Sukkerforum

sukker

Siste svar sø. 28 aug. 2016 03:04 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo

Vet ikke hva jenter egentlig liker på sukker ? Dikt er vist ikke så interessant :(

Mange menn som har vært innom min profil har ikke svart på politikk og religion i "faktalisten" på egen profil.
Jeg tolker det som at de (sikkert av ulike grunner) ikke vil si noe om det på profilen (steik, jeg Er skarp?). Fordi de ikke vil eksponere meninger og tro - for det er så personlig? Eller?
Jeg vil gjerne vite litt, bittelitt om hvor folk står på de områdene, men det er ikke så lett å gå rett på, når personen i utgangspunktet har unngått å si noe om det. Antar det er én av grunnene til at disse punktene faktisk er på fakta-listen hos Sukker :-)
En annen mulig tolkning er selvsagt at de ser på politikk og religion som Totalt Uvesentlig.
Hvordan forstår dere dette?

Kjempe flott arrangement..nettopp hørt på CC cowboys og det var dødsrå....mener dødsbra hehe :)

Scammere

Siste svar lø. 27 aug. 2016 09:34 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Dette handler om da jeg var ny på Sukker og fullstendig uvitende om falske profiler og bilder. Jeg fikk kontakt med en sjarmerende fyr, som påsto han bodde i London, og han var full av gode ord og fantastiske meldinger. Etter ca et år, var jeg så dum å låne han penger. Ingen kjempestor sum, men mer enn nok. Skulle selvfølgelig få dem igjen! Har jeg fått dem igjen, og har jeg hørt mer fra denne sjarmøren? Nix! Nå er jeg blitt god til å kjenne igjen scammere, og jeg har avslørt flere. Så pass på, det er ikke bare trivelige mennesker på Sukker! Ønsker dere alle en trivelig og flott helg, og husk at størst av alt er kjærligheten! Og vær positiv!

Hva mener dere er den ultimate gaven en mann kan gi en kvinne.

Tenker da ikke på svaret Zlatan hadde svart😉

Artig å se forskjellene på hva menn tenker og hva kvinnen vil ha

Brevvenn

Siste svar fr. 26 aug. 2016 21:53 (114 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor er den mannen på 40+ i Oslo-området som ønsker å treffes og innlede et forhold hvis kjemien stemmer, og ikke bare bli "brevvenn" med meg?

Lenge leve god kommunikasjon og åpenhet, men jeg har en lei tendens til å oppnå kontakt og bruke masse tid menn som tydeligvis bare ønsker noen å skravle med. På nett...

Heisann!
Har hatt et møte i Oslo i dag og tar like gjerne helgen her også når jeg først er i byen. Har sett at det innimellom er tråder her inne for å samle dem som har tid og lyst på et par uformelle glass en plass i sentrum. Er det noen som kunne tenke seg å bli med nå i kveld, fredag 26? Legg gjerne igjen en kommentar her i tråden, og send PM for telefonnummer. Hadde vært gøy å treffe på noen morsomme mennesker i kveld 😊
Hilsen C.

Kjemi!

Siste svar fr. 26 aug. 2016 00:08 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Janbanan

Jeg har truffet noen jenter her inne, men har ikke truffet den rette ennå. To ganger etter å ha vært på date har jeg fått vite at kjemien ikke er der.
Det som jeg har lagt merke til er at de som har sagt det har store problemer med sine ekser. Jeg tenker at disse kanskje tar sine valg kun basert på om en mann er sjarmerende, "sier de rette tingene" Osv. Dermed ender de ofte opp med trøbbel for de bruker ikke hodet i prosesse med å treffe en ny kjæreste. For min del tenker jeg at kjemi er noe som kan komme litt etter hvert. Hva mener dere andre?

Hei,

Jeg er tilbake her igjen. Lurer på om jeg bør endre min profil.

Hva syns dere om bilder og tekst. Ønsker ærlige svar. :)

Jeg er 17år og tenner på damer i 30-49 år alderen (cougar). Jeg vill gjerne finne meg en som jeg kan ha det morsomt med. Problemet er at jeg vet ikke hvordan jeg skal finne damer i den alderen som er villig :/ noen tips?

På do...

Siste svar to. 25 aug. 2016 23:15 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Vi har diskutert hva vi synes om bilder tatt på badet. Nå har det dukket opp en ny "trend"; bilder tatt på do, med doruller og det hele i bakgrunnen.

Jeg håper doen bare er brukt som stol, og at buksa er på mens bildet blir tatt...

