Sukkerforum

Til dere gutter, er det feil og ødeleggende for meg at jeg har sex på første eller andre date ???
Synes det er deilig og pirrende å ha sex tidlig, men tror kanskje at gutter da ikke ser på meg som noe
kjæresteemne ? Stemmer dette ? Er det bare jeg som er så vill og gal ?

Under en annen tråd undertegnede la ut på forumet men fjernet ganske fort kom et annet spørsmål opp, synes det er verdt med en meningsutveksling om temaet.

Tråden jeg startet var om aldersforskjeller, noen mente det var andre aktive tråder på temaet så mitt spørsmål er.........
Hvor lenge bør en vente før en lager en ny tråd med samme tema og......bør en i det hele tatt gjøre det?
Er det bedre å dukke i arkivet å leite etter den aktuelle tråden?

Hva liker dere best?
Selv drikker jeg rødvin bare til mat men koser meg gjerne med hvitvin

Er det noen som vet hvordan man kan flytte filmer fra en stasjonær data til en bærbar data? uten å brenne eller via usb-pinner.....
Er dette mulig? enten via trådløst nettverk, eller via en kabel?
Hjelp belønnes med ett stort takknemlig smil:)

Jeg har en ting jeg lurer litt på. Sikkert litt banalt men men. Det er utrolig mange av dere Oslo damene som merker av hvor dere bor. Mye hyppigere en de som bor ellers i landet faktisk. Hvorfor det? Er det viktig hvor dere bor i Oslo.?

...jeg vil ikke ha hjerter, jeg vil ha poooooost!!!

Noen flere her inne som har tenkt seg dit i år??
Hvilke konserter er et "must"??

Jeg vet ikke om jeg er hetrofil eller om jeg er bifil, hvor vanlig er det å være usikker på sånt når jeg er kvinne på 40 år?

Chat

Siste svar ti. 11 mai 2010 19:37 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Sola :-)

Heisann :)

Jeg bare lurer på om noen av dere har møtt noen hyggelige mennesker via chatten her på Sukker?
Ved at den første kommunikasjonen har startet via den mener jeg? :)

Jeg har gjennom den tiden jeg har vært her, vært så heldig å få veldig mye hyggelig post her inne.
De gangene noen har tatt initiativ til å ta kontakt gjennom chatten derimot har det kun vært fra folk som kun ønsker sextreff, nettsex e.l...
Det har sågar vært en som plutselig dukket opp på webcam og ****t i vei..(?!)
(Jeg er ikke akkurat snerpete til vanlig, men han meldte jeg fra om til Sukker..hehe)

I og med at profilen min spesifikt søker etter kjæreste og jeg har en relativt utfyllende profil hadde jeg trodd at det kom til å luke ut en del av de som kun ønsker kortvarig moro.

Hva med dere som bruker chaten til å kontakte folk:
Hva slags erfaring har dere med dette?
Får dere bedre respons gjennom bruk av denne enn ved sending av brev?
Og leser dere profilene til den/de dere trykker på før dere tar kontakt?

Takker alle for svar og ønsker dere en aldeles strålende dag videre =0)

Alle her inne har vel satt opp i profilen sin hvilken aldersgruppe de er interesert i.
Jeg har fra 38 til 46 år.

Hvorfor gidder da mannfolk på godt over 50 og under godt under 38 kontakte meg? Det sier seg selv et jeg allerede har "sortert" ut dem.

Har menn så god tro på seg selv at de ikke bryr seg?, uavhengig om de er 30 eller 57?

Spent på hvilke svar som kommer i denne tråden:-)

Svar

Siste svar ma. 10 mai 2010 23:24 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym kakk

Hvor lang tid pleier dere å bruke på å svare på en melding når dere er i dialog med noen her? VIrker man "desperat" om man svarer for raskt? Og pleier dere å bruke lang tid fra dere har lest meldingen til dere svarer på dem?

Takknemlig for svar!

Ja, hva synes dere?
Jeg har vært på en hagefest med grillede killingbiter i sterkt utgave. Vi hadde dugnad i hage og spleiset på mat. Jeg tatt med meg pottetsalat og den vær like populær som de andre matretter. Vi hadde det hyggelig men fant ut at vi er nesten fra "venus" og "mars"...

Denne tråden slettes sikkert snart, men jeg tenkte bare å si at det tok ca et kvarter fra jeg registrerte meg på en annen nettside til jeg fikk en henvendelse fra ei som ikke ser ut som en russisk eller nigeriansk scam. Begynner å lure på om de som sier at Sukker er useriøst kanskje har noe for seg.

