Sukkerforum

Det har jeg lest. Så til dere jenter, stemmer dettte ?

Hilsen en med skjegg:D

Tror jeg har møtt mannen over alle menn her inne. Var så heldig at jeg kommuniserte litt med han.

Det startet med at han sendte en melding hvor han sa at nok visste hvordan han skulle sjarmere meg. Vel, det funka ikke, så jeg svarte ikke. Så ba han meg skjerpe meg.

Da spurte jeg hva det gikk i. Da lurte han på om jeg var dum, siden både jeg og han visste at jeg kunne sjarmere han om jeg ville. Her begynte interessen for han virkelig å nå nye høyder.
Jeg spurte han om han var sur og bitter for at jeg ikke svarte første gang.

Da sendte han til slutt avgårde nådestøtet som gjorde at jeg virkelig fikk lyst på han.
"hvis man pulte 28 herfra i fjor og 3 i år så er man kanskje ikke bitter?
hehe "

før han fulgte opp med:

"og husk at din biologiske klikke tikker hva gjelder barn...tenke meg foreldra dine peser deg litt på det der..
lykke til, frustrerte frue:O)

ps! du hadde kun vært enda et nr i rekka.
ikke fortvil."

Deretter blokkerte han meg for videre kommunikasjon. Det var jo virkelig leit, for jeg hadde jo så veldig lyst å snakke mer med han, tror jeg har funnet drømmemannen...

Burde jeg legge ut brukernavnet hans her til advarsel for andre jenter han kommer over?

Hjelp eller hurra, jeg begynner å bli grått i håret.
Hva synes dere, damer, er det på tide å fordjupe meg i hårfargemiddel eller bare la det være, hehe :)

Skjønner jo at sukker gjerne vil ha flest mulig på sukkerfestene så tidlig på kvelden som mulig... Men jeg og et par venninner tenkte kanskje vi skulle stikke innom soria moria litt utpå kvelden, som et alternativ til de stedene vi vanligvis går ut i helgene. Hvis det er mulig å kjøpe billett i døra i eleve-tolv-tiden, og denne ikke koster så alt for mye... Noen som vet? Noe av sukkerfolket velger sikkert å gi seg før midnatt, og da må det jo være fint med litt påfyll av folk eller hva?

Vi er jo alle opptatt av og ta oss godt ut på bildene og i det vi skriver om oss selv i profilen vår..... Hva er egentlig en god "KJÆRLIGHETS C.V. Hva bør den innholde??? Og hva er skikkelig turn off å ha med ?? :)

Hva er det med disse match Norge som skriver og roper i reklamen at de er størst i Norge??
I skrivende stund så er har det vært 5691 inne på Sukker siste timen, mens når vi summerer opp de tilsvarende listene til Match så er det bare 3047. Og det på tross av at de bruker ca. 20 ganger så mye reklame. Det lukter jo nærmest trykksverte av de single man finner der!

Vil ikke folk bo i Oslo, eller? Synes det er veldig mange som skriver at de har forvillet seg til Tigerstaden...

nå er jeg lei av å sitte her inne å sende uendelig m meldinger uten å få svar fra selvpptatte sære kvinnfolk.....vært medlem i over 2 år uten respons...

send nå for hælvete et høflig svar på mld å si du ikke er interresert.. kvinnfolk og tomflasker grrrr

Er EN som stadig forandrer navnet sitt inne her og skriver ekkle brev når han ikke får svar.... hva skal man gjøre med slik... flere med den ærfaringen her??? ... huff blir kald på ryggen jeg...brr!

Jeg har en teori om at valg av bilder i albumet ikke alltid gjenspeiler interesser.

- Hvis du er reiseglad legger du ikke ut bilder foran Eiffeltårnet eller pyramidene
- Hvis du liker deg på fjellet legger du ikke ut bilder fra Besseggen
- Hvis du liker deg på byen legger du ikke ut cosmo-bilder
- osv.

