Sukkerforum

Bæck...

Siste svar sø. 25 april 2010 21:37 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks1

Flere enn meg som har meldt seg ut, for så og finne ut at dette er et ganske bra tidsfordriv og dermed meldt seg inn igjen?? hehe

Bare lurer på: Dersom jeg har satt Synlighet til at de med match under 70 ikke skal kunne se profilen min - vil besøket deres da registreres på "telleren" min (når de altså prøver, men ikke kommer inn på profilen)?

Noen andre en meg som synes det kunne vært morro med en chat her inne?

Nå snakker jeg om en chat som alle kunne blitt med i hvor du ikke var nødt til å forholde deg til en person.

Alt for ofte jeg logger meg på her inne kun fordi jeg har lyst til å prate med random mennesker av den grunn at jeg ikke har noe bedre å fordrive tiden min med i sene nattetider.

Ikke ta meg feil. Diskusjonsforumer er vel og greit det, hvis du har mye på hjerte. Men når jeg ikke har så mye på hjerte, men bare vil slå av en prat kunne det være greit med noe enklere...

Jeg hadde en kaffedate med en fantastisk flott jente tidligere denne uka. Hun er helt klart i eliteserien når det kommer til utseendet, interessant å snakke med, har til tross for sitt europeiske utseende en spennende bakgrunn fra et eksotisk verdensdel, og er engasjert i ting som betyr noe. Dessverre var ikke den personlige kjemien helt til stede – eller for å være helt oppriktig ser det i det minste foreløpig ut til at jeg ikke har klart å få henne like interessert i meg som jeg er i henne - så det blir kanskje ikke oss. Men veldig hyggelig var det uansett og jeg kommer ganske sikkert til å møte henne igjen, om ikke annet som en venn. Og hvem vet, kanskje trenger hun bare litt mer tid på seg. Man kan jo håpe, skjønt sjansen er vel ikke så stor.

Men uansett, da vi skiltes sa hun noe som egentlig først slo meg litt senere. Hun sa at jeg, i løpet av de 2-3 årene hun har bodd i Norge, er jeg den eneste nordmannen som har bedt henne ut på en kaffe eller drink. Hva f…? Denne jenta går slik jeg har forstått det sjeldent eller aldri ut på byen, så hun møter jo ikke de mange som har fått i seg en god porsjon ”tapperhet på flaske” først, og ikke har hun prøvd nettdating. Men likevel? Jenter: Er det virkelig så uvanlig at edru menn som dere møter på dagtid ber dere med ut her i landet, eller må denne jenta være et unntak?

Jeg tror det er en del, spesiellt menn hehe
Det er ikke noe galt i det, er bare nysgjerrig. Forutsetningen er selvfølgelig at du er ærlig med dine hensikter her inne om det kun handler om sex.
Det finnes også kvinner på cupido, og jeg er en av dem, riktignok ikke veldig aktiv lenger, men dog medlem!

Flere som tør innrømme medlemskap i CC??

Så nå kan man gå bort fra all jakten over sin klasse, for her er hva du må gjøre for å bli lykkelig.

*slår et slag for oss under par* :p

http://www.youtube.com/watch?v=Qh9ZZgDqzAg&feature=related

"If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty women your wife
Go for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you

A pretty women makes her husband look small
it very often causes a system fall
As soon as he marrys her then she starts
looking for things that will break his heart
but if you make an ugly women your wife
you'll be happy for the rest of your life
An ugly women will put peals on that
and she'll always give you a piece of that.

If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty women your wife
Go for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you

Don't let your friends tell you you have no taste
go ahead and marry anyway
Her face is ugly her eyes don't match
take it from me shes a better catch

If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty women your wife
Go for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you....."

Cupido

Siste svar sø. 25 april 2010 08:41 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym javelja

Tror jeg ser normal ut, og er ganske hyggelig....Får ikke mange henvendelser her på sukker, men noe. Så satt jeg inn annonse i Cupido; og vips var det mange henvendelser....Hæ?

Hmm...Plutselig lys våken her...flere nattranglere, sånn helt uten god grunn?

Noen som har erfaring med disse festene? Lurer på om jeg skal....litt skummelt å gå alene:)

Halllooooooooooooo der ute!!! Vis dere frem!!!

