Sukkerforum

Er det flere som også seriøs vurderer å melde seg ut av hele sukker når de hele tiden sletter profilbildet som ikke skiller seg særlig ut fra mange andre her.

Det er jo ikke noe nytt at jente profiler har lettere for å bli godkjent selv om den ikke går under kriteriene her eller tommelfinger regelen som sier at et ansikt skal minst fylle halve bildet.

Hvor mange er villig til å slette hele profilen her inne pga dette problemet?

Jeg har vært trofast lenge til sukker med 18300 besøkende på min profil men nå synes jeg det provoserer meg en del.

Er det bare det bare meg, eller er det flere som har opplever at sukkermenn over 40 som regel trekker fra 2-8 år på alderen? Hører gjerne fra dere menn også....:)

De fleste av oss har sikkert oppdaget at foreldre blir eldre. Men hva gjør man når de ikke innser det selv?

Kveldens historie er at jeg har vært på bilflytting med fadern. Da har jeg både vært passasjer og medtrafikant. Han pleide å være en meget god bilfører, men de siste årene har hans evne til å oppfatte omgivelsene gått drastisk ned. Han bommer på avstandsbedømming og fartsbedømming, og noen ganger lurer jeg på om han oppfatter at enkelte trafikanter faktisk er der de er.

Jeg har prøvd et par ganger å bevisstgjøre ham på at oppmerksomheten og reaksjonsevnen hans ikke lenger er som de var og at han bør tilpasse kjørestilen deretter. Det blir total fornektelse hver gang. Enten hinter jeg så vakt at han ikke oppfatter poenget eller så hisser han seg opp med at jeg ikke har noe med å fortelle ham at jeg er bedre enn ham. (I denne sammenhengen har jeg aldri dratt frem noen sammenligning med andre enn ham selv for noen år siden.)

Hvordan skal man få en eldre herre, pensjonert lærer, til å innse han han eldes? Må det en ulykke til?

Hvor lenge er man egentlig logget på her etter at man har logget ut. Jeg ser at jeg fortsatt er logget på etter over 1 time etter at jeg har logget av. Dette er vel kun for å tro at det er mer folk her inne enn det virkelig er. Synes det er bare tull. Fint om dere fikser opp dette.

JEG ER SÅ KOSESJUK!!! SNUFS....

I min katergori kvinner skal drømmemannen ofte være:

-passe trent/maskuling
-Fotogen
-Empatisk
-Rik
-Gjerne noen år yngre
-Samme sunne interesser
-Sporty/handy
-Aktiv
-karrieremann

you name it, det påfallende er at kall det passe normalt elegante halv-modne sjeler,
blir værene/ evt til og fra i årevis, med enkelte unntak da selvfølgelig.

Skulle kanskje sukker utarbeidet en funksjon som passet på veteranene her inne?

-6 mnd- vips en påminnelse om å kanskje lette litt på et par krav og ikke kreve alle oppfylt,

-12 mnd, du er en ganske utholdende bestemt kanskje ganske kresen fyr/frøken, kanskje på tide å..... bla bla..

-18 mnd... luft-slott???? bare fantasien setter grenser og de kan jo faget eller..

er hingsty helt på ugess-beite her nå kanskje..

Hvorfor båslegger vi "jenter tenker slik" og "gutter tenker slik"?
Kommer det oss nærmere en partner, eller gjør det oss mer partner-sky?

Kjør debatt.

Ensom?

Siste svar ma. 19 okt. 2009 19:55 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Inane

Er det noen her inne som er ensomme? Altså, som innimellom kjenner seg skikkelig, skikkelig ensom? Ikke bare som singel men generelt, med seg selv?

Jeg spør fordi jeg tar meg selv i å tenke at jeg kanskje lurer meg selv til å tro at bare jeg får meg kjæreste igjen så ordner alt seg. Sannheten er nok at jeg burde ta meg selv i nakken og fikse både det ene og det andre ellers vil et forhold aldri funke... fordi når jeg har vært i forhold så har jeg kjent meg ensom likevel... og endt opp med å distansere meg i frykt for å bli forlatt. Komme den andre "i forkjøpet", liksom...

Er det bare meg her i verden som er litt rar?

Ny uke, nye muligheter!

