Sukkerforum

Smalltalk

Siste svar ti. 4 mai 2010 23:43 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

I dag var jeg på en konferanse der jeg var den eneste fra jobben. Det var om lag 70-80 deltakere, hvorav flere pene damer, tilsynelatende i rett alder og slett ikke umulig rett på både den ene og den andre måten. Så er det pauser, da, og folk mingler, kommer i prat med hverandre osv. - men selv blir jeg bare stående og se dum ut, eventuelt å snakke med folk jeg kjenner fra før. Og jeg lurer - hva i all verden består all denne smalltalken til folk av?

Det lå en tråd her med PUMPEN!....

Men hva sier jenter til munnsex?? Og svelger de? Eller er det som alle jenter sier, at nei... Det gjør jeg ikke...
Og liker de å få tilbake? Ikke minst, forventer de å få hvis de ikke gir selv??

Pumpen

Siste svar ti. 4 mai 2010 22:55 (128 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragen

Hva er det egentlig med gutter og analsex?

Synes alle gutter maser om det. Er det sånn at gutter må ha det?
Hva sier dere jenter, liker dere det?

Jernteppe er et teppe det sjelden er moro å ha for mange av. Det er ofte kjedelig å legge fullt av slike tepper over hele boligen, siden gulvet blir så hardt å gå på. I tillegg gir det så merkelig romklang når jeg sitter og snakker med meg selv en tirsdagskveld. Teppet svarer som et ekko: hallo, hallo; hvordan står det til? Bare bra? Tja.

Men jernteppet kan føre mye godt med seg. Det gir rom for tanker som ikke var der før. Jeg får helt klare tanker om ingenting. Jeg kan begynne på scratch å fantasere om hvilke jenter som er de mest fantastiske. Med litt kaffe og og drops av typen Marianne gir det meg tanker at kanskje skulle jenta hete Marianne ja. Eller Mari. Eller Anne.

OG slik kan jeg holde på nå når jeg har lagt ferdig jernteppet over hele stua. Noen som kjenner seg igjen og er fornøyd med å ha jernteppe på en tirsdagskveld?

Må bare si at jeg registrerte at FPU ungdom idag på youngstorget ble regelrett angrepet av AP/SV tilhengere og det eneste de tilsynelatende ville var å delta? Litt ekkelt å se jenter og gutter bli slått og sparket og kastet stein på så de må løpe og gjemme seg på 7/11 og Eldorado Kino.

Er det riktig å rope at alle FRPere burde dø, drepes, slaktes og henges og at de er horer? må innrømme at å se en av FPU jente bli sparket i ryggen gjorde meg regelrett kvalm..av en jente som så ja..helt normal ut.

Det ble selvfølgelig ikke skrevet om behandlingen de fikk i Oslo...Norge er ikke kommet så langt at det gjør noe og selv tunge journalister ville slite med å komme unna med det...men så det ble skrevet om i stavanger - http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10004924

Hva synes dere om dette? Burde sosialister ha lov til å skade og ønske å drepe andre mennesker fordi de mener noe annet enn dem?

Vil bare opplyse spesielt interesserte om at det snør som bare det her i dag. Rett sør for Oslo, 4. mai ligger det 7 cm! Snøballkrig?

Respekt

Siste svar ti. 4 mai 2010 09:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym charmed

Hva tenker akkurat du om dette.
Er det noe man skal gjøre seg fortjent til, eller skal man gå ut ifra at alle fortjener det?

Om halvannen time sparkes de fleste kampene i denne serierunden i gang. Laget mitt har ikke gjort det så veldig bra i år, og jeg begynner å bli lei av å sitte og bite negler og håpe at de klarer å ro i land et poeng eller tre i denne kampen. I tillegg har jeg en kollega som holder med laget de møter i dag, og vet jeg får høre det i morgen skulle det bli tap.

Egentlig har jeg ikke lyst til å følge med på fotball. Egentlig har jeg bare lyst til å synes det er 22 overbetalte guttunger som løper etter en ball. Men jeg klarer det ikke. Noen som har noen tips?

