Sukkerforum

Hadde nettopp en liten aha-opplevelse. Var innom et annet datingsted og fant en profil der jeg syntes jeg kjente igjen profilbildet herfra. Der syntes jeg hun hadde veldig spennende profil, så jeg tenkte jeg skulle sjekke ut profilen her også - men her var den ikke noe spennende. Samme jenta, samme bildet, ganske lik tekst, men, nei...

Hva hadde livet vært uten dere?

ingen å ligge tett inntill en kald vintersnatt
ingen å begjære

Hva hadde livet vært uten å få kjenne den deilige følelsen når man trykker jenta tett inn i armkroken, mens deres parfyme fyller luften med håp om evig lykke.
Takk for at dere er så gode, så omtenksomme, så myke så vidunderlig!

takk alt! :) jeg ELSKER DERE!

Har akkurat blitt medlem her og må si jeg er overveldet over hvor bra muligheter det er for å treffe folk her inne! Veldig lett å søke, få masse informasjon om dem, man kan sende masse meldinger og bli kjent med spennende jenter veldig raskt.

Er sikker på at det blir mye bedre forhold mellom menn og kvinner takket være et sted som sukker, fordi man får så mye mer valgmuligheter og derfor kan satse på noen man virkelig liker. Vil bare si takk til de som holder denne siden gående, og alle dere herlige folk som bruker den!:)

..........skulle kose meg for en gang skyld her og fyllte smågodt i en pose og klarte og pøse på med Rekrutt (de beinharde) istedet for Festkaramell. Noen andre som har hatt lignende ultratriste opplevelser??? For en trist lørdag dette kommer til og bli, snufs.

...nå som alkoholen er på plass.
Men det er da litt stille her, nå som det ble tidlig kveld.
Tror jaggu meg alderen tar meg igjen...

Men hva skal en krabat gjøre med resten av kvelden og natta, når det ikke er noen barn sm hyler "god morgen" i morra??

Deilig å se for hver dag som går at våren nærmer seg. Sola skinner og snøen smelter. Kjenner at energien kommer og hodet blir fylt av masse vårsprell.... Ser at mai nærmer seg i det fjerne, knoppene skyter til friske skudd og krykkene kastes. Ahhhh.... endelig tenker jeg i mitt stille sinn. Deilig å ha noe å lengte etter på en flott solskinnsdag som denne! Og om enda litt er det sommer.. :)
Og litt idyll å lengte etter:
http://www.youtube.com/watch?v=z6JZq2QRtVQ&feature=related

Og 31. juli er det konsert i Tønsberg... Snasent! :))

Hvordan i all verden kan dette skape så sterke følelser?

Jeg håper IKKE noen av disse får en Spellemann:
Alexsander Rybak
Donkeyboy
Tommy Tee

Håper THE CUMSHOTS vinner i metall kategorien, både pga. navnet og vokalist Christoffer Schau!

Så nettopp et klipp hvor dagfinn lyngbø skulle få oppleve hvordan det er å føde. Utav det ble denne tanken født..
Et aldri utdebattert tema: er det vondest å føde, eller få et spark i ballene?

UT NÅ?

Siste svar sø. 7 mars 2010 01:36 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym dame72

Hei

Er det noen som vil ta et glass vin i kveld? Eller nå i natt?

Nå har alle min kjære nære venninner fått seg type! Å her sitter jeg igjen alene!......MEN, er ikke så lei meg for det heller, selv om jeg selfølgelig lengter etter en armkrok, såå har jeg jo den FANTASTISKE forelskelsen i vente:):):)
Hører bare på venninner som lengter etter den føste tiden med sin kjære, skikkelig saaaavner den nyforelska følelsen!
But guess what?
VI HAR DEN I VENTE=)!
Blir glad bare av å tenke på det jeg=)!
Så god helg til alle dere! Håper dere finner en superduper type/dame der ute:)

Ser dere farmen på tv2?

Ingen svar
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Ser dere farmen?

herregud at Sigurd valgte Tore! klart tore valgte tautrekking !

Jeg savner en sabla god date med saftig klining ..... ååååå herregud ... NÅ!!!

Jeg har lest mange profiler, fått mange mailer og lest flere av trådene i forumet. Det som slår meg oftere og oftere, er hvor forfedelig dårlig mange skriver. Det er så utrolig lite fengende å lese de samme dølle tingene. Folk finnes ikke kreative, og når profilene samtidig er fulle av skrivefeil (sammen med alt det intentsigede viss-vasset), så er det kroken på døra for meg. Nå har jeg flere blokkerte brukere enn det er single damer på sukker....