Husker i hvert fall ei jeg hadde en liten håndfull dater med før jul. Hun var veldig glad i friluftsliv, og nesten hver gang jeg sendte en SMS skrev hun at hun var eller var på vei til et eller annet sted i Oslo-marka. Og det gikk ikke frem av profilen, ingen reklamebilder for Stormberg og bare de vanlige glosene om at det er ålreit med en tur ut i skauen.

Det er et eller annet med at det som er dagligdags for deg kanskje ikke er det du vil skryte mest av?

Er det noen som vet hvorfor folk inne her har så ekkel holding i forum??.... Tror det er mange som er slitene inne her jeg! Vi skal jo lissom være hyggelige mot hverandre.... Trist! Lei meg på dem "sure og ekkles vegne"

Hva gjør dere som er hjemme ikveld?

Hos meg blir det iallefall et glass vin og litt surfing på nettet:)

Jeg trodde jeg skulle digge det stooort å få ny PC, men i steden for hater jeg den stoooort fordi den er så veldig annerledes enn den gamle reservePC-en jeg har brukt i et halvår nå, og som jeg fikk av en kamerat av ei venninne fordi jeg hadde ødelagt min egen dyre...

Men jeg har et spørsmål... får man ikke med gjenopprettingsCD-er når man kjøper PC-er lenger? Det ble slik at jeg kjøpte en utstillingsmodell fordi de ikke hadde fler på lager. Greit for meg for det ble kr. 1000 i avslag... men har de glemt å legge inn gjenopprettings-CD-er til meg?
Hva skjer i så fall dersom jeg får et virus som ikke lar seg fjernes uten at jeg reinstallerer alt på nytt?

hei!

er det mange som skal på den singel festen eller??pleier det å være gøy på sånne fester?(regner med det:-))

Jeg er så lei meg akkurat nå, en kamerat har akkurat kalt meg for player.
Bare fordi jeg skulle ut en tur i kveld, og at mannfolkene liker å svinse rundt meg når jeg er ute.
Er det min feil at mannfolk er kåte? Er jeg player når det er dem som er det?
Hvordan vet man hvem det er oss som player den andre? Jeg vil jo finne kjærligheten i mitt liv.
Kanskje ikke sex på byen er måten? Jeg er dypt indignert.

Jeg regner egentlig med at dette er lagt ut maaange ganger her inne.. men alikevel..så undrer jeg.. hvorfor i all verden kan ikke folk sende en mld og ihvertfall bekrefte at de har mottat mld og ikke er interessert? Jeg har vel sendt rundt 10 mailer de siste 2-3 dagene... noen svarer selfølgelig..men hva med de som ikke lar høre fra seg? Det er en ærlig sak å ikke være interessert, men da går det vel an å skrive det da? Syns det er det minste man kan "forlange" på en datingside! Uansett hvor uinteressant og lite aktuell en mann er for meg så svarer jeg! Og alltid i en hyggelig tone. Man trenger ikke nødvendigvis si sannheten en gang..Det er lov å pynte på ting så fremt det er for å være grei mot den andre.. Og av og til kan det jo faktisk hjelpe den andre å være ærlig (.f.eks ang bilder, tekst osv) til å oppnå lykke senere...

Jeg forstår det ikke..er det så mange umodne mannfolk her inne???

Det er vel bare høfflighet å svare på en mail? Kan forstå at det vil ta litt tid om man mottar over 20 mail per dag.. men hvor mange her inne gjør egentlig det?

Og møtt kanskje 12 stk på tre år.....hmmmmmmmmm creepy!

8 av dem møtte jeg bare en gang.....

Er jeg den enste som ikke har vært i syden og ikke har ønske om det? ....Jeg trenger ikke ha det øverst på lista for å trives på ferie. Turer er koselig både i Norge og Land ellers... Er jeg unormal?? Dame 39 år ;O)

Har du noen morsomme klipp , del den med oss på sukker.no , ha en latterlig god lørdagskveld:)

http://www.youtube.com/watch?v=Wwfh9icSJgY

Hei jeg er et spøsmal til jenter og dammer.jeg er nye her men jeg lurer på det er bare for singls?eller gylder for discrasjon(secret relationship?

takk skal dere ha

Forvandlet til en fnisende fjortis på en to tre... Hmm Et godt eller dårlig tegn?? Anyone ;-))

Mange av jentene under 30 har i det siste kalt seg eller skrevet XoXo eller XOxo eller XOxO i profilene sine.

