Sukkerforum

Dagen i går og i dag har vært helt herlige. Femåringen klarte nemlig, endelig, å sykle. Stoltere jente skal man lete lenge etter. I dag fikk hun lov å sykle til barnehagen og ansiktet hennes da hun fortalte alle om hva hun kunne, er verdt mer enn å vinne i lotto, altså. Det er sånne ting som gjør en glad helt inn i ryggmargen. :D

Hva med deg, hva er flott med din dag?

veit dette ikke gjelder alle gutter

men virker som om dere leter etter en barbie.
altså ei jente med alle de rette proposjonene.

hva med jenter med former.
selv syns jeg beyoncé var heit da hun hadde formene sine.

skjønner at man vil se så bra ut som mulig, men trenger ikke å værra strek for å se fin ut
ja til hofter,rompe og pupper ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3DqVBAvRaMY&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=RryXEL3UNSo&feature=channel

Jeg har aldri brukt hjerter selv i mitt Sukker-liv, men jeg lurer likevel på om det er et slags mønster i hvem som bruker det. Jeg har bare ikke funnet det.

Jeg er hverken homofil, fjortiss eller wholla men idag leste jeg en blogg...jeg kom til to linjer før jeg datt av stolen fordi hjernen min taklet det ikke.
Jeg er sikker på at blogging dreper engler det er så heftig uinteressant og kjedlig.
Hvilke type blogger finnes det?

1.Frp bloggen - den modige økonomen som skriver at det må gjøres noe med alle utlendingene! Han skriver selvsagt anonymt.
2. Blondine Fjortissen - Ikke døm meg ass! dont judge, walk a mile in my shoes! you dont know me!
3. "Fotografen" dårlige svarthvitt bilder du har sett 100ganger før av jenta med japansk kamera og litt stor linse og sjøstøvler på, hun blir ett overmenneske i sin ekstreme kognitivitet fordi hun tar bilde av en gammel bygning og en stige med svart/hvitt modusen på, hun er nå kul.

Og kosemetikk bloggen der en ressurssvak norsk jente tar pause fra sin pakistanske kjæreste og har oppdaget den herlige pyramide og hun gjør sitt for å selge fantastiske hudprodukter og verve bare 6 nye!.

Anyways burde blogging være forbudt? Det er overalt og er vanskelig å unngå, og er det så kjedlig at det kan drepe? Jeg tror det.

Er det virkelig ikke mulig å blokkere folk uten å måtte gå inn på profilen deres?

Sitter og leser om sukkerfestene og tenker følgende..........I sammenheng med de mange trådene den siste ang mail og besøkstatistikk virker det som at det å få lite brev og besøk ikke er spesielt unikt i sukkersammenheng........hadde det derfor vært en ide å overføre festkonseptet til sukker? Det kunne f.eks vært i form av en event du meldte deg på, eller kanskje iform av en rullerende event der du skreiv deg på en liste og mottok matcer engang i uka sånn cirka.....

Hva mener forumtrolla om dette?

Dagen min er god - syns det er mange kjempeflotte mennesker her på Sukker !!!

Det er jo nettopp derfor jeg er her for å møte en jeg kan trives med :-))

Hvorfor er det sånn at alle de kjekke gutta bor på sørlandet eller i sør trøndelag?? I oslo er vi stuck med selvopptatte sossegutter, med handa i pappas lommebok..

Hva med en grense på max 7 mail til dagen fra samme person, det ville gitt overskudd til alle førstemailene som kommer.
Kunne dette vært en ide?

Ikke lett å leve uten så det betyr nok mer enn mange synes å tro ;o)

Hva feiler det mannfolk? Hvorfor tror dere at dere kan slenge rundt med pikken og date fler enn meg på en gang?

Hallo liksom. Når du dater MEG, så dater du da for pokker meg ikke en annen samtidig, og verst av allt, har sex med henne for så å ha sex med meg noen dager etter.

