Sukkerforum

Lurer virkelig hva man skal gjøre i denne jungelen for å få noen te å svare på et brev, Høye på seg selv ?

Er det riktige av meg å finne lårbeinet av en død person, og bruke det som en trompet? I tibetansk buddisme kaller de det Kangling!

Spørsmål. Hva tenker dere om profilbilde. Skal det være rent og pent der fotograf har gjort sitt beste for å få frem de beste trekkene i profilbruker eller et bilde som viser ansiktet som det normalt er?

Utrykket 'romantisk' brukes av kvinner som etterlyser det og menn som sier de er det. Jeg ser pussig nok sjelden menn som søker etter en romantisk kvinne, om det er fordi kvinner per definisjon er forventet å være romantiske, eller om det er fordi det er menn som er forventet å utvise romantisk adferd vet jeg ikke.

Men det er jo ikke akkurat noe entydig begrep. Det kan innebære en eske konfekt på St. Valentins dag - eller kanskje enda bedre på en helt annen dag - eller middag med levende lys, eller mye annet. For meg innebærer det vel først og fremst å vise litt ekstra omtanke for den andre part, noe som i prinsippet burde være kjønnsuavhengig.

Noe av det mest romantiske jeg har sett, er min datters kjæreste da hun var forkjølet. Hun ville ikke ha besøk, for hun følte seg som noe katta hadde dratt hjem, så han kjørte 45 min hver vei for å henge en liten pose på døren hennes med halstabletter, love hearts, 'get well card' og sjokolade. Og ringte ikke engang på døren, for han respekterte hennes ønske om ikke å bli sett. Han ga beskjed først da han kom hjem.

Så jenter: Hvis dere ønsker en mann som er romantisk, hva legger dere i det? Og til dere gutta: Hva legger dere i begrepet hvis dere selv definerer dere som romantiske? Og til alle: Hvorfor virker det som om dette er en egenskap som kun menn forventes å ha?

Looks

Siste svar on. 13 juli 2016 23:58 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Jordbæret

Utrolig mye fint på looks om dagen. Bare synd mange bor i feil fylker. 😁

Hjelpe meg, hva har jeg gjort? I et anfall av pur galskap har jeg meldt meg på helgekurs i salsa i sommer 😨 Med inkludert "cuban party" på lørdagskvelden. Hva i all verden tenkte jeg på? Her snakker vi virkelig om å utfordre seg selv. Ikke eier jeg dansetalent (likner nok mer på sånn "mad cow disease") og det å gå alene på den slags arrangementer en lørdagskveld er også et godt stykke unna normaltilstanden hos meg... Kino og konsert alene går bra, men dette...?

Men, jeg elsker musikken, og tenker at jeg bare har godt av å gjøre noe helt nytt. Hvem vet, kanskje finnes det faktisk et liv utenom Sukker? Og hva har jeg å tape, bortsett fra kursavgiften og stoltheten? 😂

Flere som har planer om å utfordre seg selv på ymse måter i nær fremtid?

Jeg er på jakt etter en kvinnelig vannmann

Etter å ha lært av tipsene fra Chillrosa og Solecita så trekker jeg meg stille og rolig ut i fra Sukker og prøver å finne kjærligheten på en annen måte. Sender en stor klem til alle som har besøkt meg og skrivet med meg. Ønsker alle dere masse lykke til videre og vet at mange her inne vil finne kjærligheten og bli lykkelig som alle egentlig fortjener å være,

Ciao

Jeg absolutt elsker torden! Noe sånn innmari frigjøring av energier , og så fascinerende å sitte å se på.. 😍

Denne får meg te å bli romantisk :) Deres god sanger`?

https://www.youtube.com/watch?v=kdPlgyC6TKo

Chartertur!

Siste svar ti. 12 juli 2016 14:23 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Himyaknow

Hei, hvor skal du på chartertur i sommer?

Hilsen Charter-Himyaknow (ikke Charter-Svein).

Skal man velge noe som føles riktig, med tanke på tiltrekning, kjemi og følelse av at denne personen vil jeg tilbringe tid med. Men som er feil med tanke på interesser, ønsker og avstand. Eller den som har og er alt du ser etter men tiltrekningen og kjemien er ikke helt på samme nivå.
Hva vektlegger du mest? Og er det mulig å få begge deler?

Her er et ganske morsomt klipp. Det er fra NRKs lørdagsunderholdning i 1984.

Dette er forløperen til nettdating... "på nymotens vis" som programlederne sier.

