Sukkerforum

Dette er motstykke til forrig tråd hva er din beste side.
Oppfordrer alle til å skrive med bilde.
Er Lojal , Snill og viktigst en god far.

Hardstyle DNA

Ingen svar
(mann 46 år fra Oslo) Privat melding

Er det noen her i Oslo el. omegn som har en ekstra billett til Hardstyle DNA på Ballroom i morgen så kjøper jeg den. Send meg melding.

Tenkte på det med matchtall, hvor mye er det i det?

Kunne vært artig med et ekspriment: Sende forespørseltil alle minst 90% av de som er på topp 50 lista og se hva resultatet blei.

Er det noen som synes det er litt på kanten så si gjerne ifra...hvis ikke, er det noen som vil være med?

I mine øyne er fredag den klare vinneren blandt ukedagene. Selv om fredagen ofte kan være en hektisk dag med tanke på jobb, så er det liksom en egen stemning på jobb, og så fort arbeidsdagen er over, så har man en helt ubrukt helg forran seg :) Selv om man liksom har fri på lørdag og søndag, hele dagen, så vinner fredag selv om man må på jobb, i mine øyne. Nettopp fordi helgen ennå er ubrukt :)

Hvis man vil ta seg et glass for mye, er fredagen også den beste dagen å gjøre det på, fordi man uansett vil ha en fridag med normalt god form, altså søndag.

Dette betyr i praksis at jeg er i veldig godt humør i dag! fordi det er FREDAG! :) God helg til alle sammen

Ny tråd med musikk (!) som topic.

Finnes det mange fans av "hjerne-kirurgi-musikk" (progressive rock/metal) her på sukker da?

Har vært morsomt å sett hva folk hører på (spesielt hvis du hører på artister som ikke er så kjente).

Begynner med denne: http://www.youtube.com/watch?v=Nir2P6LC9Zo

Og det er kanskje ikke så rart, det skjer sikkert oftere her inne enn IRL, lettere å gjøre det anonymt.

Jeg svarte en som tok kontakt her og det gikk noen meldinger fram og tilbake. Han var veldig høflig og hyggelig i starten, men så dreide det etterhvert mer over på sex, jeg skjønte lunta og sa at jeg ikke var interessert. Da fikk jeg til svar at jeg, som har rukket å være gift to ganger og i tillegg har hatt et kjæresteforhold i mitt 51 årige liv, bare var ei tøyte og ikke noe å ha kontakt med. Deretter ble jeg blokkert...

Egentlig ganske morsomt synes jeg, har ristet litt på hodet og moret meg over det. Men fyren har kanskje et problem??

Var nettopp innom en profil der det fremkom hvor viktig det var at den fremtidige kjæresten hadde begge beina på jorda. Litt ironisk da at 2/3 av bildene i albumet var av henne i lufta... :-)

Jeg søker en jordnær kvinne/dame som jeg kan dele hverdagen med.
Prøver på denne måten å sette søkelyset på meg blant alle profilene.

Sukkerskitur i Stavanger snart!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Hadde en prat med eksen i går. Hun har nå hatt 3-4 korte forhold til ulike menn på litt under ett år. Jeg har hatt noen ONS, men er like forbanna singel samtidig som hun bare kan velge å vrake. Jeg er flere år yngre enn henne og høy og mørk, Høy utdannelse og meget bra jobb har jeg også. Jeg er over eksen, men synes det er absurd at jeg skal slite med å finne en kjæreste når jeg strengt tatt har mye mer å tilby enn henne. Merker jeg blir jævlig provosert over hvor lett dere kvinner har det. Dere sutrer og klager over at mennene som sender dere mail er for gamle eller ikke har bilde. Eller at de har bilder i bar overkropp..... Ta for svarte og skjerp dere!!!!

Ser at det ikke lenger er nboen babbletråd for tullprat lenger, er den blitt stoppa av sukker eller noe?

