Sukkerforum

Tenk positive tanker... Om huset ditt er kaldt nok slipper du å sette maten i kjøleskapet.....

Sixpacken også når jeg tenker meg om ;-) Hihi

Forkledning...

Siste svar fr. 8 jan. 2010 22:17 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Vil se deg

Jeg har ikke vært her mange dagene..men jeg legger merke til en liten ting... greit nok..de fleste har ett greit nok bilde av seg selv på selve profilsiden.. Det er jo påbudt..hehe..så de har vel ikke mye valg...men så går man inn på album..og der finner man mennesker forkledd til det ugjenkjennelige...hvorfor?? Hva er poenget med å legge ut ett bilde hvor man kun ser ett par briller stikker ut? Dette blir for mg ett tegn på usikkerhet... og det er ikke veldig fristende å sende mld til denne personen...

De siste dagene har det vært en kvinne som oppretter nye profiler og som ganske åpenbart er ute etter å selge sex. Profilen hennes blir slettet ganske raskt, men hun oppretter ny hver dag. Men det fikk meg til å tenke på om de ikke ville være bedre å betale for sex enn å site hele kvelden på Sukker og trygle om fitte.

Dumpa!

Siste svar fr. 8 jan. 2010 20:35 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym til overs

Jeg er lys våken og kl er midt på natten en gang.. Har ligget og kjent på hvordan det føles å bli dumpa på en snill måte. Jeg møtte ham her, og han var bedre i virkeligheten selv om vi virkelig fant tonen her inne! Vi var sammen en uke i strekk og hadde det skikkelig bra før jeg dro på ferie i romjulen, men da jeg kom hjem oppførte han seg annerledes og jeg har ikke sett ham siden jeg kom tilbake. Vi snakket sammen i kveld og han sa han ikke visste helt og at han var lei seg.. og at han ville møtes for å prate.. og jeg sa "det går fint, sånn er det, ikke vær trist. Vi kan være venner.." og jeg sa at "jeg vil helst ikke møtes, og hadet bra.."

Jeg syns det var utrolig okei at han ringte for å fortelle meg det sånn som det er.. og jeg følte at jeg fikk sagt det jeg ønsket og at han skjønte meg. Men jeg føler meg fortsatt litt lurt.. for var det ikke jeg som endte med å trøste HAM??

Så lurer jeg selfølgelig på 1000 ting.. når en gutt virker lei seg over å dumpe meg- ER han egentlig lei seg eller gjør han det mest for å slippe unna dårlig samvittighet eller å ødelegge mitt gode intrykk av ham? Tenker han på hvor kjipt det var i ettertid? Angrer han? Og når han velger å "dumpe" meg etter at jeg har vært på ferie i 10 dager, og etter å ha hatt en råbra uke sammen før det, hvordan trekker han egentlig den konklusjonen?? Må han holdes varm?? Vi har jo tross alt ikke kjent hverandre så lenge at det er noe annet som holder oss sammen..?

Uansett, det er ikke noe sælig gøy å bli dumpa.. og selvom jeg ikke klarte å si det til ham er jeg lei meg og ganske skuffet...buhu :,(

Umulig å treffe en seriøs mann her på sukker. Til nå har jeg bare vært borti useriøse og rare menn feks: lkke vil møtes og bare være brevvenn noen har vært overivrige etter å møtes og når en bremser litt, så har de bare forsvunnet, eller plutselig har de trukket seg og funnet på dårlige unnskyldninger for å dumpe meg. Helt greit om noen vil dumpe meg, men det er jo greit å få et vink at de ikke gidder mer.

Jeg vil bare treffe en kjekk, enkel og ærlig mann, og at profilen stemmer overens med dem. At vi begge bruker litt tid på å bli kjent for så å møtes og finne ut av ting. Er dette helt umulig eller?

Hei lurer på hvilken type mennsker som deltar på sukker festen er det kun de som får flere hundre e-post eller er det også mange av oss litt vannlige :).
Tenker på oss som kanskje veier noen kilo for mye hvor menn begynner å miste hår og kvinner som begynner å få henge pupper :).

