Sukkerforum

Er det noe som erfaring med det? Funker det? For min del, så søker jeg noen i 20-30 åra som kanskje er like dårlig som meg til å binde seg. Bare litt omsorg på de kjedelige søndagene!

med dagen til alle fedre! 😊

Noen i Bodø som vil være med meg å spille bowling ? :p

De aller fleste er tydlige på at de ønsker en røykfri partner, men hva med snuserne? Er de like uønsket? Spør for en venn😃

"Evig din

PC'en min - eg ser på deg du blinkar blått.
PC'en min - eg treng deg, me har det godt.
 
PC'en min - eg brukar deg, som ei gudinne.
PC'en min - eg ber til deg, du har stort minne.
 
PC'en min - eg klemmer deg, du gjer meg sterk. PC'en min - eg kysser deg, eit underverk.
 
PC'en min - eg søv med deg, du er alt eg har. PC'en min - eg elskar deg, du vert mor, eg vert far.
 
For til neste vinter,
då får me printer."
 
Arne Hjeltnes

"Before you slip into unconsciousness
I'd like to have another kiss
Another flashing chance at bliss
Another kiss, another kiss"

Prøver sukker igjen, da jeg hadde glemt hvorfor jeg meldte meg ut. Jeg veit jo at preferansene blir stadig mer spissa med årene. Det er også mulig at en del holder igjen på profilen, slik jeg også gjør. Men førsteinntrykket av katalogen gjør meg ikke entusiastisk. Det er nok jeg. som er for sær.

Sitter aa multitasker her mellom tinder og sukker. Hypp paa en deit. Snart. Kunne noen vaere saa sote aa fortelle meg om det er noe galt med profilen min, sporsmaalstegn. Ikke et eneste napp paa tinder heller, surfjes

Hei

Egentlig litt ny her, finnes det ei jente som har lyst til og bli kjent kanskje?

Hva slags planer har dere for helgen da folkens, noen som skal ut å gå på ski....

Hun har en vakker sjel og glimt i øyet. Det hender hun sminker seg og er flott i tøyet. Tror hennes hår er mørkere enn psyken, og at hennes tidligere fyr har fått skikkelig fyken. Hun lurer på hvorfor vi ikke har møttes for lenge siden, og føler at vi begge har kastet bort tiden. Noen som har sett henne?

Er det bare hos meg at mach-trærne har fått sorte blader selv om man har høy skår?

Lurer bare på om det er noen her som skal på "We love the 90`s" som skal være i Telenor arena 22 april neste år?

Har etter hvert sendt ganske mange uforpliktend, men hyggelige meldinger til en del menn som ser interessante ut. Til min overraskelse er det svært få som svarer, mange bare blokkerer eller svarer at de egentlig har meldt seg ut. Hvofor? Det hadde vært mer realt å få en kort melding tilbake med noe slik som - dessverre, - tror ikke dette er aktuelt, -har ikke lyst å snakke......

Jeg er midten av 20-årene og det forundrer meg at voksne menn i slutten av 40-årene og 50-årene besøker min profil. Noen sender også meldinger. Jeg synes det er upassende og blokkerer derfor alle. Hva er grunnen til at voksne menn er interessert i jenter som er halvparten av deres egen alder?

.....er det turn-off? Hvor mye teller utdanningen, og teller det negativt at damen har høyere utdanning hvis du selv ikke har det? Kanskje jeg blir nødt til å sette ned antall år utdanning for å få mere kontakt med menn her på sukker ;-)

Noen har absolutt ingen tekst i profilen sin. Kjenner at da skal hun være skikkelig snasn på foto før jeg legger inn et godt ord. Eller dater hun og gjør seg litt utilgjengelig?

Så har du dem som legger inn litt, enten pga en innholdsfattig tilværelse som dem ønsker å krydre her inne, eller så har dem mer ved seg, men vil gjemme noe til chatting og en eventuell date?

Til slutt har du de som tapetserer profilen sin med tekst som instruerer hvordan ham skal være. Ikke minst forklarer hvordan dem selv er i alle situasjoner samt legger ved detaljert bruksanvisning. Skikkelig turn-off, spør du meg.

Hva liker dere egentlig selv?

