Sukkerforum

Nå har jeg vært her på sukker en god stund, og får ikke svar fra en eneste jente. Jeg har prøvd i lang lang tid nå, og får aldri svar eller bare avslag. Chatt'en var dårlig greier også. Er ikke akkurat den beste dating sida dette nei..

Noen andre som også aldri får noe respons, eller bare avslag...? =\

Man tar kontakt med noen på Sukker, det går meldinger frem og tilbake.."når" føler du det er rette tidspunktet for å gå videre? Selvsagt finnes det ingen oppskrift på dette, men når føler du at det er interesse hos den andre parten?

Hei!

Sitter her og undres over meg selv... Hvorfor setter jeg et hjerte på den, sender en melding til den, og ignorerer andre?
Går vel til dels etter matchtall, men så da?

Liker profilen din, men "noe" er "galt" med et bilde. Galt? Med et bilde? Sier jeg, som selv pleier å påpeke at jeg ikke er særlig fotogen!

Liker bildene dine, men noe er galt med profilen. Hva da? Aner ikke, men noe er det. Sier jeg, som selv sliter med å få til en presentasjon jeg er fornøyd med.

Satte et hjerte på deg, men hvorfor ble det gult? Eller rødt? Jeg kjenner deg jo ikke, og man kan da ikke forelske seg i et bilde???

Jeg undres...

Vil også gjerne vite hva andre mener om hjertene. Bruker dere dem? Og i så fall til hva? Som huskeliste for dere selv, eller med håp om at den andre tar kontakt, da dere selv er sjenerte? Selv er det vel det siste, er vanligvis ikke sjenert, men er foreløpig ikke helt komfortabel med dette formatet.

Setter pris på kommentarer og svar.

Ha en flott dag!

Jeg opplever som sikkert en del andre også gjør å få sånne flørtemeldinger innimellom..

Noen ganger er det ok og hyggelig, andre ganger er det noe man helst skulle vært foruten.

Og det morsomme er de gangene man svarer på den, for så å ikke få noe som helst svar tilbake..

Da er gjerne flørten sendt fra en profil med kun et bilde og helt minimalt med beskrivelse av personen, og man etterspør litt mer om vedkommende.. Så blir det helt stille og man hører ikke mer..

Er det flere som opplever dette? Hva er poenget med å sende en flørt dersom man ikke er interessert i mer kontakt med vedkommende? Og hvorfor ikke sørge for å presentere seg selv slik at mottakeren ser hvem man faktisk er..?

Hei:) Noen andre her inne som skal til Bulgaria Golden Sands 13 aug - 27 aug 2010??

Eurovision

Siste svar sø. 16 mai 2010 14:34 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym dunsteina

En samling amøber
Dårlig smak
Dårlig stil

savner flere utfyllende beskrivelser

forøvrig digger jeg eurovison

I veldig mange profiler (iallfall hos menn) står det at drømmepartneren må ta vare på seg selv. Hva vil det egentlig si?
Betyr det at ei dame som meg, med ca 10 kilo for mye (i følge "normen"), med en kropp som har spor av tre svangerskap, faller utenfor?

Tenker noen av dere over personvern på sider som f.eks Sukker?

Missforstå meg rett, jeg er en veldig snill og en 100% ufarlig person. Jeg har også null problem med å spore opp veldig mange av brukerne her inne. Ihvertfall de som oppgir fornavn, eller har et nick som er basert på fornavn. Alder, sted og bilder får man jo via sukker. Jeg skal ikke gå i detalj på hvordan jeg klarer det, og jeg understreker nok en gang at jeg ikke er noen stalker eller psykopat. Det har seg nemlig slik at jeg jobber innenfor et område som omfatter sikkerhet/personvern for brukere på nett, derfor legger jeg merke til det.

Veldig mange bruker f.eks samme profilbilde her, som på facebook vil jeg tro. Hvis man først har kommet så langt, har man plutselig fullt navn, sted, bildet og alder på vedkommende. Avhengig av hvilket sikkerhetsnivå man har på facebook siden, vil man evt også kunne finne ut mye mer. De fleste vil mest sannsynlig aldri oppleve noe ekkelt, men det finnes jo en del gærninger der ute.

Det er ikke meningen å skremme noen, men det kan være lurt å tenke over visse ting:)

Liker ikke at det tordner jeg......:(

Aldri!