Etter et år inn og ut av sukker med et snev av tålmodighet har jo skjedd litt rundt dette traff nr 1 ho var jeg usikker på...traff nr 2: jeg vil hjem...traff nr 3 hmm...vi får se hva som skjer.. traff nr 4 PANG sa det, fallt så jeg holdt på brekke lårhalsen hehe..
Men uansett vi traff hverandre ute etter en del brev her inne, vi hadde det supert og kysset på første date, ble med henne hjem så satt vi der og holdt rundt hverandre, pratet og hadde det morsomt.
Ble bare til at jeg overnattet, men ikke noe sex lå i tankene mine så det skjedde ikke..Så kom dagen etter vi gikk på tur var på cafe ja rett å slett soset rundt og hadde det hyggelig.
Etterhvert måtte jeg komme meg hjemover. Kom hjem sliten og go..
Dagen etter sendte jeg melding og takket for i går og sa det var hyggelig, fikk raskt samme svar tilbake...Gla og fornøyd som jeg var:))
Gikk noen dager så sendte jeg en liten oppmerksomhet på sms.....dermed helt stille...hørte ingenting, ikke noen svar???
Sitter her og skjønner rett og slett ingenting. ho er heller ikke her inne så mye mer heller..??
Har da ikke virket desperat bare vært meg selv...da lurer jeg på rådløs som jeg er, er jo ellers en fornuftig kar men av og til må man svelge stoltheten å søke litt hjelp...
Skal jeg gi henne opp?
Trenger hun tid?
Eller noe annet fornuftig??
Svar ønskes for de som føler for det
Takk!

Heisann og hoppsann!

Hvordan var nå dette her igjen.. skulle man ikke spare på godsakene til den rette comes along? Eller er det bedre å dele godene til man er helt sikker på hva man ikke vil ha?? Og ha et godt grunnlag for å velge det man vil ha?

Ved å være av den gammeldagse litt moralske typen, og jeg snakker for meg selv ;), risikerer man jo å vente til man er en skrukkete rosin når alle vil ha druer!!

Hva skal til for at du svarer på en melding fra en "fremmed" her inne?

Hva synes dere er greit mtp aldersforskjell?
Er det greit å bli kontaktet av noen som er utenfor den aldersgruppen dere har spesifisert i profilen?

Heisann.

Da har det skjedd en ting som egentlig er ganske typisk for meg på andre plan i livet.. (Ketchup-effekten)

Har vært medlem her inne i snart fire måneder. Dette har vært en periode med litt snakking ved hjelp av mail og msn, men det har blitt med det.
Så var det plutselig to flotte jenter som tar kontakt samtidig. Jeg kommuniserer bra med begge på mail og jeg har nå møtt en av dem. Dette var et veldig hyggelig møte og vi skal treffes igjen. Jeg er ikke av typen som blir forelsket over natten og det har heller ikke denne gangen blusset opp noen følelser etter første møtet, men det kan det selvfølgelig gjøre med tiden.

Nå vil den andre også treffes. Dette er i utgangspunktet hyggelig, men jeg er ikke av typen som liker å leke med andres følelser og jeg ønsker heller ikke å starte et forhold, med ei jente som kanskje med tiden kan bli den jeg ønsker å leve resten av livet med, basert på en løgn..

Nå er det nå en gang slik at man av og til må tenke på seg selv her i livet.. Men jeg lurer på hvor jeg skal sette grensen i forhold til dette..

Bør jeg treffe den andre jenta? Bør jeg spille med åpne kort?

Grunnen til at dette er et problem må være at man vanligvis ikke er aktuell for like mange damer på en gang i den virkelig verden som man er her inne.

http://www.dagbladet.no/2010/04/22/nyheter/studenter/innenriks/11403860/

Studentenes Landsforbund og Norsk Studentunion har i dag blitt lagt ned ved ekstraordinært landmøte, og en ny kjempe trer inn i lyset. Et tiår med arbeid og prosesser rundt sammenslåingen er ved veis ende. Stiftelsesmøte er satt og innen helgen er omme vil over 400 delegater og tillitsvalgte fra institusjoner landet over, ha formet en ny studentorganisasjon.