Lenge siden dere har gjort det i en telefonboks? Dvs sammen med noen ;-)

Jeg er en kvinne i begynnelsen av 30-årene som har datet en mann i 4 uker. Jeg synes vi har det veldig koselig og håper at vi skal bli kjærester. Men når er man forbi datestadiet - når kan man kalle seg kjærester? Jeg er klar over at fire uker ikke er så lang tid og at vi nok trenger litt mer tid for å bli kjent. Samtidig tenker jeg at det er grenser for hvor lenge man kan date uten å definere hva slags status forholdet har.

Er det noen som kan bidra med erfaringer/tanker?

bilsex?

Siste svar ma. 3 mai 2010 20:00 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym rånern

Lenge siden dere har gjort det i en bil? Dvs sammen med noen ;-)

kordan tar dere kontakt? chat eller sender melding til de der vil bli kjent med?

Du har fått et gult hjerte. Du leser profilen. Bildet er ok, men litt anonymt. Teksten er grei, men veldig standard og gjennomsnittlig. Du setter et gult hjerte tilbake ettersom det ikke er noe ved profilen du misliker, men heller ikke noe du faller for. Du hører ingenting. Det går et par måneder. Du tenker at personen er tafatt eller ikke særlig interessert og fjerner til slutt hjertet du har satt.

Dagen etter kommer følgende melding:

Hei! :-)

Hva ville du gjort? (Ikke i teorien, men i praksis!)
(PS! fint om du oppgir om du er gutt eller jente)

?

Siste svar ma. 3 mai 2010 18:50 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Maggs

Jeg skulle etter planen ha vært på min første "sukkerdate" i går, med en jente jeg kom i kontakt med for noen uker siden. Vi har siden den gang snakket sammen hver dag, både på melding og telefon. Hun tok initiativet til en daten, og virket veldig betatt av meg noe hun også ofte ga uttrykk for. På den siste meldingen jeg fikk av henne lørdag kveld, sto det hvor mye hun ønsket å treffe meg, og at hun tenkte på meg konstant. Planen var å finne på noe morsomt og hun skulle ta kontakt angående tidspunkt iløpet av søndag morgen. Denne kontakten kom derimot aldri. Jeg sendte melding og prøvde å ringe henne uten at hun tok telefonen eller svarte på meldingene, og jeg har fortsatt ikke hørt fra henne.

Er det noen andre som syns dette er litt rart?
Om det finnes en der ute, uansett kjønn, som selv har bare valgt å kutte kontakten på en slik måte, hvilke grunner hadde dere?

Jeg date ei veldig hyggelig jente. Men vi er ikke kjærester!
Er det da greit å date andre?
Har alltid holdt med til en av gangen men nu er jeg usikker...
Hvor setter man grensen på at det ikke er greit?

Her sitter man da, og klokka er over halv 5.. Uten å engang ha fått begynt på det jeg SKULLE gjort idag, nemlig å lete etter en butikk som selger akkurat DEN fiberpelsen jeg trenger, og som jeg tidligere har kjøpt i en butikk som plutselig ikke finnes mer....

Hva er det DU ikke har fått gjort idag fordi du har satt her? :D

Nakenfoto?

Siste svar ma. 3 mai 2010 15:15 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym BruceW

Fotografen er kjent for å fotografere nakne mennesker mens de gjør ting sammen. Ville du blitt med på noe slikt om han kom hit til landet og inviterte deg til å delta? Sjekk linken før du går rett i koffertfellen.

http://www.kjendis.no/2010/05/03/kjendis/spencer_tunick/fotografi/kunst/nakenhet/11550365/

Jeg bare lurer hvor mange som surfer her inne (mener ikke nettsurfing)
Hva slags brett,våtdrakt,bruker du?
Hvor.hvor ofte og hva er din beste opplevelse?

Selv surfer jeg på Hoddevik og Jæren
Bare i fjor ble det 5 uker i Hoddevika og 2 uker på Jæren
Vil si at dette er en god start siden jeg starta i februar 2009
Har du først fått basillen blir man ikke kvitt den ;)

Jeg sliter litt med følelser for eksen. Jeg kunne veldig gjerne tenke meg henne tilbake.
Jeg har sagt det til henne, og hun sier hun er ferdig med meg, og bare vil være venn.

