Sukkerforum

Hvor har det blitt av de nattlige ironi-flørtetrådene? Virker som om juleferien for nattlige aktiviteter varer til langt forbi påske på flere plan

Dette er en tråd for flørting og kompliment...........

Jeg begynner:

@ Em....

Jeg syns du er en flott dame :-))

Ur buddha..........

Denne er rettet mot dere gutter :

Når dere skal treffe ei jente for første gang,hva legger dere da merke til ved første øyekast?
Har klærne,sminke,håret etc. noe å si ?

Ofte når du har det vondt ,ser ingen din smerte. Er du glad ,ser ingen ditt smil.Når du gråter ser ingen dine tårer,...men prøv å ha sex på bussen ,da skal ALLE bry seg...

Alle sammen, jeg slår et slag for pseudonymer her inne på forumet, da blir det lettere å se hvor mange de er og hva de skjulte id'ene sier, og hva de har sagt før.
Er det fantasien som har problemer med å finne på et, så ta noe enkelt, kall deg selv for ku, eller sau eller edderkopp eller noe i den duren.

Løse damer

Siste svar to. 22 april 2010 23:16 (183 svar)
Skjult ID med pseudonym Undertaker

Hva mener dere om løse damer? Er en løs dame en jente som har liggi med 30 +++ og/eller som går ut å drikke hver helg?
Er det pop å bli sammen med en en slik dame, som du vet at 30 andre har vært før deg?

Fyr løs :D

Lurer på en ting: mange jenter setter hjerter på deg, selvom du er superbruker... hvor skriver de ikke heller hei?

Jeg lurer på hva dere gutta syns om at jenter har tatoveringer.. små, store, hva som helst.. er det skikkelig turn-off eller er det noen som liker det?
Jeg personlig, er veeldig glad i gutta med tatoveringer.. fint og se på, og liker å vite at personen tåler et lite støkk.. hehe :)

Jeg var sammen med en dame for en tid tilbake. Jeg har aldri opplevd maken til interesse fra det andre kjønn i den perioden. Faktisk alvorlig lekre damer som jeg hverken før eller siden har hatt kontakt med. Hvorfor er det slik?

Altså når noen har vært innom og så står det etterpå at de ikke har vært innom likevel? Slettet de seg i ren skrekk? Ble jeg blokkert? What?

*nysgjerrig*

FAKE PROFILER

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jada

Tror det er en del fake profiler her... alle kan jo poste de det gjelder her:)

Sitter her og lurer.....hvor ofte blir det egentlig noe mer ut av noe som starter som en one night stand ute på byen??

Hadde vært interessant å vite siden man kan få inntrykk av at mye av datingen her inne kun handler om å få seg et "ligg"..

Det er jo adskillig enklere å finne noen man føler seg tiltrukket av ute på byen mener jeg...og hvis oddsen er like stor for å finne "drømmekjæresten" ute på byen så er ikke jeg i tvil om hva som er enklest hehe

Hva mener dere? menn og kvinner:)

Så masse herlige øyenparti,lepper,munn,smil jeg har sett .
Deilig å være "kikker" : )

... at sukker funker supert for å få seg noen ligg, men er helt håpløst når det gjelder å finne noe langsiktig. Beviset er egne erfaringer samt at alle her inne er gjengangere. Hadde i begynnelsen en illusjon om et fast forhold, den er borte, nå tar jeg alt som kommer min vei! :)

Cupcakes

Siste svar on. 21 april 2010 22:01 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym nigella

I dag var jeg i butikken, fordi jeg var riktig sugen på noe skikkelig søtt. Jeg gikk langs reolene og kikket på søtsakene, de som gikk forbi samt de som lå i hyllene, jeg gikk fordi til disken og der så jeg den. En cupcake fra drømmene, en slik med kirsæbær på toppen og rosa krem, mmmm jeg strakte ut hånden for å ta den, og plutselig ble den snappet vekk rett foran øyene mine. Jeg kunne ikke tro det, hvem tok seg den friheten, eller skulle jeg si frekkheten. Jo den var jamie, min forhenværende businesspartner som jeg brøt med nettopp grunnet den åpenlyse dristigheten! Og mens jeg sto der og skummet av raseri så kjente jeg en kribling i magen.
Hvorfor skjer dette? Hvorfor tiltrekkes man av mennesker som man vet vil stjele oppskriftene dine?