Har opplevd at flesteparten av de som kontakter meg her på sukker har enten vannmann eller vær som stjernetegn (soltegn)
Lurer på om dette er en tendens som bare gjelder dem som da sender mail til akkurat meg. SÅ et lite eksperiment for å finne ut av hvilke stjernetegn som frekventerer mest på sukker - hvilket stjernetegn er DU?

wtf

Siste svar to. 18 feb. 2010 23:34 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym pepsi

Dette er å dra den langt, eller? Helt sykt å se på, kvalmt!

http://www.youtube.com/watch?v=_RydtRflQFA

http://www.aftenposten.no/kul_und/article2696385.ece

Jeg har sett for meg Sukkeradministrasjonen som en blanding av Vår Herre og tidligere tiders damer på telefonsentralen. Det vil si at de ser og holder oversikt over alt hva vi små sukkerbarn måtte finne på.

Så sender jeg i min uskyldstro i vei ikke én, men i to omganger noen få spørsmål for å få svar fra disse oraklene. Men enser de meg? Nei, ikke så mye som en blafring i øyevippen er å se.

Hmm.. Er mine spørsmål for enkle, les:dumme, til at de fortjener respons? Burde jeg funnet svarene skrevet ett eller annet sted på sidene viss jeg bare hadde lett enda bedre?
ELLER, slo det meg her, besitter ikke disse unge mennene de samme ferdighetene som kvinnfolka på sentralen, enn si Vår Herre: Kan de ikke se at det er lille meg som er avsender når jeg bare underskriver med kallenavn? Må jeg huske å skrive fullt navn eller e-postadresse for å bli verdiget oppmerksomhet her nede på det kjærlighetssøkende grasrotnivået??

Endelig et brev i dag,så har sukker utestengt bruker..........hehe min flaks:-))))Ha en fin kveld:-)

Min gode venninne ble skilt for noen år siden. Hun kjøpte seg leilighet i nærheten av sin eks og barna ble fordelt 50/50. Etter noen måneder flytter eksmannen fra fylket og kjøper seg inn i huset til ny kjæreste. Barnefordelingen blir da hver andre helg. Min venninne flyttet til stedet pga tilknytningen til eksen, men nå vil hun flytte til Oslo som er hjemme for henne. Men eksen legger press på henne og vil at hun skal fortsette å være på samme sted pga barna og samvær... Han vil sågar at hun skal flytte inn i deres tidligere felles bolig, og at de burde vurdere å gjennoppta samlivet.

De har selvfølgelig vært til mekling, både ved samlivsbrudd og nå. Hun fikk ikke informasjon på forhånd om eksen sine flytteplaner og hadde således ingen påvirkningsrett. Jeg kjenner jeg blir ilter over at eksen får medhold hos det lokale meklingskontoret, og at hun skal tvinges til å oppholde seg et sted hun ikke føler tilknytning til.

Noen andre som har erfaringer på området ?

Ja tittelen sier vel sitt! Rekk opp handa! Så kommer vi tilbake til dato og plass etterthvert! =) Men forslaget som er kommet er 2 etasjen på three lions! Hadde vært gøy med en fest for oss i Trøndelag og!

Jeg stiller ihvertfall med godt humør!!! =)

ok dette er en kliskje,
men begynner å bli frustrerende. Kan ikke www.sukker.no gjøre noe med dette?

Jeg leser profilen til damene. Og tar opp ting i brevet som viser at jeg har lest deres profil. Sier aldri noe om bildene deres.
Jeg pleier å skriv fra 5-12 linjer første gang.

Men i de siste ukene har jeg sendt 8 brev, ja, 8 brev. Ikke svar fra noen. Jeg sendte brev nr 9 i dag. Får sikkert ikke svar der heller.
Damene er også rundt min alder 28-38. Jeg er 35. Ser yngre ut en 35.

Venner sier at min profil er fin. Jeg er tynn, har litt muskler. Helt normale. Er høg.

Er dette vanlig at man får så få svar? Jeg vet ikke om jeg har lyst å fortsette med dette. Blir mer og mer oppgitt over hele nettdate.

Vegard

Jeg har problemer å få dama til Date 2. Sender som oftest en sms noen timer etter daten. Så ringer jeg å avtaler noen dager senere.
Men skeptisk, har ikke funket her. Funket når jeg har møtt dama kun IRL.

