Sukkerforum

Der boede en underlig graasprængt en,
lige ved den nøgne Ø
Hans Navn var ei Thærie Wiigen,
dog denne Mand ere ogsaa død

Han lævde sit Liv i sprælsk Jubalong,
Hans Energie tog aldrig slut
Helt til den Dag han døde;
helt til sin siste Sprud

For hans Lem det var dog aktieft,
hans Lyste ligesaa
Der var faa Quinde i denne Værden,
som riide af den Staa

Han lækte sig i Lunden,
Han koste sig med Quinder
Fik aldrig nog av disse,
var blandt Mænd en Vinner

Men braat en Dag sa det "Stop!"
en Quindes Husbond ble lei
Han fyrede av sin Muskedunder
i vor Helts Kontrafei

Og det var slættes ikke lett,
at svælge (!) for vor Hælt
Hans Hiærne rant udover Klæder;
det maa ha været fælt

Hans Klæder blev dog skitne,
Hans Liv blev dog slut.
Men vi vild aldrig glæmme
vor Hælts ænorme Sprud...

Yeeeees, snart helg!

Så herlig... ha en god natt folkens og en kjempefin torsdag! :)

Nå nærmer årets store høydepunkt seg med stormskritt førstkommende helg er det Rakfiskfestival i Fagernes.
Skal ditt med noen kompiser andre her som skal ditt??

Hingsty liker spill og gallopp,

Og har meget lyst til å lage en intern odds med kun to vinnere.
(Ref en tidligere tråd)

Det første paret med følgende kriterie vinner:

Den første Candy-shoppende kvinne 38+ lykkelig gift med mann minst 12 år yngre i minst et år.. gjennom sukker.

Hingsty ofrer 5.000 men kunne gjerne fått med gutta og fått summen over tre sifret beløp.

Dyret krever ingenting tilbake.

Tragedien før eller senere er betaling god nok.

Sånn, nå stikker hingsty av et par timer ..Skåål.

ser Sukker selv nevner på en av sidene at den annbefaler og til og markere uinteresant på de som er uinteresante.

og her i forumet nevnes. krysse av eller "velge" sort hjerte.

jeg har ikke noe Sort hjerte valg på INGEN av profilene jeg titter på.

er det bare jentene som kan velge sort hjerte ?

Jeg er returnerende sukkerbruker etter å ha hatt et forhold på nærmere et år. Jeg er ikke her på sjekker´n foreløpig, men tenkte dette kunne være et fora å få noen tilbakemeldinger på noe som frustrerer meg. Hun jeg var sammen med gjorde det slutt, og forklarte det med at hun ikke hadde den rette følelsen. Meg var det ingenting galt med, sa hun. Jeg var fantastisk og spesiell, men hun kunne bare ikke gå på tvers av følelsene. Den tiden vi var sammen sa hun flere ganger at hun savnet å føle en spesiell følelse. Den følelsen hun ga som eksempel var en følelse hun hadde hatt da hun var forelsket en lokal innbygger i England mens hun var på en ukes ferie da hun var nitten. Vi er begge i begynnelsen av tretti-årene, så det er jo en stund siden.

1: Er det fryktelig galt av meg å tenke at dette er bare sprøyt? At hun i bunn og grunn har denne forklaringen for å dekke over noe annet?
2: Er ikke et år vel lang tid på å finne ut av om man har de følelsene som skal til for at et forhold skal funke?
3: Blir det feil av meg å presse litt på for å få en forklaring som jeg kan forstå? Takker på forhånd for alle bidrag til opplysning av en frustrert sjel!

Synes det er helt greit at kvinner finner seg yngre menn. Når man obesrverer oppførselen til en del kvinner rundt 40 ute på byen burde de nok heller ta litt ekstra i, sånn 18-19 år burde vært passe. Er selv i midten av 30 åra og liker ofte kvinner som gjerne er noen år eldre, men observerer at kvinner rundt 30 ofte er langt mer mentalt på plass enn sine 10 år eldre medsøstre. Er dette bare min erfaring? Fyr løs!

