Sukkerforum

Hallais!

Hva er grunnen til at jenter lyv...ehh...feilinformerer om kroppsfasong? Det er vel grenser for hvor langt man kan dra begrepet "gjennomsnittlig"?

Er det ikke ganske åpenbart at akkurat det er noe som kommer for en dag?

Jeg var hos en frisør en gang… eh.. har jo vært flere ganger da. Hun vasket håret mitt en laang stund.
Det var bare helt fantastisk! Hun fortalte meg at man ikke skal vaske håret/seg fort og hardt (herre min, det var nesten sensuelt). Når man tørker det skal man bruke sakte bevegelser sa hun. Dette gjelder hele kroppen… Eller så stresser du kroppen din.

Ok. Da har jeg prøvd det nå. Altså vaske hele meg saaakte. Så sakte at man kjenner kluten nesten kjærtegner huden… Når man skyller seg så gjør man det samme og stryker seg sakte med hendene på kroppen.
Hehe, høres nesten ut som erotisk novelle snart… MEN! Fy f… jeg var et nytt menneske etterpå. Gikk bare å smilte. Kanskje jentene har noe å lære oss gutta.

Her kommer forresten en link om hvordan jenter kontra mannfolk dusjer:)

http://itpro.no/art/12289.html

Jeg har litt følelsen av det. Altså når det gjelder jenter.
Jeg synes det er litt "slitsomt" at jeg skal måtte sitte og føle meg dum og 'svak' for å ha sendt et kompliment.
Men det gjør jeg altså.
Sto litt om det i "nice guys" -tråden også; at 'nice guys' gir komplimenter og dermed blir sett som 'svake', føyelige og kjedelige - for enkle å "få tak i". Jeg gir komplimenter fordi jeg får lyst til å si noe positivt om jenta; noe jeg føler, og som kan få henne til å føle seg bra, spesiell. Men samfunnet har kanskje blitt så kaldt etterhvert at ethvert kompliment blir sett på som smisking?

Du hadde jo en bra plan (bortsett fra den biten med grilldressene). Hvor ble det av deg? Bikinisesongen er allerede flere dager nærmere...

Et kort spørsmål:
Kan jeg fjerne aldersgrensen under "Jeg søker"?
Jeg har satt en aldersgrense men synes egentlig det er unødvendig (alder er bare et tall..)
Hvordan kan jeg få endre det nå..?

Tenkte bare jeg skulle skryte litt av jentene her, jeg. På første side av "Online nå", "Jeg søker" har 48 av 51 lagt ut profilbilde. Sånn var det ikke for bare seks måneder siden.

Synes jeg har litt mange "løse tråder" her inne for øyeblikket:

#1 - som jeg har sagt jeg skal ta en øl med en gang men som jeg blir mer og mer overbevist om at er et bomskudd
#2 - som jeg har veldig lyst til å møte men som bare behandler meg som en kompis
#3 - som for over en uke siden sendte meg en melding som tydet på klar interesse men som ikke har lest svaret mitt
#4 - som jeg hadde en morsom date med i forrige uke og som jeg mistenker har lyst på mer men som jeg ikke vil ha
#5 - som har veldig høy match og som jeg skriver med men hvor det går så sakte at jeg stadig rekker å oppdage nye ting innimellom
#6 - som jeg nettopp hadde en kort og helt grei date med som jeg ikke vet hvordan jeg skal følge opp
#7 - som ser veldig spennende ut men som er en så dårlig match på alder at jeg ikke vet om jeg tør å vise interesse for
#8 - som jeg burde sende en melding til hvis ikke det hadde vært for alle disse andre

Og hvis noen tror de kjenner seg igjen i en av disse, så tar de sikkert feil ;-)

Jeg lurer på om det er mange jenter her inne som ikke trener og likevel føler seg bra nok til å date oss gutta.
Må ikke trene for å ha det bra da. Kan altids kose oss i sofaen med hverandre og gå tur et par ganger i månden. Fins det såne jenter her på sukker?

Jeg oppdaget noe morsomt... jeg har høy score på frigjorthet, men de fleste jeg har høyt matchtall med, er ganske ordinære av utseende. Så endret parameteret frigjorthet til middels score.... Da dukket det plutselig opp en haug med kjekke/attraktive gutter som matchet meg bra....Er alle pene gutter tradisjonelle i senga, mens de mer ordinære er mest lekne;-)?

