Sukkerforum

Jeg skal på date om noen få dager med en jente som jeg synes er smart, moro og søt. Dette er den første daten med henne. Jeg gledet meg til jeg fikk inntrykk av at hun muligens driver og dater flere (les: tidlig i datingprosessen). Vet ikke om det er ren noia fra min side eller magefølelse basert på erfaring herfra men uansett det ødelegger litt motivasjonen. jeg liker nemlig ikke å bli satt i konkurranse mot andre. Jeg har ikke tenkt å snakke med henne om dette men det er kanskje flere der ute som opplever det samme av og til, eller? Hadde jeg vært ute etter å ha meg med flest mulig her inne, hadde dette ikke vært et problem. Men intervjuprosessen med shortlisting av potensielle kandidater ødelegger litt for meg.

tonights gonna be a good night!! :D

En fin kveld til dere alle - jeg er veldig klar for fjas i kveld! Hodet mitt er fullt av dop og ikke klar for seriøse diskusjoner og tråder!!

Jeg syns det er så herlig å få prøvd ut norsk helsevesen og se at det funker som bare det... Dere burde alle prøve dette - break a leg!! ;) Står til med dere i kveld??

Har det vært noen fester andre plasser? Har det noen gang vært i Trondheim f.eks? Er det noen som vet hvor enkelt det er å få sukker til å arrangere en slik fest i en annen by... kjipt at Oslo får alle fordelene=) hehe..

Tenker da på gutter i bar overkropp som flekser "tilfeldigvis" eller tar bilder av seg selv i speilet. Jenter som poserer med trutmunn og baderomsfliser i bakgrunnen....

Jeg kjenner jeg har fordommer, for på meg virker dette kunstig, litt "selvopptatt" og .... ja man fremstår bare ikke som veldig lur når man må fokusere så mye på at man har svære muskler, eller leker fotomodell på badet og vrir ansiktet i positurer som virker tilgjorte. Har man litt brains og personlighet, så er utseende bare et bonus mener jeg, og ikke noe man så åpenlyst burde spille på (når man er voksen i alle fall...). Tenker derfor også at vedkomne virker lite selvsikker og moden.

Tenker mye om de med slike profiler rett og slett. :-/ Er jeg alene om det?

hei
lurte på om det var noen her inne som tilfeldigvis kunne fått med seg min strikke cardigan/jakke fra festen på lørdag?
den er sort og med litt volanger foran. Den er av merke Tara.

Blir kjempe glad om noen har den :-)
Den var helt ny :-(

ellers, tusen takk for hyggelig fest alle sammen :-)

Jeg har i dag mottatt sørgebudskapet om at @pike ikke lenger vil foreta seg noen krumspring på sukker.no. Det er derfor med tungt hjerte jeg bærer dette videre til alle andre forumfjasere som har blitt så utrolig glad i Pike!!

Med denne tråden vil jeg derfor ære Pike og si: du er ei fantastisk flott jente med en utrolig bra humor!! Jeg kommer til å savne deg masse!! Lykke til videre!!

Du kommer helt sikkert til å finne deg en flott mann som kan glede deg i mange år framover!!

Takk for alle gode stunder og morsomme tråder vi har delt sammen!

Rest in peace @pike!!!!

Hei! Det e mange forskjellige meninga på ka som e riktig "spill" når man skal date noen..
Det æ lure på e ka dokker jente mene med kor mye gutten skal ta kontakt???????????
Hvis man tar mye kontakt e man desperat og kjedelig men lar man hver så blir man stemplet fort dritt sekk eller avvisende...
Blir litt sprø av dette!! Æ legger ikke spå mye i dette med mengden kontakt i starten men legger vekt på kommunikasjon, kjemi, følelsen æ har når æ e lamme ho osv... Har æ lyst til å ta kontakt eller date mer så sier æ det men erfaringen e at hvis æ e reservert og holder igjen får æ mere respons fra jentan.

