Sukkerforum

...er at denne tråden ikke er startet av Mann 37, men av Salander. Eller er det Frøkna som er ute og går?

Uansett spooky.

vor er damene ,prøver å få kontakt

Hei!

Noen som har tenkt seg ut på byen i Bergen i kveld?

Vennskap

Siste svar lø. 13 mars 2010 23:39 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Nå har jeg kommet i en situasjon som jeg trenger litt gode råd til. Jeg har ei venninne som har truffet en mann som hun er overbevist om at er mannen i hennes liv. Jeg har ikke truffet ham så jeg kjenner han ikke personlig. Jeg er selv en mann forøvrig om det skulle bety noe. Saken er den at hun har truffet denne mannen og hun er som sagt sikker på at han er den hun vil ha, men han er i en situasjon hvor han ikke er i stand til å gi forholdet den sjansen det fortjener. det har med jobb og barn å gjøre. Det er noe jeg kan forstå, men når hun sender en sms til han svarer han ikke på dem før det har gått veldig lang tid og noen av dem ikke i det hele tatt. Hun prøver å holde kontakt, men han ikke. Hun sier hun er veldig redd for å miste han, men hvis ikke han gir mer vil han forsvinne for henne og hun vil la han gå. Jeg har hele tiden sagt at det er fryktelig dårlig av han å ikke kunne respondere mer og vise mer interresse hvis han vil noe med forholdet. Han fortjener henne ikke og hun fortjener definitivt noe mer. Og her kommer problemet. Jeg har sagt at hvis hun nå velger ham bort så må hun kutte kontakten helt og ikke respondere når han kommer "krypende" tilbake. Til det har hun svart at det vil hun IKKE. Da har jeg videre sagt at da vil ikke jeg snakke om han mer. Det skal sies at hun er fryktelig frustrert og er veldig lei seg, nærmest syk blir hun. Hun har snakket mye med meg om det. Jeg mener at som en god venn er jeg pliktig til å si ifra til henne at hun ikke har godt av han og vil ikke bidra til at hun har noe mer med han å gjøre. Hun sier at jeg må tåle hele henne og støtte henne i det henne gjør. Jeg vil ikke støtte henne i noe jeg mener ødlegger henne og hun har begynt å skyve meg bort som en nær og god venn. Hva gjør jeg?
Dette ble sikkert veldig langt og tungt, men fint med gode råd.

http://www.totallycrap.com/galleries/gallery_why_men_shouldnt_give_relation_advice/

Hmmm...jeg undrer hva som funker best....
å snakke sammen lenge før en date, eller ta daten så fort som mulig, så man først finner ut av kjemien?

Erfaringer og meninger?
Fyr løs!

Jeg mener det. For det første er det fint å se på, for det andre er det viktig info for meg å vite før jeg treffer deg. Jeg er såklart enig i at du bør kunne forvente det samme av oss gutta!

Om du syns du er litt overvektig, ikke vær så patetisk at du gjemmer bilringene unna, ta heller på deg noe som gjør at det ser best mulig ut på bildet. Men ikke skjul det unna kameraet! Faktisk gjør det ikke meg noe om du har noen ekstra kilo, men det irriterer meg når jenter skal skjule det. Ved å skjule det gjør du bare at inntrykket mitt blir verre, at jeg går ut fra det verste. Og jeg kan garantere deg at jeg ikke er den eneste gutten som tenker slik!

Hvis jeg ser du har et par ekstra kilo men ellers ser koselig ut, så dømmer ikke jeg deg nord og ned. Men hvis du skjuler kroppen din, gidder jeg ikke bruke tiden min på deg.

Det har med ærlighet å gjøre, å vite hvem man eventuellt skal treffe, å akseptere seg selv slik man er uten å skamme seg over hvem man er!

Vis mer helfigurbilder! Vær ærlig og skvær, og gode ting vil komme til deg!:)

Det blir itj fart uten bart.....
Det blir itj fæst uten skinnvæst...

osv osv... - noen flere?? finnes mange tror jeg ....
=)

Her er det bare å ramse opp navn, og forklar gjerne hvorfor. (Helst noen som vi alle vet hvem er, eller enkelt kan google oss frem til, men nevn gjerne mamma hvis du føler for det.)

Det er fredag, og jeg er hjemme med sykt barn og da blir det TRÅD.

