Sukkerforum

Halllooooooooooooo der ute!!! Vis dere frem!!!

Etter et år inn og ut av sukker med et snev av tålmodighet har jo skjedd litt rundt dette traff nr 1 ho var jeg usikker på...traff nr 2: jeg vil hjem...traff nr 3 hmm...vi får se hva som skjer.. traff nr 4 PANG sa det, fallt så jeg holdt på brekke lårhalsen hehe..
Men uansett vi traff hverandre ute etter en del brev her inne, vi hadde det supert og kysset på første date, ble med henne hjem så satt vi der og holdt rundt hverandre, pratet og hadde det morsomt.
Ble bare til at jeg overnattet, men ikke noe sex lå i tankene mine så det skjedde ikke..Så kom dagen etter vi gikk på tur var på cafe ja rett å slett soset rundt og hadde det hyggelig.
Etterhvert måtte jeg komme meg hjemover. Kom hjem sliten og go..
Dagen etter sendte jeg melding og takket for i går og sa det var hyggelig, fikk raskt samme svar tilbake...Gla og fornøyd som jeg var:))
Gikk noen dager så sendte jeg en liten oppmerksomhet på sms.....dermed helt stille...hørte ingenting, ikke noen svar???
Sitter her og skjønner rett og slett ingenting. ho er heller ikke her inne så mye mer heller..??
Har da ikke virket desperat bare vært meg selv...da lurer jeg på rådløs som jeg er, er jo ellers en fornuftig kar men av og til må man svelge stoltheten å søke litt hjelp...
Skal jeg gi henne opp?
Trenger hun tid?
Eller noe annet fornuftig??
Svar ønskes for de som føler for det
Takk!

Heisann og hoppsann!

Hvordan var nå dette her igjen.. skulle man ikke spare på godsakene til den rette comes along? Eller er det bedre å dele godene til man er helt sikker på hva man ikke vil ha?? Og ha et godt grunnlag for å velge det man vil ha?

Ved å være av den gammeldagse litt moralske typen, og jeg snakker for meg selv ;), risikerer man jo å vente til man er en skrukkete rosin når alle vil ha druer!!

Hva skal til for at du svarer på en melding fra en "fremmed" her inne?

Hva synes dere er greit mtp aldersforskjell?
Er det greit å bli kontaktet av noen som er utenfor den aldersgruppen dere har spesifisert i profilen?

Heisann.

Da har det skjedd en ting som egentlig er ganske typisk for meg på andre plan i livet.. (Ketchup-effekten)

Har vært medlem her inne i snart fire måneder. Dette har vært en periode med litt snakking ved hjelp av mail og msn, men det har blitt med det.
Så var det plutselig to flotte jenter som tar kontakt samtidig. Jeg kommuniserer bra med begge på mail og jeg har nå møtt en av dem. Dette var et veldig hyggelig møte og vi skal treffes igjen. Jeg er ikke av typen som blir forelsket over natten og det har heller ikke denne gangen blusset opp noen følelser etter første møtet, men det kan det selvfølgelig gjøre med tiden.

Nå vil den andre også treffes. Dette er i utgangspunktet hyggelig, men jeg er ikke av typen som liker å leke med andres følelser og jeg ønsker heller ikke å starte et forhold, med ei jente som kanskje med tiden kan bli den jeg ønsker å leve resten av livet med, basert på en løgn..

Nå er det nå en gang slik at man av og til må tenke på seg selv her i livet.. Men jeg lurer på hvor jeg skal sette grensen i forhold til dette..

Bør jeg treffe den andre jenta? Bør jeg spille med åpne kort?

Grunnen til at dette er et problem må være at man vanligvis ikke er aktuell for like mange damer på en gang i den virkelig verden som man er her inne.

http://www.dagbladet.no/2010/04/22/nyheter/studenter/innenriks/11403860/

Studentenes Landsforbund og Norsk Studentunion har i dag blitt lagt ned ved ekstraordinært landmøte, og en ny kjempe trer inn i lyset. Et tiår med arbeid og prosesser rundt sammenslåingen er ved veis ende. Stiftelsesmøte er satt og innen helgen er omme vil over 400 delegater og tillitsvalgte fra institusjoner landet over, ha formet en ny studentorganisasjon.

Norsk Studentorganisasjon (NSO) skal representere nærmere 200 000 studenter!:D

Hurra for faen!

