Sukkerforum

Hvor mange av oss kunne ha stilt opp på en date i dag, på la oss si to timer?

Jah! En positiv tråd! :p :D

- Når du altså endelig har logget ut av Sukker for siste gang (forhåpentligvis) fordi du har møtt 'drømmedama' eller 'drømmetypen' (for deg) - - hvordan ser livet deres ut? Hva gjør dere sammen, og hvordan er livet ditt annerledes i.f.t. når du var singel? :)

Det er lov å lage to versjoner; et 'drømmescenario', og et litt mer realistisk 'hverdagsscenario'. :)

Er det nokre av dykk på Sukker i aldersgruppa 38 - 50 som skal på singeltreff i slutten av mai?!

Gledar meg masse og trur det blir utruleg kjekt for oss som er glad i friluftsliv :-)

Gledar meg og til topptur på ski på sundag!!!

NÅR EN SJØMANN STUDERER EN KOPP MED SKÅR, SÅ VET HAN AT DEN VIL SE PERFEKT UT FRA EN ANNEN KANT.

Denne er til Dere som syns at nettdating går litt trått :-))

Føler at jeg for egen del trenger en våsetråd sånn at jeg ikke sporer av samtlige tråder i kveld. Er nemlig praaatesjuuuuk!

Feel free til å joine meg. Her er det lov å være akkurat så idiotisk teit som mange sier at man er om man våser! Velkommen alle! :-)

Juhu - jeg får mer enn en månedslønn igjen på skatten!

Tenkte bare jeg måtte si det til noen, så får jeg heller håndtere medlinger fra golddiggers så snart de kommer... :-)

Noen som så på norske talenter i kveld, sjekk denne : http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

EN SJØMANN STÅR IKKE OG SER MOT VEST NÅR SOLEN HAR GÅTT NED.
HAN VENDER SITT BLIKK MOT ØST.

Denne er til Dere som syns sjekkingen går litt trått for tiden :-))

Lurer på hvorfor det er flere damer utenfor mitt hjemfylke som tar kontakt ? måtte vel være like greit å treffe en fra samme Kommune /fylke. Men det er kanskje litt skummelt det ?

Er det flere enn meg som ønsker seg følgende på sukker?

mulighet for å søke på høyde (nøyaktig)

fritekstsøk

mulighet for å sile profiler ut fra kriteriene under Personalia og Ønsker (type dialekt/hvor man kommer fra, om man vil flytte på seg,om man ønsker seg et langvarig forhold eller en kort flørt osv.)

mulighet for effektivt å blokkere ALLE man ikke synes er interessante etter et bestemt kriterium (jeg kunne f.eks. gjerne tenke meg å blokkere alle menn over 45)

mulighet for å søke ut fra bestemte kriterier under kategorien "alle menn" / "alle kvinner" (for oss som ikke stoler på matchesystemet ...)

Hvis dere vil ha noe av dette, kan dere skrive nicket deres eller et anonymt nick under. Sukker har ikke kommet med noen nye, nyttige funksjoner så lenge jeg har vært medlem, og nå synes jeg ærlig talt det er på tide at de leverer det vi betaler for. Vanligvis svarer de bare på slike krav med å moralisere over hvor overflatisk det er å ville utelukke folk som f.eks. er for lave, men det er jo ikke spesielt fruktbart når man faktisk leverer en tjeneste til en betalende kunde.

Hilsen ei som vil ha et bedre sukker.no :-)

Er det noen her som har ordnet seg en date i påsken? Eller er det noen som har noen andre hyggelige historier fra tiden her? Jeg merker at det er så mange negative ting som blir tatt opp på forumet, så jeg tenkte at vi sikkert trenger å høre noen gode nyheter også =) Håper det er noen som har opplevd noe positivt her da xD

Har datet en kar litt, men har ikke funnet noe følelser eller noe særlig ønske om å treffe han mer. Vi har bra sex, og har det koselig sammen. Men han har begynt å mase fælt, og sa han var glad i meg forrige dagen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg har ikke følelser for han. Kan godt hende jeg får det etterhvert, men jeg har aldri vært den som lett får følelser eller lett knytter meg til andre. Hva i all verden skal jeg gjøre? Vi har truffet hverandre 4 ganger, og jeg syns dette går veldig fort. Han sender så mye sms med "koselig" innhold, som får meg til å tenke at dette er mer enn bare moro for han, enda så tidlig det er. Jeg vil ikke såre, men samtidig så vil jeg jo fortsette. What to do? Er det dårlig gjort av meg å bare la dette gå? Jeg vet jo ikke hva fremtiden bringer

EN GOD SJØMANN BER IKKE OM MEDVIND....... HAN LÆRER SEG Å SEILE

Denne er til alle som syns at det går trått på sjekkemarkedet o-))

synes det er så få single gutter fra østfold her......??

