Sukkerforum

Vurderer å ta med de single i kompisgjengen til soria moria. Kommer det mange damer rundt 25-35? Må jo bli ganske kul denne festen!

Ok, jeg har et problem.

Det er mulig det er er pirkete, dumt og teit, men det trenger jeg nesten litt tilbakemeldinger på.

Jeg sliter med enkelte jentenavn. Spesielt Marthe/Marte skiller seg voldsomt ut. Har ikke personlig hatt noen dårlige erfaringer med jenter med det navnet, men har flere kamerater som har vært eller er involvert i jenter som heter Marthe/Marte og uten unntak er de alle masete, triste og kjipe jenter. Den jenta som aldri lar typen gå ut med gutta. Den jenta som må ringe typen sin 6-7 ganger daglig om han er borte et par dager på tur.
På grunn av dette vegrer jeg meg veldig for å møte/date jenter som heter Marthe/Marte.

Er det jeg som er syk og burde søke hjelp, eller har andre samme opplevelser rundt navn?

Snøen har lagt seg som et fin glitrende teppe og sola holder på å gå ned... Nydelig å se på! :)

Men er det noe annet spennende som skjer i kveld? Noen som holder Fortet eller noen som skal ut en liten tur? Jeg skal ihvertfall ut av hiet etter en snarvisitt innom i løpet av helga.

Lurer på om noen her er kristne? Etter at jeg fant Jesus ble hverdagen min mye bedre, kanskje Jesus kan hjelpe deg?

Og high five til alle dere her inne som ikke køyer alene ikveld! :) (bortsett fra de som er gift eller samboer selvfølgelig!!) ;)

Siden 98,7% av de som har vært innom profilen min IKKE har gitt meg noe hjerte eller skrevet noen førstemelding, så har jeg prøvd å finne andre metoder for å finne ut om de som er innom kan være interessert.

Og da er det jo (tror jeg?) bare en måte igjen: se hvem som er innom flere ganger. Er en person innom flere ganger på ganske kort tid, må det vel være noe interessant der, skulle man tro?

Så nå nylig tenkte jeg på ei av de som har vært innom profilen en del ganger, og tenkte som så at:

"OK; nå går jeg innom profilen hennes en siste gang, og hvis hun da kommer innom min profil etterpå IGJEN når hun ser jeg har vært innom, DA sender jeg en melding."

Som sagt så gjort; jeg gikk innom profilen hennes igjen. Og joda - ikke så lenge etter kunne jeg se at hun hadde vært innom min igjen! Så jeg sendte en hyggelig melding. :)

Men var hun interessert? Neida. Ikke noe svar.

Æsj - tenkte jeg hadde en ganske god metode for å lodde stemningen der, men akk.

;)

Etter å ha vært på sats idag, skulle jeg bare innom rimi en liten tur for å handle inn litt stæsj. Idet jeg kommer inn døra er det ei søt lita snelle som smiler til meg, jeg smiler selvføgelig tilbake. Hiver noen ting nedi handlekurven, og møter blikket hennes igjen.... Hun smiler til meg... jeg smiler tilbake.... Vi vimser litt rundt i butikken, og flere ganger titter hun bort og smiler, jeg smiler så godt jeg kan tilbake... Jeg tipper jeg handla 5 ganger så mye som jeg egentlig hadde tenkt, bare for at hun var der.

Husker ikke når jeg kjøpte hverken rødløk eller gulrøtter sist!!! Først vimsa hun rundt i grønnsaksavdelingen, så vimsa jeg rundt der(en stund etter henne)... leeeenge vimsa jeg der... Da jeg skulle kjøpe avocado kom hun bort og stilte seg ved siden av meg og plukka hun også.... Jeg fikk faen ikke frem et ord.... Vimsa litt til, kjøpte pondus, som jeg ikke har handla på sikkert 2 år... Så måtte jeg bare gå til kassa... Da kom hun fort bort, og stilte seg bak meg i kassa.... Mulig jeg er innbilsk her nå, men føler det var mer enn nok invitasjoner til å ta initiativ.

