Sukkerforum

Sukker har utrolig mange funksjoner. Det kan gi sorg og glede, frustrasjon og dårlige tenner, for å nevne noe. Tilsynelatende kan det brukes til alt untatt å finne seg en kjæreste. Selv fasiten på hvem som kjenner den andre best kan finnes blandt sukkerklumper.

(Historien begynner i neste post)

Jeg har aldri spilt det, men jeg forstår jo at det handler om å drepe og lemleste, så...

http://www.aftenposten.no/nyheter/article3587460.ece

Litt perspektiv :)

http://www.theatlantic.com/magazine/print/2008/03/marry-him/6651/

Hva synes dere om flash mob eventer? For dere som ikke vet hva det er gå inn på youtube og søk etter det der.
Det er en ting som skal skape glede og nysgjerrighet, sette smil rundt munnen på folk og være gøy for dem som er med.

Er dette noe dere kunne vært med på?

Dette går til damene: menn som har valgt "hjemmekos" under interesser, er det helt ok eller turn-off?

Om en måned har blir båtførerprøven obligatirisk for alle som skal kjøre båt større enn jolle og selv er 80-modell eller nyere. Har dere tenkt å ta den eller satse på en sommer i småkriminalitetens navn?

Selv tok jeg den for 12 år siden (på et kurs hvor jeg vikarierte som instruktør for meg selv og de andre deltagerene) og må si at pensumet for båtførerprøven neppe gjør noe fra eller til når målet er økt sikkerhet på sjøen.

Hender det at andre enn meg lurer på hvem som skjuler seg bak nick på forumet, eller har alle full oversikt mon tro :)

Selv lurer jeg på hvem rotte er. Noen andre som lurer eller har lurt på spesielle nick?

...fordi jeg ikke gidder å gi en mann som ikke har bilde i profilen, en sjanse til å vise ansikt på facebook, MSN, epost eller whatever. Og hvorfor? Fordi jeg får masse henvendelser fra menn som ikke sliter med en fremtredende stilling innen psykiatri, barnevern, TV, dommere, kjendiser, eller hva.. og derfor faktisk kan stille opp med bilde.

Jeg lurer på hva som gjør at disse mennene tror at vi kvinner synes de er på så høyeste hylle og at vi bare derfor MÅ gi dem muligheten til å bevise hvor fantastiske de er. De forventer at vi vil streve for å inngi tillit til at de kan avsløre sitt utrolig kjente ansikt, kanskje på flere dager på MSN eller epost eller etter å ha blottlagt Facebook-profilen, for så å få et bilde av en mørk mannsprofil på en seilbåt mot solnedgangen laaangt borte, og så må vi inngi mer tillit, vise enda flere bilder av oss, gjerne i helfigur og gjerne enda ett i helfigur og gjerne ett i bikini også, for at de skal vise ørene og nesen, og så kanskje kan vi få et ansiktsbilde etter at vi har lovet dem at vi liker å suge pikk.

Og alle mener at dem ikke er slik. Jeg har gitt utallige ansiktsløse menn en mulighet til å vise bilde. Men de er slik alle sammen. Og når man oppgir Facebook-profilen sin er det jo egentlig lett å spore opp adresse, telefon, barn og familie og venner... hvor utsatt skal man gjøre seg selv? Og det paradoksale er at disse ansiktsløse profilene også gjør seg selv utsatt for eventuelle overgripere som de er så redd for, når de eksponerer sin egen facebook profil.

Og denne gangen var det altså en som jobber med Barnevern, my ass. Jeg lar meg ikke lure av hverken stormannsgalskap eller gifte menn som vil ha seg en elskerinne. Men jeg har pratet med mange barnevernsansatte på steder som dette, og de er ikke redd for å vise bilde.

Og jeg lurer fælt på hva en stakkars far eller mor som har kranglet med saksbehandleren sin i barnevernet, kan finne på å gjøre av ugang mot sin saksbehandler. Det er vel ikke så ofte at barnevernspedagoger blir skutt eller torturert av sinte foreldre fordi man har funnet dem på sukker når navnet antageligvis står oppført i telefonkatalogen uansett - for de kan vel navnet på sin forhatte saksbehandler?

Ja, jeg er overfladisk, dømmende og fordomsfull. I tillegg er jeg sint, siden jeg har skrevet ettertrykkelig i profilen min at jeg ikke liker bildeløse profiler. Likevel er omtrent halvparten av alle henvendelser jeg får fra slike sosiale amøber.