Vil det bli enklere etterhvert? hehe... Sitte å grue seg i flere timer.. ja dager før man skal på date... tusen spm.... Jeg er ikke sjenert..ikke egentlig..men alikevel er dette med å møte noen fra nettet skuuuummelt! Så møter man opp.. alt går greit... veldig koslig gutt..og man er kjempehappy over at han som sitter på andre sia av bordet virker oppegående.. og er kjekk i tillegg! Koslig... noe som frister til gjentagelse.... En lang klem før man kjører hjem.... Så får man vite d dagen etter... "Jeg kjenner meg selv alt for godt... vi kommer til å ende opp som venner etter en stund.. om du vil så vi jo holde kontakten.. mulig jeg har en søt kompis som passer med deg".... pang.. tilbake til realiteteten.. En sitter igjen med en følelse om at ting gikk greit.. kunne fint møtt han igjen! Men ikke denne gangen.... =) jaja.. man får legge den daten i skuffen og se framover igjen! Men blir d enklere? skal man grue seg like mye hver gang?? hehe.... Jeg bare spør..

Er det flere enn bare meg som ønsker at høyde hadde stått sammen med alder og bosted på profilen? Så hadde man sett det uten å måtte åpne profilen....Eller er det for mye forlangt?

Jeg synes at Sukker burde ha et sted hvor man kunne krysset av for at man aboslutt ikke er flyttbar, og at man derfor ikke ønsker å matche med andre som heller ikke er det. Har en haug med menn som jeg har matchtall over 70 på, som er like lite flyttbare som meg.

Jeg er en mann på 31 år som for noen måneder siden avsluttet et forhold etter 8,5 år.
Uten å gå inn på detaljer, kan jeg si at vi gikk hver vår vei som venner.

Problemet er at hun ikke ikke kommer seg vider, men fremdeles oppfatter meg som sin egen og blir miistenksom og nesten sjalu dersom hun får vite at jeg er på byen, legger til en dame på facebook osv.

Kan noen gi meg et bra svar på hvor lenge det er normalt at slike ting vil vare?

Håper på seriøse svar.

Må dere skrive engelsk her inne ?

Klasse 10B

Siste svar ti. 9 feb. 2010 09:02 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Sitter og ser på "Klasse 10B" på TV nå, og siden det er så mange lærere på Sukker (selv har jeg kun 10 studiepoeng praktisk-pedagogisk utdanning), så klarer jeg ikke helt å la være å spørre. Er det virkelig slik på skolen i dag?

Da jeg gikk på ungdomskolen (1990-93) hadde vi ikke lov til å ha på lue inne, og i hvert fall ikke høre på musikk i timen. Og dette å sitte i grupper, vel, det minner meg mest om da vi drev med juleverksted på barneskolen, eventuelt hadde skolekjøkken. Men det harmonerer jo med internasjonale undersøkelser, da, som viser at Norge er det landet i OECD som ligger klart høyest på lista over bråk i klasserommet. Hvordan blir det da i arbeidslivet?

Jeg mener, hva er galt med litt disiplin? I dag har man ikke lov å sende bråkmakere på gangen, de skal fortsatt få forstyrre de andre, og støtteundervisning er vel på det nærmeste bannlyst. Og hvorfor skal alt foregå på PC? Husker jeg så en reportasje en gang som viste at en skole i Tyskland fikk bedre resultater da de gikk vekk fra PC-undervisning, og det skjønner jeg godt - da tvinger man elevene til å bruke sin egen hukommelse, sin egen evne til å studere.

Og om jeg høres konservativ ut, so be it, jeg er fortsatt mot privatskoler...

