Sukkerforum

Fikk rødt hjerte av en på 18 😂😂 det ga en liten opptur på kvelden 😜😉

Ville du gått på date med en kollega? Det er ei som er interessert i meg på jobben, men jeg er ikke interessert i henne. Jeg er interessert i ei annen, og ja, hun er ikke interessert i meg fordi vi er kollegaer.

Kjør debatt!

Jeg har sendt rundt 20 meldinger til det jente som jeg synes er søt, men ingen svarer dessverre:( har dere noe tips?

TANKER I ADVENTSTIDA….?
Hva venter vi single menn på…??

I adventstida som har vært har jeg tatt nedvasken hos et kjært familiemedlem, og hjemme.....?Julegardiner er strøket og hengt opp.
?Julepynten er på plass…( like fornøyd som før….)?
Nye julestjerner i stuevinduer er på plass, samt staker og stjerner på alle rom.?
Alle senger som vil/kan bli brukt i huset, er redd opp, og rommene har fått nok julepynt.?
Alle de viktige julegavene er kjøpt inn, og pakket inn i gavepapir som egner seg for mottaker ( farge etter kjønn og alder....)?
Pinnekjøtt, Svineribbe og juleskinke er på plass, samt masse godt pålegg til lange, forhåpentligvis koselige, og gode romjulsfrokoster (eller kanskje det blir brunsjer.....… )?
I morgen står baking av litt julekaker på programmet.?
Baker kun det som blir spist. Slik som Kakemenn, tørrvaffler og havreflarn… ?(kjøper litt pepperkaker da…..)?
Da gjenstår det bare å få kjøpt inn, og pyntet, juletre. Edelgran ja… !!!?Men det venter jeg med til barna kommer…. Sikkert koselig det…?
Så på lille julaften blir det en siste vask av gulv og bad, etter at barna er i seng, slik at det dufter godt på julemorgenen, til frokost og div obligatoriske programmer på tv….?Håper de blir fornøyde.

Hva jeg ikke har fått gjort i år i forhold til tidligere år……???
Det kan kjøpes….., og det trenger ikke bli dyrere heller….!!!
Så i kveld setter jeg meg ned, med god samvittighet og litt rødt i glasset, og nyter tiden…. advent...... ( ventetiden )??

Kommer nissen mon tro…...???

Godt jeg er så å si ferdig.
Hvordan ligger dere ann?

Jeg har vært her siden juni og har både kontaktet og blitt kontaktet av andre menn. Jeg har truffet flere enn 10 stykker herfra men ingen av dem som jeg har møtet er de som jeg tok kontakt første. Har dere ( damer) lignende erfaringer?

Hei! Siden jeg lastet ned Sukker-appen blir mobilen min sinnsykt fort tom for batteri selv om jeg ikke har hatt appen oppe. Noen smarte tips ift instillinger eller noe som gjør at det ikke skjer?

Hva skjer?? Jeg har avtalt date med 2 jenter og var på gli til en date med jente 3. De 2 første dukket ikke opp etter avtalt tid åsted :/ Ho siste har jeg snakket masse med her på Sukker over flere dager, og tonen mellom hos var knall. Men plutselig uten å sifra så har hun deaktivert kontoen sin midt i samtalen! What a fuck!!! :/ Merker jeg mister helt motivasjonen til å bli kjent med flere nå.... Å dette er over en 3 ukers periode. :) Andre som har opplevd sånt?

Hva synes dere egentlig om røyking? Er det slik man leser, at 90% faller fra hvis man er ærlig om at man røyker i profilteksten sin? Hvis du møtte en mann/kvinne som tilsynelatende var perfekt for deg bortsett fra denne røykingen, hvordan ville du handlet? Hva med snus?

Selv synes jeg alt bør være lov fram til man blir forelder. For det er litt forskjell på en røyker som er 25-35 og barnløs i forhold til noen som er 45+ og fortsatt røyker. Eller?

Inspirert av tråden om hvilke norske kjendiser som man liker.

Hvis du kunne tilbringe en dag sammen med en hvilken som helst nålevende person, hvem hadde du valgt, og hva ville du gjort sammen med vedkommende?

Jeg kan begynne: Jeg tror det hadde vært veldig interessant å prate med Stephen Fry. (Det er ikke sikkert han hadde syntes det hadde vært like interessant å prate med meg.)