Hva mener dere om dette? Er det greit å date og ha sex med fler samtidig?

noen som har erfaring med det?
star tour...

Jeg lurer på, hvor mange er det som ikke gidder å ha ta kontakt med eller svare på mail fra en som har profil uten bilde.?
Hadde vært fint å høre noen meninger fra både kvinner og menn.

Om jeg besøker profilen til noen og vedkommende besøker meg tilbake kan jeg da ta det som et hint på at hun kansje er interessert. Sjekker jo besøkslista mi jevnlig og må innrømme at jeg aldri går inn på profilen til noen jeg ikke liker utseende på. Veldig overfladisk, men det tror jeg gjelder de fleste. Vet at profilen min er veldig bra og kan vanskelig forstå at bildene i albumet skal skremme noen om de liker profilbildet mitt. Hjerter er for fjortiser og mail vil jeg spare til dem som jeg sjangs på.

Kom av en eller annen grunn inn på reklamen med bilder av Sukkerdamer

- WOW

- her er det jammen mye flott å se på for dere menn!!!

Har chattet frem og tilbake med en fyr og han har velvillig sendt meg masse nakebilder (jenter; les; nærbilder av personlige deler) uten at jeg har bedt om det. (han tilbydde, jeg sa ikke neitakk) Så ber han meg om å gjøre det samme, hvorpå jeg sier at jeg sender ikke bilder av meg selv til fremmede, hvorpå svaret er "ja, men du kan kutte ved halsen, da ser ingen at det er deg". Som jente tenker jeg at "dette gidder jeg ikke, har ikke møtt fyren engang." Kommuniserer dette og får følgende svar: "Du må være veldig ukomfortabel med din egen kropp siden du ikke tør sende bilder". Jeg tenker - unansett hvor komfortabel/umkomfortabel jeg måtte være med min egen kropp - at 80-90 % av alle jenter ville reagert som meg..... Tar jeg feil?

jeg har tilfelidigvis ganske tynn/stram kropp, så det er ikke det det går i......

Jeg har fått endel pepper på forumet for ting jeg har sagt som tilsigende skal ha vært negativt......leiter derfor etter forumregler utenn hell.

Fikk også en nokså radikal beskyldning retta mot meg, ser derfor etter en måte for å rapportere dette.
Finner ingenting.

Starter også en tråd der jeg håper dere sukker folk kan stille opp med noen råd/hjelp til hvordan en skal ordlegge seg, hvor langt man kan gå i å antyde ting og ikke minst hvor ligger grensa for hva man kan si rett ut?

Heisann!

Jeg kommer til å få en hund i hus om ikke så alt for lenge, en søt liten flatcoated retriver, og jeg trenger deres hjelp!
Jeg er på jakt etter et kult navn til hunden. Det er en hannhund. Det bør være kort og greit og helst ikke noe menneskenavn.

Et par alternativ jeg har tenkt på så langt:
- Spiff
- Trigger
- Gizmo
- Spike

Det var bare noen navn jeg har kommet over som så litt uvanlige og artige ut. Håper dere her inne kan hjelpe meg på vei :)

http://pondus.no/Rokla/Skrotinger/De-10-beste-utliskiktige-pornobildene/

Er det virkelig mulig å bomme så totalt som enkelte gjør! Fyrtårngodis, liksom. :p

Hei igjen, folkens. Jeg opplever fra tid til annen at folk "setter hjerter" på meg. Enten et gult hjerte, eller et rødt hjerte. Men, så skjer det ikke noe mer... Ingen brev med en hilsen. Bare stillhet. Og da lurer jeg egentlig litt på hva som er hensikten med å plassere hjerter rundt om...

