Sukkerforum

Menn med lite hår ser ut til å tro at et bilde kamuflerer at man ikke har hår...... det er ikke det viktigste for sexyness..... er drittlei av bylivet, men går ut med venniner, la oss si annenver helg.....jeg blir stående som den "arrogante overlegne, venninnen som ikke gidder prate med noen".... det har skjedd hele livet, jeg ser tydeligvis sånn ut, men er egentlig sjenert.......

Snabeltråd

Siste svar ma. 15 mars 2010 23:44 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym gråtass

Det fins mange innholdsrike assosiasjoner knyttet til temaet snabel. En liten googling viser at det er mange avledninger av snabel:
snabelfanten, snabeluer, snabelsko, snabelfisk, snabelstoff, snabeldyr, snabelsvermer, snabelskøyter osv.

For de som har sendt noen flørter på sukker fins det en snabla god flørt med en elefant også. Denne er å anbefale! Jeg har selv sendt den til et dusin mannfolk på sukker og det funker som hakka møkk. Jeg får umiddelbar kontakt. :-)

Hva er din tilnærming til dette temaet?

Vanvittig artig..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fysen:-)

Bare mått dele denne med hopen her..

http://www.youtube.com/watch?v=U1tZ8nEw5jg

http://www.youtube.com/watch?v=LYKVEKxdoSQ

http://www.youtube.com/watch?v=SU9SggzG6Yw

Og hvis noen tilfeldigvis vet om hvor klippet med gartneren fra norske byggeklosser er så lim de gjerne inn her :-)

Ha en fortreffelig kveld/natt

kjeder meg,og er trist.......ensomt.

Jeg lurer på hva DU mener og tenker skal til for at ditt framtidige forhold skal vare. Da tenker jeg først og fremst på deg som ser for deg noe mer enn en flørt.

Svar kort og med få ord uten de store utbroderingene! Gjerne som små stikkord av typen: lojalitet, tillit, respekt osv.

etter å ha vært her en stund(3md)og tatt kontakt med en del damer..som JEG mener kan være potensiell kjæreste,vi har mye likt på interesser og høy score...enten om man skriver korte meldinger eller lange så er det stort sett ingen som svarer...why tenker jeg da...de som svarer sier vi ikke passer sammen....litt merkelig...flere som er av samme oppfattning?

Hva synes dere om denne statistikken?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym natural

Har ikke samlivsformen klart å følge samfunnsutviklingen??

sjekk statistikken her...:

http://www.ssb.no/emner/02/02/30/ekteskap/

Mange skriver at trikset for å få svar på sine meldinger er å gjøre dem personlige og interessante. Men dette tar jo tid, og det er ikke alt man rekker i en stressa hverdag.

En gjennomsnittlig mann vil nok tenke at å kommunisere med en dame med et godt utseende er interessant uansett hva hun skriver i profilen sin. Derfor gjelder det å vekke interessen til flest mulig av disse billedskjønne damene. Her er to teknikker for profilmekking og meldingsutsending denne gjennomsnittsmannen kan velge å bruke. Anta at total tidsbruk er lik, la oss si 10 timer.

Teknikk a)
1. Bruk 2 timer på å lage profilen din brukbar. Velg uten noen bilder du har liggende, og skriv en middelmådig tekst.
2. Bruk 8 timer på å lese nøye gjennom en del profiler, og send velskrevne, personlige meldinger til 10 utvalgte.

Teknikk b)
1. Bruk 8 timer på å gjøre din egen profil knakende god. Sett deg inn i hva som tenner damene, skriv vakkert og originalt - få evt hjelp til dette, stikk til fotograf og få laget noen flotte bilder
2. Bruk 2 timer på å klikke innom alle profiler du kommer over med fine bilder - anslagsvis 100 stk, sende ut korte og kjappe hilsener uten å annet enn maksimalt kaste et raskt blikk på profiltekstene til damene.

Teknikk b) vil nok vinne når det gjelder å vekke interesse for de som kommer så langt at de stikker innom profilen hans. Det at han skriver korte upersonlige meldinger vil ikke være være noen stor turn-off dersom han har en fantastisk profil. De rimelig velskrevne personlige meldingene fra teknikk a) utløser gjerne ikke den store interessen dersom profilen ikke er noe å rope hurra for. Et unntak gjelder nok for ekstremt velskrevne og treffende meldinger - men gjennomsnittsmannen skriver jo ikke slike.