Klikk deg fram til 9.20, og sett deg godt til rette.

https://www.youtube.com/watch?v=e8kaL7Ys3P4

Jeg regner nå med det vil flomme over med meldinger, før OL i Rio starter..... Sommer OL er vel ikke helt greia for nordmenn, er ikke samme gull-rushet uten snø. Uansett, blir nok travel dager fremover :-)

Noen ganger ser jeg jo at folk kommer igjen og igjen innom profilen min, men uten å legge igjen melding. Det hender jo at jeg gjør det samme. Innimellom setter jeg opp søk basert på geografi og personlige egenskaper, og da titter jeg på en og annen profil, og det hender jeg titter på nye bilder jeg ser.

Men jeg stusser jo litt over folk som kommer ofte, uten å si noe.

Det hadde jo vært hyggelig om de sendte en melding. Hvis jeg ser profiler som er morsomme hender det jeg legger igjen en beskjed, bare for å si hei, selv om de er uaktuelle. Har dere noen teorier om hvorfor folk kommer ofte uten å legge igjen beskjed, og gjør dere det selv, og hvorfor?

Må bare få letta hjertet... Det aller kjipeste med å være singel er sommerferiene! Ingen å reise vekk med, så da blir det nok en sommer med å være hjemme og passe hunder og katter for vennepar som er på kjæreste og familieferier. Sukk.

Hvor stort slingringsmonn regner dere når noen i sin profil har satt opp ønsket aldersgruppe? Hvor stengt er det, liksom?

Jeg er usikker på om det blir feil å ta kontakt dersom f.eks profileieren ønsker å komme i kontakt med damer som er 2-3 år yngre enn meg.

Hva er det med menn på over 50år.som ønsker barn.. unnskyld at jeg er frekk altså...men, etter min tanke...så var det noe man blir ferdig med før 40.år...Teller man 20—30år fremover i tid fra 50år så er jo mannen 70—80år før han får barnebarn...Og hvor mye kan han da være bestefar...Og nå kan jeg bare si ...Det er ikke mye tålmodighet med småbarn før de går lei i den alderen....Er det noen som har tanker om dette...

Har valgt ja på flere looks, men jeg får jo ikke lest profilen deres og jeg vet ikke om de får se at jeg kanskje kunne tenkt meg og bli litt bedre kjent? Hva skjer med looksene?

Hei alle dere menn på ca. 45 år med 1, 2 eller 3 barn som bare vil date damer mellom 26-40 år( men dere vil ikke ha flere barn ) ......Hva er greia ? Skjønner dere ikke selv at det ser litt patetisk ut ? Er dere såå å kule at damer må være minst 5 år yngre ? Eller er det så enkelt at dere tenker at vi kvinner på 45+ står på kanten av stupet ? Ufruktbarheten og hetetoktene er bare timer unna liksom ?
Jeg er 45 år og får forsovidt mange henvendelser her inne, men fra aldersgruppen 43-47år er det merkelig stille.....Mange er ca.40, men de fleste er ca. 50.... (og heldigvis er det er mange spreke 50 åringer her inne ;)
Men jeg ønsker meg egentlig en mann på ca. egen alder....Så jeg lurer på om det er noen andre med lignende erfaringer eller er det meg det er noe galt med ?
Jeg er er IKKE FFF ( feit, førti og ferdig) ! er normalt oppegående har normalt bra utseendet, er ikke stor ( veier 62 kg) og folk tipper stort sett at jeg er 10 år yngre enn det jeg er ( men jeg har jo 3 barn da og det er sikkert turn-off for noen)
Tror nok jeg hadde fått flere henvendelser fra "mann 45" hvis jeg hadde "slått av litt på alderen".....men har skjønt at det er teit å lyve på alderen ;)
Tips til andre ting jeg kan finne på mottas med takk ;)

Om man ser bort fra utseende og de indre kvaliteter, så er det noe med denne lyden som kommer ut av munnen. Intonasjon, toneleie, kraft, empati, mye kan gjøres for å sminke uttalelsene sine, men dialekten ligger i bunnen. Hvor mye betyr det for deg hva slags dialekt potensiell partner snakker og hvilke dialekter liker du best?

I'm an Englishman here in Norway. Out of personal choice I communicate in English here. I speak Norwegian, but I don't feel I can be "myself" when I use it. I never mind people responding in Norwegian, because I'm impressed they answer in the first place, but most actually answer in English.
A lot just ignore me, either because of language or lack of interest in me, but a lot are happy to start a conversation.
So I'd just like to say a big thank you to the women of Sukker for your willingness to indulge a lazy immigrant and let you know I'm impressed with your positive attitude 😀, I'm afraid this won't happen to Norwegians on a British site. 😉

Er det flere som "sliter" med å finne roen og rangler i natt?

Nok datingprat! Over til noe langt mere viktig, nemlig is : )

Helt enkelt, hva er favoritten din?

Jeg starter med is fra Ben & Jerry`s, smak: Cookie Dough : )

Har dere fått positiv eller negativ feedback per melding på det dere skriver på forumet, og har dere noen oppfatning av om det er et pluss eller et minus i datingprosessen?