Hei, jeg har sendt avgårde noen meldinger til interesante jenter, som jeg genuint kunne tenkt meg å bli kjent med, men opplever til stadighet, sånn i 98% av tilfellene at jeg ikke får et svar tilbake, det er greit nok, selv om jeg ikke helt skjønner det der med å IKKE svare, nå har jeg skrevet en helt normal melding, hvor jeg forteller at jeg akkurat har kostet på meg et medlemskap her inne, og at jeg jo finner jenta interesant, så ser ikke på det som en negativ melding, så det minste jeg kan forvente av dere jentene her inne er ihvertfall et nei ikke intr tilbake, men så har jeg jo også oppdaget at mange av jentene har blokkert meg slik at jeg ikke kan sende dem flere meldinger, og akkurat den skjønner jeg ikke, for min del så tar jeg et hint, så har ikke tenkt å sende flere meldinger til den personen, men hva er poenget med å blokkere? Jeg har da vitterlig ikke gjort noe galt, annet en å sende personen en seriøs melding, jeg har ikke så mange bilder på profilen min, men har et par hvor jeg ser helt normal ut, jeg skremmer ingen med utseendet mitt, så er heller ikke derfor dem blokkerer meg.... Nå virker jeg sikkert som en sytepave, men det er jeg ikke altså;) Bare lurer på poenget med blokkering jeg...

Hvor viktig er det for dere at en fremtidig partner har samme syn på hvordan barn bør oppdras ?

Jeg merker at jeg er noe "strengere" enn dagens gjennomsnitt... Og det er jo dette punktet det er vanskeligst å fire på...

Med forundring så leser jeg av og til i mannlige presentasjoner som for eksempel.Jeg har en hytte på fjellet som jeg bruker mye en partner må like å bli med på hytta.Eller jeg er glad i sjøliv og har båt en partner må like å bli med på båttur! Helt forståelig at man bruker mye av sin tid både på hytta eller i båten om man har denne interessen.
Men når jeg har sååå mange andre ting jeg har lyst til å oppleve så virker hytteturer eller båtturer så begrensende for at jeg tar en kontakt.
Det hadde vært en bedre tilnærming om vedkommende hadde utelatt "MÅ like"!!
Klart jeg kan bli med på hytta av og til og ut med båten av og til,men ikke hver helg eller hele sommerferien.
Det blir litt sånn at velger du meg velger du hytta og båten også.
Hva tenker dere? :)

Hva spiser dere på juleaften?

Hadde ikke vært jul uten ribbe her. 😊

Hvilken norsk kjendismann/-kvinne synes du er flott og som du evt. kunne tenke deg som partner ut fra utseende/væremåte/interesse?
(tenker på typen person/personlighet du vanligvis faller for....kjendisstatusen bare for at vi her inne skal ha et felles referansepunkt).

Er det Anne Rimmen med det nydelige smilet? Turjenta Cecilie Skog med de flotte krøllene? Morsomme Live Nelvik?
Den intellektuelle Åsne Seierstad? Eksentriske Unni Wilhelmsen? osv.

Villmannen Lars Monsen? Tøffingen Ailo Gaup? Aksel Hennie? Jon Almaas? Harald Eia, Jens Stoltenberg....
Osv. osv.

"Drømmemannen må kunne utfordre meg litt, samtidig som han holder meg litt i tøylene."

Her har vi en gjenganger, hva f... betyr egentlig dette ?

I mine øre høres det ut som man skal måtte komme til å balansere på en knivegg,,, at man fort kan ende om med å bli for "kjedelig"... og da er det rett ut :)

Tror ikke kategorien "snill gutt" vil dekke behovene her :)

Hva tenker folk mht hvem som skal spørre den andre om å møtes? Datinghåndbøker (sikkert skrevet for kvinner og ofte basert på amerikansk samfunn) anbefaler kvinner å vente til mannen spør... Men vet norske menn dette?

Hvorfor sitter jeg hjemme og kjeder meg istedet for å være ute på date? Det frister å legge skylden på tilbakeholdne og ubesluttsomme menn, men jeg har kanskje et snev av skyld selv også?

Skal møte noen til søndag. Han har vært i kontakt med meg for et par måneder siden, så ble han bort . Han kom tilbake for et par uke siden og vi skulle møtes til forrige helg men han forduftet igjen og dukket opp etter helgen og påsto at han var på jobb reise . Så hadde vi avtalt å møtes i morgen, men vi har ikke avtalt tid ( vi nevnte et tidspunkt men han skal komme tilbake til meg i løpet av helgen) og sted ennå. Jeg sendte ham en SMS i dag men fikk ingen svar. Vi har kun chat en del og har ennå ikke møtes. Han har ikke forplikt seg til å være tilgjengelig for meg. Likevel kunne Jeg ikke la være å tenke på at han har flere enn meg , er jeg for skeptisk ?

