Sukkerforum

Det har vært en del innlegg her inne om manglende svar på utsendte mailer.
Og i dag var jeg blant annet inne på en profil der en dame som ikke var VIP eller superbruker hadde skrevet at siden hun ikke hadde betalt medlemssskap kunne hun ikke svare eller skrive til noen, og hadde derfor oppgitt en mailadr, i tekstfeltet sitt.

Jeg har scrollet meg gjennom min liste med de 300 høyeste matchene mine, og antallet superbrukere på min liste er ca 15%.
I tillegg så er det sikkert en del VIP der også, men jeg gikk ikke inn for å sjekke hver enkelt profil for å se om de var VIP.

Men det jeg lurer litt på er om det er en utbredt misforståelse blant ikkebetalende medlemmer, at de ikke kan kommunisere her inne. Og om det er det forholdsvis lave antallet superbrukere, og denne misforståelsen som gjør at mange ikke får svar på sine utsendte brev her inne ?

Hva tror Dere om dette ?

Hei,

Hva er beste sted for sjekking i Oslo? evt steder... tenker da på steder hvor man vet at folk er på sjekker...kjøttmarked?

Jeg er 40 og har to flotte barn - føler meg utrolig priviligert!

Grunnen til at jeg poengterer dette er en mail jeg fikk der det ble sagt "du måvære klar over at du ikke lengre er 20 og at du har barn". Jeg er veldig klar over begge deler og er utrolig takknemlig for at jeg har barn og at jeg er 40 med alt begge deler har gitt meg av livserfaring og glede!

Det står ellers tydelig i profilen min at jeg ønsker å møte menn med barn iom at det også står at jeg IKKE vil ha flere barn. Når menn over 40 uten barn tar kontakt og gjør meg oppmerksom på min status må jeg smile. SMILE over at jeg er heldig som er der jeg er i livet og har de flotteste barna en mor kan ønske seg!

Han som jeg finner kjemien med er heldig som får ta del i livet til barna mine og meg:-)) Ønsker en mann som er glad i et liv med og uten barn masse velkommen!!!

Når din partner var tøffel og så har hann/hun et sidesprang p.g.a. vanskelig tider, men så vil Hann/hun tilbake og er plutserlig mindre omsorgsfull og veldig vanskelig når det gjelder å samarbeide med hverandres følelser "ta hensyn".
Hvor går grensen før mann bør si ifra at dette fungerer ikke?

er det noen andre som har problemer med at explorer låser seg ofte(re) når de er inne på sukker? skjer nesten hver gang jeg er innom her, blir forbanna;)

Starter en tråd for de som vil prate om alt og ingneting!

ut i Drammen i kveld??

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mimmi

Har tenkt meg ut en tur i kveld, noen flere her inne kanskje???

hvis du er interessert i bruktbil

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=21541013

Selv er jeg glad jeg har månedskortet mitt.

Hva syns dere jenter om hår på ryggen, kunne dere jenter dumpet gutten etter noen dater om dere fant ut han han har hår på ryggen.
Eller som jeg også har hørt, at jenter liker gutter med hår?

Gutter må også gjerne svare :)

Hei,

jeg er en gutt på 24 år. Jeg lurte på om det er mange menn og gutter her som har fått date, sex eller kjæreste med en eller flere damer som dere uten tvil vil betegne som langt penere enn dere selv?

Jeg har kommet over så mange dameprofiler i det siste, og det ser ut til at alle de finere jentene skriver at de vil ha en fin gutt, en gutt med flott utseende etc etc?

Stemmer dette, eller kan man komme svært langt bare man har humor og god selvtillitt?

Takk for alle svar.

Fredag og greier, flott vær ute (her hvertfall) avspaserer i dag, og jaggu våkner jeg ikke 0730 lys våken. Nå føler jeg meg virkelig gammel, skulle ønske jeg karte å sove til langt på dag:P

http://www.youtube.com/watch?v=6NiXSLRalO8

Det gjør virkelig vondt å gi slipp på noen, enda man vet det ikke kan bli noe, enda man vet den andre ikke er intressert. Hvorfor skal det være så vanskelig hele tiden, hvorfan kan ikke ting bare klaffe? Hvordan kan den ene parten ha så lyst til å se hva som kan skje, mens den andre parten gir faen? Hvordan kan en ting om føles så rett for en, ikke gi noe for den andre? Hvorfor er det så vanskelig å glemme, gå videre?