Det er jo en kjent sak at Microsoft, google og Apple med flere samler inn informasjon om deg og bruker dette i reklame sammenheng. Men nå har jaggu altibox også begynt med dette. En gang i mnd får kundene tilgang til CA tre filmer gratis. Og denne gangen var en av de "how to be singel" så er spørsmålet burde jeg se den?

Inntil nå har jeg vurdert meg selv til å være en 7 av 10, bl.a. basert på guttevenners hjelpende innspill. Men når jeg tenker tilbake, har jeg hatt sjans på 9 av 10 gutter i omgangskretsen, og den siste har jeg kunnet få til lek og moro, om enn ikke som kjæreste. I praksis har jeg nok vært en 9'er. Når jeg møter folk jeg ikke kjenner på date tror jeg førsteinntrykket av meg er ca 7. Er det sånn at man blir mere attraktiv hos de som kjenner en? Noen andre som har lignende erfaringer? Og hva baserer du attraktivitetstallet ditt på? Noen tips? :)

Hjelp og tips..

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

Jeg er en veldig hyggelig, morsomt, kjekk og snill mann fra England som har bodde i Norge i 9år jeg er mellom 30 og 37, jeg har akkurat flyttet til en nye by (Vestfold) pga jobb og syns det er veldig vanskelig å komme i kontakt med ny venner, jeg har vært singel 4 år og syns det er også vanskelig å finne ei jente til å gå på Date med og bli mer kjent med.. Aldri hatt et problem med dette før til jeg flyttet.. Jeg har prøvd Tinder (bort kaste tid) og Okcupid (masse falske profiler der)..Så prøve jeg sukker. Der er vanskelig å møte folk i realiteten også hehe. Så er det ei Snill, hyggelig og morsom jente i Vestfold området som har lyst til å bli kjent med en Engelsk gentleman for vennskap eller mer?? :)

Som kvinne får jeg vissen blomst på matchtreet hvis mannen er bare 5 år yngre, men hvis mannen er hele 9 år eldre står blomsten rank og fin. Sett i lyset av likestillingen ellers, er det ikke på tide at vi utvider horisonten litt her på sukker også? Slutt å la blomstene visne med yngre menn og eldre kvinner. 9 år burde være like greit/ugreit uansett om det er mannen eller kvinnen som er eldst. Man velger jo selv til syvende og sist, men la nå ikke diskrimineringen være systematisk fra sukker sin side. Uansett tradisjon. Gi oss også litt flere yngre menn på matchforslagene, ikke bare eldre og jevnaldrende. Med andre ord: slutt å forskjellsbehandle når det er helt unødvendig. Det er jo ikke rart at de yngre gutta er frustrerte over at det er vanskelig å finne eldre kvinner, når funksjonene "looks" og "match" utelukker dem helt fra kvinnenes synsfelt. Ikke alle som gidder å bruke den avanserte søkefunksjonen når de andre mulighetene er enklere. Jeg får en del henvendelser fra yngre menn også, men jeg liker å kunne se og velge selv. Det er vel naturlig? Han MÅ ikke være yngre, men hvorfor utelukke halvparten av de aktuelle kandidatene, bare fordi de er yngre?

Godt man har internett, her finner man løsninger på problem man ikke visste eksisterte engang. Er jammen meg mange fallgruver innen kurtiseringsritualene :D

https://youtu.be/8SWo2hOcCeA

Laydees, innspill?

Jeg hevder ofte at menn flest ikke egentlig håndterer så bra at damer tar initiativ. De sier de liker det, men i praksis har jeg opplevd at det ikke alltid fungerer slik. Dette handler ikke om at jeg har gammeldagse holdninger, og er en dame som sitter med lommetørkle og luktesalt i en krok og venter på en ridder. Det handler heller ikke om at jeg ikke tåler å bli avvist, og derfor er furt og irritert på menn. Det handler ikke om at jeg inviterer alle menn til å prøve seg på meg, uavhengig av hvilke signaler jeg gir. Det handler ikke om at jeg ikke kommer til å ta initiativ i en datingprosess som er i gang. Det bare er min erfaring.

En del menn og kvinner blir provosert når jeg sier eller skriver det, og ofte så sitter jeg igjen med en opplevelse av at vi ikke alltid snakker om samme sak. Mange tenker at inititativ, er å skrive førstemelding her på sukker. Jeg tenker i helt andre perspektiver enn det.

Hva mener du med initiativ? Hva betyr det at man liker at den andre tar initiativ? Når er det greit, og når er det ikke greit? Er det noen menn som prinsipielt ikke tar initiativ fordi det protesterer mot den gamle kjønnsrollene?

..what's on the other side?

For min egen del har jeg siste året igjen som 30-åring.

