Sukkerforum

På tide med et Robbie-gjenhør:

http://www.youtube.com/watch?v=w4e6aeYTRds&feature=related

Er jeg den eneste......

Du setter deg godt til rette i stolen du sitter på, går innpå sukker og begynner å gå nedover lista....du blir nysgjerrig når du ser et bilde men du kikker alikevel videre for å se om det er flere som fanger din oppmerksomhet.
Etpar dager senere er du igang igjen og sammes om før, et bilde fanger din oppmerksomhet men du "hopper" fort videre av årsaker du ikke kjenner til.
Dette gjentar seg en stund til du bestemmer deg for å gå inpå profilen å kikke.......det må jo være en grunn til at du alltid legger merke til denne profilen som i mitt tilfelle tilhører en dame.........når du åpner profilen ser du at den tilhører en som er din rake motsetning.......denne personen klatrer i fjell, hopper i strikk, padler ned fossestryk i kajakk, drar på oppdagelsesferd i jungelen og mye mer........! Det er helt åpenbart at dette er feil person....eller er det det?

Hva mener dere, selvom personen i profilen er på en annen planet når det kommer til interesser........kan alikevel kjemien være der?

PS: jeg er ikke antimosjonist eller noe, mine treningsvaner plaserer meg heller i kategorien "hobbymosjonist"!

Det er på tide å finne seg en annen hobby enn å være klein hver søndag!

Jeg har hatt 2 besøkende på profilen min de siste 2 dagene::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))
I går fikk jeg mail fra en østeuropeisk hore::::::::::::::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jeg har fått en førstemail etter jul:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Om bare en eneste kvinne kan fortelle meg at hun har fått dårligere respons enn dette skal jeg love å aldri sutre mer. Etter hva jeg hører og alle blikkene jeg får IRL ha jeg et godt over middels attraktivt utseende. Jeg har fått skryt for både bilder og profil av kvinner fra sukker som jeg faktisk har mailet med eller datet. Flere ganger har virkelig flotte kvinner fra sukker gjenkjent meg ute på byen og tatt kontakt. Men responsen her inne er idiotisk dårlig om jeg ikke tar kontakt selv.

En herlig befriende følelse, og i forbindelse med flytting, så er det mulig å kaste nærmest alt. Nå er det enda forholdsvis lenge til jeg skal ut, men jeg liker å begynne i god tid.
Men det jeg nå legger merke til er hvor mye, unnskyld meg, dritt jeg har klart å kjøpe inn i løpet av årene. I skuffer og skap har jeg blant annet:
Blå plastikkgafler, en genial ide som kretsa rundt tanken om mindre oppvask.
Selvklebende blondekanter, vaffeljern (noen bruker dem sikkert), 5 uåpna bokser med 120 omega3 kapsler i hver, trelim..:O..., en hjerteformet kakeform, plastglass og plastskjeer, haha, regnbuefarga teip, dusjhette, 20 forskjellige ubrukte permer, drømmedukker fra colombia (visstnok) telys så det holder for et år, søte, små (ubrukelige) skåler and the list goes on and on...
Siden mesteparten faktisk er uåpna og ubrukt så skjærer det i samvittigheten å hive dette :(
Neste gang skal jeg vokte meg for å kjøpe inn ting basert på "gode ideer".

Jeg har fått tilbakemelding fra Sukker-support om at de kommer til å gjøre det slik at Superbrukere selv kan VELGE om de ønsker at alle kan se albumbildene deres eller ikke.

Dette er er jo veldig bra og tyder på at faktisk Sukker har valgt å lytte til sine betalende medlemmer og at de tar oss seriøst! :)

Sweet dream

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 2mas

Sov godt folkens, Greg Laswell - Sweet dream

http://www.youtube.com/watch?v=q0u_1MAygU0

LØRDAG!

Siste svar sø. 9 mai 2010 01:18 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Barfly

Hva skjer i kveld da?

her sitter man da, det er fint vær og helg, alle kompiser og veninner har kjæreste planer og man bor ikke i samme by som familien gjør. så ensomt og kjedelig det er.
er jeg alene om dette el er det mange andre der ute som sitter lørdags kvelder alene ..?