Det er noen små ting jeg lurer på, ny sukkerbruker som jeg er...Er selv av det slaget med barn...
Må jo si at det var litt enklere før, da jeg kunne ta sjansen på at det gikk bra. Om det ikke gikk bra så var jo ikke det noen nevneverdig krise det heller...
Med barn, så må man jo tenke på en litt annen måte...
Dere har sikkert diskutert dette før, og jeg ser jo at det er flere med barn her .. Ett spørmål;

- hvordan???

Jeg savner deg så, du som skal gi meg meningen til å smile hver dag, du som gir meg lyst til å forstette på livets vei.
Jeg har ikke følt meg så ensom noen gang i livet mitt, tross at jeg har barn , et pent hjem en god jobb og nær å snill familie.
Men om DU kunne komme inn i livet mitt nå , så vi kunne føle nærhet og kjærlighet. Være skikkelig barnslig ,tulle og le sammen til langt på natt.... elske og gi hverandre omsorg. Ligge tett sammen og prate om allt mellom himmel og jord, være åpene,sårbare og gi hverandre styrke og gleder ..... sitte ved samme bord og SE hverandre..... sette pris på det lille som er så inderlig STORT..... =)

derfor?

Siste svar to. 4 mars 2010 22:50 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym kari:)

Er det fler enn meg som merker bølgene? Enten har jeg 10 baller i lufta og må prøve gripe den ene, kjenner litt på konsistensen osv, mens de andre ballene triller avgårde,, kanskje bare litt mindre fargerik. Og denne ballen som alle tidligere selvfølgelig viser seg bare være nok en frosk..Hiver fra meg ballen og merker da at alle de andre er trillet ut av syne..(merkelig tomt) Plutselig som på kommando detter nye 10 baller ned fra himmelen og du prøver igjen gripe den som tilsynelatende har mest spenst..om att og om att--burde jeg bli flinkere sjonglere eller prøve å like annerledes baller bedre?

Jaja, regner gjør de vel strengt talt ikke. Men på alle mine sukkerlister er det flust av menn - og jeg trenger jo bare én. Men lett er det ikke å finne ham blant alle de andre. Så da tar jeg noen tak i blant for å rydde unna litt.

Tenkte jeg skulle dele mine ryddemetoder med eventuelle ferske sukkertopper - og kanskje få nye tips til hvordan vi best kan beholde oversikten her hvor det yrer av menn (og sikkert også kvinner) :-)

1. Menn jeg ser jeg ikke passer sammen med: Blokkerer/svarthjerter jeg (Velg "Blokker bruker" under bildet hans/hennes)

2. Menn som ikke har bilde eller tekst: Blokkeres, med få unntak (det kunne vært en dagsjobb alene, men her prioriterer jeg kikkerne fra eget fylke fordi jeg misliker sterkest at folk jeg eventuelt kjenner oppfører seg sånn)

3. Så kommer rosinen i pølsa, tror jeg selv i hvert fall ;-) Jeg har aldri brukt disse røde og gule hjertene, det er liksom ikke helt meg. Men jeg ville gjerne sortere ut de mest interessante, sånne som jeg kanskje kunne tenke meg å ta kontakt med en gang. Fant ut at noe slikt lot seg gjøre ved å velge Notat øverst i profilen deres. Trenger ikke en gang å skrive noe der, bare velge Lagreknappen nederst, og vips: la mennene seg pent og ryddig inn i egen avdeling som jeg når via Dine Notater :-)

4. ...også er det igjen en haug med andre menn da, de popper jo opp og fyller sidene fortere enn jeg klarer å rydde. Men der et sted befinner kanskje Mannen seg - viss han ikke allerede ligger trygt i mitt skattekammer under benevnelsen Notater da.. ;-)

Kjente ord for de fleste regner jeg med.
Noen ganger er grunnen god, man er for høy/lav/feit/tynn/muskuløs osv. Andre ganger har man for langt hår eller intet hår eller feil frisyre. Helt greit, men hva med de gangene der grunnen bare er "rar"?
I de siste 4 månedene har jeg to ganger fått høre at jeg virker hyggelig, men siden jeg har ring i øret er det utelukket ;-D
Ei venninne av meg klarer ikke fyrer i t-skjorte med motiv (kun ensfarvede takk) ;-)
Og lista er sikkert lengre...