Stadig vekk leser jeg disse ordene i profiler. Nå lurer jeg på hvordan andre reagerer på samme setning, og om dere synes det er naturlig eller unaturlig å alltid komme i prioriteringsrekkefølge etter barna.

Er du trist og lei, hatt en dårlig dag?
Her er noe som kan få deg i bedre humør :)

http://FunnyOrDie.com/m/3re9

Bare lurer på om det er interesse for det?

Har skrekkelig lyst på "junkfood" dagen derpå.
I dag ble det Pizza:
Ferdig bunn fra Rema 1000.
Tomat og olivensaus fra Heinz
Kalkunskinke
Pepperonipølse
1 tomat i skiver
paprika og løk
Revet Ost.
Tar ca 5 min å lage og 8 minutter i ovn. Herlig pizza på 13 minutter.
Andre tips til lettlaget "dagenderpåmat"

Så; byferie eller fjell? Heime eller borte?

Er det flere som har svart på flere tråder og plutselig lurer på hvilke tråder du faktisk har svart på?

@Sukker: hva med en liten meny på siden som viser alle (evt 10 siste) tråder man har svart på?

Hei til alle sukkeravhengige folk.

Har ett lite spørsmål til alle sammen. Snakket med en venninne om at jeg prøver å finne en kjæreste (her og IRL), samtidig kom vi inn på at jeg skal operer kneet mitt rett etter påske. Siden dette er en korsbåndoperasjon betyr det at jeg er sidelinjet fra en del fritidsaktiviteter i cirka 3-6 måneder etter operasjonen.

Venninnen min mente at jeg ble nok mindre "attraktiv" på datingmarkedet siden jeg kommer til å bli en ufrivillig "sofagris". Stemmer dette, bør jeg egentlig bare stenge profilen min her inntil jeg kan igjen tilfredsstille alle kravene som "tur i skog og mark" & "ski under beinene hver helg"?

Håper på noen fornuftige svar.

mvh

Terra "one leg" Firma

...som ikke syns trening og (norsk) natur er selve meningen med livet? Som leser annen litteratur enn krim i påsken (på hytta, selvsagt)? Som mener hjernen også krever vedlikehold og utfordringer? Etter profilene å dømmer er det i alle fall parodisk tydelig hva som står høyest i kurs - eller er det fordi alle tror at å være 'friskus' er høyst nødvendig for å kunne lokke til seg individer av det motsatte kjønn?

Selv kunne jeg ikke brydd meg mindre om fjell....

Er det noe på hjemstedet ditt man bare må få med seg om man er en tur innom?

Som f.eks. i Trondheim er det bra utsikt fra tyholttårnet.

Kom med forslag. Kanskje det hjelper folk med noen idéer for dates også ;)

De siste årene har jeg virkelig lett etter kjæreste. Men med ett unntak har det ikke blitt noe ordentlig ut av det. Det har blitt mange treff, mye morsomt og lærerikt, og en sjelden gang litt romantikk. Men så sklir det ut i sanden, eller han får hetta om han skjønner at jeg mener alvor. Jeg har gledet meg til å treffe en som ikke skulle få hetta. Som enkelt og greit skulle si omtrent fra vi møttes: Deg vil jeg ha og ferdig med det.

Nå er jeg i den situasjonen. Og denne gangen er jeg som for første gang er skremt, og har lyst til å løpe. Nå først skjønner jeg betydningen av kalde føtter. Og jeg kan ikke la være å lure på om den trangen jeg har til å løpe nå, skyldes at vi er feil for hverandre, eller om jeg rett og slett har mistet evne og/eller vilje til å binde meg...

Noen tanker eller erfaringer ift. dette?

Det slo meg for en stund siden at antall besøkende stadig steg, men ingen ansikter (selv ikke bildeløse) dukket opp i besøkslista. Så jeg begynte å holde et øye med liste og tall. Det viser seg at ca 85% av de som er innom profilen min ikke dukker opp i lista. De har altså match under 70. Hvem er disse og hvordan finner de meg? Disse kan tenkes å være forumtroll som troller innom, men tellingen er talt i en periode jeg ikke har vært særlig aktiv på forumet og svært få poster er postet med bilde.

Flere som opplever tilsvarende?

Avstand

Siste svar sø. 28 mars 2010 21:05 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym mikkel rev

Jeg lurer paa en ting..

