex"!

Er det mange som ligger i øvre enden av skalaen? Selv anser jeg meg som en trofast type som ikke kunne tenke meg å "klå" på andre damer når jeg først er i et etablert forhold.

Hvordan ser dere på denne type flørting??

Hei!

Jeg fikk en hyggelig melding fra en mann i går. Han hadde en flott (men kanskje litt vel skrytete) profiltekst. Han var i hvertfall veldig fornøyd med seg selv... Jeg falt ikke pladask for ordene, men han kan sikkert være en bra mann. Hvem vet? Men det manglet bilde.

Han kommenterte at han likte det han så hos meg. Jeg svarte at jeg dessverre ikke hadde noe å se på tilbake, og ba han ta kontakt igjen når han hadde lagt ut et bilde i albumet.

Han svarte at så ikke kommer til å skje, men at han gjerne sender bilde på e-post.

Hva gjør DU i sånne tilfeller?

Heisann!

Noen er mer morsomme en andre. Jeg har mine øyeblikk og har en god humor, men skulle ønske jeg var flinkere til å få andre til å le. Tror man kan lære seg å bli bedre. Er det noen som har noen tips til hva man kan gjøre? Ting å lese?

Hvordan skriver man en hyggelig men ikke desperat sms til mannen som får det til å kile i magen etter daten?

Hei.

Jeg presenterer meg alltid med navn når jeg skriver til en jente for førtse gang. Kan hende det er litt tidlig,, men ok.

Men flere gonger må jeg hale ut navnet frå jenta etter flere brev fram og tilbake. Hvorfor er det så vanskelig å gi ut sitt navn?

Olafen

Det var en terskel for meg å legge meg ut på en datingside. Når jeg først gjorde det - har jeg forsøkt å være så ærlig som mulig - men selvsagt også forsøkt å "selge" meg inn til aktuelle kandidater.

Målsetningen min er helt seriøst å forsøke å finne "mannen i mitt liv". Jeg synes faktisk at det føltes ganske "hudløst" å legge ut informasjon og bilder av seg selv - uten å kunne sortere hvem som sitter i andre enden og mottar.

Og da er jeg ved poenget - det hjelper ikke på selvtilitten at veldig mange ikke er høflige nok til å svare på de henvendelsene som gjøres. Full respekt for at det kan være mange årsaker til manglende svar - men har likevel en oppfordring til alle her inne.

Forsøk å behandle andre med respekt - uansett hvor lite interessert du er i vedkommende.

Hilsen
HH

Har sett meg lei på menn(i mitt tilfelle) som har gamle profilbilder. Det blir jo et sjokk å møte noen når de ikke ser ut som på bildet i det hele tatt. Hvorfor legge ut bilder som er tatt for 6-10 år siden? Synes dere at dere var så mye kjekkere den gangen?
Er nok sikker på at dette gjelder damer også.

mens jeg sitter her i natten å tenker ,. kom jeg plutselig på at jeg hadde lovet å være posetiv ! dette har til tider vært veldig vansklig . hadde virklig hatt trengt noen å snakke med . men stadig vek har ikke dette vært så lett desverre . noen som ønsker . å hjelpe meg på andre tanker ?

Vi minner om at det ikke er lov å bruke andres kallenavn eller pseudonymer her inne. Hvis vi heretter får melding til support om at slikt skjer, vi kunne spore opp og utestenge den som misbruker navn!
Hovedregelen som gjelder her inne er den vi lærte med skolemelken: Man skal være mot andre slik at man vil at andre skal være mot en selv.

til de av dere som har blit kjent med min værste finde !

jeg ønsker gjerne å motbevise alt dere nå at jeg faktisk kan være en helt anen person også :) må bare ha lit tid på å roe meg når det blir slik :) beklaer alle sammen :)

Hva synes dere om samme kjønn som sjekker profilene deres? IKKE att de er interesert men for og få litt input hvordan en profil skal se ut, ikke att man skal kopiere eller noe men bare for og få litt input / tips.

hva hadde dere gjort i dette , tilfelle ! naboen min kommer stadigvekk til tide å u tide på besøk , han tar aldrig et nei for et nei :) enten skall han låne filmer , popcorn bare for å ha en undskyldning får å komme inn her , han går aldrig , men kommer bestandig når jeg driver med ander ting , menske er 40 år men oppfører seg som 12 . når jeg ikke vil kjøre han noe sted , eller har vørt i butikken å sier nei , så blir han sur , på nytårsaften prøvde mensket å sjenke meg , men jeg sa i mot ! han var sur en stund . å jeg må hele tiden ha døren låst , og gardiner foran vindune , her får å ungå at menske , kikker inn vindune , å stadig vekk går forbi uten grunn , ikke mening å klage i gjenn . men hadde det stille i en uke etter at jeg sa skikklig fra . han sa han hadde forstått det men virker ikke sån på meg , jeg tar ikke dette opp for å klage som sakt . men begyner å bli utrolig lei dette , skulle tro han eide meg sån spm menske oppfører seg , av de av dere , som synes dette anses som mas la vær av å les det :) der etter ønsker jeg alle en god kveld :)

Hei, Jeg har møtt på en liten håndfull her på sukker. Vi har det fint på "daten" men så får jeg ikke svar etter at vi har møttes, evt de synes det ikke klaffet helt.

