Sukkerforum

Rydder på pc'en og fant disse. Tror de er fra Unni Lindells bok - rasende festlige er de nå i hvert fall, etter min mening :-) Unger får sagt det!

For å få kjærligheten til å vare er det viktig å være en god kysser. Da kan det hende at kona di glemmer at du aldri tar ut søpla.

Når man giftet seg i gamle dager, var det fordi staten sa det og presten mente det var best. I dag kan man slenge seg sammen med den ene samboeren etter den andre uten at staten så mye som letter på lokket.

President Clinton har røkt en sigar under kjolen på en dame. Det var det verste amerikanerne hadde hørt om. De ville dømme ham til døden, men de bestemte seg for heller å angre på hele greia.

Bibelen består for eksempel av De fem musebøker og Marius' evangelium. De skriver om mye pent der, og det handler om mange artige typer. For eksempel handler det om Pottimor, Pottifar og om Pontius Forlat oss.

Et innfall

Siste svar on. 10 mars 2010 15:55 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym nigella

Om du er frustrert og ikke fornøyd
og føler du går feil vei i livet
sett deg ned og skriv det ned
og siden brenn papiret!

det skifter jo stadig der, men når det står \"nye superbrukere\" på toppen av listen.så er det egentlig de samme menneskene som har vært her lenge??????
man kjenner jo igjen ansiktene. er dette bare lureri fra sukker for at vi andre bare skal tro at det kommer stadig nye \"freshe\" medlemmer?? eller er det jeg som har misforstått opplegget?
jeg bare lurer......

Noe jeg ikke skjønner: Hvorfor blir store snømengder særlig farlige for taket når det blir mildvær? Jeg skjønner jo hvorfor hvis det regner, men hvis snøen bare blir våt uten at det kommer mer nedbør, så er det vel samme masse og tyngde på den totale snømengden, selv om volumet blir mer kompakt?

Jeg har en bratt takvinkel på mitt gamle hus, så satser på at det uansett går bra - har fem og en halv meter ned til bakken så tør ikke måle, ikke tale om! :)

Er en fin overskrift for å få i gang en samtale(tror jeg)

Er ny bruker her. Hvordan går man frem? Finnes der noen uskrevne regler jeg burde vite om? Har prøvd (overoptimistisk som jeg er) å sende ut noen mailer og håper på svar, men ble jo fort klar over at jeg begikk en kardinalsynd når jeg ikke var orginal og vittig i åpningsinnlegget. Hva er oppskriftsmessig fremgangsmåte når man skal få kontakt her inne?

Oppforder alle som svarer i denne tråden å gå inn med navn og bilde. På denne måten får vi en mer seriøs diskurs i tråden.

Har akkuratt sett litt på 1. episode av Paradise Hotel og så tråden om hotellet her.
Er det noen av dere som har søkt og/eller deltatt i et av disse reality-programmene:
Paradise Hotel
Robinson
Farmen
71 grader Nord
Heia Tufte
Big Brother
Ungkaren
20 vs. 40
Jakten på kærligheten
Charterfeber
Fagerstrand
Den rette for Tor

Evt. prøvd seg i Skaperen, Idol eller Norske Talenter?
Sikkert glemt en hel drøss av det som har vært.

og det var egentlig det jeg hadde å si

En liten sentimental hyllest til de eldre - de som vet hvordan man tar vare på kjærligheten. Finner jeg noen som jeg kan dele MINE gode øyeblikk med her så blir jeg en lykkelig mann.

- dikt skrevet av min farmor til min farfar (1982).

De gode øyeblikk

Når vi skilles
har jeg en gave å gi deg.
I hemmelighet
arbeider jeg med den.
Og først når jeg tar farvel,
idag-
imorgen-
om mange år-
er min gave ferdig.

Det er en liten samling,
Men en sjelden, kostbar en.

I sommerkvelden
gikk vi langs stranden
og lette etter
sjeldne stener
som vi bar hjem

Slik leter jeg –
slik samler jeg
på de gode øyeblikk.

Når vi tar farvel,
skal jeg gi deg
min kostbare samling,
og takke deg
fordi du skapte den.

