Sukkerforum

Kveld - fjerde date, i senga, hos henne:
Hun: Hva tenker du om barn? Egne altså?
Han: Absolutt, ja.
Hun: Jeg også.
[Litt klining, klar for å gjøre en entre.]
Han: Forresten, er du trygg?
Hun: Ganske.
Han: Jeg har ikke med noe, har du noe gummi?
Hun: Ja, det er kanskje litt tidlig å tenke barn nå.
[Han nikker, hun henter gummi på badet. Kvelden forløper med flere orgasmer for begge.]

Neste dag, SMS fra henne:
Sorry, men jeg har ikke de rette følelsene.

Våryr :-)

Siste svar fr. 7 mai 2010 08:33 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Emilie

Ønskjer alle ein super vår :-)

Sola skin og det er fantastisk å vera ute på tur - gjerne saman med H*N

Life is sweet :-))

Alle dere desillusjonerte, kjærlighetssøkende, vakre mennesker der ute: plutselig skjer det! Du møter en som får deg til å fomle, snuble, rødme, si idiotiske ting - en som får hormonene i kroppen din til å gå amok og som skaper kaos i hverdagen din. Du blir forelsket! All fornuft forsvinner som dugg for solen, du får ikke gjort noe som helst på jobben og sitter med et salig drømmende smil hele dagen. Det eneste du har lyst til er å kjenne huden til den andre mot din. Du kliner i timesvis, glemmer tiden helt og spiser middag klokken tolv om natta.

Dette er meg om dagen... aaah. Etter 18 (!) dater har jeg funnet den mest fantastisk mann, og det fineste av alt er at han synes at jeg er verdens beste!! Livet er så utrolig deilig :-D Så før jeg deaktiverer profilen min ville jeg bare ønske alle dere herlige forumister og andre sukkerfolk lykke til med letingen! Det finnes noen for alle, man må kanskje bare lete litt utenfor den vanlige boksen!

Hilsen ei som har funnet en skatt i en snill, god, beskjeden og deilig sukkergutt :-)

Jomfruen 68

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym keiko

Har prøvd sukker i en 30 dager uten det store hellet hva e det dere dammer ser etter her inne ?
Jeg kan vell være enig om at jeg ikke er verdens peneste men jeg klarer meg godt .
Jeg tenker at de e lettere og sjekke en dame ute på byen, for da kan du prate med dem.og gjøre opp en mening.

Men samtidig leser jeg alle profilene og allle har noen krav jeg ikke kan oppfylle.
kan det være de har noen krav som de aldri kan nå selv?
Hillsen frustrert mann 68 mod bergen
Ps Har En datter på 6 som jeg setter høyest i livet mitt og
hus
bil
båt
camping vogn
og ordnet okonomi. Ta kontakt om du tør

Når skal vi ha noen ordentlige sukketreff i Trondheim i stedet for Oslo?

Ord del ing

Siste svar to. 6 mai 2010 22:55 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym love4sale

Hvem andre er lei ord del ing?

Ikke jeg:-) Det er rett og slett driiiit morsomt!

Fant en side: http://home.online.no/~oknalum/Orddelingsfeil/orddelingsfeil.htm

Hei, håper godtfolket her kan hjelpe meg litt...

Var på en date på mandag med en super mann på 43 år, jeg er 30. Ingen av oss har barn, men begge ønsker seg det veldig. Vi har mailet og snakket mye sammen på telefonen før vi møttes, og jeg liker han veldig godt. MEN... Jeg tenker mye på aldersforskjellen, han er jo nærmere moren min i alder, enn meg. Mine venner er stort sett alle max 40 år, hans venner er jo bare over 40 år... Vi har en del felles interesser, og samtalen gikk ca 3 timer i strekk. Men holder dette?

Noen som har noen erfaringer?

Jeg overser profiler som ikke er VIP+, og Super. Medlemmer her som er gratispassasjerer gjev jo et utmerket signal hvem de forventer skal opne pengepungen allerede i sitt utgangspunkt. Står der "Pålogget denne uken" er de jo aktive. De som ikke er aktive er det jo helt greit. Kvinner vil vel si. " Vi får så mye besøk at de pengene kan vi spare". Sikkert riktig, men de forteller jo også så mye mer.............................!