Jeg har så langt bare fått positive tilbakemeldinger, folk som har hatt lyst til å kommentere ting jeg har skrevet, men som ikke kan skrive på forumet. Det har også vært folk som har kontaktet meg med tanke på dating, fordi de har sett det jeg skriver. Men det store flertall av mennesker jeg treffer har knapt peiling på at forumet finnes, så jeg tror ikke det spiller noen rolle. Det jeg selvsagt aldri vil få vite er hvor mange som styrer unna pga ting jeg skriver her. Men jeg tenker at i så fall er det antagelig like greit. Jeg er skravlete og impulsiv og har en del synspunkter her, og sånn er jeg IRL også, så hvis det plager noen er det til glede og nytte for begge at vi finner det ut før vi evt begynner å date.

Hva har dere av konkrete hendelser, og hvilke fornemmelser har dere når det gjelder hva deres aktiviteter på forumet fører til?

...enn meg som skal på Sentrum Scene i kveld?

Hva er de verste antrekkene eller stedene for Sukker-bilder?

Her er mine "favoitter":
Iført sykkelhjelm og/eller sykkelshorts
I bar overkopp
Bilder bra sengen
Bilder fra badet
Bilder fra treningsstudio
Bilde hvor eksen/annen dame bare delvis er klippet bort
Bilder med trutemunn
Fyllebilder

Så da ble vi i Tromsø en dag lengre enn planlagt. Min venninne har blitt syk, men jeg vil ikke sitte på hotellrommet av den grunn! Hva gjør man i Tromsø? Og har noen lyst til å finne på noe? :-)

Afrodites er tilbake. Bjørnar er tilbake. Ja da vil jeg tilbake også
Tar en måned bare for å se om sagmuggen i manesjen lukter friskt eller gammal elefantp... 🎪 🐘

Noen spontane som kan tenke seg en umiddelbar date

Med dagens apper, dingser av alle slag.. Så klarer ikke folk lese meldinger??
Det gir jo lyd hvis man har sukker appen. Regner med de fleste har den
Blir oppgitt. Skal da være glad noen viser interesse?
Samt det vises godt der opp te høyre her inne

Gir aldri opp, og Kjæreste kan ikke fremskyndes....., det er opplagt ...., sommerferien starter snart.... Frihet til å gjøre hva som helst er der, men.... Ikke det samme som 2. Litt slitsomt, men også spennende med radaren slått på hele tiden 😊, Kanskje for kresen, kanskje for opptatt av det visuelle i søken etter terningkast 6 ....? mulig dette er en blindvei, og heller åpne opp for vid-synet, sommerhilsen fra meg

....OG bilde samtidig, kan det virkelig gå i surr for selv den minst surrete😳
Føler meg nesten som en stalker når jeg klikker meg inn på profiler jeg har vært på flere ganger før. Men både brukernavn og bilde er forandret, å det går ikke opp for meg før det er for sent.
Hva er hensikten med disse byttene?
Bilde skjønner jeg, men å bytte begge å i tillegg samtidig....?
Finner jo ikke fyren mer interessant med nytt brukernavn😳

....oppi en hektisk hverdag...og fine helger.....

Hva vil du gjøre mer av?
Hva vil du gjøre for noe nytt?

Helluen, need some advice...hva slags retter kan man lage av makrell?? Var på enestående og nydelig fisketur i går, endte opp med å få sykt mye makrell...men som østlending (kremt) så vet jeg ikke helt hva jeg kan lage av alt for å få variasjon. Noen glimrende kokker her inne som kan komme med råd?
btw. elska å fiske når man faktisk får fisk..så nå er det nytt kriterium på lista for drømmemannen ;)

Kresen...

Siste svar to. 7 juli 2016 22:36 (141 svar)
Skjult ID med pseudonym Miamaria

Merker jeg blir veldig utseendefiksert når jeg sitter og blar gjennom profiler her. Om det ikke er noe med utseendet som appellerer til min nysgjerrighet, så sveiper jeg fort videre.. :) er I utgangspunktet ikke så overfladisk. . Trodde jeg :P går heeelt sikkert glipp av mange flotte fyrer me denne metoden 😂

Jeg lurer på om jeg er mot normalllttt . Jeg har leid meg en hytte på fjellet og er her alene. Jeg storkoser meg. Det må sies at jeg har familie og venner ikke så langt unna. Kanskje jeg har blitt skada på noe vis etter 6 år som singel?
Jeg ønsker dere alle en riktig fin sommer.

Jeg vet ikke om dette er rett sted å lete, men jeg er lei av vind og kjipt sommervær og kunne tenke meg å ta meg en tur sydover. Gjerne øyhopping i Kroatia eller Hellas. Men jeg har lyst til å gjøre det sammen med en turvenninne. Er det noen her som kunne tenke seg det samme?