Om dette stemmer, og det er godt med damer å velge mellom bør man bruke liten tid på hver enkelt profil før man skriver. Problemet med dette er at du kan bli upopulær fordi noen damer blir snurt fordi du ikke har fått med deg ting de har skrevet - f.eks. kan de ha skrevet spesifikt at de ikke ønsker meldinger fra en i din aldersgruppe. Eller at de kun ønsker å treffe personlig kristne. Da er det nok fort gjort at du blir markert som uinteressant. Men er dette så ille? Og hva tenker dere andre om dette?

Først ble jeg hekta av disse "klovnegutta" og av selve curlingspillet under OL og nå ser jeg til min forbløffelse og faktisk glede at rullestollandslaget vårt har videreført "klovnebuksene" i paralympics.

AH som jeg har blitt hekta på curling denne vinteren!!
og ja! Digger at det ser ut som om de kommer til å slå Canada ned i støvlene! :-D

Kom over denne videoen. Vet ikke om det er upassende eller passende å poste denne her!

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/solsidan?videoId=1.1541581&selId=1.1472608&currPage=0

Men jeg syns den var ganske morsom!

Hanne Grosmo, redaktør i Cupido sier i et intervju i Aftenposten: "Barn er kåte vesener. Det bekymrer meg at man nå skal fjerne all kroppskontakt. Det er jo ingen som sier til barna sine: Ha sex så fort som mulig. Hvorfor sier ingen voksne at det er flott å utforske sex sammen?" http://oslopuls.aftenposten.no/shopping/article359494.ece

Jeg er ganske så frigjort, men lurer på hva i all verden hun mener med dette? Skal vi senke den seksuelle lavalderen og skal vi utforske seksualitet sammen med barn? Når hun sier "barn og ungdom" regner jeg med at hun snakker om barn under den seksuelle lavalderen og ikke ungdom over 16 år.

Nesten 100 karer fra 26 til 42 år har satt enten gult eller rødt hjerte på min profil, men bare rundt ti av disse har noen gang skrevet til meg. Hva er greia med det? Hvorfor setter folk hjerte på en profil uten å ta kontakt? Tør de ikke, og kaster ballen over til meg?

Som allergiker og motstander, har jeg satt "Røyk" på nivå 1 og som "veldig viktig" i relasjonsprofilen min.

Har oppdaget flere jenter høyt på matchlisten min som har et stort grønt blad på det punktet, altså at vi matcher bra. Allikevel har de bilder av seg selv med røyk i hånda eller i munnvika.

Er ikke dette ganske motsigende da?

Veit dette høres litt teit ut, og klisje aktig.

Men når man paserer en hvis alder, så finner man hva man ikke vil ha, i stede for hva man vil ha.
Så mitt spørsmål til dere single damer der ute, hva er det dere ser etter i en mann?

Lurer på hvor stor andel av sukkers medlemmer som er seriøse, hvem som er her som har partner og hvem som bare er her for å kvele litt døtid:) Antar at 25% er seriøse.....iallefall mitt inntrykk. oppfordrer alle useriøse til å se på tv heller:P

Hva er egentlig trøtthet og hva gjør man med det? Mange har forsket seg i hjel på soving, søvnapnéer, snorking og alskens andre trøtthetsfenomener. Fellestrekk meg det hele er at vi som mennesker trenger en viss dose for å overleve og slippe unna en psykose eller to.

For tida går jeg rundt som et realt morratryne dagen lang.. Og jammen er det deilig å slippe å tenke at andre skal se meg sånn. Likevel lurer jeg litt på hva folk opplever er greit å få av søvn for å se ut som folk og oppleve at "HEI, jeg er såå utrolig klar for denne dagen!" :-)

ER det mye trøtte folk på forumet - mange a-mennesker eller mange b-mennesker? La oss ta en uhøytidelig undersøkelse og finne ut hvem som matcher hverandre på dette. Noen liker kanskje også trøtte typer på date - ikke vet jeg.

Trenger sårt gode trening tips til rumpe, mage og lår, som er mulig og gjennomføre hjemme, har ikke tid til treningsstudio.. Noen? :)

når man blir kontaktet av menn som er mye eldre.jeg er 41....og blitt kontaktet av 2 stk..en på 53 og en på 56....
ehm..HALLO....! no way.......

Hei er det noen som har erfaring med Chatroulette?
Var der inn en halv time og så minst ti men som runka to damer som var toppløs og et par som hadde sex.
Hva får folk til å runke ha sex eller være toppløse foran folk på et åpent nett sted?

hvem liker du best?