Norsk Studentorganisasjon (NSO) skal representere nærmere 200 000 studenter!:D

Hurra for faen!

Jeg er en kvinne i starten av tredveårene som dater en utrolig flott og hyggelig mann. Vi har vært på fire dater, og det ligger vel litt i kortene at sex snart blir et tema. Jeg vil jo selvsagt ligge med denne mannen, det har jeg kjempelyst til, samtidig er jeg jeg redd for å gi alt for tidlig. Jeg er redd for at jeg skal knytte med veldig til han - før jeg vet om dette blir noe seriøst. Jeg håper jo at jeg skal bli kjæreste med han - men det er jo fremdeles tidlig og vi kjenner hverandre ikke noe særlig.

Hvor lenge venter andre med å ha sex? Jeg er redd at hvis sex kommer inn i bildet for tidlig vil det oppstå følelser jeg ellers ikke ville fått, og at det hindrer meg i å se personen klart. Samtidig er jo det å ha sex en del av å bli kjent, så det er gjerne dumt å vente for lenge og.

Noen som vil dele av sine erfaringer?

Kan gratisbrukere se album bildene til en VIP person,hvis VIP personen har kontaktet gratisbrukeren på mail f eks?

Det er fredag og det går 15 minutter mellom hvert innlegg i forumet. Skal si ting har forandret seg på noen få måneder... og ikke til det positive dessverre :-(

Fikk en melding fra denne karen hvor han sier han er gift.
Jeg er ikke det - og dette er et singel forum - så kan noen fjerne han fra sukker?

Tusen takk ;)

fornyer ikke abonnementet mitt selv om jeg har vært her bare en mnd..
Syns det har vært en fin plass,og spesielt forumet her har vært innholdsrikt.
har en go-go følelse for våren og sommer,n og ønsker dere alle en flott tid videre.

Gratulerer med dagen!

Nussånussånuss

Om dere ønsker dere en eller flere av disse til jul, gutter, så er jeg sikker på at dere får hele Kama Sutra opplevd før dere får sukk for dere. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ76pS23Ky8&feature=related

Jeg er faktisk ikke sikker på om det er stilig eller om det er en smule groteskt også. :flirer:

http://www.youtube.com/watch?v=VkiT9vk1F90&playnext_from=TL&videos=TjqB-WA39jM

Tror denne krabaten trenger det ! hehe :)

Eg er rett og slett Frk. Dritnøgd i dag :-)

Håpar det er fleire som har det slik?!

Em.......... :-) :-)

Hadde tenkt meg på byen, men har fått et herpesutslett.... så da kan jeg likegodt holde meg hjemme ja...

Nå er det helg om ikke mange timene. Har ingen planer i helgen.
Så JENTER, hva skal dere i helgen?
Kanskje jeg kan få litt inspirasjon siden det snart er helg. :)

Hvor har det blitt av de nattlige ironi-flørtetrådene? Virker som om juleferien for nattlige aktiviteter varer til langt forbi påske på flere plan

Dette er en tråd for flørting og kompliment...........

Jeg begynner:

@ Em....

Jeg syns du er en flott dame :-))

Ur buddha..........

Denne er rettet mot dere gutter :

Når dere skal treffe ei jente for første gang,hva legger dere da merke til ved første øyekast?
Har klærne,sminke,håret etc. noe å si ?

Ofte når du har det vondt ,ser ingen din smerte. Er du glad ,ser ingen ditt smil.Når du gråter ser ingen dine tårer,...men prøv å ha sex på bussen ,da skal ALLE bry seg...

Alle sammen, jeg slår et slag for pseudonymer her inne på forumet, da blir det lettere å se hvor mange de er og hva de skjulte id'ene sier, og hva de har sagt før.
Er det fantasien som har problemer med å finne på et, så ta noe enkelt, kall deg selv for ku, eller sau eller edderkopp eller noe i den duren.

Løse damer

Siste svar to. 22 april 2010 23:16 (183 svar)
Skjult ID med pseudonym Undertaker

Hva mener dere om løse damer? Er en løs dame en jente som har liggi med 30 +++ og/eller som går ut å drikke hver helg?
Er det pop å bli sammen med en en slik dame, som du vet at 30 andre har vært før deg?

