Sukkerforum

Jeg bare spør. På tide med litt action og handling fra begge kjønn her inne!

Utroskap

Siste svar sø. 23 mai 2010 21:41 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym couldbe

Er det mange som synest det er greit at den en dater har vært utro? Tør dere stole på noen dere vet har vært notorisk utro?

En liten refleksjon... Eller kanskje til og med et lite tips til damene ( og sikkert også enkelte av gutta)...

Jeg blir særdeles skeptisk når jeg leser en profil som inneholder 2 linjer med selvfølgeligheter om "meg selv" - og en hel avhandling om hvordan drømmekjæresten skal være...

Det er nesten ikke grenser for hva enkelte må ha "Jeg har masse guttevenner og forventer da du synes det er flott", ""Du må være sporty, veltrent, barsk, sterk, handyman og ha god økonomi - og forgude meg - og like å stelle i huset" :-)

"In your dreams" sier nå jeg og vandrer videre til neste profil... :-)

Det er naturligvis helt greit å være kresen/kravstor, men er det ikke greit å kreve det samme av seg selv? Litt balanse er vel det jeg tenker på - og at det er greit å søke etter en normal person som faktisk finnes andre steder enn på TV.

Hadde jeg for eksempel søkt etter "et sexy villdyr av en dame som må like å holde huset i orden, mekke bilen, male garasjen og ha middagen klar hver dag kl 16:00 - og selvfølgelig tjene masse penger og forgude meg" - hadde jeg vel kanskje ikke fått mange kandidater på døra :-) Eller kanskje jeg burde prøve... Hvem vet hva som skjuler seg bak profiler som "Diamant", "Dreamgirl" eller "LovelyLady" fra Brøttum? (eksempler hentet fra fantasien - om noen tilfeldigvis har sånne Nick er det ikke dere jeg snakker om :-))

Hva synes du - er jeg for kravstor?

Om du hadde en venn som du alltid har sett på som perfekt som tar sitt eget liv, hva vil du tenke når du etterhvert forstår at han gjorde det på gurnnlag av kjærlighetssorg?

For meg var han den klassiske kjekkasen..høy, blond, atletisk, ga andre en trygghet med å bare være tilstede og stort sett god i alt så lenge vi kunne huske.......det var alltid litt bittersurt å gå ut med han siden han fikk alltid mest oppmerksomhet av jentene og jenter kunne til og med bruke meg for å komme til han.....selv om det er over et halvt år siden så hender det iblant at jenter spør etter han når jeg går ut.

Mer behøver jeg ikke å skrive da det kan bli litt vel lett for omkretsen å kjenne både han og meg igjen.

Men kan kjærligheten være for farlig for en mann? Kan menn knytte seg så mye til en jente og få en slags "eier/min jente" følelse som aldri går bort og smerten blir rett og slett for vond at det kan være andre løsninger innvolvert?

Er det egentlig sunt å anbefale unge menn å trakte etter den store kjærligheten, finne henne og knytte seg til henne? Er det moralsk riktig? Når tapet innvolvert kan kanskje sammenlignes med følelsene som kommer av økonomisk ruin eller dødsfall?

Jeg bare lurer på hvorfor bildet mitt ikke ble godkjent som profilbilde? Sitter på huk i moltemyra og smiler så søtt jeg kan:-) Sukker begrunner det med at man ikke ser mitt ansikt så tydelig? Hva med alle de bildeløse da? Dem ser man jo ikke i det hele tatt? Men det er tydeligvis ikke noe problem? Synes det er veldig pussig?

Noen kommentarer på dette?

Hei på dere som titter inn !
Hva mener dere om å føre seg/ vise seg/ marknadsføre seg på en riktig måte?

Er det viktig eller er det unødvendig her ? Tror dere på skjebnen/flaks, eller synes dere at det er viktig å redigere flott profill eller skrive en korrekt førstemeldin er meget viktig.

Naken mann

Siste svar sø. 23 mai 2010 14:31 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym vil ikke

Noen menn tror at jeg liker å se dem naken? At jeg liksom blir tent av det? Men det blir jeg ikke. Flere damer her som har det på samme måten?

Det som tenner er jo det som blir sagt, gjort og følt...ikke det visuelle nødvendigvis...hvis ikke han er RÅ lekker da...og dem er det jo langt i mellom...

Så vær så snill, ikke dra fram stasen for tidlig...det er turn-off.

Håper ikke denne tråden virker støtende, det er ikke meningen...kanskje bare et godt råd til noen av de ivrigste av menn her inne..:-)

Noen damer som skal rundt i Haugesund i kveld?