Jeg har aldri brydd meg om dette spillet, men man skal vel kanskje vere mer forsiktig med ein person du møter først kunn på nett. Ikke avtale en ny date, eller snakke om en ny date med en gang?

Ove

Det var en tråd her i går fra ei som nylig hadde mistet far sin. Jeg så at den tråden sklei ut slik at det måtte bli ekstra vondt for TS, men tråden ble slettet før jeg fikk svart.

Vil bare si at jeg føler med deg - og samtidig beklage på vegne av oss forumbrukere at tråden sklei ut på en sånn uhørt måte.

Varm klem til deg viss du skulle lese dette.

Hilsen Marikåpa

Jeg skriver denne tråden først og fremst fordi jeg i tråden angående IQ nok en gang leser at nordmenn er dårlige på ting som andre lands innbyggere klarer bedre, tydeligvis...
Og jeg har sett mange lignende holdinger tidligere i tråder her.

Er det virkelig slik? Selv har jeg bare bodd i et annet land enn Norge, i Sveits... den tysktalende delen av Sveits.

Jeg tar meg faktisk nær av at så mange mener at vi nordmenn mangler så mye!
Jeg har ei i omgangskretsen som virkelig engasjerer stort i sin opplevelse av at svensker ansatt i Norge yter mye bedre service enn norske på samme arbeidsplass. Alle mener jo det, så det stemmer sikkert. Men jeg skjønner ikke helt hvordan hun selv ser på seg selv som nordmann siden hun mener det med et slikt engasjemang?
Hvis jeg skal ta henne helt seriøst, så mener hun jo at hun selv ikke ville ytt samme service dersom hun var i samme jobb, siden hun er nordmann? Dersom jeg skal tolke henne, så antar jeg at hun mener hun selv ville tilhørt den" lille promillen" av nordmenn som også ville ytt maksimalt i samme type jobb? Siden hun blir så irritert på nordmenn som ikke yter den riktige formen for service, lissom? De fleste av oss liker jo ikke å trekke fram de dårlige sidene vi har?

Jeg tenker at i lengden blir det jo slitsomt å se på seg selv som mangelfull, som en som ikke er i stand til å gi andre mennesker den respekten de fortjener, som en som er uhøflig, som en som ikke har peiling på å gi god service eller ikke gidder å gjøre det, som en som ikke klarer å løsne på snippen uten å første drikke seg snydens for å få mot, som en som støtt og stadig må temme sitt eget jantelov-dyr, som en som tar seg en sykedag så fort man har bittelitt vondt i hodet, som en som ikke klarer å flørte eller ivareta spenningen mellom menn og kvinner, som en som ikke verdsetter annerledeshet og intelligens, fordi her i Norge skal vi alle være like.

Og jeg lurer på... de som kommer med slike ytringer om nordmenn, føler de at de selv er hemmet av samme type dårlige egenskap, eller føler de at akkurat dem selv ikke har denne dårlige egenskapen?
:p

Når jeg logger inn så får jeg frem de med høyest score som meg som er pålogget.
Jeg er ikke så lenge pålogget hver gang, men blir SÅ lei av å se de samme profilene øverst hver eneste gang jeg logger meg inn, og jeg har for lengst vurdert de som helt uaktuelle for meg. Jeg går så inn og blokkerer profilen, slik at de ikke lenger kommer opp. Er det slemt? Burde jeg si fra hvorfor jeg gjør det? Eller er det noen andre måte å skjule de på? Det er noen gjengangere, og når jeg gjør det sånn så blir det mer variasjon i hvem som er pålogget og har best match med meg. Jeg er ihvertfall fornøyd med å gjøre det sånn...

En "god gammel en" til å begynne med

http://www.youtube.com/watch?v=-scESgTnoUM
http://open.spotify.com/track/6vrUTGn5p8IrfTZ0J6sIVM

Ser at det dukker opp nye medlemmer ganske ofte nå med utfordrende profilbilder og typisk google translate norsk, samt en hotmailadresse som tilsynelatende tilhører en jente med et engelskklingende navn. Tviler ganske sterkt på at shirley med halve puppestellet ute bor i Sør-Trøndelag når hun skriver at hun vil treffe en mann som gir mye "love og hugs" og refererer til hotmailadressa si.