Jobb

Siste svar ma. 10 mai 2010 22:08 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Folk som ikke har bilde på grunn av jobb har vært diskutert før. I går ble jeg sittende og tenke på det, og kom vel frem til at jeg ikke kommer på en eneste jobb som gjør at man ikke kan legge ut bilde. Joda, jeg ser at det kan være litt vrient for lærere eller folk som jobber med tungt psykisk syke, men jeg har nå datet begge typer, og begge hadde bilde. Er det noen som kommer på noen yrker der det faktisk virker realistisk?

Nei, for meg er det mye mer fristende å ta kontakt med bildeløse profiler som ikke har en slik bortforklaring enn profiler som har det.

Jævlig frustrerende at hvis man bruker lang tid på å skrive et langt brev så blir man ''utlogget'' fra Sukker i det man klikker på send-knappen !
Konsekvens: brevet går tapt og blir ikke sendt -og man må logge inn igjen på Sukker og starte helt forfra igjen med brevet!

Har hørt andre erfare det samme her på Sukker, lange brev forsvinner i intet fordi man automatisk blir utlogget når man bruker lang tid på å skrive ferdig et brev.

Er dette tilfredsstillende, skal man godta dette som betalende ''medlem'' på Sukker ?

Noen som vil være med å generalisere litt om det motsatte kjønn? Synes det er så lenge siden sist...

Jeg har lagt merke til at veldig mange skriver setninger som dette: " Du kan være så stygg som du vil, så lenge du har en god personlighet, humor, godt vesen osv" og visa versa. Da lurer jeg på som følger:

Hvis en person skriver til deg, og du ikke svarer. Hvilke argumenter har du egentlig for å la være å svare?
"Jeg leste de tre linjene du skrev og det var mangel på humor, eller det var feil humor. Jeg dessekerte din personlighet på de tre enkle standard, men personlige pregede linjene du skrev."

Dette gjelder vel først og fremst de som ikke "orker" å ta turen innom profilen din en gang, men hvis utseende ikke er viktig for deg, hvordan kan du da i all verden vite om personen har en god personlighet, god humor eller et godt vesen?

Hm, på tross av at det er en singelfest 15. mai.... Det er vel ikke mange som kommer alene på denne festen??
Kunne muligens ha tenkt meg å dra på singelfest... men er så kjipt å dra på fest som singel.... på en måte..

Og jeg kan vel ikke akkurat annet gjøre enn å le av det nå!

Kom i prat med det som var en veldig søt jente her inne, bildene så ekte ut, det samme med profilen og dialogen var slik at jeg ikke kunne tenke meg at hun var en fake. Timene gikk og samtalen gikk etterhvert inn på et veldig seksuellt spor hvor vi begge delte de mørkeste og mest ville fantasier man kan tenke seg.

Så blir man enig om at det like greit bare var å hoppe i det og møtes. Den siste meldingen jeg fikk var at hun skulle ta en rask dusj og bare ordne seg. Jeg gjør det samme og når jeg så sjekker om hun leste den siste meldingen min så er ikke den blitt lest. Ser at profilen er borte og hotmail-adressen jeg sendte et par uskyldige bilder er fake og slettet.

Jeg har truffet jenter fra nettet siden 1998 men aldri blitt så lurt. Tipper vel det sitter et par kompiser der ute et sted nå og ler seg ihjel med bildene jeg sendte og alle de frekke setningene jeg sendte til de. Jaja, jeg får ta det som en lærepenge!

:-)

- Jeg er 46 og søker kvinne fra 30 til 44 år.
- Min date er 31 og søker mann fra 28 til 46 år.
Altså tilfredsstiller vi begge ønsket til partners alder.

Men likevel henger blomsten vs. alder på Matchtreet.. hvorfor det???

I kveld slo det meg virkelig, jeg er singel, alene, ingen her, alle borte, enslig, ikke gift, nyseparert, ensom HJELP

Ingen som sier maten er god eller at det er fint når lysene er tent.
Ufattelig vanskelig å vaske seg selv midt på ryggen vet jeg nå !
Har en indre dialog for å bestemme hvilken vin jeg skal ta.
Ingen å stryke på og være god mot eller som sier jeg er vakker.

Å, nå er jeg litt trist veit jeg.

Kan noen værsåsnill å si at det går fort over.....................................