Jeg vet jeg er litt dårlig til å flørte. Jeg har jo mine øyeblikk, men ofte holder jeg meg litt på matta. Det er jo viktig å klare å skape litt spenning!

Kan jo også nevne: Har hatt noen ons på byen, og gått ut med ei fra utenfor sukker ganske lenge nå (selv om vi nok har stagnert litt dessverre!). Men har ikke hatt kjærste noen gang.. Tror dog at jeg i en dels øyne nok kan være relativt kjekk. Og morsom. Har også god utdannelse og ting på stell. Men alle har sine preferanser da. Er over midten av tyveårene.

Tror litt av problemet er at siden jeg aldri har hatt kjærste, så har jeg etter hvert lært meg å bli litt for respekterende overfor damenes private sfære, a la en ubevisst "man går ikke rundt og bare tar på folk" regel..

Noen tips til hvordan også jeg kan lære å skape litt "gnister"? Da håper jeg bare at jeg får til å poste uten å bruke mitt kallenavn.. det kunne jo blitt katastrofalt :-)

Har titta gjennom en del album i kveld, så hvorfor må dere damer legge ut bilder av bikkjene deres og kattene deres? Vi er da vel ikke intersert i de, men dere!
Blir omtrent som vi gutta skulle lagt ut bilder av bilene våres med blanke felger og hele pakka, gravemaskiner og traktorer!
så slett bilde av katta og svar på mail for okker!

Jeg kjenner verdens herligste jente, vi er mye sammen, ler og har det moro, prater om viktige ting i livet...Men hun er ikke sikker på om det var rett at hun dumpet eksen. Jeg vil ha henne, hun tenker på eksen og vi er bare venner.

Hva skal jeg gjøre? Hun tror kanskje jeg nå har slått til ro med bare å være venn med henne, men jeg tenker på henne hele tiden. Bør jeg si det til henne og si at hun får si fra hvis hun etterhvert kjenner følelser for meg? Eller bør jeg droppe og treffe henne? Vil jo være mest mulig sammen med henne, det gjør meg godt, men også litt vondt, fordi det ikke er annet enn et vennskap. Jeg er redd for å miste henne som venn.

Sukk, litt fortvilet her nå...

Heisann!

Bare litt spent på hvor mange som har bestemt seg for å dra på sukkertreffet?Hva er gjennomsnitts alderen på de som har pleid å møte opp på treffene?Både yngre og eldre?
Hilsen Jente 21år

REVY

Siste svar sø. 10 jan. 2010 22:40 (235 svar)
Skjult ID med pseudonym fisken

Folkens!
Det har vært en fornøyelse å følge "forumet" her nå; ut i de sene natte timer ei ukes tid!
Etter bading, dykking og ikke minst fisking her nede på Mauritius.
Hva med å lage en REVY?
Her er det flust med gode skuespillere, temaer og klisjeer!
Er sikker på at dette ville bli en suksess!

Lurer litt på hvorfor det er så mange her inne som ikke gidder eller vil ha bilde av seg selv ? selv har jeg skrevet på profilen min at jeg IKKE svarer dem som ikke har bilde av seg selv...syns det er en VIKTIG del av en "sjekke side" og kunne se hvem man prater med/ eventuelt ikke ønsker og prate med ... man kan da ikke påstå at det er overfladisk?? alle mennesker uansett hvordan man ser ut,bruker øynene til og bestemme om man liker utseende til en potensiel kjæreste?
Det er klart at man kan falle for sjarm ,humor og mange andre egenskaper enn utseende og jeg mener selv at et bra utseende ikke er "alt" men på en sånn side som dette så er det vel litt mer vesentlig enn om man møter en person på jobb/fest/byn osv?

som ikke har hatt ONS? Jeg er ganske ny her og har ikke skrevet noe særlig på forumet. Men jeg har lest en del. Og da leser jeg om ONS og tenker at jeg har aldri hatt et ONS og må være utrolig sær siden det virker som om alle andre har hatt det. Grunnen til at jeg har stått over er at jeg aldri har hatt lyst, det er ikke tilbudene det har manglet på.

"Tar han ikke kontakt er han rett og slett ikke interessert".

Stemmer dette?

Selv har jeg ingen problemer med å ta initiativ etter en første-date jeg har lyst til å treffe igjen, men erfaringen er at han tar kontakt dersom han er interessert. Tar han ikke kontakt, og jeg derfor selv tar kontakt i håp om at han kanskje likevel er interessert...renner det alltid ganske raskt ut i sanden.