S

Hva synes dere om at daten fordufter mens du er på toilettet? Hadde en normal hyggelig prat i forkant? Ser ut og oppfører meg normalt? Får en sms rett etterpå med :"Sorry, får bare litt panikk".

Hva syns dere om denne historien........

Jeg har en bekjent som opplevde et samboerbrudd sist høst.
Årsaken til bruddet var at dama hans var utro med en annen.

Hun flyttet rett inn til han nye, og min bekjent var rimelig knust og nedfor i en periode. Men han har de siste månedene tatt seg bra inn igjen, og fungerer helt fint både i hverdagen og ute på byens sjekkemarked.

Sist helg hadde han vært en tur på byen, men dro hjem alene og la seg til å sove. Etter en stund ble han vekket av snøballkasting på vinduet, og utenfor sto hans ekssamboer. Han slapp henne inn, og det ble full pakke.

Men utpå morrakvisten når hun gikk ut, ble hun observert av en kollega av hennes nye samboer som var ute å luftet bikkja.
Han har jo tydeligvis sladret, og nå er det full rulle. Hun har blitt kastet ut, og bor nå hjemme til mor og far. Hun har tryglet min bekjent om å få komme tilbake, men det er ikke han interessert i.

Hvem er svinet her i denne historien?

* Hun
* Min Bekjent
* Hennes nye samboer
* Kollegaen som sladret

Kom igjen folkens, kommenter i vei :-))

Jøss, en side hvor damer deler DÅRLIGE erfaringer med folk de har datet. Kjekt å bli advart. Fant faktisk et navn der!! Den som la ut: Takk for advarselen!

http://dontdatehimgirl.com/home/
(Gå på search og skriv inn navn/brukernavn)

I dag var jeg og barna på skitur, og da traff jeg på en jente som jeg har datet noen ganger. Hun var også ute sammen med sine 2 barn.
Vi snakket litt sammen, og ble enig om å slå følge på turen. Barna syntes det var helt topp ( de er jevngamle), og vi ble enig om å gå opp til en gammel seter i nærheten for å kose oss med pølser, kvikklunsj og appelsin.

Skjønte jo rimelig fort at hun hadde 2 aktive krabater, men etterhvet som timene gikk så fikk jeg vel bakoversveis for å si det mildt.
Dette var 2 villminker som var høyt og lavt, sloss og kranglet, slengte ufine meldinger til hverandre og sin mor. Og hadde fått en sjømann til å rødme ang, bannskap.
Etter et par timer sammen med de, ville sønn min dra. Han hadde fått nok. Og det hadde jeg og forsåvidt.

Etter vi var kommet hjem, så ringte hun meg og unnskyldte seg med at de ikke bruker¨å våre sånn. Og skyldte på at de hadde vært for lenge våken dagen før, og at de reagerte på sjokoladen og brusen.............Jeg valgte å ikke si så mye, og vi avsluttet med å bli enige om å ringes igjen.

Men nå har ting sunket litt mer inn, og er vel rimelig sikker på at dette gidder jeg ikke å involvere meg i.Dette på tross av at jeg liker dama, og hun liker meg.

Er dette feigt av meg?
Er det noen som har synspunkter eller erfaring fra lignende episoder/ forhold?

I don't care if monday's blue
Tuesday's grey and wednesday too
Thursday i don't care about you
It's friday i'm in love
Monday you can fall apart
Tuesday wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

I don't care if monday's black
Tuesday wednesday heart attack
Thursday never looking back
It's friday i'm in love

Monday you can hold your head
Tuesday wednesday stay in bed
Or thursday watch the walls instead
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's friday
I'm in love

GUD JEG ER SÅ ENIG ! :D:D

En mann er nettopp ute av et forhold, og jeg lurer på om jeg skal tilby vennskap en stund (da det kan være fornuftig med litt tid alene etter dramatisk brudd), selv om jeg nok godt kunne tenke meg noe annet.

Er det dumt eller lurt, tro?
Er det å "selge seg" billig?

Erfaringer?

Hva er planene for helgen?
Her er det strålende sol og vindstille, så dette blir nok en fortreffelig helg, ja :o)

Kanskje noen her som har sendt hverandre den flørten?? ;) Vel - jeg har planlagt å forandre utseende litt på kort sikt.. Legger opp til skikkelig helskjegg og er på god vei nå! :) Jeg har bestemt at så lenge jeg skal gå på krykker, skal jeg heller ikke barbere meg. Det er et litt spennende prosjekt, siden jeg aldri har prøvd helskjegg!

