Sukkerforum

skulle jeg hatt noen som lovte å dynke meg med vann om jeg ikke setter meg ned og skriver oppgave. Har 5000 ord om kornsirkler og stonehenge som skal være ferdig innen fredag og målet for dagen er ca halvparten....hjelp...

Sporty

Siste svar fr. 28 mai 2010 22:29 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hva legger egentlig folk her i "sporty"? Ser jo det står i annenhver profil at en drømmekjæresten er sporty.

Hvorfor ikke?

Siste svar fr. 28 mai 2010 22:18 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Engbjørn

De fleste liker jo positive, veltrente og sunne gutter og jenter, som tenker konstruktivt og lever med oppbyggende, nyttige hverdagsvaner. Hvorfor ikke bli en av dem?

En av dem som gir kroppen sin masse kjærlighet, mosjon og bevegelse, engasjerer seg i interesser fremfor å se på TV, spiser økologiske grønnsaker med deilige oljer og ferskt kjøtt ved siden av, istedenfor smakløst frosset eller bokslagt kjøtt, ser etter muligheter og ressurser for å gjøre det beste ut av situasjonensom er, fremfor å klage over at ting burde vært annerledes og gjøre livet surere for seg selv og de rundt seg, prøver å forbedre ting fremfor å kaste bort tid?

Fordi de føler de fortjener det, fordi de får bedre selvtillit, fordi de får mer energi og bedre livskvalitet, og fordi det ganske enkelt på alle måter virker mer lovende og interessant og fristende enn alternativet- å bryte seg selv ned med junkfood, sutring og tv-slaveri.

En dag spurte jeg meg selv et enkelt spørsmål: Hvorfor ikke? Når det uansett er både mer behagelig og mer nyttig utfra alle våre interesser? Og jeg klarte ikke å finne noe fornuftig svar.

Hvorfor ikke? Istedenfor et samfunn der folk er mer overvektige og usunne og late enn noen gang før, selv om de er bedre informerte og har mye flere muligheter tilgjengelig? Hva i all verden er greia her - ønsker ikke folk å ha det bra???

Hvorfor ikke bare forholde seg til alle andre mennesker og den fantastiske naturen rundt oss med omsorg og et ønske om forståelse? Hvorfor ikke?

Hvorfor ikke bare leve det gode livet som ligger der å venter på oss?

Jeg og en kollega gjennom mange år har vært tiltrukket av hverandre gjennom flere år, men først for en stund siden gjorde vi noe ut av det. Vi startet med å treffes og kun snakket, om hvordan dette ville påvirke oss jobbmessig osv. Begge var voksne og single, så det burde ikke ha noe å si. derimot syntes han at aldersforskjellen mellom oss kunne bli et problem. Jeg er 43 og han 55, så jeg syntes ikke at det burde være et problem, så lenge vi ønsket det samme av fremtiden og har samme verdier. Han synes IKKE vi er på samme stadie i livet, da han har blitt bestefar og jeg ikke har barn. Jeg på min side synes det er flott at han har voksne barn og barnebarn. Da trenger jeg ikke "konkurrere" om barnas tid, samtidig som det er små barn i livet mitt også. :O)
Ellers deler vi felles interesser, trening - noe jeg vet er svært viktig for ham, og ellers et rolig liv med venner og familie.
Selv om han har bare positive ting å si om meg både som kollega, person og kvinne, en som han både respekterer og beundrer, vil han altså ikke noe mer.

Midt oppe i dette, var vi på jobbtur og ting tok overhånd. Jeg trodde han hadde ombestemt seg og "ga alt". Natten sluttet med nok en samtale om at vi ikke var på samme sted i livet. Det var en stor skuffelse for meg selvfølgelig. Alikevel fortsatte vi å treffes, hadde det utrolig fint sammen, og jeg håpet at han alikevel ville innse at vi passet veldig godt sammen, tross aldersforskjellen. Han fortsatte å "smøre meg" med at jeg hadde sterke og gode argumenter, at enten var jeg klokere eller eldre enn det han trodde.