Det ser ut til at jeg må planlegge årets sommerferie uten en ryggsekkmann ved min side. Jeg har blant annet lyst til å gå noen dager i den norske fjellheimen :-)

Er det noen som har erfaring med å gå alene som kunne tenke seg å dele råd og tips med meg? Om gode områder - og om hvor sjansen er størst for å treffe kjekke, glade menn i slutten av 40-åra ;oD

På tide med et Robbie-gjenhør:

http://www.youtube.com/watch?v=w4e6aeYTRds&feature=related

Er jeg den eneste......

Du setter deg godt til rette i stolen du sitter på, går innpå sukker og begynner å gå nedover lista....du blir nysgjerrig når du ser et bilde men du kikker alikevel videre for å se om det er flere som fanger din oppmerksomhet.
Etpar dager senere er du igang igjen og sammes om før, et bilde fanger din oppmerksomhet men du "hopper" fort videre av årsaker du ikke kjenner til.
Dette gjentar seg en stund til du bestemmer deg for å gå inpå profilen å kikke.......det må jo være en grunn til at du alltid legger merke til denne profilen som i mitt tilfelle tilhører en dame.........når du åpner profilen ser du at den tilhører en som er din rake motsetning.......denne personen klatrer i fjell, hopper i strikk, padler ned fossestryk i kajakk, drar på oppdagelsesferd i jungelen og mye mer........! Det er helt åpenbart at dette er feil person....eller er det det?

Hva mener dere, selvom personen i profilen er på en annen planet når det kommer til interesser........kan alikevel kjemien være der?

PS: jeg er ikke antimosjonist eller noe, mine treningsvaner plaserer meg heller i kategorien "hobbymosjonist"!

Det er på tide å finne seg en annen hobby enn å være klein hver søndag!

Jeg har hatt 2 besøkende på profilen min de siste 2 dagene::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))
I går fikk jeg mail fra en østeuropeisk hore::::::::::::::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jeg har fått en førstemail etter jul:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Om bare en eneste kvinne kan fortelle meg at hun har fått dårligere respons enn dette skal jeg love å aldri sutre mer. Etter hva jeg hører og alle blikkene jeg får IRL ha jeg et godt over middels attraktivt utseende. Jeg har fått skryt for både bilder og profil av kvinner fra sukker som jeg faktisk har mailet med eller datet. Flere ganger har virkelig flotte kvinner fra sukker gjenkjent meg ute på byen og tatt kontakt. Men responsen her inne er idiotisk dårlig om jeg ikke tar kontakt selv.

En herlig befriende følelse, og i forbindelse med flytting, så er det mulig å kaste nærmest alt. Nå er det enda forholdsvis lenge til jeg skal ut, men jeg liker å begynne i god tid.
Men det jeg nå legger merke til er hvor mye, unnskyld meg, dritt jeg har klart å kjøpe inn i løpet av årene. I skuffer og skap har jeg blant annet:
Blå plastikkgafler, en genial ide som kretsa rundt tanken om mindre oppvask.
Selvklebende blondekanter, vaffeljern (noen bruker dem sikkert), 5 uåpna bokser med 120 omega3 kapsler i hver, trelim..:O..., en hjerteformet kakeform, plastglass og plastskjeer, haha, regnbuefarga teip, dusjhette, 20 forskjellige ubrukte permer, drømmedukker fra colombia (visstnok) telys så det holder for et år, søte, små (ubrukelige) skåler and the list goes on and on...
Siden mesteparten faktisk er uåpna og ubrukt så skjærer det i samvittigheten å hive dette :(
Neste gang skal jeg vokte meg for å kjøpe inn ting basert på "gode ideer".

Jeg har fått tilbakemelding fra Sukker-support om at de kommer til å gjøre det slik at Superbrukere selv kan VELGE om de ønsker at alle kan se albumbildene deres eller ikke.

Dette er er jo veldig bra og tyder på at faktisk Sukker har valgt å lytte til sine betalende medlemmer og at de tar oss seriøst! :)

Sweet dream

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 2mas

Sov godt folkens, Greg Laswell - Sweet dream

http://www.youtube.com/watch?v=q0u_1MAygU0

LØRDAG!

Siste svar sø. 9 mai 2010 01:18 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Barfly

Hva skjer i kveld da?

her sitter man da, det er fint vær og helg, alle kompiser og veninner har kjæreste planer og man bor ikke i samme by som familien gjør. så ensomt og kjedelig det er.
er jeg alene om dette el er det mange andre der ute som sitter lørdags kvelder alene ..?