Om dere ønsker en mann som får dere til å le og ikke tar seg selv høytidlig.... dra på sirkus;) Og om høye ambisjoner er veldig viktig gå for sjefsklovnen. Da får dere også reist masse vettu;)

Det dummeste du kan gjøre er å sende et kompliment til ei jente/dame her inne.

1. Du kan virke litt desperat
2. Jentene/damene får alt for mange komplimenter, slik at de blir temmelig høye på pæra
3. Du blir sur om du ikke får svar, fordi du føler at du har "utlevert" dine følelser og hun har ikke tatt seg bryet med å si takk en
gang.
4. Du undergraver mulighetene til oss gutta ved at jentene føler de er så omsvermet at de kan velge fritt på første og andre hylle
5. Komplimenter må forbeholdes når man evt. møter dama.....om hun er verdt det.

Synspunkter?

Er det mange av dere jenter som kunne tenke seg å ha et elsker/elskerinne-forhold?

Hva er det med dere nettmenn? Begynner jo nesten å bli lettere å finne seg en mann på byen. (Noe de fleste egentlig har gitt opp).

Dere er jo blitt mere kravstore enn damene. Hun skal være sporty, men ikke fanatisk, Hun bør ta vare på utseende, men ikke se ut som hun har falt nedi sminkeskrinet, hun må like å gå ut på byen, men også å sitte i mannens armkrok, hun må ha bein i nesa, men ikke være for dominerende, hun må være følsom og kjærlig, men ikke noe overemosjonell dramaqueen....etc..

Hvor er det blitt av den "gode gamle mannen" ? Syns den moderne mannen er i ferd med å bli mer og mer lik kvinnen!! Selv om vi kvinner kan virke kravstore, er vi inners inne ikke det. Vi liker at menn er litt simple og barske. Det er jo det som gjør mannen så unik i forhold til kvinnen. La kvinner være opptatt av detaljer, dere menn kler rett og slett ikke å bable om gourmet mat, klær og lignende. Gud el moder jord skapte dere kraftigere og mer robuste enn kvinnen av en grunn.

Hva er det menn ser etter i en kvinne i dag??? Er drømmen om en solid familie og en godhjertet og tro kvinne en saga blott?
Tror vel selv at dagens kvinner og menn enda sitter med de "gode verdiene" dypt inni seg, men gir ikke særlig uttrykk for dem.

Syns dette burde være en tankevekker til alle dere "moderne menn" der ute! Og spesielt til de som befinner seg i slike nettforum som bla sukker. Det er blitt en enorm "bruk og kast" tendens innenfor den virtuelle verdenen.Mange skriver en setning el to,forså å bare droppe den kontakten for en annen. Ingen er god nok, eller det finnes kanskje en som er bedre!!!!!

Håper på innspill til det jeg har skrevet i håp om å bli litt mere klok på hva dere menn egentlig vil!!!!!!!!!!!!!!!

Hvorfor er bor alle de peneste jentene på vestlandet eller sørlandet??? I oslo er vi stuck med blonde silikon damer som tror de er pene... hjælp!

Endelig er det noen som adresserer temaet intelligens og genetikk. Selvfølgelig er intelligens arvelig. Selvfølgelig kan miljø påvirke interesse og gi et bidrag til nysgjerrighet i forhold til sammenhenger. Min påstand: 90 % arv, 10 % miljø med hensyn på evner.

