Sukkerforum

Hei,

jeg er en gutt og jeg lurer på om det er noen gutter her som har hatt positive erfaringer med at damer uten bilder, har vist seg å vere fine eller veldig fine?

Jeg har en liten fordom om at damer som ikke tørr å vise ansiktet sitt gjennomgående er mindre attraktive, så jeg lurte på om noen har erfaringer som tyder på at dette ikke er tiflellet.

Takk!

danse

Siste svar sø. 28 mars 2010 00:25 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym gullkvinne

Hei

er det noen som vil være med ut å danse i kveld?

Hvis ord...

Ingen svar
(mann 49 år fra Oslo) Privat melding

..kunne uttrykke det det denne musikken uttrykker, ville vi ikke trengt musikk. Og litteraturen ville vært noe helt annet enn det den er.

http://www.youtube.com/watch?v=wHDSY0QLXgY&feature=related

Jeg har jobbet med ord store deler av livet. Men musikken er kunstartenes dronning...

Da jeg sto og ventet på T-banen i dag slo det meg - på et eller annet tidspunkt klipper kvinner håret og går over fra å ha langt til kort lugg. Når sånn omtrent, altså aldersmessig, slår egentlig dette inn?

Jeg kan ikke skryte på meg å ha sett alle episodene i Paradise hotel, men jeg har sett et par.....blant annet det som ble vist i går.
Det som skjedde var at det kom inn ei ny jente og hun ble umiddelbart konfrontert med hvem hun syntes var attraktiv. Da hun likte barske menn med tatoveringer, så pekte hun ut to av disse. Samtidig avfeide hun et par av guttene som totalt uinteressante.

Men etter at en av gutta, som hun hadde avfeid som uinteressant, hadde en lengre samtale med henne, fikk hun et helt annet syn på vedkommende. Hun endret oppfatning ganske radikalt. Dette understreker vel hvorfor det blir litt feil å avfeie personer som tar kontakt uten å gi dem en sjanse. Oppfatninger kan endres......og en ordentlig oppfatning får man jo ikke før etter man har møtt vedkommende.

Det jeg lurer på er om komplimenter fungerere på alle jenter? Eller er det noen som kvesser klørne om de blir gitt fine ord? Noen påstår at du ikke skal gi så mange komplimenter.....bare enkelte forsiktige antydninger. Og man kan også gi kompliment for noe hun har på seg, som inndirekte betyr at du synes hun har god smak.

Hvilke komplimenter vil jentene ha? Og hvilke komplimenter tror gutta det er lurt å gi?

Noen som har noen gode idèer/ forslag/ instrukser eller andre glupe ord for å komme seg brått i form igjen?
Vinteren har tatt hardt på kroppen, og "panikken" sliter i viljebarken for å bruke de neste 10-12 ukene til oppstramming og bedring.

Hjelp!

Yes da. Er du påmeldt til Megafesten på Soria Moria 15.mai så er det fritt frem :)
Se under arrangementer

Påske:-)

Ingen svar
(mann 47 år fra Akershus) Privat melding

Vil bare ønske alle en riktig fin påske, enten det er på fjellet eller i byen. Håper kjærligheten blomstrer i takt med våren:-)

lo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tull

Hei hvem dær? :P God natt:)

Jeg skjønte det måtte være noe...
http://annelandet.wordpress.com/category/myteknusing/

bare en uke igjen til påsken, men skal ikke på påskefjellet... hva skal man finne på istedenfor?? noen som har noen gode ideer??

Nå har jeg matchet Sukker litt mot Møteplassen, og det er ganske oppsiktsvekkende hvordan de to stedene fungerer opp mot hverandre; På Sukker tipper jeg 25% av jentene svarer når jeg skriver, som regel med mer korrespondanse enn; "ikke skriv meg, IKKE interessert!!" på Møteplassen, kanskje 5%. På Sukker får jeg kanskje 3-4 henvendelser i uken, på Møteplassen stort sett ingen. Jeg ser det er mange jenter/damer som er på begge forumene. Er det andre som har samme oppfatningnen? Må si at Møteplassen virker som totalt bortkastet tid og invistering.. Og man blir stort sett bare besøkt av kvinner som er langt eldre..