Sommeren står for døren. Utepils, og lyse sommerkvelder frister:)
Det kjipe er at jeg må skaffe meg en ekstrajobb i helgene, rett og slett for å få hjulene til å gå rundt...

Innser at jeg har valgt feil yrke...som enslig med barn kan man jo knapt leve av den lønna jeg har!!

Blir nok nattevakter på meg i sommer...flere som må jobbe ekstra for å klare seg??

Noen som har erfaring med Cavalier???

Bra timing at de tok endringer og bugfix de dagene jeg uansett ikke hadde tid til å bruke siden. Nå ser det ut for meg som om de har fått orden etter fornyelsen. Hastigheten på siden er fin igjen. Albumfunksjonen virker - både med forstørring og at superbrukere får vist seg frem til alle. Man får igjen åpnet profiler og meldinger i nytt vindu (det begynte å virke etter at jeg satt på integrert visning, og tilbake til eget vindu).
Bortsett fra at fonten de har valgt er vanskelig å lese på en ellers svært lys side, og grønne knapper som minner om et bilmerke ingen ville assosieres med for noen år siden, er vi nå tilbake der vi var før endringene ble satt i gang Så gjenstår det å se hva de har planlagt av funksjonsmessige overaskelser før sommeren...

Hjelp!

Siste svar lø. 8 mai 2010 23:21 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym rulleben

Ny mobil: iPhone eller HTC Desire?

Kjør debatt! Jølsrud: du taper uansett...

Jeg har tenkt litt på dette med nettdating en stund nå og kommet frem til en ting:
Når noen har tittet og LEST på profilen din, så har hun/han nesten hatt en første date med deg.. Man får vite mer info på profilene enn man gjør på en 1.date med en man møter IRL.. Problemet er jo bare at de ikke har fått møte deg som en ekte person. Dette gjør igjen at de mest sannsynlig ikke får møte den riktige deg og lager seg et inntrykk som ikke er riktig (på godt og vondt)..

Kanskje man burde ha mindre info om seg selv på sidene?? Tenker da ikke på beskrivelsene av hobby o.l, men mer på alt det "tullet" man må svare på for å fylle ut matchen..

Hadde det vært lettere å møte noen hvis man ikke har "hele livshistorien" (tar litt i nå) på forhånd?

Sånn det er nå, så blir jo de fleste av oss veldig "dømmende" og regner med at man finner en annen som er bedre bare man venter litt lenger (og lenger og lenger osv)..Kanskje det hadde vært en idè å gjort hele nettdatingen litt mer lik IRL dating?

Dette er bare noen tanker som har slått meg...ingen sutring eller noe annet.. (bare sånn at alle er klar over det før de begynner å mene noe annet..hehe) Vil bare høre tankene deres om dette!! =)

alle er vel litt opptatt av å like det man ser på bildene og ikke minst det personene skriver om seg selv.
når det er sagt, så får man post av noen man ikke finner intressang, da pleier vertfall jeg å sende ett høflig avslag., da ender det som regel opp med hvorfor ikke jeg vil snakke osv. noen ganger sure meldinger om hva jeg tror jeg er som er så høyt opp i skyene.
jeg prøver bare å gi ett svar enn å overse personer som vil ha kontakt.

burde jeg heller bare la vær el?? opplever andre det samme både gutter og jenter

Jeg var på en butikk og kjøpte meg dress i dag.
da jeg kom inn i butikke så jeg først på personalet, og så litt på dressene. personalet bestod av en gutt og en jente. og hun var virkelig søt. vakker var hun. sukk... jeg prøvde å time det slik at det var hun som måtte hjelpe meg med å finne dressen.. og slik ble det.
og for et smil hun har!
hun gjør en kjempe jobb og har et kjempe humør.
hun er langt mer hyggeling en noen andre butikk damer jeg har møtt på.

vel, singel som jeg er klarte jeg ikke å gjøre stort mer en å lure på om hun var singel... kanskje til og med interisert.. jeg kunne jo bare spurt henne.. det hadde ikke skadet noen... men neida..
feig som vanlig..
blir nesten sint på meg selv..
hvorfor kan ikke en slik vakker dame med et slikt sjarmerende smil og utstråling bare spørre meg ut? så slipper jeg å feige ut gang på gang....

sukk....

