Sukkerforum

Artig fyr på piano fra chatroulette..

http://www.youtube.com/watch?v=32vpgNiAH60

ærlige svar fra dere gutter...
synes dere at det er helt greit at jenter er selvstendige og fikser det meste selv,eller blir dere litt skremt av det?
eller.....vil dere ha det som det var i "gamle" dager.at jentene var litt "hjelpesløse? slik at dere kan være gentlemenn og hjelpe?

Vi snakker selvsagt om den gjennomsnittlige nettskryter.

I en fersk søkeundersøkelse gjort av x-NASA fysiker Randall Munroe ved hjelp av google vet vi nå at den gjennomsnittlige nettskryter har 23cm lang penis, 147 i IQ og 99 problemer (hvorav ett kommer tydelig frem her). Les mer på om disse fantastiske tallene på http://xkcd.com/715 . Jenter, finn dere en nerd!

NB: Dette er en seriøs undersøkelse utført med snev av vitenskaplighet. Siden Herr og Herr Sukker også er fysikere og opererer med en statistikk som stadig blir betvilet her i forumet tenker jeg denne undersøkelsen vil besvare ethvert spørsmål ang fysikeres telleferdigheter :P

Jeg starter denne tråden pga at vi har kuppet en annen tråd her inne.
Temaet er Italias fortreffeligheter. har du noen historier derfra,så del gjerne opplevelsene dine med oss.
Kanskje vi skal lage en sukkerby der nede........ Jeg, R, og Gråtass er klar for sol og rødvin. Hadde vært fint med flere naboer :-))

Her er ting jeg liker med Italia

* God vin
* Sol
* Temperament
* Kunst
* Ferrari
* Ducati
* Maten
* Historiske severdigheter
* Flotte damer :-))

Vel kom igjen og fyll på :-))

hei.

Siste svar sø. 21 mars 2010 13:52 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym trollet

ville bare ønske alle her inne en flott dag :-)
ta vare på dere selv....:-)
klem..

Jeg har spilt trommer siden jeg var ti år, så det har blitt endel spilling opp gjennom med band etc.

Kan noen google "string emil" og fortelle meg hva som er galt med denne fyren?

Hva sier dere menn? Er dere klare til å knulle halvparten, en fjerdedel, en forsvinnende prosent eller de aller fleste kvinner som er i passende alder for dere?

Hallelujah

Siste svar lø. 20 mars 2010 22:26 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym eudaimonia

In the Hellenistic period, the Cynic philosophers said that the purpose of life is living a life of Virtue that agrees with Nature. Happiness depends upon being self-sufficient and master of one's mental attitude; suffering is consequence of false judgments of value, which cause negative emotions and a concomitant vicious character.

The Cynical life rejects conventional desires for wealth, power, health, and fame, by being free of the possessions acquired in pursuing the conventional.] As reasoning creatures, people could achieve happiness via rigorous training, by living in a way natural to human beings. The world equally belongs to everyone, so suffering is caused by false judgments of what is valuable and what is worthless per the customs and conventions of society.

Hei.

Jeg har vært til og fra på sukker de siste to årene.... Hva er akseptable hvite løgner og hva er ikke????

Please comment!

Flere som skal opp å nyte livet neste helg? :):):)

Jeg følger opp en annen tråd her, og vil kommentere @ICE sin påstand: "Så jeg har en anmodning til dere jenter som tror dere kan sortere ut de mest attraktive, pga at tilgangen er såpass stor. Dere må begynne å tenke annerledes,og hvertfall hvis Dere ønsker et langvarig forhold. De mest attraktive hannene, er i 99,5% av tilfellene de beste jegerne." Så jeg vil gjerne spørre jentene - hvor mange prosent av menn i passende alder, anser dere for å være attraktive og hvor mange anser dere for å være meget attraktive? Hvor mange er kun pulbare og hvor mange menn er frastøtende? Har dere noen opplevelse av at vi kvinner er enige om hva som er attraktivt?