Yesss, endelig! Og med en så sinnsyk fin dame også. Vet jo at hun er utrolig søt og pen, for har jo allerede møtt henne et par ganger. Ikke en sukkerjente, denne jenta møtte jeg IRL, uten at det betyr noe. Kompisen min mente hun var minst en 9'er før jeg sjekket henne opp, jeg vil si 9,5 eller 10. Smart og spennende å snakke med er hun også. Tror ikke jeg selv er mer enn max 5 eller 5,5 når det gjelder utseendet, i det minste ikke ut i fra den magre responsen jeg får her inne hvis det er noen pekepinn, men man kan komme langt med gode danseferdigheter, godt humør, en god posjon selvtillitt og noen pene jentevenner som hun ser at du danser med og har det kult sammen med først.

Sååå glad jeg ble nå! :)

Jeg har alltid ment at matchtall og matchtre er temmelig irrelevant fordi man legger så forskjellige ting i hva spørsmålene egentlig betyr. Men jeg fikk det så innmari bekreftet med hun jeg har blitt sammen med nå, som jeg møtte på Sukker.

Våre to rødeste blader er tv/film og sexlyst. Og begge deler viser seg i virkeligheten å være områder der vi er helt klin like. Tv/film fordi jeg er dritglad i film og satte høyt på det, mens hun satte lavt fordi hun ikke liker å se på tv. Og så viser det seg at vi er helt enig. Vi ser begge masse på film, og ikke i det hele tatt på tv.

Sexlyst kan man si at er en av de viktigere tingene at funker i et forhold. Så man kunne kanskje tenke seg at man ble litt bekymret over et mørkeoransje blad? Vi hadde tolket ting litt forskjellig, men så viser det seg at i virkeligheten er vi helt på bølgelengde.

Bottom line: Ikke vær så forbanna opptatt av verken matchtall eller det derre treet. Det er så store forskjeller på hva man legger i de forskjellige tingene at svarene nesten ikke betyr noe som helst.

Vennlig hilsen Joques, som ikke finner roen i natt og derfor sitter ved pc-en for ikke å holde en viss person våken :)

Store snøflak daler ned her i Lørenskog....

Jeg skal flytte, og i den forbindelse tenker jeg kun på alt som har med flytting å gjøre. Det går ikke ut av hodet mitt, og jeg får ikke til å slappe av, for det er så mye som skal gå i orden.
Hvordan kobler dere av, hva får dere til å tømme hjernen og ikke tenke i det hele tatt?
Jeg trenger tips, for nå drømmer jeg til og med om dette herket.

Er det noen av dere andre som skal på Date Night filmen? Den ser jo faktisk morsom ut, så den har jeg tenkt å få med meg. Men er det flere enn meg som går alene?

Er det vanlig?? Hvis man er et forhold, og av ulike årsaker begynner å tvile på partneren sin. Er det noen som mener det er greit å sjekke mobilen eller de siste nettstedene partneren var inne på..??

Jeg tenkte jeg kunne dele min erfaring med dere. Jeg har nå vært aktiv på sukker i flere måneder, har hatt kontakt med flere hyggelige damer, vært på date, vært i et kort forhold, osv. Jeg er en mann på 29 og jeg er på jakt etter et langvarig forhold uten å få det til. Men poenget mitt er noe annet.

Sukker fungerer for meg (les jeg klarer å ta kontakt, gå på date og til og med ha romantiske forhold med jenter herfra) men samtidig fungerer det ikke. Historien gjentar seg gang på gang. Først tar jeg kontakt med jenter jeg synes er interessante, vi kommuniserer en periode, jeg er nok mer på enn de (uten å være innpåsliten), det er faktisk ikke så veldig vanskelig å kommunisere med ukjente jenter. Man spør om mye rart og etterhvert ber jenta på date. Min erfaring er at det er best å date på en fredag eller lørdag, alkohol hjelper faktisk. Jeg er ganske sjarmerende og moro å henge sammen med, atmosfæren er hyggelig og det blir ikke vanskelig å gå over til noe mer romantisk eller fysisk. På det tidspunktet har jeg nok lagt mer energi i forføringsprosessen enn jentene.