Hei,

Ny rekord, hadde ikkje tru på det. Men den blei slått, 12 brev ingen svar.

Eg les profilen til kvinnene, tar opp ting som viser at eg har lest profilen hennes.Skriv brev til kvinner som bur i same område som meg. Eg ser heilt grei ut, er høg (190) og er litt muskeløs. Tynn, brukar medium i klær.

Er 35 år gamal, sendt brev til kvinner i alderen frå 29 til 37. Har bestemt meg at det er slutt med å bruka sukker etter alle disse avslaga. I framtida mulig match. Men først ein pause. Blir bare irritert av alle disse avslaga.

Men er det et problem med låg svarprosent på sukker?

L.

Bare lurer litt jeg altså, hva er grunnen til at dere er her inne? Det virker på meg som det er et stort fokus på dating og sex, og mindre fokus på noe varig forhold og kjærlighet. Må innrømme at jeg gjør alt jeg kan for å styre unna den type jenter, er jo seriøs og ønsker å bygge opp følelser som forhåpentligvis skal vare evig. Er det jakten på kjærligheten eller selve kjærligheten som driver dere? Spør dere ærlig, forsiktig og en smule bekymringsfullt.

For de som måtte lure ? ;-)

Kaffe, brus, rullekake og en prat?
Te, kakao, salat og en prat?
Kun prat?

Post

Siste svar to. 15 april 2010 19:12 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Hmmm

Hva kommer det av jeg har 3500 treff, men veldig få brev?
Ja, har sendt noen selv, men ikke noe treff på de.

Sendte en "flørt" med spørmål om å t an kaffe til en som hadde merket meg med hjerte..
Fikk svar om at jo det ville han og han spurte når det passet, jeg svarte når det passet, og siden var det stille.
Da er det vel bedre å si "nei takk" i stedet?

Virker mer som ett titte sted enn ett sted man kan møte noen for noe mer..

Er det noen andre som noen ganger blir distrahert av bildene som til stadighet suser forbi til høyre selv om man har møtt noen man har troen på?

..om fem dager, og hverken jeg eller Salander har tenkt å fornye det.

Jeg skal være kort og grei. Takk for alt og takk for mye moro, mange interessante diskusjoner, mye å lære og mange spennende mennesker :)

Må dere finne det dere ønsker her inne - eller et annet sted.

Takk og smask!!

Oppdaget nettopp en profil som har satt nålen i sitt kart på mitt hus. Ser meg rundt å er alene. Hmm
Den skal sette der du bor og ikke dit du helst vil flytte ikke sant? ;o)

-Jeg ber på mine knææær!! :o :,(

Når du har vært så 'grei' å laste opp et profilbilde... ...vær så snill å legge inn noen bilder av deg selv i albumet også?
Tydelige, nyere bilder, vel og merke.

Flott at du har profilbilde, men flere bilder hadde gjort ting så mye greiere. Såpass "overflatisk" er det faktisk når bilder og tekst er alt man har å gå etter. Du må da ha ett eller to andre bilder av deg selv som det går an å vise frem?

Takk. :)

Snublet over denne definisjonen av kjemi, nå husker jeg den ikke ordrett, men det gikk i noe slik som at jo flere likheter man har/felles interesser, jo mer "kjemi" mener man at man har. Derfor avtar den også med tiden, ettersom man finner flere og flere ulikheter.

Er det noen som har vært eller tenker å dra på oktoberfest i München? Tror det hadde vært kjempekult- godt øl, ompamusikk, sauerkraut og wurst, lederhosen og god-stemning. Surfer litt på nett for å finne billetter og hotell, tar gjerne i mot alle mulige tips. Kanskje det er flere som vil dra også? :)

Har noen ting jeg elsker smaken av:

Fersk asparges
Stekt parmesan
Koriander
Ketjap Manis
Nougat

Hvilke smaker er du glad i? :)

de fine damene er på sukker....
de peneste jentene er på sukker....