Jeg er en kvinne i starten av tredveårene som dater en utrolig flott og hyggelig mann. Vi har vært på fire dater, og det ligger vel litt i kortene at sex snart blir et tema. Jeg vil jo selvsagt ligge med denne mannen, det har jeg kjempelyst til, samtidig er jeg jeg redd for å gi alt for tidlig. Jeg er redd for at jeg skal knytte med veldig til han - før jeg vet om dette blir noe seriøst. Jeg håper jo at jeg skal bli kjæreste med han - men det er jo fremdeles tidlig og vi kjenner hverandre ikke noe særlig.

Hvor lenge venter andre med å ha sex? Jeg er redd at hvis sex kommer inn i bildet for tidlig vil det oppstå følelser jeg ellers ikke ville fått, og at det hindrer meg i å se personen klart. Samtidig er jo det å ha sex en del av å bli kjent, så det er gjerne dumt å vente for lenge og.

Noen som vil dele av sine erfaringer?

Kan gratisbrukere se album bildene til en VIP person,hvis VIP personen har kontaktet gratisbrukeren på mail f eks?

Det er fredag og det går 15 minutter mellom hvert innlegg i forumet. Skal si ting har forandret seg på noen få måneder... og ikke til det positive dessverre :-(

Fikk en melding fra denne karen hvor han sier han er gift.
Jeg er ikke det - og dette er et singel forum - så kan noen fjerne han fra sukker?

Tusen takk ;)

fornyer ikke abonnementet mitt selv om jeg har vært her bare en mnd..
Syns det har vært en fin plass,og spesielt forumet her har vært innholdsrikt.
har en go-go følelse for våren og sommer,n og ønsker dere alle en flott tid videre.

Gratulerer med dagen!

Nussånussånuss

Om dere ønsker dere en eller flere av disse til jul, gutter, så er jeg sikker på at dere får hele Kama Sutra opplevd før dere får sukk for dere. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ76pS23Ky8&feature=related

Jeg er faktisk ikke sikker på om det er stilig eller om det er en smule groteskt også. :flirer:

http://www.youtube.com/watch?v=VkiT9vk1F90&playnext_from=TL&videos=TjqB-WA39jM

Tror denne krabaten trenger det ! hehe :)

Eg er rett og slett Frk. Dritnøgd i dag :-)

Håpar det er fleire som har det slik?!

Em.......... :-) :-)

Hadde tenkt meg på byen, men har fått et herpesutslett.... så da kan jeg likegodt holde meg hjemme ja...

Nå er det helg om ikke mange timene. Har ingen planer i helgen.
Så JENTER, hva skal dere i helgen?
Kanskje jeg kan få litt inspirasjon siden det snart er helg. :)

Hvor har det blitt av de nattlige ironi-flørtetrådene? Virker som om juleferien for nattlige aktiviteter varer til langt forbi påske på flere plan

Dette er en tråd for flørting og kompliment...........

Jeg begynner:

@ Em....

Jeg syns du er en flott dame :-))

Ur buddha..........

Denne er rettet mot dere gutter :

Når dere skal treffe ei jente for første gang,hva legger dere da merke til ved første øyekast?
Har klærne,sminke,håret etc. noe å si ?

Ofte når du har det vondt ,ser ingen din smerte. Er du glad ,ser ingen ditt smil.Når du gråter ser ingen dine tårer,...men prøv å ha sex på bussen ,da skal ALLE bry seg...

Alle sammen, jeg slår et slag for pseudonymer her inne på forumet, da blir det lettere å se hvor mange de er og hva de skjulte id'ene sier, og hva de har sagt før.
Er det fantasien som har problemer med å finne på et, så ta noe enkelt, kall deg selv for ku, eller sau eller edderkopp eller noe i den duren.

Løse damer

Siste svar to. 22 april 2010 23:16 (183 svar)
Skjult ID med pseudonym Undertaker

Hva mener dere om løse damer? Er en løs dame en jente som har liggi med 30 +++ og/eller som går ut å drikke hver helg?
Er det pop å bli sammen med en en slik dame, som du vet at 30 andre har vært før deg?

Fyr løs :D

Lurer på en ting: mange jenter setter hjerter på deg, selvom du er superbruker... hvor skriver de ikke heller hei?