Hva vil/ville du ha gjort det siste året av "ditt beste tiår"?
Evt hva har du gjort? Hva er/var planen de neste tiår?

Noen "Must"?

Se vekk i fra at dere ikke har tenkt de tanker, ikke har noen problemer med å begynne et nytt tiår, ikke ser noen mening med denne tråden eller at jeg tråkker på noens tær :-P

Framsnakking

Siste svar ti. 23 aug. 2016 03:17 (148 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Jeg tenkte vi kanskje kunne starte en tråd hvor vi framsnakker hverandre. Trekk frem positive ting som du har lagt merke til ved de forskjellige forumskribentene, enten de er synlige eller anonyme! :-)

skravle litt?

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Slå på tråden

...ikke må ha barn eller flytte sammen på flekken?
Jeg vil rett og slett ha en kjæreste jeg kan treffe noen dager/kvelder/netter i uken/helgen, prate med, gjøre ting med, drikke vin med, ha sex med, men ikke flytte sammen.

Har vi noen gamere blant damene her? :) Kanskje ikke det store kjærelighets-poenget, men noen av hobbyene enkelte av oss gutta har, er det mulig hyggelig å drive sammen med kjæresten/vennen med. Tenkte vi alle kan poste komentarer på gaming og mulig finne en venn eller partner med interessen her. :)

gaming (league of legends)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gamer

Lurte på om det var noen unge kvinner som spilller LoL.
det ville vært interessant å møte/snakke med noen som også likte gaming.

5 tegn

Siste svar sø. 21 aug. 2016 22:51 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Til sukkermenn:
Nevn 5 tegn eller mer, som viser oss damer at dere ikke er ute etter et kortvarig forhold.

Tegn kan være ord, handling, oppførsel, intensitet på beiling etc.
Kom gjerne med egne eksempler på fremgangsmåten deres.

Vi snakker titt og ofte om hva vi ser etter i en partner, men hva kan du tilby din blivende kjæreste?

Hvorfor er du en h*n bør satse på?

Spørsmål til damene: Menn i rosa klær? Rosa skjorte eller genser for eksempel. Greit eller ikke greit? Feminint eller mandig? Jålete? Eller kan det være fint? Jeg spør fordi jeg har en rosa skjorte som jeg synes er fin, men som jeg aldri bruker.

Pretty in pink? 😊

Føler du deg krenket av de ordene?
Har du en offerrolle i livet ditt?
Tror du at dine følelser er mer verdt når det gjelder bekymringer, fremtiden, angst, usikkerhet, døden...?

Kjenner noen til Jordan Maxwell?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym på date

Liker dere å lytte til folk som snakker om ords opprinnelse? Synes Jordan Maxwell er veldig interessant å lytte til.

For eksempel: Word med en s foran blir sword, ord kan drepe osv....
For dem som er nysgjerrige er det mye å lære av denne mannen.

https://www.youtube.com/watch?v=pAc2aRe1rWM

Lurte på hva dere damer her inne har av meninger om hvor fort man kan forelså å møtes? Jeg hinter til det litt ganske tidlig hvis jeg føler at dama er hyggelig å en jeg kunne tenkte meg å møte.

Men føler at det blir nada med komunikasjon etter det. Kan være etter første dagen man prates.

Er ikke snakk om konkrete "la oss treffes imorra whoop whoop" men mere.. håper vi kan treffes o.l

Jeg er godt vant med å bli hudflettet her inne. Etter en kveld hvor jeg har forsøkt holde meg rolig, skal dere få høre!

Hvor stakkarslig er det mulig å bli? Enten handler det om å være enig oppå den andre, eller så skal man slå hverandre ihjel med en "vittighet" som overgår den forrige! Jeg har aldri kjedet meg så mye som jeg gjorde i kveld - er dette hva det handler om? Ikke ett menneske (nesten) kom med noe som lignet på opptakten til en frisk diskusjon! Har dere ikke meninger? Er dere så jævla inngrodd i gørr at dette er hva dere takler? Har dere psykiske problemer hele hurven? Overgå hverandre i en ubetydelig porno-allegori? Skam dere! Normale mennesker er, og er interessert i, å diskutere relevante problemstillinger! Jeg må ærlig innrømme det er befriende å være mislikt av dette forumet!

1) skaff dere en mening!
2) stå for den!

Konsekvensen er at livene deres vil bli mye mer spennende!...bare prøv!

Så, korsfest meg!