Farmor (1918 - 2010)

Hei du danseglade gutt! Jeg er på utkikk etter en dansepartner til svingkveld i Moss på onsdager. Ser helst at du danser den orginale amerikanske svingen. Sender du meg en mail så tar jeg kontakt:) Klem

Hei.

Er det noen som vet om en effektiv måte å rive gipsplater på? Holder på å pusse opp bad og holder på å bli sprø av å ta bit for bit.
(dette er vel ikke den mest romantiske siden av meg, men håper på svar)

Det sies at øynene er sjelens speil. Fyr løs og kom gjerne med eksempler på hvor mye dere kan lese i en annens øyne. Da tenker jeg irl, men også her i profilene. Og er det forskjell aldersmessig på hva man ser?

Hvor er du?

Siste svar ti. 9 mars 2010 19:18 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym sutrer'n

Du som ikke skal tre måneder til New York til våren, og så tre måneder til Kairo til høsten?
Du som ikke elsker brett, nedoverski og bortoverski?
Du som ikke trener 5 dager i uka og sier du ikke er treningsnarkoman?
Du som ikke fyller albumet ditt med bilder fra Hardangervidda?
Du som ikke "er med på alt som er gøy", men faktisk har prioriteringer?

Ja, hvor er du du som har lyst til å slå deg ned og faktisk innlede det "langvarige forholdet" du skriver du vil, eller faktisk ha plass til å la den derre flørten føre til noe?

Da er det min tur til å forlate Sugar Town folkens. Meg og mitt alias, Kokos, blir heretter ikke å finne på Sukker. Jeg sier takk til alle som svarte på mine henvendelsener , slev de som svarte med et høflig avslag.
Ble litt frustret til tider da jeg fikk lite respons, men vi er vel i samme båt her, og alle har vel latt vær å svare på meldinger av diverse grunner...So no finger-pointing people:)...
Stereotyper blir brukt mye IRL for å sette folk i bås, og kaskje enda mer på Sukker. Mulig det er en nødvendighet da man kommer over utallige profiler på kort tid, og filtrering av den typen blir naturlig... For meg blir det litt uheldig da dere kan forestille dere hvilken bås jeg blir satt i:)
Uansett har jeg blitt en erfaring rikere, og må si jeg likte diskusjonsforumet best. Mange interessante innlegg og mennesker her.
Ble nesten litt avhengig av å følge og være med på trådene, noe som også var "skadelig" for mitt sosiale vesen.
Tips til dere som er igjen:
"...be yourself is all that you can do..." Audioslave.
"Reach for the moon; even if you miss, you will land among the stars" ukjent.

Ciao beautiful people!

Ta en titt på det nydelige vårvære! Deilig, deilig :)
Samtidig så må vi minne på å fokusere på det som er bra i tilværelsen, her på Sukker, og på forumet. Det gjelder å trosse motgang, og ikke kimse av klisjeer som "det er hvordan man tar det" som til sist vil avgjøre om man lykkes med å finne den man vil ha. Optimistene vinner her på Sukker, Husk det.

Vi kan nesten gå så langt som å si at hvis man er realistisk i forhold til hva man kan få, er aktiv og oppfører seg pent så vil man med litt talmodighet ha stor sannsynlighet for å lykkes med å finne seg en kjæreste her.

Det å krangle på forumet fører en sjelden i retning av kjærligheten, snarere tvert i mot. Man lukker hjertet i steden for å åpne det.
Forumet er en ypperlig til å eksponere seg på en positiv måte hvis man ikke lar seg rive med av de negative vinder. Pust med magen det er vår! :)