Hva med dere, fått noen sære avslag? Eller har du selv noen grunner til å si "nei" som du dypt nede _vet_ gjør deg til en sær tulling? ;-p

Tråden bør være rimelig lite seriøs ;-)

Denne er spesielt dedikert til Antigone og andre som er glad i genialt ordspill!!:))) beste jeg har hørt pålenge.. (synd mannen er gift.).

http://www.youtube.com/watch?v=V0W7Jbc_Vhw

Tissefant

Siste svar to. 4 mars 2010 18:25 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym tøffitryne

Har komplekser for denne, og det suger! ;)

Vår

Siste svar to. 4 mars 2010 18:15 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Okei, det er fortsatt snø og kaldt, men det er deilig at det endelig er lyst når jeg drar på jobb om morgenen og når jeg kommer hjem!

Noen som er ute etter ei psycho dame bør ta en kikk på denne:

http://www.youtube.com/watch?v=syWJlRHpXZY&feature=SeriesPlayList&p=CB78B0FE6975B975

For en nydelig relasjon :)))

Er det noen som er enig med meg i at det ikke er så interessant å starte rett på spørsmål interesser, jobb, familie, bosted, "gjør på du da" osv.? Disse mailutvekslingene stopper fort opp for min del, de blir for kjedelig og lite utfordrende..

Jeg liker at du begynner å snakke om et emne, gjerne noe du fant i profilen min, og så lar vi samtalen gå! Vær gjerne litt dristig (ikke i seksuell betydning nei, om du skulle tro det var det jeg mente), erte og provosere litt, bare du er leken og det går fram at du ikke mener det vondt. Etter hvert blir jeg nysgjerrig på deg, og når vi har skrevet litt fram og tilbake er det naturlig at vi fletter inn litt spørsmål for å få fram de klare fakta..

Som den o' store mesterkokk jeg er, lurer jeg på hvor viktig det er for oss her inne på den megasukkerplassen å få seg en match på annet enn sukkertøy. Noen liker pasta, andre liker fisk, atter andre burger og så har vi de urbane som spiser sushi til frokost/ middag og kvelds.

Hvordan skal vi få match på maten vi spiser og hvordan løser vi dette egentlig??

Vet dette har blitt diskutert før. Men jeg har virkelig problem med å komme igang når jeg skal skrive første mail til en dame.
Dette er spesielt vrient når de har litt lite tekst på profilen sin.

Hva er det mest normale? Hva "ønsker" dere damer? Ønker dere feks kompliment på bildene?

Night cap

Siste svar on. 3 mars 2010 21:18 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Antigone

Sitter her og sloss mot lakenskrekken og tenker...

Hvis du skulle fått en SMS akkurat nå, hva ville du aller helst at det skulle stått i den?

Nå er profilen gjenopprettet og jeg tror jeg vil ta kontakt med alle profilene det i det hele tatt er noe jeg liker med på rekke og rad. Og når jeg er ferdig med det er jeg endelig i et lykkelig forhold eller overbevist om at Sukker har utspilt sin rolle for meg...

Vi ser at det svir i sjela
når Allah blir tråkka på
Og at hans profet bør værnast,
det kan vi vel alltid forstå

Men er ikkje Allah stor nok
til å tåle litt småmanns verk?
Er han då ikkje allmektig
og endlaus klårsynt og sterk?

Kan hende han ler i skjegget
og likar litt erting og tull
Kan hende vert dagene lange
og humor det renaste gull!

Det er i allefall ille
om venskap og alt fell i grus
Hjelper det, kande få lov til
å teikna vår gud som ein mus!

Etterpå kan vi gå saman
og lage ein skikkeleg fest.
Så kan vi le av kvarandre.
For smilande ansikt er best!