Er det noe jeg kan gjøre for å få inne int i meg igjen?
Vekke noe følelser eller lage nye?
Trenger litt hjelp, da jeg synes henne er den mest fantastiske jenta som finnes.

Hva sier dere jenter som gutter??

Jeg får ofte høre at tøffel er usexy mens omsorgsfull er sexy.
Men jeg har ofte lurt på hva som forskjell på disse?
Er det ikke mye av det samme i disse to ovenfor en dame?

Kan dere si meg en ting eller to???

Det jeg alltid har lurt på.

Hvorfor får aldri den snille, morsome, greie, åpne, men litt beskjedne gutten aldri kjæreste. Mens den duste, utro, lite snille, bare bry seg om seg selv kjæreste så fort han ser en jente han kunne tenke seg.
Jeg er 30 år, og har nesten alltid vært singel.
Alle jenter jeg sier, du er verdensbeste gutt, den jenta som får deg er super heldig. Henne kommer til å bli lykkelig.
Er lei av å høre det bare jeg, har så lyst til å gjøre noen lykkelig.

Hjelp meg å gjøre noen lykkelig.

Alle skriver på forumet, hvorfor får ikke jeg noen jente som er så snill og grei.

Men hva med snille jenter da? Du hører aldri de sutre og klage over at de sitter hjemme alene hver kveld og strikker.
Hvorfor takler de det så mye bedre enn menn?

Jeg prøver mange ganger å skrive litt mere enn hei. Men synes ikke det funker noe bedre enn en histore om meg selv og det jeg liker. Prøver å by på meg selv, men føler det er lettere å skrive hei og hopp, for så å se om de vil skrive noe tilbake og så starte opp med litt mere. Er dette helt feil`??

Er lei av å være singel, og lei av å sjekke på byen. Vil bare finne en jeg kan gi alt her på jorden.

FINNES DET INGEN KVINNER HER INNE SOM IKKE ER OPPTAT AV AT DU SKAL SE UT SOM EN FOTOMODEL???????????????????? VI MINDRE VAKRE UTVENDIG ,BLIR AVIST UANSETT HVOR MYE VI PRØVER OG FLØRTE .JEG ER BETALENDE MEDLEM MEN SYNES IKKE JEG FÅR NOE IGJEN FOR BELØPET .FINNES DET VIRKELIG INGEN KVINNE DER UTE SOM SETTER INDRE VERDIER FØRST ???????????

barnslig?

Siste svar ma. 3 mai 2010 00:32 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Black Book

er det barnslig å ta trip down memory lane?
med å se filmer/serier som Dumbo,Løvenes Konge,Mary Poppins,The Muppet Show osv
har blitt kalt barnslig fordi jeg er en evig fan av Jim Henson (skapern av The Muppet Show, Dinosaurs, The Dark Crystal osv)

bruk bilde..

Siste svar ma. 3 mai 2010 00:27 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

bruk bilde sier alt av kvinnfolk, utseende betyr ingen ting , men det er så kjekt å se hvem man snakker med..PISSPREIK!!! har snakket med masse "hyggelige" damer og dei som ikke vil snakke en gang , før bildet ligger fremme skal ikke komme å si att dei ikke går etter utseende (JA jeg er rund:-) men så snart man legger frem ett bilde så blir det veldig stille.. ser dei leser meldingen , men svare??? ånei du.... men da er det kjekkere med dei damene som ikke har bilde selv.. for da rekker man faktisk å bli kjent før men dømmer noen nedenom og hjem.
synes folk kan skjerpe seg litt og ikke vere så forbasket falske...

Har du noe bra å dele på en søndagskveld?? Kom med det og fyr løs ;-))

Vi trenger noen gladsaker å begynne ei ny uke med!!!

Min hilsen til dere er en liten sang jeg hørte nettopp. Blei skikkelig positiv og glad av å se og høre denne nå:
http://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA&feature=channel

Jeg er tydeligvis i stand til å se på en profil om "vil ha barn" er rødt før jeg ser på matchtreet. Er det magiske evner, eller har jeg bare vært her for lenge og snudd profilbunken?

