Sukkerforum

Siden jeg selv er buddhist vil jeg gjerne komme i kontakt med andre buddhister, men jeg finner overhodet ikke ut av hvordan jeg søker etter profiler som deler samme syn på religion som meg. Hvordan gjør man det?

Endel menn og noen kvinner klager over hvor vanskelig det er å få tak i noen her inne på sukker. Spørsmålet er hvor lett det bør være å treffe den rette her inne og hvor raskt man ønsker det skal gå før det klaffer.

Psykologiens spill omkring "hard to get" tar utgangspunkt i at alle ønsker seg en/ ei som er vanskelig å få. Og dette handler ikke om å sikte seg inn på sin "klasse/kaliber" osv., men at det er en kjensgjerning at det som er lett oppnåelig er kjedelig. Dermed skapes det ikke spenning og nysgjerrighet hos den andre.
Det samme gjelder i et forhold. Du blir fort kjedelig for partneren din hvis du alltid er tilgjengelig, viser liten selvstendighet, gir for lite rom og klenger på den andre, har lite individualitet og gir lite motstand med egne meninger/ holdninger.

Dette handler i bunn og grunn om respekt og selvrespekt. Hva tenker du - er du lett tilgjengelig eller "hard to get" for den rette?

Kan ikke dere i sukker innføre fritekstsøk som en funksjon? Jeg vil søke etter trøndere med hjemlengsel over det ganske land :-) Og det er sikkert andre som vil søke på andre ting/ord. Eller?

Jeg har hørt at det har vært noen tråder her før angående klatring. Jeg bare lurer på om det er mange her fra sukker i Oslo området som driver med klatring. Og er det noen her inne som har bratt kort og som kunne tenke seg og bli med meg på litt klatring en gang?
Jeg har veldig lyst å komme inn i et klatremiljø og hørt at det er mange fine klatrehaller i Oslo:))
Har nettopp fått smaken på klatring og vurderer å ta bratt kort,men lyst å kunne klatre litt mer først. Det er jo intruktører og slik i Oslo,men hadde vært hyggelig om noen kunne tenke seg og bli med. Jeg er ganske så grei altså;-)

Tina

Jeg har lagt merke til at veldig mange har oppgitt i sin religionsstatus at de er protestanter.

Syns det er så merkverdig mange.... Er det blitt en slags mote nå eller?

Det jeg har lest om protestantisme, så er det religiøse mennesker?

Kan noen forklare meg hvorfor så mange er Protestanter, og veldig få er vanlig "personlig kristne" i sin status..

Her blir jeg vel plaffet ned men jeg spør likevel:
Hvorfor er så mange menn så \"ambisiøse\" når det gjelder hvilken dame de skal ha, men overhodet ikke \"ambisiøse\" på andre områder i livet?

Synes det er merkelig når menn som er litt trege og kjedelige, absolutt mener at jeg som er ganske \"om meg\", verdensvant, åndssnobb, litt kompetitiv og ambisiøs, og med i overkant mye drive (utålmodig og med begrenset evne til å slappe av), er noe for dem. Hvis de synes det, hvorfor ikke gjøre noe for å matche?
Jeg kan ikke lene meg til dem eller lære noe av dem, og føler ikke at de har noe å tilføre meg.
Samme typer vil ikke ha venninnen min som er meget oppegående og også emd god jobb, men mer rolig og beskjeden enn meg (og mer sympatisk tror jeg), og litt lubben (ikke mer enn litt lubben). De ser ikke at hun - som de faktisk er mer jevnbyrdig med - er et catch som de passer med. Eller at om de skal matche meg, må de ha mer drive og ambisjoner.
Er menn ute etter en forsørger og en som erstatter mor; en som ordner opp og tar alle avgjørelser for dem?

Noen som kjenner seg igjen?

Jeg er veldig dårlig på å avvise folk. Hvordan avvise (etter date) uten å få dem lei seg?