Jeg vil oppfordre alle til å rapportere disse som uekte, slik at noen som ikke tenker seg om slipper å bli lurt. Man leser jo av og til om godtroende mennn som tror de har møtt drømmedama.

Bare en oppfordring,

Både Hoffingen, TomTom og Smily flagger kjæresterier i luften.. Hva i all værden er det som foregår her? Det er da enda lenge til våren setter inn, men du store for en god start:-)
Hva om dere "lykke-tyver" kunne dele noen av de hemmlige triksene til alle oss andre sånn at vi i det minste kan få en real sjans.

Grrrrr !

Hvor er du?

Siste svar on. 17 feb. 2010 22:58 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne 45

Vil noen date meg? Jeg vil ha en mann som ikke sliter seg ut på ski, ikke sliter seg ut på treningssenteret, ikke jakter, ikke klatrer Mt Everest, ikke kjører MC, ikke skryter av sine flotte båter og biler! Ikke viser bilder fra sydenturer, ikke eksen med på bildet, Ikke ønsker å date en pike 20 år yngre enn deg.
Hvor er du som er helt vanlig mann? Du som jobber daglig for å sørge for deg, du som betaler dine regninger, du som banken ikke eier, du som kommer hjem og vil tilbringe kvelden med meg, som rusler en tur i skogen sammen med meg, du som tar noen treningsøkter et par ganger i uka, du som sitter i sofa\'n når du ikke gidder å gjøre noe annet, du som ønsker kjærlighet..... hvor er du?

Det refereres ofte til uærlige profiler her inne. Alt i fra fake-profiler, de som egentlig har kjæreste, de som utgir seg for å være noe eller noen de ikke er. Noen bruker av ulike årsaker "en hvit løgn", noen "juger så det renner av dem"..

Hva er greit, og hvor går grensen? Er det greit å være uærlig på høyde og vekt (faktaopplysninger i profil)? Og hva når det under brevveksling blir "pyntet" litt på sannheten..?

Er du alltid ærlig her inne og i møte med nye mennesker?

Som bruker kan jeg velge å blokkere brukere med match under 70. Jeg skulle gjerne hatt mulighet å sperre brukere som ikke har profilbilde eller album, på samme måte. Er det andre som kunne tenkt seg det, eller er det bare meg?

PS. Når man skriver et nytt innlegg på forumet, får man opp vinduet jeg skriver i nå. Under "Skriv ett nytt innlegg" står det i første felt "Titel:", det skal vel strengt tatt stå "Tittel" :)

Denne går til jentene på forumet. Det virker som de fleste har et helt urealistisk bilde av sin egen attrakvititet, og svarer derfor bare de aller kjekkeste guttene. Dere er ikke superdeilige bare fordi dere får mye respons fra gutter her inne. Dere får mye respons fra kjekke gutte her, fordi de kjekke guttene ikke får svar fra jenter som er like pene som dem selv. Er ikke rart folk er her i månedsvis uten å komme seg av flekken. På tide å stikke fingeren i jorda, slik at folk kan begynne å bli kjærester.

Story'en er ganske enkel:

Smily:o) inviterer til "sukkerfest" i privat regi sånn rett før jul, og det gjør hun på forumet.
Smily :o) får en krass melding fra "Sukker.no" hvor hun blir fortalt at dette ikke er lov.
Jeg blir ganske sur på holdningen til "Sukker.no" og sender Smily:o) en mail.
Smily:o) svarer på mailen min, og vi sender etterhvert masse mail til hverandre.
Vi møtes, går på kino, spiser middag sammen.
(Laaaaang historie kortes ned)
Jeg og Smily har blitt kjærester.

Så, takk til sukker :-)

RM

Hei, snart 20 og fremdeles singel. Har ingen tidligere forhold, sexdebuter eller kyss bak meg. Er dette noe jeg bør være åpen om? Og evt. på hvilket stadie bør man si fra om det?