Det er mange søte og snille jenter her inne, og jeg SER at dette forumet er preget av sutring, men jeg må komme med et lite hjertesukk..

Jeg er nykommer. Noe av det mest harry jeg ser her inne på Sukker, er denne "Myspace-faktoren", der damer enten tar det fineste bildet som noensinne er tatt av dem, og klipper vekk venner og kjente osv, eller tar 999 bilder fra en helt snål vinkel med spesielt lyssetting og spesielt ansiktsuttrykk, og plukker ut det beste. Da får du et stykk fullstendig urepresentativt bilde.

En ting er å fremstå fra sin beste side. En annen ting er å bruke skygger og vinkler til å manipulere bildet fullstendig. At de ikke klarer å motstå fristelsen blir bare for dumt. Vanligvis er da de andre bildene i "albumet" en gigantisk skuffelse, der en lurer på om det er samme personen i det hele tatt! Noen menn som kjenner igjen denne?

Og nå er det sikkert noen som vil si at "buhu, kvinner sammenligner seg med forsidene på magasiner og ukeblader og har det så fælt at de er NØDT til å manipulere for å ikke føle seg underlegne".

Til det sier jeg bare en ting: Mange av dere får så mange henvendelser her inne at dere ikke rekker å svare på alle. Og mange er så høy på dere selv at dere ikke enser en tanke til de de ikke svarer på. Det høres ikke akkurat ut som om dere er i noen nød!

Hovedmoralen: Ikke gjør deg selv til noe mer enn du er, bare fordi du er på internett og kan gjemme deg litt vekk. Bildet kan godt være et av de beste av deg, men det må for pokker SE UT SOM DEG. Ellers er det bare juks! ;)

Hvorfor er plutselig ikke mitt bilde godkjent lenger, er det kommet inn klage,har jo hatt det der i 5 dager og er 3 andre steder på nettet hvor det er godkjent-så hvorfor?

Optimisme

Siste svar lø. 20 mars 2010 15:17 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym optimisten

En optimist er et menneske som uten penger i lommen bestiller østers,
i håp om å kunne betale regningen med perlene han finner.

Noen flere?

Nå trekker jeg kanskje noen..men selv føler jeg mine erfaringer tilsier at menn med pondus har lavere iq enn sine slankere "brødre". Menn med pondus er ofte litt laidback og innaktive.. har det en sammenheng med at de ikke har nok "driv" til å være i bevegelse på ett plan som holder de i god stand? At menn med høyere iq er mer populær og humørfult og dermed og mer aktiv?

Her kan du skrive og argumentere hvorfor noen du treffer på sukker skal flytte til akkurat ditt hjemsted/ fylke?

Jeg for min del mener Vestfold er av de beste plassene å bo i Norge. Kort og godt fordi det er et fantastisk fylke sentralt på østlandet med alle de muligheter det gir! :-)

NB! Dette er en hurratråd og ikke sutretråd :))

Hvor viktig er guttas undertøy for dere jenter? Merke, farge, boxer osv. Er det nøye hva vi har under buksene?

I en alder av godt over 30 så har jeg barn og ta hensyn til. Og når dating står for døren synes jeg dette med barn er vanskleig å forholde seg til.
Spesielt vanskelig er det når vi bor med litt avstand mellom oss og bare kan sees i helgene, og vi ikke har barna på samme helg. Ikke vil man begynne å bytte helg heller og måtte blande inn xèn ang. dating, blir lissom helt feil å informere om noen man ikke vet er noe enda ( det vil jo komme siden om ting er et faktum) .
Jeg sliter veldig nå på hva jeg skal gjøre, har blitt litt kjent gjennom sukker. msn og tlf og har veldig lyst å treffes. Huff dette er pyton synes jeg , må vi gi opp pga at vi har barna ulike helger??
Vil jo ikke blandei nn barn enda- alle nye forhold trenger tid alene for å bli kjent og kjenne om det er noe vi ønsker å gå videre i.
Hjelp, - noen flere som har dette som problem?