Jeg har lagt merke til noen litt småsuspekte profiler som dukker opp med jevne mellomrom på sukker. Felles for dem er som regel at det er ei jente på 23 år med et ganske tiltalende bilde. Profilen er som regel skrevet på engelsk, og inneholder ikke mye tekst bortsett fra en msn-adresse. I ren nysgjerrighet la jeg til en slik kontakt på msn'en min og tok kontakt i kveld. Her følger samtalen:

Andreas sier:
hei
jenny sier:
hi
how are you
Andreas sier:
amazing
how about you?
jenny sier:
i am good
thanks
what are you doing now?
Andreas sier:
relaxing in my couch after a workout
jenny sier:
ahh ok
are you alone now?
Andreas sier:
yes. you?
jenny sier:
yeah
i am here alone and bored
do u want some naughty fun with me?
Andreas sier:
where are you from?
jenny sier:
i am from solo
oslo
you?
Andreas sier:
another town
just found your msn on sukker.no, and was wondering what you were up to
i guess that is not you on the photo?
jenny sier:
thats me
Andreas sier:
and you want som naughty fun with med even without knowing what i look like?
med=me
jenny sier:
do u want to see me on cam?
Andreas sier:
sorry. I'm a member of sukker.no because i'm looking for a girlfriend, not some naughty fun.
bye.

Og for dere som sikkert måtte spekulere... Jeg avsluttet samtalen der, og reiste ikke til oslo 'for some naughty fun' ;)

Skjera?

Jeg vil finne på noe, men ingen å finne på noe med:( så da sitter man her da..

Jeg har lagt merke til at veldig mange av de jeg søker på her inne har en mismatch i forhold til meg når det gjelder punktet som heter Frihet/flørtete med andre under forholdet"

Dette forundrer meg litt, og lurer på om mange svarer på dette på et litt feil grunnlag.

Jeg oppfatter dette som om man flørter eller kan tillate seg å rote med andre mens man er i et forhold..er det JEG som oppfatter dette feil? Ingen vil vel ha en som gjør det eller??

De menn som svarer på dette mener kanskje at de kan helt uskyldig tulle med andre uten at det har noe med følelser eller noe som vil skape sjalusi hos partneren?

Setter pris på om noen andre har betraktninger til dette..

Artig fyr på piano fra chatroulette..

http://www.youtube.com/watch?v=32vpgNiAH60

ærlige svar fra dere gutter...
synes dere at det er helt greit at jenter er selvstendige og fikser det meste selv,eller blir dere litt skremt av det?
eller.....vil dere ha det som det var i "gamle" dager.at jentene var litt "hjelpesløse? slik at dere kan være gentlemenn og hjelpe?

Vi snakker selvsagt om den gjennomsnittlige nettskryter.

I en fersk søkeundersøkelse gjort av x-NASA fysiker Randall Munroe ved hjelp av google vet vi nå at den gjennomsnittlige nettskryter har 23cm lang penis, 147 i IQ og 99 problemer (hvorav ett kommer tydelig frem her). Les mer på om disse fantastiske tallene på http://xkcd.com/715 . Jenter, finn dere en nerd!

NB: Dette er en seriøs undersøkelse utført med snev av vitenskaplighet. Siden Herr og Herr Sukker også er fysikere og opererer med en statistikk som stadig blir betvilet her i forumet tenker jeg denne undersøkelsen vil besvare ethvert spørsmål ang fysikeres telleferdigheter :P

Jeg starter denne tråden pga at vi har kuppet en annen tråd her inne.
Temaet er Italias fortreffeligheter. har du noen historier derfra,så del gjerne opplevelsene dine med oss.
Kanskje vi skal lage en sukkerby der nede........ Jeg, R, og Gråtass er klar for sol og rødvin. Hadde vært fint med flere naboer :-))

Her er ting jeg liker med Italia

* God vin
* Sol
* Temperament
* Kunst
* Ferrari
* Ducati
* Maten
* Historiske severdigheter
* Flotte damer :-))

Vel kom igjen og fyll på :-))

hei.