Er jo redd for at det vil skremme bort mange hvis jeg nevner det, men samtidig har jeg vel aller mest til å være åpen om det. Men på hvilket stadie bør det komme da evt.? På profilen, i første melding jeg skriver, på første date?

http://www.youtube.com/watch?v=WISogScYNXA

for de med spotify: http://open.spotify.com/track/3FMaoRyUZ07NQIMlCDAEOi

Jeg har vært her en stund nå og opplever nok det samme som de fleste menn her inne.
Ofte eller hele tiden er det vanskelig å få svar eller få svar i det hele tatt her inne.

Hvorfor? Får dere jenter her inne så mange meldinger, har dere ikke tid eller orker dere bare ikke?
Om dere får så mange grisete medlinger eller fra menn som er langt eldre en dere, hvorfor ikke ta vare på de som sender en melding eller bruker tiden sin til å bli kjent eler bare vil komme i kontakt med dere?

Det finnes nok noen ordentlige gutter her inne, kanskje de du ikke orker å svare kan være den riktige... eller bli en god venn

Jeg har opplevd flere ganger at noen tydeligvis er interesserte, mens jeg er litt lunken (les: ikke nødvendigvis uinteressert). Men når da brukeren sender meg mail på mail (og jeg rekker ikke svare) og sier at han vil snakke med meg i telefonen, legge meg til på Facebook osv, så føles det såpass pushy og invaderende, at jeg rett og slett trekker meg unna. Det virker desperat og jeg begynner lure litt på vedkomnes sosiale antenner. Jeg deler heller ikke ut telefonnummer og navn til en sånn person.

Hvorfor kan ikke folk bare vente på svar? Jeg, i respekt for meg selv, "maser" ikke på folk for å få en liten bit av deres oppmerksomhet. Jeg vll at noen skal gi den til meg helt frivillig.

Er det noen som har synpunkter? Hvorfor gjør noen gutter dette?

Forviklinger

Siste svar ti. 16 feb. 2010 21:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Suislier

Å bli dumpa. Kjipt. Å bli dumpet på Valentine's Day. Ekstra kjipt. Tvillingbroren min ble også dumpet samme dag. Priceless!

Det er utrolig mye rart som "tilfeldigvis" skjer samtidig når man er enegget tvilling, men dette tar kaka. (Men man må jo se humoren i det)

Jeg liker best profiler med jenter som er godt antrukket oventil på profilbildet! Noen som har synspunkter på dette? :)

Jeg har oppdaget en profil her inne og flere andre steder, som tilhører en venn av en venn. Denne karen er samboer og har barn, men fronter seg selv her inne som singel, og på jakt etter den "rette". Vet også om en annen her som tilstadighet dukker opp, men som ikke er singel. Dette vet jeg fordi jeg har truffet han (han har lurt meg), for en tid tilbake. Han er fortsatt i et forhold.

Hvordan ville DU håndtrert situasjoner som dette? Jeg har holdt kjeft, selv om jeg blir veldig provosert......

Til dere menn (jeg kikker ikke på kvinnelige profiler) som har profilbilde i bar overkropp:
Jeg har ingeting imot en stilig mann i bar overkropp......alt til sin tid. Jeg er glad i sex, nærhet og nakenhet.
Likevel er det rett og slett ekkelt å se fremmede menn meske seg i bar overkropp i profilbildene sine.
Det er ikke noe fint i det hele tatt og er direkte frastøtende i 98% av tilfellene. De øvrige 2 % som ikke er frastøtende, blir jeg skeptisk til, for at de kler seg halvnakne i profilene sine.
bare et lite apropos........selvom noen menn skulle ønske vi kvinner stilte i bare BH en i våre profiler, betyr det ikke nødvendigvis at vi ønsker å se dere halvnakne.

Mer spesifikt at de skriver poster, siden jeg ikke kan anta hvor mange som leser i stillhet. Andelen postere, som ikke er anonyme, ser ut til å ligge fra 35 og opp, med noen få unntak. Jeg tror ikke grunnen er at det er så mange over 35 kontra under, her på Sukker.