Turer IRL er kjempekoselig!!!

Tar meg en pause her inne jeg - kanskje blir den *everlasting*, kanskje ikke..... ;-)) Den som intet våger, intet vinner............

Ta vare på dagen i dag - gå på date, gjerne flere............. Lykke til!!!!!!

Emklem :-))

Det har alltid vært sånn at alle kan se albumbildene til en superbruker. men en jente jeg kjenner og en kompis har gått inn på albumet mitt i dag og kan ikke se bildene. enda jeg er superbruker.. på medlemskap står det at alle skal kunne se albumet til en superbruker. men det går altså ikke nå... det er jo noe vi superbrukere betaler for. noen som har opplevd det samme?

Denne meldingen fikk de opp når de skulle se på bildene mine :

------------------------

Hei du har dessverre ikke tilgang
Du må være superbruker eller ha mottat en medling fra vedkommende for å se fotoalbumet. I motsetning til profilbildene er brukerne friere til å vise stort sett hva de vil i fotoalbumet. Selve valget av albumbilder avslører også en del om personen, og noen er riktig så fantasifulle på Sukker

Ser at det er mye klaging på damene her inne, så her kommer et lite hjertesukk hva angår sukker sine herremenn. Har nå etter et års tid her inne, rukket å bli kjent med flere potensielle "date-emner". (Må bare understreke at jeg ønsker å finne mannen i mitt liv, men først må man jo finne en som er potensiell å date for en periode, før man tenker videre i seriøse baner (ergo, en flørt som kan utvikle seg)).

Har til nå opplevd flere ganger at jeg har truffet på gutter som enten har vært singel altfor kort, eller altfor lenge. Og ingen av disse "stadiene" utarter seg som positivt for meg (trodde jo at det å ha vært singel lenge kunne være en bra ting). Samme om de har vært singel en måned eller fem år, så er de like "useriøse". Hører ofte fra de som har vært singel lenge, at de har vært singel så lenge, at de blir litt "redd" for jenter, mens de som knapt har vært single ikke er ute etter å binde seg, og det siste er jo forståelig.

Like forbanna (unnskyld språket), så sier de at de blir sjarmert av meg, at vi har bra kjemi og blablabla, men begrunnet i nevnte grunner, så backer de ut. Jeg er en veldig laidback jente, og stresser minst mulig. Er det mulig å være FOR laidback ovnefor disse? Føler jo ikke akkurat at jeg er i posisjon til å kreve noe av de gutta, når korta deres ligger på bordet allerede. Og om jeg skulle kutte alle som er sånn, så sitter jeg jo snart igjen med nada.

Jeg har lært at mine følelser kommer ikke ved et fingerknips, de kommer etterhvert, men også svært sjeldent (det er ikke alle jeg faller for, og sånn skal det heller ikke være). Derfor blir jeg så frustrert når jeg gang på gang møter på disse gutta, som jeg merker jeg kunne falt for, men som etterhvert forsvinner stille hen i intet.

Det jeg lurer aller mest på, er hva som skjer med de gutta som har vært single for lenge? Hva er tankegangen? Jeg greier ikke å sette meg inn i det de sier, for jeg sitter ikke med erfaringen. Kanskje noen kan komme med noen opplysende ord til meg? :)

Speielt

Siste svar lø. 8 mai 2010 18:28 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym rulleben

Var en tur på Trekanten (shoppingsenteret i Asker) og møtte på to x'er med 5 minutters mellomrom. Hun ene med et barn på 4 måneder, hun andre med tvillinger på 4 uker!