Jaja, men hvorfor reklameres det ikke for mannfolkene da?:P

Spennende å se hvor lenge sukker lar denne tråden lever.
Jeg har brukt Facebook applikasjonen Are You Intrested og opplever at jeg får samme mengde respons der som på sukker.
Har noen av dere andre erfaring fra den positivt eller negativet.

Har blitt interessert i fotografering uten noen forkunnskaper og trenger derfor tips til hva som ville vært et godt kamera å kjøpe og hvilke linser det kan være smart å eie. Eventuelle andre tips mottas også med takk!

I tillegg lurer jeg på om det finnes ulike former for photo shop for mac, og hva disse evt koster.

Anyone? :)

Coelho-bølgen har vart i flere år nå. Jeg er ikke så veldig bevandret i bøkene hans, derfor spør jeg dere:

Har du lest noen av bøkene hans?
Hvilken synes du er bra - og vel verdt å lese?

Har du noen favorittsitater som du vil dele i denne tråden?

:-)

I den tida jeg har vært på sukker har jeg:
Hatt 968 besøk på profilen min.
Fått 4-5 henvendelser fra interesserte damer.
Vært på en date og en nesten date som ble avlyst i siste øyeblikk.
Fått en positiv tilbakemelding selvom det ikke blei til noe av andre årsaker.
Ikke fått noen grunn til å slutte å leite.

Holder denne statistikken til jeg har hatt tusen besøk så kan jeg lage denne prognosen:
Hvis jeg har ti ganger så mange treff på mine søk vil jeg få cirka 35-40 henvendelser, 9 dater, 9 nesten dater og 9 positive svar som ikke blir til noe.
Om jeg vil få en grunn til å stoppe søket er umulig å si.

Er dette gjennomsnittelig tro? Noen som har inlegg å komme med?

Jeg har ikke vært medlem så lenge, men har lest en del av det som er skrevet i diskusjonsforumet. Synes det er interessant å se hva andre mener om forskjellige ting, og ofte blir jeg nysgjerrig på personene som har uttalt seg. Da er det synd at de bruker skjult ID så du ikke har mulighet til å gå inn på profilen.

Av og til er temaet av en slik art at det kan være lurt å fremstå som anonym, men som regel er det helt ufarlige meninger som ytres. Hvorfor være anonym da?

Samtidig er det tydelig at mange savner oppmerksomhet og mer kontakt med folk på Sukker. Kanskje det kunne være en idé å vise hvem en er her i forumet? Hva du mener i en diskusjon forteller svært mye om deg og kan gjøre andre nysgjerrige på din person! :-)

Jeg foreslår at vi drar igang en liten vår dugnad.. og med det så mener jeg at vi kan gå i sammen og hjelpe og inspirere hverandre..

Vi kan da for eksempel ta for oss en profil i uken (la oss si vi tar min nå først).

Da kan folk komme med litt innspill på profil- bilder
hvordan man oppfattes på forum som kanskje ikke kommer frem.
Hvis det er noen fotointeresserte her så kan jo kanskje de ta noen nye freshe bilder...
Noen kunne sikkert trengt et lite "sjekkekurs" vet iallefall jeg kunne hatt godt av det :-)

Så det på en måte blir ukens profil som de på forumet her kan "jobbe" med..

Så da nominerer jeg med selv med engang, med tanke på at jeg begynner å bli litt desperat :-)

Istedet for å sette gule hjerter som 'huskelapper', valgte jeg for en tid tilbake å skrive et par stikkord under Notat i profilen til vedkommende.

Men problemet med Notat, er at du jo må åpne vedkommendes profil for å lese dette notatet igjen! Jeg skulle ønske det gikk an å gå inn på listen over profiler man har notert noe i, og åpne disse ved å klikke på Notat for den profilen, og dermed KUN lese notatet på den personen. For det er ikke alltid man ønsker å få den oppmerksomheten det er å vise at man har vært innom profilen. Ser egentlig ikke helt vitsen med Notat-siden som det er nå.