Man merker fort om man er tiltrukket av daten, og selv om jeg flere ganger tenkte at daten ikke var noe for meg, valgte jeg å fortsette. Da tenker jeg at det er ganske uforpliktende og bedre enn ingenting. Det er ikke et problem i seg selv men jeg vet ikke når jeg skal stoppe. Resultatet er at det alltid er jenta som tar initiativ til å avslutte "forholdet". Jeg er aldri hjerteknust ettersom jeg ikke var interessert i utgangspunktet.

Jeg kommuniserer for tiden med en hyggelig jente og jeg tror nok jeg klarer å få henne med på en date og mer hvis jeg er sjarmerende nok. Men ærlig tatt jeg føler ingenting for henne på dette tidspunktet. Jeg gjør det bare for å ha noe å gjøre da jeg kjeder meg ellers.

Er det mange der ute som driver med det samme? Kjeder seg og ønsker å teste om de kan forføre uten å legge så mye følelser i det?

PS: jeg har aldri prøvd å lure jenter jeg har datet og det er stort sett jeg som har lagt energi i flørteprosessen. De jentene har valgt å avslutte forholdet på bakgrunn av at vi ikke hadde mye til felles og det var fair enough da jeg følte det samme.

Finnes det? Tror dere at det der ute finnes en (eller flere?) som er skapt for akkurat deg, at dere er skapt for hverandre?
Er det noen som har truffet sin sjelevenn? Fortell.....

Noen andre som er overrasket over at tråden om singelturen forsvant? Har vel knapt vært borti noen som er så ømfintelige her som Sukker. For en tid tilbake la jeg ut en link til en artikkel på en anerkjent norsk nettavis, den ble slettet av Sukker fordi det visstnok var "en eneste stor lureartikkel for å få hooke opp single til xxxxx.xxx - tjenesten som folk ikke finner selv, men blir lurt inn i." Og da jeg spurte om man altså ikke skulle linke til artikler som linket til andre datingtjenester, fikk jeg til svar at det var "selvforklarende".

Tror nok ikke Sukker mister så mange kunder av at folk får se at det finnes andre datingsteder på nettet eller at andre arrangerer singelturer - tror nok de mister flere av at folk blir oppgitt over denne praksisen.

Jeg har møtt mange mr good enoughs. Og de har dumpa meg.
Jeg har møtt mange mr too good to be true. Og det var de.
Nå leter jeg etter mr so bad you can only surprise me in a good way.
Meld deg her, så ser jeg hvem du er.

Bare et lite spørsmål:
Hvordan merker man en profil som ikke interssant? Og forresten et til - kan vedkommende se at hun/han er merka?

Hei, Jeg prøvde lignende sider som sukker.no for litt over ett år siden uten hell. Men av veldig tilfeldige grunner ble jeg sammen med en jente og vi var sammen i over ett år. Og jeg lærte veldig mye i løpet av det året om meg selv, seriøst forhold, hva som er viktig + en god del selvtillitt og selvbilde. Og noen triks :) Kan si det slik: Det finnes mange som er høyere, penere, bedre fremtidsutsikter med enn meg. Men allikevel, så vet jeg at ikke ser så ille ut, og jeg har mange kvaliteter som jeg kan dele med den rette, jeg er ikke tilgjengelig for hvem som helst. Men det er også viktig å ikke bli arrogant. Når du ikke er så fokusert på utseende så er det enklere å få kontakt med de som er estetisk vakre. Men det viktigste er såklart at personen har en bra personlighet, ellers fungerer det aldri, så frem til du ikke ønsker å være en pen jente/kvinnes slave. Ble singel igjen, Og bestemte meg for å prøve ut Sukker.no av nysgjerrighet. Denne gangen med en helt annen innstilling til det. Jeg har tålmodighet, må ikke sende flørter til alle, bare til de jeg synes er veldig interesante. Og jeg har ikke hastverk med å finne en ny kjæreste.
Jeg hadde vært medlem noen dager da jeg kom i kontakt med en jente på chattrommet her. Satt å pratet lenge og vi flørtet mye på chatten dagene som gikk, møtte hun også på en dagstur til Sverige. Selv om det hadde vært heftig flørt online er det viktig å ta med dette på første møte, hun var veldig sjenert da vi møttes, jeg var litt forsiktig når jeg begynte, men det er viktig å være frittalende hele tiden, da går det mye glattere! Viktig å være selvsikker (IKKE ARROGANT), Snakke mye, og få daten føle seg bekvem, vis interesse i det hun snakker om osv.
Et par andre ting man kan gjøre er: Å se mye på henne, gi henne et par komplimenter osv f.eks. fortell henne at hun har pene øyne. Gi også komplimenter til henne for personligheten osv. Si at hun er søt, sjarmerende osv... Så lenge du mener det er sant, hun må få tillitt til deg for å tørre å vise deg følelser! Og det er viktig at hun ikke føler at utseende er det eneste du bryr deg om.
Når man kjører bil osv, eller hvilken som helst annen situasjon man sitter stille og det er lite som skjer.... Se mye på henne, stryk henne på skulderen og låret, analyser henne hele tiden! og hun kommer nok til å kommentere det... Bruk humor! si f.eks. slik jeg sa (da jeg kjørte på E6): " Måtte bare sjekke at det ikke kom noen elg fra høyre, så da kunne jeg samtidig se på det vakre ansiktet di