Jeg har for ikke så lenge siden lest at en undersøkelse konkluderte med at et forhold mellom en mann og en kvinne hadde størst sjanse til å lykkes dersom kvinnen var litt smartere enn mannen. Dette synes jeg rimer, og er akkurat slik jeg føler at det skal være. Hvem vil vel ha en "dum" dame? Og vi vet vel alle at det er kvinnen som bestemmer i et forhold uansett, og da er det jo best at det er den smarte som har siste ord i sakene. :)

Problemet, og bakgrunnen for at jeg skriver dette innlegget, oppstår i forbindelse med matchingsystemet her på sukker. Et av matche-kriteriene er jo "Antall år utdannelse", og der stiller ikke jeg så sterkt. Jeg har kun videregående. Dette skyldes at jeg som tenåring var sikker på at det ikke var noe vits i å studere. Jeg synes det virket helt meningsløst. Nå, 20 år senere, har jeg et litt annet syn på saken, men kombinasjonen jobb/høyskoleutdannelse er ikke så helt enkelt gjennomførbar.

Absolutt alle jeg er interessert i å matche meg mot her inne har et gult, orange eller ofte rødt blad på "Utdannelse" i matchtreet. Dette er jenter jeg har en score på 92 eller høyere med. Når jeg prøver å filtrere ved hjelp av avansert søk, og velge "lavt" på antall år utdannelse, så kommer det kun opp profiler med en matchscore med meg på 80 og lavere. Altså svært lite annet til felles, og dermed uaktuelle.

Så da føler jeg meg litt hensatt mellom to stoler; Sier man at utdannelse = intelligens, så er jeg dummere enn alle jeg kunne tenke meg å kontakte. Og jeg har en elendig match med alle som har tilsvarende mengde utdannelse som meg. Men jeg vet at min intelektuelle kapasitet er på nivå med folk med både fem og seks års høyskoleutdannelse. De fleste av mine venner har jo minst tre-fem år mer skolegang enn meg, og jeg slår dem i spørrespillet Buzz! ;) Den eneste forskjellen er hvilke valg man tok som ung.

Egentlig er dette kanskje ikke noe problem i det hele tatt. Jeg må jo strengt tatt ikke bry meg om "Utdannelse"-bladet i matchtreet. Men hvis jentene bryr seg om det orange eller røde bladet når de matcher seg mot meg, så ligger jeg jo tynt an... Jeg kan jo liksom ikke skrive i profilen "Jeg er egentlig smart, altså!". :)

Jeg vet ikke hva slags eventuelle svar jeg forventer å få på dette innlegget. Jeg ville i grunn bare lufte en liten frustrasjon eller kanskje bekymring. :) Singel på åttende året, nå. Begynner å haste! Hehe...

Myte: " Jenter ligger mentalt tre år foran gutter "

Dette er jo grunnen til at mange jenter ofte søker eldre menn, men det setter meg i en litt kinkig situasjon.
Jeg har alltid vært veldig moden og voksen for alderen, og uten å forhåpentligvis høres for intellektuelt snobbete ut: jeg har savnet en intellektuelt stimulering i tidligere forhold. Eldre jenter vil sjeldent eller aldri gå ned i alder, de i min egen aldersgruppe vil helst gå opp. Jeg har derimot ikke problemer med å komme i kontakt med jenter som er yngre enn meg, men da kommer jeg som regel like langt, selvom det finnes unntak der også.

Problemet er det å komme i kontakt med jentene som kunne vært noe for meg, ettersom jeg føler at jeg sjeldent er aktuell pga alderen min. Selvom dette som regel forandrer seg hvis de tar seg tid til å bli kjent med meg.

Noen andre som har noen tanker om dette?

Har begynte å bli lei av å snakke om stort sett det samme her inne så gjøre et forsøk å starte en litt annerledes tråd en jeg håper flere syns er morsomt og at folk deltar.

Foreslår en kviss tråd og at fleste mulig prøver å svare og kommer med spørsmål også. Fint om mann ikke trenger en doktor grad for å svare på spørsmålene.

Mitt spørsmål hvor lang tid tar det for lyset til solen å nå følgende planeter.
Lyset reiser 300000 km i sekundet

Mercur, Jorden, Mars og Uranus.