Hvor langt nedover i alder kan dere gå mtp. partner?
Bare undres..:O

kvifor e det slik at ALLE tv-stasjonene velge å legge alt av kjedelige tvprogrammer i helgene?? fasitsvar mottas med takk:)
per nå så har eg Tippingligaen, reprise av 71 grader nord, noe skvip på nrk og karisma-lokal-tv å velge i.... SUKK!

Jeg lurer på om det er flere som våkner opp dagen der på og er veldig kåt? Jeg våkner alltid opp etter en fest og er utrolig kåt, jeg hørte dette utrykket Hangover horny fra en kompis av meg, og jeg synes det var en god beskrivelse.;)) Så jeg lurte på om dette gjelder bare for gutter?;))) Sannsynligvis ikke!

Er det en jente som kunne tenke seg å gå ut å spise en middag og ta et par drinker med meg idag? Om ikke annet blir det spennende og hyggelig. Stemmer kjemien kan alt skje ;)

Hørte på radio'n her om dagen hvor de spilte klassiker'n til Lars Kilevold. Det slo meg at denne sangen passa utrolig godt til meg.
Dedikerer sangen derfor til andre bra folk i natten som har lyst til å synge med av full hals:

"Sitter her aleine, har vært det lenge nå
Sitter ensom kveld for kveld, og ingen ringer på
Skulle gjerne hatt ei dame som kunne kose litt med meg
men alt jeg hører er vaktmester`n, og han ække noe for meg."

Bare å fylle på med vers videre ettersom dere kjenner dere igjen.... ;) Jeg mangler heldigvis vaktmester'n... skulle kanskje hatt en kvinnelig vaktmester i hus for kosens skyld! :)

Profil bilde

Siste svar sø. 2 mai 2010 11:51 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Speider'n

Det er jo greit om dama ser ut som damen på profilbildet:-)

og oppgir riktig alder...

Hvordan løser man det på en høflig måte hvis det viser seg at bildet er gammelt?

Alder i seg selv selv er ikke noe problem for meg så lenge hun ikke er så gammel at toget har gått når det gjelder å få barn.

Jeg har en tendens til å være blid og hyggelig på utsiden selv om jeg tenker noe annet..

Burde hun få greie hva jeg synes på daten( vil jo ikke ta fra noen selvbilde da) eller på en mail etterpå?

Det er ikke ofte jeg virkelig tenker over dette eller kjenner på det, men akkurat i kveld savner jeg innmari verdens beste kjæreste!

I kveld er kvelden da jeg bare vil gjøre kosete kjæresteting i behagelig harmoni og deilig glede......

Hvor ofte har du det sånn? Og hva savner du mest når du har det sånn? :-)

Bruker folk den? Eller?

Dagens sukkertale:
Det er mange av dere som i dag er samlet på denne side. Dere er ikke her for å stå på lønnskrav, for å få et mer humant arbeidsmarked eller for at dama på Rimi skal bli butikksjef. Dere er her ene og alene fordi dere er noen store egoister som ønsker dere kjærlighet. Ikke kjærlighet for naboen eller kollegaen. Og det er helt riktig å ønske seg noe så lite som kjærlighet i et kjedelig singelliv. Stå på videre i den grå hverdagen og tenk bare på dere selv i det brutale datingmarkedet!

Gratulerer med dagen, kjære sukkerbrødre og søstre. Ikke vær sosialist, men kjør på som egoist så vil du prinsen eller prinsessa finne! :-)

Noen tok nettopp opp inntekt, og dette ser ut til å være subjektivt preget.

Beveger meg litt mer ut i et minefelt med Roller og Seksualitet.
Jeg fylte vel ut dette sånn midt på treet.

Hvis det blir mye rødt, hvem vil i utgangspunktet utelukke folk pga det?
F.eks 5 ganger i uken vs >= 10 ganger i uken, hvem kan sette eksakte tall på behovet?

Hvor inkompatibelt regnes 5 vs 10 på frigjorthet?

Og for pornobruk, mål/nytelse, leken 5 vs 10, dette er også mer subjektive størrelser?

Ser ofte følgende krav i pofilen til kvinner "du må være utadvendt og få meg til å le". Er det virkelig det alle kvinner vil ha? Jeg tiltrekkes helt klart av litt mer tilbakeholdne kvinner med feminin sjarm og litt mystikk rundt seg. Jeg får rett og slett nok av alle duracellkaninene her inne.