Nå blir det snart burger og øl til fotballkampen klokka 4 på en ettermiddag. Livet er ganske greit iblant. 😆

Hei damer! Jeg leser over alt at de fleste damer ikke mener at størrelsen har så mye å si. Opprett gjerne et pseudonym og kom med ærlige svar nå!
Hvor mye har størrelsen på penis å si for dere? Og hvor liten (eller stor) skal den være for at dere bestemmer dere for at dere ikke gidder det der? Og hvis dere har blitt godt kjent med mannen før dere ser den, spiller størrelsen da mindre rolle?

Hei. Etter å ha lest på forumet virker det som damene blir nedlesset i henvendelser.

Min løsning har vært å sende et gult hjerte. Ved Interresse har jeg fått hjerte tilbake og vi har startet chat som har resultert i hyggelig date. Noen har svart med melding direkte.

Bra for begge parter 😉

Så får du et hjerte og synes avsender er interresant: send hjerte tilbake eller send ei melding. 😊

Date

Siste svar lø. 20 aug. 2016 15:57 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Noen kvinnfolk som vil bli med på en date?

Sammenligner du nye bekjentskaper/dater med eksen(e)?

Hadde h*n egenskaper du ønsker å finne i din nye partner? Hvilke?

.....får meg til å bli litt skremt. Jeg tenker at enten prøver de for hardt å selge seg inn på markedet,eller så har de ett litt for voldsomt selvbilde.Jeg syns ikke det er så sexy.

Et gammelt jungelord sier følgende: Kvinner er fra Venus og menn er fra Rema 1000. Kort sagt fra to ulike planeter. Det er ikke unaturlig at menn og kvinner i et parforhold misforstår hverandre.
Det er sikkert mange av dere som kjenner til Gary Chapmans teori om de fem ulike kjærlighetsspråk. Han mener at det finnes fem ulike typer kjærlighetsspråk som vi menn og kvinner i et forhold benytter oss av:
1. Anerkjennende ord: F.eks komplimenter, ros, støttende ord. Kan være: «Takk for en veldig god middag du laget!» «Så vakre øyne du har!», «Du er flink, jeg heier på deg!»
2. Tid for hverandre: I en hektisk hverdag er det lett å nedprioritere kjæresten fremfor trening, jobb, møter, kurs osv. Tid for hverandre er å prioritere hverandre og bruke tid sammen. Gå en tur, spise middag, reise på ferie osv… Sammen.
3.Tjenester: Det ligger mye omtanke i å gjøre en tjeneste for hverandre. Stå opp tidlig for å lage frokost til den andre. Bære inn ved. Hente barn i barnehagen selv om det er den andres tur osv…
4.Gaver: Gaver trenger ikke koste så mye. Det kan være å kjøpe noen blomster - eller plukke noen selv. Det kan være å gi sin kjære et gavekort på treningssenter. Det kan være å klippe ut en avisartikkel som du vet han/hun vil like.
5. Fysisk nærhet: Det kan være alt fra sex til de små berøringene i hverdagen. Det kan være å stryke på den andre når du går forbi, å sitte i armkroken og se på TV, å gi en klem, å dele et kyss, å leie hverandre osv.
Poenget er at vi i et parforhold ikke nødvendigvis snakker det/de samme språkene. Det er derfor viktig å forstå hvilket/hvilke språk som er dominerende hos sin partner. Samtidig som man bør bli klar over hvilke en selv snakker. F.eks så hjelper det ikke at jeg kommer med blomster til min kjære hver fredag, hvis hennes språk og behov er «tid for hverandre». Da kan blomstergaven bli misforstått som en som kjøper seg fri. Og det hjelper heller ikke hvis en som stadig gjør tjenester for den andre tror at den oppfatter dette som en kjærlighetshandling, hvis hans/hennes språk ikke er tjenester, men fysisk nærhet? Han/hun vil forsatt lengte etter en berøring og ikke etter bæring av ved.

Det er derfor viktig at begge forstår og vet hverandres språk. Slik at man sier/gjør det som den andre oppfatter som et kjærlighetsspråk.
Vi har sikkert alle en eller flere ganger bommet litt her. Vet du hva ditt/dine primærspråk er? Og har du funnet ut hva din partner hadde - den gang du ikke var singel?

Som en nordlending sa det så frimodig og ærlig:
"Dæven kor du har sminka dæ!?
Du må vær bra stygg!??"

*Kremt*....
Hvorfor har noen behov for så enormt med sminke for å kunne vise seg på bilder?

Er mye sminke det samme som om mannen oppgir 8 år for lite i alder?
Det er vel for å "pynte på sannheten"?
:-)

Kjør debatt!

jeg blir drapstruet av utenlandsk mafia, nærmere bestemt gresk veldig ofte. Jeg vet fornavnet til datter av mr loaded, men ikke så mye mer. Hun har plagd meg i åresvis. Hvordan får man politiet til å ta tak i sånt og få dem til å forstå at det er alvor. Mannen til nevnte person har trakassert meg psykisk i åresvis uten at han har blitt straffet på noen måte. Også utenlandsk statsborger. Kan de allikevel anmeldes? Jeg har navn på person husband, men ikke på person wifey.