"Kjæledyret" mitt tåler ikke denne vinterperioden og synger desverre på siste versjet. Den rekker å bli 3 måneder gammel tenker jeg, og så vil den slukne. Det er en "Neopentes Alata".. skulle likt å få testet denne tingen på sommertid. ;)
Har fått inntrykk av at det er lite mygg ute nå. ;)

Har lagt merke til en ting med endel tråder på dette forumet, stort sett så har de en tendens til å begynne forholdsvis seriøse.
I tråden som fikk meg til å skrive dette innlegget, så ville trådstarter komme med tips til de mannlige brukerne på forumet om hvordan man kunne få flere eller nye treff hva angår medlemmer.
I og for seg en god gjerning det, med et tilsynelatende godt motiv bak også. også har man de stakkars menneskene som kommer inn på forumet her å faktisk lurer på noe, være seg fordi de er nye medlemmer eller bare har noe de er usikre på.
Men så kommer de medlemmene jeg kaller for "forum rytterne" og søler til trådene, de første svarene har en tendens til å som regel kunne minne om et seriøst svar, men dette varer ikke mer enn som regel en helside.
Hvorfor? Jeg ser det er stort sett de samme medlemmene, eller "pseudonumene" som søler hver gang, jeg tror det er fordi de kjeder seg, og det er for det første utrolig kjedelig for de som faktisk har noe å komme med, eller lurer på noe.
Men også kjedelig for de som finner temaet intressangt ( meg selv inkludert ) da det stort sett sporer av etter 5 - 10 inlegg.
Jeg tror de det gjelder vet det godt selv, lag dere en egen tråd. Forslag til tittel på tråd: "Til de som vil prate slemt og ufint med "putt inn pseudonum her" også vil jeg foreslå å legge inn et tall på slutten for at folk kan få greie på hvor gamle dere er sånn i tilfelle dere har lyst til invitere andre medlemmer med på gløgg etc."

På forhånd takk!

På vestlandet åpnes det nå en ny strippeklubb som har møtt mye motstand fra representanter som representerer interesser for OTTAR og SV.

Deres argument er at det er salg av tjenester med seksuell natur og misbruk av kvinnekroppen.

Er det riktig at noen organisasjoner kan bestemme over yrkesvalg til myndige og selvstendige mennesker, og hvorfor?

Jeg synes det kan virke som om det er sin egen seksualitet de som protesterer har problemer med, egen kropp og identitet......at de føler sitt eget utseende ikke strekker til og at angrep blir beste forsvar og at de ikke har dårlig samvittighet ovenfor jentene da de strengt talt gjør det vanskelig for dem å bli godtatt er litt merkelig.

Hvorfor er hud så provoserende for så mange?

btw strippeklubb er kjedlig for min del, se på jenter med kjæreste vise seg frem er poengløst for min del.

Jeg har et heteronormativt verdenssyn. Det fikk jeg i hvert fall høre på jobben i dag da jeg snakket med en kollega og tok det for gitt at samboeren hennes, da vedkommende ble nevnt, var en mann. Men det var han ikke.

Så jeg har tenkt litt på dette, og har tenkt - er det egentlig noe galt i det? Jeg er tilhenger av en kjønnsnøytral ekteskapslov. Jeg mener at homofile bør ha samme retter til adopsjon og inseminasjon som heterofile. Jeg reagerer når folk bruker "homo" som skjellsord. Og jeg synes det er et alvorlig samfunnsroblem når unge homofile vurderer, eller endog gjennomfører, selvmord heller enn å komme ut av skapet.

Men samtidig er det slik at mellom 90 og 95 prosent av alle innbyggere i Norge er heterofile, og når jeg går ut på sjekker'n på byen (noe som skjer omtrent hver gang kalenderen viser 30. februar) så er utgangspunktet mitt at de jentene jeg kommer i snakk med er heterofile. For det er faktisk det store flertallet. Og tilsvarende blir det når jeg snakker med folk i andre settinger og de for eksempel nevner samboeren sin - i mellom 9 av 10 og 19 av 20 tilfeller vil det faktisk være snakk om en av motsatt kjønn.

Kort sagt, de aller fleste er heterofile. Jeg har problemer med å se hvordan det skal være fordomsfullt å gå ut fra dette når jeg treffer andre mennesker.