To dater denne høsten med menn rundt 60 år.
To ulike menn, begge med spisskompetanse på sitt område faglig.
Begge åpne for det spirituelle som ikke er en selvfølge for menn i den alderen.
Likevel totalt skivebom, den ene hadde en usikkerhet som ga seg utrykk i nervøs latter samtidig som han nistirret på meg som jeg var noe han bare ventet på å sette tennene i.

Den andre snakket i timesvis om en nokså uvanlig interesse både på innpust og utpust, eller snakket snarer foreleste er vel rett ord.
Av ulike grunner kunne jeg ikke bare gå så jeg følte meg nærmest fanget.
Begge disse mennene hadde jobber som de ikke likte men måtte ha for å tjene penger. Hovedfokus og interesse lå utenfor jobb.

Jeg er den første til å synes hobbyer er supert, samtidig blir jeg betenkt når de er altoppslukende.
Hva var det de manglet mon tro, jo sosial intelligenser vel stikkordet.

Fra Wikipedia
"Dette er kort og godt evnen til å omgås andre mennesker. 90% av all kommunikasjon mellom mennesker er ikke-verbal, og et menneske kan sende ut svært mange fysiske tegn med kroppen sin. Mennesker med høy sosial intelligens har evnen til å fornemme nyanser og oppfatte slike signaler fra andre mennesker. De har en egen evne til å lese andre. Ut av denne intelligensen springer også det å være sosial og kunne kunsten å omgås andre. Den tradisjonelle selgertypen, karismatiske ledere, dyktige diplomater og kort og godt "folk som folk liker" er eksempler på dette. Mor Theresa er en personifisering av en person med høy sosial intelligens. Typiske kjennetegn ved mennesker som har høy sosial intelligens er at de er gode forhandlere, forstår andres situasjon, har lett for å omgås andre, forstår andres intensjoner, liker å være sammen med andre, har mange venner, kommuniserer godt, og liker samarbeide og arbeide i grupper."

Hei, Eg klar ikkje å finne kjærste. Eg er veldig snill , ærlig, trofast og pen.. Eg har sende melding men ikkje svare eller lykke til svar komme.eg ikkje forstår.

Hva gjør dere som bor litt grisegrendt på en lørdags kveld??
Dere med venner som har familien og sin egen stri...

Hva finner dere på når det klør litt etter å gjøre noe,, når det er så jævlig lite å ta seg til :P

VELDIG mange damer med bilde i kajakk, hva er dette? Har kajakk blitt like obligatorisk som lycra eller er det bare meg?

Ble litt inspirert av en annen tråd her inne, der en eller annen skrev at damer over 30 år som var single var det fordi de ikke var noe lette å være i forhold med, osv. Da kom jeg på en diskusjon noen venninner av meg hadde, hvor de uttrykte skepsis mot menn over 30 som fremdeles var single, da de mente disse mennene var "bunnslammet", som de så kynisk sa det.

Etter en tid på Sukker merker jeg jo plutselig at jeg dessverre tenker litt i samme gata selv, sånn innimellom - dette med at "All the good ones are taken" og at det nå bare er de småstusselige, de gale, de estetisk handicappede og de sexfikserte Casanova-playerene igjen... (Men på den annen side er jo JEG fremdeles singel, og jeg er jo faktisk både pen og kul og omtrent normal nok til å leve godt og lenge med. Eller er jeg egentlig ikke det ...? Angst! Selvransakelse! Panikk!)

Så: "Det er en grunn til at folk over 30 år fremdeles er single". Bare fordommer, eller er det noe sant i det? Hva mener du?
Og du som er over 30 år og singel - hvorfor er du det?

Kjør debatt! ;)

Fanget opp disse strofene under vaskinga her nå,,

"You don't know about lonely
Or how long nights can be
Til you've lived through the story
That's still livin' in me
You don't know about sadness
Til you've faced life alone
You don't know about lonely
Til it's chiseled in stone."

Jaggu ble jeg litt sentimental jeg :P

Når du MÅ rydde, vaske, desinfisere og kaste absolutt alt av tørrvarer i kjøkkenskapet fordi.... vræææl

Det er da en skulle ønske en hadde en stor, sterk og uredd mann som kunne gjort jobben haha 😫😫😂😂

Innrømmer at jeg selv har vært her inne litt for lenge.
Ser at det er mange som er her inne lenge. Kunne det vært en ide at man fikk en maks tid her inne? Kanskje alle blir litt mer effektive om det er en begrensning på tiden her inne?
Det bør kanskje også være en viss karantene tid før man kan registrere seg på nytt også?
Noen andre som er enige?