Vel, nå er dette bare en tanke og folk får nå plassere hjerter der de ønsker, men de mister litt betydningen når de bare blir stående der alene uten noen oppfølging via brev. Jeg kunne tenkt meg at det var en mening bak når jeg "får et hjerte på meg" :) Eller er det meningen at jeg skal titte tilbake på vedkommendes profil og så sende et hjerte eller brev? Det blir litt for lettvint, hehehe :)))

Ha ellers en fin kveld, alle sammen :)

Siden det er så vanskelig å finne en mann man vil ha, kanskje man skulle velge ut flere, og på den måten ta bort litt av presset om at de skal være så perfekte. Da har man flere menn som til sammen har alle egenskapene til drømmemannen og i tillegg blir de sikkert glad for ikke å måtte henge med deg 24/7.
Burde kunne gå an.

Enke/enkemann?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym }Ï{

Er det mange der ute som er enke eller enkemann? Trenger ikke nødvendigvis å være så "gamle"... Jeg er "enke" på 34 år, men liker ikke det ordet overhode, så kaller meg selv heller singel alenemor ;)

har finni ut att deilige gå turer med frisk vår er fantatisk deilig etter en lang dag på jobben!

noen jenter som vill være med på noen turer:-)?

når en mann er (etter det andre sier) snill,hjelpsom,glad og fornøyd,tålmodig,trofast,glad i barn,(mine/dine/våre)spandabel.. er vi da alt for kjedelig??derfor ikke noe interesse??
for jeg har da venner som jeg vet ikke hjelper til noe hjemme,behandler kvinnfolk ufint,er utro, osv. men dei får da nye kvinnfolk hele tiden.. er det "drittsekk" man må bli for å finne seg ei jente???

Tidlig morgen.. sol i vinduskarmen.. kaffe i koppen og skumlese avisene før en tar fatt på dagen.. Men så.. jo.. må jo inn å sjekke om det er noen gule bokstaver inne på Sukker.no!! Tenk om mannen i mitt liv har sendt meg en koselig mail..

Utfordringen min er å få sendt noen mailer til de j JEG liker.. for jeg har jo allerede skrinlagt prosjektet før jeg sender den første mailen; nei han var for gammel, han var for "bra" for meg, han er sikkert ikke interessert fordi jeg ikke har fått mail fra han.. han er for lav.. han bor for langt borte.. og joda noen er jo for unge..

Ikke rart jeg er sliten før klokken 8 om morgenen :):)

God tirsdag!

hei alle sammen.. har vert her inne på sukker en stund, og har blitt kjnet med noen kjekke jenter, men det forblir bare venner, og det er greit siden man ikke er flyttbar osv.
men det jeg ikke skjønner.. har snakket med masse jenter her over lengre tid, pluttselig "gidder" dei bare ikke å svare mere etter kansje 3-4 uke rmed mld. frem og tilbake.. og det uten å gi noen grunn.. synes jo att det er en ærlig sak viss motparten ikke har interesse for meg, men det må da kunne gå ann å si fra hva som er "feil".. man ser jo tross alt att mld. man sender blir lest eller ikke...
så jenter... ikke ver så falske å skryte dere langt opp i skyene og att utseende ikke teller osv.. prøv å ver ærlig da:-)

Etter å ha lest litt på forumet registrerer jeg at damene her har datet menn med mange gode egenskaper på hver sin kant. Om de hadde fått en supermann med alle egenskapene samlet på et brett hadde de vært fornøyd. Som regel får ikke damene alt på et brett, men hva hvis dere får en mann som både kan det meste på kjøkkenet, er god i senga, er en mann for de dype samtalene, har en fantastisk humor, er smashing og vanvittig smart? Hva da? Vil det gjøre susen? Nei, jeg tror ikke det hjelper. Det skremmer bare bort de som prøver å nærme seg.

Jeg er så ydmyk at jeg mener å inneha alle disse egenskapene, men dessverre så jobber egenskapene mot meg :-)

Eller hva tenker du?