Forskjellen mellom "Soul mate" og "Life partner", hva er det?

http://www.social-consciousness.com/2016/04/the-difference-between-life-partners-and-soulmates.html

Jeg synes det som stod i denne artikkelen var interessant, og føler selv at det stemmer med mine erfaringer. Det betyr at jeg opptil flere ganger har møtt min soul mate og han har lært meg noe om meg selv. Jeg har vokst og utviklet meg sjelelig . Han har fått meg til å se min egenverdi. Jeg er takknemlig for det. Selv om han var en narsissist. Men det skulle og måtte til for å vekke meg. Nå ser jeg etter en livsledsager. Det blir kanskje ikke like intenst og lidenskapelig, men vil forhåpentligvis være mer solid, stabilt, harmonisk og langvarig.

Jeg lurer litt på hvorfor noen ender setningene sine med masse spørsmålstegn, selv om det ikke er formulert som spørsmål.
For eksempel: "Smil og øyne er viktig ????"

Noen som har noe fornuftig svar på dette fenomenet?

Hva vil det si når det står at en profil er utilgjenglig?

Er det feil av meg å forvente at mannen skal spandere på første date? Synes det er litt nedtur når han ikke gjør det.

Ser flere jenter legger ut snappen sin på tinder og sukker. Snap er morsomt med folk du kjenner, men kan noen forklare meg hvorfor noen velger å dele den ut til folk man ikke matcher med på tinder eller folk man i utgangspunktet ikke ville skrevet med her på sukker?

Hva er det med enkelte menn......
Har datet 3 menn på de siste ukene,og det ble med den ene daten ....
De forventer sex etter praten,og det er ikke denne damen det minste interessert i,hva tenker dere andre om det?
Er det virkelig vanlig å sexe med totalt ukjente?
Er jeg gammeldags som vil vente på rette følelser mm først?
Hmmmm jeg bare lurer litt 😊

Jeg er mann og ser på damene sine profiler, så mulig dette også gjelder mange mannfolk...
Hvorfor er det såpass mange damer som bare legger ut bilder og ikke skriver noe som helst i teksten? Er det fordi dere syntes dere ser så utrolig bra ut at personligheten ikke teller? Just asking! :-)

Hei, jeg har ikke vært noe aktiv her på forum, men leste med stor iver om dette forumtreffet jeg hadde veldig lyst å være med på, og jeg skal se om jeg kanbli med neste gang.

Men hva skjer egentlig på sånne treff ? Blir det flørting og kanskje noen muligheter ? Jeg ser av tråden at det ble sent og nach og bursdagsfeiring, er det gode muligheter for at det blir litt romantikk, eller er det mest for å prate med forumsskribenter ?

Hvor mange pleier det være på slike arrangementer, og er det grei fordeling av kjønnene ?

Jeg spør litt fordi jeg i likhet med mange andre opplever ikke få veldig mye svar, selv på veldig hyggelige meldinger, og er nok den typen som treffer denne kjemien bedre face to face, men Oslo er nå Oslo, byfylla er byfylla..

Er det en bra arena treffe single men intensjon om varige forhold ?

Eldre jenter

Siste svar ti. 8 nov. 2016 22:44 (96 svar)
Skjult ID med pseudonym skatteper

Under siste har jeg fått mer sansen for dere elegante og litt eldre damene. Er selv 31, men setter mer pris på en dame i 40-årene som tar vare på seg selv, enn jentene i begynnelsen av 20-årene som kameratene mine så gjerne lyster etter. Regner med at damene i 40-årene på sukker trekker mer etter menn på egen alder og derfor føler jeg temaet fort blir enda mer tabu om man alikavel velger å skrive til noen søm søker f.eks. 40-56 år. Men stemmer dette tallet? Jeg vet jeg juger på mine preferanser..

holder på å dø av abstinensene. er det noen andre som har noen positif råd. gått 4 uker. jeg er like dårlig. vurderer å legge meg inn ukentlig pga diabetes/føling/kaliumfeil i blodet etc. + enorme følelsesmessig ustabilitet. + kvalme+ ekstrem aggresjon.

hjelp!

Sveipet innom facebook nå, eksen feirer visst 1 års brylluppsdag i dag.
Hele opplegget er visst storartet og fantastisk :D (fyller opp hele feeden her i kveld)

Jeg er egentlig ferdig med hele dama bortsett fra samarbeidet om barna :)

Det var hun som stakk her i fra, så jeg kjenner en litt sånn æsjete tanke. I forhold til at hun har svevd videre på lykkens sky, imens jeg har hatt en kronglete og vanskelig vei de siste årene ,,,

Er det lov å kjenne bittelitt på vonbråten følelsen da eller :D ??