Ønsker alle en fantastisk dag med et herlig vær ute. Godt å se ut fra kontoret på deilig vårvær og snart er det helg!! Yeees..

Bare 5 dager igjen nå........

Guten tag! :))

Et fantastisk sted å være, et spennende sted å lære!

Hvis noen

Siste svar to. 6 mai 2010 18:16 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym petita

sier til meg en gang til "slapp av, det ordner seg" (forutsatt at de vet hva de snakker om) så KLIKKER DET FOR MEG!!!

OM FB skulle være et hint om hva som til enhver tid rører seg oppi hodene på fotballintereserte må det være lov å lure.

Hat, depresjoner og gledeshyl om hverandre med dagers mellomrom. IRL ser det ut til at noen drukner sine sorger og eventuelt gleder i masse alkohol og en slosskamp må til for enkelte når heltene ikke innfrir. (de mest ekstreme sloss uanstt)

Tar mye tid i følelseslivet ser det ut til å kan i så måte sammenlignes med dating. Dog kan jeg ikke se at utbytte på arenaen kan måle seg med sistnevnte ;-)

Jeg var nettopp inne på match.com og leste sånne historier om par som hadde truffet hverandre inne på den siden og nå hadde flyttet sammen, skulle gifte seg etc. Tydeligvis hadde det bare sagt pang med en gang for alle disse parene og de hadde begynt å treffe hverandre kjempemye helt fra starten av og alt hadde bare klaffet.

I mitt eget dating-liv går alt mye tregere. Selv dater jeg på femte uken - en mann jeg treffer cirka en gang i løpet av arbeidsuken og gjerne flere dager i helgen (gjerne med en overnatting hos en av oss). Vi har ikke definert noe som helst og jeg kjenner at jeg blir helt utslitt av å gå og ikke vite hva som skjer - jeg trives egentlig best med at ting er klart definert - enten at jeg vet at jeg er singel eller at jeg vet at jeg er i et forhold. Akkurat nå er jeg og daten min i en bli-kjent-fase, og jeg tror at han har ganske god tid. Selv er jeg utålmodig etter å klargjøre hva som skjer, men samtidig redd for å mase og rushe.

Det burde egentlig være kjekt å date - det er jo egentlig kjempespennende å bli kjent med en ny person - så hvorfor klarer jeg ikke nyte det?

Hvordan holder man egentlig ut datingfasen med all usikkerhet og tvil? Jeg kjenner nesten at jeg har lyst å gi meg fordi jeg blir helt sprø av å ikke vite! Kan noen andre bidra med innspill på hvor lang tid de har brukt på å bli interessert i noen/ bli kjæreste med noen?

Hvor ofte er det vanlig at det bare sier pang - og hvor mange forhold oppstår langsomt? Jeg har tidligere opplevd at det sier pang eller at man definerer seg som kjærester ganske tidlig - så dette med å gå sånn og date og ikke helt vite er ikke noe jeg er vant til.

Jeg blir så sliten av all denne usikkerheten - kan noen gi noen råd?

Nå er det slutt med å kunne se hvem som er online lengre.
Jeg er en av de som kommer til å slutte som Superbruker på grunn av det.
Jeg likte å se hvem som var pålogget, men nå blir det jo skudd i blinde.

Så lykke til med å å gå 'blindebukk' her inne til dere andre i fremtiden.

Avslutte abb?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MrMister

Går det ikke an å avslutte abb lenger? Prøver å hake for "avslutt" og trykke lagre endringer men får ingen beskjed om at det er avsluttet samt at når den kommer tilbake på siden så er "aktiv" haket av...noen som har samme problem kan evnt sukker admins svare meg her?

SMØR

Siste svar to. 6 mai 2010 09:07 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym smørblomst

Hvorfor er egentlig ikke smør et pålegg?
Man smører alltid smør under det man skal ha på skiven, men hvorfor er det ikke et pålegg i seg selv?