Hmmmmmm...begynner å bli lei av denne.
Jeg har prøvd å sile vekk osloboerne, men da forsvinner jo også de som godtar å flytte på seg, så nesten ingen er igjen.

* Har noen fått "Lagrede søk" til å virke?
Jeg har prøvd, men selv med ulike valg blir det lagrede søket identisk hver gang, akkurat det samme som selve matchlista uten valg. Altså, ingenting blir lagret bortsett fra selve navnet på søket...

Trenger hjelp til hva jeg kan skrive på visittkortet i tilfelle jeg skulle møte HAN på butikken ;-))

Er en mann i midt i 40 årene, oppegående og ferdig med tidligere forhold, har ikke lyst til å binde meg til noen ennå men tanken på å treffe en dame for uforfliktende sex hadde vært greit. Spørsmålet da er : Blir du da sett på som en dust her inne da ?

Hvorfor er det bare på film at hun møter "drømmeprinsen" på gata?

Er stadig ute i Oslo sentrum på dagtid (i lunsjen og lunsjtid) og går forbi mange kjekke gutter,
jeg har ikke skremt noen med mitt utseende så det er nok ikke det, men knapt ett blikk..
Greit jeg er litt sjenert selv, og er ikke den som "tørr" å ta kontakt selv, men er lov å drømme og håpe at han ser meg og gir lys fra seg :O)

Eller hva er knepet for å bli "oppdaget" ?

Skrev noen uker med ei jente på 27 her inne. Etter hvert fant vi ut at det hadde vært spennende å møtes. Kjemien om mulig enda bedre i virkeligheten, så i hvert fall jeg fikk en god følelse. 4-5 dager senere møttes vi så på en 2. date. Hadde en god tone og ting virket veldig bra. Jeg tok initiativ til 3. date og hun var med. Virker til og med litt ivrig på å få møte meg så snart som mulig. I hele denne perioden har jeg ikke skrevet med andre på sukker i det hele tatt. Vært innlogget 2-3 ganer, mest for å se om hun har vært online, noe hun har vært hver gang. Samme dag vi skulle møtes på 3. date tenkte jeg å logge meg på for å sette profilen min passiv og oppdager til min overraskelse at hun har lagt inn nytt profilbilde. Sender henne melding å spør om hun faktisk er interessert i å bli bedre kjent i og med at hun tydligvis er fortsatt ganske aktiv her inne. Får da forklaring på at hun fortsatt skriver med flere, og ønsker å finne ut om ting føles riktig med meg før hun stenger profilen sin. Greit nok tenker jeg. Vi møttes så på fredag kveld, en flott date med middag, og til og med et lite farvelkyss som hun har initiativ til. Par timer senere logger jeg meg på sukker og ser hun er online... Sender henne sms, takker for flott kveld. Fikk først svar 20 timer senere, om at hun allerde hadde lagt seg mm... selv om jeg vet at hun var inne på sukker. På meldingen virket hun også veldig fornøyd med daten kvelden før. Er hun her en skikkelig player man bare skal skygge unna? Jeg er ikke en sjalu person og vil ikke skremme henne med å snakke om for mye av dette, men får mest lyst til å droppe hele greia. Så hva mener folket, etter hvor mange dater bør man slutte å være aktiv her inne?