Fyr løs :D

Lurer på en ting: mange jenter setter hjerter på deg, selvom du er superbruker... hvor skriver de ikke heller hei?

Jeg lurer på hva dere gutta syns om at jenter har tatoveringer.. små, store, hva som helst.. er det skikkelig turn-off eller er det noen som liker det?
Jeg personlig, er veeldig glad i gutta med tatoveringer.. fint og se på, og liker å vite at personen tåler et lite støkk.. hehe :)

Jeg var sammen med en dame for en tid tilbake. Jeg har aldri opplevd maken til interesse fra det andre kjønn i den perioden. Faktisk alvorlig lekre damer som jeg hverken før eller siden har hatt kontakt med. Hvorfor er det slik?

Altså når noen har vært innom og så står det etterpå at de ikke har vært innom likevel? Slettet de seg i ren skrekk? Ble jeg blokkert? What?

*nysgjerrig*

FAKE PROFILER

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jada

Tror det er en del fake profiler her... alle kan jo poste de det gjelder her:)

Sitter her og lurer.....hvor ofte blir det egentlig noe mer ut av noe som starter som en one night stand ute på byen??

Hadde vært interessant å vite siden man kan få inntrykk av at mye av datingen her inne kun handler om å få seg et "ligg"..

Det er jo adskillig enklere å finne noen man føler seg tiltrukket av ute på byen mener jeg...og hvis oddsen er like stor for å finne "drømmekjæresten" ute på byen så er ikke jeg i tvil om hva som er enklest hehe

Hva mener dere? menn og kvinner:)

Så masse herlige øyenparti,lepper,munn,smil jeg har sett .
Deilig å være "kikker" : )

... at sukker funker supert for å få seg noen ligg, men er helt håpløst når det gjelder å finne noe langsiktig. Beviset er egne erfaringer samt at alle her inne er gjengangere. Hadde i begynnelsen en illusjon om et fast forhold, den er borte, nå tar jeg alt som kommer min vei! :)

Cupcakes

Siste svar on. 21 april 2010 22:01 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym nigella

I dag var jeg i butikken, fordi jeg var riktig sugen på noe skikkelig søtt. Jeg gikk langs reolene og kikket på søtsakene, de som gikk forbi samt de som lå i hyllene, jeg gikk fordi til disken og der så jeg den. En cupcake fra drømmene, en slik med kirsæbær på toppen og rosa krem, mmmm jeg strakte ut hånden for å ta den, og plutselig ble den snappet vekk rett foran øyene mine. Jeg kunne ikke tro det, hvem tok seg den friheten, eller skulle jeg si frekkheten. Jo den var jamie, min forhenværende businesspartner som jeg brøt med nettopp grunnet den åpenlyse dristigheten! Og mens jeg sto der og skummet av raseri så kjente jeg en kribling i magen.
Hvorfor skjer dette? Hvorfor tiltrekkes man av mennesker som man vet vil stjele oppskriftene dine?

Om dere ønsker en mann som får dere til å le og ikke tar seg selv høytidlig.... dra på sirkus;) Og om høye ambisjoner er veldig viktig gå for sjefsklovnen. Da får dere også reist masse vettu;)

Det dummeste du kan gjøre er å sende et kompliment til ei jente/dame her inne.

1. Du kan virke litt desperat
2. Jentene/damene får alt for mange komplimenter, slik at de blir temmelig høye på pæra
3. Du blir sur om du ikke får svar, fordi du føler at du har "utlevert" dine følelser og hun har ikke tatt seg bryet med å si takk en
gang.
4. Du undergraver mulighetene til oss gutta ved at jentene føler de er så omsvermet at de kan velge fritt på første og andre hylle
5. Komplimenter må forbeholdes når man evt. møter dama.....om hun er verdt det.

Synspunkter?

Er det mange av dere jenter som kunne tenke seg å ha et elsker/elskerinne-forhold?

Hva er det med dere nettmenn? Begynner jo nesten å bli lettere å finne seg en mann på byen. (Noe de fleste egentlig har gitt opp).