:)

Kan noen gi meg råd på hvordan man gjør dette uten for mye søl?
Min erfaring er at vinflasker spretter veldig dårlig, og som oftest knuser når de treffer gulvet.
Må man kaste dem på en spesiell måte for å få dem til å sprette?

heia alle

Ingen svar
(mann 46 år fra Østfold) Privat melding

dette var nytt for meg, men takker for hyggelige tilbake meldinger her ...kanskje jeg kigger inn igjen :-) takket være Pusen

Støtter vi Tv aksjonen?

Jeg er det ikke, men kanskje jeg kan lære å bli det?

http://minmote.no/index.php/2009/10/slik-ser-du-bra-ut-pa-bilder/

Tror du dette funker?

Nå er det ikke min jobb å bestemme hvem som skal ha profil her, men online lista mi er full av jenter med partybilder og ingen profiltekst.
Er disse på jakt etter en kjæreste?, altså klart de ikke hadde sagt nei om en innertier megahunk hadde skrevet til dem :P Meen er online lista mi full av jenter som egentlig kun har en profil for å bli sett og få litt meldinger for å bygge egoet sitt?

Det er helt greit for min del altså¨, meen jeg skulle ønske det var en funksjon som gjorde at jeg kunne rydde bort de useriøse for jeg er nemlig på jakt etter å treffe noen. Det sier seg selv at en jente som har tusen partybilder og som oppgir at hun er student, ikke burde ha problem med å treffe noen på de uendelig mange festene, sammenkomstene osv. man har som student.

Jeg hadde iallefall ikke det da jeg studerte. Men nå, når jeg jobber mye og ikke klarer å ta byen seriøst, velger jeg å bruke nettet som kontaktmiddel.

Hei

Ser at det arrangeres datingfester i Oslo på jevnlig basis. Siden jeg kom hit til Sukker (noen måneder siden) har det aldri vært snakk om noe singeltreff i Trondheim. Er Sukker.no først og fremst en tjeneste for Oslo-folk, eller arrangeres slike fester også i andre byer?

Det er visst mye som er komplisert...

Å be om den infoen som mangler i den tomme profilen, gjør meg til ei vanskelig dame.
Å spørre hvem er du, er for vrient.
Å si at jeg ønsker å få vite noe mer enn rammene i hvor du bor, hva du jobber med og hvor mange barn du har, er for komplisert.
Å si foreløpig neitakk til date med en fyr som ikke kan begrunne ønsket med mer enn; Du er i rett alder, du bor i rett avstand, du har rett ønsker ang barn, også var bildet ditt greit nok..., gjør meg tydeligvis til noe ekstraordinært vanskelig i sammenlikning med andre damer....(?)
Å ikke kaste alt som er meg overbord for å tilpasse meg ønsket hans om hvem jeg burde være, gjør meg til ei vrien dame.
Å skrive til en fyr at han ikke behøver tekkes meg ved å utslette seg selv, sine ønsker eller interesser, at det er helt greit for meg bare jeg slipper være med, at jeg heller møter en lykkelig mann etter at han har gjort det som for han er viktig enn å drasse på en sutrete mann som egentlig ikke er fornøyd, ... ja, dèt må vel antagelig være toppen av vanskelighet?
Å spørre om hva det er ved innholdet i min profil og våre samtaler som gjør at han vil møte meg, er for vanskelig.
Å si at jeg er mer opptatt av personlige egenskaper enn overflatiske ytre rammer, er for komplisert.
Å si at jeg heller vil ha litt av hans kvalitetstid sammen med alt hans engasjement, enn at vi skal snuble rundt i hverandres alle hverdagsdetaljer på fulltid,.... dèt gjør meg antagelig til Sukkers vanskeligste dame(!)
osv. osv.

Er det ikke egentlig slik at disse guttas overflatiske enkelhet er det mest kompliserte?

Ja folkens, savner dere en å ha i arm kroken eller å sitte i arm kroken, eller er det bare sex dere vil ha??

armkrok

Siste svar lø. 17 okt. 2009 20:08 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym hermine

.....er såååååå klein og sliten etter et fuktig lag i går. Hvor den armkroken når man virkelig trenger den?