For meg er det en forutsetning at den jeg skal treffe både kan lese og skive, og selv om jeg ikke er på jakt etter Helene Uri, så er det et minimumskrav at voksne mennesker faktisk kan forskjell på og/å eller aldri og alltid.
En ting er dyslektikere, men jeg nekter å tro at over 50% av sukkers brukere lider av dette.

Er det noen som er enige med meg, eller er jeg psyko?

Jeg gikk på en smal sti med høye kanter av snø på begge sider.. litt i mine egne tanker og sent ute til barnehagen.. Jammen står jeg ikke plutselig face 2 face med en kjekk fyr som galant hopper ut i fonna for at jeg skal kunne passere..bare hyggelig frøken sier han:)
Smilende fortsetter jeg mens jeg tenker jeg burde jo hoppet på han og velta oss begge ned i fonna.. mulig han ikke hadde blitt så veldig happy..men jeg hadde hatt noe å le av en stund:)).. Uansett, ville bare si det ikke alltid er såmye som skal til for å glede andre.. og tenk på hvor artig det kunne blitt om man turte gjøre det man tenker på innimellom:) noen andre som bare går å brenner inne med smårare tanker eller er dere tøffe nok til å sette det ut i action?

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere når jeg tror noen prøver å utsette meg for svindel?????

Hva er så vanskelig med å besvare ett brev???
Liker du ikke vedkommende som har sendt det, sendt ett høflig avslag da for fa..!!!

litt høflige kan vel folk være!!!!!!!!!!!1

Fredag , ja hvilke for ventninger har vi egentlig til en fredagskveld?
Vi gleder oss som unger hele uka på att freddan skal komme , hva er det vi ser frem til, hva er en TOPP fredagskveld????
Noen tanker om forventninger vi kan dele da folket?? :D

Noen som har lyst til å spise lørdagsgodt og se film med meg i kveld? Savner en ordentlig sofakveld i godt selskap =)

POST

Siste svar lø. 6 mars 2010 17:38 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym cola

Hvorfor er det så innmari tregt dette opplegget med POST her inne..... når du sender et brev , så ser jo ikke vedkommende det før eventulet man trykker på post..... å gjør man ikke det kan man faktisk logge av med brev i innboksen uten å vite det.... DRIT kjedelig når man sitter å venter på at noen skal SE posten du sendte =( ... kjenner jeg blir lei det..... er ikke slik på andre nettmøtesteder!!! skjerping SUKKER!!!!!!!

....................på profilen sin. Ikke at jeg er så utrolig kjekk og alt det der men syntes nå at et maksimum på to besøkende på profilen min var jo rett og slett litt sørgelig. Ja litt trist liksom. Men så tilfeldig så fant jeg ut at jeg hadde haket ut absolutt alle bokser i synlighetssiden.............og da jeg skrudde på alle bryterene her så svooooing så , ble jeg nesten litt rørt gitt, rett før jeg felte en gledeståre, hehe :) ............kanskje et lite hint til andre som har null besøk............eller er det bare jeg som er så utrolig dum :)

Akkurat nå sitter jeg og venter.... Jeg kunne ventet lenge om jeg visste at jeg ventet på noe godt som faktisk kom!... Men gjør det det?

Trafff en fantastisk sukkermann. En fantastisk kveld, natt og formiddag. Han sa mye om hvorfor ting i livet hans var trøblete og trengte fokus, og det skjønner jeg... Han har nummeret mitt og sa han skulle ta kontakt igjen om ikke så alt for lenge... og har slettet profilen sin her.

Jeg tror ham i hans intensjon der og da om ikke annet... Men hvert minutt føles som " alt for lenge". Hehe... Rastløs som dere skjønner. Jeg setter jo alt på vent. Hvor lenge er rimelig å vente før man kan purre eller evt. bør gi opp?

Hallais!

Hva er grunnen til at jenter lyv...ehh...feilinformerer om kroppsfasong? Det er vel grenser for hvor langt man kan dra begrepet "gjennomsnittlig"?

Er det ikke ganske åpenbart at akkurat det er noe som kommer for en dag?

Jeg var hos en frisør en gang… eh.. har jo vært flere ganger da. Hun vasket håret mitt en laang stund.
Det var bare helt fantastisk! Hun fortalte meg at man ikke skal vaske håret/seg fort og hardt (herre min, det var nesten sensuelt). Når man tørker det skal man bruke sakte bevegelser sa hun. Dette gjelder hele kroppen… Eller så stresser du kroppen din.