Jeg har nå vært på sukker.no i ca 3/4 år, og jeg har merket meg at det er ekstremt lite utvekslingsvennlige kvinner/jenter her. Hvis man som mann leser en profil man fester interesse ved og får lyst å invitere til en online utveksling av tanker og meninger som synes å interessere begge parter, så er det svært lite som kommer tilbake. Det er som å kaste en ball inn i et sort hull. Og la det være sagt med en gang: Ikke ser jeg ut som et takras, og ikke ser jeg ut som noen gresk gud heller. Legger merke til at folk jeg har skrevet noen ord til er inne på siden å kikker, uten å legge igjen et eneste ord. Selvfølgelig kan jeg forstå at man ikke vil svare alle som skriver, men det er treffende hvor påfallende hvor ofte denne "kikkingen" inntreffer. Har folk blitt så overfladiske at det eneste som betyr noe er bilder som fanger en persons uttrykk i 1/250 dels sekund, framfor hva en persons verdisett og øvrige menneskelige kvaliteter kan fremvise gjennom et helt liv..? Ikke rart at forhold ryker fortløpende og at skilsmissestatistikken aksellererer fortsatt her i landet, når verdigrunnlaget som øyensynlig legges til grunn for samliv kanskje i for stor grad baseres på det empiriske eller det som møter øyet, fremfor den sjelelige substans som vi mennesker snarere burde være flinkere til å utveksle oss i mellom. En samlivsforsker fremla her for et par år siden at det i Norge virket å være en større tendens til at kriteriene som ble lagt til grunn for at man giftet seg/gikk inn i forhold oftere var betinget på ytre omstendigheter enn indre. Karrierevalg, sosial status, utseende og økonomi skilte seg ut og ble vektet som viktigere enn mellommenneskelig kommunikasjon og mindre empati for partner enn for egne følelser i konfliktsituasjoner. Nå står sikkert fortsatt "væla te påske", men dette er jo interessant å tenke over når man er i et søkende modus som singel, og det er med disse tanker i hodet jeg undres over hva som skal til for at mennesker retter sin oppmerksomhet mot et medmenneskes sjelelige vesen i større grad enn mot det utseendemessige. Hva tror dere, spør jeg bare nysgjerrig?? :)

Tror det ville vært en morsom mulighet...

Jeg burde vel finne meg en type snart, men for ett ork!!!
Først skal man møtes. La meg presisere at jeg er ingen ekspert på dette området... Men har jo vært på noen såkalte dates før som har vært ok, men for et umenneskelig press som legges på to stakkarslige personer.
Det holder ikke med å være supermodell, du skal i tilegg være smart...
Hva sier du til en person du aldri før har møtt, annet enn det åpenbare med jobb, interesser......oooogjesp....sorry......

Skulle ønske at jeg kunne knipse med fingrene, så satt du her...
Du, som er like ukomplisert som meg....

Sov godt alle sammen.

Her er det fulle svaret på hvorfor nice guys finish last:

Hr X er en ung mann på 32 som ser på seg selv som en bra catch;

"I’m clean-cut, 5'9", 228 pounds, work in accounting, rarely drink, don’t do drugs, like to hike, swim, watch movies, write poetry, and read. I like females with a little meat on their bones. I’m shy (women hold this against me as if I committed some felony) but can quickly get comfortable with someone"

MEN; han er ikke en "stud". Så hvorfor er det slik at de snille mennene med den respektable jobben ikke kan finne en bra dame fordi jenter alltid faller for den arrogante, sjarmerende drittsekken. Som E. Jean uttrykker det: "I know, I know, experts say women actually “want” a “nice guy,” but show those women a jerk, and they’ll trample their own therapists to get to him."

Jeg tror dette er fullstendig sant og de eneste som kan gjøre noe med det er oss kvinner. Men vi lever vel i drømmen om å omvende den sleipe hjerteknuseren, og være den som ENDELIG får ham til å forplikte seg. Men våkn opp jenter; that ain't gonna happen!

Full artikkel på:
http://www.elle.com/Life-Love/Ask-E.-Jean/Ask-E.-Jean-The-Good-Guy-Still-Finishes-Last

Med litt bruk av nettvett i dag kan du unngå problemer i fremtiden.
Her er noe av det du bør tenke på før du publiserer opplysninger på nett.

http://www.slettmeg.no/

Glad i deg

Siste svar ti. 9 mars 2010 00:34 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym gråtass

Hvor lang tid tar det før du bruker å si et genuint: "GLAD I DEG!" til et annet menneske du ikke har truffet før?

Med dette tenker jeg ikke bare dating, men også ved utvikling av relasjoner av samme kjønn. Når føler du at du kjenner den andre så godt at det bare bobler fram at du vil si; "jeg er blitt såå glad i deg"?? :)

Dem man elsker å hate!