Ref. Helge Årøen

Det er mange som klager over manglende respons her inne. Selv er jeg en mann i begynnelsen av 30-årene, er utseendemessig midt på treet, har høyere utdanning og er vel egentlig ganske så ordinær. De fleste jeg skriver til svarer, men det er mye vanskeligere å få noe forhold ut av all datingen. Jeg har vært på sukker i to år nå, og etter en liten opptelling i går fant jeg ut jeg har vært på 18 dater - løsaktig som jeg er!

Jeg meldte meg inn her etter at et langvarig forhold nettopp hadde tatt slutt, så i begynnelsen var jeg nok ikke klar for en ny dame. I mangel på noe mer konstruktivt å gjøre satte jeg meg ned for å rekonstruere hvordan datene hadde gått, og kjapt oppsummert gikk det som følger (fortsetter i neste innlegg):

Hva er det med kvinnfolk, egentlig? Jeg møtte en jente i høst, og ting gikk veldig bra før hun brøt ting siden hun "ikke hadde kommet over eksen sin". Så, for noen uker siden tok hun kontakt igjen, mente hun var mer klar nå, men etter noen trivelige treff og daglige SMS-utvekslinger, hører jeg plutselig ikke noe mer, selv om jeg tar kontakt.

Neida, jeg sier ikke at dette gjelder alle kvinnfolk, men likevel føler jeg for å si det - kvinnfolk, ass!!!

Good morning to ya folks! The sun is shining bright and it's still quiet here. Lets have some rock'n rolla!!

I picked this little tuesdaysong for you:

Yeah, I know that you
With your heart beating
And your eyes shining
Would be dreaming of me
Lying with you
On a Tuesday morning

Have a sad and dreaming tuesday! :D

Og med den titelen insinuerer jeg ikke at det er lett å være alle andre.
Må bare få ut litt frustrasjon. Sitter her og søker på jobber, ettersom jeg er ferdig utdannet om noen måneder og må ut i jobb da. Har også ei datter som nødvendigvis må gå i barnehage der jeg jobber slik at jeg skal kunne jobbe fulltid. Eventuelt må jeg justere arbeidstidene mine, og det er ikke akkurat mitt valg. Så da sitter jeg her og prøver å få kabalen til å gå opp. Ikke vet jeg hvor jeg skal søke heller ettersom jeg sannsynligvis snart flytter og bare blææææh. Trøst meg :(

:(

Siste svar ti. 2 mars 2010 23:00 (27 svar)
(kvinne 28 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Lei av å være singel!

Av kulturelle forskjeller samt smak som baken - Hva foretrekker du??

- Europeisk, slavisk, mongolsk, asiatisk m.m -

Selv heller det litt på slaviske damer, kanskje jeg får mitt kjøkken shining smooth!??

Jeg har funnet meg ei, men ikke ved hjelp av sukker eller nettet. Har ikke tenkt å si så mye mer om dette, men jeg håper nå at det fungerer. :) Jeg blir på forumet litt til, men har slettet allt i profilen.

Det er hyggelig å se at Smily også har funnet seg noen, og kanskje det er en ny trend på forumet at vi faller fra en etter en må? ;-)

Tenkte jeg skulle "lodde stemningen" litt og høre hva slags erfaringer folk har med det å ringe hverandre og snakke en del før man møtes første gang? Fordel eller ulempe?
Jeg tenker at det kan være lurt å ha hørt stemmen til den andre, måten h*n formulerer seg osv., og kanskje man får en 'forsmak' på kjemien også? Hva mener dere?

Jeg møtte en av de vakreste menneskene jeg har sett på mange år her inne på sukker.
Hun var en klassisk skjønnhet og så hyggelig, trivelig, sexy, rett og slett drømmedama.
Vi møttes ca en gang i uken i et par måneder utenom at vi gjorde noe mer enn å kline og litt tafsing.
Jeg tok datingen som seriøst og logget meg ut herfra i den tro at hun også ville gjøre det, uten at det var diskutert.
En venn av meg som også er her inne så henne og tipset meg om at hun var her fremdeles.
Jeg ringte henne om dette og hun svarte at hun ikke hadde en god grunn til å være her og ville fjerne seg fra forumet.
Jeg tok dette som positive nyheter, helt til jeg var på byen med henne og ei venninne da venninnen fortalte meg at jeg var en av flere dater!? Etter en "oppklarende" samtale ble ting litt kjøligere fra hennes side.