Så mitt profilbilde vil lure enhver jente jeg treffer på de nærmeste månedene! Håper det slår an gitt - eller hva sier dere jenter? Ungene syns det var kult ihvertfall! :))

Jeg har litt dårlig erfaring når det kommer til det å inngi 'god kjemi' hos motparten på date.

Så i denne tråden hadde jeg tenkt å lufte dette med 'kroppskontakt' på første date: Bør man - i tillegg til velkomstklemmen (med mindre du mener selv den ikke bør forekomme(!)), også forsøke å berøre den andre diskré, evt. litt mindre diskré i løpet av første daten? Da i tillegg til ting som å se vedkommende dypt inn i øynene så klart?

Lurer litt på om 'manglende kjemi' kan ha noe å gjøre med at det har en tendens til å bli veldig lite fysisk, fordi man er litt usikker på hvor interessert den andre er (og kanskje litt redd for å dumme seg ut)?

Men dette vil vel være personavhengig og vanskelig å generalisere rundt kanskje?

Jeg lurer litt på hva folk tenker rundt det med hva slags boforhold man vil ha når man endelig har funnet drømmepartneren. Det er svært få om noen som har skrevet noe om dette i profilen sin. Er det slik at man automatisk tenker at man val flytte sammen etterhvert eller er et særboforhold mer praktisk og behagelig. Er dette noe man har tenkt over i det hele tatt eller tar man det som det kommer?

Jeg kom til å tenke litt på dette når jeg leste en tråd som mann37 hadde når han traff en han hadde i kikkerten tilfeldigvis og det ble ikke akkurat noen suksess i forhold til barna. Kanskje dette forholdet kunne vært mer aktuelt hvis man hadde særbo. Er det noe andre som har fundert litt over dette eller er jeg alene om dette her i verden?

Dette er nok kanskje en problemstilling som er mest aktuell for oss som har vært etablert før, men det kan jo bli en mer vanlig med alternative boforhold for alle etterhvert.

En god dag i morgen.
Et herlig måltid.
Uforglemmelige stunder.
Sanne venner.
Minneverdige opplevelser.
Fornuftig økonomi.
Et varmt og godt hjem.
Ekte kjærlighet.
Trygge omgivelser.
Gode oppvekstvilkår for avkommet.
Deilige drømmer.
Meningsfulle dager.
Sunn fornuft.
Masse glede.

Er å høre gråtkvalte gulp fra unge håpefulle over babycallen. Løpende til åstedet innser pappa at middag og kveldsmat er på full fart ut igjen, desverre ikke via normale kanaler. Liten håpefull med oppkast over hele seg, inkludert håret. Senga, ser ut som en krigssone, badet likeså.

Jaja, hvem sa det skulle være enkelt :)

men jeg sier det likevel for... når noen gifter seg arrangert. Dvs at noen andre har valgt partneren for dem, så ender de opp med å elske hverandre mange ganger. Så er det slik at man kan "lære" seg til å elske et annet menneske?

Hei, jeg lurer på hvordan responsen er for dere sukkerbrukere? Er det sånn at de som har et flott utseende får mer respons enn andre? Eller har det ingenting å si? Og hvor lang tid tar det før man begynner å date?

Jeg spør fordi jeg lurer på om de som melder seg her inne gjør det for å finne seg en partner, eller fordi de bare vil "sjekke markedet", kanskje finne ut sin egen verdi i form av mye eller lite respons, og så videre. Er det viktig at matchen stemmer, eller er det kun et tall som viser til at den andre også svarte ganske likt?

Hvordan er deres tanker? Hvor lenge har den "eldste" av dere vært her, hvis det går an å si noe sånt da;) Er det mange fornøyde sukkerbrukere her, eller er det mye frustrasjon ute og går?

Har selv ikke fått så mye respons ennå, men har prøvd å skrive til en del selv da, men bare fått negative svar. Så er litt nysgjerrig på dere andres erfaringer, tanker og så videre her :)

Hei og hopp godtfolk..

Noen andre som har planer om å forville seg oppover til Hemsedall helgen 12/3-14/3?