Enn å sende denne førstemeldingen?

"Hei! Har du lyst til å sette deg litt på fanget mitt, så kan vi se hva som popper opp?"

Fyren var rett og slett mindre pen å se på, så jeg ser ikke for meg at grunnen var at han tror han får svar uansett hva han skriver heller..

Hvilke ord/setninger etc ser man eller ser man ikke i en slik profil, samt åpningsmail?
Andre ting?

Vil gjerne ha mange eksempler.

Tilbake....

Ingen svar
(mann 49 år fra Vest-Agder) Privat melding

Så var tiden kommet for å entre Sukker. For andre gang. Første gang lovet jo riktig godt, men av forskjellige grunner gikk det ikke. Så kikk innom profilen min og ta kontakt hvis du finner den av interesse.

Fredag og rolig her i Kristiansand (høres jo ut som kapteinen på flighten fra Amsterdam siste lørdag ;)). Ønsker dere alle en fortreffelig kveld, helg, uke, måned, år, liv iht hva som måtte passe :)

Mmmm endelig ferdag , så godt!
Kjøpte meg kyllingvinger , nanbrød og laget en nydelig salat med masse godt,og noen øl.
Levende lys , farmen på tv og deg......eeeeeeehvor du ??? jaja sukk!
Men dere da folkens hva står på menyen i kveld , hva er digg fredagsmat? ;D

Sitter oppe på Soria Moria, men tror det er feil tid og feil sted i forhold til hva som blir reklamert for her hele tiden :( Typisk meg, alltid på feil sted til feil tid...

Snart er det varmt i været og blader på trærne. Har du noen ønsker eller drømmer for hvordan sommeren din skal bli?

Vil bare benytte muligheten til å ta opp en sak, har fått endel pepper i tidligere tråder fordi profilen min er lite spennende og fordi mine inlegg på forumet ødelegger mulighetene mine for å få kontakt med noen. Nå skal jeg på date med en huggelig dame så BÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆDAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Ja , hva kan forventes på date av en mann - kvinne , hvem tar regninga for eksempel på en kaffe/ middagsdate?
Skal ALLTID mannen betale?
Hva forventer vi oss i fremtidige dater ?
Hva er vi ute etter i en fremtidig mann/ kvinne ?
Å hva med gjerriknarker, som snur på hver krone og ikke kan spandere en kaffekopp eller kino NOEN gang?

Er vi såpass selvstendige at vi klarer å ta ansvar for oss selv og ikke er golddiger`s som er er ute etter å "utnytte" andre?
Jeg tror det er slik både mellom menn og kvinner, at begge kan bli utnyttet i et (nytt) forhold.
Noen som har ærfaring / meninger om dette?

Jeg har forstått på diskusjonene her i forumet at jeg bør ta matchtallene her inne med en bitteliten klype salt. Men når jeg får opp mine matcher dukker det opp jenter i alle aldre. Så det er tydeligvis ikke noe utvalgskriterie (annet enn i mine egne søk).

Når jeg kommer inn på mine tilsynelatende matcher står det ofte at de søker menn som er yngre enn meg. Så blir jeg sittende og lure om det i det hele tatt er noen vits å sende avgårde en melding hvis resten av det som skrives stemmer.

Hvordan er det jenter (og gutter). Er alderen som er satt opp absolutt? Selv har jeg hatt litt forskjellige opplevelser. Det finnes kvinner på 35 som virker som de nærmer seg pensjonstilværelsen og det finnes kvinner på 50 som er både lekre, lekne og ungdommelige. Er alder bare et tall, eller er det bare en floskel?

Kjøj debatt!