Har dessverre ikke fått analysert festen helt ferdig enda, men jeg må si at totalinntrykket mitt etter kvelden var bra!! Masse feststemte sukkerfolk..
Dessverre blei festen litt for heftig for min del - knakk ankelen på dansegolvet og vil i den anledning takke min partner in crime Jetrotuhl for en saftig deis i bakken! :P

Jeg kan samtidig opplyse om at jeg har bedrevet niditig markedsføring på legevakta i Oslo og deretter overfor ambulansepersonalet og sist, men ikke minst overfor de hyggelige folka på sykehuset i Tønsberg!! Ikke verst å bli kalt danseløve av noen pleiere... Burde nesten fått mer rabatt av sukker.no for gratis markedsføring - all reklame er jo god reklame!! :P

Skrinlegger herved alle planer om dater i nærmeste framtid... Legger meg godt tilbake og nyter horisontalen med beinet høyt hevet i nærmeste uka - i påvente av operasjon!

Skåler med isvann!! :) En fin tirsdag til dere alle fra meg i

Et kyss er et kyss, men kan et tungekyss kalles å kline?

Eller er klining når man ligger i senga... tafser? ler

Teller et kort tungekyss som klining??

Hvor mye har dette å si for svar?

Jeg har sett enkelte skrive her at de har deaktivert profilen, og at de har tenkt å kanskje aktivere den igjen siden.

Det jeg lurer på er hvor lenge den kan være deaktivert før den blir slettet av Sukker?

Det står der man kan krysse av for å deaktivere at "Profilen vil ikke lenger være synlig og vil etterhvert bli fjernet".

Noen av de som har vært på min profil har et gult hjerte til venstre under bildet. Noen har 2 hjerter mens andre har det andre hjertet gult... det til høyre...

Noen som vil forklare litt... jeg skjønner det har noe med interessen å gjøre men jeg bruker ikke sette hjerter ... så hvorfor har noen da 2 gule hjerter?

*flau*

Takker alle som takkes vil for en fantastisk fest!! ;)

En del jenter skriver "Klem" i slutten av meldinger og sms'er... og for meg faller det meg sjelden naturlig å skrive "Klem", synes det blir litt rart, veldig for syns skyld.. omtrent som "How are you? Fine, thanks."
En klem er en klem, og den er fysisk, ikke tekst.. "God klem" er jo bare enda mer håpløst..?

Men føles jo litt uhøflig ikke å gjengjelde klemmen.. så da skriver jeg det med fingrene krysset bak ryggen! :-)

Hva synes dere om en ikke-gjengjeldt "klem"? Og hva synes dere om å skrive Klem? Er det koselig å få en tekstklem? Og en klem som svar på en klem? :-)

Her er tråden hvor vi alle kan utlevere oss på en eller annen måte..

Gjerne komme med noe raunchy shit, som du ikke forteller i middagsselskap.

Dette bør da selvsgat forgå under ett eller annet finurlig pseudonym

Slå dere løs, alt er lov..

Hva må til for å få svar på en melding?

Etter å ha testa ut sukker alt for lenge, så har jeg kommer til den konklusjonen at det er mye enklere å sjekke/komme i kontakt med mennesker på fjesboka. Og da tenker jeg selvfølgelig ikke på de man kjenner.

Bare prøv. Er det andre som har erfaringer med dette?

Ellers har jeg litt noia over at jeg var så dum at jeg ble medlem her til sommeren. Burde vært angrefrist på dette. Seriøst.

Stilte jeg med Rosa skjorte og forventet (som sist med rød skjorte) å være alene om det, men....den gang ei....

Vi blei to å jeg tror vi bestod rosatesten begge to? ;o)

har prøvd på å sende noen gule hjerter de siste dagene, ikke så mange men til noen... når jeg bare sender hjerte skjer det jo ikke noe.. men nom jeg sender ei melding er det flere som svarer noe i hvertfall. Jeg og er usikker på hva jeg skal svare på et hjerte... . HVa gjør dere, sender både og eller hva? Hva funker best?

det er en del svindel/sexhandel profiler ute å går her, dere ser det med at det er "modelbilde" dame på 23 år fra oslo. står noe engelsk tekst i profilen og henviser til 2 stk mailadresser for kontakt,

anbefaler alle om å melde inn slike profiler for å få slutt på useriøse og svindel profiler.