Heisann, det er fredagskveld og jeg lurer på om jeg skal slutte med å gå inn på sukker.no. Grunnen er at jeg er ei dame som liker ord, jeg koser meg når jeg kan sende noen ord til noen. Men det virker på meg som det er å skvette vann på gåsa, lite tilbakemeldinger. Jeg er ikke ute etter å finne den store kjærligheten her, men liker godt å treffe nye mennesker, det vil si å bli kjent. Det ble ikke slik jed trodde, folk sitter jo bare og kikker på bilder og ingen ting annet blir gjort. Jeg var så naiv at jeg trodde folk ville svare eller vise litt interesse, jeg gidder ihvertfall ikke å sende koselige og oppmuntrende mail til noen her på sukker. Er det bare meg som er sliten etter en hektisk jobbeuke? Er det flere som har opplevd lite respons? Til dere mannfolk, jeg har ikke tenkt tanken en gang på å sluke dere hele, jeg vil bare ha litt uveksling av erfaringer om løst og fast. Jeg skjønner at jeg ikke finner min drømmeprins her og det er ikke meningen heller, han kommer ridende på hvit hest, indianerhøvding med fletter og fjærprakt, og ikke minst lendeklede, kaldt det nå, Det jeg vil fram til at jeg synes folka her inne kunne være litt mer aktive, alltid koselig å bli kjent med nye mennesker, jeg synes ihvertfall det. Et lite fredagssukk fra en enslig kvinne som ikke er på desperat mannejakt.

Hei alle sammen. Igår kveld fekk eg nokke av det verste som kunne skje...fekk ein avrivning i akillessena på ve fot. Diagnostiserte meg selv, men tenkte det var lurt å gå til lege. Fekk sykemelding og NSAID`s. Greit det. Men så aktiv som eg er så fekk eg beskjed om å holde meg i ro og bruke krykker...:( Ble undersøkt av en kollega, som sa jeg burde avlaste i 2-4 veker, dessuten kunne det hende at man måtte gå inn å operere. Dæven for ei kjedelig helg jeg har i vente.
Gode tips til hva jeg kan gjøre i helga uten å fly på veggene?

Hvorfor er det så mye menn her uten profilbilde og med syltynne profiltekster? Hva er dere redde for...??

Hva er det som har gledet deg den siste uken?

Er det noe du har blitt spesielt glad for?

og kommer til å bli verdens mester i avvisning. Er det noen som har kommet i rekordboka pga av det, mon tro?

Synes det er uvanlig få som skriver at de er kristne i profilen sin. Jeg etterlyser menn som er kristne fra 40 og oppover, ikke mørkemenn men helt vanlig kristne eller kristen light som jeg betegner meg selv :)

...at vi opptrer så forskjellig her på forumet. Jeg tenker da ikke på at vi har forskjellige meninger, men derimot at vi gir uttrykk for disse på høyst forskjellige måter. Noen blir tilsynelatende irriterte, noen nærmest ufine, noen ser hvordan de selv opptrer, mens andre igjen er mest opptatt av andre. Noen er mest morsomme, noen mest seriøse og dype, osv... Jeg lurer litt på følgende:

- Er det slik at de fleste av oss i ganske ung alder er ferdige med utviklingen... - hvordan vi opptrer/ fremstår?
- Er det slik at de fleste av oss er den vi er og verken vil eller kan forandre oss?
- Er det slik her på forumet at man MÅ forsvare seg - at det er en annen som "bestemmer" din reaksjon - ala "det var han/hun som begynte"... og derfor må jeg-/ er det naturlig å gjøre det "alle" andre ville gjort, nemlig å ta igjen på samme måte.

Synspunkter?

- sa den frustrerte jenta.

"ÅÅÅÅÅÅH................HUN ER JO BARE UTE ETTER KROPPEN MIN!"

Hvordan føles egentlig dette for en mann? ;-)

Har tenkt mye på dette...
Føler at jeg er meg selv 100%
men har skjønt at det er en del siden jeg skjuler
sider som bare den nærmeste får se
Hvor dumt er ikke det?
Jeg skjuler mitt sanne jeg for å fremstå som den jeg ønsker å være
Har overbevist meg selv om at jeg har rett og da har jeg det.

Er du deg selv når du går i dybden og analyserer?

http://www.naringsetaten.oslo.kommune.no/article148681-7172.html

Ikke første gang er tema tatt opp her.
Selv skriver jeg fort og får mange tastefeil på veien. Fått en del kritikk for det. Folk skjønner hva det står der, men uansett MÅ kritisere. Jeg bryr meg ikke, men kanskje noen kan bli lei av sånn kritikk.
Folkens, bruk energi til å være gode mot hverandre, ikke på å kritisere alt og alle...
Ha en fin dag :)

Er du en romantisk person, eller er det å være romantisk bare klissete og flaut?