Jeg lurer på hva dere gutta syns om at jenter har tatoveringer.. små, store, hva som helst.. er det skikkelig turn-off eller er det noen som liker det?
Jeg personlig, er veeldig glad i gutta med tatoveringer.. fint og se på, og liker å vite at personen tåler et lite støkk.. hehe :)

Jeg var sammen med en dame for en tid tilbake. Jeg har aldri opplevd maken til interesse fra det andre kjønn i den perioden. Faktisk alvorlig lekre damer som jeg hverken før eller siden har hatt kontakt med. Hvorfor er det slik?

Altså når noen har vært innom og så står det etterpå at de ikke har vært innom likevel? Slettet de seg i ren skrekk? Ble jeg blokkert? What?

*nysgjerrig*

FAKE PROFILER

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jada

Tror det er en del fake profiler her... alle kan jo poste de det gjelder her:)

Sitter her og lurer.....hvor ofte blir det egentlig noe mer ut av noe som starter som en one night stand ute på byen??

Hadde vært interessant å vite siden man kan få inntrykk av at mye av datingen her inne kun handler om å få seg et "ligg"..

Det er jo adskillig enklere å finne noen man føler seg tiltrukket av ute på byen mener jeg...og hvis oddsen er like stor for å finne "drømmekjæresten" ute på byen så er ikke jeg i tvil om hva som er enklest hehe

Hva mener dere? menn og kvinner:)

Så masse herlige øyenparti,lepper,munn,smil jeg har sett .
Deilig å være "kikker" : )

... at sukker funker supert for å få seg noen ligg, men er helt håpløst når det gjelder å finne noe langsiktig. Beviset er egne erfaringer samt at alle her inne er gjengangere. Hadde i begynnelsen en illusjon om et fast forhold, den er borte, nå tar jeg alt som kommer min vei! :)

Cupcakes

Siste svar on. 21 april 2010 22:01 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym nigella

I dag var jeg i butikken, fordi jeg var riktig sugen på noe skikkelig søtt. Jeg gikk langs reolene og kikket på søtsakene, de som gikk forbi samt de som lå i hyllene, jeg gikk fordi til disken og der så jeg den. En cupcake fra drømmene, en slik med kirsæbær på toppen og rosa krem, mmmm jeg strakte ut hånden for å ta den, og plutselig ble den snappet vekk rett foran øyene mine. Jeg kunne ikke tro det, hvem tok seg den friheten, eller skulle jeg si frekkheten. Jo den var jamie, min forhenværende businesspartner som jeg brøt med nettopp grunnet den åpenlyse dristigheten! Og mens jeg sto der og skummet av raseri så kjente jeg en kribling i magen.
Hvorfor skjer dette? Hvorfor tiltrekkes man av mennesker som man vet vil stjele oppskriftene dine?

Om dere ønsker en mann som får dere til å le og ikke tar seg selv høytidlig.... dra på sirkus;) Og om høye ambisjoner er veldig viktig gå for sjefsklovnen. Da får dere også reist masse vettu;)

Det dummeste du kan gjøre er å sende et kompliment til ei jente/dame her inne.

1. Du kan virke litt desperat
2. Jentene/damene får alt for mange komplimenter, slik at de blir temmelig høye på pæra
3. Du blir sur om du ikke får svar, fordi du føler at du har "utlevert" dine følelser og hun har ikke tatt seg bryet med å si takk en
gang.
4. Du undergraver mulighetene til oss gutta ved at jentene føler de er så omsvermet at de kan velge fritt på første og andre hylle
5. Komplimenter må forbeholdes når man evt. møter dama.....om hun er verdt det.

Synspunkter?

Er det mange av dere jenter som kunne tenke seg å ha et elsker/elskerinne-forhold?

Hva er det med dere nettmenn? Begynner jo nesten å bli lettere å finne seg en mann på byen. (Noe de fleste egentlig har gitt opp).

Dere er jo blitt mere kravstore enn damene. Hun skal være sporty, men ikke fanatisk, Hun bør ta vare på utseende, men ikke se ut som hun har falt nedi sminkeskrinet, hun må like å gå ut på byen, men også å sitte i mannens armkrok, hun må ha bein i nesa, men ikke være for dominerende, hun må være følsom og kjærlig, men ikke noe overemosjonell dramaqueen....etc..