Har lest mye bra om det og akkurat innstallert.. Men mye å sette seg inn i ja,, :P

Hvorfor bruker folk så lang tid på å kjøre når de først har satt seg i bilen. Har tenkt på dette hundrevis av ganger. Man kommer til en full parkeringsplass på et kjøpesenter f.eks. Så ser man noen som setter seg inn i bilen, og så tenker man at da kjører de jo snart, så jeg kan ta den plassen. Jeg stiller meg pent og venter på å smette inn når de har kjørt.

Men, neida!!! Det skal flyttes på handleposer, pusse nesa, se seg i speilet, sette telefonen på lading, skravles, rette på lua, sette bilen i revers 3 ganger, justere setet, osv, osv

Er det ikke bare å sette deg i bilen å kjøre????

Skumle saker...!

får ikke hjerter eller post mer :(
er jeg bare utolmodig eller har jeg mista draget på internett også?... huffa :)

Måtte han hvile i fred!
Kanskje litt spesielt å lage en tråd om dette, men alle som har fulgt med rockens historie må jo ha kommet over Dio.

jeg er 40 og har fortsatt akkurat samme kvinnepreferanser som når jeg var i 20åra. Da syns jeg kvinner i 40åra var gamle og uinteresante og det syns jeg ennå. Psykolog neste. Andre som har det sånn?

sprek

Siste svar sø. 23 mai 2010 00:33 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym vidars

Bare lurer, nå har ikke jeg lest manlige profiler om de skriver det samme, men lurer på om der damer tror dere ligger bedre ann om dere som de fleste her gjør, skryter av hvor spreke dere er, som for eks, jeg har løpt den maraton så å så mange ganger hmmmm, å noen skriver de røyker, er runde å gode trener flere ganger i uken har unger er med på deres aktiviteter jobb osv er det bare super damer her, bare spør uten å mene å fornærme noen, men er det sannhet i alt eller vil vi ikke bare damer det gjelder tror jeg, fremstille oss bedre enn vi er

Hvor attraktivt er det å flytte inn i en leilighet sammens med en mann i slutten av 30-årene om han bor i samme hus som foreldrene? Det vil si at han har egen leilighet i huset, men foreldrene bor der også. Er det bare meg som ikke kan tenke seg det, og synes det er mindre attraktivt? Det kan nevnes at han har egen inngang og er selvstendig, men hva hjelper når foreldrene bor i samme hus?Er ikke de fleste jenter/kvinner enig med meg at dette er uaktuelt?

.. på andre siden av gjerdet. Ordtaket er bekreftet. Naboene har grønnere gress!

Stemme

Siste svar lø. 22 mai 2010 23:35 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Mange snakker om hvor viktig utseendet er, og jeg er ikke uenig, men det har også slått meg hvor mye stemmen faktisk betyr. Det er en stooooor forskjell på ei dame som åpner kjeften og viser seg å ha en myk og behagelig stemme og ei dame som åpner kjeften og høres ut som ei nøtteskrike. Jeg vet i hvert fall hvem jeg helst vil våkne opp sammen med... :-)

Hei.

Fikk undervente beskjed når jeg ble kontaktet av en dame..Hvordan kunne denne da kontake meg da henne er utesteng?

Eller har man blitt det i etterkant?

Uansett,det frister ikke å kontakte etter en sånn beskjed..

Hva er typisk ved en falsk profil?

Hva er typisk for en ekte profil der en jente har blitt utestengt?noen som har erfaring med dette?

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn.
Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren!

utenom ett blad, som var gult. Med en fyr jeg hadde 89 i matchtall med. Og det stod lite negativt i autoteksten. Hva betyr dette?

A4

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym A4

Jeg vil bare ha et A4-liv, med en A4-kjæreste, A4-barn og A4-jobb. Men er det i det hele tatt noen for meg her da? Nesten så jeg begynner å tvile, med alle kunstnerne og fjellklatrerne som er her.

Hvor mye går dere etter magefølelsen ?

For min egen del så pleier magefølelsen å stemme veldig godt, men de gangene jeg oftest ser vekk i fra magefølelsen, er når den ikke går på utseende. Som mann så er utseende av jenten noe av det viktigste, og jeg kan se vekk i fra noen "krasjer" med andre personlige egenskaper, så langt det ikke blir for mange, eller er noen av dem jeg virkelig ikke takler.

Hvordan ser dere menn og damer på magefølelsen, når det gjelder utseendet, og de andre egenskapene som personen har?

merker fort når våren og sommeren er her... mye mindre post,flørt og hjerter. mindre besøkende osv...