Her følger en petit jeg hadde på trykk for en tid tilbake i en av de avisene jeg skriver for. Den er ikke lagt ut på nett, så jeg kan like godt poste den her. Den taler vel for seg selv:

DER OG NÅ

Erik heter han, og skravler når han går på trikken. Jeg kjenner ham ikke, men etter en halvtime i setet bak ham vet jeg nesten alt om livet hans, ikke minst om drømmedama fra nettet han skal møte på Café con Bar.

Tilgjengelighet, er vi blitt vant til å kalle det. ”Den eneste grunnen til at vi ikke kan leve uten telefonen, er at den finnes!” skrev Karl Kraus for hundre år siden. I dag tar man den med seg i døden også, hvis vi skal tro alle tv-sketsjene der Nokia Tune plinger lystig fra kisten på vei ned i jorden.

Egentlig handler det om utilgjengelighet, en slags sosial tilbaketrekning. Det offentlige rommet oppløser seg i en haug med private snakkebobler. Når man går rundt med nettverket i lomma eller på øret, blir avstanden til de som er fysisk til stede desto større. Man er ikke her og nå, men der og nå.

Jeg mistror de som alltid vil være et annet sted. Jeg mistror den sosiale inkompetanse som ligger i at man hele tiden må være ”sosial.” All mobilkaklingen overalt får meg til å lure på om disse folkene i det hele tatt er i stand til å føre en virkelig, dypere samtale. En samtale av den typen som kan endre et liv, eller redde det.

Fremfor alt lurer jeg på om de klarer å møte seg selv. Den store stillheten, hvor ble den av? Den som innfinner seg når ringetonene stilner. Den som gjør det mulig å være ”det store som ein er, og stå i einsleg undring, og høyre fuglar flyge inn frå ukjend verd”, som det heter i et dikt fra de veggfaste telefonenes tid. Å være til stede id et virkelige, eksistensielle her og nå kan være en mørk og vakker, men også skremmende opplevelse. Da er det lettere å feige ut, og ringe til folk man kaller ”venner” bare fordi man har dem på hurtigvalg.

Erik avrunder med å si at han skal møte dama nå. Så taster han frem et GPS-kart for å finne ut hvor Café con Bar er. Hadde han spurt meg, kunne jeg fortalt ham at han burde gått av for ni holdeplasser siden. Men man er da høflig, og bryter ikke inn i andres snakkebobler.

Og hvis noen aner en understrøm av bitterhet her – så ja. Usynlige fingre peker på meg der jeg sitter taus og ikke-tastende på trikken. Mobilloggen min er en sosial dødsattest: Ingen ringer eller tekster meg. Jeg er avvist, mislykket, glemt. Uæææ. Og for sikkerhets skyld har jeg hemmelig nummer også.

Er det ikke noen som har noe bra å si her da... syntes det er mye utslipp på aggresjon her!!

Hehe... jeg syntes hverfall at det er mange flotte karer her inne og alle er høflige og anstendige!!

Så en STOOR Stjerne til alle som jeg har vært i kontakt med hverfall!!

Så gutta denne er til dere;)

T

Så kan de ikke da iallefall være ærlige nok til å sende et svar og si det som det er. Eller hever disse guttene seg over alle andre og tenker drit i det.
Kan det tenkes at de bare er late.....???
Jeg begynner virkelig å lure, for hei gutter dere går glipp av noe.
Jeg er iikke en jente som stikker hue i sanden.
Jeg har hue godt plassert på skuldrene, beina godt plantet på jorda, godt humør og et sabla stor hjerte.
Selvtilliten er også rimelig bra og jeg ser ganske så bra ut, sååååå da lurer jeg på hvorfor gidder ikke guttene jeg sender hjerter og meldinger til, i det minste svare.
Å jeg nekter å tro at det fins så mange arrogante, late menn på Sukker.