Hva betyr det? På slutten av 90tallet forsvant helt personlighet som et trekk ved den siste generasjon og alle gjør bare det de skal gjøre for å vise at de er med - Snowboard, salsa, klatring, SV osv osv...men hva er den XOXO som siste del av personlighetutrydding? what is it.

JObber nattevakt i natt og lite som skjer..Så nå sitter jeg nå her og leser på diskusjonsforumet. Mange morsomme innlegg! Men to ting slår meg..hva er greia med "frekketonen" mange har her? og hvorfor har så og si alle skjult id?

Det har vært en rekke tråder som klager over bilder som brukes på profilene. Enten så har man for mange bilder av fjell eller så er katta eller hunden uinteressant. Menn står i bar overkropp og tar bilde på badet, mens noen damer viser for mye kløft osv....osv

Det er ingen som har sagt hva som er bra bilder i hverken profil eller album. Hvor mange bilder bør det være med som et minimum? Er kleskoder som blir vist viktig? Bør de vise litt mer hvem du er utenom bare det rene utseendet?

Siden jeg er en av de useriøse uten bilder i profilen tenkte jeg kanskje at jeg skulle tørke støvet av det engangskameraet som jeg kjøpte på super'n på 80 tallet og gjøre en innsats. Da hadde det vært greit med litt tips, kanskje for noen andre også. Det er fint om dere skriver kjønn og ca alder for å se om det er noen forskjell i meninger rundt dette.

På forhånd takk

Hei, eg skriver både på nynorsk og bokmål. Men min profil er på bokmål. Har det noe å sei på kva språk det er på?

Har hatt tanken at noken damer bare kutter ut å lese profilen min vist det hadde stått på nynorsk. Er noken som er einig med meg her?

H.
Olav

Er det noen der ute som har vært på arrangementer i regi av sukker? Hva med 6 februar, skal du dit?

Jeg er i en situasjon at jeg etter en sykdom ikke kan "produsere" barn selv. Dette har vært et problem i et påbegynnende forhold tidligere. Jeg lurer på hvordan sukkerfolket stiller seg å date en som ikke kan "gi" deg egne barn? Når i en datingprosess forteller man slikt?

Jeg har har spurt flere venner om dette irl, og svarene er stort sett at det ikke er noe problem, men det er jo lett å si når man ikke er i situasjonen selv tenker jeg. Men lurer allikevel på hva dere her inne tenker om saken. Jeg er forresten en mann som har passert 30, så de aktuelle er ofte kvinner som har lyst på barn/flere barn.

Hei!

Har prøvd å sende meldinger til noen jenter her inne som jeg har bra score med på ratinga, men får ikke så svar tilbake.
Begynner å lure om det er noe med meg? eller kanskje det er profilen min som skremmer damene unna :) Aner ikke. Er kun ærlig i profilen min, og jeg gidder ikke å utgi meg for å være noen annen.

Støtt Haiti nåå..

Uff sliter med et meget stort behov for nærhet nå, kunne virkelig ønske at det var som på film at noen bare plutselig dukket opp;)

Arv

Siste svar fr. 15 jan. 2010 14:09 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Yemen

Mange kommer til å dø uten livsarvinger. En del av de er her på Sukker.

Hvem skal arven etter dere tilfalle hvis det blir slik?

Slektninger, organisasjoner, stiftelser?

Jeg har problemer med potensen til tider. Ofte er det koblet til stress i hverdagen.

Hvor aktuelt er det for jentene å date en som ikke alltid får den opp? Hvis alt annet klaffer?