På tiden å la sengen få besøk, kanskje ?
Sov godt alle sammen :)

Elimineringsmetoden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bra

Kom akkurat på den geniale metoden for å finne den rette her på sukker. Man eliminerer(blokkerer) 50 stk hver dag, helt til du sitter igjen med en person. Så sender du brevet. Faaaen hvis hun ikke svarer:p

Hvor mye mer ærlig er man med alkohol i blodet (Jeg svarer tilogmed ærlig når jeg bli edru)
INGEN er helt ærlige uansett mener jeg. Stemmer dette !

Ting har ikke startet for fult ennå ganske stille. Alle sitter og venter i spenning. For de som er her og ikke har funnet dame eller gutt kan komme sine opplevelse. Blir sukker sitt svar på Twitter. Lykke til idag til alle.

Yay eller nay?

.. til de som skal på Sukker festen, .......................SMIL......................................ha en fin kveld:)

Jeg fikser meg i evigheter før jeg ankommer sukkerfesten i håp om og se bedre ut noe ingen kommer til og se uansett, så når jeg kommer vil jeg den første timen være veldig tilbakeholden og sto for meg selv der ingen ser meg, så kommer jeg til og drekke en del, selvtiliten blir hakket bedre, men feil, og kommer til og prøve meg på gutta som er langt over den hylla jeg er på, så kommer jeg til og bli avvist hele kvelden, og jeg går hjem like tomhendt..

Ser her at jeg plutselig er blitt 40 år!! Jeg er ikke førti, men 39!! Sukker skremmer meg, vil ha meg gammel! Gulp..
Og der fikk jeg starta en tråd...ehh..

Legger merke til at Møteplassen reklamerer stort på VG - med menn! Som markedsføringsutdannet så må jeg nesten le. Regel nummer en er å bruke bilde av damer for å trekke av menn OG damer. Det eneste jeg kan tyde ut fra dette er at de er rimelig desperate etter yngre damer. Men hvem vil vel ligge side om side med bestemoren sin? Moaahhhh!

Det er mange flotte jenter her inne! Og jeg avviser mange av dem!

De blir borte i mengden, har ikke tid til å gi dem den sjansen de fortjener når de kontakter meg. Jeg leser meldingen og kaster et blikk på bildene deres. Bildene er nok viktigere enn jeg tør innrømme. Er det ingenting ved bildene som virkelig trigger meg, så går det fort mot sletteknappen.. Eller et litt uinspirert svar.

MEN! Hadde jeg møtt dere i virkeligheten, ville jeg nok falt for så mange flere av dere! Det er fenomenet med nett-dating, og jeg beklager det.

Er det noen jenter under 30 som skal på sukkerfest da?

Hvem er med?

Det blir på Oscar Braathen http://www.vertshuset-oskarbraaten.no/d4WySMdvS29.6.idium bare to kvartaler fra selve sukkerfesten, samme trikkestopp som man må gå av for soria moria.

Vi har booket fra kl 17, de som vil spise noe spiser, de andre bare drikker;)

http://www.youtube.com/watch?v=y0A77rohcyg
http://www.youtube.com/watch?v=_sMFN69l_ZY

Klamydia

Siste svar lø. 6 feb. 2010 09:07 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym klammy

Hva er det med sukkermenn? For 3 gang har jeg nå fått klamydia av en mann fra sukker, er de alle infiserte?

Hva med betrakte seg selv i stillheten å erkjenne at det kanskje er ikke feil med andre enn seg selv...!?!?

Hva ønsker DU å forbedre deg på?

I samtale med en kompis her inne ble jeg opplyst om at han gikk inn på profiler til damer han hadde et spesielt godt øye til og lagret albumbildene deres i egne mapper. Jeg har tenkt en del på det i etterkant og jeg må innrømme at jeg ikke liker tanken på at vi alle kan lagre hverandres bilder. Da har vi jo ingen kontroll i forhold til hva de bildene i etterkant kan bli brukt til. Hmmm.....hva tenker andre om lagringsmulighetene her?