Har vært pålogget time etter time, kveld etter kveld,. ingen som tar kontakt,. jeg er jo ei real fin dame. men her kan det gro mose på meg,. nei å nei,. må vell begynne å gå ut på byen igjen,. ønsker nå og finne meg en god snill mann da sjø. prøver nå dette da,. men her var det tamt,. mister nå selvtillitten her. Går på chatten ,. prøver å være aktiv,. ennda så beskjeden jeg er.. men ingen respons.. hva er det som er feil med meg da? er det noen som føler det samme?

sagt av en mann i en artikkel om hvordan kvinner over sin første ungdom bør oppføre seg på sjekkemarkedet, hehehehehehe :)
http://www.kk.no/374237/slik-faar-du-draget-i-andre-runde

Jeg er inne på sukker igjen etter en lang pause og tenkte at den som intet våger intet vinner. Jeg er oppriktig redd for å sende ut feil signaler eller å såre noen ( og bli såret selv) og prøver derfor å være reflektert over hvordan jeg fremstår både i mail og på treff.

Jeg velger å svare kort på mail der magefølelsen sier at dette ikke er en som jeg er nyskjerrig på, andre ganger dør bare maildialogen ut og ved treff så ser man ofte fort om kjemien er der.
Jeg har opplevd å få noen slemme tilbakemeldinger og lurer på om sukker et et sted der man treffer en del mennesker med litt for mye bagasje. Hvorfor lar man seg så lett påvirke av fremmede mennesker? Jeg synes det er skremmende at noen menn tar det så personlig når en fremmed jente takker nei til videre kontakt. Er det såret ego som er gjengangeren? Jeg vet at det finnes mange flotte menn her inne og har venninner som har endt opp med flotte karer, og jeg lurer bare på om jeg skal akseptere at i en slik nettsetting så treffer man på veldig mange ulike folk og bør ikke la noen dårlige opplevelser føre til at man trekker seg ut... Burde det ikke være enkelt å oppføre seg slik mot andre som man vil at andre skal oppføre seg mot enn selv???

Vi fyller inn en million spørsmål før vi får signet opp på sukker. Og på profiltekstene er det knapt noen (i hvertfall ikke dere jenter) som ikke nevner at "når alt kommer til alt så er det kjemien som teller". Det siste stemmer jo, men før vi kommer så langt at vi får testet kjemien, hva er det som virkelig teller? Her er min liste

Ansiktet
Kroppen
Sosial intelligens
Høyere utdannelse
Spontan/fremoverlent
Alder
Tradisjonell intelligens
Sans for sarkastisk humor
Høyt ambisjonsnivå
Ikke røyk

Kan være noen flere til, men tror faktisk dette er listen. Rekkefølgen er dog ikke tenkt så nøye gjennom. Hva med dere andre, hva er det egentlig som betyr noe?

Sitter og ser et program på tv om mat og avhengighet overfor visse matvarer. Og så tenker jeg på disse menneskene som stråler, hvor huden er vakker og øynene gliter. Mange av disse er flinke til å spise det som er sunt for dem.

Men det jeg lurer på er:
Hva er sunt for den enkelte å spise? Er den samme maten sunn for alle nordmenn? Kan en sette opp noen regler for sunn mat?
Hva er det beste jeg kan gjøre for meg selv ang. mat og matvaner foruten lite sukker, lavkarbo og mer trening og regelmessighet?

Finnes det kosttilskudd som er bra for alle å ta foruten omega3?