Barna vil gjerne ha en trampoline i minihagen vår - har sett at det finst en med et mål på 3,05 m. Er det noen som har erfaringer med så små trampoliner?? Hvor mange barn kan hoppe samtidig? Jada, er klar over at det egentlig kun skal være en pers på trampolinen, men i virklightens verden skjer ikke det..

Nå skall jeg legge ut en lit Dum tråd !

kunne bare vært intrisert i å se hvor mange av dere som har profil her inne som har klatret aktivt . eller pr i dag klatrer !

i tilfelle er der fjellklatrere , eller sports klatrer . Uansett kjønn ! :)

Er det noen som har noen turtips for en 3-4 dagers hytte-til-hyttetur? Er medlem av NTF så jeg tenkte å leie hytter gjennom dem. Vet at det er mange turtips på hjemmesiden til turistforeningen, men kanskje det er noen her som er godt kjent i fjellet?

Det virker iallefall som om det er mange som er "fjellaper" her på sukker. =p

Da var året første ordentelige sykkeltur unna gjort, det var deilig å komme igang med treningen igjen. Turen gikk fra Drammen til Hokksund så over til Vestfossen vidre ned langs Eikern til Hvittingfoss over til Sande via Svelvik og hjem til Drammen, det var 16 mil og det var utrolig deilig å kjenne at formen var helt på topp og nesten ikke sliten etter turen. Turen greide jeg på 2,5 timer ÅRS BESTE. JIPPI.

Blå himmel, varmegrader; for en fin dag!

Byttet profilbilde, så fikk jeg besøk av tre fotomodeller.. ingen henvndelser men uansett kulere enn de gamle damene som dropper innom en gang i måneden!

Skjønner ikke hva de katolistiske prestene klager over, sølibat er hverken vanskelig eller særlig krevende, Snakker av erfaring.

Hvis jeg vil bli katolsk prest tror dere jeg ville få sølibattiden som jeg har opparbeidet godskrevet på larnigetiden som yrkespraaksis.

Jeg er vel en av de menn som stiller seg litt undrende til hva damene legger i uttrykket "Sjelevenn/Soulmate". Hva kjennetegner en sjelevenn, er en sjelevenn en kjæreste eller en bestis? Eller er det begge deler?

Flott om noen av damene kommer på banen med noen definisjoner....
(om du er mann og har en definisjon så er du selvfølgelig velkommen du også!!!)....;-)

tilbringer jeg med å male et rom...Liker å holde på, men nå kunne jeg tenkt meg en date i stedet, gitt ;)

Hva driver dere med, som ikke har kommet over dørstokken til noe spennende?

Er det flere som har tenkt seg på gratisforestillingen mandag den 19?

Eller var det tomme profiler er mest attraktive? Tømte profilen min for en ukes tid siden så det eneste som står der nå er at jeg er 32 år, 197 cm på strømpelesten og bosatt i Oslo. Men i løpet av denne tiden har jeg vel fått like mange førstehenvendelser som jeg har fått det siste halvåret før dette.

Vet ikke hva det sier mest om, jeg...

Relativt ny her, og det jeg har merket meg er at veldiig mange kvinner over 50 som har sløyfet bilder. De har ikke frontbilde, og i album er det bilder av blomster, kunst, uskarpe bilder av seg selv tatt på avstend. Ønsker en kontakt bør en tørre å vise frem ansiktet..syns jeg. Og en ting til : Vi forandrer oss mye over 10 - 15 år. De er ikke aktuelle som personlig bilder. Vise sitt sanne ansikt..der er førsteintrykket. Når ikke det er riktig...hva så med resten av profilen....