Yrke

Siste svar fr. 8 jan. 2010 16:47 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Når jeg kikker på kvinneprofiler på Sukker ser jeg at det er enkelte yrker som er overrepresenterte, noe som sikkert også er tilfellet blant menn. Men er det noen som egentlig bryr seg om yrke, om hvilket yrke en eventuell partner har. Da tenker jeg ikke utdanning og den slags, men rett og slett yrke - lærer heller enn sykepleier, snekker heller enn bilmekaniker etc.

Jepp!

Siste svar fr. 8 jan. 2010 14:39 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym snuppeguri

Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

Har alle blitt slapp i fisken ?Det er et godt spørsmål men jeg hadde noe ant i tankene....
Jul gaver -eller mere eksakt min favorit jul gave..Sokker er vanligvis en lite spennende gave
men i år fikk jeg syv par ,et par for var dag og for ordens skyld fra Mandag til Søndag strikket inn i sokkene
Dette er en oppfinnelse som jeg kommer til å få mye glede av...!
Er det noen andre som var like heldig,eller kanskje mindre heldig!

Jeg fyrer som bare det i den gamle kaminen her, men temperaturen over 20+ lar vente på seg.. Gulvet er steinkaldt og jeg sitter med beina i været.. snart inni ovnen faktisk!
Neste skritt er å installere pelletsbrenner i kjelleren og vannbåren varme i gulvet.. Vil jo aldri få ei dame i hus med den kulda her inne!!

Noen gode råd om hva jeg først bør foreta meg her?

Hvilket behov har du i et forhold? Hva trenger du at partneren din gir deg?
Gjerne fortell om du er kvinne eller mann om det ikke vises utfra nick.

Er det forskjellige behov som gjør at forhold går rett vest? Eller handler det om måten man fremlegger sine
behov til en partner, og hvordan h*n mottar dette?

Utroskap

Siste svar fr. 8 jan. 2010 09:06 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym svarte f

Jeg har et major problem.
Dama er helt topp på alle måter, nesten.
Hun er skjønn, hun er smart, hun er sprek, hun er sexy, osv...nesten alt hva en mann kan ønske seg.
Men sexlivet stinker. Hun er bortimot uinteressert, og sier det ikke betyr noe. Som om hun skal berolige meg, som om det er JEG som ikke vil. Vi har kjørt oss inn i et skikkelig blindspor. Ok?
Så hva gjør jeg, jeg vil ha henne, jeg vil ikke miste henne.
Da finner jeg meg andre damer. På jobben, på by'n, her på sukker, og andre steder. Korte møter med heftig ukomplisert sex. Jeg får behovet mitt dekket, hun vet ingenting.
Men det er klart, jeg blir jo ikke veldig pågående hjemme heller, da. Og dermed blir vel hennes interessse ikke akkurat stimulert av meg heller.
Dette er drit, men jeg ser ikke noen annen utvei enn det jeg driver med nå.

Hva hadde dere gjort?

Selges

Siste svar fr. 8 jan. 2010 00:37 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifax

Skulle egentlig brukt oppsalgstavla til dette, men den leser jo ingen. Og dette tilbudet vil jo ingen gå glipp av.

Jeg har bestemt meg for å selge alle Scatman John -og Christian Strand-platene mine. Sistnevnte inneholder bl.a superhiten "Mayby Baby".

Hva kan jeg få for denne skatten? Må være anonym her av sikkerhetshensyn. Jeg er en sart sjel, og kan ta skade av pågangen etter platene.

http://www.youtube.com/watch?v=WnlMHhbqgyg
:)

-man kan dasse rundt i tights og bh hele dagen..
-høre så høy musikk, og ikke minst den musikken du vil uten at noen klager
-leve på knekkebrød og o`boy om man vil, må ikke glemme pepsi max...
-treffe mange nye mennesker gjennom sukker
-la vær å rydde i bilen, uten at en "manisk" mann klager og syter pga det lille rotet som evnt måtte være der
-du har to dyner og en hel dobbeltseng for deg selv
-du kan dusje så leng du vil, uten fare for at det er tomt fr varmtvann til nestemann

går det ikke ann å få opp en liste med alle fra feks oslo med små bilder i stede for den lista man må klikke seg inn på for å se bilde. ??

jaja,denne siden var jo like håpløs å useriøs som alle andre dateplasser på nett. logge av å ønsker de som er igjen lykke til videre.