Siste svar sø. 21 mars 2010 13:52 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym trollet

ville bare ønske alle her inne en flott dag :-)
ta vare på dere selv....:-)
klem..

Jeg har spilt trommer siden jeg var ti år, så det har blitt endel spilling opp gjennom med band etc.

Kan noen google "string emil" og fortelle meg hva som er galt med denne fyren?

Hva sier dere menn? Er dere klare til å knulle halvparten, en fjerdedel, en forsvinnende prosent eller de aller fleste kvinner som er i passende alder for dere?

Hallelujah

Siste svar lø. 20 mars 2010 22:26 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym eudaimonia

In the Hellenistic period, the Cynic philosophers said that the purpose of life is living a life of Virtue that agrees with Nature. Happiness depends upon being self-sufficient and master of one's mental attitude; suffering is consequence of false judgments of value, which cause negative emotions and a concomitant vicious character.

The Cynical life rejects conventional desires for wealth, power, health, and fame, by being free of the possessions acquired in pursuing the conventional.] As reasoning creatures, people could achieve happiness via rigorous training, by living in a way natural to human beings. The world equally belongs to everyone, so suffering is caused by false judgments of what is valuable and what is worthless per the customs and conventions of society.

Hei.

Jeg har vært til og fra på sukker de siste to årene.... Hva er akseptable hvite løgner og hva er ikke????

Please comment!

Flere som skal opp å nyte livet neste helg? :):):)

Jeg følger opp en annen tråd her, og vil kommentere @ICE sin påstand: "Så jeg har en anmodning til dere jenter som tror dere kan sortere ut de mest attraktive, pga at tilgangen er såpass stor. Dere må begynne å tenke annerledes,og hvertfall hvis Dere ønsker et langvarig forhold. De mest attraktive hannene, er i 99,5% av tilfellene de beste jegerne." Så jeg vil gjerne spørre jentene - hvor mange prosent av menn i passende alder, anser dere for å være attraktive og hvor mange anser dere for å være meget attraktive? Hvor mange er kun pulbare og hvor mange menn er frastøtende? Har dere noen opplevelse av at vi kvinner er enige om hva som er attraktivt?

Det er mange søte og snille jenter her inne, og jeg SER at dette forumet er preget av sutring, men jeg må komme med et lite hjertesukk..

Jeg er nykommer. Noe av det mest harry jeg ser her inne på Sukker, er denne "Myspace-faktoren", der damer enten tar det fineste bildet som noensinne er tatt av dem, og klipper vekk venner og kjente osv, eller tar 999 bilder fra en helt snål vinkel med spesielt lyssetting og spesielt ansiktsuttrykk, og plukker ut det beste. Da får du et stykk fullstendig urepresentativt bilde.

En ting er å fremstå fra sin beste side. En annen ting er å bruke skygger og vinkler til å manipulere bildet fullstendig. At de ikke klarer å motstå fristelsen blir bare for dumt. Vanligvis er da de andre bildene i "albumet" en gigantisk skuffelse, der en lurer på om det er samme personen i det hele tatt! Noen menn som kjenner igjen denne?

Og nå er det sikkert noen som vil si at "buhu, kvinner sammenligner seg med forsidene på magasiner og ukeblader og har det så fælt at de er NØDT til å manipulere for å ikke føle seg underlegne".

Til det sier jeg bare en ting: Mange av dere får så mange henvendelser her inne at dere ikke rekker å svare på alle. Og mange er så høy på dere selv at dere ikke enser en tanke til de de ikke svarer på. Det høres ikke akkurat ut som om dere er i noen nød!

Hovedmoralen: Ikke gjør deg selv til noe mer enn du er, bare fordi du er på internett og kan gjemme deg litt vekk. Bildet kan godt være et av de beste av deg, men det må for pokker SE UT SOM DEG. Ellers er det bare juks! ;)

Hvorfor er plutselig ikke mitt bilde godkjent lenger, er det kommet inn klage,har jo hatt det der i 5 dager og er 3 andre steder på nettet hvor det er godkjent-så hvorfor?