Siden man nå uansett må åpne profilen for å lese notatet, og vedkommende ser at man har vært innom, så kunne man jo da like gjerne gå inn og se igjennom hele profilen, og dermed gjøre seg opp det inntrykket man vel brukte Notat til å huske. Ihvertfall slik jeg brukte Notat. Jeg kunne skrive noe sånt som "Veldig interessant jente, og vi har [disse tingene] felles, men hun røyker". Hadde jeg kunnet lest det notatet uten å åpne profilen hadde det hatt en misjon, for da kunne jeg dermed få en 'påminnelse' om denne personen uten å gå innom profilen.

Jeg vet ikke jeg.... noen som skjønner hva jeg snakker om? Enig/uenig?

el-bil

Siste svar ti. 13 april 2010 20:17 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym blondie;-)

Er det noen her som har erfaring med slike biler og er det virkelig nesten umulig få tak i en brukt en? Er det stor forskjell på de? og bør man kjøpe Think? vil egentlig ha en liten bil til småkjøring til under 70000.. og være nesten sikker på jeg slipper utlegg på den iallefall de første åra..takker for innspill:)

På en date for litt siden spurte damen meg hva mitt personlighetstrekk var. Og jeg svarte følelsemenneske.
Daten funket ikke, ikke kjemi, greit det. Får se etter en annen.

Men jeg begynte å tenke, er det det en dame vil høre?

Jeg er 35 år gammel, så jeg treffer damer som har opplevd lengre forhold før, dem vet hva dei søker etter.

Er ny i denne nettdating verden, føles som jeg går på blind date når jeg treffer en dame. Alle disse spørmåla, ting er annerledes når man treffer mennesker gjennom venner.

Olafen

Hva tenker damene her på forumet når samme person dukker opp på siste besøkende til stadighet?
Jeg har store vanskeligheter med å unngå å kikke på samme profilen flere ganger, fordi jeg blir mere og mere glømsk etter hver profil jeg kikker på!

Er dette egentlig noe å bry seg om?

Er det noen flere som har hatt det morro med sukkermeldinger i påsken? Jeg fikk lyst til å dele påskens morsomste mottatte førstemeldinger med tilhørende svar.

Savner en mulighet for å lage blogg/dagbok her inne. Da kunne vi fått vist oss fram på en ennå bedre måte mener jeg da.

Her er beskrivelsen på to av mine kollegaer.
Begge to påstår at de er meget attraktiv, og nå vil jeg gjerne sjekke om forumtrollene kan sette karakter på Deres egenskaper.

De ser begge bra ut utseendemessig, og er begge slank, så denne vurderingen skal kun basere seg på punktene nedenfor :-))

Mann 1:
* 176 cm høy.
* Bachelorgrad
* Høy inntekt
* Sporty, men ser aldri på sport på tv
* Handyman
* Flink å lage mat
* Glad i å lese.

Mann 2:
* 187 cm høy
* 2 år videregående
* Middels inntekt
* Sporty, og sluker alt av sport på TV
* Ikke særlig Handy.
* Toro er hans beste venn
* Leser sportssidene i avisen.

Sett karakter fra 1 til 10 på hvilke av disse to du finner mest attraktiv som partner, kun ut i fra de gitte opplysningene.
Og begrunn gjerne hvorfor :-))

Jeg opplever at godt over halvparten av damene som er innom profilen min er 10 år eldre en meg eller mer?? Pussig fenomen, jeg har satt 22 til 28 som aldersspenn, og har vel heller ikke noe annet i profilen min som kan hentyde til en slik preferanse, men opplever allikevel altså dette. Er det slik at damer i 40-års alderen er i flertall her på sukker.no, eller er det bare meg :p

Hvor høy match har du hatt med noen her på sukker?
Min personlige rekord er 96 opp til flere ganger. Skulle gjerne likt å sett noen anda høyere:)
Noen som har fått max? viss max er hundre da, vet ikke jeg:)

http://www.dagbladet.no/2010/04/09/magasinet/sex/samliv/psykologi/11209435/

Jeg ser at jeg kanskje har blitt sjekket opp uten å vite det selv... Må lese den boka så jeg tar signalene ;-)

I går kveld fikk jeg meg en skikkelig tankevekker, og fikk en påminnelse om hva nettdating har av begrensninger.