Er det noen som har erfaringer fra disse greske øyene? Og er det noen som kan anbefale den ene fremfor den andre? Og hvor er det best å plassere seg på de respektive øyene?

Turen vil bli en kombinasjon av litt festing (ikke rølpefyll), strandliv, trening (tennis, jogging + +) og severdigheter og utflukter.
Tidspunktet for reisen vil være i begynnelsen av juni.

Har søkt litt rundt omkring på nettet også, men antar at oppegående sukkerbrukere kan brukes til noe! ;-)

Min erfaring fra diverse dating-sites er at dersom man for ofte vises som online, da er det fort gjort at de andre brukerne mister interessen for ens profil. Man "har jo ikke noe liv utenom".

Man kan velge å logge ut ved å klikke "logg ut". Eller man kan velge å la være - er man borte fra siden en stund vil man jo automatisk måtte logge seg inn på ny neste gang. Det er naturlig å tenke seg at man etter en slik "time out" ikke vises som pålogget for andre brukere.

Men til min overraskelse har jeg nylig funnet ut at man fortsatt vises som pålogget lenge etter at jeg hadde trodd jeg ble vist som utlogget. Jeg tipper nesten det kan ha sett ut som om jeg personlig har vært pålogget i dagesvis i strekk.

Reglene ser ut til å være som følger

* dersom man klikker 'logg ut' eller lukker vinduet vil man vises som pålogget i omtrent 60 minutter etter dette
* dersom man lar være å logge ut og heller ikke lukker Sukker-vinduet vil man vises som pålogget på ubestemt tid. Dette gjelder så lenge datamaskinen er tilknyttet internett. Dette altså til tross for at man må logge seg inn på nytt grunnet "time out" neste gang man vil benytte seg av tjenesten. Dette testet jeg i natt - jeg lot være å logge ut i går kveld og ble fortsatt vist som pålogget dagen etter.

Har man for eksempel som vane å ha Sukker-siden i et vindu man ikke lukker igjen, og samtidig lar datamaskinen stå på når man ikke bruker den eller bruker den til noe annet - ja da vil man alltid vises som pålogget.

Kanskje du har lagt seg, kanskje du sitter på kafé, eller kanskje du er på hyttetur. Som pålogget vises du likefullt. Noen har garantert trodd at du har vært på en trippel overdose koffein for i det hele tatt klare å holde øyelukkene åpne. Og hvem vil vel date deg da?

Det fine med dette er at det sent og tidlig er mange som vises som pålogget når man søker kjærligheten. Det dannes en opplevelse av at det er stor aktivitet til alle døgnets tider.

Det kan diskuteres hvor nyttig dette egentlig er. Personlig foretrekker jeg å sende meldinger til de som faktisk sitter ved Sukker der og da og kommuniserer. I tillegg er jeg altså bekymret for hva andre tenker om meg dersom jeg ufrivillig har havnet i den beryktede "alltid online"-kategorien.

Men hva mener dere. Hvor lenge bør man vises som pålogget etter selv å ha logget seg ut eller vært inaktiv? Er dagens system det beste?

Tennåring i huste kan være ganske dyrt.. Hvor mye kan vi forventa av at dem hjelper til hjemme og når å hvor mye kan dem jobbe uten om skolen??
Og hva kan dem evntuelt jobbe med og hvor når dem er under 18 år ??
Har en jente på 17 år som går almen.
Synes dette er vanskelig..... sliten mamma ;)

Hvorfor så mange inne her uten bilde?er det fordi de er gifte,samboere eller rett og slett bare nysgjerrig for å se hva dette er??jeg må si synes å få et brev fra noen uten bilde,gir meg egentlig ingenting,synes det er greit å ha et ansikt da..gidder ikke å svare på brev fra folk uten bilde.noen synspunkter på dette?

Kom over denne videoen. Den burde kanskje flere se!
http://www.cnn.com/2010/OPINION/03/09/mullins.beyond.disability/index.html

sånn er det når man har lakenskrekk..så da var det vel bare å stå opp igjen da når man ikke får sove...å sitte å skravle litt her:-)ikke alltid like lurt å sitte oppe til langt på natt he he..flere som er sånn:-)

Dette forumet er jo til dels veldig negativt. Folk krangler, sutrer, klager over det motsatte kjønn, kverulerer, anklager, pirker på, avsporer, skjeller ut, hever seg over på bekostning av andre, osv. Jeg er ingen unntak.