Hva er det mest romantiske du noen gang har opplevd?

Ok, la oss ha en liten kjønns-nøytral skravleklubb her. Jeg har nemlig noen betenkninger rundt Sukker.no. Jeg vil ikke akkurat si at det er negative ting, men det er ting som jeg mener kanskje burde være gjort annerledes:

1) Match-systemet
Sukker.no har en dum matching-algoritme, fordi jeg blir bare matchet med folk som er "like som meg". Dvs: Dersom jeg svarer at jeg hater å ta oppvasken, så blir jeg kun matchet mot andre som hater å ta oppvasken. Til nød kan jeg svare at "deres svar ikke er vesentlig", men hvem vil vel det - jeg vil jo møte noen som fuckings ELSKER å ta oppvasken!! Det er jo hele poenget med en kjærlighets-nettside; å møte noen som er gode på de områdene du suger - og omvendt.

2) Mangel på gode responsmuligheter
Ok, jeg skal være den første til å innrømme dette: Noen ganger er jeg en "lurker" - dvs. jeg titter meg i hjel på profilene til folk. Jenter, ikke forsøk å nekte for dette dere heller - jeg ser de samme trynene inne på profilen min hver eneste dag. Hvorfor sender vi hverandre ikke beskjeder? For min egen del blir jeg liksom aldri helt "trygg" på dere - dere ser søte ut, men dere har kanskje bare et bilde (profilbildet), eller vi har bare 88% match og du gir meg ingen annen grunn til å bli kjent med deg. Ok, så kan jeg alltids trykke på "Nysgjerrig" eller "Interessert"-knappen, men mitt inntrykk er at disse knappene enten blir helt UTSLITT hos dere jenter - eller så er det ingen som tar de seriøst. Er det noen jenter som har lyst til å fortelle: Er det bra eller dårlig å trykke på "Nysgjerrig"-knappen? Blir man nummer "2 millioner" i rekken - eller oppfatter dere dette positivt? Facebook har f.eks "poke"-knappen - dette er irriterende som pokker, men de fleste syntes allikevel det er litt morsomt også (omtrent som mandel i grøten) :)

Til slutt vil jeg si at jeg ble positivt overrasket over nivået på Sukker.no. Det er faktisk utrolig mange søte jenter her inne, og jeg kan ikke forstå av halvparten av dere ikke er opptatt allerede (jeg kunne ønske jeg kunne se gutteprofilene også, for å se om vi holder samme gode nivå) :)

Hei, jeg er nesten ny som aktiv bruker her, meget lite beskjeden (;S) og jeg bare undrer litt.... hvorfor diskutere slikt som "Obama fikk fredsprisen" eller f.eks. " er mørkeredd, hjelp, hva skal jeg gjøre "? her i et forum som verken er ment for nyhetsdebatt eller pers.prob.-analyser? Er det fordi man egentlig søker vennskap? jeg bare stiller spørsmålstegn fordi slike greier er vanlig å diskutere på facebook eller andre chattekanaler, eller under morgenkaffen på jobben eller på trening med kameratene? :S litt på kanten sagt ; er det virkelig kjærligheten vi søker her inne - alle som en - eller er det en utvidet sosialkrets sånn cirkus 80 prosent av befolkningen? Grovt antatt, stygg overdrivelse kanskje, satt ut av system for å gi det et poeng .... Er alle nettsamfunn, både de med klare profiler og de litt mer generelle, bare blitt sånn av seg selv? helt ubevisst i påvirkning fra slike chattesamfunn som facebook o.l.? Ikke at det er under noens klare bevissthet, det tror jeg heller ikke.... men jeg har bare lagt merke til at i dette diskusjonsforumet , samt andre steder, dukker opp langt flere saker av sær art. Jeg skjønner hvis man vil utvide forståelseshorisonten hva gjelder politiske vinklinger og åpen dialog som angår kjærlighetsspørsmål til det ytterste. Dog er enkelte subjects helt utenfor denne rekkevidde, og strekker seg mer som en fortsettelse av en dialog man kunne hatt andre steder eller kanskje kopiert fra andre steder. Dette her er mer filosofisk enn bastant altså....fordi det er snodig.... både med innloggingsmuligheten her og overskrifter. I tillegg legger noen ut frustrerte, personlige dagboknotater som likegjerne kunne vært på en pers.blogg eller sendt i mail til en du kjente godt. Kanskje jeg er konservativ? Ja, dette høres hjertelig ut som arroganse, og er tvertom hjertelig ikke ment som det. :D filosofisk utbrudd dette også , og passer godt inn her som en kommentar fra sidelinjen (en av mange)! :D Konstruktive svar ønskes. Og gjerne filosofiske.... "samfunns-fokus"; "hvorfor gjør vi det"-type spørsmål. Finnes det et konkret svar på dette jeg ikke vet om? Er det så vanlig at man bare har vært for lenge borte fra nettverden at man ikke skjønner seg på slikt? Jeg selv, hvis jeg kunne foretrekke, var å holde seg til det som var tema; kjærlighetsspørsmål, livets viktige spørsmål som kan være allmenn interesse osv. Alt til sin plass osv. Men det går kanskje ikke å unngå masse forskjellige innfall på et hvilketsomhelst sted nå til dags :)