Her er en tråd for dere whiny bastards, som skal klage på at dere ikke får svar og hvor forferdelig resten av verden er.
De fleste er dritlei av at dere starter en ny whining tråd hver dag.

Put a sock in it!

Jeg ønsker at denne tråden skal være minst mulig seriøs, så kan vi prøve å holde oss til saken i andre tråder.... Er ganske fersk her, men har da lagt merke til noen kandidater som kanskje kan gjøre det sterkt i denne tråden. Noen som melder seg frivillig til å begynne? ;)

/snill

En gentleman er ikke annet enn en mannsjåvinist som oppfyller en kvinnes krav. I alle disse kulturene hvor du finner oppmerksomme «gentlemen», vil du også finne flust av hans mindre stilsikre ekvivalenter. Menn som sender deg slibrigheter, klår på deg, behandler deg som et sexobjekt som er til deres disposisjon, og som man snakker til, ikke med.

Er det dette en kvinne vil ha når hun annonserer etter en GENTLEMAN???

Hva vet vi om betydningen av en gentleman :-)?????????

Jeg har hatt 2-3 dater her på sukker. Var ikke den rette.
Jeg traff dem etter jeg eller dem hadde spurt om msn. Kun damene som spurte om mobil nr.

Men i de siste ukene har jeg funne 3 damer som eg hadde lyst å satse på. Mer spennende og interessante enn mine dater. Skrev brev og fikk svar. Jeg spurte etter msn etter noen flere brev vekslinger. (Noen av brevene var lange) Men helt stille..... Ingen brev tilbake.
Fant en ny en, brev fram og tilbake, spurte om msn.... ingen svar. Samme med nr 3.

Begynne å lure på nå om jeg bare skal slutte å spørre om msn, og vente til dama spør meg.

Rufsen

Hva synes du og hvilket argument har du ?

Jeg har kost meg noen timer nå på å søke opp og shoppe dvd-er på nett. Jeg har nemlig begynt å lage meg en liten DVD-samling av filmer jeg setter pris på.

Og da lurer jeg på, er det tilfeldigvis noen som vet om steder der det går å få kjøpt DVD-utgaven av sci-fi-kultfilmen fra 1975 som heter "a boy and his dog"?

Det er mulig at det er de onlinebutikkene som selger mest mainstreamfilmer jeg får opp når jeg søker på google. Hadde vært ok å hatt en utgave med norsk tekst. Har ellers funnet utenlandske onlinebutikker som har den.

Tilfeldigvis noen som har noen tips til meg? Noen som vet om noen smalsporete DVD-butikker jeg kan leite på?
:-)

Jeg trodde aldri at det skulle være så vanskelig å finne noen jeg kunne få de rette følelsene for igjen, og som følte det samme tilbake.. Jeg er vel et typisk "forhold menneske" trives ikke alene! Har vært singel et år nå, etter å ha vært i forhold i mange år. Ja jeg vet at for mange så føles ikke et år så lenge akkurat.. Men det er bare det at jeg aldri forventet meg at det skull være så vanskelig å finne en.. Skjønner at det er veldig frustrerendes for de som har gått singel år etter år... Det jeg da lurer på er hvor lenge har dere vært single og nyter dere singellivet eller blir det bare mere og mere frustrerendes og vanskeligere etter som årene går??

En neger står å drekk cola i det en Narvikværing kom forbi å sa: Jasså din sotkvest, står du her å fyll på farga?

Ha en herlig onsdag :)

De som ikke trener 3-4 ganger ukentlig? De som ikke går på "nedoverski og bortoverski"? De som ikke er ganske opptatt av kropp og trening? De som faktisk synes det er trivelig også foran fjernsynsapparatet?

Fitta er liten utenpå,men stor når du kommer inn.En daglig nytelse het det i presseinformasjonen fra Japanske Honda da bilprodusenten presenterte sin nye modell Fitta!!

Noen som skal dit? blir kjemperått! kanskje det er noen damer der?