Hvorfor blir feks jeg kontaktet av kvinner fra Troms når jeg selv er lokalisert retning øst av oslo?

Håper noen jenter at vi skal få så god kjemi at vi flyr opp til troms, nord trøndelag osv for en kaffe? :P
Eller er det bare fordi man kjeder seg? Lurt litt på dette ser du.

Uansett hvordan jeg starter en samtale, får jeg ingen respons. Det skjer ikke bare her på Sukker, men på alle andre nettdatingsider jeg er medlem i. Jeg vet at mange jenter ikke liker førstemeldinger som "Hei!" og "Så pen du er på bildet.", men hvordan skal jeg ellers starte en samtale? Jeg kan ikke begynne med å si hva som helst.

Nekter å melde meg på singelfest i slutten av september. Jeg vil ha kjæreste før det

Vi er steinaldermennesker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Balder

Jeg kom over en morsom video på Interwebben, som tar for seg "kampen" mellom kjønnene. Jeg synes den er ganske morsom, selv om den ikke er i HD. (Den er jo fra steinalderen, altså 2008)

Se selv: https://www.youtube.com/watch?v=yVT7YGGG9kE

Av og til så mottar jeg "Raske meldinger" fra menn som taster i en fart fordi de er så opptatt akkurat nå.Enten pga at de er i en jobbsammenheng,på besøk hos venner,familie,på ferie etc. Når jeg mottar slike meldinger så faller interessen umiddelbart. Jeg føler stresset gjennom setningene som ofte kan bli litt enveis...jeg..jeg..jeg og bittelitt deg...Det hadde hatt en helt annen virkning om vedkommende hadde skrevet en melding når han hadde rimelig tid til å formidlet interesse på en måte som gjenspeiler at han har god tid og virkelig ønsker å bli kjent.. Dette lille ekstra kunne vært et utmerket utgangspunkt til å få et svar og muligens en date.
Er det andre som opplever noe av det samme,hva svarer dere på sånne meldinger?.Jeg sendte svar i starten,men orker ikke å gi så mye av meg selv lenger når ikke motparten gir inntrykk av å engasjere seg nevneverdig i annet enn å få til en rask date for å se hvordan vi måtte passe sammen.

Hva tenker dere om at EU president Jean-Claude Juncker sier at han har kommunisert med ledere fra andre planeter som engster seg over utviklingen i EU. Kan man kalle dette for " ailean disclosure"?

De som er frankofile kan jo selv høre hva han sier foran Europaparlamentet 28.6.2016

https://www.youtube.com/watch?v=x9pby3pyxuE

Hva skal du fylle denne uken med? Skal du på date?

Tida for å endelig komme i form, eller tida for å endelig flate ut på strand eller campingplass? Evt. en kombinasjon?
Kjør debatt/skryt/utskjelling/gnål. Det meste er lov.

Nå har jeg lastet opp nye bilder av meg selv men jeg får fortsatt ikke noen respons. Hva gjør jeg galt?

Elsk meg når jeg fortjener det minst .Det er da jeg trenger det mest :-P

Hei alle sammen jeg har hatt sukker pause et par måneder .Har dere det fint ...bra.....sånn passe ......eller går alt rett vest ............

Sukker

Siste svar ma. 4 juli 2016 14:40 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym summer16

Får dere svar fra mange her på sukker?

Det ser ikke lyst ut for muligheten til å finne seg kjæreste på sukker. Når en lester på forum så klager alle bare over det motsatte kjønn, alle dater er med gale personer som enten stalker deg etterpå, eller daten var helt på jordet. På forum er det bare drittkasting,mobbing og provosering.. Hadde jeg kommet på date med en hyggelig person, for så å finne ut at du under pseudonym bare kverulerer og kommer med beskyldninger og til tider mobbing hadde jeg ikke kommet på noen ny date. Alle sier at de ikke er slik i virkeligheten ikke er slik ser jeg, men det ligger jo i deg tydeligvis. Med unntak av noen få så klager alle på samarbeide m eksen som ikke vil samarbeide slik du ønsker. Det må to til for å få ting til å funke, og to for å få et dårlig samarbeide. All den driten som folk trykker ut her kpmmer nok også frem IRL. Eller har alle splittet personlighet?
Spør mine venner og jeg er verdens beste og hyggeligste... Men på nett kan jeg være en kverulant og mobber, og bare slenge drit.
På de mnd jeg har vært her har jeg knapt lest ett innlegg uten at en el annen protesterer i vilden sky. Dessuten trodde jeg folk var her for å finne kjærligheten, men de fleste gir jo utrykk for at de ikke er klare for noe nytt. Har det alt for perfekt som singel, og vil leve akkurat som en vil uten å måte tilpasse seg en partner.