Jeg selv trener litt, har ikke ski, men skal kjøpe. Det er også lite snø hvor jeg bor, så lite skigåing, maks 1 uke i året.
Jeg liker også å gå i fjellet, men det betyr ikke at jeg går opp en eller annen fjelltopp hele tiden.

Men på mange profiler så skriver jentene hvor flinke dem er å utnytte fritiden sin. Er i en båt, går på ski hele tiden, elsker å gå i fjellet, seiler, slalom, telemark. osv....

Jeg forstår at det er en interesse for det ,og at jentene liker det godt. Men hvorfor kan ikke man være litt mer ærlig å si det som det er, ikke fremheve det så mye.

Beklager, men jeg nekter å tro at så mange er så utrulig sporty. Ser det hele tiden på profiler, begynner da å lure.
Så hvorfor, skal vi kanskje forandre sukker.no til sporty.fritid.sukker.no;)?

Og jeg mener ikke at kun jenter gjør dette, er sikker på at gutter gjør det også.

Men hjelper det å fremheve det så mye og overdrive litt?

Hilsen
Rufsen

hva skjer med de der falske profilene om dagen da? ser på "nye profiler" så dukker det opp nesten hver dag..hva er intensjonen bak..de er ser jo ut til å følge en "mal".. samme type profilbilde.og alle legger med msn-adressen sin.. noen som vet noe?

Ligger det noe vitenskapelige grunner for dette?

FTW

Siste svar on. 24 mars 2010 21:47 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym geek

Hva kan ligge i dette og hvordan bruke akronymer som FTW på sukker?

Nå har jeg opplevd å få mange mails fra menn UTEN bilde ! De spør meg etter mailadresse slik at de kan sende ...Hva er dette for noe egentlig ? Hvis jeg i det hele tatt gidder å svare, så spør jeg hvorfor de ikke har bilde på profilen sin, og får til svar at de enten har en såkalt " høyprofilert " jobb, og ikke vil bli oppdaget her inne av sjef eller kolleger ( da er de i tilfelle her inne selv, så den skjønner jeg ikke ) eller de sier at de ikke vil gå ut med bilde da det kan avsløre deres identitet for alle og enhver...Da spør jeg meg selv, hva i all verden gjør de her inne da ? Er det virkelig så skamfullt og tabubelagt at man ønsker seg en kjærste ? er ikke det bare helt sunt og normalt og ett ønske de fleste single har ? Hvorfor gjemme seg, hvorfor tør man ikke å stå fram med bilde ? hvis man skammer seg bare fordi man ønsker en partner i livet, da har man vel ikke noe her inne å gjøre ? Svar ønskes !!! :-)

Cabinn Metro i København/Ørestad bør fikse isolasjonen, eventuelt forby folk som snorker å overnatte!

Jeg har vel innsett at nett-dating ikke er noe for meg, og at jeg må komme meg ut blant folk. Dessverre er ingen av mine venninner noe særlig glad i å gå på byen. Jeg har mange ganger vært på nippet til å gå alene, men er redd for at folk ser på en single dame i førtiåra som enten desperat, hore eller veldig lett bytte.

Jeg er ikke ute etter one night stands, men å bli kjent med en mann for dating og eventuelt et seriøst forhold. Er en bar i det hele tatt riktig sted å lete?

All tungtransport på vei har det. Selv små tilhengere for personbil har det. Hvis tilhengeren mister kontakt med trekkvogna går bremsene på. Full brems. Personbilhengere har en liten wire festa til bilen som trekker opp brekket om den røskes i. Lastebiler / busser / vogntog har kraftige fjærer som presser bremsene på så fort lufttrykket forsvinner, enten luftenslangene blir koblet fra eller begynner å lekke.