Jeg innbiller meg at jeg vil slutte å røyke.
Enten må noen snarest kurere meg for denne ville idéen, eller så har jeg en jææææææævlig lang vinter foran meg.
Påminn meg gjerne om alle de gode grunnene jeg egentlig vet veldig godt fra før av... på forhånd takk for motivasjonshjelp.

Hvorfor må enkelte her inne henge seg så inderlig opp i at noen skriver mere enn andre her på forumet.
At man skriver mye er ikke det samme som at man ødelegger trådene. Noen er mere engasjert enn andre.

At det da kommer enkeltpersoner med med IQ mindre enn en gyngehest og må slenge drit, skyld på dem.

Det er like ødeleggende for en tråd at de samme personen må påpeke dette i nesten hver eneste tråd her inne.

Til de som ikke takler engasjerte mennesker.. hold dere unna forumet.

Foregår disse kun i Oslo eller er det i andre byer også? Dere som har vært på de- er det fett?

Jeg savner en ting..
Man har mulighet til å sette som et absolutt krav at en person ikke røyker, at vedkommende røyker osv..

Men man har ikke mulighet til å sette som et absolutt krav at vedkommende ikke har dyr, enten alle typer eller et enkelt..

For min del kunne jeg tenkt meg å sette som et krav at vedkommende ikke har katt, da jeg er veldig allergisk mot katter.
Samtidig vil jeg ikke at dette skal utelukke alle dyrevenner der ute, jeg er en sann dyrevenn selv, og har hund.
Jeg synes også det kunne vært fint om de som ikke vil møte noen med hund ikke hadde dukket opp i lista mi, tenk dere hvor praktisk det ville vært..

Sangen begynner sånn: Litttlllleeeeeeeee chiiiiiiilddd så kommer en pause... så synger han videre: nanananan nannanana nnanananna

Det er ingen musikk før han begynner å synge. En rolig balade, mest sannsynlig et rockeband :)

Dusør utloves ;)

Matchtallet

Siste svar to. 7 jan. 2010 14:04 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym jstthe2fus

Mitt beste matchtall er med en dame på 46 år.
I gonna write to her.. Eller?

Hei alle sammen!

For noen år siden hendte det jeg var på spray... Den gangen var det masse fake profiler der. Forskjellige svindler, menn som lekte dame, osv.

Er det et problem her også? Bør jeg være skeptisk til profiler som ser for bra ut til å være sanne?

Hei! Her på Sukker.no er det mange enslige mennesker med høy utdanning som liker seg i naturen.. og hvorfor søker dere ikke på jobber i Nord-Norge? Vi her oppe trenger Leger, Tannleger, Ingeniører, Fysioterapeuter, Lærere - ja, du kan nesten velge og vrake i jobber og i hvilken av vårt lands flotte naturperle du vil bo i eller nær.... Her er også hjertevarme mennensker og masse natur og humor....til lands og til vanns.... Hvorfor forbli på stedet hvil - når du kan hive deg rundt på nye utfordringer og muligheter et helt annet sted ? Tar du utfordringen!

jeg hadde et innlegg hr som jeg skrev i går , i denne perioden var jeg leil meg å spurte derfor på om noen kunne få meg på rett kjøl , jeg har frem til nå fått mange fine svar å takker , for dette , men ser meg ikke nøt og ha det ståenes over lenger tid . det er min mening vet ikke hva dere synes , men ting er lit bedre å ville bare takke for de som har sent noe :) så meg derfor nøtt til å fjerne innlegget beklager . håper dere alle forsatt får en fin slutt på uken og en fortreffelig helg :)

Mange vanskelig temaer her på forum,mye føleser,mye god råd og mange forskjelige meninger!!!
Noe tips for å holde varmen i kulde ...?

Hva er selvsikkerhet for deg?

Selv mener jeg at en person som er selvsikker ikke har behov for å vise hele verden at vedkommende er det. Man er trygg på den man er og higer ikke etter oppmerksomhet. En selvsikker person er en god lytter.

Tror de som skal imponere andre, enten ved å fremstille seg selv som veldig bra eller som må få alle til å le, egentlig er usikre personer. Pussig nok vil en selvsikker person som følge av at vedkommende ikke higer etter opperksomheten bli oppfattet som usikker...

Har vært bruker av Sukker ein periode og har vært innom ein del profiler og lest ein god del beskrivelser. Har dermed gjort meg ein del betrakkninger rundt innholdet i beskrivelsene. Begynner å lure på om det eksisterer ein mal for beskrivelser.