Ok. Da har jeg prøvd det nå. Altså vaske hele meg saaakte. Så sakte at man kjenner kluten nesten kjærtegner huden… Når man skyller seg så gjør man det samme og stryker seg sakte med hendene på kroppen.
Hehe, høres nesten ut som erotisk novelle snart… MEN! Fy f… jeg var et nytt menneske etterpå. Gikk bare å smilte. Kanskje jentene har noe å lære oss gutta.

Her kommer forresten en link om hvordan jenter kontra mannfolk dusjer:)

http://itpro.no/art/12289.html

Jeg har litt følelsen av det. Altså når det gjelder jenter.
Jeg synes det er litt "slitsomt" at jeg skal måtte sitte og føle meg dum og 'svak' for å ha sendt et kompliment.
Men det gjør jeg altså.
Sto litt om det i "nice guys" -tråden også; at 'nice guys' gir komplimenter og dermed blir sett som 'svake', føyelige og kjedelige - for enkle å "få tak i". Jeg gir komplimenter fordi jeg får lyst til å si noe positivt om jenta; noe jeg føler, og som kan få henne til å føle seg bra, spesiell. Men samfunnet har kanskje blitt så kaldt etterhvert at ethvert kompliment blir sett på som smisking?

Du hadde jo en bra plan (bortsett fra den biten med grilldressene). Hvor ble det av deg? Bikinisesongen er allerede flere dager nærmere...

Et kort spørsmål:
Kan jeg fjerne aldersgrensen under "Jeg søker"?
Jeg har satt en aldersgrense men synes egentlig det er unødvendig (alder er bare et tall..)
Hvordan kan jeg få endre det nå..?

Tenkte bare jeg skulle skryte litt av jentene her, jeg. På første side av "Online nå", "Jeg søker" har 48 av 51 lagt ut profilbilde. Sånn var det ikke for bare seks måneder siden.

Synes jeg har litt mange "løse tråder" her inne for øyeblikket:

#1 - som jeg har sagt jeg skal ta en øl med en gang men som jeg blir mer og mer overbevist om at er et bomskudd
#2 - som jeg har veldig lyst til å møte men som bare behandler meg som en kompis
#3 - som for over en uke siden sendte meg en melding som tydet på klar interesse men som ikke har lest svaret mitt
#4 - som jeg hadde en morsom date med i forrige uke og som jeg mistenker har lyst på mer men som jeg ikke vil ha
#5 - som har veldig høy match og som jeg skriver med men hvor det går så sakte at jeg stadig rekker å oppdage nye ting innimellom
#6 - som jeg nettopp hadde en kort og helt grei date med som jeg ikke vet hvordan jeg skal følge opp
#7 - som ser veldig spennende ut men som er en så dårlig match på alder at jeg ikke vet om jeg tør å vise interesse for
#8 - som jeg burde sende en melding til hvis ikke det hadde vært for alle disse andre

Og hvis noen tror de kjenner seg igjen i en av disse, så tar de sikkert feil ;-)

Jeg lurer på om det er mange jenter her inne som ikke trener og likevel føler seg bra nok til å date oss gutta.
Må ikke trene for å ha det bra da. Kan altids kose oss i sofaen med hverandre og gå tur et par ganger i månden. Fins det såne jenter her på sukker?

Jeg oppdaget noe morsomt... jeg har høy score på frigjorthet, men de fleste jeg har høyt matchtall med, er ganske ordinære av utseende. Så endret parameteret frigjorthet til middels score.... Da dukket det plutselig opp en haug med kjekke/attraktive gutter som matchet meg bra....Er alle pene gutter tradisjonelle i senga, mens de mer ordinære er mest lekne;-)?

Det er noen små ting jeg lurer på, ny sukkerbruker som jeg er...Er selv av det slaget med barn...
Må jo si at det var litt enklere før, da jeg kunne ta sjansen på at det gikk bra. Om det ikke gikk bra så var jo ikke det noen nevneverdig krise det heller...
Med barn, så må man jo tenke på en litt annen måte...
Dere har sikkert diskutert dette før, og jeg ser jo at det er flere med barn her .. Ett spørmål;

- hvordan???

Jeg savner deg så, du som skal gi meg meningen til å smile hver dag, du som gir meg lyst til å forstette på livets vei.
Jeg har ikke følt meg så ensom noen gang i livet mitt, tross at jeg har barn , et pent hjem en god jobb og nær å snill familie.
Men om DU kunne komme inn i livet mitt nå , så vi kunne føle nærhet og kjærlighet. Være skikkelig barnslig ,tulle og le sammen til langt på natt.... elske og gi hverandre omsorg. Ligge tett sammen og prate om allt mellom himmel og jord, være åpene,sårbare og gi hverandre styrke og gleder ..... sitte ved samme bord og SE hverandre..... sette pris på det lille som er så inderlig STORT..... =)

derfor?