Drømmen brast brått for min del da han aktivt gikk ut på nett for å finne seg en dame.

Min største skuffelse går ut på at han som er så "voksen" helt klart utnyttet mine følelser for ham. I tillegg visste han at jeg nylig hadde slitt en del og hadde akkurat kommet meg ovenpå igjen.

Jeg burde ha tatt hans ord for at han ikke var interessert i et forhold med meg, uansett hva grunnen var, men jeg trodde at bare jeg kom med gode nok argumenter så ville han også overse aldersforskjellen.
Jeg burde rett og slett ha innsett at han ikke var NOK interessert i meg.

Grunnen til at jeg skriver om dette her er, at etter mye erfaring - kan menn la ting skure og gå uten å ta en endelig beslutning, og jeg dumme meg tro det er håp i hengende snøre.... Hvorfor kan ikke menn kalle en spade for en spade og skjære over, i stedet for å "utnytte" mitt svake og naive jeg.... (ja jeg vet at jeg ikke kan bare skylde på dem, me

Man har selv mange bilder i profilen sin...så får man en veldig hyggelig henvendelse fra en bildeløs, dog med en velskrevet og fin profil. Man svarer og kommer i gang med en hyggelig mailutveksling. Det går en dag eller to og man ber om å få se et bilde.

Hva slags reaksjon forventer den bildeløse? Skal det ikke veldig mye til for at man synes at akkurat det bildet var det som gjorde susen? Helt OK, men får man hjertebank? Ikke så veldig:-(

Noen som har lignende erfaringer ?

"Jeg Kelly Morgan av er fra Norge, er jeg 29years gammel singel og på jakt etter en ærlig mann som vil gjøre meg lykkelig for resten av mitt life.I er en eneste faglig jente som ønsker å møte nye people.I er en utadvendt, intelligent , ærlige, hardt arbeidende person, som elsker å gå ut og har god tid. . Jeg er veldig spontan og jeg meg for å prøve om alt once.If du er intrested i min profil og liker du å vite mye om meg kan du legge meg eller sende meg en e-post slik at vi kan lære hver othercan meg legge til kontoen min på kellymorgan2010@live.com" Sitat slutt

Eller??? NOT hihi Men artig var det likevel ;-)

Rødvin

Siste svar to. 27 mai 2010 21:08 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hva er dette med at alle oppgir i profilen sin at de liker rødvin? Og bare ett glass? Lurer på om jeg skal skrive i profilen min at drømmedama tar seg mange glass hvitvin. Eller rosevin. Eller brennevin.

Så for første gang en parprofil her, og de søker en venninde.
De vil ha elsker med mann fra 20 til 40.

Hva er det som foventes av oss når vi tar kontakt med noen på sukker?

Jeg ser ikke helt poenget med å bruke masse tid på å skrive en lang post for å fortelle at man synes vedkommende man kontakter er interessant...

Hvis vedkommende på noen måte er interessert ville det vel bli skapt en kontakt på en "one-liner" - som man kan gå videre på...eller tar jeg feil???

Har vært på sukker siden i sommer, og har vært heldig og datet endel jenter, rundt 20. Vet ikke om det er mye eller lite, men av alle disse damene har ingen virket "gærne" . Alle har faktisk virket som hyggelige, reale og seriøse jenter.

...derimot alle historiene de kommer med. Om slibrige, kåte og ufine menn som bare er ute etter en ting tydeligvis, og får de ikke det slenger de ut av seg alt mulig dritt.

Har allid lært å behandle jenter (og folk flest) med respekt, og skjønner ikke det kan være så ille som jeg hører.

Er det virkelig sant at et såpass stort antall menn oppfører segsåpass ufint?

Som mann lurer jeg virkelig på om det ikke finnes grenser for ydmykende desperat oppførsel fra mine artsfrender. En veninne av meg kjøre hjem sent en kveld sammen med barna sine og ble forfulgt av en svart mercedes. Det var en fyr som hun hadde sagt hei til en gang noe uker før da han kjente en veninne av henne. Nå hadde idioten sporet henne opp på facebook for å overbringe en blomsterkvast. Er det virkelig noen som lar seg sjarmere av slik oppførsel. Han dro ihvertfall hjem med uforettet sak. La oss menn få høre om hvordan det IKKE fungere å sjekke dere kvinner opp.