Hei,
Relativt ny her men har ved et par anledninger fått melding fra damer med noe sånt som: "Beklager at jeg er tilbakeholden, men det er så mange raringer her inne. Ikke at jeg tror du er en av de"
Altså de opprettholder kontakten, men vil ikke møtes og gir ikke noe av seg selv slik at vi kan bli kjent pga dårlige erfaringer.

Jeg sitter igjen med spørsmålene:
1. Hvorfor gidder de være her om det er så mange rare menn her inne?
2. Er det faktisk så mange raringer her inne?
3. Hvorfor gidder de holde kontakt med meg om de ikke vil bli kjent.
4. Hvorfor gidder jeg dette her.....

sukk..

Vi er to venninner som skal være i Oslo fra lørdag til søndag, og trenger tips om noen bra utesteder:) Gjerne en pub med stor takhøyde og god stemning... Og er det noen som har lyst til å ta en øl eller to med oss, ser vi ikke mørkt på det:)

mulig det er meg som er problemet her, men hvorfor ser alle ut som modeller her? 9 av 10 jenter her, kan gå utafor døra og si: Hei skal vi stikke på en date o.l , og VIPS så er dem det.... hva med oss "dødelige" som ser ut som "ola nordmann"??? Vanskelig dette opplegget her....

Noen som har funnet seg jobb til OD-dagen?

Eller skal dere selge hjemmelagde vafler utenfor det lokale Samvirkelaget?

Nå er snart grensen nådd for at jeg gidder engasjere meg her lenger, Alle tråder blir jo slettet over en lav sko. Inkludert min egen som jeg har ingen anelse om hvorfor. Og akkurat nå en annen tråd der jeg hadde skrevet et lengre innlegg og tråden var borte når jeg trykket "send"

Er folk så hårsåre at dette virkelig er nødvendig?

Grow some balls!

Superbruker for 3 måneder...

Hvem tror dette er en god investering?

Krise?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym nettfeber

Helt på sidelinja, men i dag ble jeg oppmerksom på at vi har en "prestekrise" her i landet. Missnøye med statsbudsjettet fikk enkelte interessgrupper til å tenne på alle pluggene... Finanskrisen blekner i forhold til denne nyoppståtte? varianten ;o)

Ja hva skal man si?

http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny

Hei
Jeg kan innrømme jeg har det.
Fikk det bemerket av min siste x (viste det selv), angrer på at jeg ikke nevnte hennes svakheter, for det var mange og ånden var en av dem.

En ser på reklamer, da skal en spørre tannlegen, det har ikke jeg gjort.
En skal vel også spørre legen.

Tviler på at jeg har noen defekte ting, som åpne hull som ikke lukkes å får opp lukten av fordøyelseprosessen osv.
Pusser tennene hver morgen og kveld, bruker den der 12timers saken.
Tunge skrape brukes også, men uten resultat.
Tannpirkere har også blitt tatt i bruk, har funnet ut at det er nok mellom tennene en del ligger.
Den 12timers munnskyll saken brukes morgen og kveld.
Det tygges tyggi store deler av dagen når jeg er blant folk.
Spiser relativt sunt.
Drikker masse vann gjennom hele dagen.
Røyker ikke og heller ikke snus, samt kaffe.

Når en tenker over det, frister det lite å ta inisjativ til å kysse og dersom en kliner å det blir avbrutt for tidlig tenker en at det er nok årsaken. Måren ånden er nok kraftigst, ser for meg å få kyss å gi kyss om morgenen.