....

Siste svar lø. 6 feb. 2010 00:10 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Frago

Kilroy was here.

Jeg har vært på sukker en stund nå.. og er mer enn en smule oppgitt over mange av profilene her inne..! Jeg kan finne en gutt/mann med bra match og et sjarmerende ytre -og bli turned off av profilteksten! Ærlig talt.. jeg har kommet over ting som "jeg liker og vil ha tynne damer" og "du må være glad i å trene og ta godt vare på kroppen din".. Er det virkelig nødvendig å skrive slikt? Jeg er alt annet enn tykk, men når en gutt skriver slikt så vil jeg ikke vurdere å sende han en mail en gang.. for selv så skal jeg innrømme at det ytre teller (ja, klart det gjør), men da går det på hele pakken.. om karen er litt for tynn eller har noen kg ekstra er meg fullstendig likegyldig så lenge jeg finner han attraktiv ellers. Og uansett.. det er vel ikke nødvendig å skrive hvordan en jente må se ut når vi har bilder??

Hilsen en som ikke har beskrevet drømmemannen utifra kroppsfasong.

Det virker som alt handler om den stor sukker fest i morgen kveld...
Er dette virkelig det viktigst happening siden Obama var på besøk...og
er jeg det eneste som har ikke meldt meg på...!Tror det er plass...?

Jeg har et litt pussig prosjekt. Jeg har akkuratt oppdaget at jeg ikke har kysset på noen andre enn eksen siden før jeg var 30. - og det er faktisk noen år siden nå. Så da tenkte jeg at det er et rimlig mål å kysse litt på noen i morgen, men likevel ikke ta med noen hjem... Det er ikke å bruke folk det vel? men det er kanskje ikke en sjekkereplikk heller?

Jeg vurderer å gå, men har ingen venninner som kan bli med. Jeg er i midten av 40-årene men regner meg selv som sprek, utadvendt og oppegående. Har ikke vært på sukkerfest før, så er ganske spent på opplegget.

Pst. Jeg er ikke lesbisk, hadde bare vært hyggelig å hatt følge med noen, gjerne flere - så kan vi være kuule og sjekke ut gutta sammen og så står vi ikke alene å henger hvis noen av oss (forhåpentligvis) blir bedt opp til dans. :-) Det er jo ett sjansespill å annonsere etter følge så nærme festen, men prøver likevel. Forutsetter nok at vi finner tonen og helst også treffes først på vorspiel - kanskje ikke på Oscar Braaten - der tror jeg det blir ganske fullt.

Livet

Siste svar fr. 5 feb. 2010 18:40 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym mamma

Jeg skulle faktisk blitt mamma i disse dager. Det er rart å tenke på hvor annerledes livet mitt kunne vært om ikke ting ble som de ble. Der er litt trist, samtidig som jeg er fornøyd sånn som det har blitt. Tenk hvor annerledes mitt liv hadde vært i dag, alle opplevelsene jeg hadde vært foruten, men samtig, så fantastisk det hadde vært å ha en liten en i armene nå. Så lite det skal til for å endre livet totalt, at livet tar en helt annen rettning.

Har et spørsmål til dere damer..

Jeg er en seriøs fyr, profilen min her inne får mange klikk og brevene strømmer inn fra søte hyggelige damer.. men jeg er bundet med hensyn til bosted, og har ikke de beste erfaringer med avstandsforhold.. så da tar det lenger tid å finne den jeg vil ha. Satser på å finne den store kjærligheten, og helgesjekking på byen er uaktuelt.

Men mens jeg venter på at lynet slår ned kunne jeg tenke meg å ha en veninne/elskerinne, kan jeg tørre å sette dette i profilteksten, eller skremmer jeg unna de seriøse da? Vil jo ikke ødelegge mitt tydeligvis brukbare image, men kunne godt tenke meg litt kos i ventetiden! :-)

Hva tror dere?