I dag går medlemskapet mitt ut og siden jeg nå har jeg vært her i 1 og et halvt år uten noen lykketreff så blir det nok ikkje mer "sukker" på meg!
Har vært på et par dater, men å møte folk IRL er helt annerledes enn å taste med dem merker jeg:)

Ønsker ALLE lykke til å håper dere finner en herlig partner!:)

http://www.dagbladet.no/2010/03/14/nyheter/utenriks/kjerlighet/10856967/

Enten sovner han først og begynner å snorke, ellers så begynner han å snorke høyt når det nærmer seg morgen. Så når jeg sover mam..med ham, ender det opp med at jeg ligger ved siden av ham, aggressiv og irritert og klar til å dumpe ham neste dag. Jeg får generelt 3-4 timers mindre søvn nårmjeg sover med ham....slitsomt....

Hva er dette for et slags forum?
Jeg har fulgt med i noen tråder med interessant meningsutveksling og seriøst" snakk" - men disse trådene under her fremstår for meg som pubertalt dill-dall...
Er det ingen som har noe vettugt å prate om? Jeg fatter ikke at det skal være "gøy" å bruke forumet til utveklsing av ufullstendige setninger mellom et knippe 2. generasjons brukere.. Kan ikke en av dere invitere gruppen hjem så kan dere virkelig bli ordentlig kjent?

hvem er med denne gangen da?? utrolig bra fest sist gang!! .-) og, ikke minst vorespielet med lashes :-)

Som en oppfølger av tråden til sit-ups;

hvor høy bør en mann/ kvinne være for deg? Er dette et krav du stiller for at ting skal funke?

Det er lørdag i dag og at vi kan kose oss med søndagen i morgen ;-)

...er at denne tråden ikke er startet av Mann 37, men av Salander. Eller er det Frøkna som er ute og går?

Uansett spooky.

vor er damene ,prøver å få kontakt

Hei!

Noen som har tenkt seg ut på byen i Bergen i kveld?

Vennskap

Siste svar lø. 13 mars 2010 23:39 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Nå har jeg kommet i en situasjon som jeg trenger litt gode råd til. Jeg har ei venninne som har truffet en mann som hun er overbevist om at er mannen i hennes liv. Jeg har ikke truffet ham så jeg kjenner han ikke personlig. Jeg er selv en mann forøvrig om det skulle bety noe. Saken er den at hun har truffet denne mannen og hun er som sagt sikker på at han er den hun vil ha, men han er i en situasjon hvor han ikke er i stand til å gi forholdet den sjansen det fortjener. det har med jobb og barn å gjøre. Det er noe jeg kan forstå, men når hun sender en sms til han svarer han ikke på dem før det har gått veldig lang tid og noen av dem ikke i det hele tatt. Hun prøver å holde kontakt, men han ikke. Hun sier hun er veldig redd for å miste han, men hvis ikke han gir mer vil han forsvinne for henne og hun vil la han gå. Jeg har hele tiden sagt at det er fryktelig dårlig av han å ikke kunne respondere mer og vise mer interresse hvis han vil noe med forholdet. Han fortjener henne ikke og hun fortjener definitivt noe mer. Og her kommer problemet. Jeg har sagt at hvis hun nå velger ham bort så må hun kutte kontakten helt og ikke respondere når han kommer "krypende" tilbake. Til det har hun svart at det vil hun IKKE. Da har jeg videre sagt at da vil ikke jeg snakke om han mer. Det skal sies at hun er fryktelig frustrert og er veldig lei seg, nærmest syk blir hun. Hun har snakket mye med meg om det. Jeg mener at som en god venn er jeg pliktig til å si ifra til henne at hun ikke har godt av han og vil ikke bidra til at hun har noe mer med han å gjøre. Hun sier at jeg må tåle hele henne og støtte henne i det henne gjør. Jeg vil ikke støtte henne i noe jeg mener ødlegger henne og hun har begynt å skyve meg bort som en nær og god venn. Hva gjør jeg?
Dette ble sikkert veldig langt og tungt, men fint med gode råd.

http://www.totallycrap.com/galleries/gallery_why_men_shouldnt_give_relation_advice/

Hmmm...jeg undrer hva som funker best....
å snakke sammen lenge før en date, eller ta daten så fort som mulig, så man først finner ut av kjemien?

Erfaringer og meninger?
Fyr løs!

Jeg mener det. For det første er det fint å se på, for det andre er det viktig info for meg å vite før jeg treffer deg. Jeg er såklart enig i at du bør kunne forvente det samme av oss gutta!