Togvogner mangler tydligvis en så elementær sikkerhetsfunksjon. Heldigvis er det separat spor for godstog fra alna til sjursøya. Tenk om sporvekslerene sto slik at disse vognene kunne pløye igjennom et par persontog i oslotunellen før de fortsatte til drammenselva!
Sist det var dødsulykke med tog i området var det en som hadde gått av et arbeidstog uten å sette på bremsene.

Jeg har datet en herfra nå i halvannen måned. Vi har møtt hverandre endel ganger, og jeg trives veldig godt sammen med ham. Men jeg føler ikke, eller tror ihvertfall ikke, at jeg er forelsket. Han gir meg signaler på at han er det når vi er sammen, og har nevnt at han ønsker å være sammen meg i påsken, at vi kan reise sammen til sommeren osv, han ser altså litt framover. Jeg kjenner at jeg er usikker vedr det. Dermed er jeg også redd for å gi ham noen forhåpninger som jeg ikke kan innfri.

Men det som er rart er at når vi ikke er sammen tenker jeg masse på ham, føler egentlig at jeg savner han hvis det går noen dager. Og hvis jeg heller ikke hører noe blir jeg skikkelig rastløs og bare går og venter på livstegn. Også når vi treffes, blir jeg usikker igjen. Noen andre som har opplevd noe lignende? Jeg blir skikkelig frustrert av dette.

Dette skjer bare på sukker:) Jeg har nå datet en dame herfra i cirka 3 uker. I denne perioden har jeg holdt meg unna sukker men i dag skulle jeg bare sjekke innboksen.. Tja det er lov å være nysgjerrig:) Når dette er sagt så kan jeg se nå at hun også er logget på.

Vi snakker ikke her om mitt livs kjærlighet. Så situasjonen er bare komisk.. Har dette skjedd med dere også? Hvordan reagerte dere?

1. I'm all 'bout the chill
2. though I'm in for the kill
3. I don't use the pill
4. I pay every bill
5. My time I fill
6. with guys by the mill
7. My ego's high like a hill
8. I was thinking until...
9. but I like the thrill
10. so I am here still ;)

Hva er egentlig en gjennomsnittlig kropp? Og når kan man si at man er atletisk/muskuløs? Har vel selv en mellomgreie(tror jeg) men vet ikke hva man kan plassere seg selv som... Lubben eller slank sier jo seg selv da :P Er vel bedre å da sette gjennomsnitlig enn å skape forventninger til kroppen min.

Hei, jeg er en mann i slutten av 20-årene.

Har møtt på ei som jeg har fått litt følelser for. Noe som ikke skjer hver dag. Jeg har kuttet flere mulige dater pga henne. Vi bor dessverre en times tid fra hverandre. Vi har en god tone, ler og snakker ivei. Jeg har hintet om min interesse, hun sier hun trenger tid og at hun ikke kjenner meg så godt enda. Det er greit. Jeg liker henne så godt at jeg gjerne kan bruke litt tid. Hun sier videre at hun siden hun trenger litt tid ikke vil skape falske forhåpninger. Denne siste kan jo sies å være en "box of chocolate". Men uansett...
Jeg blir litt smågal av denne uvissheten. Det blir ikke bedre av at vi begge har litt å drive med i ukedagene. Videre er det klart at hvis vi skal bruke mye tid uten å bli litt fysiske snart, kan også vennefella bli en problemstilling..

Jeg vet at å lufte hva jeg føler og tenker rundt dette vil kunne skremme henne bort og at det kan tenkes å slukke litt spenning og gnister. Men jeg skulle gjerne visst litt mer om hva hun egentlig ser i dette.
Det er ikke bedre å tidvis ligge våken på natta heller.

Så, hva gjør jeg?

Hva legger man egentlig i det når man oppgir shopping som en av sine fem viktigste interesser?

Og passerer kjøp av DVDer over nett som shopping? I tilfelle tror jeg at jeg bør revurdere mine valg av interesser.