Hvorfor har det seg slik at de mest spennende matchene mine bor langt unna og de som bor i naerheten ikke er i naerheten?
Andre som opplever det samme?

Våknet alt for tidlig, som jeg pleier... Hadde en plan om en påske på ski, men så poppet tanken om noe annet. (harrytur og useriøst tullball på danskebåten!)

Noen som skal det i påsken tru? Hvem båt? Når? Jeg blir med! (ja altså med egen lugar) ;)

Hei,

jeg er en gutt og jeg lurer på om det er noen gutter her som har hatt positive erfaringer med at damer uten bilder, har vist seg å vere fine eller veldig fine?

Jeg har en liten fordom om at damer som ikke tørr å vise ansiktet sitt gjennomgående er mindre attraktive, så jeg lurte på om noen har erfaringer som tyder på at dette ikke er tiflellet.

Takk!

danse

Siste svar sø. 28 mars 2010 00:25 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym gullkvinne

Hei

er det noen som vil være med ut å danse i kveld?

Hvis ord...

Ingen svar
(mann 49 år fra Oslo) Privat melding

..kunne uttrykke det det denne musikken uttrykker, ville vi ikke trengt musikk. Og litteraturen ville vært noe helt annet enn det den er.

http://www.youtube.com/watch?v=wHDSY0QLXgY&feature=related

Jeg har jobbet med ord store deler av livet. Men musikken er kunstartenes dronning...

Da jeg sto og ventet på T-banen i dag slo det meg - på et eller annet tidspunkt klipper kvinner håret og går over fra å ha langt til kort lugg. Når sånn omtrent, altså aldersmessig, slår egentlig dette inn?

Jeg kan ikke skryte på meg å ha sett alle episodene i Paradise hotel, men jeg har sett et par.....blant annet det som ble vist i går.
Det som skjedde var at det kom inn ei ny jente og hun ble umiddelbart konfrontert med hvem hun syntes var attraktiv. Da hun likte barske menn med tatoveringer, så pekte hun ut to av disse. Samtidig avfeide hun et par av guttene som totalt uinteressante.

Men etter at en av gutta, som hun hadde avfeid som uinteressant, hadde en lengre samtale med henne, fikk hun et helt annet syn på vedkommende. Hun endret oppfatning ganske radikalt. Dette understreker vel hvorfor det blir litt feil å avfeie personer som tar kontakt uten å gi dem en sjanse. Oppfatninger kan endres......og en ordentlig oppfatning får man jo ikke før etter man har møtt vedkommende.

Det jeg lurer på er om komplimenter fungerere på alle jenter? Eller er det noen som kvesser klørne om de blir gitt fine ord? Noen påstår at du ikke skal gi så mange komplimenter.....bare enkelte forsiktige antydninger. Og man kan også gi kompliment for noe hun har på seg, som inndirekte betyr at du synes hun har god smak.

Hvilke komplimenter vil jentene ha? Og hvilke komplimenter tror gutta det er lurt å gi?

Noen som har noen gode idèer/ forslag/ instrukser eller andre glupe ord for å komme seg brått i form igjen?
Vinteren har tatt hardt på kroppen, og "panikken" sliter i viljebarken for å bruke de neste 10-12 ukene til oppstramming og bedring.

Hjelp!

Yes da. Er du påmeldt til Megafesten på Soria Moria 15.mai så er det fritt frem :)
Se under arrangementer

Påske:-)

Ingen svar
(mann 47 år fra Akershus) Privat melding

Vil bare ønske alle en riktig fin påske, enten det er på fjellet eller i byen. Håper kjærligheten blomstrer i takt med våren:-)

lo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tull

Hei hvem dær? :P God natt:)

Jeg skjønte det måtte være noe...
http://annelandet.wordpress.com/category/myteknusing/

bare en uke igjen til påsken, men skal ikke på påskefjellet... hva skal man finne på istedenfor?? noen som har noen gode ideer??

Nå har jeg matchet Sukker litt mot Møteplassen, og det er ganske oppsiktsvekkende hvordan de to stedene fungerer opp mot hverandre; På Sukker tipper jeg 25% av jentene svarer når jeg skriver, som regel med mer korrespondanse enn; "ikke skriv meg, IKKE interessert!!" på Møteplassen, kanskje 5%. På Sukker får jeg kanskje 3-4 henvendelser i uken, på Møteplassen stort sett ingen. Jeg ser det er mange jenter/damer som er på begge forumene. Er det andre som har samme oppfatningnen? Må si at Møteplassen virker som totalt bortkastet tid og invistering.. Og man blir stort sett bare besøkt av kvinner som er langt eldre..