Optimisme

Siste svar lø. 20 mars 2010 15:17 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym optimisten

En optimist er et menneske som uten penger i lommen bestiller østers,
i håp om å kunne betale regningen med perlene han finner.

Noen flere?

Nå trekker jeg kanskje noen..men selv føler jeg mine erfaringer tilsier at menn med pondus har lavere iq enn sine slankere "brødre". Menn med pondus er ofte litt laidback og innaktive.. har det en sammenheng med at de ikke har nok "driv" til å være i bevegelse på ett plan som holder de i god stand? At menn med høyere iq er mer populær og humørfult og dermed og mer aktiv?

Her kan du skrive og argumentere hvorfor noen du treffer på sukker skal flytte til akkurat ditt hjemsted/ fylke?

Jeg for min del mener Vestfold er av de beste plassene å bo i Norge. Kort og godt fordi det er et fantastisk fylke sentralt på østlandet med alle de muligheter det gir! :-)

NB! Dette er en hurratråd og ikke sutretråd :))

Hvor viktig er guttas undertøy for dere jenter? Merke, farge, boxer osv. Er det nøye hva vi har under buksene?

I en alder av godt over 30 så har jeg barn og ta hensyn til. Og når dating står for døren synes jeg dette med barn er vanskleig å forholde seg til.
Spesielt vanskelig er det når vi bor med litt avstand mellom oss og bare kan sees i helgene, og vi ikke har barna på samme helg. Ikke vil man begynne å bytte helg heller og måtte blande inn xèn ang. dating, blir lissom helt feil å informere om noen man ikke vet er noe enda ( det vil jo komme siden om ting er et faktum) .
Jeg sliter veldig nå på hva jeg skal gjøre, har blitt litt kjent gjennom sukker. msn og tlf og har veldig lyst å treffes. Huff dette er pyton synes jeg , må vi gi opp pga at vi har barna ulike helger??
Vil jo ikke blandei nn barn enda- alle nye forhold trenger tid alene for å bli kjent og kjenne om det er noe vi ønsker å gå videre i.
Hjelp, - noen flere som har dette som problem?

Enn å sende denne førstemeldingen?

"Hei! Har du lyst til å sette deg litt på fanget mitt, så kan vi se hva som popper opp?"

Fyren var rett og slett mindre pen å se på, så jeg ser ikke for meg at grunnen var at han tror han får svar uansett hva han skriver heller..

Hvilke ord/setninger etc ser man eller ser man ikke i en slik profil, samt åpningsmail?
Andre ting?

Vil gjerne ha mange eksempler.

Tilbake....

Ingen svar
(mann 49 år fra Vest-Agder) Privat melding

Så var tiden kommet for å entre Sukker. For andre gang. Første gang lovet jo riktig godt, men av forskjellige grunner gikk det ikke. Så kikk innom profilen min og ta kontakt hvis du finner den av interesse.

Fredag og rolig her i Kristiansand (høres jo ut som kapteinen på flighten fra Amsterdam siste lørdag ;)). Ønsker dere alle en fortreffelig kveld, helg, uke, måned, år, liv iht hva som måtte passe :)

Mmmm endelig ferdag , så godt!
Kjøpte meg kyllingvinger , nanbrød og laget en nydelig salat med masse godt,og noen øl.
Levende lys , farmen på tv og deg......eeeeeeehvor du ??? jaja sukk!
Men dere da folkens hva står på menyen i kveld , hva er digg fredagsmat? ;D

Sitter oppe på Soria Moria, men tror det er feil tid og feil sted i forhold til hva som blir reklamert for her hele tiden :( Typisk meg, alltid på feil sted til feil tid...

Snart er det varmt i været og blader på trærne. Har du noen ønsker eller drømmer for hvordan sommeren din skal bli?

