Sukkerforum

er lei av snøøø,og har lyst på en sydentur:)vil du være med?skriv til meg:)så kan vi se...hehe

Jeg er den heldige eier av opptil flere epletrær og andre frukttrær. Etter fjorårets innhøsting har hovedvekten av eplene dessverre blitt liggende i kjelleren å råtne. Under middag med mine foreldre foreslo derfor min far at jeg kanskje kunne søke etter ei som er god til å lage eplemost og andre moster.

Fins det noen søte syltetøydamer der ute som vil hjelpe meg?

Nok ei midtuke og jeg går nesten helt surr i hvilken ukedag det er. Veldig fint at vi har mulighet til å lage en tråd for hver dag dahhhhhhhhhhh.....

Guten Vormittag Freunde!!! :-) *og nei - dette er ikke en tråd som skal bables på tysk!! ;)*

Har et lite dillemma. Var på date med ei flott dame, og vi fant tonen. Skal treffes igjen for vi begge syns dette er noe å gå videre med. Så oppdager jeg at hun har lyvd på alderen her på sukker, ikke mere enn med to-tre år, men alikevel.

Kan ikke tro det er tastefeil, for fødselsdatoen er jo noe som er innprentet i hukommelsen. Fant dette ut når jeg googlet henne. Vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem her, for jeg vil nødig si at jeg har sjekket henne opp på nettet, selv om de fleste gjør det.
Har brent meg på løgner og usannheter før, så derfor sjekker jeg litt opp rundt den personen jeg treffer.

Lurer på om jeg rett å slett bare skal gi slipp på henne pga dette, eller vente til en anledning å få oppklart dette.

Hei!

Jeg vil bare oppfordre dere alle "slitere" her inne som ikke får så stor pågang på deres mailer eller profiler til å bytte ut bildene deres, ta nye, kanskje litt "gale" bilder.. og vær mer bastant i profilen!!

Jeg opplever nesten at ALLE jentene jeg tar kontakt med nå svarer, og vi finner tonen.. og jeg får til og med jenter som smeller på gule og røde hjerter ! :D

For en ny start ! :)

jeg selv er en smule skeptisk da både oddbjørn og sunby ikke akkurat har imponert iår!

KOM IGJEN NORTHUG ! :D

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Denne historien finner sted på et annet nettsted, som jeg ikke kan nevne ved navn her. Jeg har så vidt vært innom og laget meg en profil. Den har ikke bilde, ingen beskrivelse av meg overhodet, bare kjønn, alder høyde, kroppsbygning og hvor jeg bor. Dere skjønner pakka. Umiddelbart begynner det å renne inn meldinger - altså en helt annen stil enn her på Sukker. Her inne svarer jeg på alt, men på dette stedet skjønner jeg kjapt at det kan jeg bare glemme; det er alt for mye.

Uansett, jeg får plutselig et LANGT brev. Det er såpasse langt og gjennomtenkt at jeg med 99,99% sikkerhet kan si at det er et standardbrev som ikke er forfattet spesielt til meg. Og hvorfor skulle det være det? Jeg er jo en "nobody" uten tekst og bilde. Det kommer fra en pen mann på min egen alder som sitter i rullestol og som presenterer dette som en utfordrin, som det jo kan være.

Jeg tenker at jeg ikke vil være en av de sikkert mange som ikke gidder å svare på dette lange brevet hans, så jeg skriver et langt svar tilbake hvor jeg er helt åpen og ærlig om at det at han ikke kan gå er en utfordring for meg, spesielt med tanke på mine kjæreste fritidsaktiviteter av ymse slag - turer i skogen, vanskelig tilgjengelige hytter osv. Jeg avslutter med å si at jeg gjerne skriver mer, men at jeg er skeptisk.

Og så får jeg svar (gjengitt nedenfor) fulgt av at han blokkerer meg, og jeg lurer bare på - hvem er det som er fordomsfull her? Jeg er skikkelig opprørt og lei meg, men får jo ikke svart ham, så velger å lufte frustrasjonen her istedet.

Høres ut som noe en 14-åring kunne ha sagt, men fortell om dine erfaringer. :)
Gjerne i formen:

Hva man skal gjøre:

Hva man ikke skal gjøre:

Skoleuniform

Siste svar on. 24 feb. 2010 19:20 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym nycticorax

skulle ønske man hadde skoleuniformer i norge også... damer i england lærer jaffal å kle seg skikkelig...