Ut ifrå det eg les skulle det vrimmle av single kvinner i passende alder "ute i skog og mark". Eg går ein del i fjellet og betviler att dette er tilfelle :-)

Kanskje er dei heime og "nyter god mat og drikke sammen med venner" :-)

På byen er dei ihvertfall ikkje for der er dei bare " i ny og ne" :-)

Undrer meg litt over ein annen ting: Kvinner oppgir å ha full jobb, middels inntekt og barn som bor hos seg. Samtidig oppgir dei intresser som "reiser i inn og utland, storbyweekender og reiser til eksotiske reisemål". Ser for meg dette som ein vanskelig kombinasjon som få har annledning til. Eller tar eg heilt feil?

Dette var mine betrakkninger. Dei var seriøst meint, men med ein liten smak av ironi også :-) Er litt lei av standariserte og overfladiske beskrivelser på profiler.

PS. Regner med å bli stempla som ein useriøs byggdetulling sidan eg skriv på nynorsk, men det kan eg leve med.

Kinky1986

Siste svar on. 6 jan. 2010 21:58 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Player

Sjekk profilen til Kinky1986 lol

Det er vel ingen godt bevart hemmelighet at man er mer frisk som singel, enn når man er i forhold.

Jeg synes det er helt greit å bli smittet av "hennes" forkjølelse i ett forhold, fordi jeg synes at man fortsatt burde kysse f.eks. som før.
Synes det er helt greit å bli smittet av sin kjære, eller blir han/hun "satt i karantene"? ;)

En siste krampetrekning fra en gammel traver på forumet.
Medlemsskapet mitt hadde gått ut for lengst, og jeg har ikke vært her på et drøyt halvår, men jeg kjøpte meg én vip+-måned for å komme med en siste hilsen.
Jeg ser at en del av dere som jeg møtte for første gang for mer enn to år siden er her fremdeles. Det gjør meg både glad og trist. Glad fordi det er litt som å treffe gamle kjente, men mest trist fordi det betyr at dere fremdeles er enslige. Og ut ifra det jeg ser i en del innlegg, også ensomme. Og det er ingen god følelse. Nære og gode venner hjelper, men når dynen roper er det kjipt å gå og legge seg alene kveld etter kveld. En tilfeldig flørt varmer kanskje kroppen, men ikke sjelen...
Å være ensom ekskluderer deg også fra en del arenaer. Etablerte par glemmer å invitere deg, de tror ikke du er interessert, og i noen tilfeller kan du som singel også oppfattes som en trussel mot de samme etablertes stabilitet.
Det er leit, men sånn blir det noen ganger.

Og det skal jeg passe meg for selv, nå som jeg har kommet over i deres rekker.
For "mart1s" har funnet lykken !!!
Sist sommer møtte jeg hun som jeg nå bor sammen med, hun jeg skal gifte meg med, og hun som skal bli mor til mine barn :-)))
Og dermed har jeg ikke noe mer her å gjøre.
Jeg kan bare ønske dere lykke til alle sammen, håper noen av dere snart blir like happy som meg.

Masse hilsener fra
"mart1s" for det meste, men også "branok" og en del andre navn ;-)

Endelig, tenkte jeg, endelig! Nå skulle jeg lykkes, nå har jeg kanskje funnet "the one". Dette virket å være fullklaff, beint fram flott.
Vi startet rolig, tok det pent og lærte hverandre å kjenne...trodde jeg.

Så snur det, brått. Jeg skulle "sjekkes" hele tiden. "Hvor er du? Hva gjør du? Hvorfor svarte du ikke meldingen min på to minutter? Er det noen andre?".
Stoler hun ikke på meg? Viser hun sitt sanne jeg? Spørsmålene var mange, men jeg lot de fare for en stund, dette var jo så bra.

Det ga seg ikke, og med tiden skjønte jeg at det var sånn det skulle være ja. Ok, det gidder jeg ikke. Vi prøver en rolig dumping, men det blir jo hyl, skrik, utskjelling av groveste art - fine ting. Joda, det var nok riktig å dumpe henne.