Vil bare benytte muligheten til å ta opp en sak, har fått endel pepper i tidligere tråder fordi profilen min er lite spennende og fordi mine inlegg på forumet ødelegger mulighetene mine for å få kontakt med noen. Nå skal jeg på date med en huggelig dame så BÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆDAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Ja , hva kan forventes på date av en mann - kvinne , hvem tar regninga for eksempel på en kaffe/ middagsdate?
Skal ALLTID mannen betale?
Hva forventer vi oss i fremtidige dater ?
Hva er vi ute etter i en fremtidig mann/ kvinne ?
Å hva med gjerriknarker, som snur på hver krone og ikke kan spandere en kaffekopp eller kino NOEN gang?

Er vi såpass selvstendige at vi klarer å ta ansvar for oss selv og ikke er golddiger`s som er er ute etter å "utnytte" andre?
Jeg tror det er slik både mellom menn og kvinner, at begge kan bli utnyttet i et (nytt) forhold.
Noen som har ærfaring / meninger om dette?

Jeg har forstått på diskusjonene her i forumet at jeg bør ta matchtallene her inne med en bitteliten klype salt. Men når jeg får opp mine matcher dukker det opp jenter i alle aldre. Så det er tydeligvis ikke noe utvalgskriterie (annet enn i mine egne søk).

Når jeg kommer inn på mine tilsynelatende matcher står det ofte at de søker menn som er yngre enn meg. Så blir jeg sittende og lure om det i det hele tatt er noen vits å sende avgårde en melding hvis resten av det som skrives stemmer.

Hvordan er det jenter (og gutter). Er alderen som er satt opp absolutt? Selv har jeg hatt litt forskjellige opplevelser. Det finnes kvinner på 35 som virker som de nærmer seg pensjonstilværelsen og det finnes kvinner på 50 som er både lekre, lekne og ungdommelige. Er alder bare et tall, eller er det bare en floskel?

Kjøj debatt!

Påsken

Siste svar fr. 19 mars 2010 01:12 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym hemsedal

Er det mange der ute som skal til Hemsedal i påsken?
Kunne jo nesten dratt igang et lite sukkertreff om interessen er der :)

Er det noen som vet hvor lang tid det tar før profilen blir slettet, hvis man deaktiverer den for en periode?
Lyst til å ta en pause, med mulighet for å komme tilbake senere....
Noen som vet?

Jeg ser gjennom 'online' listen og scanner 100-vis av ansikter, men det er ikke en eneste mann jeg "faller" for..
Ingen jeg har lyst å bli kjent med.
Hva skjer - jeg er da ikke så sær?

Er det sukker som har gjort meg kresen?

De eneste menn jeg faktisk stopper opp ved er noen-og-tjue-åringer...(jeg er 39)
Veltrente, velfriserte, hotte...
Lider jeg av sukkersyken?
At det er så mye utvalg her inne at man faktisk blir "mett"?

Faderullan - så kjipt

Jeg sier bare...........Sjøfårløse vogntog er en dårlig ide!
http://www.abcnyheter.no/node/106513

Svært mange av "mine" profiler har scoret seg selv som svært/ høyt intelligent ved at bladet er ultragrønnt og forsåvidt stort nok. Nå er det en kjennsgjerning at folk som tror de scorer høyt på iq tester i virkeligheten scorer middels, mens de som ikke tror de scorer høyt faktisk har en tilbøyelighet til å score 1sd eller høyere på iq tester. Min referanse er medlemsskap i mensa og skal jeg tolke bladene så er det vanvittig mange mensamedlemmer her inne. Jeg vil IKKE sette likhetstegn mellom høyere utdanning og høy iq; det er fullt mulig å gjennomføre en master med helt average evner dessverre. Hvor vil jeg hen med dette tilsynelatende negative oppgulpet: jo sukker er en reklamearena hvor objektivitet i alle dimensjoner er fraværende. Man må ta utsagn for det de er verdt.