Hva gjør jeg med dette!?
Venninen til eksen min er veldig på om dagen.
Hun ringer meg, sender meldinger. Sier at jeg er super bra gutt, og behandler alle rundt meg som de skulle vært av gull.
Hun sier at eksen min ikke så hvor bra jeg var, og ikke fortjener en så bra gutt som meg. Og vil gjerne at vi skal ta en date.

Er dette riktig av meg, da dette er en vennine av eksen, og ikke av meg???

Bytur

Ingen svar
(mann 39 år fra Vestfold) Privat melding

Kan du være så snill å forklare veien til sykehuset, spurte mannen med hvit stokk.
DET ER DER, ropte damen med sin vennligste stemme og pekte.

online

Ingen svar
Skjult ID

koffor e det ingen som e online her i dag?
har det skjedd noge me sukker?

Undrende

Siste svar on. 5 mai 2010 21:09 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurer....

Møtte en kar her for noen uker siden. Vi har vært på et par dater, jeg har vært hos han og han har vært på besøk hos meg.
I tillegg har vi sendt mail/sms nesten daglig og vi har chattet.
Så skulle vi ut å finne på noe for noen dager siden, og plutselig hadde han funnet ut at han trodde at det kansje ikke var så lurt, for han var ikke sikker på følelsene sine. Der satt jeg da som et spørsmålstegn, og nå lurer jeg på hva jeg skal tro.

1 Er det bare jeg som er rar, eller burde en ikke skjønt det tidligere?
2 Bør jeg gi han tid, og gå å håpe på at han vil møtes igjen?!?
3 Kan noen komme med noen gode råd til hva jeg bør gjøre?????
4 Hvor ofte faller man pladask ved første møte?!?

Gi gjerne til kjenne om du er jente/dame eller gutt/mann som svarer.

Jeg treffer så mange flotte damer her, og selv om det ikke har sagt "pang" ennå, i hvert fall ikke så begge har hørt det, så er det en god tanke å tenke at en av de jeg treffer kanskje vil kunne bli min fremtidige kjæreste.

Det er bare Kjos som lurer dere med at det er snø, for han vil ikke sette flyene på bakken, for da går han konk.......

Jeg var på en date for noen uker siden. Det var hyggelig. Dagen etter fikk jeg en e-post hvor hun bl a sa: "tror vi er for forskjellige til å gå videre. Jeg tenker at det beste er å si det som det er med en gang. Jeg burde naturligvis sagt det i går, men det er ikke alltid så enkelt ansikt til ansikt når man ikke kjenner hverandre så godt".

Ja ja, det var det tenkte jeg. Synd, for jeg likte henne godt. Så gikk jeg videre. Men så for noen dagen siden satt jeg og kjedet meg og sendte noen meldinger til venner og kjente på mobilen. Jeg så navnet hennes i adresselista og sendte en melding om at jeg hadde hatt en fin date med henne og håpet hun hadde det bra. Så fikk jeg svar tilbake at hun ville treffe meg igjen. Hæ? svarte jeg. Hun svarte tilbake at ingen kan være sikre på en annen person etter bare ett møte, og at hun var påvirkelig når noen gjør en ekstra innsats overfor henne.

Jeg er skeptisk. Nå er maktfordelingen litt skjev, tenker jeg. Hvis jeg går videre med dette så er jeg underdog. Jeg er også redd for å bli avvist enda en gang. Burde jeg bare si nei...?

Jeg er en mann som stusser litt over en ting, synes det er veldig mange damer her inne som er i sene tredveåra og begynnelsen av førtiåra uten barn som nå er veldig oppsatt på å få det. Det kan jeg godt forstå. Samtidig er det, synes jeg, en majoritet av disse som har vært overalt i hele verden, bodd mange år i forskjellige land, har et utrolig aktivitetsnivå og en fantasisk karriære. Da føler jeg at disse har valgt bort barn for å dyrke seg selv og plutselig oppdaget at det er en viktig ting de har gått glipp av og så på tampen av fruktbarhetsskalen må gjøre noe med det også. Dette virker på meg som veldig egoistiske personer, er jeg helt på feil jorde eller er det flere som tenker det samme som meg?