Etter å ha vært på sukker lenge og vel er jeg litt fortvilet over den dårlige matchen jeg har med damene på seksualitet her inne. De aller fleste som jeg har bra match med, har jeg masssse og store gule hjerter på roller og sex.

Jeg tror dette handler om at damene som er her inne er mer frigide og løsslupne enn hva jeg hadde sett for meg. Når jeg som mann får gult hjerte på sexlysten med ei dame, så er vel ikke jeg som mann normal da. Vi menn har vel generelt mer lyst på sex enn dere kvinner eller hva??

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Jeg er nok en av de, og selv om jeg føler meg litt skyldig som ikke sier dette.. så må jeg jo på noen måte prøve å legge henne bak meg..

Jeg har vært igjennom alle fasene av sorg, og til og med hatt en god del ONS, og flørterier, men det føles ut som den delen av hjertet som jeg hadde reservert til henne har for evig blitt tatt vekk fra meg :).

Bruddet er over et år gammelt, men jeg tenker på henne ofte hver dag..

Hva tenker egentlig de som skriver en førstemelding bestående av følgende fire bokstaver: "date"
Det er ikke engang spandert stor bokstav, og langt mindre spørsmåsltegn etterpå. Det står rett og slett bare "date". Er det seriøst meningen at jeg skal bruke tid på å forfatte en form for svar?

Jeg prøver å svare alle, men denne vet jeg jammen hva jeg skal gjøre med.. :)

Nå starter om få timer et nytt vinter-OL i Vancouver. De 21. vinterlekene i historien og jeg gleder meg som et lite barn til å følge med og la følelsene ta overhånd.

La oss feire og gråte sammen her inne for de store og små bragder!! La dette bli en tråd som følger lekene fra idag 13. februar til 28. februar..

Kanskje kan vi som har match på vintersport finne hverandre i denne tråden her!! :D

Kanskje litt langt men jeg syntes ihvertfall det var interessant.

http://blog.okcupid.com/index.php/2010/02/16/the-case-for-an-older-woman/

http://blog.okcupid.com/index.php/2009/10/05/your-race-affects-whether-people-write-you-back/

Sikkert ikke representativt for sukker da det er fra usa og kjønnsfordelingen på sukker er ganske skjeiv (har jeg hørt) :P

Ingenting er som å sette solsengen på stua foran en storskjerm med travel channel... Fjernkontrollen i den ene hånda, og solo i den andre. En solariumslampe på hvert hjørne, og flere terrassevarmere inne på stua. Fremtidens sydentur? Strømforbruket koster vel det samme som en ekte tur, men hvem bryr seg om det hvis man slipper å forlate hjemmet på en uke og samtidig bli brun? Borte bra, men hjemme best?. ;)

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Noen av oss har litt problemer med å date andre her inne. For meg som har store problemer med å lage mat selv kunne jeg godt tenke meg et utall forskjellige dater på kjøkkenet. Gjerne noen artige og kreative uten grandiosa og fiskepinner. Gjerne med noen saftige desserter.

Kom med forslag til ulike typer twist på en kjøkkendate og hvordan den kan gjennomføres? Dette innebærer selvfølgelig mer enn bare kokkeleringen - stil og flørt er en vesentlig ingrediens som daten må krydres med.

til dere gutter som legger ut bilde av dere selv i bar overkropp... det er IKKE det vi jenter ser etter.ser bare dumt ut spør du meg.ta heller på en vanlig trøye og la litt være igjen til fantasien....

Tur bergen!

Siste svar ti. 23 feb. 2010 18:30 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym nusseliten

Vi er to jenter i våres beste alder som skal ta en snabbtur til bergen en helg fredag 2 april, som er meget keene på 2 lekkre mannfolkben av noen smukke gutter, vi håper på deg med bein det riktige stedet, lommebok i ekte kinn og ett blendene blærete smil, du er nødt og vite hvordan du spiller spillet, og du er nødt til og ha en fin fresh bil, gjærne volvo 240. med høl i eksospotta.
Vi tenkte og dra i gang ett lite vorse, gjærne på et classy sted som en parkeringsplass eller bunkers.
Og tenkte med det at vi kunne sitte og lese litt i allers og kk mens vi kjørte i gang med litt boller og mus for så og senere dra ut på byen og se hva nattenstimer tilbyr..
Drosje og andre utgifter betaler dere såklart.
Snakkes vi?