Jeg har i en annen tråd slått fast at lange velskrevne førstemailer er bortkastet med bakgrunn i at jeg får langt færre (ingen) svar på nå i min andre sukkerperiode. Fra før av er jeg vant med helt grei respons uten å ha lagt så veldig mye i førstemailene som jeg nå gjør.
Jeg endret også på en del av kriteriene i relasjonsprofilen siden jeg er aktiv musiker og svært kulturinteressert, noe jeg også ønsker at en eventuell kjæreste skal være. Noe annet er egentlig meningsløst om hun skal være en integrert del av livet mitt.
Men etter å ha sett litt igjennom hvem som har vært innom profilen min og ikke minst fått et par hyggelige førstemail av hunnkjønn i løpet av kvelden ser jeg at det helt gjennomført er jenter som liker snowboard, fallskjermhopping og trener hver eneste dag som tar kontakt eller titter innom profilen min. Noe som egentlig er merkelig med tanke på at jeg presiserer mine interesser som musikk og at jeg ikke synes trening er noe annet enn et nødvendig onde.
Det er også ganske pene og sporty jenter som tar kontakt, mens musikkinteresserte jenter som langt i fra er like er like pene ikke en gang gidder å titte på profilen min. Den tendensen er klar.
Jeg ser mer ut som en sporty type enn en sliten musiker, men det burde gå tydelig frem av TEKSTEN hva mine interesser er.
Noen som har noen tips til hvordan man kan klare å formidle dette på en tydelig måte i profilen, hvordan man sender de rette signalene?
Jeg er faktisk ute etter en partner og da er det ikke aktuelt med ei som skal ut å stresse på ski eller sykkel hver eneste helg.

Aller først vil jeg understreke at dette er en seriøs henvendelse.

Noe av det første jeg ser på i en profil på sukker, er hvordan jeg matcher den utvalgte mannen på sex, sextidsbruk, sexlek, frigjorthet, samt kosete og varm. Dette fordi jeg er av den oppfatning at sex i et forhold er alfa og omega for at det skal overleve. Har tidligere vært i forhold hvor sexen har vært svært lite tilfredstillende, og hvor partneren min ikke har tent på eller vært villig til å prøve ut den type sex jeg ønsker. Dette har ført til at jeg har hatt en lengsel i meg som rett og slett har ødelagt forholdet. Når jeg nå ser etter en kjæreste, er jeg derfor opptatt av at jeg og partneren må matche seksuelt sett. Altså ikke at mannen må være en superelsker, men at vi vil ha samme type sex. Men hvordan i all verden finner man ut av dette uten å faktisk ha sex med vedkommende? Finnes det en måte man kan spørre om slike ting uten å virke vulgær? Til dere menn på pluss minus tretti (jeg er selv 29), ville dere blitt skremt dersom en dame hadde tatt opp dette, la si på tredje date?

Fikk en stålende edru idè midt på høylys dag! For oss som ikke er så keen på fotball..

Hva med å ha Sukker-plingefest, ta en zip eller shot hver gang det kommer en ny post på Forumet??

Jeg har blokkert veldig mange personer av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å ha de samme uaktuelle personene oppe på søkeresultatlisten min hele tida. Jeg vil ha nye inn, og da er eneste mulighet å blokkere de uaktuelle. Tror jeg har flere hundre blokkerte til nå. Høres ille ut, men jeg er faktisk seriøs her inne og håper å finne en. Da kan jeg jo ikke drive å se på de samme gamle hele tida.

Men, nå opplever jeg at de jeg har blokkert faktisk kommer igjen med samme nick-name og samme profil.

Driver Sukker å løser opp blokkerte kandidater uten å spørre oss eller?

Noen andre som har erfart dette?

det whines mye om "damer som aldri svarer" osv... (og sikkert mange varianter av denne tråden?). det har vært kverulert opp og ned i mente om svar er bedre enn ikke svar. jeg trekker det videre og spør gutta:

hva foretrekker dere i retur når dere skriver mailer som "hei. du har fine øyne" / "hei. har du hatt en bra dag" / "halla-rusle en tur?"/ "tilbake på jobb etter påsken?"??

a) å ikke få svar, som i praksis betyr "du er ikke interessant (nok) for meg akkurat nå"? evt "gidder ikke svare på sånne mails"

b1) å få svar, kort og kjedelig som ikke åpner for videre dialog (og her er det noen som ALDRI "legger på"....)

b2) å få svada-svar... type "jo, takk, bare bra med meg. enn du?", som dama vet at etterhvert er dømt til å renne ut i sanden, men som er koselig prate-prate for å ha noen å maile/chatte med.

Tenkte jeg skulle rydde litt opp i forhold til manglende svar og helt uaktuelle kandidater, men jeg finner rett og slett ikke det gode gamle svarte hjerte. Vil man oppnå samme effekt ved å blokkere bruker?

Jeg synes det virker litt drastisk å blokkere, det er jo ikke akkurat slik at jeg blir forfulgt av disse jentene. Ser bare ikke vitsen med å ha ikke-svar, eksdamer, kolleger og 110% uaktuelle jenter på onlinelisten.