Så spørsmålet til dere jenter er hvor mange dater trenger dere for å finne ut om dette er noe eller ikke?
Hva er sosialt akseptabelt antall dobbeltdater?
Eller er jeg bare en dum sucker som har latt meg lure?

Jeg er nå nettopp igang med å date ei jente som jeg liker utrolig godt..

Det jeg lurer på er alle de fallgruvene jeg må unngå.. å gud jeg har vært flink til å tryne i tide og utide!

et godt eksempel er å ikke overøse jenta med komplimenter, og være for pågående.. hva mer?
Jeg personlig synes dette er ganske så vanskelig, da jeg selv er da for fanken meg ikke ei jente! :P

Husker det var en profil jeg hadde lyst til å ta kontakt med, men som plutselig forsvant. Da var hun 33. Nå er hun tilbake, og jaggu har hun ikke prestert å bli to år yngre. Har hun funnet ungdomskilden, mon tro? :-)

Rambo

Siste svar ti. 2 mars 2010 01:07 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kcommah

First Blood - noen som så denne i kveld? Er en knallfilm, spør du meg. Noe annet enn oppfølgerene.

"
..'Cause the road is long yeah
Each step is only the beginning
No breaks just heartaches
Oh man is anybody winning.."

:-)

Det er et spørsmål er til dere kvinner som ønsker unger når de nærmere seg 40.
Jeg forstår at de fleste ønsker seg en unge.
Selv har jeg fått fire unger og har ikke helt det store ønske på flere egne unger.
Grunnen til at jeg ikke ønsker flere er at jeg har fått nok av bleie skift og de første fem årene.
En annen grunn er tanken på barnet som vil har foreldre som nesten er 60 når man går i ungdom skolen.
Til dere 35 pluss som ønsker unger er dette noe som man tenker på og er kravet til egen unge absolutt? På nesten alle som ikke har unger er det rødt i forhold til ønske på barn og da lar jeg være å ta kontakt.

Aller helst stratos med hvit sjokolade.
Eller melkesjokolade med melk, eller is, all slags, men helst med sjokoladetopping.
Foruten krokan-is, det er ekkelt. Pistasje derimot, er digg
Soft-is med strø! Brownies bite-size, eller sørlandschips!!!
Pommes frittes slik de lager dem på Harbour kafë! Mr. Lee nudler (kyllingsmak)
YUMMY

Det er så en blir helt matt. Det er slettes ikke rart mange foretrekker å importere sin kvinne.

Hadde fin nett-kjemi med en jente. Vi har pratet fint sammen en liten stund og vi har begge tatt mange og ofte initiativ til videre kommunikasjon. Det ble etterhvert MSN og SMS, og jeg følte vel at vi begge ønsket å få til et møte (jeg ble sågar invitert over til henne på et vorspiel en kveld, men jeg hadde ikke anledning til det da). Så ble vi en dag facebook-venner, og det var der jeg fikk min store overraskelse. Bare noen få timer etter at hun hadde blitt vennen min der, forandret hun status fra Singel til "I et forhold med bla bla bla". Gratulajonene sto i kø, og hun kunne formidle at hun var så lykkelig.

Litt skuffet ble jeg selvfølgelig, men det var ingen big deal i det hele tatt. Har hatt god kjemi med mange uten at det har blitt noe mer ut av det, så det var ikke på noen måte verdens undergang. Jeg kan bare ikke unngå å bli forundret over hele situasjonen. Har hun flørtet med meg mens hun har vært i inngangen på et seriøst forhold? Hva er greia med det, da?

På hvilket punkt slutter dere andre å flørte med flere enn én? Er det bare å kjøre på til forholdet er spikret, eller setter man seg selv i en slags karantene med tanke på flørting om man føler at noe seriøst er på gang med en person? Tror nok det kunne blitt veldig vanskelig for meg og sendt koselige natta-meldinger til en jente, om jeg hadde hatt noe på gang med en annen. Men nå er vel kanskje jeg en konservativ romantiker?