Ble jeg spurt denna uka. Hvorfor? Fordi jeg nevnte (innrømte?) ovenfor en date at jeg ikke hadde vært samboer. Jeg har passert 30 og har en rekke venner som heller ikke har det, er vi alle sammen freaks???

Når MÅ man ha vært samboer? 35? 40? What?

Vi er to karer som tenker å dra til Hemsedal i påsken, og prøver å finne et sted å sove (ikke at vi har tenkt til å sove så mye :p ). Noen som har noen tips til overnatting i Hemsedal i påsken? Har sett på nett, men det er jo et virvar av sider, sammenkoblinger, linker og fjas som egentlig forteller ganske lite? Er vel litt i seneste laget å booke noe nå, men er jo lov å prøve :)

Hvorfor står du opp om morgenen, og hva fyller ditt liv med mening? Ja rett og slett, hvorfor lever du?

is

Siste svar ma. 8 mars 2010 19:35 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym løstrå

Sjokis- tyggis- melis- lakris- fjortis- ........ flere ord som endre med is???? ;D

I dag fikk jeg fornemelsen av vår... å kjente at snart er det mulig å kaste vekk stilongs , tykke jakker , våtter og lue ååhh så herlig det skal bli med vår.... ta frem sykkel, og småsko.
Vårtøy..... jeg gleder meg sinsykt til å slikke D-vitaminer , min slitene vinterbleke kropp trenger deg- SOLA vår kom kom kom :D

Hadde vært interessant å høre hvor "perfekt" en profil bør være før man tar kontakt med den. Bør profilen være slik at "h*n tror jeg kan bli en perfekt kjæreste" eller at "h*n tror jeg kanskje det hadde vært interessant å få vite litt mer om"? Selv er jeg nok litt mye på den første, for selv om jeg gjerne svarer på meldinger fra profiler som ikke stemmer slik, har jeg vel nesten aldri tatt kontakt med profiler der ikke faktorer som politikk, treningsmengde eller utdanningsnivå er i nærheten av mine preferanser.

Installering av kjærlighet i den menneskelige datamaskin…..

Kunde: Jeg skulle gjerne hatt litt hjelp. Etter mye overveielse har jeg bestemt meg for å installere KJÆRLIGHET. Kan du guide meg gjennom prosessen?

Teknisk support: Ja, jeg kan hjelpe deg. Er du klar til å gå videre?

Kunde: Vel, jeg er ikke så veldig teknisk, men jeg tror jeg er klar til å installere det nå. Hva skal jeg gjøre?

Teknisk Support: Det første steget er å åpne ditt HJERTE. Har du lokalisert ditt HJERTE?

Kunde: Ja, jeg har det, men det er flere andre programmer som kjører akkurat nå. Er det i orden å installere mens de kjører?

Teknisk Support: Hvilke programmer kjører nå?

Kunde: La meg se…. Jeg har SÅRET-FORTID.EXE, LAV-SELVFØLELSE.EXE, NAG.EXE, og HARME.EXE som kjører nå.

Teknisk Support: Ikke noe problem. KJÆRLIGHET vil gradvis slette SÅRET-FORTID.EXE fra ditt nåværende operativsystem. Det kan bli værende i ditt permanente minne, men det vil ikke lenger forstyrre andre programmer. KJÆRLIGHET vil til slutt overskrive LAV-SELVFØLELSE.EXE med en egen modul kalt HØY-SELVFØLELSE.EXE. På den annen side, du må fullstendig fjerne NAG.EXE og HARME.EXE. Disse programmene hindrer KJÆRLIGHET fra å bli ordentlig installert. Kan du fjerne disse?

Kunde: Jeg vet ikke hvordan jeg skal fjerne dem. Kan du fortelle meg hvordan?

Teknisk Support: Med glede. Gå til Start menyen og sett i gang TILGIVELSE.EXE. Gjør dette så mange ganger som nødvendig inntil det fjerner programmene du ikke ønsker å ha.

Kunde: Ok, nå har KJÆRLIGHET begynt å installere seg selv automatisk. Er det normalt?