Jeg lurer: Er folk som er single rett og slett surere enn andre? Og er det i så fall derfor vi er single, eller er det fordi vi er single at vi er surere enn andre?

Mitt lodd i livet er at jeg gang på gang kommer ut for menn som jeg har investert mye i. Gitt mye av meg selv og fått mye tilbake...
En stund.

Så dukker det opp noe i livene deres som krever all deres tid og all deres energi. Jeg blir satt på vent. For deretter at ting sklir ut i sanden. Eller at problemene er av en sånn karakter at dating utgår. Ingen av disse " Akkurat nå må jeg ta meg av den og den krisen", kommer tilbake. Påskudd, tro? Eller er det mange som har mye greier som må tas hånd om, slik at det å være på Sukker egentlig er litt prematurt? Eller har jeg kanskje bare hatt ufaks?

Har du noen gang selv skyldt på kriser som ikke er mer alvorlig enn at det brukes som en måte å avslutte kontakt på?

Rydder på pc'en og fant disse. Tror de er fra Unni Lindells bok - rasende festlige er de nå i hvert fall, etter min mening :-) Unger får sagt det!

For å få kjærligheten til å vare er det viktig å være en god kysser. Da kan det hende at kona di glemmer at du aldri tar ut søpla.

Når man giftet seg i gamle dager, var det fordi staten sa det og presten mente det var best. I dag kan man slenge seg sammen med den ene samboeren etter den andre uten at staten så mye som letter på lokket.

President Clinton har røkt en sigar under kjolen på en dame. Det var det verste amerikanerne hadde hørt om. De ville dømme ham til døden, men de bestemte seg for heller å angre på hele greia.

Bibelen består for eksempel av De fem musebøker og Marius' evangelium. De skriver om mye pent der, og det handler om mange artige typer. For eksempel handler det om Pottimor, Pottifar og om Pontius Forlat oss.

Et innfall

Siste svar on. 10 mars 2010 15:55 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym nigella

Om du er frustrert og ikke fornøyd
og føler du går feil vei i livet
sett deg ned og skriv det ned
og siden brenn papiret!

det skifter jo stadig der, men når det står \"nye superbrukere\" på toppen av listen.så er det egentlig de samme menneskene som har vært her lenge??????
man kjenner jo igjen ansiktene. er dette bare lureri fra sukker for at vi andre bare skal tro at det kommer stadig nye \"freshe\" medlemmer?? eller er det jeg som har misforstått opplegget?
jeg bare lurer......

Noe jeg ikke skjønner: Hvorfor blir store snømengder særlig farlige for taket når det blir mildvær? Jeg skjønner jo hvorfor hvis det regner, men hvis snøen bare blir våt uten at det kommer mer nedbør, så er det vel samme masse og tyngde på den totale snømengden, selv om volumet blir mer kompakt?

Jeg har en bratt takvinkel på mitt gamle hus, så satser på at det uansett går bra - har fem og en halv meter ned til bakken så tør ikke måle, ikke tale om! :)

Er en fin overskrift for å få i gang en samtale(tror jeg)

Er ny bruker her. Hvordan går man frem? Finnes der noen uskrevne regler jeg burde vite om? Har prøvd (overoptimistisk som jeg er) å sende ut noen mailer og håper på svar, men ble jo fort klar over at jeg begikk en kardinalsynd når jeg ikke var orginal og vittig i åpningsinnlegget. Hva er oppskriftsmessig fremgangsmåte når man skal få kontakt her inne?

Oppforder alle som svarer i denne tråden å gå inn med navn og bilde. På denne måten får vi en mer seriøs diskurs i tråden.

Har akkuratt sett litt på 1. episode av Paradise Hotel og så tråden om hotellet her.
Er det noen av dere som har søkt og/eller deltatt i et av disse reality-programmene:
Paradise Hotel
Robinson
Farmen
71 grader Nord
Heia Tufte
Big Brother
Ungkaren
20 vs. 40
Jakten på kærligheten
Charterfeber
Fagerstrand
Den rette for Tor

Evt. prøvd seg i Skaperen, Idol eller Norske Talenter?
Sikkert glemt en hel drøss av det som har vært.

og det var egentlig det jeg hadde å si

En liten sentimental hyllest til de eldre - de som vet hvordan man tar vare på kjærligheten. Finner jeg noen som jeg kan dele MINE gode øyeblikk med her så blir jeg en lykkelig mann.