Siste svar sø. 16 mai 2010 00:38 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Jasen

Det slår meg!
Mine venner de finner seg partnere, slår seg til ro og bygger hus. Stifter gjerne familie og de er lykkelige med tilværelsen.
Jeg har tendes til å være "dreamer" og er rastløs....
Har også folk rundt meg som jeg "tror" nøyer seg med second best. Tar til takke med det de har fått kjangsen på. Jeg vil heller vere singel resten av livet enn å leve slik, Jeg MÅ ikke ha dame for å eksistere!

Jeg nærmer meg 30, jeg burde ha sterke ambisjoner om å slå meg til ro. Men nei.......
Jeg får fnatt av å tenke slik, livet har da mere å by på? Kanskje dette gjør meg umoden, jeg vet ikke?

Er det andre som føler det slik?

Ser mange kvinner søker etter sikkerhet, og mannfolk som gir trygghet. Hva ligger i dette?

Dette er min favorittdrikke når jeg skal ha noe for kosens skyld!

Hva drikker andre når de skal ha noe?

Heisann

Ja det er ikke alle som har mulighet til å delta på denne festen, skulle gjerne vært der.

Når er neste fest planlagt, er det kanskje noen som har lyst til å få til noe annet?

Ha en god fest de som skal ditt!

Jeg er påmeldt og har betalt...men dørstokken er for høy i dag

Selv tror jeg at jeg lager en eksotisk mat og en typisk norsk bløtkake til mine venner som kommer innom

hei! jeg kan starte med å si jeg har få venner å en del bekjente. ser at andre ringer ofte og sender meldinger. det er et ukjent fenomen hos meg. et par ganger i mnd for å vedlikeholde kontakten med dem. de få gangene jeg har datet å vært i forhold har jeg håpt ting skulle endre seg. men neida, det blir til at jeg prøver men får lite respons.
er det normalt å sende sms hver dag å spøre hvordan har du det, hva gjør du på jobb/skolen, hva skal du, god morgen, god natt, ha en fin dag osv? gi meg eksempler på hva som er normalt :-) må finne ut om jeg er på villspor, forventter for mye eller jeg tenker normalt. er mann på 30år om det har noe å si

Heisann alle sammen!
Jeg er en gutt/mann som har rundet de magiske 30 og som nå har begynnt å få ganske mange grå hår på hodet..

Hva mener damene her inne om det?
Er dette krise?

Hei,

Jeg trøbbler mye med at explorer ikke svarer etter at sukker endret på sidene sine. Det skjer ikke når jeg er andre steder på nett.
Noen som har det samme problemet? Og/eller forslag til hvordan jeg skal løse det?!?

Takknemlig for tips! :)

Sommerklipp

Siste svar lø. 15 mai 2010 18:41 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Satt i kø fra klokken 10:15 til kl. 12:00 før jeg fikk meg time hos frisøren. Hun var skravlesyk og fortalte villig vekk om alt mulig, blant annet hadde hun skjært typen til blods når hun skulle barbere han, var forsåvidt en opplysning jeg ikke trengte der jeg satt i hennes hender. Men i alle fulle fall så sa jeg at jeg skulle ha det det kort bak og på sidene, noe som for henne tydeligvis betyr å skamklippe kunden. Så ba jeg om å få det såpass langt oppå sånn at jeg kunne rufse håret til litt, jammen hadde ikke hun og jeg forskjellig syn på hva det betyr å rufse håret til også. Så jeg måtte spørre henne om hun hadde tenkt å lime noe hår på igjen, eller om hun mente at jeg skulle bruke en tang og prøve å dra ut hårstråene for å få lengre hår sånn at jeg kunne rufse det til litt.
Så nå blir jeg vel nektet inngang på 18-års grense på byen tenker jeg, fler som har traumatiske opplevelser hos frisøren eller?

Noen som skal treffes før det store slaget ????

Noen som vet om det blir noen samling før selve festen på lørdag, slik som det pleier å være?

Selvom det er bitrende kaldt store deler av landet er det ihvertfall noen som er optimistiske........

http://www.abcnyheter.no/node/109499

Om jeg trenger varme...slår jeg på hårføneren og blåser håret i alle retninger.
Om jeg trenger kos...klemmer jeg dattera mi halvt ihjel.
Om jeg trenger oppmerksomhet...så har jeg telefon og 1881.
Om jeg trenger varme ord...så har jeg spilt dem inn på mobilen for sikkerhets skyld.
Om jeg trenger selskap...så finner jeg et insekt å ha i fanget.
Om jeg trenger råd....så skriver jeg ned det jeg lurer på og spør meg selv.
Om jeg vil at noen andre skal ta husarbeidet...så gjør jeg det med lukkede øyne og blir skikkelig overraska når jeg åpner dem.