Siste svar to. 4 mars 2010 22:50 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym kari:)

Er det fler enn meg som merker bølgene? Enten har jeg 10 baller i lufta og må prøve gripe den ene, kjenner litt på konsistensen osv, mens de andre ballene triller avgårde,, kanskje bare litt mindre fargerik. Og denne ballen som alle tidligere selvfølgelig viser seg bare være nok en frosk..Hiver fra meg ballen og merker da at alle de andre er trillet ut av syne..(merkelig tomt) Plutselig som på kommando detter nye 10 baller ned fra himmelen og du prøver igjen gripe den som tilsynelatende har mest spenst..om att og om att--burde jeg bli flinkere sjonglere eller prøve å like annerledes baller bedre?

Jaja, regner gjør de vel strengt talt ikke. Men på alle mine sukkerlister er det flust av menn - og jeg trenger jo bare én. Men lett er det ikke å finne ham blant alle de andre. Så da tar jeg noen tak i blant for å rydde unna litt.

Tenkte jeg skulle dele mine ryddemetoder med eventuelle ferske sukkertopper - og kanskje få nye tips til hvordan vi best kan beholde oversikten her hvor det yrer av menn (og sikkert også kvinner) :-)

1. Menn jeg ser jeg ikke passer sammen med: Blokkerer/svarthjerter jeg (Velg "Blokker bruker" under bildet hans/hennes)

2. Menn som ikke har bilde eller tekst: Blokkeres, med få unntak (det kunne vært en dagsjobb alene, men her prioriterer jeg kikkerne fra eget fylke fordi jeg misliker sterkest at folk jeg eventuelt kjenner oppfører seg sånn)

3. Så kommer rosinen i pølsa, tror jeg selv i hvert fall ;-) Jeg har aldri brukt disse røde og gule hjertene, det er liksom ikke helt meg. Men jeg ville gjerne sortere ut de mest interessante, sånne som jeg kanskje kunne tenke meg å ta kontakt med en gang. Fant ut at noe slikt lot seg gjøre ved å velge Notat øverst i profilen deres. Trenger ikke en gang å skrive noe der, bare velge Lagreknappen nederst, og vips: la mennene seg pent og ryddig inn i egen avdeling som jeg når via Dine Notater :-)

4. ...også er det igjen en haug med andre menn da, de popper jo opp og fyller sidene fortere enn jeg klarer å rydde. Men der et sted befinner kanskje Mannen seg - viss han ikke allerede ligger trygt i mitt skattekammer under benevnelsen Notater da.. ;-)

Kjente ord for de fleste regner jeg med.
Noen ganger er grunnen god, man er for høy/lav/feit/tynn/muskuløs osv. Andre ganger har man for langt hår eller intet hår eller feil frisyre. Helt greit, men hva med de gangene der grunnen bare er "rar"?
I de siste 4 månedene har jeg to ganger fått høre at jeg virker hyggelig, men siden jeg har ring i øret er det utelukket ;-D
Ei venninne av meg klarer ikke fyrer i t-skjorte med motiv (kun ensfarvede takk) ;-)
Og lista er sikkert lengre...

Hva med dere, fått noen sære avslag? Eller har du selv noen grunner til å si "nei" som du dypt nede _vet_ gjør deg til en sær tulling? ;-p

Tråden bør være rimelig lite seriøs ;-)

Denne er spesielt dedikert til Antigone og andre som er glad i genialt ordspill!!:))) beste jeg har hørt pålenge.. (synd mannen er gift.).

http://www.youtube.com/watch?v=V0W7Jbc_Vhw

Tissefant

Siste svar to. 4 mars 2010 18:25 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym tøffitryne

Har komplekser for denne, og det suger! ;)

Vår

Siste svar to. 4 mars 2010 18:15 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Okei, det er fortsatt snø og kaldt, men det er deilig at det endelig er lyst når jeg drar på jobb om morgenen og når jeg kommer hjem!

Noen som er ute etter ei psycho dame bør ta en kikk på denne:

http://www.youtube.com/watch?v=syWJlRHpXZY&feature=SeriesPlayList&p=CB78B0FE6975B975

For en nydelig relasjon :)))

Er det noen som er enig med meg i at det ikke er så interessant å starte rett på spørsmål interesser, jobb, familie, bosted, "gjør på du da" osv.? Disse mailutvekslingene stopper fort opp for min del, de blir for kjedelig og lite utfordrende..