Den senere tid har det vært en del tråder som har tatt helt av. Det er jo hyggelig for trådstarter, så lenge tråden medfører fornuftige og saklige innlegg.

Men i den senere tid har det vært en del "kranglefantet" som til tider er direkte ufin med andre. Det er blitt sånn at jeg gidder verken følge med eller hive meg med i diskusjoner.

Er inne i siste måned som betalende medlem og vurderer å slette profilen.
Ha en fin og meningsfylt ettermiddag.

Øyenbryn

Siste svar ma. 7 nov. 2016 20:46 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym TipsTore

Må spørre: Hva _skjer_ med jenters øyenbryn for tiden?

Fikk tidligere i dag min tråd slettet fra forum. Så jo selv at tråden tok en mindre heldig retning, men likefullt en interessant retning. Det ble nemlig hevdet at det var forskjellige rettigheter/ priser for menn og kvinner. Er dette tilfelle? Er det slik at kvinner kan lage/se album, se tekst osv. uten å være betalende medlemmer?

Disse match tallene har jeg liten tro på, leser heller profilen.
Er det flere enn meg som ikke stoler på dem, dem er jo lagd av en maskin og vi er vel ikke maskiner.

Fra tid til annen har den kontaktsøkende i sin profiltekst reservert seg mot FrP-velgere.

Når jeg leser slikt, tenker jeg som så at h*n møter seg selv i døra.

Oppfattes "anti FrP"-postulater à la dette som noe positivt, negativt eller verken/eller?

Sitter å leser på tråden under her. Forumstreff. Med mange hyggelige ( virker som det i debattene😉) som skrev seg opp. Det lille stikket av misunnelse dukket opp. Ikke den negative nei, men den; åhhh jeg skulle ønske jeg og fikk vært med på et sånt treff😀 har ellers møtt endel fra disse singelgruppene på face, elsker kaffe og en gåtur mens man jabber shit og om alt løst og fast. Så det jeg lurer litt på er om noen kunne tenkt seg et treff her i bartesatans by? Er ikke så flink til å organisere sånt. Men slenger nå ut ideen 😊 så håper jeg på noe form for napp. Har btw vært her inne før, bare veldig ukjent med forumet. Ha en knall dag alle sammen

De bare økte tallet med en liksom.
Helt uten å spørre først😳

Jeg er som mange andre nordmenn lultlei av den vanvittige innvandringen og maset om flyktninger, særlig når de som kommer er økonomiske immigranter fra Afrika. Lut lei av moderate og politisk korrekte "jeg står ikke for noe og faller for alt folk". Jeg vil ut av EØS, Schengen og stenge grensen godt igjen som enhver ekte fornuftig nordmann. Bør jeg skrive det på min profil eller stemmer alle fritids og naivitetspartiet SV og er blottet for sunn patriotisme?

Synes det nesten uten unntak er store forskjeller på det bildet man lager seg av en person, og det man møter i det virkelige liv, når det gjelder denne nettdatingen. Det er litt kleint... 🙈

Hmmm.
Ikke lett dette når kvinner på min egen alder søker menn som er 10 år yngre.
Ser ut som jeg må jeg må finne ei som er 10 år eldre for å komme innenfor alders kriteriene.

Er det bare meg som synes at prislisten til Sukker er noe ullen? Spesielt dette Super medlemskapet som egentlig er Vip + og et tillegg.

Jeg ble trukket der samme beløpet 2 ganger denne måneden, men jeg kan da ikke skjønne hva det skal komme av?

Noen som vet hvor jeg kan oppdrive info om forholdet mellom antall mannlige og kvinnelige profiler her inne på sukker?

Jeg sendte en forespørsel til sukker folkene forsåvidt, men om det stod et sted jeg ikke har fått med meg..?

Da pågangen er for stor så innfører jeg heretter køsystem prinsippet. Da er det viktig at dere holder dere til bare å sende 1 mld slik at jeg kan svare dem som har ventet lengst.

Nemlig😂😂😂

Endelig lørdag :-) Hva er planen?