- dikt skrevet av min farmor til min farfar (1982).

De gode øyeblikk

Når vi skilles
har jeg en gave å gi deg.
I hemmelighet
arbeider jeg med den.
Og først når jeg tar farvel,
idag-
imorgen-
om mange år-
er min gave ferdig.

Det er en liten samling,
Men en sjelden, kostbar en.

I sommerkvelden
gikk vi langs stranden
og lette etter
sjeldne stener
som vi bar hjem

Slik leter jeg –
slik samler jeg
på de gode øyeblikk.

Når vi tar farvel,
skal jeg gi deg
min kostbare samling,
og takke deg
fordi du skapte den.

Farmor (1918 - 2010)

Hei du danseglade gutt! Jeg er på utkikk etter en dansepartner til svingkveld i Moss på onsdager. Ser helst at du danser den orginale amerikanske svingen. Sender du meg en mail så tar jeg kontakt:) Klem

Hei.

Er det noen som vet om en effektiv måte å rive gipsplater på? Holder på å pusse opp bad og holder på å bli sprø av å ta bit for bit.
(dette er vel ikke den mest romantiske siden av meg, men håper på svar)

Det sies at øynene er sjelens speil. Fyr løs og kom gjerne med eksempler på hvor mye dere kan lese i en annens øyne. Da tenker jeg irl, men også her i profilene. Og er det forskjell aldersmessig på hva man ser?

Hvor er du?

Siste svar ti. 9 mars 2010 19:18 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym sutrer'n

Du som ikke skal tre måneder til New York til våren, og så tre måneder til Kairo til høsten?
Du som ikke elsker brett, nedoverski og bortoverski?
Du som ikke trener 5 dager i uka og sier du ikke er treningsnarkoman?
Du som ikke fyller albumet ditt med bilder fra Hardangervidda?
Du som ikke "er med på alt som er gøy", men faktisk har prioriteringer?

Ja, hvor er du du som har lyst til å slå deg ned og faktisk innlede det "langvarige forholdet" du skriver du vil, eller faktisk ha plass til å la den derre flørten føre til noe?

Da er det min tur til å forlate Sugar Town folkens. Meg og mitt alias, Kokos, blir heretter ikke å finne på Sukker. Jeg sier takk til alle som svarte på mine henvendelsener , slev de som svarte med et høflig avslag.
Ble litt frustret til tider da jeg fikk lite respons, men vi er vel i samme båt her, og alle har vel latt vær å svare på meldinger av diverse grunner...So no finger-pointing people:)...
Stereotyper blir brukt mye IRL for å sette folk i bås, og kaskje enda mer på Sukker. Mulig det er en nødvendighet da man kommer over utallige profiler på kort tid, og filtrering av den typen blir naturlig... For meg blir det litt uheldig da dere kan forestille dere hvilken bås jeg blir satt i:)
Uansett har jeg blitt en erfaring rikere, og må si jeg likte diskusjonsforumet best. Mange interessante innlegg og mennesker her.
Ble nesten litt avhengig av å følge og være med på trådene, noe som også var "skadelig" for mitt sosiale vesen.
Tips til dere som er igjen:
"...be yourself is all that you can do..." Audioslave.
"Reach for the moon; even if you miss, you will land among the stars" ukjent.

Ciao beautiful people!

Ta en titt på det nydelige vårvære! Deilig, deilig :)
Samtidig så må vi minne på å fokusere på det som er bra i tilværelsen, her på Sukker, og på forumet. Det gjelder å trosse motgang, og ikke kimse av klisjeer som "det er hvordan man tar det" som til sist vil avgjøre om man lykkes med å finne den man vil ha. Optimistene vinner her på Sukker, Husk det.

Vi kan nesten gå så langt som å si at hvis man er realistisk i forhold til hva man kan få, er aktiv og oppfører seg pent så vil man med litt talmodighet ha stor sannsynlighet for å lykkes med å finne seg en kjæreste her.