Dette er ikke et generelt angrep på barnløse bare så det er klart. Jeg var like sent ute med barn selv så jeg sitter nok litt i glasshus selv... Jeg har altså full forståelse for at folk ønsker seg barn, uansett alder.

Hmmmmm.

Siste svar on. 5 mai 2010 18:14 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym buddha

Hva får du hvis du krysser PMS med GPS..........

En jævlig sur kjerring som finner deg over alt : ))

HAHAHA....... noen som er uenig?

Er han gjenoppstått fra de døde, eller? Det kryr jo plutselig av folk som ser ut som de kommer rett fra Seattle i 1991!

Når det til og med er sol her i Bergen, da må våren ha kommet alle andre steder og :D
Solen hjelper virkelig på kropp og sinn :)
Ønsker alle en god vår dag :)

Kos dokkar!

Hilsen Bergenser

Hvorfor skulle "drømmedama" gidde å svare deg.....når hun med et tastetrykk finner noen som er enda mer attraktiv. Og ett trykk til en som er enda mer attraktiv. På sukker hjelper det ikke med sjarm.....her er det det overfladiske som gjelder. Jeg har mange ganger fått til svar fra jenter at de er her bare for nysgjerrighetens skyld. Javel.........hvor lett er det egentlig å finne den rette på nettet? I den spede start på nettdating, så tør jeg påstå at det fungerte mye bedre. Nå har dette blitt allemanseie. Alle er på nett. Det florerer av jenter, gutter, damer og menn i alle aldre og i alle attraktivitetsnivå. Noen er bare nysgjerrig, andre er desperate, andre igjen er her bare for et kjapt knull og noen er her for å finne kjærligheten.

Uansett hvor mye man prøver på nett vil jeg påstå at det er mye lettere å finne noen i det virkelige liv. Det er jo tross alt der mennesker som oftest finner den rette. Så hva gjør vi her? Så hva gjør jeg her? Jo.....jeg betalte for 6 måneder. Derfor.

Enjoy! :)

I stadig større grad ser at de som ikke har et perfekt skriftspråk får kommentarer på dette.

Vi har alle våre sterke og mindre sterke sider, men jeg ser ingen grunn til å oppdra/mobbe de som ikke uttrykker seg som forfattere.

Er det nødvendig å kritisere hverandre for måten vi skriver på, heller enn hva hver enkelt av oss ønsker å formidle? I så fall: Hvorfor?

Hva synes dere?

Generalisering

Siste svar on. 5 mai 2010 11:18 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Jippilipp

Er litt lei av at det ofte blir generalisert her inne.
Jenter gjør sånn.................... gutter gjør sånn........................

Jeg er nok lik mange kvinner på enkelte områder og samtidig veldig forskjellig. Jeg er jo meg:))
Vi innehar alle så forskjellig kvaliteter og synes det er synd at det blir overskygget av å bli stigmatisert i "jente båsen" eller "gutte båsen".

Min kontakt med menn har inne har vært et hav av forskjellig tilnærming.
Fra et ydmykt "hei" til "er du våt" eller "har du barbert fitta di".

Dette sier meg noe om den ene personen og ikke menn generellt. For meg handelr det om meg selv også. Hvordan grenser jeg setter og hva jeg vil involvere meg med.

Det å være i kontakt med andre kan vel sees på som en kunstform og en stor mulighet til egenutvikling, hvis man da ikke generaliserer, blir bitter og slutter å knytte nye kontakter pga enkelte hendelser.

En liten tanke på en mandag...................................

Jeg lurer på om det er noen her inne som har vært gjennom et brudd som kom fullstendig overraskende på dem. Hadde vært fint å ha noen likesinnede å snakke med. Send meg en melding.