Hva sier man i sånne situasjoner? Beste jeg kunne klart å rive av meg er vel noe sånt som "er du så glad i avocado, eller følger du etter meg?". Og det kunne vel vært like skremmende som flørtende, eller?

Noen som har gode råd til hva man KAN si i en sånn situasjon?

HERREGUD! Har null problemer med å flørte, og kanskje tom sjarmere jenter når jeg først er i en situasjon hvor det faller seg mer naturlig enn på butikken liksom.

......

Jeg har en liten "greie" jeg lurer på, og dette gjelder i det virkelige liv.

Først kjapt om meg selv, selv om det sikkert ikke er kjempeviktig: 31 år, 181 høy, 77 kg og venlig veltrent (Har trent hele livet, fordi det føles bra). Jeg VAR meget utadvent, og har alltid scoret høyt på den sjarmen det medførte. Nå har jeg blitt roligere og mere stille på mine eldre dager.

Så: Jeg var hos legen denne uka, for å hente innsovningstabeletter. Av og til sliter jeg med å sove. Men der inne har legen en assistent, som jeg har sett to ganger. Hun er en fantastisk flott jente, søt og positiv, og smiler alltid. Jeg vet ikke om hun er opptatt.

Sist: Jeg har lurt på om jeg skal si: Kunne du tenke deg å ta en kaffe/øl en kveld? Men på et så enkelt punkt stopper det helt opp, selv om det verste er et nei.

Så jenter: Er det positivt å få en slik henvendelse? Blir det bare ekstra kjipt for henne om hun må si nei? Er det vanlig at man får et slikt spørsmål? Hva er oddsen for et ja?

Eller: Bør jeg spørre???

Har aldri hatt slike problemer før, men de kjærestene jeg har hatt har vært jenter i min omgangskrets, da har jeg hatt tid til å la dem bli kjent med meg. Dette er en helt ukjent jente og en ny situasjon, faktisk:)

Jaja, da har jeg blitt plassert i den båsen også! *ler*

Av ironisk en jeg har datet som er 11 år eldre enn meg.. Jeg ble rett og slett for gammal for ham!
Jaja, la gutten få leke med småripsa tenkte jeg og lo for meg selv i det jeg klikket meg ut av sms'en og la hodet på puten for å innta nattesøvnen igjen etter å ha blitt vekket av mobilen som skurret i vei på nattbordet.

Når man er 25 og "for gammal" da er livet interessant gitt *ler*

Noen kule pratesjuke jenter som vil ha det gøy ute på byen i dag med meg en en kamerat....??

Jente ser på profilen min. Har aldri sett jenta før, aldri skrevet til henne. Så skriver hun.

"Jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre"

WTF? Står det "come to daddy" i profilen min? Mmmnei ;)

Mye rare folk her på Krydder, nei jeg mener Sukker :)

Jeg fikk en ufrivillig fridag, da etter å ha levert junior i bhg, kjørte jeg ut. Pc`n sier bare dns/server feil da jeg prøver logge på intranett. Så nå sitter jeg her, uten noe å gjøre, ikke kommer jeg meg noe sted, for bilen står i renna utenfor huset.. hehe

Men det er dra fredda`n:P

Halvparten av de som kjøper sex i Storbritannia er i forhold, og antallet horekunder øker kraftig, viser en ny undersøkelse. Selv om Storbritannia har enkelte særegenheter som samfunn, tror jeg ikke ting er så veldig ulikt i Norge. Jeg lurer bare på hva som får menn som er i forhold til heller å kjøpe sex, jeg.

Dagbladet om undersøkelsen:
http://www.dagbladet.no/2010/01/24/nyheter/utenriks/sexkjop/10077807/

Og, please, ingen diskusjon om forbudet mot å kjøpe sex i Norge (og Sverige).