Noen som skal ut på byen i fredrikstad i dag?

Norske talenter.. Vil bare tipse folket om Floor Knights. De fortjener alle stemmer i dag. Dette er et crew som virkelig har stått på, er forebyggende og jobbet MYE på frivillig basis for forebygging. På gatekultur og på rasekultur. Jeg har også stor tro på at om de vinner er det mye de kan utrette i fremtiden! Jeg sier ikke at de andre deltagerne er noe dårligere, men om man skal stemme med hjertet håper jeg at dere stemmer på dem.

Takk!

Hei
Er det noen retningslinjer for bildene man kan laste opp? Jeg har forsøkt å laste opp noen bilder som har vært på 450x600 (40kb), men år beskjed om at de er for små..

- E

........til morsomme og uhøytidelige førstedater?

Hva liker dere å gjøre på første date?

Kjære Rihanna:

Hvor mange av dere har oppdaget g-punktet og fått orgasme? Selv eller med partner, spiller ingen rolle.
Jeg begynner å tro jeg at det er det beste.

For tre uker siden var jeg på dans. Ble budt opp av en som virkelig kunne danse, hvilken glede det var...det var så lenge siden sist noen hadde svingt meg på den måten....følte meg som the Queen of the Night....

Savner en god gutt som er super flink til å danse.... :-))

si ifr kjapt! her sitter jeg en gutt på 27----si hei nå..hahahaha

bare og si hei:)

Tror ikke jeg greier meg en dag uten musikk.. Er det en menneske greie eller er det folk her som greier seg helt uten?

Hvorfor måtte jeg absolutt bli en av disse seriøse og kjedelige kvinnene som ikke helt takler tilfeldig sex og løse forhold? Hva vondt har jeg gjort for å få en slik straffedom over meg? ;p
Tilfeldig sex er testet ut nok til at jeg skjønner at det ikke er helt greia for meg, men jeg er jo glad i sex, savner det og er ganske så frustert til tider.
Av og til treffer jeg på noen som jeg tenker at kanskje han kan være en kjæreste for meg fordi han både er en fin person og jeg tenner på han. Om han kommer med en slags tilbakemelding om at han gjerne vil ha kontakt, men ikke på seriøst basis, så blir jeg med på det en liten stund for å se om det går an å omvende han. Når jeg ser at det ikke var mulig å omvende han så blir det fort stopp.
De få gangene det har funket med en elsker for meg, da har det faktisk funket veldig bra, men da har jeg følt at jeg virkelig har plukket fra øverste hylle også både når det gjelder sexappeal og skikkelig fin personlighet, men hvor ofte finner man slike da? En elsker bør for meg være flere ganger så mer perfekt, attraktiv, omsorgsfull og hensynsfull enn en mulig kjæreste, og da sier det seg selv at de ikke er så lette å finne og holde på over lengre tid.

Skikkelig frustert over å være en ufrivillig "snill pike".
snufs...

Yoga

Siste svar fr. 21 mai 2010 23:14 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Oslojente

Har lyst til å begynne med yoga men vet lite om temaet annet enn at det finnes ulike former for yoga.
Er takknemlig om noen kan komme med tips, råd og veiledning om emnet.
Setter også pris på anbefalinger til steder å trene eller relevante kurs for en nybegynner.

hvorfor?

Siste svar fr. 21 mai 2010 21:03 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym jalla

-ja hvorfor er det så mange menn her?Hva gjør de her, og vil alle menn på 50 ha damer på 40 eller 30? Enig at et speil hadde gjort seg! Har hatt mange seriøse henvendelser men så bråstopp-og det er såvisst ikke måten jeg ordlegger meg på, er veldig forsiktig-de er ikke intr.i å gå videre i verket-ingen progresjon.....bare tomprat-dette er bare teit og uten mening. Hva med en rubrikk for tilbakemelding på "useriøse henvendelser"med prikkbelastning i profil ;-)) ??
Hilsen en seriøs dame som ønsker seg en god, klok og snill mann!

På meldingsbasis, altså?

Jeg pleier å skrive med ei av gangen, men det går av og til litt tregt, noen dropper bare ut uten "advarsel", og... ja.

Men hvis jeg begynner å skrive med flere, tror jeg fort jeg kan begynne å rote litt med personopplysninger etc., og dersom et par av dem viser såpass interesse at jeg ender opp med å gå på date med flere i samme periode... Vet ikke helt; føles vanskelig å måtte si til den ene at "Du, jeg fikk bedre kjemi med ei annen jeg har skrivi med og datet på Sukker samtidig med deg. Sorry ass."