Det må være en feil et sted... og jeg har herved konstantert at feilen ikke ligger hos meg !!

sign: Babe In Total Control of Herselv

Hei

Jer er ei jente på 21 som ønsker å finne en koselig fyr. Når jeg er ute på byen, på fest eller møter en søt fyr i hverdagen så blir de rett og slett ikke interesserte i meg. Jeg smiler, jeg ler, jeg er hyggelig og blid. Jeg får ofte høre at jeg er søt, men jeg har noen kilo ekstra. Er det bare de som er årsaken til den manglende interessen? Jeg trives i utgangspunktet som jeg er, men må jeg virkelig gå ned i vekt? Før jeg la på meg hadde jeg ingen problemer med responsen.

Før dere fyrer løs med at det sikkert er mange kilo ekstra, så nei. Det er bare litt ekstra, ikke masse. Og jeg går heller ikke for de guttene som ser ut som om de kommer rett fra en undertøysreklame.

KØ LAPP 5

Siste svar ti. 3 nov. 01:38 (1473 svar)
Skjult ID med pseudonym Felix


Tråden for de som ønsker å chatte utenom de seriøse trådene

KØ LAPP Tråden for deg som liker vafler og annen tåkeprat...... Del 5


( 6000 innlegg med tåkeprat har vi lagt bak oss siden Januar)

Skjønner lite

Siste svar ti. 3 nov. 00:54 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Schäfer

Ok, nå trenger jeg litt hjelp her.

Har hatt ei jente innom profilen min et par ganger, og hun har satt et gult hjerte på meg. Jeg har ikke fått post, men siden jeg plutselig ble super, så føyk jeg avgårde et lite vink.
Joda, det som skjer er at jenta fortsatt er innom profilen min av og til, hjertet er der fortsatt, men svar på posten min, nei det får jeg ikke.

Trenger hjelp til tolkning her. Om hun mener at posten min gjorde at hun mistet interesse, kunne man ikke da i det minste forvente et kjapt svar om at "sorry, ikke int." eller at hun fjernet hjertet?

Mange i forhold?

Siste svar ma. 2 nov. 23:48 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym bringebær

Er det bare meg, eller er veldig mange her på Sukker i et forhold?
Eventuelt er bare det den mest brukte unnskyldningen for å ikke innlede litt kontakt?

Har titt og ofte opplevd avslag av typen "Jeg treffer en annen nå, så det passer litt dårlig" og "Jeg har kjæreste nå, så det er ikke så interessant".

Er det ikke da litt spesielt å være her, om man har kommet så langt?

Jeg tror jeg har vært en ganske så grå mus det siste halvannet året uten å egentlig bry meg så alt for mye om å se bra ut.
Jeg har lagt på den vanlige hverdagssminken min uten særlig motivasjon og uten å helt vite om det egentlig passer for meg. Og jeg har pleiet mitt bittelitt gråsprengte hår, og tenkt at håret er i hvertfall sunt, siden det er mange år siden sist jeg lot en frisør farge det ;-)

Men dette forandret seg kraftig etter jeg endelig begynte å trene regelmessig igjen.

Kroppen føltes endelig sterk og sprek ut igjen, og jeg kjente motivasjonen komme for å prøve å se ut som mitt beste også!
Siden tidligere frisøropplevelser har vært så ymse, så sørget jeg for å ordne håret mitt på en dyr, men anerkjent frisørsalong. Jeg har fått fransk manekyr på neglene mine, og har begynt å gjøre det selv med fint resultat. Jeg har planer om å bestelle en time hos noen for å få tips og veiledning i hvordan legge en hverdagssminke som funker for mine farger og alderen min, og jeg kommer til å bleke tennene mine samtidig som jeg tar min siste sigarett ( da skaper det også en ganske naturlig røykesluttdato)
:-)
Og jeg skulle inderlig ønske at jeg hadde en økonomi som var bra nok til at at jeg kunne handle inn akkurat de klærne jeg kunne tenke meg... men her strander det litt...

Hvor forfengelige er dere andre kvinner her inne?
Dere menn også, selvsagt, dersom dere ønsker å slenge dere på.
:-)

Skulle inne i mellom vært en bruk og kast person, men det er ikke meg...
Noen som uoppfordret kommer med dyp innsikt i hvordan en skal løse dette - om man må...