Forestill dere at det er nå eller aldri. Kun en sjanse her altså. Dere treffer en som innehar alle de egenskapene (og utseendet) dere ser etter ved første øyekast. Kunne dere ha gifta dere med den personen? Sett at det var now or never. Ikke tenk for mye eller overanalyser, svar det første som faller dere inn :)

Mange kvinner lurer ofte og regelmessig på om de skal skaffe seg en mann, men er svært usikre på om det er det rette for dem. De vil så gjerne ha en, og har gjerne en på lån fra en venninne en helg eller to, når venninnen skal på utenlandsferie eller må pleie sine syke foreldre, men å gå til permanent anskaffelse av en, nei det synes for mange som et alt for stort steg å ta.Med eller uten rette stiller de seg tvilende til og er usikre på hvorvidt det i det hele tatt er forsvarlig, både i forhold til seg selv men ikke minst i forhold til mannen, om det er riktig å gå til det drastiske skritt det er å få en mann inn i huset.De vanligste grunnene til at folk kvier seg for å få seg sin egen mann er spørsmål av typen: er det ikke mye arbeid med en mann, er det mulig å få kustus på en mann, og er det egentlig forenlig med ens daglige liv og ikke minst livsstil å skulle ha en mann?Vi må jo alle på jobb og tjene til livets opphold, og har mange gjøremål ellers i dagliglivet. Er dette egentlig forenlig med å ha en mann? Vil ikke mannen føle seg ensom og tilsidesatt og kanskje bli understimulert hvis han må være alene flere timer i døgnet? Og er det ikke veldig arbeidskrevende og forpliktende å ha en mann? Så snart du tror du har lært han å ligge på sofaen, så vil han opp i senga, og gir du han et godt måltid mat en gang så tror han det skal være slik hver dag.Enkelte er også regelrett redd for menn og tror at de er både skittenferdige, lumske, uregjerlige, og ja rent ut sagt voldelige. Det finnes selvfølgelig menn av sistnevnte kaliber med dårlig gemytt og illeluktende pels, men akkurat der kan jeg forsikre om at dette ikke er mannens sanne natur. Menn som er slik er som regel blitt det som følge av vanskjøtsel i tidlig alder og mangel på korrektiv i moden alder. De aller fleste har imidlertid potensiale til utvikling, slik at de kan bli akkurat slik som du ønsker at din drømmemann skal være.Mitt råd til alle som vurderer anskaffelse av mann er: Skaff deg en mann! Dersom mannen behandles riktig allerede fra starten av er det ingen grunn til å frykte å ha en mann i huset. Riktignok er det en del arbeid med det; så som at han må lære seg til å tåle det foret han får, respektere dine rutiner, men også mye gjensidig kos og moro, noe som vil gjøre innkjøringsfasen lystbetont for begge parter.Hvis man innlærer mannen gode rutiner fra begynnelsen av og er konsekvent går det som en drøm.En del såkalte mannekje

...måtte bare få det ut...

Jeg burde ryddet, for holder på å ommøblere heimen, men motivasjonen er ikke helt tilstede i kveld... Hva driver dere med?

Tenker på å dytte inn et dobbel massasjekar når jeg skal lage nytt bad, men ser at badet egentlig er i minste laget for slikt, så da undrer jeg om slike kar faktisk funker? De skal jo i teorien ha tre funksjoner:
- Man skal bli ren. Ingen tør vel å skylde på karet når den funksjonen feiler...
- Massasje. Masserer slike kar eller blir det bare jalla?
- Sjekketriks. Bli med hjem å prøv massasjekaret mitt!

Jeg tror sukker er det beste sted til å bedømme sistnevnte funksjon. Om den ikke virker kan karet effektivt reduseres til en mindre modell. Så selve testen: Kjære sukkerjenter, vil dere være med hjem og se på bildet av massasjekaret i katalogen?