Om du syns du er litt overvektig, ikke vær så patetisk at du gjemmer bilringene unna, ta heller på deg noe som gjør at det ser best mulig ut på bildet. Men ikke skjul det unna kameraet! Faktisk gjør det ikke meg noe om du har noen ekstra kilo, men det irriterer meg når jenter skal skjule det. Ved å skjule det gjør du bare at inntrykket mitt blir verre, at jeg går ut fra det verste. Og jeg kan garantere deg at jeg ikke er den eneste gutten som tenker slik!

Hvis jeg ser du har et par ekstra kilo men ellers ser koselig ut, så dømmer ikke jeg deg nord og ned. Men hvis du skjuler kroppen din, gidder jeg ikke bruke tiden min på deg.

Det har med ærlighet å gjøre, å vite hvem man eventuellt skal treffe, å akseptere seg selv slik man er uten å skamme seg over hvem man er!

Vis mer helfigurbilder! Vær ærlig og skvær, og gode ting vil komme til deg!:)

Det blir itj fart uten bart.....
Det blir itj fæst uten skinnvæst...

osv osv... - noen flere?? finnes mange tror jeg ....
=)

Her er det bare å ramse opp navn, og forklar gjerne hvorfor. (Helst noen som vi alle vet hvem er, eller enkelt kan google oss frem til, men nevn gjerne mamma hvis du føler for det.)

Det er fredag, og jeg er hjemme med sykt barn og da blir det TRÅD.

S

Hva synes dere om at daten fordufter mens du er på toilettet? Hadde en normal hyggelig prat i forkant? Ser ut og oppfører meg normalt? Får en sms rett etterpå med :"Sorry, får bare litt panikk".

Hva syns dere om denne historien........

Jeg har en bekjent som opplevde et samboerbrudd sist høst.
Årsaken til bruddet var at dama hans var utro med en annen.

Hun flyttet rett inn til han nye, og min bekjent var rimelig knust og nedfor i en periode. Men han har de siste månedene tatt seg bra inn igjen, og fungerer helt fint både i hverdagen og ute på byens sjekkemarked.

Sist helg hadde han vært en tur på byen, men dro hjem alene og la seg til å sove. Etter en stund ble han vekket av snøballkasting på vinduet, og utenfor sto hans ekssamboer. Han slapp henne inn, og det ble full pakke.

Men utpå morrakvisten når hun gikk ut, ble hun observert av en kollega av hennes nye samboer som var ute å luftet bikkja.
Han har jo tydeligvis sladret, og nå er det full rulle. Hun har blitt kastet ut, og bor nå hjemme til mor og far. Hun har tryglet min bekjent om å få komme tilbake, men det er ikke han interessert i.

Hvem er svinet her i denne historien?

* Hun
* Min Bekjent
* Hennes nye samboer
* Kollegaen som sladret

Kom igjen folkens, kommenter i vei :-))

Jøss, en side hvor damer deler DÅRLIGE erfaringer med folk de har datet. Kjekt å bli advart. Fant faktisk et navn der!! Den som la ut: Takk for advarselen!

http://dontdatehimgirl.com/home/
(Gå på search og skriv inn navn/brukernavn)

I dag var jeg og barna på skitur, og da traff jeg på en jente som jeg har datet noen ganger. Hun var også ute sammen med sine 2 barn.
Vi snakket litt sammen, og ble enig om å slå følge på turen. Barna syntes det var helt topp ( de er jevngamle), og vi ble enig om å gå opp til en gammel seter i nærheten for å kose oss med pølser, kvikklunsj og appelsin.

Skjønte jo rimelig fort at hun hadde 2 aktive krabater, men etterhvet som timene gikk så fikk jeg vel bakoversveis for å si det mildt.
Dette var 2 villminker som var høyt og lavt, sloss og kranglet, slengte ufine meldinger til hverandre og sin mor. Og hadde fått en sjømann til å rødme ang, bannskap.
Etter et par timer sammen med de, ville sønn min dra. Han hadde fått nok. Og det hadde jeg og forsåvidt.

Etter vi var kommet hjem, så ringte hun meg og unnskyldte seg med at de ikke bruker¨å våre sånn. Og skyldte på at de hadde vært for lenge våken dagen før, og at de reagerte på sjokoladen og brusen.............Jeg valgte å ikke si så mye, og vi avsluttet med å bli enige om å ringes igjen.