Ofte oppstår det usikkerhet om hvor forholdet skal gå videre etter et par dater. Hvordan kan denne usikkerheten unngås? Det er vanskelig både for menn og kvinner å sende og motta de riktige signalene i denne fasen? Jeg trenger bedre antenne ;o)

Jeg er redd for å bli såret og er kanskje derfor litt ekstra forsiktig med å være nok frempå og tydelig. Hva med deg?

Dette er en flørte tråd for "hingsten"

Man hører ofte på forumet om jenter som er frekke eller kravstore i profilen sin. Det har jeg absolutt ikke lyst til å være, men samtidig vil jeg jo ha noen som passer til meg. Og etter en del lange og korte forhold bak meg er jeg ganske sikker på hva det er jeg vil ha. En av disse "kravene" går på høyde. Jeg er ikke spesielt høy selv, bare 163 cm, men likvel er jeg veldig lite tiltrukket av det jeg anser for å være lave menn. For å være litt mer spesifikk; hvis du er under 180 er det ganske mye som skal klaffe ellers for å tiltrekke deg meg. Og er du under 175 skal du rett og sletyt være Tom Cruise i TopGun.

Jeg har en del spesifikke krav i profilen min, men ingen av dem går på utseende, alder eller staus. Alt er personlige egenskaper. Men grunnet en særdeles høy frekvens med henvendelser fra disse "lave" mannfolka (som sikkert tror det er greit å henvende seg til meg fordi jeg er så liten selv), har jeg vurdert å ta med, "ingen menn under 180" i profilteksten min. Ikke for å være slem, men det hadde spart ca 50% av alle menn som henvender seg den anstrengelsen de måtte synes det er å skrive en mail eller sette et hjerte. Men det er vel slemt det, eller?

Før jeg blir bombardert av forumets bitre krigere og utsatt for massiv nedjekking av alle 35+ mannfolk som synes jeg er frekk som ikke vil date en alenepappa på 35 år og 170 cm.... Jeg er 24 år, såpass pen at jeg får mer enn nok av henvendelser IRL OG her, og det eneste fysiske "kravet" jeg har er en høyde og en vekt som tiltrekker meg. Er det så galt?

De fleste av oss veit at å gi hverandre oppriktige komplimenter er noe av det bedre vi kan gjøre!! Det gir så mye å kunne bidra positivt inn i hverandres liv med gode ord i en passende stund.

Overfor en kjæreste er det kanskje desto viktigere å være flink til å gi og motta komplimenter. Jeg tror det er som å vanne en plante - det gir ny næring og vekst og kan gjøre et forhold sterkere.

Hvilke komplimenter opplever du som de viktigste å få av den andre??

D handler ikke om å finne den man vil gå til sengs med,men d handler om å finne den man vil våkne med..D handler ikke om den man vil leve livet sammen med,men det handler om å finne den man ikke kan leve for uten..I en verden er du bare noen,men for noen er du hele verden..

Er det lagt inn en mekanisme i PCer som selges i Norge slik at de blir dødssyke omtrent 2 år og 1 dag etter at de ble kjøpt?

Et kjapt teknisk spørsmål:

Dersom man er superbruker, finnes det mulighet for å gå over til vip...evt en instilling som gjør at man kan hoppe frem og tilbake? Muligheten for å skjule bilder for ikke medlemmer er nemlig attraktiv.

Takker.

Er det virkelig mange gutter som finner kjærligheten her.? Jeg har vært aktiv her på sukker, men er omtrent null respons. Jeg lurer på hva som er galt? Ser på meg selv som en normal person. jeg har bilder i profilen, jeg trener, er sosial og ikke røyker jeg. Er det bare meg av gutta som syns responsen er svak her? og hvorfor er det slik?