Hei folks.

Jeg kom over et innlegg der det blir gitt noen tips ang, dating.

Syns det var gode tips vedrørende 1. 2. og 3. daten, men siterer her 3 måneders regelen, og legger ved linken:

http://www.side2.no/sexogsamliv/article2257400.ece

* Tre måneders reglen
Stergiopoulos mener også at man ikke skal ha sex de første tre månedene, om man er seriøs med den mannen man har møtt. Han mener at menn deler kvinner inn i to kategorier. De som han vil ha sex med, og de han vil skal være der litt lenger.
Han påstår at mens kvinner har endret seg over tiden, har menn ikke endret seg fullt så mye.
Hva du vil gjøre, må være opp til deg selv. Men som forfatteren sier menn vil ikke ha kvinner som er lette på tråden, men spørsmålet er vel mer hva som kan defineres som lett på tråden? (sitat slutt)

Hva mener Dere.

Syns dette blir som å få seg ny sykkel i julegave og ikke få testet den før etter påske.

Fyr løs, og hold tråden på sporet. *jeg nevnte ikke noen navn * :-))

Er jeg prippen når jeg synes hakket-før-sex-klining på en stappfull T-bane er litt ufint, selv om de er svenske og selv om de har skinnende nye forlovelsesringer på seg?

Link:
http://www.nattogdag.no/artikler/natt-dag-moter-tor-med-hammeren

Hysterisk lesning. Den mannen fornekter seg ikke. Han er jo verre (om mulig) i virkeligheten enn på videoen! :D

Spiller en manns utseende noe for deg som kvinne?

Kunne du blitt sammen med, eller hatt sex med, en mann som var lavere enn deg eller fysisk lite tiltrekkende? Hvis han hadde sjarm og en flott og sexy personlighet?

Er det noen veldig pene jenter her som har hatt sex med stygge menn før? Hvis han f.eks er litt lavere enn deg og tynn og pinglete, kunne du likevel fallt for ham hvis alt det andre stemte? Hvis han hadde sjarm og selvsikkerhet og en sexy personlighet?

Svar mest mulig ærlig da!:)

Starter denne tråden som et alternativ til den andre, har ofte opplevd det stikk motsatte og mener dette fortjener å komme frem.

Noen ganger blir jeg overasket når jeg går inpå en profil.
Profilbildet viser en ganske fæl dame med fett hår, sløve øyne, mellomrom mellom tenna og er desuten ikke på noen som helst måte pønta på: Du kan ganske kort si at bildet skjuler "absolutt ingenting" Du kan lure på om dama det er bilde av i albumet er den samme dama. Ho har nemlig langt, lyst og deeeeeeeeeeeilig hår og huden er som dugg over blomsterengen en vakker sommermorgen! Dama har også et smil som avslører tenner hvite som marmor......trenger jeg si mer?

Gjør at en blir glad for at en gikk inn på profilen alikevel........

Trenger litt råd her.

Når jeg henta bilen på stasjonen i dag så la jeg merke til at det ene dekket virket litt halvflatt.

Sjekka nærmere og så en liten flenge i dekket, merka ikke at det kom luft, men den var nå der.

Har vært å fylt på luft nå, men kan jeg regne med flatt hjul i morgen? Kanskje ikke så lett å si, men jeg må være litt føre var.

Tenkte jeg skulle gå ut å sjekke om en times tid hvordan det ligger an, men hvis ikke hva gjør jeg?

Skifter til reservehjul, som sikkert ikke er det beste dekket (har aldri sett på det en gang), eller finner jeg frem et sommerdekk?

Stort sett bare veier, men litt is er det igjen og det kan vel fortsatt bli mer vinterføre.

Tips mottas med stor takk :)

Menn med tykke gullkjeder er så utrolig harry!!!

Noe annet som er usmakelig??

Hva med oss damer , hva er det med oss som er usmakelig ??

FYR LØS !! :D