Sommeren står for døren. Utepils, og lyse sommerkvelder frister:)
Det kjipe er at jeg må skaffe meg en ekstrajobb i helgene, rett og slett for å få hjulene til å gå rundt...

Innser at jeg har valgt feil yrke...som enslig med barn kan man jo knapt leve av den lønna jeg har!!

Blir nok nattevakter på meg i sommer...flere som må jobbe ekstra for å klare seg??

Noen som har erfaring med Cavalier???

Bra timing at de tok endringer og bugfix de dagene jeg uansett ikke hadde tid til å bruke siden. Nå ser det ut for meg som om de har fått orden etter fornyelsen. Hastigheten på siden er fin igjen. Albumfunksjonen virker - både med forstørring og at superbrukere får vist seg frem til alle. Man får igjen åpnet profiler og meldinger i nytt vindu (det begynte å virke etter at jeg satt på integrert visning, og tilbake til eget vindu).
Bortsett fra at fonten de har valgt er vanskelig å lese på en ellers svært lys side, og grønne knapper som minner om et bilmerke ingen ville assosieres med for noen år siden, er vi nå tilbake der vi var før endringene ble satt i gang Så gjenstår det å se hva de har planlagt av funksjonsmessige overaskelser før sommeren...

Hjelp!

Siste svar lø. 8 mai 2010 23:21 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym rulleben

Ny mobil: iPhone eller HTC Desire?

Kjør debatt! Jølsrud: du taper uansett...

Jeg har tenkt litt på dette med nettdating en stund nå og kommet frem til en ting:
Når noen har tittet og LEST på profilen din, så har hun/han nesten hatt en første date med deg.. Man får vite mer info på profilene enn man gjør på en 1.date med en man møter IRL.. Problemet er jo bare at de ikke har fått møte deg som en ekte person. Dette gjør igjen at de mest sannsynlig ikke får møte den riktige deg og lager seg et inntrykk som ikke er riktig (på godt og vondt)..

Kanskje man burde ha mindre info om seg selv på sidene?? Tenker da ikke på beskrivelsene av hobby o.l, men mer på alt det "tullet" man må svare på for å fylle ut matchen..

Hadde det vært lettere å møte noen hvis man ikke har "hele livshistorien" (tar litt i nå) på forhånd?

Sånn det er nå, så blir jo de fleste av oss veldig "dømmende" og regner med at man finner en annen som er bedre bare man venter litt lenger (og lenger og lenger osv)..Kanskje det hadde vært en idè å gjort hele nettdatingen litt mer lik IRL dating?

Dette er bare noen tanker som har slått meg...ingen sutring eller noe annet.. (bare sånn at alle er klar over det før de begynner å mene noe annet..hehe) Vil bare høre tankene deres om dette!! =)

alle er vel litt opptatt av å like det man ser på bildene og ikke minst det personene skriver om seg selv.
når det er sagt, så får man post av noen man ikke finner intressang, da pleier vertfall jeg å sende ett høflig avslag., da ender det som regel opp med hvorfor ikke jeg vil snakke osv. noen ganger sure meldinger om hva jeg tror jeg er som er så høyt opp i skyene.
jeg prøver bare å gi ett svar enn å overse personer som vil ha kontakt.

burde jeg heller bare la vær el?? opplever andre det samme både gutter og jenter

Jeg var på en butikk og kjøpte meg dress i dag.
da jeg kom inn i butikke så jeg først på personalet, og så litt på dressene. personalet bestod av en gutt og en jente. og hun var virkelig søt. vakker var hun. sukk... jeg prøvde å time det slik at det var hun som måtte hjelpe meg med å finne dressen.. og slik ble det.
og for et smil hun har!
hun gjør en kjempe jobb og har et kjempe humør.
hun er langt mer hyggeling en noen andre butikk damer jeg har møtt på.

vel, singel som jeg er klarte jeg ikke å gjøre stort mer en å lure på om hun var singel... kanskje til og med interisert.. jeg kunne jo bare spurt henne.. det hadde ikke skadet noen... men neida..
feig som vanlig..
blir nesten sint på meg selv..
hvorfor kan ikke en slik vakker dame med et slikt sjarmerende smil og utstråling bare spørre meg ut? så slipper jeg å feige ut gang på gang....

sukk....