Jeg var invitert på fest hos noen venner, og av totalt 20 personer, så kjente jeg ca halvparten fra før. Under middagen fikk jeg en kjempeflott bordame, hun var et livlig og sjarmerende vesen som jeg umiddelbart likte veldig godt. I begynnelsen, så kjente jeg henne ikke igjen, men det begynte å demre etterhvert.
Jeg hadde sett henne før her inne på sukker, og jeg husker at jeg var inne på profilen hennes i fjor høst engang, men det var en av disse profilene som man bare klikker seg ut av uten at man tenker så mye mer på det etterpå. La oss si at mitt inntrykk av henne ut fra profilen kunne være sånn litt mindre enn gjennomsnittlig interessant.

Men den dama som jeg var så heldig å stifte bekjentskap med i går var noe helt annet enn det bilde jeg fikk av henne ut i fra profilen. Dette var en helt soleklar nier, og jeg kan ikke huske sist jeg har blitt så betatt av en dame på så kort tid. Dette er garantert en jente jeg seriøst kunne vurdert å gått ned på kne for :-)

Men toget er kjørt for meg i denne omgang, hun har funnet seg kjæreste og skal flytte sammen med han i løpet av nærmeste fremtid........

Men poenget mitt er at det kanskje ligger mange perler skjult bak en average profil. Og at det er en litt urettferdig arena for mennesker som ikke er fotogene, eller er veldig god på skrive profiler, men som har sitt fortrinn i sin sjarmerende utstråling.

Dette var litt søndagstanker fra buddha, som sitter foran pc'en med en mental bakrus :-))

Hei noen av som har erfaring med speed dating og om det er noen som tilbyr dette?
Forestiller meg at det er mer effektiv en konsept til nett dating.

http://www.youtube.com/watch?v=PrMxzO1iYHY

Er det sånn det er?

Du sto på den overfylte t-banen fra Mortensrud og pratet med en du kjente fra barnehagen. Jeg sto rett ved siden av og leste, men kikket litt på deg i smug. Du var kjempesøt, akkurat den typen jeg faller for. Passende alder, rundt 40? Kunne ikke unngå å høre alt dere sa. Etterhvert kom praten deres inn på at du var singel. Du kom med et hjertesukk om hvorfor det er så vanskelig å finne en helt vanlig, hyggelig fyr, som er singel, betaler regningene sine og ikke har psykiske problemer. Det var visst noe historie med exen her.

Etterhvert gikk din samtalepartner av, og jeg hadde så lyst til å si: "Hei, her er jeg. Skal vi ta en kaffe?" Men på Stortinget gikk vi hver til vårt, og jeg bannet over min feighet. Jeg ser etter deg på banen hver morgen, men har aldri sett deg igjen. Kommer jeg til å tørre da? Og hvordan kommer du i så fall til å reagere?

Leser innleggene under en annen tråd her inne på diskusjonsforum og blir litt nysgjerrig...

Hvor mange yngre menn her inne som egentlig er interessert i ett seriøst forhold til en kvinne 10-15 år eldre enn seg selv?
Handler dette kun om lyst på sex med en erfaren kvinne, en sexlærerinne, en flørt eller hva ?
At sexlysten matcher godt mellom en mann på rundt 30, og en kvinne på 40+ er det ingen tvil om (snakker av egen erfaring)
men, er ett seriøst forhold interessant? I tilfelle hvorfor ikke?