Hehe.. Kjøpte meg bil for 5 mnd siden.. Trodde jeg hadde gjort ett røverkjøp.. Peugout 405.. 95 mod..strøken.. automat.. nesten plettfri i lakken og 1 eier siden 95.. med unntak av 5 siste mnd... Alle servicer fulgt opp...

Gikk vel 3 uker.. første runde på verksted.. ulyd.. bahh..

Så hadde jeg den inn på service ett par mnd etterpå... Like greit å følge opp! =) meeen..der var det en del småting ja. og resulterte i stor regning..

Deretter kom sprengkulden.. og bilen starta med ett hyl av en annen verden.. åpna og sjekka servooljen.. (fikk mistanke da den ikke var særlig styrevillig) og joda.. tykkt som grøt!!! sukk.. Inn på verksted..sjekket for lekasjer... skylte systemet og fikk beskjed om at det måtte ha vært kondens og systemet var helt og fint..

to dager etter var lekasjen ett faktum!! Og oljen renner bokstavelig talt ut av kjærra... sukk.. Nå er den på verksted for 4 gang på 5 mnd.. Er det mulig.. man får igjen for å kjøpe bruktbil! hehe..

Så nå håper jeg at jeg finner en mann som er fulgt opp på servicer.. ikke dyr i drift.. hvor jeg ikke får slike overaskelser 3 uker etter "kjøp" ..hehe.. Men flott om du er av en litt eldre modell enn bilen min! Så lenge du ikke lekker:P

Ett lite mandagsukk fra meg!

I anledning av teateroppsetningen av "Sangen om den røde rubin", som jeg gjerne skulle ha sett.. , fant jeg fram boken min igjen.. Må bare få sitere Mykle, en onsdags morgen i 2010:

"Vil fremtidens ungdommer dyrke jorden?
Vi er ikke forenet i lengselen efter døde planeter.
Vi er forenet i lengselen efter hendenes innside." (A.Mykle 1956)

Vi lever i teknologiens og vitenskapens tidsalder.. men jeg påstår at Mykle forsto alt med disse vakre ord, skrevet for over 50 år siden.

Hva tenker dere?

Jeg begynner å bli lei av alle disse useriøse brukerene. Dem søker etter noe, men det skal mye til at det hele tatt blir et møte utenfor nettet. Jeg trur det ofte har ved dårlig selvtillit.

Jeg har en følelse at flere av dem har vert inne her i årevis. Hvorfor i det hele tatt svare, når man ser at personen som skriver ønsker en flørt/forhold og ikke kun nett venner?

Ikke bruk nettet når man har dårlig selvtillit til nettdate. Kan heller finne en ny hobby eller noe for å møte din framtidige kjærlighet. Ikke her.

Irritert i dag.

There is a definite catch with all indefinite catches.

Jeg lurer på hva menn syns er et greit og høflig avslag på en mail? Jeg er en voksen og pent oppdratt dame på 45 år og har prøvd etter beste evne å svare de fleste jeg får henvendelser fra, men det sier seg jo selv at alle passer jo ikke for meg. Dette har jeg da gitt beskjed om, men opplever å få noen sure "oppstøt" fra enkelte. Hvordan skal man da svare uten å få sure tilbakemeldinger? Dette har ført til at jeg har latt være å svare fordi det er så lite hyggelig å åpne post som er utrivelig.....

Igår var jeg ute på byen og møtte noen av jentene jeg går på skole med. Det ble den samme historien som alltid, blikk og flørting fra deres side, men med en gang jeg responderer på det så trekker de seg unna. For eksempel: En av dem sier at hun er så provosert av holdningene mine (på skolen), men likevel flørter hun på byen og på fest.... Jeg prakker ikke meningene mine på folk, men legger heller ikke fingrene imellom dersom jeg blir spurt om noe. Hvorfor snakker de til meg i det hele tatt, når de bare er ute etter å få bekreftelse på sitt selvbedrag, samtidig som de _vet_ at det får de ikke av meg?

Ja, jeg vet dette høres ut som en sytetråd, men begynner å gå lei av dette nå!