Har noen tips?
Vil si at ingen ting hjelper lenger enn 1-2 timer, slikt at 12timer frisk pust, oppskrytt.
Og det er ikke så dårlig lukt at folk skyr meg.
Det er mange som har dårlig ånde, veldig mange av egen erfaring, merker det når en snakker med dem og kommer litt nær, begge kjønn, flere jenter også.

Hva er oppskriften?
Noen som har hatt og har fått bekreftet at dem ikke har det nå, vil du avsløre?

Er den god nok?

...selv ikke en tråd med skjulte identiteter og humor gjennom en-setningsinnlegg hindret gallen.
Fy faen!

Beviset?
-Enkelte er som en tassete fjott, og samtidig blottet for sin godt skjulte verdighet.

Kunne noen falle seg inn å bli sammen med noen som er vegetarianer? Det er synd å si det, men for meg virker det skikkelig avskrekkende og er nærmest helt utenkelig. Tenk på alle de problemene man vil få når man skal spise middag eller skal handle inn til helga?

Er det noen andre som har noen tanker om dette?

Du er +-28 år, er atletisk og topp-trent ala Robert de-Niro i sine glans dager
Han er belest, han er dannet, han er minst passe rik,
Og han må ikke si/skrive et eneste ord som ikke faller i smak, (ikke her inne i alle fall)
(Og er han en tanke svaksynt er det sikkert et lite pluss)
for jeg er iferd med å vite hva jeg vil ha etter min tilbakelagte lære-veg.
Da er 101 ute med den saken for..
det er så mange andre inne i candy-shoppen.
To ting har hun riktignok glemt..
Å pusse støv av sitt speil og bytte ut sitt bilde fra gymnaset,
(ikke ville hingsty tatt i halv-parten av dagdrømmende små-slække snupps på listen heller),
(Og som nevt i en annen tråd ville nok dyret stukket om de ikke var av rett kaliber)
Men de er jo bare nogen og tretti eller mer..”i sin beste alder”..

Anyway..
Hingsty bryr seg mindre for tiden og foretrekker "turnus-ordninger".. men håper alle finner seg selv før eller siden i alle fall.
Stå på alle shopping-glade candy-glade individer....

Jeg holder på å bli sprø!! Har en elsker, og det har vart i ett år. Vi møtes minst en gang i uken (ikke oftere pga han er opptatt m jobb og barn, dessuten skal vi jo bare være elskere). Han vil ikke involvere seg følesesmessig og vil ikke ha noen kjæreste. har hvertfall vært slik til nå. Grunnen er at vi begge var helt nylig ute av hvert vårt forhold da vi møttes og ble enige om å være bare elskere. Min eks lagde ett leven uten like da elskeforholdet ble oppdaget enda han var min eks. I tillegg var jeg "dum" og hadde en "one night stand" med en ett par mnd etter elskeforholdet begynte, og det fikk han vite om (vi bor i ett lite sted). Han ville avslutte forholdet da, men jeg la meg flat og så fortsatte vi. Nå er jo jeg blitt hodestups forelsket, og mer enn det.Han har hele tiden sagt at han ikke er. Men når vi møtes sitter vi alltid og prater i timesvis, og han har sagt at han har aldri før sagt så mye til noen som til meg. Vi har også fantastisk sex, og holder på i timesvis hver eneste gang. ja med pauser da. Og jeg får det ikke til å stemme at han ikke er glad i meg. Vel nå sier han han er glad i meg, men ikke nok. Er det virkelig mulig å holde på slik da? og sist vi møttes så var han sjalu (for første gang som jeg har merket) på den one night standen som skjedde for snart ett år siden. Og siden jeg er dame, så tenker jeg da at det må da bety at han er glad i meg? Eller gjør det ikke det ? Ting er også litt komplisert og jeg vet han er livredd for å bli såret flere ganger. Noen kloke svar?

Hej!
Vill höra så många norska åsikter som möjligt nu!

Har en svensk lika goda, sämre eller bättre chanser på Sukker som en norsk? Diskutera! :)

/Danne

Er det noen flere som irriterer seg over hvor vanskelig det skal være å få godkjent et profilbilde?
Vi betaler jo for denne tjenesten. Er det ikke slik at sukker er til for kundene? Eller er alle enige at det må være så strengt?

Synspunkter?

Hei,

Finnes det noen planer om singlefest/event i Bergen (ikke bare oslo m.a.o)? Burde gå an innimellom å legge eventer til andre steder enn Oslo..(?)

Hei då..:)