I mangel av noe fornuftig å si ønsker jeg bare alle her inne en flott lørdagskveld, have fun and take care :-)

Denne er bare så skjønn og morsom, ha tålmodighet til å høre refrenget.....

http://www.youtube.com/watch?v=ADsZwkxH1Qs

Ut i kveld ?

Siste svar lø. 1 mai 2010 19:17 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym krokusen

Hvor går vi ut i kveld ?

I løpet av den korte tiden jeg har vært medlem her på Sukker.no, har jeg blitt overrasket over hvor mange jenter/kvinner som faktisk ikke har et eneste bilde på profilen sin. Det er greit nok å ikke ha profilbilde. Jeg vet om flere gode grunner til dette, men det er jo bare helt teit å melde seg inn på en datingside uten et jævla bilde. Et albumbilde - det må ikke være et nærbilde, men et bilde som gir en idé om personen det dreier seg om. Er dere redde for å legge ut bilder?

Klagetrådene er mange for tida, jeg synes vi bør sammenfatte alle klagetråder i en tråd der vi kan klage på alt.
Da slepper vi å de alle klagetrådene når vi ser på trådene her på forumet.....Selv vil jeg klage på fargen på melk...den burde heller vært gulrød!

Jeg har ikke helt troen på å sende meldinger frem og tilbake i lang tid. Det er jo dette med den berømte kjemien som til slutt avgjør om det blir noe forhold... Blir det feil å i første medling avslutte med noe sånt som: "Hva med å møtes over en kaffe i byen?" eller "Jeg inviterer på en runde rundt Sognsvann?". Hva synes dere?

Blei akurat med i støttegruppen for denne lille karen....publiserer en link der flere kan melde seg på....

"http://www.facebook.com.group.php.?gid=99912597689

Kom igjen folkens...meld dere på....

Hva er galt med oss "Snille"gutter??.

Er jeg Hyggelig, ja da er jeg Tydeligvis Ikkeno å samle på..

Men med en gang jeg er Ufin og grov .. ja da er jeg plutselig kjekk :s

Finnes det ingen Jenter Her som setter pris på en Gentleman? ...

Absolutte krav

Siste svar lø. 1 mai 2010 13:06 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym ...ehhh...

Jeg tok mot til meg å satte inn en annonse. Mulig jeg var vel optimist i min første beskrivelse om meg selv og mine håp, drømmer og ønsker her. Et eldorado av pene og kjekke og tiltrekkende menn. Jeg har vel ønske om å kunne slå av 10-15 år på min alder. De mest tiltalende er mye yngre. Om mulig har de heller blitt så kresne og har absolutte krav.
Jeg lette lenge og jeg er også blitt og jeg innrømmer - KRESEN. Noe..... Jeg trekker ned rullgardinen når jeg leser om hvor mange fjell som er besteget og hvor ekstremt langt ut i verden menn har vært og ...HAR ALT - MEn mangler......... Mangler selvinnsikt og mangler mål i sine treff. Jeg har endelig tid til et forhold, og jeg er flyttbar og jeg er ikke vanskelig, men jeg har motkrav.

Hva er så galt med å velge en kvinne som kommer et stykke lenger vekk en radiusen på 25-30mil. Jeg mener selv at fant jeg en likanes kar så skulle ikke avstanden bestemme - om jeg likte han SKULLE FÅ LOV Å BESTEMME.

Hva mener dere andre? Jeg ble litt snytt og følte jeg ble "klort litt på nesa", og "satt på plass". Jeg er mest redd for alkoholkonsum som kan ta av i vår "vine- tid". Det er alltid en risiko med alt vi gjør, og hvordan i gjør det og hvem vi har med på lag og hvem som blir motlaget. Det gir oss ny viten og ny innsikt og nye erfaringer. Et forhold krever tid - det krever tid å bli kjent. Det er derfor veldig viktig og være enig på startstreken.
Allikevel hvor langt unna kan den nye partneren komme fra? Finnes det noen regel her? Jeg ønsker innspill.

Min går iallefall adundas og nå er jeg lei:/