Men nå har ting sunket litt mer inn, og er vel rimelig sikker på at dette gidder jeg ikke å involvere meg i.Dette på tross av at jeg liker dama, og hun liker meg.

Er dette feigt av meg?
Er det noen som har synspunkter eller erfaring fra lignende episoder/ forhold?

I don't care if monday's blue
Tuesday's grey and wednesday too
Thursday i don't care about you
It's friday i'm in love
Monday you can fall apart
Tuesday wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

I don't care if monday's black
Tuesday wednesday heart attack
Thursday never looking back
It's friday i'm in love

Monday you can hold your head
Tuesday wednesday stay in bed
Or thursday watch the walls instead
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's friday
I'm in love

GUD JEG ER SÅ ENIG ! :D:D

En mann er nettopp ute av et forhold, og jeg lurer på om jeg skal tilby vennskap en stund (da det kan være fornuftig med litt tid alene etter dramatisk brudd), selv om jeg nok godt kunne tenke meg noe annet.

Er det dumt eller lurt, tro?
Er det å "selge seg" billig?

Erfaringer?

Hva er planene for helgen?
Her er det strålende sol og vindstille, så dette blir nok en fortreffelig helg, ja :o)

Kanskje noen her som har sendt hverandre den flørten?? ;) Vel - jeg har planlagt å forandre utseende litt på kort sikt.. Legger opp til skikkelig helskjegg og er på god vei nå! :) Jeg har bestemt at så lenge jeg skal gå på krykker, skal jeg heller ikke barbere meg. Det er et litt spennende prosjekt, siden jeg aldri har prøvd helskjegg!

Så mitt profilbilde vil lure enhver jente jeg treffer på de nærmeste månedene! Håper det slår an gitt - eller hva sier dere jenter? Ungene syns det var kult ihvertfall! :))

Jeg har litt dårlig erfaring når det kommer til det å inngi 'god kjemi' hos motparten på date.

Så i denne tråden hadde jeg tenkt å lufte dette med 'kroppskontakt' på første date: Bør man - i tillegg til velkomstklemmen (med mindre du mener selv den ikke bør forekomme(!)), også forsøke å berøre den andre diskré, evt. litt mindre diskré i løpet av første daten? Da i tillegg til ting som å se vedkommende dypt inn i øynene så klart?

Lurer litt på om 'manglende kjemi' kan ha noe å gjøre med at det har en tendens til å bli veldig lite fysisk, fordi man er litt usikker på hvor interessert den andre er (og kanskje litt redd for å dumme seg ut)?

Men dette vil vel være personavhengig og vanskelig å generalisere rundt kanskje?

Jeg lurer litt på hva folk tenker rundt det med hva slags boforhold man vil ha når man endelig har funnet drømmepartneren. Det er svært få om noen som har skrevet noe om dette i profilen sin. Er det slik at man automatisk tenker at man val flytte sammen etterhvert eller er et særboforhold mer praktisk og behagelig. Er dette noe man har tenkt over i det hele tatt eller tar man det som det kommer?

Jeg kom til å tenke litt på dette når jeg leste en tråd som mann37 hadde når han traff en han hadde i kikkerten tilfeldigvis og det ble ikke akkurat noen suksess i forhold til barna. Kanskje dette forholdet kunne vært mer aktuelt hvis man hadde særbo. Er det noe andre som har fundert litt over dette eller er jeg alene om dette her i verden?

Dette er nok kanskje en problemstilling som er mest aktuell for oss som har vært etablert før, men det kan jo bli en mer vanlig med alternative boforhold for alle etterhvert.

En god dag i morgen.
Et herlig måltid.
Uforglemmelige stunder.
Sanne venner.
Minneverdige opplevelser.
Fornuftig økonomi.
Et varmt og godt hjem.
Ekte kjærlighet.
Trygge omgivelser.
Gode oppvekstvilkår for avkommet.
Deilige drømmer.
Meningsfulle dager.
Sunn fornuft.
Masse glede.

Er å høre gråtkvalte gulp fra unge håpefulle over babycallen. Løpende til åstedet innser pappa at middag og kveldsmat er på full fart ut igjen, desverre ikke via normale kanaler. Liten håpefull med oppkast over hele seg, inkludert håret. Senga, ser ut som en krigssone, badet likeså.

Jaja, hvem sa det skulle være enkelt :)

men jeg sier det likevel for... når noen gifter seg arrangert. Dvs at noen andre har valgt partneren for dem, så ender de opp med å elske hverandre mange ganger. Så er det slik at man kan "lære" seg til å elske et annet menneske?