Kjeder meg....

Siste svar ma. 2 nov. 21:09 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym bollemkrem

Skriv noe helt uintressangt, klag, gi ros eller fortell en vits. Up to you, bare skriv noe=) Tråden skal absolutt ikke være seriøs.

Jeg har sett dvd`n med bananer i pysjamas sikkert 50 ganger i den siste mnd.. Litt lei bananer nå kan du si. Jeg trodde jeg var forelsket i en herfra, men var visst ikke det alikevel som jeg skjønner etter det ble avgjort det ikke ble noe uansett. Det snør her i dag, eller slappser er vel rette ordet. Gleder meg til jul, men kjipt å ikke ha noen type å få gave av. Skal jeg fortelle en vits? katta med slips, hahahaha så dårlig att jeg måtte bare..

Her er en typisk sukker situasjon: Jeg brevveksler med noen jenter jeg er sånn passe interessert i. De er helt okay, men vekker ikke noen store følelser, iallefall ikke på profilstadiet. SÅ ramler det inn en mail fra en skikkelig hottie, woohoo! Vi brevveksler og utveksler MSN og jeg får nr og vi snakker om å møtes. Hun sletter profilen sin og blir borte uten å gi lyd fra seg. Jaja, typisk det skjer ganske ofte.

Men her er greia: Jeg overså meldingene fra disse andre jentene som igrunn, om jeg skal være helt ærlig, er mer på mitt nivå enn hun som tok meg med storm. Så hennes inblanding, som jeg mistenker var fyrt opp av ren kjedsomhet og oppmerksomhetsjag, ødela litt for de andre potensielle datene mine. Altså, jeg var hunden som prøvde å ta det store flotte beinet som reflektertes i dammen og mista mitt eget.

Jeg tenkte da i ettertid, hva med de gangene jeg svarer jenter jeg egentlig veit at jeg ikke er så keen på? Blir de da så opptatte av meg at de dropper kontakten med menn som kanskje passer bedre for dem? Hadde det vært bedre å ikke svart? Eller å gi en klar beskjed med en gang om at de ikke passer meg?

For, jeg tror det er mange av oss som sitter og svarer høflig på meldinger fra folk man egentlig ikke er keene på. Får dette ringvirkninger som påvirker flere?

Der er jo litt fint å se gamle kjente i sesongavsluttning av ER i dag.

Ja, jeg pisser i motvind nå. Men hvorfor tror dere at det er så mye skjekke tips for oss gutta. Det er faen meg dere som sitter med makta jenter. Beklager og måtte si det, men det er så utrolig mange her inne som er vanvittig dårlig på og svare på meldinger. Kan ikke klandre oss da for og prøve og finne måter for hvordan vi skal få oppmerksomheten deres. Dere går jo så jævlig rundt grøten og elsker og være kostbare.

Fikk opp en profil (bildeløs) med høy score, og syns den var interessant helt til forstod at vedkommende har samme kjønn som meg selv. Understreker at det overhodet ikke er noe problem med denne profilen. Men det får meg til å lure - har Sukker "match-mulighet" for de homo- og/bi-seksuelle? Utover den som jeg tror er for oss hetro? Evt hvorfor ikke?

Hei!

Jeg er ny her og kom over den svargarantifunksjonen. Det jeg synes er litt vanskelig det er å svare på alle meldinger uansett. Jeg svarer på de jeg får, men noen ganger så får du kanskje to nye meldinger fra samme person, skal man da svare på begge disse? Og hva gjør man når man har sendt et høflig avslag og får et hyggelig svar tilbake? Skal man svare på det igjen da?

Den kan umulig være idiotsikker. Jeg nærmer meg 40, og jeg har match med jenter helt ned i 17 år. Samtidig er det jenter rundt min egen alder jeg ikke har match med.