Hvor er det blitt av den "gode gamle mannen" ? Syns den moderne mannen er i ferd med å bli mer og mer lik kvinnen!! Selv om vi kvinner kan virke kravstore, er vi inners inne ikke det. Vi liker at menn er litt simple og barske. Det er jo det som gjør mannen så unik i forhold til kvinnen. La kvinner være opptatt av detaljer, dere menn kler rett og slett ikke å bable om gourmet mat, klær og lignende. Gud el moder jord skapte dere kraftigere og mer robuste enn kvinnen av en grunn.

Hva er det menn ser etter i en kvinne i dag??? Er drømmen om en solid familie og en godhjertet og tro kvinne en saga blott?
Tror vel selv at dagens kvinner og menn enda sitter med de "gode verdiene" dypt inni seg, men gir ikke særlig uttrykk for dem.

Syns dette burde være en tankevekker til alle dere "moderne menn" der ute! Og spesielt til de som befinner seg i slike nettforum som bla sukker. Det er blitt en enorm "bruk og kast" tendens innenfor den virtuelle verdenen.Mange skriver en setning el to,forså å bare droppe den kontakten for en annen. Ingen er god nok, eller det finnes kanskje en som er bedre!!!!!

Håper på innspill til det jeg har skrevet i håp om å bli litt mere klok på hva dere menn egentlig vil!!!!!!!!!!!!!!!

Hvorfor er bor alle de peneste jentene på vestlandet eller sørlandet??? I oslo er vi stuck med blonde silikon damer som tror de er pene... hjælp!

Endelig er det noen som adresserer temaet intelligens og genetikk. Selvfølgelig er intelligens arvelig. Selvfølgelig kan miljø påvirke interesse og gi et bidrag til nysgjerrighet i forhold til sammenhenger. Min påstand: 90 % arv, 10 % miljø med hensyn på evner.

Yesss, endelig! Og med en så sinnsyk fin dame også. Vet jo at hun er utrolig søt og pen, for har jo allerede møtt henne et par ganger. Ikke en sukkerjente, denne jenta møtte jeg IRL, uten at det betyr noe. Kompisen min mente hun var minst en 9'er før jeg sjekket henne opp, jeg vil si 9,5 eller 10. Smart og spennende å snakke med er hun også. Tror ikke jeg selv er mer enn max 5 eller 5,5 når det gjelder utseendet, i det minste ikke ut i fra den magre responsen jeg får her inne hvis det er noen pekepinn, men man kan komme langt med gode danseferdigheter, godt humør, en god posjon selvtillitt og noen pene jentevenner som hun ser at du danser med og har det kult sammen med først.

Sååå glad jeg ble nå! :)

Jeg har alltid ment at matchtall og matchtre er temmelig irrelevant fordi man legger så forskjellige ting i hva spørsmålene egentlig betyr. Men jeg fikk det så innmari bekreftet med hun jeg har blitt sammen med nå, som jeg møtte på Sukker.

Våre to rødeste blader er tv/film og sexlyst. Og begge deler viser seg i virkeligheten å være områder der vi er helt klin like. Tv/film fordi jeg er dritglad i film og satte høyt på det, mens hun satte lavt fordi hun ikke liker å se på tv. Og så viser det seg at vi er helt enig. Vi ser begge masse på film, og ikke i det hele tatt på tv.

Sexlyst kan man si at er en av de viktigere tingene at funker i et forhold. Så man kunne kanskje tenke seg at man ble litt bekymret over et mørkeoransje blad? Vi hadde tolket ting litt forskjellig, men så viser det seg at i virkeligheten er vi helt på bølgelengde.

Bottom line: Ikke vær så forbanna opptatt av verken matchtall eller det derre treet. Det er så store forskjeller på hva man legger i de forskjellige tingene at svarene nesten ikke betyr noe som helst.

Vennlig hilsen Joques, som ikke finner roen i natt og derfor sitter ved pc-en for ikke å holde en viss person våken :)

Store snøflak daler ned her i Lørenskog....

Jeg skal flytte, og i den forbindelse tenker jeg kun på alt som har med flytting å gjøre. Det går ikke ut av hodet mitt, og jeg får ikke til å slappe av, for det er så mye som skal gå i orden.
Hvordan kobler dere av, hva får dere til å tømme hjernen og ikke tenke i det hele tatt?
Jeg trenger tips, for nå drømmer jeg til og med om dette herket.