Påsken

Siste svar fr. 19 mars 2010 01:12 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym hemsedal

Er det mange der ute som skal til Hemsedal i påsken?
Kunne jo nesten dratt igang et lite sukkertreff om interessen er der :)

Er det noen som vet hvor lang tid det tar før profilen blir slettet, hvis man deaktiverer den for en periode?
Lyst til å ta en pause, med mulighet for å komme tilbake senere....
Noen som vet?

Jeg ser gjennom 'online' listen og scanner 100-vis av ansikter, men det er ikke en eneste mann jeg "faller" for..
Ingen jeg har lyst å bli kjent med.
Hva skjer - jeg er da ikke så sær?

Er det sukker som har gjort meg kresen?

De eneste menn jeg faktisk stopper opp ved er noen-og-tjue-åringer...(jeg er 39)
Veltrente, velfriserte, hotte...
Lider jeg av sukkersyken?
At det er så mye utvalg her inne at man faktisk blir "mett"?

Faderullan - så kjipt

Jeg sier bare...........Sjøfårløse vogntog er en dårlig ide!
http://www.abcnyheter.no/node/106513

Svært mange av "mine" profiler har scoret seg selv som svært/ høyt intelligent ved at bladet er ultragrønnt og forsåvidt stort nok. Nå er det en kjennsgjerning at folk som tror de scorer høyt på iq tester i virkeligheten scorer middels, mens de som ikke tror de scorer høyt faktisk har en tilbøyelighet til å score 1sd eller høyere på iq tester. Min referanse er medlemsskap i mensa og skal jeg tolke bladene så er det vanvittig mange mensamedlemmer her inne. Jeg vil IKKE sette likhetstegn mellom høyere utdanning og høy iq; det er fullt mulig å gjennomføre en master med helt average evner dessverre. Hvor vil jeg hen med dette tilsynelatende negative oppgulpet: jo sukker er en reklamearena hvor objektivitet i alle dimensjoner er fraværende. Man må ta utsagn for det de er verdt.

Hei folks.

Jeg kom over et innlegg der det blir gitt noen tips ang, dating.

Syns det var gode tips vedrørende 1. 2. og 3. daten, men siterer her 3 måneders regelen, og legger ved linken:

http://www.side2.no/sexogsamliv/article2257400.ece

* Tre måneders reglen
Stergiopoulos mener også at man ikke skal ha sex de første tre månedene, om man er seriøs med den mannen man har møtt. Han mener at menn deler kvinner inn i to kategorier. De som han vil ha sex med, og de han vil skal være der litt lenger.
Han påstår at mens kvinner har endret seg over tiden, har menn ikke endret seg fullt så mye.
Hva du vil gjøre, må være opp til deg selv. Men som forfatteren sier menn vil ikke ha kvinner som er lette på tråden, men spørsmålet er vel mer hva som kan defineres som lett på tråden? (sitat slutt)

Hva mener Dere.

Syns dette blir som å få seg ny sykkel i julegave og ikke få testet den før etter påske.

Fyr løs, og hold tråden på sporet. *jeg nevnte ikke noen navn * :-))

Er jeg prippen når jeg synes hakket-før-sex-klining på en stappfull T-bane er litt ufint, selv om de er svenske og selv om de har skinnende nye forlovelsesringer på seg?

Link:
http://www.nattogdag.no/artikler/natt-dag-moter-tor-med-hammeren

Hysterisk lesning. Den mannen fornekter seg ikke. Han er jo verre (om mulig) i virkeligheten enn på videoen! :D

Spiller en manns utseende noe for deg som kvinne?

Kunne du blitt sammen med, eller hatt sex med, en mann som var lavere enn deg eller fysisk lite tiltrekkende? Hvis han hadde sjarm og en flott og sexy personlighet?

Er det noen veldig pene jenter her som har hatt sex med stygge menn før? Hvis han f.eks er litt lavere enn deg og tynn og pinglete, kunne du likevel fallt for ham hvis alt det andre stemte? Hvis han hadde sjarm og selvsikkerhet og en sexy personlighet?