Det er et herlig vårvær ute i dag! Men etter en sein natt på byen er jeg som limt fast til sofa'n. Det tar visst på å ta seg en fest. Har helt glemt det gitt.

Ha en fantastisk lørdag. Prøver å overbevise meg selv om det iallfall ;-)

En enkel liten pils i bakgården på Pavaroti med musikk i Drammen fra kl. fire idag må jo bare være perfekt.
Hadde hvert gøy om vi ble en gjeng, vi gjorde dette for noen uker siden, pavaroti først så gikk en endel av oss og spiste middag, 6 stykker som ikke kjente hverandre fra før, det ble morsomt og hygglig kveld.

Hva syns dere om jenter som må fikse det selv når dere har sex? Er det skikkelig turn-off at ei jente må ta på seg selv mens du er inne i henne, for å få orgasme?

Den beste metoden til å forutsi hvem som vil lykkes i å løse komplekse problemstillinger. Ingen tvil om det !!

Noen som vil bli med og høre på fuglesang i morgen kl 8 på umb??????? (arrangert tur, sjekk landbruksmuseet.no)

Forslag : ALLE dere som synes sukker.no er ubrukelig og ikke fungerer, bare har negative ting å si om brukere av det andre kjønn, mener at alle andre er kyniske, utseendefikserte og overfladiske : sletter profilene deres og søker lykken andre steder, ettersom dette tydeligvis ikke fungerer for dere..
Så blir det mer plass og bedre stemning for oss andre, som faktisk syns dette er et ålreit sted å "være"......

Noen som er enige? =)

Ser at det i det siste har kommet mange laaaange tråder, og tenker at det kunne vært en ide å skrive hovedinnholdet inne på tråden slik at man slipper disse avhandlingene inne på hovedsiden på forumet?
Bare en tanke, ellers veldig kjekt med nye tråder :)

Er det slik at altfor mange Kvinner "soler" seg inne på sukker i iveren etter supærlativer og positiv oppmerksomhet!! Isteden for seriøs kontakt med potensielle partnere osv... Når 90% eller mer ikke har tegnet medlemskap på sukker , (bare er der) uten selv å kunne ta direkte kontakt uten først å få brev/flørt.....- da kan en iallefall stille et spørsmålstegn ved det!!

Heisann :-)
Jeg bare lurer på om det er noen flere enn meg som sliter med å få lagt inn nye bilder i albumet på Sukker?

Jeg har nå prøvd å legge inn opptil flere bilder (av ulik strl.), men får på alle beskjed om at jeg må klippe det til først...
Problemet er da at jeg ikke får lov til å klippe bildet større enn ca. 1/4 av størrelsen....

Er det noen som kan hjelpe meg? :-)
Ev. hjelpe meg med å velge hvilken del av ansiktet jeg bør ha med? hehe ;-)

Ønsker ellers alle en fortsatt strålende kveld :-)

Er det noen som skal på pre-party til extrema outdoor 2010 i tønsberg i kveld? Dessverre så er ikke mine venner særlig glad i slik musikk..he he

Åh..... da har jeg vært passasjer på årets første sykkel tur:-) Harley er digg :-)
Det var utrolig deiiiiiiiliiiiiiggggg :-) Godt å ha ei god vennine som kjører:-)
Da kan helga stare hehe:-)

Når skal jeg ringe jenta etter første date? Når vil dere(damer) bli ringt igjen?

Hvor er balansegangen mellom påtrengene og så treg at dama føler "lidelse"?

Hadde en ypperlig date i går forresten(7.mai) ? :-)
Min første nettdate!

Hva er den beste sjokoladen du veit om, og hvorfor?

Nå er det ikke mange timene igjen til det er helg. Er det mange som har store planer for helgen?
Jeg skal på dugnad i borettslaget i morgen, men har mest lyst til å lure meg unna.

Er mest keen på å dele en flaske vin med en søt dame, og snakke til det lysner, og alle sterinlysene er slukket.

Hva er dine planer??

Jeg ser det er mye snakk om bildeløse profiler. Jeg har hele tiden her inne hatt en bildeløs profil.