Noen som kunne tenke seg singel middager ?
f.eks.. 6 menn/ 6 damer.
Engelsk trend ;)

Hva er ekte lykke, må det være en mann/kvinne som fyller våre behov.
Hva gjør deg lykkelig ?
Beste øyeblikk.
Hva søker vi etter her inne - kan vi finne det som gjør alle dager til solskinnsdager ;)

Jeg har hatt en "god venn",til og fra i 6 år. Vi har begge følelser for hverandre,men han vil ha full frihet til og gjøre som han vil.
Det er nå et år siden sist,og jeg vil ikke tilbake til det opplegget.
Problemet er at han har veldig stor makt over meg ennå.
Jeg har vært på noen koselige dater,men alle blir sammenlingnet med ham,og jeg kommer meg ikke videre.
Hva skal jeg gjøre????

I dag fikk jeg en mail:

"Milf"

som jeg svarte :

"Det var da og en ting å si" på.
Og fikk tilbake dette:

"hehehe. Beklager, men du er veldig pen =) litt skuffende at du allerede har vært "besudlet" , men resultatet var jo ikke så verst da. ;D

Bra med deg i dag beautiful? =) "

Og jeg lurer virkelig på om noen andre finner noe de reagerer på der, eller om det bare er jeg som syns det er en utrolig frekk mail? :O

Det hadde vært artig å lese hva slags personlighetstyper folk har i forhold til kjente personlighetsindikatorer så som f.eks Briggs Meyer (Jung). Kan f.eks ta testen her: http://www.personalitypage.com/home.html
- finnes flere andre og selvfølgelig bøker man kan lese. F.eks Keirsys "Please understand me" som man finner på Amazon.com

Jeg er en ENFP og det hevdes at jeg bør finne en INFJ eller en INTJ, så hvor finner jeg dere?

Helt greit for meg, egentlig...

http://www.dagbladet.no/2010/05/25/tema/klikk/trender/mote/11852224/

Hvilke tegn skal man se etter for å finne ut om det er en falsk profil man har med å gjøre???
Og burde man melde om man er usikker..... ??? Hvis det da skulle være en reell profil, ville da vedkommende satt pris på at man antar at det er en falsk profil? Eller ville alle sjanser være blåst for videre kontakt om den faktisk var reell, og man hadde meldt den som useriøs???

Hårfint!

Siste svar ti. 25 mai 2010 20:25 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym krølltopp

Dere menn, hva synes dere er fint? Må damene ha moderne frisyrer som pleies jevnlig hos frisøren, eller naturlig? Hva med enkel klassisk frisyre som man klarer å fikse selv, a la langt hår med spenner?

Langt, kort, glatt eller krøller? Er dere opptatt av at damene følger hårmoten? Er det fint at damene farger håret sitt eller er det finest med det naturlige?

Hva foretrekker dere når man skal invitere på date nummer 2?

Date i sikte?

Siste svar ti. 25 mai 2010 16:33 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks1

Lurer bare på om noen av forumfolka har en/ei/flere som de prater og som de tror de skal på date med i den nærmeste tiden? Eller som har vært på en fiin date den siste uka?

Altfor mye krangling og rare ting som blir tatt opp her inne, så da vil jeg heller høre om noen som faktisk fikser dette her..hehe

Ser også at flere av de som var veldig aktive på forumet for noen uker siden er borte..har de funnet den store kjærligheten?? =)

Så går jeg en sen fredagskveld glad og fornøyd alene nedover Karl Johan. Hvem kommer rett imot meg...ingen andre mennesker i mils omkrets, så umulig å gjemme seg...jo daten som bare forsvant mens jeg var på toilettet. Hadde hatt en hyggelig prat (så vidt jeg kunne registrere da), i ca. to timer. Daten var i februar...