Teknisk Support: Ja. Du skulle motta en beskjed som sier at det vil være installert for livet i ditt HJERTE. Ser du beskjeden?

Kunde: Ja, jeg gjør det. Er det fullstendig installert?

Teknisk Support: Ja, men husk at du bare har basis programmet. Du må begynne å forbinde deg med andre HJERTER for å få tak i oppgraderingene.

osv, osv;)

Ser på forumet at enkelte bryr seg veldig om rettskriving. Da lurer jeg litt på hvordan man takler standarden hos Sukker selv, av typen:

Hjemmevideor
Sit-coms (ala Friends,alle elsker Raymond...)

Fire skrivefeil på to valg!

Ja går jeg inn i min 11 mnd som singel... å jeg synes dette er veldig tungt til tider.
Det å holde motet opp , optimismen over at det venter noe noe godt rundt hjøre svinner bort for hver dag.... Tenk om det ikke finnes da , det som lissom gjør livet værtt å leve .. Den STORE kjærliheten.
Vet jeg er veldig negativ nå, men jeg kjenner i allfall veldig på sorgen over å være alene.
Jeg trives over hode ikke med det, tror ikke jeg er noe god mor når jeg er så trist ..... trenger noen å støtte meg til i hverdagen jeg, Har ikke intresse av å dra på byen for å sjekke- å kjenner jeg er lei av dating også....
Kan det ikke være noe positvt man kan gjøre istede for å ha fokus på dette som IKKE er i livet mitt nå... ???

Hei :D
Jeg baker brownis i dag mmmmm kjempegodt med sjokobiter og peanøtter!!
Noen som har en annen favoritt brownies??

Lyst på kaffe?? - deilig søndag!!

For ein gjeng!!! Tar av meg hatten og skulle gjerne vore med dei på tur!

Sjekk gamle Neil leter etter riktig munnspill, og prater visvas litt halvstein i 1971.

Så framfører han Heart of gold for første gang. Magisk!

Dette er bare for å spre litt livskvalitet en lørdags kveld:-)

http://www.youtube.com/watch?v=Eh44QPT1mPE&feature=related

Hvorfor er det sånn at i noen matchtrær er det et rødt blad på "ha barn", et grønt blad på "når barn" og blomsten for barn under treet er ikke vissen?

Vil mannen ikke ha barn, men han vil ha dem om ca tre år da, slik som meg?

Hadde nettopp en liten aha-opplevelse. Var innom et annet datingsted og fant en profil der jeg syntes jeg kjente igjen profilbildet herfra. Der syntes jeg hun hadde veldig spennende profil, så jeg tenkte jeg skulle sjekke ut profilen her også - men her var den ikke noe spennende. Samme jenta, samme bildet, ganske lik tekst, men, nei...

Hva hadde livet vært uten dere?

ingen å ligge tett inntill en kald vintersnatt
ingen å begjære

Hva hadde livet vært uten å få kjenne den deilige følelsen når man trykker jenta tett inn i armkroken, mens deres parfyme fyller luften med håp om evig lykke.
Takk for at dere er så gode, så omtenksomme, så myke så vidunderlig!

takk alt! :) jeg ELSKER DERE!

Har akkurat blitt medlem her og må si jeg er overveldet over hvor bra muligheter det er for å treffe folk her inne! Veldig lett å søke, få masse informasjon om dem, man kan sende masse meldinger og bli kjent med spennende jenter veldig raskt.

Er sikker på at det blir mye bedre forhold mellom menn og kvinner takket være et sted som sukker, fordi man får så mye mer valgmuligheter og derfor kan satse på noen man virkelig liker. Vil bare si takk til de som holder denne siden gående, og alle dere herlige folk som bruker den!:)

..........skulle kose meg for en gang skyld her og fyllte smågodt i en pose og klarte og pøse på med Rekrutt (de beinharde) istedet for Festkaramell. Noen andre som har hatt lignende ultratriste opplevelser??? For en trist lørdag dette kommer til og bli, snufs.

...nå som alkoholen er på plass.
Men det er da litt stille her, nå som det ble tidlig kveld.
Tror jaggu meg alderen tar meg igjen...