Det å krangle på forumet fører en sjelden i retning av kjærligheten, snarere tvert i mot. Man lukker hjertet i steden for å åpne det.
Forumet er en ypperlig til å eksponere seg på en positiv måte hvis man ikke lar seg rive med av de negative vinder. Pust med magen det er vår! :)

Jeg har nå vært på sukker.no i ca 3/4 år, og jeg har merket meg at det er ekstremt lite utvekslingsvennlige kvinner/jenter her. Hvis man som mann leser en profil man fester interesse ved og får lyst å invitere til en online utveksling av tanker og meninger som synes å interessere begge parter, så er det svært lite som kommer tilbake. Det er som å kaste en ball inn i et sort hull. Og la det være sagt med en gang: Ikke ser jeg ut som et takras, og ikke ser jeg ut som noen gresk gud heller. Legger merke til at folk jeg har skrevet noen ord til er inne på siden å kikker, uten å legge igjen et eneste ord. Selvfølgelig kan jeg forstå at man ikke vil svare alle som skriver, men det er treffende hvor påfallende hvor ofte denne "kikkingen" inntreffer. Har folk blitt så overfladiske at det eneste som betyr noe er bilder som fanger en persons uttrykk i 1/250 dels sekund, framfor hva en persons verdisett og øvrige menneskelige kvaliteter kan fremvise gjennom et helt liv..? Ikke rart at forhold ryker fortløpende og at skilsmissestatistikken aksellererer fortsatt her i landet, når verdigrunnlaget som øyensynlig legges til grunn for samliv kanskje i for stor grad baseres på det empiriske eller det som møter øyet, fremfor den sjelelige substans som vi mennesker snarere burde være flinkere til å utveksle oss i mellom. En samlivsforsker fremla her for et par år siden at det i Norge virket å være en større tendens til at kriteriene som ble lagt til grunn for at man giftet seg/gikk inn i forhold oftere var betinget på ytre omstendigheter enn indre. Karrierevalg, sosial status, utseende og økonomi skilte seg ut og ble vektet som viktigere enn mellommenneskelig kommunikasjon og mindre empati for partner enn for egne følelser i konfliktsituasjoner. Nå står sikkert fortsatt "væla te påske", men dette er jo interessant å tenke over når man er i et søkende modus som singel, og det er med disse tanker i hodet jeg undres over hva som skal til for at mennesker retter sin oppmerksomhet mot et medmenneskes sjelelige vesen i større grad enn mot det utseendemessige. Hva tror dere, spør jeg bare nysgjerrig?? :)

Tror det ville vært en morsom mulighet...

Jeg burde vel finne meg en type snart, men for ett ork!!!
Først skal man møtes. La meg presisere at jeg er ingen ekspert på dette området... Men har jo vært på noen såkalte dates før som har vært ok, men for et umenneskelig press som legges på to stakkarslige personer.
Det holder ikke med å være supermodell, du skal i tilegg være smart...
Hva sier du til en person du aldri før har møtt, annet enn det åpenbare med jobb, interesser......oooogjesp....sorry......

Skulle ønske at jeg kunne knipse med fingrene, så satt du her...
Du, som er like ukomplisert som meg....

Sov godt alle sammen.

Her er det fulle svaret på hvorfor nice guys finish last:

Hr X er en ung mann på 32 som ser på seg selv som en bra catch;

"I’m clean-cut, 5'9", 228 pounds, work in accounting, rarely drink, don’t do drugs, like to hike, swim, watch movies, write poetry, and read. I like females with a little meat on their bones. I’m shy (women hold this against me as if I committed some felony) but can quickly get comfortable with someone"

MEN; han er ikke en "stud". Så hvorfor er det slik at de snille mennene med den respektable jobben ikke kan finne en bra dame fordi jenter alltid faller for den arrogante, sjarmerende drittsekken. Som E. Jean uttrykker det: "I know, I know, experts say women actually “want” a “nice guy,” but show those women a jerk, and they’ll trample their own therapists to get to him."

Jeg tror dette er fullstendig sant og de eneste som kan gjøre noe med det er oss kvinner. Men vi lever vel i drømmen om å omvende den sleipe hjerteknuseren, og være den som ENDELIG får ham til å forplikte seg. Men våkn opp jenter; that ain't gonna happen!

Full artikkel på:
http://www.elle.com/Life-Love/Ask-E.-Jean/Ask-E.-Jean-The-Good-Guy-Still-Finishes-Last