Jeg vil tro jeg hadde passet bedre med en 35-åring med ulike interesser og egenskaper enn meg, enn en 17-åring som matcher meg på spørreskjemaet?

Utseende 2

Siste svar sø. 1 nov. 22:18 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Eksen

Hva er du minst fornøyd med?

.. og hvorfor?

Eller er alle her stort sett perfekte ;-)

Nepenthes Alata

Siste svar sø. 1 nov. 21:02 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym TomTom;-)

Jeg fikk en stor kjøttetende plante av jobben igår, og den må henge under tak...PS: Den har allerede spist en flue..hehe

Er det noen som har peiling på hva man bør gjøre for at den skal overleve? Vil den overleve Norsk vinter? ;-)

Hør nu !
hvis du ikke har noe å tilføre de enkelte trådene som kommer med konkrete spørsmål, så la vær.
Frustrasjonen kan man bli kvitt på andre steder eller mere passende tråder..
Ha en flott kveld alle sukkerklumper :)

Utseende

Siste svar sø. 1 nov. 19:45 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Hva er du mest fornøyd med?

Hvem betaler på datene dere har vært?
Jeg mener at det er den som inviterer til date som skal betale.
Da mener jeg ikke bare på dyre restauranter, men f.eks en kopp kaffe hvis det er det det inviteres til.
Men det er jo alltid hyggelig om gutten foreslår å betale, hvis det er ei jente som inviterer.
Hvis den som inviterer har dårlig råd, så kan man jo bare invitere til en markatur eller hjem til seg?

Hva mener dere? Alltid interessant dette :O)

Sitater

Siste svar sø. 1 nov. 17:21 (169 svar)
Skjult ID med pseudonym Diem

Nå synes jeg mange av trådene har vært negative og noen av dem bare rent sex prat. Tenkte kanskje å starte litt annen tråd.

Har dere noen favoritt sitater, uttrykk eller kloke ord?

Her er et av mine:
"There's only one corner of the universe you can be certain of improving and thats your own." - Aldous Huxley

Ser at både TCM og TVNorge velger å sende The Shining på Halloween (mens TV2 velger Borat...). Dæven, uansett hvor mange ganger jeg ser filmen, så slutter den ikke å være skummel. Dama på rom 237, tvillingene, redrum osv... Det må jo være tidenes skumleste film.

Er også veldig imponert over guttungen i filmen - han skjønte ikke at det var en skrekkfilm før han så den mange år senere...

Ganske så mange rundt omkring her hevder interesse for foto og greier gjerne ut i profilen om hvor ofte de tarbilder og hvor glad de er i 'speilrefleksen' sin.

Hva er det da som gjør at profilbildet er tatt en mørk kveld med webkameraet i lokket på laptop'en og albumet gjerne er tomt?
Er det slik at albumet er forbeholdt ansiktsbilder?
Hva slags bilder ønsker folk å se i albumet.
Er det galt med profilbilder som viser et snev av fotografisk innsikt eller bilder tatt av noen som kan det?

Tror dere at vi som er inne akkurat nå kan ha det hyggelig sammen og kan lage en fin virtuell fest ?
Uten svin og greker, uten bekymringer og spydigge kommentarer? Bare hyggelig altså ?
Skal vi kose oss sammen i kveld ?

Hvorfor finnes det bare to muligheter når man skriver her på forumet: være veldig synlig med bilde, der man kan klikke seg inn på profilen, eller bare skrive et nick. Hva med å kunne skrive med nick, uten bilde, men mulighet til å klikke seg inn på profilen? Det hadde vært spennende, synes jeg. Blir alltid nysgjerrig på hvem som skriver :-) Tror kanskje forumet ville bli mer seriøst dersom man har mulighet til å være autentisk, uten at de store bildene ødelegger for sakenes innhold.

http://www.costumekingdom.com/c-453-adult-costumes.aspx?sections=,640,

Mye snasent her ;-)

Jeg vil kommentere det jeg hører og sette det i en versus modus i forhold til det jeg ser.