Jeg så et program om ei dame som var gift med eiffeltårnet og hadde berlinmuren som elsker.
I den sammenheng lurte jeg på om det er mulig å gifte seg med sukkerforumet?

har hatt kjempekontakt med en jente et par uker her på sukker, skikkelig match på alle mulige måter, sendt litt bilder (hun har ett pent ansiktet, men fikk ikke noen helprofil-bilder), snakket på tlf mange ganger og ble enige om å møtes i ffredag i forrige uke. I profilen hennes er hun ca 170 og "gjennomsnittelig", men når vi møtes er hun ca 160 og over 90 kilo... For en nedtur det ble når man jo har dannet seg ett bilde av henne inni hodet sitt, så jeg skjønner ikke hvorfor hun skulle lyve i profilen sin????? Hva er vitsen liksom, sannheten kommer jo frem når man til slutt møtes, for det er jo hele poenget med sukker??? skuffet... :-(

Travel morgen med en liten på slep.. busskortet til mor var ugyldig..gikk visst ut i går.. null kontanter i lommeboka siden det er mandag.. jaja skal bare 5 stopp, fornyer det senere. På stopp nr 3 kommer kontrolløren og definerer meg som snik! fikk ikke tid skrive ut boten på bussen så han og kollega følger meg av bussen der jeg skal av slik at alle jeg pleier ta bussen med ser jeg får bot!!.. Kommer på skolen og jammen begynte vi ikke en time senere akkurat denne mandagen!!! Som jeg gleder meg til å ta bussen i morra du!!!! Her kommer frøken "white trash" heheheeheh... ikke fikk jeg studenrabatt heller.. sure gubben...
Men seriøst.. hadde dere trodd jeg snek eller forstått jeg var max uheldig?

Kåt dame og ei til ville ha litt moro inntil det ble noe seriøst?

Feiget ut og slettet tråden?

Eller skremte jeg dem bort? :)

Det er en kjensgjerning at det er morsommere å lage mat til flere og ikke bare seg selv. Likevel er vel de aller flestes situasjon her(bortsett fra de med barn, men det blir noe helt annet igjen) slik at man stort sett bare lager mat til en person. Jeg skulle gjerne hatt tips til hva man kan lage kun for en person, uten at det er mye styr, men samtidig god mat. Hva sier folket? Ja, jeg vet at det finnes sider som matprat.no osv. :)

Etter 7-8 måneder her inne og masse meldinger til hyggelige jenter er det lite som skjer. Er jeg liksom ikke attraktiv nok som ikke får napp hos de deilige jentene jeg skriver til. Nå begynner jeg å bli rimelig desperat og tar hva som helst snart; personlighet gir jeg f.. i og utseendet betyr ikke så veeldig mye så lenge kjemien er der.

Er det andre som føler det samme eller noen som kan si meg hva dere gjør som jeg ikke gjør?

sommer?

Siste svar ma. 22 mars 2010 18:34 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym singel

Nå kan jeg snart ikke se en eneste liten flekk med snø utenfor huset.
Gleder meg til sommer, sol, grill, øl, varme, lett kledde damer, bading, sene kvelder, ferie, irish cofie, is ..og kanskje en sommer flørt som varer ut livet?

Flere som gleder seg eller?

Det var en tråd her tidligere som omfattet dette med tilgjorte bilder, gjerne de av den lettkledde sorten. Hvor gutter drar opp t-skjorta og knipser, med baderomsfliser som bakgrunn etc.
Jeg ser derimot at veldig mange jenter legger ut bilder av seg selv som tydeligvis er tatt hos proffe fotografer, og det står gjerne i profilteksten at de jobber som modell. Mange av disse bildene er ofte dristige og lettkledde. Er saken da plutselig en helt annen?
Jeg har selv vært modell og har blitt fotografet i bar overkropp, er det da sosialt akseptert å legge ut et av de bildene eller sender jeg ut feil signaler?

nettop sett DEN nydelige gutten med flott profil her på sukker,bare for å oppdage at han bor milevis unna ..!! :-(
sorry..vet dette har blitt tatt opp før.men måtte bare få det ut..!!

La oss ta en demokratisk kåring her, Norges beste by å bo i!

Hvis man finner en potensiell partner som bor i en annen by, vil man vurdere å flytte dit? Evt hvorfor ikke? Har single fra bygda egentlig noen sjangs i h******e her på sukker? Eller er det kun for urbane?