Leser at København gjør sine trekk for å lokke til seg, og skape litt nye stemninger. Bussturer i Købehavn hadde vært noe ... :)

http://www.aftenposten.no/reise/nyheter/article3634391.ece

Hvor går din ferie i år?

og trenger forslag til ting å gjøre. Jeg har kun en eneste oppgave igjen på studiet, og den kan ikke gjøres før om noen uker. Ingen eksamener å lese til eller noe slikt. Kun en shitload med dødtid å slå ihjel. What to doooo.
Og om ingen gode forslag hopper frem, så syns jeg noen kan sitte og fjase med meg her.

Smalltalk

Siste svar ti. 4 mai 2010 23:43 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

I dag var jeg på en konferanse der jeg var den eneste fra jobben. Det var om lag 70-80 deltakere, hvorav flere pene damer, tilsynelatende i rett alder og slett ikke umulig rett på både den ene og den andre måten. Så er det pauser, da, og folk mingler, kommer i prat med hverandre osv. - men selv blir jeg bare stående og se dum ut, eventuelt å snakke med folk jeg kjenner fra før. Og jeg lurer - hva i all verden består all denne smalltalken til folk av?

Det lå en tråd her med PUMPEN!....

Men hva sier jenter til munnsex?? Og svelger de? Eller er det som alle jenter sier, at nei... Det gjør jeg ikke...
Og liker de å få tilbake? Ikke minst, forventer de å få hvis de ikke gir selv??

Pumpen

Siste svar ti. 4 mai 2010 22:55 (128 svar)
Skjult ID med pseudonym Dragen

Hva er det egentlig med gutter og analsex?

Synes alle gutter maser om det. Er det sånn at gutter må ha det?
Hva sier dere jenter, liker dere det?

Jernteppe er et teppe det sjelden er moro å ha for mange av. Det er ofte kjedelig å legge fullt av slike tepper over hele boligen, siden gulvet blir så hardt å gå på. I tillegg gir det så merkelig romklang når jeg sitter og snakker med meg selv en tirsdagskveld. Teppet svarer som et ekko: hallo, hallo; hvordan står det til? Bare bra? Tja.

Men jernteppet kan føre mye godt med seg. Det gir rom for tanker som ikke var der før. Jeg får helt klare tanker om ingenting. Jeg kan begynne på scratch å fantasere om hvilke jenter som er de mest fantastiske. Med litt kaffe og og drops av typen Marianne gir det meg tanker at kanskje skulle jenta hete Marianne ja. Eller Mari. Eller Anne.

OG slik kan jeg holde på nå når jeg har lagt ferdig jernteppet over hele stua. Noen som kjenner seg igjen og er fornøyd med å ha jernteppe på en tirsdagskveld?

Må bare si at jeg registrerte at FPU ungdom idag på youngstorget ble regelrett angrepet av AP/SV tilhengere og det eneste de tilsynelatende ville var å delta? Litt ekkelt å se jenter og gutter bli slått og sparket og kastet stein på så de må løpe og gjemme seg på 7/11 og Eldorado Kino.

Er det riktig å rope at alle FRPere burde dø, drepes, slaktes og henges og at de er horer? må innrømme at å se en av FPU jente bli sparket i ryggen gjorde meg regelrett kvalm..av en jente som så ja..helt normal ut.

Det ble selvfølgelig ikke skrevet om behandlingen de fikk i Oslo...Norge er ikke kommet så langt at det gjør noe og selv tunge journalister ville slite med å komme unna med det...men så det ble skrevet om i stavanger - http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10004924

Hva synes dere om dette? Burde sosialister ha lov til å skade og ønske å drepe andre mennesker fordi de mener noe annet enn dem?

Vil bare opplyse spesielt interesserte om at det snør som bare det her i dag. Rett sør for Oslo, 4. mai ligger det 7 cm! Snøballkrig?

Respekt

Siste svar ti. 4 mai 2010 09:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym charmed

Hva tenker akkurat du om dette.
Er det noe man skal gjøre seg fortjent til, eller skal man gå ut ifra at alle fortjener det?