Ja, det spørsmålet stilte jeg på et forum som en spinoff til en tråd her inne. Jeg ba de som svarte si hvor pene de oppfattet seg, eller mindre pene, i forhold til den generelle mannen i gata. Deretter ba jeg dem om å gi en realistisk vurdering av partner. Undersøkelsen er jo veldig langt fra vanntett, men den gir nå en bitteliten pekepinn på hvordan man plasserer seg i forhold til partner. Den var dessuten flervalgs, for man måtte jo hake av for både seg selv og partner, så det kan jo være at noen har krysset av for flere enn ett alternativ, men skitt au. Det er uansett pr skrivende stundt 205 unike brukere som har svart i undersøkelsen, dog har ikke alle partner.

Jeg ser at jenter plasserer seg noe lavere, når det gjelder de laveste, enn partneren sin, men ellers er det vel ikke så innmari ujevnt?

Jeg ga meg selv en treer forresten, er det et reelt valg? Jeg må nesten spørre her hvor jeg kan få litt input fra menn også.

Hovedindividet, for det meste jenter, har svart som det her:

10 -3
9 - 7
8 - 28
7 -51
6 - 42
5 - 37
4 - 17
3 - 16
2 - 10
1 -3

Og partner, som i hovedsak er menn:

10 - 4
9 - 12
8 - 41
7 - 48
6 - 29
5 - 32
4 -10
3 - 5
2 - 0
1 - 2

Noen som har noen gode råd å gi til et esel som tenker seg på ferie helt alene i sommer. Varighet: ca. 1 uke. Krav til ferie: vil helst ikke ligge på ei strand alene.

Samboerskap - en mindre egnet familieform

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym petita

I denne aritikkelen ( http://www.kk.no/841049/samboere-gaar-oftere-fra-hverandre ) står det blant annet at:
- risikoen for brudd er dobbelt så høy som for ektefeller.
- samboerfedre er mindre villige til å befeste forholdet gjennom å gifte seg og på den måten styrke båndene til barna sine enn sine kvinnelige partnere.
og at
- samlivskvaliteten lavere hos samboere enn gifte og at menn i lavkvalitets samliv er mer nølende til å investere i barna sine hvis de frykter at de ikke kommer til å bo sammen med dem hele barndommen igjennom.

Jeg hadde chattet med en gutt en stund, han virket hyggelig, og det lå i kortene at et møte var nært forestående. Så kom spørsmålet: "Når er du klar for noe deilig, da?" Jeg klarte ikke svare, fordi jeg syns det ligger noen signaler i spørsmålet som jeg ikke er komfortabel med å svare på. Har ikke møtt fyren, vet ikke om jeg er "klar for noe deilig...." Og det har jeg også sagt til ham, og han fortsetter å spørre på samme måten. Jeg spør derfor det allmektige sukkerforumet; Er det meg? Er det Ham? Eller misforstår vi hverandre? I beste fall tenker jeg at han prøver å være kuul....

To kvinner sitter og snakker:

- Vi hadde sex i går, katastrofe! Han kom hjem fra jobben, spiste middag på tre min., vi hadde sex i fire min. og to min. senere sov han. Hva med deg?

- Fantastisk! Han inviterte meg på middag på restaurant etter mitt valg, vi gikk en romantisk tur hjem som tok ca. en time. Vel hjemme tente han levende lys og så hadde vi forspill i en time, vi hadde vidunderlig sex i minst en time og til slutt, tenk deg, snakket vi sammen en time! Et vidunderlig eventyr med andre ord......

Deres respektive menn sitter og snakker:

- Vi hadde sex i går. Helt rått! Kom hjem fra jobben, middagen var allerede servert, spiste, hadde sex og sovnet med engang. Kan ikke bli bedre. Hva med deg?

- Katastrofe! Kom hjem fra jobben, strømmen var gått. Måtte inviterte kjærringa på middag, smakte ikke godt, men dyrt, hadde ikke råd til taxi hjem, så vi måtte gå. Kommer hjem, fremdeles ingen strøm, måtte tenne noen stearinlys så vi kunne se. Var så jævlig irritert at det tok meg en time å få den opp og stå, og klarte ikke å komme før etter 1 time. Jævlig frustrerende! Da jeg endelig kom, fikk jeg ikke sove, minst en time lå jeg der og hørte kjærringa plapre!!!