Mange spørsmål, bare ett svar: hvilken by kunne de fleste tenke seg å bo i?

Siden jeg selv er buddhist vil jeg gjerne komme i kontakt med andre buddhister, men jeg finner overhodet ikke ut av hvordan jeg søker etter profiler som deler samme syn på religion som meg. Hvordan gjør man det?

Endel menn og noen kvinner klager over hvor vanskelig det er å få tak i noen her inne på sukker. Spørsmålet er hvor lett det bør være å treffe den rette her inne og hvor raskt man ønsker det skal gå før det klaffer.

Psykologiens spill omkring "hard to get" tar utgangspunkt i at alle ønsker seg en/ ei som er vanskelig å få. Og dette handler ikke om å sikte seg inn på sin "klasse/kaliber" osv., men at det er en kjensgjerning at det som er lett oppnåelig er kjedelig. Dermed skapes det ikke spenning og nysgjerrighet hos den andre.
Det samme gjelder i et forhold. Du blir fort kjedelig for partneren din hvis du alltid er tilgjengelig, viser liten selvstendighet, gir for lite rom og klenger på den andre, har lite individualitet og gir lite motstand med egne meninger/ holdninger.

Dette handler i bunn og grunn om respekt og selvrespekt. Hva tenker du - er du lett tilgjengelig eller "hard to get" for den rette?

Kan ikke dere i sukker innføre fritekstsøk som en funksjon? Jeg vil søke etter trøndere med hjemlengsel over det ganske land :-) Og det er sikkert andre som vil søke på andre ting/ord. Eller?

Jeg har hørt at det har vært noen tråder her før angående klatring. Jeg bare lurer på om det er mange her fra sukker i Oslo området som driver med klatring. Og er det noen her inne som har bratt kort og som kunne tenke seg og bli med meg på litt klatring en gang?
Jeg har veldig lyst å komme inn i et klatremiljø og hørt at det er mange fine klatrehaller i Oslo:))
Har nettopp fått smaken på klatring og vurderer å ta bratt kort,men lyst å kunne klatre litt mer først. Det er jo intruktører og slik i Oslo,men hadde vært hyggelig om noen kunne tenke seg og bli med. Jeg er ganske så grei altså;-)

Tina

Jeg har lagt merke til at veldig mange har oppgitt i sin religionsstatus at de er protestanter.

Syns det er så merkverdig mange.... Er det blitt en slags mote nå eller?

Det jeg har lest om protestantisme, så er det religiøse mennesker?

Kan noen forklare meg hvorfor så mange er Protestanter, og veldig få er vanlig "personlig kristne" i sin status..

Her blir jeg vel plaffet ned men jeg spør likevel:
Hvorfor er så mange menn så \"ambisiøse\" når det gjelder hvilken dame de skal ha, men overhodet ikke \"ambisiøse\" på andre områder i livet?

Synes det er merkelig når menn som er litt trege og kjedelige, absolutt mener at jeg som er ganske \"om meg\", verdensvant, åndssnobb, litt kompetitiv og ambisiøs, og med i overkant mye drive (utålmodig og med begrenset evne til å slappe av), er noe for dem. Hvis de synes det, hvorfor ikke gjøre noe for å matche?
Jeg kan ikke lene meg til dem eller lære noe av dem, og føler ikke at de har noe å tilføre meg.
Samme typer vil ikke ha venninnen min som er meget oppegående og også emd god jobb, men mer rolig og beskjeden enn meg (og mer sympatisk tror jeg), og litt lubben (ikke mer enn litt lubben). De ser ikke at hun - som de faktisk er mer jevnbyrdig med - er et catch som de passer med. Eller at om de skal matche meg, må de ha mer drive og ambisjoner.
Er menn ute etter en forsørger og en som erstatter mor; en som ordner opp og tar alle avgjørelser for dem?

Noen som kjenner seg igjen?

Jeg er veldig dårlig på å avvise folk. Hvordan avvise (etter date) uten å få dem lei seg?