Men det er kanskje nettopp en av grunnene til at jeg får en sånn melding "dagen derpå"? At de har flere på gang samtidig, og at jeg trakk det korteste strået?

Mottar hyggelige, kosete, flørtete meldiinger sent og tidlig og døgnet rundt - svarer etter beste evne - men er det noen som inviterer på en date? - neida - Hva er dette for noe da? Er det meninge at vi skal forbli her inne for alltid? Kjenner at jeg beynner å savne litt hudkontakt :)

Hvor mange av dere har oppdaget g-punktet og fått g-punktsorgasme? Selv eller med partner, spiller ingen rolle.
Jeg begynner å tro jeg ikke har noe....

Hva er den rareste daten du har vært på? Tenker ikke på om han/hun du datet var rar, men hele settingen..

Kan være greit å vite, sånn at andre ikke gjør det samme..hehe

*dette er ingen seriøs tråd*

Tjoho!

Siste svar fr. 21 mai 2010 14:40 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym mann

Mann 38 med barn, eier hus ca 60 mil fra Oslo. Bodd her i 20 år. Oppvokst i en liten bygd. Trener ALDRI på helsestudio 3-4 g. i uken. Elsker å reise! Spise ute vi to.? Jobber hele tiden.
Søker drømmekvinnen. 160-170 cm. Høy utdannelse. Gjerne blond og veltrent ..tjihi Elsker du schæfer-hunder er det et pluss.(venter på en valp)
Ta kontakt davel!
Kanskje jeg svarer..;)

Det ser ut til at nesten alle her inne er bevandret i det friluftslivet har å by på... Kanskje en av dere kan hjelpe meg?

Jeg har så lyst til å gå i fjellet med barna mine på 18. 15 og 4. Regner med at de to eldste mer enn følger meg, men hva med fireåringen? Noen som har tips til løyper som er gjennomførbare med en prins som både somler, tar avstikkere og er fryyyktelig sliten? Hvis jeg skal gå med ryggsekk er nemlig bæring på ryggen uaktuelt...

Har evt lurt på å sykle på Hardangervidda (med start Rjukan) med henger. Erfaringer noen?

I de seinere tider har fokus på et godt kosthold, og hva som er et godt kosthold, blitt stadig mer populært. Samtidig har fastfood-kjedene, og krav til lettvinte kostholds-løsninger også blitt stadig vanligere.

Jeg lurer da på hva dere syntes om dette, lager dere maten selv, og stort sett sunn mat, eller går det mye i frozen pizzaer og fastfood?

For ikke så mange dager siden hadde jeg deg i armkroken min i mange fantastiske timer.
En hel natt og litt til.
Nå føles det som noen få minutter.
Vi pratet lenge om alt.
Vi koste oss.
Et nydelig gilmt i dine vakkre blå øyner.
Du luktet så utrolig godt.
Huden din var så myk og varm.
Jeg savner deg.
Du tar nattesøvnen fra meg.
Kan ikke lengre konsentrere meg om jobben.
Savner å kjenne pusten vår gå i takt.
Savner å føle meg elsket og hjemme.
Savner alt ved deg.

Hvor er du?
Hvem er du?
Hvorfor lot jeg deg gå... ...kom til bake til meg.

Jeg er en gøyal kvinne på 45, men aallllllllllleee sier jeg ser ser minst 15 år yngre ut. Har eget flott hus på Jessheim etter at jeg kastet eksmannen på dør. Han satte ikke nok pris på meg så jeg måtte finne meg en ung hingst. Han ble veldig sinna og kalte meg stygge ting... Jeg måtte ta ungene og flykte på krisesenter. Neste mann MÅ behandle meg som en dronning fordi jeg fortjener det. Akkurat nå er jeg midt mellom to jobber.......Trenger å hvile litt så fælt som jeg har hatt det. Men jeg har jo en snill lege som forstår meg og gir meg noen piller. Håper ikke du er A-menneske, jeg liker å kose meg i senga (sammen med deg:::::)
Jeg er veldig gald i å reise så du bør ha orden på økonomien . Stter pris på at du er ferdig med å fly på byen slik at jeg også får litt tid med de gode veninnene mine....vi koooooooooooser oss veldig sammen:)))))))))))))) Klemz og koz

har vondt i hodet og hoster og er tett og snørrete, jada yummy.
Legen min sa engang at honning var bedre enn hostesaft, men nå har jeg helt i meg fem kopper te med honning, noen som har noen tips/kjerringråd/ et eller annet til meg før jeg kreperer?