Hva er din drømmeferie og hvor går ferien i sommer ???

Gjengangere

Siste svar ma. 26 april 2010 23:13 (91 svar)
Skjult ID med pseudonym Rill-HEY!

Når jeg ble medlem her stusset jeg på "sytetrådene" Hvorfor endel folk gidder å starte tråder om hvorfor de får så lite svar, eller syns sukker.no funker for dårlig. Fordi min egen erfaring (og kompiser sin) er at sukker.no er et godt lett sted å treffe matchende partnere, enten man bare er ute etter uforpliktende sex eller "sann kjærlighet". Samtidig er det jo naturligvis lite nyttig å dvele over manglende respons når man isteden kunne gjort tiltak for å tilpasse seg situasjonen bedre.

Så gikk det opp for meg i et lysglimt hvorfor det er slik: De som mottar mye mail, drar på mye dater eller treffer drømmekjæresten raskt, bruker ikke tiden til å skrive på sukkerforumet!

De som derimot ikke får det til å fly ("taperne" her inne), slår ihjel ventetida med å skrive nettopp her på sukkerforumet. Derfor er "taperne" overrepresentert her på forumet, mens de strålende fornøyde høres lite fra., og inntrykket man får av virkeligheten fra å lese trådene her blir skjevt.

Videre: hvis "taperne" hadde hatt evnen/viljen til å gjøre profilen sin mer attraktiv hadde de trolig gjort det for lengst. Når de skriver på forumet får de litt av oppmerksomheten og stimulien de savner, og når de gir uttrykk for frustrasjoner kan de få forståelse fra likesinnede. I tillegg er det jo en viss ego-beskyttelse i å skylde på "andre" eller "systemet" når ting ikke går som man håper, eller gjemme seg bak argumenter for "hvorfor sukker som konsept ikke funker".

To typiske grupper er gjengangere: de som ikke har giddet eller lyktes å lage en effektiv profil, og som opplever lite svar og respons generelt. Mange er menn i 30 årene og noen er "under middels utseende" kvinner. Kjennetegnet er drit kjedelige bilder, og holdingen "de som ikke tar meg for den jeg er, er jeg ikke interessert i" (oversatt: "jeg forstår ikke spillet på sjekkemarkedet og gidder heller ikke prøve å forstå det").

Den andre gruppen har lister på størrelse med en fjellvegg til åssen yndlingen må være. Disse finnes i alle kjønn, går aldri på en date hvis ikke alt funker perfekt og vil trenge minst 20 dater før sex blir å vurdere. De gir uttrykk for holdningen "wont settle for less", som egentlig betyr: "jeg skulle ønske verden tilpasset seg mine forventninger- fleksibilitet er slitsomt". Disse har vært her i mange år, og kan belage seg på mange flere herlige forumår fremover.

Hvem vet, kanskje det er nettopp her disse gjengangerne til slutt ender opp med å smelte sammen?

Ser at noen kvinner her inne påstår at de får lite mail. La oss få høre nå hva er lite. Hvor mange er lite? Hvor mange brev har dere i innboksen. Og det er ikke lov til å trekk fra sexmail,spam osv. veldig mange menn får ikke det engang. Og dere sender førstemail, ja hvor mange. Dette er ikke fordi jeg sutrer, men noe sier meg at lite for menn og lite for kvinner er to veldig forskjellige ting. Mulig jeg tar feil.

Folk er like, og noen er likere enn andre. Det ser ut til at folk flest er ganske ensidige, selv om vi febrilsk hevdet det motsatte. Vi later som vi har så mange interesser, men skjer det egentlig noe nytt rundt om i de tusen singelhjem? Når var rockeren på en boybandkonsert? Når var finkulturisten på rølpefylla? Når skrudde hun blonde sist på en bil? Når leste datamekkeren romantiske dikt? Når utfordret den redde sist sin frykt?