Jeg har lagt merke til noen litt småsuspekte profiler som dukker opp med jevne mellomrom på sukker. Felles for dem er som regel at det er ei jente på 23 år med et ganske tiltalende bilde. Profilen er som regel skrevet på engelsk, og inneholder ikke mye tekst bortsett fra en msn-adresse. I ren nysgjerrighet la jeg til en slik kontakt på msn'en min og tok kontakt i kveld. Her følger samtalen:

Andreas sier:
hei
jenny sier:
hi
how are you
Andreas sier:
amazing
how about you?
jenny sier:
i am good
thanks
what are you doing now?
Andreas sier:
relaxing in my couch after a workout
jenny sier:
ahh ok
are you alone now?
Andreas sier:
yes. you?
jenny sier:
yeah
i am here alone and bored
do u want some naughty fun with me?
Andreas sier:
where are you from?
jenny sier:
i am from solo
oslo
you?
Andreas sier:
another town
just found your msn on sukker.no, and was wondering what you were up to
i guess that is not you on the photo?
jenny sier:
thats me
Andreas sier:
and you want som naughty fun with med even without knowing what i look like?
med=me
jenny sier:
do u want to see me on cam?
Andreas sier:
sorry. I'm a member of sukker.no because i'm looking for a girlfriend, not some naughty fun.
bye.

Og for dere som sikkert måtte spekulere... Jeg avsluttet samtalen der, og reiste ikke til oslo 'for some naughty fun' ;)

Skjera?

Jeg vil finne på noe, men ingen å finne på noe med:( så da sitter man her da..

Jeg har lagt merke til at veldig mange av de jeg søker på her inne har en mismatch i forhold til meg når det gjelder punktet som heter Frihet/flørtete med andre under forholdet"

Dette forundrer meg litt, og lurer på om mange svarer på dette på et litt feil grunnlag.

Jeg oppfatter dette som om man flørter eller kan tillate seg å rote med andre mens man er i et forhold..er det JEG som oppfatter dette feil? Ingen vil vel ha en som gjør det eller??

De menn som svarer på dette mener kanskje at de kan helt uskyldig tulle med andre uten at det har noe med følelser eller noe som vil skape sjalusi hos partneren?

Setter pris på om noen andre har betraktninger til dette..

Artig fyr på piano fra chatroulette..

http://www.youtube.com/watch?v=32vpgNiAH60

ærlige svar fra dere gutter...
synes dere at det er helt greit at jenter er selvstendige og fikser det meste selv,eller blir dere litt skremt av det?
eller.....vil dere ha det som det var i "gamle" dager.at jentene var litt "hjelpesløse? slik at dere kan være gentlemenn og hjelpe?

Vi snakker selvsagt om den gjennomsnittlige nettskryter.

I en fersk søkeundersøkelse gjort av x-NASA fysiker Randall Munroe ved hjelp av google vet vi nå at den gjennomsnittlige nettskryter har 23cm lang penis, 147 i IQ og 99 problemer (hvorav ett kommer tydelig frem her). Les mer på om disse fantastiske tallene på http://xkcd.com/715 . Jenter, finn dere en nerd!

NB: Dette er en seriøs undersøkelse utført med snev av vitenskaplighet. Siden Herr og Herr Sukker også er fysikere og opererer med en statistikk som stadig blir betvilet her i forumet tenker jeg denne undersøkelsen vil besvare ethvert spørsmål ang fysikeres telleferdigheter :P

Jeg starter denne tråden pga at vi har kuppet en annen tråd her inne.
Temaet er Italias fortreffeligheter. har du noen historier derfra,så del gjerne opplevelsene dine med oss.
Kanskje vi skal lage en sukkerby der nede........ Jeg, R, og Gråtass er klar for sol og rødvin. Hadde vært fint med flere naboer :-))

Her er ting jeg liker med Italia

* God vin
* Sol
* Temperament
* Kunst
* Ferrari
* Ducati
* Maten
* Historiske severdigheter
* Flotte damer :-))

Vel kom igjen og fyll på :-))