Svært ofte hører jeg norske jenter si at de synes syd-europeiske menn er sleske griser, playere og usikre bavianer som de aldri kunne tenkt seg å ha noen som helst form for kontakt med.

Men etter mange år i forskjellige posisjoner hos reiselivsaktører har jeg sett det direkte motsatte, og med de samme jentene som bannlyser disse mennene. Og det gjelder spesielt Hellas og Grekere, jeg har bevitnet solbrune strandbajaser som forsvåidt ikke eier hverken penger eller utdanning bruke få minutter på sjarmere modellpene jenter fra frogner som norske gutter må ha svært ordnet økonomi for å skulle stifte noe som helst bekjentskap.

Hva er det egentlig disse guttene har som ikke norske gutter har? Er det en fandenivoldsk selvtilitt av stål fra helvete, eller de bare penere eller hva er det egentlig, hva er greia?

Noen damer som er klar for en tur på byen i kveld:)

Skal vi ta Märtha på alvor? Jeg må innrømme at jeg har litt problemer med å ta folk med såpass fokus på alternative ting alvorlig.
Er jeg for skeptisk?

Det har vært et par tråder i det siste som har omtalt det å endre seg. Jeg har gjort vareopptelleing i helgen og ser at det er det er endel jeg ønkser å endre, på flere livsområder. Jeg vil helst gjøre alt på en gang, men vet at det ikke er det en oftest blir rådet til. Derfor lurer jeg på hvilke erfaringer folk her har med å endre seg. Har dere gjort en ting av gangen, mye på hver gang, har dere lest bøker, gått på kurs, hentet støtte fra venner, har dere planlagt i forkant elller skjedde det av seg selv?

Det gjør ikke melk heller..

kommer til å vise vellykkede sukkerklumper

GODNATT -TRÅD

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym trøøtttttt

Sov godt sukkerfolket

Hvorfor er det bare de samme som er her over tid?...

I kveld... noen fler?

Siden jeg følte at jeg trengte litt oppmerksomhet, så slenger jeg ut denne i håp om at det funker :D Hvis ikke, så har jeg i alle fall prøvd :P Nå er det snart helg !! Woho...! Klem osv til de som føler at de vil ha :)

Hei!

Dette blir nok veldig fra sak til sak og veldig individuelt. Det skjønner jeg. Men jeg spør dere som individer:

Hvor lang tid/mange dater med en person anser dere som vanig å ha før man begynner å ta opp det med å slette profilene?
Jeg har møtt en person to ganger (litt romantikk begge ganger). Har lyst til å si: Nå satser vi. Skal vi slette profilene?
Men jeg skjønner at det antakelig skremmer vekk så tidlig.... Hva tenker dere? Og hva er deres erfaringer? Er det rart å ha møtt hverandre f.eks. 10 ganger uten å ta det opp (hvis det går litt i retning av å bygge opp et forhold)?

Er sjansen størst for at du ville reagert positivt eller negativt på spørsmål om å satse etter 3 koselige treff?

Er det en standard her inne at man svarer på innlegg som anonym?

Jeg har ikke sjekket mange innlegg, men noen og det ser jaggu sånn ut!!

Lurer på om det er vanelig å bestemme seg på første date om man passer sammen eller ikke?

Noen ganger så, ja, da kan man merke sånt med en gang, men som regel tar det litt tid å bli kjent.
Det kan gjerne ta to dater(hvis ikke flere) … men om jeg ber en jeg er usikker på om en date nr to, bør man si at man er usikker. Sånn at han ikke tror det er kjærlighet(litt overdrevet , men ) selv det blir en date til??
Opplever det er ofte folk bestemmer seg med litt for fort uten å gi noen en sjanse …
Har vel kanskje gjort det selv også, men prøver på en eller annen måte å vite hva jeg takker nei til. Har angret meg en gang, men da var det for sent …

Noen som har vært på date i det siste? Og er du fornøyd? :)

Jippi det er helg :)

Jeg får besøk av ei venninne i helga!
Vi skal være hekser å gå på jakt :) Det MÅ bli bra! :)

Ha ei god helg :)