Etter helgens julebord, med dertil tilhørende påkledsel har jeg igjen erfart at strømpebukser, type hold in, et et plagg fra hælvete. Ettersom jeg er av den litt runde varianten følte jeg behov for å dra inn litt her og der, ettersom jeg skulle avgårde med bare vakre, unge veltrente mennesker , og noen på min alder ,forsåvidt også vakre og veltrente.,
Jeg får ta det på alders- og "give-a-fuck"-kappa at jeg nå har kommet til konklusjon..NEVER AGAIN! 😂😂
Jeg brukte ,seriøst, 15 Min på å få helvete på, og når den endelig satt der den skulle, så raknet farnskapet. Da hadde jeg dårlig tid og tenkte at fargen og mørket ville sørge for at det likevel ikke var synlig. Jeg stoppet på Spar på veien og kjøpte m en reserve, i tilfelle jeg måtte , i løpet av kvelden, på toalettet..julebord, mat og drikke; sannsynligheten var jo stor.. og den ville være meningsløs å dra på igjen..
og i tillegg er jo strømpebukse utrolig lite sexy, når den først kommer til syne..
Er strømpebukser fsvorittplagg hos noen, eller deler dere min misnøye m dette plagget? 😉😂

Nå kommer julenissen - ja, det er den tiden på året igjen, med "varme, gode intensjoner og lovnad om gull, røkelse og myrra". Er så himla lei av alle disse hodeløse trollene, uten profilbilder eller tekst av noen betydning - bad santa, i beste fall... Flere som har opplevd disse? Større trivsel som single, for å være helt ærlig. God adventstid, godtfolk!

Jeg mener at jeg tidligere kunne se om en melding var lest eller ikke.
Nå finner jeg ikke den funksjonen, finnes den?

Har aldri i livet kost meg med noen har lyst å prøve de er lei av å runke om de er noen damer eller jenter som vil såå kan de si ifra😊 ÅÅ om du ikke har noe fornuftig å si såå ikke kommenter..

Pr nå så holder de med påmelding til ett russisk reality show. Der deltakerne skal overleve i villmark med ulver osv. De må skrive under på at de kan bli voldtatt og drept. Politiet kan arrestere deltakere. Men hjelpes..

Shit Just got real.. 😮

Er det flere enn meg her som stikker avgårde i jula?
Synes det er greit å komme vekk fra stress og mas, og setter kursen mot sol og varme.

Så, la oss si du skal på date. Ikke første date. Du har grunn til å tro at det kan gå bra. Du tar derfor med kondomer. Og det er jo innafor, for du "forventer" ikke sex, men du tar det med for sikkerhets skyld.

Men det er et triks man kan gjøre med kondomer. Man kan smøre glidemiddel på innsiden av den/på utstyret ditt(mannens) slik at ting føles glattere og bedre. Den sklir ikke av. Spørsmålet er: Er man litt for "forberedt" på sex om man tar med glidemiddel til dette formålet? Er det rart om typen flekker opp en tube og smører inn, selv om det er for forbedret følelse? Eller er det null problem?

Hva sier dere?

Pleier du å sende en "avslag-melding" etter en kaffe-date, når du selv kjenner at du ikke vil møte vedkommende igjen? Eller lar du det "renne ut i sanden"?

Og en annen tanke: Hvis begge ble nysgjerrige etter kaffe-daten, men ingen tar initiativ til mer kontakt, kanskje i redsel for å bli avvist, kan man risikere å gå glipp av fine ting.

Hva tenker dere?

Noen som vil date en 18år gutt?

Vil bare starte med at jeg ikke har noe i mot tattoveringer men når jeg ser enkelte unge kvinner og menn i dag har begge armene og overkroppen full så tenker jeg.

Har dem tenkt på at dem skal bli gamle.

I alderen 18 til 30 så er det nok drit tøft, tok 2 selv når jeg var 19 men dem er på skulderen, lette å dekke til.

Men nå er jeg jo kommet i middelalderen og da tenker man annerledes.

Men tilbake til de som har begge armene og overkroppen full.
Etterhvert så kommer disse opp til middelalderen også, åsså skal man på fine festligheter og skal gå med kjole.
Det er ikke mye vakkert å se rynkete damer i kjole med begge armene og overkroppen full med skrukkete tattoveringer.

Kjente en gml sjømann en gang, sikkert 25 år siden, han hadde en svær papilon på brystkassa og lurte på om jeg ville se den.
Ok.... han måtte brette den ut fordi han var jo mye mer maskulin i sine yngre dager.
Det var ikke mye vakkert med tattovering som satt på masse hud som hang og slang.

Tenker man ikke på at man skal bli gammel.