Jeg liker at du begynner å snakke om et emne, gjerne noe du fant i profilen min, og så lar vi samtalen gå! Vær gjerne litt dristig (ikke i seksuell betydning nei, om du skulle tro det var det jeg mente), erte og provosere litt, bare du er leken og det går fram at du ikke mener det vondt. Etter hvert blir jeg nysgjerrig på deg, og når vi har skrevet litt fram og tilbake er det naturlig at vi fletter inn litt spørsmål for å få fram de klare fakta..

Som den o' store mesterkokk jeg er, lurer jeg på hvor viktig det er for oss her inne på den megasukkerplassen å få seg en match på annet enn sukkertøy. Noen liker pasta, andre liker fisk, atter andre burger og så har vi de urbane som spiser sushi til frokost/ middag og kvelds.

Hvordan skal vi få match på maten vi spiser og hvordan løser vi dette egentlig??

Vet dette har blitt diskutert før. Men jeg har virkelig problem med å komme igang når jeg skal skrive første mail til en dame.
Dette er spesielt vrient når de har litt lite tekst på profilen sin.

Hva er det mest normale? Hva "ønsker" dere damer? Ønker dere feks kompliment på bildene?

Night cap

Siste svar on. 3 mars 2010 21:18 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Antigone

Sitter her og sloss mot lakenskrekken og tenker...

Hvis du skulle fått en SMS akkurat nå, hva ville du aller helst at det skulle stått i den?

Nå er profilen gjenopprettet og jeg tror jeg vil ta kontakt med alle profilene det i det hele tatt er noe jeg liker med på rekke og rad. Og når jeg er ferdig med det er jeg endelig i et lykkelig forhold eller overbevist om at Sukker har utspilt sin rolle for meg...

Vi ser at det svir i sjela
når Allah blir tråkka på
Og at hans profet bør værnast,
det kan vi vel alltid forstå

Men er ikkje Allah stor nok
til å tåle litt småmanns verk?
Er han då ikkje allmektig
og endlaus klårsynt og sterk?

Kan hende han ler i skjegget
og likar litt erting og tull
Kan hende vert dagene lange
og humor det renaste gull!

Det er i allefall ille
om venskap og alt fell i grus
Hjelper det, kande få lov til
å teikna vår gud som ein mus!

Etterpå kan vi gå saman
og lage ein skikkeleg fest.
Så kan vi le av kvarandre.
For smilande ansikt er best!

Ref. Helge Årøen

Det er mange som klager over manglende respons her inne. Selv er jeg en mann i begynnelsen av 30-årene, er utseendemessig midt på treet, har høyere utdanning og er vel egentlig ganske så ordinær. De fleste jeg skriver til svarer, men det er mye vanskeligere å få noe forhold ut av all datingen. Jeg har vært på sukker i to år nå, og etter en liten opptelling i går fant jeg ut jeg har vært på 18 dater - løsaktig som jeg er!

Jeg meldte meg inn her etter at et langvarig forhold nettopp hadde tatt slutt, så i begynnelsen var jeg nok ikke klar for en ny dame. I mangel på noe mer konstruktivt å gjøre satte jeg meg ned for å rekonstruere hvordan datene hadde gått, og kjapt oppsummert gikk det som følger (fortsetter i neste innlegg):

Hva er det med kvinnfolk, egentlig? Jeg møtte en jente i høst, og ting gikk veldig bra før hun brøt ting siden hun "ikke hadde kommet over eksen sin". Så, for noen uker siden tok hun kontakt igjen, mente hun var mer klar nå, men etter noen trivelige treff og daglige SMS-utvekslinger, hører jeg plutselig ikke noe mer, selv om jeg tar kontakt.

Neida, jeg sier ikke at dette gjelder alle kvinnfolk, men likevel føler jeg for å si det - kvinnfolk, ass!!!

Good morning to ya folks! The sun is shining bright and it's still quiet here. Lets have some rock'n rolla!!

I picked this little tuesdaysong for you:

Yeah, I know that you
With your heart beating
And your eyes shining
Would be dreaming of me
Lying with you
On a Tuesday morning

Have a sad and dreaming tuesday! :D

Og med den titelen insinuerer jeg ikke at det er lett å være alle andre.
Må bare få ut litt frustrasjon. Sitter her og søker på jobber, ettersom jeg er ferdig utdannet om noen måneder og må ut i jobb da. Har også ei datter som nødvendigvis må gå i barnehage der jeg jobber slik at jeg skal kunne jobbe fulltid. Eventuelt må jeg justere arbeidstidene mine, og det er ikke akkurat mitt valg. Så da sitter jeg her og prøver å få kabalen til å gå opp. Ikke vet jeg hvor jeg skal søke heller ettersom jeg sannsynligvis snart flytter og bare blææææh. Trøst meg :(