Først vil jeg kritisere Sukker, siden vi mangler subfora. Diskusjoner her synes jeg blir fort uoversiktlige og tror at med noen designendringer og litt flere funksjoner/"features" ville vi kunne ha en annen kultur her.

Det tar meg til punkt to, og det er at det ser ut til å ha dannet seg en kultur der det stort sett er negative temaer som tas opp. Ironisk nok bidrar jeg selv her akkurat nå :-p Da blir det lite lystbetont å besøke foraet, og jeg kjenner jeg selv blir svært demotivert til å prøve så snart jeg vender snuten innom her: "Alle kvinnfolk er grådige latsabber som kun godtar en ikke eksisterende drøm" og "alle mannfolk er griser som skremmer vekk de ordentlige jentene". Jeg føler jeg blir hjernevasket.

Samtidig ser jeg ispedd håp og oppløftende kommentarer. Den siste jeg la godt merke til, var under tråden til "blæh" der SteinR delte sin erfaring med jenter som etterlyser snille menn og følger det opp, samt en artig og så definitivt sann sammenligning angående selvtillit med Jack Russel Terriere :-D

Jeg vil avslutte med å etterlyse deres tanker, ønske alle en god kveld og håper dere har hatt en god søndag/morsdag/valentin/nyttår.

Hei alle sukkerklumpene her inne ;)

Da har det seg slik at mitt medlemskap her går ut på dato :P
Ser heller ingen grunn til å være her inne lenger da den store Sukkerfesten virket som den skulle for mitt vedkommende ;)

Vil takke for mitt opphold her og ønsker alle kjente og ukjente forumfjasere av seriøse og useriøse slag lykke til videre i jakten;)
Håper jeg aldri trenger å vise meg her inne igjen... og regner med at det er et gjensidig ønske fra opptil mange av dere...hehe:P

Klem til alle fra Hofingen ;)

Videoen er gammel (fra 2 år siden), men det er sikkert mange som ikke har sett den :)

http://www.ted.com/talks/the_raspyni_brothers_juggle_and_jest.html

blokkering

Siste svar ma. 15 feb. 2010 20:10 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym ryddesjau

Nå har jeg hatt ryddesjau, og blokkert i vilden sky ;) Men hvorfor vises de jeg har blokkert, i Online nå!-lista likevel??

Hei temaet har vært oppe flere ganger om hva slags format man bør ha på den første meldingen.
Jeg har prøvd alle å fine noe i profilen å skrive om, Si litt om meg og bare å si hei.
Resultatet er ganske klart alle er like inneffektive så det er bare å si hei så vi de som syns du er inntresant svare. Ikke noen vitenskaplig dette men verdt å legge merke til.

Ja, så er også jeg kommet inn her, i de såredes rekker... Blond og blåøyd så det rekker... Trodde på ærlighet... Trodde jeg var våken og ville klare å fange opp hvis noe skurret...

Har skrevet masse med en mann som tok kontakt og som jeg hadde så utrolig mye til felles med; alvor, holdninger, tanker og humor. Meldingene har føket på kryss og tvers, og gleden har boblet i meg. Håpet også: hadde jeg endelig funnet Mannen?

I gledesrusen ville jeg vite mest mulig om ham, lete etter flere bilder. Jeg søker på nettet: og HVA FINNER JEG? Jo, en RYKENDE FERSK FØDSELSANNONSE som sier at lykkelige mamma ditt og pappa Drømmemann har blitt foreldre midt i vår intense mailveksling. Er det mulig??? Det er da man blir lammet i vantro. Leser om og om igjen, sjekker navn og andre data på ny og på ny: alt stemmer, men det kan jo bare ikke være riktig!!

Men riktig var det, og når den lammende bedøvelsen nå sakte forsvinner, kommer smerten og tårene. Vi hadde vanvittig mye felles, ja, men ikke ærligheten...

Og om jeg synes synd på meg selv, synes jeg enda mer synd på kjæresten hans, hun den nybakte mor...

Er Valentin dagen sår for oss single?
Eg har sjølv lite problemer med denne dagen. Har ein føling at det er handelsstanden som har bestemt kva dag vi menn skal vise vår kjærligheit til dama. Eller damer viser kjærleiken mot menn sjølvsakt;)

Betre å visa vår kjærleik på ein heilt vanlig dag syntes eg.