Men heldigvis øyner jeg håp i horisonten, så får dere heller trøste meg om det går slik det pleier å gå

Gå inn på følgende to funksjoner på et tilfeldig valgt tidspunkt:

Topp 50 bilder, og se hvor mange du har lyst til å sende mld til.

Sis pålogget, og se hvor mange du har lyst til å sende mld til.

Det er 51 personer som vises til enhver tid. For meg ble resultatet at på Topp 50 bilder er det kun 1 aktuell kandidat.

Under sist pålogget var det 3, og jeg har møtt den ene, så da er det 2 av 51 som jeg sånn sett ser potensiale i.

Det betyr at jeg vurderer kun ca 1% av brukerne her som aktuelle partnere, og det er slett ikke sikkert at jeg er blant de 1% mest attraktive selv. For et jævla fesjå, hehe

Nå forventer jeg at Likestillings- og diskrimineringsombudet reagerer!! hehe

Blondes paid more than other women
They have a reputation for being long on looks and short on intelligence but blondes are actually paid more than other women.


By Nick Collins - Telegraph.co.uk
Published: 4:34PM BST 04 Apr 2010

Blonde-haired women, who are often stereotyped as carefree and ditsy, earn seven per cent more than women with hair of other colours, researchers claim.

And in addition to their preferential pay packets blondes also marry wealthier men, who earn an average of six per cent more than the husbands of other women.

A study in the journal Economics Letters reported that having blonde hair boosts pay by £1,600 a year for a woman earning £22,000 a year – the average salary in Britain.

Researchers at the University of Queensland, who surveyed 13,000 women, said that the difference in pay remained the same even when other factors such as height, weight and education were removed.

They could not explain why blonde-haired women enjoy more financial success, but said no other hair colour produced similar results.

Dr David Johnston, who led the study, said: "Blonde women are often depicted as being more attractive than other women, but also less intelligent.

"But it seems the association between blondes and beauty dominates any perception that they have low intelligence.

"This could explain why the 'blondeness effect' is evident in the marriage market."

Olga Uskova, president of the International Blondes Association, told the Mail on Sunday: "Blondes have wealthier husbands because we are more fun and outgoing, and men are more attracted to us.

"We also do better in the workplace because when we make a mistake we can say, 'Oh, sorry about that, it's because I'm blonde' and get away with it."

LES profilen til jentene før dere tar kontakt. Står det ønske om LANGVARIG forhold, ikke ta kontakt for ønske om tilfeldig sex her og nå. (= kan tolkes som fornærmelse for noen) Et annet tips, se om interessene matcher det du også liker og ikke bare gå etter bildene. Ikke innled med tomt tørrprat...zzzzzzzz. Håper jeg slipper og blokkere flere nå, og takk og lov for at den knappen finnes.

Og ellers en stor takk til dere gutta som har skjønt greia, uten dere hadde jeg ikke gidda og vært her :)

Når jeg surfer gjennom profil etter profil innrømmer jeg at bildene er det første jeg ser på, hvis jeg liker det jeg ser så leser jeg det som er skrevet og undersøker hvordan vi passer sammen. Men det jeg ofte legger merke til er at mange damer legger ut et profilbilde som er urimelig mange år gammelt, men når vi ser i albumet så samsvarer ikke disse bildene med profilbildet. Skjønner jo at det er et forsøk på å være taktisk, men det må da være måte på.

Tenkte først jeg skulle skrive et langt og innsiktsfullt(?) innlegg, men tror jeg skal nøye meg med følgende:

Er det flere gutter/menn her som sliter med å 'ta hint' fra jenter/kvinner? Tenker da så klart først og fremst når det kommer til flørting, invitasjon til 'noe mer' etc.

Jeg sitter med følelsen av at jenter/kvinner ofte - fordi de ikke "skal" være så direkte som vi gutta "skal" være - kommer med setninger / oppførsel med tvetydig bunn, der det er "min jobb" å umiddelbart forstå at det hun EGENTLIG sa / mente var...

For å si det sånn - nå i ettertid tror jeg denne helga hadde sett veldig annerledes ut for mitt vedkommende dersom jeg hadde hatt evnen til å "ta hintet". Heck - hele livet mitt ville sett annerledes ut, når jeg tenker meg om...