Hva mer trenger man?

Det er så mange artige tråder her inne og noen av innleggene besvares av sukkertrollene Buddha, Binders, Gråtass, Rotte, Frøkna,Vibe... blir så nyskjerrig på hvem dere er... noen forslag til hvordan bli bedre kjent uten å " stå fram"med bilde og profilnavn i diskusjonsforum... vil ikke det selv heller...
Imponert av de av dere som ikke har psedonym og skjult ID... Hawila og Grumse for eksempel...

En uekte Rotte har brukt Rottes nick to ganger (som Rotte har sett) allerede.
Og bare en Rotte gå ut herfra.

Jeg har allerede en rekke venninner som heter Reidun, og utallige kompiser som heter Ingbjørn, Halbjørn, Dagbjørn, Steinbjørm, Ringbjørn og masse andre kjekke navn som gir ære til dette store flotte skogsdyret.

En dag jeg satt for meg selv dukket så et spørsmål plutselig opp i hodet mitt: Hvorfor har jeg ingen venner som heter Reibjørn? Jeg må innrømme at jeg ikke klarte å gi noe godt svar.

Jeg søkte i telefonkatalogen og fikk ingen treff. Søkte i brønnøysundregistrene og fikk ingen treff. Søkte på nettet og fant bare navnet til en svensk kirkefotograf ikke engang var skrevet helt riktig. Og alle andre søk ga ingen resultater. Spurte venninner og de kjente ikke til noen som het det heller. Spurte vennene mine og de kjente ikke til det heller. Jeg begynte å føle meg mer og mer skuffa, forvirra og etterhvert litt fortvila.

Er det ingen i hele verden som bærer det nydelig velklingende navnet Reibjørn?????

er det noen andre her som har vert arbeidsledig over lengre tid grunnet sykdom?
som synes hverdagene er skikkelig harde ¨å komme gjennom når alle venner og bekjente har sine rutiner i hverdagen og ikke har tid, og familien bor i en annen by. ???

Hm.... Blir oppgitt jeg, når drømme mannen mener han ikke har "de rette" følelsene, men gjerne vil at vi skal være venner.......
Skulle egentlig ønske han kunne ta seg litt tid, og kjenne etter hva som er hva.....

Sorry sorry, men funderingstråden forsvant helt plutselig og ikke helt av seg selv!

Kanskje ikke noe tap? Uansett: Her er en ny våsetråd for de som måtte føle for det :-)

Ja, positive mennesker og optimister har det lettere i livet enn de som må bare klage og sutre...

Er det noen som vet om jeg kommer inn kun utstyrt med kvitteringsnummer på betaling???
Har ikke skriver for øyeblikket, så jeg får ikke skrevet ut bevis på betalingen!

Mange som skal dit ??

Kles-kode takk :)
Første festen min ,hjelp meg, noen som kan fortelle om stemming og diverse ??

takk på forhånd ;)

Når man går inn og åpner en profil og kikker litt.. hva er det da som får deg til å la være å sende mail.. og hva er det eventuelt som gjør at du tør??

Hva er den grønne "ballen" noen har i tilegg til album og type medlemskap

Mayday mayday! Fallskjermjeger 832 gjør klar for landing!

Dette er et heftig tema for debatt, og en kompis hadde en forklaring på de vanligste fire begrepene som blir brukt om damer. For pen, søt, sjarmerende og sexy blir jo brukt om hverandre. Han mente følgende: "De som er sexy kan være pene også, men aldri søte eller sjarmerende. De søte kan ikke være sexy, men pene og sjarmerende. De pene kan ikke være sjarmerene og sexy, men søte. De sjarmerende kan være søte, men aldri pene eller sexy". Vet ikke om han var kommet fram til det selv, eller om han hadde lest det noen steder.

Sexy?!?

Siste svar fr. 14 mai 2010 01:01 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

Kan dere menn svare meg på en ting? Hva er det som definerer en kvinne som sexy?
Jeg får stadig vite fra menn at jeg er så jævlig sexy, det er jo forsåvidt hyggelig det...eller er det det???

Eller betyr det at jeg kun er dugende til en ONS?? Betyr det at menn kun tenker sex når de treffer meg??