Rufsen

Hei.

I dag avslutter vi uken med en begivenhetsrik dag.
Det har vært morsdag (og jeg har besøkt min mor), Valentine's Day (kanskje ikke min store favoritt - man kan sette pris på sin kjære uten å kommersalisere det) og til slutt så er det også kinesisk nytt år.
Så for de som er i Tigerens år, er det vel kanskje gode muligheter fremover, selv er jeg dessverre Drage og må "tråkke litt forsiktig". MEN... Gratulerer med dagen alle mødre, kvinner og asiatere (med kinesisk tidsregning).

Har vært her inne en liten periode nå og ser at det bør finnes noen for enhver her.
Selv er jeg her fordi en god venn synes jeg skulle gi det en sjanse, noe jeg også gjør. (Respekt for andre mennesker er viktig)
Og i min ærlighet, må jeg si at det finnes noen her inne som faktisk klarer å pirre min nysgjerrighet så mye at jeg kjenner det i magen :)
Men selv om jeg er et snilt og godt menneske, vil jeg nok anbefale de fleste om å legge ut i hvertfall ETT bilde av seg selv.
Kan nok med sikkerhet si at det øker sjansene for å få treff - tror de fleste ønsker å 'matche' så riktig som mulig, og ja utseende teller uansett hvor på skalaen man plasserer seg selv eller andre.

Ønsker alle en riktig god natt.

S

...og vedkommende har blokkert meg så jeg får ikke svart han. Men dette beviser jo min teori om anonyme profiler. Han har ikke en gang fått med seg at jeg ikke bor i Oslo :)

Merkelig at man blir ludder av å IKKE være interessert i en mann forresten ;)

Mottatt fra ****:14/02/2010 kl 19:28
desverre ble mange av bildene mine ødelagt da jeg hadde de på et nettalbum.
og jeg kunne sendt deg noen, men etter måten du skriver på så er slike som deg lite interessant for meg. dere småludderne der nede i Oslogata er ikke for skikkelige mannfolk.

Ikke gå i sukkerfellen!

Etter ca. 3 år på sukker vil jeg dele min hardt opparbeidede kunnskap og erfaringer om sukker og lignende sider,-)

Det første som slår en hvor uendelig mye det er å velge mellom og alle byr seg fram ved sine beste sider. Dette blir nesten for enkelt tenker man og begynner å forsyne seg fra godteskålen. O ja for i begynnelsen er jo interessen der også, til og med for mannfolk. Alle kaster seg over nye medlemmer, fordi alle begynner å bli lei av de gamle som stadig vender tilbake, for så å ta en liten pause igjen... hva skjer egentlig?

På nettet stiller man alle mulige krav, umulig å oppfylle eller ikke. Så begynner man å date. Hun var ikke så verst, men det må jo finnes noe bedre...til slutt er ingen bra nok, for vi vil vel ha det det beste egenskapene fra hver enkelt vi har møtt (mer eller mindre bevisst).

Så spørsmålet klarer vi slutte og satse på noen eller biter vi oss i halen hele tiden i halen+ eller er jakten på den rette, veien til målet viktigere og når vi først når målet, så er ikke nærmeste topp langt unna.

Det skal helst skje en ulykke før vi mennesker våkner opp og klarer å sette pris på det man faktisk har. Kanskje burde vi alle slutte å jage det uoppnåelige og heller sette pris det og den vi har. kanskje verdt et forsøk?

Was I chasing after rainbows?
One thing for sure - you never answered when I called.
And I wiped away the water from my face
To look through the eyes of a stranger...

Ha en fin Valentine alle sammen ,-) og sett pris på det du har ( i det minste gjør et forsøk).

Jeg har avtale i aften. Dama hadde tid i dag. så vi møtes. men..... , jeg har ikke tenkt på at det er en spesiell dag.

Når jeg går på date for første gang, er det ofte meget uformeldt. kaffe eller noe. Og vi deler på rekningen.

Litt anneldes i dag?
Hun er mor også;)

Olav