Jeg skriver vanligvis ikke med personer som ikke har bilde i sin profil, men i går gjorde jeg et unntak og ble positivt overrasket da bildet endelig kom. Puh, for at jeg likte bildet og slapp å komme med den lange og leie historien om at tiltrekning må til osv.

Må si jeg skjønner lite av hvorfor så mange damer fyller opp profilen sin med naturbilder , bilder av diverse kjæledyr, byer de har vært i, flotte bygninger, hva tror de vi men ser etter når vi sjekker profilen???tror de at hvis de har en fin katt eller hund så blir de mer attraktive??? og hvis vi vil se flotte naturbilder klarer vi å finne det selv eller ta turen selv!!
PS tilslutt: bilder der en rekker tunge eller står på hendene er også lite tiltrekkende!!!
Lurer av og til om dette er en dating site eller ut i naturen med Arild Monsen på NRK:)

Nyter dere siste rest av sommeren dere også 😜
Her var det på med bikinien og ut på verandaen med en gang jeg kom hjem fra jobb, og i kveld blir det grilling før håndballkampen 😃😃
Syns ferien har vært lang( 8 uker), og sommeren kort, er dere enige 😔

Etter to uker ferie i USA kom jeg i går kveld hjem til min nye leilighet og en bod som hadde svømt i vann forrige helg. 35 år med diverse minner og verdier. Innboforsikring hadde jeg også selvfølgelig glemt å overføre til ny adresse. Dagens oppfordeing blir vel "Skynd deg langsomt". Da hadde jeg nok plassert mer i loftsboden og ikke satt esker rett på kjellergulv. Til og med overført innboforsikring.

Andre som har opplevd at hastverk er lastverk?

Lurer på hva dere menn legger i benevnelsen "pent brukt"
Ser at det er en del som bruker det i teksten eller sågar som nick.

Er damene her opptatt av total likestilling i heimen eller er det heilt greitt å lage mat og gjere husarbeidet?
Det er vel også dei som liker det slik det var før, at mannen bestemmer?

Gjer sjølv husarbeid og koker av og til, men hadde ikkje gjort noke om eg fann ei som likte husarbeid og lage mat. Er vel fødd for seint :P

Hei godtfolk i vest 😊
Er det flere som kunne tenke seg et forumtreff i Bergen i august? Hadde vært morsomt å møtes en gjeng, gå ut og ta en matbit og noen glass og prate tull og fjas (Alvor og flørting kan også tillates).

Den ærverdige Chillrosa foreslår mellom 10-25 august, for meg passer det ekstra godt 10-14 august, men jeg er fleksibel.

Noen som har lyst?

Er dere forumstryner single?

Etter 23 km og fem timer i kajakk i går kveld, verker jeg i hele kroppen. Nå skal jeg likevel liste meg ut i natten og regnet, for å padle mer. O.E. Antonsen skal spille inn soloppgangen på det berømte stupetårnet i Hamar, og jeg skal sitte i kajakken og drikke kaffe mens jeg nyter. Hadde vært kjekt om vi kunne se sola når hun kommer, men dette blir nok magisk uansett. Ha en strålende søndag alle sammen!😘

Da er det nok en lørdag kveld. Jeg har mange gode venner som jeg finner på forskjellig med, og jeg trives og koser meg godt i eget selskap også. Allikevel ligger det alltid i bakhodet, tenk om det hadde vært en til i livet mitt... Man er på datingsider, gjerne flere en en om gangen også. Ofte ser jeg flere av brukerne her på de andre sidene også. Man ser og ser, men finner ikke helt det man ser e.tter.. Mange ganger tenker jeg at "nei, nå er det slutt.. Bare denne betalingsperioden utløper nå, så tar jeg en pause herfra og derfra osv.. " Men så tar nysgjerrigheten overhånd, og man må inn og se allikevel, i tilfelle.... Man tenker ofte at til neste jul, kanskje man er to.. Eller til sommeren igjen, så kanskje jeg reiser på ferie sammen med han jeg fant godtonen med... Stadig hører man fra andre at du som er så pen og bla bla bla... Eller du er for kresen og sær.. Man har prøvd og feilet, og til slutt føler man seg litt rådvill, hva skal man foreta seg? Man har det bra alene, men det er ikke det man ønsker. Er det flere her som føler at vemodet kan ta overhånd innimellom?