Godt for han at han var litt god og brisen, burde skamme seg... Jeg fikk sagt hva jeg synes om slik oppførsel. Går bare ikke an..

Vær ikke trygg på at du ikke treffer på noen igjen...så vær høflig. Det er vel dette et godt eksempel på...

Ja,jeg er fullstendig klar over at Sukker er den dating side.. Men er allikevel nyskjerrig på hvorfor folk oppretter profil her ..
I dagens samfunn opplever en daglig sosiale interaksjoner med andre mennesker i forskjellige settinger .. Og en skulle da tro at mulighetene ville være til stede for å møte den "spesielle"..

Kom med innspill ..Artig å høre hva andre mener og tenker ..

Endelig er det blitt varmere i luften, og jeg ser frem til å sole meg og bade naken :o)

Hvilke synspunkter har sukkergutter og sukkerjenter om nakenhet utendørs ?

Hvor viktig er det for en mann at daten eller kjæresten spiser det sammen som han?

Ofte leser jeg at man liker å lage god mat sammen...er det da nedtur at daten eller kjæresten lever konsekvent på lavkarbo rett og slett for å holde vekta stabil? Veier ikke det argumentet mer enn "kosen" med å spise samme mat a la pasta, poteter,
ris og brød? Eller for den del alt som har sukker/stivelse/karbohydrater i seg, og det er vanvittig mye!!!

Litt nyskjerrig her på hvor langt menn er villige til å gå for å få en ellers bra dame med et "handikapp" av denne typen?

Fyr løs..:-))

.. at jeg kutter ut profilen min her.

Funnet kjærligheten? Nei.

Jeg har rett og slett bestemt meg for å ikke fortsette på sukker, og heller finne damer ute i den virkelige verden.

Jeg synes rett og slett Supermedlemskapet koster for mye, og uten medlemskap er det ikke noe poeng i å være her.

Dere får kose dere videre folkens!

etter min erfaring så er det utrolig mange damer her inne som rett og slett kutter deg ut pga klestil og lignene.
skjønner ikke åssen de kan legge et grunnlag for ossen personen egentlig er når det er det eneste de trenger å vite om deg...

hjelp meg og forstå:)

Hvorfor spørre?

Siste svar ti. 25 mai 2010 09:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym ikke spør

Hvorfor spørre om hvor mange sexpartnere daten har hatt i sitt liv hvis de egentlig ikke liker å vite/høre det?

Når datene går til helvete er det greit å bruke musikk til å deppe litt.....

Fant tilbake til mine gamle "kamerater" i Stage Dolls.... Rainin' on a sunny day... Det oppsummerer litt det meste for hva nettdating angår..... og når det ikke går slik man ønsker etter utall antall poster... og noen dater.... Sangen kom ut i år da.... Men fant den tilfeldigvis mens man satt og spilte gjennom gamle sanger til Stage Dolls på gitaren....

Jeg er kanskje blitt litt skeptisk etter noen dårlige erfaringer. Hvordan kan man stole på en ny igjen?
Hva kan man se etter? Når man møtes hos hverandre ganske tidlig? Dårlig tegn ?
Bedre om man møtes og finner på flere ting for å bli godt kjent med hverandre? Hva tenker dere er kjennetegn på en interessert person? Som i utgangspunktet er ute etter å finne kjæreste...... Jeg vil jo ikke være skeptisk, men er redd for å bli brukt. Vet at ikke alle er useriøse, men hvordan kan jeg skille prinsene fra froskene tro ? Har noen tips? Råd ?

Lurer egentlig litt på om damene her faller for gutter som poserer og briefer med flotte kropper i bar overkropp ?

Kunne aldri falt meg inn selv (har bare sånn "bare" middels kropp og da...) ettersom jeg er også vil fremstå som seriøs og synes vel det ikke signaliserer annet enn å bruse med fjæra, og sånt driver man vel ikke med annet enn etter stengetid på byen. Kanskje litt dømmende, men det er jo disse gutta jeg konkurrerer med :) Tenker vel også at damene som faller for dette trikset, ikke er min type allikevel.