Og kvinner / menn med skrukkete tattoveringer er ikke akkurat vakkert.
Ikke kvinner i alderen 50+ med armene fulle og ballkjole heller.

Er jeg gammeldags????

Har sikkert vært tatt opp før.
Men jeg stusset litt en dag her kom jeg over en mann med snapchatt filter/fotofilter.
Ble litt satt ut og tenkte :
Hvorfor bruker man fotofilter og gamle bilder på en dating side?
Burde ikke den som skriver se den ekte du?
Jeg husker jeg var på dater med en fyr som tydelig brukte gamle bilder. Han lignet ikke seg selv i det hele tatt. Ble jo litt skuffet. Hvorfor ikke være ærlig på hvem man er? Sannheten kommer jo frem om man møtes og vil jo heller ha en som vil ha meg for den jeg er og ikke det jeg en gang var eller en redigert utgave av meg selv.

Jeg har på følelsen av at filter brukes oftere av damer enn menn også altså. Men at menn kanskje bruker eldre bilder?

Deres tanker?

Når du har vært sammen med noen over en lang tid er det normalt at sterke følelser dannes. Du prøver å få forholdet til å fungere helt til det ikke går lenger. Når bruddet er et faktum prøver du å gjøre det slik at minnene og personen du har vært sammen med ikke blir totalt ødelagt.

Jeg har vært ærlig med eksen fra starten av. Ignorerer henne ikke. Poster ikke bilder av andre jenter på facebook osv. Prøver ikke å gjøre henne sjalu. Men prøver å distansere meg så mye som mulig.

Men SMS-ene tikker jo inn 3 om natten. Hun savner meg. Vil ikke gi slipp. Jeg vet hun er trist og sliter med å sove om natten. Merker hun sliter veldig med bruddet. Men samtidig så vet jeg ikke hvordan jeg skal gjøre det lettere for henne.

Skal jeg bare gi henne tid? Eller har dere noen tips?

Hvordan kan folk skrive med Skjult ID?

Atter en date i morgen.

Det kan være den viktigste dagen i resten av mitt liv, eller det kan være glemt om to dager.

Fascinerende hvor viktig og uviktig dating kan være på samme tid!

Ser det er blest om asylpolitikken, og tv2 er ikke akkurat objektive i sin framstilling av den.

Hadde du stilt opp i fakkeltoget ?

"REKTOR VED NYLUND SKOLE VIL IKKE STØTE NOEN:
Barneskole sensurer julesanger – fjerner ordene julenisse, julelykt og nisseunger"

Blir så irritert og forbannet av denne galskapen som får slå rot!

Sitter her å tømmer i meg litt Frydenlund,,,, ship o`hoi!!!

Noen som vil finne på noe idag?

Tik, tik, tik....!
Tida går.............! ;
Til og med sekundene går lengre enn oss ! :) :)

Har du de riktige ferdighetene for en god kommunikasjon, vær sikker på at du blir til et suksessfull menneske, selv her på Sukker også i forholdet!

står i mange profiler og er veldig å foretrekke, skriver en!
Vel damer, hva om jeg skriver at en husmor er ei å forakte?

Har dere her inne vært på date med noen som dere syntes var fantastiske men som ikke gjengjeldte oppfatningen.

Jeg var på en date for lenge siden og tenker fortsatt på henne. Et nydelig kvinnevesen. Kul, morsom, vakker og smart.

Jeg ble veldig betatt av henne men fikk en text rett etterpå med et formelt "hyggelig å møte seg". Hang med hodet resten av den dagen og skulle bare ønsket at hun kunne se meg gjennom samme øynene som jeg ser henne.

Flere med sånne erfaringer?

Etter endel belastninger gjennom livet, helt fra start, har jeg nå gått på en smell. Tross dårlig barndom samt derav litt familiære dysfunksjoner, har jeg stått på å kommet meg opp, men har til tider hatt litt høye ambisjoner og sterkt engasjement. Det har blitt endel "stang ut". Jeg sitter her å innser, etter å ha vært sykemeldt i over et halvt år, at jeg er litt i "deep shit". Jeg har ikke blitt bedre, det blir verre, det kommer som en tsunamibølge etter meg. Med andre ord er det enn møysommelig og tålmodig "jobb" som må til for å bli frisk. Som vil ta mye lenger tid enn jeg trodde. Det vil bli tøft, og spesielt helt alene, selv om jeg er godt etablert.

Kan jeg være åpen for å møte en partner i denne situasjon, slik som agendaen er ved å være her. Eller er man akterutseilt i forhold til dette "markedet", med en uforutsigbar framtid?