Søndag, sinnsykt fint vær ute, og jeg sitter på jobb:(

Skravlesyk som jeg alltid er, må jeg bare lage en god gammeldags "babbeltråd" så fortell ett eller annet da, spiller ingen rolle hva:P

Jeg vil dele en erfaring jeg har gjort med dere. En gang startet jeg en konversasjon der det ble velidig mye sexuelle undertoner med en gang. Han oppga sin fulle identitet, var lett å google og hadde en flott jobb. Han så veldig snill ut, og var nok en seriøs og bra kar sånn til daglig. Så jeg var ikke redd for den biten. Men jeg angrer på at jeg lot snakk om sex komme før vi møtte hverandre, for jeg hadde lyst til å bli kjent med ham.. Midt i en av våre dialoger på msn ble han plutselig veldig sur og fornærmet for at jeg ikke ville slå på webcam, da han likte å se på... (?) Jeg sa jeg ville møte ham før jeg evt. gjorde noe sånt, men han sa da rett ut at om jeg ikke gadd å skru på det nå kunne det være det samme. God natt! Og så logget han av.

Og jeg tenker at det er respektløs og barnslig oppførsel, men samtidig - man får vel delvis som man fortjener. Framstår man frivillig som sex-objekt, blir man behandlet som det. Jeg tror ikke det ville skjedd om vi hadde møttes først. Jeg skal uansett aldri gå i den fellen gjen.

Fikk nettopp en e-post, skrevet på dårlig svensk, som begynte slik:

"Hej. Hur mar du? Jag var dar nyligen registrerades den dejtingsajt xxx.se [navn strøket ut siden det er en konkurrent til Sukker som finnes både i Norge og Sverige] till mig via e-post meddelande har fatt fran din e-postadress."

Å få sånne meldinger på Sukker er bare morsomt, særlig nå som profilen min for øyeblikket er tømt, men når jeg får den via e-post om en tjeneste jeg aldri har registrert meg på, verken i Norge eller Sverige, adressert direkte til min e-postadresse (nei, jeg er ikke den typen som legger igjen e-postadressen min overalt) begynner jeg faktisk å lure litt, om disse russiske svindlerne, eller hva de er, faktisk hacker seg inn på Sukker og dess like for å finne single menn. For dette var faktisk noe litt annet enn de masseutsendte pornomeldingene - bildet av henne var jo til og med svært så anstendig.

Dette likte jeg ikke, nei...

Dette er ikke egentlig spesielt rettet mot kvinner, men det er kun deres profiler jeg har sett. Jeg regner med at det samme gjelder for mannlige brukere:

OK, la meg først si at jeg forstår at mange mennesker kun driver med fotografering på ferier eller fester. (De fleste bilder her fra andre settinger, er tatt foran speilet på badet, som mitt eget). Ingen unner heller andre å ha det gøy mer enn det jeg gjør.

Men tenk litt på at under et første møte med noen (her, det at de leser profilen din), avgjøres kanskje hoveddelen av førsteinntrykket av det aller første bildet man danner seg. Helt til vi sitter med mere informasjon om et menneske, vil vi underbevisst anta at det vi har foran oss representerer hvordan de alltid er.

Om du tilfeldigvis snubler første gang du møter noen, vil du oppfattes som klossete, osv, helt til dette inntrykket sakte er visket ut.

Et fjåsete bilde med hevet glass eller flaske, forteller at dette er et menneske som drikker, noe som ikke nødvendigvis er en sjarmerende egenskap hos en livsledsager. De færreste vil også trolig ha en klovn med en morsom parykk og noen stygge grimaser.

Norge er ett av de få rare landene hvor folk, også voksne mennesker, gjerne skryter av hvor fulle de var sist helg, hvor mye de spøy, osv. En egenskap som i andre kulturer gjerne tilbakelegges etter tenårene. Greit nok. Artig blant venner, men ikke nødvendigvis en vinner overfor fremmede.

Så mitt lille velmente tips er å gå for et bilde som demonstrerer hvordan du er til daglig, ikke på jentefest på Danskebåten eller på vannski i Karibien, eller for den saks skyld for femten år siden eller etter en helaften i Photoshop. :)

Og for pokker, hva er dealen med alle bildene sammen med eksen, hvor han er halvveis bortklippet i kanten av bildet? Vil jeg være med på neste års bilde? Synes det er litt ufint.