Dere er jo blitt mere kravstore enn damene. Hun skal være sporty, men ikke fanatisk, Hun bør ta vare på utseende, men ikke se ut som hun har falt nedi sminkeskrinet, hun må like å gå ut på byen, men også å sitte i mannens armkrok, hun må ha bein i nesa, men ikke være for dominerende, hun må være følsom og kjærlig, men ikke noe overemosjonell dramaqueen....etc..

Hvor er det blitt av den "gode gamle mannen" ? Syns den moderne mannen er i ferd med å bli mer og mer lik kvinnen!! Selv om vi kvinner kan virke kravstore, er vi inners inne ikke det. Vi liker at menn er litt simple og barske. Det er jo det som gjør mannen så unik i forhold til kvinnen. La kvinner være opptatt av detaljer, dere menn kler rett og slett ikke å bable om gourmet mat, klær og lignende. Gud el moder jord skapte dere kraftigere og mer robuste enn kvinnen av en grunn.

Hva er det menn ser etter i en kvinne i dag??? Er drømmen om en solid familie og en godhjertet og tro kvinne en saga blott?
Tror vel selv at dagens kvinner og menn enda sitter med de "gode verdiene" dypt inni seg, men gir ikke særlig uttrykk for dem.

Syns dette burde være en tankevekker til alle dere "moderne menn" der ute! Og spesielt til de som befinner seg i slike nettforum som bla sukker. Det er blitt en enorm "bruk og kast" tendens innenfor den virtuelle verdenen.Mange skriver en setning el to,forså å bare droppe den kontakten for en annen. Ingen er god nok, eller det finnes kanskje en som er bedre!!!!!

Håper på innspill til det jeg har skrevet i håp om å bli litt mere klok på hva dere menn egentlig vil!!!!!!!!!!!!!!!

Hvorfor er bor alle de peneste jentene på vestlandet eller sørlandet??? I oslo er vi stuck med blonde silikon damer som tror de er pene... hjælp!

Endelig er det noen som adresserer temaet intelligens og genetikk. Selvfølgelig er intelligens arvelig. Selvfølgelig kan miljø påvirke interesse og gi et bidrag til nysgjerrighet i forhold til sammenhenger. Min påstand: 90 % arv, 10 % miljø med hensyn på evner.

Yesss, endelig! Og med en så sinnsyk fin dame også. Vet jo at hun er utrolig søt og pen, for har jo allerede møtt henne et par ganger. Ikke en sukkerjente, denne jenta møtte jeg IRL, uten at det betyr noe. Kompisen min mente hun var minst en 9'er før jeg sjekket henne opp, jeg vil si 9,5 eller 10. Smart og spennende å snakke med er hun også. Tror ikke jeg selv er mer enn max 5 eller 5,5 når det gjelder utseendet, i det minste ikke ut i fra den magre responsen jeg får her inne hvis det er noen pekepinn, men man kan komme langt med gode danseferdigheter, godt humør, en god posjon selvtillitt og noen pene jentevenner som hun ser at du danser med og har det kult sammen med først.

Sååå glad jeg ble nå! :)

Jeg har alltid ment at matchtall og matchtre er temmelig irrelevant fordi man legger så forskjellige ting i hva spørsmålene egentlig betyr. Men jeg fikk det så innmari bekreftet med hun jeg har blitt sammen med nå, som jeg møtte på Sukker.

Våre to rødeste blader er tv/film og sexlyst. Og begge deler viser seg i virkeligheten å være områder der vi er helt klin like. Tv/film fordi jeg er dritglad i film og satte høyt på det, mens hun satte lavt fordi hun ikke liker å se på tv. Og så viser det seg at vi er helt enig. Vi ser begge masse på film, og ikke i det hele tatt på tv.

Sexlyst kan man si at er en av de viktigere tingene at funker i et forhold. Så man kunne kanskje tenke seg at man ble litt bekymret over et mørkeoransje blad? Vi hadde tolket ting litt forskjellig, men så viser det seg at i virkeligheten er vi helt på bølgelengde.

Bottom line: Ikke vær så forbanna opptatt av verken matchtall eller det derre treet. Det er så store forskjeller på hva man legger i de forskjellige tingene at svarene nesten ikke betyr noe som helst.

Vennlig hilsen Joques, som ikke finner roen i natt og derfor sitter ved pc-en for ikke å holde en viss person våken :)