Men ikke sant - det er jo nettopp dét.... kanskje de ikke VAR hint heller.... Det vet man jo ikke før man tar sjansen på å dumme seg ut ved å ANTA at det var et hint og deretter agere på det... huff. Så jeg føler at det er "min jobb" som mann å hele tiden måtte ta sjansen på å dumme meg ut ved å ta sjansen på at det var et hint. Mens jenter/kvinner kan sitte tilbake og enten håpe jeg tar hintet, eller bli indignert dersom jeg "tar" et hint som hun IKKE kom med.

Anyway. Noen andre?

Er det mulig å få installert litt ekstra sosial intelligens, som en oppgradering?
Redd jeg forblir singel resten av livet hvis ikke.

noen som har tips om hvilken øy jeg burde dra til osv?
vil ha fine strender,samtidig som utelivet er bra.

Jeg ser det er flere og flere jenter/damer her inne som poengterer ganske kraftig at man må ha ordnet økonomi. Er dette en ny måte å fortelle at man er golddigger på?

Uansett så er nesten hele norges befolkning nesten gjeldsslaver. Det eneste som skiller de fra marginal positiv formue til gjeldslaver er om boligboblen sprekker eller ikke...

Hvor mange av dere jenter/damer ville seriøst ha vurdert å flytte til en gård ute på landet sammen med drømmeprinsen?

Litt gøy å sjekke siden jeg kan komme i den situasjonen om jeg vil. Gården vil også være veldig godt egnet for turisme, som hytteutleie, båtutleie, museum m.m.

Jeg antar at dette prosjektet vil utelukke de fleste sukkerdamene i alderen 25 - 32 !?

Tilbake til hverdagen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Og hvordan markere det bedre enn med en klassiker:

http://www.youtube.com/watch?v=i6TtRPn4hzs

Kunne gifta meg med hver eneste en av de konditorene om de lagde slike kaker til meg :)

Trangen til kjæreste stiger proporsjonalt med tiden siden siste hyggestund. Er det bare meg?

Er ny her på sukker, og må jo nesten hilse på dere!
Er det noen av dere som har vært her en stund som har noen tips om hvordan man får mest mulig ut av dette her?

Jeg lurer på hvordan antallet besøkende på profilen min kan tikke oppover uten at det vises hvem som har vært innom? Det står at man bare ser de med matchtall over 70, men siden jeg ikke får opp alle som ser på profilen min lurer jeg på om dette egentlig stemmer? Har jeg misforstått noe et eller annet sted??

er ikke forskjell på nettsjekkesteder..de har bare forskjellig utseende...

Noen på idag som er pratesjuke? :P

kom kom ring hvis du ikke finner veien
mega party!

Hvor er armkroken lissom???

Hei folkens, nå er 1. April den store lurebortandredagen ferdig.
Men for oss som ikke kan få nok av fantestreker, vi driver jo på med dette hele året.
Er det noen som har en god historie å komme med..... Har du lurt noen eller har du blitt lurt selv?

Endelig er snart pizzaen ferdig.... Andre her som også har en stille og rolig lørdags kveld?

Har dere lurt noen? Har dere blitt lurt i dag? Fortell!!

Dette er noe jeg undrer fælt om.

Hvorfor noen tar nett"dating" så seriøst. Eller noen tar det så lett at det er nesten drøyt. Noen er så desperate etter annerkjennelse at jeg blir nesten sjokket, andre vil bare skrive litt anonymt. Noen skal kun ha forhold, noen kun sex.

Jeg vet ikke hva jeg egentlig søker.. har jo en beskrivelse.. men det er ikke definisjonen på realiteten. For vi må ikke glemme realiteten. Og det er der jeg lever. Det er der jeg er fysisk. Og der jeg ser andre mennesker. Her er det tekst.. og noen ganger mer enn ET bilde.. eller noen ganger har ikke folk bilder i det hele tatt. Dem om det.

At folk satser på Nett som siste utvei for kjærlighet eller sex.. da har man issues som ligger dypere.. Dette er kun en forlenging av mulighetene på markedet.
Jeg flørter jeg.. men velger med omhu hvem jeg flørter hvor mye med..

Kan ikke folk bare ikke være så desperate.

Mvh Kvinnfolk, kjærring, jente, frøken og ikke minst ei gudinne ;)

Heisann. Kunne tenke meg å gå ut og ta en drink i kveld. Noen som har anbefalinger i Osloområdet?

Prøver å dra igang en sukker øl i Drammen

Jeg har fått en måke inni pipa!
Åpna opp luka nederst i pipa, men kan ikke se den. Måka sitter tydeligvis fast litt høyere opp. Den høres godt. Hva i all verden gjør man med en slik?