Eller bør jeg briefe litt selv med mine tattiser og muskler ?

Når kan vi droppe kondommer - 1 uke-1 mnd-1 år ? og bruke annen prevansjon. ???

Så er det endelig vitenskapelig bevist det vi alle har trodd: Menn er mer opptatt av fotball enn damer.

I en global undersøkelse om menns samtalevaner svarer nærmere 90 prosent av de spurte at de snakker om fotball med vennene sine. Kun 45 prosent snakker om kvinner, mens 34 prosent snakker om arbeid.

– Det er kanskje ikke den nyheten kvinner ønsket seg, men det ser ut til at menn faktisk bare tenker på én ting når de er sammen med kompisene sine, og det er fotball, sier Tim Ellerton i Heineken, som har finansiert undersøkelsen.

Det er i Kina og Russland menn snakker mest om fotball. I alt 5.300 fra 15 land har deltatt i undersøkelsen, som er utført av OnePoll.

I land som Tyskland og Frankrike kommer kvinner på tredjeplass som samtaletema. (©NTB)

Var ute på byen, hva ser jeg. Selv den støggeste feite dundra på 45 har flotte menn på 25 som legger ann på henne.
Snakket med eksen min og spurte hvor mange brev hun fikk per dag da hun drev med nettdating. Hun hadde ikke tall på det. enormt mye. Tenk positivt...................

på henvendelser fra folk dere ikke finner interessante?

Det har vært langhelg. I Oslo har været vært strålende. Hvordan prioriterer du?

1. Du gir litt beng i husvasken og det som må gjøres og løper ut i sola iført solbriller og godt humør.
2. Du vet at det blir flere godværsdager, og synes at huset må se ordentlig ut til helga. Du gjør det som må gjøres.

Og hvis ikke du vil svare, skriv om noe annet! Det er nesten alltid lov i mine tråder :-)

http://sukker.no/datingmagasin/2010/05/er-st%c3%b8rrelse-viktig-for-jenter/#more-1403

En tilsvarende med motsatt fortegn kunne vært artig å studere;)

Hvor er du mann som er seriøs, humoristisk og empatisk?? Jeg en 46 år gammel litt over middels (tror jeg da..) utseende med humor, optimistisk og utadvendet kvinne. Jeg gir snart opp søket mitt her inne etter drømmemannen min.

Når jeg leste på senga for min lille prinsesse i kveld måtte jeg trekke litt på smilebåndet:

"Det var en gang en prins som gjerne ville ha en prinsesse, men det måtte være en riktig prinsesse.
Så reiste han verden rundt for å finne en, men over alt var det noe i veien. Prinsesser var det nok av, men om disse var riktige, var prinsen ikke sikker på, for det var alltid noe som ikke var som det skulle. Så kom prinsen hjem igjen og var meget bedrøvet, for han ville så gjerne hatt en ordentlig prinsesse..."

Noen som kjenner seg igjen..? ;-)

Skal sjøsette båten min om halvannen time, tida går såååååååååå seint!
Noen andre som har båt her?

Rødt hår!

Siste svar ma. 24 mai 2010 21:38 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Rødtopp

Er rødhårede mindre attraktive her i nord? Min erfaring som rødhåret dame er at jo lenger sydover i Europa jo mer attraktivt blir det røde håret?

Noen kommentarer?

Jeg synes det er utrolig fascinerende å se flotte bilder og filmer av dyr og natur. Vi har så mye å lære og jeg føler ydmykhet. Men jeg blir altså så deppa når jeg ser hvordan vi mennesker holder på, tar for seg og ødelegger. Orker nesten ikke se på bilder av isbjørn som ikke lenger finner mat pga. menneskaskapte endringer i naturen, eller bilder av skilpadder, fisk og fugl som dør pga. oljeutslippet i Mexicogulfen osv.