Det er lite spenstige saker å lese i profilene her inne, og det er nesten så jeg kjeder meg litt.

Er folk så ensidige som jeg tror? Hvis ikke, hjelp meg å komme ut av fordommene mine. Fortell om når dere sist gjorde noe som dere ikke pleier. Noe uventet. Hvordan gikk det?

Dette er litt sært, og ikke veldig viktig sikkert. Når damer blir eldre blir de mykere da? Normalt har jeg vært sammen med damer på under 40 år. Nå har jeg vært i lag med ei flott på 46. Hun trener ganske mye så det er fast fisk vi snakker om. Men over muskulaturen er det et veldig løst lag med underhudsfett så det er veldig veldig mykt før det er superfast. Det har jeg ikke kjent før så jeg lurer på om det bare blir sånn når man blir eldre. Jeg er 40 selv og har ikke så myk konsistens utenpå musklene. Dette gjør meg ikke noe og bare lurer på om det er vanlig når man bikker 40.

Youtube er en fantastisk greie! Kom over en låt jeg var kjempeglad i. Den gang hadde jeg piggsveis, perle i nesa og bodde i kollektiv. Teksten på denne er jo særs relevant her på sukker også.

http://www.youtube.com/watch?v=8tARNy7bqyA&feature=related

Inviterer flere til å legge ut linker enten det er mimring eller dagsaktuellt.

Hei dere

Er ny her, og lurer litt på om det er noen nettregler man bør vite om/forholde seg til i forhold til det å ta kontakt/det første skrittet, gutten eller jenta - eller begge deler? Håper på det siste:)

Hvorfor tør/vil dere ikke være åpne? Jeg synes det hadde vært bedre dersom ingen kunne være anonyme, for da hadde man kanskje sluppet unna en del merkelige kommentarer ;)

Hei,
Jeg har nå vært bruker på sukker i underkant av 2 måneder og må si jeg er fasinert over hvor mange middelmådige jenter det er her som tror de er gudinner bare fordi de får sykt mye oppmerksomhet fra despe karer.
Dette er jenter de fleste ikke ville kastet et halvt blikk etter på gaten, som faktisk ikke gidder å ta seg tid til å svare på en hyggelig melding eller henvendelse. Kunne jo spurt hvor alle dere halvstygge jenter har fått selvtilliten deres fra, men svaret er lett.
Dere bygger den opp på nett og lar det gå til hode på dere.
Personlig har jeg bare vært her for nysgjerrighetens skyld, og kanskje noen lettvinte metoder til sex, fremfor å dra på byen eller lignende.
Takk for meg!

ahhhhh.. En liten spørreundersøkelse.. Lenge siden nå..

Siden "alle" her trener, og sikkert har medlemsskap både her og der - hvor trener dere? Hadde jo vært gøy om noen av forumvennene plutselig var en av de en stod ved siden av på tredemølla på SATS Kampen liksom ;)

Jeg ser at tråder på temaet svarprosent og beslektede emner blir flere og flere. Jeg har selv startet en slik tråd engang i fortida.
Det interesante er at det virker som om problematikken som fremstilles gjelder for begge kjønn, og at den store majoriteten faktisk har det sånn!
Mitt spørsmål til forumet er defor......Med dette i bakgrunnen, hvorfor blir vi ikke flinkere til å svare på henvendelser, hvorfor prøver vi ikke å sende flere brev og i det hele tatt......hvorfor melder vi ikke oss bare på lista med svargaranti!?

Bæck...

Siste svar sø. 25 april 2010 21:37 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks1

Flere enn meg som har meldt seg ut, for så og finne ut at dette er et ganske bra tidsfordriv og dermed meldt seg inn igjen?? hehe