Legger ut bilde på profilen min nå lørdag kl 15.00, så skal vi se om det er forandringer i meldinger og måten menn kontaker meg på!
Og ikke minst antall meldinger.
Lar bilde ligge ute i et døgn.

Fler som har lyst til å prøve sammen med meg så får vi fler resultater????
Gjelder både kvinner og menn.

oppgitt over meg selv nå! Prøver så godt jeg kan å være positiv, openminded og legge godsiden til......men det hjelper ikke!!!!

Hjelp!!! Fornuften forteller meg at jeg bør søke mot menn på min egen alder. De er i nogenlunde samme livsituasjon, på samme sted i livet forhåpentligvis, er ferdige med å få barn osv...

Problemet er at jeg finner både profilene, og utseende til menn som er yngre enn meg selv langt mere attraktive!!

Kan legge til at jeg aldri har funnet menn som er eldre enn meg selv attraktive. Har aldri hatt kjærester som er mer enn 1 år eldre enn meg selv. Heller yngre.

Jeg er realistisk nok til å skjønne at dette reduserer mine sjanser for å finne kjærligheten her inne betraktelig, da yngre menn ofte ønsker egne barn, og jeg er ferdig med å reprodusere meg.

Noen som har gode råd å komme med?

Endelig er teppet som kan redde forholdet ditt her:

http://www.gizmag.com/better-marriage-blanket/15020/

:D

http://www.kk.no/840044/10-ting-kvinner-bor-vite-om-menn

1. Voksne menn har visst sterkere følelsesmessige reaksjoner FØR følelsene når opp til hjernen.
2. Eldre menn er mest sårbare mtp, ensomhet.
3. Menn viser empati ved å fikse ting, og komme med løsninger
4. Menn har 6 ganger så mye testosteron som kvinner, og testosteron svekker den delen av hjernen som styrer impulskontrollen.
5. Kvinner kan også bli eiesjuke, men *enellerannen* sier at det er mye mer sannsynlig at menn blir voldelige når de er stilt ovenfor en trussel mot kjæresten eller territoriet sitt.
6. Et ustabilt hierarki kan føre til angst hos menn.
7. Eldre menn bryr seg mer om forhold enn yngre.
8. Den mannlige hjernen forbereder seg på å bli pappa i månedene før termin.
9. Fedre som har en aktiv foreldrerolle har en tendens til å ha lavere testosteronnivåer.
10. Det er mest sannsynlig at menn er utro før de fyller 30, mens de har primærfokus på familien etter det.

Det kan sikkert for mange virke som om det har kommet et generasjonsskifte i den til nå så mannsdomminerende vestlige kultur. Forskning og Vitenskap har konkludert med at vi til nå bare har sett "toppen av isfjellet" hva angår maktballansen/undertykking av menn i parrellasjoner - der menn for alvor er i ferd med å bli "KVINNENS SLAVE"...
Det er heller ikke slike det tradisjonelt har vært kotyme for - at menn velger ut sin make...nå er det kvinnen som for alvor har entret podiet ,og velger og vraker som det passer...
Spørsmålet må være : Er dette en forbigående trend, eller er dagens "Ola Nordmann/er" redusert til en gjeng "tøffelhelter"??
OBS: Det må taes forbehold om at dette ikke gjelder alle menn selvsagt!.... God middag!!
MVH : jossi....

Hei!
I de siste årene har jeg blitt sjokkert over hvor mye jenter knuller rundt. Har selv opplevd flere ganger at voksen, pene, normale jenter som alle sier er så skikket og hyggelig ligge å slikke pikken min mens kjæresten er hjemme..

De er helt syt hvor mange av mine veninner, gift/samboer , som knuller rundt uten at mannen vet det.

Sitter jeg i en gutte gjeng så tenker jeg at ca 40 % av gutta blir lurt!

Hvor finner man trofaste jenter og hvem er de?

Mange av jentene som vil svare på denne tråden HAR vært utro, de bare sier ikke det høyt!!!!!!!!

Har selv lært at det finnes sykt med fine damer. Sånn er det, aksepter det, og smil over at man har det, men ikke gjør noe med det!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan damene lære det samme?