For 18 år siden gikk jeg på en fest, grinepause, og falt for en fyr som satt der og gnomet en kveld i husker ikke helt hvilken mnd, tror det var oktober mnd og jeg hadde fri fra jobben. Jobbet dobbeltskift så hadde ikke så ofte fri så mm hadde fri fra jobb, så SELVFØLGELIG så falt jeg for han fyren fra festen, og vi hang litt sammen i sånn 5 mnd eller noe og så har jeg ennu ikke kommet over det!! Seriøst, er helt jævlig og har vært med 2-3 andre på den tiden, men aldri noe seriøst pga har fremdeles kjærlighetssorg. Irriterer meg at jeg er sånn og irriterer meg at man, grinepause, ikke kan bestemme hvem man faller for. Seriøst. Jævlig deprimerende. HAllo hvorfor må jeg være sånn trofast mennesketype som bruker ekstremt lang tid på å bearbeide følelser. Jævlig dritt. Ringte tom psykaitrisk for å høre om de kan hjelpe folk som har blitt sviktet og dumpet. Seriøst. FAen meg schtøgge følelser jeg fikk. Og helt ærlig begynner å lure på om det kun var pga sexen var bra, jeg egentlig syns ikke feks han var noe pen, egentlig faktisk spesielt schtøgg, grått hår bl annet, ganske så dum, 70 i iq ifølge ryktene, teit musikksmak etc. Jævlig deprimerende at jeg kun går etter sexen. Hallo. Kan jeg ikke bare bli voksen og forandre meg. Seriøst. Det er jo tragikomisk. Hadde tenkt egentlig å bli voksen, men nei.

Får så mange ulogiske mis-matcher.

Et eksempel.

Jeg har ikke spesielt lyst på flere barn, derfor har jeg i profilen valgt følgende,
Vil Ha barn? Nei
År til barn? 10år / aldri

Hvordan kan det ha seg at det er så mange som matcher meg i den første men ikke den andre? De henger jo sammen. Eller er det noe jeg ikke ser sammenhengen av eller har misforstått?

Bare lurer. :)

VELDIG MANGE FLOTTE DAMER HER OG JEG VAR HELDIG MED EN GANG.FÅTT EI GOD VENNINE ..
VI FÅR SE HVA DET ENDER MED MEN VI HADDE MER FELLES ENN PROFILEN VI LAGTE SÅ KANSKJE IKKE FLINKE DER ALLTID???

Jeg var så heldig å komme i kontakt med en hyggelig mann. Finnes jo ikke noe mer spennende enn å prate med en som har samme interesser og samme mening om en del ting her i livet. Hadde mange morsomme samtaler her inne på sukker, mange som utfordret meg i tankene og mange som fikk meg til å le.
Litt tilbaketrukken var jeg, men en kveld for noen uker siden hoppet jeg ut i det og brukte tlf. nr jeg hadde fått.
Mange koselige sms`er og et par hyggelige samtaler. Vi var inne på at det var på tide å treffes, og snakket om å starte med en kaffekopp.....

Helt til det en kveld smalt inn en sms med en erigert penis!!!!
Uten noen som helst antydning til å ha snakket om dette temaet i det hele tatt....

Jeg er en voksen kvinne, så har sett det før ;) Men hva er det som gjør at noen sender ut bilder av det mest private bare fordi man er litt kåt en kveld?

Vakker var den jo, men det hele ble liksom bare dumt av det.....

Så, da ble det ingen pause fra Sukker lell :)

Er det flere som har vibbene ute for falske profiler? Etter å ha vært på Tinder en stund, (der florerer de falske profilene, ihvertfall i min aldersgruppe) - så har jeg ganske god følelse for hva som er ekte og ikke ekte.
Idag har jeg fått et par meldinger som ikke helt rimer i mitt hode.
Han ene bor i en by i Hedmark, sier han jobber i et norsk flyselskap men på profilen står det snekker... Jeg går raskt fram og spør om en date, men da er han plutselig i Midt Østen og jobber med et fly som bygges for å bekjempe ISIS ...

Han andre har et veldig norsk navn - sender en melding som helt opplagt er googletranslate.... han har jeg svart på ekte trøndersk, så forventer vel ikke noe svar derfra...

Flere som har opplevd noe lignende?

Leste artikkelen til Preben nå nettopp "Menn og dating". Han forteller at menn er feige, lyver for å få damene til å tro at han er følelsesmessig investert, ønsker å finne raskeste veien til sengs, og dater flere samtidig for å spre sjansene... Kjenner at jeg mistet lysten til å begynne å date. Klarer meg godt uten feige mannfolk som må treffe mange damer parallelt, og lyver til alle sammen...

Hvor langt tid skal man bruke for å bli kjent med noen før skal man på date ?
Har opplevd par-tre ganger at det tar en evighet med mld ?
Hva synes dere ?

Hva er greia med at damene legger ut bilder der de står på hendene?