Hei! Er det noen der ute som kunne tenkt seg å bli kjent med en jente på 24 år fra Trondheim? Ikke veldig mye poeng i å skrive så mye om meg selv her siden det meste står i profilen! =) Jeg har prøvd å sende brev..men er vel heller labert med svar å få.. Så istedefor at jeg sender ut ørten brev til mannfolk som ikke vil date alenemødre tenker jeg heller å legge ut ett lite spor her! Eneste kravet jeg har til deg er at du ikke er over 35 og at du kunne tenkt deg å skrive litt for å bli kjent! Selfølgelig en bonus om du er en smule oppegående og ikke spør hvilke klær jeg har på meg i skrivende øyeblikk.. (bare for å ta ett eksempel).

=) jeg håper på ett svar og tenker at det må jo være flere enn meg som syns denne vintern er lang og syns det er trivlig å ha noen å prate med?

Eirinpia

(dette er vel noe som burde ha blitt lagt ut på en oppslagstavle, men det er liiiten aktivitet der ser jeg.. så jeg tok meg denne frihet)

Jenter som får lite oppmerksomhet får bruke kvinnelisten sin til å justere "profilbildet" opp. I motsatt fall får de heller justere seg ned noen øyne på terningen. Det er ikke nødvendigvis juks. Bare se på ymse kjendiser om de mot formodning viser seg 100% naturlige en vakker dag.. Virker ikke som om stjernestatusen settes etter etter de dagene. Ei heller virker det som om mannfolka bryr seg nevneverdi all den tid de vet om potensialet ;-) Gutter er (aldeles ikke sikker på at det bare er en mannegreie?) svært sensitiv på førsteinntrykket. Hvor urettferdig det enn høres ut og hvor neanderthal noen mener det måtte være er det faktisk profilbildet som avgjør om du kommer videre i sukkerleken.. Det er avgjørende for om noen gidder å sjekke resten av profilen..
Vis deg som du kan være på profilbildet og mer som du er på albumet..

Om alle bare var ærlige og erkjente den ville verden bli et mindre frustrerende sted å være. Da snakker jeg "Sukkerverden" om ikke annet ;- )

Dessuten er jeg skråsikker på at en time hos en proffesjonell fotograf kan gjøre underverker for menn og kvinner ..

Under relasjonsprofilen er det et punkt som heter "flørtete/ frihet med andre under forholdet" med en skala som strekker seg fra "flørter ikke med andre under forholdet" til "alt bortsett fra sex"!

Er det mange som ligger i øvre enden av skalaen? Selv anser jeg meg som en trofast type som ikke kunne tenke meg å "klå" på andre damer når jeg først er i et etablert forhold.

Hvordan ser dere på denne type flørting??

Hei!

Jeg fikk en hyggelig melding fra en mann i går. Han hadde en flott (men kanskje litt vel skrytete) profiltekst. Han var i hvertfall veldig fornøyd med seg selv... Jeg falt ikke pladask for ordene, men han kan sikkert være en bra mann. Hvem vet? Men det manglet bilde.

Han kommenterte at han likte det han så hos meg. Jeg svarte at jeg dessverre ikke hadde noe å se på tilbake, og ba han ta kontakt igjen når han hadde lagt ut et bilde i albumet.

Han svarte at så ikke kommer til å skje, men at han gjerne sender bilde på e-post.

Hva gjør DU i sånne tilfeller?

Heisann!

Noen er mer morsomme en andre. Jeg har mine øyeblikk og har en god humor, men skulle ønske jeg var flinkere til å få andre til å le. Tror man kan lære seg å bli bedre. Er det noen som har noen tips til hva man kan gjøre? Ting å lese?

Hvordan skriver man en hyggelig men ikke desperat sms til mannen som får det til å kile i magen etter daten?

Hei.

Jeg presenterer meg alltid med navn når jeg skriver til en jente for førtse gang. Kan hende det er litt tidlig,, men ok.

Men flere gonger må jeg hale ut navnet frå jenta etter flere brev fram og tilbake. Hvorfor er det så vanskelig å gi ut sitt navn?

Olafen