Svar mest mulig ærlig da!:)

Starter denne tråden som et alternativ til den andre, har ofte opplevd det stikk motsatte og mener dette fortjener å komme frem.

Noen ganger blir jeg overasket når jeg går inpå en profil.
Profilbildet viser en ganske fæl dame med fett hår, sløve øyne, mellomrom mellom tenna og er desuten ikke på noen som helst måte pønta på: Du kan ganske kort si at bildet skjuler "absolutt ingenting" Du kan lure på om dama det er bilde av i albumet er den samme dama. Ho har nemlig langt, lyst og deeeeeeeeeeeilig hår og huden er som dugg over blomsterengen en vakker sommermorgen! Dama har også et smil som avslører tenner hvite som marmor......trenger jeg si mer?

Gjør at en blir glad for at en gikk inn på profilen alikevel........

Trenger litt råd her.

Når jeg henta bilen på stasjonen i dag så la jeg merke til at det ene dekket virket litt halvflatt.

Sjekka nærmere og så en liten flenge i dekket, merka ikke at det kom luft, men den var nå der.

Har vært å fylt på luft nå, men kan jeg regne med flatt hjul i morgen? Kanskje ikke så lett å si, men jeg må være litt føre var.

Tenkte jeg skulle gå ut å sjekke om en times tid hvordan det ligger an, men hvis ikke hva gjør jeg?

Skifter til reservehjul, som sikkert ikke er det beste dekket (har aldri sett på det en gang), eller finner jeg frem et sommerdekk?

Stort sett bare veier, men litt is er det igjen og det kan vel fortsatt bli mer vinterføre.

Tips mottas med stor takk :)

Menn med tykke gullkjeder er så utrolig harry!!!

Noe annet som er usmakelig??

Hva med oss damer , hva er det med oss som er usmakelig ??

FYR LØS !! :D

Som en liten avsporing til debatten om hva som ikke er spesielt sexy hos det annet kjønn. La merke til att det stort sett var utseende som ble kommentert, og jeg er enig med egentlig det meste....;)
Men, heller noen kilo for mye og en dårlig klessans....enn en med en forferdelig peronlighet!
Her er noen jeg kan styre min begeistring for...:

Menn:
-selvopptatte
-forfengelige
-feige

Damer:
- intrigemakere( på godt norsk)
- damer som oppfører seg som menn
- eller, alt som minner om Anna Anka.....

Noen andre forslag! Eller eksempler på usmakelig oppførsel..?

Dette er sikkert noe mange kan, men ikke jeg. Vil gjerne ha en mailadresse som sukkergutta kan sende bilder og sånt til, men ofte vil jeg forblid anonym i første omgang. Vil ikke at navnet mitt skal komme fram. Hvordan gjør jeg det helt konkret? Noen som har en oppskrift som selv vi minst dataerfarne kan forstå?

Meldinger...

Siste svar on. 17 mars 2010 17:29 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sutrer'n

...er egentlig vanvittig gørr å skrive. Enig?

Jeg har vært sammen med flere menn som insisterer på at de er kosete, og så kjæler vi, dvs jeg koser /masserer/beføler i 20 min, og så få jeg 2 min tilbake.....er menn egoistiske, egosentriske eller er jeg uheldig? (Nyforelskede kjærtegnserfaringer teller med all respekt ikke)......Hilsen nyfiken

I'm so freakin desperate at the moment.. almighty, please send some poontang my way soon...

Mvh
Sprengfulle taske

Kan dere være så snill å slutte å bruke utropstegn og spørsmålstegn som om det stod om OL-medalje?
Samme gjelder capslock og punktumfreseri.

Takk.

Peace ! =)

92

Siste svar ti. 16 mars 2010 22:27 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym 92

Jeg har jævlig mange med matchtall 92 ca 300 .. er ikke det voldomst da??
Noen flere som synes dette er rart ...