Har mange tilfeller der venninnene har snakket om utroskap med meg før det skjer...

Jeg knulla nettopp ei som skal gifte seg om 4 uker! Venninne hennes vet det.
På bryllupet vet mange det men ingen sier enn dritt.. Stakkars type!
Sykt!!!!!

Kveld - fjerde date, i senga, hos henne:
Hun: Hva tenker du om barn? Egne altså?
Han: Absolutt, ja.
Hun: Jeg også.
[Litt klining, klar for å gjøre en entre.]
Han: Forresten, er du trygg?
Hun: Ganske.
Han: Jeg har ikke med noe, har du noe gummi?
Hun: Ja, det er kanskje litt tidlig å tenke barn nå.
[Han nikker, hun henter gummi på badet. Kvelden forløper med flere orgasmer for begge.]

Neste dag, SMS fra henne:
Sorry, men jeg har ikke de rette følelsene.

Våryr :-)

Siste svar fr. 7 mai 2010 08:33 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Emilie

Ønskjer alle ein super vår :-)

Sola skin og det er fantastisk å vera ute på tur - gjerne saman med H*N

Life is sweet :-))

Alle dere desillusjonerte, kjærlighetssøkende, vakre mennesker der ute: plutselig skjer det! Du møter en som får deg til å fomle, snuble, rødme, si idiotiske ting - en som får hormonene i kroppen din til å gå amok og som skaper kaos i hverdagen din. Du blir forelsket! All fornuft forsvinner som dugg for solen, du får ikke gjort noe som helst på jobben og sitter med et salig drømmende smil hele dagen. Det eneste du har lyst til er å kjenne huden til den andre mot din. Du kliner i timesvis, glemmer tiden helt og spiser middag klokken tolv om natta.

Dette er meg om dagen... aaah. Etter 18 (!) dater har jeg funnet den mest fantastisk mann, og det fineste av alt er at han synes at jeg er verdens beste!! Livet er så utrolig deilig :-D Så før jeg deaktiverer profilen min ville jeg bare ønske alle dere herlige forumister og andre sukkerfolk lykke til med letingen! Det finnes noen for alle, man må kanskje bare lete litt utenfor den vanlige boksen!

Hilsen ei som har funnet en skatt i en snill, god, beskjeden og deilig sukkergutt :-)

Jomfruen 68

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym keiko

Har prøvd sukker i en 30 dager uten det store hellet hva e det dere dammer ser etter her inne ?
Jeg kan vell være enig om at jeg ikke er verdens peneste men jeg klarer meg godt .
Jeg tenker at de e lettere og sjekke en dame ute på byen, for da kan du prate med dem.og gjøre opp en mening.

Men samtidig leser jeg alle profilene og allle har noen krav jeg ikke kan oppfylle.
kan det være de har noen krav som de aldri kan nå selv?
Hillsen frustrert mann 68 mod bergen
Ps Har En datter på 6 som jeg setter høyest i livet mitt og
hus
bil
båt
camping vogn
og ordnet okonomi. Ta kontakt om du tør

Når skal vi ha noen ordentlige sukketreff i Trondheim i stedet for Oslo?

Ord del ing

Siste svar to. 6 mai 2010 22:55 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym love4sale

Hvem andre er lei ord del ing?

Ikke jeg:-) Det er rett og slett driiiit morsomt!

Fant en side: http://home.online.no/~oknalum/Orddelingsfeil/orddelingsfeil.htm

Hei, håper godtfolket her kan hjelpe meg litt...

Var på en date på mandag med en super mann på 43 år, jeg er 30. Ingen av oss har barn, men begge ønsker seg det veldig. Vi har mailet og snakket mye sammen på telefonen før vi møttes, og jeg liker han veldig godt. MEN... Jeg tenker mye på aldersforskjellen, han er jo nærmere moren min i alder, enn meg. Mine venner er stort sett alle max 40 år, hans venner er jo bare over 40 år... Vi har en del felles interesser, og samtalen gikk ca 3 timer i strekk. Men holder dette?

Noen som har noen erfaringer?