Men hva skal en krabat gjøre med resten av kvelden og natta, når det ikke er noen barn sm hyler "god morgen" i morra??

Deilig å se for hver dag som går at våren nærmer seg. Sola skinner og snøen smelter. Kjenner at energien kommer og hodet blir fylt av masse vårsprell.... Ser at mai nærmer seg i det fjerne, knoppene skyter til friske skudd og krykkene kastes. Ahhhh.... endelig tenker jeg i mitt stille sinn. Deilig å ha noe å lengte etter på en flott solskinnsdag som denne! Og om enda litt er det sommer.. :)
Og litt idyll å lengte etter:
http://www.youtube.com/watch?v=z6JZq2QRtVQ&feature=related

Og 31. juli er det konsert i Tønsberg... Snasent! :))

Hvordan i all verden kan dette skape så sterke følelser?

Jeg håper IKKE noen av disse får en Spellemann:
Alexsander Rybak
Donkeyboy
Tommy Tee

Håper THE CUMSHOTS vinner i metall kategorien, både pga. navnet og vokalist Christoffer Schau!

Så nettopp et klipp hvor dagfinn lyngbø skulle få oppleve hvordan det er å føde. Utav det ble denne tanken født..
Et aldri utdebattert tema: er det vondest å føde, eller få et spark i ballene?

UT NÅ?

Siste svar sø. 7 mars 2010 01:36 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym dame72

Hei

Er det noen som vil ta et glass vin i kveld? Eller nå i natt?

Nå har alle min kjære nære venninner fått seg type! Å her sitter jeg igjen alene!......MEN, er ikke så lei meg for det heller, selv om jeg selfølgelig lengter etter en armkrok, såå har jeg jo den FANTASTISKE forelskelsen i vente:):):)
Hører bare på venninner som lengter etter den føste tiden med sin kjære, skikkelig saaaavner den nyforelska følelsen!
But guess what?
VI HAR DEN I VENTE=)!
Blir glad bare av å tenke på det jeg=)!
Så god helg til alle dere! Håper dere finner en superduper type/dame der ute:)

Ser dere farmen på tv2?

Ingen svar
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Ser dere farmen?

herregud at Sigurd valgte Tore! klart tore valgte tautrekking !

Jeg savner en sabla god date med saftig klining ..... ååååå herregud ... NÅ!!!

Jeg har lest mange profiler, fått mange mailer og lest flere av trådene i forumet. Det som slår meg oftere og oftere, er hvor forfedelig dårlig mange skriver. Det er så utrolig lite fengende å lese de samme dølle tingene. Folk finnes ikke kreative, og når profilene samtidig er fulle av skrivefeil (sammen med alt det intentsigede viss-vasset), så er det kroken på døra for meg. Nå har jeg flere blokkerte brukere enn det er single damer på sukker....

For meg er det en forutsetning at den jeg skal treffe både kan lese og skive, og selv om jeg ikke er på jakt etter Helene Uri, så er det et minimumskrav at voksne mennesker faktisk kan forskjell på og/å eller aldri og alltid.
En ting er dyslektikere, men jeg nekter å tro at over 50% av sukkers brukere lider av dette.

Er det noen som er enige med meg, eller er jeg psyko?

Jeg gikk på en smal sti med høye kanter av snø på begge sider.. litt i mine egne tanker og sent ute til barnehagen.. Jammen står jeg ikke plutselig face 2 face med en kjekk fyr som galant hopper ut i fonna for at jeg skal kunne passere..bare hyggelig frøken sier han:)
Smilende fortsetter jeg mens jeg tenker jeg burde jo hoppet på han og velta oss begge ned i fonna.. mulig han ikke hadde blitt så veldig happy..men jeg hadde hatt noe å le av en stund:)).. Uansett, ville bare si det ikke alltid er såmye som skal til for å glede andre.. og tenk på hvor artig det kunne blitt om man turte gjøre det man tenker på innimellom:) noen andre som bare går å brenner inne med smårare tanker eller er dere tøffe nok til å sette det ut i action?

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere når jeg tror noen prøver å utsette meg for svindel?????