Jeg har hørt fra mange venninner her inne at de får post fra gutter, og deretter drittslenging fordi de enten ikke har lyst, eller tid til å svare. De blir kalt overlegne, bitcher, gjerne over flere meldinger. Er det så mange smålige gutter her inne som ikke tåler at folk ikke har lyst til å svare dem? Tøff på avstand, eller bare et råttent selvbilde som må lesses over på andre for at man skal kunne kave rundt i runkerullene hjemme på hybelen uten å føle seg mest ubrukelig i hele verden?

Takk for at dere er med å å ødelegge hverdagen til alle andre her inne.

Mange har nevnt det før, men vi tar det nok en gang for å gi hverandre mange gode idéer!!!!!!!! :)

Nevn en av dine beste og mest originale måter å date på og hvordan du tilnærmer deg???

*Seriøs, men også med et snev av fjasetråd*

Det er ikke fritt for meldinger a la dette: "Spør hvis det er noe du lurer på! Jeg forresten gidder ikke å svare på dumme spørsmål og standard høflighetsfraser. HVIS DU IKKE HAR BEDRE FANTASI SÅ GÅ VIDERE!!". Dette er gjerne det eneste som står i hele profilen.

Felles for de jentene som har disse meldingene, er at de som regel ikke er de aller mest attraktive Sukker kan by på, og definitivt av typen som ikke får mye oppmerksomhet utenfor nettets fibertråder. På nett får de derimot leve det livet de skulle ønske de hadde, og kan tilogmed tillate seg å avvise folk før de i det hele tatt har tatt kontakt.

Er ikke dette litt sørgelig? I starten tenkte jeg det bare var morsomt. Etterhvert ble jeg bare flau, mens nå er jeg mest trist. Hvorfor fungerer gutter og jenter så dårlige sammen, egentlig? Hadde menn hatt livmor, ville jeg definitivt vært homo.

Interessant

Siste svar on. 27 jan. 2010 11:19 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Lille my

http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article538878.ece

"Studien viser at oralsex og det å svelge sperm henger sammen med færre tilfeller av preeklampsi", skriver forskerne i sin rapport

Trenger jeg og si noe:)

Mark Gungor - Men's Brain Women's Brain
http://www.youtube.com/watch?v=GuMZ73mT5zM

Fikke chatte forespørsel i går og godtok forespørselen. Men vi fikk begge beskjed om at den andre var opptatt, eller logget av.
Jeg er superbruker og han er det ikke. Er det derfor?

Lette i hjelpe sidene på sukker, men synes ikke jeg ble klok av det, der står det:

"Bare superbrukere kan kontakte alle via meldinger eller chat" Nå har jeg blitt kontaktet av flere som ikke er superbrukere via mail, så det utsagne stemmer ikke. Har forstått at så lenge en er superbruker så går det greit.

Spørsmålet er altså: Må begge være superbrukere for å kunne chatte, eller gjorde vi noe feil, andre forslag?
På forhånd takk for hjelpsomme svar.

Jobb

Siste svar ti. 26 jan. 2010 22:31 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Diablo

Hei

Jeg er borte mye pga av jobben, vanligvis en slags turnus på 2 uker borte og 2 uker hjemme. I perioder kan det være lengre.

Har ofte blitt avvist pga av dette og syns egentlig det er litt urettferdig. Jeg brenner for jobben og kunne aldri ha tenkt meg slutte.
Jeg ser ikke problemet med å være borte i perioder og er tross alt hjemme 24/7 når jeg har fri. I et vanlig fohold hvor begge parter er i jobb, hvor mange timer i uken har man kvalitetstid?

Dette er egentlig et spm til kvinnene her på forumet. Hva mener dere om saken? Erfaringer, fordeler og ulemper?

Nå i det siste har det vært lite napp på søte damer, må en bytte bilder hele tiden eller? Søt ,seriøs sindig,og "solid" jente søkes av denne karen......