Jeg selv trener litt, har ikke ski, men skal kjøpe. Det er også lite snø hvor jeg bor, så lite skigåing, maks 1 uke i året.
Jeg liker også å gå i fjellet, men det betyr ikke at jeg går opp en eller annen fjelltopp hele tiden.

Men på mange profiler så skriver jentene hvor flinke dem er å utnytte fritiden sin. Er i en båt, går på ski hele tiden, elsker å gå i fjellet, seiler, slalom, telemark. osv....

Jeg forstår at det er en interesse for det ,og at jentene liker det godt. Men hvorfor kan ikke man være litt mer ærlig å si det som det er, ikke fremheve det så mye.

Beklager, men jeg nekter å tro at så mange er så utrulig sporty. Ser det hele tiden på profiler, begynner da å lure.
Så hvorfor, skal vi kanskje forandre sukker.no til sporty.fritid.sukker.no;)?

Og jeg mener ikke at kun jenter gjør dette, er sikker på at gutter gjør det også.

Men hjelper det å fremheve det så mye og overdrive litt?

Hilsen
Rufsen

hva skjer med de der falske profilene om dagen da? ser på "nye profiler" så dukker det opp nesten hver dag..hva er intensjonen bak..de er ser jo ut til å følge en "mal".. samme type profilbilde.og alle legger med msn-adressen sin.. noen som vet noe?

Ligger det noe vitenskapelige grunner for dette?

FTW

Siste svar on. 24 mars 2010 21:47 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym geek

Hva kan ligge i dette og hvordan bruke akronymer som FTW på sukker?

Nå har jeg opplevd å få mange mails fra menn UTEN bilde ! De spør meg etter mailadresse slik at de kan sende ...Hva er dette for noe egentlig ? Hvis jeg i det hele tatt gidder å svare, så spør jeg hvorfor de ikke har bilde på profilen sin, og får til svar at de enten har en såkalt " høyprofilert " jobb, og ikke vil bli oppdaget her inne av sjef eller kolleger ( da er de i tilfelle her inne selv, så den skjønner jeg ikke ) eller de sier at de ikke vil gå ut med bilde da det kan avsløre deres identitet for alle og enhver...Da spør jeg meg selv, hva i all verden gjør de her inne da ? Er det virkelig så skamfullt og tabubelagt at man ønsker seg en kjærste ? er ikke det bare helt sunt og normalt og ett ønske de fleste single har ? Hvorfor gjemme seg, hvorfor tør man ikke å stå fram med bilde ? hvis man skammer seg bare fordi man ønsker en partner i livet, da har man vel ikke noe her inne å gjøre ? Svar ønskes !!! :-)

Cabinn Metro i København/Ørestad bør fikse isolasjonen, eventuelt forby folk som snorker å overnatte!

Jeg har vel innsett at nett-dating ikke er noe for meg, og at jeg må komme meg ut blant folk. Dessverre er ingen av mine venninner noe særlig glad i å gå på byen. Jeg har mange ganger vært på nippet til å gå alene, men er redd for at folk ser på en single dame i førtiåra som enten desperat, hore eller veldig lett bytte.

Jeg er ikke ute etter one night stands, men å bli kjent med en mann for dating og eventuelt et seriøst forhold. Er en bar i det hele tatt riktig sted å lete?

All tungtransport på vei har det. Selv små tilhengere for personbil har det. Hvis tilhengeren mister kontakt med trekkvogna går bremsene på. Full brems. Personbilhengere har en liten wire festa til bilen som trekker opp brekket om den røskes i. Lastebiler / busser / vogntog har kraftige fjærer som presser bremsene på så fort lufttrykket forsvinner, enten luftenslangene blir koblet fra eller begynner å lekke.

Togvogner mangler tydligvis en så elementær sikkerhetsfunksjon. Heldigvis er det separat spor for godstog fra alna til sjursøya. Tenk om sporvekslerene sto slik at disse vognene kunne pløye igjennom et par persontog i oslotunellen før de fortsatte til drammenselva!
Sist det var dødsulykke med tog i området var det en som hadde gått av et arbeidstog uten å sette på bremsene.