Om halvannen time sparkes de fleste kampene i denne serierunden i gang. Laget mitt har ikke gjort det så veldig bra i år, og jeg begynner å bli lei av å sitte og bite negler og håpe at de klarer å ro i land et poeng eller tre i denne kampen. I tillegg har jeg en kollega som holder med laget de møter i dag, og vet jeg får høre det i morgen skulle det bli tap.

Egentlig har jeg ikke lyst til å følge med på fotball. Egentlig har jeg bare lyst til å synes det er 22 overbetalte guttunger som løper etter en ball. Men jeg klarer det ikke. Noen som har noen tips?

Lenge siden dere har gjort det i en telefonboks? Dvs sammen med noen ;-)

Jeg er en kvinne i begynnelsen av 30-årene som har datet en mann i 4 uker. Jeg synes vi har det veldig koselig og håper at vi skal bli kjærester. Men når er man forbi datestadiet - når kan man kalle seg kjærester? Jeg er klar over at fire uker ikke er så lang tid og at vi nok trenger litt mer tid for å bli kjent. Samtidig tenker jeg at det er grenser for hvor lenge man kan date uten å definere hva slags status forholdet har.

Er det noen som kan bidra med erfaringer/tanker?

bilsex?

Siste svar ma. 3 mai 2010 20:00 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym rånern

Lenge siden dere har gjort det i en bil? Dvs sammen med noen ;-)

kordan tar dere kontakt? chat eller sender melding til de der vil bli kjent med?

Du har fått et gult hjerte. Du leser profilen. Bildet er ok, men litt anonymt. Teksten er grei, men veldig standard og gjennomsnittlig. Du setter et gult hjerte tilbake ettersom det ikke er noe ved profilen du misliker, men heller ikke noe du faller for. Du hører ingenting. Det går et par måneder. Du tenker at personen er tafatt eller ikke særlig interessert og fjerner til slutt hjertet du har satt.

Dagen etter kommer følgende melding:

Hei! :-)

Hva ville du gjort? (Ikke i teorien, men i praksis!)
(PS! fint om du oppgir om du er gutt eller jente)

?

Siste svar ma. 3 mai 2010 18:50 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Maggs

Jeg skulle etter planen ha vært på min første "sukkerdate" i går, med en jente jeg kom i kontakt med for noen uker siden. Vi har siden den gang snakket sammen hver dag, både på melding og telefon. Hun tok initiativet til en daten, og virket veldig betatt av meg noe hun også ofte ga uttrykk for. På den siste meldingen jeg fikk av henne lørdag kveld, sto det hvor mye hun ønsket å treffe meg, og at hun tenkte på meg konstant. Planen var å finne på noe morsomt og hun skulle ta kontakt angående tidspunkt iløpet av søndag morgen. Denne kontakten kom derimot aldri. Jeg sendte melding og prøvde å ringe henne uten at hun tok telefonen eller svarte på meldingene, og jeg har fortsatt ikke hørt fra henne.

Er det noen andre som syns dette er litt rart?
Om det finnes en der ute, uansett kjønn, som selv har bare valgt å kutte kontakten på en slik måte, hvilke grunner hadde dere?

Jeg date ei veldig hyggelig jente. Men vi er ikke kjærester!
Er det da greit å date andre?
Har alltid holdt med til en av gangen men nu er jeg usikker...
Hvor setter man grensen på at det ikke er greit?

Her sitter man da, og klokka er over halv 5.. Uten å engang ha fått begynt på det jeg SKULLE gjort idag, nemlig å lete etter en butikk som selger akkurat DEN fiberpelsen jeg trenger, og som jeg tidligere har kjøpt i en butikk som plutselig ikke finnes mer....

Hva er det DU ikke har fått gjort idag fordi du har satt her? :D

Nakenfoto?

Siste svar ma. 3 mai 2010 15:15 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym BruceW

Fotografen er kjent for å fotografere nakne mennesker mens de gjør ting sammen. Ville du blitt med på noe slikt om han kom hit til landet og inviterte deg til å delta? Sjekk linken før du går rett i koffertfellen.

http://www.kjendis.no/2010/05/03/kjendis/spencer_tunick/fotografi/kunst/nakenhet/11550365/