Konklusjonen er derfor at jeg ikke har noe å tape på å sitte på gjerdet og vente.

Har jeg rett???

Sko

Siste svar sø. 10 jan. 2010 19:54 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hva er det med damer og sko?

Nyttår er en fin tid... jeg er stappfull av håp på vegne av det nye året og kan allerde glede meg over hvor stolt jeg kommer til å være når jeg har gjort alle de endringene jeg har planlagt! Et viktig poeng er imidlertid at nyttårsforsetter må revideres i august, ellers legges lista for høyt. Jeg har tro på 2010. Kommer ikke til å bli overrasket om jeg er både er sprek og pen med fin kjæreste og alt annet godt før året er omme... Tenk hvor herlig livet blir til neste år når endringene er gjennomført og livet er bortimot perfekt?!

Hva skal du med året som kommer?

Så utrolig moderat irriterende det er når man har skrivd et forholdsvis langt brev til noen, også dukker det ei fin skreppe opp i bildet på høyresiden, også i et lite ugjennomtenkt øyeblikk så klikker mann på dette bildet for å undersøke nærmere, og da er det jo veldig lett å forbanne seg selv for at en har klart å da slette det brevet en var kommet så langt på!

TIps: Kopier teksten en skriver underveis! :P

Noen som deler denne fantastiske erfaringen?

Vilket är det största forumet i norge på nätet? Det ska va ett sånt som flashback i sverige, ingen censur och sånt, finns det något sådant? helst över 200000 medlemmar, jag gillar att skriva på sådana forum, dock ska det inte vara något community.

vil bare legge ut denne som ett lite oppklarende bilde.. og for de som fortsetter med svada motsvar kan følge linken.. kjenner jeg er lei av at alle rundt meg (og hører det daglig på bussen )aviser dette fordi det er jo sååååå j..... KALDT!!! vennligst bli oppdatert og slutt å snakk om ting dere ikke vet nok om!!!! så kan man i det minste ha en mer lærerik diskusjon...
nb... jeg er ikke meterologen hehe... og om dere fortsatt nekter forstå... så fortsett og klag og overforbruk.....

Hvor er den globale oppvarming?
Jeg tror det er mye tullprat av endel forskerer.Det er jo kaldt over hele europa,"

Det du gjør nå er å blande vær og klima. Det er ingen tvil om at vi nå og for all fremtid vil oppleve store variasjoner i været fra dag til dag og fra år til år. Vi vil også oppleve store svingninger på skala 10 års skalaen. Selv om vi opplever perioder med kjøligere, eller varmere, vær vil ikke det bevise noe om klimaendringene pågår eller ikke. For å få tak i dette må vi se på variasjonene over lang og store områder (gjerne hele verden). Et eksempel på slik informasjon finner du her: http://www.cru.uea.ac.uk/cru/data/temperature/

Hilsen
Hans Olav Hygen
Meteorologisk Institutt

En liten observasjon etter å ha vært borte fra gullfiskbollen en kort stund:
Det er forstålig at ikke alle bruker forum for debattene fremstår definitivt som mindre intressante og mer tåplig når man selv ikke er med på putekrigen.
Så vidt jeg kan skjønne har man to fornuftige valg... man kan holde seg unna eller "just lean in to it".
Litt som med karaoke antar jeg...

Hva synes dere har vært de beste trådene i 2010?

Nå har noen utviklet en robot som fungerer som kjæreste..
http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=586539

Noen sitat fra VG:
- Hun kan ikke støvsuge, og hun kan ikke lage mat, men hun kan gjøre nesten alt annet, hvis du skjønner hva jeg mener, sier Douglas Hines i TrueCompanions, selskapet som står bak roboten.

Kjøpere kan velge mellom fem personligheter: den utadvendte Wild Wendy, den litt sjenerte Frigid Farrah, den moderlige Mature Martha, den naive Young og den litt skumle S&M Susan.

Jeg har skrevet inn datoen også når jeg fylte ut fødselsår i Relasjonsprofilen for å bestandig ha rett alder i profilen.
Men nå ser jeg plutselig at sukker har vært litt raske og forandret på den ... Jeg er enda 33 i en uke til !! hahaha
Når blir alderen forandret ? Den mnd man fyller ?
Problemet med at om man ikke fyller ut dato men bare fødselsår er jo at det blir feil alder på mange.
Et år fra eller til er jo ikke så mye , men det kan bli avgjørende for om man tar kontakt hvis man da faller utenfor ønsket aldersgruppe :o)

Hadde det vært en idé å foreslå et sukkerparty på Color Fantasy for sukker.no? Hadde vel gått greit å fylle opp en avgang med single folk skulle jeg tro....