Er det noen av dere andre som skal på Date Night filmen? Den ser jo faktisk morsom ut, så den har jeg tenkt å få med meg. Men er det flere enn meg som går alene?

Er det vanlig?? Hvis man er et forhold, og av ulike årsaker begynner å tvile på partneren sin. Er det noen som mener det er greit å sjekke mobilen eller de siste nettstedene partneren var inne på..??

Jeg tenkte jeg kunne dele min erfaring med dere. Jeg har nå vært aktiv på sukker i flere måneder, har hatt kontakt med flere hyggelige damer, vært på date, vært i et kort forhold, osv. Jeg er en mann på 29 og jeg er på jakt etter et langvarig forhold uten å få det til. Men poenget mitt er noe annet.

Sukker fungerer for meg (les jeg klarer å ta kontakt, gå på date og til og med ha romantiske forhold med jenter herfra) men samtidig fungerer det ikke. Historien gjentar seg gang på gang. Først tar jeg kontakt med jenter jeg synes er interessante, vi kommuniserer en periode, jeg er nok mer på enn de (uten å være innpåsliten), det er faktisk ikke så veldig vanskelig å kommunisere med ukjente jenter. Man spør om mye rart og etterhvert ber jenta på date. Min erfaring er at det er best å date på en fredag eller lørdag, alkohol hjelper faktisk. Jeg er ganske sjarmerende og moro å henge sammen med, atmosfæren er hyggelig og det blir ikke vanskelig å gå over til noe mer romantisk eller fysisk. På det tidspunktet har jeg nok lagt mer energi i forføringsprosessen enn jentene.

Man merker fort om man er tiltrukket av daten, og selv om jeg flere ganger tenkte at daten ikke var noe for meg, valgte jeg å fortsette. Da tenker jeg at det er ganske uforpliktende og bedre enn ingenting. Det er ikke et problem i seg selv men jeg vet ikke når jeg skal stoppe. Resultatet er at det alltid er jenta som tar initiativ til å avslutte "forholdet". Jeg er aldri hjerteknust ettersom jeg ikke var interessert i utgangspunktet.

Jeg kommuniserer for tiden med en hyggelig jente og jeg tror nok jeg klarer å få henne med på en date og mer hvis jeg er sjarmerende nok. Men ærlig tatt jeg føler ingenting for henne på dette tidspunktet. Jeg gjør det bare for å ha noe å gjøre da jeg kjeder meg ellers.

Er det mange der ute som driver med det samme? Kjeder seg og ønsker å teste om de kan forføre uten å legge så mye følelser i det?

PS: jeg har aldri prøvd å lure jenter jeg har datet og det er stort sett jeg som har lagt energi i flørteprosessen. De jentene har valgt å avslutte forholdet på bakgrunn av at vi ikke hadde mye til felles og det var fair enough da jeg følte det samme.

Finnes det? Tror dere at det der ute finnes en (eller flere?) som er skapt for akkurat deg, at dere er skapt for hverandre?
Er det noen som har truffet sin sjelevenn? Fortell.....

Noen andre som er overrasket over at tråden om singelturen forsvant? Har vel knapt vært borti noen som er så ømfintelige her som Sukker. For en tid tilbake la jeg ut en link til en artikkel på en anerkjent norsk nettavis, den ble slettet av Sukker fordi det visstnok var "en eneste stor lureartikkel for å få hooke opp single til xxxxx.xxx - tjenesten som folk ikke finner selv, men blir lurt inn i." Og da jeg spurte om man altså ikke skulle linke til artikler som linket til andre datingtjenester, fikk jeg til svar at det var "selvforklarende".

Tror nok ikke Sukker mister så mange kunder av at folk får se at det finnes andre datingsteder på nettet eller at andre arrangerer singelturer - tror nok de mister flere av at folk blir oppgitt over denne praksisen.

Jeg har møtt mange mr good enoughs. Og de har dumpa meg.
Jeg har møtt mange mr too good to be true. Og det var de.
Nå leter jeg etter mr so bad you can only surprise me in a good way.
Meld deg her, så ser jeg hvem du er.

Bare et lite spørsmål:
Hvordan merker man en profil som ikke interssant? Og forresten et til - kan vedkommende se at hun/han er merka?