Gratulerer så mye med dagen "unge" mann ;-)

Ifølge denne artikkelen er det ti minimumskrav som en partner skal ha. (artikkelen heter :slik skal en bra mann være)
Disse er
1. Han vil ha deg
2. Han har lykkes med noe
3. Han gjør som han sier
4. Han verdsetter deg
5. Han er ingen kameleon
6. Han ser deg slik du er
7. Han liker deg som du er
8. Han har en læringskurve
9. Han tar tak i egne problemer
10. Han prøver ikke å få makt over deg

Dette kan passe for både kvinner og menn, mener jeg. Er det noen som vil fjerne noen, eller evt legge til, for å få en generell (begrenset til sukker :P ) liste over minimumskrav til en partner?

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Der kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende:

Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan ikke gå ned en etasje, bortsett fra å forlate butikken!

En kvinne går så til Ektemann-Butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje er det et skilt på døren der det står:

Første etasje - Disse mennene har fast jobb.

Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et skilt:

Andre etasje - Disse mennene fast jobb og elsker barn.

'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.'

Så hun fortsetter oppover. I tredje etasje står det på skiltet:

Tredje etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ekstremt godt utseende.

'Jøss', tenker hun, men føler at hun må gå videre.

Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det:

Fjerde etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, og hjelper til med husarbeidet.

'Å hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!'

Men hun går uansett opp enda en etasje, og på skiltet står det:

Femte etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.

Hun er så fristet, men går opp til sjette etasje, der det står på skiltet:

Sjette etasje - Du er besøkende nummer 31.456.012 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.
 
************************

VENNLIGST BEMERK:

For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru butikk rett over gaten.

Første etasje har hustruer som elsker sex.

Andre etasje har hustruer som elsker sex, har penger, og liker øl.

Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.

***********
GOD JUL og GODT NYTTÅR!

Jeg tror det er mange av oss som tar de fleste dager som en stor selvfølge og ikke ser hvor flott vi har det. Vi streber og leter etter å få det bedre og ser ikke at vi har det utrolig bra slik vi har det akkurat her og nå.
Etter å ha humpet litt rundt på krykker med kun en fungerende fot den siste tida har jeg funnet ut at jeg vanligvis er veldig heldig som fungerer så optimalt som jeg gjør. Dette fant jeg f.eks. ut i går hvor jeg var innom en kiosk og skulle kjøpe en cola. Det var jo en real femmils-kraftanstrengelse bare å komme seg fram og slenge flaska på disken. Der og da tenkte jeg at jeg skulle ta vare på dette øyeblikket og ikke glemme det med det første... Jeg har veldig mye å vær takknemlig for! Har du??

er det fælt at dette skal være grunn til å dumpe noen? jeg får ikke sove!

Hva gjør du da?

For å starte en positiv, glad og takknemlig tråd blant alle de triste og negative:)

Jeg er glad fordi min chilenske venn har fått høre at hennes nærmeste familie har det bra og slapp uskadde fra jordskjelvet.
Jeg er glad fordi jeg har så mange flotte venner - og stadig får flere.
Jeg er glad fordi en annen venn fortalte meg i går at valpen hennes som ble bitt av en annen hund tidligere denne uka ser ut til å bli helt frisk.
Jeg er glad fordi jeg ser ut til å kunne hjelpe én venn som trenger et nytt sted å bo, og en annen som har et rom å leie ut, ved å introdusere dem for hverandre (så får jeg bare håpe at det der går bra slik at ikke jeg får skylda hvis ting skulle skjære seg mellom dem).

Det er mye å være takknemlig og glad for her i livet :)

Det er et av alternativene man får opp, når man trykker på en av linkene i menyen. Hos meg er det ikke mulig å blokkere noen, det er ingen ignorer-knapp eller "uinteressant". Hvordan gjør man det da? Fungerer det slik at de som ikke er interessante, ikke kommer opp i noen liste? Jeg er fremdeles veldig grønn på disse sidene... selv etter fem år. Er ikke så veldig ivrig bruker, så det er vel der det ligger ;)

Jeg synes det er vanskelig å få frem i profilen hvem man virkelig er og hva man ønsker. Får svar fra så mange som jeg føler ikke passer meg. Er det mulig å profilerer seg kort, greit og riktig eller må man treffes for å finne ut av det?