Jeg gjør ikke noe selv for å fremstå som sexy, rent bortsett fra å sminke meg, og ha på klær jeg føler meg vel i når jeg skal ut...akkurat som de fleste andre jenter vil jeg tro?!

Hva er greia????

Ut i Trondheim?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym søtnos

Ei eller annen jente som blir med ut på livet i Trondheim i kveld? Jeg ble plutselig keen på å ta en tur ut.

Hva bestemmer om dere synes partneren er spennende eller kjedelig? Og hvor ille må det være for at dere velger å gå videre alene?

Tensing

Siste svar to. 13 mai 2010 16:57 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Når jeg ser enkelte "under en åpen himmel"-programmer om religion, tro og tvil og denslags og så ser tensingdamene der angrer jeg på at jeg ikke er kristen...

Og når jeg endelig har klart å forstørre bildet så vil systemet at jeg skal beskjære det?
Da blir det jo ingenting igjen...
Hva gjør jeg feil?

Ja, fortell meg hvordan hun skal/bør være.... si ærlig da :-)

Annonse nr II

Siste svar to. 13 mai 2010 12:58 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Tjukka;)

Hei, alle gutta;)
Jeg går opp i vekt når jeg er alene. Så jeg trenger en partner snart for å gå ned og vedlikeholde vekta.

Hvor ofte kommer sukkerfest i Oslo?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym epler

Jeg tenker å gå til Soria Moria 15. mai, men når er nesten?

Vi kvinner forventes å ha: Rådyrøyne, bringebærlepper,eplekinn, ferskenhud, midje som en veps, pianofingrer, ben som et føll,holdning som en fullblods.
Dessuten skal man lukte som en sommereng,spise som en mus. Være trofast som en hund. Være glad som en lerke. Kjapp som en ilder. Spennende som en tiger og kåt som en kanin...
IKKE RART AT MAN ER TRØTT!!

... den siste innlegg til Preben ?
Hva mener dere?

Noen som er bevisste på kroppspråk på f.eks date? Vær klar over at du som mann eller kvinne avslører dine egentlige følelser med kroppen uansett hva du sier verbalt. Sleip som jeg er husker jeg av og til på å speile samtalepartnerens kroppspråk om jeg liker henne eller skal elge meg inn på en mulig kunde. Dette skaper samhørighet siden man gjerne liker de som ligner på en selv. Noen har et utydelig kroppspråk og vil øke egen troverdighet ved å ta kurs. Det kan bli pinlig om to politikere har gått på samme kurset, som her: http://www.vgtv.no/?id=30309

Kjære dagbok.
Jeg labber rundt i butikken og leter etter sjokoladesaus som stivner på isen og spør til slutt pjokken som jobber der hvor det er. Han peker selvsagt rett foran nesa mi og forteller at jeg har den rett foran samme nesa. Så kommer dama jeg åpenlyst har kikket på i smug og forsyner seg med samme greia. "Populær, den der" klarer jeg å floskle ut av meg til gutten med pekefingeren. "Ja, faktisk et must" kvitrer frk deilig og gliser så jeg ikke klarer å snakke mer. Så sirkler vi rundt i sjappa og havner i kassekøen hvor hun stadig vekk smiler til folk rundt seg, og til og med til meg som selvsagt mentalt har kledd av henne opptil flere ganger. Jeg presterer å begynne å diskutere ølsalgstider med en som skal ha to pils kl 19.58 i håp om å virke utadvendt og morsom. Så vrikker hun fanden meg på den praktfulle bakstussen og åler seg ut av butikken. Iført kun produkter fra Victoria Secret. I hodet mitt. Men uansett 75 c og helt sikkert et råskinn i bingen. Så hva søren skjedde? Hun kunne jo vært gift og klint til meg med handlekurven om jeg ba om nummeret eller enda verre. Faktisk så jeg et par ringer, men om det var adgang forbudt-ringer aner jeg ikke. Kan ikke gå i butikken mer. Blir jo bare rar.

Norge

Siste svar on. 12 mai 2010 23:22 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym mann41

Prøvde å søke på andre fylker enn Oslo hvor jeg bor. Så mange fine damer det er rundt om kring i landet! :-)

Livssyn

Siste svar on. 12 mai 2010 22:26 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym couldbe

Fikk mail i dag om at der er synd jeg er ateist........... Halloooooooooo - absolutt ikke!!!

Tror mannen er kristen - er det ikke meningen at nettopp kristne ikke skal dømme andre???