Allikevel sitter jeg med litt dårlig samvittighet. Hvorfor? Vet ikke. Kanskje fordi jeg så inderlig håpet hun var den rette?
Eller er det fordi jeg har blitt så forbanna sær og kresen? At jeg lar meg sette ut av den minste lille ting som ikke er helt klaff? Vanskelig å vite. Kanskje jeg rett og slett har dårlig samvittighet ovenfor meg selv?

Hva var det han ville, kallen som ikke kunne gå? Gifta seg i 27 år gammel brønn og langhåret sto ikke til å redde.Gratulerer. Skjortene hans gjorde ham nervøs og det var ikke mye som skulle til før han fikk sin "monkeysuit" av. Lovlig å prøve...

Han så på bildet, engelsken hørtes høyt. Jeg kunne valgt hvem som helst, men det ble Olivia.

Hva skal man si til sånt?

"Nå er den verste bølgen over", sier helsemyndighetene om svineinfluensaen - mens legemiddelprodusentene ler hele veien til banken. Totalt sett har det omkommet betydelig færre mennesker i Norge hittill i vinter av influensa enn snittet de siste ti årene.
For en del år siden var det fugleinfluensa som skulle utrydde jordens befolkning. Og noen av dere husker sikkert også blødersykdommen Ebola som noen stakkars italienske nonner dro med seg fra jungelen et sted i Afrika. I følge forståsegpåere den gang, var det den nye Svartedauen.
Ha-ha..........
Mennesker har alltid blitt syke, vi lever på en planet med masse liv i alle mulige former. Har vi glemt det?
Vi reiser stadig mer, og møter flere mennesker. Vi blir smittet.
Samtidig har det generelle helsevernet aldri vært bedre. Kloden overbefolkes av gamle og senile.

Og de fleste vet sikkert også at etter våpenindustrien er leggemidler verdens nest største handelsvare målt i verdi.

I rest my case.
Hva tror dere?

Jeg hadde en sjokkerende opplevelse på nært hold i jobben idag, fordi vi måtte levere alternativ medisin i hui og hast til ei jente på 11 år slik at hun forhåpentligvis vil leve lenger etter å ha fått kreft. Jeg ble sjokkert når jeg kom hjem til de og snakket med faren hennes, og han sa blant annet at datteren hadde blitt sendt hjem fra sykehuset fordi de mente at det ikke var noe håp for hun. Han var helt oppgitt over hvordan de ble behandlet av sykehuset, og han gjorde allt han kunne for å prøve å helbrede hun med andre løsninger. Selv om sjansen er veldig liten, så ville han holde liv i hun lengst mulig og hvem ville ikke gjort det samme som han? Jeg ble litt satt ut der, og tenker på dette enda. Jeg snakker ofte med mennesker som klager på både det ene og andre enda de har helsa si i god behold. Vi må være fornøyde med det vi har, og tenke på de som ikke får opplevd stort i livet. Det er noen som ikke engang får oppleve å ha en kjæreste før de forlater denne verden.

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=581294

Det er det jeg alltid har sagt. Jeg skal printe ut denne artikkelen og alltid ha den på innerlomma, slik at jeg har noe å slå i bordet med neste gang en jente klager på min retningssans der nede. Victory!

Hår isolerer. Veldig kjekt i disse dager. Nå viser det seg at dette vedhenget som noen av oss er toppet med har uante egenskaper.

Med jakkekragen godt over nesa var jeg i kveld på vei hjem da hengegenskapene brått glimret med sin tilstedeværelse - håret hadde fryst fast i glidelåsen! Av alle varmegjenvinningsanlegg som er oppfunnet er dette definitivt det mest personlige. God isolasjon, god tetning, ingen fare for at nesetippen skulle få en rød skjebne, og ikke minst selvmonterende!

Det fins sikkert mange oppfatninger og definisjoner på flørting. Men en ting er vel sikkert - de fleste har flørta en eller flere ganger før livet er omme!!

Opplever du det å flørte som:
a) en kraftanstrengelse du jobber dødsseriøst med i den hensikt å vinne hjertet til helten/ heltinnen?
b) en naturlig del av livet som å spise, drikke, sove, gå, klatre, løpe... ?
c) noe du kan gjøre med de fleste du treffer på - selv nabokjerringa på 80?

Er med andre ord flørt et annet ord for å erte, tulle, leke med en annen person uten at det ligger så mye mer i det?