Turer IRL er kjempekoselig!!!

Tar meg en pause her inne jeg - kanskje blir den *everlasting*, kanskje ikke..... ;-)) Den som intet våger, intet vinner............

Ta vare på dagen i dag - gå på date, gjerne flere............. Lykke til!!!!!!

Emklem :-))

Det har alltid vært sånn at alle kan se albumbildene til en superbruker. men en jente jeg kjenner og en kompis har gått inn på albumet mitt i dag og kan ikke se bildene. enda jeg er superbruker.. på medlemskap står det at alle skal kunne se albumet til en superbruker. men det går altså ikke nå... det er jo noe vi superbrukere betaler for. noen som har opplevd det samme?

Denne meldingen fikk de opp når de skulle se på bildene mine :

------------------------

Hei du har dessverre ikke tilgang
Du må være superbruker eller ha mottat en medling fra vedkommende for å se fotoalbumet. I motsetning til profilbildene er brukerne friere til å vise stort sett hva de vil i fotoalbumet. Selve valget av albumbilder avslører også en del om personen, og noen er riktig så fantasifulle på Sukker

Ser at det er mye klaging på damene her inne, så her kommer et lite hjertesukk hva angår sukker sine herremenn. Har nå etter et års tid her inne, rukket å bli kjent med flere potensielle "date-emner". (Må bare understreke at jeg ønsker å finne mannen i mitt liv, men først må man jo finne en som er potensiell å date for en periode, før man tenker videre i seriøse baner (ergo, en flørt som kan utvikle seg)).

Har til nå opplevd flere ganger at jeg har truffet på gutter som enten har vært singel altfor kort, eller altfor lenge. Og ingen av disse "stadiene" utarter seg som positivt for meg (trodde jo at det å ha vært singel lenge kunne være en bra ting). Samme om de har vært singel en måned eller fem år, så er de like "useriøse". Hører ofte fra de som har vært singel lenge, at de har vært singel så lenge, at de blir litt "redd" for jenter, mens de som knapt har vært single ikke er ute etter å binde seg, og det siste er jo forståelig.

Like forbanna (unnskyld språket), så sier de at de blir sjarmert av meg, at vi har bra kjemi og blablabla, men begrunnet i nevnte grunner, så backer de ut. Jeg er en veldig laidback jente, og stresser minst mulig. Er det mulig å være FOR laidback ovnefor disse? Føler jo ikke akkurat at jeg er i posisjon til å kreve noe av de gutta, når korta deres ligger på bordet allerede. Og om jeg skulle kutte alle som er sånn, så sitter jeg jo snart igjen med nada.

Jeg har lært at mine følelser kommer ikke ved et fingerknips, de kommer etterhvert, men også svært sjeldent (det er ikke alle jeg faller for, og sånn skal det heller ikke være). Derfor blir jeg så frustrert når jeg gang på gang møter på disse gutta, som jeg merker jeg kunne falt for, men som etterhvert forsvinner stille hen i intet.

Det jeg lurer aller mest på, er hva som skjer med de gutta som har vært single for lenge? Hva er tankegangen? Jeg greier ikke å sette meg inn i det de sier, for jeg sitter ikke med erfaringen. Kanskje noen kan komme med noen opplysende ord til meg? :)

Speielt

Siste svar lø. 8 mai 2010 18:28 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym rulleben

Var en tur på Trekanten (shoppingsenteret i Asker) og møtte på to x'er med 5 minutters mellomrom. Hun ene med et barn på 4 måneder, hun andre med tvillinger på 4 uker!

Jeg har for ikke så lenge siden lest at en undersøkelse konkluderte med at et forhold mellom en mann og en kvinne hadde størst sjanse til å lykkes dersom kvinnen var litt smartere enn mannen. Dette synes jeg rimer, og er akkurat slik jeg føler at det skal være. Hvem vil vel ha en "dum" dame? Og vi vet vel alle at det er kvinnen som bestemmer i et forhold uansett, og da er det jo best at det er den smarte som har siste ord i sakene. :)

Problemet, og bakgrunnen for at jeg skriver dette innlegget, oppstår i forbindelse med matchingsystemet her på sukker. Et av matche-kriteriene er jo "Antall år utdannelse", og der stiller ikke jeg så sterkt. Jeg har kun videregående. Dette skyldes at jeg som tenåring var sikker på at det ikke var noe vits i å studere. Jeg synes det virket helt meningsløst. Nå, 20 år senere, har jeg et litt annet syn på saken, men kombinasjonen jobb/høyskoleutdannelse er ikke så helt enkelt gjennomførbar.