Hvorfor er det slik at man tenner på de som er urealistiske, mens de som man burde ha alle muligheter til å funke med ikke klarer å vekke følelser???

*sukk*

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Gettin any?

Siste svar ma. 22 feb. 2010 21:18 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Kompleks

Dette er paradoksalt. Det er et billedgalleri. Som jeg har sagt før det røsker sunn fornuft fra rota! Hva er vitsen med å ha profil her da, alle disse barbie dukkene som man ser som vises online, alle de som vises å være tilgengelig på chat, bullsh... det er ikke tilfelle, dette er et kjøttmarked og du er ikke en del av det dersom du ikke er KEN eller BARBIE.

Ne-Yo konsert?

Siste svar ma. 22 feb. 2010 18:17 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym finfindame

Er det noen som vil gå på Ne-Yo konsert med meg neste helg? Er ikke helt kompatibel med mine venninners musikksmak. De liker best Neil Young , Dylan og Cohen.

Musikkelskere #2

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym eplegutt

Litt kortere tråd :)

Pray for rain fra nye skiva til Massive Attack, Heligoland

http://www.youtube.com/watch?v=HS8J_Oky5cw
http://open.spotify.com/track/2ttOFglLynQA0J1B7RhlgX

En tråd for de som digger musikk.

http://www.side2.no/livsstil/article2837755.ece

Jeg også sitter å tenker masse på hva som er galt med meg som er alene? Alle mine venner er sammen med noen, og jeg er langt ifra usosial? Er det for vanskelig å få kontakt med noen i disse dager? Jeg er veldig ny her inne og kanskje tar jeg veldig feil, men kaster ballen litt ut til dere for å få noen råd:)

NB: Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne!
Står det på en av sidene, men det stemmer ikke på min profil, er det bare hos meg det eller?

Hvem her er med på en slik konkurranse? ;-)

http://www.vgtv.no/?id=28602

Tre til nå så har 600 stykker klart å forville seg inn på profilen min. Tenk deg hvis det hadde vært like mange brev i postkasse. Eller kanskje halvparten, det hadde vært noe... Eller det er vel egentlig et brev som holder fra den rette!

Jeg har planer om ferie i midten av april og sitter og grubler på hvor jeg skal dra. Kravet er at det skal være varmere enn en middels sommerdag her i Norge og at det er rimelig sikkert med sol og nærhet til sjøen. Da tenker jeg kortest mulig reiseavstand. Orker ikke langtur med fly nå...

Har tenkt litt på Egypt men usikker på om dette er et egnet sted for å dra alene. Redd for at alle damer går i burka og at det ikke går an å sette seg ned på en bar for en drink...

Noen som har noen tips?

Av ulike årsaker har jeg inntil videre valgt å tømme profilen min. Men det er jaggu ikke lett å ikke klikke på alle de flotte bildene jeg ser og dermed fremstå som en profilløs stalker... :-)

Nå begynner jeg virkelig å bli drittlei profiler uten bile og ingen utfyllende tekst..

Hva er greia? En føler seg som et dyr i en zoologisk hage .. En føler det som om en er på utstilling..
Og ja,jeg vet at det finnes tidligere tråder.. Men måtte få ut litt frustrasjon...

Flott å se at sola har dukka opp og snøen lagt seg litt godt i ro på bakken.... Skulle gjerne ha vært ute med snøfreser'n og skia en tur, men får slite ned sofa'n litt i stedet! :)

Ha en fin søndag og nyt dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De fleste av oss mener vi selv er ok. Vi er søte/kjekke/morsomme/friske/snille osv. osv. osv.

Men samtidig er vi jo enslige (som min mor sier), så hva er gærnt med oss?
Hvilken dårlige sider er det du har som kanskje står i veien for deg og evig lykke i armene til h*n?

ganske så ny på dette opplegget her,var litt skeptisk til dette men blei da med og noe jeg ikke angrer på,men syntes det er nesten umulig å få kontakt med jenter/damer her inne,er man på chatten så svarer det ingen og skriver man i innboksen så får man ikke svar stort sett....visst man får svar så er det ett sånn standard svar,er ingen modell men ser helt normal ut...som de fleste andre,men skal det være så vanskelig å komme i kontakt med jenter her inne???