Vet at jeg sikkert høres naiv ut, og på en måte så er jeg nok det, samtidig dobbeltmoralsk. Reiser for mye, kjører bil, spiser kjøtt osv. Er det noen som har det på samme måte? Hva gjør dere i hverdagen for å lette på samvittigheten eller gjøre verden til et bedre sted. Prøver å kildesortere og ikke kjøpe alt nytt når det gamle fortsatt funker, men vanskelig når holdningen er at det er billigere å kjøpe nytt enn å reparere osv. Er ikke helt der at jeg slår meg sammen med Frederic Hauge heller..

Langrenn

Siste svar ma. 24 mai 2010 21:14 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

OK - feil årstid, men likevel ser jeg i en 70-80 prosent av profilene at damer her simpelthen elsker å gå på "bortoverski", som jeg forstår er det samme som het langrenn for noen år tilbake. Selv har jeg ikke hatt planker på beina, verken bortover, nedover, oppover, innover, utover eller på tvers siden 1994, men jeg har med tid og stunder konkludert med at det kunne vært moro å prøve igjen med noen jeg faktisk likte. Men, til dere som skriver hvor glad dere er i langrenn, er det noen av dere som er fornøyd med turer på nybegynnernivå?

- Å se på damer og se på menn, er en menneskerett. Det koster ingenting, det er et tegn på våre grunnleggende tilfredsstillelse av driftene. Hvordan sile ut de som kun er så kresne og kun ute etter: barbieben, fotomodeller for å få noen til å fø sitt barn og skjønnhet fordi de vil ha et pent ansikt på andre siden av kjøkkenbordet.
- Jeg mener sukker mangler et kriteriet her med kategorien; KUN INNE HER ELLER UTE FOR Å TITTE - fordi noen er ikke potensiell søker men kun titter.

Når sant skal sies er det svargaranti, - men hvordan kan sukker.no garantere den?

Nei tilbake til tallene og få kabalen til å gå opp. Sukker kan bli et kjedelig tidsfordriv uten diskusjonsforum.

Hva mener dere andre?

Positivitet

Siste svar ma. 24 mai 2010 18:05 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym tørdal

Det er så utrolig mye mer oppløftende å se en profil der det står at man håper å møte noen på Sukker enn profiler der det står at "jeg vet ikke helt om jeg tror helt på dette".

Bare et tips!

Fjellsko, regntøy, solbriller og hansker ligger klar ved siden av sekken. Værmeldingene er variable så jeg må helgardere.
Vi må være to modige sjeler som avtaler å møtes på ferja som tar oss halveis til turstart, spennende dag i sikte.....
Måtte bare dele med dere slik at andre kan la seg inspirere til å hive seg uti det :-)

Hvorfor skal vi ha to søndager på rad, syns ikke den dagen er den kjekkeste:) tar vekk den faktoren at man faktisk har fri fra jobb.
Favorittdagen min må være fredager, men nok tirsdag er dagen jeg sliter mest med å stå opp om morgenen. Hvis man i tillegg har tirsdag etter søndag, så må det bli trøbbel mellom meg og vekkerklokken i morgen tidlig:) haha og det til tross for at jeg har anskaffet meg Enya til alarmtone:) Løsningen min i dag ble dette innlegget, uten noen spesiell plan:) hva er din favorittdag?

Jeg lurer litt på om det er mulig å finne noen å ha et seriøst forhold med her på sukker. For det første er det utrolig vanskelig å bedømme om man liker noen kun ved hjelp av bilder og tekst. For det andre er det en langsom prosess å chatte og date "tilfeldige" mennesker. Litt som å vinne i Lotto kan man si. Er det flere som har denne følelsen?

Ofte menn med bilder der de har tatt en stor laks etc......Jeg lurer på om jeg er i utakt med det kvinnelige publikum når jeg sier at kvinner generelt er vel ikke det rette publikum for sånne bilder....

I dag syklet jeg forbi to syklister, mann og dame, med identisk sykkel, identisk kondomdress og identisk hjelm. Og jeg bare spør meg - skiller dette seg i det hele tatt fra par som har identisk grilldress?