Absolutt alle jeg er interessert i å matche meg mot her inne har et gult, orange eller ofte rødt blad på "Utdannelse" i matchtreet. Dette er jenter jeg har en score på 92 eller høyere med. Når jeg prøver å filtrere ved hjelp av avansert søk, og velge "lavt" på antall år utdannelse, så kommer det kun opp profiler med en matchscore med meg på 80 og lavere. Altså svært lite annet til felles, og dermed uaktuelle.

Så da føler jeg meg litt hensatt mellom to stoler; Sier man at utdannelse = intelligens, så er jeg dummere enn alle jeg kunne tenke meg å kontakte. Og jeg har en elendig match med alle som har tilsvarende mengde utdannelse som meg. Men jeg vet at min intelektuelle kapasitet er på nivå med folk med både fem og seks års høyskoleutdannelse. De fleste av mine venner har jo minst tre-fem år mer skolegang enn meg, og jeg slår dem i spørrespillet Buzz! ;) Den eneste forskjellen er hvilke valg man tok som ung.

Egentlig er dette kanskje ikke noe problem i det hele tatt. Jeg må jo strengt tatt ikke bry meg om "Utdannelse"-bladet i matchtreet. Men hvis jentene bryr seg om det orange eller røde bladet når de matcher seg mot meg, så ligger jeg jo tynt an... Jeg kan jo liksom ikke skrive i profilen "Jeg er egentlig smart, altså!". :)

Jeg vet ikke hva slags eventuelle svar jeg forventer å få på dette innlegget. Jeg ville i grunn bare lufte en liten frustrasjon eller kanskje bekymring. :) Singel på åttende året, nå. Begynner å haste! Hehe...

Myte: " Jenter ligger mentalt tre år foran gutter "

Dette er jo grunnen til at mange jenter ofte søker eldre menn, men det setter meg i en litt kinkig situasjon.
Jeg har alltid vært veldig moden og voksen for alderen, og uten å forhåpentligvis høres for intellektuelt snobbete ut: jeg har savnet en intellektuelt stimulering i tidligere forhold. Eldre jenter vil sjeldent eller aldri gå ned i alder, de i min egen aldersgruppe vil helst gå opp. Jeg har derimot ikke problemer med å komme i kontakt med jenter som er yngre enn meg, men da kommer jeg som regel like langt, selvom det finnes unntak der også.

Problemet er det å komme i kontakt med jentene som kunne vært noe for meg, ettersom jeg føler at jeg sjeldent er aktuell pga alderen min. Selvom dette som regel forandrer seg hvis de tar seg tid til å bli kjent med meg.

Noen andre som har noen tanker om dette?

Har begynte å bli lei av å snakke om stort sett det samme her inne så gjøre et forsøk å starte en litt annerledes tråd en jeg håper flere syns er morsomt og at folk deltar.

Foreslår en kviss tråd og at fleste mulig prøver å svare og kommer med spørsmål også. Fint om mann ikke trenger en doktor grad for å svare på spørsmålene.

Mitt spørsmål hvor lang tid tar det for lyset til solen å nå følgende planeter.
Lyset reiser 300000 km i sekundet

Mercur, Jorden, Mars og Uranus.

Det er et herlig vårvær ute i dag! Men etter en sein natt på byen er jeg som limt fast til sofa'n. Det tar visst på å ta seg en fest. Har helt glemt det gitt.

Ha en fantastisk lørdag. Prøver å overbevise meg selv om det iallfall ;-)

En enkel liten pils i bakgården på Pavaroti med musikk i Drammen fra kl. fire idag må jo bare være perfekt.
Hadde hvert gøy om vi ble en gjeng, vi gjorde dette for noen uker siden, pavaroti først så gikk en endel av oss og spiste middag, 6 stykker som ikke kjente hverandre fra før, det ble morsomt og hygglig kveld.

Hva syns dere om jenter som må fikse det selv når dere har sex? Er det skikkelig turn-off at ei jente må ta på seg selv mens du er inne i henne, for å få orgasme?

Den beste metoden til å forutsi hvem som vil lykkes i å løse komplekse problemstillinger. Ingen tvil om det !!

Noen som vil bli med og høre på fuglesang i morgen kl 8 på umb??????? (arrangert tur, sjekk landbruksmuseet.no)