Hva mener eller hva legger ALLE dere gutta i når dere skriver i profil "jeg er leken" osv ??
Å hva legger VI damer i samme utrop??

Søker etter ei allright jente :) ta kontakt da vel..biter ikke..

Kom over denne:

http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=591102

Den handler om frostskader, og han som er intervjuet heter Frostad. Det fikk meg til å tenke på andre gode navn:

Brannmester Lae Brenne
Dyrlege Bjørn Løwe
Ligningssjef Slemmén
Kiropraktor Trykkerud

Noen som har noen andre festlige navn å by på?

Har vært inne og skummet litt rundt på profiler her, og det virker som noen jenter tror det holder med fine bilder i albumet? Blanke profiler uten tekst, og bare et halv-porno bilde med sugelepper og et tomt smil? Mulig det funker for noen, men ikke noe stas med sånne profiler asså.

Kanskje det hjølp å logge ut?

1 måned på ei øde øy, kun det du klarer å fange/finne som mat.
Verste er at jeg er ørlite fristet ;-)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=586564

Kjekt å ha sak, for noen og enhver... *smiler*

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=586605

Er det noen single her inne som skal gå Birken i mars? Hvordan ligger dere an drøye 2 måneder før startskuddet går? Noen som har noen erfaringer eller pussige opplevelser å dele fra tidligere renn?

Hilsen en som skal delta for tredje gang

Det kiler i magen, pulsen slår litt ekstra fort.... jeg står på bade nydusjet å klar for å legge siste finish på looken før jeg skal på date . Jeg har slike varme hårruller som gir ett langt hår litt ekstrå volum og blank look.... mm jo da ser da bra ut! smiler til meg seg i speil bilde mitt og gir meg selv ett sleng kyss..... du verden! Selvtiliten er på høygir når man skal på date.... musikken er på høy guffen i stua og jeg danser litt rund meg selv for finne meg noen klær .... ja som jeg selv sagt har tenkt igjenom for mange timer siden.... Drar på meg min "kule" i mine øyne jeans.... smetter på en sexy bh... tar en litt ettersittende topp , og lett løs bluse over ....
ahhhsukk..... jo jeg jeg gleder meg... litt sminke , en dæsj parfyme..... , pause i stue og leser en meld, en slurk pepsimax... så ut den store verden.... av sted på date ..... på to stilge støvletter og smil om munne!!! Er ikke dette litt godt da ....VENNER??? :) :)

Like komplisert som jakten på kjærligheten :)

Real Group - Den makalösa manicken
http://www.youtube.com/watch?v=b5vKp7pQKbw&feature=related

Ha en fin uke :)

Det går dager mellom hver gang jeg kanskje får en melding eller et hjerte fra en mann, men de fleste mennene som henvender seg til meg, skriver fra bildeløse profiler og virker ikke seriøse. Jeg forstår ikke hvordan andre jenter her inne kan si de strømmer over med meldinger når jeg ikke får så mange. Hva er galt? Er jeg for gammel, stygg eller er det det at jeg er alenemor? Jeg har prøvd å endre på tekst og bilde uten at det har hjulpet nevneverdig.

Da har jeg fått avdekket et sentralt element som også funker på sukker. En eller annen foreslo å presentere kløfta på profilen. Det ble gjort, og en liten markedsføringskampanje på forumet avstedkom formidabel økning av besøk på profilen.

Easy, effektivt og oppløftende for selvbildet :)

ble litt revet med....lol.. og synes det var på tide jeg og fikk en tråd:))

Hva gjør folket på en søndag ettermiddag/kveld?
Her er dagen utrolig lat. Burde selvsagt mobilisere litt viljestyrke og komme meg en tur ut, men akkurat nå er det bare nydelig å ligge under et pledd og se på stafett, surfe og muligens innta middagen i stabilt sideleie. Ikke stort å skryte av. Noen bedre?