Dumpa

Siste svar ti. 16 mars 2010 22:18 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym mann40

I løpet av det siste året har jeg blitt dumpa fem ganger. Det er jo aldri hyggelig, men noen måter er bedre enn andre. Forholdene har vært av forskjellig lengde, fra et par uker til et par måneder. Her er mine erfaringer. Ikke les dem om du ikke er interessert :)

Generelt, så er det min erfaring at det er bortkastet tid og krefter å prøve å redde forholdet når man først har blitt dumpa. Det er ingenting jeg kan gjøre som vil endre på den avgjørelsen. Det beste er å ta lærdom av det som har skjedd og så gå videre. Selv om flere av de som dumpet meg sier de vil fortsette å være venner, er det vanskelig å få til i praksis. Det blir et skjevt forhold, og det er ikke hyggelig for noen av partene.

Så til hvordan jeg ble dumpa. Her har jeg rangert fra dårligste til beste opplevelse.

1. Dårligste: Mobil-dama
Jeg opplevde alt som såre vel, så plutselig: "Det er slutt." Ingen grunn. Ingen svar.

2. Helse-dama
Sluttet plutselig bare å ta kontakt og å svare.

3. Brille-dama
"Det er vel åpenbart at vi ikke passer sammen." Jeg syntes ikke det var så åpenbart.

4. Radio-dama
"Det er ikke noe kjærestefølelse fra min side." Helt OK grunn.

5.Beste: Mat-dama
"Du er for snill og rolig. Jeg er ikke forelsket." Veldig fint å få høre hvorfor. Dette er det beste. Her er det grunnlag for videre selvutvikling fra min side.

Jeg har lyst til å starte en liten debatt om det å svare eller ikke svare her inne, og det å vise hva vi kan kalle vanlig høflighet. Også med tanke på hva du skriver i meldingene du sender. Ja, jeg vet, dette har vært diskutert tusen ganger tidligere, ”et manglende svar er også et svar” o.s.v., men jeg har lyst til å diskutere det litt fra en annen synsvinkel.

Jeg for min del er ute på byen noenlunde regelmessig, vanligvis på mindre barer og puber, jeg er aktiv i Oslos salsamiljø og jeg er – hovedsakelig gjennom jobben – i det minste til en viss grad aktiv i en del av det som skjer innen samfunnsdebatt og politikk her i byen. I tillegg er ikke Oslo en spesielt stor by egentlig, og dette her vil gjelde mindre byer i enda større grad. Jeg møter ofte ganske mange nye mennesker i dagliglivet, og mer enn én gang har jeg kjent igjen jenter jeg har sett på Sukker. I tillegg opplever jeg regelmessig at jeg kjenner igjen ansikter herfra på Facebook, enten på vennelistene til folk jeg kjenner eller i diverse grupper jeg er med i. Dette er ofte folk jeg absolutt kan komme til å støte på en dag, og som jeg vil kjenne igjen og som kan komme til å kjenne igjen meg.

Så da blir spørsmålet mitt: Når dere andre her inne, de av dere som ikke svarer på meldinger eller som prater en stund med noen for så bare å kutte kontakten uten videre, tenker dere noen gang på at dere senere godt kan komme til å støte på de samme menneskene igjen ute i dagliglivet? Og alle dere som opplever at folk – menn eller kvinner – ikke svarer eller bare kutter kontakten etter en stund, hvordan tror dere at dere ville reagere hvis dere senere støter på de samme menneskene i en annen sammenheng? For eksempel ved at dere blir introdusert for hverandre på en fest av en felles venn eller møter dem på et eller annet jobbmøte eller annet arrangement? Vil dere gi dem en relativt kjølig mottakelse, synes det er pinlig, eller vil dere kanskje ikke bry dere om det? Jeg bare lurer.

Hvor nøyaktig er matchen på sukker.

Jeg har lyst til å teste dette med en som har match under 70.
Noen interesserte?