Fant et interessant menneske her inne på sukker.Ble en del mailer ,minst en pr.dag.Ja dette var jo litt for utrolig til å være sant,og det er det nok også.Har ikke fått noen mail på over en uke,så da lurer jeg på om det er noen vits i å vente eller fortsette jakten på kjærligheten?

Vet ikke hvordan jeg svarer på innlegg jeg, dette er mitt første av den sorten... I forhold til matchtall så tror jeg det er vilkårlig hva som kommer opp. Vet jeg har fylt ut en relasjonsprofil, men når denne sammenlignes med en annen, så tror jeg ikke det dermed er sagt at score 96 eller 97 er bortimot perfekt. Det kan nok like godt være en vel så fantastisk person som skjuler seg bak matchtall 87 eller 88... eller 80 også, for den del, som er mye mer behagelig å prate med, og som viser interesse på en måte som jeg liker mye bedre.

Hvordan kan for eksempel en som ikke har fylt ut noe som helst i profilen sin, som ikke har lastet opp bilder, eller ikke forteller om interesser eller hva han er ute etter, kunne "matche" med langt over 90%? Mulig det er denne relasjonsprofilen som er fylt ut, og at den legger grunnlaget, men jeg synes det er litt merkelig.

Tenkte at jeg måtte lage en tråd med dette emnet. Jeg åpner meg mer og mer for hver dag som går. Men... mitt spørsmål er: Hvem klarer å stå forran et speil å si til seg selv at man elsker seg selv? Vi burde jo elske oss selv. Hvis ikke, så tviler jeg på at vi klarer å elske andre.

Vi har alle våre gode og dårlige sider. Men tenk å godta seg selv for det man er... Er ikke det flott da? Ikke det at man skal stå å digge seg selv, men for å se skjønnheten i sin egen kropp og sjel. Tenk å gi seg selv fred. Det å elske er jo det fineste som finnes her på jord. Jeg sier til meg selv (og snakker høyt... høres sikkert gal ut) at jeg er glad i meg selv og at jeg fortjener det beste. Gjør vi ikke det da?

Er mye jeg kunne tenke meg å skrive, men får heller supplere senere i denne tråden. Håper at de fleste tar denne tråden seriøst, men selvsagt er det også moro med humor:-)

Hmm siden jeg ikke er den mest erfarene sukker-bruker.. hvis man feks er innom en profil, og setter et gult hjerte, og denne personen er innom din profil etterpå, uten å sette et hjerte, så tenker jeg at da er det ikke noe poeng i å sende en melding?

Kan noen forklare meg bruken, for jeg har ikke helt skjønt det :)

Ingen mail, ingen ser på profilen min. Ingen respons på innleggene mine på forumet.

Om ingen respondere på denne har jeg blitt bannlyst av sukker og gitt en "profil" skyggenes dal der ingen vet at jeg finnes eller ser hva jeg driver med. ;-) Gjelder det flere mon tro?

Jeg sitter og ser på TV3, reklamens beskytter, og har funnet ut at jeg vil reklamere for meg selv..harry og fint..:)

Skjera?

lønningspils på meg i kveld, det blir bra:P

Hva synes dere jenter om gutter som har lite hår på hodet?? Faller det fra endel kandidater da??

OL

Siste svar lø. 20 feb. 2010 03:57 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Ørnen

Noen damer som har lyst å hente en øl til meg i kjøleskapet?

Dette er motstykke til forrig tråd hva er din beste side.
Oppfordrer alle til å skrive med bilde.
Er Lojal , Snill og viktigst en god far.

Hardstyle DNA

Ingen svar
(mann 45 år fra Oslo) Privat melding

Er det noen her i Oslo el. omegn som har en ekstra billett til Hardstyle DNA på Ballroom i morgen så kjøper jeg den. Send meg melding.

Tenkte på det med matchtall, hvor mye er det i det?

Kunne vært artig med et ekspriment: Sende forespørseltil alle minst 90% av de som er på topp 50 lista og se hva resultatet blei.

Er det noen som synes det er litt på kanten så si gjerne ifra...hvis ikke, er det noen som vil være med?