Alle (mange, de fleste , noen? :-) som har albumbilder, men ikke profilbilder. Hvorfor det egentlig?
Redd profilbilde skal skremme noen fra å få en "nærkontakt" med profilen?
Spille på den sedvanlige nysgjerrigheten å lokke flere inn i varmen, smart eller? ;o)

Nytt år, nye muligheter. Nylig knust hjerte, nylig tilbake på nett. Sjelden å møte noen som fenger. Veksler mellom trist, sint og frustrert. Blid? Ikke ennå. Prøver å se det positive i å ha nye muligheter, men ser bare skyer. Har lyst til å bli blid igjen. Folk er vanskelige. Hvorfor er de sånn? Hvorfor klarer alle de slaskene som er der ute finne noen, men ikke jeg? Selv om jeg til stadig får påpekt min attraktivitet? Hvorfor skal ikke jeg kunne være litt kresen jeg også? Så lenge det ikke er urimelig, jeg er da et oppegående menneske. Føler meg følelsesmessig voldtatt. Har mest lyst til å grave meg ned eller være bevisstløs en periode og våkne til solskinn. Noe må hvertfall endre seg. A call for change. Skal jeg endre meg? Hvorfor kan ikke dere endre dere? Hvorfor er alle så stabeister og har så ensporede syn? Det er jo "bare" å¨gå på nett igjen hvis noe skurrer litt. Skulle ønske jeg selv hadde startet dette nettstedet. God business. Vel, jeg har endret meg. Er en erfaring rikere. Mer bevisst. Nå venter jeg bare på at resten av kroppen skal våkne. Men aller helst skulle jeg ønske jeg kunne sove ordentlig en natt. Frykter å gå på en smell snart, selv om det nettopp har vært ferie. Har mest lyst til å slå i stykker noe, rope "faaaaaen". Men jeg kan ikke knuse noe her hjemme. Finnes det ikke noen som tilbyr dette et sted? Kanskje enda bedre business enn Sukker. Men jeg lever i håpet. At en dag skal jeg finne den følelsen igjen. Den som får meg til å springe ut og rope til hele verden. Men før det må jeg komme meg tilbake. Litt mer erfaren, litt klokere, litt blidere, litt mer vågal, litt endret. I call for change.

Mye sukker er som kjent helseskadelig. Ifølge Helsedirektoratet bør: "inntaket av tilsatt sukker begrenses til 10 energiprosent for å sikre inntaket av livsnødvendige næringsstoffer og minske risikoen for tannråte og overvekt."

Det er vel derfor lurt å komme seg vekk fra dette stedet før man får varige mén og ikke fungerer normalt igjen i hverdagen.

Noen som kan gi noen antydning om hva som er normal tidsperiode før man er varig avhengig av sukkeret her inne? Er jo folk som har vært her inne i flere år - har ikke planer om det uansett utfall for min del! :)

Bekjenn deres synder og annet tull.. ;-)

Hilsen Sukkerpresten

Noen som har noe morsomt å dele, en sang, en vits, eller hva som helst?!

Etter å ha sett på de samme fjesene i tre måneder, bestemte jeg meg for å ta en rydderazzia under menyen "Jeg søker". Det kommer omtrent aldri noen nye fjes der, men alle som har vært oppe til visning - er av diverse grunner ikke interessante eller aktuelle. Tenkte jo at det er bedre å logge inn og se at det ikke er noen folk her, enn å konsekvent se folk jeg ikke liker. Da er det jo også lettere å holde oversikten om noe nytt skulle dukke opp.

Vel, kort tid etter at jeg har gjort dette, begynner en haug av nye fjes å dukke opp. Tonnevis av supersøte jenter, midt i mitt sjikte. Bare på noen få dager etter siste ryddesjau, har jeg nå fått flere nye fjes enn jeg har fått totalt tidligere på fire måneder. Er det slik at Sukker holder litt tilbake, sånn at vi ikke skal drukne i mengden? Slik at når jeg nå fjernet 30 profiler - plukker de 30 nye opp av hatten slik at min kjøttdisk alltid er like full - uansett? Ja, jeg har en liten mistanke om det.

Anbefaler alle gutter å blokke alle jenter dere har på lista deres, så skal dere se ting begynner å skje. Jentene skal bare ha det som det er i dag.