Jeg har datet en herfra nå i halvannen måned. Vi har møtt hverandre endel ganger, og jeg trives veldig godt sammen med ham. Men jeg føler ikke, eller tror ihvertfall ikke, at jeg er forelsket. Han gir meg signaler på at han er det når vi er sammen, og har nevnt at han ønsker å være sammen meg i påsken, at vi kan reise sammen til sommeren osv, han ser altså litt framover. Jeg kjenner at jeg er usikker vedr det. Dermed er jeg også redd for å gi ham noen forhåpninger som jeg ikke kan innfri.

Men det som er rart er at når vi ikke er sammen tenker jeg masse på ham, føler egentlig at jeg savner han hvis det går noen dager. Og hvis jeg heller ikke hører noe blir jeg skikkelig rastløs og bare går og venter på livstegn. Også når vi treffes, blir jeg usikker igjen. Noen andre som har opplevd noe lignende? Jeg blir skikkelig frustrert av dette.

Dette skjer bare på sukker:) Jeg har nå datet en dame herfra i cirka 3 uker. I denne perioden har jeg holdt meg unna sukker men i dag skulle jeg bare sjekke innboksen.. Tja det er lov å være nysgjerrig:) Når dette er sagt så kan jeg se nå at hun også er logget på.

Vi snakker ikke her om mitt livs kjærlighet. Så situasjonen er bare komisk.. Har dette skjedd med dere også? Hvordan reagerte dere?

1. I'm all 'bout the chill
2. though I'm in for the kill
3. I don't use the pill
4. I pay every bill
5. My time I fill
6. with guys by the mill
7. My ego's high like a hill
8. I was thinking until...
9. but I like the thrill
10. so I am here still ;)

Hva er egentlig en gjennomsnittlig kropp? Og når kan man si at man er atletisk/muskuløs? Har vel selv en mellomgreie(tror jeg) men vet ikke hva man kan plassere seg selv som... Lubben eller slank sier jo seg selv da :P Er vel bedre å da sette gjennomsnitlig enn å skape forventninger til kroppen min.

Hei, jeg er en mann i slutten av 20-årene.

Har møtt på ei som jeg har fått litt følelser for. Noe som ikke skjer hver dag. Jeg har kuttet flere mulige dater pga henne. Vi bor dessverre en times tid fra hverandre. Vi har en god tone, ler og snakker ivei. Jeg har hintet om min interesse, hun sier hun trenger tid og at hun ikke kjenner meg så godt enda. Det er greit. Jeg liker henne så godt at jeg gjerne kan bruke litt tid. Hun sier videre at hun siden hun trenger litt tid ikke vil skape falske forhåpninger. Denne siste kan jo sies å være en "box of chocolate". Men uansett...
Jeg blir litt smågal av denne uvissheten. Det blir ikke bedre av at vi begge har litt å drive med i ukedagene. Videre er det klart at hvis vi skal bruke mye tid uten å bli litt fysiske snart, kan også vennefella bli en problemstilling..

Jeg vet at å lufte hva jeg føler og tenker rundt dette vil kunne skremme henne bort og at det kan tenkes å slukke litt spenning og gnister. Men jeg skulle gjerne visst litt mer om hva hun egentlig ser i dette.
Det er ikke bedre å tidvis ligge våken på natta heller.

Så, hva gjør jeg?

Hva legger man egentlig i det når man oppgir shopping som en av sine fem viktigste interesser?

Og passerer kjøp av DVDer over nett som shopping? I tilfelle tror jeg at jeg bør revurdere mine valg av interesser.

Jeg så et program om ei dame som var gift med eiffeltårnet og hadde berlinmuren som elsker.
I den sammenheng lurte jeg på om det er mulig å gifte seg med sukkerforumet?

har hatt kjempekontakt med en jente et par uker her på sukker, skikkelig match på alle mulige måter, sendt litt bilder (hun har ett pent ansiktet, men fikk ikke noen helprofil-bilder), snakket på tlf mange ganger og ble enige om å møtes i ffredag i forrige uke. I profilen hennes er hun ca 170 og "gjennomsnittelig", men når vi møtes er hun ca 160 og over 90 kilo... For en nedtur det ble når man jo har dannet seg ett bilde av henne inni hodet sitt, så jeg skjønner ikke hvorfor hun skulle lyve i profilen sin????? Hva er vitsen liksom, sannheten kommer jo frem når man til slutt møtes, for det er jo hele poenget med sukker??? skuffet... :-(